#rayasakan

282,477 posts

(Fareena Kurung In Superstyle Cardigan) Uolss berminat color yg mana? 1 helai ker 1 batch? 😆
.
.
Must grab, Rekaan 1 Kurung 3 Gaya. So cantik.
❤️Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting.
.
❤️Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA  juga tau!
.
❤️FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF
.
Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated”  bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.
.
Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?
.
❤️POKET KIRI & KANAN
Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?
.
❤️MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?
.
❤️BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?
.
❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?Tapi...
.
HARGA PROMOSI EARLY BIRD Fareena Kurung in Superstyle Cardigan sah sehingga 27/8 sahaja. Stok cepat habis taoo, baik order sekarang. Selepas ini lagi mahal tao.
.
HARGA PROMOSI EARLY BIRD:
❤️Saiz s-xl
Sehelai RM129
Kombo 3 : RM109/pcs
Free postage 1 Malaysia.
.
❤️2xl-5xl
Sehelai RM139
Kombo 3 : Rm119/pcs
Free postage 1 Malaysia
.
.
Cara order :
1-Sila pilih warna dan saiz dahulu, klik di sini sekarang, #LatestCahayayatiFareenaKurung
.
2-Klik Link Ws pada bio utk order sekarang (Sertakan nama baju, warna dan saiz yang nak semasa Whatsapp) Tq.

(Fareena Kurung In Superstyle Cardigan) Uolss berminat color yg mana? 1 helai ker 1 batch? 😆 . . Must grab, Rekaan 1 Kurung 3 Gaya. So cantik. ❤️Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting. . ❤️Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA juga tau! . ❤️FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF . Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF. . Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan? . ❤️POKET KIRI & KANAN Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan? . ❤️MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju? . ❤️BF N WUDHU FRIENDLY Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak? . ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?Tapi... . HARGA PROMOSI EARLY BIRD Fareena Kurung in Superstyle Cardigan sah sehingga 27/8 sahaja. Stok cepat habis taoo, baik order sekarang. Selepas ini lagi mahal tao. . HARGA PROMOSI EARLY BIRD: ❤️Saiz s-xl Sehelai RM129 Kombo 3 : RM109/pcs Free postage 1 Malaysia. . ❤️2xl-5xl Sehelai RM139 Kombo 3 : Rm119/pcs Free postage 1 Malaysia . . Cara order : 1-Sila pilih warna dan saiz dahulu, klik di sini sekarang, #LatestCahayayatiFareenaKurung . 2-Klik Link Ws pada bio utk order sekarang (Sertakan nama baju, warna dan saiz yang nak semasa Whatsapp) Tq. - 29 minutes ago

1 Likes
2 Comments
0
KURTA AZHARUDIN 2.0
MATERIAL : SENORITA COTTON
.
Size : XXS ,XS, S, M, L, XL
Price : RM109
** xtermasuk postage **
.
CARA ORDER:
♦️ SCREENSHOT  GAMBAR YANG  NAK ORDER & CONFIRMKAN SAIZ.
.
♦️ WHATSAPP GAMBAR KE ⤵️⤵️⤵️
.
013-2260080
.
013-2260080
.
013-2260080
.
♦️ UNTUK LEBIH MUDAH, TEKAN LINK WHTSAPP  DI BIO ☝🏻☝🏻☝🏻 😊
.
🌷 HANYA BAYAR RM109 + POSTAGE
.
🌷 FREE SERVICE CHARGE
.
🌷 FAST REPLY
.
✅ PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA ✅
.
#bajumelayuelrahluxe2.0 #luxe #rayasakan #elrahexclusive #justelrah #pspowerelrah #pselrah #bynuramirah11 #kurtaelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit #kurtaelrah2019 #kurtaraya #kurtaraya2019 #kurtamalaysia #psbynuramirah #leeyanarahman #leeyanaraya2019 #minaz  #elrahlovers #primavalet #bangi #personalshoperbangi #jubahelrah #jubahelrah2019 #jubahslimfit #jubahmalaysia #jubahkacak #jubahmalaysia2019 #jubah #jubahlelaki

KURTA AZHARUDIN 2.0 MATERIAL : SENORITA COTTON . Size : XXS ,XS, S, M, L, XL Price : RM109 ** xtermasuk postage ** . CARA ORDER: ♦️ SCREENSHOT GAMBAR YANG NAK ORDER & CONFIRMKAN SAIZ. . ♦️ WHATSAPP GAMBAR KE ⤵️⤵️⤵️ . 013-2260080 . 013-2260080 . 013-2260080 . ♦️ UNTUK LEBIH MUDAH, TEKAN LINK WHTSAPP DI BIO ☝🏻☝🏻☝🏻 😊 . 🌷 HANYA BAYAR RM109 + POSTAGE . 🌷 FREE SERVICE CHARGE . 🌷 FAST REPLY . ✅ PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA ✅ . #bajumelayuelrahluxe2 .0 #luxe #rayasakan #elrahexclusive #justelrah #pspowerelrah #pselrah #bynuramirah11 #kurtaelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit #kurtaelrah2019 #kurtaraya #kurtaraya2019 #kurtamalaysia #psbynuramirah #leeyanarahman #leeyanaraya2019 #minaz #elrahlovers #primavalet #bangi #personalshoperbangi #jubahelrah #jubahelrah2019 #jubahslimfit #jubahmalaysia #jubahkacak #jubahmalaysia2019 #jubah #jubahlelaki - 57 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum semua. .
.
Sis nak bg harga let go murah untuk item ini. .
.
Kwn sis tersalah beli saiz. Fyi, saiz s yg available untuk warna hitam dan pink seprti di atas. Tak pernah pakai. So, dia nak let go dgn hrga murah drpd hrga asal , reason rugi kalau simpan jek. .
.
Normal price = Rm149 tp ms dia beli de sale Rm99. 
Sekarang, dia nak let go Rm80 for each. Kalau nak dedua lg murah boleh bg. .
.
Postage? Nt sis riki riki dgn dia bg murah atau free terus. .
.
Yg mana nk tahu details baju , boleh refer page ig Myravallyn okay. Baju diorg serius ctk2. 
Yg mana saiz S meh cpt PM sis. Atau whatsapp terus. Tq. Siapa cepat dia dapat.😉
.
#bajurayamurah #bajurayasales #sale #bajurayamoden #bajukonvo #bajurayavogue #bajucantik #bajukurunglace #bajurayamalaysia #rayasales #rayaootd #rayasakan #raya2019 #bajukurung #bajukurungterkini #bajumurah #bajurayamoden #bajutunang #bajuraya2019

#clearancesalesbys4r #saleshebat #saleshabisstok #stockclearance #bajurayasales #bajukerja

Assalamualaikum semua. . . Sis nak bg harga let go murah untuk item ini. . . Kwn sis tersalah beli saiz. Fyi, saiz s yg available untuk warna hitam dan pink seprti di atas. Tak pernah pakai. So, dia nak let go dgn hrga murah drpd hrga asal , reason rugi kalau simpan jek. . . Normal price = Rm149 tp ms dia beli de sale Rm99. Sekarang, dia nak let go Rm80 for each. Kalau nak dedua lg murah boleh bg. . . Postage? Nt sis riki riki dgn dia bg murah atau free terus. . . Yg mana nk tahu details baju , boleh refer page ig Myravallyn okay. Baju diorg serius ctk2. Yg mana saiz S meh cpt PM sis. Atau whatsapp terus. Tq. Siapa cepat dia dapat.😉 . #bajurayamurah #bajurayasales #sale #bajurayamoden #bajukonvo #bajurayavogue #bajucantik #bajukurunglace #bajurayamalaysia #rayasales #rayaootd #rayasakan #raya2019 #bajukurung #bajukurungterkini #bajumurah #bajurayamoden #bajutunang #bajuraya2019 #clearancesalesbys4r #saleshebat #saleshabisstok #stockclearance #bajurayasales #bajukerja - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Sorry, a little throwback.
( turn on sound ).
-
Bila pakai Yuna Lulu mesti selalu teringat tudung sekolah dulu. Indahnya momen di sekolah.
-
Mesti rindu nak pakai tudung comel macam ni balik kan. Jom ajak kawan2 grab Crazy Combo Sale.
.
Yuna Lulu 2pcs RM90. Free postage. Sah sehingga 25/8 sahaja.
.
Material best tao, high quality chiffon. Free size ya.
.
-
Cara order:
1- Jom pilih warna dahulu di sini @katalog.cahayayati
2-Klik Link Whatsapp pada bio utk order sekarang (sertakan jenis tudung dan warna yang nak)

Sorry, a little throwback. ( turn on sound ). - Bila pakai Yuna Lulu mesti selalu teringat tudung sekolah dulu. Indahnya momen di sekolah. - Mesti rindu nak pakai tudung comel macam ni balik kan. Jom ajak kawan2 grab Crazy Combo Sale. . Yuna Lulu 2pcs RM90. Free postage. Sah sehingga 25/8 sahaja. . Material best tao, high quality chiffon. Free size ya. . - Cara order: 1- Jom pilih warna dahulu di sini @katalog.cahayayati 2-Klik Link Whatsapp pada bio utk order sekarang (sertakan jenis tudung dan warna yang nak) - 3 hours ago

6 Likes
2 Comments
0
Fareena Kurung. Nak simpan untuk pakai kenduri hujung tahun ka, untuk dinner ka. Boleh sangat, masuk dalam whishlist siap2 k.
.
Fareena Kurung ni restock bulan ni sahaja taoo. Lepas ni takde dah. Ayokkk🤪Lekaih grab sekarang Early Bird Price. Lambat2 licin nanti.
.
Kali ni Cikyat persembahkan the FIRST TIME ever kurung yang korang boleh variasikan dengan 3 gaya ni:-
.
❤️Gaya pertama, “plain looks” untuk GAYA SIMPLE tapi cutting yang bagi effect mewah
.
❤️Gaya kedua, boleh match kan dengan cardigan hand pleated. Bukan biasa2 tau. Ini untuk gaya OUTSTANDING yang mana special cardigan ni diberikan PERCUMA
.
Dan...
.
❤️Gaya ketiga,  boleh juga ikat dgn tali hiasan di bahagian tengah seakan memakai “scarf” yang diberi PERCUMA juga untuk gaya EKSKLUSIF!
.
“Wahh semua ni dengan satu kurung shj tau! Dapat FREE macam2”.
.
❤️FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF
.
Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated”  bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.
.
Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?
.
❤️POKET KIRI & KANAN
Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?
.
❤️MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?
.
❤️BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?
.
❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?Tapi...
.
Jom grab sekarang, Harga Promosi Early Bird Fareena Kurung in Superstyle Cardigan sah sehingga 27/8 sahaja. Stok cepat habiss.
.
❤️Saiz s-xl
Sehelai RM129
Kombo 3 : RM109/pcs
Free postage 1 Malaysia.
.
❤️2xl-5xl
Sehelai RM139
Kombo 3 : Rm119/pcs
Free postage 1 Malaysia
.
.
Jom order sekarang. Cara order:
.
1-Sila pilih warna dan saiz dahulu, klik hashtag ini, #LatestCahayayatiFareenaKurung
.
2-Klik Link Ws pada bio utk order (Sertakan nama baju, warna dan saiz yang nak semasa Whatsapp) Tq.

Fareena Kurung. Nak simpan untuk pakai kenduri hujung tahun ka, untuk dinner ka. Boleh sangat, masuk dalam whishlist siap2 k. . Fareena Kurung ni restock bulan ni sahaja taoo. Lepas ni takde dah. Ayokkk🤪Lekaih grab sekarang Early Bird Price. Lambat2 licin nanti. . Kali ni Cikyat persembahkan the FIRST TIME ever kurung yang korang boleh variasikan dengan 3 gaya ni:- . ❤️Gaya pertama, “plain looks” untuk GAYA SIMPLE tapi cutting yang bagi effect mewah . ❤️Gaya kedua, boleh match kan dengan cardigan hand pleated. Bukan biasa2 tau. Ini untuk gaya OUTSTANDING yang mana special cardigan ni diberikan PERCUMA . Dan... . ❤️Gaya ketiga, boleh juga ikat dgn tali hiasan di bahagian tengah seakan memakai “scarf” yang diberi PERCUMA juga untuk gaya EKSKLUSIF! . “Wahh semua ni dengan satu kurung shj tau! Dapat FREE macam2”. . ❤️FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF . Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF. . Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan? . ❤️POKET KIRI & KANAN Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan? . ❤️MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju? . ❤️BF N WUDHU FRIENDLY Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak? . ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?Tapi... . Jom grab sekarang, Harga Promosi Early Bird Fareena Kurung in Superstyle Cardigan sah sehingga 27/8 sahaja. Stok cepat habiss. . ❤️Saiz s-xl Sehelai RM129 Kombo 3 : RM109/pcs Free postage 1 Malaysia. . ❤️2xl-5xl Sehelai RM139 Kombo 3 : Rm119/pcs Free postage 1 Malaysia . . Jom order sekarang. Cara order: . 1-Sila pilih warna dan saiz dahulu, klik hashtag ini, #LatestCahayayatiFareenaKurung . 2-Klik Link Ws pada bio utk order (Sertakan nama baju, warna dan saiz yang nak semasa Whatsapp) Tq. - 5 hours ago

6 Likes
2 Comments
0
Sale Merdeka
Rm100/3 pasang
Boleh campur vorak

#kainbatik#kainbatikcotton #kainsongket
#kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline
#kurungmodern #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes

Sale Merdeka Rm100/3 pasang Boleh campur vorak #kainbatik #kainbatikcotton #kainsongket #kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #kurungmodern #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Sale Merdeka
Rm100/3 pasang
Boleh campur corak

#kainbatik#kainbatikcotton #kainsongket
#kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline
#kurungmodern #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes

Sale Merdeka Rm100/3 pasang Boleh campur corak #kainbatik #kainbatikcotton #kainsongket #kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #kurungmodern #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes - 5 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Sale Merdeka
Rm100/3 pasang
Boleh campur corak

#kainbatik#kainbatikcotton #kainsongket
#kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline
#kurungmodern #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes

Sale Merdeka Rm100/3 pasang Boleh campur corak #kainbatik #kainbatikcotton #kainsongket #kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #kurungmodern #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Sale Merdeka
Rm100/3 pasang
Boleh campur corak

#kainbatik#kainbatikcotton #kainsongket
#kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline
#kurungmodern #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes

Sale Merdeka Rm100/3 pasang Boleh campur corak #kainbatik #kainbatikcotton #kainsongket #kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #kurungmodern #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes - 6 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Sale Merdeka
Rm100/3 pasang
Boleh campur corak

#kainbatik#kainbatikcotton #kainsongket
#kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline
#kurungmodern #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes

Sale Merdeka Rm100/3 pasang Boleh campur corak #kainbatik #kainbatikcotton #kainsongket #kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #kurungmodern #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Sale Merdeka
Rm100//3 pasang
Boleh campur corak

#kainbatik#kainbatikcotton #kainsongket
#kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline
#kurungmodern #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes

Sale Merdeka Rm100//3 pasang Boleh campur corak #kainbatik #kainbatikcotton #kainsongket #kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #kurungmodern #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Sale Merdeka
Rm100//3 pasang
Boleh campur corak

#kainbatik#kainbatikcotton #kainsongket
#kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline
#kurungmodern #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes

Sale Merdeka Rm100//3 pasang Boleh campur corak #kainbatik #kainbatikcotton #kainsongket #kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #kurungmodern #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes - 6 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
Sale Merdeka
Rm100/3 pasang
Boleh campur corak

#kainbatik#kainbatikcotton #kainsongket
#kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline
#kurungmodern #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes

Sale Merdeka Rm100/3 pasang Boleh campur corak #kainbatik #kainbatikcotton #kainsongket #kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #kurungmodern #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes - 6 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Sale Merdeka
Rm100 /3 pasang
Boleh campur corak

#kainbatik#kainbatikcotton #kainsongket
#kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline
#kurungmodern #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes

Sale Merdeka Rm100 /3 pasang Boleh campur corak #kainbatik #kainbatikcotton #kainsongket #kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #kurungmodern #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Sale Merdeka
Rm100/3 pasang
Boleh campur corak

#kainbatik#kainbatikcotton #kainsongket
#kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline
#kurungmodern #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes

Sale Merdeka Rm100/3 pasang Boleh campur corak #kainbatik #kainbatikcotton #kainsongket #kaincottonsongket #kainbatikviral #kainsilk #kainroyalsilk #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #kurungmodern #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Sale Merdeka
3 pasang Rm100
Boleh campur corak . #kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainlycra #lycrakorea #koreacotton
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcotton #kaincottononline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2019
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️

Sale Merdeka 3 pasang Rm100 Boleh campur corak . #kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainlycra #lycrakorea #koreacotton #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcotton #kaincottononline #kainpasangcantik #kainpasangraya #kainpasangsilk #kainpasangkurung #kainbajukurung #kurung #kebarung #bajuraya #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2019 #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️ - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🌸 HANDSOCKS 🌸

Ada dua size :
📌 Panjang : sampai ke lengan atas (44cm)
📌 Pendek : sampai ke siku (30cm)

Material : Korean Lycra ✔ Ada getah di bahagian lengan atas
✔ Ada 6 pilihan warna 😍

Boleh tekan link untuk order atau maklumat lanjut👇👇
https://linktr.ee/closet.byyunn_

Check highlight untuk pilihan warna🤗

#bajuraya #minikurung #openhouse #raya2019 #koleksiraya #miniskirt #ciksitiwankembang #fionaskirt #flareskirt #fitmalaysia #muslimahwear #muslimahfashion #extendedskirt #exercise #cyclingmalaysia #malaysiafashion #viral #rtw #rayasakan #skirt #handsock #tudungbawal #shawl #shawlmalaysia #handsockmuslimah

🌸 HANDSOCKS 🌸 Ada dua size : 📌 Panjang : sampai ke lengan atas (44cm) 📌 Pendek : sampai ke siku (30cm) Material : Korean Lycra ✔ Ada getah di bahagian lengan atas ✔ Ada 6 pilihan warna 😍 Boleh tekan link untuk order atau maklumat lanjut👇👇 https://linktr.ee/closet.byyunn_ Check highlight untuk pilihan warna🤗 #bajuraya #minikurung #openhouse #raya2019 #koleksiraya #miniskirt #ciksitiwankembang #fionaskirt #flareskirt #fitmalaysia #muslimahwear #muslimahfashion #extendedskirt #exercise #cyclingmalaysia #malaysiafashion #viral #rtw #rayasakan #skirt #handsock #tudungbawal #shawl #shawlmalaysia #handsockmuslimah - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
KEDEKUTNYEEE! SIKIT MACAMNI JE 🤔

Memang ni jer kuantiti yang diperlukan untuk setiap sapuan pada nadi-nadi korang. Bukan kedekut tapi krim wdta ni dah powerrr.

Tak perlu calit banyak, sebabnya krim ni diformulasi dengan Teknologi Nano. Kadar serapan 12 kali ganda lebih pantas. Zat-zat dalam krim wdta tadi akan memecot laju masuk ke seluruh saluran darah untuk proses rawatan. Rawatan tu bukan tang wajah korang sahaja, tapi satu badan tau.

Korang nak rasa macam mana pecutan krim WDTA, kena lah calit dulu. Baru tau bergoyang jiwa ke tak hehe 🤣
.

Boleh oder terus ke wasap lesha:
📲 0109113162
📲 0109113162
📲 0109113162
.

Atau 
Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
.

#womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar

KEDEKUTNYEEE! SIKIT MACAMNI JE 🤔 Memang ni jer kuantiti yang diperlukan untuk setiap sapuan pada nadi-nadi korang. Bukan kedekut tapi krim wdta ni dah powerrr. Tak perlu calit banyak, sebabnya krim ni diformulasi dengan Teknologi Nano. Kadar serapan 12 kali ganda lebih pantas. Zat-zat dalam krim wdta tadi akan memecot laju masuk ke seluruh saluran darah untuk proses rawatan. Rawatan tu bukan tang wajah korang sahaja, tapi satu badan tau. Korang nak rasa macam mana pecutan krim WDTA, kena lah calit dulu. Baru tau bergoyang jiwa ke tak hehe 🤣 . Boleh oder terus ke wasap lesha: 📲 0109113162 📲 0109113162 📲 0109113162 . Atau Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio . #womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar - 7 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
KENAPA WDTA KENA SAPU KAT NADI? 
TAK BOLRH KER PAKAI KAT WAJAH JER?
.

Boleh jer nak pakai kat wajah. Tapi bertapa rugi yakmattt sebab dalaman tak dapat hasil yang sama cantik macam luaran.

Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN KECANTIKAN DI LUARAN 😘
.

Krim WDTA di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano, di mana molekul-molekul nano nya menjadi sangat halus, 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Sooo, bila halusss senang masuk melalui liang roma. Dan melalui sapuan di pembuluh darah, zat-zat dalam bahan yang ada dalam WDTA ni akan di serap dengan pantas dan OPTIMUM untuk di sebarkan ke seluruh tubuh.

Dan zat-zat ni akan terus mula berkerja mengikut tugas masing-masing.

Yang tugasnya menghapus segala keturunan jerawat. Menentang jeragat dari terus membiak. Mana-mana sel yang lemah dan rosak di baik pulih dan di ganti baru.

Jugak mencuci segala toksin dan kotoran yang ada dalam badan dan membantu melancarkan perjalanan darah

Bila darah berjalan lancar maka terserlah lah seri di wajah. Bila toksin dan kotoran dah di bersihkan, pakai apa pun menjadi, cantik jerr.
.

GLUTATHIONE yang terdapat dalam krim wdta jika di ambil secara berterusan akan menampakkan wajah yang awet muda 5 hingga 10 tahun berbanding usia.

Begitu jugak dengan ARBUTIN yang terkandung dalam WDTA ni. Pengambilan arbutin yang berterusan akan membantu korang mendapat kulit yang cerah sehingga dua tona.

Nak cerah awet muda cantik luar dalam, kena pakai kat nadi tauuu 😘
.

Boleh oder terus ke wasap lesha:
📲 0109113162
📲 0109113162
📲 0109113162
.

Atau 
Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
.

#womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar

KENAPA WDTA KENA SAPU KAT NADI? TAK BOLRH KER PAKAI KAT WAJAH JER? . Boleh jer nak pakai kat wajah. Tapi bertapa rugi yakmattt sebab dalaman tak dapat hasil yang sama cantik macam luaran. Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN KECANTIKAN DI LUARAN 😘 . Krim WDTA di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano, di mana molekul-molekul nano nya menjadi sangat halus, 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut. Sooo, bila halusss senang masuk melalui liang roma. Dan melalui sapuan di pembuluh darah, zat-zat dalam bahan yang ada dalam WDTA ni akan di serap dengan pantas dan OPTIMUM untuk di sebarkan ke seluruh tubuh. Dan zat-zat ni akan terus mula berkerja mengikut tugas masing-masing. Yang tugasnya menghapus segala keturunan jerawat. Menentang jeragat dari terus membiak. Mana-mana sel yang lemah dan rosak di baik pulih dan di ganti baru. Jugak mencuci segala toksin dan kotoran yang ada dalam badan dan membantu melancarkan perjalanan darah Bila darah berjalan lancar maka terserlah lah seri di wajah. Bila toksin dan kotoran dah di bersihkan, pakai apa pun menjadi, cantik jerr. . GLUTATHIONE yang terdapat dalam krim wdta jika di ambil secara berterusan akan menampakkan wajah yang awet muda 5 hingga 10 tahun berbanding usia. Begitu jugak dengan ARBUTIN yang terkandung dalam WDTA ni. Pengambilan arbutin yang berterusan akan membantu korang mendapat kulit yang cerah sehingga dua tona. Nak cerah awet muda cantik luar dalam, kena pakai kat nadi tauuu 😘 . Boleh oder terus ke wasap lesha: 📲 0109113162 📲 0109113162 📲 0109113162 . Atau Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio . #womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar - 8 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
CARA PAKAI KRIM WDTA 😘

Calit kat 3 nadi macam ni je boleh dapat kesan satu badan?
Dulu iesha gelakkan tau sebab rasa macam tak logik langsung lah krim ni !

Tapi bila dah guna, konsisten pakai terus jatuh cinta pulak aih. Sekarang dah masuk tahun 4 setia tau 😁

Calit kat nadi ni bila-bila masa pun boleh, tapi lagi elok lepas mandi.
.

3 SEBAB kenapa perlu sapu krim WDTA lepas MANDI?

Pertama, lepas mandi kan badan kita segar, ditambah pulak dengan haruman " aromaterapi lavender " krim WDTA ni, menambah lagi " aura positif " pada diri kita tau korang.

Kedua, liang roma kita kan terbuka lepas kita mandi, perasan tak?

Bila liang roma terbuka dan kita sapu krim WDTA tu pada 3 nadi, ia akan meresap lebih cepat ke pembuluh darah dan mula bekerja.

Ketiga lebih jimat. Jika sapu sewaktu mandi, kulit menjadi lembap, lebih sekata dan juga lebih jimat berganda-ganda aihhhhh 😍

Haaa dapat & faham tak iesha bagitau ni?
.

Boleh oder terus ke wasap lesha:
📲 0109113162
📲 0109113162
📲 0109113162
.

Atau 
Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
.

#womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar

CARA PAKAI KRIM WDTA 😘 Calit kat 3 nadi macam ni je boleh dapat kesan satu badan? Dulu iesha gelakkan tau sebab rasa macam tak logik langsung lah krim ni ! Tapi bila dah guna, konsisten pakai terus jatuh cinta pulak aih. Sekarang dah masuk tahun 4 setia tau 😁 Calit kat nadi ni bila-bila masa pun boleh, tapi lagi elok lepas mandi. . 3 SEBAB kenapa perlu sapu krim WDTA lepas MANDI? Pertama, lepas mandi kan badan kita segar, ditambah pulak dengan haruman " aromaterapi lavender " krim WDTA ni, menambah lagi " aura positif " pada diri kita tau korang. Kedua, liang roma kita kan terbuka lepas kita mandi, perasan tak? Bila liang roma terbuka dan kita sapu krim WDTA tu pada 3 nadi, ia akan meresap lebih cepat ke pembuluh darah dan mula bekerja. Ketiga lebih jimat. Jika sapu sewaktu mandi, kulit menjadi lembap, lebih sekata dan juga lebih jimat berganda-ganda aihhhhh 😍 Haaa dapat & faham tak iesha bagitau ni? . Boleh oder terus ke wasap lesha: 📲 0109113162 📲 0109113162 📲 0109113162 . Atau Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio . #womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar - 8 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.