#menantumakawak

11,356 posts

“Teaser”cover raya #coverraya #anazbikincover #nazlimcover #rayacoversing #coverlaguraya #sekepingkongheng #ipoh #sesekali #nazxpika #takkecewa #menantumakawak #bakalbapa

“Teaser”cover raya #coverraya #anazbikincover #nazlimcover #rayacoversing #coverlaguraya #sekepingkongheng #ipoh #sesekali #nazxpika #takkecewa #menantumakawak #bakalbapa - 8 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Salam Ramadhan Yang Ke 17 💚 jangan jadi orang kat tepi dia tak puasa 😂😂 #ramadan #ramadhantiba #menantumakawak #vscomalaysia #vsco #lightroompresets #lightroom #sunset #staytuned #longtimenosee #puasapenuh #justjoking

Salam Ramadhan Yang Ke 17 jangan jadi orang kat tepi dia tak puasa #ramadan #ramadhantiba #menantumakawak #vscomalaysia #vsco #lightroompresets #lightroom #sunset #staytuned #longtimenosee #puasapenuh #justjoking - 15 hours ago

494 Likes
1 Comments
0
Maaf la 😴. Tidak pandai sangat main dengan kata2 nie 😂😂
.
.
#MenantuMakAwak
#BujangSenang
#salamnuzulquran

Maaf la 😴. Tidak pandai sangat main dengan kata2 nie . . #MenantuMakAwak #BujangSenang #salamnuzulquran - 16 hours ago

22 Likes
1 Comments
0
Huhhh muka... tahan kentut,,, tahan berak😌😌
🐂💨
🐄💨
🦓💨
#menantumakawak #quranhour #kmkt

Huhhh muka... tahan kentut,,, tahan berak 🐂 🐄 🦓 #menantumakawak #quranhour #kmkt - 18 hours ago

492 Likes
15 Comments
0
Aamiin..
.
.
.
. 
#kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #loveyou #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu #calonmenantumakawak #jannah

Aamiin.. . . . . #kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #loveyou #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu #calonmenantumakawak #jannah - 1 day ago

61 Likes
9 Comments
0
Cukuplah..
.
.
.
.
.
#kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #loveyou #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu #calonmenantumakawak

Cukuplah.. . . . . . #kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #loveyou #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu #calonmenantumakawak - 1 day ago

34 Likes
3 Comments
0
Betul ke.. Semakin kita benci seseorang tu.. Semakin kita sayang..
.
FOLLOW @mat_arif97 @mat_arif97 @mat_arif97 @shxh_xzxni @dedy_masbray @syafiqahshafri_
@sep_ull .
.
#malaysia #kekasihpaksarela #curicuricinta #maluapabossku #rindu #love #lover #sayang  #maluma #malumalu #maluapabossku #perlis #melaka #jarang❌on #jarang❌ngam #jarangoyang #doa #doayangbaikbaik #menantuidaman #menantumakawak #donaldtrump #akuyangpostkauyangpanas #akusuka #anak #anakmanja #jj #jangankecam #jangancakapakaktakpayung #bulanramadan #bulanpuasa #cariakudisyurga

Betul ke.. Semakin kita benci seseorang tu.. Semakin kita sayang.. . FOLLOW @mat_arif97 @mat_arif97 @mat_arif97 @shxh_xzxni @dedy_masbray @syafiqahshafri_ @sep_ull . . #malaysia #kekasihpaksarela #curicuricinta #maluapabossku #rindu #love #lover #sayang #maluma #malumalu #maluapabossku #perlis #melaka #jarang on #jarang ngam #jarangoyang #doa #doayangbaikbaik #menantuidaman #menantumakawak #donaldtrump #akuyangpostkauyangpanas #akusuka #anak #anakmanja #jj #jangankecam #jangancakapakaktakpayung #bulanramadan #bulanpuasa #cariakudisyurga - 1 day ago

47 Likes
3 Comments
0
Amek angin pantai sikit, jarang² keluar rumah 🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊
#beach #waves #dew
menantumakawak #fitness #athlete #sports
#maluapabossku #menantumakawak
#smile #dimple #mean #determination 
#singer #singerlife #photo #photoshoot #photograph 
#iger #igermalaya #instagramers #instagram #insta #vsco #vscocam #fashions #iger #igermalaysia #instagramers #insta #vsco #vscocam #photo #photoshoot #singerlife

Amek angin pantai sikit, jarang² keluar rumah 🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬 #beach #waves #dew menantumakawak #fitness #athlete #sports #maluapabossku #menantumakawak #smile #dimple #mean #determination #singer #singerlife #photo #photoshoot #photograph #iger #igermalaya #instagramers #instagram #insta #vsco #vscocam #fashions #iger #igermalaysia #instagramers #insta #vsco #vscocam #photo #photoshoot #singerlife - 1 day ago

65 Likes
2 Comments
0
Gk suka block simple 😛
#menantumakawak

Gk suka block simple 😛 #menantumakawak - 2 days ago

15 Likes
1 Comments
0
Ramai yang da buat treatment untuk cantik raya, anda bila lagi? #jomcantikraya

Ramai yang da buat treatment untuk cantik raya, anda bila lagi? #jomcantikraya - 2 days ago

23 Likes
3 Comments
0
Terima kasih bro kerana percaya dengan servis repair phone kami ,, bukan setakat repair je bro ni ambil ,, phone pun dia beli dengan @ridhtech ,, terima kasih support @ridhtech korang yang nak servis repair phone atau nak beli phone dengan kami ,, cepat2 klik di link bio kami terima kasih .
.
.
.
#instafamous #tiktok #repairphonemurahmelaka #menantumakawak #melakau #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #melaka #google #repairphonemurahmelaka #iphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #phonemurahmelaka #viral #viralvideos
.
.
@tag kawan korang yang nak repair phone dengan kami atau beli phone .
.
.
@ridhtech @rxz_meranggi @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @iglelakivsperempuan @viraldulu @_idola125melakafans_ @bakalmenantumakawak_ @syoktube @lawak_hambar_la @lawaksavage @tiktok__instafamous @gelek.official_

Terima kasih bro kerana percaya dengan servis repair phone kami ,, bukan setakat repair je bro ni ambil ,, phone pun dia beli dengan @ridhtech ,, terima kasih support @ridhtech korang yang nak servis repair phone atau nak beli phone dengan kami ,, cepat2 klik di link bio kami terima kasih . . . . #instafamous #tiktok #repairphonemurahmelaka #menantumakawak #melakau #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #melaka #google #repairphonemurahmelaka #iphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #phonemurahmelaka #viral #viralvideos . . @tag kawan korang yang nak repair phone dengan kami atau beli phone . . . @ridhtech @rxz_meranggi @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @iglelakivsperempuan @viraldulu @_idola125melakafans_ @bakalmenantumakawak_ @syoktube @lawak_hambar_la @lawaksavage @tiktok__instafamous @gelek.official_ - 2 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Terima kasih bro kerana percaya dengan servis repair phone kami ,, bukan setakat repair je bro ni ambil ,, phone pun dia beli dengan @ridhtech ,, terima kasih support @ridhtech korang yang nak servis repair phone atau nak beli phone dengan kami ,, cepat2 klik di link bio kami terima kasih .
.
.
.
#instafamous #tiktok #repairphonemurahmelaka #menantumakawak #melakau #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #melaka #google #repairphonemurahmelaka #iphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #phonemurahmelaka #viral #viralvideos
.
.
@tag kawan korang yang nak repair phone dengan kami atau beli phone .
.
.
@ridhtech @rxz_meranggi @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @iglelakivsperempuan @viraldulu @_idola125melakafans_ @bakalmenantumakawak_ @syoktube @lawak_hambar_la @lawaksavage @tiktok__instafamous @gelek.official_

Terima kasih bro kerana percaya dengan servis repair phone kami ,, bukan setakat repair je bro ni ambil ,, phone pun dia beli dengan @ridhtech ,, terima kasih support @ridhtech korang yang nak servis repair phone atau nak beli phone dengan kami ,, cepat2 klik di link bio kami terima kasih . . . . #instafamous #tiktok #repairphonemurahmelaka #menantumakawak #melakau #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #melaka #google #repairphonemurahmelaka #iphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #phonemurahmelaka #viral #viralvideos . . @tag kawan korang yang nak repair phone dengan kami atau beli phone . . . @ridhtech @rxz_meranggi @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @iglelakivsperempuan @viraldulu @_idola125melakafans_ @bakalmenantumakawak_ @syoktube @lawak_hambar_la @lawaksavage @tiktok__instafamous @gelek.official_ - 2 days ago

7 Likes
0 Comments
0
ᴊᴀᴅɪ ᴏʀᴀɴɢ ʙɪᴀʀ ɢᴜɴᴀ ᴀᴋᴀʟ,  ʙɪᴀʀ sᴀʟᴀʜ ᴍᴀsᴏᴋ sɪᴍᴘᴀɴɢ  ᴊᴀɴᴊɪ ᴘᴀɴᴅᴀɪ ᴋᴀᴡᴀʟ ᴋᴀᴡᴀʟ...
°
°
°
°
°
°
°
#munculdalambayang #menantumakawak #sayangsendatketatpadat #ayatbadhood #janganmarah #jngankecam

ᴊᴀᴅɪ ᴏʀᴀɴɢ ʙɪᴀʀ ɢᴜɴᴀ ᴀᴋᴀʟ, ʙɪᴀʀ sᴀʟᴀʜ ᴍᴀsᴏᴋ sɪᴍᴘᴀɴɢ ᴊᴀɴᴊɪ ᴘᴀɴᴅᴀɪ ᴋᴀᴡᴀʟ ᴋᴀᴡᴀʟ... ° ° ° ° ° ° ° #munculdalambayang #menantumakawak #sayangsendatketatpadat #ayatbadhood #janganmarah #jngankecam - 2 days ago

35 Likes
0 Comments
0
Guys😊 Tahun Ni Tema Colour Apa😂 Rasa Nak Cari Pasangan Buat Sedondon Laa😂 Ada Ke Yang Sudi😅 #menantumakawak #repost #raya2018 #longhairstyles #ramadan2019 #ramadhantiba #rayasudahdekat

Guys Tahun Ni Tema Colour Apa Rasa Nak Cari Pasangan Buat Sedondon Laa Ada Ke Yang Sudi #menantumakawak #repost #raya2018 #longhairstyles #ramadan2019 #ramadhantiba #rayasudahdekat - 2 days ago

22 Likes
1 Comments
0
Terima kasih bro kerana percaya dengan servis repair phone kami ,, bukan setakat repair je bro ni ambil ,, phone pun dia beli dengan @ridhtech ,, terima kasih support @ridhtech korang yang nak servis repair phone atau nak beli phone dengan kami ,, cepat2 klik di link bio kami terima kasih .
.
.
.
#instafamous #tiktok #repairphonemurahmelaka #menantumakawak #melakau #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #melaka #google #repairphonemurahmelaka #iphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #phonemurahmelaka #viral #viralvideos
.
.
@tag kawan korang yang nak repair phone dengan kami atau beli phone .
.
.
@ridhtech @rxz_meranggi @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @iglelakivsperempuan @viraldulu @_idola125melakafans_ @bakalmenantumakawak_ @syoktube @lawak_hambar_la @lawaksavage @tiktok__instafamous @gelek.official_

Terima kasih bro kerana percaya dengan servis repair phone kami ,, bukan setakat repair je bro ni ambil ,, phone pun dia beli dengan @ridhtech ,, terima kasih support @ridhtech korang yang nak servis repair phone atau nak beli phone dengan kami ,, cepat2 klik di link bio kami terima kasih . . . . #instafamous #tiktok #repairphonemurahmelaka #menantumakawak #melakau #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #melaka #google #repairphonemurahmelaka #iphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #phonemurahmelaka #viral #viralvideos . . @tag kawan korang yang nak repair phone dengan kami atau beli phone . . . @ridhtech @rxz_meranggi @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @iglelakivsperempuan @viraldulu @_idola125melakafans_ @bakalmenantumakawak_ @syoktube @lawak_hambar_la @lawaksavage @tiktok__instafamous @gelek.official_ - 2 days ago

6 Likes
0 Comments
0
🌼
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#anakmalaysia🇲🇾 #sarawak #gadisgadis #gadismalaya #jenterapejuang #ayatjiwang #a #malu #bossku #jentera_duaroda #belumcubabelumtahu #menantumakawak #ayatsentap #ayatcinta #jarag #akajaragpulag #bossbabe #y15 #y15malaya_official #y15official

. . . . . . . . . #anakmalaysia 🇲🇾 #sarawak #gadisgadis #gadismalaya #jenterapejuang #ayatjiwang #a #malu #bossku #jentera_duaroda #belumcubabelumtahu #menantumakawak #ayatsentap #ayatcinta #jarag #akajaragpulag #bossbabe #y15 #y15malaya_official #y15official - 2 days ago

52 Likes
2 Comments
0
Harini tak ke param, hujan lebat ya amat. Tapi takda masalah, sebagai seorang lelaki kita kena pandai menyelesaikan masalah.
So, harini abang ke dapur menyediakan juadah untuk berbuka.
#okkeidok
#menantumakawak
#calonsuamiidaman
#airtanganlelaki
#lelakikirimantuhan

Harini tak ke param, hujan lebat ya amat. Tapi takda masalah, sebagai seorang lelaki kita kena pandai menyelesaikan masalah. So, harini abang ke dapur menyediakan juadah untuk berbuka. #okkeidok #menantumakawak #calonsuamiidaman #airtanganlelaki #lelakikirimantuhan - 3 days ago

16 Likes
0 Comments
0
Nice kan depan belakang pecah jatuh dari gunung ledang ,, nak servis repair dari kami ,, cepat2 klik link di bio kami ,, .
.
.
.
#menantumakawak #bakalmenantumakawak #melakafood #manggofloat #manggofloatroyalemelaka #melaka #melakau #viral #viralvideos #google #cendolkampunghulu #foodtruckmelakamall #melakafood #vapemelaka #repairphonemelaka #iphonerepairmelaka #iphonemelaka #phonemurahmelaka #repairphonemurahmelaka #tiktok #instafamous .
.
.
@tag kawan korang yang nak repair phone dengan .
.
.
.
.
@krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @rxz_meranggi @ridhtech

Nice kan depan belakang pecah jatuh dari gunung ledang ,, nak servis repair dari kami ,, cepat2 klik link di bio kami ,, . . . . #menantumakawak #bakalmenantumakawak #melakafood #manggofloat #manggofloatroyalemelaka #melaka #melakau #viral #viralvideos #google #cendolkampunghulu #foodtruckmelakamall #melakafood #vapemelaka #repairphonemelaka #iphonerepairmelaka #iphonemelaka #phonemurahmelaka #repairphonemurahmelaka #tiktok #instafamous . . . @tag kawan korang yang nak repair phone dengan . . . . . @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @rxz_meranggi @ridhtech - 3 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Tgh hari sahabat..
Biar tak hensem..janji tak kacau orang..sentiasa sabar dalam apa saja..
#BukanSenangNakSenang
#sentiasabersyukur #menantumakawak 
#Rindu

Tgh hari sahabat.. Biar tak hensem..janji tak kacau orang..sentiasa sabar dalam apa saja.. #BukanSenangNakSenang #sentiasabersyukur #menantumakawak #Rindu - 3 days ago

47 Likes
14 Comments
0
HawHawHaw😽
#gadisindonesia37#gadisaceh
#remajakekinian#remajaaceh#remajahitsaceh#remajaindonesia 
#lightroomedits#lightroomcc#lightroomindonesia#lightroomtutorial

#instagram#menantumakawak

HawHawHaw #gadisindonesia37 #gadisaceh #remajakekinian #remajaaceh #remajahitsaceh #remajaindonesia #lightroomedits #lightroomcc #lightroomindonesia #lightroomtutorial #instagram #menantumakawak - 3 days ago

50 Likes
1 Comments
0
🐰🐰🐰selamat berpuasa.. 🐇🐇🐇 ________________________________________

#nickmika00 #modelling #silat #run #kelantan #menantumakawak #samovalounge #slumberwear #slumbermodellin

selamat berpuasa.. 🐇🐇🐇 ________________________________________ #nickmika00 #modelling #silat #run #kelantan #menantumakawak #samovalounge #slumberwear #slumbermodellin - 3 days ago

1,271 Likes
12 Comments
0
Nice kan depan belakang pecah jatuh dari gunung ledang ,, nak servis repair dari kami ,, cepat2 klik link di bio kami ,, .
.
.
.
#menantumakawak #bakalmenantumakawak #melakafood #manggofloat #manggofloatroyalemelaka #melaka #melakau #viral #viralvideos #google #cendolkampunghulu #foodtruckmelakamall #melakafood #vapemelaka #repairphonemelaka #iphonerepairmelaka #iphonemelaka #phonemurahmelaka #repairphonemurahmelaka #tiktok #instafamous .
.
.
@tag kawan korang yang nak repair phone dengan .
.
.
.
.
@krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @rxz_meranggi @ridhtech

Nice kan depan belakang pecah jatuh dari gunung ledang ,, nak servis repair dari kami ,, cepat2 klik link di bio kami ,, . . . . #menantumakawak #bakalmenantumakawak #melakafood #manggofloat #manggofloatroyalemelaka #melaka #melakau #viral #viralvideos #google #cendolkampunghulu #foodtruckmelakamall #melakafood #vapemelaka #repairphonemelaka #iphonerepairmelaka #iphonemelaka #phonemurahmelaka #repairphonemurahmelaka #tiktok #instafamous . . . @tag kawan korang yang nak repair phone dengan . . . . . @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @rxz_meranggi @ridhtech - 3 days ago

7 Likes
0 Comments
0
tak taulah nak nangis ke sedih 😥😣
.
.
.
.
#kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #jandameletop #jandahot #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu

tak taulah nak nangis ke sedih . . . . #kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #jandameletop #jandahot #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu - 3 days ago

44 Likes
2 Comments
0
❤️💚💛💜💜 #terengganukite#visitbeautifulterengganu#terengganumolekdoh#beatifulterengganu#gengpakmaon#shahbandar#views#nasilemakkopio#iloveu#imissu#crush#crushonyou#menanturahsia#menantumakawak#sitibilangcuti#bosangiler#ataskatildalambilik#layanlagu#apaakumerepekni#makcikbawang#makcikpuaka#keyboardwarrior#goodnightworld#goodnightterengganu#semogamimpiindah#okeybye

#terengganukite #visitbeautifulterengganu #terengganumolekdoh #beatifulterengganu #gengpakmaon #shahbandar #views #nasilemakkopio #iloveu #imissu #crush #crushonyou #menanturahsia #menantumakawak #sitibilangcuti #bosangiler #ataskatildalambilik #layanlagu #apaakumerepekni #makcikbawang #makcikpuaka #keyboardwarrior #goodnightworld #goodnightterengganu #semogamimpiindah #okeybye - 3 days ago

106 Likes
1 Comments
0
Ndk lama lagi raya kan. Pakai baju kurta dulu laa 😁😁😁
📸: @hansawik .
.
Tags:
#ootd #kurta #menantumakawak  #ramadhan

Ndk lama lagi raya kan. Pakai baju kurta dulu laa 📸: @hansawik . . Tags: #ootd #kurta #menantumakawak #ramadhan - 3 days ago

37 Likes
2 Comments
0
Nice kan depan belakang pecah jatuh dari gunung ledang ,, nak servis repair dari kami ,, cepat2 klik link di bio kami ,, .
.
.
.
#menantumakawak #bakalmenantumakawak #melakafood #manggofloat #manggofloatroyalemelaka #melaka #melakau #viral #viralvideos #google #cendolkampunghulu #foodtruckmelakamall #melakafood #vapemelaka #repairphonemelaka #iphonerepairmelaka #iphonemelaka #phonemurahmelaka #repairphonemurahmelaka #tiktok #instafamous .
.
.
@tag kawan korang yang nak repair phone dengan .
.
.
.
.
@krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @rxz_meranggi @ridhtech

Nice kan depan belakang pecah jatuh dari gunung ledang ,, nak servis repair dari kami ,, cepat2 klik link di bio kami ,, . . . . #menantumakawak #bakalmenantumakawak #melakafood #manggofloat #manggofloatroyalemelaka #melaka #melakau #viral #viralvideos #google #cendolkampunghulu #foodtruckmelakamall #melakafood #vapemelaka #repairphonemelaka #iphonerepairmelaka #iphonemelaka #phonemurahmelaka #repairphonemurahmelaka #tiktok #instafamous . . . @tag kawan korang yang nak repair phone dengan . . . . . @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @google @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @rxz_meranggi @ridhtech - 3 days ago

10 Likes
0 Comments
0
Aku ada ramai kawan untuk aku ngadu macam2 tinggal orang yang kacau/main2kan aku tu kena cepuk je lelaju dengan kawan2 aku😛😛
#2019 #ootd #potd #instafashion #instastyle #moodraya #beautyexpert #beautyadvisor #watsonsmalaysia #watsonsbeautyexpert #kualalumpur #menantumakawak #bakaljodohawak

Aku ada ramai kawan untuk aku ngadu macam2 tinggal orang yang kacau/main2kan aku tu kena cepuk je lelaju dengan kawan2 aku😛😛 #2019 #ootd #potd #instafashion #instastyle #moodraya #beautyexpert #beautyadvisor #watsonsmalaysia #watsonsbeautyexpert #kualalumpur #menantumakawak #bakaljodohawak - 3 days ago

65 Likes
0 Comments
0
Bangun la pagi2 mencari rezeki ,, kerana yang waktu pagi mencari rezeki lebih baik dari tengah hari betul ke ,, lcd crack dan bateri kembung ,, hari ni kami siap kan ye cikk ,, nak servis dari kami, klik link di bio , .
.
.
.
#melaka #melakau #bundlemelaka #instafamous #viralvideos #iphonemelaka #repairiphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #google #phonemurahmelaka #tiktokmemes #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #manggofloat #viral #melakafood #menantumakawak #bakalmenantumakawak .
.
.
.
@tag kawna korang yang nak repair phone
.
.
.
@krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @lawak_hambar_la @rxz_meranggi @ridhtech @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @google

Bangun la pagi2 mencari rezeki ,, kerana yang waktu pagi mencari rezeki lebih baik dari tengah hari betul ke ,, lcd crack dan bateri kembung ,, hari ni kami siap kan ye cikk ,, nak servis dari kami, klik link di bio , . . . . #melaka #melakau #bundlemelaka #instafamous #viralvideos #iphonemelaka #repairiphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #google #phonemurahmelaka #tiktokmemes #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #manggofloat #viral #melakafood #menantumakawak #bakalmenantumakawak . . . . @tag kawna korang yang nak repair phone . . . @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @lawak_hambar_la @rxz_meranggi @ridhtech @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @google - 3 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Ingat lagi tak?

Kredit:Meski hati terluka,aku akan tetap tersenyum
.
.
.
.
#kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #jandameletop #jandahot #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu

Ingat lagi tak? Kredit:Meski hati terluka,aku akan tetap tersenyum . . . . #kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #jandameletop #jandahot #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu - 4 days ago

40 Likes
3 Comments
0
Bangun la pagi2 mencari rezeki ,, kerana yang waktu pagi mencari rezeki lebih baik dari tengah hari betul ke ,, lcd crack dan bateri kembung ,, hari ni kami siap kan ye cikk ,, nak servis dari kami, klik link di bio , .
.
.
.
#melaka #melakau #bundlemelaka #instafamous #viralvideos #iphonemelaka #repairiphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #google #phonemurahmelaka #tiktokmemes #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #manggofloat #viral #melakafood #menantumakawak #bakalmenantumakawak .
.
.
.
@tag kawna korang yang nak repair phone
.
.
.
@krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @lawak_hambar_la @rxz_meranggi @ridhtech @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @google

Bangun la pagi2 mencari rezeki ,, kerana yang waktu pagi mencari rezeki lebih baik dari tengah hari betul ke ,, lcd crack dan bateri kembung ,, hari ni kami siap kan ye cikk ,, nak servis dari kami, klik link di bio , . . . . #melaka #melakau #bundlemelaka #instafamous #viralvideos #iphonemelaka #repairiphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #google #phonemurahmelaka #tiktokmemes #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #manggofloat #viral #melakafood #menantumakawak #bakalmenantumakawak . . . . @tag kawna korang yang nak repair phone . . . @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @lawak_hambar_la @rxz_meranggi @ridhtech @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @google - 4 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Terpandang jodoh pulak bulan ramadan ni..#restuibu #ramadan #menantumakawak #frbluelabel

Terpandang jodoh pulak bulan ramadan ni..#restuibu #ramadan #menantumakawak #frbluelabel - 4 days ago

76 Likes
0 Comments
0
Bangun la pagi2 mencari rezeki ,, kerana yang waktu pagi mencari rezeki lebih baik dari tengah hari betul ke ,, lcd crack dan bateri kembung ,, hari ni kami siap kan ye cikk ,, nak servis dari kami, klik link di bio , .
.
.
.
#melaka #melakau #bundlemelaka #instafamous #viralvideos #iphonemelaka #repairiphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #google #phonemurahmelaka #tiktokmemes #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #manggofloat #viral #melakafood #menantumakawak #bakalmenantumakawak .
.
.
.
@tag kawna korang yang nak repair phone
.
.
.
@krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @lawak_hambar_la @rxz_meranggi @ridhtech @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @google

Bangun la pagi2 mencari rezeki ,, kerana yang waktu pagi mencari rezeki lebih baik dari tengah hari betul ke ,, lcd crack dan bateri kembung ,, hari ni kami siap kan ye cikk ,, nak servis dari kami, klik link di bio , . . . . #melaka #melakau #bundlemelaka #instafamous #viralvideos #iphonemelaka #repairiphonemelaka #iphonerepairmelaka #repairphonemelaka #google #phonemurahmelaka #tiktokmemes #cendolkampunghulu #manggofloatroyalemelaka #manggofloat #viral #melakafood #menantumakawak #bakalmenantumakawak . . . . @tag kawna korang yang nak repair phone . . . @krimpafbuntat @hmetromy @ohviral_official @lawak.kaw @mixxclubmelaka @iglelakivsperempuan @lawak_hambar_la @rxz_meranggi @ridhtech @syoktube @bakalmenantumakawak_ @_idola125melakafans_ @viraldulu @google - 4 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Sambungan gelagat anakanda A'yun. 🙊🙈🙊🙈🙊🙈🙊🙈
Meniarap terus atas meja. 😁😁😁😁

Sambungan gelagat anakanda A'yun. Meniarap terus atas meja. - 4 days ago

35 Likes
6 Comments
0
.
Perhatikan gelagat Anakanda A'yun. Pantang nampak ibu nak amik gambar, dia mula la over. Sampai atas meja dia bertenggek. Nak enterframe. Kalao boleh nak fokus kat dia aje !!😜😜😜😜

. Perhatikan gelagat Anakanda A'yun. Pantang nampak ibu nak amik gambar, dia mula la over. Sampai atas meja dia bertenggek. Nak enterframe. Kalao boleh nak fokus kat dia aje !! - 4 days ago

25 Likes
1 Comments
0
Atas request mem besau kat gumah untuk sahur katenye... Berketuntang lah kat dapoq .... Nasi goreng kampung daging..dengan somtam.. Saka memasak ni hanya sampai waktu sahur bile kau tengah fefeling nak tido taw..
Halah halahh halahhh.. #menantumakawak #maksaya #bakalbesanmakawak

Atas request mem besau kat gumah untuk sahur katenye... Berketuntang lah kat dapoq .... Nasi goreng kampung daging..dengan somtam.. Saka memasak ni hanya sampai waktu sahur bile kau tengah fefeling nak tido taw.. Halah halahh halahhh.. #menantumakawak #maksaya #bakalbesanmakawak - 4 days ago

12 Likes
0 Comments
0
God bless you😊🌹 .

The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters. ...😉 #menantumakawak 
#bosan 
#bossku

God bless you . The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters. ... #menantumakawak #bosan #bossku - 5 days ago

212 Likes
7 Comments
0
Nak pegi bazar tapi hujan, hmmmmmm
#ramadhan #2019 #almubarak
menantumakawak #fitness #athlete #sports
#maluapabossku #menantumakawak
#smile #dimple #mean #determination 
#singer #singerlife #photo #photoshoot #photograph 
#iger #igermalaya #instagramers #instagram #insta #vsco #vscocam #fashions #iger #igermalaysia #instagramers #insta #vsco #vscocam #photo #photoshoot #singerlife

Nak pegi bazar tapi hujan, hmmmmmm #ramadhan #2019 #almubarak menantumakawak #fitness #athlete #sports #maluapabossku #menantumakawak #smile #dimple #mean #determination #singer #singerlife #photo #photoshoot #photograph #iger #igermalaya #instagramers #instagram #insta #vsco #vscocam #fashions #iger #igermalaysia #instagramers #insta #vsco #vscocam #photo #photoshoot #singerlife - 5 days ago

125 Likes
7 Comments
0
Hurmmm...calon menantu Mak awak😂😂 ha...pilih²..tpi x semestinya dpat😋😋😛
.
.
.
.
.
.
.
.
#adventurelover #longjourney #nicelandscape #itsabeautifulworld #menantumakawak #nice #adidas #nike #puma #cintaislamic #cintakuhanyadijannah

Hurmmm...calon menantu Mak awak ha...pilih²..tpi x semestinya dpat😛 . . . . . . . . #adventurelover #longjourney #nicelandscape #itsabeautifulworld #menantumakawak #nice #adidas #nike #puma #cintaislamic #cintakuhanyadijannah - 5 days ago

81 Likes
6 Comments
0
.
Anak2 dilarang guna hp ibu dan papa. Apatah lagi nak tengok isi kandungan hp. Sekali pagi tadi, masa ibu tengah solat subuh, dua beradik ni duk layan selfie. Pastu qa'id tetiba keluarkan beyblade, suruh ibu snap. Then dia bagi arahan, "ibu, hantar kat minah cepat" !! .
.
.
Nak marah pon tak jadi, tengok kemain pandai korang selfie dua beradik .... 😘😍

. Anak2 dilarang guna hp ibu dan papa. Apatah lagi nak tengok isi kandungan hp. Sekali pagi tadi, masa ibu tengah solat subuh, dua beradik ni duk layan selfie. Pastu qa'id tetiba keluarkan beyblade, suruh ibu snap. Then dia bagi arahan, "ibu, hantar kat minah cepat" !! . . . Nak marah pon tak jadi, tengok kemain pandai korang selfie dua beradik .... - 5 days ago

32 Likes
6 Comments
0
Ramadhan KAREEM❤️
#sajepost #budakbarunakup #selamatberpuasa#selamathariraya#menantumakawak

Ramadhan KAREEM#sajepost #budakbarunakup #selamatberpuasa #selamathariraya #menantumakawak - 5 days ago

158 Likes
0 Comments
0
Damn hot and sunny! Panas bak hanggg! Hari ni kita main2 cat yaa.. Puasa tetap puasa, tp kena la exercise jugak.. Korang buat apa tuuu..? 😁😁😁
#menstyle #weekend #lifestylephotography #binaraga #indomuscle88 #fitmalaysia #fitness #exercise #painting #menphysique #malemodel #instaphoto #menantumakawak

Damn hot and sunny! Panas bak hanggg! Hari ni kita main2 cat yaa.. Puasa tetap puasa, tp kena la exercise jugak.. Korang buat apa tuuu..? #menstyle #weekend #lifestylephotography #binaraga #indomuscle88 #fitmalaysia #fitness #exercise #painting #menphysique #malemodel #instaphoto #menantumakawak - 5 days ago

786 Likes
39 Comments
0
Every day I wake up, I always have you to thank. I have your guidance, your warmth, your love, and your heart: someone who loves me unconditionally. Right or wrong, U are always my Mom.
.
.
Happy birthday
To a my beautiful, fantastic,amazing and incredible BONDA
.
.
. 
I love You...💕💕
#menantumakawak

Every day I wake up, I always have you to thank. I have your guidance, your warmth, your love, and your heart: someone who loves me unconditionally. Right or wrong, U are always my Mom. . . Happy birthday To a my beautiful, fantastic,amazing and incredible BONDA . . . I love You... #menantumakawak - 5 days ago

18 Likes
1 Comments
0
Love you son !! 💟

Love you son !! - 5 days ago

31 Likes
3 Comments
0
Sambungkan..
.
.
.
.
.
.
#kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #jandameletop #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu #selamatbersahur #sahur

Sambungkan.. . . . . . . #kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #jandameletop #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu #selamatbersahur #sahur - 5 days ago

41 Likes
6 Comments
0
Sebelum tido.. Bole direquest chicken cheese untuk sahur...halah halahhh mak mentua awak ni🤣🤣 kita pon bersilat lah kat dapoq bagi memenuhi permintaan.. #bakalmenantumakawak🙈  #maksaya #bakalbesanmakawak  #menantumakawak

Sebelum tido.. Bole direquest chicken cheese untuk sahur...halah halahhh mak mentua awak ni🤣🤣 kita pon bersilat lah kat dapoq bagi memenuhi permintaan.. #bakalmenantumakawak #maksaya #bakalbesanmakawak #menantumakawak - 5 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Trust me babe..
.
.
.
.cc @hanzalah_azizan .
.
.
.
.
#menantumakawak #melayu 
#any #lightning #hips #balingkedah

Trust me babe.. . . . .cc @hanzalah_azizan . . . . . #menantumakawak #melayu #any #lightning #hips #balingkedah - 5 days ago

132 Likes
4 Comments
0
Sungguh licik🔞
#akuyangpostkauyangpanas #menantumakawak

Sungguh licik #akuyangpostkauyangpanas #menantumakawak - 5 days ago

29 Likes
1 Comments
0
Nikmat tuhan yg mana hendak engkau dustakan.. #nikmatallah 
#xsukajgntgk
#likeforlikes 
#menantumakawak 
#mylifemystyle 
#رمضان_كريم

Nikmat tuhan yg mana hendak engkau dustakan.. #nikmatallah #xsukajgntgk #likeforlikes #menantumakawak #mylifemystyle #رمضان_كريم - 5 days ago

116 Likes
11 Comments
0
Korang semua dh berbuka ke tu ?
#menantumakawak

Korang semua dh berbuka ke tu ? #menantumakawak - 5 days ago

17 Likes
0 Comments
0
Senang susah bersama✊
#menantumakawak
#mualaqun

Senang susah bersama #menantumakawak #mualaqun - 6 days ago

73 Likes
3 Comments
0
Member🔥
#funimate #funimatemalaysia #lelakimelayuterakhir #menantumakawak

Member #funimate #funimatemalaysia #lelakimelayuterakhir #menantumakawak - 6 days ago

47 Likes
0 Comments
0
Yang tengah tengok ni puasa ke tak hari ni?? Abg seperti biasa,, Alhamdulillah masih berpuasa...
Photo by @nazpictures .
#nazpictures #photographerkegemaran #pencintawanita #budakbaek #bbb #bukanbiasabiasa #neweracapmy #neweramalaysia #photoshoot #photography #model #customjackets #bape #bathingape #abgphotographer #fashionstylist #fashionista #menantumakawak

Yang tengah tengok ni puasa ke tak hari ni?? Abg seperti biasa,, Alhamdulillah masih berpuasa... Photo by @nazpictures . #nazpictures #photographerkegemaran #pencintawanita #budakbaek #bbb #bukanbiasabiasa #neweracapmy #neweramalaysia #photoshoot #photography #model #customjackets #bape #bathingape #abgphotographer #fashionstylist #fashionista #menantumakawak - 6 days ago

55 Likes
4 Comments
0
siapa?
.
.
.
.
#kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #jandameletop #jandahot #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu

siapa? . . . . #kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #jandameletop #jandahot #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu - 6 days ago

95 Likes
29 Comments
0
Bersama Dr Hisyam yg selalu bt lawak and sporting bersama anak didik😊😊😊😊😊😊
#uniszapastitahu 
#menantumakawak

Bersama Dr Hisyam yg selalu bt lawak and sporting bersama anak didik #uniszapastitahu #menantumakawak - 6 days ago

58 Likes
1 Comments
0
Serious la sampai kepala pecah..
.
FOLLOW @mat_arif97 @mat_arif97 @mat_arif97 @shxh_xzxni @dedy_masbray @syafiqahshafri_
@sep_ull .
.
#malaysia #kekasihpaksarela #curicuricinta #maluapabossku #rindu #love #lover #sayang  #maluma #malumalu #maluapabossku #perlis #melaka #jarang❌on #jarang❌ngam #jarangoyang #doa #doayangbaikbaik #menantuidaman #menantumakawak #donaldtrump #akuyangpostkauyangpanas #akusuka #anak #anakmanja #jj #jangankecam #jangancakapakaktakpayung #bulanramadan #bulanpuasa #cariakudisyurga

Serious la sampai kepala pecah.. . FOLLOW @mat_arif97 @mat_arif97 @mat_arif97 @shxh_xzxni @dedy_masbray @syafiqahshafri_ @sep_ull . . #malaysia #kekasihpaksarela #curicuricinta #maluapabossku #rindu #love #lover #sayang #maluma #malumalu #maluapabossku #perlis #melaka #jarang on #jarang ngam #jarangoyang #doa #doayangbaikbaik #menantuidaman #menantumakawak #donaldtrump #akuyangpostkauyangpanas #akusuka #anak #anakmanja #jj #jangankecam #jangancakapakaktakpayung #bulanramadan #bulanpuasa #cariakudisyurga - 6 days ago

769 Likes
10 Comments
0
Baby or sayang ?😍❤️
@miezadaniaa @naszreemieza 
#babysayang#menantumakawak#manis#tiktok#tiktokgirls

Baby or sayang ?@miezadaniaa @naszreemieza #babysayang #menantumakawak #manis #tiktok #tiktokgirls - 6 days ago

21,530 Likes
405 Comments
0
Bakal menantu mak awak semua ni 😂 selamat berbuka 😘 #menantumakawak #ramadhankareem🌙  #siblinggoals

Bakal menantu mak awak semua ni selamat berbuka #menantumakawak #ramadhankareem #siblinggoals - 7 days ago

57 Likes
2 Comments
0
-ramadhan ni semue orang tunggu azan maghrib.tapy saye tunggu awak😉🙇😌
#menantumakawak

-ramadhan ni semue orang tunggu azan maghrib.tapy saye tunggu awak #menantumakawak - 7 days ago

91 Likes
0 Comments
0
Baru sehari tinggal si Merah, sudah rindu bagai nak mati. Macam mana lah nak tinggal g kijo esok-ii 😥 
#pelesitmerah #brotherhood #noboundaries #pelesitbikerzkelantan #norules #menantumakawak #rindu #rideslowslow #henjuttkitt

Baru sehari tinggal si Merah, sudah rindu bagai nak mati. Macam mana lah nak tinggal g kijo esok-ii #pelesitmerah #brotherhood #noboundaries #pelesitbikerzkelantan #norules #menantumakawak #rindu #rideslowslow #henjuttkitt - 7 days ago

67 Likes
12 Comments
0
Kenapa mengimpikan hidup seindah drama jika perjalanan kehidupan kita jauh lebih indah sekiranya kita reti menghayati dan mensyukuri,

Biasalah tu manusia akan datang bila melihat kelebihan,tapi setelah melihat kekurangan dia pergi,bukan dia nak perbaiki 
Kalau nak kira nikmat yg Allah beri pada kita guna kalkulator pun rosak.. Sy takda masa nak allif aziz,komen bawah mana tau dapt free gift

#tolongdengar  #sentap #menantumakawak

Kenapa mengimpikan hidup seindah drama jika perjalanan kehidupan kita jauh lebih indah sekiranya kita reti menghayati dan mensyukuri, Biasalah tu manusia akan datang bila melihat kelebihan,tapi setelah melihat kekurangan dia pergi,bukan dia nak perbaiki Kalau nak kira nikmat yg Allah beri pada kita guna kalkulator pun rosak.. Sy takda masa nak allif aziz,komen bawah mana tau dapt free gift #tolongdengar #sentap #menantumakawak - 7 days ago

40 Likes
17 Comments
0
Geng nak balik raya dah nie. .❤️
#likeforlikes #menantumakawak #raya #ramadan

Geng nak balik raya dah nie. .#likeforlikes #menantumakawak #raya #ramadan - 7 days ago

60 Likes
0 Comments
0
Sis ajar buat karipap 😍

@miezadaniaa @naszreemieza 
#karipap#miezanaszree#menantumakawak #kiniviral#awekrr#awek125#kuihkaripap

Sis ajar buat karipap @miezadaniaa @naszreemieza #karipap #miezanaszree #menantumakawak #kiniviral #awekrr #awek125 #kuihkaripap - 7 days ago

11,323 Likes
116 Comments
0
#menantumakawak 🌹

#menantumakawak - 8 days ago

285 Likes
6 Comments
0
Raja Pickup Line part last.. jangan lupa like share dan follow..
.
FOLLOW @mat_arif97 @mat_arif97 @mat_arif97 @shxh_xzxni @dedy_masbray @syafiqahshafri_
@sep_ull .
.
#malaysia #kekasihpaksarela #curicuricinta #maluapabossku #rindu #love #lover #sayang  #maluma #malumalu #maluapabossku #perlis #melaka #jarang❌on #jarang❌ngam #jarangoyang #doa #doayangbaikbaik #menantuidaman #menantumakawak #donaldtrump #akuyangpostkauyangpanas #akusuka #anak #anakmanja #jj #jangan #jangankecam #jangancakapakaktakpayung #bulanramadan #bulanpuasa

Raja Pickup Line part last.. jangan lupa like share dan follow.. . FOLLOW @mat_arif97 @mat_arif97 @mat_arif97 @shxh_xzxni @dedy_masbray @syafiqahshafri_ @sep_ull . . #malaysia #kekasihpaksarela #curicuricinta #maluapabossku #rindu #love #lover #sayang #maluma #malumalu #maluapabossku #perlis #melaka #jarang on #jarang ngam #jarangoyang #doa #doayangbaikbaik #menantuidaman #menantumakawak #donaldtrump #akuyangpostkauyangpanas #akusuka #anak #anakmanja #jj #jangan #jangankecam #jangancakapakaktakpayung #bulanramadan #bulanpuasa - 8 days ago

683 Likes
1 Comments
0
Selmt ptg duniawi 🌿🌿🌿🌿
#tbjew 
#menantumakawak 💚💛💜

Selmt ptg duniawi #tbjew #menantumakawak - 8 days ago

81 Likes
2 Comments
0
betulke ni?
.
.
.
.
#kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #jandameletop #jandahot #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu

betulke ni? . . . . #kelabjodohberdua #jodoh #jodohpastibertemu #jodohyangtertukar #jodohselaludatangtepatwaktu #jodohduniaakhirat #jodohwasiatbapak #cintaku #cintai #lonely #single #duda #janda #teruna #jodohku #dimanajodohku #pemilikhati #bujang #kalaudahjodoh #kalaudahjodohtakkemana #countingdays #jandameletop #jandahot #nakkawin #menantumakawak #menantupilihan #calonmenantupilihan #jodohdariallah #menantu - 9 days ago

95 Likes
12 Comments
0
Empty🙃
.
.
.
.
.
#TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa #menantumakawak

Empty🙃 . . . . . #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa #menantumakawak - 11 days ago

203 Likes
0 Comments
0
🥀💕
•
•
•
•
•
tag your bf/crush/gf🌻🔥
•
•
#videojiwang #jiwang #menantumakawak #jiwangselalu #setia #bukanbiasebiase #selamanya #duniaakhirat #lagujiwang❤ #lagujiwang #ayatjiwang😭❤ #ayatjiwangkarat😂 #jiwangkarat #videojiwangviral #i #nuriinnvideo 💘✨

🥀 • • • • • tag your bf/crush/gf • • #videojiwang #jiwang #menantumakawak #jiwangselalu #setia #bukanbiasebiase #selamanya #duniaakhirat #lagujiwang #lagujiwang #ayatjiwang #ayatjiwangkarat #jiwangkarat #videojiwangviral #i #nuriinnvideo - 1 month ago

36 Likes
0 Comments
0
jadi gila jab... hahaha... @lawak_hambar_la @lawak.boring @lawak.hangit  @lawak.teroks @lawak_king
FOLLOW @mat_arif97 @mat_arif97 @mat_arif97 .
.
#malaysia #kekasihpaksarela #curicuricinta #maluapabossku #rindu #love #lover #sayang  #maluma #malumalu #maluapabossku #perlis #melaka #jarang❌on #jarang❌ngam #jarangoyang #doa #doayangbaikbaik #menantuidaman #menantumakawak #donaldtrump #akuyangpostkauyangpanas #akusuka #anak #anakmanja #jj #jangan #jangankecam #jangancakapakaktakpayung #bulanramadan #bulanpuasa

jadi gila jab... hahaha... @lawak_hambar_la @lawak.boring @lawak.hangit @lawak.teroks @lawak_king FOLLOW @mat_arif97 @mat_arif97 @mat_arif97 . . #malaysia #kekasihpaksarela #curicuricinta #maluapabossku #rindu #love #lover #sayang #maluma #malumalu #maluapabossku #perlis #melaka #jarang on #jarang ngam #jarangoyang #doa #doayangbaikbaik #menantuidaman #menantumakawak #donaldtrump #akuyangpostkauyangpanas #akusuka #anak #anakmanja #jj #jangan #jangankecam #jangancakapakaktakpayung #bulanramadan #bulanpuasa - 2 months ago

38 Likes
0 Comments
0
kadang2 tampa sengaja pun kita boleh termenung... hahaha
FOLLOW @mat_arif97 @mat_arif97 @mat_arif97 .
.
#malaysia #kekasihpaksarela #curicuricinta #maluapabossku #rindu #love #lover #sayang  #maluma #malumalu #maluapabossku #perlis #melaka #jarang❌on #jarang❌ngam #jarangoyang #doa #doayangbaikbaik #menantuidaman #menantumakawak #donaldtrump #akuyangpostkauyangpanas #akusuka #anak #anakmanja #jj #jangan #jangankecam #jangancakapakaktakpayung #bulanramadan #bulanpuasa

kadang2 tampa sengaja pun kita boleh termenung... hahaha FOLLOW @mat_arif97 @mat_arif97 @mat_arif97 . . #malaysia #kekasihpaksarela #curicuricinta #maluapabossku #rindu #love #lover #sayang #maluma #malumalu #maluapabossku #perlis #melaka #jarang on #jarang ngam #jarangoyang #doa #doayangbaikbaik #menantuidaman #menantumakawak #donaldtrump #akuyangpostkauyangpanas #akusuka #anak #anakmanja #jj #jangan #jangankecam #jangancakapakaktakpayung #bulanramadan #bulanpuasa - 3 months ago

75 Likes
2 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.