#paidreview

625,420 posts

🌸LONGSLEEVE ROMPER🌸
.
Size :
6-12m 
18-24m
.
RM30 each exc postage.
.
#babyromper #romperbaby #romperset #bazarpaknil #igshopmalaysia #igshopmurah #igshop #paidreview #paidreviewmalaysia #ctdk #neelofa #noradanish #kedaibajuonline #kedaibajumurah #kedaibajubudak #bajubudakmurah #bajubabycomel #bajubudakmalaysia #onlinestore #
 #babyclothing #kidsclothes  #bajuviral

🌸LONGSLEEVE ROMPER🌸 . Size : 6-12m 18-24m . RM30 each exc postage. . #babyromper #romperbaby #romperset #bazarpaknil #igshopmalaysia #igshopmurah #igshop #paidreview #paidreviewmalaysia #ctdk #neelofa #noradanish #kedaibajuonline #kedaibajumurah #kedaibajubudak #bajubudakmurah #bajubabycomel #bajubudakmalaysia #onlinestore # #babyclothing #kidsclothes #bajuviral - 55 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Bila isteri kau Tiba2 manja.. 😍
Tag orang tersayang 💕
. 
Untuk quotes, ayat cinta, video
Follow us:
⏩@cinta.antara.kita
⏩@tiapharisayang
⏩@akubroken
⏩@pesankakmoji
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@sandarkan.kenangan
⏩@epilog.cinta
▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm10#silamoveon
#love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Bila isteri kau Tiba2 manja.. 😍 Tag orang tersayang 💕 . Untuk quotes, ayat cinta, video Follow us: ⏩@cinta.antara.kita@tiapharisayang@akubroken@pesankakmoji@silamoveon@alongbebel@selagirindu@sandarkan.kenangan@epilog.cinta ▶Turn on post notification . #pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #nakpickupline #nakpesan #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm10 #silamoveon #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta - 58 seconds ago

21 Likes
0 Comments
0
Setia...
Cc @cinta.antara.kita
Tag orang tersayang 💕
. 
Untuk quotes, ayat cinta, video
Follow us:
⏩@cinta.antara.kita
⏩@tiapharisayang
⏩@akubroken
⏩@pesankakmoji
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@sandarkan.kenangan
⏩@epilog.cinta
▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm10#silamoveon
#love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Setia... Cc @cinta.antara.kita Tag orang tersayang 💕 . Untuk quotes, ayat cinta, video Follow us: ⏩@cinta.antara.kita@tiapharisayang@akubroken@pesankakmoji@silamoveon@alongbebel@selagirindu@sandarkan.kenangan@epilog.cinta ▶Turn on post notification . #pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #nakpickupline #nakpesan #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm10 #silamoveon #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta - 2 minutes ago

35 Likes
0 Comments
0
Siapa yg dah pernah cuba Jus Fairy Rose? Betul dear, baru jer cuba sebotol dah boleh loss 5kg takyah diet & takyah senaman pon. Tapi kalo rajin diet+exercise lagi la berkilo2 lesap🌺
.
JUS FAIRY ROSE (2IN1) SLIMMING & WHITENING
.
🌺 Perisa Mangga
🌺 Satu botol 250ml
🌺 KKM approved & Halal
🌺 Kesan seawal 7-14 hari
🌺 Tiada pantang larang berat
🌺 Boleh consume time period
🌺 Pengambilan cuma 2 sudu sehari
🌺 Tak Perlu Bancuh. Boleh diminum terus
🌺 Tiada kesan cirit-birit / Jantung berdegup laju
🌺 Tidak sesuai untuk wanita hamil, berpantang & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
🌺 Seeloknya minum Jus Fairy Rose sebelum Sarapan & sebelum dinner
.
📑 NO RUJUKAN KKM
070119/12/164
.
💰HARGA PASARAN
RM79 SM / RM89 SS
.
🎉NAK HARGA PROMOSI KASIH SAYANG? Whatsapp kami sekarang👇🏻
.
📱 HOTLINE
+6012 6170312
.
#fairyrose #jusfairyrose #fairyroseofficial #juskurus
#JusKurusPutih #kurus #JusSlimming #produkkurus #jusbakarlemak #jamumoden  #ProdukKurusMalaysia #jamutradisional #ProdukKurusTerbaik #jusbuanglemak #ProdukKurusBerkesan #SlimmingJuice #NakKurus #JomKurus #UbatKurus #UbatKurusMurah #TipsKurus #ubatkurusmalaysia #KurusCaraSihat #PaidReview #igreview #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #keranadiamanusiabiasa
#utusancintabuatadam #tuandanial

Siapa yg dah pernah cuba Jus Fairy Rose? Betul dear, baru jer cuba sebotol dah boleh loss 5kg takyah diet & takyah senaman pon. Tapi kalo rajin diet+exercise lagi la berkilo2 lesap🌺 . JUS FAIRY ROSE (2IN1) SLIMMING & WHITENING . 🌺 Perisa Mangga 🌺 Satu botol 250ml 🌺 KKM approved & Halal 🌺 Kesan seawal 7-14 hari 🌺 Tiada pantang larang berat 🌺 Boleh consume time period 🌺 Pengambilan cuma 2 sudu sehari 🌺 Tak Perlu Bancuh. Boleh diminum terus 🌺 Tiada kesan cirit-birit / Jantung berdegup laju 🌺 Tidak sesuai untuk wanita hamil, berpantang & breastfeeding bayi bawah 2 tahun 🌺 Seeloknya minum Jus Fairy Rose sebelum Sarapan & sebelum dinner . 📑 NO RUJUKAN KKM 070119/12/164 . 💰HARGA PASARAN RM79 SM / RM89 SS . 🎉NAK HARGA PROMOSI KASIH SAYANG? Whatsapp kami sekarang👇🏻 . 📱 HOTLINE +6012 6170312 . #fairyrose #jusfairyrose #fairyroseofficial #juskurus #JusKurusPutih #kurus #JusSlimming #produkkurus #jusbakarlemak #jamumoden #ProdukKurusMalaysia #jamutradisional #ProdukKurusTerbaik #jusbuanglemak #ProdukKurusBerkesan #SlimmingJuice #NakKurus #JomKurus #UbatKurus #UbatKurusMurah #TipsKurus #ubatkurusmalaysia #KurusCaraSihat #PaidReview #igreview #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #keranadiamanusiabiasa #utusancintabuatadam #tuandanial - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Definisi rindu..
Cc @cinta.antara.kita
Tag orang tersayang 💕
. 
Untuk quotes, ayat cinta, video
Follow us:
⏩@cinta.antara.kita
⏩@tiapharisayang
⏩@akubroken
⏩@pesankakmoji
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@sandarkan.kenangan
⏩@epilog.cinta
▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm10#silamoveon
#love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Definisi rindu.. Cc @cinta.antara.kita Tag orang tersayang 💕 . Untuk quotes, ayat cinta, video Follow us: ⏩@cinta.antara.kita@tiapharisayang@akubroken@pesankakmoji@silamoveon@alongbebel@selagirindu@sandarkan.kenangan@epilog.cinta ▶Turn on post notification . #pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #nakpickupline #nakpesan #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm10 #silamoveon #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta - 4 minutes ago

101 Likes
0 Comments
0
Harga pun murah😍💯 🔥🔥NEW STOCK🔥🔥 AIRMAX 97 WHITE LOGO RED✨

FREE STOKIN (while stock last)

SIZE 37-41

GRADE 5A PREMIUM

SERIOUS NICE KUALITI🤩

Click link di bio kalau nak order ataupun nak tanya😊
__________________________________
#kasut #kasutviral #kasutconverse #kasutmurah #paidreview #kasutlawa #nice #kasutmurahonline #kasutreadystock#beg #begmurah #beglawa#kasutnike

Harga pun murah😍💯 🔥🔥NEW STOCK🔥🔥 AIRMAX 97 WHITE LOGO RED✨ FREE STOKIN (while stock last) SIZE 37-41 GRADE 5A PREMIUM SERIOUS NICE KUALITI🤩 Click link di bio kalau nak order ataupun nak tanya😊 __________________________________ #kasut #kasutviral #kasutconverse #kasutmurah #paidreview #kasutlawa #nice #kasutmurahonline #kasutreadystock #beg #begmurah #beglawa #kasutnike - 5 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Siapa yg dah pernah cuba Jus Fairy Rose? Betul dear, baru jer cuba sebotol dah boleh loss 5kg takyah diet & takyah senaman pon. Tapi kalo rajin diet+exercise lagi la berkilo2 lesap🌺
.
JUS FAIRY ROSE (2IN1) SLIMMING & WHITENING
.
🌺 Perisa Mangga
🌺 Satu botol 250ml
🌺 KKM approved & Halal
🌺 Kesan seawal 7-14 hari
🌺 Tiada pantang larang berat
🌺 Boleh consume time period
🌺 Pengambilan cuma 2 sudu sehari
🌺 Tak Perlu Bancuh. Boleh diminum terus
🌺 Tiada kesan cirit-birit / Jantung berdegup laju
🌺 Tidak sesuai untuk wanita hamil, berpantang & breastfeeding bayi bawah 2 tahun
🌺 Seeloknya minum Jus Fairy Rose sebelum Sarapan & sebelum dinner
.
📑 NO RUJUKAN KKM
070119/12/164
.
💰HARGA PASARAN
RM79 SM / RM89 SS
.
🎉NAK HARGA PROMOSI KASIH SAYANG? Whatsapp kami sekarang👇🏻
.
📱 HOTLINE
+6012 6170312
.
#fairyrose #jusfairyrose #fairyroseofficial #juskurus
#JusKurusPutih #kurus #JusSlimming #produkkurus #jusbakarlemak #jamumoden  #ProdukKurusMalaysia #jamutradisional #ProdukKurusTerbaik #jusbuanglemak #ProdukKurusBerkesan #SlimmingJuice #NakKurus #JomKurus #UbatKurus #UbatKurusMurah #TipsKurus #ubatkurusmalaysia #KurusCaraSihat #PaidReview #igreview #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #keranadiamanusiabiasa
#utusancintabuatadam #tuandanial

Siapa yg dah pernah cuba Jus Fairy Rose? Betul dear, baru jer cuba sebotol dah boleh loss 5kg takyah diet & takyah senaman pon. Tapi kalo rajin diet+exercise lagi la berkilo2 lesap🌺 . JUS FAIRY ROSE (2IN1) SLIMMING & WHITENING . 🌺 Perisa Mangga 🌺 Satu botol 250ml 🌺 KKM approved & Halal 🌺 Kesan seawal 7-14 hari 🌺 Tiada pantang larang berat 🌺 Boleh consume time period 🌺 Pengambilan cuma 2 sudu sehari 🌺 Tak Perlu Bancuh. Boleh diminum terus 🌺 Tiada kesan cirit-birit / Jantung berdegup laju 🌺 Tidak sesuai untuk wanita hamil, berpantang & breastfeeding bayi bawah 2 tahun 🌺 Seeloknya minum Jus Fairy Rose sebelum Sarapan & sebelum dinner . 📑 NO RUJUKAN KKM 070119/12/164 . 💰HARGA PASARAN RM79 SM / RM89 SS . 🎉NAK HARGA PROMOSI KASIH SAYANG? Whatsapp kami sekarang👇🏻 . 📱 HOTLINE +6012 6170312 . #fairyrose #jusfairyrose #fairyroseofficial #juskurus #JusKurusPutih #kurus #JusSlimming #produkkurus #jusbakarlemak #jamumoden #ProdukKurusMalaysia #jamutradisional #ProdukKurusTerbaik #jusbuanglemak #ProdukKurusBerkesan #SlimmingJuice #NakKurus #JomKurus #UbatKurus #UbatKurusMurah #TipsKurus #ubatkurusmalaysia #KurusCaraSihat #PaidReview #igreview #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #keranadiamanusiabiasa #utusancintabuatadam #tuandanial - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
.
KORANG TAU X, SKANG NE TENGAH OPEN TAHUN BARU CINA PROMOTION...😎😎 .
HARGA MURAH GILA...😱😱 .
YEKE, X CAYER LAH!
.
Jom follow instashop 👇👇 whatsapp: +
.
#Newyear #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #kamibencipenipuonline

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . KORANG TAU X, SKANG NE TENGAH OPEN TAHUN BARU CINA PROMOTION...😎😎 . HARGA MURAH GILA...😱😱 . YEKE, X CAYER LAH! . Jom follow instashop 👇👇 whatsapp: + . #Newyear #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #kamibencipenipuonline - 10 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
.
KORANG TAU X, SKANG NE TENGAH OPEN TAHUN BARU CINA PROMOTION...😎😎 .
HARGA MURAH GILA...😱😱 .
YEKE, X CAYER LAH!
.
Jom follow instashop 👇👇 whatsapp: +
.
#Newyear #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #kamibencipenipuonline

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . KORANG TAU X, SKANG NE TENGAH OPEN TAHUN BARU CINA PROMOTION...😎😎 . HARGA MURAH GILA...😱😱 . YEKE, X CAYER LAH! . Jom follow instashop 👇👇 whatsapp: + . #Newyear #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #kamibencipenipuonline - 12 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
SESI LATIHAN MENJELANG AKSI PM4 ESOK

Pemain-pemain utama mula menjalani latihan penuh dalam persiapan rapi aksi penting malam esok. Beraksi di halaman sendiri, mata penuh menjadi buruan untuk mengejar pendahulu kumpulan A, Terengganu FC.

Berbaki 3 lagi perlawanan, skuad hijaukuning harus memanfaatkan beraksi di Alor Setar dengan mengutip semaksima mata dari 9 mata penuh.

Ayuh, perjuangan ini bukan hanya di atas padang namun sokongan padu penyokong pasti menjadi suntikan motivasi dalam setiap aksi.

Jumpa anda malam esok!

#hijaukuning#pulunkedahpulun#balunkedahbalun 
#kedahseratarata#thisisdarulaman#thisisaloqstaq
#biarjasajadikenangan#kedahpantangkalah 
#langmerah#redhawk#kedahamanmakmur
#kedahfa#ultraskedah#playwithheart#sayajual
#sayajualonline#sayajualmurah#teamrayakedah
#igreview#paidreview#bazaarpaknil#bazarpaknil
#terlajakgol#kedah#aloqstaq#kahaqketegaq
#discoverkedah#kedahan#teamrayakedah
#kiniviral#viralmalaysia

SESI LATIHAN MENJELANG AKSI PM4 ESOK Pemain-pemain utama mula menjalani latihan penuh dalam persiapan rapi aksi penting malam esok. Beraksi di halaman sendiri, mata penuh menjadi buruan untuk mengejar pendahulu kumpulan A, Terengganu FC. Berbaki 3 lagi perlawanan, skuad hijaukuning harus memanfaatkan beraksi di Alor Setar dengan mengutip semaksima mata dari 9 mata penuh. Ayuh, perjuangan ini bukan hanya di atas padang namun sokongan padu penyokong pasti menjadi suntikan motivasi dalam setiap aksi. Jumpa anda malam esok! #hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun #kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah #langmerah #redhawk #kedahamanmakmur #kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #teamrayakedah #igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil #terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq #discoverkedah #kedahan #teamrayakedah #kiniviral #viralmalaysia - 18 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
APA YANG BESTNYA OHANA NI...🌹
.
.
WHITENING LOTION EXPERT! Grab cepat guys sebelum habis😎
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Formulasi terbaik dari Korea
10x lagi berkesan mencerahkan kulit.
Kegunaan lotion ini, adalah untuk:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸Merawat Kembali Kulit Bermasalah
🌸Memutihkan kulit
🌸Menutup parut 🌸SPF 30++ Melindungi Kulit Muka & Badan dari sinaran UV
🌸Tekstur Sekata & Mudah Meresap
🌸Nano Telnologi dapat meresap Jauh kedalam kulit
🌸Anti minyak Tekstur Krim yang halus
🌸Kekal putih walaupun selepas basuh
🌸Sesuai semua jenis kulit & Kulit sensitif
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Postge percuma! Grab sekarang‼️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Macam mana nak order ? 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp  013-6918059 atau tekan link di bio untuk order😇
.
.
⠀  #ohanalotion #ohanawhiteninglotionexpert #ohanapemutihbadan #ohanapemutihmuka #ohanafeedback #ohanalotionajaib #lotion #lotionpemutih #lotionputihkekal
#lotionputihajaib #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #bazaarpaknil #bazaronline #supplementpemutih #suplementkulit #supplementkulit #krimputihmalaysia #putihgebu #kulitputih #ubatputih #sabunpemutih #paidreview #giftreview #instafamous #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #sifufbads

APA YANG BESTNYA OHANA NI...🌹 . . WHITENING LOTION EXPERT! Grab cepat guys sebelum habis😎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Formulasi terbaik dari Korea 10x lagi berkesan mencerahkan kulit. Kegunaan lotion ini, adalah untuk: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌸Merawat Kembali Kulit Bermasalah 🌸Memutihkan kulit 🌸Menutup parut 🌸SPF 30++ Melindungi Kulit Muka & Badan dari sinaran UV 🌸Tekstur Sekata & Mudah Meresap 🌸Nano Telnologi dapat meresap Jauh kedalam kulit 🌸Anti minyak Tekstur Krim yang halus 🌸Kekal putih walaupun selepas basuh 🌸Sesuai semua jenis kulit & Kulit sensitif ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Postge percuma! Grab sekarang‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Macam mana nak order ? 😊 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp 013-6918059 atau tekan link di bio untuk order😇 . . ⠀ #ohanalotion  #ohanawhiteninglotionexpert #ohanapemutihbadan  #ohanapemutihmuka #ohanafeedback  #ohanalotionajaib #lotion #lotionpemutih #lotionputihkekal #lotionputihajaib #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #bazaarpaknil #bazaronline #supplementpemutih #suplementkulit #supplementkulit #krimputihmalaysia #putihgebu #kulitputih #ubatputih #sabunpemutih #paidreview #giftreview #instafamous #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #sifufbads - 19 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Menangis bukan kerana lemah...
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) . . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Follow ig @kakmokkz
Follow ig @kakmokkz
.
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak #seribusatucerita #alongbebel #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #himpunanlawakmalays #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm5#paidreviewrm10#silamoveon
#love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Menangis bukan kerana lemah... . (Tag orang² yg tersayang 💕) . . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow ig @kakmokkz Follow ig @kakmokkz . #pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak #seribusatucerita #alongbebel #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #himpunanlawakmalays #nakpickupline #nakpesan #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #silamoveon #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta - 23 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
BADDROL BAKHTIAR PEMAIN TERBAIK PFAM BAGI BULAN JUN.

Sesi majlis penyampaian anugerah Pemain Terbaik PFAM-Asiana.my Bulan Jun yang berlangsung petang tadi di Stadium Sultan Abdul Halim.

Hadr menyampaikan hadiah adalah adalah Eksekutif Perundangan PFA Malaysia, Azzairi Rosle dalam satu majlis ringkas di Alor Setar hari ini.

Beliau menerima undian tertinggi sebanyak 39.56% (9,836 Undi) mengalahkan empat calon lain iaitu Ifedayo Olusegun dari Selangor FA (24.28% - 6,037 Undi), Sanjar Shaakhmedov dari Terengganu FC (17.05% - 4,235 Undi), Safawi Rasid dari JDT (10.88% - 2,076 Undi) dan Ronaldo Henrique Silva dari Perak FA (8.25% - 2,051 Undi)

Untuk rekod, ini merupakan kemenangan ketiga buat Baddrol Bakhtiar selepas terpilih pada edisi Ogos 2016 dan Februari 2017.

Sebagai pemenang, beliau menerima sebuah Trofi dan sebingkai gambar sumbangan asiana.my, wang tunai berjumlah RM1500, jersi khas tajaan Great Heights dan gel sukan aktif tajaan Maselfix. Tahniah BB7!

#hijaukuning#pulunkedahpulun#balunkedahbalun 
#kedahseratarata#thisisdarulaman#thisisaloqstaq
#biarjasajadikenangan#kedahpantangkalah 
#langmerah#redhawk#kedahamanmakmur
#kedahfa#ultraskedah#playwithheart#sayajual
#sayajualonline#sayajualmurah#teamrayakedah
#igreview#paidreview#bazaarpaknil#bazarpaknil
#terlajakgol#kedah#aloqstaq#kahaqketegaq
#discoverkedah#kedahan#teamrayakedah
#kiniviral#viralmalaysia

BADDROL BAKHTIAR PEMAIN TERBAIK PFAM BAGI BULAN JUN. Sesi majlis penyampaian anugerah Pemain Terbaik PFAM-Asiana.my Bulan Jun yang berlangsung petang tadi di Stadium Sultan Abdul Halim. Hadr menyampaikan hadiah adalah adalah Eksekutif Perundangan PFA Malaysia, Azzairi Rosle dalam satu majlis ringkas di Alor Setar hari ini. Beliau menerima undian tertinggi sebanyak 39.56% (9,836 Undi) mengalahkan empat calon lain iaitu Ifedayo Olusegun dari Selangor FA (24.28% - 6,037 Undi), Sanjar Shaakhmedov dari Terengganu FC (17.05% - 4,235 Undi), Safawi Rasid dari JDT (10.88% - 2,076 Undi) dan Ronaldo Henrique Silva dari Perak FA (8.25% - 2,051 Undi) Untuk rekod, ini merupakan kemenangan ketiga buat Baddrol Bakhtiar selepas terpilih pada edisi Ogos 2016 dan Februari 2017. Sebagai pemenang, beliau menerima sebuah Trofi dan sebingkai gambar sumbangan asiana.my, wang tunai berjumlah RM1500, jersi khas tajaan Great Heights dan gel sukan aktif tajaan Maselfix. Tahniah BB7! #hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun #kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah #langmerah #redhawk #kedahamanmakmur #kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #teamrayakedah #igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil #terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq #discoverkedah #kedahan #teamrayakedah #kiniviral #viralmalaysia - 24 minutes ago

13 Likes
0 Comments
0
HAPPY NYE SIS @ikashafarey_ DENGAN OHANA DIA😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‘SAY NO TO FILTER’. DENGAN SEKALI SAPU JE DAH NAMPAK PERBEZAAN? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YAA SEKEJAP SAHAJA DGN TEKNOLOGI NANO, WLE 5X LEBIH CEPAT DISERAP DALAM LAPISAN KULIT😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ohana Whitening Lotion Expert❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Klebihan teknologi nano mmberi plindungan, penyembuhan dan khasiat pada kulit kita ..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Menyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh,  menyegar, melembap dan mmperbaiki sel kulit kita 👍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah daripda biasa ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Membantu megurngkan msalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kami menawarkan pemulangan wang, sekiranya anda pakai selama 10hari xnampak perubahan pada kulit dan update gambar pada kami setiap hari. Kenapa kami berani nak pulangkan wang?? Sebab kami yakin akan keberkesanan product kami😎 lebih 5000 feedback berjaya tau🤓
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁉️Tak nak cuba satu ke ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp 013-6918059 atau tekan link di bio untuk order😇 .
.
#ohanalotion #ohanawhiteninglotionexpert #ohanapemutihbadan #ohanapemutihmuka #ohanafeedback #ohanalotionajaib #lotion #lotionpemutih #lotionputihkekal
#lotionputihajaib #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #bazaarpaknil #bazaronline #supplementpemutih #suplementkulit #supplementkulit #krimputihmalaysia #putihgebu #kulitputih #ubatputih #sabunpemutih #paidreview #giftreview #instafamous #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #sifufbads

HAPPY NYE SIS @ikashafarey_ DENGAN OHANA DIA😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‘SAY NO TO FILTER’. DENGAN SEKALI SAPU JE DAH NAMPAK PERBEZAAN? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ YAA SEKEJAP SAHAJA DGN TEKNOLOGI NANO, WLE 5X LEBIH CEPAT DISERAP DALAM LAPISAN KULIT😱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ohana Whitening Lotion Expert❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Klebihan teknologi nano mmberi plindungan, penyembuhan dan khasiat pada kulit kita .. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Menyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan mmperbaiki sel kulit kita 👍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah daripda biasa ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Membantu megurngkan msalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kami menawarkan pemulangan wang, sekiranya anda pakai selama 10hari xnampak perubahan pada kulit dan update gambar pada kami setiap hari. Kenapa kami berani nak pulangkan wang?? Sebab kami yakin akan keberkesanan product kami😎 lebih 5000 feedback berjaya tau🤓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⁉️Tak nak cuba satu ke ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp 013-6918059 atau tekan link di bio untuk order😇 . . #ohanalotion  #ohanawhiteninglotionexpert #ohanapemutihbadan  #ohanapemutihmuka #ohanafeedback  #ohanalotionajaib #lotion #lotionpemutih #lotionputihkekal #lotionputihajaib #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #bazaarpaknil #bazaronline #supplementpemutih #suplementkulit #supplementkulit #krimputihmalaysia #putihgebu #kulitputih #ubatputih #sabunpemutih #paidreview #giftreview #instafamous #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #sifufbads - 27 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
Tag your bf/gf/bfg/ex❤ follow
@videojiwangofficials._
@videojiwangofficials._

#ayatjiwang#videojiwang#jiwang#cinta#rindu#sayang#baby#sedih#aytpasrah#ayatjiwang#ayatsedih#ayatkecewa#sakithati#ayatsentap#ayatmanis#moveon#musicallymalaysia#musically#tiktokmalaysia#lawakhambar#lawakboring#review#malaysia#reviewmalaysia#giftreviewmalaysia#paidreview#djremix#dj#remix#lagujiwang ❤😭

Tag your bf/gf/bfg/ex❤ follow @videojiwangofficials._ @videojiwangofficials._ #ayatjiwang #videojiwang #jiwang #cinta #rindu #sayang #baby #sedih #aytpasrah #ayatjiwang #ayatsedih #ayatkecewa #sakithati #ayatsentap #ayatmanis #moveon #musicallymalaysia #musically #tiktokmalaysia #lawakhambar #lawakboring #review #malaysia #reviewmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreview #djremix #dj #remix #lagujiwang ❤😭 - 29 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
HAPPY NYE SIS @ikashafarey_ DENGAN OHANA DIA😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‘SAY NO TO FILTER’. DENGAN SEKALI SAPU JE DAH NAMPAK PERBEZAAN? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YAA SEKEJAP SAHAJA DGN TEKNOLOGI NANO, WLE 5X LEBIH CEPAT DISERAP DALAM LAPISAN KULIT😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ohana Whitening Lotion Expert❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Klebihan teknologi nano mmberi plindungan, penyembuhan dan khasiat pada kulit kita ..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Menyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh,  menyegar, melembap dan mmperbaiki sel kulit kita 👍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah daripda biasa ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Membantu megurngkan msalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kami menawarkan pemulangan wang, sekiranya anda pakai selama 10hari xnampak perubahan pada kulit dan update gambar pada kami setiap hari. Kenapa kami berani nak pulangkan wang?? Sebab kami yakin akan keberkesanan product kami😎 lebih 5000 feedback berjaya tau🤓
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁉️Tak nak cuba satu ke ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp 013-6918059 atau tekan link di bio untuk order😇 .
.
#ohanalotion #ohanawhiteninglotionexpert #ohanapemutihbadan #ohanapemutihmuka #ohanafeedback #ohanalotionajaib #lotion #lotionpemutih #lotionputihkekal
#lotionputihajaib #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #bazaarpaknil #bazaronline #supplementpemutih #suplementkulit #supplementkulit #krimputihmalaysia #putihgebu #kulitputih #ubatputih #sabunpemutih #paidreview #giftreview #instafamous #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #sifufbads

HAPPY NYE SIS @ikashafarey_ DENGAN OHANA DIA😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‘SAY NO TO FILTER’. DENGAN SEKALI SAPU JE DAH NAMPAK PERBEZAAN? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ YAA SEKEJAP SAHAJA DGN TEKNOLOGI NANO, WLE 5X LEBIH CEPAT DISERAP DALAM LAPISAN KULIT😱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ohana Whitening Lotion Expert❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Klebihan teknologi nano mmberi plindungan, penyembuhan dan khasiat pada kulit kita .. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Menyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan mmperbaiki sel kulit kita 👍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah daripda biasa ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Membantu megurngkan msalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kami menawarkan pemulangan wang, sekiranya anda pakai selama 10hari xnampak perubahan pada kulit dan update gambar pada kami setiap hari. Kenapa kami berani nak pulangkan wang?? Sebab kami yakin akan keberkesanan product kami😎 lebih 5000 feedback berjaya tau🤓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⁉️Tak nak cuba satu ke ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp 013-6918059 atau tekan link di bio untuk order😇 . . #ohanalotion  #ohanawhiteninglotionexpert #ohanapemutihbadan  #ohanapemutihmuka #ohanafeedback  #ohanalotionajaib #lotion #lotionpemutih #lotionputihkekal #lotionputihajaib #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #bazaarpaknil #bazaronline #supplementpemutih #suplementkulit #supplementkulit #krimputihmalaysia #putihgebu #kulitputih #ubatputih #sabunpemutih #paidreview #giftreview #instafamous #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #sifufbads - 29 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Kan
.
Follow la page fav min ni best tau @sistermoveon .
.
#akakhatitisu #singgahsekejap #jiwakacau
#iglelakivsperempuan #f #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #hgnakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalysia  #vscomalaysiancafes

Kan . Follow la page fav min ni best tau @sistermoveon . . #akakhatitisu #singgahsekejap #jiwakacau #iglelakivsperempuan #f #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #hgnakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalysia #vscomalaysiancafes - 31 minutes ago

479 Likes
27 Comments
0
Nak aimxn like pic korang?? (Like vd nie and spam❤️❤️❤️)
•
•
#musergeneration #indonesia #musically #musicallyindonesia #rapsmashindonesia #muserzone #teamrayakl #tiktokindonesia #tiktok #tiktokhot #tiktokers #tiktokmalaysia #musicallyindonesia #trending #musicallymalaysia #malaysianmusically #goyangduajari #tiktokseleb #malaysia #tiktokidola #tiktokremaja #tiktokindo #paidreview #musicallyindo #viral #lfl #fff #musicallyapp #musicallyid

Nak aimxn like pic korang?? (Like vd nie and spam❤️❤️❤️) • • #musergeneration #indonesia #musically #musicallyindonesia #rapsmashindonesia #muserzone #teamrayakl #tiktokindonesia #tiktok #tiktokhot #tiktokers #tiktokmalaysia #musicallyindonesia #trending #musicallymalaysia #malaysianmusically #goyangduajari #tiktokseleb #malaysia #tiktokidola #tiktokremaja #tiktokindo #paidreview #musicallyindo #viral #lfl #fff #musicallyapp #musicallyid - 33 minutes ago

1,542 Likes
309 Comments
0
Tag Someone 📌
.
#singgahsekejap #ayatcinta #jiwakacau #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #akakhatitisu #abangkacamata #nakfakta #qoutes #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalaysia #vscomalaysia

Tag Someone 📌 . #singgahsekejap #ayatcinta #jiwakacau #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #akakhatitisu #abangkacamata #nakfakta #qoutes #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalaysia #vscomalaysia - 34 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Jilake punya abang
.
.
.
#akakhatitisu #singgahsekejap #jiwakacau#iglelakivsperempuan #f #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #hgnakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #tiktok #paidreview #viralmalysia #vscomalaysiancafes

Jilake punya abang . . . #akakhatitisu #singgahsekejap #jiwakacau #iglelakivsperempuan #f #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #hgnakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #tiktok #paidreview #viralmalysia #vscomalaysiancafes - 37 minutes ago

251 Likes
3 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.