#slimmingproducts

76,729 posts

Loading...
Siapa ada masalah badan tak kurus kurus? Berat badan makin bertambah? Lemak makin berleluasa sana sini? Kuat makan? Tak boleh kawal makan? nahh..meh cuba combo set tea yg ajaib nie. confirm korang tak kan menyesal sebab testimoni kami semua gempak2 tau. ape lg, jom grab sekarang ! . .
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Siapa ada masalah badan tak kurus kurus? Berat badan makin bertambah? Lemak makin berleluasa sana sini? Kuat makan? Tak boleh kawal makan? nahh..meh cuba combo set tea yg ajaib nie. confirm korang tak kan menyesal sebab testimoni kami semua gempak2 tau. ape lg, jom grab sekarang ! . . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
SET COMBO PALING LARISSSSS ! cepat2 sape nk submit order boleh 🤗 yg penting harga die xde mahal oke..kalau dlu kte ade 15 uncang 1 pack skang nie kte ada PROMOSI EXTRA 2 UNCANG..so uolls akn dpt 17 uncang ntok 1 pack sgt berbaloi2..result die punye laa gempak lahaiii 💪 3 -5 kg boleh lost dlm smggu depends pade metabolisme masing2...jom bertindak klu nk kurus skang..nk kurus jgn kedekut ! Xmahal pon RM 40 TIDAK TERMASUK POSTAGE YE.

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #bigsizemalaysia #gorgeousleem #skinnyteamalaysia #greentea #plussizemalaysia #kuruscepat #legstea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #originalproduct #plussizefashionmalaysia #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #slimmingproducts #jomkurus #tehhijau #vgrip #slimtea #sayanakkurus #bigsizemalaysia #fabulousfit

SET COMBO PALING LARISSSSS ! cepat2 sape nk submit order boleh 🤗 yg penting harga die xde mahal oke..kalau dlu kte ade 15 uncang 1 pack skang nie kte ada PROMOSI EXTRA 2 UNCANG..so uolls akn dpt 17 uncang ntok 1 pack sgt berbaloi2..result die punye laa gempak lahaiii 3 -5 kg boleh lost dlm smggu depends pade metabolisme masing2...jom bertindak klu nk kurus skang..nk kurus jgn kedekut ! Xmahal pon RM 40 TIDAK TERMASUK POSTAGE YE. Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #bigsizemalaysia #gorgeousleem #skinnyteamalaysia #greentea #plussizemalaysia #kuruscepat #legstea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #originalproduct #plussizefashionmalaysia #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #slimmingproducts #jomkurus #tehhijau #vgrip #slimtea #sayanakkurus #bigsizemalaysia #fabulousfit - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Loading...
Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Morning people😁
...
Dah sarapan tu jangan lupa minum #cofeez untuk kekal langsing sihat dan bertenaga.
...
Kenapa kite perlu minum #cofeez eyh🤔
Ha banyak ramuan dan khasiat yang terkandung dalam cofeez ni. Antaranya oat, dimana menjadi sumber tenaga kita dan Carcinia Cambogia berperanan dlm penurunan berat badan😊
...
Tak try, maka rugi tau😌
Untuk order boleh klik link di bio ye atau
Whatsapp 0182780475
Whatsapp 0182780475
Whatsapp 0182780475
#slimmingdrinkmalaysia #cofeezslimmingdrinks #mocha #coffeelover #chocolatelover #slimmingproducts #starbuckslover #mochalover #detoxbody #kuruskerengga #dietseimbang #nakkuruscepat #nakkurussihat #produkkurusselamat #ggv2018

Morning people ... Dah sarapan tu jangan lupa minum #cofeez untuk kekal langsing sihat dan bertenaga. ... Kenapa kite perlu minum #cofeez eyh🤔 Ha banyak ramuan dan khasiat yang terkandung dalam cofeez ni. Antaranya oat, dimana menjadi sumber tenaga kita dan Carcinia Cambogia berperanan dlm penurunan berat badan ... Tak try, maka rugi tau Untuk order boleh klik link di bio ye atau Whatsapp 0182780475 Whatsapp 0182780475 Whatsapp 0182780475 #slimmingdrinkmalaysia #cofeezslimmingdrinks #mocha #coffeelover #chocolatelover #slimmingproducts #starbuckslover #mochalover #detoxbody #kuruskerengga #dietseimbang #nakkuruscepat #nakkurussihat #produkkurusselamat #ggv2018 - 7 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Perubahan sebulan consume #greenslim..
Cikgu sekolah pun nak kurus & cantik..bila dah kurus,badan pun sihat n cergas..nak mengajar anak murid pun ceria.. KELEBIHAN GREENSLIM
=========================
✅Ia mampu mengawal selera makan kita sepanjang hari tanpa berlapar (sangat sesuai untuk anda yg susah nak control makan & tak payah nak stress tentang diet ni..ia sendiri akan kawal selera makan kita)
✅Meningkatkan metabolisme (so,badan kita bole bakar lemak lebih cepat)
✅Mengecilkan lengan,peha dan mengempiskan perut (pembakar lemak no.1)
✅Menyihatkan badan
✅Memberi tenaga sepanjang hari
✅Mencantikkan kulit
✅No berdebar & No pening
✅💯% Bahan tumbuhan semulajadi ✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅99.9% customer akan repeat selepas consume greenslim ==========================
✅Price : RM 110
✅TIDAK MASUK POS
✅FREEGIFT
===========================
👉Nak oder?
📲Whatsapp : 0179399539
===========================
#greenslim #greenslimslimming #feedbackgreenslim #sayajual 
#slimmingproducts #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs
#ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #shakleemalaysia #fatburner #vitc #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #muamalaysia  #kelantan #selangor

Perubahan sebulan consume #greenslim .. Cikgu sekolah pun nak kurus & cantik..bila dah kurus,badan pun sihat n cergas..nak mengajar anak murid pun ceria.. KELEBIHAN GREENSLIM ========================= Ia mampu mengawal selera makan kita sepanjang hari tanpa berlapar (sangat sesuai untuk anda yg susah nak control makan & tak payah nak stress tentang diet ni..ia sendiri akan kawal selera makan kita) Meningkatkan metabolisme (so,badan kita bole bakar lemak lebih cepat) Mengecilkan lengan,peha dan mengempiskan perut (pembakar lemak no.1) Menyihatkan badan Memberi tenaga sepanjang hari Mencantikkan kulit No berdebar & No pening % Bahan tumbuhan semulajadi Sesuai untuk lelaki & perempuan 99.9% customer akan repeat selepas consume greenslim ========================== Price : RM 110 TIDAK MASUK POS FREEGIFT =========================== Nak oder? Whatsapp : 0179399539 =========================== #greenslim #greenslimslimming #feedbackgreenslim #sayajual #slimmingproducts #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs #ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #shakleemalaysia #fatburner #vitc #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #muamalaysia #kelantan #selangor - 13 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Perubahan sebulan consume #greenslim..
Cikgu sekolah pun nak kurus & cantik..bila dah kurus,badan pun sihat n cergas..nak mengajar anak murid pun ceria.. KELEBIHAN GREENSLIM
=========================
✅Ia mampu mengawal selera makan kita sepanjang hari tanpa berlapar (sangat sesuai untuk anda yg susah nak control makan & tak payah nak stress tentang diet ni..ia sendiri akan kawal selera makan kita)
✅Meningkatkan metabolisme (so,badan kita bole bakar lemak lebih cepat)
✅Mengecilkan lengan,peha dan mengempiskan perut (pembakar lemak no.1)
✅Menyihatkan badan
✅Memberi tenaga sepanjang hari
✅Mencantikkan kulit
✅No berdebar & No pening
✅💯% Bahan tumbuhan semulajadi ✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅99.9% customer akan repeat selepas consume greenslim ==========================
✅Price : RM 110
✅TIDAK MASUK POS
✅FREEGIFT
===========================
👉Nak oder?
📲Whatsapp : 0179691676
===========================
#greenslim #greenslimslimming #feedbackgreenslim #sayajual 
#slimmingproducts #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs
#ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #shakleemalaysia #fatburner #vitc #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #muamalaysia  #kelantan #selangor

Perubahan sebulan consume #greenslim .. Cikgu sekolah pun nak kurus & cantik..bila dah kurus,badan pun sihat n cergas..nak mengajar anak murid pun ceria.. KELEBIHAN GREENSLIM ========================= Ia mampu mengawal selera makan kita sepanjang hari tanpa berlapar (sangat sesuai untuk anda yg susah nak control makan & tak payah nak stress tentang diet ni..ia sendiri akan kawal selera makan kita) Meningkatkan metabolisme (so,badan kita bole bakar lemak lebih cepat) Mengecilkan lengan,peha dan mengempiskan perut (pembakar lemak no.1) Menyihatkan badan Memberi tenaga sepanjang hari Mencantikkan kulit No berdebar & No pening % Bahan tumbuhan semulajadi Sesuai untuk lelaki & perempuan 99.9% customer akan repeat selepas consume greenslim ========================== Price : RM 110 TIDAK MASUK POS FREEGIFT =========================== Nak oder? Whatsapp : 0179691676 =========================== #greenslim #greenslimslimming #feedbackgreenslim #sayajual #slimmingproducts #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs #ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #shakleemalaysia #fatburner #vitc #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #muamalaysia #kelantan #selangor - 14 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Lama tak update cikda tak sihat tapi dalam lama-lama tu menimbun #Testimoni AZN masuk 📲📲 .
.
Kejung jari jemari nii
.
.
#SapuSapuSettle 
#nakkurus 
#nakcantik 
#kurus
#diet
#tipsKurus 
#tipsdiet
#kurusselamat 
#kuruscepat 
#kurustanpaubat 
#produkkurus
#slimminglotion 
#slimmingcream 
#slimminggel 
#slimmingproducts 
#review
#challenge
#kuruscantik 
#kesihatan
#obesiti
#gemuk
#turunberatbadan
#online
#loseweight
#muar

Lama tak update cikda tak sihat tapi dalam lama-lama tu menimbun #Testimoni AZN masuk . . Kejung jari jemari nii . . #SapuSapuSettle #nakkurus #nakcantik #kurus #diet #tipsKurus #tipsdiet #kurusselamat #kuruscepat #kurustanpaubat #produkkurus #slimminglotion #slimmingcream #slimminggel #slimmingproducts #review #challenge #kuruscantik #kesihatan #obesiti #gemuk #turunberatbadan #online #loseweight #muar - 14 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Lama tak update cikda tak sihat tapi dalam lama-lama tu menimbun #Testimoni AZN masuk 📲📲 .
.
Kejung jari jemari nii
.
.
#SapuSapuSettle 
#nakkurus 
#nakcantik 
#kurus
#diet
#tipsKurus 
#tipsdiet
#kurusselamat 
#kuruscepat 
#kurustanpaubat 
#produkkurus
#slimminglotion 
#slimmingcream 
#slimminggel 
#slimmingproducts 
#review
#challenge
#kuruscantik 
#kesihatan
#obesiti
#gemuk
#turunberatbadan
#online
#loseweight
#muar

Lama tak update cikda tak sihat tapi dalam lama-lama tu menimbun #Testimoni AZN masuk . . Kejung jari jemari nii . . #SapuSapuSettle #nakkurus #nakcantik #kurus #diet #tipsKurus #tipsdiet #kurusselamat #kuruscepat #kurustanpaubat #produkkurus #slimminglotion #slimmingcream #slimminggel #slimmingproducts #review #challenge #kuruscantik #kesihatan #obesiti #gemuk #turunberatbadan #online #loseweight #muar - 14 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Lama tak update cikda tak sihat tapi dalam lama-lama tu menimbun #Testimoni AZN masuk 📲📲 .
.
Kejung jari jemari nii
.
.
#SapuSapuSettle 
#nakkurus 
#nakcantik 
#kurus
#diet
#tipsKurus 
#tipsdiet
#kurusselamat 
#kuruscepat 
#kurustanpaubat 
#produkkurus
#slimminglotion 
#slimmingcream 
#slimminggel 
#slimmingproducts 
#review
#challenge
#kuruscantik 
#kesihatan
#obesiti
#gemuk
#turunberatbadan
#online
#loseweight
#muar

Lama tak update cikda tak sihat tapi dalam lama-lama tu menimbun #Testimoni AZN masuk . . Kejung jari jemari nii . . #SapuSapuSettle #nakkurus #nakcantik #kurus #diet #tipsKurus #tipsdiet #kurusselamat #kuruscepat #kurustanpaubat #produkkurus #slimminglotion #slimmingcream #slimminggel #slimmingproducts #review #challenge #kuruscantik #kesihatan #obesiti #gemuk #turunberatbadan #online #loseweight #muar - 14 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
#feedbackgreenslim 
Baru 6hari dah loss 3kg..sis malas nak kata banyak..kalau uolls nak kurus bole try #greenslim..kalau nak kurus jangan banyak alasan..start now..
========================
Why u must try #greenslim?? ✅Ia mampu mengawal selera makan kita sepanjang hari tanpa berlapar (sangat sesuai untuk anda yg susah nak control makan)
✅Meningkatkan metabolisme
✅Mengecilkan lengan,peha dan mengempiskan perut
✅Menyihatkan badan
✅Memberi tenaga sepanjang hari
✅Mencantikkan kulit
✅No berdebar & No pening
✅💯% Bahan tumbuhan semulajadi ✅Sesuai untuk lelaki & perempuan ==========================
✅Price : RM 110
✅TIDAK MASUK POS
✅FREEGIFT
===========================
👉Nak oder?
📲Whatsapp : 
www.wasap.my/601123292564/nakgreenslim
===========================
#greenslim #greenslimslimming #feedbackgreenslim #sayajual 
#slimmingproducts #beautyproducts
#ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #fatburner #shakleemalaysia #fatburner #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #muamalaysia #cikreenencikngokngek #kelantan

#feedbackgreenslim Baru 6hari dah loss 3kg..sis malas nak kata banyak..kalau uolls nak kurus bole try #greenslim ..kalau nak kurus jangan banyak alasan..start now.. ======================== Why u must try #greenslim ?? Ia mampu mengawal selera makan kita sepanjang hari tanpa berlapar (sangat sesuai untuk anda yg susah nak control makan) Meningkatkan metabolisme Mengecilkan lengan,peha dan mengempiskan perut Menyihatkan badan Memberi tenaga sepanjang hari Mencantikkan kulit No berdebar & No pening % Bahan tumbuhan semulajadi Sesuai untuk lelaki & perempuan ========================== Price : RM 110 TIDAK MASUK POS FREEGIFT =========================== Nak oder? Whatsapp : www.wasap.my/601123292564/nakgreenslim =========================== #greenslim #greenslimslimming #feedbackgreenslim #sayajual #slimmingproducts #beautyproducts #ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #fatburner #shakleemalaysia #fatburner #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #muamalaysia #cikreenencikngokngek #kelantan - 15 hours ago

6 Likes
3 Comments
0
🤩
Tplus💊顾客反馈🌟
不要再怀疑瘦身胶囊的效果了
❌不舒服❌腹泻❌副作用

瘦身成功率98%
等你来询问✌🏻
#瘦身找娃娃 #娃娃IsMe
WeChat💌Bubblevava
LINE💌Bubblevava
Whatapp💌https://goo.gl/Q1M27T
————————ʕ·͡ˑ·ཻʔ♥︎——
#YoungRabbit #TreasureMaker #slimmingproducts
#Tplus💊 #超强瘦身胶囊
#Bejovialfibre🍏 #高营养纤维 
#Tgreen🍋 #燃烧脂肪
#怡保区面交 #现货 #瘦身产品
#一定瘦 #热卖 #调理瘦身 
#瘦身组合 #瘦身法宝 #快速瘦身

🤩 Tplus顾客反馈 不要再怀疑瘦身胶囊的效果了 不舒服腹泻副作用 瘦身成功率98% 等你来询问🏻 #瘦身找娃娃 #娃娃IsMe WeChatBubblevava LINEBubblevava Whatapphttps://goo.gl/Q1M27T ————————ʕ·͡ˑ·ཻʔ︎—— #YoungRabbit #TreasureMaker #slimmingproducts #Tplus #超强瘦身胶囊 #Bejovialfibre #高营养纤维 #Tgreen 🍋 #燃烧脂肪 #怡保区面交 #现货 #瘦身产品 #一定瘦 #热卖 #调理瘦身 #瘦身组合 #瘦身法宝 #快速瘦身 - 15 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Siapa ada masalah badan tak kurus kurus? Berat badan makin bertambah? Lemak makin berleluasa sana sini? Kuat makan? Tak boleh kawal makan? nahh..meh cuba combo set tea yg ajaib nie. confirm korang tak kan menyesal sebab testimoni kami semua gempak2 tau. ape lg, jom grab sekarang ! . .
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Siapa ada masalah badan tak kurus kurus? Berat badan makin bertambah? Lemak makin berleluasa sana sini? Kuat makan? Tak boleh kawal makan? nahh..meh cuba combo set tea yg ajaib nie. confirm korang tak kan menyesal sebab testimoni kami semua gempak2 tau. ape lg, jom grab sekarang ! . . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 17 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 17 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie.
.
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie. . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 17 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
|NAK KE NAK?|🤔
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

|NAK KE NAK?|🤔 . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: . Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami - 17 hours ago

242 Likes
67 Comments
0
Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 17 hours ago

6 Likes
2 Comments
0
Sedap tu memang la sedap tapi ada benefits lain Cofeez ni ada, kopi lain tak ada😌
...
PALING PENTING #cofeez sangat hebat dalam mengawal nafsu makan kita💪
Bukan senang nak kawal nafsu makan ni. Admin pun sering kecundang😅
...
Tapi adanya #cofeez ni, dah tak heran tengok makanan sedap2 depan mata.
Tak percaya? Meh ler try bezz ke idok #cofeez nih😉
#cofeez #slimmingdrinkmalaysia #cofeezslimmingdrinks #mocha #coffeelover #chocolatelover #slimmingproducts #starbuckslover #mochalover #detoxbody #kuruskerengga #dietseimbang #nakkuruscepat #nakkurussihat #feedbackcofeez #isteriuntukdisewa #kopikurus

Sedap tu memang la sedap tapi ada benefits lain Cofeez ni ada, kopi lain tak ada ... PALING PENTING #cofeez sangat hebat dalam mengawal nafsu makan kita Bukan senang nak kawal nafsu makan ni. Admin pun sering kecundang ... Tapi adanya #cofeez ni, dah tak heran tengok makanan sedap2 depan mata. Tak percaya? Meh ler try bezz ke idok #cofeez nih #cofeez #slimmingdrinkmalaysia #cofeezslimmingdrinks #mocha #coffeelover #chocolatelover #slimmingproducts #starbuckslover #mochalover #detoxbody #kuruskerengga #dietseimbang #nakkuruscepat #nakkurussihat #feedbackcofeez #isteriuntukdisewa #kopikurus - 17 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie.
.
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie. . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 17 hours ago

1 Likes
1 Comments
0
Beauty Wise Perfect Radiance
₱350

Glass Skin achieved! 💎
With Luminous Glittery White Effect! ✨ 😍

Anti-aging • Intensive Whitening • Even skintone • It has a premium bleaching active ingredients that effectively helps brighten skin and even out skin tone. • It helps lighten natural dark skin and other skin problems such as freckles, age spots, acne scars and discoloration related to hormones. • Proven to be gentle, safe and effective for all skin types.
• Two way of removing, you can Peel-off or just Rinse off
• Multi-purpose compound, for face, body and even dark areas
• Intensive Whitening
• Whiter, clearer and firmer skin
• Tighten and lift facial skin
• Safest bleaching compound • Safe for Preggy and Lactating moms
• For Face and Body
• Ready to use and easy to apply.
• No tingling effect
• Easy to peel-off
• With cooling effect

LET YOUR LIGHT SHINE! ❄
HURRY GRAB YOURS NOW! 📩

#LetYourLightShine #BeautyWise 
#PerfectRadiance #kikaystationPH #KSbeautyproducts #KScosmetics #KSskincareproducts #whiteningproducts #slimmingproducts #KSbeautysupplies #KikaystationReseller #KikayStationWholesale #KikayStationDropship #TrustedSeller #GuaranteedAuthenticProducts

Beauty Wise Perfect Radiance ₱350 Glass Skin achieved! With Luminous Glittery White Effect! Anti-aging • Intensive Whitening • Even skintone • It has a premium bleaching active ingredients that effectively helps brighten skin and even out skin tone. • It helps lighten natural dark skin and other skin problems such as freckles, age spots, acne scars and discoloration related to hormones. • Proven to be gentle, safe and effective for all skin types. • Two way of removing, you can Peel-off or just Rinse off • Multi-purpose compound, for face, body and even dark areas • Intensive Whitening • Whiter, clearer and firmer skin • Tighten and lift facial skin • Safest bleaching compound • Safe for Preggy and Lactating moms • For Face and Body • Ready to use and easy to apply. • No tingling effect • Easy to peel-off • With cooling effect LET YOUR LIGHT SHINE! HURRY GRAB YOURS NOW! #LetYourLightShine #BeautyWise #PerfectRadiance #kikaystationPH #KSbeautyproducts #KScosmetics #KSskincareproducts #whiteningproducts #slimmingproducts #KSbeautysupplies #KikaystationReseller #KikayStationWholesale #KikayStationDropship #TrustedSeller #GuaranteedAuthenticProducts - 20 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Order now on our Shopee account to avail free shipping and COD! 
shopee.ph/mistyshoppe21

Shopee accnt: MISTYSHOPPE21

#freeshipping #freeshippingph
#shopeesellerph 
#shopeeph
#mistyshoppe21 
#clothesph
#clothingph
#blouseph #topsph #skirtsph #fashion #style #ootd #slimmingcoffee #dressph #slimmingproducts #rompersph

Order now on our Shopee account to avail free shipping and COD! shopee.ph/mistyshoppe21 Shopee accnt: MISTYSHOPPE21 #freeshipping #freeshippingph #shopeesellerph #shopeeph #mistyshoppe21 #clothesph #clothingph #blouseph #topsph #skirtsph #fashion #style #ootd #slimmingcoffee #dressph #slimmingproducts #rompersph - 20 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Proses turun berat badan bukanlah semuanya indah sahaja
.
Ada masa kita happy, ada masa kita stress, ada masa kita semangat, ada masa rase confuse, ada masa kelaut dalam, ada masa kita enjoy, ada masa kita frust
.
Janganlah expect semuanya happy dan excellent je result turun berat badan tu, kalau mood dan perasan kita pon tak menentu ikut masa
.
Apa yang penting kita tau goal, aim dan mission kita! Bila faham proses tu, insyaAllah kita lebih mudah nak konsisten for long term
.
Apa pon terjadi, mood swing ke tak, kita tau kita akan capai target kita bila tiba masanya
.
Sebab tu penting ada ilmu, mentor dan support group yang bole bantu kita fokus dan konsisten dengan rutin kita dalam journey turun berat badan
.
🌟*PROJEK KURUS SESI DISEMBER*🌟
✅Turun 5-15kg & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

Proses turun berat badan bukanlah semuanya indah sahaja . Ada masa kita happy, ada masa kita stress, ada masa kita semangat, ada masa rase confuse, ada masa kelaut dalam, ada masa kita enjoy, ada masa kita frust . Janganlah expect semuanya happy dan excellent je result turun berat badan tu, kalau mood dan perasan kita pon tak menentu ikut masa . Apa yang penting kita tau goal, aim dan mission kita! Bila faham proses tu, insyaAllah kita lebih mudah nak konsisten for long term . Apa pon terjadi, mood swing ke tak, kita tau kita akan capai target kita bila tiba masanya . Sebab tu penting ada ilmu, mentor dan support group yang bole bantu kita fokus dan konsisten dengan rutin kita dalam journey turun berat badan . *PROJEK KURUS SESI DISEMBER* Turun 5-15kg & shapeloss 100% Online & worldwide Daily meal checking Mealplan Mudah Untuk Kurus Support group yang sentiasa bagi semangat . Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami - 20 hours ago

331 Likes
4 Comments
0
[3/3] Thats how I discovered Selene's formula! All based on my experience & I couldnt be more glad of the outcome today. Im honestly the happiest knowing so many people are loving it as much (even more than!) i do ❤️ i hope youll join us in the "former big eater" clan! 😍 #stressfreewithselene #dearbigeaters
-
-
Do you know that we do postage daily?
Not only that we do COD all around KLANG VALLEY and others too.
What you have to do is whatsapp me a day earlier and we will arrange it accordingly.
Not only that.... OHMYYYY!
We have a free water bottle (finally!!!) especially for you #dearbigeaters😍 
Wait no more and lets start your weight loss journey and be #stressfreewithselene. ♥️♥️♥️
-
-
SELENE able to help you with:
🍹 Controlling your hunger
🍹 Boosting your metabolism
🍹 Eliminating unhealthy fat to absorb
🍹 Burning more calories
.
SELENE’s INGREDIENTS 
SELENE contains with 💯% natural ingredients and 💯% vegetarian! 😍
♥️ Passion Fruit Powder
♥️ Roselle Powder
♥️ Guarana Extract
♥️ Grape Fruit Extract
♥️ Citric Acid
♥️ Fructose
.
SELENE’s BENEFITS?
👑 Only 1 sachet per day
👑 No restriction of food
👑 Consume daily meal as normal
👑 No need to workout
👑 No need to be on a diet
👑 No side effects
👑 Not a detox.
👑 Will not feel any hunger naturally.
👑 Burn fat and boost metabolism.
👑 Eliminate all parts of body fat especially at thighs, arms & tummy
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-674 8585
Or may DM me at IG too. -
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

[3/3] Thats how I discovered Selene's formula! All based on my experience & I couldnt be more glad of the outcome today. Im honestly the happiest knowing so many people are loving it as much (even more than!) i do ️ i hope youll join us in the "former big eater" clan! #stressfreewithselene #dearbigeaters - - Do you know that we do postage daily? Not only that we do COD all around KLANG VALLEY and others too. What you have to do is whatsapp me a day earlier and we will arrange it accordingly. Not only that.... OHMYYYY! We have a free water bottle (finally!!!) especially for you #dearbigeaters Wait no more and lets start your weight loss journey and be #stressfreewithselene . ️ - - SELENE able to help you with: Controlling your hunger Boosting your metabolism Eliminating unhealthy fat to absorb Burning more calories . SELENE’s INGREDIENTS SELENE contains with % natural ingredients and % vegetarian! ️ Passion Fruit Powder ️ Roselle Powder ️ Guarana Extract ️ Grape Fruit Extract ️ Citric Acid ️ Fructose . SELENE’s BENEFITS? Only 1 sachet per day No restriction of food Consume daily meal as normal No need to workout No need to be on a diet No side effects Not a detox. Will not feel any hunger naturally. Burn fat and boost metabolism. Eliminate all parts of body fat especially at thighs, arms & tummy - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-674 8585 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 21 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
[2/3] I've never liked the fact of having to cut out my fav meals when Im already consuming a fat burner. If youre going through this, I was in your shoes. It was a hassle! #stressfreewithselene #dearbigeaters
-
-
Do you know that we do postage daily?
Not only that we do COD all around KLANG VALLEY and others too.
What you have to do is whatsapp me a day earlier and we will arrange it accordingly.
Not only that.... OHMYYYY!
We have a free water bottle (finally!!!) especially for you #dearbigeaters😍 
Wait no more and lets start your weight loss journey and be #stressfreewithselene. ♥️♥️♥️
-
-
SELENE able to help you with:
🍹 Controlling your hunger
🍹 Boosting your metabolism
🍹 Eliminating unhealthy fat to absorb
🍹 Burning more calories
.
SELENE’s INGREDIENTS 
SELENE contains with 💯% natural ingredients and 💯% vegetarian! 😍
♥️ Passion Fruit Powder
♥️ Roselle Powder
♥️ Guarana Extract
♥️ Grape Fruit Extract
♥️ Citric Acid
♥️ Fructose
.
SELENE’s BENEFITS?
👑 Only 1 sachet per day
👑 No restriction of food
👑 Consume daily meal as normal
👑 No need to workout
👑 No need to be on a diet
👑 No side effects
👑 Not a detox.
👑 Will not feel any hunger naturally.
👑 Burn fat and boost metabolism.
👑 Eliminate all parts of body fat especially at thighs, arms & tummy
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-674 8585
Or may DM me at IG too. -
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

[2/3] I've never liked the fact of having to cut out my fav meals when Im already consuming a fat burner. If youre going through this, I was in your shoes. It was a hassle! #stressfreewithselene #dearbigeaters - - Do you know that we do postage daily? Not only that we do COD all around KLANG VALLEY and others too. What you have to do is whatsapp me a day earlier and we will arrange it accordingly. Not only that.... OHMYYYY! We have a free water bottle (finally!!!) especially for you #dearbigeaters Wait no more and lets start your weight loss journey and be #stressfreewithselene . ️ - - SELENE able to help you with: Controlling your hunger Boosting your metabolism Eliminating unhealthy fat to absorb Burning more calories . SELENE’s INGREDIENTS SELENE contains with % natural ingredients and % vegetarian! ️ Passion Fruit Powder ️ Roselle Powder ️ Guarana Extract ️ Grape Fruit Extract ️ Citric Acid ️ Fructose . SELENE’s BENEFITS? Only 1 sachet per day No restriction of food Consume daily meal as normal No need to workout No need to be on a diet No side effects Not a detox. Will not feel any hunger naturally. Burn fat and boost metabolism. Eliminate all parts of body fat especially at thighs, arms & tummy - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-674 8585 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 21 hours ago

8 Likes
3 Comments
0
[1/3] DEAR BIG EATERS......
Are you a big eater, babes? Cuz if you are. You might wanna keep on reading our #dearbigeaters series 😉 Raise you hand 🙋🏻‍♀️ in the comment section below so we'll know how many of you! 😍 #stressfreewithselene
-
-
Do you know that we do postage daily?
Not only that we do COD all around KLANG VALLEY and others too.
What you have to do is whatsapp me a day earlier and we will arrange it accordingly.
Not only that.... OHMYYYY!
We have a free water bottle (finally!!!) especially for you #dearbigeaters😍 
Wait no more and lets start your weight loss journey and be #stressfreewithselene. ♥️♥️♥️
-
-
SELENE able to help you with:
🍹 Controlling your hunger
🍹 Boosting your metabolism
🍹 Eliminating unhealthy fat to absorb
🍹 Burning more calories
.
SELENE’s INGREDIENTS 
SELENE contains with 💯% natural ingredients and 💯% vegetarian! 😍
♥️ Passion Fruit Powder
♥️ Roselle Powder
♥️ Guarana Extract
♥️ Grape Fruit Extract
♥️ Citric Acid
♥️ Fructose
.
SELENE’s BENEFITS?
👑 Only 1 sachet per day
👑 No restriction of food
👑 Consume daily meal as normal
👑 No need to workout
👑 No need to be on a diet
👑 No side effects
👑 Not a detox.
👑 Will not feel any hunger naturally.
👑 Burn fat and boost metabolism.
👑 Eliminate all parts of body fat especially at thighs, arms & tummy
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-674 8585
Or may DM me at IG too. -
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

[1/3] DEAR BIG EATERS...... Are you a big eater, babes? Cuz if you are. You might wanna keep on reading our #dearbigeaters series Raise you hand 🏻‍♀️ in the comment section below so we'll know how many of you! #stressfreewithselene - - Do you know that we do postage daily? Not only that we do COD all around KLANG VALLEY and others too. What you have to do is whatsapp me a day earlier and we will arrange it accordingly. Not only that.... OHMYYYY! We have a free water bottle (finally!!!) especially for you #dearbigeaters Wait no more and lets start your weight loss journey and be #stressfreewithselene . ️ - - SELENE able to help you with: Controlling your hunger Boosting your metabolism Eliminating unhealthy fat to absorb Burning more calories . SELENE’s INGREDIENTS SELENE contains with % natural ingredients and % vegetarian! ️ Passion Fruit Powder ️ Roselle Powder ️ Guarana Extract ️ Grape Fruit Extract ️ Citric Acid ️ Fructose . SELENE’s BENEFITS? Only 1 sachet per day No restriction of food Consume daily meal as normal No need to workout No need to be on a diet No side effects Not a detox. Will not feel any hunger naturally. Burn fat and boost metabolism. Eliminate all parts of body fat especially at thighs, arms & tummy - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-674 8585 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 21 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 21 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

6 Likes
3 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Siapa ada masalah badan tak kurus kurus? Berat badan makin bertambah? Lemak makin berleluasa sana sini? Kuat makan? Tak boleh kawal makan? nahh..meh cuba combo set tea yg ajaib nie. confirm korang tak kan menyesal sebab testimoni kami semua gempak2 tau. ape lg, jom grab sekarang ! . .
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Siapa ada masalah badan tak kurus kurus? Berat badan makin bertambah? Lemak makin berleluasa sana sini? Kuat makan? Tak boleh kawal makan? nahh..meh cuba combo set tea yg ajaib nie. confirm korang tak kan menyesal sebab testimoni kami semua gempak2 tau. ape lg, jom grab sekarang ! . . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 22 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 22 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Bayangkan jika uolls ada masalah buang air besar sebulan sekali je!
.
Mesti stress kan?
.
Bila ada masalah buang air besar, ia mempengaruhi dan  menganggu proses turun berat badan.  Bukan setakat susah turun berat badan je, masalah kulit kusam, kulit berjerawat, emosi tak stabil dan macam-macam lagi
.
Alhamdulillah tahniah ad, sejak join program dan amalkan rutin harian sihat, dah senang membuang air besar😊👍
.
🌟*PROJEK KURUS SESI DISEMBER*🌟
✅Turun 5-15kg & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

Bayangkan jika uolls ada masalah buang air besar sebulan sekali je! . Mesti stress kan? . Bila ada masalah buang air besar, ia mempengaruhi dan menganggu proses turun berat badan. Bukan setakat susah turun berat badan je, masalah kulit kusam, kulit berjerawat, emosi tak stabil dan macam-macam lagi . Alhamdulillah tahniah ad, sejak join program dan amalkan rutin harian sihat, dah senang membuang air besar . *PROJEK KURUS SESI DISEMBER* Turun 5-15kg & shapeloss 100% Online & worldwide Daily meal checking Mealplan Mudah Untuk Kurus Support group yang sentiasa bagi semangat . Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami - 23 hours ago

24 Likes
1 Comments
0
kalau tak jadi,org tak repeat.betul tak?

i love greenslim ❤️ #greenslimfeedback

JAMINAN PULANG BALIK WANG KALAU TAK BERKESAN😍👍🏻
=====================================
✅PRICE : RM 110/bottle
✅postage RM 8sm,RM 11 ss
✅BUY 2 RM 200 FREE POSTAGE
✅ with FREEGIFT ===================================== to order, click link wassap in bio 😍

#greenslim #greenslimcapsule #ubatkurusgreenslim #greensliminfo #greenslimpills #slimmingproducts #ubatkurus #sayanakkurus #gym #diet #dietrysupplements #ubatdiet #produkkurus #sayajual #dtrim #igreview

kalau tak jadi,org tak repeat.betul tak? i love greenslim #greenslimfeedback JAMINAN PULANG BALIK WANG KALAU TAK BERKESAN🏻 ===================================== PRICE : RM 110/bottle postage RM 8sm,RM 11 ss BUY 2 RM 200 FREE POSTAGE with FREEGIFT ===================================== to order, click link wassap in bio #greenslim #greenslimcapsule #ubatkurusgreenslim #greensliminfo #greenslimpills #slimmingproducts #ubatkurus #sayanakkurus #gym #diet #dietrysupplements #ubatdiet #produkkurus #sayajual #dtrim #igreview - 23 hours ago

25 Likes
0 Comments
0
Bangkok slimming pills. Lose weight without exercise. Fast and effective. Order now! Free shipping nationwide (PH) 👍🏼We also ship worldwide. 🌍

#fastslim #bkkpills #bp #slimmingpills #pills #dietpills #diet #slim #dietplan #supplier #bangkokpills #thaiproduct #diets #fast #fastresults #bangkoksupplier #supplierprice #slimmingph #dietph #bangkokslimmingproduct #bangkokslimmingpills #slimfast #bkk #slimmingproducts #notoverpriced

Bangkok slimming pills. Lose weight without exercise. Fast and effective. Order now! Free shipping nationwide (PH) 🏼We also ship worldwide. 🌍 #fastslim #bkkpills #bp #slimmingpills #pills #dietpills #diet #slim #dietplan #supplier #bangkokpills #thaiproduct #diets #fast #fastresults #bangkoksupplier #supplierprice #slimmingph #dietph #bangkokslimmingproduct #bangkokslimmingpills #slimfast #bkk #slimmingproducts #notoverpriced - 23 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie.
.
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie. . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 23 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 23 hours ago

3 Likes
2 Comments
0
Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 23 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Nak kurus tak?? Nak kongsi rahsia teh kepada yg belom tau.. Khasiat dia cenggini💪👍👍 super surpreme.. Meh minum dulu.. Murah je...whatsapp hakak skang !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Nak kurus tak?? Nak kongsi rahsia teh kepada yg belom tau.. Khasiat dia cenggini super surpreme.. Meh minum dulu.. Murah je...whatsapp hakak skang ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 24 hours ago

5 Likes
2 Comments
0
Yeayyy another positive feedback!
.
Ni salah satu bukti combo set tea mampu menjadikan anda tampil kurus dan yakin.
.
Jomlah kurus dengan combo set. . .

Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Yeayyy another positive feedback! . Ni salah satu bukti combo set tea mampu menjadikan anda tampil kurus dan yakin. . Jomlah kurus dengan combo set. . . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 24 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Belanja uolls feedback sikit. Jangan teragak2 nak turunkan berat badan. Nie haa penangan hebat set combo yg mampu bantu korang utk capai berat badan ideal. Jom try set combo nie. Hanya RM40 saje bukan dapat 1 tau tp 2 pack tea ! Amacam murah x?
.
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Belanja uolls feedback sikit. Jangan teragak2 nak turunkan berat badan. Nie haa penangan hebat set combo yg mampu bantu korang utk capai berat badan ideal. Jom try set combo nie. Hanya RM40 saje bukan dapat 1 tau tp 2 pack tea ! Amacam murah x? . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 24 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
POSTAGE TODAY ADE LAGI YG NAK JOIN?
.
.
KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING 🌷
☑mengawal selera makan tanpa ☑percepatkan proses pembakaran lemak degil terutama di tempat lemak terkumpul seperti di paha lengan dan perut
☑100% herba semulajadi yang kaya dengan fibre yang memudahkan proses pencernaan
☑membakar lemak yang lebih dan membuangnya melalui proses buang air besar/kecil
☑meningkatkan metabolisme badan dan membekalkan tenaga
☑membuang toksin-toksin bahan buangan dalam badan secara semula jadi (kulit juga akan jadi lebih sihat dan bermaya)
🎈 tiada kesan sampingan
🎈 tiada rasa cirit birit atau pening
🎈 sehari dah boleh rasa kesannya
🎈 seminggu dah boleh nampak perbezaannya
sebulan dah boleh turun 5kg hingga 8kg
☑yang turun lebih dari tu pun ada mengikut tahap metabolisme setiap orang :)
☑berat tidak naik secara mendadak walaupun anda sudah berhenti mengambil slimrich 🎀 hanya perlu mengambil slimrich sekali sehari sahaja di waktu pagi sebelum sarapan
☑99% customers memberi feedback positif 👍👍👍
.
🌿 KANDUNGAN SLIMRICH:
1)Artemisia Dracunculus 12%
2)Psyllium husk 19%
3)Bamboo shoot 16%
4)Lotus leaf 14%
5)Jobstear 18%
6)XianXian Cao 21%
.
ARAHAN:
👉 Telan sebiji slimrich sekali sehari dengan air pada waktu pagi sahaja 30minit sebelum sarapan (masa perut kosong)
👉🏻min kena tunggu 30 minit ye baru boleh makan. 👉 Amalkan minum air masak at least 3 liter untuk proses pencernaan yg baik dan untuk elakkan hidrasi
.
PANTANG LARANG
👉 Kopi dan susu segar. 
KENAPA?? sebab dua minuman ni boleh meneutralkan khasiat Slimrich. .
SESUAI UNTUK:
👉 Umur 18-60
.
TIDAK SESUAI UNTUK:
👉 ibu mengandung
👉 ibu menyusu bayi usia bawah 5 bulan
👉 penyakit kronik
👉 penyakit kencing manis darah tinggi jantung kanser dan seumpamanya

Whatsapp 017-2881314
Whatsapp 017-2881314
Whatsapp 017-2881314
RM 110/ botol 👍🏻👍🏻👍🏻
#slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimmingproducts#slimrichofficial #slimrichslimming #slimrichlovers #slimrichkelantan #produkkurus #testimonislimrich #ubatkurus #ubatkawalselera #dtrim #slimrichbyakma #kurusnatural #sayajual #mekapartis # #slimrichkotabharu #kualalumpur #sayajualmurah #kuruscepat #sayajualmurah #nakkurus

POSTAGE TODAY ADE LAGI YG NAK JOIN? . . KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING mengawal selera makan tanpa percepatkan proses pembakaran lemak degil terutama di tempat lemak terkumpul seperti di paha lengan dan perut 100% herba semulajadi yang kaya dengan fibre yang memudahkan proses pencernaan membakar lemak yang lebih dan membuangnya melalui proses buang air besar/kecil meningkatkan metabolisme badan dan membekalkan tenaga membuang toksin-toksin bahan buangan dalam badan secara semula jadi (kulit juga akan jadi lebih sihat dan bermaya) tiada kesan sampingan tiada rasa cirit birit atau pening sehari dah boleh rasa kesannya seminggu dah boleh nampak perbezaannya sebulan dah boleh turun 5kg hingga 8kg yang turun lebih dari tu pun ada mengikut tahap metabolisme setiap orang :) berat tidak naik secara mendadak walaupun anda sudah berhenti mengambil slimrich hanya perlu mengambil slimrich sekali sehari sahaja di waktu pagi sebelum sarapan 99% customers memberi feedback positif . KANDUNGAN SLIMRICH: 1)Artemisia Dracunculus 12% 2)Psyllium husk 19% 3)Bamboo shoot 16% 4)Lotus leaf 14% 5)Jobstear 18% 6)XianXian Cao 21% . ARAHAN: Telan sebiji slimrich sekali sehari dengan air pada waktu pagi sahaja 30minit sebelum sarapan (masa perut kosong) 🏻min kena tunggu 30 minit ye baru boleh makan. Amalkan minum air masak at least 3 liter untuk proses pencernaan yg baik dan untuk elakkan hidrasi . PANTANG LARANG Kopi dan susu segar. KENAPA?? sebab dua minuman ni boleh meneutralkan khasiat Slimrich. . SESUAI UNTUK: Umur 18-60 . TIDAK SESUAI UNTUK: ibu mengandung ibu menyusu bayi usia bawah 5 bulan penyakit kronik penyakit kencing manis darah tinggi jantung kanser dan seumpamanya Whatsapp 017-2881314 Whatsapp 017-2881314 Whatsapp 017-2881314 RM 110/ botol 🏻🏻🏻 #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimmingproducts #slimrichofficial #slimrichslimming #slimrichlovers #slimrichkelantan #produkkurus #testimonislimrich #ubatkurus #ubatkawalselera #dtrim #slimrichbyakma #kurusnatural #sayajual #mekapartis # #slimrichkotabharu #kualalumpur #sayajualmurah #kuruscepat #sayajualmurah #nakkurus - 1 day ago

2 Likes
0 Comments
0
【Orange Mofa Reviews】 “Legit orange juice “✅🍊 “So far, Orange Mofa does not cause major stomach pain while pooping “ ✅🍊
#orangemofa现货#orange#slimmingproducts#entrepreneur#

【Orange Mofa Reviews】 “Legit orange juice “ “So far, Orange Mofa does not cause major stomach pain while pooping “ #orangemofa现货 #orange #slimmingproducts #entrepreneur # - 1 day ago

8 Likes
0 Comments
0
Siapa ada masalah badan tak kurus kurus? Berat badan makin bertambah? Lemak makin berleluasa sana sini? Kuat makan? Tak boleh kawal makan? nahh..meh cuba combo set tea yg ajaib nie. confirm korang tak kan menyesal sebab testimoni kami semua gempak2 tau. ape lg, jom grab sekarang ! . .
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Siapa ada masalah badan tak kurus kurus? Berat badan makin bertambah? Lemak makin berleluasa sana sini? Kuat makan? Tak boleh kawal makan? nahh..meh cuba combo set tea yg ajaib nie. confirm korang tak kan menyesal sebab testimoni kami semua gempak2 tau. ape lg, jom grab sekarang ! . . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 1 day ago

3 Likes
0 Comments
0
Pampa Payat ba ang hinahanap mo❔

Malalaking Hita❔Malaking Braso ❔
at nag lalakihang tyan ba ang problema mo ❔
Marami ka nabang nasubukan pero wala padin Epekto sayo? ❌ i Burn Slim mo na  yan ❗

Kaibigan ito na ang sagot sa matagal mo ng problema, ang burn slim product na ito ay 100% natural at gawa ito ng WEIDER COMPANY na 70 years na sa pag gawa ng Gym equipment at Slimming product. kaya sa ibang bansa pag sinabi na slimming product # 1 na ang WEIDER.

Ang produkto na ito ay tumutulong para alisin ang pagkakaroon mo ng gana sa pagkain Tinutunaw din nito ang mga unwanted fats sa katawan mo at kinu convert nya to energy, kaya kahit dika kumain or walang laman na pagkain ang tyan mo dika dito manghihina kaya safe na safe itong gamitin.

Walang masama kung susubukan mo ito 😇Mabisa, pinagkakatiwalaan at subok na subok na, Laman nadin ito ng balita sa television GMA NewsTv. Ikaw? Nabalitaan mo naba?? If interesado ka Pm mo lang ako at pag usapan natin ang iba pang mga detalye kong paano makakatulong sayo ang produkto na ito (BURN SLIM) para mabawasan at mawala na ng tuluyan ang mabigat at nag lalakihan mong pangangatawan.💪
PRODUCT DETAILS

CONTENTS : 30 Tablets/box
FDA No. : CFRR-NCR-FI/E/W-2975

GMP & HALAL Certified

Recommendations: Take 2-3 Tablets a day, must be taken 30 Minutes before meals. ➡ Open for Distributors

Try it Now! ORDER NOW! 
For Orders and Inquiry:

Pm me for orders

Take Burn products made in U.S.A

Sa mga gustong mag slim down, bumalik ang dating kaSexyhan, at matanggal ang Taba sa katawan? Sundan mo lang ang instruction sa baba: 👇👇👇 Step 1 ➡ I-Like ✔ at i-Share ang post na ito

Step 2 ➡ mag-COMMENT ka ng "HOW MUCH" para isend ko ang details

Step 3 ➡ Wait for my message sa inbox mo, tutulungan kita masulosyunan ang Problema mo, para maging Sexy ka na ulit. :) #LIKE ✅
#COMMENT ✅
#SHARE ✅
#slimmingproducts

Pampa Payat ba ang hinahanap mo Malalaking HitaMalaking Braso at nag lalakihang tyan ba ang problema mo Marami ka nabang nasubukan pero wala padin Epekto sayo? i Burn Slim mo na yan Kaibigan ito na ang sagot sa matagal mo ng problema, ang burn slim product na ito ay 100% natural at gawa ito ng WEIDER COMPANY na 70 years na sa pag gawa ng Gym equipment at Slimming product. kaya sa ibang bansa pag sinabi na slimming product # 1 na ang WEIDER. Ang produkto na ito ay tumutulong para alisin ang pagkakaroon mo ng gana sa pagkain Tinutunaw din nito ang mga unwanted fats sa katawan mo at kinu convert nya to energy, kaya kahit dika kumain or walang laman na pagkain ang tyan mo dika dito manghihina kaya safe na safe itong gamitin. Walang masama kung susubukan mo ito 😇Mabisa, pinagkakatiwalaan at subok na subok na, Laman nadin ito ng balita sa television GMA NewsTv. Ikaw? Nabalitaan mo naba?? If interesado ka Pm mo lang ako at pag usapan natin ang iba pang mga detalye kong paano makakatulong sayo ang produkto na ito (BURN SLIM) para mabawasan at mawala na ng tuluyan ang mabigat at nag lalakihan mong pangangatawan. PRODUCT DETAILS CONTENTS : 30 Tablets/box FDA No. : CFRR-NCR-FI/E/W-2975 GMP & HALAL Certified Recommendations: Take 2-3 Tablets a day, must be taken 30 Minutes before meals. Open for Distributors Try it Now! ORDER NOW! For Orders and Inquiry: Pm me for orders Take Burn products made in U.S.A Sa mga gustong mag slim down, bumalik ang dating kaSexyhan, at matanggal ang Taba sa katawan? Sundan mo lang ang instruction sa baba: Step 1 I-Like at i-Share ang post na ito Step 2 mag-COMMENT ka ng "HOW MUCH" para isend ko ang details Step 3 Wait for my message sa inbox mo, tutulungan kita masulosyunan ang Problema mo, para maging Sexy ka na ulit. :) #LIKE #COMMENT #SHARE #slimmingproducts - 1 day ago

0 Likes
0 Comments
0
Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Inilah hasilnya lepas konsisten hari2 pengambilan set combo tea tanpa jemu. Kesan dia fuhhh laen macam awak. semua lemak2 degil hilang macam tue je. Jom cuba set combo kami, memang murah dan berbaloi. 1 set boleh turun 3-5 kg tau. Jangan terkejut ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 1 day ago

6 Likes
2 Comments
0
Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie.
.
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie. . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 1 day ago

3 Likes
0 Comments
0
Thank you for your trust.
Thank you for trying.
Thank you for making the 1st step to lose weight.
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

Thank you for your trust. Thank you for trying. Thank you for making the 1st step to lose weight. 2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 1 day ago

8 Likes
0 Comments
0
Thank you for your trust.
Thank you for trying.
Thank you for making the 1st step to lose weight.
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

Thank you for your trust. Thank you for trying. Thank you for making the 1st step to lose weight. 2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 1 day ago

8 Likes
0 Comments
0
Thank you for your trust.
Thank you for trying.
Thank you for making the 1st step to lose weight.
2018 nearly ended, have you achieved your dream weight?
If you haven’t, be sure to give Selene a try.
If you’re a big eaters, this is definitely for you.
-
-
There are 4 main ingredients:-.
.
🌱 Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body.
-
🌱 Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!.
-
🌱 Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate.
-
🌱 Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. -
-
Now you know why with Selene:-.
❌ diet needed.
❌ workout needed.
❌ detox.
❌ side effects (weight gain)
✅ can drink coffee immediately.
✅ burn fats faster.
✅ increases metabolism 3x faster.
✅ eliminate toxins through urine and sweat.
✅ suitable for breastfeeding mom like me!.
-
-
Not suitable for:-.
🚫 Pregnant lady 🤰.
🚫 In confinements (berpantang).
🚫 Those with chronic diseases.
-
-
Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. -
-
GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. 🌸 -
-
-
Click link at my bio ⬆ to get more details about SELENE. 
Or whatsapp me at 017-6024602
Or may DM me at IG too.
-
-
#testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat  #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan  #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk

Thank you for your trust. Thank you for trying. Thank you for making the 1st step to lose weight. 2018 nearly ended, have you achieved your dream weight? If you haven’t, be sure to give Selene a try. If you’re a big eaters, this is definitely for you. - - There are 4 main ingredients:-. . Guarana - contents caffeine, acts as an energy booster, burn more calories throughout the day and prevents the generation of fats in your body. - Passionfruit - keeping you feel full longer, curbs your craving, prevent cholesterol to form in your body - hence helping you to lose weight and maintain it! Yassss!. - Roselle - people with difficulties in losing weight and has excess weight commonly have inflammation in their body. Roselle is packed with anti-inflammatory properties. Helps reduce inflammation that leads to weight gain. Increase metabolic rate. - Grapefruit - increase metabolism hence encouraging weight loss. It also helps with reducing the appearance of CELLULITES. - - Now you know why with Selene:-. diet needed. workout needed. detox. side effects (weight gain) can drink coffee immediately. burn fats faster. increases metabolism 3x faster. eliminate toxins through urine and sweat. suitable for breastfeeding mom like me!. - - Not suitable for:-. Pregnant lady 🤰. In confinements (berpantang). Those with chronic diseases. - - Any special case, please get your doctor’s advice/consultation. - - GET YOURS. You will be happy and thank me in future. Let’s be healthier. Lose weight safely. - - - Click link at my bio to get more details about SELENE. Or whatsapp me at 017-6024602 Or may DM me at IG too. - - #testimoniselene #selenebuatislim #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #teamzainab #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurussedap #slimmingproducts #slimmingproductmalaysia #airsedap #airkurussedap #selenestockist #stockist #taknakgemuk - 1 day ago

8 Likes
1 Comments
0
Order now on our Shopee account to avail free shipping and COD! 
shopee.ph/mistyshoppe21

Shopee accnt: MISTYSHOPPE21

#freeshipping #freeshippingph
#shopeesellerph 
#shopeeph
#mistyshoppe21 
#clothesph
#clothingph
#blouseph #topsph #skirtsph #fashion #style #ootd #slimmingcoffee #dressph #slimmingproducts #rompersph

Order now on our Shopee account to avail free shipping and COD! shopee.ph/mistyshoppe21 Shopee accnt: MISTYSHOPPE21 #freeshipping #freeshippingph #shopeesellerph #shopeeph #mistyshoppe21 #clothesph #clothingph #blouseph #topsph #skirtsph #fashion #style #ootd #slimmingcoffee #dressph #slimmingproducts #rompersph - 1 day ago

0 Likes
0 Comments
0
Morning guys..don't forget take 1@2 capsule #greenslim every morning before breakfast..rasai kesannya dalam 1 hari..tiada yang mustahil dengan #greenslim..sekelip mata je bole hilangkan lemak2 dalam badan kita.. #greenslim #greenslimslimming #feedbackgreenslim #sayajual 
#slimmingproducts #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs
#ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #shakleemalaysia #fatburner #vitc #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #muamalaysia  #kelantan

Morning guys..don't forget take 1@2 capsule #greenslim every morning before breakfast..rasai kesannya dalam 1 hari..tiada yang mustahil dengan #greenslim ..sekelip mata je bole hilangkan lemak2 dalam badan kita.. #greenslim #greenslimslimming #feedbackgreenslim #sayajual #slimmingproducts #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs #ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #shakleemalaysia #fatburner #vitc #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #muamalaysia #kelantan - 1 day ago

7 Likes
0 Comments
0
Morning guys..don't forget take 1@2 capsule #greenslim every morning before breakfast..rasai kesannya dalam 1 hari..tiada yang mustahil dengan #greenslim..sekelip mata je bole hilangkan lemak2 dalam badan kita.. #greenslim #greenslimslimming #feedbackgreenslim #sayajual 
#slimmingproducts #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs
#ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #shakleemalaysia #fatburner #vitc #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #muamalaysia  #kelantan

Morning guys..don't forget take 1@2 capsule #greenslim every morning before breakfast..rasai kesannya dalam 1 hari..tiada yang mustahil dengan #greenslim ..sekelip mata je bole hilangkan lemak2 dalam badan kita.. #greenslim #greenslimslimming #feedbackgreenslim #sayajual #slimmingproducts #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs #ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #shakleemalaysia #fatburner #vitc #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #muamalaysia #kelantan - 1 day ago

4 Likes
2 Comments
0
Nak kurus tak?? Nak kongsi rahsia teh kepada yg belom tau.. Khasiat dia cenggini💪👍👍 super surpreme.. Meh minum dulu.. Murah je...whatsapp hakak skang !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Nak kurus tak?? Nak kongsi rahsia teh kepada yg belom tau.. Khasiat dia cenggini super surpreme.. Meh minum dulu.. Murah je...whatsapp hakak skang ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 1 day ago

3 Likes
2 Comments
0
SET COMBO PALING LARISSSSS ! cepat2 sape nk submit order boleh 🤗 yg penting harga die xde mahal oke..kalau dlu kte ade 15 uncang 1 pack skang nie kte ada PROMOSI EXTRA 2 UNCANG..so uolls akn dpt 17 uncang ntok 1 pack sgt berbaloi2..result die punye laa gempak lahaiii 💪 3 -5 kg boleh lost dlm smggu depends pade metabolisme masing2...jom bertindak klu nk kurus skang..nk kurus jgn kedekut ! Xmahal pon RM 40 TIDAK TERMASUK POSTAGE YE.

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #bigsizemalaysia #gorgeousleem #skinnyteamalaysia #greentea #plussizemalaysia #kuruscepat #legstea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #originalproduct #plussizefashionmalaysia #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #slimmingproducts #jomkurus #tehhijau #vgrip #slimtea #sayanakkurus #bigsizemalaysia #fabulousfit

SET COMBO PALING LARISSSSS ! cepat2 sape nk submit order boleh 🤗 yg penting harga die xde mahal oke..kalau dlu kte ade 15 uncang 1 pack skang nie kte ada PROMOSI EXTRA 2 UNCANG..so uolls akn dpt 17 uncang ntok 1 pack sgt berbaloi2..result die punye laa gempak lahaiii 3 -5 kg boleh lost dlm smggu depends pade metabolisme masing2...jom bertindak klu nk kurus skang..nk kurus jgn kedekut ! Xmahal pon RM 40 TIDAK TERMASUK POSTAGE YE. Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #bigsizemalaysia #gorgeousleem #skinnyteamalaysia #greentea #plussizemalaysia #kuruscepat #legstea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #originalproduct #plussizefashionmalaysia #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #slimmingproducts #jomkurus #tehhijau #vgrip #slimtea #sayanakkurus #bigsizemalaysia #fabulousfit - 1 day ago

7 Likes
1 Comments
0
Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie.
.
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie. . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 1 day ago

0 Likes
0 Comments
0
Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie.
.
Kita guide awak sampai kurus ok!
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus dengan  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie. . Kita guide awak sampai kurus ok! . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 1 day ago

0 Likes
0 Comments
0
Nak kurus tak?? Nak kongsi rahsia teh kepada yg belom tau.. Khasiat dia cenggini💪👍👍 super surpreme.. Meh minum dulu.. Murah je...whatsapp hakak skang !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Nak kurus tak?? Nak kongsi rahsia teh kepada yg belom tau.. Khasiat dia cenggini super surpreme.. Meh minum dulu.. Murah je...whatsapp hakak skang ! Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet - 1 day ago

0 Likes
1 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.