#motifviral

467,108 posts

Jom Follow @igvideoviral 😘
PEMINAT KOMIK LAWAK KAMPUS ?
FOLLOW : @koleksilawakkampus 🔥🔥🔥
.
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#igvideoviral #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #lubukviral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

Jom Follow @igvideoviral PEMINAT KOMIK LAWAK KAMPUS ? FOLLOW : @koleksilawakkampus . . . IGNORE TAGS #igvideoviral #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #lubukviral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
Cucu bertuah 😄😅 TAG MEMBER KORANG!! FOLLOW @lawak_hammbarr .
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
🔎Jemput Follow :🔍
📌@kelakar_betul .
📌@youneedacutz .
📌@khan_betta0 .
.________________________________
#lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#brocuba #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhambar #motifviral #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #madlipzmalaysian #lawak_hammbarr

Cucu bertuah TAG MEMBER KORANG!! FOLLOW @lawak_hammbarr . . . ️LIKE COMMENT🏷TAGSHARE . Jemput Follow : @kelakar_betul . @youneedacutz . @khan_betta0 . .________________________________ #lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak #brocuba #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhambar #motifviral #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #madlipzmalaysian #lawak_hammbarr - 0 seconds

7 Likes
0 Comments
0
Japppp... ni boss kita ke Aladdin ni hehehehe
.
Jangan lupa saksikan boss kita dalam:

CALON MENANTU TUAN RUMAH
28 Episod
Isnin - Ahad
10.00 PM
Saluran @tv_okey
Channel Astro 109 @rtm_malaysia

KARIAH CAK PONG
20 Episod
Isnin - Khamis
6.30 PM
Saluran @tv3malaysia
.
@faeznick
#CalonMenantuTuanRumah #KariahCakPong #FaezNick #Actor #MalaysiaViral #ViralMalaysia #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #MotifViral #KakiViral #KasiShare #PaduBeb #ViralKini #KiniViral #Meletop #Ohsem #Merecik #KitaOK #IkutCaraKita #FaezNickFC #TeamFaezNick #WeLoveFaezNick #Faeztastic #EidMubarak #EidMubarak2019 #Aidilfitri #Aidilfitri2019 #OOTDRaya #RayaSakan #SHRAMZB

Japppp... ni boss kita ke Aladdin ni hehehehe . Jangan lupa saksikan boss kita dalam: CALON MENANTU TUAN RUMAH 28 Episod Isnin - Ahad 10.00 PM Saluran @tv_okey Channel Astro 109 @rtm_malaysia KARIAH CAK PONG 20 Episod Isnin - Khamis 6.30 PM Saluran @tv3malaysia . @faeznick #CalonMenantuTuanRumah #KariahCakPong #FaezNick #Actor #MalaysiaViral #ViralMalaysia #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #MotifViral #KakiViral #KasiShare #PaduBeb #ViralKini #KiniViral #Meletop #Ohsem #Merecik #KitaOK #IkutCaraKita #FaezNickFC #TeamFaezNick #WeLoveFaezNick #Faeztastic #EidMubarak #EidMubarak2019 #Aidilfitri #Aidilfitri2019 #OOTDRaya #RayaSakan #SHRAMZB - 30 seconds ago

3 Likes
0 Comments
0
JULY INTAKE OPEN FOR REGISTRATION!
.
❌Perlu jumpa!
❌Perlu Fikir Nak makan Apa!
❌Perlu Nak pergi gym!
❌Perlu makan ubat kurus .
✔Perlukan Mindset Nak kurus 100%
.
.
✅ WASSUP GROUP COACHING & SUPPORT GROUP
.
✅ MENTORING & COACHING 25 HARI & 1 HARI CHEAT DAY 😍
.
✅ 25 HARI MEAL PLAN@PLAN PEMAKANAN PERIBADI *80%*
*PELAN PEMAKANAN PERIBADI BY KALORI INTAKE & NUTRIENTS YG PENTING DLM PLATE ANDA*
.
✅ LIVE WORKOUT BERSAMA *TEAM COACH & TEAM SPECIALIST, PERSONAL TRAINER DARI CELEBRITY FITNESS*
.
✅ PEMANTAUAN & BIMBINGAN MENGAMBIL PORTION PLATE LUNCH YG BETUL
*PLATE PINGGAN ANDA AKN DIRATING OLEH COACH DAN ADA REWARDS UTK RATING PLATE ANDA*
.
✅ PROGRAM NUTRITION UTK MKN PG N MLM UTK 25 HARI
*COMPLIMENTARY UTK SETIAP COACHEE BG MEMUDAHKAN PENYEDIAAN MKN PAGI & MALAM TERUTAMA BG INDIVIDU YG SIBUK*
.
✅ WASSUP GROUP COACHING YG MANA SETIAP HARI SELAMA 25 HARI EAT CLEAN & 1 HARI CHEAT DAY SERTA TOPIK2 PENTING UTK *TURUN & MAINTAIN BERAT* SECARA SIHAT.
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉🏻 klik link di bio coach untuk details program
.
#teamckrosliza #loseweighttips #raya2019
#teambajumerah #teambajuraya #maluapabossku 
#brunei #bajukurung #jubahbesar #outer #rayasakan
#tips #loseweight #workoutfromhome #workout #enjoy 
#dontgiveup #rayamalaysia #teamrayakampung 
#lemaktepu #lemakdegil #diet #dietberkesan #motifviral 
#ayuhdiet #makanbanyak #gemukair #perempuanidaman #sakitlutut #kolestrol

JULY INTAKE OPEN FOR REGISTRATION! . Perlu jumpa! Perlu Fikir Nak makan Apa! Perlu Nak pergi gym! Perlu makan ubat kurus . Perlukan Mindset Nak kurus 100% . . WASSUP GROUP COACHING & SUPPORT GROUP . MENTORING & COACHING 25 HARI & 1 HARI CHEAT DAY . 25 HARI MEAL PLAN@PLAN PEMAKANAN PERIBADI *80%* *PELAN PEMAKANAN PERIBADI BY KALORI INTAKE & NUTRIENTS YG PENTING DLM PLATE ANDA* . LIVE WORKOUT BERSAMA *TEAM COACH & TEAM SPECIALIST, PERSONAL TRAINER DARI CELEBRITY FITNESS* . PEMANTAUAN & BIMBINGAN MENGAMBIL PORTION PLATE LUNCH YG BETUL *PLATE PINGGAN ANDA AKN DIRATING OLEH COACH DAN ADA REWARDS UTK RATING PLATE ANDA* . PROGRAM NUTRITION UTK MKN PG N MLM UTK 25 HARI *COMPLIMENTARY UTK SETIAP COACHEE BG MEMUDAHKAN PENYEDIAAN MKN PAGI & MALAM TERUTAMA BG INDIVIDU YG SIBUK* . WASSUP GROUP COACHING YG MANA SETIAP HARI SELAMA 25 HARI EAT CLEAN & 1 HARI CHEAT DAY SERTA TOPIK2 PENTING UTK *TURUN & MAINTAIN BERAT* SECARA SIHAT. . Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. . Coach Syaid +60197105171 http://hubungicoachsyaid.wasap.my/ 🏻 klik link di bio coach untuk details program . #teamckrosliza #loseweighttips #raya2019 #teambajumerah #teambajuraya #maluapabossku #brunei #bajukurung #jubahbesar #outer #rayasakan #tips #loseweight #workoutfromhome #workout #enjoy #dontgiveup #rayamalaysia #teamrayakampung #lemaktepu #lemakdegil #diet #dietberkesan #motifviral #ayuhdiet #makanbanyak #gemukair #perempuanidaman #sakitlutut #kolestrol - 1 minute ago

0 Likes
1 Comments
0
LAPAR LA PULAK... KELUAR KEJAP ..TAPAW BURGER.
.
Nak tido xleh.. perut berkeroncong.. dan2 tu la burger mamat tepi jalan bermain diminda..ok la tu burger sebiji jer..
.
Ramai yang akan beli kerana ingat ia "RINGAN" sahaja untuk makan malam.
Ia memang nampak seperti kecil, ringan dan lebih baik dari makan nasi pada waktu malam. Tetapi lemak tepu di dalam satu patty sahaja sudah 14 gram. Jika anda ambil 10 gram lemak tepu sehari pun sudah di kira banyak.
.
Itu belum campur lemak dari mayonis dan cheese. Untuk seseorang yang keperluan kalori seharinya 2000 kalori, had pengambilan lemak tepu adalah 16 gram. Tetapi bagi orang yang sudah mempunyai masalah kesihatan hadnya hanyalah 14 gram.
.
Tak ramai yang mampu bakar sehari sampai 2000 kalori terutama perempuan. Ini lah sebab utama ramai yang naik berat badan. Tanpa di sedari pengambilan lemak tepu dan kalori berlebihan dalam sehari.
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100%.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉🏻 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#teamckrosliza #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #perutbuncit #dietmalaysia #maluapabossku #tips #tipskurus #csyaid #sihat #kesihatandalaman #pujaanhatikanda #makananbergoreng #dontgiveup #makanansedap #loseweighttips #brunei #lemaktepu #loseweightforgood #motifviral #lemakdegik #slimandfit #nomoresugar #slim

LAPAR LA PULAK... KELUAR KEJAP ..TAPAW BURGER. . Nak tido xleh.. perut berkeroncong.. dan2 tu la burger mamat tepi jalan bermain diminda..ok la tu burger sebiji jer.. . Ramai yang akan beli kerana ingat ia "RINGAN" sahaja untuk makan malam. Ia memang nampak seperti kecil, ringan dan lebih baik dari makan nasi pada waktu malam. Tetapi lemak tepu di dalam satu patty sahaja sudah 14 gram. Jika anda ambil 10 gram lemak tepu sehari pun sudah di kira banyak. . Itu belum campur lemak dari mayonis dan cheese. Untuk seseorang yang keperluan kalori seharinya 2000 kalori, had pengambilan lemak tepu adalah 16 gram. Tetapi bagi orang yang sudah mempunyai masalah kesihatan hadnya hanyalah 14 gram. . Tak ramai yang mampu bakar sehari sampai 2000 kalori terutama perempuan. Ini lah sebab utama ramai yang naik berat badan. Tanpa di sedari pengambilan lemak tepu dan kalori berlebihan dalam sehari. . Sila tag dan share kat kawan-kawan ya. . Join program You Can Lose Weight From Home. 100%. . Coach Syaid +60197105171 http://hubungicoachsyaid.wasap.my/ 🏻 klik link di bio coach untuk details program . . #teamckrosliza #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #perutbuncit #dietmalaysia #maluapabossku #tips #tipskurus #csyaid #sihat #kesihatandalaman #pujaanhatikanda #makananbergoreng #dontgiveup #makanansedap #loseweighttips #brunei #lemaktepu #loseweightforgood #motifviral #lemakdegik #slimandfit #nomoresugar #slim - 2 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Cucu bertuah 😂😂🤣 TAG MEMBER KORANG !! FOLLOW @kelakar_betul .
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
Jemput Follow :
@lawak_hammbarr .
@lawak_hambar_lama .
@jom.viral_ .
@pau_panas_ .
@youneedacutz .
.
.________________________________
#lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#brocuba #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhambar #motifviral #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #madlipzmalaysian #adminlama

Cucu bertuah 🤣 TAG MEMBER KORANG !! FOLLOW @kelakar_betul . . . ️LIKE COMMENT🏷TAGSHARE . Jemput Follow : @lawak_hammbarr . @lawak_hambar_lama . @jom.viral_ . @pau_panas_ . @youneedacutz . . .________________________________ #lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak #brocuba #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhambar #motifviral #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #madlipzmalaysian #adminlama - 2 minutes ago

30 Likes
0 Comments
0
LAPAR LA PULAK... KELUAR KEJAP ..TAPAW BURGER.
.
Nak tido xleh.. perut berkeroncong.. dan2 tu la burger mamat tepi jalan bermain diminda..ok la tu burger sebiji jer..
.
Ramai yang akan beli kerana ingat ia "RINGAN" sahaja untuk makan malam.
Ia memang nampak seperti kecil, ringan dan lebih baik dari makan nasi pada waktu malam. Tetapi lemak tepu di dalam satu patty sahaja sudah 14 gram. Jika anda ambil 10 gram lemak tepu sehari pun sudah di kira banyak.
.
Itu belum campur lemak dari mayonis dan cheese. Untuk seseorang yang keperluan kalori seharinya 2000 kalori, had pengambilan lemak tepu adalah 16 gram. Tetapi bagi orang yang sudah mempunyai masalah kesihatan hadnya hanyalah 14 gram.
.
Tak ramai yang mampu bakar sehari sampai 2000 kalori terutama perempuan. Ini lah sebab utama ramai yang naik berat badan. Tanpa di sedari pengambilan lemak tepu dan kalori berlebihan dalam sehari.
.
Sila tag dan share kat kawan-kawan ya.
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100%.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉🏻 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#teamckrosliza #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #perutbuncit #dietmalaysia #maluapabossku #tips #tipskurus #csyaid #sihat #kesihatandalaman #pujaanhatikanda #makananbergoreng #dontgiveup #makanansedap #loseweighttips #brunei #lemaktepu #loseweightforgood #motifviral #lemakdegik #slimandfit #nomoresugar #slim

LAPAR LA PULAK... KELUAR KEJAP ..TAPAW BURGER. . Nak tido xleh.. perut berkeroncong.. dan2 tu la burger mamat tepi jalan bermain diminda..ok la tu burger sebiji jer.. . Ramai yang akan beli kerana ingat ia "RINGAN" sahaja untuk makan malam. Ia memang nampak seperti kecil, ringan dan lebih baik dari makan nasi pada waktu malam. Tetapi lemak tepu di dalam satu patty sahaja sudah 14 gram. Jika anda ambil 10 gram lemak tepu sehari pun sudah di kira banyak. . Itu belum campur lemak dari mayonis dan cheese. Untuk seseorang yang keperluan kalori seharinya 2000 kalori, had pengambilan lemak tepu adalah 16 gram. Tetapi bagi orang yang sudah mempunyai masalah kesihatan hadnya hanyalah 14 gram. . Tak ramai yang mampu bakar sehari sampai 2000 kalori terutama perempuan. Ini lah sebab utama ramai yang naik berat badan. Tanpa di sedari pengambilan lemak tepu dan kalori berlebihan dalam sehari. . Sila tag dan share kat kawan-kawan ya. . Join program You Can Lose Weight From Home. 100%. . Coach Syaid +60197105171 http://hubungicoachsyaid.wasap.my/ 🏻 klik link di bio coach untuk details program . . #teamckrosliza #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #perutbuncit #dietmalaysia #maluapabossku #tips #tipskurus #csyaid #sihat #kesihatandalaman #pujaanhatikanda #makananbergoreng #dontgiveup #makanansedap #loseweighttips #brunei #lemaktepu #loseweightforgood #motifviral #lemakdegik #slimandfit #nomoresugar #slim - 3 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
ANAK DAH MULA SUSAH TIDUR & SERING MENNGIS BERJAGA MALAM?.
.
Dapatkan segera SET SWEET DREAM RM88 SAHAJA.
.
🎁Mini Puzzle Omar Hana
🎁Lucky Draw Team HBsixtyonline .
#tasneem #tasneemnaturel #tasneemrangers2019 #balmbayi #balmbalmkananakmu #cfrub #trub #skeenz #calmtime #sleeptime #sayajual #barangbaby #Johor #JB #POSLAJU #motifviral #majalahpama #tnagentjb #tnagentmersing #airasiax #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #produkviral #viral #babycomel #trending #tiktokmalaysia #paidreview #diamenanturahsia #sarawak

ANAK DAH MULA SUSAH TIDUR & SERING MENNGIS BERJAGA MALAM?. . Dapatkan segera SET SWEET DREAM RM88 SAHAJA. . Mini Puzzle Omar Hana Lucky Draw Team HBsixtyonline . #tasneem #tasneemnaturel #tasneemrangers2019 #balmbayi #balmbalmkananakmu #cfrub #trub #skeenz #calmtime #sleeptime #sayajual #barangbaby #Johor #JB #POSLAJU #motifviral #majalahpama #tnagentjb #tnagentmersing #airasiax #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #produkviral #viral #babycomel #trending #tiktokmalaysia #paidreview #diamenanturahsia #sarawak - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
SAYA PERNAH RASA NAK BUNUH DIRI 3 KALI
.
PENGALAMAN KHUZAIRI SAKARIYA
.
Mempunyai 6 orang adik beradik, selalu di tinggal keluarga jika keluar sebab tidak muat kereta menyebabkan rasa diri terpinggir.
.
Suka pergi cyber cafe tetapi kerusi di cybercafe pernah patah bila duduk. Jika di rumah juga di suruh duduk di bawah sahaja.
.
Masa mula program online coaching umur 19 tahun. Nekad nak mula program padahal tinggal baki dalam bank hanya beberapa ringgit sahaja lepas bayar yuran.
.
Dulu selalu cari alasan untuk larikan diri dari bersenam masa sekolah. Tampal koyoklah, buat buat batuk tidak sihat sebab nak tipu cikgu supaya tidak join bersenam.
.
Masa di PLKN tidak ada saiz seluar untuknya jadi dapat seluar saiz 60 terpaksa ikat seluar dengan tali.
.
Kini KHUZAIRI 23 tahun menjalani kehidupan lebih sihat dan gaya hidup aktif. Turun 75kg bayangkan.
.
Malahan ibunya juga telah turun 20kg selepas lihat perubahan luarbiasa anaknya. Masya Allah bila kita berubah, maka orang sekeliling kita turut terkesan.
.
Kadang kala Allah SWT hantar rasa "DISGUST" atau menyampah dengan keadaan diri kita supaya kita berubah.
.
You Are Not Fat, You Just Have Fat!.
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan Jun 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉🏻 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#teamckrosliza #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #brunei #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #perutbuncit #dietmalaysia #maluapabossku #tips #tipskurus #csyaid #sihat #kesihatandalaman #pujaanhatikanda #makananbergoreng #dontgiveup #makanansedap #youcanloseweightfromhome #lemaktepu #loseweightforgood #motifviral #lemakdegik #slimandfit #nomoresugar #slim

SAYA PERNAH RASA NAK BUNUH DIRI 3 KALI . PENGALAMAN KHUZAIRI SAKARIYA . Mempunyai 6 orang adik beradik, selalu di tinggal keluarga jika keluar sebab tidak muat kereta menyebabkan rasa diri terpinggir. . Suka pergi cyber cafe tetapi kerusi di cybercafe pernah patah bila duduk. Jika di rumah juga di suruh duduk di bawah sahaja. . Masa mula program online coaching umur 19 tahun. Nekad nak mula program padahal tinggal baki dalam bank hanya beberapa ringgit sahaja lepas bayar yuran. . Dulu selalu cari alasan untuk larikan diri dari bersenam masa sekolah. Tampal koyoklah, buat buat batuk tidak sihat sebab nak tipu cikgu supaya tidak join bersenam. . Masa di PLKN tidak ada saiz seluar untuknya jadi dapat seluar saiz 60 terpaksa ikat seluar dengan tali. . Kini KHUZAIRI 23 tahun menjalani kehidupan lebih sihat dan gaya hidup aktif. Turun 75kg bayangkan. . Malahan ibunya juga telah turun 20kg selepas lihat perubahan luarbiasa anaknya. Masya Allah bila kita berubah, maka orang sekeliling kita turut terkesan. . Kadang kala Allah SWT hantar rasa "DISGUST" atau menyampah dengan keadaan diri kita supaya kita berubah. . You Are Not Fat, You Just Have Fat!. . Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang. Daftar sekarang untuk intake bulan Jun 2019. . Coach Syaid +60197105171 http://hubungicoachsyaid.wasap.my/ 🏻 klik link di bio coach untuk details program . . #teamckrosliza #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #brunei #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #perutbuncit #dietmalaysia #maluapabossku #tips #tipskurus #csyaid #sihat #kesihatandalaman #pujaanhatikanda #makananbergoreng #dontgiveup #makanansedap #youcanloseweightfromhome #lemaktepu #loseweightforgood #motifviral #lemakdegik #slimandfit #nomoresugar #slim - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Repost @sulawesiterkini 
Ya Allah.... Kasihannya... .
Bapak ini baru tiba di rumahnya yang sudah rata dengan tanah akibat  kebakaran sore tadi.

Semoga Bapak ini diberikan kesabaran dan dilimpahkan rezekinya.

Lokasi: Bottoe, Kabupaten Barru
.

Tolong Mak @igtainmentt
@lambenyinyir @ndorobeii @nurdin.abdullah .
. 
Terima kasih sudah MENYUKAI dan BERKOMENTAR!
-
Tag & share ke teman kalian ya Neticenz 😉
____________________________
Follow & like >> @viral_abis_
____________________________
#viral_abis #info #informasi #fakta #news #berita #beritaindonesia #beritaterkini #infoindonesia #beritaviral #beritaterbaru #infoterkini #media #viral #lagiviral #viralindonesia #faktaindonesia #faktaindo #beritanasional #beritaindo #viralbanget #viralkan #viralvideo #viralvideos #motifviral #viralatas #viralnews #trending #makassarinfo #2019

Repost @sulawesiterkini Ya Allah.... Kasihannya... . Bapak ini baru tiba di rumahnya yang sudah rata dengan tanah akibat kebakaran sore tadi. Semoga Bapak ini diberikan kesabaran dan dilimpahkan rezekinya. Lokasi: Bottoe, Kabupaten Barru . Tolong Mak @igtainmentt @lambenyinyir @ndorobeii @nurdin.abdullah . . Terima kasih sudah MENYUKAI dan BERKOMENTAR! - Tag & share ke teman kalian ya Neticenz ____________________________ Follow & like >> @viral_abis_ ____________________________ #viral_abis #info #informasi #fakta #news #berita #beritaindonesia #beritaterkini #infoindonesia #beritaviral #beritaterbaru #infoterkini #media #viral #lagiviral #viralindonesia #faktaindonesia #faktaindo #beritanasional #beritaindo #viralbanget #viralkan #viralvideo #viralvideos #motifviral #viralatas #viralnews #trending #makassarinfo #2019 - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
MENCARI HADIAH UTK  SESEORANG YG ISTIMEWA.
.
Dapatkan segera SET TN BOX RM176 SAHAJA.
.
🎁BABY WIPES
🎁T RUB BLEND OIL
🎁Mini Puzzle Omar Hana
🎁Lucky Draw Team HBsixtyonline .
.

#tasneem #tasneemnaturel #tasneemrangers2019 #balmbayi #balmbalmkananakmu #cfrub #trub #skeenz #calmtime #sleeptime #sayajual #barangbaby #Johor #JB #POSLAJU #motifviral #majalahpama #tnagentjb #tnagentmersing #airasiax #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #produkviral #viral #babycomel #trending #tiktokmalaysia #paidreview #diamenanturahsia #sarawak

MENCARI HADIAH UTK SESEORANG YG ISTIMEWA. . Dapatkan segera SET TN BOX RM176 SAHAJA. . BABY WIPES T RUB BLEND OIL Mini Puzzle Omar Hana Lucky Draw Team HBsixtyonline . . #tasneem #tasneemnaturel #tasneemrangers2019 #balmbayi #balmbalmkananakmu #cfrub #trub #skeenz #calmtime #sleeptime #sayajual #barangbaby #Johor #JB #POSLAJU #motifviral #majalahpama #tnagentjb #tnagentmersing #airasiax #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #produkviral #viral #babycomel #trending #tiktokmalaysia #paidreview #diamenanturahsia #sarawak - 5 minutes ago

1 Likes
1 Comments
0
SAYA PERNAH RASA NAK BUNUH DIRI 3 KALI
.
PENGALAMAN KHUZAIRI SAKARIYA
.
Mempunyai 6 orang adik beradik, selalu di tinggal keluarga jika keluar sebab tidak muat kereta menyebabkan rasa diri terpinggir.
.
Suka pergi cyber cafe tetapi kerusi di cybercafe pernah patah bila duduk. Jika di rumah juga di suruh duduk di bawah sahaja.
.
Masa mula program online coaching umur 19 tahun. Nekad nak mula program padahal tinggal baki dalam bank hanya beberapa ringgit sahaja lepas bayar yuran.
.
Dulu selalu cari alasan untuk larikan diri dari bersenam masa sekolah. Tampal koyoklah, buat buat batuk tidak sihat sebab nak tipu cikgu supaya tidak join bersenam.
.
Masa di PLKN tidak ada saiz seluar untuknya jadi dapat seluar saiz 60 terpaksa ikat seluar dengan tali.
.
Kini KHUZAIRI 23 tahun menjalani kehidupan lebih sihat dan gaya hidup aktif. Turun 75kg bayangkan.
.
Malahan ibunya juga telah turun 20kg selepas lihat perubahan luarbiasa anaknya. Masya Allah bila kita berubah, maka orang sekeliling kita turut terkesan.
.
Kadang kala Allah SWT hantar rasa "DISGUST" atau menyampah dengan keadaan diri kita supaya kita berubah.
.
You Are Not Fat, You Just Have Fat!.
.
Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang.
Daftar sekarang untuk intake bulan Jun 2019.
.
Coach Syaid +60197105171
http://hubungicoachsyaid.wasap.my/
👉🏻 klik link di bio coach untuk details program
.
.
#teamckrosliza #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #brunei #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #perutbuncit #dietmalaysia #maluapabossku #tips #tipskurus #csyaid #sihat #kesihatandalaman #pujaanhatikanda #makananbergoreng #dontgiveup #makanansedap #youcanloseweightfromhome #lemaktepu #loseweightforgood #motifviral #lemakdegik #slimandfit #nomoresugar #slim

SAYA PERNAH RASA NAK BUNUH DIRI 3 KALI . PENGALAMAN KHUZAIRI SAKARIYA . Mempunyai 6 orang adik beradik, selalu di tinggal keluarga jika keluar sebab tidak muat kereta menyebabkan rasa diri terpinggir. . Suka pergi cyber cafe tetapi kerusi di cybercafe pernah patah bila duduk. Jika di rumah juga di suruh duduk di bawah sahaja. . Masa mula program online coaching umur 19 tahun. Nekad nak mula program padahal tinggal baki dalam bank hanya beberapa ringgit sahaja lepas bayar yuran. . Dulu selalu cari alasan untuk larikan diri dari bersenam masa sekolah. Tampal koyoklah, buat buat batuk tidak sihat sebab nak tipu cikgu supaya tidak join bersenam. . Masa di PLKN tidak ada saiz seluar untuknya jadi dapat seluar saiz 60 terpaksa ikat seluar dengan tali. . Kini KHUZAIRI 23 tahun menjalani kehidupan lebih sihat dan gaya hidup aktif. Turun 75kg bayangkan. . Malahan ibunya juga telah turun 20kg selepas lihat perubahan luarbiasa anaknya. Masya Allah bila kita berubah, maka orang sekeliling kita turut terkesan. . Kadang kala Allah SWT hantar rasa "DISGUST" atau menyampah dengan keadaan diri kita supaya kita berubah. . You Are Not Fat, You Just Have Fat!. . Join program You Can Lose Weight From Home. 100% online sahaja. Tak perlu jumpa orang. Daftar sekarang untuk intake bulan Jun 2019. . Coach Syaid +60197105171 http://hubungicoachsyaid.wasap.my/ 🏻 klik link di bio coach untuk details program . . #teamckrosliza #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #brunei #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #perutbuncit #dietmalaysia #maluapabossku #tips #tipskurus #csyaid #sihat #kesihatandalaman #pujaanhatikanda #makananbergoreng #dontgiveup #makanansedap #youcanloseweightfromhome #lemaktepu #loseweightforgood #motifviral #lemakdegik #slimandfit #nomoresugar #slim - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
BABY SAKIT PERUT & BATUK BERKAHAK?.
.
Dapatkan segera SET YAK UHUK UHUK RM88 SAHAJA.
.
🎁Mini Puzzle Omar Hana
🎁Lucky Draw Team HBsixtyonline
.
#tasneem #tasneemnaturel #tasneemrangers2019 #balmbayi #balmbalmkananakmu #cfrub #trub #skeenz #calmtime #sleeptime #sayajual #barangbaby #Johor #JB #POSLAJU #motifviral #majalahpama #tnagentjb #tnagentmersing #airasiax #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #produkviral #viral #babycomel #trending #tiktokmalaysia #paidreview #diamenanturahsia #sarawak

BABY SAKIT PERUT & BATUK BERKAHAK?. . Dapatkan segera SET YAK UHUK UHUK RM88 SAHAJA. . Mini Puzzle Omar Hana Lucky Draw Team HBsixtyonline . #tasneem #tasneemnaturel #tasneemrangers2019 #balmbayi #balmbalmkananakmu #cfrub #trub #skeenz #calmtime #sleeptime #sayajual #barangbaby #Johor #JB #POSLAJU #motifviral #majalahpama #tnagentjb #tnagentmersing #airasiax #pujaanhatikanda #bazaarpaknil #produkviral #viral #babycomel #trending #tiktokmalaysia #paidreview #diamenanturahsia #sarawak - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#cintaluarbiasa // @andmeshkamaleng_ 
Use 🎧 for better sound ❤
( Percayalah yng cinta saya trhdap awak bukan biasa ii eh tapi luar biasa em 😛❤ )
#1minutecover #cover #covermalaysia #malaysiacover #erafm #coverstarera #malaysiancover #laguviral #motifviral #instamusic #lagiviral #indomusikgram #indomusikcover #jiwang #instacover #supportme #brocuba #lagusedih #lagucinta #lagujiwang❤😭 #lagujiwang #viral #tagbae #vokalplus #indomusicgram #tagyourcrush #tagsomeone #60secondcover #kiniviral

#cintaluarbiasa // @andmeshkamaleng_ Use for better sound ( Percayalah yng cinta saya trhdap awak bukan biasa ii eh tapi luar biasa em 😛 ) #1minutecover #cover #covermalaysia #malaysiacover #erafm #coverstarera #malaysiancover #laguviral #motifviral #instamusic #lagiviral #indomusikgram #indomusikcover #jiwang #instacover #supportme #brocuba #lagusedih #lagucinta #lagujiwang #lagujiwang #viral #tagbae #vokalplus #indomusicgram #tagyourcrush #tagsomeone #60secondcover #kiniviral - 6 minutes ago

28 Likes
3 Comments
0
raya kan sebulan.. 😎
.
.
#sejagat #dodolsejagat #sagunsejagat #madusejagat #viralmalaysia #malaysiaviral #viral #makanansedap #kuihsedap #dodol #sagun #madu #murah #kuihraya #melaka #motifviral #butterfingers #oag #hujan

raya kan sebulan.. 😎 . . #sejagat #dodolsejagat #sagunsejagat #madusejagat #viralmalaysia #malaysiaviral #viral #makanansedap #kuihsedap #dodol #sagun #madu #murah #kuihraya #melaka #motifviral #butterfingers #oag #hujan - 15 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Sumpah ada kawan cam harey 😂😂😂😂
.
.
Prank boomerang memang menghiburkan 😂

#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Sumpah ada kawan cam harey . . Prank boomerang memang menghiburkan #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan - 15 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Hai korang.. 🙋🙋
Nak sangat berfesyen tapi risau tak sesuai? 😫😫
Takut kena tipu?? 🙅🙅
.
.
Jangan risau.. Kami sedia bantu anda selesaikan masalah korang.
.
.
Kebetulan kasut ni sangat hot sekarang tau.. Ini la kasut trend sekarang ni.. Kalau yang kosong tu simple sangatlah. Haha 😎😎
Tapi kasut ni terhad! Barang hot la katakan.. 😱😱
.
.
Saiz yang ada 40eu - 44eu sahaja
.
.
Apa tunggu la.. Order sekarang sebelum kehabisan stok.
Screen shot dan tekan link dekat bio
.
.
#maluapabossku #senangterhibur #murahkaya #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemukisawesome #ikotcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #viral #malaysiaku #rotikaya #siscuba #brocuba #alamfakta #atukpesan #mudahterhibur #ceritalawak #videolawak #lawakmalaysia #motifviral #kiniviral #lawakking  #lawaktwitter #tiktok #videolawakmalaysia

Hai korang.. Nak sangat berfesyen tapi risau tak sesuai? Takut kena tipu?? . . Jangan risau.. Kami sedia bantu anda selesaikan masalah korang. . . Kebetulan kasut ni sangat hot sekarang tau.. Ini la kasut trend sekarang ni.. Kalau yang kosong tu simple sangatlah. Haha 😎😎 Tapi kasut ni terhad! Barang hot la katakan.. . . Saiz yang ada 40eu - 44eu sahaja . . Apa tunggu la.. Order sekarang sebelum kehabisan stok. Screen shot dan tekan link dekat bio . . #maluapabossku #senangterhibur #murahkaya #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemukisawesome #ikotcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #viral #malaysiaku #rotikaya #siscuba #brocuba #alamfakta #atukpesan #mudahterhibur #ceritalawak #videolawak #lawakmalaysia #motifviral #kiniviral #lawakking #lawaktwitter #tiktok #videolawakmalaysia - 20 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
KEREPEK ARBOK MENANGIS (Unedited Reaction)

Guys! Video Ini Di Mana Aku Membeli Kerepek Arbok Menangis Dari @hazemanhuzir ! Pedas Geng Tengok Reaksiku!  Ku Buat Ini Untuk Celebrate Haze 100k Subs On Youtube !

FULL VIDEO KAT YOUTUBE

16 JUN 2019

6:00P.M

LINK KAT BIO

#hazemanhuzir #arbokmenangis #hazefor100k #kymdym #7eleven #malaya #malayavidgram #vine#lawakpendek #malaysiaviners #malaysiaigers #lawakterkini #lawakhambar #malayvines #myvines #malaysiavines #malaysiaviners #malaysiaigers #astrogempak #kakisembang #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakhambar #ohsem #kakishare #tv3 #tonton #motif #motifviral 👉DIPERSILAKAN👈

LIKE♥️ SHARE 📫 COMMENTS🗣️ TAG🔖

THANK YOU!!!

KEREPEK ARBOK MENANGIS (Unedited Reaction) Guys! Video Ini Di Mana Aku Membeli Kerepek Arbok Menangis Dari @hazemanhuzir ! Pedas Geng Tengok Reaksiku!  Ku Buat Ini Untuk Celebrate Haze 100k Subs On Youtube ! FULL VIDEO KAT YOUTUBE 16 JUN 2019 6:00P.M LINK KAT BIO #hazemanhuzir #arbokmenangis #hazefor100k #kymdym #7eleven #malaya #malayavidgram #vine #lawakpendek #malaysiaviners #malaysiaigers #lawakterkini #lawakhambar #malayvines #myvines #malaysiavines #malaysiaviners #malaysiaigers #astrogempak #kakisembang #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakhambar #ohsem #kakishare #tv3 #tonton #motif #motifviral DIPERSILAKAN LIKE️ SHARE COMMENTS🗣️ TAG THANK YOU!!! - 21 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
. ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOCK📌
.
Code 20
.
🔆GUESS 2495-1
〰〰〰〰〰〰〰
✔️Gred 5A
〰〰〰〰〰〰〰
💰RM100 SM
💰RM105 SS
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya

. SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK . Code 20 . 🔆GUESS 2495-1 ️Gred 5A RM100 SM RM105 SS . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ️TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya - 29 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
. ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOCK📌
.
Code 20
.
🔆BONIA WALLET 60017
〰〰〰〰〰〰〰
✔️Gred 4A
〰〰〰〰〰〰〰
💰RM48 SM
💰RM52 SS
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya

. SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK . Code 20 . 🔆BONIA WALLET 60017 ️Gred 4A RM48 SM RM52 SS . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ️TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya - 32 minutes ago

3 Likes
2 Comments
0
. ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOCK📌
.
Code 34
.
🔆LV 2IN1  9318
〰〰〰〰〰〰〰
✔️Gred AA
〰〰〰〰〰〰〰
💰RM82 SM
💰RM88 SS
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya

. SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK . Code 34 . 🔆LV 2IN1 9318 ️Gred AA RM82 SM RM88 SS . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ️TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya - 33 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
YOUR HARD WORK WILL PAY OFF!
.
Believe in yourself! One fine day, your dream will come true. Keep consistent and persistent 💪🏻🥰.
.
DIET DENGAN ILMU! BIAR TAHU, JANGAN KELIRU 🌸.
.
#teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah
.
For more info, 
Whatsapp - Coach Nufaa📲 +60173131635.
.
#plussizemalaysia #weightlose #yummy #kurusdarirumah #lelakikirimantuhan #teamrayakedah #aidilfitri2019 #maluapabossku #bajurayaplussize #loseweightfast #cariakudisyurga #tipskuruscepat #loseweightfromhome #teamrayakl #kurustanpasenaman #bajuplussize #sukusukuseparuh #azamkurus2019 #gemukisawesome #motifviral #teamrayasingle #menusihat #babysayang #resepisihat #boyfriendakudarineraka #cariakudisyurga #healthymeals

YOUR HARD WORK WILL PAY OFF! . Believe in yourself! One fine day, your dream will come true. Keep consistent and persistent 🏻🥰. . DIET DENGAN ILMU! BIAR TAHU, JANGAN KELIRU . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . For more info, Whatsapp - Coach Nufaa +60173131635. . #plussizemalaysia #weightlose #yummy #kurusdarirumah #lelakikirimantuhan #teamrayakedah #aidilfitri2019 #maluapabossku #bajurayaplussize #loseweightfast #cariakudisyurga #tipskuruscepat #loseweightfromhome #teamrayakl #kurustanpasenaman #bajuplussize #sukusukuseparuh #azamkurus2019 #gemukisawesome #motifviral #teamrayasingle #menusihat #babysayang #resepisihat #boyfriendakudarineraka #cariakudisyurga #healthymeals - 34 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
@ is_aus
Tb sikit smlm punye cerite 
#modeling 
#modelando 
#modellife 
#model 
#modelswanted 
#modelshoot 
#motifviral 
#modelagency 
#modelstatus 
#modell 
#modelslife 
#modelling 
#modelsearch 
#modestfashion 
#model📷 
#motifviral 
#is_aus

@ is_aus Tb sikit smlm punye cerite #modeling #modelando #modellife #model #modelswanted #modelshoot #motifviral #modelagency #modelstatus #modell #modelslife #modelling #modelsearch #modestfashion #model #motifviral #is_aus - 34 minutes ago

12 Likes
0 Comments
0
. ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOCK📌
.
Code 20
.
🔆BONIA WALLET 514
〰〰〰〰〰〰〰
✔️Gred 4A
〰〰〰〰〰〰〰
💰RM48 SM
💰RM52 SS
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya

. SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK . Code 20 . 🔆BONIA WALLET 514 ️Gred 4A RM48 SM RM52 SS . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ️TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya - 36 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
🍁FATHER'S DAY !!!
.
✔ORIGINAL / AUTHENTIC
✔NEW IN BOX
✔*REFER PADA GAMBAR ( REAL PIC )
✔READY STOCK/LIMITED STOCK
✔PRICE NOT INCLUDE POSTAGE
.
📲 011-36679016
📲 016-5242979
.
✅ Pos Laju
❎ Cod
.
#perfumemurah #sayajualperfume 
#perfumeoriginalmurah
#jomalonelover
#bazarpaknil
#motifviral #fathersday
#jomalone #perfumeviral #jomalonelondon
#perfumeoriginal
#jomalonemalaysia
#brandedperfume
#perfumemurahoriginal
#sayajualperfume
#perfumemalaysia
#perfumeoriginal #readystock

FATHER'S DAY !!! . ORIGINAL / AUTHENTIC NEW IN BOX *REFER PADA GAMBAR ( REAL PIC ) READY STOCK/LIMITED STOCK PRICE NOT INCLUDE POSTAGE . 011-36679016 016-5242979 . Pos Laju Cod . #perfumemurah #sayajualperfume #perfumeoriginalmurah #jomalonelover #bazarpaknil #motifviral #fathersday #jomalone #perfumeviral #jomalonelondon #perfumeoriginal #jomalonemalaysia #brandedperfume #perfumemurahoriginal #sayajualperfume #perfumemalaysia #perfumeoriginal #readystock - 36 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
🍁FATHER'S DAY !!!
.
✔ORIGINAL / AUTHENTIC
✔NEW IN BOX
✔*REFER PADA GAMBAR ( REAL PIC )
✔READY STOCK/LIMITED STOCK
✔PRICE NOT INCLUDE POSTAGE
.
📲 011-36679016
📲 016-5242979
.
✅ Pos Laju
❎ Cod
.
#perfumemurah #sayajualperfume 
#perfumeoriginalmurah
#jomalonelover
#bazarpaknil
#motifviral #fathersday
#jomalone #perfumeviral #jomalonelondon
#perfumeoriginal
#jomalonemalaysia
#brandedperfume
#perfumemurahoriginal
#sayajualperfume
#perfumemalaysia
#perfumeoriginal #readystock

FATHER'S DAY !!! . ORIGINAL / AUTHENTIC NEW IN BOX *REFER PADA GAMBAR ( REAL PIC ) READY STOCK/LIMITED STOCK PRICE NOT INCLUDE POSTAGE . 011-36679016 016-5242979 . Pos Laju Cod . #perfumemurah #sayajualperfume #perfumeoriginalmurah #jomalonelover #bazarpaknil #motifviral #fathersday #jomalone #perfumeviral #jomalonelondon #perfumeoriginal #jomalonemalaysia #brandedperfume #perfumemurahoriginal #sayajualperfume #perfumemalaysia #perfumeoriginal #readystock - 36 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
🍁FATHER'S DAY !!!
.
✔ORIGINAL / AUTHENTIC
✔NEW IN BOX
✔*REFER PADA GAMBAR ( REAL PIC )
✔READY STOCK/LIMITED STOCK
✔PRICE NOT INCLUDE POSTAGE
.
📲 011-36679016
📲 016-5242979
.
✅ Pos Laju
❎ Cod
.
#perfumemurah #sayajualperfume 
#perfumeoriginalmurah
#jomalonelover
#bazarpaknil
#motifviral #fathersday
#jomalone #perfumeviral #jomalonelondon
#perfumeoriginal
#jomalonemalaysia
#brandedperfume
#perfumemurahoriginal
#sayajualperfume
#perfumemalaysia
#perfumeoriginal #readystocks

FATHER'S DAY !!! . ORIGINAL / AUTHENTIC NEW IN BOX *REFER PADA GAMBAR ( REAL PIC ) READY STOCK/LIMITED STOCK PRICE NOT INCLUDE POSTAGE . 011-36679016 016-5242979 . Pos Laju Cod . #perfumemurah #sayajualperfume #perfumeoriginalmurah #jomalonelover #bazarpaknil #motifviral #fathersday #jomalone #perfumeviral #jomalonelondon #perfumeoriginal #jomalonemalaysia #brandedperfume #perfumemurahoriginal #sayajualperfume #perfumemalaysia #perfumeoriginal #readystocks - 37 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
. ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOCK📌
.
Code 20
.
🔆BONIA WALLET 60017
〰〰〰〰〰〰〰
✔️Gred 4A
〰〰〰〰〰〰〰
💰RM48 SM
💰RM52 SS
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya

. SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK . Code 20 . 🔆BONIA WALLET 60017 ️Gred 4A RM48 SM RM52 SS . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ️TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya - 38 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
. ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOCK📌
.
Code 20
.
🔆COACH WALLET 514
〰〰〰〰〰〰〰
✔️Gred 4A
〰〰〰〰〰〰〰
💰RM45 SM
💰RM50 SS
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya

. SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK . Code 20 . 🔆COACH WALLET 514 ️Gred 4A RM45 SM RM50 SS . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ️TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya - 39 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
. ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOCK📌
.
Code 20
.
🔆COACH WALLET 914L
〰〰〰〰〰〰〰
✔️Gred 4A
〰〰〰〰〰〰〰
💰RM45 SM
💰RM50 SS
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya

. SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK . Code 20 . 🔆COACH WALLET 914L ️Gred 4A RM45 SM RM50 SS . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ️TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #handbagraya - 41 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
Lepak dulu 😅 .
.
✨Tag teman baik korang
.
✨Siapa tak kenal IG @60saat.Viral 🌋 memang rugi tau 😏
.
✨📽️: DM for credit okay
#sempoiwow #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia

Lepak dulu . . Tag teman baik korang . Siapa tak kenal IG @60saat.Viral memang rugi tau . 📽️: DM for credit okay #sempoiwow #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia - 43 minutes ago

225 Likes
27 Comments
0
So cute! 😍 .
.
🍦Tag cepat member² korang
.
🍦Tak sah kalau min tak gelak lepas tengok IG @Lawak.Hahaha 😆🍌 ni
.
🍦📽️: Please dm us for credit
 #sempoiviral #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia

So cute! . . Tag cepat member² korang . Tak sah kalau min tak gelak lepas tengok IG @Lawak.Hahaha ni . 📽️: Please dm us for credit #sempoiviral #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia - 47 minutes ago

190 Likes
4 Comments
0
apa korang akan buat? 😂
. . 
FOLLOW @koleksivideowhatsapp @lawaktakbossku
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil

Nak rawat kencing manis, Kolesterol dan Darah tinggi mak ayah ?  tekan link ni👉 @oraz_rawat3serangkai
.
.
👉dipersilakan👈
Like ❤ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷
.
.
#lawaktakbossku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #lawakhambar #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #kakishare #tolongdengar #lawak #lawakteroks #funny #mudahterhibur #viral #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #youtiup #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp

apa korang akan buat? . . FOLLOW @koleksivideowhatsapp @lawaktakbossku . Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni @malaysia_minoxidil Nak rawat kencing manis, Kolesterol dan Darah tinggi mak ayah ? tekan link ni @oraz_rawat3serangkai . . dipersilakan Like | Share 📬 | Comment | Tag 🏷 . . #lawaktakbossku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #lawakhambar #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #kakishare #tolongdengar #lawak #lawakteroks #funny #mudahterhibur #viral #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #youtiup #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp - 49 minutes ago

11 Likes
0 Comments
0
kreatif tak otak korang 😁
. . 
FOLLOW @koleksivideowhatsapp @lawaktakbossku
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil

Nak rawat kencing manis, Kolesterol dan Darah tinggi mak ayah ?  tekan link ni👉 @oraz_rawat3serangkai
.
.
👉dipersilakan👈
Like ❤ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷
.
.
#lawaktakbossku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #lawakhambar #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #kakishare #tolongdengar #lawak #lawakteroks #funny #mudahterhibur #viral #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #youtiup #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp

kreatif tak otak korang . . FOLLOW @koleksivideowhatsapp @lawaktakbossku . Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni @malaysia_minoxidil Nak rawat kencing manis, Kolesterol dan Darah tinggi mak ayah ? tekan link ni @oraz_rawat3serangkai . . dipersilakan Like | Share 📬 | Comment | Tag 🏷 . . #lawaktakbossku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #lawakhambar #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #kakishare #tolongdengar #lawak #lawakteroks #funny #mudahterhibur #viral #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #youtiup #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp - 50 minutes ago

155 Likes
14 Comments
0
Jahat laa 🤣🤣 .
.
🤖Tag rakan-rakan korang
.
🤖 Idola min dari kecil lagi kalau korang nak tahu, ni IG dia @Taiko.Viral 🏆
.
🤖📸: Kongsi ayat korang, DM je ayat tu terus tau
#doktorsenyum #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia

Jahat laa 🤣🤣 . . 🤖Tag rakan-rakan korang . 🤖 Idola min dari kecil lagi kalau korang nak tahu, ni IG dia @Taiko.Viral . 🤖📸: Kongsi ayat korang, DM je ayat tu terus tau #doktorsenyum #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia - 51 minutes ago

356 Likes
1 Comments
0
⚡ FROGMAN GWF1000 ⚡ .
.
🔥GRED 1:1
🔥AUTOLIGHT FUNCTION
🔥 BATTERY INDICATED
🔥 SLEEP MODE
🔥 100%  WATERPROOF
🔥 BACK CASE  SAME ORI 🔥 DIVING 50M
🔥 BNB SAME WITH ORI
🔥 TIMER, STOPWATCH
🔥 TIDE GRAPH
🔥 ALARM
🔥 DIVE MOOD
🔥 WORLD TIME
🔥 COMPLETE SET WITH BOX, PAPER BAG, MANUAL BOOK .
Pm dekat Whatapp dapat harga promo😎
.
Ws - 0132465297
.
.
.#jamtanganmurah #gshockmurah #gshockmurahmalaysia  #jamtangan #Jamlelaki #jamgshockmurah  #gshockcandy #gshockonepiece  #danialwellingtonmurah
#vrboxmurah  #vrboxmalaysiamurah #smartwatchmurah #Terapiinstagram #smartwatchmalaysia #jamtangan #jamtanganmurah #motifviral #polisevomurah #jamtanganmalaysia #gshockmalaysia #gshockmurah
#bazarpaknil  #suntomurah#murahmurah #maribeli #lokalah #tempatanfest #empayarjamtangan #frogmancopyori

FROGMAN GWF1000 . . GRED 1:1 AUTOLIGHT FUNCTION BATTERY INDICATED SLEEP MODE 100% WATERPROOF BACK CASE SAME ORI DIVING 50M BNB SAME WITH ORI TIMER, STOPWATCH TIDE GRAPH ALARM DIVE MOOD WORLD TIME COMPLETE SET WITH BOX, PAPER BAG, MANUAL BOOK . Pm dekat Whatapp dapat harga promo😎 . Ws - 0132465297 . . .#jamtanganmurah #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #jamtangan #Jamlelaki #jamgshockmurah #gshockcandy #gshockonepiece #danialwellingtonmurah #vrboxmurah #vrboxmalaysiamurah #smartwatchmurah #Terapiinstagram #smartwatchmalaysia #jamtangan #jamtanganmurah #motifviral #polisevomurah #jamtanganmalaysia #gshockmalaysia #gshockmurah #bazarpaknil #suntomurah #murahmurah #maribeli #lokalah #tempatanfest #empayarjamtangan #frogmancopyori - 51 minutes ago

8 Likes
0 Comments
0
Uolss ada yg buat open house sis cadangkan elok sangat buat rojak buah 😍
.
Boleh ambil #KRC yang besar tu , 1 bekas tu 810 gram okey dah dekat sekilo. Rasa sama dengan yang #KuahRojakChombie kecik.
.
Tapi yang nie besar sesuai untuk majlis dan rege mampu milik serendah RM15 sahaja 😉. Utk order klik link wasap di bio
.
Official Page 👇
@hairanistore

Uolss ada yg buat open house sis cadangkan elok sangat buat rojak buah . Boleh ambil #KRC yang besar tu , 1 bekas tu 810 gram okey dah dekat sekilo. Rasa sama dengan yang #KuahRojakChombie kecik. . Tapi yang nie besar sesuai untuk majlis dan rege mampu milik serendah RM15 sahaja . Utk order klik link wasap di bio . Official Page @hairanistore - 53 minutes ago

4 Likes
4 Comments
0
Uolss ada yg buat open house sis cadangkan elok sangat buat rojak buah 😍
.
Boleh ambil #KRC yang besar tu , 1 bekas tu 810 gram okey dah dekat sekilo. Rasa sama dengan yang #KuahRojakChombie kecik.
.
Tapi yang nie besar sesuai untuk majlis dan rege mampu milik serendah RM15 sahaja 😉. Utk order klik link wasap di bio
.
Official Page 👇
@hairanistore

Uolss ada yg buat open house sis cadangkan elok sangat buat rojak buah . Boleh ambil #KRC yang besar tu , 1 bekas tu 810 gram okey dah dekat sekilo. Rasa sama dengan yang #KuahRojakChombie kecik. . Tapi yang nie besar sesuai untuk majlis dan rege mampu milik serendah RM15 sahaja . Utk order klik link wasap di bio . Official Page @hairanistore - 54 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
Kita tak nak tapi dia datang jugak 😅.
.
🐣Tag kawan-kawan korang
.
🐣Nasib baik lah min sempat follow IG
@Yes.Viral 🎃 video² dia best nak m*mpos
.
🐣📸: Nak share ayat? korang terus DM je ayat tu
#burungbebel #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia

Kita tak nak tapi dia datang jugak . . Tag kawan-kawan korang . Nasib baik lah min sempat follow IG @Yes.Viral video² dia best nak m*mpos . 📸: Nak share ayat? korang terus DM je ayat tu #burungbebel #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia - 54 minutes ago

86 Likes
1 Comments
0
Tiba-tiba jadi segar 😂 .
.
♦️Tag member baik korang
.
♦️Tak cukup sempoi kalau korang belum follow IG @Sempoi.Viral 🤖 serious sempoi!
.
♦️📽️: DM please for your credit
#60saatviral #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia

Tiba-tiba jadi segar . . ️Tag member baik korang . ️Tak cukup sempoi kalau korang belum follow IG @Sempoi.Viral 🤖 serious sempoi! . ️📽️: DM please for your credit #60saatviral #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia - 1 hour ago

735 Likes
8 Comments
0
B SKINCARE GOLD
.
.
✅CLEANSER 24k GOLD 50ml ( cuci muka 2x sehari )
- Cleanse  drp madu lebah & 24k gold
.
.
✅TREATMENT CREAM 10g ( pakai siang dan malam , boleh pakai sebelum makeup )
*sangat sesuai untuk mereka yang berkulit normal/kering* .
.
Kulit Normal bermaksud kulit yang tiada masalah serius tetapi perlu kepada penjagaan harian yang rapi.
.
.
Kulit Kering bermaksud
◼Kulit kering ialah kulit yang mengeluarkan minyak dalam kuantiti yang sangat sedikit
◼Kulit kelihatan kasar dan tidak bersinar
◼Kulit kering dan pecah-pecah seperti sisik ikan
◼Kulit sensitif dan kemerahan.
.
.
#fattzura #fairytale #neelofa #meletop #motifviral #jampi #makeuplover #makeup #bskincarebgm 
#skincare #skincareproducts

B SKINCARE GOLD . . CLEANSER 24k GOLD 50ml ( cuci muka 2x sehari ) - Cleanse drp madu lebah & 24k gold . . TREATMENT CREAM 10g ( pakai siang dan malam , boleh pakai sebelum makeup ) *sangat sesuai untuk mereka yang berkulit normal/kering* . . Kulit Normal bermaksud kulit yang tiada masalah serius tetapi perlu kepada penjagaan harian yang rapi. . . Kulit Kering bermaksud Kulit kering ialah kulit yang mengeluarkan minyak dalam kuantiti yang sangat sedikit Kulit kelihatan kasar dan tidak bersinar Kulit kering dan pecah-pecah seperti sisik ikan Kulit sensitif dan kemerahan. . . #fattzura #fairytale #neelofa #meletop #motifviral #jampi #makeuplover #makeup #bskincarebgm #skincare #skincareproducts - 1 hour ago

6 Likes
1 Comments
0
Jauh lagi perjalanan dan tiada pengakhirannya 😊 .
.
⛅Tag kawan baik korang
.
⛅Selain share bahan lawak, min suka tengok IG @Sempoi.Wow 😹 banyak benda kelakar
.
⛅🎥: DM us for credit
#lawakhahaha #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia

Jauh lagi perjalanan dan tiada pengakhirannya . . Tag kawan baik korang . Selain share bahan lawak, min suka tengok IG @Sempoi.Wow banyak benda kelakar . : DM us for credit #lawakhahaha #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia - 1 hour ago

668 Likes
5 Comments
0
Cinta luar biasa - by @andmeshkamaleng_ .
.

#malaysiantalent #hotvoices #raya #musicmalaysia #musicgram #vokalplus #malaysianvoice #malaysiancover #musicstar #musicstargram #mvmproduction #erafm #emp_cover_official #instamusic #indomusiczone #indomusiccover #indocover #indocover #mzulhelmibikincover #motifviral #mycovernationofficial  #majalahremaja #cintaluarbiasaandmeshkamaleng  #cintaluarbiasacover

Cinta luar biasa - by @andmeshkamaleng_ . . #malaysiantalent #hotvoices #raya #musicmalaysia #musicgram #vokalplus #malaysianvoice #malaysiancover #musicstar #musicstargram #mvmproduction #erafm #emp_cover_official #instamusic #indomusiczone #indomusiccover #indocover #indocover #mzulhelmibikincover #motifviral #mycovernationofficial #majalahremaja #cintaluarbiasaandmeshkamaleng #cintaluarbiasacover - 1 hour ago

24 Likes
4 Comments
0
Duit raya kertas paksu dah habis tinggal RM1 je 😝., jgn main mercun paksu pesan 1 je main bunga api POP POP ! hahaha .
#coachbad @bs_nutrition.official #rayawithabangbad #bsnutrition 
#sunlifemalaysia #selamatharirayaaidilfitri 
#dubsmashmalaysian #motifviral #lawakhambar #dubsmashindonesia #actor #sadoactor #parodymalaysia #badbuathal  #hiburan #lawakhambar  #mudahterhibur #parodymalaysia #instavideo #vines #abangsado #gymaddict #videoscream #personaltrainer #bestvines #jangankecam #mixedmedia  #gymlife #kenyitmatasikit  #funniest_15seconds #abangbomba #abangbombailoveu #bombamalaysia

Duit raya kertas paksu dah habis tinggal RM1 je ., jgn main mercun paksu pesan 1 je main bunga api POP POP ! hahaha . #coachbad @bs_nutrition.official #rayawithabangbad #bsnutrition #sunlifemalaysia #selamatharirayaaidilfitri #dubsmashmalaysian #motifviral #lawakhambar #dubsmashindonesia #actor #sadoactor #parodymalaysia #badbuathal #hiburan #lawakhambar #mudahterhibur #parodymalaysia #instavideo #vines #abangsado #gymaddict #videoscream #personaltrainer #bestvines #jangankecam #mixedmedia #gymlife #kenyitmatasikit #funniest_15seconds #abangbomba #abangbombailoveu #bombamalaysia - 1 hour ago

250 Likes
12 Comments
0
Like • tag • comment • share utk menang GSHOCK FLORA @hottstuff.store
.warna warni bossku macam pelangi 😍😍
.
cepat grab sekarang, stok teramatlah limited, siapa cepat dia dapat😉
.
==================================
G-SHOCK DW6900 RAINBOW EDITION
==================================
.
RM95 per pcs / RM 139 rwo pcs SAHAJA!! terlalu murah boh, rugi tak angkat boh!!! .
+ FREEGIFT GELANG
+ FREE POSTAGE ONE MALAYSIA🚚
+ WARRANTY .
amacam? berbaloi kan? tekan link di bio sekarang, stok amatlah limited!!!
.
#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #nakngepek #style #lawak #lawakkerder #lawakhambar #lawaktahapdewa #motifviral #singgahkejap #videolawak #seribusatucerita #motifviral #colours #nice #colourful #cantik #beautiful #mudahterhibur #natur #himpunanlawakmalays #tolongdengar #murah #jammurah #murahgile #hipster #bazarpaknil #murahsangat

Like • tag • comment • share utk menang GSHOCK FLORA @hottstuff.store .warna warni bossku macam pelangi . cepat grab sekarang, stok teramatlah limited, siapa cepat dia dapat . ================================== G-SHOCK DW6900 RAINBOW EDITION ================================== . RM95 per pcs / RM 139 rwo pcs SAHAJA!! terlalu murah boh, rugi tak angkat boh!!! . + FREEGIFT GELANG + FREE POSTAGE ONE MALAYSIA + WARRANTY . amacam? berbaloi kan? tekan link di bio sekarang, stok amatlah limited!!! . #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #nakngepek #style #lawak #lawakkerder #lawakhambar #lawaktahapdewa #motifviral #singgahkejap #videolawak #seribusatucerita #motifviral #colours #nice #colourful #cantik #beautiful #mudahterhibur #natur #himpunanlawakmalays #tolongdengar #murah #jammurah #murahgile #hipster #bazarpaknil #murahsangat - 1 hour ago

14 Likes
0 Comments
0
Set Lv 9319/W13
2in1
3A
Rm100/105ss . ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOK
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01131267319
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli

Set Lv 9319/W13 2in1 3A Rm100/105ss . SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOK . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01131267319 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli - 1 hour ago

3 Likes
1 Comments
0
NEW ARRIVAL🔥🔥🔥
HOT COACH WALLET Panjang zipper with BOXES
Code : 914L

Material: Artificial Leather
Grade 4A
🎊🎊🎊🎉🎉 🚚🛵✈🛥 Semenanjung RM50
Sarawak RM52
Sabah RM54

Berminat Sila Order♨♨♨ . ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOK
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01131267319
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli

NEW ARRIVAL HOT COACH WALLET Panjang zipper with BOXES Code : 914L Material: Artificial Leather Grade 4A 🛵🛥 Semenanjung RM50 Sarawak RM52 Sabah RM54 Berminat Sila Order . SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOK . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01131267319 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
.
FOR SALE NEW DUCKDUDE BE ONE SOUL ‼️‼️
.
Last stock tinggal 6 item sahaja. ✅
Warna hitam dan putih. ✅
Saiz S dan M. ✅
RM160 siap postage. ✅
.
Saiz S PIT 17 LABUH 25
Saiz M PIT 19 LABUH 26.
.
#artismalaysia #aydajebat #tv3 #erafm #kapcaimalaya #instaseleb #instamalaysia #lawakhambar #rotikaya #hotfm #jannanick #hannahdelisha #lacoste #astrogempak #slotakasia #meletop #motifviral #bazarpaknil #terlajaklaris #dramasangat #slotakasia #hotfm #akucintadia #alamatnyacinta #isteridalamsangkar #kekasihpaksarela #meletop #jannanick #mirafilzah #malaysia

. FOR SALE NEW DUCKDUDE BE ONE SOUL ️ . Last stock tinggal 6 item sahaja. Warna hitam dan putih. Saiz S dan M. RM160 siap postage. . Saiz S PIT 17 LABUH 25 Saiz M PIT 19 LABUH 26. . #artismalaysia #aydajebat #tv3 #erafm #kapcaimalaya #instaseleb #instamalaysia #lawakhambar #rotikaya #hotfm #jannanick #hannahdelisha #lacoste #astrogempak #slotakasia #meletop #motifviral #bazarpaknil #terlajaklaris #dramasangat  #slotakasia #hotfm  #akucintadia  #alamatnyacinta #isteridalamsangkar  #kekasihpaksarela #meletop #jannanick #mirafilzah  #malaysia - 1 hour ago

23 Likes
2 Comments
0
NEW ARRIVAL🔥🔥🔥
HOT COACH WALLET Button Panjang  with BOXES
Code : 514

Material: Artificial Leather
Grade 4A
🎊🎊🎊🎉🎉 🚚🛵✈🛥 Semenanjung RM50
Sarawak RM55
Sabah RM53

Berminat Sila Order♨♨♨
. ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOK
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01131267319
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli

NEW ARRIVAL HOT COACH WALLET Button Panjang with BOXES Code : 514 Material: Artificial Leather Grade 4A 🛵🛥 Semenanjung RM50 Sarawak RM55 Sabah RM53 Berminat Sila Order . SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOK . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01131267319 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli - 1 hour ago

1 Likes
2 Comments
0
New Arrival 👯🏻👯🏻HOT🔥🔥🔥
💓GUESS💓
Code : 2493-1
Grade 5A
🌹🌲🌹🌲🌹🌲
Material : PU Leather 🛫🚛🚅🚢 Semenanjung RM95
Sarawak RM100
Sabah RM96 🌳🌻🌳🌻🌳🌻 . ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOK
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01131267319
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli

New Arrival 🏻🏻HOT GUESS Code : 2493-1 Grade 5A 🌲🌲🌲 Material : PU Leather 🛫🚛 Semenanjung RM95 Sarawak RM100 Sabah RM96 🌳🌳🌳 . SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOK . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01131267319 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli - 1 hour ago

3 Likes
2 Comments
0
Member sya fokus btl buat video😂
.
.
❤LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
.
.
.
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaar paknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewrm5  @lawak_hambar @lawak_ker_der @kini.viral @lawak.baring#paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #iqreviewmalaysia #cubagelak #Lawakteroks

Member sya fokus btl buat video . . LIKE COMMENT🏷TAGSHARE . . . . . . #quoteoftheday #lawak #videolawak #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaar paknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewrm5 @lawak_hambar @lawak_ker_der @kini.viral @lawak.baring #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #iqreviewmalaysia #cubagelak #Lawakteroks - 1 hour ago

59 Likes
3 Comments
0
Backpack Coach
.
💎Gred 5A
💎Original PVC Leather
💎24*27*13cm
.
#handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia #begmurah #begmurahmalaysia #begmalaysia #begwanita #begwanitamurah #begwanitamurahmalaysia #begperempuanmurah #begperempuanmurahmalaysia #begperempuanmalaysia #begwanitamurah #begwanitamurahmalaysia #begwanitamalaysia #begtanganwanita #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #ootd #onlineshopping #syukurselalu #motifviral #curicuricinta #terapiinstagram #aurainsta #igmashup #ajimaura #jiwakacau #inijugakamanah #giveaway

Backpack Coach . Gred 5A Original PVC Leather 24*27*13cm . #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia #begmurah #begmurahmalaysia #begmalaysia #begwanita #begwanitamurah #begwanitamurahmalaysia #begperempuanmurah #begperempuanmurahmalaysia #begperempuanmalaysia #begwanitamurah #begwanitamurahmalaysia #begwanitamalaysia #begtanganwanita #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #ootd #onlineshopping #syukurselalu #motifviral #curicuricinta #terapiinstagram #aurainsta #igmashup #ajimaura #jiwakacau #inijugakamanah #giveaway - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
NEW ARRIVAL🔥🔥🔥
HOT BONIA WALLET Panjang Zipper with BOXES
Code : 60017

Material: Artificial Leather
Grade 4A
🎊🎊🎊🎉🎉
🚚🛵✈🛥 Semenanjung RM50
Sarawak RM55
Sabah RM45

Berminat Sila Order♨♨♨ . ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOK
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01131267319
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli

NEW ARRIVAL HOT BONIA WALLET Panjang Zipper with BOXES Code : 60017 Material: Artificial Leather Grade 4A 🛵🛥 Semenanjung RM50 Sarawak RM55 Sabah RM45 Berminat Sila Order . SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOK . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01131267319 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli - 1 hour ago

4 Likes
0 Comments
0
NEW ARRIVAL🔥🔥🔥
HOT BONIA WALLET Button Panjang with BOXES
Code : 514

Material: Artificial Leather
Grade 4A
🎊🎊🎊🎉 🚚🛵✈🛥 Semenanjung RM50
Sarawak RM45
Sabah RM55

Berminat Sila Order♨♨♨ . ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOK
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01131267319
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli

NEW ARRIVAL HOT BONIA WALLET Button Panjang with BOXES Code : 514 Material: Artificial Leather Grade 4A 🛵🛥 Semenanjung RM50 Sarawak RM45 Sabah RM55 Berminat Sila Order . SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOK . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01131267319 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli - 1 hour ago

3 Likes
1 Comments
0
#Repost @himpunanlawakmalays (@get_repost)
・・・
Comel pulak😂😂😂
.
✅Tag member korang, biar sama2 terhibur😊
.
Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay😘
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

#Repost @himpunanlawakmalays (@get_repost ) ・・・ Comel pulak . Tag member korang, biar sama2 terhibur . Korang semua jangan lupa follow @himpunanlawakmalays okay . . ________________________________________ #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan - 1 hour ago

7 Likes
2 Comments
0
1775 CK

SM RM100(CITYLINK)
SS RM105(POSLAJU)

NEW ARRIVALS🎀🎀🎀🎀🎀 . ➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
📌READY STOK
.
📮FREE POSTAGE
📮FREE POSTAGE
.
CARA UTK ORDER ⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
.
⚡TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01131267319
.
.
#assalamualaikum
#handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli

1775 CK SM RM100(CITYLINK) SS RM105(POSLAJU) NEW ARRIVALS . SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOK . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . TEKAN LINK BIO DIATASATAU WS/+01131267319 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbeli - 1 hour ago

3 Likes
2 Comments
0
Short Film | Demi Gadis Kelantan

W/ : @wanirfan_10 @shahnew @ash.rafz  @_bajilah @tupakproduction

Full Video di Youtube!
.
Mention your friends!!!.
.
#kekechallange #infeelingschallenge #tiktokmalaysia #cameogegar 
#malayvines #vcomp #lawakterkini #lawakinsta #malaysiaviners #lawakgram #malaysiaviners #malayviners #tiktokmalaysia #motifviral #viralogy #dubsmashmalaysianterbaik #videokelantan #tiktokindo #tiktok #atukpesanchannel .
 @lawak_hambar @ohmedia @malaysian_lawak @himpunanbahanlawak 
@malayantiger.my @meme.malaysia @macambos @lawaktahapdewa @iglelakivsperempuan @lelakivsperempuanvideo @igkelantan @tiktok.malaysia @astrolawatni @autoterhibur @pesankakmoji #DigitalStarEraKdu #KDUEDU #EraVengers @era.je @ohhemgis @lawak.teroks @lawak_hambar @lawak.hangit

Short Film | Demi Gadis Kelantan W/ : @wanirfan_10 @shahnew @ash.rafz @_bajilah @tupakproduction Full Video di Youtube! . Mention your friends!!!. . #kekechallange #infeelingschallenge #tiktokmalaysia #cameogegar #malayvines #vcomp #lawakterkini #lawakinsta #malaysiaviners #lawakgram #malaysiaviners #malayviners #tiktokmalaysia #motifviral #viralogy #dubsmashmalaysianterbaik #videokelantan #tiktokindo #tiktok #atukpesanchannel . @lawak_hambar @ohmedia @malaysian_lawak @himpunanbahanlawak @malayantiger.my @meme.malaysia @macambos @lawaktahapdewa @iglelakivsperempuan @lelakivsperempuanvideo @igkelantan @tiktok.malaysia @astrolawatni @autoterhibur @pesankakmoji #DigitalStarEraKdu #KDUEDU #EraVengers @era.je @ohhemgis @lawak.teroks @lawak_hambar @lawak.hangit - 1 hour ago

89 Likes
0 Comments
0
Subscribe my youtube channel : Muhammad Shahrizuan ! Link in my profile !
🎵 SOMI - BIRTHDAY🎶💃🏻
.
.
.
.
.
.
.
.
 #somi #birthday #bi #hanbin #ikon #yg #ygentertainment  #me #dancecover #bts #twice #breakthrough #blackpink #army #once #blink #billieeilish #taehyung #v #jimin  #tiktokmalaysia #tiktokmalaysiaofficial #malaysia #mukbang  #korean #kpop #taehyung #paidreviewmalaysia #viralmalaysia #motifviral #raya2019

Subscribe my youtube channel : Muhammad Shahrizuan ! Link in my profile ! SOMI - BIRTHDAY🏻 . . . . . . . . #somi #birthday #bi #hanbin #ikon #yg #ygentertainment #me #dancecover #bts #twice #breakthrough #blackpink #army #once #blink #billieeilish #taehyung #v #jimin #tiktokmalaysia #tiktokmalaysiaofficial #malaysia #mukbang #korean #kpop #taehyung #paidreviewmalaysia #viralmalaysia #motifviral #raya2019 - 2 hours ago

30 Likes
0 Comments
0
BTW CAMNE DIA BLH LTK AYAM TU MCM GITU🤣🤣🤣
(Tag AYAM KORANG🤪)
•
FOLLOW @4zz_4zmi / @4zz_4zmi02
(THANKS FOR 10K😍 SUPPORT 15K😘)
•
❤️LIKE💋/TAG😄/SHARE🤪
•
•
•
#tiktokapp #duet #tiktokindo #tutting #tiktokfever #tiktokindonesia #tiktoksea #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokkorea #tiktokhot #musicallyindo #musicallyindonesia #musicallyharmony #malaysianmusically #malaysiamusically #malaysia #inmyfeelingschallenge #kekechallenge #astillahsisters #didichallenge #dedechallenge
#himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #motifviral

BTW CAMNE DIA BLH LTK AYAM TU MCM GITU🤣🤣🤣 (Tag AYAM KORANG🤪) • FOLLOW @4zz_4zmi / @4zz_4zmi02 (THANKS FOR 10K SUPPORT 15K) • ️LIKE/TAG/SHARE🤪 • • • #tiktokapp #duet #tiktokindo #tutting #tiktokfever #tiktokindonesia #tiktoksea #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokkorea #tiktokhot #musicallyindo #musicallyindonesia #musicallyharmony #malaysianmusically #malaysiamusically #malaysia #inmyfeelingschallenge #kekechallenge #astillahsisters #didichallenge #dedechallenge #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #motifviral - 2 hours ago

210 Likes
11 Comments
0
.
Biasalah time bosan sngt jadi macam nilah
.
👇FOLLOW IG 👇
.
@student.t.v
@student.t.v
@student.t.v .
.
LIKE❤️ l SHARE📬 l COMMENT📝l TAG🏷
.
.
🚫🚫🚫IGNORE TAGS 🚫🚫🚫
#tiktokindonesia #viralmalaysia 
#tiktokxmalaysia #tiktokmalaysia #lawak #lawakstudent  #tiktok #lawakkampus #uitmdihatiku #motifviral #tiktok 
#medsos #lawakkerder #lawakbatak 
#sembangstudent #politeknikmalaysia #himpunanlawakmalays #matmoto 
#himpunanbahanlawak #sembangstudent 
#himpunanlawakmalaysia #madlipz #maluapabossku #lawakterkini #lawak4x4 #lawaking #lawakbodoh #lawakhangit #lawakbossku #tiktokmalaysiaofficial

. Biasalah time bosan sngt jadi macam nilah . FOLLOW IG . @student.t.v @student.t.v @student.t.v . . LIKE️ l SHARE📬 l COMMENTl TAG🏷 . . IGNORE TAGS #tiktokindonesia #viralmalaysia #tiktokxmalaysia #tiktokmalaysia #lawak #lawakstudent #tiktok #lawakkampus #uitmdihatiku #motifviral #tiktok #medsos #lawakkerder #lawakbatak #sembangstudent #politeknikmalaysia #himpunanlawakmalays #matmoto #himpunanbahanlawak #sembangstudent #himpunanlawakmalaysia #madlipz #maluapabossku #lawakterkini #lawak4x4 #lawaking #lawakbodoh #lawakhangit #lawakbossku #tiktokmalaysiaofficial - 2 hours ago

39 Likes
0 Comments
0
Untuk pengetahuan semua  Lovlin Bird’s Nest 🕊️ tidak menggunakan sebarang gula tambahan, pewarna mahupun perasa ye.🙂
.
.
Selain sarang burung walet, ginseng dan white fungus. Lovlin Bird’s Nest juga mengandungi "rock sugar" atau dikenali sebagai gula batu.😍
.
.
Kebaikan gula batu berbanding gula biasa adalah:
1. Tidak mempunyai lemak tepu 🙅 .
2. Tidak mengandungi kolesterol 🙅 .
3. Tidak mengandungi sodium 🙅 .
.
.
So, jangan risau. Lovlin Bird’s Nest ni tak rasa pahit, tak muak atau meloyakan. Rasanya seperti manis-manis buah sahaja.♥️
.
.
🕊1 Box | 3 Bottles | RM20! .
🕊1 Box | 3 Bottles | RM20! .
🕊1 Box | 3 Bottles | RM20! .
🕊1 Box | 3 Bottles | RM20! .
.
.
#sayajualmurah #curicuricinta #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak

Untuk pengetahuan semua Lovlin Bird’s Nest 🕊️ tidak menggunakan sebarang gula tambahan, pewarna mahupun perasa ye.🙂 . . Selain sarang burung walet, ginseng dan white fungus. Lovlin Bird’s Nest juga mengandungi "rock sugar" atau dikenali sebagai gula batu. . . Kebaikan gula batu berbanding gula biasa adalah: 1. Tidak mempunyai lemak tepu . 2. Tidak mengandungi kolesterol . 3. Tidak mengandungi sodium . . . So, jangan risau. Lovlin Bird’s Nest ni tak rasa pahit, tak muak atau meloyakan. Rasanya seperti manis-manis buah sahaja.️ . . 🕊1 Box | 3 Bottles | RM20! . 🕊1 Box | 3 Bottles | RM20! . 🕊1 Box | 3 Bottles | RM20! . 🕊1 Box | 3 Bottles | RM20! . . . #sayajualmurah #curicuricinta #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak - 2 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Feedback 🧡 Jom order skrg!
.
Boleh tinggalkan NOMBOR TELEFON di Ruangan Komen / nak lebih cepat boleh klik link WhatsApp di Bio @adelia_hq . 🤗
.
KESAN SEAWAL LIMA HARI!! KEMAM-KEMAM TERUS LAWA & KURUS!!!
.
@adelia_hq @adelia_hq @adelia_hq @adelia_hq
.
#flawlessdenganAdeliaWhite #photooftheday #gebu #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #baazarpaknil #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #putih #neelofa #cantikberhijab #cantik #berita #motifviral #meletop

Feedback 🧡 Jom order skrg! . Boleh tinggalkan NOMBOR TELEFON di Ruangan Komen / nak lebih cepat boleh klik link WhatsApp di Bio @adelia_hq . 🤗 . KESAN SEAWAL LIMA HARI!! KEMAM-KEMAM TERUS LAWA & KURUS!!! . @adelia_hq @adelia_hq @adelia_hq @adelia_hq . #flawlessdenganAdeliaWhite #photooftheday #gebu #putihkurusgebu #putihgebugebas #kulitkusam #penghilangjerawat #kurussebelumraya #kuruscepat #kurus #mantap #supplementkurus #sayajualsayapakai #baazarpaknil #terbuktiberkesan #bazaaronline #sayanakcantik #malaysia #trending #doayangbaikbaik #dramasangat #artismalaysia #viral #putih #neelofa #cantikberhijab #cantik #berita #motifviral #meletop - 2 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
3 Suku Studio Official.. 👉 Ada cadangan video just DM bebeh 💕
.
Lots Of Love From Admin💕
.
Tag kawan korang
.
Follow juga @akudandrone
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #akudandrone #kucing #igshopmalaysia #ayatcakap #ayatdoraemon #3sukustudio #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #tiktok #comel #igreviewmalaysia

3 Suku Studio Official.. Ada cadangan video just DM bebeh . Lots Of Love From Admin . Tag kawan korang . Follow juga @akudandrone . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #akudandrone #kucing #igshopmalaysia #ayatcakap #ayatdoraemon #3sukustudio #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #tiktok #comel #igreviewmalaysia - 3 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
3,2,1 ACTION....
.
Tag kawan korang
.
Follow juga @akudandrone
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #akudandrone #kucing #igshopmalaysia #ayatcakap #ayatdoraemon #3sukustudio #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #tiktok #comel #igreviewmalaysia

3,2,1 ACTION.... . Tag kawan korang . Follow juga @akudandrone . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #akudandrone #kucing #igshopmalaysia #ayatcakap #ayatdoraemon #3sukustudio #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #tiktok #comel #igreviewmalaysia - 3 hours ago

7 Likes
3 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.