#rayacookies2019

1,921 posts

Salam Eidulfitri to the recipients of these who have no expectation of me visiting their homes for Raya and, yet, never fail to show excitement & affection every time when they see/hear from me....though rarely. 😘
•
#jnm_sg #pineapple #pineappletartsg #postraya2019 #kuihtat #kuihtatnenas #cookiesraya #rayacookies #rayacookies2019 #nottheRayavisitingtype

Salam Eidulfitri to the recipients of these who have no expectation of me visiting their homes for Raya and, yet, never fail to show excitement & affection every time when they see/hear from me....though rarely. • #jnm_sg #pineapple #pineappletartsg #postraya2019 #kuihtat #kuihtatnenas #cookiesraya #rayacookies #rayacookies2019 #nottheRayavisitingtype - 13 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah tq dear for sharing ur feedback with us!❤❤🌹🌹 Absolutely kids fav , our #vanillachocchipscookies! 
#Repost @yaniekahar86 (@get_repost)
・・・
Hayyan's Favourite Cookies. Rasa mcm cookies F yang Famous tu.. Raya haritu Mommy borong 6 jenis cookies by @ellgiftbyanayana ni.. Mmg 👍👍👍
.
.
#ellgiftbyanayanacustomerfeedback 
#vanillachocchipscookies
#purebuttercookies
#rayacookies2019 
#biskutraya2019 
#ellgiftbyanayana

Alhamdulillah tq dear for sharing ur feedback with us! Absolutely kids fav , our #vanillachocchipscookies ! #Repost @yaniekahar86 (@get_repost ) ・・・ Hayyan's Favourite Cookies. Rasa mcm cookies F yang Famous tu.. Raya haritu Mommy borong 6 jenis cookies by @ellgiftbyanayana ni.. Mmg . . #ellgiftbyanayanacustomerfeedback #vanillachocchipscookies #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 19 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah tq dear for sharing ur feedback with us!❤❤🌹🌹 Absolutely kids fav , our #vanillachocchipscookies! 
#Repost @yaniekahar86 (@get_repost)
・・・
Hayyan's Favourite Cookies. Rasa mcm cookies F yang Famous tu.. Raya haritu Mommy borong 6 jenis cookies by @ellgiftbyanayana ni.. Mmg 👍👍👍
.
.
#ellgiftbyanayanacustomerfeedback 
#vanillachocchipscookies
#purebuttercookies
#rayacookies2019 
#biskutraya2019 
#ellgiftbyanayana

Alhamdulillah tq dear for sharing ur feedback with us! Absolutely kids fav , our #vanillachocchipscookies ! #Repost @yaniekahar86 (@get_repost ) ・・・ Hayyan's Favourite Cookies. Rasa mcm cookies F yang Famous tu.. Raya haritu Mommy borong 6 jenis cookies by @ellgiftbyanayana ni.. Mmg . . #ellgiftbyanayanacustomerfeedback #vanillachocchipscookies #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 19 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah tq dear for sharing ur feedback with us!❤❤🌹🌹 Absolutely kids fav , our #vanillachocchipscookies! 
#Repost @yaniekahar86 (@get_repost)
・・・
Hayyan's Favourite Cookies. Rasa mcm cookies F yang Famous tu.. Raya haritu Mommy borong 6 jenis cookies by @ellgiftbyanayana ni.. Mmg 👍👍👍
.
.
#ellgiftbyanayanacustomerfeedback 
#vanillachocchipscookies
#purebuttercookies
#rayacookies2019 
#biskutraya2019 
#ellgiftbyanayana

Alhamdulillah tq dear for sharing ur feedback with us! Absolutely kids fav , our #vanillachocchipscookies ! #Repost @yaniekahar86 (@get_repost ) ・・・ Hayyan's Favourite Cookies. Rasa mcm cookies F yang Famous tu.. Raya haritu Mommy borong 6 jenis cookies by @ellgiftbyanayana ni.. Mmg . . #ellgiftbyanayanacustomerfeedback #vanillachocchipscookies #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 19 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Alhmdulillah.. Tq Kak.. ☺ Jauh @kekupu_cookies berjalan, smpai ke Ireland.. 😁
.
.
.
#rayacookies #rayacookies2019 #fancycookies #fancycookiesmalaysia #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia #sayajualsugarcookies #sayajualbiskut

Alhmdulillah.. Tq Kak.. Jauh @kekupu_cookies berjalan, smpai ke Ireland.. . . . #rayacookies #rayacookies2019 #fancycookies #fancycookiesmalaysia #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia #sayajualsugarcookies #sayajualbiskut - 1 day ago

30 Likes
5 Comments
0
Sis nak tahu laa ape keistimewaan cookies ni di mata n tekak korang sampai kan HARI2..hari2 ye since sis open order b4 puasa lagi sampai sekarang...NON STOP orang order #redvelvetbuttercookies ni! 
Alhamdulillah xsia2 penat buat r&d sampai dah reach tahap yg memuaskan ati byk pihak bru sis release cookies ni..version #ellgiftbyanayana! 
TQ korang! ❤❤❤❤ sangat! .
.
#redvelvetbuttercookies 
#purebuttercookies
#rayacookies2019 
#biskutraya2019 
#ellgiftbyanayana

Sis nak tahu laa ape keistimewaan cookies ni di mata n tekak korang sampai kan HARI2..hari2 ye since sis open order b4 puasa lagi sampai sekarang...NON STOP orang order #redvelvetbuttercookies ni! Alhamdulillah xsia2 penat buat r&d sampai dah reach tahap yg memuaskan ati byk pihak bru sis release cookies ni..version #ellgiftbyanayana ! TQ korang! sangat! . . #redvelvetbuttercookies #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 2 days ago

21 Likes
7 Comments
0
Sis nak tahu laa ape keistimewaan cookies ni di mata n tekak korang sampai kan HARI2..hari2 ye since sis open order b4 puasa lagi sampai sekarang...NON STOP orang order #redvelvetbuttercookies ni! 
Alhamdulillah xsia2 penat buat r&d sampai dah reach tahap yg memuaskan ati byk pihak bru sis release cookies ni..version #ellgiftbyanayana! 
TQ korang! ❤❤❤❤ sangat! .
.
#redvelvetbuttercookies 
#purebuttercookies
#rayacookies2019 
#biskutraya2019 
#ellgiftbyanayana

Sis nak tahu laa ape keistimewaan cookies ni di mata n tekak korang sampai kan HARI2..hari2 ye since sis open order b4 puasa lagi sampai sekarang...NON STOP orang order #redvelvetbuttercookies ni! Alhamdulillah xsia2 penat buat r&d sampai dah reach tahap yg memuaskan ati byk pihak bru sis release cookies ni..version #ellgiftbyanayana ! TQ korang! sangat! . . #redvelvetbuttercookies #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 2 days ago

10 Likes
1 Comments
0
Sis nak tahu laa ape keistimewaan cookies ni di mata n tekak korang sampai kan HARI2..hari2 ye since sis open order b4 puasa lagi sampai sekarang...NON STOP orang order #redvelvetbuttercookies ni! 
Alhamdulillah xsia2 penat buat r&d sampai dah reach tahap yg memuaskan ati byk pihak bru sis release cookies ni..version #ellgiftbyanayana! 
TQ korang! ❤❤❤❤ sangat! .
.
#redvelvetbuttercookies 
#purebuttercookies
#rayacookies2019 
#biskutraya2019 
#ellgiftbyanayana

Sis nak tahu laa ape keistimewaan cookies ni di mata n tekak korang sampai kan HARI2..hari2 ye since sis open order b4 puasa lagi sampai sekarang...NON STOP orang order #redvelvetbuttercookies ni! Alhamdulillah xsia2 penat buat r&d sampai dah reach tahap yg memuaskan ati byk pihak bru sis release cookies ni..version #ellgiftbyanayana ! TQ korang! sangat! . . #redvelvetbuttercookies #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 2 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Raya tahun ni kitorang terlebih rajin skit buat 4 jenis biskut raya; almond london (daddy's special request), coconut cookies, 2 jenis chocolate chip cookies (cranberries and almond). .

Lagi... sempat jugak bake japanese cotton cheese cake dan marble cake. Tapi sayangnya lupa nak ambik gambar semua kek tu. Habis masuk perut baru teringat. 😭😭😭
.

Dapat juga bagi jiran-jiran and family. Alhamdulillah niat tercapai ❤❤❤.
.

#rayacookies2019
#izzellhomeschooling2019

Raya tahun ni kitorang terlebih rajin skit buat 4 jenis biskut raya; almond london (daddy's special request), coconut cookies, 2 jenis chocolate chip cookies (cranberries and almond). . Lagi... sempat jugak bake japanese cotton cheese cake dan marble cake. Tapi sayangnya lupa nak ambik gambar semua kek tu. Habis masuk perut baru teringat. . Dapat juga bagi jiran-jiran and family. Alhamdulillah niat tercapai . . #rayacookies2019 #izzellhomeschooling2019 - 2 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Akhirnya siap jugak 33 botol cookies utk dihantar ke Menara TM. Lepas ni sambung balik 50++ botol utk penghantaran hari Jumaat pulak. Semoga Allah swt mempermudahkan segala urusan hakak. Terimakasih semua 
#sayajualkuih #rayacookies2019

Akhirnya siap jugak 33 botol cookies utk dihantar ke Menara TM. Lepas ni sambung balik 50++ botol utk penghantaran hari Jumaat pulak. Semoga Allah swt mempermudahkan segala urusan hakak. Terimakasih semua #sayajualkuih #rayacookies2019 - 2 days ago

23 Likes
0 Comments
0
Due to requests... We are opening up pre-order slots for @cookiesvibe ⁣
-Crispy Rainbow⁣
-Nutella Kisses⁣
-Unicorn Kisses⁣
-Ombak Rindu⁣
-Rock n Roll⁣
⁣
The perfect 5 to ROCK your events & gatherings in the MID-POST RAYA MODE... 😉⁣
⁣
DM Us NOW!! 📲⁣
⁣
@sgtehtarik ⁣
⁣
——-⁣
⁣
#sharingiscaring #cookiesforanyoccasion #cookiesvibe #cookiesvibesg #rayacookies #rayacookies2019 #sgrayacookies #sgkuihraya #sgrayacookies #sgrayagoodies #sgkuehraya #kuihraya #cookies #cookiesofinstagram #halalfood #halalfoodsg⁣ #sgtehtarik #doorgifts #openhouse #neighbourgifts #harirayagiftset #harirayagift ⁣
⁣⁣

Due to requests... We are opening up pre-order slots for @cookiesvibe ⁣ -Crispy Rainbow⁣ -Nutella Kisses⁣ -Unicorn Kisses⁣ -Ombak Rindu⁣ -Rock n Roll⁣ ⁣ The perfect 5 to ROCK your events & gatherings in the MID-POST RAYA MODE... ⁣ ⁣ DM Us NOW!! ⁣ ⁣ @sgtehtarik ⁣ ⁣ ——-⁣ ⁣ #sharingiscaring #cookiesforanyoccasion #cookiesvibe #cookiesvibesg #rayacookies #rayacookies2019 #sgrayacookies #sgkuihraya #sgrayacookies #sgrayagoodies #sgkuehraya #kuihraya #cookies #cookiesofinstagram #halalfood #halalfoodsg ⁣ #sgtehtarik #doorgifts #openhouse #neighbourgifts #harirayagiftset #harirayagift ⁣ ⁣⁣ - 2 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Raya cookies, pic from customer.. ☺ Tq so much.. Wa 013 4148890
.
.
.
#decoratedsugarcookies #icingcookies #royalicing #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia #fancycookies #fancycookiesmalaysia #artcookies #cutecookies #royalicingcookies #biskutberhias #biskut #cookies #doorgiftmalaysia #corporategiftmalaysia #candybuffetmalaysia #decoratedcookies #sayajualsugarcookies #rayacookies #rayacookies2019

Raya cookies, pic from customer.. Tq so much.. Wa 013 4148890 . . . #decoratedsugarcookies #icingcookies #royalicing #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia #fancycookies #fancycookiesmalaysia #artcookies #cutecookies #royalicingcookies #biskutberhias #biskut #cookies #doorgiftmalaysia #corporategiftmalaysia #candybuffetmalaysia #decoratedcookies #sayajualsugarcookies #rayacookies #rayacookies2019 - 3 days ago

19 Likes
0 Comments
0
STRAWBERRY SWISS TART
.
.
lg org terliur tengok lg laaa kite suke nk UP gambar & posting bebanyak...means posting yg kite buat tu even x dpt LIKES or COMMENTS tp org perasan ye x??hahaha 🤪🤪😆😆😆🤣🤣🤣 .
.
jgn marah pagi2 ni nk gurau2..klau xbley gurau g msuk surau sane haaa...solat jemaah gtew🤭🤭😂😂😂
.
.
ok citer ckit psal cookies ni...STRAWBERRY SWISS TART ni... die ni adik beradik Butter Cookies ye kawan2...geng laaa ngn si RED VELVET Butter Cookies yg pemes meletop2 org duk order skli 3,5,6 balang tu xmaen oder ckit2 😅🤣🤣
.
.
Sejenis yg crunchy(new version)tp bile masuk mulut omputeh kate die MELT IN UR MOUTH 👄💋 gtewwww 😜😜😜 .
.
Bile kate Butter Cookies means bahan utama die adalah butter ye syg2 sume...n in this case kite gune PURE BUTTER brand Anchor..ye tau mahei seketul je nk dkt RM10 tp tulaa yg membuatkn cookies ni sdap Gills makan xbley nk benti! 😝😝😝 🤤🤤🤤🤤
.
.
ok #Doneracun! dgn harapan korang bace n cuci mata 👀👀👁👁 sambil telan air liur slurrppp 🤤🤤🤤
hahahaha 🤭🤭😆😆🤪🤪😝😝
bye2 korangs ❤❤❤
.
.
#strawberryswisstart
#purebuttercookies
#rayacookies2019
#biskutraya2019
#ellgiftbyanayana

STRAWBERRY SWISS TART . . lg org terliur tengok lg laaa kite suke nk UP gambar & posting bebanyak...means posting yg kite buat tu even x dpt LIKES or COMMENTS tp org perasan ye x??hahaha 🤪🤪🤣🤣🤣 . . jgn marah pagi2 ni nk gurau2..klau xbley gurau g msuk surau sane haaa...solat jemaah gtew🤭🤭 . . ok citer ckit psal cookies ni...STRAWBERRY SWISS TART ni... die ni adik beradik Butter Cookies ye kawan2...geng laaa ngn si RED VELVET Butter Cookies yg pemes meletop2 org duk order skli 3,5,6 balang tu xmaen oder ckit2 🤣🤣 . . Sejenis yg crunchy(new version)tp bile masuk mulut omputeh kate die MELT IN UR MOUTH gtewwww . . Bile kate Butter Cookies means bahan utama die adalah butter ye syg2 sume...n in this case kite gune PURE BUTTER brand Anchor..ye tau mahei seketul je nk dkt RM10 tp tulaa yg membuatkn cookies ni sdap Gills makan xbley nk benti! 🤤🤤🤤🤤 . . ok #Doneracun ! dgn harapan korang bace n cuci mata 👁👁 sambil telan air liur slurrppp 🤤🤤🤤 hahahaha 🤭🤭🤪🤪 bye2 korangs . . #strawberryswisstart #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 4 days ago

7 Likes
2 Comments
0
STRAWBERRY SWISS TART
.
.
lg org terliur tengok lg laaa kite suke nk UP gambar & posting bebanyak...means posting yg kite buat tu even x dpt LIKES or COMMENTS tp org perasan ye x??hahaha 🤪🤪😆😆😆🤣🤣🤣 .
.
jgn marah pagi2 ni nk gurau2..klau xbley gurau g msuk surau sane haaa...solat jemaah gtew🤭🤭😂😂😂
.
.
ok citer ckit psal cookies ni...STRAWBERRY SWISS TART ni... die ni adik beradik Butter Cookies ye kawan2...geng laaa ngn si RED VELVET Butter Cookies yg pemes meletop2 org duk order skli 3,5,6 balang tu xmaen oder ckit2 😅🤣🤣
.
.
Sejenis yg crunchy(new version)tp bile masuk mulut omputeh kate die MELT IN UR MOUTH 👄💋 gtewwww 😜😜😜 .
.
Bile kate Butter Cookies means bahan utama die adalah butter ye syg2 sume...n in this case kite gune PURE BUTTER brand Anchor..ye tau mahei seketul je nk dkt RM10 tp tulaa yg membuatkn cookies ni sdap Gills makan xbley nk benti! 😝😝😝 🤤🤤🤤🤤
.
.
ok #Doneracun! dgn harapan korang bace n cuci mata 👀👀👁👁 sambil telan air liur slurrppp 🤤🤤🤤
hahahaha 🤭🤭😆😆🤪🤪😝😝
bye2 korangs ❤❤❤
.
.
#strawberryswisstart
#purebuttercookies
#rayacookies2019
#biskutraya2019
#ellgiftbyanayanacustomerfeedback

STRAWBERRY SWISS TART . . lg org terliur tengok lg laaa kite suke nk UP gambar & posting bebanyak...means posting yg kite buat tu even x dpt LIKES or COMMENTS tp org perasan ye x??hahaha 🤪🤪🤣🤣🤣 . . jgn marah pagi2 ni nk gurau2..klau xbley gurau g msuk surau sane haaa...solat jemaah gtew🤭🤭 . . ok citer ckit psal cookies ni...STRAWBERRY SWISS TART ni... die ni adik beradik Butter Cookies ye kawan2...geng laaa ngn si RED VELVET Butter Cookies yg pemes meletop2 org duk order skli 3,5,6 balang tu xmaen oder ckit2 🤣🤣 . . Sejenis yg crunchy(new version)tp bile masuk mulut omputeh kate die MELT IN UR MOUTH gtewwww . . Bile kate Butter Cookies means bahan utama die adalah butter ye syg2 sume...n in this case kite gune PURE BUTTER brand Anchor..ye tau mahei seketul je nk dkt RM10 tp tulaa yg membuatkn cookies ni sdap Gills makan xbley nk benti! 🤤🤤🤤🤤 . . ok #Doneracun ! dgn harapan korang bace n cuci mata 👁👁 sambil telan air liur slurrppp 🤤🤤🤤 hahahaha 🤭🤭🤪🤪 bye2 korangs . . #strawberryswisstart #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayanacustomerfeedback - 4 days ago

7 Likes
0 Comments
0
STRAWBERRY SWISS TART
.
.
lg org terliur tengok lg laaa kite suke nk UP gambar & posting bebanyak...means posting yg kite buat tu even x dpt LIKES or COMMENTS tp org perasan ye x??hahaha 🤪🤪😆😆😆🤣🤣🤣 .
.
jgn marah pagi2 ni nk gurau2..klau xbley gurau g msuk surau sane haaa...solat jemaah gtew🤭🤭😂😂😂
.
.
ok citer ckit psal cookies ni...STRAWBERRY SWISS TART ni... die ni adik beradik Butter Cookies ye kawan2...geng laaa ngn si RED VELVET Butter Cookies yg pemes meletop2 org duk order skli 3,5,6 balang tu xmaen oder ckit2 😅🤣🤣
.
.
 Sejenis yg crunchy(new version)tp bile masuk mulut omputeh kate die MELT IN UR MOUTH 👄💋 gtewwww 😜😜😜 .
.
Bile kate Butter Cookies means bahan utama die adalah butter ye syg2 sume...n in this case kite gune PURE BUTTER brand Anchor..ye tau mahei seketul je nk dkt RM10 tp tulaa yg membuatkn cookies ni sdap Gills makan xbley nk benti! 😝😝😝 🤤🤤🤤🤤
.
.
ok #Doneracun! dgn harapan korang bace n cuci mata 👀👀👁👁 sambil telan air liur slurrppp 🤤🤤🤤
hahahaha 🤭🤭😆😆🤪🤪😝😝
bye2 korangs ❤❤❤
.
.
#strawberryswisstart
#purebuttercookies
#rayacookies2019
#biskutraya2019
#ellgiftbyanayanacustomerfeedback

STRAWBERRY SWISS TART . . lg org terliur tengok lg laaa kite suke nk UP gambar & posting bebanyak...means posting yg kite buat tu even x dpt LIKES or COMMENTS tp org perasan ye x??hahaha 🤪🤪🤣🤣🤣 . . jgn marah pagi2 ni nk gurau2..klau xbley gurau g msuk surau sane haaa...solat jemaah gtew🤭🤭 . . ok citer ckit psal cookies ni...STRAWBERRY SWISS TART ni... die ni adik beradik Butter Cookies ye kawan2...geng laaa ngn si RED VELVET Butter Cookies yg pemes meletop2 org duk order skli 3,5,6 balang tu xmaen oder ckit2 🤣🤣 . . Sejenis yg crunchy(new version)tp bile masuk mulut omputeh kate die MELT IN UR MOUTH gtewwww . . Bile kate Butter Cookies means bahan utama die adalah butter ye syg2 sume...n in this case kite gune PURE BUTTER brand Anchor..ye tau mahei seketul je nk dkt RM10 tp tulaa yg membuatkn cookies ni sdap Gills makan xbley nk benti! 🤤🤤🤤🤤 . . ok #Doneracun ! dgn harapan korang bace n cuci mata 👁👁 sambil telan air liur slurrppp 🤤🤤🤤 hahahaha 🤭🤭🤪🤪 bye2 korangs . . #strawberryswisstart #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayanacustomerfeedback - 4 days ago

15 Likes
0 Comments
0
alhamdulillah segala yg baek2 tu dtg dr Allah swt..hasil berguru dengan guru yg betul...lots of homeworks n practice...n efforts maka terhasil la RED VELVET BUTTER COOKIES kegemaran ramai...syukur alhamdulillah...
.
.
CLICHE sgt x ayat sis kat atas tu??? hahaha 😆😆😆
.
tp betulla korang...bukan senang nk senang oiii..bape kali cuba jaya edit2 bg rase kene ngan tekak sendiri...haha tekak sendiri dulu k...pas sendiri da puas ati baru kt bagi rase kat kawan2..tu pun lps dorg rase ade yg xpuas ati kite godek2 lg bg rase die btul2 meletop..n tulaaa final version yg korang rase ssmpai xckup sebalang tu..hahaha...tq korangsss sbb suke ngan cookies ni walau renyah nak buat die tp tuk customers n kawan2 tersayang kite layannn kan jelaaa 😂😂😂🤪🤪🤪❤❤❤❤
.
.
#ellgiftbyanayanacustomerfeedback 
#redvelvetbuttercookies 
#purebuttercookies 
#rayacookies2019 
#biskutraya2019 
#ellgiftbyanayana

alhamdulillah segala yg baek2 tu dtg dr Allah swt..hasil berguru dengan guru yg betul...lots of homeworks n practice...n efforts maka terhasil la RED VELVET BUTTER COOKIES kegemaran ramai...syukur alhamdulillah... . . CLICHE sgt x ayat sis kat atas tu??? hahaha . tp betulla korang...bukan senang nk senang oiii..bape kali cuba jaya edit2 bg rase kene ngan tekak sendiri...haha tekak sendiri dulu k...pas sendiri da puas ati baru kt bagi rase kat kawan2..tu pun lps dorg rase ade yg xpuas ati kite godek2 lg bg rase die btul2 meletop..n tulaaa final version yg korang rase ssmpai xckup sebalang tu..hahaha...tq korangsss sbb suke ngan cookies ni walau renyah nak buat die tp tuk customers n kawan2 tersayang kite layannn kan jelaaa 🤪🤪🤪 . . #ellgiftbyanayanacustomerfeedback #redvelvetbuttercookies #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 4 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Disebabkan malam ni xbley tdo byk sgt benda kot nk kena buat tp 1 pun xbuat lg..haha..jd nye sis nk share laa feedbacks customer #ellgiftbyanayana...alhamdulillah nt nak buat contest laa tuk customer2 tersayang..name die share, tag & win! haha clichee sgt kennn...😆😆🤣🤣🤣
.
.
dah melalut..k on track balik 🤪🤪😆😆
ni feedback sis dpt dr sorg customer ni..lawak pun ade customer ni haha...sbbnye die order awal mase puasa aritu tp smpai nak dkt raya aritu xcnfirm2 kan nk order cookies ape..sudahnye amik laa 3 balang #redvelvetbuttercookies tuk #rayacookies2019 die...ni xabis raya lg ni da repeat order balik..siap rekemen kat kawan2 opis n sume nak #redvelvetbuttercookies gak...alhamdulillah ya allah..tq Mrs H sudi share ngan kawan2 n rekemen siap tlg amik order lg..semoga segala kebaikan tuk awak n family..n semoga murah rezeki & diberkati Allah swt..tq soo much..sis is emo malam2 ni type di kala waktu sunyi ni kan..hahaha dah..nt sambung up feedbacks lg...❤❤❤❤❤ korangs! 🤗🤗🤗
.
.
#ellgiftbyanayanacustomerfeedback 
#redvelvetbuttercookies 
#purebuttercookies 
#ellgiftbyanayana 
#rayacookies2019 
#biskutraya2019

Disebabkan malam ni xbley tdo byk sgt benda kot nk kena buat tp 1 pun xbuat lg..haha..jd nye sis nk share laa feedbacks customer #ellgiftbyanayana ...alhamdulillah nt nak buat contest laa tuk customer2 tersayang..name die share, tag & win! haha clichee sgt kennn...🤣🤣🤣 . . dah melalut..k on track balik 🤪🤪 ni feedback sis dpt dr sorg customer ni..lawak pun ade customer ni haha...sbbnye die order awal mase puasa aritu tp smpai nak dkt raya aritu xcnfirm2 kan nk order cookies ape..sudahnye amik laa 3 balang #redvelvetbuttercookies tuk #rayacookies2019 die...ni xabis raya lg ni da repeat order balik..siap rekemen kat kawan2 opis n sume nak #redvelvetbuttercookies gak...alhamdulillah ya allah..tq Mrs H sudi share ngan kawan2 n rekemen siap tlg amik order lg..semoga segala kebaikan tuk awak n family..n semoga murah rezeki & diberkati Allah swt..tq soo much..sis is emo malam2 ni type di kala waktu sunyi ni kan..hahaha dah..nt sambung up feedbacks lg... korangs! 🤗🤗🤗 . . #ellgiftbyanayanacustomerfeedback #redvelvetbuttercookies #purebuttercookies #ellgiftbyanayana #rayacookies2019 #biskutraya2019 - 5 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Slmt berhujung mmgu...♥️♥️. Semua pasti sibuk buat persiapan open house.. .
NUTELLA POD .

Antara dessert yg menjadi pilihan utk tetamu istimewa yg hadir. .
Sesuatu yg berlainan. Pasti tetamu suka akan keenakan ✔limpahan nutella selambak 😄
✔Dihias dgn taburan kacang walnut 😋
✔rasa pastry yg rangup2 gituww.. .

Senang kata x rugi la klu beli... conformm ketagihhh lg dan lagii🤣🤣. . .
#nutellapod #rayacookies2019 #dessert #nutella #walnut #cookies #melaka #klang #shahalam #melakafood #melakadessert

Slmt berhujung mmgu...️️. Semua pasti sibuk buat persiapan open house.. . NUTELLA POD . Antara dessert yg menjadi pilihan utk tetamu istimewa yg hadir. . Sesuatu yg berlainan. Pasti tetamu suka akan keenakan limpahan nutella selambak Dihias dgn taburan kacang walnut rasa pastry yg rangup2 gituww.. . Senang kata x rugi la klu beli... conformm ketagihhh lg dan lagii🤣🤣. . . #nutellapod #rayacookies2019 #dessert #nutella #walnut #cookies #melaka #klang #shahalam #melakafood #melakadessert - 5 days ago

18 Likes
2 Comments
0
Slmt berhujung mmgu...♥️♥️. Semua pasti sibuk buat persiapan open house.. .
NUTELLA POD .

Antara dessert yg menjadi pilihan utk tetamu istimewa yg hadir. .
Sesuatu yg berlainan. Pasti tetamu suka akan keenakan ✔limpahan nutella selambak 😄
✔Dihias dgn taburan kacang walnut 😋
✔rasa pastry yg rangup2 gituww.. .

Senang kata x rugi la klu beli... conformm ketagihhh lg dan lagii🤣🤣. . .
#nutellapod #rayacookies2019 #dessert #nutella #walnut #cookies #melaka #klang #shahalam #melakafood #melakadessert

Slmt berhujung mmgu...️️. Semua pasti sibuk buat persiapan open house.. . NUTELLA POD . Antara dessert yg menjadi pilihan utk tetamu istimewa yg hadir. . Sesuatu yg berlainan. Pasti tetamu suka akan keenakan limpahan nutella selambak Dihias dgn taburan kacang walnut rasa pastry yg rangup2 gituww.. . Senang kata x rugi la klu beli... conformm ketagihhh lg dan lagii🤣🤣. . . #nutellapod #rayacookies2019 #dessert #nutella #walnut #cookies #melaka #klang #shahalam #melakafood #melakadessert - 5 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Slmt berhujung mmgu...♥️♥️. Semua pasti sibuk buat persiapan open house.. .
NUTELLA POD .

Antara dessert yg menjadi pilihan utk tetamu istimewa yg hadir. .
Sesuatu yg berlainan. Pasti tetamu suka akan keenakan ✔limpahan nutella selambak 😄
✔Dihias dgn taburan kacang walnut 😋
✔rasa pastry yg rangup2 gituww.. .

Senang kata x rugi la klu beli... conformm ketagihhh lg dan lagii🤣🤣. . .
#nutellapod #rayacookies2019 #dessert #nutella #walnut #cookies #melaka #klang #shahalam #melakafood #melakadessert

Slmt berhujung mmgu...️️. Semua pasti sibuk buat persiapan open house.. . NUTELLA POD . Antara dessert yg menjadi pilihan utk tetamu istimewa yg hadir. . Sesuatu yg berlainan. Pasti tetamu suka akan keenakan limpahan nutella selambak Dihias dgn taburan kacang walnut rasa pastry yg rangup2 gituww.. . Senang kata x rugi la klu beli... conformm ketagihhh lg dan lagii🤣🤣. . . #nutellapod #rayacookies2019 #dessert #nutella #walnut #cookies #melaka #klang #shahalam #melakafood #melakadessert - 5 days ago

12 Likes
2 Comments
0
Finally... Its done!

#rayacookies #rayacookies2019 #famousamos 
#Chinesemuslim

Finally... Its done! #rayacookies #rayacookies2019 #famousamos #Chinesemuslim - 5 days ago

30 Likes
0 Comments
0
di sebalik kesibukan melayan #rayacookies2019 #biskutraya2019 ade pulak rezeki msuk tibe2 ble ade request tuk buat PGMC...eventhough last minute order tp sis amik gak sbb tlg member 🤪
soo tada...ni laa simple bday cake tuk slh sorg boss kat sapura tu..hopefully die suke laa ye..if xsuke pun sis harap org yg tukang order suke 🤣🤣🤪🤪
.
.
#pandangulamelakacake
#purebuttercake
#swissmeringuebuttercream
#premiumcake
#ellgiftbyanayana

di sebalik kesibukan melayan #rayacookies2019 #biskutraya2019 ade pulak rezeki msuk tibe2 ble ade request tuk buat PGMC...eventhough last minute order tp sis amik gak sbb tlg member 🤪 soo tada...ni laa simple bday cake tuk slh sorg boss kat sapura tu..hopefully die suke laa ye..if xsuke pun sis harap org yg tukang order suke 🤣🤣🤪🤪 . . #pandangulamelakacake #purebuttercake #swissmeringuebuttercream #premiumcake #ellgiftbyanayana - 6 days ago

17 Likes
2 Comments
0
di sebalik kesibukan melayan #rayacookies2019 #biskutraya2019 ade pulak rezeki msuk tibe2 ble ade request tuk buat PGMC...eventhough last minute order tp sis amik gak sbb tlg member 🤪
soo tada...ni laa simple bday cake tuk slh sorg boss kat sapura tu..hopefully die suke laa ye..if xsuke pun sis harap org yg tukang order suke 🤣🤣🤪🤪
.
.
#pandangulamelakacake
#purebuttercake
#swissmeringuebuttercream
#premiumcake
#ellgiftbyanayana

di sebalik kesibukan melayan #rayacookies2019 #biskutraya2019 ade pulak rezeki msuk tibe2 ble ade request tuk buat PGMC...eventhough last minute order tp sis amik gak sbb tlg member 🤪 soo tada...ni laa simple bday cake tuk slh sorg boss kat sapura tu..hopefully die suke laa ye..if xsuke pun sis harap org yg tukang order suke 🤣🤣🤪🤪 . . #pandangulamelakacake #purebuttercake #swissmeringuebuttercream #premiumcake #ellgiftbyanayana - 6 days ago

14 Likes
0 Comments
0
di sebalik kesibukan melayan #rayacookies2019 #biskutraya2019 ade pulak rezeki msuk tibe2 ble ade request tuk buat PGMC...eventhough last minute order tp sis amik gak sbb tlg member 🤪
soo tada...ni laa simple bday cake tuk slh sorg boss kat sapura tu..hopefully die suke laa ye..if xsuke pun sis harap org yg tukang order suke 🤣🤣🤪🤪
.
.
#pandangulamelakacake
#purebuttercake
#swissmeringuebuttercream
#premiumcake
#ellgiftbyanayana

di sebalik kesibukan melayan #rayacookies2019 #biskutraya2019 ade pulak rezeki msuk tibe2 ble ade request tuk buat PGMC...eventhough last minute order tp sis amik gak sbb tlg member 🤪 soo tada...ni laa simple bday cake tuk slh sorg boss kat sapura tu..hopefully die suke laa ye..if xsuke pun sis harap org yg tukang order suke 🤣🤣🤪🤪 . . #pandangulamelakacake #purebuttercake #swissmeringuebuttercream #premiumcake #ellgiftbyanayana - 6 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Sticker Product
5x5 cm
RM0.20sen 1pcs

Postage RM5.00

Whatsapp admin 011 - 1170 6976

#printingsticker #doorgift #doorgiftmurah #stikerdoorgift #stickerdoorgift #sayajualstiker #stikermalaysia #jualsticker #murahmurah #carsticker #customsticker #cuttingsticker #doorgift #doorgiftmurah #stikerdoorgift #stickerdoorgift #stikerbalangkuih #stickerbalang #stickerbalangkuihraya #stickerbekaskuihraya #stikerkuihraya #stickerkuihraya #kerepek #kerepekcheese #kuihraya #kuihrayasedap #kuihraya2019 #kuihrayamurah #cookiesraya #cookiesraya2019 #rayacookies #rayacookies2019

Sticker Product 5x5 cm RM0.20sen 1pcs Postage RM5.00 Whatsapp admin 011 - 1170 6976 #printingsticker #doorgift #doorgiftmurah #stikerdoorgift #stickerdoorgift #sayajualstiker #stikermalaysia #jualsticker #murahmurah #carsticker #customsticker #cuttingsticker #doorgift #doorgiftmurah #stikerdoorgift #stickerdoorgift #stikerbalangkuih #stickerbalang #stickerbalangkuihraya #stickerbekaskuihraya #stikerkuihraya #stickerkuihraya #kerepek #kerepekcheese #kuihraya #kuihrayasedap #kuihraya2019 #kuihrayamurah #cookiesraya #cookiesraya2019 #rayacookies #rayacookies2019 - 6 days ago

3 Likes
1 Comments
0
Sticker Product
5x5 cm
RM0.20sen 1pcs

Postage RM5.00

Whatsapp admin 011 - 1170 6976

#printingsticker #doorgift #doorgiftmurah #stikerdoorgift #stickerdoorgift #sayajualstiker #stikermalaysia #jualsticker #murahmurah #carsticker #customsticker #cuttingsticker #doorgift #doorgiftmurah #stikerdoorgift #stickerdoorgift #stikerbalangkuih #stickerbalang #stickerbalangkuihraya #stickerbekaskuihraya #stikerkuihraya #stickerkuihraya #kerepek #kerepekcheese #kuihraya #kuihrayasedap #kuihraya2019 #kuihrayamurah #cookiesraya #cookiesraya2019 #rayacookies #rayacookies2019

Sticker Product 5x5 cm RM0.20sen 1pcs Postage RM5.00 Whatsapp admin 011 - 1170 6976 #printingsticker #doorgift #doorgiftmurah #stikerdoorgift #stickerdoorgift #sayajualstiker #stikermalaysia #jualsticker #murahmurah #carsticker #customsticker #cuttingsticker #doorgift #doorgiftmurah #stikerdoorgift #stickerdoorgift #stikerbalangkuih #stickerbalang #stickerbalangkuihraya #stickerbekaskuihraya #stikerkuihraya #stickerkuihraya #kerepek #kerepekcheese #kuihraya #kuihrayasedap #kuihraya2019 #kuihrayamurah #cookiesraya #cookiesraya2019 #rayacookies #rayacookies2019 - 6 days ago

2 Likes
1 Comments
0
Raya Theme Cookie, mini size.. ☺
Wa 013 4148890
.
.
.
#decoratedsugarcookies #icingcookies #royalicing #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia #fancycookies #fancycookiesmalaysia #artcookies #cutecookies #royalicingcookies #biskutberhias #biskut #cookies #doorgiftmalaysia #corporategiftmalaysia #candybuffetmalaysia #decoratedcookies #sayajualsugarcookies #rayacookies2019 #rayacookies

Raya Theme Cookie, mini size.. Wa 013 4148890 . . . #decoratedsugarcookies #icingcookies #royalicing #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia #fancycookies #fancycookiesmalaysia #artcookies #cutecookies #royalicingcookies #biskutberhias #biskut #cookies #doorgiftmalaysia #corporategiftmalaysia #candybuffetmalaysia #decoratedcookies #sayajualsugarcookies #rayacookies2019 #rayacookies - 6 days ago

26 Likes
2 Comments
0
Tempahan Syawal.
-
Berminat? Boleh direct whatsapp +60133916862 >> click link bio ☺️
-
#homemade #rayacookies #rayacookies2019 #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutrayapremium

Tempahan Syawal. - Berminat? Boleh direct whatsapp +60133916862 >> click link bio ️ - #homemade #rayacookies #rayacookies2019 #biskutraya #biskutraya2019 #biskutrayasedap #biskutrayapremium - 7 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Florentine cookies.

#linascakes #bandardamaiperdana #florentinescookies #rayacookies2019

Florentine cookies. #linascakes #bandardamaiperdana #florentinescookies #rayacookies2019 - 8 days ago

14 Likes
0 Comments
0
My Cornflakes cookies. Cookies lepas raya. Thank you Jamie. One of my bestseller #rayacookies2019

#linascakes #bandardamaiperdana #cherasbakers #anchorbutter #selfpickup

My Cornflakes cookies. Cookies lepas raya. Thank you Jamie. One of my bestseller #rayacookies2019 #linascakes #bandardamaiperdana #cherasbakers #anchorbutter #selfpickup - 8 days ago

15 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum.. We are back.. ☺
Open order Fancy Raya Cookies 50pcs in jar rm29.. Limited jar.. Wa 013 4148890 for order..
.
.
.
#decoratedsugarcookies #icingcookies #royalicing #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia #fancycookies #fancycookiesmalaysia #artcookies #cutecookies #royalicingcookies #biskutberhias #biskut #cookies #doorgiftmalaysia #corporategiftmalaysia #candybuffetmalaysia #decoratedcookies #sayajualsugarcookies #rayacookies2019 #rayacookies

Assalamualaikum.. We are back.. Open order Fancy Raya Cookies 50pcs in jar rm29.. Limited jar.. Wa 013 4148890 for order.. . . . #decoratedsugarcookies #icingcookies #royalicing #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia #fancycookies #fancycookiesmalaysia #artcookies #cutecookies #royalicingcookies #biskutberhias #biskut #cookies #doorgiftmalaysia #corporategiftmalaysia #candybuffetmalaysia #decoratedcookies #sayajualsugarcookies #rayacookies2019 #rayacookies - 8 days ago

27 Likes
0 Comments
0
Lagi sorang top agent #rayacookies2019. Hari tu janji nak bg 2 orang kan.

Sedih tak dapat jumpa. Insya'Allah next time boleh jumpa.

Semoga tahun depan berganda-ganda sales kita.

Gift by @colourfulcollections

Lagi sorang top agent #rayacookies2019 . Hari tu janji nak bg 2 orang kan. Sedih tak dapat jumpa. Insya'Allah next time boleh jumpa. Semoga tahun depan berganda-ganda sales kita. Gift by @colourfulcollections - 8 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Apa?.. Sujee lagi.. Ye.. Kami masih menerima tempahan untuk sujee sepanjang Syawal ini...
Production Sujee masih berjalan sepanjang Syawal... Kalau ada yg berminat bolehlah Whatsapp 0183864394 untuk order... #khalisyahaziqdelights #azlinaahmadkitchen #setiaalambakers #klangbakers #shahalambakers #bandarbukitraja #setiaalam #shahalam #bukitjelutong #klang #sujee #sujeelover #isellsujee #isellcookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #raya2019

Apa?.. Sujee lagi.. Ye.. Kami masih menerima tempahan untuk sujee sepanjang Syawal ini... Production Sujee masih berjalan sepanjang Syawal... Kalau ada yg berminat bolehlah Whatsapp 0183864394 untuk order... #khalisyahaziqdelights #azlinaahmadkitchen #setiaalambakers #klangbakers #shahalambakers #bandarbukitraja #setiaalam #shahalam #bukitjelutong #klang #sujee #sujeelover #isellsujee #isellcookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #raya2019 - 9 days ago

19 Likes
2 Comments
0
We are back in the kitchen!  We will be restocking these TOP 3 BEST SELLING CLOUD COOKIES.  So get your cloud cookies mode on and order them before we're run out again! .

RM35 / jar,  RM100 / 3 Jars. .

Holla us now!  Delivery is available with terms applied.  #rayacookies2019 #biskutraya #arifahhotoven #ahocookies #raya2019

We are back in the kitchen! We will be restocking these TOP 3 BEST SELLING CLOUD COOKIES. So get your cloud cookies mode on and order them before we're run out again! . RM35 / jar, RM100 / 3 Jars. . Holla us now! Delivery is available with terms applied. #rayacookies2019 #biskutraya #arifahhotoven #ahocookies #raya2019 - 9 days ago

16 Likes
0 Comments
0
Yes, available due to post-Raya orders. Importantly, it is freshly baked. GRAB YOURS NOW!!!
50pcs Pineapple Tarts 
80-85pcs Hazelnut Suji
•
#pineappletartsg #hazelnut #cookiesraya #rayacookies #rayacookies2019 #jnm_sg

Yes, available due to post-Raya orders. Importantly, it is freshly baked. GRAB YOURS NOW!!! 50pcs Pineapple Tarts 80-85pcs Hazelnut Suji • #pineappletartsg #hazelnut #cookiesraya #rayacookies #rayacookies2019 #jnm_sg - 9 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah...bile dapat feedback cmni dari customer...even penat ktorg buat..delivery lg smpai ke Johor sambil beraya 🤪🤪 tp satisfaction tu laen machiam...haha..siyes rase lg bersemangat lg nk mem "baking" pasni...
.
.
Tq long @_nraskn support ktorg..siap da book cookies tuk next year nk oder ngn ktorg 😅😅😅..alhamdulillah..asbab business/cookies/cakes org yg jauh pun jadi rapat dgn kite..alhamdulillah atas ikatan ukhwah yg terjalin & semoga ia kekal berpanjangan insyaAllah! ❤❤🌹🌹🌹
.
.
Salam aidilfitri & salam sayang tuk semua kawan2, customer & followers! ❤❤❤❤
.
.
Virtual Hugs 🤗🤗🤗
Yana
.
.
#ellgiftbyanayanacustomerfeedback
#redvelvetbuttercookies
#purebuttercookies
#rayacookies2019
#biskutraya2019 
#ellgiftbyanayana

Alhamdulillah...bile dapat feedback cmni dari customer...even penat ktorg buat..delivery lg smpai ke Johor sambil beraya 🤪🤪 tp satisfaction tu laen machiam...haha..siyes rase lg bersemangat lg nk mem "baking" pasni... . . Tq long @_nraskn support ktorg..siap da book cookies tuk next year nk oder ngn ktorg ..alhamdulillah..asbab business/cookies/cakes org yg jauh pun jadi rapat dgn kite..alhamdulillah atas ikatan ukhwah yg terjalin & semoga ia kekal berpanjangan insyaAllah! . . Salam aidilfitri & salam sayang tuk semua kawan2, customer & followers! . . Virtual Hugs 🤗🤗🤗 Yana . . #ellgiftbyanayanacustomerfeedback #redvelvetbuttercookies #purebuttercookies #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 10 days ago

16 Likes
1 Comments
0
Hari Raya Cookie 
以前ウロウロしたムルデカ広場のラマダンバザールで売っていたハリラヤ用のクッキー🍪
このレインボーカラー🌈のクッキー、
見かけはカワイイかもしれないけど...、
食べたくない...😂
#harirayacookies
#rayacookies #rayacookies2019 #rainbowcookies #rainbowfood 
#ハリラヤクッキー #レインボークッキー #レインボーフード

Hari Raya Cookie 以前ウロウロしたムルデカ広場のラマダンバザールで売っていたハリラヤ用のクッキー このレインボーカラーのクッキー、 見かけはカワイイかもしれないけど...、 食べたくない... #harirayacookies #rayacookies #rayacookies2019 #rainbowcookies #rainbowfood #ハリラヤクッキー #レインボークッキー #レインボーフード - 10 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Raya Cookies ada extra a few bottles. Beli satu RM20. Beli dua RM35.
.
Yang tinggal hanya :-
.
1. Chocolate Chip Cookies - 1
2. Butter Cookies - 1
3. Dark Choc Butter - 2
4. Pandan Butter Cookies - 2
5. Strawberry Butter Cookies - 3

Do whatsapp us (link on bio) if you want to purchase 😍

#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #RayaCookies2019

Raya Cookies ada extra a few bottles. Beli satu RM20. Beli dua RM35. . Yang tinggal hanya :- . 1. Chocolate Chip Cookies - 1 2. Butter Cookies - 1 3. Dark Choc Butter - 2 4. Pandan Butter Cookies - 2 5. Strawberry Butter Cookies - 3 Do whatsapp us (link on bio) if you want to purchase #AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #RayaCookies2019 - 10 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Raya Cookies.. ☺
.
.
.
#rayacookies2019 #rayacookies #fancycookies #fancycookiesmalaysia #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia #doorgift #doorgiftmalaysia #giftsetcookies

Raya Cookies.. . . . #rayacookies2019 #rayacookies #fancycookies #fancycookiesmalaysia #sugarcookies #sugarcookiesmalaysia #doorgift #doorgiftmalaysia #giftsetcookies - 10 days ago

10 Likes
0 Comments
0
Here’s a little behind the scenes of Our Famous (yes we’ve said it!🙈) Salted Chocolate Chip Cookies. We take pride in this cookies and we have no one but our customers to thank for their feedback and orders. All Hail our 👑SCCC👑 (Salted Chocolate Chip Cookies 🍪) Order Today! 🤪❤️ Standard tub (43-45 cookies) RM33
Munchy Bag (30 cookies) RM26 
3 Munchy Bag (90 cookies) RM 70

Here’s a little behind the scenes of Our Famous (yes we’ve said it!) Salted Chocolate Chip Cookies. We take pride in this cookies and we have no one but our customers to thank for their feedback and orders. All Hail our SCCC (Salted Chocolate Chip Cookies ) Order Today! 🤪️ Standard tub (43-45 cookies) RM33 Munchy Bag (30 cookies) RM26 3 Munchy Bag (90 cookies) RM 70 - 11 days ago

29 Likes
3 Comments
0
Managed to get this ready within 8hrs....literally out of the oven and to the customer immediately after the cooling off period...and, of course, a quick photo taking. ☺️
•
THANK YOU FOR YOUR SUPPORT!
•
With perseverance, dedication & focus...it is achievable.😊
•
#jnm_sg #nutellatarts #nutellatartsg #pineappletartsg #pineapple #cookiesraya #rayacookies #rayacookies2019 #dblchoc #dblchocchipscookies

Managed to get this ready within 8hrs....literally out of the oven and to the customer immediately after the cooling off period...and, of course, a quick photo taking. ️ • THANK YOU FOR YOUR SUPPORT! • With perseverance, dedication & focus...it is achievable. • #jnm_sg #nutellatarts #nutellatartsg #pineappletartsg #pineapple #cookiesraya #rayacookies #rayacookies2019 #dblchoc #dblchocchipscookies - 12 days ago

10 Likes
0 Comments
0
🎵C is for Cookies. It's good enough for me. C is for Cookies. It's good enough for me. Cookies cookies cookies start with C🎵
.
Every Raya, we would make & bake our own cookies & cakes. And this year is no different. All our cookies are homemade except for the Mini Popiah & Almond Sugee.
.
I made 5 types of cookies: Chococolate Chip Cookies, Cornflakes Cookies, Dahlia Cookies, Cheese biscuits, Fruity Pebbles Rice Krispies.
.
Mom made 5 types of cookies and 2 types of Kek Lapis(Prune/Cranberry & Cempedak). Mom always tells me not to make many cookies but she herself sometimes go overboard. Haiz, mother 😆😆!
.
Can't argue with a Mother's logic right? Alhamdulillah. xo Lin
.
.
.
#kuihraya #kuihraya2019 #rayacookies #rayacookies2019 #cookiesraya #cookiesraya2019 #biskutraya #biskutraya2019 #semperit #semperitdahlia #chocolatechipcookies #biskutcoklatchip #almondlondon #kuihmakmur #biskutcheese #biskutcornflakes #cornflakescookies #tatnenas #pineappletarts #strawberrytarts #kuihlayanglayang #ricekrispies #ricekrispytreats #ricekrispiestreats #biskutsugee #sugeecookies #homemadecookies

C is for Cookies. It's good enough for me. C is for Cookies. It's good enough for me. Cookies cookies cookies start with C . Every Raya, we would make & bake our own cookies & cakes. And this year is no different. All our cookies are homemade except for the Mini Popiah & Almond Sugee. . I made 5 types of cookies: Chococolate Chip Cookies, Cornflakes Cookies, Dahlia Cookies, Cheese biscuits, Fruity Pebbles Rice Krispies. . Mom made 5 types of cookies and 2 types of Kek Lapis(Prune/Cranberry & Cempedak). Mom always tells me not to make many cookies but she herself sometimes go overboard. Haiz, mother ! . Can't argue with a Mother's logic right? Alhamdulillah. xo Lin . . . #kuihraya #kuihraya2019 #rayacookies #rayacookies2019 #cookiesraya #cookiesraya2019 #biskutraya #biskutraya2019 #semperit #semperitdahlia #chocolatechipcookies #biskutcoklatchip #almondlondon #kuihmakmur #biskutcheese #biskutcornflakes #cornflakescookies #tatnenas #pineappletarts #strawberrytarts #kuihlayanglayang #ricekrispies #ricekrispytreats #ricekrispiestreats #biskutsugee #sugeecookies #homemadecookies - 12 days ago

11 Likes
2 Comments
0
Alhamdulillah. Thank u so much for returning orders.. Jazakillahu khairan kathiiran
.
#alhamdulillah #pineappletarts #nutellatarts #freshlybaked #halalhomebased #halalhomebaked #halalhomemade #supportlocal #supporthomemade #supportmomentrepreneur #rayacookies2019 #indulgebychela

Alhamdulillah. Thank u so much for returning orders.. Jazakillahu khairan kathiiran . #alhamdulillah #pineappletarts #nutellatarts #freshlybaked #halalhomebased #halalhomebaked #halalhomemade #supportlocal #supporthomemade #supportmomentrepreneur #rayacookies2019 #indulgebychela - 13 days ago

29 Likes
5 Comments
0
We are opening orders for Crunchy Nutella Choco Chip Cookies with Almond Nibs & Cornflakes. Collection insyaAllah will be ready by next Thursday, 13 Jun 19. DM/PM us now if you wish to join order ✌🏻
.
#openorder #crunchynutellachocochipcookies #halalhomebased #halalhomebaked #halalhomemade #supportlocal #supporthomemade #supportmomentrepreneur #indulgebychela #rayacookies2019

We are opening orders for Crunchy Nutella Choco Chip Cookies with Almond Nibs & Cornflakes. Collection insyaAllah will be ready by next Thursday, 13 Jun 19. DM/PM us now if you wish to join order 🏻 . #openorder #crunchynutellachocochipcookies #halalhomebased #halalhomebaked #halalhomemade #supportlocal #supporthomemade #supportmomentrepreneur #indulgebychela #rayacookies2019 - 13 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Urgent request from our customer ✌🏻
.
#rayacookies2019 #nutellatarts #pineappletarts #halalhomebaked #halalhomebased #halalhomemade #indulgebychela

Urgent request from our customer 🏻 . #rayacookies2019 #nutellatarts #pineappletarts #halalhomebaked #halalhomebased #halalhomemade #indulgebychela - 13 days ago

32 Likes
0 Comments
0
Salam Aidilfitri from the Brown oven travels and family :) Maaf zahir dan batin. Missing you @hnnhzl 😭😭😭
#thebrownoventravels #foodie #foodporn #food #foodgasm #justfood #instagood #instafood #kl #igdaily #igers #igfood #igersmalaysia #instadaily #ganjacookies #koleksiraya2019 #rayacollection #raya2019 #rayacookies #rayacookies2019

Salam Aidilfitri from the Brown oven travels and family :) Maaf zahir dan batin. Missing you @hnnhzl #thebrownoventravels #foodie #foodporn #food #foodgasm #justfood #instagood #instafood #kl #igdaily #igers #igfood #igersmalaysia #instadaily #ganjacookies #koleksiraya2019 #rayacollection #raya2019 #rayacookies #rayacookies2019 - 14 days ago

43 Likes
3 Comments
0
This my new favourite Raya Cookies 😍❤ Ini adalah biskut Raya kegemaran terbaru aku 😍❤
#cookies #rayacookies #cookiesraya #rayacookies2019 #cookiestagram #instacookies #festive #festiveseason #instagram #worldcapture #lifeisamazing #lifeisbeautiful #lifeiswonderful #lifeisgood #powerofgratitude #powerofpositivity #positivity #positivevibes #prosperitymindset

This my new favourite Raya Cookies Ini adalah biskut Raya kegemaran terbaru aku #cookies #rayacookies #cookiesraya #rayacookies2019 #cookiestagram #instacookies #festive #festiveseason #instagram #worldcapture #lifeisamazing #lifeisbeautiful #lifeiswonderful #lifeisgood #powerofgratitude #powerofpositivity #positivity #positivevibes #prosperitymindset - 14 days ago

13 Likes
1 Comments
0
Alhamdulillah, all cookies are sold out. I am truly humbled and grateful with this year sale and appreciate the patience of my customers who were listed under the waiting list, you’re all definitely a gem! Syukur, Alhamdulillah,all orders were made on time! Phew 😅. Nevertheless, I’m always excited to meet my regular customer and to a new one, thank you so much and I do hope this will not be the last time you having them. Hence, I do hope all you enjoy every bits of the cookies as much as I enjoyed making them. 
From the bottom of my heart, thank you to everyone in Brunei, Singapore, Bintulu and KL who made their orders through me, friends or online. Thank you. 
With this, i would like to wish everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. 
#sugaredkl #sugared #youjustgotsugared #kualalumpur #brunei #singapore #bintulu #cakeskl #klcakes #klcake #cakekl #cakeklangvalley #rayacookies2019 #cookiesraya2019

Alhamdulillah, all cookies are sold out. I am truly humbled and grateful with this year sale and appreciate the patience of my customers who were listed under the waiting list, you’re all definitely a gem! Syukur, Alhamdulillah,all orders were made on time! Phew . Nevertheless, I’m always excited to meet my regular customer and to a new one, thank you so much and I do hope this will not be the last time you having them. Hence, I do hope all you enjoy every bits of the cookies as much as I enjoyed making them. From the bottom of my heart, thank you to everyone in Brunei, Singapore, Bintulu and KL who made their orders through me, friends or online. Thank you. With this, i would like to wish everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. #sugaredkl #sugared #youjustgotsugared #kualalumpur #brunei #singapore #bintulu #cakeskl #klcakes #klcake #cakekl #cakeklangvalley #rayacookies2019 #cookiesraya2019 - 14 days ago

23 Likes
0 Comments
0
EID MUBARAK!
•
#feeling blessed #pineappletartsg #pineapple🍍 #cookiesraya #rayacookies #rayacookies2019 #ordersstillopen #whatgoesaroundcomesaround#dogoodtoothers

EID MUBARAK! • #feeling blessed #pineappletartsg #pineapple #cookiesraya #rayacookies #rayacookies2019 #ordersstillopen #whatgoesaroundcomesaround #dogoodtoothers - 14 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Selamat hari raya Aidifitri...maaf zahir dan batin😘😘😘#aidilfitri2019 #exciting #myhometown❤️ #mersingjohor #hariraya2019 #thursday #celebration #holidays #familytime👪 #food #malaysianfood #rayacookies2019 #ketupatpalas #rendangayam #keklapis

Selamat hari raya Aidifitri...maaf zahir dan batin#aidilfitri2019 #exciting #myhometown ️ #mersingjohor #hariraya2019 #thursday #celebration #holidays #familytime #food #malaysianfood #rayacookies2019 #ketupatpalas #rendangayam #keklapis - 14 days ago

19 Likes
0 Comments
0
Wishing you a Selamat Hari Raya #rayacookies2019 #rayacookies #rayagift #rayagiftset #rayagiftset2019 #rayagift2019 #brunei #bruneifood #bruneifoodies #bruneicookies #bruneirayagift #bruneirayagift2019 #bruneibakeshop #bruneibakery #bruneibakerycafe #bruneicafe #rayagiftbox #rayagiftbox2019 #rayapromo #rayahampers #rayahamper2019 #cookieshamper #cookieshamper2019 #premiergiftset #rayapremiergiftset #bruneipremiergift  #breads #buns #pastry #bruneibakeshop #bruneibakery #bruneibakerycafe #bruneicafe

Wishing you a Selamat Hari Raya #rayacookies2019 #rayacookies #rayagift #rayagiftset #rayagiftset2019 #rayagift2019 #brunei #bruneifood #bruneifoodies #bruneicookies #bruneirayagift #bruneirayagift2019 #bruneibakeshop #bruneibakery #bruneibakerycafe #bruneicafe #rayagiftbox #rayagiftbox2019 #rayapromo #rayahampers #rayahamper2019 #cookieshamper #cookieshamper2019 #premiergiftset #rayapremiergiftset #bruneipremiergift #breads #buns #pastry #bruneibakeshop #bruneibakery #bruneibakerycafe #bruneicafe - 14 days ago

17 Likes
1 Comments
0
Selamat Hari Raya, dan maaf zahir dan batin to all our Muslim followers. Celebrate this festive season with great food and great company.

P.S. We got rendang cravings. Where them Raya invites at? 🤤

Selamat Hari Raya, dan maaf zahir dan batin to all our Muslim followers. Celebrate this festive season with great food and great company. P.S. We got rendang cravings. Where them Raya invites at? 🤤 - 15 days ago

23 Likes
1 Comments
0
Pineapple tart 
#linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana

Pineapple tart #linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana - 15 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Pineapple tart filling 
#linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana

Pineapple tart filling #linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana - 15 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Almond butter cookies

#linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana

Almond butter cookies #linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana - 15 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Oat choc chip cookies 
#linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana

Oat choc chip cookies #linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana - 15 days ago

9 Likes
0 Comments
0
My signature Chocolate chip cookies. 
#linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana

My signature Chocolate chip cookies. #linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana - 15 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Almond london

#linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana

Almond london #linascakes #rayacokies #rayacookies2019 #bandardamaiperdana - 15 days ago

8 Likes
0 Comments
0
We are baking today. Come and visit us #rayacookies2019 #rayacookies #rayagift #rayagiftset #rayagiftset2019 #rayagift2019 #brunei #bruneifood #bruneifoodies #bruneicookies #bruneirayagift #bruneirayagift2019 #bruneibakeshop #bruneibakery #bruneibakerycafe #bruneicafe #rayagiftbox #rayagiftbox2019 #rayapromo #rayahampers #rayahamper2019 #cookieshamper #cookieshamper2019 #premiergiftset #rayapremiergiftset #bruneipremiergift

We are baking today. Come and visit us #rayacookies2019 #rayacookies #rayagift #rayagiftset #rayagiftset2019 #rayagift2019 #brunei #bruneifood #bruneifoodies #bruneicookies #bruneirayagift #bruneirayagift2019 #bruneibakeshop #bruneibakery #bruneibakerycafe #bruneicafe #rayagiftbox #rayagiftbox2019 #rayapromo #rayahampers #rayahamper2019 #cookieshamper #cookieshamper2019 #premiergiftset #rayapremiergiftset #bruneipremiergift - 15 days ago

14 Likes
0 Comments
0
#aidilfitri2019 🌟
Set Kombo Raya
2 jar Brownie Brittle + 2 jar Choco Chip Cookies = RM50
🌟 Boleh self pickup
🌟 Open order raya ke 6 (10 Jun) -------------------------------------
🎁 Gift packaging is available 🎁 DM us for more details 🎁
-------------------------------------
WhatsApp  012-6683086
Facebook  Eden'sKitchenTKP

#minibyteskisses #edenskitchentkp #hampermalaysia #buahtangan #buahtanganmajlis #goodiesmalaysia #doorgiftmajlis #doorgiftideas #syawal2019 #raya2019 #aidilfitrimalaysia #rayaopenhouse #rumahterbukaraya #rayacookies2019 #biskutraya2019 #kuihraya2019 #hamperraya

#aidilfitri2019 Set Kombo Raya 2 jar Brownie Brittle + 2 jar Choco Chip Cookies = RM50 Boleh self pickup Open order raya ke 6 (10 Jun) ------------------------------------- Gift packaging is available DM us for more details ------------------------------------- WhatsApp 012-6683086 Facebook Eden'sKitchenTKP #minibyteskisses #edenskitchentkp #hampermalaysia #buahtangan #buahtanganmajlis #goodiesmalaysia #doorgiftmajlis #doorgiftideas #syawal2019 #raya2019 #aidilfitrimalaysia #rayaopenhouse #rumahterbukaraya #rayacookies2019 #biskutraya2019 #kuihraya2019 #hamperraya - 16 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Tqsm again Aini borong cookies ♥️♥️. .
#Rayacookies2019
#tart
#buttercookies
#chocchip

Tqsm again Aini borong cookies ️️. . #Rayacookies2019 #tart #buttercookies #chocchip - 16 days ago

8 Likes
0 Comments
0
The best homebaked Pine apple tarts #tart #tartnanas #homebaked #softdough #melts #brunei #bruneiig #eidmubarak #rayacookies2019

The best homebaked Pine apple tarts #tart #tartnanas #homebaked #softdough #melts #brunei #bruneiig #eidmubarak #rayacookies2019 - 16 days ago

10 Likes
0 Comments
0
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1440H /2019.. Maaf Zahir Batin atas apa jua kesilapan yang saya lakukan sedar atau tidak.. halalkan semua urusan kita ye.. Moga Aidilfitri tahun ini lebih meriah & lebih bermakna untuk kita semua.. 🙏 Terima kasih atas sokongan berterusan anda 😘 #homielicious #absolutelyhomemade #handmade #produkmuslim #rayacookies2019 #keklapis

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1440H /2019.. Maaf Zahir Batin atas apa jua kesilapan yang saya lakukan sedar atau tidak.. halalkan semua urusan kita ye.. Moga Aidilfitri tahun ini lebih meriah & lebih bermakna untuk kita semua.. Terima kasih atas sokongan berterusan anda #homielicious #absolutelyhomemade #handmade #produkmuslim #rayacookies2019 #keklapis - 16 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Ni antara org paling awal review tuk #rayacookies2019 #biskutraya2019...tp di sebabkn kesibukan membancuh cookies tuk korg trus lupe nk up post...
Siannn bff i olls ni..da la da review kat fb...kat wasap lg...tp kt xsempat nk reply pnjg2..sory bestie @rien_reo7 🙏🙏🙇‍♀️🙇‍♀️
.
.
Semoga kukis sempat sampai raya n semoga baby happy bjoget2 💃🏻dlm perut dpt mkn kukis auntie yana buat! Yeay 💃🏻💃🏻💃🏻🤣🤣🤣
.
.
.
#ellgiftbyanayanacustomerfeedback 
#rayacookies2019 
#biskutraya2019 
#ellgiftbyanayana

Ni antara org paling awal review tuk #rayacookies2019 #biskutraya2019 ...tp di sebabkn kesibukan membancuh cookies tuk korg trus lupe nk up post... Siannn bff i olls ni..da la da review kat fb...kat wasap lg...tp kt xsempat nk reply pnjg2..sory bestie @rien_reo7 ‍♀️‍♀️ . . Semoga kukis sempat sampai raya n semoga baby happy bjoget2 🏻dlm perut dpt mkn kukis auntie yana buat! Yeay 🏻🏻🏻🤣🤣🤣 . . . #ellgiftbyanayanacustomerfeedback #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 16 days ago

8 Likes
3 Comments
0
7th till 10th batch ready to be delivered 😍🥰😘😅💪🤪
•
#jnm_sg #sujicookies #sujiwithhazelnut #rayacookies #rayacookies2019 #pineappletartsg #pineapple #cookiesraya #honeycornflakes #honeycornflakescookies

7th till 10th batch ready to be delivered 🥰🤪 • #jnm_sg #sujicookies #sujiwithhazelnut #rayacookies #rayacookies2019 #pineappletartsg #pineapple #cookiesraya #honeycornflakes #honeycornflakescookies - 16 days ago

10 Likes
0 Comments
0
6th batch ready!!!
#jnm_sg #pineappletartsg #pineapple #honeycornflakes #cookiesraya #rayacookies #rayacookies2019

6th batch ready!!! #jnm_sg #pineappletartsg #pineapple #honeycornflakes #cookiesraya #rayacookies #rayacookies2019 - 16 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah. With that the oven is officially off. Thank you everyone for your orders. Will be sending all orders out today #alhamdulillah #rezekiAllah #halalbakessg #halalbakes #halalcookiessg #halalcookies #halalbrowniessg #halalbrownies #rayacookies2019 #fudgywudgybrownies #cocopopsmeringues #cornflakesmeringues #coffeecookies #sunflowercookies

Alhamdulillah. With that the oven is officially off. Thank you everyone for your orders. Will be sending all orders out today #alhamdulillah #rezekiAllah #halalbakessg #halalbakes #halalcookiessg #halalcookies #halalbrowniessg #halalbrownies #rayacookies2019 #fudgywudgybrownies #cocopopsmeringues #cornflakesmeringues #coffeecookies #sunflowercookies - 16 days ago

29 Likes
0 Comments
0
Alhamdulullah all orders are done 🙏❤️ thank you so much everyone🌹#rayacookies2019 #chocolatechips#reesepeanutbutter #brunei #bruneiig #malaysia #eidmubarak #cookies #homebaked #homebakedcookies

Alhamdulullah all orders are done ️ thank you so much everyone#rayacookies2019 #chocolatechips #reesepeanutbutter #brunei #bruneiig #malaysia #eidmubarak #cookies #homebaked #homebakedcookies - 16 days ago

10 Likes
0 Comments
0
Feedback on our #redpearlnutties & #steamedfruitcake ! ❤❤❤🎉🎉🎉
.
.
Ni slh sorg customer under my mum since her working days with Tune Insurance! Alhamdulillah tq for the feedback! 🙇‍♀️❤🌹
.
.
#ellgiftbyanayanacustomerfeedback 
#redpearnutties
#buttercookies
#steamedfruitcake 
#purebuttercake
#rayacookies2019 
#biskutraya2019 
#ellgiftbyanayana

Feedback on our #redpearlnutties & #steamedfruitcake ! . . Ni slh sorg customer under my mum since her working days with Tune Insurance! Alhamdulillah tq for the feedback! ‍♀️ . . #ellgiftbyanayanacustomerfeedback #redpearnutties #buttercookies #steamedfruitcake #purebuttercake #rayacookies2019 #biskutraya2019 #ellgiftbyanayana - 16 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Both Taurean Cafe & Taurean Bakeshop will be closed on the first 3 days of Raya. #rayacookies2019 #rayacookies #rayagift #rayagiftset #rayagiftset2019 #rayagift2019 #brunei #bruneifood #bruneifoodies #bruneicookies #bruneirayagift #bruneirayagift2019 #bruneibakeshop #bruneibakery #bruneibakerycafe #bruneicafe #rayagiftbox #rayagiftbox2019 #rayapromo #rayahampers #rayahamper2019 #cookieshamper #cookieshamper2019 #premiergiftset #rayapremiergiftset #bruneipremiergift

Both Taurean Cafe & Taurean Bakeshop will be closed on the first 3 days of Raya. #rayacookies2019 #rayacookies #rayagift #rayagiftset #rayagiftset2019 #rayagift2019 #brunei #bruneifood #bruneifoodies #bruneicookies #bruneirayagift #bruneirayagift2019 #bruneibakeshop #bruneibakery #bruneibakerycafe #bruneicafe #rayagiftbox #rayagiftbox2019 #rayapromo #rayahampers #rayahamper2019 #cookieshamper #cookieshamper2019 #premiergiftset #rayapremiergiftset #bruneipremiergift - 16 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Salam akhir Ramadhan dan Salam AidilFitri.
*
*
*
#darkrichfruitcake
#biskutraya2019 #nutellacookiepots
#4in1biskutraya #sedaplah #premiumquality
#salamramadhan30
#alhamdulillah Ramadhan1440H/2019M
#mogadapatbertemuramadhanlagi
#foodislovefriendshiprespect_peace🌏
#kulimkedah #cookiesofinstagram #rayacookies2019

Salam akhir Ramadhan dan Salam AidilFitri. * * * #darkrichfruitcake #biskutraya2019 #nutellacookiepots #4in1biskutraya #sedaplah #premiumquality #salamramadhan30 #alhamdulillah Ramadhan1440H/2019M #mogadapatbertemuramadhanlagi #foodislovefriendshiprespect_peace #kulimkedah #cookiesofinstagram #rayacookies2019 - 16 days ago

14 Likes
0 Comments
0
Good morning everyone😍 rasberry lemon butter cookies in the making💪💪 #marcookies #rayacookies2019 #premiumcookies #bakewithlove #penangbaker #bertambaker #marhomebakery

Good morning everyone rasberry lemon butter cookies in the making #marcookies #rayacookies2019 #premiumcookies #bakewithlove #penangbaker #bertambaker #marhomebakery - 16 days ago

23 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.