#swarovski

9,300,691 posts

Assalammualaikum uolsss..
Alhamdullilah. Tak lama lagi dah keluaq semua design2 batu tampal baru uolss 😍😍😍
.
.
Yang paling best kualiti baru,harga baru(ada pelbagai kualiti semestinya yang paling terbaik dan harga murah 😍😍)
.
.
Cer tengok ni. Takdak edit edit nahh uolss. Dia punya kilat mcm nak nangis tengok uolss 😍😍
.
.
Tak payah nak gerak gerak hp teruk teruk pon. Gerak sikit je dah blink blink teruk sgt dah!! Adoii la!! Mcm nak nangis pulak nengoknye 😭😭
.
.
InsyaAllah harga mampu milik yang penting tak sampai RATUIH RATUIH pon uolss.
.
.
Sementara kilang tengah duk proceed lagi sapa nak join order?? Kami nak bagi harga istimewa nihh. Nanti dah masuk MALAYSIA harga dah back to normal nahh.
.
.
Yang PENTING KUALITI HEBAT HEBAT 😍😍😍 Jom whatsapp hakak untuk order +6018-4720155!! Ada special price nak bagi hokayyy 😍😍
.
#sayajual#sayajualservis#batutampalcantik#batutampalmurah#hotfixmurah#swarovskielement#swarovski#aksesoritudung#ironpatch#crystalmurah#crystals#pakaianmuslimah#sayajualbaju#bazarpaknil#hotfixcrystal#diamondhotfix#pearl#malaysia#tudung#hijabi#batutampal#kedaiaksesoripakaian

Assalammualaikum uolsss.. Alhamdullilah. Tak lama lagi dah keluaq semua design2 batu tampal baru uolss . . Yang paling best kualiti baru,harga baru(ada pelbagai kualiti semestinya yang paling terbaik dan harga murah ) . . Cer tengok ni. Takdak edit edit nahh uolss. Dia punya kilat mcm nak nangis tengok uolss . . Tak payah nak gerak gerak hp teruk teruk pon. Gerak sikit je dah blink blink teruk sgt dah!! Adoii la!! Mcm nak nangis pulak nengoknye . . InsyaAllah harga mampu milik yang penting tak sampai RATUIH RATUIH pon uolss. . . Sementara kilang tengah duk proceed lagi sapa nak join order?? Kami nak bagi harga istimewa nihh. Nanti dah masuk MALAYSIA harga dah back to normal nahh. . . Yang PENTING KUALITI HEBAT HEBAT Jom whatsapp hakak untuk order +6018-4720155!! Ada special price nak bagi hokayyy . #sayajual #sayajualservis #batutampalcantik #batutampalmurah #hotfixmurah #swarovskielement #swarovski #aksesoritudung #ironpatch #crystalmurah #crystals #pakaianmuslimah #sayajualbaju #bazarpaknil #hotfixcrystal #diamondhotfix #pearl #malaysia #tudung #hijabi #batutampal #kedaiaksesoripakaian - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
*
4月21日(日)
第4回こども体験型マルシェ
あそびば〜コテラコテラ〜
ありがとうございました♡
*
やっぱりスイーツより
スクイーズが人気でした〜ꉂꉂ(๑˃▿︎˂๑)
土台となるドーナツは1つ1つ作っているので
カラーや触り心地もそれぞれ違うんですよ‼︎
次回ワークショップは
5月18.19日のよりみちマルシェです♡
1日目スイーツデコ、
2日目スクイーズデコの予定です☺︎
詳細はまたupしますね‼︎
*
#swarovski
#deco #glue #lesson 
#スクイーズデコ #スイーツデコ 
#体験型マルシェ #あそびば
#日本スクイーズ協会 #大人気
#ふわふわ #可愛い #女子力 
#オーダー #オーダー受付中 
#お稽古 #趣味 #仕事 #習い事 
#静岡 #焼津 #藤枝 #島田 #吉田町

* 4月21日(日) 第4回こども体験型マルシェ あそびば〜コテラコテラ〜 ありがとうございました♡ * やっぱりスイーツより スクイーズが人気でした〜ꉂꉂ(๑˃▿︎˂๑) 土台となるドーナツは1つ1つ作っているので カラーや触り心地もそれぞれ違うんですよ︎ 次回ワークショップは 5月18.19日のよりみちマルシェです♡ 1日目スイーツデコ、 2日目スクイーズデコの予定です︎ 詳細はまたupしますね︎ * #swarovski #deco #glue #lesson #スクイーズデコ #スイーツデコ #体験型マルシェ #あそびば #日本スクイーズ協会 #大人気 #ふわふわ #可愛い #女子力 #オーダー #オーダー受付中 #お稽古 #趣味 #仕事 #習い事 #静岡 #焼津 #藤枝 #島田 #吉田町 - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
I really love these colors...
.
もう1パターン作ってみました。新しいデザインも考えついたので、早く作りたくてうずうず💕
.
ようやく子供達の幼稚園の時間が長くなり…自分の時間の大切さを改めて感じています😌
ちなみに、この時はアクセサリー作りや自分のことに集中。家事は極力やらないようにしています。
子供達に、片付けや洗濯物取り込む等、できることを手伝ってもらったり、買い物も、ちょっと大変だけど子供達と一緒に行っています。
.
#juriel#juriel_japan#handmadejewelry#swarovski#springcolors#summercolors#earrings
#ハンドメイドアクセサリー#スワロフスキー#ピアス#イヤリング#春夏#子育て

I really love these colors... . もう1パターン作ってみました。新しいデザインも考えついたので、早く作りたくてうずうず . ようやく子供達の幼稚園の時間が長くなり…自分の時間の大切さを改めて感じています ちなみに、この時はアクセサリー作りや自分のことに集中。家事は極力やらないようにしています。 子供達に、片付けや洗濯物取り込む等、できることを手伝ってもらったり、買い物も、ちょっと大変だけど子供達と一緒に行っています。 . #juriel #juriel_japan #handmadejewelry #swarovski #springcolors #summercolors #earrings #ハンドメイドアクセサリー #スワロフスキー #ピアス #イヤリング #春夏 #子育て - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
Photo work
#SWAROVSKI
#簡嫚書
#母親節

Photo work #SWAROVSKI #簡嫚書 #母親節 - 0 seconds

1 Likes
0 Comments
0
Open order.. Wa 085604933061
#broselegan #brosswarovskiasli #swaroskioriginal #deandra #malaysia #jemberolshop #adeevacraft #koleksiadeevacraft #hijaber #syari #gamismewah #swarovski #broselegant #sisesasulawesi #sisesa #sisesasurabaya #sisesaclothing #sisesalovers #kameelahijab #kameelahijabku #kameelahijab
#sisesasale #sisesasulawesi #sisesasurabaya #kameelahijabku #sisesaclothing #broskilau
#makpromampueksporkeseluruhdunia333

Open order.. Wa 085604933061 #broselegan #brosswarovskiasli #swaroskioriginal #deandra #malaysia #jemberolshop #adeevacraft #koleksiadeevacraft #hijaber #syari #gamismewah #swarovski #broselegant #sisesasulawesi #sisesa #sisesasurabaya #sisesaclothing #sisesalovers #kameelahijab #kameelahijabku #kameelahijab #sisesasale #sisesasulawesi #sisesasurabaya #kameelahijabku #sisesaclothing #broskilau #makpromampueksporkeseluruhdunia333 - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
🥴

🥴 - 0 seconds

21 Likes
1 Comments
0
Sunshine ☀️ Included in the “Neon Collection” 
Check out all of our Press Ons today!! 🙌🏼🔥
Shop Now! 🛍
🔸Long Ballerina Only Upon Request 🔸
_
↖️LINK ON BIO↖️
-J🖤

#nathali3snails #nailsofinstagram #nailswag #swarovskinails #nails2inspire  #hudabeauty #nailporn  #oceannailsupply #thenailartstory #nails #nailart #nailedit #nailporn #nailgasm #nailartheaven #nailsmagazine #coffinnails #nailgasm #naillife #nailedit #nailpromote #nailsoftheday #fiercesociety #nailpromagazine #laurag_143 #vegas_nay #nailsonfleek #costumdesign # #uglyducklingnails #sarahsnailsecrets #swarovski

Sunshine ️ Included in the “Neon Collection” Check out all of our Press Ons today!! 🏼 Shop Now! 🛍 Long Ballerina Only Upon Request _ ️LINK ON BIO️ -J🖤 #nathali3snails #nailsofinstagram #nailswag #swarovskinails #nails2inspire #hudabeauty #nailporn #oceannailsupply #thenailartstory #nails #nailart #nailedit #nailporn #nailgasm #nailartheaven #nailsmagazine #coffinnails #nailgasm #naillife #nailedit #nailpromote #nailsoftheday #fiercesociety #nailpromagazine #laurag_143 #vegas_nay #nailsonfleek #costumdesign # #uglyducklingnails #sarahsnailsecrets #swarovski - 0 seconds

3 Likes
0 Comments
0
YOGAにもいかず、運動もせず、悶々と股間(つーかイヤリング)作り。

マダムDango-mushiが丹精こめてワイヤー巻き巻きしてくだすったKING-TAMAパーツを二重の(何故二重なのか、わかりますね?)Oh-man中に2つもいれちゃう変態的なデザイン。
モロよ、これ。モロ。

マダム、ごめん。
凛とした股間初号機のKING-TAMA、勝手にパーツ取りして使っちゃった。

けどさ。
キューブなラピスラズリとのハーモニーがスカしてて凛としたもんだろ?

左から

凛とした股間 淫 モロッコモロッコ

凛とした股間 ムーンライト淫フォーメーション

凛とした股間 淫 オフィス

継ぎ目めとかワイヤーワークはどへたくそなんで見ちゃダーメ。
くふふ!

#凛とした股間
#イヤリング
#earrings
#ハンドメイドイヤリング
#ハンドメイドアクセサリー
#ピアス
#Pierce
#ハンドメイドピアス
#ハンドメイド
#ハンドメイド初心者
#アンチエイジングアクセサリー
#身に付けるアンチエイジング
#ファインダー越しの更年期の世界
#アラフォー
#アラフォーアクセサリー
#ラピスラズリ
#SWAROVSKI

YOGAにもいかず、運動もせず、悶々と股間(つーかイヤリング)作り。 マダムDango-mushiが丹精こめてワイヤー巻き巻きしてくだすったKING-TAMAパーツを二重の(何故二重なのか、わかりますね?)Oh-man中に2つもいれちゃう変態的なデザイン。 モロよ、これ。モロ。 マダム、ごめん。 凛とした股間初号機のKING-TAMA、勝手にパーツ取りして使っちゃった。 けどさ。 キューブなラピスラズリとのハーモニーがスカしてて凛としたもんだろ? 左から 凛とした股間 淫 モロッコモロッコ 凛とした股間 ムーンライト淫フォーメーション 凛とした股間 淫 オフィス 継ぎ目めとかワイヤーワークはどへたくそなんで見ちゃダーメ。 くふふ! #凛とした股間 #イヤリング #earrings #ハンドメイドイヤリング #ハンドメイドアクセサリー #ピアス #Pierce #ハンドメイドピアス #ハンドメイド #ハンドメイド初心者 #アンチエイジングアクセサリー #身に付けるアンチエイジング #ファインダー越しの更年期の世界 #アラフォー #アラフォーアクセサリー #ラピスラズリ #SWAROVSKI - 0 seconds

2 Likes
0 Comments
0
- [ ] #маникюрнатополинке #гельлак #дизайнногтей #гельлакчелябинск #подкутикулу #красивыйманикюр #красивыеногти #гельлакчелябинск #слюдананогтях #nailart #naildesign #swarovski #sweetbloom #swarovskipixie #аппаратныйманикюр #аэропуфинг #аппаратныйпедикюр #наращиваниеногтей #3dнаногтях #нарощенныеногти #гель #акрил #инкрустация #востановлениеногтевойпластины #востановлениеногтей #стерильныйинструмент #амбренаногтях #градиентнаногтях @ecrystal_ru

- [ ] #маникюрнатополинке #гельлак #дизайнногтей #гельлакчелябинск #подкутикулу #красивыйманикюр #красивыеногти #гельлакчелябинск #слюдананогтях #nailart #naildesign #swarovski #sweetbloom #swarovskipixie #аппаратныйманикюр #аэропуфинг #аппаратныйпедикюр #наращиваниеногтей #3dнаногтях #нарощенныеногти #гель #акрил #инкрустация #востановлениеногтевойпластины #востановлениеногтей #стерильныйинструмент #амбренаногтях #градиентнаногтях @ecrystal_ru - 0 seconds

1 Likes
0 Comments
0
There's just something about Swarovski crystals sparkling on a dress. 
#marichutan #PMFFX #panasonicmanilafashionfestival •
•
•
•
•
•
•
•
#fashion #couture #fashwionweek #special #forte #cebu #philippines #swarovski #crystals #dresses #instafashion #impressionism #collection #sparkle #artistsoninstagram #designer #clothes

There's just something about Swarovski crystals sparkling on a dress. #marichutan #PMFFX #panasonicmanilafashionfestival • • • • • • • • #fashion #couture #fashwionweek #special #forte #cebu #philippines #swarovski #crystals #dresses #instafashion #impressionism #collection #sparkle #artistsoninstagram #designer #clothes - 0 seconds

3 Likes
0 Comments
0
Untuk tempahan / pertanyaan boleh screenshot dan whatsapp saya di 0146863654 atau terus tekan link bio 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️💕 #emasbangkok #emaskorea #emaskorea24k #emasmurah #emasmurahmalaysia #hargaborong #emas #pemborongkristalmutiara #mutiara #mutiaraasli #brooch #swarovski #emaskoreamurah #emassajat #freepostage #sajat #coco #murah #kahwin #jewel #mutiara #gelang #cincin #rantai #gelangkaki #blinkblink #viral #trend #akuyangpakaikauyangpanas #kristal #emaskoreamurah #borong

Untuk tempahan / pertanyaan boleh screenshot dan whatsapp saya di 0146863654 atau terus tekan link bio 🏼‍♀️🏼‍♀️ #emasbangkok #emaskorea #emaskorea24k #emasmurah #emasmurahmalaysia #hargaborong #emas #pemborongkristalmutiara #mutiara #mutiaraasli #brooch #swarovski #emaskoreamurah #emassajat #freepostage #sajat #coco #murah #kahwin #jewel #mutiara #gelang #cincin #rantai #gelangkaki #blinkblink #viral #trend #akuyangpakaikauyangpanas #kristal #emaskoreamurah #borong - 0 seconds

1 Likes
0 Comments
0
▪️Cercei din Argint cu elemente Swarovski▪️Pret 100 lei▪️Made by me▪️Se pot realiza si pe alte culori▪️comanda👉🏼mesaj privat▪️#andreeas_shop 
________________________________________________________#bratari #bratara #swarovski #handmade #handmadejewelry #bijuteriihandmade #bijuterii #bijuteriiargint #cercei #cerceihanmade #cerceiargint

️Cercei din Argint cu elemente Swarovski️Pret 100 lei️Made by me️Se pot realiza si pe alte culori️comanda🏼mesaj privat#andreeas_shop ________________________________________________________#bratari #bratara #swarovski #handmade #handmadejewelry #bijuteriihandmade #bijuterii #bijuteriiargint #cercei #cerceihanmade #cerceiargint - 15 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
These Ah- mazing imperial cut #swarovski earrings are part of our limited edition Mother’s Day Collection and I have a pair on its way to my ears, do you? Order yours at shellyb.origamiowl.com/shop/party/491180

These Ah- mazing imperial cut #swarovski earrings are part of our limited edition Mother’s Day Collection and I have a pair on its way to my ears, do you? Order yours at shellyb.origamiowl.com/shop/party/491180 - 52 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Gold Bracellets
.
.
SAY IT WITH GOLD
.
.
Temukan perhiasan emas kinghalim di toko emas kesayangan anda.
.
.
.
Info care center +62 812-3380-0800
.
.
.
#kinghalimjewelry #kinghalim #kinghalimgold #kinghalimgoldinnovation #kinghalimjewellry #perhiasan #jewelery #jewelry  #gold #swarovski #surabayajewelery #surabaya #like4like #online #february2019 #perhiasanemas #emas #ootd #style #fashion #instagood #mua #valentines #valentinesdaygift #emas #whp

Gold Bracellets . . SAY IT WITH GOLD . . Temukan perhiasan emas kinghalim di toko emas kesayangan anda. . . . Info care center +62 812-3380-0800 . . . #kinghalimjewelry #kinghalim #kinghalimgold #kinghalimgoldinnovation #kinghalimjewellry #perhiasan #jewelery #jewelry #gold #swarovski #surabayajewelery #surabaya #like4like #online #february2019 #perhiasanemas #emas #ootd #style #fashion #instagood #mua #valentines #valentinesdaygift #emas #whp - 1 minute ago

4 Likes
0 Comments
0
🆒 Earring hooks radium plated
⠀
▶️ €22
⠀
✅To order:link in bio (Whatsap)
+35797796771 (Viber,Telegram)
⠀
❇️ Фурнитура позолота
⠀
✅Для заказа ссылка в профиле на вотсап.
+35797796771 (Вайбер,телеграмму)
⠀
#серьгикипр #сережки #камнисваровски #свадебныесерьги #weddingearrings #swarovski #bridalearrings #weddingaccessorise

Earring hooks radium plated ⠀ ️ €22 ⠀ To order:link in bio (Whatsap) +35797796771 (Viber,Telegram) ⠀ ️ Фурнитура позолота ⠀ Для заказа ссылка в профиле на вотсап. +35797796771 (Вайбер,телеграмму) ⠀ #серьгикипр #сережки #камнисваровски #свадебныесерьги #weddingearrings #swarovski #bridalearrings #weddingaccessorise - 1 minute ago

2 Likes
0 Comments
0
Untuk tempahan / pertanyaan boleh screenshot dan whatsapp saya di 0146863654 atau terus tekan link bio 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️💕 #emasbangkok #emaskorea #emaskorea24k #emasmurah #emasmurahmalaysia #hargaborong #emas #pemborongkristalmutiara #mutiara #mutiaraasli #brooch #swarovski #emaskoreamurah #emassajat #freepostage #sajat #coco #murah #kahwin #jewel #mutiara #gelang #cincin #rantai #gelangkaki #blinkblink #viral #trend #akuyangpakaikauyangpanas #kristal #emaskoreamurah #borong

Untuk tempahan / pertanyaan boleh screenshot dan whatsapp saya di 0146863654 atau terus tekan link bio 🏼‍♀️🏼‍♀️ #emasbangkok #emaskorea #emaskorea24k #emasmurah #emasmurahmalaysia #hargaborong #emas #pemborongkristalmutiara #mutiara #mutiaraasli #brooch #swarovski #emaskoreamurah #emassajat #freepostage #sajat #coco #murah #kahwin #jewel #mutiara #gelang #cincin #rantai #gelangkaki #blinkblink #viral #trend #akuyangpakaikauyangpanas #kristal #emaskoreamurah #borong - 1 minute ago

1 Likes
0 Comments
0
Немного Франции в Омске😍
⠀
Это об этих серьгах!
Французский замок, покрытие позолота 18к, медицинский сплав, кристаллы Swarovski.
⠀
Когда не надо придумывать причину, чтобы обновить образ.
⠀
☀️Идеальное сияние на солнечном свету!
⠀
🔖Стоимость:799₽

Немного Франции в Омске ⠀ Это об этих серьгах! Французский замок, покрытие позолота 18к, медицинский сплав, кристаллы Swarovski. ⠀ Когда не надо придумывать причину, чтобы обновить образ. ⠀ ️Идеальное сияние на солнечном свету! ⠀ Стоимость:799₽ - 2 minutes ago

0 Likes
1 Comments
0
love seeing the brighter spring colours come across my desk. 🌸 another pretty set using the “Blossom” metal leaf gel and swarovski’s from @bemibeautybox and “Cool Melon” from @fuzion_nails.

love seeing the brighter spring colours come across my desk. another pretty set using the “Blossom” metal leaf gel and swarovski’s from @bemibeautybox and “Cool Melon” from @fuzion_nails. - 2 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
.
Bismillah...
.
Gelang swarovskinya ready ya kak...😍
Meski serupa ia tak sama lho...😘
.
Info dan pemesanan silahkan klik link di bio ya kak... 😘
.
.
.
#gelang #gelangtangan #gelanghandmade #gelanghandmadeswarovski #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #swarovski #swaroskicrystals #aksesoris #accecories #handmadeaccecories #gelang #gelangwanita
#makpromampueksporkeseluruhdunia333

. Bismillah... . Gelang swarovskinya ready ya kak... Meski serupa ia tak sama lho... . Info dan pemesanan silahkan klik link di bio ya kak... . . . #gelang #gelangtangan #gelanghandmade #gelanghandmadeswarovski #gelangswarovski #gelangswarovskicrystal #swarovski #swaroskicrystals #aksesoris #accecories #handmadeaccecories #gelang #gelangwanita #makpromampueksporkeseluruhdunia333 - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Smoked out 🖤
These are such a gorgeous set 😍 get your press ons today ♥️press the link in our bio to shop 😊-A💜
.
.
.
.
#nathali3snails #nailsofinstagram #nailswag #swarovskinails #nails2inspire  #hudabeauty #nailporn  #oceannailsupply #thenailartstory #nails #nailart #nailedit #nailporn #nailgasm #nailartheaven #nailsmagazine #coffinnails #nailgasm #naillife #nailedit #nailpromote #nailsoftheday #fiercesociety #nailpromagazine #laurag_143 #vegas_nay #nailsonfleek #costumdesign #uglyducklingnails #sarahsnailsecrets #swarovski

Smoked out 🖤 These are such a gorgeous set get your press ons today ️press the link in our bio to shop -A . . . . #nathali3snails #nailsofinstagram #nailswag #swarovskinails #nails2inspire #hudabeauty #nailporn #oceannailsupply #thenailartstory #nails #nailart #nailedit #nailporn #nailgasm #nailartheaven #nailsmagazine #coffinnails #nailgasm #naillife #nailedit #nailpromote #nailsoftheday #fiercesociety #nailpromagazine #laurag_143 #vegas_nay #nailsonfleek #costumdesign #uglyducklingnails #sarahsnailsecrets #swarovski - 4 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
🆕 Earring with keshi pearls,pedant with zirconia
⠀
🆒 Earring hooks radium plated
⠀
▶️ €22
⠀
✅To order:link in bio (Whatsap)
+35797796771 (Viber,Telegram)
⠀
✅ Серьги с жемчугом кеши,цветок с фианитами
⠀
❇️ Фурнитура с родиевым покрытием
⠀
✅Для заказа ссылка в профиле на вотсап.
+35797796771 (Вайбер,телеграмму)
⠀
#серьгикипр #сережки #камнисваровски #свадебныесерьги #weddingearrings #swarovski #bridalearrings #weddingaccessorise

Earring with keshi pearls,pedant with zirconia ⠀ Earring hooks radium plated ⠀ ️ €22 ⠀ To order:link in bio (Whatsap) +35797796771 (Viber,Telegram) ⠀ Серьги с жемчугом кеши,цветок с фианитами ⠀ ️ Фурнитура с родиевым покрытием ⠀ Для заказа ссылка в профиле на вотсап. +35797796771 (Вайбер,телеграмму) ⠀ #серьгикипр #сережки #камнисваровски #свадебныесерьги #weddingearrings #swarovski #bridalearrings #weddingaccessorise - 4 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Spring has hopefully sprung, at least for today so I decided on a #winterwhite #offwhite @off____white coat and #giamba @giambaparis brocade skirt from #lisacorbo @lisacorbo #georgectoronto @georgectoronto hot pink blouse from #pinktartan @pink_tartan and pink blooming brocade booties from #aquazurra @aquazzura #davidsshoes @davidsshoesofbeverlyhills  #swarovski earrings, necklaces and bracelet and #monteriggioni @monteriggioniofficial and #archivestoronto @archivestoronto rings @myfashom @fashom_rep @the.fashionistas.style @fashion.women.style @my.fashion.confession #furla @furla bag #streetstyle  #lawyerstyle #styleoftheday #ootd #outfitoftheday #lawyerlook #dailylookbook #fashionover40 #fourtyandfabulous #womenover40 #over40style #40plusandfun #40plusfashion

Spring has hopefully sprung, at least for today so I decided on a #winterwhite #offwhite @off____white coat and #giamba @giambaparis brocade skirt from #lisacorbo @lisacorbo #georgectoronto @georgectoronto hot pink blouse from #pinktartan @pink_tartan and pink blooming brocade booties from #aquazurra @aquazzura #davidsshoes @davidsshoesofbeverlyhills #swarovski earrings, necklaces and bracelet and #monteriggioni @monteriggioniofficial and #archivestoronto @archivestoronto rings @myfashom @fashom_rep @the.fashionistas.style @fashion.women.style @my.fashion.confession #furla @furla bag #streetstyle #lawyerstyle #styleoftheday #ootd #outfitoftheday #lawyerlook #dailylookbook #fashionover40 #fourtyandfabulous #womenover40 #over40style #40plusandfun #40plusfashion - 4 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
✨ANGIE NAILS Academy✨
#uñascali #uñasacrilicascali #yosoyjhnails 
#jhnailscali #jhnailscolombia #poligel #geldeuñas #uñasacrilicas #uñasbellas #uñasdegel #uñas #jhnails #jhnailscali #jhnailscolombia #semipermanente #semi #artisticnails #swarovski #nailsswarosky #uñasprofesionales #uñasfrancesas #cursosdeuñascali #uñasesculpidas #cursodeuñasacrilicas #amorporlasuñas #nailscali #caliescali #3Dnails #refylnails #AngieGarciaNailsAcademy

ANGIE NAILS Academy #uñascali #uñasacrilicascali #yosoyjhnails #jhnailscali #jhnailscolombia #poligel #geldeuñas #uñasacrilicas #uñasbellas #uñasdegel #uñas #jhnails #jhnailscali #jhnailscolombia #semipermanente #semi #artisticnails #swarovski #nailsswarosky #uñasprofesionales #uñasfrancesas #cursosdeuñascali #uñasesculpidas #cursodeuñasacrilicas #amorporlasuñas #nailscali #caliescali #3Dnails #refylnails #AngieGarciaNailsAcademy - 4 minutes ago

9 Likes
0 Comments
0
.
.
.
.
.
#nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails💅 #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski💎 #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails

. . . . . #nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails - 6 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Please Tags your friends who in love with it.  #philly #phillynails #TommyNails #NailsbyTommy #BeatNails #DesignKING #TOMMYNAILS #emmastone Nails #ChicNails #CardiBNails #TommyTakeOver #ombrenails #fancy #loveyourself ’ #customdesignjewelry #swarovskicrystalsdesign #customdesign #tommynails #nailsbytommy #phillynailtech #phillynails #TommyNails #NailsbyTommy #BeatNails #DesignKING #TOMMYNAILS #emma #ChicNails #CardiBNails #TommyTakeOver #emmanail #swarovskinails #party #tommy #fancy #ombre #party #swarovski #nailsofinstagram #naildesign #ideas #nailsbyme

Please Tags your friends who in love with it. #philly #phillynails #TommyNails #NailsbyTommy #BeatNails #DesignKING #TOMMYNAILS #emmastone Nails #ChicNails #CardiBNails #TommyTakeOver #ombrenails #fancy #loveyourself#customdesignjewelry #swarovskicrystalsdesign #customdesign #tommynails #nailsbytommy #phillynailtech #phillynails #TommyNails #NailsbyTommy #BeatNails #DesignKING #TOMMYNAILS #emma #ChicNails #CardiBNails #TommyTakeOver #emmanail #swarovskinails #party #tommy #fancy #ombre #party #swarovski #nailsofinstagram #naildesign #ideas #nailsbyme - 6 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
.
.
.
.
.
#nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails💅 #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski💎 #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails

. . . . . #nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails - 6 minutes ago

8 Likes
0 Comments
0
sample
・
どこかの美しい熱帯魚みたいなpink。人気者。
・
・
☎︎080-6389-8866
✉︎h.nailtokushima@gmail.com
HP☞https://haveanicenail.amebaownd.com

sample ・ どこかの美しい熱帯魚みたいなpink。人気者。 ・ ・ ︎080-6389-8866 ︎h.nailtokushima@gmail.com HP☞https://haveanicenail.amebaownd.com - 6 minutes ago

9 Likes
1 Comments
0
.
.
.
.
.
#nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails💅 #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski💎 #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails

. . . . . #nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails - 6 minutes ago

16 Likes
0 Comments
0
MORE JEWELS.  Our new Frog Jeweled Santa is full of @swarovski crystals.  Matching jeweled egg also available. www.joytotheworldonline.com #frog #frogs #froglife #froglife #froglove #lovefrogs #swarovski #swarovskicrystals #jeweledegg #jewels #bling #ornamentsofinstagram #ornament #christmastree🎄 #christmasaddict #christmasaddicted #christmaslover #christmasaddiction #hgtvhome #hgtvmagazine #hgtv #homedecor #christmasdecorating #christmasdecorideas #Glitterazzi #joytotheworld #glitter #madeinpoland #poland #glassart

MORE JEWELS. Our new Frog Jeweled Santa is full of @swarovski crystals. Matching jeweled egg also available. www.joytotheworldonline.com #frog #frogs #froglife #froglife #froglove #lovefrogs #swarovski #swarovskicrystals #jeweledegg #jewels #bling #ornamentsofinstagram #ornament #christmastree #christmasaddict #christmasaddicted #christmaslover #christmasaddiction #hgtvhome #hgtvmagazine #hgtv #homedecor #christmasdecorating #christmasdecorideas #Glitterazzi #joytotheworld #glitter #madeinpoland #poland #glassart - 6 minutes ago

7 Likes
0 Comments
0
.
.
.
.
.
#nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails💅 #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski💎 #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails

. . . . . #nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails - 6 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
.
.
.
.
.
#nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails💅 #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski💎 #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails

. . . . . #nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails - 6 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
.
.
.
.
.
#nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails💅 #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski💎 #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails

. . . . . #nailsart #berlinanails #lovenails #nailsdesign #nailsonfleek #nailsoftheweek #nailsofinstagram #nailsmagazine #instanails #nailsporn #nailsaddict #nails4today #nailsoftheday #nailed #nails #nailstyle #nails #nailswag #nailslover #swarovski #swarovskinails #swarovskicrystal #swarovski #holo #holonails #holographicnails #nycnails #nycnailtech #nailgasm #swarovskicrystal #nails2inspire #instanails - 6 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
hand
・
どこかの美しい熱帯魚みたいなpink。人気者。
・
・
☎︎080-6389-8866
✉︎h.nailtokushima@gmail.com
HP☞https://haveanicenail.amebaownd.com

hand ・ どこかの美しい熱帯魚みたいなpink。人気者。 ・ ・ ︎080-6389-8866 ︎h.nailtokushima@gmail.com HP☞https://haveanicenail.amebaownd.com - 6 minutes ago

5 Likes
1 Comments
0
Искристые радости✨Серьги с бусинами из камня Авантюрин и геометрическими вставками🌌🤗
Длина серёжек «от и до» - 7 см, аккуратные и очень ЛЁГКИЕ👌🏼
Читаем чуть ниже о свойствах камня Авантюрин🌌😌
.
.
.
Цена 850₽
#paliy_fetish_вналичии
#paliy_fetish_серьги_вналичии
.
.
Авантюрин -
Камень чистой любви❤️
Очень положительный камень, способствующий Процветанию во всех смыслах этого понятия. 
Способен разряжать негативные ситуации. 
Укрепляет лидерские качества и поощряет настойчивость. 
Даёт везенье в рискованных ситуациях, определенный фарт в делах и удачу в игре. 
Издавна считается счастливым талисманом, который носят для сохранения радостного настроения. 
Авантюрин способствует творческому развитию личности, вызывает вдохновение у писателей, художников, музыкантов. 
Прекрасный помощник в делах сердечных. 
Как амулет оберегает от порчи.
Знаки зодиака - Телец, Рак, Дева.
.
.
.
.
.
ВСЕ вопросы и Бронь украшений - в direct/WhatsApp 89831900790😌
Отправляем в любой город!💌📦🚀
.
.
.
.
.
#авторскиеукрашения
#серьги#серьгикисти#серьгивналичии #серьгиназаказ 
#swarovski#swarovskicrystals #сваровскисерьги #choker#чокер #девочкитакиедевочки#москва
#ручнаяработа#своимируками #браслет#браслетыназаказ #украшенияназаказ #handmadejewelry#jewelry #хендмейдукрашения #натуральныекамни#друзаагата #жеодаагата#агат #весна2019

Искристые радостиСерьги с бусинами из камня Авантюрин и геометрическими вставками🤗 Длина серёжек «от и до» - 7 см, аккуратные и очень ЛЁГКИЕ🏼 Читаем чуть ниже о свойствах камня Авантюрин . . . Цена 850₽ #paliy_fetish_вналичии #paliy_fetish_серьги_вналичии . . Авантюрин - Камень чистой любви️ Очень положительный камень, способствующий Процветанию во всех смыслах этого понятия. Способен разряжать негативные ситуации. Укрепляет лидерские качества и поощряет настойчивость. Даёт везенье в рискованных ситуациях, определенный фарт в делах и удачу в игре. Издавна считается счастливым талисманом, который носят для сохранения радостного настроения. Авантюрин способствует творческому развитию личности, вызывает вдохновение у писателей, художников, музыкантов. Прекрасный помощник в делах сердечных. Как амулет оберегает от порчи. Знаки зодиака - Телец, Рак, Дева. . . . . . ВСЕ вопросы и Бронь украшений - в direct/WhatsApp 89831900790 Отправляем в любой город! . . . . . #авторскиеукрашения #серьги #серьгикисти #серьгивналичии #серьгиназаказ #swarovski #swarovskicrystals #сваровскисерьги #choker #чокер #девочкитакиедевочки #москва #ручнаяработа #своимируками #браслет #браслетыназаказ #украшенияназаказ #handmadejewelry #jewelry #хендмейдукрашения #натуральныекамни #друзаагата #жеодаагата #агат #весна2019 - 6 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
Earrings by @ellemenceofficial ✨
_____
For more inquiries & details,
Contact us via :
WhatsApp +62 878-8354-6888 💎✨
____
See something you like but don't know where to buy? Simply send us the photo & we'll find it for you 😊✨

Earrings by @ellemenceofficial _____ For more inquiries & details, Contact us via : WhatsApp +62 878-8354-6888 ____ See something you like but don't know where to buy? Simply send us the photo & we'll find it for you - 7 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
Earrings by @ellemenceofficial ✨
_____
For more inquiries & details,
Contact us via :
WhatsApp +62 878-8354-6888 💎✨
____
See something you like but don't know where to buy? Simply send us the photo & we'll find it for you 😊✨

Earrings by @ellemenceofficial _____ For more inquiries & details, Contact us via : WhatsApp +62 878-8354-6888 ____ See something you like but don't know where to buy? Simply send us the photo & we'll find it for you - 7 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
Earrings by @ellemenceofficial ✨
_____
For more inquiries & details,
Contact us via :
WhatsApp +62 878-8354-6888 💎✨
____
See something you like but don't know where to buy? Simply send us the photo & we'll find it for you 😊✨

Earrings by @ellemenceofficial _____ For more inquiries & details, Contact us via : WhatsApp +62 878-8354-6888 ____ See something you like but don't know where to buy? Simply send us the photo & we'll find it for you - 7 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
Please Tags your friends who in love with it.  #philly #phillynails #TommyNails #NailsbyTommy #BeatNails #DesignKING #TOMMYNAILS #emmastone Nails #ChicNails #CardiBNails #TommyTakeOver #ombrenails #fancy #loveyourself ’ #customdesignjewelry #swarovskicrystalsdesign #customdesign #tommynails #nailsbytommy #phillynailtech #phillynails #TommyNails #NailsbyTommy #BeatNails #DesignKING #TOMMYNAILS #emma #ChicNails #CardiBNails #TommyTakeOver #emmanail #swarovskinails #party #tommy #fancy #ombre #party #swarovski #nailsofinstagram #naildesign #ideas #nailsbyme

Please Tags your friends who in love with it. #philly #phillynails #TommyNails #NailsbyTommy #BeatNails #DesignKING #TOMMYNAILS #emmastone Nails #ChicNails #CardiBNails #TommyTakeOver #ombrenails #fancy #loveyourself#customdesignjewelry #swarovskicrystalsdesign #customdesign #tommynails #nailsbytommy #phillynailtech #phillynails #TommyNails #NailsbyTommy #BeatNails #DesignKING #TOMMYNAILS #emma #ChicNails #CardiBNails #TommyTakeOver #emmanail #swarovskinails #party #tommy #fancy #ombre #party #swarovski #nailsofinstagram #naildesign #ideas #nailsbyme - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
hand
・
どこかの美しい熱帯魚みたいなpink。人気者。
・
・
☎︎080-6389-8866
✉︎h.nailtokushima@gmail.com
HP☞https://haveanicenail.amebaownd.com

hand ・ どこかの美しい熱帯魚みたいなpink。人気者。 ・ ・ ︎080-6389-8866 ︎h.nailtokushima@gmail.com HP☞https://haveanicenail.amebaownd.com - 7 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
Freestyle 👾 
Ladies I love doing freestyles !! Come be social & ask for NAIOMI💋❣️
•
•
📍636 cypress station dr Houston Texas 
#houstonnails #hookah #houston #prom2k19 #freestyle #freestylenails #northhouston #houstonnailsalon #blackgirlsdonails #swarovski #swarovskicrystals #swarovskinails #southhouston #atl #satx #txsu #uofh #springtx #sociallacquer

Freestyle Ladies I love doing freestyles !! Come be social & ask for NAIOMI❣️ • • 636 cypress station dr Houston Texas #houstonnails #hookah #houston #prom2k19 #freestyle #freestylenails #northhouston #houstonnailsalon #blackgirlsdonails #swarovski #swarovskicrystals #swarovskinails #southhouston #atl #satx #txsu #uofh #springtx #sociallacquer - 7 minutes ago

8 Likes
0 Comments
0
ROSE GOLD 🌹 #nails#bossbabes#naildesigns
#nailsofinstagram#nailsoftheday
#notd#esthetician#swarovski
#rosegold#nailtech#nailporn#nailcandy
#nailswag#nailart#nailpics#makeup #instamood#nailartaddict#nailartist
#nailsofweek#nailpolish#nailpolishaddict
#nailsonfleek#acrylicnails#nailsofig#nailedit
#nailitdaily#naillove

ROSE GOLD #nails #bossbabes #naildesigns #nailsofinstagram #nailsoftheday #notd #esthetician #swarovski #rosegold #nailtech #nailporn #nailcandy #nailswag #nailart #nailpics #makeup #instamood #nailartaddict #nailartist #nailsofweek #nailpolish #nailpolishaddict #nailsonfleek #acrylicnails #nailsofig #nailedit #nailitdaily #naillove - 7 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
【003】こちらは大粒のスワロをin✨側面をすりガラスのように加工することで、柔らかな印象に仕上げました😌
#y_design

【003】こちらは大粒のスワロをin側面をすりガラスのように加工することで、柔らかな印象に仕上げました #y_design - 8 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
iPhone7/8手帳タイプ
リメイクケースです😌
お使いにならなくなったヴィトン👜を使ってリメイクできます✨
ワッペンとデコプラスでお作りさせていただきました💕

全機種対応しております✨
開いた部分のカラーも揃っておりますので
お問い合わせください😌
各機種の専用ハードケースがついているケースになり中にはカード収納ありになります👏👏 ありがとうございました😊#decoamore#iPhone7plus#galaxynote8ケース#デコケース#リメイクケース#スワロフスキー#swarovski#モノクロ#ベティちゃん#スタッズ#ワッペン#松阪#スタッズ#トゲトゲ#ヴィトン#ヴィトンリメイク#全機種対応#ありがとうございました#xperiaxz1compactケース#iPhonex#iPhonexケース#supreme#so02k#so02kケース#ヴィトン#アイロンワッペン#スワロフスキー

iPhone7/8手帳タイプ リメイクケースです お使いにならなくなったヴィトンを使ってリメイクできます ワッペンとデコプラスでお作りさせていただきました 全機種対応しております 開いた部分のカラーも揃っておりますので お問い合わせください 各機種の専用ハードケースがついているケースになり中にはカード収納ありになります ありがとうございました#decoamore #iPhone7plus #galaxynote8ケース #デコケース #リメイクケース #スワロフスキー #swarovski #モノクロ #ベティちゃん #スタッズ #ワッペン #松阪 #スタッズ #トゲトゲ #ヴィトン #ヴィトンリメイク #全機種対応 #ありがとうございました #xperiaxz1compactケース #iPhonex #iPhonexケース #supreme #so02k #so02kケース #ヴィトン #アイロンワッペン #スワロフスキー - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Swarovski crystal mindil with petals. I love this one because it was definitely one of a kind! ♥️ #mindila #swarovski #bridalaccessories #mindil

Swarovski crystal mindil with petals. I love this one because it was definitely one of a kind! #mindila #swarovski #bridalaccessories #mindil - 2 years ago

75 Likes
6 Comments
0
Complete perfection is all I have to say for beautiful @anduenak___. I'm extremely lucky to work with such sweet brides who trust me enough to let me make a unique and special piece for them. I really try to make all the mindila different and not copy someone else's. Pics by the one and only @albapro hair by @senadakxo makeup by @vjollcamakeup #mindila #mindil #bridalaccessories #swarovski #somethingblue

Complete perfection is all I have to say for beautiful @anduenak___. I'm extremely lucky to work with such sweet brides who trust me enough to let me make a unique and special piece for them. I really try to make all the mindila different and not copy someone else's. Pics by the one and only @albapro hair by @senadakxo makeup by @vjollcamakeup #mindila #mindil #bridalaccessories #swarovski #somethingblue - 2 years ago

62 Likes
0 Comments
0
#albapro pics of my creations #mindila #mindil #swarovski #bridalaccessories

#albapro pics of my creations #mindila #mindil #swarovski #bridalaccessories - 2 years ago

40 Likes
0 Comments
0
Another version of a mindil I made with a hint of blue. Please ignore my broken nails lol, this mindil was done in the middle of construction in my house. Yes I do construction (only in my home though) and bridal accessories 😂 #mindila #bridalaccessories #swarovski #mindil #somethingblue

Another version of a mindil I made with a hint of blue. Please ignore my broken nails lol, this mindil was done in the middle of construction in my house. Yes I do construction (only in my home though) and bridal accessories #mindila #bridalaccessories #swarovski #mindil #somethingblue - 2 years ago

52 Likes
7 Comments
0
Here is Yllka the most beautiful and sweetest bride with the mindil I made for her special day. Shout out to @albapro for the beautiful pics. Glam team the talented ladies @senadakxo @vjollcamakeup #mindila #mindil #bridalaccessories #swarovski #somethingblue

Here is Yllka the most beautiful and sweetest bride with the mindil I made for her special day. Shout out to @albapro for the beautiful pics. Glam team the talented ladies @senadakxo @vjollcamakeup #mindila #mindil #bridalaccessories #swarovski #somethingblue - 2 years ago

75 Likes
0 Comments
0
Swarovski crystals,  pearls, and your something blue mindil. This has been a huge hit and one of my favorites. #bridalaccessories #swarovski #mindila #mindil #somethingblue

Swarovski crystals, pearls, and your something blue mindil. This has been a huge hit and one of my favorites. #bridalaccessories #swarovski #mindila #mindil #somethingblue - 2 years ago

56 Likes
1 Comments
0
Congratulations to this beautiful couple from last night. Mindil made by me. #almirandaida #mindila #mindil #bridalaccessories #swarovski

Congratulations to this beautiful couple from last night. Mindil made by me. #almirandaida #mindila #mindil #bridalaccessories #swarovski - 2 years ago

76 Likes
0 Comments
0
I love everything that sparkles! Here is this beautiful mindil for a beautiful bride from last night. #almirandaida #mindil #mindila #bridalaccessories #swarovski

I love everything that sparkles! Here is this beautiful mindil for a beautiful bride from last night. #almirandaida #mindil #mindila #bridalaccessories #swarovski - 2 years ago

66 Likes
4 Comments
0
The snowflake mindil perfect for a winter wonderland wedding. Contact me if interested, I have one left ready for pickup. #mindil #mindila #bridalaccessories #swarovski

The snowflake mindil perfect for a winter wonderland wedding. Contact me if interested, I have one left ready for pickup. #mindil #mindila #bridalaccessories #swarovski - 2 years ago

52 Likes
5 Comments
0
Video of mindil I made for my sister in-law @_teutaaa #mindil #mindila #bridalaccessories #swarovski

Video of mindil I made for my sister in-law @_teutaaa #mindil #mindila #bridalaccessories #swarovski - 2 years ago

41 Likes
2 Comments
0
And my beautiful sister in-law @_teutaaa with mindil made by me photo by @adriaticstudio #bridalaccessories #swarovski #mindil #mindila

And my beautiful sister in-law @_teutaaa with mindil made by me photo by @adriaticstudio #bridalaccessories #swarovski #mindil #mindila - 2 years ago

54 Likes
0 Comments
0
Swarovski crystal mindil on my favorite stand from @albanian_party_must_haves photo by @adriaticstudio #mindil #mindila #bridalaccessories #swarovski

Swarovski crystal mindil on my favorite stand from @albanian_party_must_haves photo by @adriaticstudio #mindil #mindila #bridalaccessories #swarovski - 2 years ago

45 Likes
3 Comments
0
The gorgeous bride with her mindil 😍 @zciraa photo by @adriaticstudio #bridalaccessories #swarovski #mindil #mindila

The gorgeous bride with her mindil @zciraa photo by @adriaticstudio #bridalaccessories #swarovski #mindil #mindila - 3 years ago

46 Likes
2 Comments
0
Paired with these amazing @louboutinworld photo by @adriaticstudio  #bridalaccessories #swarovski #mindil #mindila

Paired with these amazing @louboutinworld photo by @adriaticstudio #bridalaccessories #swarovski #mindil #mindila - 3 years ago

49 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.