#raya

2,128,520 posts

Assalamualaikum🌹 Selamat Pagi 🌞😊🌙 Yang Buruk datang dari kita sendiri , yang Baik datang dariNYA 🙏🏻 Insyallah, Moga kita tergolong dalam kalangan orang yang beriman 🙏🏻 Semoga kita semua mendapat keberkatan DaripadaNYA🌙🙏🏻#positifselalu #dagingitammanisfbi #ayamitammanisfbi #dagingdendenglentokfbi #raya

Assalamualaikum Selamat Pagi 🌞 Yang Buruk datang dari kita sendiri , yang Baik datang dariNYA 🏻 Insyallah, Moga kita tergolong dalam kalangan orang yang beriman 🏻 Semoga kita semua mendapat keberkatan DaripadaNYA🏻#positifselalu #dagingitammanisfbi #ayamitammanisfbi #dagingdendenglentokfbi #raya - 0 seconds

1 Likes
0 Comments
0
Sepupu.. Sepapat..
#Raya 2K19#

Sepupu.. Sepapat.. #Raya 2K19# - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
Tajam pandangan😮😂
Mood*
#raya #sekolah #spm

Tajam pandangan😮 Mood* #raya #sekolah #spm - 6 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
.
💕ROYAL ARMANI💕
.
💸 HARGA : RM60
.
✅ Readystock
.
✅ Bidang 45
.
❌ Open Meter
.
✅ Material : Royal Silk
.
✅ Kain berat, tebal
.
✅ Ironless
.
✅ Kain lembut
.
.
🔖TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ jenis HP masing-masing.
.
Jika ada yg berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp C Zue yer 😉 .
.
☎www.wasap.my/60196741704
.
📲 https://t.me/galeri_jelita_scarf
.
@kainpasang_jelita_scarf
@bajumurah_jelita_scarf
@jelita_scarf
.
#jelitascarf
#teamrayakelate
#kelantan
#kualalumpur
#johor
#pulaupinang
#terapiinstagram
#cspscs
#raya
#aidilfitri
#raya2019
#ootd
#ootdraya
#ukm
#upm
#usm
#produkviral
#fattzura
#ctdk
#kainpasangonline
#kainseragam
#kainpasangmurah
#kainpasangonline
#kainpasangcantik
#kain
#kainmurah
#kainpasang
#cikgu
#kainela
#selangor

. ROYAL ARMANI . HARGA : RM60 . Readystock . Bidang 45 . Open Meter . Material : Royal Silk . Kain berat, tebal . Ironless . Kain lembut . . TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ jenis HP masing-masing. . Jika ada yg berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp C Zue yer . . www.wasap.my/60196741704 . https://t.me/galeri_jelita_scarf . @kainpasang_jelita_scarf @bajumurah_jelita_scarf @jelita_scarf . #jelitascarf #teamrayakelate #kelantan #kualalumpur #johor #pulaupinang #terapiinstagram #cspscs #raya #aidilfitri #raya2019 #ootd #ootdraya #ukm #upm #usm #produkviral #fattzura #ctdk #kainpasangonline #kainseragam #kainpasangmurah #kainpasangonline #kainpasangcantik #kain #kainmurah #kainpasang #cikgu #kainela #selangor - 11 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Raya lg ziarah mak cik tersayang..
#raya sbln kn#
#syawal12#

Raya lg ziarah mak cik tersayang.. #raya sbln kn# #syawal12 # - 15 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Cite smlm..mkn dn mkn lagi..terima kasih Fara atas jmptn moga dimurahkn rezeki sekeluarga aamiinn..Ni la tokey kek yg salu sis order..
#raya kn sbln#
#syawal ke 12#

Cite smlm..mkn dn mkn lagi..terima kasih Fara atas jmptn moga dimurahkn rezeki sekeluarga aamiinn..Ni la tokey kek yg salu sis order.. #raya kn sbln# #syawal ke 12# - 15 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu ‼️‼️‼️‼️ kerusi panas 🔥🔥🔥.... cepat buat RSV hari ni bagi business talk tarikh 20/6/19 . 📲 011-16482101
📲 011-16472101 .

#eliantoplatinumteam
#eliantomalaysia 
#eliantomrp#eliantoplatinum #mua #eliantomalaysia #makeupkawin #makeuplooks #makeupbertunang #makeupartist #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik
#jomcantik #jomjadicantik 
#mua #makeuptutorial #makeupraya

SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu ️ kerusi panas .... cepat buat RSV hari ni bagi business talk tarikh 20/6/19 . 011-16482101 011-16472101 . #eliantoplatinumteam #eliantomalaysia #eliantomrp #eliantoplatinum #mua #eliantomalaysia #makeupkawin #makeuplooks #makeupbertunang #makeupartist #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik #jomcantik #jomjadicantik #mua #makeuptutorial #makeupraya - 21 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
S E L A M A T H A R I R A Y A 
#rayakansebulan🌙 #raya #sebulanberpuasa #freedome

S E L A M A T H A R I R A Y A #rayakansebulan #raya #sebulanberpuasa #freedome - 28 minutes ago

13 Likes
0 Comments
0
SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu ‼️‼️‼️‼️ kerusi panas 🔥🔥🔥.... cepat buat RSV hari ni bagi business talk tarikh 20/6/19 . 📲 011-16482101
📲 011-16472101 .

#eliantoplatinumteam
#eliantomalaysia 
#eliantomrp#eliantoplatinum #mua #eliantomalaysia #makeupkawin #makeuplooks #makeupbertunang #makeupartist #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik
#jomcantik #jomjadicantik 
#mua #makeuptutorial #makeupraya

SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu ️ kerusi panas .... cepat buat RSV hari ni bagi business talk tarikh 20/6/19 . 011-16482101 011-16472101 . #eliantoplatinumteam #eliantomalaysia #eliantomrp #eliantoplatinum #mua #eliantomalaysia #makeupkawin #makeuplooks #makeupbertunang #makeupartist #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik #jomcantik #jomjadicantik #mua #makeuptutorial #makeupraya - 28 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Syaz mana Syaz. Aqi mana Aqi. You guys missed the Laksa. Oh the Laksa😍

#shrmzb2019 #raya #klang #hariraya2019 #raya2019 #aidilfitri2019 #eidmubarak2019 #malaysian #malaysia #love #openhouse #bff #badinfluenza #inikanraya #kebaya #girl #bestfriend #unisel #buddies #uniselian #bbm #shahalam

Syaz mana Syaz. Aqi mana Aqi. You guys missed the Laksa. Oh the Laksa #shrmzb2019 #raya #klang #hariraya2019 #raya2019 #aidilfitri2019 #eidmubarak2019 #malaysian #malaysia #love #openhouse #bff #badinfluenza #inikanraya #kebaya #girl #bestfriend #unisel #buddies #uniselian #bbm #shahalam - 29 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Salam morning semua! Ramai yang masa raya ni dapat baby baru kan. Tahniah u ols! So far mcm mana penjagaan berpantang korang? dah seminggu beranak, perut dah kempis ke belum?
.
Kalau belum, sis suggest dapatkan set berpantang dari trudolly ni. TRUSHAPE KHAS UNTUK MERAMPINGKAN PERUT & MENGECUTKAN RAHIM! BUANG SEGALA SELULIT YANG MEMENUHI BAWAH PERUT TU TAU
.
VDOLLY PULAK  UNTUK MERAWAT DALAMAN WANITA. VDOLLY NI MAMPU MENGENCANGKAN SEMULA OTOT VAGINA. SO NANTI LEPAS HABIS BERPANTANG, NAK BERSAMA SUAMI PUN LEBIH CONFIDENT DAN BERSEDIA!
.
Set ni wajib untuk ibu ibu modern yang tak sukakan bau bau serai, angin dan bau jamu yang busuk! hehe
.
Trushape kami sangat wangi, cepat meresap dan tak melekit! dan vdolly pulak wangi bau anggur. rasa pun sedap!
.
So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
.
Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
.
0137009146
0137009146
0137009146
.
#trudolly #trushape #trufitz #fattzura #missfazura #trushape #hotlotion #hotessence #inchloss #weightloss #intermittentfasting #diet #intermittentfastingmalaysia #raya #viral #kurus #slimming #detox #slimmingtea
#setberpantang #setbersalin #jamumodern #jamusedap #jamumalam #jrm #jamuratu

Salam morning semua! Ramai yang masa raya ni dapat baby baru kan. Tahniah u ols! So far mcm mana penjagaan berpantang korang? dah seminggu beranak, perut dah kempis ke belum? . Kalau belum, sis suggest dapatkan set berpantang dari trudolly ni. TRUSHAPE KHAS UNTUK MERAMPINGKAN PERUT & MENGECUTKAN RAHIM! BUANG SEGALA SELULIT YANG MEMENUHI BAWAH PERUT TU TAU . VDOLLY PULAK UNTUK MERAWAT DALAMAN WANITA. VDOLLY NI MAMPU MENGENCANGKAN SEMULA OTOT VAGINA. SO NANTI LEPAS HABIS BERPANTANG, NAK BERSAMA SUAMI PUN LEBIH CONFIDENT DAN BERSEDIA! . Set ni wajib untuk ibu ibu modern yang tak sukakan bau bau serai, angin dan bau jamu yang busuk! hehe . Trushape kami sangat wangi, cepat meresap dan tak melekit! dan vdolly pulak wangi bau anggur. rasa pun sedap! . So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia . Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah . 0137009146 0137009146 0137009146 . #trudolly #trushape #trufitz #fattzura #missfazura #trushape #hotlotion #hotessence #inchloss #weightloss #intermittentfasting #diet #intermittentfastingmalaysia #raya #viral #kurus #slimming #detox #slimmingtea #setberpantang #setbersalin #jamumodern #jamusedap #jamumalam #jrm #jamuratu - 29 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu Sebab PERCUMA TIPS DAN ILMU ‼️‼️‼️‼️ kerusi panas 🔥🔥🔥.... cepat buat RSV hari ni . 📲 011-16482101
📲 011-16472101 .

SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu ‼️‼️‼️‼️ kerusi panas 🔥🔥🔥.... cepat buat RSV hari ni bagi business talk tarikh 20/6/19 . 📲 011-16482101
📲 011-16472101 .

#eliantoplatinumteam
#eliantomalaysia 
#eliantomrp#eliantoplatinum #mua #eliantomalaysia #makeupkawin #makeuplooks #makeupbertunang #makeupartist #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik
#jomcantik #jomjadicantik 
#mua #makeuptutorial #makeupraya

SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu Sebab PERCUMA TIPS DAN ILMU ️ kerusi panas .... cepat buat RSV hari ni . 011-16482101 011-16472101 . SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu ️ kerusi panas .... cepat buat RSV hari ni bagi business talk tarikh 20/6/19 . 011-16482101 011-16472101 . #eliantoplatinumteam #eliantomalaysia #eliantomrp #eliantoplatinum #mua #eliantomalaysia #makeupkawin #makeuplooks #makeupbertunang #makeupartist #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik #jomcantik #jomjadicantik #mua #makeuptutorial #makeupraya - 31 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Hi girls. Ramai yang Pm minta nak beli Trushape ni. Tapi pakai waktu pagi je
.
meh sini akak kasi tahu. Kalau betul2 nak inchloss dalam waktu yang cepat. pakai 2x sehari. pagi dan malam. Trushap essence ni sangat selesa dipakai sebab ianya tak melekit langsung!
.
U ols wajib cuba sebab bila kita sapu ia meresap terus ke dalam kulit kita. Sebab tu kita mmg rasa kepanasan tu lama. ia membakar secara konsisten + effisien!
.
So jangan lupa.. Try tau! dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
.
Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
.
0137009146
0137009146
0137009146
.
#trudolly #trushape #trufitz #fattzura #missfazura #trushape #hotlotion #hotessence #inchloss #weightloss #intermittentfasting #diet #intermittentfastingmalaysia #raya #viral #kurus #slimming #detox #slimmingtea
#setberpantang #setbersalin #jamumodern #jamusedap #jamumalam #jrm #jamuratu

Hi girls. Ramai yang Pm minta nak beli Trushape ni. Tapi pakai waktu pagi je . meh sini akak kasi tahu. Kalau betul2 nak inchloss dalam waktu yang cepat. pakai 2x sehari. pagi dan malam. Trushap essence ni sangat selesa dipakai sebab ianya tak melekit langsung! . U ols wajib cuba sebab bila kita sapu ia meresap terus ke dalam kulit kita. Sebab tu kita mmg rasa kepanasan tu lama. ia membakar secara konsisten + effisien! . So jangan lupa.. Try tau! dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia . Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah . 0137009146 0137009146 0137009146 . #trudolly #trushape #trufitz #fattzura #missfazura #trushape #hotlotion #hotessence #inchloss #weightloss #intermittentfasting #diet #intermittentfastingmalaysia #raya #viral #kurus #slimming #detox #slimmingtea #setberpantang #setbersalin #jamumodern #jamusedap #jamumalam #jrm #jamuratu - 31 minutes ago

7 Likes
1 Comments
0
Hi girls. Ramai yang Pm minta nak beli TruShape ni. Tapi pakai waktu pagi je
.
meh sini akak kasi tahu. Kalau betul2 nak inchloss dalam waktu yang cepat. pakai 2x sehari. pagi dan malam. TruShape Essence ni sangat selesa dipakai sebab ianya tak melekit langsung!
.
U ols wajib cuba sebab bila kita sapu ia meresap terus ke dalam kulit kita. Sebab tu kita mmg rasa kepanasan tu lama. ia membakar secara konsisten + effisien!
.
So jangan lupa.. Try tau! dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
.
Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
.
📲 0193526632
📲 0193526632
📲 0193526632
.
#trudolly #trushape #trufitz #fattzura #missfazura #trushape #hotlotion #hotessence #inchloss #weightloss #intermittentfasting #diet #intermittentfastingmalaysia #raya #viral #kurus #slimming #detox #slimmingtea
#setberpantang #setbersalin #jamumodern #jamusedap #jamumalam #jrm #jamuratu

Hi girls. Ramai yang Pm minta nak beli TruShape ni. Tapi pakai waktu pagi je . meh sini akak kasi tahu. Kalau betul2 nak inchloss dalam waktu yang cepat. pakai 2x sehari. pagi dan malam. TruShape Essence ni sangat selesa dipakai sebab ianya tak melekit langsung! . U ols wajib cuba sebab bila kita sapu ia meresap terus ke dalam kulit kita. Sebab tu kita mmg rasa kepanasan tu lama. ia membakar secara konsisten + effisien! . So jangan lupa.. Try tau! dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia . Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah . 0193526632 0193526632 0193526632 . #trudolly #trushape #trufitz #fattzura #missfazura #trushape #hotlotion #hotessence #inchloss #weightloss #intermittentfasting #diet #intermittentfastingmalaysia #raya #viral #kurus #slimming #detox #slimmingtea #setberpantang #setbersalin #jamumodern #jamusedap #jamumalam #jrm #jamuratu - 31 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu ‼️‼️‼️‼️ kerusi panas 🔥🔥🔥.... cepat buat RSV hari ni . 📲 011-16482101
📲 011-16472101 .

SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu ‼️‼️‼️‼️ kerusi panas 🔥🔥🔥.... cepat buat RSV hari ni bagi business talk tarikh 20/6/19 . 📲 011-16482101
📲 011-16472101 .

#eliantoplatinumteam
#eliantomalaysia 
#eliantomrp#eliantoplatinum #mua #eliantomalaysia #makeupkawin #makeuplooks #makeupbertunang #makeupartist #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik
#jomcantik #jomjadicantik 
#mua #makeuptutorial #makeupraya

SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu ️ kerusi panas .... cepat buat RSV hari ni . 011-16482101 011-16472101 . SAMBUTAN TENGAH MENGGANAS di ELIANTO PLATINUM ...tempat adalah terhad Setiap minggu ️ kerusi panas .... cepat buat RSV hari ni bagi business talk tarikh 20/6/19 . 011-16482101 011-16472101 . #eliantoplatinumteam #eliantomalaysia #eliantomrp #eliantoplatinum #mua #eliantomalaysia #makeupkawin #makeuplooks #makeupbertunang #makeupartist #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #cantik #raya #makeupmurah #bibirkering #lips #cantik #bibir #bibirsexy #bibirlembab #bibirsexy #bibircantik #jomcantik #jomjadicantik #mua #makeuptutorial #makeupraya - 32 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
#Repost @bonz.a.j
• • • • • •
Done raya 2019 see you next year man.
.
.
.
.
@ocopmotor_official @penyuracing_official @kroni_bawahbayu @kapcaibeaufort @kapcai.sabah @kapcai_segak @membakutridersclub .
.
#raya #salamrindu #doneraya #rayaonxon

#Repost @bonz.a.j • • • • • • Done raya 2019 see you next year man. . . . . @ocopmotor_official @penyuracing_official @kroni_bawahbayu @kapcaibeaufort @kapcai.sabah @kapcai_segak @membakutridersclub . . #raya #salamrindu #doneraya #rayaonxon - 38 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Sedondon pulak
.
Funder Jepun ni have few companies here in Malaysia
.
Orangnya very humble yet so strict
.
Nak bawak 10k kotak #trimzshot ke Jepun, macam mana ni stock tak sampai 3k je ada. Haha
.
#ifwithzarazya #funder #kimono #raya #raya2019

Sedondon pulak . Funder Jepun ni have few companies here in Malaysia . Orangnya very humble yet so strict . Nak bawak 10k kotak #trimzshot ke Jepun, macam mana ni stock tak sampai 3k je ada. Haha . #ifwithzarazya #funder #kimono #raya #raya2019 - 49 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
#Repost @mijie_jnx 
salam mat mat rempit sekalian😁😁😁
.
.
.
.
.
. #inikanraya #hariraya #Rayasakan #raya #aidilfitri #harirayaaidilfitri #selamathariraya #selamatharirayaaidilfitri #koleksiraya2019 #jomraya.
#ex5_lovers_official #ex5langkawicrew #ex5lovers_official #ex5_perak_crew #ex5 #ex5lover #ex5dream #ex5_tetap_idola #ex5tetapdihati❤️ #crewofex5 #ex5utara  #kakymotor #kakynopak #kakyviral #kakywhellie

#Repost @mijie_jnx salam mat mat rempit sekalian . . . . . . #inikanraya #hariraya #Rayasakan #raya #aidilfitri #harirayaaidilfitri #selamathariraya #selamatharirayaaidilfitri #koleksiraya2019 #jomraya . #ex5_lovers_official #ex5langkawicrew #ex5lovers_official #ex5_perak_crew #ex5 #ex5lover #ex5dream #ex5_tetap_idola #ex5tetapdihati #crewofex5 #ex5utara #kakymotor #kakynopak #kakyviral #kakywhellie - 52 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
trip for today .... 😋
#raya

trip for today .... #raya - 53 minutes ago

25 Likes
1 Comments
0
#raya 2019
#sweets memoriy😍😍❤️❤️❤️
#guaq cempedak😁

#raya 2019 #sweets memoriy#guaq cempedak - 54 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
#samrah #raya #openhouse #music #hdrphotography #hdr

#samrah #raya #openhouse #music #hdrphotography #hdr - 57 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
Raya lambat sikit takpa kan,cer teka kat mana?
.
.
.
.
.
#raya #rayaperantauan #nvx #nvx155 #nvx155sparepartmalaysia #nvxcentralcommunity #nvx155brotherhood #nvx155vva #nvxladiesmalaysia #nvxpkp #nvxbm #nvxselayangregion #yamahanvx155malaysia #nvxmelaka #nvxvietnam #nvxn9c #nvxkn #nvxpro #nvx155centralcommunity #nvx155centralcommunity #nvxsarawak #nvxpahang #nvxpahangregion #nvx155lefamilia #teamnvxmalaysia #nvxmalaysia #anakperantauan #anakperantau

Raya lambat sikit takpa kan,cer teka kat mana? . . . . . #raya #rayaperantauan #nvx #nvx155 #nvx155sparepartmalaysia #nvxcentralcommunity #nvx155brotherhood #nvx155vva #nvxladiesmalaysia #nvxpkp #nvxbm #nvxselayangregion #yamahanvx155malaysia #nvxmelaka #nvxvietnam #nvxn9c #nvxkn #nvxpro #nvx155centralcommunity #nvx155centralcommunity #nvxsarawak #nvxpahang #nvxpahangregion #nvx155lefamilia #teamnvxmalaysia #nvxmalaysia #anakperantauan #anakperantau - 1 hour ago

5 Likes
1 Comments
0
Salam morning semua! Ramai yang masa raya ni dapat baby baru kan. Tahniah u ols! So far mcm mana penjagaan berpantang korang? dah seminggu beranak, perut dah kempis ke belum?
.
Kalau belum, sis suggest dapatkan set berpantang dari TruDolly ni. TRUSHAPE KHAS UNTUK MERAMPINGKAN PERUT & MENGECUTKAN RAHIM! BUANG SEGALA SELULIT YANG MEMENUHI BAWAH PERUT TU TAU
.
VDOLLY PULAK  UNTUK MERAWAT DALAMAN WANITA. VDOLLY NI MAMPU MENGENCANGKAN SEMULA OTOT VAGINA. SO NANTI LEPAS HABIS BERPANTANG, NAK BERSAMA SUAMI PUN LEBIH CONFIDENT DAN BERSEDIA!
.
Set ni wajib untuk ibu ibu modern yang tak sukakan bau bau serai, angin dan bau jamu yang busuk! hehe
.
Trushape kami sangat wangi, cepat meresap dan tak melekit! dan vdolly pulak wangi bau anggur. rasa pun sedap!
.
So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
.
Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
.
📲 0193526632
📲 0193526632
📲 0193526632
.
#trudolly #trushape #trufitz #fattzura #missfazura #trushape #hotlotion #hotessence #inchloss #weightloss #intermittentfasting #diet #intermittentfastingmalaysia #raya #viral #kurus #slimming #detox #slimmingtea
#setberpantang #setbersalin #jamumodern #jamusedap #jamumalam #jrm #johorbahru

Salam morning semua! Ramai yang masa raya ni dapat baby baru kan. Tahniah u ols! So far mcm mana penjagaan berpantang korang? dah seminggu beranak, perut dah kempis ke belum? . Kalau belum, sis suggest dapatkan set berpantang dari TruDolly ni. TRUSHAPE KHAS UNTUK MERAMPINGKAN PERUT & MENGECUTKAN RAHIM! BUANG SEGALA SELULIT YANG MEMENUHI BAWAH PERUT TU TAU . VDOLLY PULAK UNTUK MERAWAT DALAMAN WANITA. VDOLLY NI MAMPU MENGENCANGKAN SEMULA OTOT VAGINA. SO NANTI LEPAS HABIS BERPANTANG, NAK BERSAMA SUAMI PUN LEBIH CONFIDENT DAN BERSEDIA! . Set ni wajib untuk ibu ibu modern yang tak sukakan bau bau serai, angin dan bau jamu yang busuk! hehe . Trushape kami sangat wangi, cepat meresap dan tak melekit! dan vdolly pulak wangi bau anggur. rasa pun sedap! . So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia . Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah . 0193526632 0193526632 0193526632 . #trudolly #trushape #trufitz #fattzura #missfazura #trushape #hotlotion #hotessence #inchloss #weightloss #intermittentfasting #diet #intermittentfastingmalaysia #raya #viral #kurus #slimming #detox #slimmingtea #setberpantang #setbersalin #jamumodern #jamusedap #jamumalam #jrm #johorbahru - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
📛📛
#work #raya #office #company #blue #beard #me #instagram

#work #raya #office #company #blue #beard #me #instagram - 1 hour ago

7 Likes
0 Comments
0
Ngajak Maktuo & Bunda ke EmMoL, sepulang dari Halal Bihalal di rumah Mimi #raya #day4 #halalbilhalal

Ngajak Maktuo & Bunda ke EmMoL, sepulang dari Halal Bihalal di rumah Mimi #raya #day4 #halalbilhalal - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
NAME. :KOTAK ART SILK SAREES(kvm)
Product :  1.5 WARB SEMI SILK
Materils :  SEMI SILK
Size mtr :  6.40m
BLOUSE :  RUNNING BLOUSE
RM159
#indian #india #malaysia #malaysian #bavanigarments #ootd #instalike #my #kl #instalike #f2f #followtofollow #instafashion #tamil #tamilan #guy #girl #lady #woman #fashion #raya #jualanhebat #promosi #instagram #kualalumpur #malaysianbusiness #hotdeals #love

NAME. :KOTAK ART SILK SAREES(kvm) Product : 1.5 WARB SEMI SILK Materils : SEMI SILK Size mtr : 6.40m BLOUSE : RUNNING BLOUSE RM159 #indian #india #malaysia #malaysian #bavanigarments #ootd #instalike #my #kl #instalike #f2f #followtofollow #instafashion #tamil #tamilan #guy #girl #lady #woman #fashion #raya #jualanhebat #promosi #instagram #kualalumpur #malaysianbusiness #hotdeals #love - 1 hour ago

9 Likes
1 Comments
0
Bagai bulan jatuh ke riba ♧

Nak duit nak duit dapat duit raya♡

#raya

Bagai bulan jatuh ke riba ♧ Nak duit nak duit dapat duit raya♡ #raya - 2 hours ago

26 Likes
0 Comments
0
“Work, Travel, Save, Repeat”
.
#GetIdealBodyOnline #teamAdibMustafa #tipsdiet #tipskurus #jomkurus #jjcm #kurusbadan #kurussihat #majalahwanita #majalahrasa #majalahjelita #majalahpama #bajuxxl #raya #ramadhan #tipssihat #majalahnona #kurusonline #nealofarhijab #biskutraya #kurussebelumkahwin #siakapkelifan  #maskulin #mediahiburan #keluargamag #langkawi #bajuraya #setulusikhlas #azambaru #tahunbaru

“Work, Travel, Save, Repeat” . #GetIdealBodyOnline #teamAdibMustafa #tipsdiet #tipskurus #jomkurus #jjcm #kurusbadan #kurussihat #majalahwanita #majalahrasa #majalahjelita #majalahpama #bajuxxl #raya #ramadhan #tipssihat #majalahnona #kurusonline #nealofarhijab #biskutraya #kurussebelumkahwin #siakapkelifan #maskulin #mediahiburan #keluargamag #langkawi #bajuraya #setulusikhlas #azambaru #tahunbaru - 2 hours ago

31 Likes
1 Comments
0
Hiasan ringkas untuk ruang bufet

Majlis Rumah Terbuka Pn Rohana & keluarga

16.6.2019 // Ambassador Village

Pakej raya 250pax

Untuk tempahan & pertanyaan, sila hubungi

www.wasap.my/60173920100/akcateringsales
www.wasap.my/60176758363/akcateringmarketing

#jamuanraya
#rumahterbukaaidilfitri #raya #cateringmurah #cateringraya

Hiasan ringkas untuk ruang bufet Majlis Rumah Terbuka Pn Rohana & keluarga 16.6.2019 // Ambassador Village Pakej raya 250pax Untuk tempahan & pertanyaan, sila hubungi www.wasap.my/60173920100/akcateringsales www.wasap.my/60176758363/akcateringmarketing #jamuanraya #rumahterbukaaidilfitri #raya #cateringmurah #cateringraya - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Majlis Rumah Terbuka Pn Rohana & keluarga

16.6.2019 // Ambassador Village

Pakej raya 250pax

Untuk tempahan & pertanyaan, sila hubungi

www.wasap.my/60173920100/akcateringsales
www.wasap.my/60176758363/akcateringmarketing

#jamuanraya
#rumahterbukaaidilfitri #raya #cateringmurah #cateringraya

Majlis Rumah Terbuka Pn Rohana & keluarga 16.6.2019 // Ambassador Village Pakej raya 250pax Untuk tempahan & pertanyaan, sila hubungi www.wasap.my/60173920100/akcateringsales www.wasap.my/60176758363/akcateringmarketing #jamuanraya #rumahterbukaaidilfitri #raya #cateringmurah #cateringraya - 2 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Xtau nk kata apa🤐😂
Anak oh anak😂

#raya
#posing 
#openhouse
#4years 
#11yearsoldgirl

Xtau nk kata apa🤐 Anak oh anak #raya #posing #openhouse #4years #11yearsoldgirl - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
#Ávilaescondida... Acortando la distancia

#leguas #señal #indicador #amarillo #moto #yellow #motor #roadmovie #carretera #ontheroad #asfalto #raya

#Ávilaescondida ... Acortando la distancia #leguas #señal #indicador #amarillo #moto #yellow #motor #roadmovie #carretera #ontheroad #asfalto #raya - 2 hours ago

55 Likes
4 Comments
0
maklumat lanjut :
👍 whatsapp saya (Fitri) 0179778592
👍 whatsapp saya (Fitri) 0179778592
👍 whatsapp saya (Fitri) 0179778592
.
.
boleh klik di link bio utk whatsapp terus bro
.
.
.
.
.
.
.
#tshirtraya 
#tshirtrossi46 
#sepanginternationalcircuit 
#sepangcircuit 
#motogpmaniamalaysia 
#raya2019 
#raya #peminatsuperbike 
#sukanpermotoran 
#motogpmaniamalaysia
#capyamaha
#tshirt 
#tshirts

maklumat lanjut : whatsapp saya (Fitri) 0179778592 whatsapp saya (Fitri) 0179778592 whatsapp saya (Fitri) 0179778592 . . boleh klik di link bio utk whatsapp terus bro . . . . . . . #tshirtraya #tshirtrossi46 #sepanginternationalcircuit #sepangcircuit #motogpmaniamalaysia #raya2019 #raya #peminatsuperbike #sukanpermotoran #motogpmaniamalaysia #capyamaha #tshirt #tshirts - 2 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
.
SUPER CRAZY CLEARANCE ITEM!
.
================
BAT BOW LINEN TOP
NOW ONLY RM59.00
STOCKS UPDATE - Black, Navy Blue, Lilac, Deep Red, Blush Pink & Baby Blue
================
Normal price : RM169.00
.
Sila whats app untuk measurement details ya .. Jgn DM tau! sebab cheda tak ada team yg nk check DM 😁✌️
------------------------
PESANAN MELALUI WHATS APP
------------------------
Sila isi maklumat pesanan terlebih dahulu dan kirim. Pengesahan tentang stock & pembayaran akan di beri selanjutnya.
.
Order Via whats app📱 +60143774243
Order Via whats app📱 +60143774243
.
SUPAYA ANDA DILAYAN DENGAN PANTAS, SILA IKUT ARAHAN SEPERTI DI BAWAH‼️
.
STEP 1
-------
Order Via whats app📱 +60143774243
Mulakan whats app anda dengan 
#CRAZYSALE
.
STEP 2
-------
Terus hantar details yg lengkap!!
Full Name :
Full Address :
Mobile Number :
Order Item :
Color :
Size :
Quantity :
-hantar gambar design pesanan yg nak di order & details yg di perlukan.
Dan kita akan respond ikut apa stock yg masih ada.
.
STEP 3
-------
Tunggu invoice pembayaran. Sila buat pembayaran dalam masa 5 jam dari invoice time ya..SUPAYA ORDER TIDAK DI CANCEL‼️
.
.
-------------------------
. 
#subangjaya #online #sayajualbaju #sayajualdress #singapore #malaysia #brunei #rayacollection #raya #kidsraya #sg #sarawak #bajukurungcantik #bajuraya #bajurayasedondon #koleksiraya #onlineshopping #buttonmybuttons #bajuraya #photoshoot #bajukurung #bajucantik #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #fashionphotography #boutique #lookbook #fashionphotography #sale #merdeka

. SUPER CRAZY CLEARANCE ITEM! . ================ BAT BOW LINEN TOP NOW ONLY RM59.00 STOCKS UPDATE - Black, Navy Blue, Lilac, Deep Red, Blush Pink & Baby Blue ================ Normal price : RM169.00 . Sila whats app untuk measurement details ya .. Jgn DM tau! sebab cheda tak ada team yg nk check DM ️ ------------------------ PESANAN MELALUI WHATS APP ------------------------ Sila isi maklumat pesanan terlebih dahulu dan kirim. Pengesahan tentang stock & pembayaran akan di beri selanjutnya. . Order Via whats app +60143774243 Order Via whats app +60143774243 . SUPAYA ANDA DILAYAN DENGAN PANTAS, SILA IKUT ARAHAN SEPERTI DI BAWAH️ . STEP 1 ------- Order Via whats app +60143774243 Mulakan whats app anda dengan #CRAZYSALE . STEP 2 ------- Terus hantar details yg lengkap!! Full Name : Full Address : Mobile Number : Order Item : Color : Size : Quantity : -hantar gambar design pesanan yg nak di order & details yg di perlukan. Dan kita akan respond ikut apa stock yg masih ada. . STEP 3 ------- Tunggu invoice pembayaran. Sila buat pembayaran dalam masa 5 jam dari invoice time ya..SUPAYA ORDER TIDAK DI CANCEL️ . . ------------------------- . #subangjaya #online #sayajualbaju #sayajualdress #singapore #malaysia #brunei #rayacollection #raya #kidsraya #sg #sarawak #bajukurungcantik #bajuraya #bajurayasedondon #koleksiraya #onlineshopping #buttonmybuttons #bajuraya #photoshoot #bajukurung #bajucantik #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #fashionphotography #boutique #lookbook #fashionphotography #sale #merdeka - 2 hours ago

28 Likes
2 Comments
0
La verdadera mila-hamburguesa de raya con queso crema lechuga crespa y tomate  una delicatesen del menu pesquero cantaleano #hamburmila #raya lechuga #crespa #tomate #quesocrema #birra #menu

La verdadera mila-hamburguesa de raya con queso crema lechuga crespa y tomate una delicatesen del menu pesquero cantaleano #hamburmila #raya lechuga #crespa #tomate #quesocrema #birra #menu - 3 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
Just Vadasz 🧡 
#kornfeld #magyarvizsla  #vizsla❤️ #marsch #nordfriesland #summertime #sonne #kornfeldliebe
#flowers #cornfield #sommer #flowers #clouds #bluesky #lieblingsblumen #raya #vizslagram #vizslalove #loveofmylife #dicker #dogsphotography #dogblogger  #schleswig_holstein #landscapephotography #dogs #picoftheday #field

Just Vadasz 🧡 #kornfeld #magyarvizsla #vizsla #marsch #nordfriesland #summertime #sonne #kornfeldliebe #flowers #cornfield #sommer #flowers #clouds #bluesky #lieblingsblumen #raya #vizslagram #vizslalove #loveofmylife #dicker #dogsphotography #dogblogger #schleswig_holstein #landscapephotography #dogs #picoftheday #field - 3 hours ago

23 Likes
1 Comments
0
Just Raya 🧡 
#kornfeld #magyarvizsla  #vizsla❤️ #marsch #nordfriesland #summertime #sonne #kornfeldliebe
#flowers #cornfield #sommer #flowers #clouds #bluesky #lieblingsblumen #raya #vizslagram #vizslalove #babygirl #kleines #dogsphotography #dogblogger  #schleswig_holstein #landscapephotography #dogs #picoftheday #field

Just Raya 🧡 #kornfeld #magyarvizsla #vizsla #marsch #nordfriesland #summertime #sonne #kornfeldliebe #flowers #cornfield #sommer #flowers #clouds #bluesky #lieblingsblumen #raya #vizslagram #vizslalove #babygirl #kleines #dogsphotography #dogblogger #schleswig_holstein #landscapephotography #dogs #picoftheday #field - 3 hours ago

23 Likes
3 Comments
0
Dapat makan be like 😘 #raya

Dapat makan be like #raya - 3 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
In the making of ‘Rumah Kampung’ and ‘Bangsal Minuman’ by Kumpulan Terengganu Inc for the ‘Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Negeri 2019’. The joyous celebration will be held tomorrow on 17 June 2019 at Dataran Syahbandar, Kuala Terengganu from 10am till 2pm. .

Kumpulan Terengganu Inc will be serving everyone’s favourites menu which are ‘KAMBING GULING’ by Permai Hotel together with Primula Beach Hotel, also the best local ’AYAM PUSING’ in town and special home made drinks by Syarikat Air Terengganu (SATU). .

It is good to see everyone’s in the same spirit for the ‘ Rumah Kampung’. See you guys tomorrow! . .

#kumpulanterengganuinc #terengganuinc #rumahkampung #raya #openhouses #rayakansebulan #terengganu 
#kumpulanterengganuinc  #terengganuinc  #permaihotel #primulahotel #epicberhad #tdmberhad #syarikatairterengganu #ladangrakyat #syarikatpercetakanislamterengganu #gpq #chickencottage #goldenpharosberhad #tstc #tiproperties #hartanahterengganu #tkitchen #manisfm

In the making of ‘Rumah Kampung’ and ‘Bangsal Minuman’ by Kumpulan Terengganu Inc for the ‘Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Negeri 2019’. The joyous celebration will be held tomorrow on 17 June 2019 at Dataran Syahbandar, Kuala Terengganu from 10am till 2pm. . Kumpulan Terengganu Inc will be serving everyone’s favourites menu which are ‘KAMBING GULING’ by Permai Hotel together with Primula Beach Hotel, also the best local ’AYAM PUSING’ in town and special home made drinks by Syarikat Air Terengganu (SATU). . It is good to see everyone’s in the same spirit for the ‘ Rumah Kampung’. See you guys tomorrow! . . #kumpulanterengganuinc #terengganuinc #rumahkampung #raya #openhouses #rayakansebulan #terengganu #kumpulanterengganuinc #terengganuinc #permaihotel #primulahotel #epicberhad #tdmberhad #syarikatairterengganu #ladangrakyat #syarikatpercetakanislamterengganu #gpq #chickencottage #goldenpharosberhad #tstc #tiproperties #hartanahterengganu #tkitchen #manisfm - 3 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
Red bull....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#productphotography #photography #photooftheday #product #studiophotography #foodphotography #canon #photographer #commercialphotography #productdesign #photoshoot #productphotographer #advertising #design #art #studio #instagood #stilllife #advertisingphotography #productphoto #fashion #locapixcaphotography #branding #raya #hypebeast #ig #nikon #stilllifephotography #food #

Red bull.... . . . . . . . . . #productphotography #photography #photooftheday #product #studiophotography #foodphotography #canon #photographer #commercialphotography #productdesign #photoshoot #productphotographer #advertising #design #art #studio #instagood #stilllife #advertisingphotography #productphoto #fashion #locapixcaphotography #branding #raya #hypebeast #ig #nikon #stilllifephotography #food # - 3 hours ago

37 Likes
2 Comments
0
#menshirts #onlineshopping #sale #mensfashion #jualmurah #letopsshop #bazaaronline #lelong #jualanraya #raya #paknilbazaar #poloshirt #fp #shirts #menshirt #fashion #mensstyle #shirt #style #mens #kemejalelaki #bajulelaki #bajumurahlelaki #pakaianlelaki #fashionblogger #hadiahuntuklelaki #malaysiashirt #kemejalelakimurah #instagood #bhfyp

#menshirts #onlineshopping #sale #mensfashion #jualmurah #letopsshop #bazaaronline #lelong #jualanraya #raya #paknilbazaar #poloshirt #fp #shirts #menshirt #fashion #mensstyle #shirt #style #mens #kemejalelaki #bajulelaki #bajumurahlelaki #pakaianlelaki #fashionblogger #hadiahuntuklelaki #malaysiashirt #kemejalelakimurah #instagood #bhfyp - 3 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
#veracruz #raya #mantaraya #acuario

#veracruz #raya #mantaraya #acuario - 4 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Berjalan-jalan ke masa depan
.
.
.
.
Cc:@syamelzul00
Sponsor:@aidilfariztumiran_
#takkkontemporariranggi #teambiru #kurta #selangor #kualalumpur #shahalam #raya #2019

Berjalan-jalan ke masa depan . . . . Cc:@syamelzul00 Sponsor:@aidilfariztumiran_ #takkkontemporariranggi #teambiru #kurta #selangor #kualalumpur #shahalam #raya #2019 - 4 hours ago

20 Likes
1 Comments
0
Tag your friends .
.
.
@i.jalll .
.
.
#funimate #funimatemalaysia #insta #instafamous #instagram #viral #hensem #follow #likesforspam #malaysia #kampungwarnawarni #raya #aidilfitri #sebulan #maaf #zahir #dan #batin #bajulebaran2019

Tag your friends . . . @i.jalll . . . #funimate #funimatemalaysia #insta #instafamous #instagram #viral #hensem #follow #likesforspam #malaysia #kampungwarnawarni #raya #aidilfitri #sebulan #maaf #zahir #dan #batin #bajulebaran2019 - 4 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Thanks jemput @natashazmi97 ✨🙆🏻‍♂️ the best trip ever 🔥 next kemana pulak ? 🤣
#roadtopahang #raya #rumahterbukaraya

Thanks jemput @natashazmi97 🏻‍♂️ the best trip ever next kemana pulak ? 🤣 #roadtopahang #raya #rumahterbukaraya - 4 hours ago

21 Likes
0 Comments
0
Bath salts & scrubs, a great combo! 
#rayaspa #raya #skincare #selfcare #bathsalts #facialscrub #spaday #dayspa #westhollywood #losangeles

Bath salts & scrubs, a great combo! #rayaspa #raya #skincare #selfcare #bathsalts #facialscrub #spaday #dayspa #westhollywood #losangeles - 4 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
Sambung cerita dekat kedai makan #men #menstyle #friends #member #highschool #teacher #syawal #raya #2019 #longhair #curlyhair #classmate #asian #malaysia #maaf #zahir #batin

Sambung cerita dekat kedai makan #men #menstyle #friends #member #highschool #teacher #syawal #raya #2019 #longhair #curlyhair #classmate #asian #malaysia #maaf #zahir #batin - 4 hours ago

12 Likes
1 Comments
0
انواع رنگ و لایت و بالیاژ آمبره با اسمارت باند و  اولاپلکس توسط خانم زهرا فرد عضو آکادمی لورآل پروفشنال در سالن رایا.
۰۹۱۲۲۹۸۶۳۲۲-۲۲۵۶۳۵۲۲
@lorealprofessionnel_ir
#رنگ_مو #مش#لورآل#اسمارت_باند #بالیاژ#آمبره_بالیاژ #آمبره-مو#آرایشگاه#رایا#مش#هایلایت#سالن#رایا#haircolour #hair #balayage #hair#salon#beauty#raya#zahra_fard

انواع رنگ و لایت و بالیاژ آمبره با اسمارت باند و اولاپلکس توسط خانم زهرا فرد عضو آکادمی لورآل پروفشنال در سالن رایا. ۰۹۱۲۲۹۸۶۳۲۲-۲۲۵۶۳۵۲۲ @lorealprofessionnel_ir #رنگ_مو #مش #لورآل #اسمارت_باند #بالیاژ #آمبره_بالیاژ #آمبره -مو#آرایشگاه #رایا #مش #هایلایت #سالن #رایا #haircolour #hair #balayage #hair #salon #beauty #raya #zahra_fard - 4 hours ago

188 Likes
1 Comments
0
Gives you wings...
Tags:
.
.
.
.
#productphotography #photography #photooftheday #product #studiophotography #foodphotography #canon #photographer #commercialphotography #productdesign #photoshoot #productphotographer #advertising #design #art #studio #instagood #stilllife #advertisingphotography #productphoto #fashion #locapixcaphotography #branding #raya #hypebeast #ig #nikon #stilllifephotography #food

Gives you wings... Tags: . . . . #productphotography #photography #photooftheday #product #studiophotography #foodphotography #canon #photographer #commercialphotography #productdesign #photoshoot #productphotographer #advertising #design #art #studio #instagood #stilllife #advertisingphotography #productphoto #fashion #locapixcaphotography #branding #raya #hypebeast #ig #nikon #stilllifephotography #food - 5 hours ago

73 Likes
4 Comments
0
Raya lagi #men #menstyle #friends #member #highschool #teacher #syawal #raya #2019 #longhair #curlyhair #classmate #asian #malaysia #maaf #zahir #batin

Raya lagi #men #menstyle #friends #member #highschool #teacher #syawal #raya #2019 #longhair #curlyhair #classmate #asian #malaysia #maaf #zahir #batin - 5 hours ago

20 Likes
2 Comments
0
#raya#raya2019 #raya2019 #raya2019#raya2019#raya2019#raya#raya2019 #raya2019 #raya2019 #raya2019# #raya#raya2019 #raya2019 #raya2019#raya2019#raya2019#raya#raya2019 #bajukurungsongket #bajukurunglace #artist #artismalaysia #weddingdecor #weddingdecor#malaysiaweddingguide #bajukurungsongket #bruneiwedding #brunei#brunei #malaysiakini #malaysiaweddingpackage #wedding #weddingdress #weddingdecor #shahalam #selangor #kurungpahang #bruneiwedding #brunei #jedan #batik #batikmalaysia #kurungbatik #malaysiakini #mua #bruneiwedding #kurungpahang #kurungkedah #kurungmodern #kurungbatik #bajukurungsongket #bajukurunglace #artist #artismalaysia #weddingdecor #weddingdecor#malaysiaweddingguide #bajukurungsongket #bruneiwedding #brunei#brunei #malaysiakini #malaysiaweddingpackage #wedding #weddingdress #weddingdecor #shahalam #selangor #kurungpahang #bruneiwedding #brunei #jedan #batik #batikmalaysia #kurungbatik #malaysiakini #mua #bruneiwedding #kurungpahang #kurungkedah #kurungmodern #kurungbatik #bajukurungsongket #bajukurunglace #artist #artismalaysia #weddingdecor #weddingdecor#malaysiaweddingguide #bajukurungsongket #bruneiwedding #brunei#brunei #malaysiakini #malaysiaweddingpackage #wedding #weddingdress #weddingdecor #shahalam #selangor #kurungpahang #bruneiwedding #brunei #jedan #batik #batikmalaysia #kurungbatik #malaysiakini #mua #bruneiwedding #kurungpahang#kurungkedah #rtm #astroworld #artist #artismalaysia #weddingdecor#weddingdecor#malaysiaweddingguide #baju#bajukurunglace #baju#batik #bajukurungsongket#artismalaysia#kurungpahang #bajukurungsongket#bajukurungbatik

#raya #raya2019 #raya2019 #raya2019 #raya2019 #raya2019 #raya #raya2019 #raya2019 #raya2019 #raya2019 # #raya #raya2019 #raya2019 #raya2019 #raya2019 #raya2019 #raya #raya2019 #bajukurungsongket #bajukurunglace #artist #artismalaysia #weddingdecor #weddingdecor #malaysiaweddingguide #bajukurungsongket #bruneiwedding #brunei #brunei #malaysiakini #malaysiaweddingpackage #wedding #weddingdress #weddingdecor #shahalam #selangor #kurungpahang #bruneiwedding #brunei #jedan #batik #batikmalaysia #kurungbatik #malaysiakini #mua #bruneiwedding #kurungpahang #kurungkedah #kurungmodern #kurungbatik #bajukurungsongket #bajukurunglace #artist #artismalaysia #weddingdecor #weddingdecor #malaysiaweddingguide #bajukurungsongket #bruneiwedding #brunei #brunei #malaysiakini #malaysiaweddingpackage #wedding #weddingdress #weddingdecor #shahalam #selangor #kurungpahang #bruneiwedding #brunei #jedan #batik #batikmalaysia #kurungbatik #malaysiakini #mua #bruneiwedding #kurungpahang #kurungkedah #kurungmodern #kurungbatik #bajukurungsongket #bajukurunglace #artist #artismalaysia #weddingdecor #weddingdecor #malaysiaweddingguide #bajukurungsongket #bruneiwedding #brunei #brunei #malaysiakini #malaysiaweddingpackage #wedding #weddingdress #weddingdecor #shahalam #selangor #kurungpahang #bruneiwedding #brunei #jedan #batik #batikmalaysia #kurungbatik #malaysiakini #mua #bruneiwedding #kurungpahang #kurungkedah #rtm #astroworld #artist #artismalaysia #weddingdecor #weddingdecor #malaysiaweddingguide #baju #bajukurunglace #baju #batik #bajukurungsongket #artismalaysia #kurungpahang #bajukurungsongket #bajukurungbatik - 5 hours ago

14 Likes
3 Comments
0
Red bull....
.
.
.
..
.
.
#productphotography #photography #photooftheday #product #studiophotography #foodphotography #canon #photographer #commercialphotography #productdesign #photoshoot #productphotographer #advertising #design #art #studio #instagood #stilllife #advertisingphotography #productphoto #fashion #locapixcaphotography #branding #raya #hypebeast #ig #nikon #stilllifephotography #food

Red bull.... . . . .. . . #productphotography #photography #photooftheday #product #studiophotography #foodphotography #canon #photographer #commercialphotography #productdesign #photoshoot #productphotographer #advertising #design #art #studio #instagood #stilllife #advertisingphotography #productphoto #fashion #locapixcaphotography #branding #raya #hypebeast #ig #nikon #stilllifephotography #food - 5 hours ago

16 Likes
0 Comments
0
Oh hello..
Ini kan raya.. 😂😂😂
#EidMubarak #TeamKerjaRaya #Raya
#LemangPeriukKera #KetupatPalas
#itsallaboutmymoment #favourite #moment #life #world #iamreal #friendship #bonding #Recreation #Healthy #Smile #Stamina #Nature #Calm #positivevibes #girlinme #single #singlelife #instapics #pictureoftheday #pictureofme #iMJustAKid #iDDoAnything #AwkwardMe #iDoExist

Oh hello.. Ini kan raya.. #EidMubarak #TeamKerjaRaya #Raya #LemangPeriukKera #KetupatPalas #itsallaboutmymoment #favourite #moment #life #world #iamreal #friendship #bonding #Recreation #Healthy #Smile #Stamina #Nature #Calm #positivevibes #girlinme #single #singlelife #instapics #pictureoftheday #pictureofme #iMJustAKid #iDDoAnything #AwkwardMe #iDoExist - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
13 years and counting. Missing out @nxzsxxl @reed_onereddevil. The best of the of the best. #friendship #friends #iteclementi #family #instaraya #hariraya2k19 #amacamraya2019 #raya #aidilfitri

13 years and counting. Missing out @nxzsxxl @reed_onereddevil. The best of the of the best. #friendship #friends #iteclementi #family #instaraya #hariraya2k19 #amacamraya2019 #raya #aidilfitri - 5 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Rambut satu keluarga wangi dan sihat. Saiz yang kecil mudah di bawa kemana-mana.
.
.
💖RM50 free pos 💖
.
.
DM/wasap 012-133691
DM/wasap 012-133691
.
.
#hairserumrayaedition 
#kaklinwarrior #rambut #raya #serumrambut
#FaithFleurByCtyMary

Rambut satu keluarga wangi dan sihat. Saiz yang kecil mudah di bawa kemana-mana. . . RM50 free pos . . DM/wasap 012-133691 DM/wasap 012-133691 . . #hairserumrayaedition #kaklinwarrior #rambut #raya #serumrambut #FaithFleurByCtyMary - 5 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
Open house rumah kak t @miss_faseeyah @eisyaalia 😘
.
#raya #2019 #family #openhouses
#love #life #instalike #instadaily #instapic #instagood #instagram #selfie

Open house rumah kak t @miss_faseeyah @eisyaalia . #raya #2019 #family #openhouses #love #life #instalike #instadaily #instapic #instagood #instagram #selfie - 5 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
✅✅😉😉 #batch01 #2k19 #raya #santai #kamixrempit #kamixsombong #kamixramaiofficial #modenaskriss110 #wave125malaya #hondafuture #kluangjohor

#batch01 #2k19 #raya #santai #kamixrempit #kamixsombong #kamixramaiofficial #modenaskriss110 #wave125malaya #hondafuture #kluangjohor - 5 hours ago

42 Likes
0 Comments
0
Red Bull.....
.
.
.
.
.
.
#productphotography #photography #photooftheday #product #studiophotography #foodphotography #canon #photographer #commercialphotography #productdesign #photoshoot #productphotographer #advertising #design #art #studio #instagood #stilllife #advertisingphotography #productphoto #fashion #locapixcaphotography #branding #raya #hypebeast #ig #nikon #stilllifephotography #food #nikon

Red Bull..... . . . . . . #productphotography #photography #photooftheday #product #studiophotography #foodphotography #canon #photographer #commercialphotography #productdesign #photoshoot #productphotographer #advertising #design #art #studio #instagood #stilllife #advertisingphotography #productphoto #fashion #locapixcaphotography #branding #raya #hypebeast #ig #nikon #stilllifephotography #food #nikon - 5 hours ago

24 Likes
1 Comments
0
#ullamkollaipoguthada 
#badeacchelagtehain 
#ramsakshi 
#rampriya 
#ramkapoor 
#sakshitanwarworld 
#raya #rashi 
#ukp #balh

#ullamkollaipoguthada #badeacchelagtehain #ramsakshi #rampriya #ramkapoor #sakshitanwarworld #raya #rashi #ukp #balh - 5 hours ago

10 Likes
3 Comments
0
160619
Geng raya 👣

#2K19 #Raya
#Ootd #GengRaya
#Syawal #Lepak
#LightRoom

160619 Geng raya #2K19 #Raya #Ootd #GengRaya #Syawal #Lepak #LightRoom - 5 hours ago

13 Likes
1 Comments
0
Masih mencari iman untuk solat tahajud 
Follow sekali @skia_ke45 .
.
. .
#gadismelayu #gadistercantik #awek #cewek #puasa #bulanramadhan #tiktok #tiktokmemes #tiktokvideo #tiktokgirls #tiktokcringe #tiktokgirls #tiktokcringe  #football #love #abangmotor #kata #cakapabah #kakimotor #sahur #puasa #respol #hondarespol #gadismotor #gadis #gadismelayu #gadishijab #gadiscantik #gadishot #raya

Masih mencari iman untuk solat tahajud Follow sekali @skia_ke45 . . . . #gadismelayu #gadistercantik #awek #cewek #puasa #bulanramadhan #tiktok #tiktokmemes #tiktokvideo #tiktokgirls #tiktokcringe #tiktokgirls #tiktokcringe #football #love #abangmotor #kata #cakapabah #kakimotor #sahur #puasa #respol #hondarespol #gadismotor #gadis #gadismelayu #gadishijab #gadiscantik #gadishot #raya - 5 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
Blue💙🌚 #raya
#2019

Blue🌚 #raya #2019 - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
😻
#russianbluecat #russianblue #cat #meow #beauty #instacat #instacats #playing #cute #enjoy #happy #happycat #catlife #grey #catsofinstagram #raya

#russianbluecat #russianblue #cat #meow #beauty #instacat #instacats #playing #cute #enjoy #happy #happycat #catlife #grey #catsofinstagram #raya - 5 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
#beauty #Raya #polariods 
#unedited #raw #beautyskin

#beauty #Raya #polariods #unedited #raw #beautyskin - 5 hours ago

85 Likes
3 Comments
0
First encounter with a light saber!! 🎆
#family #starwars #sith #asia #rizq #android #winner #global #puzzle #weekend #baby #adik #cute #Singapore #home #awesome #joy #happy #hairstyle #grow #goals #fun #toys #raya #dad #hdb #saber #jedi

First encounter with a light saber!! #family #starwars #sith #asia #rizq #android #winner #global #puzzle #weekend #baby #adik #cute #Singapore #home #awesome #joy #happy #hairstyle #grow #goals #fun #toys #raya #dad #hdb #saber #jedi - 5 hours ago

13 Likes
1 Comments
0
Oh son! 😍😜
#adik #cute #tembam #asia #rizq #huawei #dad #hdb #syukur #blessed #bliss #Singapore #6 #love #passion #home #awesome #joy #happy #hairstyle #grow #goals #fun #toys #raya #thor #worthy #hungry #avengers #toddler

Oh son! #adik #cute #tembam #asia #rizq #huawei #dad #hdb #syukur #blessed #bliss #Singapore #6 #love #passion #home #awesome #joy #happy #hairstyle #grow #goals #fun #toys #raya #thor #worthy #hungry #avengers #toddler - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Cadar 4IN1 90% COTTON
🍒 2 bantal
🍒 1 bantal bulat
🍒 1 cadar
Harga 💵 RM 79.00

RM10 Pos ke Semenanjung
Sabah Sarawak tambah RM20

#cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarpatchwork3in1 #cadarpatchwork6in1 #cadarpatchwork6in1murah
#selimutcotton #selimutmurah #selimutpatchwork #ikealover #homedecor #cadarmurahje #bedsheets #bedsheetmurah #bedsheetmalaysia
#igshopmalaysia #igshopmurah #shoppingonlinemalaysia #hadiah #homedecor
#hadiahbirthday #hadiahkahwin #homesweet #raya #carpetmurah #homesweethome #kahwin #murahmurah

Cadar 4IN1 90% COTTON 2 bantal 1 bantal bulat 1 cadar Harga RM 79.00 RM10 Pos ke Semenanjung Sabah Sarawak tambah RM20 #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarpatchwork3in1 #cadarpatchwork6in1 #cadarpatchwork6in1murah #selimutcotton #selimutmurah #selimutpatchwork #ikealover #homedecor #cadarmurahje #bedsheets #bedsheetmurah #bedsheetmalaysia #igshopmalaysia #igshopmurah #shoppingonlinemalaysia #hadiah #homedecor #hadiahbirthday #hadiahkahwin #homesweet #raya #carpetmurah #homesweethome #kahwin #murahmurah - 5 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Cadar 4IN1 90% COTTON
🍒 2 bantal
🍒 1 bantal bulat
🍒 1 cadar
Harga 💵 RM 79.00

RM10 Pos ke Semenanjung
Sabah Sarawak tambah RM20

#cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarpatchwork3in1 #cadarpatchwork6in1 #cadarpatchwork6in1murah
#selimutcotton #selimutmurah #selimutpatchwork #ikealover #homedecor #cadarmurahje #bedsheets #bedsheetmurah #bedsheetmalaysia
#igshopmalaysia #igshopmurah #shoppingonlinemalaysia #hadiah #homedecor
#hadiahbirthday #hadiahkahwin #homesweet #raya #carpetmurah #homesweethome #kahwin #murahmurah

Cadar 4IN1 90% COTTON 2 bantal 1 bantal bulat 1 cadar Harga RM 79.00 RM10 Pos ke Semenanjung Sabah Sarawak tambah RM20 #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarpatchwork3in1 #cadarpatchwork6in1 #cadarpatchwork6in1murah #selimutcotton #selimutmurah #selimutpatchwork #ikealover #homedecor #cadarmurahje #bedsheets #bedsheetmurah #bedsheetmalaysia #igshopmalaysia #igshopmurah #shoppingonlinemalaysia #hadiah #homedecor #hadiahbirthday #hadiahkahwin #homesweet #raya #carpetmurah #homesweethome #kahwin #murahmurah - 5 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Cadar 4IN1 90% COTTON
🍒 2 bantal
🍒 1 bantal bulat
🍒 1 cadar
Harga 💵 RM 79.00

RM10 Pos ke Semenanjung
Sabah Sarawak tambah RM20

#cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarpatchwork3in1 #cadarpatchwork6in1 #cadarpatchwork6in1murah
#selimutcotton #selimutmurah #selimutpatchwork #ikealover #homedecor #cadarmurahje #bedsheets #bedsheetmurah #bedsheetmalaysia
#igshopmalaysia #igshopmurah #shoppingonlinemalaysia #hadiah #homedecor
#hadiahbirthday #hadiahkahwin #homesweet #raya #carpetmurah #homesweethome #kahwin #murahmurah

Cadar 4IN1 90% COTTON 2 bantal 1 bantal bulat 1 cadar Harga RM 79.00 RM10 Pos ke Semenanjung Sabah Sarawak tambah RM20 #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarpatchwork3in1 #cadarpatchwork6in1 #cadarpatchwork6in1murah #selimutcotton #selimutmurah #selimutpatchwork #ikealover #homedecor #cadarmurahje #bedsheets #bedsheetmurah #bedsheetmalaysia #igshopmalaysia #igshopmurah #shoppingonlinemalaysia #hadiah #homedecor #hadiahbirthday #hadiahkahwin #homesweet #raya #carpetmurah #homesweethome #kahwin #murahmurah - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Cadar 4IN1 90% COTTON
🍒 2 bantal
🍒 1 bantal bulat
🍒 1 cadar
Harga 💵 RM 79.00

RM10 Pos ke Semenanjung
Sabah Sarawak tambah RM20

#cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarpatchwork3in1 #cadarpatchwork6in1 #cadarpatchwork6in1murah
#selimutcotton #selimutmurah #selimutpatchwork #ikealover #homedecor #cadarmurahje #bedsheets #bedsheetmurah #bedsheetmalaysia
#igshopmalaysia #igshopmurah #shoppingonlinemalaysia #hadiah #homedecor
#hadiahbirthday #hadiahkahwin #homesweet #raya #carpetmurah #homesweethome #kahwin #murahmurah

Cadar 4IN1 90% COTTON 2 bantal 1 bantal bulat 1 cadar Harga RM 79.00 RM10 Pos ke Semenanjung Sabah Sarawak tambah RM20 #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarpatchwork3in1 #cadarpatchwork6in1 #cadarpatchwork6in1murah #selimutcotton #selimutmurah #selimutpatchwork #ikealover #homedecor #cadarmurahje #bedsheets #bedsheetmurah #bedsheetmalaysia #igshopmalaysia #igshopmurah #shoppingonlinemalaysia #hadiah #homedecor #hadiahbirthday #hadiahkahwin #homesweet #raya #carpetmurah #homesweethome #kahwin #murahmurah - 5 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
pink for raya 🦋
.
.
.
.
.
#SHR #hariraya #raya #2019 #ootd #smmg #pink #photoshootoftheday #boys #guys #blackhair #model #photograpy #blogger #lifestyleblogger #blessed #grateful #thankyou2019

pink for raya 🦋 . . . . . #SHR #hariraya #raya #2019 #ootd #smmg #pink #photoshootoftheday #boys #guys #blackhair #model #photograpy #blogger #lifestyleblogger #blessed #grateful #thankyou2019 - 12 hours ago

50 Likes
11 Comments
0
raya lagikan ? 🌻.
-
cc; @musyrifh
#raya #rayacollection

raya lagikan ? . - cc; @musyrifh #raya #rayacollection - 1 day ago

238 Likes
2 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.