#visitalbania

175,853 posts

My Albania 🇦🇱👐🏻 #visitalbania

My Albania 🇦🇱👐🏻 #visitalbania - 15 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Forget the past, but remember the lesson...!
__________________________________________________ #summer #summertime #summer19 #summer2k19 #saranda #sarandabynight #albania #visitalbania #albaniangirl #holiday #vocation #southalbania

Forget the past, but remember the lesson...! __________________________________________________ #summer #summertime #summer19 #summer2k19 #saranda #sarandabynight #albania #visitalbania #albaniangirl #holiday #vocation #southalbania - 15 minutes ago

44 Likes
1 Comments
0
in love with shqiperia🖤❤
#shqiperia #visitalbania #alipashabridge

in love with shqiperia🖤❤ #shqiperia #visitalbania #alipashabridge - 29 minutes ago

5 Likes
1 Comments
0
Shqipet tu punu. •
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#albania #albaniangirl #albanian #albaniangirls #albania🇦🇱 #visitalbania #storyalbania

Shqipet tu punu. • • • • • • • • • • #albania #albaniangirl #albanian #albaniangirls #albania 🇦🇱 #visitalbania #storyalbania - 38 minutes ago

76 Likes
2 Comments
0
•Follow @pashrobtofficial_ për më shumë • 
#kosovo #albania #dorators #ledrizlla #encaustic #majkteam #dafinators #luanator #rin #tayna #eraistrefi #dhuratadora #butriors #fff #fero #teamkapo #kidator #visitalbania #prishtina #tirana #kida  #xhensilator #orhideator #gordanators #dualipa #saranda #durresi #funnymemes #funnyvideos #shqipvalla

•Follow @pashrobtofficial_ për më shumë • #kosovo #albania #dorators #ledrizlla #encaustic #majkteam #dafinators #luanator #rin #tayna #eraistrefi #dhuratadora #butriors #fff #fero #teamkapo #kidator #visitalbania #prishtina #tirana #kida #xhensilator #orhideator #gordanators #dualipa #saranda #durresi #funnymemes #funnyvideos #shqipvalla - 42 minutes ago

35 Likes
0 Comments
0
Foleja juaj ne Adriatik 🌊 #marea #marearesort #accommodation #offer #booknow #photo #beauty #nature #structure #sea #pool #summer #summertime #visitalbania #qerret

Foleja juaj ne Adriatik 🌊 #marea #marearesort #accommodation #offer #booknow #photo #beauty #nature #structure #sea #pool #summer #summertime #visitalbania #qerret - 43 minutes ago

19 Likes
0 Comments
0
Sistemi i filtrimit të ujit vetëm për një çezmë, i cili ka një kapacitet të lartë filtrimi dhe mund të montohet sipër ose nën banak.
Garancia e sistemit është e përjetshme duke ju ofruar ujë kristal të pastër direkt nga rubineti juaj të cilin mund ta konsumoni pa hezitimin më të vogël por gjithashtu dhe të gatuani e të lani frutat e perimet. 
Tashmë ne kemi një zgjidhje për çdo familje që uji që ju duhet të konsumoni të jetë sa më i shëndetshëm dhe i sigurt. .
Për çdo informacion të detajuar mund të na kontaktoni ose të na vizitoni pranë zyrave tona që ndodhen në bulevardin "Nënë Tereza".
Na kontaktoni për tu informuar detajisht⬇️⬇️⬇️
☎️038749540 📲049955278
Facebook: Green Life
Instagram: green_life_kosova
•
•
•
•
#waterfiltration #filtrauji #filtraajri #shendet #shendetshem #visitalbania #healthy #water #drink #drinking #company #office #placetobe #community #waterpurifier #showerfilter #instagram #instapic #instaphoto #thebest #place #followus #greenlife #caricointernational

Sistemi i filtrimit të ujit vetëm për një çezmë, i cili ka një kapacitet të lartë filtrimi dhe mund të montohet sipër ose nën banak. Garancia e sistemit është e përjetshme duke ju ofruar ujë kristal të pastër direkt nga rubineti juaj të cilin mund ta konsumoni pa hezitimin më të vogël por gjithashtu dhe të gatuani e të lani frutat e perimet. Tashmë ne kemi një zgjidhje për çdo familje që uji që ju duhet të konsumoni të jetë sa më i shëndetshëm dhe i sigurt. . Për çdo informacion të detajuar mund të na kontaktoni ose të na vizitoni pranë zyrave tona që ndodhen në bulevardin "Nënë Tereza". Na kontaktoni për tu informuar detajisht⬇️⬇️⬇️ ☎️038749540 📲049955278 Facebook: Green Life Instagram: green_life_kosova • • • • #waterfiltration #filtrauji #filtraajri #shendet #shendetshem #visitalbania #healthy #water #drink #drinking #company #office #placetobe #community #waterpurifier #showerfilter #instagram #instapic #instaphoto #thebest #place #followus #greenlife #caricointernational - 46 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
#blublugourmet #chef #luxury #food #beauty #bougainvillebay #resort #sarande #visitalbania #bestfood #restaurantdesign #restaurant

#blublugourmet #chef #luxury #food #beauty #bougainvillebay #resort #sarande #visitalbania #bestfood #restaurantdesign #restaurant - 46 minutes ago

151 Likes
0 Comments
0
@choosebalkans .
.
.
.
.
#choosebalkans
#nature #photography #love #naturephotography #travel #photooftheday #instagood #beautiful #landscape #art #picoftheday #sky #photo #like #sunset #instagram #naturelovers #spring #sun #follow #ig #traveller #tours #visitalbania

@choosebalkans . . . . . #choosebalkans #nature #photography #love #naturephotography #travel #photooftheday #instagood #beautiful #landscape #art #picoftheday #sky #photo #like #sunset #instagram #naturelovers #spring #sun #follow #ig #traveller #tours #visitalbania - 47 minutes ago

10 Likes
1 Comments
0
#Himarë #albania #photography #tirana #sea #travel #beach  #photography #visitalbania #nature #summer #tirane #instagood #photooftheday #albanianriviera #instagram #explorealbania #travelphotography

#Himarë #albania #photography #tirana #sea #travel #beach #photography #visitalbania #nature #summer #tirane #instagood #photooftheday #albanianriviera #instagram #explorealbania #travelphotography - 50 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
°○Landscape°○ ~ °○Heritage°○ Xhamia dhe  kisha ortodokse e Veliternës janë dëshmia më e mirë e harmonisë fetare në Shqipëri... #architecture #landscape #cityscape #religion #church #mosque #theology #harmony #beautiful #blue #sky #tree #trees #mountain #minaret #cross #photooftheday #clouds #albania #joniphotons #travelworld #visitalbania #coloursofalbania #light #coloursofalbania2019 #love #instagramers #islam #christianity

°○Landscape°○ ~ °○Heritage°○ Xhamia dhe kisha ortodokse e Veliternës janë dëshmia më e mirë e harmonisë fetare në Shqipëri... #architecture #landscape #cityscape #religion #church #mosque #theology #harmony #beautiful #blue #sky #tree #trees #mountain #minaret #cross #photooftheday #clouds #albania #joniphotons #travelworld #visitalbania #coloursofalbania #light #coloursofalbania2019 #love #instagramers #islam #christianity - 56 minutes ago

22 Likes
2 Comments
0
We wanted a change of scenario so we booked a night in Sarande, in a beautiful hotel with many nice saltwater pools🥰 #sarande #albania #visitalbania #visitsarande #hotel #pool #beach #sun #vacation #family #love #vacation #summer #2019 #sommer #sol #familie #strand #hotell

We wanted a change of scenario so we booked a night in Sarande, in a beautiful hotel with many nice saltwater pools🥰 #sarande #albania #visitalbania #visitsarande #hotel #pool #beach #sun #vacation #family #love #vacation #summer #2019 #sommer #sol #familie #strand #hotell - 59 minutes ago

19 Likes
4 Comments
0
WHAT IF I NEVER TOOK MY FIRST SOLO TRIP??🤔
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Well, I definitely wouldn’t be spending my summer here on the beautiful Albanian Riviera🍹or living in another country by myself😳
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In all honesty, it’s scary to think what life would be like if I didn’t go on my first solo trip. My life has changed SO much (in a good way) that I don’t even remember what life was like before!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I SURELY wouldn’t be as confident & strong as I am today. I wouldn’t be brave enough to step outside my comfort zone back then🙅🏽‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
My life would be boring, a part of me would have been missing. I wouldn’t have found my passion. I wouldn’t be meeting amazing humans that are from all over the world!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Instead, I would probably be a negative Nancy, sitting at a desk right now, miserable, working at a job that I HATE.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I would have never created Weiss World or met the hundreds of amazing friends from traveling or from Instagram!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I wouldn’t have had the chance to inspire people from this platform. As weird and cheesy as it sounds, I feel like I’ve found my gift. Which is inspiring others and changing people’s life through solo traveling!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
While I don’t expect you to become the next Weiss World or quit your job to travel, (hey, maybe you will😂🤷🏽‍♀️), I can assure you, taking a solo trip will CHANGE👏🏻YOUR👏🏻LIFE👏🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So if you’re reading this, wondering if you should take that step to change your life, here is your chance, here is your sign!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
THIS WEEK ONLY: $100 off my Solo Travel Adventurer program.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Click the link in my bio or check out my story to learn more about my consulting so we can chat about planning your next solo trip✈️
••
#albania #sarande #ksamil #visitalbania #discoveralbania

WHAT IF I NEVER TOOK MY FIRST SOLO TRIP??🤔 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Well, I definitely wouldn’t be spending my summer here on the beautiful Albanian Riviera🍹or living in another country by myself😳 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ In all honesty, it’s scary to think what life would be like if I didn’t go on my first solo trip. My life has changed SO much (in a good way) that I don’t even remember what life was like before! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I SURELY wouldn’t be as confident & strong as I am today. I wouldn’t be brave enough to step outside my comfort zone back then🙅🏽‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ My life would be boring, a part of me would have been missing. I wouldn’t have found my passion. I wouldn’t be meeting amazing humans that are from all over the world! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Instead, I would probably be a negative Nancy, sitting at a desk right now, miserable, working at a job that I HATE. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I would have never created Weiss World or met the hundreds of amazing friends from traveling or from Instagram! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I wouldn’t have had the chance to inspire people from this platform. As weird and cheesy as it sounds, I feel like I’ve found my gift. Which is inspiring others and changing people’s life through solo traveling! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ While I don’t expect you to become the next Weiss World or quit your job to travel, (hey, maybe you will😂🤷🏽‍♀️), I can assure you, taking a solo trip will CHANGE👏🏻YOUR👏🏻LIFE👏🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ So if you’re reading this, wondering if you should take that step to change your life, here is your chance, here is your sign!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ THIS WEEK ONLY: $100 off my Solo Travel Adventurer program. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Click the link in my bio or check out my story to learn more about my consulting so we can chat about planning your next solo trip✈️ •• #albania #sarande #ksamil #visitalbania #discoveralbania - 1 hour ago

83 Likes
15 Comments
0
▪Follow @sitegatuajm🍂 dhe @artgatimi🍂 per me shume Produkte, Receta, Video dhe Foto rreth gatimit cdo dite...😍😊
▪Komentoni dhe beni TAG personat qe duhet ta shikojn 😍😍
》》Credits @sfmarx
.
.
Vizitoni》 @zshop.al dhe 》@ushop.al 
per produkte te ndryshme online
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pershtatur : #gatime #kuzhinashqiptare #tirana #pasionpergatim #recetagatimi #restorant #albania #embelsira #shkodra #dibra #gatimetradicionale  #gatuaj #albanianfood #shqipe #kuqezi #shqiptar #prishtina #albanese #ushqim #gatim #kuzhina #balkanfood#europeanfood #shendet #lezhe #sarande #traditionalfood #visitalbania

▪Follow @sitegatuajm 🍂 dhe @artgatimi 🍂 per me shume Produkte, Receta, Video dhe Foto rreth gatimit cdo dite...😍😊 ▪Komentoni dhe beni TAG personat qe duhet ta shikojn 😍😍 》》Credits @sfmarx . . Vizitoni》 @zshop.al dhe 》@ushop.al per produkte te ndryshme online . . . . . . . . . . Pershtatur : #gatime #kuzhinashqiptare #tirana #pasionpergatim #recetagatimi #restorant #albania #embelsira #shkodra #dibra #gatimetradicionale   #gatuaj #albanianfood #shqipe #kuqezi #shqiptar #prishtina #albanese #ushqim #gatim #kuzhina #balkanfood #europeanfood #shendet #lezhe #sarande #traditionalfood #visitalbania - 1 hour ago

60 Likes
0 Comments
0
One of the most fascinating fairy tale-like place we've come across during our trip in Albania. ✨❤
.
.
.
#syriikalter #saranda #beautiful #beautifulearth #nature #ecosystem #amazing #water #deepblue #turquoise #crystalblue #blubbling #natural #blueeye #travel #visitalbania

One of the most fascinating fairy tale-like place we've come across during our trip in Albania. ✨❤ . . . #syriikalter #saranda #beautiful #beautifulearth #nature #ecosystem #amazing #water #deepblue #turquoise #crystalblue #blubbling #natural #blueeye #travel #visitalbania - 1 hour ago

9 Likes
2 Comments
0
#visitalbania #fly #eagles #amazing @choosebalkans #instatravel #catchmeifyoucan #travelgram #valley #holidays #travelgram #heartofeurope #river #peace @jezerca_guesthouse @ferry_berisha #roadtrip @drivealbania #floating #goyourownway #takenbyalbania #naturelovers #offroad #yoga #naturetouch #blue #imhere #instatravel #awayfromcivilisation

#visitalbania #fly #eagles #amazing @choosebalkans #instatravel #catchmeifyoucan #travelgram #valley #holidays #travelgram #heartofeurope #river #peace @jezerca_guesthouse @ferry_berisha #roadtrip @drivealbania #floating #goyourownway #takenbyalbania #naturelovers #offroad #yoga #naturetouch #blue #imhere #instatravel #awayfromcivilisation - 1 hour ago

23 Likes
1 Comments
0
#Albania #visitalbania #tourism #tourist #travel #summer #holidays #summet2019 #visitbalkan #nature #beautifulnature #instagram #traveler #blog Photo by the talented @terencpepa

#Albania #visitalbania #tourism #tourist #travel #summer #holidays #summet2019 #visitbalkan #nature #beautifulnature #instagram #traveler #blog Photo by the talented @terencpepa - 1 hour ago

31 Likes
0 Comments
0
🇬🇧 Ksamil is definitely one of the most beautiful tourist destinations in Albania for those who love the crystal clear sea and romantic beaches.  What until ten years ago was a village in the south of the country where the locals used to go swimming and sunbathing during the weekend has become a must for a trip or vacation in Albania and in a short time they are  checkered hotels, houses for rent by the sea and restaurants, which have changed the peaceful and bare landscape.  Having said that, Ksamil really offers the sea and the most beautiful beaches in the whole country of the Eagles and is a very attractive destination for the tourist who loves beach life.
•
🇦🇱 Ksamili është padyshim një nga destinacionet më të bukura turistike në Shqipëri për ata që e duan detin kristal dhe plazhet romantike.  Ajo çka deri në dhjetë vjet më parë ishte një fshat në jug të vendit ku banorët vendas përdorën të notonin dhe të bënin diell gjatë fundjavës, është bërë një domosdoshmëri për një udhëtim apo pushim në Shqipëri dhe në një kohë të shkurtër ato janë  hotelet me rrota, shtëpitë me qira nga deti dhe restorantet, të cilat kanë ndryshuar peizazhin paqësor dhe të zhveshur.  Duke thënë këtë, Ksamil me të vërtetë ofron detin dhe plazhet më të bukura në të gjithë vendin e Shqiponjave dhe është një destinacion shumë tërheqës për turistin që e do jetën e plazhit.(📸 @weiss_world_photography )
________________________________________________________#ksamil #ksamilbeach #ksamilislands #ksamilalbania #visitksamil #sarandë #sarande #butrint #butrinti #island #vlore #vlorealbania #visitalbania #albania🇦🇱 #albania #albanian #beautifulalbania #ekskursion #udhetime #shqipe #shqiptar #shqiperia #shqiperi #travelguide #travelholic

🇬🇧 Ksamil is definitely one of the most beautiful tourist destinations in Albania for those who love the crystal clear sea and romantic beaches. What until ten years ago was a village in the south of the country where the locals used to go swimming and sunbathing during the weekend has become a must for a trip or vacation in Albania and in a short time they are checkered hotels, houses for rent by the sea and restaurants, which have changed the peaceful and bare landscape. Having said that, Ksamil really offers the sea and the most beautiful beaches in the whole country of the Eagles and is a very attractive destination for the tourist who loves beach life. • 🇦🇱 Ksamili është padyshim një nga destinacionet më të bukura turistike në Shqipëri për ata që e duan detin kristal dhe plazhet romantike. Ajo çka deri në dhjetë vjet më parë ishte një fshat në jug të vendit ku banorët vendas përdorën të notonin dhe të bënin diell gjatë fundjavës, është bërë një domosdoshmëri për një udhëtim apo pushim në Shqipëri dhe në një kohë të shkurtër ato janë hotelet me rrota, shtëpitë me qira nga deti dhe restorantet, të cilat kanë ndryshuar peizazhin paqësor dhe të zhveshur. Duke thënë këtë, Ksamil me të vërtetë ofron detin dhe plazhet më të bukura në të gjithë vendin e Shqiponjave dhe është një destinacion shumë tërheqës për turistin që e do jetën e plazhit.(📸 @weiss_world_photography ) ________________________________________________________#ksamil #ksamilbeach #ksamilislands #ksamilalbania #visitksamil #sarandë #sarande #butrint #butrinti #island #vlore #vlorealbania #visitalbania #albania 🇦🇱 #albania #albanian #beautifulalbania #ekskursion #udhetime #shqipe #shqiptar #shqiperia #shqiperi #travelguide #travelholic - 1 hour ago

103 Likes
3 Comments
0
So relaxing😊
.
.
.
#mysaranda#vacation#holidays#trip#travel#enjoy#summertime#instagood#instalife#instatravel#instapassport#instago#beach#pool#view#resort#luxury#albania#visitalbania#lonelyalbania#saranda#sarandacity#visitsaranda#bougainville

So relaxing😊 . . . #mysaranda #vacation #holidays #trip #travel #enjoy #summertime #instagood #instalife #instatravel #instapassport #instago #beach #pool #view #resort #luxury #albania #visitalbania #lonelyalbania #saranda #sarandacity #visitsaranda #bougainville - 1 hour ago

15 Likes
2 Comments
0
🏞Magjia e THETHIT per vetem 6800 leke/personi 🤩(All Inclusive)👌😍
.
📍Destinacioni-Theth/Shkoder.
📍Data- 27-28 Korrik 📍Pjesmarrja- E limituar (20-40 persona).
📍Cmimi-6800 leke/personi. 📌Te perfshira ne cmim: 
1-Transporti Tirane-Theth-Tirane 
2- Fjetja ne bujtinen me te mire te zones.
3-Dreka e dites se shtune
4-Darka e dites se shtune (me gatime tradicionale)
5-Mgjesi i dites se diele.
6-Guide shoqeruese gjate gjithe udhetimit 
7-Foto gjate udhetimit dhe shume kenaqesi!
..
🌍Na kontaktoni:
📍+355 69 9420 870📲
📍travelhappy14@gmail.com📧
📍DM📥
..
📃 PROGRAMI:
📌Dita e pare:
📍Nisja diten e shtune ne oren 6:00 perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos.
📍Ndalese per kafe gjate rruges.
📍Ndalese per foto ne qafe Thore 📷.
📍Mberrijme ne Theth dhe bejme akomodimin ne hotel.
📍Konsumojme dreken dhe bejme nje pushim te shkurter.
📍Me pas behemi gati per te vizituar kishen e Thethit, Kullen e Ngujimit (ku jane pajtuar mbi 300 gjaqe, nga i gjithe bajraku i Shales) dhe ujevaren e Grunasit rreth 30 m e larte e shpallur monument natyre.
📍Pushojme rreth 1 ore per te shijuar pamjen dhe per te bere foto dhe me pas kthehemi per ne bujtine.
📍Konsumojme darken dhe mblidhemi rreth zjarrit per lojra dhe animacione tjera te organizuara nga guida. 🔥
📌 Dita e dyte:
Ngrihemi rreth ores 7:30 per te konsumuar mengjesin me produkte te fresketa vendi (buke, djathe, recel, mjalte, qumesht, caj, veze, etj.)
📍Pas mengjesit behemi gati per tu nisur nga bujtina drejt Syrit te Kalter (kosto extra 500 leke).⚠️
📍Vizitojme vaskat e gurit Nderlysa, dhe nisemi drejt syrit te kalter te Thethit, nje nder vendet me te bukura ne Shqiperi.
📍Rruga zgjat rreth 1 ore e 30 minuta vajtje-ardhje dhe terreni eshte mesatar/i lehte.
📍Me pas kthehemi ne bujtine dhe pergatitemi per tu larguar.
📍Rreth ores 15:00 pushim per kafe dhe dreke ne Shkoder.
📍Mberritja ne Tirane rreth ores 20:00 pas 2 diteve magjike 😍.
.
⚠️ Per grupe mbi 6 persona cmimi kemi oferta 😉
.
Rezervimi behet ne momentin qe kryhet pagesa. Pagesa e kryer nuk kthehet⛔
.
#Thethi #blueeye #blueeyeoftheth#grunaswaterfall #travel #shkoder#visitalbania #travelwithus #happytravel #happytraveltirana

🏞Magjia e THETHIT per vetem 6800 leke/personi 🤩(All Inclusive)👌😍 . 📍Destinacioni-Theth/Shkoder. 📍Data- 27-28 Korrik 📍Pjesmarrja- E limituar (20-40 persona). 📍Cmimi-6800 leke/personi. 📌Te perfshira ne cmim:  1-Transporti Tirane-Theth-Tirane  2- Fjetja ne bujtinen me te mire te zones. 3-Dreka e dites se shtune 4-Darka e dites se shtune (me gatime tradicionale) 5-Mgjesi i dites se diele. 6-Guide shoqeruese gjate gjithe udhetimit  7-Foto gjate udhetimit dhe shume kenaqesi! .. 🌍Na kontaktoni: 📍+355 69 9420 870📲 📍travelhappy14@gmail.com 📧 📍DM📥 .. 📃 PROGRAMI: 📌Dita e pare: 📍Nisja diten e shtune ne oren 6:00 perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos. 📍Ndalese per kafe gjate rruges. 📍Ndalese per foto ne qafe Thore 📷. 📍Mberrijme ne Theth dhe bejme akomodimin ne hotel. 📍Konsumojme dreken dhe bejme nje pushim te shkurter. 📍Me pas behemi gati per te vizituar kishen e Thethit, Kullen e Ngujimit (ku jane pajtuar mbi 300 gjaqe, nga i gjithe bajraku i Shales) dhe ujevaren e Grunasit rreth 30 m e larte e shpallur monument natyre. 📍Pushojme rreth 1 ore per te shijuar pamjen dhe per te bere foto dhe me pas kthehemi per ne bujtine. 📍Konsumojme darken dhe mblidhemi rreth zjarrit per lojra dhe animacione tjera te organizuara nga guida. 🔥 📌 Dita e dyte: Ngrihemi rreth ores 7:30 per te konsumuar mengjesin me produkte te fresketa vendi (buke, djathe, recel, mjalte, qumesht, caj, veze, etj.) 📍Pas mengjesit behemi gati per tu nisur nga bujtina drejt Syrit te Kalter (kosto extra 500 leke).⚠️ 📍Vizitojme vaskat e gurit Nderlysa, dhe nisemi drejt syrit te kalter te Thethit, nje nder vendet me te bukura ne Shqiperi. 📍Rruga zgjat rreth 1 ore e 30 minuta vajtje-ardhje dhe terreni eshte mesatar/i lehte. 📍Me pas kthehemi ne bujtine dhe pergatitemi per tu larguar. 📍Rreth ores 15:00 pushim per kafe dhe dreke ne Shkoder. 📍Mberritja ne Tirane rreth ores 20:00 pas 2 diteve magjike 😍. . ⚠️ Per grupe mbi 6 persona cmimi kemi oferta 😉 . Rezervimi behet ne momentin qe kryhet pagesa. Pagesa e kryer nuk kthehet⛔ . #Thethi  #blueeye  #blueeyeoftheth #grunaswaterfall  #travel  #shkoder #visitalbania  #travelwithus #happytravel #happytraveltirana - 1 hour ago

9 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.