#lawakteroks

25,351 posts

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 75 termasuk postage 
Size 36-40
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK ——————————————————— Kualiti terjamin, gerenti puas hati Harga mampu milik Readystock ——————————————————— Setiap saiz stok sangat terhad ! Harga RM 75 termasuk postage Size 36-40 ——————————————————— Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 75 termasuk postage 
Size 36-40
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK ——————————————————— Kualiti terjamin, gerenti puas hati Harga mampu milik Readystock ——————————————————— Setiap saiz stok sangat terhad ! Harga RM 75 termasuk postage Size 36-40 ——————————————————— Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #jomblo #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #jomblo #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 15 minutes ago

15 Likes
0 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #jomblo #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #jomblo #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 41 minutes ago

14 Likes
0 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #jomblo #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #jomblo #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 1 hour ago

15 Likes
0 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #atukpesan #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #atukpesan #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 1 hour ago

23 Likes
0 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
ğŸŽžï¸ @azlanfaudzi
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mataputeh #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru ğŸŽžï¸ @azlanfaudzi #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mataputeh #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 1 hour ago

14 Likes
0 Comments
0
lelaki kena pandai kawal emosi perempuan pun kena hargai lelaki mcm ni susah nk dapt lelaki yang tak panas baran ni kan .
.
.
.
.
.

jom follow @video_bangangabadi 
#lawakbakhang #lawakteroks #malaysiaku #malayboleh #bangangabadi #lawaktwitter #lawakmelayu

lelaki kena pandai kawal emosi perempuan pun kena hargai lelaki mcm ni susah nk dapt lelaki yang tak panas baran ni kan . . . . . . jom follow @video_bangangabadi #lawakbakhang #lawakteroks #malaysiaku #malayboleh #bangangabadi #lawaktwitter #lawakmelayu - 2 hours ago

40 Likes
0 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 3 hours ago

34 Likes
1 Comments
0
Jika kau tak nak kehilangan dia.jaga baik2.....,Ingat tu???
.
Mention someone❤️
Like, comment, follow & share
.
@iglelakivsperempuan @igkelantan @igbudaktwitter @igbudaknerd @zonlawak @igmakoohmak @lawak_hambar_la @lawak.teroks @lawak_twitter @lawak.hangit @makbedah @joyahohjoyah @abangshare @gelak_sakan.my @lawak.student @lawakstudent 
#iglelakivsperempuan #iglelakivsperempuanvideo #zonlawak #lawakteroks #lawakterkini #lawakkerder #lawaking #joyahohjoyah #mak #tiktok #bts #igayahvsmak #lawakbodoh #mother #father #lawak4x4 #lawakkampus #lawakhambar #lawakminang #lawak #lawakmedan #lawakan #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #lawak_com #lawakboring #lawaktahapdewa #lawaksavage #lawaklucu #lawaktwitter

Jika kau tak nak kehilangan dia.jaga baik2.....,Ingat tu??? . Mention someone️ Like, comment, follow & share . @iglelakivsperempuan @igkelantan @igbudaktwitter @igbudaknerd @zonlawak @igmakoohmak @lawak_hambar_la @lawak.teroks @lawak_twitter @lawak.hangit @makbedah @joyahohjoyah @abangshare @gelak_sakan.my @lawak.student @lawakstudent #iglelakivsperempuan #iglelakivsperempuanvideo #zonlawak #lawakteroks #lawakterkini #lawakkerder #lawaking #joyahohjoyah #mak #tiktok #bts #igayahvsmak #lawakbodoh #mother #father #lawak4x4 #lawakkampus #lawakhambar #lawakminang #lawak #lawakmedan #lawakan #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #lawak_com #lawakboring #lawaktahapdewa #lawaksavage #lawaklucu #lawaktwitter - 4 hours ago

17 Likes
2 Comments
0
Macam ii hal yg berlaku di sekitar pak yop,
Pak yop baru nk beli baju raya korang dh beli baju raya ke blom

Tag mem anda .
.
.
.
.
.
.
#viralvideos #lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakterkini #lawakboring #lawakgram #lawakteroks #lawakkampus #lawak_hambar #lawakhangit #lawaksolo #lawaksolo #maharajalawakmega @9gag #lawakfail #lawakviral #lawakmalaysia #lawaksavage #lawakviralterkini @luqmanpodolski @astroawatni #lawakkeder #panpizzass #lawakking #lawakpendek @ryzalpodolski @awiembr69 @rushdanwafa #lawaktwitter @fardtinted_ @kini.viral @safwannazri @naszkenyang

Macam ii hal yg berlaku di sekitar pak yop, Pak yop baru nk beli baju raya korang dh beli baju raya ke blom Tag mem anda . . . . . . . #viralvideos #lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakterkini #lawakboring #lawakgram #lawakteroks #lawakkampus #lawak_hambar #lawakhangit #lawaksolo #lawaksolo #maharajalawakmega @9gag #lawakfail #lawakviral #lawakmalaysia #lawaksavage #lawakviralterkini @luqmanpodolski @astroawatni #lawakkeder #panpizzass #lawakking #lawakpendek @ryzalpodolski @awiembr69 @rushdanwafa #lawaktwitter @fardtinted_ @kini.viral @safwannazri @naszkenyang - 4 hours ago

36 Likes
1 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 4 hours ago

42 Likes
2 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 4 hours ago

57 Likes
1 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 4 hours ago

49 Likes
0 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 4 hours ago

48 Likes
2 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 4 hours ago

41 Likes
1 Comments
0
aduh .. jenuh la nak cuci tu 🤣
. .
Follow 2nd Acc min @viral.teroks .
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
💧 @cubagelak 🌸 @lawakterlajak 🔥 @ohviral_official 👻 .
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #viralteroks #lawakteroks

aduh .. jenuh la nak cuci tu 🤣 . . Follow 2nd Acc min @viral.teroks . . ️LIKE COMMENT🏷TAGSHARE . . @cubagelak @lawakterlajak @ohviral_official . . . IGNORE TAGS #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #viralteroks #lawakteroks - 5 hours ago

32 Likes
3 Comments
0
Mati2 sis ingat @mfmirafilzah rupe -rupenye abg sajat 😂😂😂 meh follow @lawakcuncun99 @matpida_
@hanisjelani
@al_fatir33 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawakcuncun99 #lawak #lawaktahapdewa #selotakberhubung #lawakhamba #indolawak #motifviral #tiktokmalaysia #mudahterhibur #lawakteroks #videolawak #lawakhangit #lawakkerder #igshopmalaysia #astrogempak #malaysia #dagelan #cubegelak #draw #painting #creative #tiktokgeneration  #kualaterengganu #kualakangsar #lucu #cinta #lawakking #hatikecai

Mati2 sis ingat @mfmirafilzah rupe -rupenye abg sajat meh follow @lawakcuncun99 @matpida_ @hanisjelani @al_fatir33 . . . . . . . . . . . . . . . . . . #lawakcuncun99 #lawak #lawaktahapdewa #selotakberhubung #lawakhamba #indolawak #motifviral #tiktokmalaysia #mudahterhibur #lawakteroks #videolawak #lawakhangit #lawakkerder #igshopmalaysia #astrogempak #malaysia #dagelan #cubegelak #draw #painting #creative #tiktokgeneration   #kualaterengganu #kualakangsar #lucu #cinta #lawakking #hatikecai - 5 hours ago

52 Likes
6 Comments
0
😂😂😂 jom follow ig sis @lawakcuncun99 .
.
.
.
.
.
@hanisjelani
@al_fatir33 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawakcuncun99 #lawak #lawaktahapdewa #selotakberhubung #lawakhamba #indolawak #motifviral #tiktokmalaysia #mudahterhibur #lawakteroks #videolawak #lawakhangit #lawakkerder #igshopmalaysia #astrogempak #malaysia #dagelan #cubegelak #draw #painting #creative #tiktokgeneration  #kualaterengganu #kualakangsar #lucu #cinta #lawakking #hatikecai

jom follow ig sis @lawakcuncun99 . . . . . . @hanisjelani @al_fatir33 . . . . . . . . . . . . . . . . . . #lawakcuncun99 #lawak #lawaktahapdewa #selotakberhubung #lawakhamba #indolawak #motifviral #tiktokmalaysia #mudahterhibur #lawakteroks #videolawak #lawakhangit #lawakkerder #igshopmalaysia #astrogempak #malaysia #dagelan #cubegelak #draw #painting #creative #tiktokgeneration   #kualaterengganu #kualakangsar #lucu #cinta #lawakking #hatikecai - 5 hours ago

46 Likes
0 Comments
0
Bagus gak org org melaysia kita ni meraikan org luar negara bila dtg tempat kita 💪💪💪meh blh follow @anuarkechikk 
@lawakcuncun99 
@hanisjelani 
@al_fatir33 .
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawakcuncun99 #lawak #hobi #lawaktahapdewa #selotakberhubung #lawakhamba #indolawak #motifviral #tiktokmalaysia #mudahterhibur #lawakteroks #videolawak #lawakhangit #lawakkerder #igshopmalaysia #astrogempak #malaysia #dagelan #cubegelak #draw #painting #creative #tiktokgeneration  #kualaterengganu #kualakangsar #lucu #cinta #lawakking #hatikecai

Bagus gak org org melaysia kita ni meraikan org luar negara bila dtg tempat kita meh blh follow @anuarkechikk @lawakcuncun99 @hanisjelani @al_fatir33 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #lawakcuncun99 #lawak #hobi #lawaktahapdewa #selotakberhubung #lawakhamba #indolawak #motifviral #tiktokmalaysia #mudahterhibur #lawakteroks #videolawak #lawakhangit #lawakkerder #igshopmalaysia #astrogempak #malaysia #dagelan #cubegelak #draw #painting #creative #tiktokgeneration   #kualaterengganu #kualakangsar #lucu #cinta #lawakking #hatikecai - 5 hours ago

46 Likes
4 Comments
0
Nikmat apa sangat yang kita kejar kat dunia ni sebenarnya jika nak dibandingkan dengan azab yang mungkin singgah kat kita andai kita leka. Tak mahu nak ulas panjang bab ni, semua ada akal boleh fikir dan pilih sendiri.

follow tag ini
#kota_dakwah 
follow ya @maribertaubat.id 
#sharedakwah #muhasabahdiri #tarbiahdiri #tarbiahsentap #sentap #dakwahsentap #abahcakap #jentikhati #tarbiah #tazkirah #videojentikhati #nakpesan #cintaislamicc #dakwahjentikhati #nakkongsi #nakfakta #nakbebel #hatikecai #himpunanbahanlawak #lawakhangit #gengjiwakacau #luahanhati #nakluahsikit #lelakivsperempuan #pesan #nakpickupline #lawakteroks #apaapajer #nakngepek

Nikmat apa sangat yang kita kejar kat dunia ni sebenarnya jika nak dibandingkan dengan azab yang mungkin singgah kat kita andai kita leka. Tak mahu nak ulas panjang bab ni, semua ada akal boleh fikir dan pilih sendiri. follow tag ini #kota_dakwah follow ya @maribertaubat.id #sharedakwah #muhasabahdiri #tarbiahdiri #tarbiahsentap #sentap #dakwahsentap #abahcakap #jentikhati #tarbiah #tazkirah #videojentikhati #nakpesan #cintaislamicc #dakwahjentikhati #nakkongsi #nakfakta #nakbebel #hatikecai #himpunanbahanlawak #lawakhangit #gengjiwakacau #luahanhati #nakluahsikit #lelakivsperempuan #pesan #nakpickupline #lawakteroks #apaapajer #nakngepek - 5 hours ago

17 Likes
1 Comments
0
Sebelum nk tido tu lyn lagu ni
•
•Tag Owner Video
•
•#rap #sing #a #song #rapper #lawakental #viral #lawakhambar #malaysia #lawaksavage #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakteroks #lawakhangit #mudahterhibur #viralmalaysia #tiktokmalaysia #lawakmalaysia #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawak

Sebelum nk tido tu lyn lagu ni • •Tag Owner Video • •#rap #sing #a #song #rapper #lawakental #viral #lawakhambar #malaysia #lawaksavage #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakteroks #lawakhangit #mudahterhibur #viralmalaysia #tiktokmalaysia #lawakmalaysia #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawak - 6 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Tula, yg pegi prank buat ape.. Menjadi pula prank tuu.. 😭😭😭😭😭 Credit owner..
.
.
.
.
.
Tag membe korang🤪Tag membe korang🧐
Tag membe korang🧐Tag membe korang🤓

Follow👥Like❤️Comment📝Tag📚Share📣
Do Support Us🤳 Do Support Us🤳

@lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah

#lawak #cikkiah #lawakcikkiah #lawak4x4 #lawaktroll #lawakteroks #kelakar #brocuba #videolawak #viralvideos #viralmemes #tolongdengar #syoktube #mudahterhibur #tiktokmalaysia #kiniviral #motifviral #madlipz #madlipzmalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #himpunanlawakmalays #himpunanlawakmalaysia #madlipzmalaysia #trendingmalaysia #malaysiatrending

Tula, yg pegi prank buat ape.. Menjadi pula prank tuu.. Credit owner.. . . . . . Tag membe korang🤪Tag membe korang🧐 Tag membe korang🧐Tag membe korang🤓 Follow👥Like️CommentTagShare Do Support Us🤳 Do Support Us🤳 @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah #lawak #cikkiah #lawakcikkiah #lawak4x4 #lawaktroll #lawakteroks #kelakar #brocuba #videolawak #viralvideos #viralmemes #tolongdengar #syoktube #mudahterhibur #tiktokmalaysia #kiniviral #motifviral #madlipz #madlipzmalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #himpunanlawakmalays #himpunanlawakmalaysia #madlipzmalaysia #trendingmalaysia #malaysiatrending - 6 hours ago

374 Likes
4 Comments
0
Ok admin faham😂😬
.
😁😁 tag member korang😁😁
——————————————————
📽IG Shop Review MURAH
———————–————–————––
👇follow ig ni 👇
.
@meme_sarcastic
@cubagelak
@lawaksangatkehaa
@doreamonxnobita
———————————————— 🚫🚫🚫IGNORE TAG🚫🚫🚫
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #HBL #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawaksavage #iglelakivsperempuan #lawak4x4 #apaapajer #himpunanlawakmalaysia

Ok admin faham😬 . tag member korang —————————————————— 📽IG Shop Review MURAH ———————–————–————–– follow ig ni . @meme_sarcastic @cubagelak @lawaksangatkehaa @doreamonxnobita ———————————————— IGNORE TAG #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #HBL #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawaksavage #iglelakivsperempuan #lawak4x4 #apaapajer #himpunanlawakmalaysia - 7 hours ago

71 Likes
3 Comments
0
Lama tak buka sama2 sekali sekala apa salahnya kan 😏
.
.
.Tag orang tersayang 😘😘😘
. .
Follow us:
⏩@infoterkini29 ⏩@infoterkini29 ⏩@infoterkini29 ⏩@infoterkini29
.
.
.
#lawakkampus #lawakkerder #lawak4x4 #lawakbodoh #lawaksavage #lawakstudent #lawaking #lawakteroks #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak #lawaktwitter #lawakhangit #lawakgram #lawakkeder #atukpesan #zonlawak #lawakterkini #lawakking repost @sembang.student

Lama tak buka sama2 sekali sekala apa salahnya kan . . .Tag orang tersayang . . Follow us: @infoterkini29 @infoterkini29 @infoterkini29 @infoterkini29 . . . #lawakkampus #lawakkerder #lawak4x4 #lawakbodoh #lawaksavage #lawakstudent #lawaking #lawakteroks #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak #lawaktwitter #lawakhangit #lawakgram #lawakkeder #atukpesan #zonlawak #lawakterkini #lawakking repost @sembang.student - 7 hours ago

1,249 Likes
78 Comments
0
just "seyum" semuanya mudah😗🙂
. @captain_.filzuwan .

#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

just "seyum" semuanya mudah😗🙂 . @captain_.filzuwan . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks - 7 hours ago

1,310 Likes
11 Comments
0
🄼🄴🄼🄱🄴🅁 🅂🄸🄰🄿🄰 🄽🄸 😂?
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
💧@pecal0fficial 🌸 @lawakterlajak 🔥 @ohviral_official 👻 .
.
.
#tiktok #tiktokmemes #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #tiktokindo #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder  #mudahterhibur #malaysia #lawakteroks

🄼🄴🄼🄱🄴🅁 🅂🄸🄰🄿🄰 🄽🄸 ? . ️LIKE COMMENT🏷TAGSHARE . . @pecal0fficial @lawakterlajak @ohviral_official . . . #tiktok #tiktokmemes #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #tiktokindo #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #malaysia #lawakteroks - 7 hours ago

130 Likes
4 Comments
0
bila member bagun tidur terus kira lagi berapa hari nak raya 😂 tapi suruh jgn fikir raya mcm mana tu ? 😅 HAHA sory geng tak berapa dengar suara dia cakap 🙏🏻 .
.
.

@kini.viral @ig.hambar @iglelakivsperempuan @kepalabana.my @atukvsnenekvideo @atukpesan @fail.viral @gelak_sakan.my @lawak_insta_kini @lawakmacamboss @lawaksavage @lawak.zon @viraldulu @_tibersavage @lawak_jintoncit @lawak_ker_der @lawak.insta @lawak.sesajo @lawak.kecoh @lawakrecehan @lawaktwittermy @lawak_hambar_la @zon.kelakar @klip.viral @kelakau.vid @lawak.teroks #lawak @hambarudin.x #lawakbodoh #lawaking #lawakhangit #lawakterkini #lawakan #lawakkeder #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak #lawakmalaysia #lawakbatak #lawaklucu #lawakkampus #lawakgram #lawakhambar #lawaksavage #lawakteroks #lawakking #lawakviral #videolawak #lawaktwitter #lawak_kerapu_meraban

bila member bagun tidur terus kira lagi berapa hari nak raya tapi suruh jgn fikir raya mcm mana tu ? HAHA sory geng tak berapa dengar suara dia cakap 🏻 . . . @kini.viral @ig.hambar @iglelakivsperempuan @kepalabana.my @atukvsnenekvideo @atukpesan @fail.viral @gelak_sakan.my @lawak_insta_kini @lawakmacamboss @lawaksavage @lawak.zon @viraldulu @_tibersavage @lawak_jintoncit @lawak_ker_der @lawak.insta @lawak.sesajo @lawak.kecoh @lawakrecehan @lawaktwittermy @lawak_hambar_la @zon.kelakar @klip.viral @kelakau.vid @lawak.teroks #lawak @hambarudin.x #lawakbodoh #lawaking #lawakhangit #lawakterkini #lawakan #lawakkeder #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak #lawakmalaysia #lawakbatak #lawaklucu #lawakkampus #lawakgram #lawakhambar #lawaksavage #lawakteroks #lawakking #lawakviral #videolawak #lawaktwitter #lawak_kerapu_meraban - 7 hours ago

88 Likes
2 Comments
0
Malas doh nok typography... Anyone caption?
.
.
.
#Igersmy #igersmalaya #igersmalaysia #igerspadu #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #motifviral #mudahterhibur #lawakteroks #nakpickupline #nakbebel #nakviral #nakfakta #nakpesan #atukpesan #nakkongsi

Malas doh nok typography... Anyone caption? . . . #Igersmy #igersmalaya #igersmalaysia #igerspadu #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #motifviral #mudahterhibur #lawakteroks #nakpickupline #nakbebel #nakviral #nakfakta #nakpesan #atukpesan #nakkongsi - 7 hours ago

140 Likes
3 Comments
0
Percayalah pada diri sendiri,Ingat tu???
.
Mention someone❤️
Like, comment, follow & share
.
@iglelakivsperempuan @igkelantan @igbudaktwitter @igbudaknerd @zonlawak @igmakoohmak @lawak_hambar_la @lawak.teroks @lawak_twitter @lawak.hangit @makbedah @joyahohjoyah @abangshare @gelak_sakan.my @lawak.student @lawakstudent 
#iglelakivsperempuan #iglelakivsperempuanvideo #zonlawak #lawakteroks #lawakterkini #lawakkerder #lawaking #joyahohjoyah #mak #tiktok #bts #igayahvsmak #lawakbodoh #mother #father #lawak4x4 #lawakkampus #lawakhambar #lawakminang #lawak #lawakmedan #lawakan #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #lawak_com #lawakboring #lawaktahapdewa #lawaksavage #lawaklucu #lawaktwitter

Percayalah pada diri sendiri,Ingat tu??? . Mention someone️ Like, comment, follow & share . @iglelakivsperempuan @igkelantan @igbudaktwitter @igbudaknerd @zonlawak @igmakoohmak @lawak_hambar_la @lawak.teroks @lawak_twitter @lawak.hangit @makbedah @joyahohjoyah @abangshare @gelak_sakan.my @lawak.student @lawakstudent #iglelakivsperempuan #iglelakivsperempuanvideo #zonlawak #lawakteroks #lawakterkini #lawakkerder #lawaking #joyahohjoyah #mak #tiktok #bts #igayahvsmak #lawakbodoh #mother #father #lawak4x4 #lawakkampus #lawakhambar #lawakminang #lawak #lawakmedan #lawakan #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #lawak_com #lawakboring #lawaktahapdewa #lawaksavage #lawaklucu #lawaktwitter - 7 hours ago

32 Likes
1 Comments
0
Nak kesian ke gelak ? 😂(tag kawan korang suruh tengok ni) .
.
p:s halalkan min ambik video ni ğŸŽ¥
.
follow @gimmiwin @gimmiwin .
.
#lawakteroks #lawakkerder #lawakterkini #share #viralkan #igersmalaysia #igvideoviral #igbudaknakal #lawakhambar #hbl #tagkawankorang #teambangkitmalaysia #ketawaterbahakbahak #ketawabebas #atukpesan #ayatayatcinta2 #ayatsentap

Nak kesian ke gelak ? (tag kawan korang suruh tengok ni) . . p:s halalkan min ambik video ni . follow @gimmiwin @gimmiwin . . #lawakteroks #lawakkerder #lawakterkini #share #viralkan #igersmalaysia #igvideoviral #igbudaknakal #lawakhambar #hbl #tagkawankorang #teambangkitmalaysia #ketawaterbahakbahak #ketawabebas #atukpesan #ayatayatcinta2 #ayatsentap - 8 hours ago

41 Likes
0 Comments
0
❇️Nak Nampak Macam Anak Dato Tak❓
Nak Beli Ori Tak Mampu
Nak Bergaya Tapi Takmampu❓

Hanya Keluar RM75 Dapat Pakai Kasut Beharga RM135‼️😍
.

VANS OLDSKOOL CHEX MAROON HIGH QUALITY😍 SWIPE FOR MORE

QUALITY BOEKK KAW II👍
-
-
- HARGA NADZ; 💯RM75+FREE POSTAGE SMNJG🔥
- HARGA MARKET; ğŸ‘Ž RM135 EXC
 POSTAGEğŸ‘Ž

JIMAT RM60 !!!!😱😱😱 .
Size Available  36-45✔

Klik link kat atas utk order... Orite 👌

CARA NAK ORDER; 
1.SCREENSHOT BARANG YG BERKENAN
2.KLIK LINK WSP KAMI KAT BIO
3.BANK IN DAN TUNJUKKAN RESIT KPD KAMI
4.KAMI AKAN POST KPD CUSTOMER

Barang Boekkk Punyaaa ğŸ‘ğŸ˜Ž.
.
-
#kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia

️Nak Nampak Macam Anak Dato Tak Nak Beli Ori Tak Mampu Nak Bergaya Tapi Takmampu Hanya Keluar RM75 Dapat Pakai Kasut Beharga RM135️ . VANS OLDSKOOL CHEX MAROON HIGH QUALITY SWIPE FOR MORE QUALITY BOEKK KAW II - - - HARGA NADZ; RM75+FREE POSTAGE SMNJG - HARGA MARKET; RM135 EXC POSTAGE JIMAT RM60 !!!! . Size Available 36-45 Klik link kat atas utk order... Orite CARA NAK ORDER; 1.SCREENSHOT BARANG YG BERKENAN 2.KLIK LINK WSP KAMI KAT BIO 3.BANK IN DAN TUNJUKKAN RESIT KPD KAMI 4.KAMI AKAN POST KPD CUSTOMER Barang Boekkk Punyaaa ğŸ˜Ž. . - #kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia - 8 hours ago

29 Likes
0 Comments
0
Kita bukannya sempurna sangat pun.ingat tu???
.
Mention someone❤️
Like, comment, follow & share
.
@iglelakivsperempuan @igkelantan @igbudaktwitter @igbudaknerd @zonlawak @igmakoohmak @lawak_hambar_la @lawak.teroks @lawak_twitter @lawak.hangit @makbedah @joyahohjoyah @abangshare @gelak_sakan.my @lawak.student @lawakstudent 
#iglelakivsperempuan #iglelakivsperempuanvideo #zonlawak #lawakteroks #lawakterkini #lawakkerder #lawaking #joyahohjoyah #mak #tiktok #bts #igayahvsmak #lawakbodoh #mother #father #lawak4x4 #lawakkampus #lawakhambar #lawakminang #lawak #lawakmedan #lawakan #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #lawak_com #lawakboring #lawaktahapdewa #lawaksavage #lawaklucu #lawaktwitter

Kita bukannya sempurna sangat pun.ingat tu??? . Mention someone️ Like, comment, follow & share . @iglelakivsperempuan @igkelantan @igbudaktwitter @igbudaknerd @zonlawak @igmakoohmak @lawak_hambar_la @lawak.teroks @lawak_twitter @lawak.hangit @makbedah @joyahohjoyah @abangshare @gelak_sakan.my @lawak.student @lawakstudent #iglelakivsperempuan #iglelakivsperempuanvideo #zonlawak #lawakteroks #lawakterkini #lawakkerder #lawaking #joyahohjoyah #mak #tiktok #bts #igayahvsmak #lawakbodoh #mother #father #lawak4x4 #lawakkampus #lawakhambar #lawakminang #lawak #lawakmedan #lawakan #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #lawak_com #lawakboring #lawaktahapdewa #lawaksavage #lawaklucu #lawaktwitter - 8 hours ago

26 Likes
6 Comments
0
Gitu teros
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Mau lihat meme berkualitas/bagus?

Follow @asupan_meme_ngakak 
Request meme?dm aja

Keperluan endorse dm juga ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#memes #meme #memesdaily #memeindonesia #dagelanlucu #dankmemes #dagelan #pubg #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #lucu #lucuabis #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakkeder #lawaksavage #lucubanget #luculucuan #akwoakwoakwo #ngakakbanget #ashiap #ngakakkampret_ #enamonjoke #jokesreceh #receh #ketawangakak #ketawaaja #ketawainaja #lucuabis

Gitu teros Mau lihat meme berkualitas/bagus? Follow @asupan_meme_ngakak Request meme?dm aja Keperluan endorse dm juga #memes #meme #memesdaily #memeindonesia #dagelanlucu #dankmemes #dagelan #pubg #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #lucu #lucuabis #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakkeder #lawaksavage #lucubanget #luculucuan #akwoakwoakwo #ngakakbanget #ashiap #ngakakkampret_ #enamonjoke #jokesreceh #receh #ketawangakak #ketawaaja #ketawainaja #lucuabis - 8 hours ago

17 Likes
2 Comments
0
Lets kill that man
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Mau lihat meme berkualitas/bagus?

Follow @asupan_meme_ngakak 
Request meme?dm aja

Keperluan endorse dm juga ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#memes #meme #memesdaily #memeindonesia #dagelanlucu #dankmemes #dagelan #pubg #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #lucu #lucuabis #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakkeder #lawaksavage #lucubanget #luculucuan #akwoakwoakwo #ngakakbanget #ashiap #ngakakkampret_ #enamonjoke #jokesreceh #receh #ketawangakak #ketawaaja #ketawainaja #lucuabis

Lets kill that man Mau lihat meme berkualitas/bagus? Follow @asupan_meme_ngakak Request meme?dm aja Keperluan endorse dm juga #memes #meme #memesdaily #memeindonesia #dagelanlucu #dankmemes #dagelan #pubg #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #lucu #lucuabis #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakkeder #lawaksavage #lucubanget #luculucuan #akwoakwoakwo #ngakakbanget #ashiap #ngakakkampret_ #enamonjoke #jokesreceh #receh #ketawangakak #ketawaaja #ketawainaja #lucuabis - 8 hours ago

20 Likes
1 Comments
0
▶️ “Halal date going right". 😁
.
.
.
Eat date, it's Sunnah.Happy Iftar Gais. 😁😋
.
📹: Pixeleyedpictures
•
🏄TAG member2 korang👇😉
•
♠💯Jom Follow ▶️ @akimustaqim_ Untuk Menceriakan Hari2 Anda ❤
.
❤Like💬Comment🏁Tag📤Share
.
♦Recommended IG:
👇
▶️ @akimustaqim_
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

️ “Halal date going right". . . . Eat date, it's Sunnah.Happy Iftar Gais. . : Pixeleyedpictures • TAG member2 korang • Jom Follow ️ @akimustaqim_ Untuk Menceriakan Hari2 Anda . LikeCommentTagShare . Recommended IG: ️ @akimustaqim_ #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks - 8 hours ago

88 Likes
2 Comments
0
Ikan Kekek Mak Iloi, Iloi,
Ikan Gelama Mak Ilai, Ilai,
Sungguh Cantik si sajad Amboi,
Tapi Ketawa Mengilai-Ngilai.
.
.
Follow 2nd Acc min @viral.teroks .
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
💧 @cubagelak 🌸 @lawakterlajak 🔥 @ohviral_official 👻 .
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

Ikan Kekek Mak Iloi, Iloi, Ikan Gelama Mak Ilai, Ilai, Sungguh Cantik si sajad Amboi, Tapi Ketawa Mengilai-Ngilai. . . Follow 2nd Acc min @viral.teroks . . ️LIKE COMMENT🏷TAGSHARE . . @cubagelak @lawakterlajak @ohviral_official . . . IGNORE TAGS #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks - 8 hours ago

1,406 Likes
188 Comments
0
Korang pon mcm ni jgk kan?😆
•
•tag owner video
•
•#lawakental #viral #lawakhambar #malaysia #lawaksavage #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakteroks #lawakhangit #mudahterhibur #viralmalaysia #tiktokmalaysia #lawakmalaysia #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawak #bff #bffgoals #friends #kawan #partner

Korang pon mcm ni jgk kan? • •tag owner video • •#lawakental #viral #lawakhambar #malaysia #lawaksavage #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakteroks #lawakhangit #mudahterhibur #viralmalaysia #tiktokmalaysia #lawakmalaysia #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawak #bff #bffgoals #friends #kawan #partner - 9 hours ago

15 Likes
1 Comments
0
💃AYE AYE💃

ADIDAS EQT PRM BLACK PINK

SIZE : 36-38-39
HARGA : RM120✅
.
.
Quality premium dari kasut gred🔥 Kotak semua dah mcm ori and macam biasa geng, free postage free giftğŸŽ
.
Stock dah tak banyak dah siapa cepat dia dapat😉 Sebarang pertanyaan bole tekan link kat bio tau tau😁
.
.
#stockTalha
#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru #kasutmurah

AYE AYE ADIDAS EQT PRM BLACK PINK SIZE : 36-38-39 HARGA : RM120 . . Quality premium dari kasut gred Kotak semua dah mcm ori and macam biasa geng, free postage free gift . Stock dah tak banyak dah siapa cepat dia dapat Sebarang pertanyaan bole tekan link kat bio tau tau . . #stockTalha #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru #kasutmurah - 9 hours ago

16 Likes
1 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 9 hours ago

142 Likes
2 Comments
0
▶️ "Adikkk Belum Masuk Waktu Berbukaaa"... 😁😂😆
.
📹: NurHelizaHilmi
•
🏄TAG member2 korang👇😉
•
♠💯Jom Follow ▶️ @video.hambar Untuk Menceriakan Hari2 Anda ❤
ğŸŽ¬Lebih Banyak Video Menarik Akan Kami Kongsikan
.
❤Like💬Comment🏁Tag📤Share
.
♦Recommended IG:
👇
▶️ @sr_streetwear
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

️ "Adikkk Belum Masuk Waktu Berbukaaa"... . : NurHelizaHilmi • TAG member2 korang • Jom Follow ️ @video.hambar Untuk Menceriakan Hari2 Anda Lebih Banyak Video Menarik Akan Kami Kongsikan . LikeCommentTagShare . Recommended IG: ️ @sr_streetwear #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks - 9 hours ago

27 Likes
3 Comments
0
▶️ "Adikkk Belum Masuk Waktu Berbukaaa"... 😁😂😆
.
📹: NurHelizaHilmi
•
🏄TAG member2 korang👇😉
•
♠💯Jom Follow ➡ @sr_streetwear  Untuk kasut murah berkualiti dan dapat Free POSTAGE❤
ğŸŽ¬Lebih Banyak Video Menarik Akan Kami Kongsikan
.
❤Like💬Comment🏁Tag📤Share
.
♦Recommended IG:
👇
▶️ @sr_streetwear
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

️ "Adikkk Belum Masuk Waktu Berbukaaa"... . : NurHelizaHilmi • TAG member2 korang • Jom Follow @sr_streetwear Untuk kasut murah berkualiti dan dapat Free POSTAGE Lebih Banyak Video Menarik Akan Kami Kongsikan . LikeCommentTagShare . Recommended IG: ️ @sr_streetwear #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks - 9 hours ago

86 Likes
2 Comments
0
Allahuakhbar ! Tu makan dia !
Tag adik beradik / kwn korang yg suka kacau solat !
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
💧@lawak.teroks @cubagelak 🌸 @lawakterlajak 🔥 @ohviral_official 👻 .
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks
.
.
.
Repost: @viral.teroks

Allahuakhbar ! Tu makan dia ! Tag adik beradik / kwn korang yg suka kacau solat ! . . ️LIKE COMMENT🏷TAGSHARE . . @lawak.teroks @cubagelak @lawakterlajak @ohviral_official . . . IGNORE TAGS #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks . . . Repost: @viral.teroks - 9 hours ago

13 Likes
5 Comments
0
amacam guys dah ready ker..otai masih berbisa
.
.
Do spam your emoji 😂😂 here
.
tag member korang untuk lihat video yang kian viral👇👇
.
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #football #sakitperut #amazing #lawakteroks #comel #cute
#budakbangang #cutegirls😘 #mercun  #couples #sahur #babysayang #ramadan  #firecrackers #couplegoals #lawaktahapdewa #instagram #igersmalaysia

amacam guys dah ready ker..otai masih berbisa . . Do spam your emoji here . tag member korang untuk lihat video yang kian viral . . . #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #football #sakitperut #amazing #lawakteroks #comel #cute #budakbangang #cutegirls #mercun #couples #sahur #babysayang #ramadan #firecrackers #couplegoals #lawaktahapdewa #instagram #igersmalaysia - 9 hours ago

35 Likes
2 Comments
0
Ade jgak kwn yg tlg tambah masalah bila tgh sedih tu😁😁👇
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #viralteroks #lawakteroks

Ade jgak kwn yg tlg tambah masalah bila tgh sedih tu . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #viralteroks #lawakteroks - 9 hours ago

801 Likes
14 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 10 hours ago

98 Likes
0 Comments
0
Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru
. 
#7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral
. 
List ig lawak viral
@lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss
@ohbulanofficial
List ig radio Malaysia .
@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm

@kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official

Kalau korang nak min kongsi video menarik korang
Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang.
Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral

Follow @tujuh7viral untuk lebih video viral terbaru . #7viral #tujuh7viral #kiniviral #maymoto #ysuku #y15 #lawakteroks #infoterkini #rajalawak #lawakantarabangsa #pubg #mobilelegendbangbang #mlbb #tiktok #jentikhati #makcikbawang #atukpesan #lawakterkini #shareERA #hariraya2019 #viral . List ig lawak viral @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.hangit @klip.viral @otakpishang @iglelakivsperempuan @atukpesan @hambarudin.x @nakkongsi @kini.viral @lawak_jintoncit @himpunanbahanlawak @ohmymedia.cc @ohmedia @ohemgiss @ohbulanofficial List ig radio Malaysia . @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @era.je @koolfmmy @zayan.my @manisfm @sinar_my @klfm97.2 @radioklasik @gegar.my @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @kapcai.jahat @kapcaimalaya @kapcaisado @kapcai_125zr_ @y15zr.official Kalau korang nak min kongsi video menarik korang Just tag @tujuh7viral atau gunakan hastag #tujuh7viral dan min akan repost video korang. Atau boleh juga dm di inbox @tujuh7viral - 10 hours ago

96 Likes
0 Comments
0
Fripayer kami bukanlah pubg mu!
Grafik kami HDR bukan 8 bit:v
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Mau lihat meme berkualitas/bagus?

Follow @asupan_meme_ngakak 
Request meme?dm aja

Keperluan endorse dm juga ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#memes #meme #memesdaily #memeindonesia #dagelanlucu #dankmemes #dagelan #pubg #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #lucu #lucuabis #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakkeder #lawaksavage #lucubanget #luculucuan #akwoakwoakwo #ngakakbanget #ashiap #ngakakkampret_ #enamonjoke #jokesreceh #receh #ketawangakak #ketawaaja #ketawainaja #lucuabis

Fripayer kami bukanlah pubg mu! Grafik kami HDR bukan 8 bit:v Mau lihat meme berkualitas/bagus? Follow @asupan_meme_ngakak Request meme?dm aja Keperluan endorse dm juga #memes #meme #memesdaily #memeindonesia #dagelanlucu #dankmemes #dagelan #pubg #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #lucu #lucuabis #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakkeder #lawaksavage #lucubanget #luculucuan #akwoakwoakwo #ngakakbanget #ashiap #ngakakkampret_ #enamonjoke #jokesreceh #receh #ketawangakak #ketawaaja #ketawainaja #lucuabis - 10 hours ago

21 Likes
0 Comments
0
Last Postage @kasutraya.my 30Mei ni ya. Yang takda kasut raya tu better korang order cepat kalau nak kasut korang sampai sebelum raya.ğŸ˜Ž.
.
.
.
#lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian  #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

Last Postage @kasutraya.my 30Mei ni ya. Yang takda kasut raya tu better korang order cepat kalau nak kasut korang sampai sebelum raya.ğŸ˜Ž. . . . #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks - 10 hours ago

615 Likes
0 Comments
0
perempuan tak boleh tngk orng lain lebih dari dia kan hhahhaaa jelousss la tu .
.
.
.
.
.
jom follow @video_bangangabadi 
#lawakbakhang #lawakteroks #lawakpadu #lawakkacang #malayboleh #malaysiaku

perempuan tak boleh tngk orng lain lebih dari dia kan hhahhaaa jelousss la tu . . . . . . jom follow @video_bangangabadi #lawakbakhang #lawakteroks #lawakpadu #lawakkacang #malayboleh #malaysiaku - 10 hours ago

58 Likes
1 Comments
0
Dah , jum pi tarawikh dkt masjid 😍😍
.
.
Follow --> @abanghitam.my 
Follow --> @abanghitam.my
Follow --> @abanghitam.my
.
.
#nakbebel #atukpesan #makkauhijau #makcikbawang #apakes #burungbebel #nakpesan #naksentap #akakkeningtebal #naksedih #iglelakivsperempuan #naklepak #nakfakta #nakkongsi #nakberbuka #videolawak #lawakteroks #brocuba #kiniviral #dubsmashmalaysia #himpunanlawak #trendingmalaysia #nakraya

Dah , jum pi tarawikh dkt masjid . . Follow --> @abanghitam.my Follow --> @abanghitam.my Follow --> @abanghitam.my . . #nakbebel #atukpesan #makkauhijau #makcikbawang #apakes #burungbebel #nakpesan #naksentap #akakkeningtebal #naksedih #iglelakivsperempuan #naklepak #nakfakta #nakkongsi #nakberbuka #videolawak #lawakteroks #brocuba #kiniviral #dubsmashmalaysia #himpunanlawak #trendingmalaysia #nakraya - 10 hours ago

22 Likes
1 Comments
0
Sapa pernah cuba?😊🙋
.
follow ig
@lawak.paduu 
LIKE✔COMMENT✔AND SHARE✔
TURN ON POST NOTIFICATION✔
.
Tag member korangğŸ˜Ž
#lawakpaduu #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakzukieeee #lawakvidgram #lawakamerican #lawaksantai #ig_malaysia #iglelakivsperempuan #atukpesan #naksentap #lawakviral #kiniviral #budakzamansekarang #budaktiktok 
#lawakhangit #lawakstudent #budakstudent #sembangstudent #tehtarikchannel #lawakboring #lawakhambar #viralhabis #abangkipas #abangshare #abangpayung

Sapa pernah cuba? . follow ig @lawak.paduu LIKECOMMENTAND SHARE TURN ON POST NOTIFICATION . Tag member korangğŸ˜Ž #lawakpaduu #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakzukieeee #lawakvidgram #lawakamerican #lawaksantai #ig_malaysia #iglelakivsperempuan #atukpesan #naksentap #lawakviral #kiniviral #budakzamansekarang #budaktiktok #lawakhangit #lawakstudent #budakstudent #sembangstudent #tehtarikchannel #lawakboring #lawakhambar #viralhabis #abangkipas #abangshare #abangpayung - 10 hours ago

491 Likes
10 Comments
0
Eahh brpe bnyk kata lah🤣
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakteroks #lawa #lawkanabainana #lawa#lawakhambar #lawaking #lawaklucu #lawakmedan #himpunanlawakmalays #lawangsewusemarang #lawangsewusemarang

Eahh brpe bnyk kata lah🤣 #lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakteroks #lawa #lawkanabainana #lawa #lawakhambar #lawaking #lawaklucu #lawakmedan #himpunanlawakmalays #lawangsewusemarang #lawangsewusemarang - 11 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
Saiya boss mera mera la, kembing!! Dia suroh saiya firgi buat yitu beju wuntuk staff. Ayoo benyak pening la saiya kepela. 
Nebis baek saiya jempa yitu IG @triocetak ini worang benyak tolong la. Hehehehe. .
.
Dekat yitu @triocetak you worang bekan seja bole bikin yitu beju seja. You worang bole bikin yitu mecam2 you penya GF pon deya bole bikin tau. 🤣🤣🤣 Jadi pada you worang mau cetak beju ka, business card ka, card khawin ka mecam2 semua yada yyitu dekat @triocetak 😘😘😘😘 @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak .
.
.
@hairiwhuut @lawak.boring @lawaksavage @lawak.hangit @lawaknegara @lawak_fans @lawak_kampung @lawak @musgegarlawak @lawak_ker_der @lawak.teroks @lawak_bambam @lawak.insta @himpunanceritalawak @lawak4x4 @lawak_suka 
#rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #inikanpuasa #2019 #makeuptutorial #lawakteroks #lawakjiwang #lawak_com #lawakkerder #lawakterkini #lawaking #lawakbodoh #indolawak #videolawak #funnyclips #bangla #bangladesh #baju #bajumurahbandung #cetakbaju #murah #sepatumurah

Saiya boss mera mera la, kembing!! Dia suroh saiya firgi buat yitu beju wuntuk staff. Ayoo benyak pening la saiya kepela. Nebis baek saiya jempa yitu IG @triocetak ini worang benyak tolong la. Hehehehe. . . Dekat yitu @triocetak you worang bekan seja bole bikin yitu beju seja. You worang bole bikin yitu mecam2 you penya GF pon deya bole bikin tau. 🤣🤣🤣 Jadi pada you worang mau cetak beju ka, business card ka, card khawin ka mecam2 semua yada yyitu dekat @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak @triocetak . . . @hairiwhuut @lawak.boring @lawaksavage @lawak.hangit @lawaknegara @lawak_fans @lawak_kampung @lawak @musgegarlawak @lawak_ker_der @lawak.teroks @lawak_bambam @lawak.insta @himpunanceritalawak @lawak4x4 @lawak_suka #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #inikanpuasa #2019 #makeuptutorial #lawakteroks #lawakjiwang #lawak_com #lawakkerder #lawakterkini #lawaking #lawakbodoh #indolawak #videolawak #funnyclips #bangla #bangladesh #baju #bajumurahbandung #cetakbaju #murah #sepatumurah - 11 hours ago

1,944 Likes
29 Comments
0
Wow sexy
•
•Tag Owner Video
•
•#blackpink #korea #meme #lawakental #viral #lawakhambar #malaysia #lawaksavage #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakteroks #lawakhangit #mudahterhibur #viralmalaysia #tiktokmalaysia #lawakmalaysia #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawak

Wow sexy • •Tag Owner Video • •#blackpink #korea #meme #lawakental #viral #lawakhambar #malaysia #lawaksavage #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakteroks #lawakhangit #mudahterhibur #viralmalaysia #tiktokmalaysia #lawakmalaysia #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawak - 11 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Rainbow tak puas hati dgn kak ros, ingt selipar je rainbow rembat
.
.
Follow 2nd Acc min @viral.teroks .
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
💧 @cubagelak 🌸 @lawakterlajak 🔥 @ohviral_official 👻 .
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

Rainbow tak puas hati dgn kak ros, ingt selipar je rainbow rembat . . Follow 2nd Acc min @viral.teroks . . ️LIKE COMMENT🏷TAGSHARE . . @cubagelak @lawakterlajak @ohviral_official . . . IGNORE TAGS #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks - 12 hours ago

441 Likes
14 Comments
0
❇️Nak Nampak Macam Anak Dato Tak❓
Nak Beli Ori Tak Mampu
Nak Bergaya Tapi Takmampu❓

Hanya Keluar RM75 Dapat Pakai Kasut Beharga RM135‼️😍
.

VANS OLDSKOOL CHEX BLACK RED HIGH QUALITY😍 SWIPE FOR MORE

QUALITY BOEKK KAW II👍
-
-
- HARGA NADZ; 💯RM75+FREE POSTAGE SMNJG🔥
- HARGA MARKET; ğŸ‘Ž RM135 EXC
 POSTAGEğŸ‘Ž

JIMAT RM60 !!!!😱😱😱 .
Size Available  36-45✔

Klik link kat atas utk order... Orite 👌

CARA NAK ORDER; 
1.SCREENSHOT BARANG YG BERKENAN
2.KLIK LINK WSP KAMI KAT BIO
3.BANK IN DAN TUNJUKKAN RESIT KPD KAMI
4.KAMI AKAN POST KPD CUSTOMER

Barang Boekkk Punyaaa ğŸ‘ğŸ˜Ž.
.
-
#kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia

️Nak Nampak Macam Anak Dato Tak Nak Beli Ori Tak Mampu Nak Bergaya Tapi Takmampu Hanya Keluar RM75 Dapat Pakai Kasut Beharga RM135️ . VANS OLDSKOOL CHEX BLACK RED HIGH QUALITY SWIPE FOR MORE QUALITY BOEKK KAW II - - - HARGA NADZ; RM75+FREE POSTAGE SMNJG - HARGA MARKET; RM135 EXC POSTAGE JIMAT RM60 !!!! . Size Available 36-45 Klik link kat atas utk order... Orite CARA NAK ORDER; 1.SCREENSHOT BARANG YG BERKENAN 2.KLIK LINK WSP KAMI KAT BIO 3.BANK IN DAN TUNJUKKAN RESIT KPD KAMI 4.KAMI AKAN POST KPD CUSTOMER Barang Boekkk Punyaaa ğŸ˜Ž. . - #kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia - 12 hours ago

28 Likes
0 Comments
0
FEEDBACK CUST 😍😋
.
-
#kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia

FEEDBACK CUST . - #kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia - 12 hours ago

31 Likes
0 Comments
0
❇️Nak Nampak Macam Anak Dato Tak❓
Nak Beli Ori Tak Mampu
Nak Bergaya Tapi Takmampu❓

Hanya Keluar RM75 Dapat Pakai Kasut Beharga RM135‼️😍
.

VANS OLDSKOOL CHEX BLACK WHITE HIGH QUALITY😍 SWIPE FOR MORE

QUALITY BOEKK KAW II👍
-
-
- HARGA NADZ; 💯RM75+FREE POSTAGE SMNJG🔥
- HARGA MARKET; ğŸ‘Ž RM135 EXC
 POSTAGEğŸ‘Ž

JIMAT RM60 !!!!😱😱😱 .
Size Available  36-45✔

Klik link kat atas utk order... Orite 👌

CARA NAK ORDER; 
1.SCREENSHOT BARANG YG BERKENAN
2.KLIK LINK WSP KAMI KAT BIO
3.BANK IN DAN TUNJUKKAN RESIT KPD KAMI
4.KAMI AKAN POST KPD CUSTOMER

Barang Boekkk Punyaaa ğŸ‘ğŸ˜Ž.
.
-
#kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia

️Nak Nampak Macam Anak Dato Tak Nak Beli Ori Tak Mampu Nak Bergaya Tapi Takmampu Hanya Keluar RM75 Dapat Pakai Kasut Beharga RM135️ . VANS OLDSKOOL CHEX BLACK WHITE HIGH QUALITY SWIPE FOR MORE QUALITY BOEKK KAW II - - - HARGA NADZ; RM75+FREE POSTAGE SMNJG - HARGA MARKET; RM135 EXC POSTAGE JIMAT RM60 !!!! . Size Available 36-45 Klik link kat atas utk order... Orite CARA NAK ORDER; 1.SCREENSHOT BARANG YG BERKENAN 2.KLIK LINK WSP KAMI KAT BIO 3.BANK IN DAN TUNJUKKAN RESIT KPD KAMI 4.KAMI AKAN POST KPD CUSTOMER Barang Boekkk Punyaaa ğŸ˜Ž. . - #kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia - 12 hours ago

26 Likes
0 Comments
0
❇️Nak Nampak Macam Anak Dato Tak❓
Nak Beli Ori Tak Mampu
Nak Bergaya Tapi Takmampu❓

Hanya Keluar RM75 Dapat Pakai Kasut Beharga RM135‼️😍
.

VANS OLDSKOOL CHEX RED HIGH QUALITY😍 SWIPE FOR MORE

QUALITY BOEKK KAW II👍
-
-
- HARGA NADZ; 💯RM75+FREE POSTAGE SMNJG🔥
- HARGA MARKET; ğŸ‘Ž RM135 EXC
 POSTAGEğŸ‘Ž

JIMAT RM60 !!!!😱😱😱 .
Size Available  36-45✔

Klik link kat atas utk order... Orite 👌

CARA NAK ORDER; 
1.SCREENSHOT BARANG YG BERKENAN
2.KLIK LINK WSP KAMI KAT BIO
3.BANK IN DAN TUNJUKKAN RESIT KPD KAMI
4.KAMI AKAN POST KPD CUSTOMER

Barang Boekkk Punyaaa ğŸ‘ğŸ˜Ž.
.
-
#kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia

️Nak Nampak Macam Anak Dato Tak Nak Beli Ori Tak Mampu Nak Bergaya Tapi Takmampu Hanya Keluar RM75 Dapat Pakai Kasut Beharga RM135️ . VANS OLDSKOOL CHEX RED HIGH QUALITY SWIPE FOR MORE QUALITY BOEKK KAW II - - - HARGA NADZ; RM75+FREE POSTAGE SMNJG - HARGA MARKET; RM135 EXC POSTAGE JIMAT RM60 !!!! . Size Available 36-45 Klik link kat atas utk order... Orite CARA NAK ORDER; 1.SCREENSHOT BARANG YG BERKENAN 2.KLIK LINK WSP KAMI KAT BIO 3.BANK IN DAN TUNJUKKAN RESIT KPD KAMI 4.KAMI AKAN POST KPD CUSTOMER Barang Boekkk Punyaaa ğŸ˜Ž. . - #kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia - 12 hours ago

17 Likes
1 Comments
0
FEEDBACK CUST ğŸ‘ğŸ˜Ž.
.
-
#kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia

FEEDBACK CUST ğŸ˜Ž. . - #kasutmurah #kasutviral #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #kasutreadystock #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #sneakerworld88 #lawakhambar #lawakhangit #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawaktwitter #bolasepak #tiktok #cover #coversong #videolawakmalaysia - 12 hours ago

27 Likes
3 Comments
0
ASICS ONITSUKA TIGER MAROON
SIZE: 41 42 43 44 45
HARGA RM89/-
HAA MUZZ TAUU HANGPA BERKENAN KASUT NI. WHATSAPP MUZZ TERIUH. TOKSAH DOK PIKIAQ LAMA LAMA KANG NANTI MUZZ YANG PAKAI🧐🧐🧐
................................................................
NAK DISCOUNT KENA WHATSAPP MUZZ DULU NAHH🤣
📲📱📱HOW TO ORDER??
1.SCREENSHOT PHOTO..
2.WHATSAPP MUZZ SEKARANG DI 013-8321154..
@ CLICK LINK DI BIO KAT ATAS KALAU NAK WHATSAPP!!
MARILAHH KELADANGG..
#friendsnmuzz#stylo
Tags:
#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia
................................................................
JOMM FOLLOW SEKALI🙌🏻
@muzz_bizvalet_
@muzz_bizvalet_
@muzz_bizvalet_

ASICS ONITSUKA TIGER MAROON SIZE: 41 42 43 44 45 HARGA RM89/- HAA MUZZ TAUU HANGPA BERKENAN KASUT NI. WHATSAPP MUZZ TERIUH. TOKSAH DOK PIKIAQ LAMA LAMA KANG NANTI MUZZ YANG PAKAI🧐🧐🧐 ................................................................ NAK DISCOUNT KENA WHATSAPP MUZZ DULU NAHH🤣 HOW TO ORDER?? 1.SCREENSHOT PHOTO.. 2.WHATSAPP MUZZ SEKARANG DI 013-8321154.. @ CLICK LINK DI BIO KAT ATAS KALAU NAK WHATSAPP!! MARILAHH KELADANGG.. #friendsnmuzz #stylo Tags: #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia ................................................................ JOMM FOLLOW SEKALI🏻 @muzz_bizvalet_ @muzz_bizvalet_ @muzz_bizvalet_ - 12 hours ago

42 Likes
0 Comments
0
❤️ LAWANYAAA ❤️ VANS OLDSKOOL CHEX BLACK RED

SIZE : 41-45
HARGA : RM 85✅

Swipe nak tengok warna yang ada😁
.
.
Siapa peminat Vans kat sini🙇 Smart kan kasut ni🔥 Hat tali kasut tu kalau hampa tukar warna hitam pon not bad kan handsome jaa🏂
.
Cepat2 order nanti tak sempat nak pakai raya😯
.
.
#stockBob
#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru #kasutmurah

️ LAWANYAAA ️ VANS OLDSKOOL CHEX BLACK RED SIZE : 41-45 HARGA : RM 85 Swipe nak tengok warna yang ada . . Siapa peminat Vans kat sini Smart kan kasut ni Hat tali kasut tu kalau hampa tukar warna hitam pon not bad kan handsome jaa . Cepat2 order nanti tak sempat nak pakai raya😯 . . #stockBob #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru #kasutmurah - 12 hours ago

17 Likes
0 Comments
0
😂😂😂
-
-
-
-
-
-
-
-
#lawakteroks #lagujiwang #lawakpecahhabis #lawakbodoh #ohsemweh #ohsem #ohsemvideo #vidiosedih😭 #viralvideos #funnymoment #funnyvideos #viralvideos #viralmalaysia #moment #gelakpecahhabis #gelaksakan #gelak #lawaking #doremon #nobita #videokelakar #kelakarbetok #kelakar #katasedih #katarindu #lagujiwang #nomatter 
@igbudaknerd @lawak.baqhang_

- - - - - - - - #lawakteroks #lagujiwang #lawakpecahhabis #lawakbodoh #ohsemweh #ohsem #ohsemvideo #vidiosedih #viralvideos #funnymoment #funnyvideos #viralvideos #viralmalaysia #moment #gelakpecahhabis #gelaksakan #gelak #lawaking #doremon #nobita #videokelakar #kelakarbetok #kelakar #katasedih #katarindu #lagujiwang #nomatter @igbudaknerd @lawak.baqhang_ - 12 hours ago

79 Likes
1 Comments
0
Spa besa kena 😂😂😂 tag someone. -
-
-
-
-
-
-
-
-
#ohsemweh #ohsem #ohsemvideo #videographer #kelakar #kelakarbetok #lawakteroks #lawakpecahhabis #lawaking #lawakbodoh #funnymoments #vidiosedih😭 #videojiwang #viralvideos #viralmalaysia #videojiwang #loveyou #katasedih #katakatacinta #katarindu#rindu #love_all_sky #song #couplesgoals #sweetcouple #kelakar#katarindu
#kelakarbetok @video.parodi @igbudaknerd

Spa besa kena tag someone. - - - - - - - - - #ohsemweh #ohsem #ohsemvideo #videographer #kelakar #kelakarbetok #lawakteroks #lawakpecahhabis #lawaking #lawakbodoh #funnymoments #vidiosedih #videojiwang #viralvideos #viralmalaysia #videojiwang #loveyou #katasedih #katakatacinta #katarindu #rindu #love_all_sky #song #couplesgoals #sweetcouple #kelakar #katarindu #kelakarbetok @video.parodi @igbudaknerd - 12 hours ago

120 Likes
2 Comments
0
Kita reject dia balik ape susah 😅
.
@jamtangan_key ade buat promotion sampai 30.5.2019
.
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #viralteroks #lawakteroks

Kita reject dia balik ape susah . @jamtangan_key ade buat promotion sampai 30.5.2019 . . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #viralteroks #lawakteroks - 12 hours ago

70 Likes
0 Comments
0
Min terpukau😍
.
follow ig
@lawak.paduu 
LIKE✔COMMENT✔AND SHARE✔
TURN ON POST NOTIFICATION✔
.
Tag member korangğŸ˜Ž
#lawakpaduu #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakzukieeee #lawakvidgram #lawakamerican #lawaksantai #ig_malaysia #iglelakivsperempuan #atukpesan #naksentap #lawakviral #kiniviral #budakzamansekarang #budaktiktok 
#lawakhangit #lawakstudent #budakstudent #sembangstudent #tehtarikchannel #lawakboring #lawakhambar #viralhabis #abangkipas #abangshare #abangpayung

Min terpukau . follow ig @lawak.paduu LIKECOMMENTAND SHARE TURN ON POST NOTIFICATION . Tag member korangğŸ˜Ž #lawakpaduu #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakzukieeee #lawakvidgram #lawakamerican #lawaksantai #ig_malaysia #iglelakivsperempuan #atukpesan #naksentap #lawakviral #kiniviral #budakzamansekarang #budaktiktok #lawakhangit #lawakstudent #budakstudent #sembangstudent #tehtarikchannel #lawakboring #lawakhambar #viralhabis #abangkipas #abangshare #abangpayung - 12 hours ago

252 Likes
1 Comments
0
berkawan tu biarlah smpai mcm ni okay dah tak mntk bnyk pun sbnarnya hahahhah tag member korang yng korang rindu 🙂😘😿 .
.
.
.
.
.
jom follow @video_bangangabadi 
#lawakbakhang #lawakteroks #lawaksempoi #malaysiaku #malayboleh #bangabgabadi #videobangangabadi #lawakkawkaw

berkawan tu biarlah smpai mcm ni okay dah tak mntk bnyk pun sbnarnya hahahhah tag member korang yng korang rindu 🙂 . . . . . . jom follow @video_bangangabadi #lawakbakhang #lawakteroks #lawaksempoi #malaysiaku #malayboleh #bangabgabadi #videobangangabadi #lawakkawkaw - 13 hours ago

86 Likes
1 Comments
0
Uu yeh.
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

Uu yeh. . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks - 13 hours ago

81 Likes
0 Comments
0
Boring boring punya kerja , buat pelik pelik sikit 🤦🏻‍♂️ hahahaha “bagi dialog, saya bacakan dan saya lakonkan” tapi part last tu mohon tag member hampa yang ada kena mengena 🤣🤣🤣 padan muka @najib_razak kata 😂hahahahah
.
.
.
.
#bukanbishebishe #maluapabosskur #babysayang 
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @lawak.teroks @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @kini.viral @klip.viral @motifviral @syoktube @payungvideo @videolawak.my @cakapbanyak @lawak_errors @lawak_king @lawak.kaw @media.pisang @kongsi.viral  #kiniviral #zonlawak #lawaking #lawakhangit #lawakteroks #lawakhambar #lawakbodoh #tiktok #tiktokmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmash #atukpesanchannel

Boring boring punya kerja , buat pelik pelik sikit 🤦🏻‍♂️ hahahaha “bagi dialog, saya bacakan dan saya lakonkan” tapi part last tu mohon tag member hampa yang ada kena mengena 🤣🤣🤣 padan muka @najib_razak kata hahahahah . . . . #bukanbishebishe #maluapabosskur #babysayang @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @lawak.teroks @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @kini.viral @klip.viral @motifviral @syoktube @payungvideo @videolawak.my @cakapbanyak @lawak_errors @lawak_king @lawak.kaw @media.pisang @kongsi.viral #kiniviral #zonlawak #lawaking #lawakhangit #lawakteroks #lawakhambar #lawakbodoh #tiktok #tiktokmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmash #atukpesanchannel - 13 hours ago

454 Likes
9 Comments
0
Spoil mood membe @khuasmawi1999 time tanya pasal awek 😭 . HAHAHAHAHA 🥺
.
.
#lawak #lawaking #lawaktahapdewa #lawakterkini #lawakgram #lawakteroks #lawakboring #lawakstudent #malaysia #indonesia #lawakviral #lawaksavage #lawaktroll #bossku  #pickuplines #challenge #lawaksangat #lawakhangit #lawakkeder #lawakkampus #lawakboring #lawakjiwang #boss #pickuplines #challenge #lawaksolo #lawaksiyot #lawakbatak #lawakjubake #vine #vinermalaysia
.
.
@lawak.hangit @lawak.teroks  @lawak.boring @lawak_king @lawaksavage @lawak_ker_der @lawak_kawkaw @lawak_fans @lawak.sahaja @lawak_twitter @lawak_jintoncit @lawak_netizen @lawak.kaw @lawaktahapdewa @lawak.zon  @lawak.boring @autoterhibur  @himpunanceritalawak @himpunanbahanlawak @lawak.student

Spoil mood membe @khuasmawi1999 time tanya pasal awek . HAHAHAHAHA 🥺 . . #lawak #lawaking #lawaktahapdewa #lawakterkini #lawakgram #lawakteroks #lawakboring #lawakstudent #malaysia #indonesia #lawakviral #lawaksavage #lawaktroll #bossku #pickuplines #challenge #lawaksangat #lawakhangit #lawakkeder #lawakkampus #lawakboring #lawakjiwang #boss #pickuplines #challenge #lawaksolo #lawaksiyot #lawakbatak #lawakjubake #vine #vinermalaysia . . @lawak.hangit @lawak.teroks @lawak.boring @lawak_king @lawaksavage @lawak_ker_der @lawak_kawkaw @lawak_fans @lawak.sahaja @lawak_twitter @lawak_jintoncit @lawak_netizen @lawak.kaw @lawaktahapdewa @lawak.zon @lawak.boring @autoterhibur @himpunanceritalawak @himpunanbahanlawak @lawak.student - 5 months ago

277 Likes
20 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.