#younglivingessentialoils

1,470,805 posts

Ayo masih ada kesembatan bagi kalian yang belum dapetin paket lengkap ini, Yuk buruan dipesan sekarang juga!
.
Premium Experience Package
Starterkit isi:
❤12 essential oil
•Peppermint
•Digize
•Lavender
•Aromaese
•Lemon
•Frankincense
•Stress away
•RC
•Thieves
•Purification
•Copaiba
•Panaway
.
Sudah termasuk
❤Diffuser desert mist
❤Include join member
.
Masih dpt bonus tambahan lagi!
🧡DIY KIT (vco, roll on, recipe)
.
BONUS SPECIAL!
🎁FREE ACRYLIC DISPLAY OIL 2pcs!
.
.
.
For Info & Order :
DM di IG atau WA
.
.
.
.
.
#jualyoungliving#jualyounglivingmurah#jualyounglivingjakarta#jualyounglivingready #youngliving#essentialoil #essentialoils #aromaterapi#aromaterapialami #readystock#airdiffuser #pengharumruangan#essentialoildiffuser #postoftheday#dailypost #beautysecret #dailyessentials #naturalbeauty#younglivingessentialoils #essentialoiljakarta #supplieryoungliving #younglivingjakarta #younglivingindonesia #carhumidifier #supplieryoungliving #younglivingjakarta #younglivingindonesia#yleoindonesia #younglivingmurah #ylindonesia

Ayo masih ada kesembatan bagi kalian yang belum dapetin paket lengkap ini, Yuk buruan dipesan sekarang juga! . Premium Experience Package Starterkit isi: ❤12 essential oil •Peppermint •Digize •Lavender •Aromaese •Lemon •Frankincense •Stress away •RC •Thieves •Purification •Copaiba •Panaway . Sudah termasuk ❤Diffuser desert mist ❤Include join member . Masih dpt bonus tambahan lagi! 🧡DIY KIT (vco, roll on, recipe) . BONUS SPECIAL! 🎁FREE ACRYLIC DISPLAY OIL 2pcs! . . . For Info & Order : DM di IG atau WA . . . . . #jualyoungliving #jualyounglivingmurah #jualyounglivingjakarta #jualyounglivingready #youngliving #essentialoil #essentialoils #aromaterapi #aromaterapialami #readystock #airdiffuser #pengharumruangan #essentialoildiffuser #postoftheday #dailypost #beautysecret #dailyessentials #naturalbeauty #younglivingessentialoils #essentialoiljakarta #supplieryoungliving #younglivingjakarta #younglivingindonesia #carhumidifier #supplieryoungliving #younglivingjakarta #younglivingindonesia #yleoindonesia #younglivingmurah #ylindonesia - 22 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Ayo masih ada kesembatan bagi kalian yang belum dapetin paket lengkap ini, Yuk buruan dipesan sekarang juga!
.
Premium Experience Package
Starterkit isi:
❤12 essential oil
•Peppermint
•Digize
•Lavender
•Aromaese
•Lemon
•Frankincense
•Stress away
•RC
•Thieves
•Purification
•Copaiba
•Panaway
.
Sudah termasuk
❤Diffuser desert mist
❤Include join member
.
Masih dpt bonus tambahan lagi!
🧡DIY KIT (vco, roll on, recipe)
.
BONUS SPECIAL!
🎁FREE ACRYLIC DISPLAY OIL 2pcs!
.
.
.
For Info & Order :
DM di IG atau WA
.
.
.
.
.
#jualyoungliving#jualyounglivingmurah#jualyounglivingjakarta#jualyounglivingready #youngliving#essentialoil #essentialoils #aromaterapi#aromaterapialami #readystock#airdiffuser #pengharumruangan#essentialoildiffuser #postoftheday#dailypost #beautysecret #dailyessentials #naturalbeauty#younglivingessentialoils #essentialoiljakarta #supplieryoungliving #younglivingjakarta #younglivingindonesia #carhumidifier #supplieryoungliving #younglivingjakarta #younglivingindonesia#yleoindonesia #younglivingmurah #ylindonesia

Ayo masih ada kesembatan bagi kalian yang belum dapetin paket lengkap ini, Yuk buruan dipesan sekarang juga! . Premium Experience Package Starterkit isi: ❤12 essential oil •Peppermint •Digize •Lavender •Aromaese •Lemon •Frankincense •Stress away •RC •Thieves •Purification •Copaiba •Panaway . Sudah termasuk ❤Diffuser desert mist ❤Include join member . Masih dpt bonus tambahan lagi! 🧡DIY KIT (vco, roll on, recipe) . BONUS SPECIAL! 🎁FREE ACRYLIC DISPLAY OIL 2pcs! . . . For Info & Order : DM di IG atau WA . . . . . #jualyoungliving #jualyounglivingmurah #jualyounglivingjakarta #jualyounglivingready #youngliving #essentialoil #essentialoils #aromaterapi #aromaterapialami #readystock #airdiffuser #pengharumruangan #essentialoildiffuser #postoftheday #dailypost #beautysecret #dailyessentials #naturalbeauty #younglivingessentialoils #essentialoiljakarta #supplieryoungliving #younglivingjakarta #younglivingindonesia #carhumidifier #supplieryoungliving #younglivingjakarta #younglivingindonesia #yleoindonesia #younglivingmurah #ylindonesia - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Substituting spices and herbs with the ease of Young Living Vitality essential oils...❤️ #yleo #plantbased #allnatural #seedtoseal #younglivingessentialoils

Substituting spices and herbs with the ease of Young Living Vitality essential oils...❤️ #yleo #plantbased #allnatural #seedtoseal #younglivingessentialoils - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#OilMatesInternational YL booth at SAS Wellness Summit yesterday and today. Sharing one drop at a time. 💜

#younglivingessentialoils #younglivingsg #youngliving #YoungLivingSingapore #Oilsornothing #SpoiledForJoy #oilykids #oilywife #oilylife #oilychildren #oilgoals

#OilMatesInternational YL booth at SAS Wellness Summit yesterday and today. Sharing one drop at a time. 💜 #younglivingessentialoils #younglivingsg #youngliving #YoungLivingSingapore #Oilsornothing #SpoiledForJoy #oilykids #oilywife #oilylife #oilychildren #oilgoals - 4 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Amazonite 🌊 a stone of boldness representing the energy of the great woman warriors of its namesake.

It’s turquoise color vibrates to the energies of waters of the rivers & streams on our planet, it teaches us how to resiliently pursue our own path, just like the water carves it’s path through rock.

Just because something is hard doesn’t mean it’s not meant to be, don’t give up when you come upon an obstacle. Find another way. .
.
.
.
.
.
@belovedminerals

Amazonite 🌊 a stone of boldness representing the energy of the great woman warriors of its namesake. It’s turquoise color vibrates to the energies of waters of the rivers & streams on our planet, it teaches us how to resiliently pursue our own path, just like the water carves it’s path through rock. Just because something is hard doesn’t mean it’s not meant to be, don’t give up when you come upon an obstacle. Find another way. . . . . . . @belovedminerals - 11 minutes ago

5 Likes
1 Comments
0
@yemimaastp Mejuah_juah arah nande karo ndu 💋
.
@status_karo

Partner
@kalak_karo 
@perempuankaro 
@kampungkaro 
@visit_karo 
@thisissumut 
@status_karo - #status_karo .
.
#status_karo #kalak_karo #tanahkaro#zonakalakkaro #kalakkaro#karonese#kitakalakkaro #remajakaro #uisnipes#geosumut 
#visitkaro #kabanjahe #jumatiga#wisatakaro#karoinfo #karomedia #canon60d#balilife
#younglivingessentialoils#visit_sumut#pariwisatasumut #candidohoto#mejuahjuah#karotrevel #kalakkarokreatif#photography #mergasilima#bekabuluhhits#northsumatra #kalakkaro#orangkaro

@yemimaastp Mejuah_juah arah nande karo ndu 💋 . @status_karo Partner @kalak_karo   @perempuankaro   @kampungkaro   @visit_karo   @thisissumut   @status_karo  - #status_karo  . . #status_karo  #kalak_karo  #tanahkaro #zonakalakkaro  #kalakkaro #karonese #kitakalakkaro  #remajakaro  #uisnipes #geosumut   #visitkaro  #kabanjahe  #jumatiga #wisatakaro #karoinfo  #karomedia  #canon60d #balilife #younglivingessentialoils #visit_sumut #pariwisatasumut  #candidohoto #mejuahjuah #karotrevel  #kalakkarokreatif #photography  #mergasilima #bekabuluhhits #northsumatra  #kalakkaro #orangkaro - 11 minutes ago

14 Likes
0 Comments
0
Made my little sister @baby_gypsygirl a back to school oil kit because she starts college on Monday! what's in it?
lavender lib balm
thieves hand sanatizer 
an immunity roller- with...
10 drops thieves
10 lemon
4 oregano
Wake up and focus roller-
10 cedarwood
5 peppermint
5 lemon
5 ylang ylang
Distress & Rest roller-
20 stress away (her favorite oil)
5 lavender 
#goodvibediy #gvot #younglivingessentialoils

Made my little sister @baby_gypsygirl a back to school oil kit because she starts college on Monday! what's in it? lavender lib balm thieves hand sanatizer an immunity roller- with... 10 drops thieves 10 lemon 4 oregano Wake up and focus roller- 10 cedarwood 5 peppermint 5 lemon 5 ylang ylang Distress & Rest roller- 20 stress away (her favorite oil) 5 lavender #goodvibediy #gvot #younglivingessentialoils - 12 minutes ago

1 Likes
1 Comments
0
BELILAH MINYAK PATI YANG BERKUALITI
. ✅Tahukah anda bahawa kualiti minyak pati sebenarnya adalah sesuatu yang penting? ✅Sebilangan besar minyak pati di pasaran diekstrak menggunakan haba tinggi, tekanan tinggi, dan pelarut kimia. ✅Apabila anda membeli minyak pati murah, 
anda tidak boleh mengharapkan untuk mendapatkan hasil terapeutik. ✅Minyak ini sering dicairkan (dengan minyak pembawa atau alkohol) dan akan mengandungi bahan kimia sintetik toksik yang telah digunakan dalam proses pengekstrakan.
. ✅Young Living essential oils are 100% pure, from seed to seal. ✅These are the highest quality of essential oils on the market, 
and they are truly therapeutic grade. ✅You can learn more about Young Living’s seed to seal process here. .

Nak tahu n dapatkan info 🤴 kecantikan
👫 Emosi
🤯kurangkan stresss
😴Hilang Dengkur
.
Nak jadi member untuk dapatkan DISKAUN pembelian ?
Click ⤵️ utk whatsapp

http://OilyQueenSisters.wasap.my/

#teamadreen
#OilyQueenSisters
#knowtheseedtosealprocess
#thedifferentbetweenYLEOwithothers
#younglivingessentialoils
#getyourselfeducate

BELILAH MINYAK PATI YANG BERKUALITI . ✅Tahukah anda bahawa kualiti minyak pati sebenarnya adalah sesuatu yang penting? ✅Sebilangan besar minyak pati di pasaran diekstrak menggunakan haba tinggi, tekanan tinggi, dan pelarut kimia. ✅Apabila anda membeli minyak pati murah, anda tidak boleh mengharapkan untuk mendapatkan hasil terapeutik. ✅Minyak ini sering dicairkan (dengan minyak pembawa atau alkohol) dan akan mengandungi bahan kimia sintetik toksik yang telah digunakan dalam proses pengekstrakan. . ✅Young Living essential oils are 100% pure, from seed to seal. ✅These are the highest quality of essential oils on the market, and they are truly therapeutic grade. ✅You can learn more about Young Living’s seed to seal process here. . Nak tahu n dapatkan info 🤴 kecantikan 👫 Emosi 🤯kurangkan stresss 😴Hilang Dengkur . Nak jadi member untuk dapatkan DISKAUN pembelian ? Click ⤵️ utk whatsapp http://OilyQueenSisters.wasap.my/ #teamadreen #OilyQueenSisters #knowtheseedtosealprocess #thedifferentbetweenYLEOwithothers #younglivingessentialoils #getyourselfeducate - 14 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
TQ @yleouya utk sesi coaching 1 to 1 harini. Syukur kerana mempunyai leader yg sentiasa ada dikala kita memerlukan. Xkira tgh down atau tgh happy. Jumpa, makan2 sambil tukar pendpt. Leader yg tak lokek nak share idea. Team mcm ni yg kita perlukan. Sentiasa ada utk kita. .
.
Waktu korg sign up jadi ahli YL kan, benda mcm ni yg korg kene titik beratkan. Bukan apa, nnti selepas belian, korg kena ada 1 group support yg best dan syiok utk korg dpt ilmu. Tak kira ilmu EO atau ilmu utk busisness. Nnti blh join kelas or aktiviti yg depa buat. Xde la terkontang kanting xtahu nak guna EO. .
Anak2 bukan penghalang utk pergi sharing. Mcm diana, diana akan cr tmpt sesuai yg blh angkut sekali anak2. Yerkla, weekend kan hari dgn anak2. Mcm harini kita berjumpa dkt kedai yg ada playground. Sambil makan, anak2 boleh pergi main. Siap free flow eskim + popcorn lagi. .
.
Kalau ada yg nak belajar mcm mana nak gunakan eo, nak belajar mcm mana nak start busisnes with young living sesambil guna EO tu kan, diana sentiasa ada utk korg
📲0126442002
📲0126442002

#youngliving
#younglivingessentialoils 
#younglivingkajang
#younglivingbangi
#younglivingkualalumpur
#younglivingmalaysia

TQ @yleouya utk sesi coaching 1 to 1 harini. Syukur kerana mempunyai leader yg sentiasa ada dikala kita memerlukan. Xkira tgh down atau tgh happy. Jumpa, makan2 sambil tukar pendpt. Leader yg tak lokek nak share idea. Team mcm ni yg kita perlukan. Sentiasa ada utk kita. . . Waktu korg sign up jadi ahli YL kan, benda mcm ni yg korg kene titik beratkan. Bukan apa, nnti selepas belian, korg kena ada 1 group support yg best dan syiok utk korg dpt ilmu. Tak kira ilmu EO atau ilmu utk busisness. Nnti blh join kelas or aktiviti yg depa buat. Xde la terkontang kanting xtahu nak guna EO. . Anak2 bukan penghalang utk pergi sharing. Mcm diana, diana akan cr tmpt sesuai yg blh angkut sekali anak2. Yerkla, weekend kan hari dgn anak2. Mcm harini kita berjumpa dkt kedai yg ada playground. Sambil makan, anak2 boleh pergi main. Siap free flow eskim + popcorn lagi. . . Kalau ada yg nak belajar mcm mana nak gunakan eo, nak belajar mcm mana nak start busisnes with young living sesambil guna EO tu kan, diana sentiasa ada utk korg 📲0126442002 📲0126442002 #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingkajang #younglivingbangi #younglivingkualalumpur #younglivingmalaysia - 17 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Hi I’m Meg 👋
I’m Megan by birth and those closest to me & strangers who seem to get my vibe call me Meg👌 I never felt “cool” enough to introduce myself that way 😂 but I’m feeling it today 💁🏼‍♀️
.
I’m a postpartum RN and homebirth assistant to the beautiful & talented midwife @ashleesourapas who caught my son almost 2 years ago in my childhood bedroom after 3 arduous days of prodomal labor 🙌
.
I’m a hot mess badass motha pursuing all things plant medicine🌿 and creating a powerful inclusive community with @empoweredoilcrew & @mindful_mama_tribe ✨😍
.
I’m currently nursing my babe back down to sleep while posting this 🌙... what are you up to?
.
#empoweredoilcrew
#younglivingessentialoils #nothingbutthebest #switchandditch #essentialrewards #holisticliving #naturalliving #naturalmedicine #essentialoils #yleo #oilymama #oilyfamily #mindfulmamatribe #joinourcrew #wellnessjourney #motherhoodunplugged

Hi I’m Meg 👋 I’m Megan by birth and those closest to me & strangers who seem to get my vibe call me Meg👌 I never felt “cool” enough to introduce myself that way 😂 but I’m feeling it today 💁🏼‍♀️ . I’m a postpartum RN and homebirth assistant to the beautiful & talented midwife @ashleesourapas who caught my son almost 2 years ago in my childhood bedroom after 3 arduous days of prodomal labor 🙌 . I’m a hot mess badass motha pursuing all things plant medicine🌿 and creating a powerful inclusive community with @empoweredoilcrew & @mindful_mama_tribe ✨😍 . I’m currently nursing my babe back down to sleep while posting this 🌙... what are you up to? . #empoweredoilcrew #younglivingessentialoils #nothingbutthebest #switchandditch #essentialrewards #holisticliving #naturalliving #naturalmedicine #essentialoils #yleo #oilymama #oilyfamily #mindfulmamatribe #joinourcrew #wellnessjourney #motherhoodunplugged - 26 minutes ago

7 Likes
2 Comments
0
Deja de buscar fuera. Todo empieza y acaba por uno mismo y el Amor es la clave. Empieza a amarte y a respetarte y verás como todo cambia.

Puedes utilizar un aceite esencial floral para conectar con tu corazón. Añade una gota de geranio, de ylang ylang, de jazmín o de Rosa a tu corazón, a tus muñecas y en tu ombligo...cambia tu mensaje mental por otro más positivo y empieza a vibrar de nuevo más alto 🦋

#amor #autoestima #respetoalanaturaleza #aceitesesenciales #aromaterapia #aromasquecuran #emociones #mallorca #younglivingessentialoils #fielaunomismo #alquimia #mujermedicina #empoderate

Deja de buscar fuera. Todo empieza y acaba por uno mismo y el Amor es la clave. Empieza a amarte y a respetarte y verás como todo cambia. Puedes utilizar un aceite esencial floral para conectar con tu corazón. Añade una gota de geranio, de ylang ylang, de jazmín o de Rosa a tu corazón, a tus muñecas y en tu ombligo...cambia tu mensaje mental por otro más positivo y empieza a vibrar de nuevo más alto 🦋 #amor #autoestima #respetoalanaturaleza #aceitesesenciales #aromaterapia #aromasquecuran #emociones #mallorca #younglivingessentialoils #fielaunomismo #alquimia #mujermedicina #empoderate - 27 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Satu aplikasi
Berjuta transaksi
Berjuta komisi ••••
•••••
Info daftar dan bimbingan bisnis
WA 087875791983
Atau klik link di BIO
••
•••
#viral #viralteam #selebgram #kotabandung #bisnis #keren#jatim#kajianuas #followforfollowback #follow4followback #followforfollow #padang #aceh #papua #kalimantan #sulawesi #bandung#jateng #nangroeacehdarussalammade#jabar #younglivingessentialoils #bisnis #uas #santrikeren#jaboeetabek#dokter#perawat#pegawai#buruh

Satu aplikasi Berjuta transaksi Berjuta komisi •••• ••••• Info daftar dan bimbingan bisnis WA 087875791983 Atau klik link di BIO •• ••• #viral #viralteam #selebgram #kotabandung #bisnis #keren #jatim #kajianuas #followforfollowback #follow4followback #followforfollow #padang #aceh #papua #kalimantan #sulawesi #bandung #jateng #nangroeacehdarussalammade #jabar #younglivingessentialoils #bisnis #uas #santrikeren #jaboeetabek #dokter #perawat #pegawai #buruh - 37 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
I sure do love some fine leather 💗💞😍💗 #thehouseofkunze.com #leatheroildiffusingearrings #leather #momboss #addicting #younglivingessentialoils #versitile #ifeelpretty #allthefeels

I sure do love some fine leather 💗💞😍💗 #thehouseofkunze .com #leatheroildiffusingearrings #leather #momboss #addicting #younglivingessentialoils #versitile #ifeelpretty #allthefeels - 38 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
Satu aplikasi
Berjuta transaksi
Berjuta komisi ••••
•••••
Info daftar dan bimbingan bisnis
WA 087875791983
Atau klik link di BIO
••
•••
#viral #viralteam #selebgram #kotabandung #bisnis #keren#jatim #followforfollowback #follow4followback #followforfollow #padang #aceh #papua #kalimantan #sulawesi #bandung#jateng #nangroeacehdarussalammade#jabar #younglivingessentialoils #bisnis #uas #santrikeren#jaboeetabek#dokter#perawat#pegawai#buruh

Satu aplikasi Berjuta transaksi Berjuta komisi •••• ••••• Info daftar dan bimbingan bisnis WA 087875791983 Atau klik link di BIO •• ••• #viral #viralteam #selebgram #kotabandung #bisnis #keren #jatim #followforfollowback #follow4followback #followforfollow #padang #aceh #papua #kalimantan #sulawesi #bandung #jateng #nangroeacehdarussalammade #jabar #younglivingessentialoils #bisnis #uas #santrikeren #jaboeetabek #dokter #perawat #pegawai #buruh - 40 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
s u n r i s e 
this morning on the way to #ylmastermind2019 so lucky. everyone  on our team will be coming next year 🌈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
. #oils #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingaustralia #mumlife #workfromhome #oilkit #seedtoseal #naturaliving #plantbased #australia #EO #happy # #bedfordandgroveoils #yleo #wellness #healing #skin #lavender #essentialrewards #healthyliving #premiumstarterkit #younglivingeo #plantoils #ditchandswitch

s u n r i s e this morning on the way to #ylmastermind2019 so lucky. everyone on our team will be coming next year 🌈 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . #oils #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingaustralia #mumlife #workfromhome #oilkit #seedtoseal #naturaliving #plantbased #australia #EO #happy # #bedfordandgroveoils #yleo #wellness #healing #skin #lavender #essentialrewards #healthyliving #premiumstarterkit #younglivingeo #plantoils #ditchandswitch - 44 minutes ago

9 Likes
1 Comments
0
Emilia picked our diffuser blend and she rocked it! 4 drops of each oil! #oilykids #shesanawesome3yearold #yesshesmine #younglivingessentialoils #garyon #startthemyoung #oilybaby

Emilia picked our diffuser blend and she rocked it! 4 drops of each oil! #oilykids #shesanawesome3yearold #yesshesmine #younglivingessentialoils #garyon #startthemyoung #oilybaby - 46 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Premium Kit Young living FREE ongkir dan Tambahan Oil Cedarwood 15 Ml

Yukk merapat gengs 🥰🥰 Yuk menikmati ciptaan Tuhan dalam sebotol Essential Oil karya Young Living..Dm or WA (081321451641)

#younglivingforsoul #youngliving #aromatherapy #younglivingjakarta
#younglivingtangerang #younglivingessentialoils #younglivingmember #younglivingmurah 
#younglivingindo #younglivingoils #younglivingeo #younglivingindonesia #younglivingdistributor #younglivingpromo 
#lavenderoil 
#serumwajah 
#tipsoilmanjah

Premium Kit Young living FREE ongkir dan Tambahan Oil Cedarwood 15 Ml Yukk merapat gengs 🥰🥰 Yuk menikmati ciptaan Tuhan dalam sebotol Essential Oil karya Young Living..Dm or WA (081321451641) #younglivingforsoul #youngliving #aromatherapy #younglivingjakarta #younglivingtangerang #younglivingessentialoils #younglivingmember #younglivingmurah #younglivingindo #younglivingoils #younglivingeo #younglivingindonesia #younglivingdistributor #younglivingpromo #lavenderoil #serumwajah #tipsoilmanjah - 49 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
I fell in love with this Essential oil! The Gift! I heard of it but I have never smell it......... Until I was at CARE Summit early this month in Missouri. One lady dropped an EO bottle on the floor, I told her and she picked it up n she gave me 1 drop! 🥰

From that moment, onwards, I wanted that oil to be anointed on my head but I couldn't find it! I was so drawn to it! Not only the wonderful smell, but it's so "anointed". 😇😇😇 Guess what? It's a blend of 7 oils form the ancient scripture oils!!!! I didn't know that until ....... Just now when I googled it! Big WOW!!! No wonder my intuition tells me to buy it! 🤑

So glad I got the 5% discount then! My intentions were so strong n I got the extra 5% discount! 🤑

I should send more intentions for more discount too yeah? 😁😂🤣 Who has opened their bottle? 
Who wants to try this EO? Pm me!

http://bit.ly/2CUMDIQ

http://Stephvoon.wasap.my

#TheGift
#blendof7eo
#yleo #younglivingessentialoils 
#oilsofancientscripture

I fell in love with this Essential oil! The Gift! I heard of it but I have never smell it......... Until I was at CARE Summit early this month in Missouri. One lady dropped an EO bottle on the floor, I told her and she picked it up n she gave me 1 drop! 🥰 From that moment, onwards, I wanted that oil to be anointed on my head but I couldn't find it! I was so drawn to it! Not only the wonderful smell, but it's so "anointed". 😇😇😇 Guess what? It's a blend of 7 oils form the ancient scripture oils!!!! I didn't know that until ....... Just now when I googled it! Big WOW!!! No wonder my intuition tells me to buy it! 🤑 So glad I got the 5% discount then! My intentions were so strong n I got the extra 5% discount! 🤑 I should send more intentions for more discount too yeah? 😁😂🤣 Who has opened their bottle? Who wants to try this EO? Pm me! http://bit.ly/2CUMDIQ http://Stephvoon.wasap.my #TheGift #blendof7eo #yleo #younglivingessentialoils #oilsofancientscripture - 51 minutes ago

1 Likes
1 Comments
0
When i said i have enough oils.... That's a lie 😛😛
.
It has never been enough 😂😂
.
#younglivingmalaysia #essentialoils #younglivingessentialoils #OilneticsSharing #MerdekaChallenge

When i said i have enough oils.... That's a lie 😛😛 . It has never been enough 😂😂 . #younglivingmalaysia #essentialoils #younglivingessentialoils #OilneticsSharing #MerdekaChallenge - 54 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Thank you Oja, my childhood friend datang for EO session with me today

Terus dia beli Kidscents Refresh eo for her baby boy & Deep Relief roll on for herself

Hari ni je terus dia grab Premium Starter Kit with ARIA diffuser!! Boleh bayar secara ansuran ye kawan-kawan 
Soon she will get Aria and all the oils! Yayyy! 
Thank you for trusting me

For those who are interested nak bau2 eo dulu pun boleh, just whatsapp 0123132174 & we meet up for eo sharing 
#younglivingmalaysia #youngliving #younglivingessentialoils #premiumstarterkitmalaysia #yleo #ylmy #diffusermalaysia #diffusermurah #homemadebywani #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingselangor #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving

Thank you Oja, my childhood friend datang for EO session with me today Terus dia beli Kidscents Refresh eo for her baby boy & Deep Relief roll on for herself Hari ni je terus dia grab Premium Starter Kit with ARIA diffuser!! Boleh bayar secara ansuran ye kawan-kawan Soon she will get Aria and all the oils! Yayyy! Thank you for trusting me For those who are interested nak bau2 eo dulu pun boleh, just whatsapp 0123132174 & we meet up for eo sharing #younglivingmalaysia #youngliving #younglivingessentialoils #premiumstarterkitmalaysia #yleo #ylmy #diffusermalaysia #diffusermurah #homemadebywani #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingselangor #premiumstarterkitmalaysia #premiumstarterkityoungliving - 55 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.