#prasekolah

50,094 posts

Menggambar unta,lihat vedio lengkapnya di youtube kita ya teman²
Link chanel ada di BIO 
#unta #hewan #binatang #menggambar #seni #art #drawing #playgroup #paud #drawing #draw #toy #belajar #prasekolah #balita #untukanak #anak #anakhits #mainan #animals #animal #arab

Menggambar unta,lihat vedio lengkapnya di youtube kita ya teman² Link chanel ada di BIO #unta #hewan #binatang #menggambar #seni #art #drawing #playgroup #paud #drawing #draw #toy #belajar #prasekolah #balita #untukanak #anak #anakhits #mainan #animals #animal #arab - 14 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
LITTLE ' NIBONG TEBAL ⠀
.⠀
NO 1, LORONG 1, TAMAN PANCUR UTAMA,⠀
14300 NIBONG TEBAL, PULAU PINANG.⠀
.⠀
PUAN ​​IZZAH⠀
013-455 4078⠀
.⠀
OPEN REGISTRATION 2020: KINI DIBUKA DI 36 RANGKAIAN TADIKA-TADIKA LITTLE ‘ABD SELURUH MALAYSIA.⠀
.⠀
Layari untuk ketahui lebih lanjut mengenai Little ‘Abd: https://littleabd.com/⠀
.⠀
Layari untuk ketahui 36 Rangkaian Tadika Little ‘Abd Seluruh Malaysia: https://littleabd.com/branches/⠀
.⠀
.⠀
#PembelajaranBermulaDariHATI⠀
#JOMLittleAbd⠀
#LITTLEABDxIKIM⠀
#littleabd⠀
#quranic⠀
#integrated⠀
#tarbiyah⠀
#tadika⠀
#prasekolah⠀
#preschool⠀
#modultadika⠀
#programtadika⠀
#tadikaislam⠀
#kindybusiness

LITTLE ' NIBONG TEBAL ⠀ .⠀ NO 1, LORONG 1, TAMAN PANCUR UTAMA,⠀ 14300 NIBONG TEBAL, PULAU PINANG.⠀ .⠀ PUAN ​​IZZAH⠀ 013-455 4078⠀ .⠀ OPEN REGISTRATION 2020: KINI DIBUKA DI 36 RANGKAIAN TADIKA-TADIKA LITTLE ‘ABD SELURUH MALAYSIA.⠀ .⠀ Layari untuk ketahui lebih lanjut mengenai Little ‘Abd: https://littleabd.com/⠀ .⠀ Layari untuk ketahui 36 Rangkaian Tadika Little ‘Abd Seluruh Malaysia: https://littleabd.com/branches/⠀ .⠀ .⠀ #PembelajaranBermulaDariHATI#JOMLittleAbd#LITTLEABDxIKIM#littleabd#quranic#integrated#tarbiyah#tadika#prasekolah#preschool#modultadika#programtadika#tadikaislam#kindybusiness - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Untuk anak-anak belajar Menulis abjad
.
🎯Anak-anak boleh praktis menulis abjad..mulakan dengan huruf kecil dahulu 🎯Boleh belajar tulis sampai pandai, anak juga boleh kenal abjad 🎯Buku ni boleh tulis dan padam berulang kali. Tebal pulak tu dan besar. Warna buku pun cantik. Sesuai untuk usia 3-6tahun.

Anak- anak sekolah rendah yg masih kompius abjad terutama b dan d juga boleh dicadangkan beli buku ni

https://bukupandaimenulis.wasap.my

#belajarmenulis
#ibubapa #prasekolah #preschoolteacher #tadikamalaysia #tadika #taska #tadikapasti2019

Untuk anak-anak belajar Menulis abjad . 🎯Anak-anak boleh praktis menulis abjad..mulakan dengan huruf kecil dahulu 🎯Boleh belajar tulis sampai pandai, anak juga boleh kenal abjad 🎯Buku ni boleh tulis dan padam berulang kali. Tebal pulak tu dan besar. Warna buku pun cantik. Sesuai untuk usia 3-6tahun. Anak- anak sekolah rendah yg masih kompius abjad terutama b dan d juga boleh dicadangkan beli buku ni https://bukupandaimenulis.wasap.my #belajarmenulis #ibubapa #prasekolah #preschoolteacher #tadikamalaysia #tadika #taska #tadikapasti2019 - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Kalau kemarin Rayyan bermain dengan arah, kali ini tentang posisi. "Kakak tau posisi itu apa?" Engga tau bu...OK kita belajar sama-sama yaa. Belajarnya pakai mobil-mobilan punya Rayyan. Nnti kakak bakal tau apa itu posisi. Ibu hanya kasih presentasi sebentar ke Rayyan selebihnya Rayyan main sendiri. Saat main, Rayyan menyimpan mobilnya sebagian besar sudah sesuai dengan petunjuk lembar kerjanya, yang salah hanya 1-2 lembar kerja aja. Allhamdulillah tinggal lancarin yang salah aja. Tahap selanjutnya baru deh jelasin apa arti posisi.
.
.
.
Manfaat permainan ini bisa melatih motorik halus, koordinasi tangan dan mata, melatih daya kognitif, dan meningkatkan fokus serta konsentrasi anak.
.
.
🔅 Nama Permainan : Car Position
.
.
.
🔅 Alat & Bahan :
✔ Lembar kerja ✔ Gelas plastik
✔ Mobil mainan
✔ Baki plastik
.
.
.
.
🔅 Cara Permainan :
1. Beritahu anak cara permainan nya sambil dicontohkan, yaitu menyimpan mobil sesuai petunjuk lembar kerja.
2. Dampingi anak selama kegiatan.
3. Apresiasi hasilnya.
.
.
.
#rayyanbermain #rayyan41bulan #idemain #idemainanak #idebermain #idebermainanak  #bermainsambilbelajar #bermaindanbelajar #bermainsambilbelajardirumah #bermaindirumah #montessori #montessoridirumah #areamatematika #prasekolah #kurikulumprasekolah #montessoriathome #practicallifearea #practicallife #montessoritoddler #montessoriinspired #playandlearn #playandlearingkids #playandlearning #finemotoractivity #finemotorskill #toddler #toodleractivities #toddleractivitiesathome #chaisplay

Kalau kemarin Rayyan bermain dengan arah, kali ini tentang posisi. "Kakak tau posisi itu apa?" Engga tau bu...OK kita belajar sama-sama yaa. Belajarnya pakai mobil-mobilan punya Rayyan. Nnti kakak bakal tau apa itu posisi. Ibu hanya kasih presentasi sebentar ke Rayyan selebihnya Rayyan main sendiri. Saat main, Rayyan menyimpan mobilnya sebagian besar sudah sesuai dengan petunjuk lembar kerjanya, yang salah hanya 1-2 lembar kerja aja. Allhamdulillah tinggal lancarin yang salah aja. Tahap selanjutnya baru deh jelasin apa arti posisi. . . . Manfaat permainan ini bisa melatih motorik halus, koordinasi tangan dan mata, melatih daya kognitif, dan meningkatkan fokus serta konsentrasi anak. . . 🔅 Nama Permainan : Car Position . . . 🔅 Alat & Bahan : ✔ Lembar kerja ✔ Gelas plastik ✔ Mobil mainan ✔ Baki plastik . . . . 🔅 Cara Permainan : 1. Beritahu anak cara permainan nya sambil dicontohkan, yaitu menyimpan mobil sesuai petunjuk lembar kerja. 2. Dampingi anak selama kegiatan. 3. Apresiasi hasilnya. . . . #rayyanbermain #rayyan41bulan #idemain #idemainanak #idebermain #idebermainanak #bermainsambilbelajar #bermaindanbelajar #bermainsambilbelajardirumah #bermaindirumah #montessori #montessoridirumah #areamatematika #prasekolah #kurikulumprasekolah #montessoriathome #practicallifearea #practicallife #montessoritoddler #montessoriinspired #playandlearn #playandlearingkids #playandlearning #finemotoractivity #finemotorskill #toddler #toodleractivities #toddleractivitiesathome #chaisplay - 4 hours ago

23 Likes
0 Comments
0
Motor kasar.. Membaling dan menangkap bola.. #prasekolah

Motor kasar.. Membaling dan menangkap bola.. #prasekolah - 4 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Menggambar sepeda, untuk lihat lebih lengkapnya langsung ke chanel youtube kita ya teman², Link chanel ada di BIO
#sepeda #menggambar #art #seni #mainan #anak #anakhits #playgroup #paud #tk #belajar #drawing #draw #toy  #tv #bicycle #prasekolah #untukanak #balita

Menggambar sepeda, untuk lihat lebih lengkapnya langsung ke chanel youtube kita ya teman², Link chanel ada di BIO #sepeda #menggambar #art #seni #mainan #anak #anakhits #playgroup #paud #tk #belajar #drawing #draw #toy #tv #bicycle #prasekolah #untukanak #balita - 4 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Jika ada anak tahun 1-6 yang lemah matematik, Mungkin asasnya belum kukuh

ibubapa boleh bantu anak² dirumah dengan buku ASAS MATEMATIK.. Nak ?? #tadika #prasekolah #ibubapa #cikgu #anakkecil #cepatbaca  #sayajualbuku #kidbook #malaysiamembaca #earlylearning #onlinestore #preschoolbooks #homeschooling #readaloud #kedaionlinemalaysia #bazarpaknil #storybook #birthdaygift #matematik #igshoppingmalaysia #guru #bacabuku #instabook #sukabuku #promobuku #bukubayi #bukuonline  #bukukanakkanakmalaysia #sayajualbukukanakkanak

Jika ada anak tahun 1-6 yang lemah matematik, Mungkin asasnya belum kukuh ibubapa boleh bantu anak² dirumah dengan buku ASAS MATEMATIK.. Nak ?? #tadika #prasekolah #ibubapa #cikgu #anakkecil #cepatbaca #sayajualbuku #kidbook #malaysiamembaca #earlylearning #onlinestore #preschoolbooks #homeschooling #readaloud #kedaionlinemalaysia #bazarpaknil #storybook #birthdaygift #matematik #igshoppingmalaysia #guru #bacabuku #instabook #sukabuku #promobuku #bukubayi #bukuonline #bukukanakkanakmalaysia #sayajualbukukanakkanak - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
#LittleAbdShare⠀
.⠀
Pada dasarnya Little ‘Abd Programme (LAP) adalah kurikulum berasaskan Din Islam untuk kanak-kanak pra-sekolah.⠀
.⠀
OPEN REGISTRATION 2020: KINI DIBUKA DI 36 RANGKAIAN TADIKA-TADIKA LITTLE ‘ABD SELURUH MALAYSIA.⠀
.⠀
Layari untuk ketahui lebih lanjut mengenai Little ‘Abd: https://littleabd.com/⠀
.⠀
Layari untuk ketahui 36 Rangkaian Tadika Little ‘Abd Seluruh Malaysia: https://littleabd.com/branches/⠀
.⠀
.⠀
#PembelajaranBermulaDariHATI⠀
#JOMLittleAbd⠀
#LITTLEABDxIKIM⠀
#littleabd⠀
#quranic⠀
#integrated⠀
#tarbiyah⠀
#tadika⠀
#prasekolah⠀
#preschool⠀
#modultadika⠀
#programtadika⠀
#tadikaislam⠀
#kindybusiness

#LittleAbdShare ⠀ .⠀ Pada dasarnya Little ‘Abd Programme (LAP) adalah kurikulum berasaskan Din Islam untuk kanak-kanak pra-sekolah.⠀ .⠀ OPEN REGISTRATION 2020: KINI DIBUKA DI 36 RANGKAIAN TADIKA-TADIKA LITTLE ‘ABD SELURUH MALAYSIA.⠀ .⠀ Layari untuk ketahui lebih lanjut mengenai Little ‘Abd: https://littleabd.com/⠀ .⠀ Layari untuk ketahui 36 Rangkaian Tadika Little ‘Abd Seluruh Malaysia: https://littleabd.com/branches/⠀ .⠀ .⠀ #PembelajaranBermulaDariHATI#JOMLittleAbd#LITTLEABDxIKIM#littleabd#quranic#integrated#tarbiyah#tadika#prasekolah#preschool#modultadika#programtadika#tadikaislam#kindybusiness - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Packingggg 
Packinggg
Packingg
Stock makin surut
Bila GAJI
semua TERUS GRAB SBB TAKUT HABIS 😜😜😜 #int3tree 
#int3treejohor 
#int3treeXwhi 
#int3treemurah 
#parentingtips 
#parentingislamic 
#parentingproblem 
#prasekolah 
#brainybunch 
#austismemalaysia 
#pendidikan 
#supplimentmindamalaysia 
#supplimentmindajohor
#supplimentmurah 
#supplimentberkesan

Packingggg Packinggg Packingg Stock makin surut Bila GAJI semua TERUS GRAB SBB TAKUT HABIS 😜😜😜 #int3tree #int3treejohor #int3treeXwhi #int3treemurah #parentingtips #parentingislamic #parentingproblem #prasekolah #brainybunch #austismemalaysia #pendidikan #supplimentmindamalaysia #supplimentmindajohor #supplimentmurah #supplimentberkesan - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Belum masuk usia 4 tahun sudah pada masuk bimba atau les calistung. Gimana dengan anak-anak bunda, sudah diikutkan les juga?

Belum berpikir sampai di situ sih kalau aku. Apalagi usia Kk Sayyid masih 3th 9bln dan aku bukan ibu pekerja di luar rumah, harusnya bisa ya belajar sama bundanya.

Baiklah siapkan dulu media belajarnya. Beli buku ini sambil mengamati perkembangan Kk Sayyid. Untuk saat ini si doi belum siap apalagi dia anak laki-laki yang aktif, jadi gak dipaksain. Hanya ngaji iqro' lanjut hafalan surat pendek (itu pun sama bundanya) yang masih mau dia tekuni, malah dia yang suka minta "ayo bund ngaji". Mau juga buku ini. Beli di aku yes

#belajarbaca
#mengenalhuruf
#calistung
#prasekolah
#bermaindanbelajar
#ayosekolah
#yukngaji
#jualanbuku
#dolananbukucibitung
#uplotkeroyokan

Belum masuk usia 4 tahun sudah pada masuk bimba atau les calistung. Gimana dengan anak-anak bunda, sudah diikutkan les juga? Belum berpikir sampai di situ sih kalau aku. Apalagi usia Kk Sayyid masih 3th 9bln dan aku bukan ibu pekerja di luar rumah, harusnya bisa ya belajar sama bundanya. Baiklah siapkan dulu media belajarnya. Beli buku ini sambil mengamati perkembangan Kk Sayyid. Untuk saat ini si doi belum siap apalagi dia anak laki-laki yang aktif, jadi gak dipaksain. Hanya ngaji iqro' lanjut hafalan surat pendek (itu pun sama bundanya) yang masih mau dia tekuni, malah dia yang suka minta "ayo bund ngaji". Mau juga buku ini. Beli di aku yes #belajarbaca #mengenalhuruf #calistung #prasekolah #bermaindanbelajar #ayosekolah #yukngaji #jualanbuku #dolananbukucibitung #uplotkeroyokan - 12 hours ago

4 Likes
3 Comments
0
.
*MY BOOK OF PHONIC 1000 WORDS*

Harga: RM20.90
Postage: RM8.50 (sm)
.
✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age.
✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds.
✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words.
✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage

Bilangan Muka Surat: 128 m/s

Siapa nak ? 😊
Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS
.
.
#MyBookOfPhonics #1000words  #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik  #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe
#buyforbaby #buyforkids #readaloudsession

. *MY BOOK OF PHONIC 1000 WORDS* Harga: RM20.90 Postage: RM8.50 (sm) . ✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age. ✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds. ✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words. ✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage Bilangan Muka Surat: 128 m/s Siapa nak ? 😊 Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS . . #MyBookOfPhonics #1000words #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe #buyforbaby #buyforkids #readaloudsession - 16 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
*MY BOOK OF PHONICS 1000 WORDS*

Harga: RM20.90
Postage: RM8.50 (sm)
.
✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age.
✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds.
✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words.
✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage

Bilangan Muka Surat: 128 m/s

Siapa nak ? 😊
Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS
.
.
#MyBookOfPhonics #1000words  #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik  #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe
#buyforbaby #buyforkids #readaloudsession

. *MY BOOK OF PHONICS 1000 WORDS* Harga: RM20.90 Postage: RM8.50 (sm) . ✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age. ✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds. ✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words. ✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage Bilangan Muka Surat: 128 m/s Siapa nak ? 😊 Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS . . #MyBookOfPhonics #1000words #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe #buyforbaby #buyforkids #readaloudsession - 16 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
*MY BOOK OF PHONICS 1000 WORDS*

Harga: RM20.90
Postage: RM8.50 (sm)
.
✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age.
✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds.
✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words.
✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage

Bilangan Muka Surat: 128 m/s

Siapa nak ? 😊
Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS
.
.
#MyBookOfPhonics #1000words  #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik  #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe
#buyforbaby #buyforkids #readaloudsession

. *MY BOOK OF PHONICS 1000 WORDS* Harga: RM20.90 Postage: RM8.50 (sm) . ✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age. ✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds. ✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words. ✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage Bilangan Muka Surat: 128 m/s Siapa nak ? 😊 Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS . . #MyBookOfPhonics #1000words #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe #buyforbaby #buyforkids #readaloudsession - 16 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
*MY BOOK OF PHONICS 1000 WORDS*

Harga: RM20.90
Postage: RM8.50 (sm)
.
✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age.
✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds.
✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words.
✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage

Bilangan Muka Surat: 128 m/s

Siapa nak ? 😊
Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS
.
.
#MyBookOfPhonics #1000words  #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik  #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe
#buyforbaby #buyforkids #readaloudsession

. *MY BOOK OF PHONICS 1000 WORDS* Harga: RM20.90 Postage: RM8.50 (sm) . ✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age. ✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds. ✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words. ✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage Bilangan Muka Surat: 128 m/s Siapa nak ? 😊 Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS . . #MyBookOfPhonics #1000words #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe #buyforbaby #buyforkids #readaloudsession - 16 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
*MY BOOK OF PHONICS 1000 WORDS*

Harga: RM20.90
Postage: RM8.50 (sm)
.
✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age.
✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds.
✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words.
✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage

Bilangan Muka Surat: 128 m/s

Siapa nak ? 😊
Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS
.
.
#MyBookOfPhonics #1000words  #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik  #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe
#buyforbaby #buyforkids #readaloudsession

. *MY BOOK OF PHONICS 1000 WORDS* Harga: RM20.90 Postage: RM8.50 (sm) . ✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age. ✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds. ✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words. ✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage Bilangan Muka Surat: 128 m/s Siapa nak ? 😊 Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS . . #MyBookOfPhonics #1000words #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe #buyforbaby #buyforkids #readaloudsession - 16 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
.
*MY BOOK OF PHONICS 1000 WORDS*

Harga: RM20.90
Postage: RM8.50 (sm)
.
✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age.
✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds.
✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words.
✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage

Bilangan Muka Surat: 128 m/s

Siapa nak ? 😊
Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS
.
.
#MyBookOfPhonics #1000words  #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik  #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe
#buyforbaby #buyforkids #readaloudsession

. *MY BOOK OF PHONICS 1000 WORDS* Harga: RM20.90 Postage: RM8.50 (sm) . ✅ This remarkable and resourceful book of phonetic patterns provides a unique way for both parents and teachers to assist their preschool children build their skills in the learning of phonics at an early age. ✅ The books offers awide range of learning matters by introducing 1000 words which are categorised in various forms such as having ‘long’ , ‘short’ , ‘broad’ and others sounds. ✅ This will allow the child to practise and learn the correct ways of reading and pronouncing the words. ✅ This study materials will no doubt provide a basic approach to reinforcing and building phonemic awareness by developing the growing child’s early vocabulary usage Bilangan Muka Surat: 128 m/s Siapa nak ? 😊 Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA-ENGLISH-PHONICS . . #MyBookOfPhonics #1000words #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe #buyforbaby #buyforkids #readaloudsession - 16 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Buku ni memang bagus untuk anak belajar membaca.. Harga RM15 jerr.. Stok dah masuk..
.
Ibu ayah..Guru2, boleh tengok dalam buku ni kat link ni ye 😁
 https://www.mommyhappygroup.com/buku-asas-bacaan-50-jam/

Siapa nak ? 😊
Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA
.
.
#BacaanAsasBM50Jam #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik  #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe
#buyforbaby #buyforkids #readaloudsession

Buku ni memang bagus untuk anak belajar membaca.. Harga RM15 jerr.. Stok dah masuk.. . Ibu ayah..Guru2, boleh tengok dalam buku ni kat link ni ye 😁 https://www.mommyhappygroup.com/buku-asas-bacaan-50-jam/ Siapa nak ? 😊 Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA . . #BacaanAsasBM50Jam #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe #buyforbaby #buyforkids #readaloudsession - 17 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Buku ni memang bagus untuk anak belajar membaca.. Harga RM15 jerr.. Stok dah masuk..
.
Ibu ayah..Guru2, boleh tengok dalam buku ni kat link ni ye 😁
 https://www.mommyhappygroup.com/buku-asas-bacaan-50-jam/

Siapa nak ? 😊
Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA
.
.
#BacaanAsasBM50Jam #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik  #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe
#buyforbaby #buyforkids #readaloudsession

Buku ni memang bagus untuk anak belajar membaca.. Harga RM15 jerr.. Stok dah masuk.. . Ibu ayah..Guru2, boleh tengok dalam buku ni kat link ni ye 😁 https://www.mommyhappygroup.com/buku-asas-bacaan-50-jam/ Siapa nak ? 😊 Klik wasap.my/60195689346/PAKEJ-MEMBACA . . #BacaanAsasBM50Jam #pakejmembaca #bijakmembaca #belajarmembaca #kaedahsukukata #BahasaMelayu #bukuakanakkanakbest #bestseller #kaedahfonik #kenalhuruf #bunyihuruf #saizA4 #bukubesar #gambarmenarik #glossypaper #preschooler #homeschoolingmom #parentingmalaysia #prasekolah #educationalbooks #bukubacaankanakkanak #gengmommyhappy #anamariamshoppe #buyforbaby #buyforkids #readaloudsession - 17 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
TK B hari ini mempelajari tema tentang orang-orang yang bekerja di sekolahku dengan aktivitas mengisi LKS orang-orang yang bekerja di sekolah Putik. .

Kunjungi halaman Facebook kami untuk lebih banyak foto dan informasi. .

#PutikDurenSawit #PutikDS  #putikprasekolah #prasekolahputik #sekolahputik #sekolahputikindonesia #pendidikan #pendidikanprasekolah #pendidikananak #prasekolah #sekolah #edukasi #edukasiprasekolah #edukasianak #pendidikanbahasakalbu #jakartatimur #jakarta #durensawit #durensawitjaktim #klender #indonesia #tamankanakkanak #tamanbermain #education #preschool #preschooleducation #kindergarden #playgrouph #playground

TK B hari ini mempelajari tema tentang orang-orang yang bekerja di sekolahku dengan aktivitas mengisi LKS orang-orang yang bekerja di sekolah Putik. . Kunjungi halaman Facebook kami untuk lebih banyak foto dan informasi. . #PutikDurenSawit #PutikDS #putikprasekolah #prasekolahputik #sekolahputik #sekolahputikindonesia #pendidikan #pendidikanprasekolah #pendidikananak #prasekolah #sekolah #edukasi #edukasiprasekolah #edukasianak #pendidikanbahasakalbu #jakartatimur #jakarta #durensawit #durensawitjaktim #klender #indonesia #tamankanakkanak #tamanbermain #education #preschool #preschooleducation #kindergarden #playgrouph #playground - 18 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
TK B hari ini mempelajari tema tentang orang-orang yang bekerja di sekolahku dengan aktivitas berkenalan dengan staff dan karyawan yang ada di sekolah Putik. . .

Kunjungi halaman Facebook kami untuk lebih banyak foto dan informasi. .

#PutikDurenSawit #PutikDS  #putikprasekolah #prasekolahputik #sekolahputik #sekolahputikindonesia #pendidikan #pendidikanprasekolah #pendidikananak #prasekolah #sekolah #edukasi #edukasiprasekolah #edukasianak #pendidikanbahasakalbu #jakartatimur #jakarta #durensawit #durensawitjaktim #klender #indonesia #tamankanakkanak #tamanbermain #education #preschool #preschooleducation #kindergarden #playgrouph #playground

TK B hari ini mempelajari tema tentang orang-orang yang bekerja di sekolahku dengan aktivitas berkenalan dengan staff dan karyawan yang ada di sekolah Putik. . . Kunjungi halaman Facebook kami untuk lebih banyak foto dan informasi. . #PutikDurenSawit #PutikDS #putikprasekolah #prasekolahputik #sekolahputik #sekolahputikindonesia #pendidikan #pendidikanprasekolah #pendidikananak #prasekolah #sekolah #edukasi #edukasiprasekolah #edukasianak #pendidikanbahasakalbu #jakartatimur #jakarta #durensawit #durensawitjaktim #klender #indonesia #tamankanakkanak #tamanbermain #education #preschool #preschooleducation #kindergarden #playgrouph #playground - 18 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.