#saladlover

122,675 posts

Testi...🌸salad buah maknyus🌸
🌹Daftar harga :
Kecil 5000, Medium (400ml) 10.000🌹

Isian: melon,semangka,kiwi,mangga,apel,anggur,buah naga,strawberi, nata de coco,jelli
🌈Toping : keju, matcha, strawberi, coklat ,mix 
Tersedia toping almond (cup kecil +2000, medium +3000) 🌈
👉Untuk pemesanan kita PO ya kak karena fresh (H-1) 👈
🏠 Randugunting, Kec bergas 📲085725725703 🚛 kita melayani cod :
1. Untuk wil bergas tanpa minimal order 
2. Untuk wil bawen salatiga ungaran minimal order 25.000
3. Untuk wil tuntang,bringin,salatiga minimal order 30.000 🔎🌷PERHATIAN : UNTUK COD, WAKTU MENYESUAIKAN DARI KAMI🌷🔎 ❤❤ Dimakan dalam kondisi dingin lebih maknyus ❤❤ #salad#saladbuah#saladbuahsegar#saladbuahsehat#saladbuahsalatiga#saladbuahtuntang#saladbuahbringin#saladbuahambarawa#saladbuahbawen#saladbuahbergas#saladbuahkarangjati#saladbuahungaran#saladbuahbabadan#saladbuahmantap#fruitsalad#saladbuahmaknyus#healthysalad#rumahsalad#saladlove#saladlover#saladlovers#buahsegar#healthysnacks#testisaladbuah#testimonisaladbuah#coklat#saladbuahcoklat#saladbuahcantik#saladbuahmurah

Testi...salad buah maknyus Daftar harga : Kecil 5000, Medium (400ml) 10.000 Isian: melon,semangka,kiwi,mangga,apel,anggur,buah naga,strawberi, nata de coco,jelli Toping : keju, matcha, strawberi, coklat ,mix Tersedia toping almond (cup kecil +2000, medium +3000) Untuk pemesanan kita PO ya kak karena fresh (H-1) Randugunting, Kec bergas 085725725703 🚛 kita melayani cod : 1. Untuk wil bergas tanpa minimal order 2. Untuk wil bawen salatiga ungaran minimal order 25.000 3. Untuk wil tuntang,bringin,salatiga minimal order 30.000 PERHATIAN : UNTUK COD, WAKTU MENYESUAIKAN DARI KAMI Dimakan dalam kondisi dingin lebih maknyus #salad #saladbuah #saladbuahsegar #saladbuahsehat #saladbuahsalatiga #saladbuahtuntang #saladbuahbringin #saladbuahambarawa #saladbuahbawen #saladbuahbergas #saladbuahkarangjati #saladbuahungaran #saladbuahbabadan #saladbuahmantap #fruitsalad #saladbuahmaknyus #healthysalad #rumahsalad #saladlove #saladlover #saladlovers #buahsegar #healthysnacks #testisaladbuah #testimonisaladbuah #coklat #saladbuahcoklat #saladbuahcantik #saladbuahmurah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Testi...🌸salad buah maknyus🌸
🌹Daftar harga :
Kecil 5000, Medium (400ml) 10.000🌹

Isian: melon,semangka,kiwi,mangga,apel,anggur,buah naga,strawberi, nata de coco,jelli
🌈Toping : keju, matcha, strawberi, coklat ,mix 
Tersedia toping almond (cup kecil +2000, medium +3000) 🌈
👉Untuk pemesanan kita PO ya kak karena fresh (H-1) 👈
🏠 Randugunting, Kec bergas 📲085725725703 🚛 kita melayani cod :
1. Untuk wil bergas tanpa minimal order 
2. Untuk wil bawen salatiga ungaran minimal order 25.000
3. Untuk wil tuntang,bringin,salatiga minimal order 30.000 🔎🌷PERHATIAN : UNTUK COD, WAKTU MENYESUAIKAN DARI KAMI🌷🔎 ❤❤ Dimakan dalam kondisi dingin lebih maknyus ❤❤ #salad#saladbuah#saladbuahsegar#saladbuahsehat#saladbuahsalatiga#saladbuahtuntang#saladbuahbringin#saladbuahambarawa#saladbuahbawen#saladbuahbergas#saladbuahkarangjati#saladbuahungaran#saladbuahbabadan#saladbuahmantap#fruitsalad#saladbuahmaknyus#healthysalad#rumahsalad#saladlove#saladlover#saladlovers#buahsegar#healthysnacks#testisaladbuah#testimonisaladbuah#coklat#saladbuahcoklat#saladbuahcantik#saladbuahmurah

Testi...salad buah maknyus Daftar harga : Kecil 5000, Medium (400ml) 10.000 Isian: melon,semangka,kiwi,mangga,apel,anggur,buah naga,strawberi, nata de coco,jelli Toping : keju, matcha, strawberi, coklat ,mix Tersedia toping almond (cup kecil +2000, medium +3000) Untuk pemesanan kita PO ya kak karena fresh (H-1) Randugunting, Kec bergas 085725725703 🚛 kita melayani cod : 1. Untuk wil bergas tanpa minimal order 2. Untuk wil bawen salatiga ungaran minimal order 25.000 3. Untuk wil tuntang,bringin,salatiga minimal order 30.000 PERHATIAN : UNTUK COD, WAKTU MENYESUAIKAN DARI KAMI Dimakan dalam kondisi dingin lebih maknyus #salad #saladbuah #saladbuahsegar #saladbuahsehat #saladbuahsalatiga #saladbuahtuntang #saladbuahbringin #saladbuahambarawa #saladbuahbawen #saladbuahbergas #saladbuahkarangjati #saladbuahungaran #saladbuahbabadan #saladbuahmantap #fruitsalad #saladbuahmaknyus #healthysalad #rumahsalad #saladlove #saladlover #saladlovers #buahsegar #healthysnacks #testisaladbuah #testimonisaladbuah #coklat #saladbuahcoklat #saladbuahcantik #saladbuahmurah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Testi...🌸salad buah maknyus🌸
🌹Daftar harga :
Kecil 5000, Medium (400ml) 10.000🌹

Isian: melon,semangka,kiwi,mangga,apel,anggur,buah naga,strawberi, nata de coco,jelli
🌈Toping : keju, matcha, strawberi, coklat ,mix 
Tersedia toping almond (cup kecil +2000, medium +3000) 🌈
👉Untuk pemesanan kita PO ya kak karena fresh (H-1) 👈
🏠 Randugunting, Kec bergas 📲085725725703 🚛 kita melayani cod :
1. Untuk wil bergas tanpa minimal order 
2. Untuk wil bawen salatiga ungaran minimal order 25.000
3. Untuk wil tuntang,bringin,salatiga minimal order 30.000 🔎🌷PERHATIAN : UNTUK COD, WAKTU MENYESUAIKAN DARI KAMI🌷🔎 ❤❤ Dimakan dalam kondisi dingin lebih maknyus ❤❤ #salad#saladbuah#saladbuahsegar#saladbuahsehat#saladbuahsalatiga#saladbuahtuntang#saladbuahbringin#saladbuahambarawa#saladbuahbawen#saladbuahbergas#saladbuahkarangjati#saladbuahungaran#saladbuahbabadan#saladbuahmantap#fruitsalad#saladbuahmaknyus#healthysalad#rumahsalad#saladlove#saladlover#saladlovers#buahsegar#healthysnacks#testisaladbuah#testimonisaladbuah#coklat#saladbuahcoklat#saladbuahcantik#saladbuahmurah

Testi...salad buah maknyus Daftar harga : Kecil 5000, Medium (400ml) 10.000 Isian: melon,semangka,kiwi,mangga,apel,anggur,buah naga,strawberi, nata de coco,jelli Toping : keju, matcha, strawberi, coklat ,mix Tersedia toping almond (cup kecil +2000, medium +3000) Untuk pemesanan kita PO ya kak karena fresh (H-1) Randugunting, Kec bergas 085725725703 🚛 kita melayani cod : 1. Untuk wil bergas tanpa minimal order 2. Untuk wil bawen salatiga ungaran minimal order 25.000 3. Untuk wil tuntang,bringin,salatiga minimal order 30.000 PERHATIAN : UNTUK COD, WAKTU MENYESUAIKAN DARI KAMI Dimakan dalam kondisi dingin lebih maknyus #salad #saladbuah #saladbuahsegar #saladbuahsehat #saladbuahsalatiga #saladbuahtuntang #saladbuahbringin #saladbuahambarawa #saladbuahbawen #saladbuahbergas #saladbuahkarangjati #saladbuahungaran #saladbuahbabadan #saladbuahmantap #fruitsalad #saladbuahmaknyus #healthysalad #rumahsalad #saladlove #saladlover #saladlovers #buahsegar #healthysnacks #testisaladbuah #testimonisaladbuah #coklat #saladbuahcoklat #saladbuahcantik #saladbuahmurah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Testi...🌸salad buah maknyus🌸
🌹Daftar harga :
Kecil 5000, Medium (400ml) 10.000🌹

Isian: melon,semangka,kiwi,mangga,apel,anggur,buah naga,strawberi, nata de coco,jelli
🌈Toping : keju, matcha, strawberi, coklat ,mix 
Tersedia toping almond (cup kecil +2000, medium +3000) 🌈
👉Untuk pemesanan kita PO ya kak karena fresh (H-1) 👈
🏠 Randugunting, Kec bergas 📲085725725703 🚛 kita melayani cod :
1. Untuk wil bergas tanpa minimal order 
2. Untuk wil bawen salatiga ungaran minimal order 25.000
3. Untuk wil tuntang,bringin,salatiga minimal order 30.000 🔎🌷PERHATIAN : UNTUK COD, WAKTU MENYESUAIKAN DARI KAMI🌷🔎 ❤❤ Dimakan dalam kondisi dingin lebih maknyus ❤❤ #salad#saladbuah#saladbuahsegar#saladbuahsehat#saladbuahsalatiga#saladbuahtuntang#saladbuahbringin#saladbuahambarawa#saladbuahbawen#saladbuahbergas#saladbuahkarangjati#saladbuahungaran#saladbuahbabadan#saladbuahmantap#fruitsalad#saladbuahmaknyus#healthysalad#rumahsalad#saladlove#saladlover#saladlovers#buahsegar#healthysnacks#testisaladbuah#testimonisaladbuah#coklat#saladbuahcoklat#saladbuahcantik#saladbuahmurah

Testi...salad buah maknyus Daftar harga : Kecil 5000, Medium (400ml) 10.000 Isian: melon,semangka,kiwi,mangga,apel,anggur,buah naga,strawberi, nata de coco,jelli Toping : keju, matcha, strawberi, coklat ,mix Tersedia toping almond (cup kecil +2000, medium +3000) Untuk pemesanan kita PO ya kak karena fresh (H-1) Randugunting, Kec bergas 085725725703 🚛 kita melayani cod : 1. Untuk wil bergas tanpa minimal order 2. Untuk wil bawen salatiga ungaran minimal order 25.000 3. Untuk wil tuntang,bringin,salatiga minimal order 30.000 PERHATIAN : UNTUK COD, WAKTU MENYESUAIKAN DARI KAMI Dimakan dalam kondisi dingin lebih maknyus #salad #saladbuah #saladbuahsegar #saladbuahsehat #saladbuahsalatiga #saladbuahtuntang #saladbuahbringin #saladbuahambarawa #saladbuahbawen #saladbuahbergas #saladbuahkarangjati #saladbuahungaran #saladbuahbabadan #saladbuahmantap #fruitsalad #saladbuahmaknyus #healthysalad #rumahsalad #saladlove #saladlover #saladlovers #buahsegar #healthysnacks #testisaladbuah #testimonisaladbuah #coklat #saladbuahcoklat #saladbuahcantik #saladbuahmurah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Testi...🌸salad buah maknyus🌸
🌹Daftar harga :
Kecil 5000, Medium (400ml) 10.000🌹

Isian: melon,semangka,kiwi,mangga,apel,anggur,buah naga,strawberi, nata de coco,jelli
🌈Toping : keju, matcha, strawberi, coklat ,mix 
Tersedia toping almond (cup kecil +2000, medium +3000) 🌈
👉Untuk pemesanan kita PO ya kak karena fresh (H-1) 👈
🏠 Randugunting, Kec bergas 📲085725725703 🚛 kita melayani cod :
1. Untuk wil bergas tanpa minimal order 
2. Untuk wil bawen salatiga ungaran minimal order 25.000
3. Untuk wil tuntang,bringin,salatiga minimal order 30.000 🔎🌷PERHATIAN : UNTUK COD, WAKTU MENYESUAIKAN DARI KAMI🌷🔎 ❤❤ Dimakan dalam kondisi dingin lebih maknyus ❤❤ #salad#saladbuah#saladbuahsegar#saladbuahsehat#saladbuahsalatiga#saladbuahtuntang#saladbuahbringin#saladbuahambarawa#saladbuahbawen#saladbuahbergas#saladbuahkarangjati#saladbuahungaran#saladbuahbabadan#saladbuahmantap#fruitsalad#saladbuahmaknyus#healthysalad#rumahsalad#saladlove#saladlover#saladlovers#buahsegar#healthysnacks#testisaladbuah#testimonisaladbuah#coklat#saladbuahcoklat#saladbuahcantik#saladbuahmurah

Testi...salad buah maknyus Daftar harga : Kecil 5000, Medium (400ml) 10.000 Isian: melon,semangka,kiwi,mangga,apel,anggur,buah naga,strawberi, nata de coco,jelli Toping : keju, matcha, strawberi, coklat ,mix Tersedia toping almond (cup kecil +2000, medium +3000) Untuk pemesanan kita PO ya kak karena fresh (H-1) Randugunting, Kec bergas 085725725703 🚛 kita melayani cod : 1. Untuk wil bergas tanpa minimal order 2. Untuk wil bawen salatiga ungaran minimal order 25.000 3. Untuk wil tuntang,bringin,salatiga minimal order 30.000 PERHATIAN : UNTUK COD, WAKTU MENYESUAIKAN DARI KAMI Dimakan dalam kondisi dingin lebih maknyus #salad #saladbuah #saladbuahsegar #saladbuahsehat #saladbuahsalatiga #saladbuahtuntang #saladbuahbringin #saladbuahambarawa #saladbuahbawen #saladbuahbergas #saladbuahkarangjati #saladbuahungaran #saladbuahbabadan #saladbuahmantap #fruitsalad #saladbuahmaknyus #healthysalad #rumahsalad #saladlove #saladlover #saladlovers #buahsegar #healthysnacks #testisaladbuah #testimonisaladbuah #coklat #saladbuahcoklat #saladbuahcantik #saladbuahmurah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Who else LOVES cacao nibs? 🤤🤤🤤🤤🤤! Don’t forget about the #pepomelochallenge, use this hashtag when sharing your bowl on instagram!

Who else LOVES cacao nibs? 🤤🤤🤤🤤🤤! Don’t forget about the #pepomelochallenge , use this hashtag when sharing your bowl on instagram! - 1 hour ago

14 Likes
1 Comments
0
We all have that friend who orders salad for lunch! 🥗😂 Tag them below! ⬇ See you for LUNCH today!
˙
˙
˙
˙
˙
#tagafriend #salad #homemadesalad #saladoptions #saladlover #saladfanatic #healthyoptions #healthy #healthyeater #saladsfordinner #lovesalad #saladmixtures #newyearsresolutions #restaurant #delicous #mexicanrestaurant #banditos #cantina #banditoscantina #myrtlebeach #banditosontheblvd #visitmyrtlebeach #myrtlebeachrestaurants #lovemyrtle #exploremyrtle #grandstrand #randstrandrestaurants

We all have that friend who orders salad for lunch! 🥗 Tag them below! See you for LUNCH today! ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ #tagafriend #salad #homemadesalad #saladoptions #saladlover #saladfanatic #healthyoptions #healthy #healthyeater #saladsfordinner #lovesalad #saladmixtures #newyearsresolutions #restaurant #delicous #mexicanrestaurant #banditos #cantina #banditoscantina #myrtlebeach #banditosontheblvd #visitmyrtlebeach #myrtlebeachrestaurants #lovemyrtle #exploremyrtle #grandstrand #randstrandrestaurants - 2 hours ago

11 Likes
2 Comments
0
Have you seen a 4 year old munch down salad like a rabbit? I've got one 🐰 here. Caesar salad to be his favourite. He devoured my adult portion of salad last night and ask for more for his lunch box. Wish I had a hidden camera to capture his face. He looked so serious with a bent eye brow with a dimple and quietly shovel crunchy lettuce piece after piece in his mouth. Try talking to him and he wouldn't care responding as he was too busy eating. Oh he brings me joy at dinner table. Did I tell you he brought back an empty lunch box yesterday? Licked so clean I couldn't find a single piece of scrap. 
Chester, on the other hand, is a different story. He wouldn't touch a single piece of lettuce 🤷‍♀️ We shall see what he brings back home this afternoon. 
Tomorrow is PA day. Where should we go tomorrow?
.
.
.
.
.
.
.
#yumbox #yumboxlunch #bento #salad #pickyeater #saladlover #mykidlovessalad #nomoreecoli #saladlunch #kindergartenlunch #eatyourrainbow #eathealthy

Have you seen a 4 year old munch down salad like a rabbit? I've got one here. Caesar salad to be his favourite. He devoured my adult portion of salad last night and ask for more for his lunch box. Wish I had a hidden camera to capture his face. He looked so serious with a bent eye brow with a dimple and quietly shovel crunchy lettuce piece after piece in his mouth. Try talking to him and he wouldn't care responding as he was too busy eating. Oh he brings me joy at dinner table. Did I tell you he brought back an empty lunch box yesterday? Licked so clean I couldn't find a single piece of scrap. Chester, on the other hand, is a different story. He wouldn't touch a single piece of lettuce 🤷‍♀️ We shall see what he brings back home this afternoon. Tomorrow is PA day. Where should we go tomorrow? . . . . . . . #yumbox #yumboxlunch #bento #salad #pickyeater #saladlover #mykidlovessalad #nomoreecoli #saladlunch #kindergartenlunch #eatyourrainbow #eathealthy - 2 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Wiecie, że w Mellon Restaurant czekają na Was również przepyszne i zdrowe dania wegetariańskie? 🤩🍴😁 Jedną z naszych propozycji jest sałatka granitta 🥗
Wpadnij i spróbuj!😊 #saladlover #mellonrestaurant #granade #mozzarella #cherrytomatoes #saladmaster #vegetarianfood #ostrowwielkopolski #vegetariansalad

Wiecie, że w Mellon Restaurant czekają na Was również przepyszne i zdrowe dania wegetariańskie? 🤩 Jedną z naszych propozycji jest sałatka granitta 🥗 Wpadnij i spróbuj! #saladlover #mellonrestaurant #granade #mozzarella #cherrytomatoes #saladmaster #vegetarianfood #ostrowwielkopolski #vegetariansalad - 2 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Egg&Tuna Salad 🐠🥗 Plus first juice plus+ booster of the day as well as 1 litre of water 💪🏼 #boosters #juicepluslife #dietinghelp #juiceplus #loosingweight #healthylifestyle #dieting #dietingmum #mumonadiet #tuna #fish #fishy #fishydishy #fishfortea #dietfood #healthydinner #healthyrecipes #shoutout #shoutoutforfree #likeforlikes #followforfollowback #teatime #dinner #weightloss #weightlossideas #weightlossmotivation #mealtime #saladdinner #saladlover

Egg&Tuna Salad 🥗 Plus first juice plus+ booster of the day as well as 1 litre of water 🏼 #boosters #juicepluslife #dietinghelp #juiceplus #loosingweight #healthylifestyle #dieting #dietingmum #mumonadiet #tuna #fish #fishy #fishydishy #fishfortea #dietfood #healthydinner #healthyrecipes #shoutout #shoutoutforfree #likeforlikes #followforfollowback #teatime #dinner #weightloss #weightlossideas #weightlossmotivation #mealtime #saladdinner #saladlover - 2 hours ago

20 Likes
1 Comments
0
One of the EASIEST ways to get your healthy veggies in EVERYDAY is with a epic salad. I cooked up these Black lentils (PROTEIN) in a veggie broth ahead of time. All I had to do next was cut up my veggies. That’s it. Make it all vegan or add some feta or Parmesan cheese. And if you’re trying to wean your way off the meats and poultry, just add a little. 
What kind of dressing should go on this? 😋
.
.
.
#vegan #veganfoodshare #eatyourcolors #eatyourveggies #veggies #salad #saladlover #instafood #foodie #healthyeats #cleaneats #lentil #pokebowl #vegetarian #fitfoodie #fitfood #workoutfood #gymfood #protein #plantbased #plantbaseddiet #eatmoreplants #vegansofig #onmyplate #eattherainbow #healthyeats #eatwellbewell #avocado #avo #avocadosalad #avocados

One of the EASIEST ways to get your healthy veggies in EVERYDAY is with a epic salad. I cooked up these Black lentils (PROTEIN) in a veggie broth ahead of time. All I had to do next was cut up my veggies. That’s it. Make it all vegan or add some feta or Parmesan cheese. And if you’re trying to wean your way off the meats and poultry, just add a little. What kind of dressing should go on this? . . . #vegan #veganfoodshare #eatyourcolors #eatyourveggies #veggies #salad #saladlover #instafood #foodie #healthyeats #cleaneats #lentil #pokebowl #vegetarian #fitfoodie #fitfood #workoutfood #gymfood #protein #plantbased #plantbaseddiet #eatmoreplants #vegansofig #onmyplate #eattherainbow #healthyeats #eatwellbewell #avocado #avo #avocadosalad #avocados - 2 hours ago

25 Likes
13 Comments
0
Today I was not feeling it and even though I had the time I wanted to make whatever I felt like, I just put together some salad, carrots, tomatoes and one roasted chicken breast cut in pieces. It was delicious though🙄😍 #tomato #saladlover #feelingit #busy #everyday

Today I was not feeling it and even though I had the time I wanted to make whatever I felt like, I just put together some salad, carrots, tomatoes and one roasted chicken breast cut in pieces. It was delicious though🙄 #tomato #saladlover #feelingit #busy #everyday - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Switching up my main cruciferous vegetable for today's #salad

Switching up my main cruciferous vegetable for today's #salad - 2 hours ago

3 Likes
3 Comments
0
#repost @jktfoodseeker .
.
.
Lunch time nih food seeker 😋

Nah ini salah satu menu yg unik yg bisa kalian coba di @meradelima.pakisculinary nih. Menu ini namanya tuh salad ubur-ubur.

Di dalam menu ini ada salad pake sayuran2 serta ubur-ubur yg fresh + saus yg rasanya itu enak pokoknya recommended deh. Selain itu jg masih banyak menu2 khas indonesia yg kalian bisa coba disini ya!

Jadi utk yg lagi nyari menu makan siang ini langsung aja mampir kesini yuk 😆 -
-
📍 Meradelima restaurant
JL. Adityawarman No. 47, Melawai, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan
-
-

#saladuburubur #saladsayur #saladlover #saladporn #meradelima #pakisculinary #foodie #instafood #vscofood #foodporn #foodgasm #mouthgasm #igfood #jktfoodseeker #jktfoodbang #jktfooddestination #kulinerunik #jakartafoodies #makananunik #appetizerideas #kulinerjakartaselatan #nibbleapp #beautifulcuisines #jellyfishsalad #lapar #tahu #jajan #nikmat #goreng

#repost @jktfoodseeker . . . Lunch time nih food seeker Nah ini salah satu menu yg unik yg bisa kalian coba di @meradelima.pakisculinary nih. Menu ini namanya tuh salad ubur-ubur. Di dalam menu ini ada salad pake sayuran2 serta ubur-ubur yg fresh + saus yg rasanya itu enak pokoknya recommended deh. Selain itu jg masih banyak menu2 khas indonesia yg kalian bisa coba disini ya! Jadi utk yg lagi nyari menu makan siang ini langsung aja mampir kesini yuk - - Meradelima restaurant JL. Adityawarman No. 47, Melawai, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan - - #saladuburubur #saladsayur #saladlover #saladporn #meradelima #pakisculinary #foodie #instafood #vscofood #foodporn #foodgasm #mouthgasm #igfood #jktfoodseeker #jktfoodbang #jktfooddestination #kulinerunik #jakartafoodies #makananunik #appetizerideas #kulinerjakartaselatan #nibbleapp #beautifulcuisines #jellyfishsalad #lapar #tahu #jajan #nikmat #goreng - 2 hours ago

13 Likes
2 Comments
0
A new year has started and everyone is on a health kick. Now, I will be the first to say, you don’t have to eat a salad 24/7 when it comes to getting back on track, but if you’re going to you have to try @Dole salad mixes. Omg! I have so many favorites! This one is the Sunflower. I added the strawberries and chicken. 👌🏼🤤 #dolesaladkit #saladlover #sofresh #sunflowergoodness #musttry #delish #foodporn

A new year has started and everyone is on a health kick. Now, I will be the first to say, you don’t have to eat a salad 24/7 when it comes to getting back on track, but if you’re going to you have to try @Dole salad mixes. Omg! I have so many favorites! This one is the Sunflower. I added the strawberries and chicken. 🏼🤤 #dolesaladkit #saladlover #sofresh #sunflowergoodness #musttry #delish #foodporn - 2 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Una forchettata di quest’insalata e non potrete più farne a meno! @chefincamicia 
#cucinaitaliana #buonappetito #ricetteitaliane #delicius #insalata #salad #cibosano #health #healthyfood #ilovesalad #saladlover #sodelicious

Una forchettata di quest’insalata e non potrete più farne a meno! @chefincamicia #cucinaitaliana #buonappetito #ricetteitaliane #delicius #insalata #salad #cibosano #health #healthyfood #ilovesalad #saladlover #sodelicious - 2 hours ago

20 Likes
1 Comments
0
Thursday lunch 🍴 .
.
Ensalada y croquetas de la abu 😍😍
.
.
A recoger y 🚗💨 work work work 🎶🎶🎶
.
.
.
#saladlover #croquetas #food #myfood #lunch #lunchtime #balance #opos #ricorico #mmmm

Thursday lunch . . Ensalada y croquetas de la abu . . A recoger y work work work . . . #saladlover #croquetas #food #myfood #lunch #lunchtime #balance #opos #ricorico #mmmm - 3 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
Almoço como eu gosto... Leve, saboroso e nutritivo 💚
E por aí, o que almoçaram hoje? 🍽️

Almoço como eu gosto... Leve, saboroso e nutritivo E por aí, o que almoçaram hoje? 🍽️ - 3 hours ago

52 Likes
3 Comments
0
魔人☆サラダ

今夜のワークアウトはオフ
日サロに行き
帰って魔人☆サラダを作る
ちょっと痩せなきゃと

この1食で
脂質 Fat 2g
糖質 Carb 34g
食物繊維 Fiber 18g

良い出来で😉

魔人☆サラダ 今夜のワークアウトはオフ 日サロに行き 帰って魔人☆サラダを作る ちょっと痩せなきゃと この1食で 脂質 Fat 2g 糖質 Carb 34g 食物繊維 Fiber 18g 良い出来で - 3 hours ago

36 Likes
1 Comments
0
just 8kg,46 days remaining. I can do this!💪🏻🤛🏻🧘🏻‍♀️#saladlover

just 8kg,46 days remaining. I can do this!🏻🤛🏻🧘🏻‍♀️#saladlover - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
The weekend is almost here, are you stocked up on your FRESH SUPPLY? 👀🚚🍃Shop online now (pay online or on delivery) & have all your FRESH ingredients and favourite LOCAL goodies delivered right to your door! 🚚📦🍃
•
•
#dmarketmovers #farmtotable  #trinidadandtobago #natural #eatlocal #healthy #vegan #agriculture #grownhere #smoothies #glutenfree #caribbean #raw #vegan #recipe #salad #rainbowchard #christmas #trinichristmas #kale  #freerange #nongmo #greens #cherrytomatoes #kale #salad #saladlover #teas #corn

The weekend is almost here, are you stocked up on your FRESH SUPPLY? Shop online now (pay online or on delivery) & have all your FRESH ingredients and favourite LOCAL goodies delivered right to your door! • • #dmarketmovers #farmtotable #trinidadandtobago #natural #eatlocal #healthy #vegan #agriculture #grownhere #smoothies #glutenfree #caribbean #raw #vegan #recipe #salad #rainbowchard #christmas #trinichristmas #kale #freerange #nongmo #greens #cherrytomatoes #kale #salad #saladlover #teas #corn - 3 hours ago

24 Likes
0 Comments
0
#saladlover, #salad, #veganmeal, #rawfood 🥗❤️💚

#saladlover , #salad , #veganmeal , #rawfood 🥗 - 4 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
فطور ليومه لف لف بما انو ما عنديش وقت برودو عدس مع الدار🥣 و عملت سلاطه🥗 بالي لقيتو.. المفيد ما نحيرش
#salade #salad #salada #saladlover #saladlovers #healthyrecipe #healthysalad #healthymealideas #healthy #healthyeats #mangerbienetbon #mangerequilibre #mangerbien #healthylife #healthylifestyle

فطور ليومه لف لف بما انو ما عنديش وقت برودو عدس مع الدار🥣 و عملت سلاطه🥗 بالي لقيتو.. المفيد ما نحيرش #salade #salad #salada #saladlover #saladlovers #healthyrecipe #healthysalad #healthymealideas #healthy #healthyeats #mangerbienetbon #mangerequilibre #mangerbien #healthylife #healthylifestyle - 4 hours ago

25 Likes
0 Comments
0
This is just what u need to stay healthy.
.
.
Salad!!!! Choose the leafy bar always .
.
.
Call or WhatsApp 0264439756/0577734066 for all your salad needs .
.
📍please pre order a day in advance or before  8am📍 .
.
♦️ for special order pls call a day before ♦️ .
. 🚚. Delivery at a fee🥗🥗🥗 .
.
#Leafybar #saladlover #salad #greens #healthy #instafood #lunch #yummy #healthy-living #healthy-lifestyle #eggs #bakedbeans #tuna #lettuce #Lifenliving #livelong #fitfam #eatwell #fitnessgoals #cucumber #sweetcorn #saladonwheels #eatclean #theleafybar

This is just what u need to stay healthy. . . Salad!!!! Choose the leafy bar always . . . Call or WhatsApp 0264439756/0577734066 for all your salad needs . . please pre order a day in advance or before 8am . . ️ for special order pls call a day before ️ . . . Delivery at a fee🥗🥗🥗 . . #Leafybar #saladlover #salad #greens #healthy #instafood #lunch #yummy #healthy -living #healthy -lifestyle #eggs #bakedbeans #tuna #lettuce #Lifenliving #livelong #fitfam #eatwell #fitnessgoals #cucumber #sweetcorn #saladonwheels #eatclean #theleafybar - 4 hours ago

17 Likes
0 Comments
0
Today’s chicken salad recipe is a twist to the original by adding celery seed, lime and parsley. For a more keto-friendly dish, use avocado as a base that is still creamy, delicious and rich in health benefits such as oleic fatty acid and vitamin K! Click  the link in the bio to see how you can make this salad in under 25 minutes. 
Don’t forget to be creative - using walnuts, sunflower seeds, apples or almonds to add that extra crunch!
Kids will also enjoy making little faces on the salad (using raisins and shredded carrots) when placed on a ritz cracker. 
#salad #chickensalad #chicken #protein #saladlover #ritzcracker #limechickensalad #yummyfood #instayum #gourmetathome #easyrecipes #mealsunder25 #gardenfare #lunchtime #kidfriendlyfood #kidfriendly  #authenticallymechelle  #amechelle #cookingwithmechelle

Today’s chicken salad recipe is a twist to the original by adding celery seed, lime and parsley. For a more keto-friendly dish, use avocado as a base that is still creamy, delicious and rich in health benefits such as oleic fatty acid and vitamin K! Click the link in the bio to see how you can make this salad in under 25 minutes. Don’t forget to be creative - using walnuts, sunflower seeds, apples or almonds to add that extra crunch! Kids will also enjoy making little faces on the salad (using raisins and shredded carrots) when placed on a ritz cracker. #salad #chickensalad #chicken #protein #saladlover #ritzcracker #limechickensalad #yummyfood #instayum #gourmetathome #easyrecipes #mealsunder25 #gardenfare #lunchtime #kidfriendlyfood #kidfriendly #authenticallymechelle #amechelle #cookingwithmechelle - 4 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
[Carpaccio de mignon com azeite trufado, mix de pimentas moídas na hora, flor de sal, sementes de mostarda, picles de pepino, tomatinhos orgânicos frescos e salada de alface romana com radicchio. Harmonizado com um bom Malbec chileno, valorizando os aromas e sabores da carne com as pimentas e a salada.] #carpaccio #beefcarpaccio #salad #saladlover #fresh #organic #nouvellecuisine #fusionfood #foodies #chefmarcelosousa #masterchef #chefstable #chefstalk #chefsroll #chefathome #foodporn #foodphoto #foodphotograph #truechefs #truecooks #truecolors #truelife #barradatijuca #ilhaprimeira #itanhangá #jardimoceânico #igersrio #igersbarra #igersbrasil

[Carpaccio de mignon com azeite trufado, mix de pimentas moídas na hora, flor de sal, sementes de mostarda, picles de pepino, tomatinhos orgânicos frescos e salada de alface romana com radicchio. Harmonizado com um bom Malbec chileno, valorizando os aromas e sabores da carne com as pimentas e a salada.] #carpaccio #beefcarpaccio #salad #saladlover #fresh #organic #nouvellecuisine #fusionfood #foodies #chefmarcelosousa #masterchef #chefstable #chefstalk #chefsroll #chefathome #foodporn #foodphoto #foodphotograph #truechefs #truecooks #truecolors #truelife #barradatijuca #ilhaprimeira #itanhangá #jardimoceânico #igersrio #igersbarra #igersbrasil - 4 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
This Eastern Olive Salad at Savoury Mangaluru is a unique pack of fresh ingredients and flavours. The aromatic ingredients make it a mouthwateringly tangy salad that is perfect to serve on any table. Relish this dish at Savoury Mangaluru now.

#salad #saladlover #saladedefruits #saladlove #saladtime #healthy #healthysalad #foood #foodies #savoury #restaurant #savourymangalore #mangaluru

This Eastern Olive Salad at Savoury Mangaluru is a unique pack of fresh ingredients and flavours. The aromatic ingredients make it a mouthwateringly tangy salad that is perfect to serve on any table. Relish this dish at Savoury Mangaluru now. #salad #saladlover #saladedefruits #saladlove #saladtime #healthy #healthysalad #foood #foodies #savoury #restaurant #savourymangalore #mangaluru - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Food at home: boring chicken with leaf and chilli mayo.

#meat #superfood #londonfood  l #fastfood  #takeaway #london #mands 
#vegan  #restraunt #eatingout #pasta pesto #xmas #merryxmas #foodlondon #food #foodlover #foodlovers  #foodlove #foodie #edibles #yummy #tasty  #beef #chicken #salad #saladlife #saladlover  #veg #meat

Food at home: boring chicken with leaf and chilli mayo. #meat #superfood #londonfood l #fastfood #takeaway #london #mands #vegan #restraunt #eatingout #pasta pesto #xmas #merryxmas #foodlondon #food #foodlover #foodlovers #foodlove #foodie #edibles #yummy #tasty #beef #chicken #salad #saladlife #saladlover #veg #meat - 5 hours ago

29 Likes
0 Comments
0
📣 Lunch break!
Θέλεις κάτι ελαφρύ και γευστικό στη δουλειά; Απόλαυσε λοιπόν την αγαπημένη σου σαλάτα χωρίς στερήσεις 🥗
.
.
#WeAreFamily #StavratisBakery #lunch #lunchmeals #lunchideas #saladbar #saladmaster #saladideas #saladlover #healthyfood #healthysnacks #FreshMeals #bakery #bakerylove #brunch #brunchtime #bakeryandmore #snack #snacks

Lunch break! Θέλεις κάτι ελαφρύ και γευστικό στη δουλειά; Απόλαυσε λοιπόν την αγαπημένη σου σαλάτα χωρίς στερήσεις 🥗 . . #WeAreFamily #StavratisBakery #lunch #lunchmeals #lunchideas #saladbar #saladmaster #saladideas #saladlover #healthyfood #healthysnacks #FreshMeals #bakery #bakerylove #brunch #brunchtime #bakeryandmore #snack #snacks - 5 hours ago

20 Likes
0 Comments
0
Office lunch: kikkererwten en zoete aardappel met komijn, witlof met komkommer en een stukje zalm 👌🏻👌🏻

Office lunch: kikkererwten en zoete aardappel met komijn, witlof met komkommer en een stukje zalm 🏻🏻 - 5 hours ago

34 Likes
1 Comments
0
えびとアスパラのガーリック炒め
ハーブチキン😋
#saladlover 
#avocadoaddict

えびとアスパラのガーリック炒め ハーブチキン #saladlover #avocadoaddict - 5 hours ago

85 Likes
4 Comments
0
🍴Had fun 🧀🥗eating  and playing 🎰🎮🎯with  my teenage son👦🏼息子とデイト🧢#daveandbusters #rosevilleca #daveandbustersroseville #steaksalad #saladlover #foodstagram #saladstagram #bayareafoodie #ビーフステーキサラダ #アメリカのレストラン #サラダ好き #instasalad

Had fun 🧀🥗eating and playing with my teenage son🏼息子とデイト🧢#daveandbusters #rosevilleca #daveandbustersroseville #steaksalad #saladlover #foodstagram #saladstagram #bayareafoodie #ビーフステーキサラダ #アメリカのレストラン #サラダ好き #instasalad - 6 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Our Summer Salad pairs perfectly with sandy skin and salty hair. Roll off the beach and try one 🌱🌿🍉🥒
.
📷 @kat_holmeslice 🙏💕

Our Summer Salad pairs perfectly with sandy skin and salty hair. Roll off the beach and try one 🥒 . @kat_holmeslice - 6 hours ago

72 Likes
4 Comments
0
I opted for half pumpkin/half potato for my salad tonight and it was actually so tasty that I can’t wait to eat it again...probably tomorrow 😂 370 calories, 36g protein#flexibledieting #iifym #saladlover

I opted for half pumpkin/half potato for my salad tonight and it was actually so tasty that I can’t wait to eat it again...probably tomorrow 370 calories, 36g protein#flexibledieting #iifym #saladlover - 6 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Fist of all lemme tag myself @emmzybiz my love for food is legendary 🤩🤩🤩.
Do you love food?
Tag friends that will pick food over bae 🤣🤣.
.
.
.
.
.
.
#emmzybiz .
.
#saladlover #foodlover😍 #snacks #yummyfood  #foodiesofinstagram #foodie #smallplates #healthfoodie #dinner #guiltfreefood #salads #greensalad #salad #goodies #craving #healthyeating #healthyfood #plating #foodphotograpy #delicious #foodphotooftheday #greenleaf #bbnaija #longlife #saladforlunch

Fist of all lemme tag myself @emmzybiz my love for food is legendary 🤩🤩🤩. Do you love food? Tag friends that will pick food over bae 🤣🤣. . . . . . . #emmzybiz . . #saladlover #foodlover #snacks #yummyfood #foodiesofinstagram #foodie #smallplates #healthfoodie #dinner #guiltfreefood #salads #greensalad #salad #goodies #craving #healthyeating #healthyfood #plating #foodphotograpy #delicious #foodphotooftheday #greenleaf #bbnaija #longlife #saladforlunch - 6 hours ago

313 Likes
11 Comments
0
ข้าวหมูทอดของคุณแม่ ดูแล้วช่างกรอบสะจริงๆ รสชาดก็ดีนะ มีผักเพื่อให้จานนี้ดูมี healthy สักกะนิดนึง #eatateeat3n #food #foodaddict #foodjournal #foodie #foodblogger #foodporn #thaifood #foodlover #foodforlife #fooddiary #foodstagram #foodpassion #foodphotography #foodphoto #foodshare #foodreview #onthetable #salad #saladlover #rice

ข้าวหมูทอดของคุณแม่ ดูแล้วช่างกรอบสะจริงๆ รสชาดก็ดีนะ มีผักเพื่อให้จานนี้ดูมี healthy สักกะนิดนึง #eatateeat3n #food #foodaddict #foodjournal #foodie #foodblogger #foodporn #thaifood #foodlover #foodforlife #fooddiary #foodstagram #foodpassion #foodphotography #foodphoto #foodshare #foodreview #onthetable #salad #saladlover #rice - 6 hours ago

16 Likes
0 Comments
0
สลัดแซลม่อน ของดีเพือสุขภาพ แจ้ กับ พี่จ๋าไปกินมา 😆 #eatateeat3n #food #foodaddict #foodjournal #foodie #foodblogger #foodporn #thaifood #foodlover #foodforlife #fooddiary #foodstagram #foodpassion #foodphotography #foodphoto #foodshare #foodreview #onthetable  #salad #saladlover #

สลัดแซลม่อน ของดีเพือสุขภาพ แจ้ กับ พี่จ๋าไปกินมา #eatateeat3n #food #foodaddict #foodjournal #foodie #foodblogger #foodporn #thaifood #foodlover #foodforlife #fooddiary #foodstagram #foodpassion #foodphotography #foodphoto #foodshare #foodreview #onthetable #salad #saladlover # - 6 hours ago

16 Likes
0 Comments
0
Lunch made easy and delicius.Detox day☺️#cleaneating #saladrecipe #easysaladrecipe #cleaneatingjourney #cleaneatingmom #veganfood #veganfoodshare #veganrecipes #purefood #lunchmadeeasy #essentiallivingfoods #slowdownandenjoylife #saladlover #makefoodyourmedicine #lifesimplified #enjoythejourney#rawfoodrecipes #rawvegandishes #lunchmadeeasyandhealthy #rawvegan #cleaneating #purefood #slowdownfood #rawdishes #eathinghealthy #eatingathomeisthebest  #glutenfreevegan #veggies #essentiallivingfoods@purebeautyfactory

Lunch made easy and delicius.Detox day#cleaneating #saladrecipe #easysaladrecipe #cleaneatingjourney #cleaneatingmom #veganfood #veganfoodshare #veganrecipes #purefood #lunchmadeeasy #essentiallivingfoods #slowdownandenjoylife #saladlover #makefoodyourmedicine #lifesimplified #enjoythejourney #rawfoodrecipes #rawvegandishes #lunchmadeeasyandhealthy #rawvegan #cleaneating #purefood #slowdownfood #rawdishes #eathinghealthy #eatingathomeisthebest #glutenfreevegan #veggies #essentiallivingfoods @purebeautyfactory - 6 hours ago

34 Likes
0 Comments
0
Mamma Mia ! C'est la Journée de la Cuisine Italienne ! Venez composer votre salade deliziosa ! 👌

Mamma Mia ! C'est la Journée de la Cuisine Italienne ! Venez composer votre salade deliziosa ! - 6 hours ago

31 Likes
1 Comments
0
Chez #seasonsmons vous composez vous même votre salade ! Facile pour des alternatives saines et vegan 🌱 Avez-vous déjà composez la votre?🥗 #salade #salad #saladecomposée #saladas #saladeestar #salads #salada #salado #saladlover #vegan #veganfood #vegetarianrecipes #vegetarian #veganrecipes #yummy #lowcarb #healthyfood #healthyrecipes #healthylifestyle #ruedesfripiersmons #mons #belgique🇧🇪 #faitmain #belgium #seasonsmons #focaccia #sandwich #soupe #quiche #tartesalée

Chez #seasonsmons vous composez vous même votre salade ! Facile pour des alternatives saines et vegan Avez-vous déjà composez la votre?🥗 #salade #salad #saladecomposée #saladas #saladeestar #salads #salada #salado #saladlover #vegan #veganfood #vegetarianrecipes #vegetarian #veganrecipes #yummy #lowcarb #healthyfood #healthyrecipes #healthylifestyle #ruedesfripiersmons #mons #belgique 🇧🇪 #faitmain #belgium #seasonsmons #focaccia #sandwich #soupe #quiche #tartesalée - 7 hours ago

76 Likes
10 Comments
0
Big Mac Salad, with diced pickes, pepperoncini, sweet onion and homemade Mac sauce dressing! #typicalnicole #saladlover #selfmade #foodie #saladislife

Big Mac Salad, with diced pickes, pepperoncini, sweet onion and homemade Mac sauce dressing! #typicalnicole #saladlover #selfmade #foodie #saladislife - 7 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Griddled Halloumi and Watermelon Salad - yes the veggies will be happy today! 😁😁 Mind you, this is such a delicious salad, with salty grilled cheese, sweet and succulent watermelon... aromatic and intense drizzling of aged balsamic then we lay it all gently 😂 on peppery rocket leaves.... oh my, can you taste it yet?  All I need now-bread, wine and friends. And I call this a feast my loves, a feast!!!! 😁😁🙈🙈😂😂 #halloumi #halloumisalad #easyhomemade #like4like #delicious #easyrecipes #rustichomemadefood #salad #watermelon #watermelonsalad #cheesesalad #rocket #arugala #comfortfood #balsamic #tasty #easy #halloumiandwatermelonsalad #foodie #saladlover #healthyfood #vegetarian #vegetarianrecipes #healtyvegetarian #comfortfood

Griddled Halloumi and Watermelon Salad - yes the veggies will be happy today! Mind you, this is such a delicious salad, with salty grilled cheese, sweet and succulent watermelon... aromatic and intense drizzling of aged balsamic then we lay it all gently on peppery rocket leaves.... oh my, can you taste it yet? All I need now-bread, wine and friends. And I call this a feast my loves, a feast!!!! #halloumi #halloumisalad #easyhomemade #like4like #delicious #easyrecipes #rustichomemadefood #salad #watermelon #watermelonsalad #cheesesalad #rocket #arugala #comfortfood #balsamic #tasty #easy #halloumiandwatermelonsalad #foodie #saladlover #healthyfood #vegetarian #vegetarianrecipes #healtyvegetarian #comfortfood - 8 hours ago

16 Likes
4 Comments
0
MUHAMMARA...Muhammara🎵🎵🎵... doesn't it sound very musical? I proclaim my eternal love for Middle-eastern dishes💘💘💘 I sometimes wonder if there is any Middle-eastern blood flowing in me😂😂😂 That's how much I love the cuisine😍😍😍 They have a variety of dips to go with veggies and pitas, out of which I have explored just a miniscule. 🌱
Today's dip 'Muhammara' is walnut and pepper-based. I have added a South Indian touch to it by replacing chilli powder with Rasam powder😱. You could also use  curry powder instead.
✨Recipe✨
Yields about a cup
Ingredients🌱
1/2 cup walnuts, toasted
3 bell peppers, preferably red ones(I had 3 different colours in the fridge, hence I used them all and that's why the colour of my Muhammara is not very exciting😜)
1 garlic clove
2 tsp rasam powder/curry powder
1 Tbsp lemon juice
1 tsp olive oil 
1 Tbsp water
Salt to taste
Method♨️
🔸Preheat oven to 400°F.
🔸Halve the peppers, deseed and lay them cut side down on a lined baking tray. Once the oven is preheated, turn the knob and set the oven to grill+bake mode and place the tray in the top half of the oven and bake for about 20 minutes till the skin is charred. 🔸Remove peppers from the oven and let cool. Peel the skin and discard. 🔸Place the flesh of the peppers and all the other ingredients listed above and blend to a fine paste. 🔸Enjoy Muhammara with an assortment of veggies or breads!
🔹Note🔹
We enjoyed the Muhammara with baked brussels sprouts, steamed and grilled baby corn(steamed and then rolled in some cornflour mixed with salt and chilli flakes and then grilled) and grape tomatoes.

MUHAMMARA...Muhammara... doesn't it sound very musical? I proclaim my eternal love for Middle-eastern dishes I sometimes wonder if there is any Middle-eastern blood flowing in me That's how much I love the cuisine They have a variety of dips to go with veggies and pitas, out of which I have explored just a miniscule. Today's dip 'Muhammara' is walnut and pepper-based. I have added a South Indian touch to it by replacing chilli powder with Rasam powder. You could also use curry powder instead. Recipe Yields about a cup Ingredients 1/2 cup walnuts, toasted 3 bell peppers, preferably red ones(I had 3 different colours in the fridge, hence I used them all and that's why the colour of my Muhammara is not very exciting) 1 garlic clove 2 tsp rasam powder/curry powder 1 Tbsp lemon juice 1 tsp olive oil 1 Tbsp water Salt to taste MethodPreheat oven to 400°F. Halve the peppers, deseed and lay them cut side down on a lined baking tray. Once the oven is preheated, turn the knob and set the oven to grill+bake mode and place the tray in the top half of the oven and bake for about 20 minutes till the skin is charred. Remove peppers from the oven and let cool. Peel the skin and discard. Place the flesh of the peppers and all the other ingredients listed above and blend to a fine paste. Enjoy Muhammara with an assortment of veggies or breads! Note We enjoyed the Muhammara with baked brussels sprouts, steamed and grilled baby corn(steamed and then rolled in some cornflour mixed with salt and chilli flakes and then grilled) and grape tomatoes. - 8 hours ago

117 Likes
31 Comments
0
For the love of salad
#foodfoodfood #foodie#foodporn #instafood #instafoodporn #foodart#foodartist #foodstylist #yummy #yummyfood #salad #saladlover #saladlove #healthysnacks #anytimemeal #cookingismyhobby

For the love of salad #foodfoodfood #foodie #foodporn #instafood #instafoodporn #foodart #foodartist #foodstylist #yummy #yummyfood #salad #saladlover #saladlove #healthysnacks #anytimemeal #cookingismyhobby - 8 hours ago

31 Likes
0 Comments
0
chicken 🐔 salad 🥗 tossed in mayo & yogurt dressing ... #homemade #chickensalad #salad #healthyrecipes #gardenfresh #cleaneating #saladbowl #saladmaster #saladdressing #healthysalad #saladforlunch #saladlover #chickensalad #ChefAshish

chicken salad 🥗 tossed in mayo & yogurt dressing ... #homemade #chickensalad #salad #healthyrecipes #gardenfresh #cleaneating #saladbowl #saladmaster #saladdressing #healthysalad #saladforlunch #saladlover #chickensalad #ChefAshish - 8 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Os damos los buenos días con este plato tan colorista 😍😍. Si queréis disfrutar de esta deliciosa ensalada, venid a degustar nuestro menú de mediodía: ensalada de hojas 🌱 con queso comte 🧀, jamón curado y gajos de naranja 🍊. Un plato sano, rico y que entra por los ojos ❤💚💛. .
.
#gastronomia #laquesera #laqueserabarcelona #menubcn #comerenbarcelona #restaurantebarcelona #restaurantebcn #santgervasi #foodiesbcn #healthyfood #saladlover #cheeselovers #barcelonagram

Os damos los buenos días con este plato tan colorista . Si queréis disfrutar de esta deliciosa ensalada, venid a degustar nuestro menú de mediodía: ensalada de hojas con queso comte 🧀, jamón curado y gajos de naranja . Un plato sano, rico y que entra por los ojos . . . #gastronomia #laquesera #laqueserabarcelona #menubcn #comerenbarcelona #restaurantebarcelona #restaurantebcn #santgervasi #foodiesbcn #healthyfood #saladlover #cheeselovers #barcelonagram - 9 hours ago

45 Likes
2 Comments
0
Simple simple salad. Any greens or spinach or a combination (I love arugula); a bit of cabbage; orange bell pepper; avocado (of course!). Dressing: olive oil, lemon juice, salt. Top with roasted sunflower seeds.
.
.
#whatveganseat #saladsofinstagram #plantbasedfood #eatlikeyougiveafuck #saladlover

Simple simple salad. Any greens or spinach or a combination (I love arugula); a bit of cabbage; orange bell pepper; avocado (of course!). Dressing: olive oil, lemon juice, salt. Top with roasted sunflower seeds. . . #whatveganseat #saladsofinstagram #plantbasedfood #eatlikeyougiveafuck #saladlover - 9 hours ago

30 Likes
3 Comments
0
If you have our bottle of papaya sauce in your fridge, it’s easy and convenient whenever you are craving, you can make it right then 🥗 •
•
EASY AS 1, 2, 3
👇🏼
FOLLOW
👇🏼
1. Shred your papaya, carrots, cucumber, mango etc... **
**
2. Pour All in “ONE” papaya sauce
**
**
3. Mix all together and ready to serve
•
•
•
#allinoneone#allinonesauce#allinone#papayasauce#papayasaladdressing#saladdressing#dressing#papayasalad#mangosalad#carrotsalad#cucumbersalad#saladsalad#saladlover#tumsom#somtum#thaifood#laofood#mienfood#allaroundtheworldfood#foodie#foodpost#foodlover#foodsac#sacfood#fooddressing#shareus#tagus#followus#thanksforallthesupport#weappreciateyourbusiness 💯
Follow 👉🏼@allinoneone

If you have our bottle of papaya sauce in your fridge, it’s easy and convenient whenever you are craving, you can make it right then 🥗 • • EASY AS 1, 2, 3 🏼 FOLLOW 🏼 1. Shred your papaya, carrots, cucumber, mango etc... ** ** 2. Pour All in “ONE” papaya sauce ** ** 3. Mix all together and ready to serve • • • #allinoneone #allinonesauce #allinone #papayasauce #papayasaladdressing #saladdressing #dressing #papayasalad #mangosalad #carrotsalad #cucumbersalad #saladsalad #saladlover #tumsom #somtum #thaifood #laofood #mienfood #allaroundtheworldfood #foodie #foodpost #foodlover #foodsac #sacfood #fooddressing #shareus #tagus #followus #thanksforallthesupport #weappreciateyourbusiness Follow 🏼@allinoneone - 11 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
มื้อเย็น ชาบู เน้นผักและเนื้อไม่ติดมัน หลังคาดิโอ45นาที #lowsodiumdiet #yummyfood #คลีนสายกลาง  #heltylifestyle #คุมอาหาร #ลดไขมัน #คุมแคลลอรี่ #foody #fitnesslifestyle #likecook #starbucks #เมนูลดน้ำหนัก #คุมน้ำหนัก #คุมโภชนาการ  #กินคลีน #saladlover #hardwork #eat  #thaifood #แผนลดน้ำหนัก #shabu

มื้อเย็น ชาบู เน้นผักและเนื้อไม่ติดมัน หลังคาดิโอ45นาที #lowsodiumdiet #yummyfood #คล ีนสายกลาง #heltylifestyle #ค ุมอาหาร #ลดไขม ัน #ค ุมแคลลอรี่ #foody #fitnesslifestyle #likecook #starbucks #เมน ูลดน้ำหนัก #ค ุมน้ำหนัก #ค ุมโภชนาการ #ก ินคลีน #saladlover #hardwork #eat #thaifood #แผนลดน ้ำหนัก #shabu - 11 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Day 16 เช้า-เที่ยง เกาหลาเนื้อ ข้าวไม่ปรุงไม่กระเทียม 
lowsodiumdiet #yummyfood #คลีนสายกลาง  #heltylifestyle #คุมอาหาร #ลดไขมัน #คุมแคลลอรี่ #เกาเหลาเนื้อ #foody #fitnesslifestyle #likecook #starbucks #เมนูลดน้ำหนัก #คุมน้ำหนัก #คุมโภชนาการ  #กินคลีน #saladlover #hardwork #eat  #thaifood #แผนลดน้ำหนัก #วันชีท

Day 16 เช้า-เที่ยง เกาหลาเนื้อ ข้าวไม่ปรุงไม่กระเทียม lowsodiumdiet #yummyfood #คล ีนสายกลาง #heltylifestyle #ค ุมอาหาร #ลดไขม ัน #ค ุมแคลลอรี่ #เกาเหลาเน ื้อ #foody #fitnesslifestyle #likecook #starbucks #เมน ูลดน้ำหนัก #ค ุมน้ำหนัก #ค ุมโภชนาการ #ก ินคลีน #saladlover #hardwork #eat #thaifood #แผนลดน ้ำหนัก #ว ันชีท - 11 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
.
Ready KAMIS 17/01/2019

Gojek ditanggung pembeli
Tulis pesanan di WA 0817210572
Dengan Format :
Cth :
NAMA 
HP 
ALAMAT 
PESANAN .
Selalu kasi format spt ini ya biar ga salah alamat ataupun salah No Hp yg bisa ditelp🙏🏻

. Ready KAMIS 17/01/2019 Gojek ditanggung pembeli Tulis pesanan di WA 0817210572 Dengan Format : Cth : NAMA HP ALAMAT PESANAN . Selalu kasi format spt ini ya biar ga salah alamat ataupun salah No Hp yg bisa ditelp🏻 - 11 hours ago

36 Likes
1 Comments
0
Delicious salmon dinner with riced cauliflower and salad! Made my own glaze with coconut aminos (like soy sauce), a little bit of honey, ground mustard and onion powder and it was DELISH! Even the kids liked it!!! 👌🏻👌🏻👌🏻
.
.
👋Follow me for LOTS more clean eating ideas!!!
.
#salad #saladlover #cauliflower  #eeeeeats #salmon #cleaneating #instahealth #healthyeater #quinoa #salads #healthyeating #delish #yummy #healthyideas #yummmm #sogood #fitness #kale #momlife #yummyfood #health #healthylunch #fish #healthy #sahm #holisticnutrition #holistichealth #yogamom #healthyfood

Delicious salmon dinner with riced cauliflower and salad! Made my own glaze with coconut aminos (like soy sauce), a little bit of honey, ground mustard and onion powder and it was DELISH! Even the kids liked it!!! 🏻🏻🏻 . . Follow me for LOTS more clean eating ideas!!! . #salad #saladlover #cauliflower #eeeeeats #salmon #cleaneating #instahealth #healthyeater #quinoa #salads #healthyeating #delish #yummy #healthyideas #yummmm #sogood #fitness #kale #momlife #yummyfood #health #healthylunch #fish #healthy #sahm #holisticnutrition #holistichealth #yogamom #healthyfood - 11 hours ago

61 Likes
2 Comments
0
Sistanya ketagihan guys💛💛
#veganfoodspot #vegansofig #veganfoodshare #pudingbuah #vegetarian #plantbaseddiet #eattherainbow #heresmyfood #yuminthetumrepost #food4thought #healthyfood #saladlover #healthyhabits #delicious #likeforlikes #tasty #recipeoftheday #foodstagram #pudingsusu #pudingstrawberry #pudingmangga #indianfood #puding #homemadefood #saladbuah #saladsayur #saladbuahsegar #salad #saladbuahjakarta

Sistanya ketagihan guys #veganfoodspot #vegansofig #veganfoodshare #pudingbuah #vegetarian #plantbaseddiet #eattherainbow #heresmyfood #yuminthetumrepost #food4thought #healthyfood #saladlover #healthyhabits #delicious #likeforlikes #tasty #recipeoftheday #foodstagram #pudingsusu #pudingstrawberry #pudingmangga #indianfood #puding #homemadefood #saladbuah #saladsayur #saladbuahsegar #salad #saladbuahjakarta - 11 hours ago

24 Likes
0 Comments
0
昨日から幼稚園は学級閉鎖

輝依ちゃんの大好きな
チキンの炙り焼き🍗

輝依ちゃんの大好きな
玄米おかかオニギリ🍙

輝依ちゃんの大好きな
煮干し

輝依ちゃんの大好きな
胡瓜の漬物🥒

輝依ちゃんの大好きな
プチトマト🍅

輝依ちゃんのちょっと苦手な
サラダ🥗

で一緒にランチ😘

昨日から幼稚園は学級閉鎖 輝依ちゃんの大好きな チキンの炙り焼き 輝依ちゃんの大好きな 玄米おかかオニギリ 輝依ちゃんの大好きな 煮干し 輝依ちゃんの大好きな 胡瓜の漬物🥒 輝依ちゃんの大好きな プチトマト 輝依ちゃんのちょっと苦手な サラダ🥗 で一緒にランチ - 12 hours ago

101 Likes
3 Comments
0
Yummy salad (spring mix,romaine lettuce, avocado, tomato, carrot, cucumber, cranberry, avocado oil, lemon juice)to go perfect with my homemade chicken meatballs... dinner time!!!
#dinner #dinnertime #dinnerrecipe #salad #saladfordinner #saladrecipes #saladideas #healthyeating #eatinghealthy #healthyfood #food #foodrecipes #cook #cooking #newrecipes #healthyliving #chefs #avocado #cranberrysalad #cucumber #tomato #avocadooil #saladlover #saladlovers

Yummy salad (spring mix,romaine lettuce, avocado, tomato, carrot, cucumber, cranberry, avocado oil, lemon juice)to go perfect with my homemade chicken meatballs... dinner time!!! #dinner #dinnertime #dinnerrecipe #salad #saladfordinner #saladrecipes #saladideas #healthyeating #eatinghealthy #healthyfood #food #foodrecipes #cook #cooking #newrecipes #healthyliving #chefs #avocado #cranberrysalad #cucumber #tomato #avocadooil #saladlover #saladlovers - 13 hours ago

22 Likes
0 Comments
0
Just got home at 9pm, quick sweet Thai salad and then bed for this lady! #saladlover #quickandhealthy #latenightmeals

Just got home at 9pm, quick sweet Thai salad and then bed for this lady! #saladlover #quickandhealthy #latenightmeals - 13 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
With you meal for only $3 you can get a side salad. This is their #caesarsalad added to a calzone entree. It was very good with just the right amount of #caesardressing. #saladtime #bostonsrestaurant #bostonsrestaurantandsportsbar #croutons #parmesancheese #romainelettuce #eatinghealthier #eatinghealthyisfun #sidesalad #veggies #foodstagram #foodbassador #foodporn #foodie #iefoodie #ierestaurants #yelper #ieyelper #ilovetoeat #yummylicious😋 #yummylicious #yummyfood #letseat #saladislife #saladlover #fontana

With you meal for only $3 you can get a side salad. This is their #caesarsalad added to a calzone entree. It was very good with just the right amount of #caesardressing . #saladtime #bostonsrestaurant #bostonsrestaurantandsportsbar #croutons #parmesancheese #romainelettuce #eatinghealthier #eatinghealthyisfun #sidesalad #veggies #foodstagram #foodbassador #foodporn #foodie #iefoodie #ierestaurants #yelper #ieyelper #ilovetoeat #yummylicious #yummylicious #yummyfood #letseat #saladislife #saladlover #fontana - 13 hours ago

37 Likes
3 Comments
0
.
Ready KAMIS 17/01/2019

Gojek ditanggung pembeli
Tulis pesanan di WA 0817210572
Dengan Format :
Cth :
NAMA 
HP 
ALAMAT 
PESANAN .
Selalu kasi format spt ini ya biar ga salah alamat ataupun salah No Hp yg bisa ditelp🙏🏻

. Ready KAMIS 17/01/2019 Gojek ditanggung pembeli Tulis pesanan di WA 0817210572 Dengan Format : Cth : NAMA HP ALAMAT PESANAN . Selalu kasi format spt ini ya biar ga salah alamat ataupun salah No Hp yg bisa ditelp🏻 - 13 hours ago

36 Likes
1 Comments
0
.
Ready KAMIS 17/01/2019

Gojek ditanggung pembeli
Tulis pesanan di WA 0817210572
Dengan Format :
Cth :
NAMA 
HP 
ALAMAT 
PESANAN .
Selalu kasi format spt ini ya biar ga salah alamat ataupun salah No Hp yg bisa ditelp🙏🏻

. Ready KAMIS 17/01/2019 Gojek ditanggung pembeli Tulis pesanan di WA 0817210572 Dengan Format : Cth : NAMA HP ALAMAT PESANAN . Selalu kasi format spt ini ya biar ga salah alamat ataupun salah No Hp yg bisa ditelp🏻 - 13 hours ago

21 Likes
1 Comments
0
.
Ready KAMIS 17/01/2019

Gojek ditanggung pembeli
Tulis pesanan di WA 0817210572
Dengan Format :
Cth :
NAMA 
HP 
ALAMAT 
PESANAN .
Selalu kasi format spt ini ya biar ga salah alamat ataupun salah No Hp yg bisa ditelp🙏🏻

. Ready KAMIS 17/01/2019 Gojek ditanggung pembeli Tulis pesanan di WA 0817210572 Dengan Format : Cth : NAMA HP ALAMAT PESANAN . Selalu kasi format spt ini ya biar ga salah alamat ataupun salah No Hp yg bisa ditelp🏻 - 13 hours ago

23 Likes
1 Comments
0
Healthy eating 2019: Eggplant Parmesan with an Arugula Salad 🍆🥗 #food #foodie #foodporn #foodinstagram #homecooking #homecooked #homechef #ilovetocook #dinner #dinnertime #italianfood #italiancuisine #veggiedinner #vegetablesfordinner #eggplant #eggplantparmesan #parmesan #tomatosauce #mozzerella #delicious #deliciousfood #healthyeating #healthychoices #bakednotfried #bakedeggplant #arugula #balsamicdressing #salad #saladlover #arugulasalad

Healthy eating 2019: Eggplant Parmesan with an Arugula Salad 🥗 #food #foodie #foodporn #foodinstagram #homecooking #homecooked #homechef #ilovetocook #dinner #dinnertime #italianfood #italiancuisine #veggiedinner #vegetablesfordinner #eggplant #eggplantparmesan #parmesan #tomatosauce #mozzerella #delicious #deliciousfood #healthyeating #healthychoices #bakednotfried #bakedeggplant #arugula #balsamicdressing #salad #saladlover #arugulasalad - 13 hours ago

63 Likes
3 Comments
0
I'm a Salad Making Machine!!! 💚 Lol My Grams loves fresh organic salad!! A Salad a Day Just Might Keep the Doctor Away!! 😊💚💃#salad #freshsalad #saladlover #organic #organicgirl #myfuel #greensplease #greens #veggies #raw #fresh #healthy #delicious #nutritious #nutritiousfood #eatclean #eathealthy #eatorganic #eatrealfood #plantfood #plantbased #wholefood #nutrients #healthyliving #healthylifestyle #organicliving #knowwhatsinyourfood #takecareofyourbodyanditwilltakecareofyou

I'm a Salad Making Machine!!! Lol My Grams loves fresh organic salad!! A Salad a Day Just Might Keep the Doctor Away!! #salad #freshsalad #saladlover #organic #organicgirl #myfuel #greensplease #greens #veggies #raw #fresh #healthy #delicious #nutritious #nutritiousfood #eatclean #eathealthy #eatorganic #eatrealfood #plantfood #plantbased #wholefood #nutrients #healthyliving #healthylifestyle #organicliving #knowwhatsinyourfood #takecareofyourbodyanditwilltakecareofyou - 14 hours ago

25 Likes
4 Comments
0
#549 さつまいもとツナのサラダ

ツナは軽く油をきり<刻んだドライトマト+黒オリーブ+レモン汁+胡椒>を加えて混ぜた。
さつまいもは角切りにして水にさらしてから、ロマネスコは一口大にして、別々に塩茹で。ボウルにちぎったわさび菜&トレビスと一緒に入れて<オリーブオイル+刻んだディル>で和え、ツナと一緒に盛り付け。ツナに塩気があるので、葉物には塩をあえて加えず。甘味と塩味、レモンの酸味がいい塩梅。#自画自賛
🍠🐟🍋🙆‍♀️ ・
いい天気。皿に青い空が写り込んでてなんだか嬉しい。  The 549th day. The #朝ラダ of sweet potato+tuna+romanesco+dried tomato+black olive+mustard reef+dill. Seasoned with olive oil, lemon juice, and white pepper.

#549 さつまいもとツナのサラダ ツナは軽く油をきり<刻んだドライトマト+黒オリーブ+レモン汁+胡椒>を加えて混ぜた。 さつまいもは角切りにして水にさらしてから、ロマネスコは一口大にして、別々に塩茹で。ボウルにちぎったわさび菜&トレビスと一緒に入れて<オリーブオイル+刻んだディル>で和え、ツナと一緒に盛り付け。ツナに塩気があるので、葉物には塩をあえて加えず。甘味と塩味、レモンの酸味がいい塩梅。#自画自賛 🍋‍♀️ ・ いい天気。皿に青い空が写り込んでてなんだか嬉しい。 The 549th day. The #朝ラダ of sweet potato+tuna+romanesco+dried tomato+black olive+mustard reef+dill. Seasoned with olive oil, lemon juice, and white pepper. - 14 hours ago

85 Likes
1 Comments
0
Vietnam salad... tasty 😀

#vietnamsalad #makanterus #doyanmakan #pecintakuliner #enakbanget #foodgallery #foodblogger #foodphotography #bikinkenyang #pecintakuliner #foodinspiration #foodstyling #foodgalore #saladlover #foodography #foodlover #foodprep #foodoftheday #foodpassion #foodpics #instagram #instafood #foodgram #foodstagram #igfoodshare #foodforlife #likeforlikes #likeforfollow #tagforlikes #tagforfollow

Vietnam salad... tasty 😀 #vietnamsalad #makanterus #doyanmakan #pecintakuliner #enakbanget #foodgallery #foodblogger #foodphotography #bikinkenyang #pecintakuliner #foodinspiration #foodstyling #foodgalore #saladlover #foodography #foodlover #foodprep #foodoftheday #foodpassion #foodpics #instagram #instafood #foodgram #foodstagram #igfoodshare #foodforlife #likeforlikes #likeforfollow #tagforlikes #tagforfollow - 14 hours ago

24 Likes
0 Comments
0
#berries #salad 🍓🍋🍇🥬
.
.
.
.
.
.
#breakfasttime#saladlover#saladbowl#vegan#veganbreakfast#vegansalad#veganrecipes#veganfood#f52gram#eeeeeats#fitfood#fitfoodie#eatfit#eatinghealthy#cleaneating#cleanfood#healthyfood#healthyfoodshare#healthybreakfast#healthyeating#healthyeats#eatwell#onthetable#yahoofood#サラダ#おうちごはん#อาหารเช้า#earheecookingdiary

#berries #salad 🍋🥬 . . . . . . #breakfasttime #saladlover #saladbowl #vegan #veganbreakfast #vegansalad #veganrecipes #veganfood #f52gram #eeeeeats #fitfood #fitfoodie #eatfit #eatinghealthy #cleaneating #cleanfood #healthyfood #healthyfoodshare #healthybreakfast #healthyeating #healthyeats #eatwell #onthetable #yahoofood #サラダ #おうちごはん #อาหารเช ้า#earheecookingdiary - 14 hours ago

74 Likes
3 Comments
0
Salad anytime 🥗 .
.
.
#saladlover #foodlover😍 #snacks #yummyfood  #foodiesofinstagram #foodie #smallplates #healthfoodie #dinner #guiltfreefood #salads #greensalad #salad #goodies #craving #healthyeating #healthyfood #plating #foodphotograpy #delicious #foodphotooftheday #greenleaf #arugula #longlife #saladforlunch

Salad anytime 🥗 . . . #saladlover #foodlover #snacks #yummyfood #foodiesofinstagram #foodie #smallplates #healthfoodie #dinner #guiltfreefood #salads #greensalad #salad #goodies #craving #healthyeating #healthyfood #plating #foodphotograpy #delicious #foodphotooftheday #greenleaf #arugula #longlife #saladforlunch - 15 hours ago

24 Likes
2 Comments
0
⚠️🙋🏻‍♀️SLIDE➡️
Apples, shredded carrot, cherry tomatoes with lime juice and chilli powder 😋🤤. I was craving apples for 2 days, thank God my Mom brought some today. 😁
Healthy cravings, yummy, cheap and easy.
 #eatlocal #greenmarket #farmers #market #fruit #veggies #vegetables #health #cravings #saladlover #positiveenergy #vegan #rawvegan #wholefoods #fit #fitness #foodpics #foodie #blog #veganmom #veganism #vegansofig #eatclean #salads #whatveganseat #healthyfood #diet #plantbased #weightlossjourney #lowcarb

🏻‍♀️SLIDE️ Apples, shredded carrot, cherry tomatoes with lime juice and chilli powder 🤤. I was craving apples for 2 days, thank God my Mom brought some today. Healthy cravings, yummy, cheap and easy. #eatlocal #greenmarket #farmers #market #fruit #veggies #vegetables #health #cravings #saladlover #positiveenergy #vegan #rawvegan #wholefoods #fit #fitness #foodpics #foodie #blog #veganmom #veganism #vegansofig #eatclean #salads #whatveganseat #healthyfood #diet #plantbased #weightlossjourney #lowcarb - 15 hours ago

28 Likes
2 Comments
0
Tips for Earlier, Lighter Dinners (Habit #1 in my Happy Healthy Habits Course!) You don't need to go all out on dinners. In fact, it's actually better for our digestion to go all out on lunch and eat our biggest, most complex meal in the middle of the day. Then later on, we can feed ourselves the food we need to get through to the morning but not feel bogged down and heavy while trying to fall asleep.

So for those of you who aren't sure what to do for that earlier, lighter dinner, here's hoping this meal can inspire you!

Todd always jokes that my dinners are warm veggies with a side of cold veggies. And that's essentially what they are (with a tiny bit of protein and fat thrown in there as well, though I eat most of that in my midday meal)! What's on my plate:
"Spaghetti and red sauce:" baked spaghetti squash with some canned tomatoes (sautéed for a minute), oregano, salt and pepper, and olive oil drizzled on top. I swear the canned tomatoes taste way better than most spaghetti sauces!

Salad: romaine, red pepper, cucumber, avocado, chickpeas
Dressing: lime, olive oil, and MSalt

Side Veggies: oven-roasted onions, broccoli, mushrooms, garlic all tossed in olive oil and whatever other spices you want

Make enough for leftovers and have it again the next night, or throw the ingredients in a power bowl the next day and add some more fat, protein, or whole grains (quinoa, rice, couscous, etc.) for easy meal prep!

Still hungry? Listen to your body. If it needs more, add some more avocado or sunflower seeds to the salad, or just go for seconds!

#happyhealthyhadlee #dinnerinspiration

Tips for Earlier, Lighter Dinners (Habit #1 in my Happy Healthy Habits Course!) You don't need to go all out on dinners. In fact, it's actually better for our digestion to go all out on lunch and eat our biggest, most complex meal in the middle of the day. Then later on, we can feed ourselves the food we need to get through to the morning but not feel bogged down and heavy while trying to fall asleep. So for those of you who aren't sure what to do for that earlier, lighter dinner, here's hoping this meal can inspire you! Todd always jokes that my dinners are warm veggies with a side of cold veggies. And that's essentially what they are (with a tiny bit of protein and fat thrown in there as well, though I eat most of that in my midday meal)! What's on my plate: "Spaghetti and red sauce:" baked spaghetti squash with some canned tomatoes (sautéed for a minute), oregano, salt and pepper, and olive oil drizzled on top. I swear the canned tomatoes taste way better than most spaghetti sauces! Salad: romaine, red pepper, cucumber, avocado, chickpeas Dressing: lime, olive oil, and MSalt Side Veggies: oven-roasted onions, broccoli, mushrooms, garlic all tossed in olive oil and whatever other spices you want Make enough for leftovers and have it again the next night, or throw the ingredients in a power bowl the next day and add some more fat, protein, or whole grains (quinoa, rice, couscous, etc.) for easy meal prep! Still hungry? Listen to your body. If it needs more, add some more avocado or sunflower seeds to the salad, or just go for seconds! #happyhealthyhadlee #dinnerinspiration - 2 days ago

61 Likes
7 Comments
0
Kale, brussel sprout, almonds, blue cheese, pear salad. I also added some dried cranberries.
#brusselsprouts #salad #lovesalad #saladlovers #saladlover

Kale, brussel sprout, almonds, blue cheese, pear salad. I also added some dried cranberries. #brusselsprouts #salad #lovesalad #saladlovers #saladlover - 3 days ago

1 Likes
1 Comments
0
Cold pasta salad with pesto
#saladlover #saladlovers #salad #pesto

Cold pasta salad with pesto #saladlover #saladlovers #salad #pesto - 2 months ago

1 Likes
0 Comments
0
Salad Lover! 🤤😍 #foodgasm #food #goodhealth #healthyfood #taste #eggs #avocado #salad #cheese #tomato #pecan  #grapes #strawberry #sesameseeds #vegetables #tasty #foodphotography #foodporn #lunch #lunchtime #saladlover #lovefood #healthylifestyle #healthyeating #lunch #homemade #healthyrecipes

Salad Lover! 🤤 #foodgasm #food #goodhealth #healthyfood #taste #eggs #avocado #salad #cheese #tomato #pecan #grapes #strawberry #sesameseeds #vegetables #tasty #foodphotography #foodporn #lunch #lunchtime #saladlover #lovefood #healthylifestyle #healthyeating #lunch #homemade #healthyrecipes - 2 months ago

158 Likes
8 Comments
0
Salad Lover! 🤤😍 #foodgasm #food #goodhealth #healthyfood #taste #eggs #avocado #salad #cheese #tomato #pecan  #grapes #strawberry #sesameseeds #vegetables #tasty #foodphotography #foodporn #lunch #lunchtime #saladlover #lovefood #healthylifestyle #healthyeating #lunch #homemade #healthyrecipes #recipes

Salad Lover! 🤤 #foodgasm #food #goodhealth #healthyfood #taste #eggs #avocado #salad #cheese #tomato #pecan #grapes #strawberry #sesameseeds #vegetables #tasty #foodphotography #foodporn #lunch #lunchtime #saladlover #lovefood #healthylifestyle #healthyeating #lunch #homemade #healthyrecipes #recipes - 2 months ago

146 Likes
13 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.