#merdeka

2,003,190 posts

Kami semua berpuas hati hasil kerja si 😘❤️ TSHIRT PRINT (jln hassan klang) 
www.wasap.my/601111681279  MINIMUM SEHELAI 👕
🌼Sehelai rm25 Kanak2 🌼Sehelai rm30 Lengan pendek dewasa 🌼Sehelai rm35 Lengan panjang dewasa 🌈Sekali Tshirt + Design 🌈 
Size 🐻 Newborn - 5Xl dewasa dewasa
🐻Lebih 10 warna pilihan
🐻Design sis / design sndiri pon bole harga sama❤️💋 Payment Cimb

Bole lihat design 🐼Fb Anna Wana  TerimaKasih order TshirtPrinting ngn kita💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Custom Tshirt sesuai untuk

#Newborn
#PreggyMom(peek a boo) 
#Birthdaytheme
#ClassGroup
#TshirtCompany
#honeymoon 
#hantaran 
#prewedding 
#PostWedding 
#MaternityShoot
#FamilyDay
#Event
#Couple
#BestFriend
#PatchDesign
#TrendingDesign
#OurDesign
#YourDesign
#RayaHaji
#SukanAsia
#Merdeka

Apa lagi 🤔🤔 InsyaAllah smua bole la! 
Postage rm8

Sehelai pon boleh👏😉
+601111681279

Kami semua berpuas hati hasil kerja si ️ TSHIRT PRINT (jln hassan klang) www.wasap.my/601111681279 MINIMUM SEHELAI Sehelai rm25 Kanak2 Sehelai rm30 Lengan pendek dewasa Sehelai rm35 Lengan panjang dewasa Sekali Tshirt + Design Size Newborn - 5Xl dewasa dewasa Lebih 10 warna pilihan Design sis / design sndiri pon bole harga sama Payment Cimb Bole lihat design Fb Anna Wana TerimaKasih order TshirtPrinting ngn kita Custom Tshirt sesuai untuk #Newborn #PreggyMom (peek a boo) #Birthdaytheme #ClassGroup #TshirtCompany #honeymoon #hantaran #prewedding #PostWedding #MaternityShoot #FamilyDay #Event #Couple #BestFriend #PatchDesign #TrendingDesign #OurDesign #YourDesign #RayaHaji #SukanAsia #Merdeka Apa lagi 🤔🤔 InsyaAllah smua bole la! Postage rm8 Sehelai pon boleh +601111681279 - 0 seconds

3 Likes
0 Comments
0
Merdeka yuk! ♥percuma pos
♥ set keluarga bawah 100
♥ long sleeve
♥ dewasa dan kanak-kanak
♥  flat price up to 6xl

Www.wasap.my/60192067995/merdeka

#jerseylongsleeve #microfiber #jerseyberkolar #jerseymurah #jerseymerdeka #jerseycouple #jerseymuslimah #jersey #percumapos #ukm #uitrends #uiam #uitm #merdeka #uniza #ump #unimas #kolejvokasional

Merdeka yuk! percuma pos set keluarga bawah 100 long sleeve dewasa dan kanak-kanak flat price up to 6xl Www.wasap.my/60192067995/merdeka #jerseylongsleeve #microfiber #jerseyberkolar #jerseymurah #jerseymerdeka #jerseycouple #jerseymuslimah #jersey #percumapos #ukm #uitrends #uiam #uitm #merdeka #uniza #ump #unimas #kolejvokasional - 11 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
OFF TOPIC SAT! 👇👇 BAJU SAYANGI MALAYSIAKU LIMITED EDITION
.
.
Tunjukkan tanda cinta anda kepada negara dengan baju edisi khas ini.
.
.
PRE-ORDER DIBUKA SEKARANG!
.
.
Jenis : Roundneck dan muslimah
Saiz : XS hingga 6XL.
Material : Microfiber Eyelit
Printing method : Full sublimation.

untuk tempahan sila klik link di bawah.

www.wasap.my/601136295986/bajumerdeka
www.wasap.my/601136295986/bajumerdeka
www.wasap.my/601136295986/bajumerdeka *AGEN DIPERLUKAN SEGERA

#bajumerdeka #merdeka #preorder #sayangimalaysiaku #merdeka2019

OFF TOPIC SAT! BAJU SAYANGI MALAYSIAKU LIMITED EDITION . . Tunjukkan tanda cinta anda kepada negara dengan baju edisi khas ini. . . PRE-ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Jenis : Roundneck dan muslimah Saiz : XS hingga 6XL. Material : Microfiber Eyelit Printing method : Full sublimation. untuk tempahan sila klik link di bawah. www.wasap.my/601136295986/bajumerdeka www.wasap.my/601136295986/bajumerdeka www.wasap.my/601136295986/bajumerdeka *AGEN DIPERLUKAN SEGERA #bajumerdeka #merdeka #preorder #sayangimalaysiaku #merdeka2019 - 17 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
[TERBUKA UNTUK UMUM]
.
Bergabunglah bersama kami dalam kajian kami yang bertema "One Belt One Road: Program Jalur Sutra 2.0 oleh Tiongkok"
.
Waktu: 16:00 - selesai
.
#Merdeka
#MarhaenMenang
#GMNIJaya
.
#marhaenisme #pancasila #indonesia #soekarno #gmni #universitastrisakti #febusakti #sosialismeindonesia #gmnifebusakti #Potrasi #nkrihargamati #tiongkok #kajian gmni #pojoktuguliterasi

[TERBUKA UNTUK UMUM] . Bergabunglah bersama kami dalam kajian kami yang bertema "One Belt One Road: Program Jalur Sutra 2.0 oleh Tiongkok" . Waktu: 16:00 - selesai . #Merdeka #MarhaenMenang #GMNIJaya . #marhaenisme #pancasila #indonesia #soekarno #gmni #universitastrisakti #febusakti #sosialismeindonesia #gmnifebusakti #Potrasi #nkrihargamati #tiongkok #kajian gmni #pojoktuguliterasi - 18 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
[TERBUKA UNTUK UMUM]
.
Bergabunglah bersama kami dalam kajian kami yang bertema "One Belt One Road: Program Jalur Sutra 2.0 oleh Tiongkok"
.
Waktu: 16:00 - selesai
.
#Merdeka
#MarhaenMenang
#GMNIJaya
.
#marhaenisme #pancasila #indonesia #soekarno #gmni #universitastrisakti #febusakti #sosialismeindonesia #gmnifebusakti #Potrasi #nkrihargamati #tiongkok #kajian gmni #pojoktuguliterasi

[TERBUKA UNTUK UMUM] . Bergabunglah bersama kami dalam kajian kami yang bertema "One Belt One Road: Program Jalur Sutra 2.0 oleh Tiongkok" . Waktu: 16:00 - selesai . #Merdeka #MarhaenMenang #GMNIJaya . #marhaenisme #pancasila #indonesia #soekarno #gmni #universitastrisakti #febusakti #sosialismeindonesia #gmnifebusakti #Potrasi #nkrihargamati #tiongkok #kajian gmni #pojoktuguliterasi - 19 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
[TERBUKA UNTUK UMUM]
.
Bergabunglah bersama kami dalam kajian kami yang bertema "One Belt One Road: Program Jalur Sutra 2.0 oleh Tiongkok"
.
Waktu: 16:00 - selesai
.
#Merdeka
#MarhaenMenang
#GMNIJaya
.
#marhaenisme #pancasila #indonesia #soekarno #gmni #universitastrisakti #febusakti #sosialismeindonesia #gmnifebusakti #Potrasi #nkrihargamati #tiongkok #kajian gmni #pojoktuguliterasi

[TERBUKA UNTUK UMUM] . Bergabunglah bersama kami dalam kajian kami yang bertema "One Belt One Road: Program Jalur Sutra 2.0 oleh Tiongkok" . Waktu: 16:00 - selesai . #Merdeka #MarhaenMenang #GMNIJaya . #marhaenisme #pancasila #indonesia #soekarno #gmni #universitastrisakti #febusakti #sosialismeindonesia #gmnifebusakti #Potrasi #nkrihargamati #tiongkok #kajian gmni #pojoktuguliterasi - 20 minutes ago

9 Likes
0 Comments
0
#Merdeka..

#Merdeka .. - 31 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN..
.
✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat.
.
✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan.
.
✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat.
.
✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping
.
**Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum..
.
Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat :
.
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my 📱 Whatsap :+60 10-885 4041 .
.
#tiens #tiensmalaysia #naktinggi #heightup #skincare #healthy #detoxtea #detox #kamibencipenipuonline..
#freetopup #contesttopup #contestmalaysia #freetopupmalaysia #kakicontest #tambahnilai #freetambahnilai #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #igersmalaysia #supportcontest #giveaway  #promosimerdeka #merdeka #malaysia.

ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN.. . Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat. . Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan. . Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat. . Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping . **Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum.. . Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat : . @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my Whatsap :+60 10-885 4041 . . #tiens #tiensmalaysia #naktinggi #heightup #skincare #healthy #detoxtea #detox #kamibencipenipuonline .. #freetopup #contesttopup #contestmalaysia #freetopupmalaysia #kakicontest #tambahnilai #freetambahnilai #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #igersmalaysia #supportcontest #giveaway #promosimerdeka #merdeka #malaysia . - 34 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : +60 10-885 4041 .
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.

Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin . . For more information please contact . . Whatsap : +60 10-885 4041 . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 . - 34 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
.
For more information please contact :@joms_tinggi_suplemen.my
.
.
📱 Whatsap :+60 10-885 4041 .
.
#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasal #kasut

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat? visit ig kitorang ni @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my . For more information please contact :@joms_tinggi_suplemen.my . . Whatsap :+60 10-885 4041 . . #sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasal #kasut - 34 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘
Boyfriend, jangan jadi pendek.

Follow 👇👇👇
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
.
Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi 
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah
.
📱 Whatsap :+60 10-885 4041 .
#tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia.
 #birthdaycontest #merdeka.

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel Boyfriend, jangan jadi pendek. Follow @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my . Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah . Whatsap :+60 10-885 4041 . #tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia . #birthdaycontest #merdeka . - 34 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Karya pertama

#bangsat #bangsatterhormat #bangsatberkelas #quotes #quotesindonesia #bajinganberkelas #quotesgalau #katakatabijak #storywakekinian #storywa #katakatacinta #statuswhatsapp #cinta #katakatabaper #igbudaknakal #anakhits #statuswakekinian #quoteskerenanakmuda #merdeka #zamanold #editorindonesia #zamannow #nkal #nakala #moral #jalanan #cantik #orangketiga #tanpanama #bhfyp

Karya pertama #bangsat #bangsatterhormat #bangsatberkelas #quotes #quotesindonesia #bajinganberkelas #quotesgalau #katakatabijak #storywakekinian #storywa #katakatacinta #statuswhatsapp #cinta #katakatabaper #igbudaknakal #anakhits #statuswakekinian #quoteskerenanakmuda #merdeka #zamanold #editorindonesia #zamannow #nkal #nakala #moral #jalanan #cantik #orangketiga #tanpanama #bhfyp - 35 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : +60 10-885 4041 .
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.

Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin . . For more information please contact . . Whatsap : +60 10-885 4041 . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 . - 35 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
.💋OPEN ORDER💋

Kain meter
.
[+] High Quality Cotton
[+] tidak jarang.
[+] tidak kecut.
[+] tidak berbulu lepas basuh.
[+] tidak renyuk.
[+] mudah digosok.
[+] selesa dipakai.
.
.
HARGA 
RM 20 per meter
.
BIDANG KAIN
45
.
MATERIAL: 
COTTON
.
Warna sedikit berbeza bergantung pada pencahayaan
.
.
.
💙POSTAGE RM12💙POSTAGE RM12
.
Lebih info dan lebih pantas whatsapp : 0142356524

Atau trus tekan link di profile saya @sarawak.signature .
.
#sale #instafashion #sarawaksignature #instamagic #instagood #merdeka #songket#batikcantik #garut #bazarpaknil #bajuonline

.OPEN ORDER Kain meter . [+] High Quality Cotton [+] tidak jarang. [+] tidak kecut. [+] tidak berbulu lepas basuh. [+] tidak renyuk. [+] mudah digosok. [+] selesa dipakai. . . HARGA RM 20 per meter . BIDANG KAIN 45 . MATERIAL: COTTON . Warna sedikit berbeza bergantung pada pencahayaan . . . POSTAGE RM12POSTAGE RM12 . Lebih info dan lebih pantas whatsapp : 0142356524 Atau trus tekan link di profile saya @sarawak.signature . . #sale #instafashion #sarawaksignature #instamagic #instagood #merdeka #songket #batikcantik #garut #bazarpaknil #bajuonline - 36 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
.💋OPEN ORDER💋

Kain meter
.
[+] High Quality Cotton
[+] tidak jarang.
[+] tidak kecut.
[+] tidak berbulu lepas basuh.
[+] tidak renyuk.
[+] mudah digosok.
[+] selesa dipakai.
.
.
HARGA 
RM 20 per meter
.
BIDANG KAIN
45
.
MATERIAL: 
COTTON
.
Warna sedikit berbeza bergantung pada pencahayaan
.
.
.
💙POSTAGE RM12💙POSTAGE RM12
.
Lebih info dan lebih pantas whatsapp : 0142356524

Atau trus tekan link di profile saya @sarawak.signature .
.
#sale #instafashion #sarawaksignature #instamagic #instagood #merdeka #songket#batikcantik #garut #bazarpaknil #bajuonline

.OPEN ORDER Kain meter . [+] High Quality Cotton [+] tidak jarang. [+] tidak kecut. [+] tidak berbulu lepas basuh. [+] tidak renyuk. [+] mudah digosok. [+] selesa dipakai. . . HARGA RM 20 per meter . BIDANG KAIN 45 . MATERIAL: COTTON . Warna sedikit berbeza bergantung pada pencahayaan . . . POSTAGE RM12POSTAGE RM12 . Lebih info dan lebih pantas whatsapp : 0142356524 Atau trus tekan link di profile saya @sarawak.signature . . #sale #instafashion #sarawaksignature #instamagic #instagood #merdeka #songket #batikcantik #garut #bazarpaknil #bajuonline - 36 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
‼ KIDS MERDEKA ‼
JOM JOIN PRE ORDER KAMI HARINI .
.
Tunjukkan semangat merdeka akan datang ni dengan memakai jersey merdeka keluaran @hotspotprinting_project  bersama keluarga!
.
Pre order 
Close 12july 2k19
Delivery 1august 2k19
.
Size available dari
Kids 1year-15year
Adult xxs-5xl - (include plus size)
.

Direct wassap sekarang untuk details lebih lanjut😊👍
.
.
.
#merdeka #merdeka2k19 #merdeka2019 #bajumerdeka #bajumerdeka2k19 #bajumerdeka2019
#sayaanakmalaysia
#sayangimalaysiaku
#anakmerdeka #merdekamerdekamerdeka
#bajumerdekaviral #merdekviral #malaysiaku #motifviral#hpprojectmerdeka

KIDS MERDEKA JOM JOIN PRE ORDER KAMI HARINI . . Tunjukkan semangat merdeka akan datang ni dengan memakai jersey merdeka keluaran @hotspotprinting_project bersama keluarga! . Pre order Close 12july 2k19 Delivery 1august 2k19 . Size available dari Kids 1year-15year Adult xxs-5xl - (include plus size) . Direct wassap sekarang untuk details lebih lanjut . . . #merdeka #merdeka2k19 #merdeka2019 #bajumerdeka #bajumerdeka2k19 #bajumerdeka2019 #sayaanakmalaysia #sayangimalaysiaku #anakmerdeka #merdekamerdekamerdeka #bajumerdekaviral #merdekviral #malaysiaku #motifviral #hpprojectmerdeka - 40 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN..
.
✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat.
.
✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan.
.
✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat.
.
✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping
.
**Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum..
.
Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat :
.
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my 📱 Whatsap :+60 10-885 4041 .
.
#tiens #tiensmalaysia #naktinggi #heightup #skincare #healthy #detoxtea #detox #kamibencipenipuonline..
#freetopup #contesttopup #contestmalaysia #freetopupmalaysia #kakicontest #tambahnilai #freetambahnilai #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #igersmalaysia #supportcontest #giveaway  #promosimerdeka #merdeka #malaysia.

ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN.. . Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat. . Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan. . Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat. . Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping . **Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum.. . Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat : . @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my Whatsap :+60 10-885 4041 . . #tiens #tiensmalaysia #naktinggi #heightup #skincare #healthy #detoxtea #detox #kamibencipenipuonline .. #freetopup #contesttopup #contestmalaysia #freetopupmalaysia #kakicontest #tambahnilai #freetambahnilai #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #igersmalaysia #supportcontest #giveaway #promosimerdeka #merdeka #malaysia . - 42 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : +60 10-885 4041 .
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.

Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin . . For more information please contact . . Whatsap : +60 10-885 4041 . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 . - 43 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : +60 10-885 4041 .
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.

Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin . . For more information please contact . . Whatsap : +60 10-885 4041 . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 . - 43 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#ayobelibukuori
Rp50.000
#sutansjahrir #demokratsejati #pejuangkemanusiaan

Sebuah biografi Sutan #Sjahrir (1906-1966) dalam #seratus #foto, yang memberi gambaran mengenai #kehidupan dan #perjuangannya menuju #Indonesia #Merdeka. #RosihanAnwar dan #IgnasKleden menguraikan #konteks sejarah pada foto-foto, yang untuk sebagiannya belum pernah dipublikasikan.

#ayobelibukuori Rp50.000 #sutansjahrir #demokratsejati #pejuangkemanusiaan Sebuah biografi Sutan #Sjahrir (1906-1966) dalam #seratus #foto , yang memberi gambaran mengenai #kehidupan dan #perjuangannya menuju #Indonesia #Merdeka . #RosihanAnwar dan #IgnasKleden menguraikan #konteks sejarah pada foto-foto, yang untuk sebagiannya belum pernah dipublikasikan. - 51 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
ROBUSTA COFFEE
_ 
_
✔Lambatkan proses penuaan
✔Tingkatkan kesihatan pembuluh darah
✔Kurangkan kolestrol dalam badan
_
_
Promosi masih ada ye. Setiap pembelian dapat free gift panty munafie & shaker. Khas daripada #teamkaktila

#supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #klubnalalehofficial #merdeka

ROBUSTA COFFEE _ _ Lambatkan proses penuaan Tingkatkan kesihatan pembuluh darah Kurangkan kolestrol dalam badan _ _ Promosi masih ada ye. Setiap pembelian dapat free gift panty munafie & shaker. Khas daripada #teamkaktila #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #klubnalalehofficial #merdeka - 59 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
ARABIC GUM 
_
_
✔sumber prebiotik, "bakteria baik untuk usus"
✔Makanan sunnah
✔Kandungan fibre tinggi
✔Selesaikan masalah sembelit
✔Tingkatkan imunisasi badan
_
_
#supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #klubnalalehofficial #merdeka

ARABIC GUM _ _ sumber prebiotik, "bakteria baik untuk usus" Makanan sunnah Kandungan fibre tinggi Selesaikan masalah sembelit Tingkatkan imunisasi badan _ _ #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #klubnalalehofficial #merdeka - 60 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘
Boyfriend, jangan jadi pendek.

Follow 👇👇👇
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
.
Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi 
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah
.
📱 Whatsap :+60 10-885 4041 .
#tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia.
 #birthdaycontest #merdeka.

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel Boyfriend, jangan jadi pendek. Follow @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my . Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah . Whatsap :+60 10-885 4041 . #tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia . #birthdaycontest #merdeka . - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : +60 10-885 4041 .
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.

Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin . . For more information please contact . . Whatsap : +60 10-885 4041 . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 . - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
.
For more information please contact :@joms_tinggi_suplemen.my
.
.
📱 Whatsap :+60 10-885 4041 .
.
#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasal #kasut

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat? visit ig kitorang ni @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my . For more information please contact :@joms_tinggi_suplemen.my . . Whatsap :+60 10-885 4041 . . #sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasal #kasut - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
@joms_tinggi_suplemen.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : +60 10-885 4041 .
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.

Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my @joms_tinggi_suplemen.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin . . For more information please contact . . Whatsap : +60 10-885 4041 . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 . - 1 hour ago

1 Likes
1 Comments
0
🌟💮ISTERI BOLEH KEMBALI DARA????💮🌟
.
Biar betik!!!
Kan da bersalin 2-3 org anak. 
Mis V pun da LONGGAR 😁
.
Dengan masalah keputihan lagi...
.
Eee.. jangan risau.. SKD kan ade. 
Hanya guna seminggu sekali sahaja.
.
Insert utk menguatkan otot² vagina kembali. 
FREE CONSULTATION.
.
SKD RM45
Pos RM7 sm Rm10 ss
.
Nurul Iman
📲 011.1194.5595
💓STOKIS JSD💓
.
#susukkekaldara 
#susukkekaldara2 
#susukkekaldarajsd 
#jamususukdara #skd2 
#stokisjsd #sabahshop
#sarawakshop #jamu
#lotionsejuk #kosmetik
#terapiinstagram #online
#likes #like4like #sokonglike
#viral #merdeka #negaraku
#hlive #meletop #tv3
#kolejswasta #gengcikgu
#malaysiaigers #testimoni

ISTERI BOLEH KEMBALI DARA???? . Biar betik!!! Kan da bersalin 2-3 org anak. Mis V pun da LONGGAR . Dengan masalah keputihan lagi... . Eee.. jangan risau.. SKD kan ade. Hanya guna seminggu sekali sahaja. . Insert utk menguatkan otot² vagina kembali. FREE CONSULTATION. . SKD RM45 Pos RM7 sm Rm10 ss . Nurul Iman 011.1194.5595 STOKIS JSD . #susukkekaldara #susukkekaldara2 #susukkekaldarajsd #jamususukdara #skd2 #stokisjsd #sabahshop #sarawakshop #jamu #lotionsejuk #kosmetik #terapiinstagram #online #likes #like4like #sokonglike #viral #merdeka #negaraku #hlive #meletop #tv3 #kolejswasta #gengcikgu #malaysiaigers #testimoni - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
Breakfast is served. Drop by
every Monday - Friday, 8am - 11am to
get your morning fix from our breakfast
menu. Featured here: Botanica+Co at Alila Bangsar.
.
.
.
#platformhospitality #botanicaco #bangsarsouth #alilabangsar #bangsar #foodiekl #merdeka #merdekapromo #wednesdayvibes #asamboi #laksa #foodinkmalaysia #foodinkl #foodiemalaysia #foodiekl #restaurantkl #igkl #makanmakan #cafehopkl #cafehoppingmalaysia

Breakfast is served. Drop by every Monday - Friday, 8am - 11am to get your morning fix from our breakfast menu. Featured here: Botanica+Co at Alila Bangsar. . . . #platformhospitality #botanicaco #bangsarsouth #alilabangsar #bangsar #foodiekl #merdeka #merdekapromo #wednesdayvibes #asamboi #laksa #foodinkmalaysia #foodinkl #foodiemalaysia #foodiekl #restaurantkl #igkl #makanmakan #cafehopkl #cafehoppingmalaysia - 1 hour ago

7 Likes
0 Comments
0
Dirgahayu Bhayangkara ke-73
Sukses dan jaya selalu Kepolisian Indonesia

#dirgahayubhayangkara73 #polisiindonesia #merdeka

Dirgahayu Bhayangkara ke-73 Sukses dan jaya selalu Kepolisian Indonesia #dirgahayubhayangkara73 #polisiindonesia #merdeka - 1 hour ago

10 Likes
0 Comments
0
Hidup Lah Sesukamu Karena Sungguh Engkau Pasti Akan Mati
Cintai Lah Siapapun Yang Engkau Suka Karena Sungguh Pasti Kalian Akan Berpisah
Berbuat Lah Sesukamu Karena Sungguh Engkau Pasti Akan Mendapatkan Balasan Atas Perbuatanmu Itu
#CaptionThis #Khasar14Depok #14BrotherGans #JombloSantuy #jamannow #gengsterhits #masakekinian #indonesia #merdeka

Hidup Lah Sesukamu Karena Sungguh Engkau Pasti Akan Mati Cintai Lah Siapapun Yang Engkau Suka Karena Sungguh Pasti Kalian Akan Berpisah Berbuat Lah Sesukamu Karena Sungguh Engkau Pasti Akan Mendapatkan Balasan Atas Perbuatanmu Itu #CaptionThis #Khasar14Depok #14BrotherGans #JombloSantuy #jamannow #gengsterhits #masakekinian #indonesia #merdeka - 1 hour ago

4 Likes
0 Comments
0
HOT PROMO SAPI QURBAN

Jual Sapi Qurban Murah

Persiapkan Qurban terbaik anda, saya udin menyediakan Hewan Qurban mulai dari harga standar sampai harga premium.

Sapi qurban kami adalah sapi Bali dan dengan harga yang lebih murah

Keunggulan sapi qurban kami :

1. Memenuhi standar sesuai syariat
2. Gratis biaya perawatan & pemeliharaan
3. Garansi kematian
4. Gratis ongkir JABODETABEK 
5. Sertifikat sehat 
6. Penjagaan kwalitas pakan 
7. Pembelian sapi diatas 15 ekor dapatkan diskon khusus
8. Tersedia DOORPRIZE paket logam mulia bagi konsumen
9. Sapi bali lemak lebih sedikit
10. Sapi bali daging lebih banyak
11. Sapi bali lebih tahan terhadap penyakit
12. Sapi bali bobot dan ukuran tubuh lebih proporsional

HOT PROMO SAMPAI 03 JULI 2019

Diskon 1.300.000

Segera hubungi kami Sekarang juga untuk harga terbaik

Udin_Qurban
0858-9929-6872
.
.
#sapionline
#sapijakarta #sapijabodetabek #gerindra #prabowosandi2019 #prabowosubianto #pilpres2019 #sandiaga #koalisikeumatan #caprescawapres #capres2019 #caprescawapres2019 #umatislam #merdeka #indonesiaku #prabowoforpresident2019 #sandiagauno #pksmuda #pks #saveulama #ulamanusantara #politik #partaiislam #parpol#islam #demokrat #pan #pasfor2019 #pasprabowosandi #prabowosandi

HOT PROMO SAPI QURBAN Jual Sapi Qurban Murah Persiapkan Qurban terbaik anda, saya udin menyediakan Hewan Qurban mulai dari harga standar sampai harga premium. Sapi qurban kami adalah sapi Bali dan dengan harga yang lebih murah Keunggulan sapi qurban kami : 1. Memenuhi standar sesuai syariat 2. Gratis biaya perawatan & pemeliharaan 3. Garansi kematian 4. Gratis ongkir JABODETABEK 5. Sertifikat sehat 6. Penjagaan kwalitas pakan 7. Pembelian sapi diatas 15 ekor dapatkan diskon khusus 8. Tersedia DOORPRIZE paket logam mulia bagi konsumen 9. Sapi bali lemak lebih sedikit 10. Sapi bali daging lebih banyak 11. Sapi bali lebih tahan terhadap penyakit 12. Sapi bali bobot dan ukuran tubuh lebih proporsional HOT PROMO SAMPAI 03 JULI 2019 Diskon 1.300.000 Segera hubungi kami Sekarang juga untuk harga terbaik Udin_Qurban 0858-9929-6872 . . #sapionline #sapijakarta #sapijabodetabek #gerindra #prabowosandi2019 #prabowosubianto #pilpres2019 #sandiaga #koalisikeumatan #caprescawapres #capres2019 #caprescawapres2019 #umatislam #merdeka #indonesiaku #prabowoforpresident2019 #sandiagauno #pksmuda #pks #saveulama #ulamanusantara #politik #partaiislam #parpol #islam #demokrat #pan #pasfor2019 #pasprabowosandi #prabowosandi - 1 hour ago

4 Likes
0 Comments
0
Alhamdulilah tempahan 17 helai
Tudung merdeka
.
Mesti nak pakai ramai 2 kan..
Yg berminat jgn lambat2 k..
Sebab nie pre ordee 7-14 hari
😍
#merdeka
#bawalmerdeka

Alhamdulilah tempahan 17 helai Tudung merdeka . Mesti nak pakai ramai 2 kan.. Yg berminat jgn lambat2 k.. Sebab nie pre ordee 7-14 hari #merdeka #bawalmerdeka - 2 hours ago

1 Likes
1 Comments
0
Tempahan dibuka,  cepat2 order sebelum stok kain jalur gemilang sold out.

#jalurgemilang 
#bajujalurgemilang 
#merdeka

Tempahan dibuka, cepat2 order sebelum stok kain jalur gemilang sold out. #jalurgemilang #bajujalurgemilang #merdeka - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Relic Boots, dirancang untuk kalian yang aktif indoor ataupun outdoor, desain minimalis dan klasik dengan lapisan kulit pull up vintage yang khas

jangan lupa, setiap sepatu Elder, dilapisi dengan lining dan insol berbahan kulit asli, agar nyaman dipakai,brad

RELIC BOOTS
BROWN

#elderfootwear
#photoshoot #photooftheday #menshoes
#photograph #igaddict #menstyle #boots #sepatuboots
#igaddict #work #artwork #footwear #kick #leather #localbrand #infobdg #leathershoes #footwear #dagelan #leatherfootwear #sepatukulit #leathercraft #gentleman #sepatumurah #sepatukulit #makeup #merdeka #instasunda #awesome #like4like #infobdg #bandung #indonesia

Relic Boots, dirancang untuk kalian yang aktif indoor ataupun outdoor, desain minimalis dan klasik dengan lapisan kulit pull up vintage yang khas jangan lupa, setiap sepatu Elder, dilapisi dengan lining dan insol berbahan kulit asli, agar nyaman dipakai,brad RELIC BOOTS BROWN #elderfootwear #photoshoot #photooftheday #menshoes #photograph #igaddict #menstyle #boots #sepatuboots #igaddict #work #artwork #footwear #kick #leather #localbrand #infobdg #leathershoes #footwear #dagelan #leatherfootwear #sepatukulit #leathercraft #gentleman #sepatumurah #sepatukulit #makeup #merdeka #instasunda #awesome #like4like #infobdg #bandung #indonesia - 2 hours ago

17 Likes
1 Comments
0
Judul : Perayaan Kesadaran
Pengarang : Ivan Illich
Penerbit : Ikon
.
Kesadaran diri sangat penting, karena sesungguhnya hanya diri sendiri sepenuhnya berada dalam kendali kita. Tak mungkin kita bisa mengendalikan orang lain dan lingkungan dengan memaksa untuk menyadari dan mengakui kehadiran kita.
.
Kesadaran untuk menghadirkan diri kita agar berada serta diakui bersama dalam lingkungan yang selaras hanya mungkin bila sikap dan perilaku kita positif. Sikap dan perilaku negatif akan selalu ditolak oleh semua lingkungan yang mendambakan kehidupan dengan tata nilai yang mengacu pada kebenaran, kejujuran, keikhlasan agar bisa hidup sehat, sejahtera, damai dan bahagia.
.
Karena itu kesadaran untuk selalu bersikap dan berperilaku positif terhadap lingkungan mutlak ditumbuhkan dan dipelihara dalam diri setiap individu manusia. Sikap dan perilaku peduli, mau dan mampu berempati tanpa pamrih menghimbau untuk kreatif dan produktif.
.
Format pemesanan
Nama/alamat lengkap
Judul buku/ jumlah buku
Kirim ke wa 085232200632
.
#bukukiri #membacaamerusakkebodohan#revolusi #buku #sunresist #sunresistbook#membacamerusakkebodohan #mahasiswa#mahasiswajember #bukuaktivis #aktivis#pmii #gmni #hmi #imm #lmnd
#budaya#sastra #sastraindonesia#filsafat #filsuf #perayaankesadaran #islam#buku #ivanillich #marhaen #indonesia #merdeka

Judul : Perayaan Kesadaran Pengarang : Ivan Illich Penerbit : Ikon . Kesadaran diri sangat penting, karena sesungguhnya hanya diri sendiri sepenuhnya berada dalam kendali kita. Tak mungkin kita bisa mengendalikan orang lain dan lingkungan dengan memaksa untuk menyadari dan mengakui kehadiran kita. . Kesadaran untuk menghadirkan diri kita agar berada serta diakui bersama dalam lingkungan yang selaras hanya mungkin bila sikap dan perilaku kita positif. Sikap dan perilaku negatif akan selalu ditolak oleh semua lingkungan yang mendambakan kehidupan dengan tata nilai yang mengacu pada kebenaran, kejujuran, keikhlasan agar bisa hidup sehat, sejahtera, damai dan bahagia. . Karena itu kesadaran untuk selalu bersikap dan berperilaku positif terhadap lingkungan mutlak ditumbuhkan dan dipelihara dalam diri setiap individu manusia. Sikap dan perilaku peduli, mau dan mampu berempati tanpa pamrih menghimbau untuk kreatif dan produktif. . Format pemesanan Nama/alamat lengkap Judul buku/ jumlah buku Kirim ke wa 085232200632 . #bukukiri  #membacaamerusakkebodohan #revolusi  #buku  #sunresist  #sunresistbook #membacamerusakkebodohan  #mahasiswa #mahasiswajember  #bukuaktivis  #aktivis #pmii  #gmni  #hmi  #imm  #lmnd #budaya #sastra  #sastraindonesia #filsafat #filsuf #perayaankesadaran #islam #buku  #ivanillich  #marhaen  #indonesia  #merdeka - 2 hours ago

15 Likes
1 Comments
0
MERDEKA!  MERDEKA!  MERDEKA! 
Full Back Side Printing Tabur 
RM30 SEHELAI / RM25 BORONG ♦ Klik link wasap utk tempahan & pertanyaan ♦

#custommade #printedtudung #printnama #printjenama #merdeka #pilihancorak #murah #berbaloi

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! Full Back Side Printing Tabur RM30 SEHELAI / RM25 BORONG Klik link wasap utk tempahan & pertanyaan #custommade #printedtudung #printnama #printjenama #merdeka #pilihancorak #murah #berbaloi - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.simple
.NYOLONG?DOSA AMIN!
.if:@nvtnemo 🌞 ✨
.ib:pikiran saia .ac:kalo ingat di tag:) .YANG BELAKANG BEAT NYA KECEPATAN #cutecatpro #nemo #balikpapan #merdeka #like4likes #followfollback #kinemaster #alightmotiontutorial #indonesiamerdeka #likeforlikes #pro #naycongras #tiktokindo #muserindo

.simple .NYOLONG?DOSA AMIN! .if:@nvtnemo 🌞 .ib:pikiran saia .ac:kalo ingat di tag:) .YANG BELAKANG BEAT NYA KECEPATAN #cutecatpro #nemo #balikpapan #merdeka #like4likes #followfollback #kinemaster #alightmotiontutorial #indonesiamerdeka #likeforlikes #pro #naycongras #tiktokindo #muserindo - 2 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Chapter 3... “strike mission” we are go... @zombie_killerr @madejoi_544 @johnny_uluwatu destination... you will find out on the next chapter of island in Between...

Chapter 3... “strike mission” we are go... @zombie_killerr @madejoi_544 @johnny_uluwatu destination... you will find out on the next chapter of island in Between... - 2 hours ago

13 Likes
2 Comments
0
Cantik bergaya dengan tudung edisi MERDEKA 😍....corak exclusive dri HOS 👍👍👍 pelbagai corak boleh pilih... Berminat?  Klik link wasap utk tempahan 👌😊 #custommade #printedtudung #printnama #printjenama #jenamasendiri #murah #berbaloi #merdeka #tudungmerdeka

Cantik bergaya dengan tudung edisi MERDEKA ....corak exclusive dri HOS pelbagai corak boleh pilih... Berminat? Klik link wasap utk tempahan #custommade #printedtudung #printnama #printjenama #jenamasendiri #murah #berbaloi #merdeka #tudungmerdeka - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
📣📣📣Attention !!!
BRACE FOR IMPACT !!! APU Merdeka Fiesta Is coming !!!
On that day will has a lot of awesome events !!! Date : 2️⃣4️⃣/0️⃣8️⃣/1️⃣9️⃣
Time : 6️⃣am to 4️⃣pm
Venues : Asia Pacific University 🌎

1st Event are Unity Run !
APU student is Rm3️⃣0️⃣ only
Junior ( age of 1️⃣7️⃣ or below ) is also Rm3️⃣0️⃣
Early bird price is RM 3️⃣0️⃣ only 
After early bird the Price will be RM 4️⃣0️⃣
The Price are included Bag🎒, T-shirt👕, Medal🏅, Cert 📜and also handfan ( just in case u fell hot ) 😎😎😎 Next, is Unity Concert that has gather a lot of talent people perform on the stage🕺💃 We also got up to 40 different cultures food stall to let u experience Malaysia food at 1 time !!!🥞🍔🌭🍗🍕🍟🥙🍱🍝🍦🍨🍵 Last except the unity run and unity concert we also got Fun & Joy station ⚽🏓🎯 Wanna know more about ? Just PM me 😁 !!! Wanna know how to register ? Just Scan the QR code👇👇on the Picture !!! #MerdekaFiesta #APU #Run #5km #Fun #Concert #Food #Joy #FamilyDay #FriendShipDay #FindGirlfriendDay #Saturday #FindBoyFriendDay #Awesome #Marathon #Merdeka #Cool

Attention !!! BRACE FOR IMPACT !!! APU Merdeka Fiesta Is coming !!! On that day will has a lot of awesome events !!! Date : 2️⃣4️⃣/0️⃣8️⃣/1️⃣9️⃣ Time : 6️⃣am to 4️⃣pm Venues : Asia Pacific University 🌎 1st Event are Unity Run ! APU student is Rm3️⃣0️⃣ only Junior ( age of 1️⃣7️⃣ or below ) is also Rm3️⃣0️⃣ Early bird price is RM 3️⃣0️⃣ only After early bird the Price will be RM 4️⃣0️⃣ The Price are included Bag, T-shirt, Medal🏅, Cert and also handfan ( just in case u fell hot ) 😎😎😎 Next, is Unity Concert that has gather a lot of talent people perform on the stage🕺 We also got up to 40 different cultures food stall to let u experience Malaysia food at 1 time !!!🥞🌭🥙 Last except the unity run and unity concert we also got Fun & Joy station 🏓 Wanna know more about ? Just PM me !!! Wanna know how to register ? Just Scan the QR codeon the Picture !!! #MerdekaFiesta #APU #Run #5km #Fun #Concert #Food #Joy #FamilyDay #FriendShipDay #FindGirlfriendDay #Saturday #FindBoyFriendDay #Awesome #Marathon #Merdeka #Cool - 3 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
Senyum anak kecil amat sangat polos,tatapan mata dan simpul bibir seakan menggambarkan,kalo dia bahagia, tanpa beban, dia menikmati keadaan dengan sangat senang dan iklas. Senyuman buah hati dapat membuat hati siapapun yang melihatnya menjadi luluh. Senyuman malaikat kecil itu membuat hari yang sulit terasa lebih mudah dan indah
.
.
.
Affieedukids menerima peserta didik baru "Tumbuh dan berakhlak merdeka"

Toddler
PG
TK

More information 
081271692209

Visit us
Jalan Jauhari no 35 Rajabasa Bandar lampung 
#toddler
#pg
#TK
#children
#happy
#berakhlak
#merdeka
#tumbuhberakhlakdanmerdeka

Senyum anak kecil amat sangat polos,tatapan mata dan simpul bibir seakan menggambarkan,kalo dia bahagia, tanpa beban, dia menikmati keadaan dengan sangat senang dan iklas. Senyuman buah hati dapat membuat hati siapapun yang melihatnya menjadi luluh. Senyuman malaikat kecil itu membuat hari yang sulit terasa lebih mudah dan indah . . . Affieedukids menerima peserta didik baru "Tumbuh dan berakhlak merdeka" Toddler PG TK More information 081271692209 Visit us Jalan Jauhari no 35 Rajabasa Bandar lampung #toddler #pg #TK #children #happy #berakhlak #merdeka #tumbuhberakhlakdanmerdeka - 3 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Nama Soekarno begitu terkenal, tidak hanya diluar negeri tetapi juga sampai ke luar negeri. Soekarno adalah satu diantara sedikit orang hebat yang lahir di negeri ini. Perjuangan dan nasionalismenya yang tinggi senantiasa menginspirasi generasi-generasi berikutnya. 
Anak dari Raden Soekemi Sosrodihardjo (Jawa Asli) dan Ida Nyoman Rai (Bali) ini awalnya bernama KOESNO SOSRODIHARDJO, lantaran  Keosno kecil sering sakit-sakitan, maka nama Koesno dirubah menjadi SOEKARNO. Penggunaan nama Soekarno diadopsi dari nama panglima perang dalam kisah Bharata Yudha, yaitu KARNA.

Nama "Karna" menjadi "Karno", karena dalam penyebutan bahasa Jawa huruf "a" sering diucapkan "o" sedangkan  awalan "soe" memiliki arti baik. Dengan demikian, Soekarno bisa diartikan sebagai sosok tokoh Karna dalam pewayangan Jawa yang memiliki jiwa yang baik.

Sumber foto : kompasiana.com
@penerusbangsaidn

#indonesia #indonesiabersatu #indonesiamerdeka #indonesiamakmur #merdeka #generasipenerus #mahasiswa #lebihunggul #majukannegarakita #bermoraltinggi #jujur #amanah #aktif #bhinekatunggalika #pancasila #patriot #nasionalis #pendidikan #mediamassa #telekomunikasi #pemerintahan #it #soekarno #seni #hukum #pemuda #militer #polisi #kedokteran #UUD1945

Nama Soekarno begitu terkenal, tidak hanya diluar negeri tetapi juga sampai ke luar negeri. Soekarno adalah satu diantara sedikit orang hebat yang lahir di negeri ini. Perjuangan dan nasionalismenya yang tinggi senantiasa menginspirasi generasi-generasi berikutnya. Anak dari Raden Soekemi Sosrodihardjo (Jawa Asli) dan Ida Nyoman Rai (Bali) ini awalnya bernama KOESNO SOSRODIHARDJO, lantaran Keosno kecil sering sakit-sakitan, maka nama Koesno dirubah menjadi SOEKARNO. Penggunaan nama Soekarno diadopsi dari nama panglima perang dalam kisah Bharata Yudha, yaitu KARNA. Nama "Karna" menjadi "Karno", karena dalam penyebutan bahasa Jawa huruf "a" sering diucapkan "o" sedangkan awalan "soe" memiliki arti baik. Dengan demikian, Soekarno bisa diartikan sebagai sosok tokoh Karna dalam pewayangan Jawa yang memiliki jiwa yang baik. Sumber foto : kompasiana.com @penerusbangsaidn #indonesia #indonesiabersatu #indonesiamerdeka #indonesiamakmur #merdeka #generasipenerus #mahasiswa #lebihunggul #majukannegarakita #bermoraltinggi #jujur #amanah #aktif #bhinekatunggalika #pancasila #patriot #nasionalis #pendidikan #mediamassa #telekomunikasi #pemerintahan #it #soekarno #seni #hukum #pemuda #militer #polisi #kedokteran #UUD1945 - 3 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
Prajurit Belanda berpose tiarap diantara kursi.

Trosobo 1947.
.
.
.
Dokumen : NIMH (Nederlands Instituut voor Militaire Historie)

#sidoarjotempodulu
#sejarahimdonesia
#sejarahsidoarjo
#indonesianhistory
#sidoarjohistory
#belajarsejarah
#sidoarjo
#trosobo
#taman
#jawatimur
#war
#merdeka
#nederlandsindie
#indonesia
#sejarahtni
#sejarahpolri
#revolusiindonesia
#1947
#potolawastrosobo
#potolawassidoarjo
#potolawas
#indonesiarevolution
#indonesianindependencewars

Prajurit Belanda berpose tiarap diantara kursi. Trosobo 1947. . . . Dokumen : NIMH (Nederlands Instituut voor Militaire Historie) #sidoarjotempodulu #sejarahimdonesia #sejarahsidoarjo #indonesianhistory #sidoarjohistory #belajarsejarah #sidoarjo #trosobo #taman #jawatimur #war #merdeka #nederlandsindie #indonesia #sejarahtni #sejarahpolri #revolusiindonesia #1947 #potolawastrosobo #potolawassidoarjo #potolawas #indonesiarevolution #indonesianindependencewars - 4 hours ago

60 Likes
1 Comments
0
Tanpa mu Negara ini tak akan merdeka😘
Thank's pejuang #pejuangNKRI😘😘😘
#merdeka 😘
#indonesia ku😘
#negriku

Tanpa mu Negara ini tak akan merdeka Thank's pejuang #pejuangNKRI #merdeka #indonesia ku #negriku - 4 hours ago

18 Likes
0 Comments
0
My bro sepupu
#santri #perindurasulullah #monas #cintatanahair #merdeka #monumennasional

My bro sepupu #santri #perindurasulullah #monas #cintatanahair #merdeka #monumennasional - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Celebrando la independencia, celebrando la belleza y la libertad, este 4 de julio ¡Visítanos! Tenemos un descuento del 15% en todos nuestros tratamientos faciales. ¡Te esperamos! .
.
.
.
.
#independenceday #merdeka #17agustus #merahputih #independence #america #uk #unitedstates #military #merica #uae #ksa #canada #florida #qatar #american #us #kuwait #la #bahrain #freedom #guns #ny #france #kissimmee #orlandoflorida #orlandofl #downtownorlando #orlando

Celebrando la independencia, celebrando la belleza y la libertad, este 4 de julio ¡Visítanos! Tenemos un descuento del 15% en todos nuestros tratamientos faciales. ¡Te esperamos! . . . . . #independenceday #merdeka #17agustus #merahputih #independence #america #uk #unitedstates #military #merica #uae #ksa #canada #florida #qatar #american #us #kuwait #la #bahrain #freedom #guns #ny #france #kissimmee #orlandoflorida #orlandofl #downtownorlando #orlando - 6 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
*Uraian kataku 🤗

#katakatacinta#katabijak#katakatacintapenuharti #puisicinta #tentangcinta #bersamamu #romantis #puisi #galau #gelisah #jodoh #katakatabijak #katakatabaper#indonesia #puisi #merdeka #punya #sedih #nangis #manja #mesra #bersama #sayang #melodylan #melody #senja #malam #sore #siang #merana #cintakukandas

*Uraian kataku 🤗 #katakatacinta #katabijak #katakatacintapenuharti #puisicinta #tentangcinta #bersamamu #romantis #puisi #galau #gelisah #jodoh #katakatabijak #katakatabaper #indonesia #puisi #merdeka #punya #sedih #nangis #manja #mesra #bersama #sayang #melodylan #melody #senja #malam #sore #siang #merana #cintakukandas - 8 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Mengapa orang-orang menyukai senja yang datang hanya sebentar, dan mengabaikan langit biru yang setia?
#garudaindonesia #merahputih #garutupdate_ #garutedan #garuthits #garut #kegarutgarutan #garutkekinian #garutkekinian256 #akutenangfourtwnty #fourtwenty #fiersabesariquotes #fiersabesari #pidibaiquotes #pidibaiq #dilan1990 #rokokindonesia #merdeka #budidalton #budidaltonngobat #dcdcofficial #dcdcpengadilanmusik #thepanasdalam #risasaraswati #mtguntur2249mdpl #jelajahgarut #mendakigunung #gunungguntur #karangpawitan #lemburkuring

Mengapa orang-orang menyukai senja yang datang hanya sebentar, dan mengabaikan langit biru yang setia? #garudaindonesia #merahputih #garutupdate_ #garutedan #garuthits #garut #kegarutgarutan #garutkekinian #garutkekinian256 #akutenangfourtwnty #fourtwenty #fiersabesariquotes #fiersabesari #pidibaiquotes #pidibaiq #dilan1990 #rokokindonesia #merdeka #budidalton #budidaltonngobat #dcdcofficial #dcdcpengadilanmusik #thepanasdalam #risasaraswati #mtguntur2249mdpl #jelajahgarut #mendakigunung #gunungguntur #karangpawitan #lemburkuring - 10 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
Masya allah,,semoga allah menangkan yang hak dan menghancurkan yang bathil.amiiin

Mereka cuma  minta KEADILAN dan KEDAULATAN RAKYAT !!
.
#jokowimundurlah
#diskualifikasijokowi
#IndonesiaCallsObservers
#INAElectionObserverSOS 
#INAelectionObserverSOS
#indonesiamenang 
#pilpres2019 
#PARTAIGERINDRA 
#PKS 
#2019komandoulama 
#2019prabowopresiden #2019prabowopresidenri
#indonesia_menang2 
#AdilMakmur 
#prabowo 
#PrabowoSandi 
#2019GantiPresiden 
#2019PrabowoSandi 
#2019PresidenBaru 
#indonesiafraudelection
#massivefraudelection
#thegreatcampaignofprabowo
#02wintheelection
#02menangkanpemilu
#adilmakmur
#prabowosandi 
#merdeka
#prabowosandimenang

Masya allah,,semoga allah menangkan yang hak dan menghancurkan yang bathil.amiiin Mereka cuma minta KEADILAN dan KEDAULATAN RAKYAT !! . #jokowimundurlah #diskualifikasijokowi #IndonesiaCallsObservers #INAElectionObserverSOS   #INAelectionObserverSOS #indonesiamenang   #pilpres2019   #PARTAIGERINDRA   #PKS   #2019komandoulama   #2019prabowopresiden  #2019prabowopresidenri #indonesia_menang2   #AdilMakmur   #prabowo   #PrabowoSandi   #2019GantiPresiden   #2019PrabowoSandi   #2019PresidenBaru   #indonesiafraudelection #massivefraudelection #thegreatcampaignofprabowo #02wintheelection #02menangkanpemilu #adilmakmur #prabowosandi #merdeka #prabowosandimenang - 10 hours ago

102 Likes
7 Comments
0
Ready stok
Bagi yang berminat kepo gak apa lanjut WhatsApp ya 085313676760

#ozo_shop #goloktebas #goloksembelih #goloktradisional #pisaulipat #bushcraft #pedangarab #pedangkatana #repost #senimanindonesia #bilah #indonesia #kayu #tarunapelayaran #pelautindonesia🚢⚓ #aurakasih #gantipresiden2019#kalimantan #riau #bali#bandung #myhoby#awkarin #lunamaya #dinarcandy #sarahardhelia #pisau#merdeka#viral#pelayaran

Ready stok Bagi yang berminat kepo gak apa lanjut WhatsApp ya 085313676760 #ozo_shop #goloktebas #goloksembelih #goloktradisional #pisaulipat #bushcraft #pedangarab #pedangkatana #repost #senimanindonesia #bilah #indonesia #kayu #tarunapelayaran #pelautindonesia #aurakasih #gantipresiden2019 #kalimantan #riau #bali #bandung #myhoby #awkarin #lunamaya #dinarcandy #sarahardhelia #pisau #merdeka #viral #pelayaran - 10 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Ready stok
Bagi yang berminat kepo gak apa lanjut WhatsApp ya 085313676760

#ozo_shop #goloktebas #goloksembelih #goloktradisional #pisaulipat #bushcraft #pedangarab #pedangkatana #repost #senimanindonesia #bilah #indonesia #kayu #tarunapelayaran #pelautindonesia🚢⚓ #aurakasih #gantipresiden2019#kalimantan #riau #bali#bandung #myhoby#awkarin #lunamaya #dinarcandy #sarahardhelia #pisau#merdeka#viral#pelayaran

Ready stok Bagi yang berminat kepo gak apa lanjut WhatsApp ya 085313676760 #ozo_shop #goloktebas #goloksembelih #goloktradisional #pisaulipat #bushcraft #pedangarab #pedangkatana #repost #senimanindonesia #bilah #indonesia #kayu #tarunapelayaran #pelautindonesia #aurakasih #gantipresiden2019 #kalimantan #riau #bali #bandung #myhoby #awkarin #lunamaya #dinarcandy #sarahardhelia #pisau #merdeka #viral #pelayaran - 10 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Ready stok
Bagi yang berminat kepo gak apa lanjut WhatsApp ya 085313676760

#ozo_shop #goloktebas #goloksembelih #goloktradisional #pisaulipat #bushcraft #pedangarab #pedangkatana #repost #senimanindonesia #bilah #indonesia #kayu #tarunapelayaran #pelautindonesia🚢⚓ #aurakasih #gantipresiden2019#kalimantan #riau #bali#bandung #myhoby#awkarin #lunamaya #dinarcandy #sarahardhelia #pisau#merdeka#viral#pelayaran

Ready stok Bagi yang berminat kepo gak apa lanjut WhatsApp ya 085313676760 #ozo_shop #goloktebas #goloksembelih #goloktradisional #pisaulipat #bushcraft #pedangarab #pedangkatana #repost #senimanindonesia #bilah #indonesia #kayu #tarunapelayaran #pelautindonesia #aurakasih #gantipresiden2019 #kalimantan #riau #bali #bandung #myhoby #awkarin #lunamaya #dinarcandy #sarahardhelia #pisau #merdeka #viral #pelayaran - 10 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Ready stok 
Bagi yang berminat kepo gak apa lanjut WhatsApp ya 085313676760

#ozo_shop #goloktebas #goloksembelih #goloktradisional #pisaulipat #bushcraft #pedangarab #pedangkatana #repost #senimanindonesia #bilah #indonesia #kayu #tarunapelayaran #pelautindonesia🚢⚓ #aurakasih #gantipresiden2019#kalimantan #riau #bali#bandung #myhoby#awkarin #lunamaya #dinarcandy #sarahardhelia #pisau#merdeka#viral#pelayaran

Ready stok Bagi yang berminat kepo gak apa lanjut WhatsApp ya 085313676760 #ozo_shop #goloktebas #goloksembelih #goloktradisional #pisaulipat #bushcraft #pedangarab #pedangkatana #repost #senimanindonesia #bilah #indonesia #kayu #tarunapelayaran #pelautindonesia #aurakasih #gantipresiden2019 #kalimantan #riau #bali #bandung #myhoby #awkarin #lunamaya #dinarcandy #sarahardhelia #pisau #merdeka #viral #pelayaran - 10 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
OPEN PRE ORDER 💣💣💣 EVENT MERDEKA 2019
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
Semangat nak sambut merdeka? 
Jom dapatkan baju viral
#MERDEKA2019 ni 😍
Kain lembut (jersi interlock)
Saiz dari XS sehingga 5XL guys!! .
Design yg sangat2 limited! 
Baru lah meriah nak konvoi 😎
Baru nampak semangat
#KEMERDEKAAN korang 💪🏻
.
Bukan pakai time #merdeka je tau! 
Anytime korang boleh pakai 🥰
PM cepat!! .
.
.

www.wasap.my/60145344541/merdeka

#Merdeka2019 #Merdeka19 #bebaskandirimu #Merdekaviral #bajumerdeka #bajumerdeka2019 #malaysiaku #ayuhmalaysia #malaysiatercinta #malaysiabebas #bajumerdeka19 #bajumerdekaviral #Merdekakandirimu #lawakhambar  #

OPEN PRE ORDER EVENT MERDEKA 2019 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Semangat nak sambut merdeka? Jom dapatkan baju viral #MERDEKA2019 ni Kain lembut (jersi interlock) Saiz dari XS sehingga 5XL guys!! . Design yg sangat2 limited! Baru lah meriah nak konvoi 😎 Baru nampak semangat #KEMERDEKAAN korang 🏻 . Bukan pakai time #merdeka je tau! Anytime korang boleh pakai 🥰 PM cepat!! . . . www.wasap.my/60145344541/merdeka #Merdeka2019 #Merdeka19 #bebaskandirimu #Merdekaviral #bajumerdeka #bajumerdeka2019 #malaysiaku #ayuhmalaysia #malaysiatercinta #malaysiabebas #bajumerdeka19 #bajumerdekaviral #Merdekakandirimu #lawakhambar # - 10 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
#xbank #tauhid #aqidah #indonesiabertauhidid #indonesiamengajiid #islam #indonesiatanpariba #indonesia #indonesiabebasriba #muslim #gerakankedaulatanrakyat #halal #islamicquote #beritaummatislam #akhirzaman #kabarakhirzaman #mukmin #muamalat #muslim #ummatislam #kiamat #dajjal #merdeka #opposite6890 #opmarch2019 #saveulama #saveindonesia #merdeka

#xbank #tauhid #aqidah #indonesiabertauhidid #indonesiamengajiid #islam #indonesiatanpariba #indonesia #indonesiabebasriba #muslim #gerakankedaulatanrakyat #halal #islamicquote #beritaummatislam #akhirzaman #kabarakhirzaman #mukmin #muamalat #muslim #ummatislam #kiamat #dajjal #merdeka #opposite6890 #opmarch2019 #saveulama #saveindonesia #merdeka - 10 hours ago

22 Likes
0 Comments
0
Peran Aktif TNI di Dunia Internasional 💪.
.
TNI dengan Komite Internasional Palang Merah menggelar Konferensi Internasional mengenai persiapan pasukan bersenjata modern untuk perdamaian dunia di abad 21.
-
Empat ribu personel tambahan akan dikirim dengan 7% di antaranya adalah personel wanita.
-

Peran Aktif TNI di Dunia Internasional . . TNI dengan Komite Internasional Palang Merah menggelar Konferensi Internasional mengenai persiapan pasukan bersenjata modern untuk perdamaian dunia di abad 21. - Empat ribu personel tambahan akan dikirim dengan 7% di antaranya adalah personel wanita. - - 11 hours ago

44 Likes
1 Comments
0
Biarlah hati ini patah karena sarat dengan beban, dan biarlah dia meledak karena ketegangan.Tuhanku kudikelilingi tafsir-tafsir
Kudialamatkan keterjal nadir
Sumbang simpang takdir
Hingga tak lagi senja irama bermanis. ~Fahrudi_uunk
#jancukers 
#presidenjancukers 
#senjajancukers
#penikmatsenja 
#Talikata#diujung_pena9 #puisisenja 
#puisi #wikipuisi #mahasiswa#fahrudi_uunk #sastraindonesia #warungsastra#
#indonesia#publik
#sajak#hijrah

#gusdur#cinta#seni#qoutes#prosa
#katakita#puisicinta#mahasiswa
#salampergerakan#siapperubahan
#pmks#kmki_bangkit#merdeka
#tingkat

Biarlah hati ini patah karena sarat dengan beban, dan biarlah dia meledak karena ketegangan.Tuhanku kudikelilingi tafsir-tafsir Kudialamatkan keterjal nadir Sumbang simpang takdir Hingga tak lagi senja irama bermanis. ~Fahrudi_uunk #jancukers #presidenjancukers #senjajancukers #penikmatsenja #Talikata #diujung_pena9 #puisisenja #puisi #wikipuisi #mahasiswa #fahrudi_uunk #sastraindonesia #warungsastra # #indonesia #publik #sajak #hijrah #gusdur #cinta #seni #qoutes #prosa #katakita #puisicinta #mahasiswa #salampergerakan #siapperubahan #pmks #kmki_bangkit #merdeka #tingkat - 11 hours ago

23 Likes
0 Comments
0
MERDEKA !! MERDEKA !! MERDEKA !! Assalamualaikum Malaysia!!
.
JERSI MALAYSIA 2019
Harga Asal : RM80.00

TAPI kami nak bagi harga promosi baik punya kalau tuan wasap kami!!! Roundneck Short Sleeve & Roundneck Long Sleeve
.
Yang menarik lagi adalah FREE POSTAGE ya tuan puan... .
Mari dapatkan jersi merdeka yang menarik daripada design Ind.Clo produce by Create Apparel.
.
Di sini kami sediakan beberapa design untuk anda pilih mengikut citarasa anda. Sila Screenshot design yg anda suka atau bagitahu nombor kod baju kemudian whatsapp kami untuk order.
.
Kelebihan jersi kami:
👉 Material kain sejuk, selesa dan nampak kemas untuk pakai jalan2 atau bersukan
👉 Cetakkan penuh teknik sublimation
👉 Warna tidak akan luntur
👉 Penghantaran 1Malaysia: PERCUMA!
👉 Saiz XS - 3XL 👉 Terdapat Lengan pendek&panjang
👉 Adult / Kids(short sleeve sj)
👉 Penghantaran dalam masa 2 minggu.
.
UNTUK PERTANYAAN ATAU ORDER SILA KLIK LINK WHATSAPP DI BIO

wasap.my/60105648431/ind.clo.sayanakhargapromosi
wasap.my/60105648431/ind.clo.sayanakhargapromosi
wasap.my/60105648431/ind.clo.sayanakhargapromosi
.
#merdeka #jersimalaysia #uitm #sukan #kerajaanmalaysia #kementerianbeliadansukan

MERDEKA !! MERDEKA !! MERDEKA !! Assalamualaikum Malaysia!! . JERSI MALAYSIA 2019 Harga Asal : RM80.00 TAPI kami nak bagi harga promosi baik punya kalau tuan wasap kami!!! Roundneck Short Sleeve & Roundneck Long Sleeve . Yang menarik lagi adalah FREE POSTAGE ya tuan puan... . Mari dapatkan jersi merdeka yang menarik daripada design Ind.Clo produce by Create Apparel. . Di sini kami sediakan beberapa design untuk anda pilih mengikut citarasa anda. Sila Screenshot design yg anda suka atau bagitahu nombor kod baju kemudian whatsapp kami untuk order. . Kelebihan jersi kami: Material kain sejuk, selesa dan nampak kemas untuk pakai jalan2 atau bersukan Cetakkan penuh teknik sublimation Warna tidak akan luntur Penghantaran 1Malaysia: PERCUMA! Saiz XS - 3XL Terdapat Lengan pendek&panjang Adult / Kids(short sleeve sj) Penghantaran dalam masa 2 minggu. . UNTUK PERTANYAAN ATAU ORDER SILA KLIK LINK WHATSAPP DI BIO wasap.my/60105648431/ind.clo.sayanakhargapromosi wasap.my/60105648431/ind.clo.sayanakhargapromosi wasap.my/60105648431/ind.clo.sayanakhargapromosi . #merdeka #jersimalaysia #uitm #sukan #kerajaanmalaysia #kementerianbeliadansukan - 11 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
Rapat bersama @dpkgmnifisip dengan Agenda mengenai Pekan Penerimaan Anggota Baru (PPAB) yang akan di laksanakan bersama dengan Dewan Pengurus Komisariat fakultas Hukum Universitas Palangkaraya.
#merdeka 
#gmnijaya 
#marhaen

Rapat bersama @dpkgmnifisip dengan Agenda mengenai Pekan Penerimaan Anggota Baru (PPAB) yang akan di laksanakan bersama dengan Dewan Pengurus Komisariat fakultas Hukum Universitas Palangkaraya. #merdeka #gmnijaya #marhaen - 11 hours ago

18 Likes
0 Comments
0
Backsound By @voiceofbaceprot 
#mengerikan #soekarno #soekarnohatta #sejarah #sejarahindonesia #sejarahdunia #pasukanarmadaindonesia #armada #tni #tnial⚓️ #tniau #tniad #TNI🙌 #tentara #perangkemerdekaan #perang #revolusi #indonesia #belanda #rusia #pahlawan #cybermuslim #muslimcyberarmy #opposite6890 #fuadbakh #indonesiamenang #merdeka #jayalahnegeriku

Backsound By @voiceofbaceprot #mengerikan #soekarno #soekarnohatta #sejarah #sejarahindonesia #sejarahdunia #pasukanarmadaindonesia #armada #tni #tnial #tniau #tniad #TNI #tentara #perangkemerdekaan #perang #revolusi #indonesia #belanda #rusia #pahlawan #cybermuslim #muslimcyberarmy #opposite6890 #fuadbakh #indonesiamenang #merdeka #jayalahnegeriku - 11 hours ago

28 Likes
3 Comments
0
Tinggalkan SIHIR - RIBA

Sebelum terlambat amankan diri masing" demi kejayaan bangsa dan rakyat yang merdeka,  sedooottt 😇
#indonesiabertauhidid #islam #indonesiamengajiid #islamicquote #beritaummatislam #kajianislam #kajianfiqih #ummatislam #muslim #mukmin #kabarakhirzaman #dajjal #perangdunia #opmarch2019 #opposite6890 #akhirzaman #kiamat #gerakankedaulatanrakyat #aljazeera #massivefraudelection #aqidah #saveindonesia #sahabatsurga #saveourdemocracy #saveulama #tauhid #merdeka

Hijrah kepada akal sehat 
Akal yang sehat kerjapun waras
Gaji sekian gayamu tong ... Tong selangit

RIBA BENTUK MAKAR TERBAIK KEPADA ALLAH DAN  SESAMA !!! Diamlah dilevel kita masing" insyaallah tenang dan berkah serta lapang beribadah

Tinggalkan SIHIR - RIBA Sebelum terlambat amankan diri masing" demi kejayaan bangsa dan rakyat yang merdeka, sedooottt 😇 #indonesiabertauhidid #islam #indonesiamengajiid #islamicquote #beritaummatislam #kajianislam #kajianfiqih #ummatislam #muslim #mukmin #kabarakhirzaman #dajjal #perangdunia #opmarch2019 #opposite6890 #akhirzaman #kiamat #gerakankedaulatanrakyat #aljazeera #massivefraudelection #aqidah #saveindonesia #sahabatsurga #saveourdemocracy #saveulama #tauhid #merdeka Hijrah kepada akal sehat Akal yang sehat kerjapun waras Gaji sekian gayamu tong ... Tong selangit RIBA BENTUK MAKAR TERBAIK KEPADA ALLAH DAN SESAMA !!! Diamlah dilevel kita masing" insyaallah tenang dan berkah serta lapang beribadah - 11 hours ago

18 Likes
0 Comments
0
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01136976325
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.

Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin . . For more information please contact . . Whatsap : 01136976325 . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 . - 11 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇
@jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
.
For more information please contact :@jomtinggi_sihat.my
.
.
📱 Whatsap :01136976325
.
.
#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasal #kasut

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat? visit ig kitorang ni @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my . For more information please contact :@jomtinggi_sihat.my . . Whatsap :01136976325 . . #sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasal #kasut - 11 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas??
Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm.
.
Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korangg, ambil tindakan sekarang utk order.
.
.
📱 Whatsap :01136976325
.
.
FOLLOW CEPAT KALAU NK HARGA PROM
@jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my

#naktinggi #jomtinggi #igersmuda #igersmalaysia #igersganu #abangsado #abamsado #heightupmurah.
#freetopup #contesttopup #contestmalaysia #freetopupmalaysia #kakicontest #tambahnilai #freetambahnilai #malaysiaonlineshop  #promosimerdeka #merdeka #malaysia.

Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? Anda masih waswas?? Jangan risau sebab Supplement Peninggi Badan Tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Testimoni dah berlambak. Buang keraguan korangg, ambil tindakan sekarang utk order. . . Whatsap :01136976325 . . FOLLOW CEPAT KALAU NK HARGA PROM @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my #naktinggi #jomtinggi #igersmuda #igersmalaysia #igersganu #abangsado #abamsado #heightupmurah . #freetopup #contesttopup #contestmalaysia #freetopupmalaysia #kakicontest #tambahnilai #freetambahnilai #malaysiaonlineshop #promosimerdeka #merdeka #malaysia . - 11 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN..
.
✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat.
.
✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan.
.
✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat.
.
✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping
.
**Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum..
.
Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat :@jomtinggi_sihat.my
.
📱 Whatsap :01136976325
.
.
#tiens #tiensmalaysia #naktinggi #heightup #skincare #healthy #detoxtea #detox #kamibencipenipuonline..
#freetopup #contesttopup #contestmalaysia #freetopupmalaysia #kakicontest #tambahnilai #freetambahnilai #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #igersmalaysia #supportcontest #giveaway  #promosimerdeka #merdeka #malaysia.

ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN.. . Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat. . Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan. . Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat. . Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping . **Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum.. . Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat :@jomtinggi_sihat.my . Whatsap :01136976325 . . #tiens #tiensmalaysia #naktinggi #heightup #skincare #healthy #detoxtea #detox #kamibencipenipuonline .. #freetopup #contesttopup #contestmalaysia #freetopupmalaysia #kakicontest #tambahnilai #freetambahnilai #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #igersmalaysia #supportcontest #giveaway #promosimerdeka #merdeka #malaysia . - 11 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘
Boyfriend, jangan jadi pendek.

Follow 👇👇👇
@jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
.
Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi 
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah
.
📱 Whatsap :01136976325 .
#tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia.
 #birthdaycontest #merdeka.

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel Boyfriend, jangan jadi pendek. Follow @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my . Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah . Whatsap :01136976325 . #tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia . #birthdaycontest #merdeka . - 11 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Teruslah Berjaya 
#SM
#GOTIC
#INDONESIA
#MERDEKA

Teruslah Berjaya #SM #GOTIC #INDONESIA #MERDEKA - 11 hours ago

16 Likes
0 Comments
0
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01136976325
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.

Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin . . For more information please contact . . Whatsap : 01136976325 . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 . - 11 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇
@jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
@jomtinggi_sihat.my
.
For more information please contact :@jomtinggi_sihat.my
.
.
📱 Whatsap :01136976325
.
.
#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasal #kasut

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat? visit ig kitorang ni @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my @jomtinggi_sihat.my . For more information please contact :@jomtinggi_sihat.my . . Whatsap :01136976325 . . #sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat #malaysia #merdeka60 #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasal #kasut - 11 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN..
.
✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat.
.
✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan.
.
✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat.
.
✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping
.
**Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum..
.
Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat :@jomtinggi_sihat.my
.
📱 Whatsap :01136976325
.
.
#tiens #tiensmalaysia #naktinggi #heightup #skincare #healthy #detoxtea #detox #kamibencipenipuonline..
#freetopup #contesttopup #contestmalaysia #freetopupmalaysia #kakicontest #tambahnilai #freetambahnilai #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #igersmalaysia #supportcontest #giveaway  #promosimerdeka #merdeka #malaysia.

ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN.. . Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat. . Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan. . Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat. . Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping . **Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum.. . Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat :@jomtinggi_sihat.my . Whatsap :01136976325 . . #tiens #tiensmalaysia #naktinggi #heightup #skincare #healthy #detoxtea #detox #kamibencipenipuonline .. #freetopup #contesttopup #contestmalaysia #freetopupmalaysia #kakicontest #tambahnilai #freetambahnilai #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #igersmalaysia #supportcontest #giveaway #promosimerdeka #merdeka #malaysia . - 11 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Manis dan Sayang - Koes Plus (cover)
•
•
•
🎸 @sambogozzz 🥁 @yaya_puf 
#koesplus #koesbersaudara #cover #genjrengan #yoben
#koesbersaudara #koesplus #koesplusan #bmplus #bmplusband #bandtributekoesbersaudara #bandtributekoesplus #indonesia #nusantara #merdeka

Manis dan Sayang - Koes Plus (cover) • • • @sambogozzz 🥁 @yaya_puf #koesplus #koesbersaudara #cover #genjrengan #yoben #koesbersaudara #koesplus #koesplusan #bmplus #bmplusband #bandtributekoesbersaudara #bandtributekoesplus #indonesia #nusantara #merdeka - 2 years ago

84 Likes
11 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.