#pia

480,004 posts

Tonight, we walk dad instead.. #onyx #squishyface #pia #pushyprincess #rottdawgs #rottweiler #rottweilersofinstagram #onyxpia

Tonight, we walk dad instead.. #onyx #squishyface #pia #pushyprincess #rottdawgs #rottweiler #rottweilersofinstagram #onyxpia - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah Lama Tak Bersenamkan?

Jom hari ni kita longgarkan apa yang patut.Rasa2 lepas rasa ni badan korang naik tak? .
Kalau ada rasa malas nak tido tu Jom kita buat senaman petang ni.. .
Kepenatan berdepan tuntutan tugasan harian di rumah dan di pejabat membuatkan ramai wanita mudah berasa tertekan. Namun tidak ramai orang mempunyai โ€˜kebolehanโ€™ untuk mengesan perkara ini daripada peringkat awal.
.
Bukan saja pada hujung minggu, setiap individu dinasihatkan untuk meluangkan masa setengah jam setiap hari sama ada pada waktu pagi atau selepas kerja untuk bersenam atau sekurang-kurangnya berjoging di kawasan rumah. .
Lebih baik bersenam dengan cara santai tetapi konsisten. Jika tidak dapat bersenam setiap hari, luangkan masa melakukannya sekurang-kurangnya tiga kali seminggu. Pilihan jenis senaman sangat penting untuk memastikan setiap rutin yang dipilih dapat dilakukan dengan tepat. Paling utama bersenamlah dengan rasa gembira dan bersahaja. .
Tambahnya, sebaik-baiknya, mulakan senaman dengan ulangan tiga set yang mana setiap set lakukan sebanyak 10 ke 15 kali ulangan. .
Jom bersenam๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ @anizamuna._ 
@anizamuna._ 
@anizamuna._ .
#gemokisawesome #tipskurus#sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia  #jalanjalancarimakantv3 #cjwowshop #cariakudisyurga #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikandaraya  #menusihat #instafamous #ramadhan2019 #jomdiet #gemukkuruscantik #bazaar #perutkempis#resepisihat#meleTop #programdiet #azamtahunbaru#curicuricinta #ame2019 #jangankecamsaya  #pia #paidreviewmalaysia #programdiet #menusedap #igshopping

Dah Lama Tak Bersenamkan? Jom hari ni kita longgarkan apa yang patut.Rasa2 lepas rasa ni badan korang naik tak? . Kalau ada rasa malas nak tido tu Jom kita buat senaman petang ni.. . Kepenatan berdepan tuntutan tugasan harian di rumah dan di pejabat membuatkan ramai wanita mudah berasa tertekan. Namun tidak ramai orang mempunyai โ€˜kebolehanโ€™ untuk mengesan perkara ini daripada peringkat awal. . Bukan saja pada hujung minggu, setiap individu dinasihatkan untuk meluangkan masa setengah jam setiap hari sama ada pada waktu pagi atau selepas kerja untuk bersenam atau sekurang-kurangnya berjoging di kawasan rumah. . Lebih baik bersenam dengan cara santai tetapi konsisten. Jika tidak dapat bersenam setiap hari, luangkan masa melakukannya sekurang-kurangnya tiga kali seminggu. Pilihan jenis senaman sangat penting untuk memastikan setiap rutin yang dipilih dapat dilakukan dengan tepat. Paling utama bersenamlah dengan rasa gembira dan bersahaja. . Tambahnya, sebaik-baiknya, mulakan senaman dengan ulangan tiga set yang mana setiap set lakukan sebanyak 10 ke 15 kali ulangan. . Jom bersenam๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ @anizamuna._ @anizamuna._ @anizamuna._ . #gemokisawesome #tipskurus #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #cjwowshop #cariakudisyurga #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikandaraya #menusihat #instafamous #ramadhan2019 #jomdiet #gemukkuruscantik #bazaar #perutkempis #resepisihat #meleTop #programdiet #azamtahunbaru #curicuricinta #ame2019 #jangankecamsaya #pia #paidreviewmalaysia #programdiet #menusedap #igshopping - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#twoforone #walkies #onyx #Pia  walking @onyxpia at the same time.. good workout for all involved

#twoforone #walkies #onyx #Pia walking @onyxpia at the same time.. good workout for all involved - 4 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Sape Suka Durianโค๏ธ .

Sekarang musim durian. Banyak post di wall juga bercerita mengenai keenakan raja buah ini. Ada macam-macam jenis malah asal viral mengatakan ada buah murah, berebut orang beratur.

Tapi di sebalik itu, baca pandangan dari Dr. Ezairy M.Sallih ini tentang durian.

Boleh ke makan banyak-banyak, tak takut demam ke? Menurut Dr Ezairy lagi, durian mengandungi kalori yang agak tinggi kalau diambil berlebih-lebihan. Dalam satu biji durian saja mengandungi hampir 1000 ke 2000 kalori, kalau diambil dalam kadar yang normal pun jumlah kalorinya mencecah antara 500-700 kalori. .

Apabila sejumlah kalori besar  diambil dalam waktu yang singkat, ia akan memberi beban kepada jantung dan menyebabkan jantung kita perlu bekerja lebih kuat, tekanan darah juga boleh meningkat. Sebab itulah bagi individu yang mempunyai darah tinggi, boleh makan durian tetapi berpada-pada.

Makan seulas je๐Ÿค”

@anizamuna._ 
@anizamuna._ 
@anizamuna._ .
#gemokisawesome #tipskurus#sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia  #jalanjalancarimakantv3 #cjwowshop #cariakudisyurga #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikandaraya  #menusihat #instafamous #ramadhan2019 #jomdiet #gemukkuruscantik #bazaar #perutkempis#resepisihat#meleTop #programdiet #azamtahunbaru#curicuricinta #ame2019 #jangankecamsaya  #pia #paidreviewmalaysia #programdiet #menusedap #igshopping

Sape Suka Durian๏ธ . Sekarang musim durian. Banyak post di wall juga bercerita mengenai keenakan raja buah ini. Ada macam-macam jenis malah asal viral mengatakan ada buah murah, berebut orang beratur. Tapi di sebalik itu, baca pandangan dari Dr. Ezairy M.Sallih ini tentang durian. Boleh ke makan banyak-banyak, tak takut demam ke? Menurut Dr Ezairy lagi, durian mengandungi kalori yang agak tinggi kalau diambil berlebih-lebihan. Dalam satu biji durian saja mengandungi hampir 1000 ke 2000 kalori, kalau diambil dalam kadar yang normal pun jumlah kalorinya mencecah antara 500-700 kalori. . Apabila sejumlah kalori besar diambil dalam waktu yang singkat, ia akan memberi beban kepada jantung dan menyebabkan jantung kita perlu bekerja lebih kuat, tekanan darah juga boleh meningkat. Sebab itulah bagi individu yang mempunyai darah tinggi, boleh makan durian tetapi berpada-pada. Makan seulas je๐Ÿค” @anizamuna._ @anizamuna._ @anizamuna._ . #gemokisawesome #tipskurus #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #cjwowshop #cariakudisyurga #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikandaraya #menusihat #instafamous #ramadhan2019 #jomdiet #gemukkuruscantik #bazaar #perutkempis #resepisihat #meleTop #programdiet #azamtahunbaru #curicuricinta #ame2019 #jangankecamsaya #pia #paidreviewmalaysia #programdiet #menusedap #igshopping - 10 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Antara stock yang masih available !
.
.
PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE!
PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE!
PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE!
.
Hah ramai tanya tya. Promo ni dah habis ke? Eh belum tauu. Sampai habis stok. Korang yang nak jimat tu apa lagi??? Cepat2 lah grab harga sale ni. Tak rugi pon tauuu. DM tya atau terus whatsapp di 0127585848 sekarang!Sekarang tauuuu! ๐Ÿค—
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
#dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #asalkandiabahagia #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #uneed4raya #kamarkamariah #Instaseleb #pia #cariakudisyurga

Antara stock yang masih available ! . . PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE! PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE! PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE! . Hah ramai tanya tya. Promo ni dah habis ke? Eh belum tauu. Sampai habis stok. Korang yang nak jimat tu apa lagi??? Cepat2 lah grab harga sale ni. Tak rugi pon tauuu. DM tya atau terus whatsapp di 0127585848 sekarang!Sekarang tauuuu! ๐Ÿค— . . #dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #asalkandiabahagia #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #uneed4raya #kamarkamariah #Instaseleb #pia #cariakudisyurga - 11 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Modelos de pia para banheiro. O modelo da minha serรก a de apoio, e vocรชs jรก escolheram ?

Foto: Google 
#nossoape #decoraรงรฃo
#inspiraรงรฃo
#bathroom #design #banheiro #modelos #pia #valorrealconstrucoes

Modelos de pia para banheiro. O modelo da minha serรก a de apoio, e vocรชs jรก escolheram ? Foto: Google #nossoape #decoraรงรฃo #inspiraรงรฃo #bathroom #design #banheiro #modelos #pia #valorrealconstrucoes - 23 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
@niyatifatnani #niyatifatnani #niyati #piansh #piya #pia #ansh #daivik #harshrajput #nazar #starplus

@niyatifatnani #niyatifatnani #niyati #piansh #piya #pia #ansh #daivik #harshrajput #nazar #starplus - 29 minutes ago

9 Likes
1 Comments
0
@niyatifatnani #niyatifatnani #niyati #piansh #piya #pia #ansh #harshrajput #daivik #nazar #starplus

@niyatifatnani #niyatifatnani #niyati #piansh #piya #pia #ansh #harshrajput #daivik #nazar #starplus - 32 minutes ago

12 Likes
1 Comments
0
KURTA AZHARUDIN โค๏ธ
.
Kacak tak kurta kalini ? ๐Ÿ˜‰ Ramai jeles tengok korang pakai kurta ni nanti taw hehe ๐Ÿคญ๐Ÿคญ Apa tunggu lagi, takkan stok dah habis baru nak order ??? โ€ผ๏ธ Order dengan admin cepat je sampai depan umah korang ๐Ÿ”ฅ tak perlu penat2 bersesak di butik ๐Ÿ˜‡
.
โœ… Material : GAZIANO COTTON โœ… SIZE : XXS - XL
โœ… PRICE : RM 109 (Normal Price RM 199)
โœ… Cutting Slim Fit
.
Cepat dm/whatsapp admin, klik je link di bio untuk tempah segera sebelum stok habis ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ“ฒ 013-5828174 ๐Ÿ“ฒ 013-5828174 . .
Wasap.my/60135828174
. . . 
#kurtahafiz #elrahexclusive #elrahbykauthar #pselrah #dropshipelrah #agenelrah #raya2019 #rayalebaran #elrahlebaran #rayasakan #bynuramirah #curicuricinta #pia #cariakudisyurga #aerilzafrel#alifaziz #bajuraya2019 #dresses #love #pakciktopeng#vscomalaysia #ketukketukramadhan #h2rtwraya #limawaktu2019 #leeyanaraya2019 #lalakiofficial #fattzura #zahirah

KURTA AZHARUDIN ๏ธ . Kacak tak kurta kalini ? Ramai jeles tengok korang pakai kurta ni nanti taw hehe ๐Ÿคญ๐Ÿคญ Apa tunggu lagi, takkan stok dah habis baru nak order ??? ๏ธ Order dengan admin cepat je sampai depan umah korang tak perlu penat2 bersesak di butik ๐Ÿ˜‡ . Material : GAZIANO COTTON SIZE : XXS - XL PRICE : RM 109 (Normal Price RM 199) Cutting Slim Fit . Cepat dm/whatsapp admin, klik je link di bio untuk tempah segera sebelum stok habis . 013-5828174 013-5828174 . . Wasap.my/60135828174 . . . #kurtahafiz #elrahexclusive #elrahbykauthar #pselrah #dropshipelrah #agenelrah #raya2019 #rayalebaran #elrahlebaran #rayasakan #bynuramirah #curicuricinta #pia #cariakudisyurga #aerilzafrel #alifaziz #bajuraya2019 #dresses #love #pakciktopeng #vscomalaysia #ketukketukramadhan #h2rtwraya #limawaktu2019 #leeyanaraya2019 #lalakiofficial #fattzura #zahirah - 33 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
We thank all who contributed for the special children of #AlShifaTrust. Yesterday, Governor Sindh, Mr. Imran Ismail, Secretary Aviation, CEO PIA, AM Arshad Malik, & many eminent guests attended a fundraiser by #PIA. Pakistanis proved their generosity & donated from around the world. #PIACares

We thank all who contributed for the special children of #AlShifaTrust . Yesterday, Governor Sindh, Mr. Imran Ismail, Secretary Aviation, CEO PIA, AM Arshad Malik, & many eminent guests attended a fundraiser by #PIA . Pakistanis proved their generosity & donated from around the world. #PIACares - 51 minutes ago

39 Likes
0 Comments
0
1 er selfie dans ma maison ๐Ÿก ๐Ÿคณ
#enfincheznous #piacity #pia #happy #happylife #welcome #myhouse #goodlife

1 er selfie dans ma maison ๐Ÿคณ #enfincheznous #piacity #pia #happy #happylife #welcome #myhouse #goodlife - 54 minutes ago

12 Likes
0 Comments
0
Telur Sumber Protein .
Siapa yang tak suka telur? Selain harganya yang tidak mahal, telur merupakan salah satu sumber protein terbaik โ€”yang penting bagi kita saat menjalani proses menurunkan berat badan atau membangun otot.

Telur ukuran jumbo, misalnya, mengandung 90 kalori dan 7,9 gram protein; ukuran ekstra besar memiliki 80 kalori dan tujuh gram protein.

Lalu, ukuran besar mengandung 72 kalori dan 6,3 gram protein; dan medium sebanyak 63 kalori dan 5,5 gram protein.

Meskipun kuning telur mengandung banyak nutrisi penting seperti zat besi dan vitamin A, D, E, dan K, bagian putih telur memadatkan sebagian besar protein.

Satu putih telur mengandung sekitar empat gram protein, sedangkan kuning telur mengandung 2,7 gram protein.

Makan Ikut portion ya.
.

@anizamuna._ 
@anizamuna._ 
@anizamuna._ 
#gemokisawesome #tipskurus#sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia  #jalanjalancarimakantv3 #cjwowshop #cariakudisyurga #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikandaraya  #menusihat #instafamous #ramadhan2019 #jomdiet #gemukkuruscantik #bazaar #perutkempis#resepisihat#meleTop #programdiet #azamtahunbaru#curicuricinta #ame2019 #jangankecamsaya  #pia #paidreviewmalaysia #programdiet #menusedap #igshopping

Telur Sumber Protein . Siapa yang tak suka telur? Selain harganya yang tidak mahal, telur merupakan salah satu sumber protein terbaik โ€”yang penting bagi kita saat menjalani proses menurunkan berat badan atau membangun otot. Telur ukuran jumbo, misalnya, mengandung 90 kalori dan 7,9 gram protein; ukuran ekstra besar memiliki 80 kalori dan tujuh gram protein. Lalu, ukuran besar mengandung 72 kalori dan 6,3 gram protein; dan medium sebanyak 63 kalori dan 5,5 gram protein. Meskipun kuning telur mengandung banyak nutrisi penting seperti zat besi dan vitamin A, D, E, dan K, bagian putih telur memadatkan sebagian besar protein. Satu putih telur mengandung sekitar empat gram protein, sedangkan kuning telur mengandung 2,7 gram protein. Makan Ikut portion ya. . @anizamuna._ @anizamuna._ @anizamuna._ #gemokisawesome #tipskurus #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #cjwowshop #cariakudisyurga #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikandaraya #menusihat #instafamous #ramadhan2019 #jomdiet #gemukkuruscantik #bazaar #perutkempis #resepisihat #meleTop #programdiet #azamtahunbaru #curicuricinta #ame2019 #jangankecamsaya #pia #paidreviewmalaysia #programdiet #menusedap #igshopping - 54 minutes ago

13 Likes
0 Comments
0
They stab you with words and fault you for moving around with scars
#Therapysession #Spokenwordspoetry #instagramwriter #poetsinautumn2019  #PIA #Poetry  #poetsinautumn  #poet

They stab you with words and fault you for moving around with scars #Therapysession #Spokenwordspoetry #instagramwriter #poetsinautumn2019 #PIA #Poetry #poetsinautumn #poet - 57 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
I Don't Know Why I Made The Vm On This Part Of The Song Bekhayali....Bt I Found The Mixing Of Clips Nd The Lyrics Almost Matched (According to me๐Ÿ˜€)...
Nw U Guys Tell Me How Is It.... #nazar #piansh #ansh #pia #harshrajputjayesh #niyatifatnani #starplus #davansh #daivik #vm #nazarvm #kabirsingh #bekhayali #pianshig

I Don't Know Why I Made The Vm On This Part Of The Song Bekhayali....Bt I Found The Mixing Of Clips Nd The Lyrics Almost Matched (According to me๐Ÿ˜€)... Nw U Guys Tell Me How Is It.... #nazar #piansh #ansh #pia #harshrajputjayesh #niyatifatnani #starplus #davansh #daivik #vm #nazarvm #kabirsingh #bekhayali #pianshig - 60 minutes ago

12 Likes
0 Comments
0
Dulu berat saya 101kg... memang langsung takleh buat squat ni... walaupun without weight (beban) . But Alhamdulillah MashaAllah after lost 27kg, I can do this ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ช๐Ÿป dengan 5KG dumbbell ... .

Syukur sangat3x ... .
Now road to ideal body shape ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.

Siapa nak join saya untuk misi yang sama ? LETS KILL THIS LOVEEEEE ! Eh silap . Tu lagu korea ! ๐Ÿ˜
.

LETS KILL THIS FATS ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ rammmpampam pampammmm .... (nyanyi lagu korea skettt)
.

Coach Syamim @_syamimamira
+60134709727
Online Weight Loss Coach
I lost 27 kg
. . 
#gemokisawesome #resepi_ala_kampung #senamankuruskanbadan #tipskurus  #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #resepidiet #30pesanansuara #dietmalaysia #bajuplussize #bawalchiffon #bajuraya #menusahur #officialdramasangat #AdamChempaka #jomdiet #azamtahunbaru #azamkurus #resepisihat #resepibonda #resepidiet  #pia #curicuricinta #misikurus2019 #kurussebelumraya #CariAkuDiSyurga #kurusselepasraya #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin

Dulu berat saya 101kg... memang langsung takleh buat squat ni... walaupun without weight (beban) . But Alhamdulillah MashaAllah after lost 27kg, I can do this ๐Ÿป dengan 5KG dumbbell ... . Syukur sangat3x ... . Now road to ideal body shape ๐Ÿป . Siapa nak join saya untuk misi yang sama ? LETS KILL THIS LOVEEEEE ! Eh silap . Tu lagu korea ! . LETS KILL THIS FATS ! rammmpampam pampammmm .... (nyanyi lagu korea skettt) . Coach Syamim @_syamimamira +60134709727 Online Weight Loss Coach I lost 27 kg . . #gemokisawesome #resepi_ala_kampung #senamankuruskanbadan #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #resepidiet #30pesanansuara #dietmalaysia #bajuplussize #bawalchiffon #bajuraya #menusahur #officialdramasangat #AdamChempaka #jomdiet #azamtahunbaru #azamkurus #resepisihat #resepibonda #resepidiet #pia #curicuricinta #misikurus2019 #kurussebelumraya #CariAkuDiSyurga #kurusselepasraya #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin - 1 hour ago

58 Likes
12 Comments
0
Delivery Date : 27 June 2019
.
.
.
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ simple but nice ๐Ÿคฃ๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿคค๐Ÿ’ #biladiridisayangi
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
IG : flowergiftshop_kb
Fb page : flower& Gift Surprise Shop
Web : flowergiftsurprise.com .
.
.
Sis tunaikan apa sahaja permintaan kalian..supaya kalian semua gumbira tau..๐Ÿ˜˜
.
. "Sampaikan Rasa cinta dan sayang anda melalui kami..kami terus ke tgn penerima ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž .
.
.
SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER 
http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking .
.
.
#tolongdengar #giftreviewmalaysia #meletop  #nakngepek  #giftreview #jentikhati #yangterindah 
#syukurselalu #JanganBenciCintaKu 
#BakalMenantuMakAwak #Sentiasabersyukur #alhamdulillah #terimakasih #haatepuk #janganbecicintaku #cintaTiadaGanti #astro #rezekidariallah #pia #cintatiadaganti  #seribusatucerita #curicuricinta #bazaarpaknil #SimoleMadeBetter #PujaanHatiKanda #TiadaBahagiaTanpaRestu

Delivery Date : 27 June 2019 . . . . simple but nice ๐Ÿคฃ๐Ÿคค #biladiridisayangi . IG : flowergiftshop_kb Fb page : flower& Gift Surprise Shop Web : flowergiftsurprise.com . . . Sis tunaikan apa sahaja permintaan kalian..supaya kalian semua gumbira tau.. . . "Sampaikan Rasa cinta dan sayang anda melalui kami..kami terus ke tgn penerima ๐Ÿ˜Ž . . . SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking . . . #tolongdengar #giftreviewmalaysia #meletop #nakngepek #giftreview #jentikhati #yangterindah #syukurselalu #JanganBenciCintaKu #BakalMenantuMakAwak #Sentiasabersyukur #alhamdulillah #terimakasih #haatepuk #janganbecicintaku #cintaTiadaGanti #astro #rezekidariallah #pia #cintatiadaganti #seribusatucerita #curicuricinta #bazaarpaknil #SimoleMadeBetter #PujaanHatiKanda #TiadaBahagiaTanpaRestu - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
Wowwww๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉsono solo da provare!!!
#parcoacquatico #jollypark #parco #estate #foodpornnapoli #foodblogger #j #relax #scivoli #scirocco #sole #piscina #piscina๐ŸŒŠ #pia cine#spiaggia #napoli #napoli_foto #napolifoodporn #napolidavivere #napoletana #casertana #caserta #benevento #avengers #dragoni

Wowwww๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉsono solo da provare!!! #parcoacquatico #jollypark #parco #estate #foodpornnapoli #foodblogger #j #relax #scivoli #scirocco #sole #piscina #piscina #pia cine#spiaggia #napoli #napoli_foto #napolifoodporn #napolidavivere #napoletana #casertana #caserta #benevento #avengers #dragoni - 1 hour ago

142 Likes
1 Comments
0
We would like to congratulate team green on such a tremendous victory! Wishing every good luck to Teamโ €
Pakistan for the future matches. Pakistan Zindabad! โ €
#PIA #CWC19

We would like to congratulate team green on such a tremendous victory! Wishing every good luck to Teamโ € Pakistan for the future matches. Pakistan Zindabad! โ € #PIA #CWC19 - 1 hour ago

146 Likes
4 Comments
0
ใใ“ใพใงๅค‰ใ‚ใฃใฆใชใ„ใ‘ใฉๅฐ‘ใ—ๅ‰้ซชใ‚‚้•ทใ•ใ ใ‘๐Ÿ’‡๐Ÿผโ€โ™€๏ธ
้‡ใ‚‚ๅฐ‘ใชใใ—ใŸใ‹ใ‚‰ใ™ใฃใใ‚Šใ‚“ใ”
#pia

ใใ“ใพใงๅค‰ใ‚ใฃใฆใชใ„ใ‘ใฉๅฐ‘ใ—ๅ‰้ซชใ‚‚้•ทใ•ใ ใ‘๐Ÿผโ€โ™€๏ธ ้‡ใ‚‚ๅฐ‘ใชใใ—ใŸใ‹ใ‚‰ใ™ใฃใใ‚Šใ‚“ใ” #pia - 1 hour ago

33 Likes
4 Comments
0
Kalo yg ini Pie Susu Asli Enaaak yg dimana 1 boxnya isinya 10pcs .
.
Ada rasa Original, Coklat dan Keju .
Lengkapnya bisa tanya2 dulu ato langsung order kesini aja yaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Format Order ๐Ÿ’•
Nama:
Alamat :
No HP :
Pesanan : 
Kirim ke WA 081238165858 ================================== #piesusuenak #piesusubali #piesusudhian #piesusukeju #piesusucoklat #piesusudurian #piesusumurah #piesusumurah #piesusubalimurah  #piauluwatu #pia #piesusuaslienak #liburandibali #libursekolahdibali #liburanbali #piesusudaribali #oleh2bali #oleholehbali #oleh2khasbali #piesusuenakbali #oleh2 #oleh2daribali #kacangbali #kacangkoro #kacangkapri #kacangkapribali #kacangdiscobali #piesusuaali #piesusuaslienak #oleholehkhasbali

Kalo yg ini Pie Susu Asli Enaaak yg dimana 1 boxnya isinya 10pcs . . Ada rasa Original, Coklat dan Keju . Lengkapnya bisa tanya2 dulu ato langsung order kesini aja yaa . . Format Order Nama: Alamat : No HP : Pesanan : Kirim ke WA 081238165858 ================================== #piesusuenak #piesusubali #piesusudhian #piesusukeju #piesusucoklat #piesusudurian #piesusumurah #piesusumurah #piesusubalimurah #piauluwatu #pia #piesusuaslienak #liburandibali #libursekolahdibali #liburanbali #piesusudaribali #oleh2bali #oleholehbali #oleh2khasbali #piesusuenakbali #oleh2 #oleh2daribali #kacangbali #kacangkoro #kacangkapri #kacangkapribali #kacangdiscobali #piesusuaali #piesusuaslienak #oleholehkhasbali - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Kalo yg ini Pie Susu Asli Enaaak yg dimana 1 boxnya isinya 10pcs .
.
Ada rasa Original, Coklat dan Keju .
Lengkapnya bisa tanya2 dulu ato langsung order kesini aja yaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Format Order ๐Ÿ’•
Nama:
Alamat :
No HP :
Pesanan : 
Kirim ke WA 081238165858 ================================== #piesusuenak #piesusubali #piesusudhian #piesusukeju #piesusucoklat #piesusudurian #piesusumurah #piesusumurah #piesusubalimurah  #piauluwatu #pia #piesusuaslienak #liburandibali #libursekolahdibali #liburanbali #piesusudaribali #oleh2bali #oleholehbali #oleh2khasbali #piesusuenakbali #oleh2 #oleh2daribali #kacangbali #kacangkoro #kacangkapri #kacangkapribali #kacangdiscobali #piesusuaali #piesusuaslienak #oleholehkhasbali

Kalo yg ini Pie Susu Asli Enaaak yg dimana 1 boxnya isinya 10pcs . . Ada rasa Original, Coklat dan Keju . Lengkapnya bisa tanya2 dulu ato langsung order kesini aja yaa . . Format Order Nama: Alamat : No HP : Pesanan : Kirim ke WA 081238165858 ================================== #piesusuenak #piesusubali #piesusudhian #piesusukeju #piesusucoklat #piesusudurian #piesusumurah #piesusumurah #piesusubalimurah #piauluwatu #pia #piesusuaslienak #liburandibali #libursekolahdibali #liburanbali #piesusudaribali #oleh2bali #oleholehbali #oleh2khasbali #piesusuenakbali #oleh2 #oleh2daribali #kacangbali #kacangkoro #kacangkapri #kacangkapribali #kacangdiscobali #piesusuaali #piesusuaslienak #oleholehkhasbali - 2 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Kalo yg ini Pie Susu Asli Enaaak yg dimana 1 boxnya isinya 10pcs .
.
Ada rasa Original, Coklat dan Keju .
Lengkapnya bisa tanya2 dulu ato langsung order kesini aja yaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Format Order ๐Ÿ’•
Nama:
Alamat :
No HP :
Pesanan : 
Kirim ke WA 081238165858 ================================== #piesusuenak #piesusubali #piesusudhian #piesusukeju #piesusucoklat #piesusudurian #piesusumurah #piesusumurah #piesusubalimurah  #piauluwatu #pia #piesusuaslienak #liburandibali #libursekolahdibali #liburanbali #piesusudaribali #oleh2bali #oleholehbali #oleh2khasbali #piesusuenakbali #oleh2 #oleh2daribali #kacangbali #kacangkoro #kacangkapri #kacangkapribali #kacangdiscobali #piesusuaali #piesusuaslienak #oleholehkhasbali

Kalo yg ini Pie Susu Asli Enaaak yg dimana 1 boxnya isinya 10pcs . . Ada rasa Original, Coklat dan Keju . Lengkapnya bisa tanya2 dulu ato langsung order kesini aja yaa . . Format Order Nama: Alamat : No HP : Pesanan : Kirim ke WA 081238165858 ================================== #piesusuenak #piesusubali #piesusudhian #piesusukeju #piesusucoklat #piesusudurian #piesusumurah #piesusumurah #piesusubalimurah #piauluwatu #pia #piesusuaslienak #liburandibali #libursekolahdibali #liburanbali #piesusudaribali #oleh2bali #oleholehbali #oleh2khasbali #piesusuenakbali #oleh2 #oleh2daribali #kacangbali #kacangkoro #kacangkapri #kacangkapribali #kacangdiscobali #piesusuaali #piesusuaslienak #oleholehkhasbali - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Edward Bella who? ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธWe only know Ansh Pia. Likewise, Twilight kya hai? Humein toh sirf Nazar pata hai ๐Ÿค˜๐Ÿป @niyatifatnani @rajputharshjayesh 
#piansh #davansh #daivik #pia #ansh #niyatifatnani #harshrajput #nazar #starplus

Edward Bella who? ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธWe only know Ansh Pia. Likewise, Twilight kya hai? Humein toh sirf Nazar pata hai ๐Ÿค˜๐Ÿป @niyatifatnani @rajputharshjayesh #piansh #davansh #daivik #pia #ansh #niyatifatnani #harshrajput #nazar #starplus - 2 hours ago

35 Likes
1 Comments
0
Bestest ๐Ÿ’–๐Ÿ’–
@niyatifatnani @rajputharshjayesh 
#niyatifatnani #harshrajput #pia #ansh #nazar #couplesgoals

Bestest @niyatifatnani @rajputharshjayesh #niyatifatnani #harshrajput #pia #ansh #nazar #couplesgoals - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
๐ŸŽนPetya
#pianist #pia #piano #nopia #szalon #beer #band #ezerarcok #summer #hashtag #campeet

Petya #pianist #pia #piano #nopia #szalon #beer #band #ezerarcok #summer #hashtag #campeet - 2 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น INAJITEGEMEA โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019

ASKING PRICE : MILLIONI 1.3 PER MONTH 
TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH 
DIRECTION: MSASANI NEAR AMERICAN EMBASSY โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
#3Bedroom  1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block 
######โญโญโญโญโญโญโญโญโญ######

###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine###

###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT
#0654412744 
#0758306396 WhatsApp

#####NYOTA##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA 
Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa 
###THANKS & WELCOME###
(n)

๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น INAJITEGEMEA โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019 ASKING PRICE : MILLIONI 1.3 PER MONTH TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH DIRECTION: MSASANI NEAR AMERICAN EMBASSY โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ #3Bedroom 1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block ############ ###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine### ###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT #0654412744 #0758306396 WhatsApp #####NYOTA ##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa ###THANKS & WELCOME### (n) - 2 hours ago

31 Likes
0 Comments
0
โ€œiโ€™m grown nowโ€ ๐ŸŒŸ
.
.
.
.
.
#sheprador #gsdlabmix #gsd #happypuppy #rescue #rescuepuppy #mixedpuppy #puppy #pia #puppylove #newpuppy #happydog #gsdmix #germanshepherd #germanshepherdlabmix #growingpuppy #imgrown #imgrownnow

โ€œiโ€™m grown nowโ€ . . . . . #sheprador #gsdlabmix #gsd #happypuppy #rescue #rescuepuppy #mixedpuppy #puppy #pia #puppylove #newpuppy #happydog #gsdmix #germanshepherd #germanshepherdlabmix #growingpuppy #imgrown #imgrownnow - 2 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
โ€œiโ€™m grown nowโ€ ๐ŸŒŸ
.
.
.
.
.
#sheprador #gsdlabmix #gsd #happypuppy #rescue #rescuepuppy #mixedpuppy #puppy #pia #puppylove #newpuppy #happydog #gsdmix #germanshepherd #germanshepherdlabmix #growingpuppy #imgrown #imgrownnow

โ€œiโ€™m grown nowโ€ . . . . . #sheprador #gsdlabmix #gsd #happypuppy #rescue #rescuepuppy #mixedpuppy #puppy #pia #puppylove #newpuppy #happydog #gsdmix #germanshepherd #germanshepherdlabmix #growingpuppy #imgrown #imgrownnow - 2 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Couple goals ๐Ÿ˜๐Ÿ˜..
@niyatifatnani @rajputharshjayesh 
#niyatifatnani #harshrajput #pia #ansh #nazar #bts

Couple goals .. @niyatifatnani @rajputharshjayesh #niyatifatnani #harshrajput #pia #ansh #nazar #bts - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019

ASKING PRICE : LAKI 4 PER MONTH 
TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH 
DIRECTION: KINONDONI SHAMBA โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
#2Bedroom #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block 
######โญโญโญโญโญโญโญโญโญ######

###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine###

###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT
#0654412744 
#0758306396 WhatsApp

#####NYOTA##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA 
Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa 
###THANKS & WELCOME###
(c)

๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019 ASKING PRICE : LAKI 4 PER MONTH TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH DIRECTION: KINONDONI SHAMBA โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ #2Bedroom #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block ############ ###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine### ###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT #0654412744 #0758306396 WhatsApp #####NYOTA ##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa ###THANKS & WELCOME### (c) - 2 hours ago

17 Likes
0 Comments
0
(T) Set hadiah stokin baby
.
- Stokin - Headband
.
Termasuk box .
2 size:
0-1 tahun
2-3 tahun
.
Harga: RM 48.00 (exc postage)
.
Postage:
Semenanjung : RM 8.00
Sabah sarawak: RM 12.00
.
Whatsapp ke: 018-474 5177
.
Atau
.
Tekan link http://nak.la/setgiftbox .
* Pre order: 2-3 minggu
.
#hadiah #baby #newborn #viral 
#party #bacheloretteparty #doorgiftmalaysia #doorgift #goodies #pia #jomkahwin #babyshower #bajukurung #majlis #rcw #rayaootd #hantaran #hantaranlelaki #majlis #hadiahsuami #hadiahlelaki #hadiahbapa #hadiahayah #giftfordad #anniversarygift #giftformen #giftforman #giftforhim #gift

(T) Set hadiah stokin baby . - Stokin - Headband . Termasuk box . 2 size: 0-1 tahun 2-3 tahun . Harga: RM 48.00 (exc postage) . Postage: Semenanjung : RM 8.00 Sabah sarawak: RM 12.00 . Whatsapp ke: 018-474 5177 . Atau . Tekan link http://nak.la/setgiftbox . * Pre order: 2-3 minggu . #hadiah #baby #newborn #viral #party #bacheloretteparty #doorgiftmalaysia #doorgift #goodies #pia #jomkahwin #babyshower #bajukurung #majlis #rcw #rayaootd #hantaran #hantaranlelaki #majlis #hadiahsuami #hadiahlelaki #hadiahbapa #hadiahayah #giftfordad #anniversarygift #giftformen #giftforman #giftforhim #gift - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Post Foto / Video kalian via Dm or Wa!!!
โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
FOLLOW ๐Ÿ‘‰ @capersit3118_2
.
Sahabat kami โค : 
@parapejuangakad
@pendampingtniad3119sriwijaya
@pendamping_tamtama
@perpara_TNI
@pendampingcantikpolri
@perpara_ganas_taktis_3116
@capersit_3117.02
@newpiacapia
@capersit3117_3118
@capersit_3119
@capersit_tni_indonesia
@pendampingmiliter
@tnipolri_
@caapersit3118_3119
@pasangansetiatnipolri
@kbt_tniau
@capersit_tangguh
@tnipolri_danpasangannya_
.
#capersitarmabas #capersit31182 #tniganteng #tniad #tnipolri #perparatni
#tentaraganteng #31182 #pendampingabdinegara #capersit3118 #capersit311802 #pendampingtni #armabas #pendampingmiliter #pendamping3118 #capersit #capia #cajala #pacartentara #paping #pacarabdinegara #couplehits #couple #coupletniad #tnipolricoupleidaman #pendampingtniad #persit #bhayangkari #pia #jalasenastri

Post Foto / Video kalian via Dm or Wa!!! ๏ธ๏ธ๏ธ๏ธ . FOLLOW @capersit3118_2 . Sahabat kami : @parapejuangakad @pendampingtniad3119sriwijaya @pendamping_tamtama @perpara_TNI @pendampingcantikpolri @perpara_ganas_taktis_3116 @capersit_3117.02 @newpiacapia @capersit3117_3118 @capersit_3119 @capersit_tni_indonesia @pendampingmiliter @tnipolri_ @caapersit3118_3119 @pasangansetiatnipolri @kbt_tniau @capersit_tangguh @tnipolri_danpasangannya_ . #capersitarmabas #capersit31182 #tniganteng #tniad #tnipolri #perparatni #tentaraganteng #31182 #pendampingabdinegara #capersit3118 #capersit311802 #pendampingtni #armabas #pendampingmiliter #pendamping3118 #capersit #capia #cajala #pacartentara #paping #pacarabdinegara #couplehits #couple #coupletniad #tnipolricoupleidaman #pendampingtniad #persit #bhayangkari #pia #jalasenastri - 2 hours ago

26 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019

ASKING PRICE : LAKI 5.5 PER MONTH BUT MAONGEZI YAPO 
TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH 
DIRECTION: MBUYUNI NEAR KUNDUCHI ROAD โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
#3Bedroom  1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block 
######โญโญโญโญโญโญโญโญโญ######

###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine###

###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT
#0654412744 
#0758306396 WhatsApp

#####NYOTA##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA 
Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa 
###THANKS & WELCOME###
(mw/v)

๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019 ASKING PRICE : LAKI 5.5 PER MONTH BUT MAONGEZI YAPO TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH DIRECTION: MBUYUNI NEAR KUNDUCHI ROAD โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ #3Bedroom 1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block ############ ###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine### ###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT #0654412744 #0758306396 WhatsApp #####NYOTA ##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa ###THANKS & WELCOME### (mw/v) - 2 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS

Zipo 4 KWENYE compound 
Brand new APPARTMENTS โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019

ASKING PRICE : LAKI 4 PER MONTH 
TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH 
DIRECTION: MBEZI BEACH INTERCHICK NEAR MAIN ROAD โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
#2Bedroom  1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block 
######โญโญโญโญโญโญโญโญโญ######

###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine###

###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT
#0654412744 
#0758306396 WhatsApp

#####NYOTA##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA 
Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa 
###THANKS & WELCOME###
(mw/v)

๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS Zipo 4 KWENYE compound Brand new APPARTMENTS โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019 ASKING PRICE : LAKI 4 PER MONTH TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH DIRECTION: MBEZI BEACH INTERCHICK NEAR MAIN ROAD โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ #2Bedroom 1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block ############ ###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine### ###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT #0654412744 #0758306396 WhatsApp #####NYOTA ##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa ###THANKS & WELCOME### (mw/v) - 2 hours ago

16 Likes
0 Comments
0
(T) Set Hadiah Hairpin baby girl
.
1 set : 3 pcs klip rambut .
Harga: RM 36 (exc postage)
.
Postage:
Semenanjung: RM 8.00
Sabah sarawak: RM 12.00
.
Whatsapp ke: 018-474 5177
.
Atau
.
Tekan link http://nak.la/setgiftbox .
*pre order : 2-3 minggu
.
#hadiah #baby #newborn #viral 
#party #bacheloretteparty #doorgiftmalaysia #doorgift #goodies #pia #jomkahwin #babyshower #bajukurung #majlis #rcw #rayaootd #hantaran #hantaranlelaki #majlis #hadiahsuami #hadiahlelaki #hadiahbapa #hadiahayah #giftfordad #anniversarygift #giftformen #giftforman #giftforhim #gift

(T) Set Hadiah Hairpin baby girl . 1 set : 3 pcs klip rambut . Harga: RM 36 (exc postage) . Postage: Semenanjung: RM 8.00 Sabah sarawak: RM 12.00 . Whatsapp ke: 018-474 5177 . Atau . Tekan link http://nak.la/setgiftbox . *pre order : 2-3 minggu . #hadiah #baby #newborn #viral #party #bacheloretteparty #doorgiftmalaysia #doorgift #goodies #pia #jomkahwin #babyshower #bajukurung #majlis #rcw #rayaootd #hantaran #hantaranlelaki #majlis #hadiahsuami #hadiahlelaki #hadiahbapa #hadiahayah #giftfordad #anniversarygift #giftformen #giftforman #giftforhim #gift - 2 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Mummy wala love Barbie doll
@ritucj ๐Ÿ˜ ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸvideo credit @ashitadhawan ๐ŸŒŸ ๐ŸŒŸ ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜˜๐Ÿ’• @kiara_bhanushali8 
@aslimonalisa โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โค๏ธโค๏ธโœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…....... #kiara #munna #rathods #vedashree #aditiyarathod #kiarabhanushali #ritucj #nazar #starplus.  #pia #ansh #PiAnsh #daivik #davansh #niyatifatnani #harshrajput #mumna #kiarabhanushali #love #interviews #kiara #aslimonalisa #mohana #monalisa

Mummy wala love Barbie doll @ritucj video credit @ashitadhawan ๐Ÿ˜€ @kiara_bhanushali8 @aslimonalisa ๏ธ๏ธ....... #kiara #munna #rathods #vedashree #aditiyarathod #kiarabhanushali #ritucj #nazar #starplus . #pia #ansh #PiAnsh #daivik #davansh #niyatifatnani #harshrajput #mumna #kiarabhanushali #love #interviews #kiara #aslimonalisa #mohana #monalisa - 2 hours ago

47 Likes
1 Comments
0
Delivery Date : 27 June 2019
.
.
.
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ simple but nice ๐Ÿคฃ๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿคค๐Ÿ’ #biladiridisayangi
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
IG : flowergiftshop_kb
Fb page : flower& Gift Surprise Shop
Web : flowergiftsurprise.com .
.
.
Sis tunaikan apa sahaja permintaan kalian..supaya kalian semua gumbira tau..๐Ÿ˜˜
.
. "Sampaikan Rasa cinta dan sayang anda melalui kami..kami terus ke tgn penerima ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž .
.
.
SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER 
http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking .
.
.
#tolongdengar #giftreviewmalaysia #meletop  #nakngepek  #giftreview #jentikhati #yangterindah 
#syukurselalu #JanganBenciCintaKu 
#BakalMenantuMakAwak #Sentiasabersyukur #alhamdulillah #terimakasih #haatepuk #janganbecicintaku #cintaTiadaGanti #astro #rezekidariallah #pia #cintatiadaganti  #seribusatucerita #curicuricinta #bazaarpaknil #SimoleMadeBetter #PujaanHatiKanda #TiadaBahagiaTanpaRestu

Delivery Date : 27 June 2019 . . . . simple but nice ๐Ÿคฃ๐Ÿคค #biladiridisayangi . IG : flowergiftshop_kb Fb page : flower& Gift Surprise Shop Web : flowergiftsurprise.com . . . Sis tunaikan apa sahaja permintaan kalian..supaya kalian semua gumbira tau.. . . "Sampaikan Rasa cinta dan sayang anda melalui kami..kami terus ke tgn penerima ๐Ÿ˜Ž . . . SILA TEKAN LINK DI BAWAH UTK MAKLUMAT LANJUT / ORDER http://www.wasap.my/601117862554/flower_Delivery//booking . . . #tolongdengar #giftreviewmalaysia #meletop #nakngepek #giftreview #jentikhati #yangterindah #syukurselalu #JanganBenciCintaKu #BakalMenantuMakAwak #Sentiasabersyukur #alhamdulillah #terimakasih #haatepuk #janganbecicintaku #cintaTiadaGanti #astro #rezekidariallah #pia #cintatiadaganti #seribusatucerita #curicuricinta #bazaarpaknil #SimoleMadeBetter #PujaanHatiKanda #TiadaBahagiaTanpaRestu - 2 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS

Zipo 3 kwenye compound โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019

ASKING PRICE : LAKI 4.5 PER MONTH 
TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH 
DIRECTION: MBEZI BEACH MBUYUNI NEAR FEZA SCHOOL OR MABANDA MENGI โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
#2Bedroom  1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block 
######โญโญโญโญโญโญโญโญโญ######

###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine###

###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT
#0654412744 
#0758306396 WhatsApp

#####NYOTA##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA 
Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa 
###THANKS & WELCOME###
(mw/v)

๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS Zipo 3 kwenye compound โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019 ASKING PRICE : LAKI 4.5 PER MONTH TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH DIRECTION: MBEZI BEACH MBUYUNI NEAR FEZA SCHOOL OR MABANDA MENGI โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ #2Bedroom 1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block ############ ###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine### ###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT #0654412744 #0758306396 WhatsApp #####NYOTA ##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa ###THANKS & WELCOME### (mw/v) - 2 hours ago

20 Likes
0 Comments
0
New Promo  Daivik v/s Davansh 
Breathtaking graphics and Heartwrenching part coming soon .
#nazar #ansh #pia #Munna #davansh #daivik #Davik #piansh #cute #little #Angel #adi #Aditya #adityaanshrathod #rajputharshjayesh #niyatifatnani #kiarabhanushil8 @rajputharshjayesh @niyatifatnani @kiara_bhanushali8

New Promo Daivik v/s Davansh Breathtaking graphics and Heartwrenching part coming soon . #nazar #ansh #pia #Munna #davansh #daivik #Davik #piansh #cute #little #Angel #adi #Aditya #adityaanshrathod #rajputharshjayesh #niyatifatnani #kiarabhanushil8 @rajputharshjayesh @niyatifatnani @kiara_bhanushali8 - 2 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019

ASKING PRICE : LAKI 3 PER MONTH 
TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH 
DIRECTION: GOBA TATEDO NJIA PANDA YA KINZUDI โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
#1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block 
######โญโญโญโญโญโญโญโญโญ######

###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine###

###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT
#0654412744 
#0758306396 WhatsApp

#####NYOTA##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA 
Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa 
###THANKS & WELCOME###
(mk)

๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019 ASKING PRICE : LAKI 3 PER MONTH TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH DIRECTION: GOBA TATEDO NJIA PANDA YA KINZUDI โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ #1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block ############ ###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine### ###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT #0654412744 #0758306396 WhatsApp #####NYOTA ##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa ###THANKS & WELCOME### (mk) - 2 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
โค #herofiennestiffin#jo#after#aftermovie#jessicaalba#dolan#heroft#forever21#gameofthrones#camerondiaz#herophine#annatodd#harrystyles#onedirection#inanna#fandom#netflix#selmablair#shawnmendes#tatbilb#josephinelangford#pia#riverdale#afterspoilers @hero_ft @josephinelangford @aftermovie @inanna @annatodd @princesspiamia @onedirection @netflix

#herofiennestiffin #jo #after #aftermovie #jessicaalba #dolan #heroft #forever21 #gameofthrones #camerondiaz #herophine #annatodd #harrystyles #onedirection #inanna #fandom #netflix #selmablair #shawnmendes #tatbilb #josephinelangford #pia #riverdale #afterspoilers @hero_ft @josephinelangford @aftermovie @inanna @annatodd @princesspiamia @onedirection @netflix - 2 hours ago

70 Likes
2 Comments
0
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS

Full furnished โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019

ASKING PRICE : LAKI 2.5 PER MONTH 
TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH 
DIRECTION: KINONDONI NEAR KWA PINDA โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
#1bedroom is self CONTAINED #NO SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #NO KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block 
######โญโญโญโญโญโญโญโญโญ######

###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine###

###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT
#0654412744 
#0758306396 WhatsApp

#####NYOTA##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA 
Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa 
###THANKS & WELCOME###

๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS Full furnished โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019 ASKING PRICE : LAKI 2.5 PER MONTH TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH DIRECTION: KINONDONI NEAR KWA PINDA โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ #1bedroom is self CONTAINED #NO SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #NO KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block ############ ###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine### ###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT #0654412744 #0758306396 WhatsApp #####NYOTA ##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa ###THANKS & WELCOME### - 2 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019

ASKING PRICE : LAKI 5 PER MONTH 
TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH 
DIRECTION: MBEZI BEACH NEAR MASANA HOSPITAL โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
#2Bedroom  1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block 
######โญโญโญโญโญโญโญโญโญ######

###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine###

###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT
#0654412744 
#0758306396 WhatsApp

#####NYOTA##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ
TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA 
Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa 
###THANKS & WELCOME###
(mk)

๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ด ๐Ÿ‡บ ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ‡ช FOR ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡น APPARTMENTS โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ DATE LISTED: 27 JUNE 2019 ASKING PRICE : LAKI 5 PER MONTH TERMS OF PAYMENT: 6 MONTH DIRECTION: MBEZI BEACH NEAR MASANA HOSPITAL โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ #2Bedroom 1bedroom is self CONTAINED #SittingRoom #Tiles #Gypsum #Aluminium slide window #Car parking space #Fenced #KITCHEN #Publictoilet #Luku yako #Maji #Perving block ############ ###Garama za kucheki nyumba ni sh elfu 20 hadi Upate nyumba mteja wangu pasipo kukuchaji tena siku nyingine### ###PIA UKIFANIKIWA KUPATA NYUMBA UTAKAPOLIPIA KODI YA MWEZI 1 NI YA DALALI NYOTA!! UTANILIPA WEWE MTEJA!! THANKS### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ CONTACT #0654412744 #0758306396 WhatsApp #####NYOTA ##### โ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒโ–ƒ TANGAZA BIASHARA YAKO HAPA Pangisha nyumba yako, uza nyumba yako, uza gari lako, pata flemu nzuri kabisa za kibiashara, pia fanya matangazo yako mengine hapa ###THANKS & WELCOME### (mk) - 2 hours ago

24 Likes
0 Comments
0
"SAYA TAK LEH TINGGALKAN NASI, COACH"
"SAYA SUKA BOBA TEA, COACH"
.
Ni hasilnya๐Ÿคฎ the level of creativity 9999. Nk gemuk dan naikkan gula darah dlm 1 masa.
Nasi tu dh karbo ringkas (gula) semangkuk 200kcal
Ni tambah dgn boba tea 10sudu gula, 450kcal..1 hidangan cecah 650kcal dan semua gula๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Haluuuu polis... ๐Ÿ‘ฎโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฎโ€โ™€๏ธ
.
#teamsayadave
Coach Dave +60163227430
.
#jurulatih
#coachdiet
#pakarkurus
#intannajwa 
#fitgirlmalaysia #PIA
#tamanmelawati
#programkurusterbaik
#turunlemak 
#ctdk #sepahtu
#ootdraya
#nikemalaysia 
#jurulatihfitness
#carabuanglemak
#pumamalaysia
#coachkurusmalaysia
#bubbletea
#dramasangat
#30pesanansuara
#videomasakan
#raya2019
#CariAkuDiSyurga
#transformasigayahidupsihat

"SAYA TAK LEH TINGGALKAN NASI, COACH" "SAYA SUKA BOBA TEA, COACH" . Ni hasilnya๐Ÿคฎ the level of creativity 9999. Nk gemuk dan naikkan gula darah dlm 1 masa. Nasi tu dh karbo ringkas (gula) semangkuk 200kcal Ni tambah dgn boba tea 10sudu gula, 450kcal..1 hidangan cecah 650kcal dan semua gula . Haluuuu polis... โ€โ™‚๏ธโ€โ™€๏ธ . #teamsayadave Coach Dave +60163227430 . #jurulatih #coachdiet #pakarkurus #intannajwa #fitgirlmalaysia #PIA #tamanmelawati #programkurusterbaik #turunlemak #ctdk #sepahtu #ootdraya #nikemalaysia #jurulatihfitness #carabuanglemak #pumamalaysia #coachkurusmalaysia #bubbletea #dramasangat #30pesanansuara #videomasakan #raya2019 #CariAkuDiSyurga #transformasigayahidupsihat - 2 hours ago

45 Likes
1 Comments
0
Apalagi kalian yang cuma bermesraan di online doang๐Ÿคฃ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜…
Kenal disosial media , temen online. Bukan temen hidup *ehhhh
Repost @_katacewek 
Salam Manis & Sayang Keluarga besar @silaturahmi_indonesiaku.
Silahkan Tag Teman atau Pasangan kalian ๐Ÿ˜˜
๐ŸŽผFollow juga :
@seni_loreng_army__nilashop
@pasangantnihitss
@pendampingabdinegarahitss
@keluargamiliterindonesia
@pendamping_tni_ad
@pendamping_tni_al 
@pendamping_tni_au 
@senifotonila
___________________________________
Mau foto/video/Olshop kalian dishare disini?
Atau mau gabung digrup whats app?
___________________________________
Youtube Channel "Pasangan Abdi Negara"
https://youtu.be/-v66FU-d7JU
_________________________________
Let's join us on the Whats app group @silaturahmi_indonesiaku
contact the contact below:
ADMIN:
1. 0895-6358-59840
2. 0896 6022 4902
3. 0813 7530 7705
4. 081292925600
5. 081230186735
6. 085-236-747-645
7. 0895422443464
8. 082141911886
9. 082-129-960-396
10. 081313324978
11. 089523898880

_______________________________________________
Grup Whats App :

1. Silaturahmi_indonesiaku
ANGGOTA : Wanita & Pria (All Profesi)
2. Pendamping Abdi Negara
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Apalagi kalian yang cuma bermesraan di online doang๐Ÿคฃ๐Ÿ™ƒ Kenal disosial media , temen online. Bukan temen hidup *ehhhh Repost @_katacewek Salam Manis & Sayang Keluarga besar @silaturahmi_indonesiaku. Silahkan Tag Teman atau Pasangan kalian Follow juga : @seni_loreng_army__nilashop @pasangantnihitss @pendampingabdinegarahitss @keluargamiliterindonesia @pendamping_tni_ad @pendamping_tni_al @pendamping_tni_au @senifotonila ___________________________________ Mau foto/video/Olshop kalian dishare disini? Atau mau gabung digrup whats app? ___________________________________ Youtube Channel "Pasangan Abdi Negara" https://youtu.be/-v66FU-d7JU _________________________________ Let's join us on the Whats app group @silaturahmi_indonesiaku contact the contact below: ADMIN: 1. 0895-6358-59840 2. 0896 6022 4902 3. 0813 7530 7705 4. 081292925600 5. 081230186735 6. 085-236-747-645 7. 0895422443464 8. 082141911886 9. 082-129-960-396 10. 081313324978 11. 089523898880 _______________________________________________ Grup Whats App : 1. Silaturahmi_indonesiaku ANGGOTA : Wanita & Pria (All Profesi) 2. Pendamping Abdi Negara #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 2 hours ago

459 Likes
9 Comments
0
Kasut ngam dengan colour baju๐Ÿ˜ Berape like untuk abang bersarung airmax720 grey ni?๐Ÿ˜† Thanks share gamba ootd bang๐Ÿค˜โœจ
.
๐Ÿ“ธ: @aliefz_iezzudienz
.
.
#kasutsukanmurah #kasutsukanmalaysia  #mudahterhibur #lawakhambar #pia #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #barangfreemalaysia  #lawakmalaysia #lawaksavage #30pesanansuara #kiniviral #lawakking #lawaktwitter #bolasepak #diariramadhanrafique #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru #imaan #curicuricinta #nurffeedback #ootdnurf

Kasut ngam dengan colour baju Berape like untuk abang bersarung airmax720 grey ni? Thanks share gamba ootd bang๐Ÿค˜ . ๐Ÿ“ธ: @aliefz_iezzudienz . . #kasutsukanmurah #kasutsukanmalaysia #mudahterhibur #lawakhambar #pia #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #barangfreemalaysia #lawakmalaysia #lawaksavage #30pesanansuara #kiniviral #lawakking #lawaktwitter #bolasepak #diariramadhanrafique #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru #imaan #curicuricinta #nurffeedback #ootdnurf - 3 hours ago

29 Likes
0 Comments
0
Literally my reaction! ๐Ÿ˜

@niyatifatnani 
#pia #daivik #niyatifatnani #nazar #starplus

Literally my reaction! ๐Ÿ˜ @niyatifatnani #pia #daivik #niyatifatnani #nazar #starplus - 3 hours ago

30 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda.
Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau.
Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain...
Yuk buruan diorder, harga terjangkau ๐Ÿ˜
Follow @seni_loreng_army__nilashop 
@senifotonila 
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Hallo buat kalian semua yang lagi cari Boneka Profesi & Wisuda. Disini menyediakan boneka berbagai macam profesi dengan harga terjangkau. Cocok banget untuk kado ultah, anniv,wedding,engagment,wisuda,dan lain lain... Yuk buruan diorder, harga terjangkau Follow @seni_loreng_army__nilashop @senifotonila #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Untungnya puteri-puteri si Alif Satar ni, sebelum tidur pun dibuai dengan nyanyian merdu ayahnya. Sampai netizen menggelar Aliff sebagai โ€˜Daddy of The Yearโ€™.
.
Nak tahu kenapa netizen berikan gelaran tu pada Alif, klik link di bio sekarang.
.
.
.
#Donna #DonnaMy #KoolFM #malaysia #alifsatar #singer #pia #father #daddyoftheyear #family #fatheranddaughter #selebriti #artismalaysia

Untungnya puteri-puteri si Alif Satar ni, sebelum tidur pun dibuai dengan nyanyian merdu ayahnya. Sampai netizen menggelar Aliff sebagai โ€˜Daddy of The Yearโ€™. . Nak tahu kenapa netizen berikan gelaran tu pada Alif, klik link di bio sekarang. . . . #Donna #DonnaMy #KoolFM #malaysia #alifsatar #singer #pia #father #daddyoftheyear #family #fatheranddaughter #selebriti #artismalaysia - 3 hours ago

21 Likes
0 Comments
0
Salam Manis & Sayang Keluarga besar @silaturahmi_indonesiaku.
Silahkan Tag Teman atau Pasangan kalian ๐Ÿ˜˜
๐ŸŽผFollow juga :
@seni_loreng_army__nilashop
@pasangantnihitss
@pendampingabdinegarahitss
@keluargamiliterindonesia
@pendamping_tni_ad
@pendamping_tni_al 
@pendamping_tni_au 
@senifotonila
___________________________________
Mau foto/video/Olshop kalian dishare disini?
Atau mau gabung digrup whats app?
___________________________________
Youtube Channel "Pasangan Abdi Negara"
https://youtu.be/-v66FU-d7JU
_________________________________
Let's join us on the Whats app group @silaturahmi_indonesiaku
contact the contact below:
ADMIN:
1. 0895-6358-59840
2. 0896 6022 4902
3. 0813 7530 7705
4. 081292925600
5. 081230186735
6. 085-236-747-645
7. 0895422443464
8. 082141911886
9. 082-129-960-396
10. 081313324978
11. 089523898880

_______________________________________________
Grup Whats App :

1. Silaturahmi_indonesiaku
ANGGOTA : Wanita & Pria (All Profesi)
2. Pendamping Abdi Negara
#pasangantni
#pasangantnial
#pasangantniad
#pasangantniau 
#tniad
#tnial
#tniau
#pasanganromantis
#pejuangjarak
#persit
#capersit
#jalasenastri
#cajala
#pia
#capia
#perpara
#tamtama
#bintara
#duniamiliter
#silaturahmi
#silaturahmiindonesiaku
#repost
#baper
#romantis
#katakataromantis
#brimob
#polri
#marinir
#kisahcintatnipolri
#infotnipolri

Salam Manis & Sayang Keluarga besar @silaturahmi_indonesiaku. Silahkan Tag Teman atau Pasangan kalian Follow juga : @seni_loreng_army__nilashop @pasangantnihitss @pendampingabdinegarahitss @keluargamiliterindonesia @pendamping_tni_ad @pendamping_tni_al @pendamping_tni_au @senifotonila ___________________________________ Mau foto/video/Olshop kalian dishare disini? Atau mau gabung digrup whats app? ___________________________________ Youtube Channel "Pasangan Abdi Negara" https://youtu.be/-v66FU-d7JU _________________________________ Let's join us on the Whats app group @silaturahmi_indonesiaku contact the contact below: ADMIN: 1. 0895-6358-59840 2. 0896 6022 4902 3. 0813 7530 7705 4. 081292925600 5. 081230186735 6. 085-236-747-645 7. 0895422443464 8. 082141911886 9. 082-129-960-396 10. 081313324978 11. 089523898880 _______________________________________________ Grup Whats App : 1. Silaturahmi_indonesiaku ANGGOTA : Wanita & Pria (All Profesi) 2. Pendamping Abdi Negara #pasangantni #pasangantnial #pasangantniad #pasangantniau #tniad #tnial #tniau #pasanganromantis #pejuangjarak #persit #capersit #jalasenastri #cajala #pia #capia #perpara #tamtama #bintara #duniamiliter #silaturahmi #silaturahmiindonesiaku #repost #baper #romantis #katakataromantis #brimob #polri #marinir #kisahcintatnipolri #infotnipolri - 3 hours ago

147 Likes
3 Comments
0
#actress #pia #piabajpai #black #blacklove

#actress #pia #piabajpai #black #blacklove - 3 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
PERLU 21 HARI UNTUK BERUBAH๐Ÿ˜‰
.
Utk ubah satu benda baru sehingga menjadi tabiat atau habit.. Kita perlukan 21 hari dan lakukan secara konsisten (berterusan)๐Ÿ˜…
.
Utk jadikan ia sebagai lifestyle.. Kita perlukan 90 hari dan lakukan secara konsisten juga๐Ÿ˜€
.
Sama dalam bab berdiet ini.. Perlu masa, disiplin yang tinggi, konsisten utk berjaya..
.
Ramai yang gagal sebab tak boleh konsisten.. Sebab ramai nau 'langau' dok hasut.. dok kata.. dok ajak.. yang nak dok belanja pun ada walaupun sebelum terkenal dengan kedekutnya๐Ÿ˜…
.
Sebab tu bila nak diet ni kita kena berjemaah.. Ada group support utk bantu..
.
Ada guru (coach) utk bagi ilmu dan pemantauan.. Kalau tak memang terbabas punya laaa.
.
Diet separuh jalan.. Diet ke laut.. Diet menjunam jatuh gaung๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
Jom sertai kami.. U FIT ONLINE PROGRAM SESI 47 (July Intake) dibuka utk pendaftaran sekarang.. Tempat Terhad๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
. 
SHARE & TAG.. Kawan-kawan anda yea๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
. 
U Fit Online bantu anda jadi sihat turun berat badan, fit dan bertenaga.
.
Whatsap @Coachmasayu +60122624498
. 
Pendaftaran segera
.
. 
#teamcoachmasayu #teamcoachmasayu2019 #ufitonline2019
#senaman #nakkurus #tipskesihatan #pakejpengantin
#setiawangsa #keramatpermai #turunberat
#turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansihat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #gengmakmak #pia #ceterahatidiya

PERLU 21 HARI UNTUK BERUBAH . Utk ubah satu benda baru sehingga menjadi tabiat atau habit.. Kita perlukan 21 hari dan lakukan secara konsisten (berterusan) . Utk jadikan ia sebagai lifestyle.. Kita perlukan 90 hari dan lakukan secara konsisten juga๐Ÿ˜€ . Sama dalam bab berdiet ini.. Perlu masa, disiplin yang tinggi, konsisten utk berjaya.. . Ramai yang gagal sebab tak boleh konsisten.. Sebab ramai nau 'langau' dok hasut.. dok kata.. dok ajak.. yang nak dok belanja pun ada walaupun sebelum terkenal dengan kedekutnya . Sebab tu bila nak diet ni kita kena berjemaah.. Ada group support utk bantu.. . Ada guru (coach) utk bagi ilmu dan pemantauan.. Kalau tak memang terbabas punya laaa. . Diet separuh jalan.. Diet ke laut.. Diet menjunam jatuh gaung . . Jom sertai kami.. U FIT ONLINE PROGRAM SESI 47 (July Intake) dibuka utk pendaftaran sekarang.. Tempat Terhad๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . . SHARE & TAG.. Kawan-kawan anda yea . U Fit Online bantu anda jadi sihat turun berat badan, fit dan bertenaga. . Whatsap @Coachmasayu +60122624498 . Pendaftaran segera . . #teamcoachmasayu #teamcoachmasayu2019 #ufitonline2019 #senaman #nakkurus #tipskesihatan #pakejpengantin #setiawangsa #keramatpermai #turunberat #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansihat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #gengmakmak #pia #ceterahatidiya - 3 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
PERLU 21 HARI UNTUK BERUBAH๐Ÿ˜‰
.
Utk ubah satu benda baru sehingga menjadi tabiat atau habit.. Kita perlukan 21 hari dan lakukan secara konsisten (berterusan)๐Ÿ˜…
.
Utk jadikan ia sebagai lifestyle.. Kita perlukan 90 hari dan lakukan secara konsisten juga๐Ÿ˜€
.
Sama dalam bab berdiet ini.. Perlu masa, disiplin yang tinggi, konsisten utk berjaya..
.
Ramai yang gagal sebab tak boleh konsisten.. Sebab ramai nau 'langau' dok hasut.. dok kata.. dok ajak.. yang nak dok belanja pun ada walaupun sebelum terkenal dengan kedekutnya๐Ÿ˜…
.
Sebab tu bila nak diet ni kita kena berjemaah.. Ada group support utk bantu..
.
Ada guru (coach) utk bagi ilmu dan pemantauan.. Kalau tak memang terbabas punya laaa.
.
Diet separuh jalan.. Diet ke laut.. Diet menjunam jatuh gaung๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
Jom sertai kami.. U FIT ONLINE PROGRAM SESI 47 (July Intake) dibuka utk pendaftaran sekarang.. Tempat Terhad๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
. 
SHARE & TAG.. Kawan-kawan anda yea๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
. 
U Fit Online bantu anda jadi sihat turun berat badan, fit dan bertenaga.
.
Whatsap @Coachmasayu +60122624498
. 
Pendaftaran segera
.
. 
#teamcoachmasayu #teamcoachmasayu2019 #ufitonline2019
#senaman #nakkurus #tipskesihatan #pakejpengantin
#setiawangsa #keramatpermai #turunberat
#turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansihat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #gengmakmak #pia #ceterahatidiya

PERLU 21 HARI UNTUK BERUBAH . Utk ubah satu benda baru sehingga menjadi tabiat atau habit.. Kita perlukan 21 hari dan lakukan secara konsisten (berterusan) . Utk jadikan ia sebagai lifestyle.. Kita perlukan 90 hari dan lakukan secara konsisten juga๐Ÿ˜€ . Sama dalam bab berdiet ini.. Perlu masa, disiplin yang tinggi, konsisten utk berjaya.. . Ramai yang gagal sebab tak boleh konsisten.. Sebab ramai nau 'langau' dok hasut.. dok kata.. dok ajak.. yang nak dok belanja pun ada walaupun sebelum terkenal dengan kedekutnya . Sebab tu bila nak diet ni kita kena berjemaah.. Ada group support utk bantu.. . Ada guru (coach) utk bagi ilmu dan pemantauan.. Kalau tak memang terbabas punya laaa. . Diet separuh jalan.. Diet ke laut.. Diet menjunam jatuh gaung . . Jom sertai kami.. U FIT ONLINE PROGRAM SESI 47 (July Intake) dibuka utk pendaftaran sekarang.. Tempat Terhad๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . . SHARE & TAG.. Kawan-kawan anda yea . U Fit Online bantu anda jadi sihat turun berat badan, fit dan bertenaga. . Whatsap @Coachmasayu +60122624498 . Pendaftaran segera . . #teamcoachmasayu #teamcoachmasayu2019 #ufitonline2019 #senaman #nakkurus #tipskesihatan #pakejpengantin #setiawangsa #keramatpermai #turunberat #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansihat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #gengmakmak #pia #ceterahatidiya - 3 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
PERLU 21 HARI UNTUK BERUBAH๐Ÿ˜‰
.
Utk ubah satu benda baru sehingga menjadi tabiat atau habit.. Kita perlukan 21 hari dan lakukan secara konsisten (berterusan)๐Ÿ˜…
.
Utk jadikan ia sebagai lifestyle.. Kita perlukan 90 hari dan lakukan secara konsisten juga๐Ÿ˜€
.
Sama dalam bab berdiet ini.. Perlu masa, disiplin yang tinggi, konsisten utk berjaya..
.
Ramai yang gagal sebab tak boleh konsisten.. Sebab ramai nau 'langau' dok hasut.. dok kata.. dok ajak.. yang nak dok belanja pun ada walaupun sebelum terkenal dengan kedekutnya๐Ÿ˜…
.
Sebab tu bila nak diet ni kita kena berjemaah.. Ada group support utk bantu..
.
Ada guru (coach) utk bagi ilmu dan pemantauan.. Kalau tak memang terbabas punya laaa.
.
Diet separuh jalan.. Diet ke laut.. Diet menjunam jatuh gaung๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
Jom sertai kami.. U FIT ONLINE PROGRAM SESI 47 (July Intake) dibuka utk pendaftaran sekarang.. Tempat Terhad๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
. 
SHARE & TAG.. Kawan-kawan anda yea๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
. 
U Fit Online bantu anda jadi sihat turun berat badan, fit dan bertenaga.
.
Whatsap @Coachmasayu +60122624498
. 
Pendaftaran segera
.
. 
#teamcoachmasayu #teamcoachmasayu2019 #ufitonline2019
#senaman #nakkurus #tipskesihatan #pakejpengantin
#setiawangsa #keramatpermai #turunberat
#turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansihat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #gengmakmak #pia #ceterahatidiya

PERLU 21 HARI UNTUK BERUBAH . Utk ubah satu benda baru sehingga menjadi tabiat atau habit.. Kita perlukan 21 hari dan lakukan secara konsisten (berterusan) . Utk jadikan ia sebagai lifestyle.. Kita perlukan 90 hari dan lakukan secara konsisten juga๐Ÿ˜€ . Sama dalam bab berdiet ini.. Perlu masa, disiplin yang tinggi, konsisten utk berjaya.. . Ramai yang gagal sebab tak boleh konsisten.. Sebab ramai nau 'langau' dok hasut.. dok kata.. dok ajak.. yang nak dok belanja pun ada walaupun sebelum terkenal dengan kedekutnya . Sebab tu bila nak diet ni kita kena berjemaah.. Ada group support utk bantu.. . Ada guru (coach) utk bagi ilmu dan pemantauan.. Kalau tak memang terbabas punya laaa. . Diet separuh jalan.. Diet ke laut.. Diet menjunam jatuh gaung . . Jom sertai kami.. U FIT ONLINE PROGRAM SESI 47 (July Intake) dibuka utk pendaftaran sekarang.. Tempat Terhad๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . . SHARE & TAG.. Kawan-kawan anda yea . U Fit Online bantu anda jadi sihat turun berat badan, fit dan bertenaga. . Whatsap @Coachmasayu +60122624498 . Pendaftaran segera . . #teamcoachmasayu #teamcoachmasayu2019 #ufitonline2019 #senaman #nakkurus #tipskesihatan #pakejpengantin #setiawangsa #keramatpermai #turunberat #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansihat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #gengmakmak #pia #ceterahatidiya - 3 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
ๅฆ‚ไฝ•ๆ‰่ƒฝไธ็ฎก้‚ฃไบ›็ด›็ด›ๆ“พๆ“พ
ไธๅ†่ฃน่ถณไธๅ‰๏ผŸ
ๆ€Žๆจฃๆ‰่ƒฝไธๅฎณๆ€•ไป–ไบบ็œผๅ…‰
ๅ‹‡ๅพ€็›ดๅ‰๏ผŸ
.........................ๆˆ‘็œŸ็š„ๅฅฝ็ดฏ
.
.
ๅฐๆฐด็บ๏ผšๅธถๆˆ‘ๅ›žๅฎถ
ๆ–ผๆ˜ฏๅˆๆœ‰ๆ–ฐๅคฅไผดไบ†(๏ฝก ฬ๏ธฟ ฬ€๏ฝก)......
fb.gg/LoveQiaomiForever

ๅฆ‚ไฝ•ๆ‰่ƒฝไธ็ฎก้‚ฃไบ›็ด›็ด›ๆ“พๆ“พ ไธๅ†่ฃน่ถณไธๅ‰๏ผŸ ๆ€Žๆจฃๆ‰่ƒฝไธๅฎณๆ€•ไป–ไบบ็œผๅ…‰ ๅ‹‡ๅพ€็›ดๅ‰๏ผŸ .........................ๆˆ‘็œŸ็š„ๅฅฝ็ดฏ . . ๅฐๆฐด็บ๏ผšๅธถๆˆ‘ๅ›žๅฎถ ๆ–ผๆ˜ฏๅˆๆœ‰ๆ–ฐๅคฅไผดไบ†(๏ฝก ฬ๏ธฟ ฬ€๏ฝก)...... fb.gg/LoveQiaomiForever - 1 day ago

264 Likes
32 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.