#lawakhambar

555,116 posts

Trailer - Short Movie
.
.
OPS SAMAR
.
.
#movie #lawakhambar #syamisazli #alifirfan #hahaga

Trailer - Short Movie . . OPS SAMAR . . #movie #lawakhambar #syamisazli #alifirfan #hahaga - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
📌tag someone
.
recommed ig
@abang.kacamata
@kertasdiari
@pau_panas_
.
.
#abangkacamata #hatikecai #atukpesan #iglelakivsperempuan #nakkongsi #nakbebel #bukanbishebishe #nakfakta
#nakpickupline #lawakkan #lawakeder #lawakgram #lawakhambar #tiktokmalaysia #seribusatucerita #singgahsekejap #maluapabossku #videolawak #sukakongsi #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #streetphotography #nature #quote #paidreview

tag someone . recommed ig @abang.kacamata @kertasdiari @pau_panas_ . . #abangkacamata #hatikecai #atukpesan #iglelakivsperempuan #nakkongsi #nakbebel #bukanbishebishe #nakfakta #nakpickupline #lawakkan #lawakeder #lawakgram #lawakhambar #tiktokmalaysia #seribusatucerita #singgahsekejap #maluapabossku #videolawak #sukakongsi #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #streetphotography #nature #quote #paidreview - 0 seconds

3 Likes
0 Comments
0
Amboi meriah betul ye kemain lembut lg yng depan tu menari 😂
.
Jangan lupa follow my channel 
https://www.youtube.com/channel/UCurCPoKg5JLc7nfvTT4xcsg?view_as=subscriber

#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Amboi meriah betul ye kemain lembut lg yng depan tu menari . Jangan lupa follow my channel https://www.youtube.com/channel/UCurCPoKg5JLc7nfvTT4xcsg?view_as=subscriber #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia " (via #InstaRepost @AppsKottage ) - 14 seconds ago

10 Likes
0 Comments
0
Untungnya ibu hamil dapat free 😍
.
.
👤 Tag seseorang 👇👇👇👇
. 
Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭
.
✅Turn On Post Notifications
.
.
Follow facebook dan instagram
.
🔥 @viraldulu
.
🔥 @ikhtiarstudio
.
🔥 @tawakalcomputersystem
.
🔥 @wansupplement
.
.
#viraldulu #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia

Untungnya ibu hamil dapat free . . Tag seseorang . Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭 . Turn On Post Notifications . . Follow facebook dan instagram . @viraldulu . @ikhtiarstudio . @tawakalcomputersystem . @wansupplement . . #viraldulu #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia - 2 minutes ago

55 Likes
0 Comments
0
📌tag someone
.
recommed ig
@abang.kacamata
@kertasdiari
@pau_panas_
.
.
#abangkacamata #hatikecai #atukpesan #iglelakivsperempuan #nakkongsi #nakbebel #bukanbishebishe #nakfakta
#nakpickupline #lawakkan #lawakeder #lawakgram #lawakhambar #tiktokmalaysia #seribusatucerita #singgahsekejap #maluapabossku #videolawak #sukakongsi #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #streetphotography #nature #quote #paidreview

tag someone . recommed ig @abang.kacamata @kertasdiari @pau_panas_ . . #abangkacamata #hatikecai #atukpesan #iglelakivsperempuan #nakkongsi #nakbebel #bukanbishebishe #nakfakta #nakpickupline #lawakkan #lawakeder #lawakgram #lawakhambar #tiktokmalaysia #seribusatucerita #singgahsekejap #maluapabossku #videolawak #sukakongsi #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #streetphotography #nature #quote #paidreview - 2 minutes ago

21 Likes
0 Comments
0
Marah betul huawei .... .
.
#koleksikomedi #lawaking #lawakkeder #lawakhangit #lawakhambar #lawakteroks #lawaksavage #lawakkerder #himpunanlawakmalays #brocuba #paidreviewrm5 #lawak #hatikecai #nakbebel #atukpesan #kelakar #nakfakta # prelabstore #instastory #artikel #intastory #unstastory #10yearschallenge #instastorygames #storygames #storygame #bitlifetutorial #bitlifeupdate #fontpack #bitlifecommunity .
.
.
.

Marah betul huawei .... . . #koleksikomedi #lawaking #lawakkeder #lawakhangit #lawakhambar #lawakteroks #lawaksavage #lawakkerder #himpunanlawakmalays #brocuba #paidreviewrm5 #lawak #hatikecai #nakbebel #atukpesan #kelakar #nakfakta # prelabstore #instastory #artikel #intastory #unstastory #10yearschallenge #instastorygames #storygames #storygame #bitlifetutorial #bitlifeupdate #fontpack #bitlifecommunity . . . . - 2 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Tag member yang pakai Huawei hukkhukhuk
.
#trending #sajat #lawakhambar
#iftar #puasa #bazar #ramadhan #raya #singgahkomen #viral #johnwick

Tag member yang pakai Huawei hukkhukhuk . #trending #sajat #lawakhambar #iftar #puasa #bazar #ramadhan #raya #singgahkomen #viral #johnwick - 2 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
-tolong lah girl bagitahu direct jangan bagi hint ke ape otak kami xleh nak brain..plesss--
.

Untuk
mendapat kata naluri,cinta,konspirasi dan fakta yang menarik boleh follow kami
di: 
Koleksi Bundle
 @miediy_bundle

Kata2  @naluri2hati

Kata2  @sukanasihat

Fakta  @faktamirul .
.

#naluri2hati
#faktamirul #jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi
#nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder
#nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta
#quotes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita
#nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #igbudaknakal

-tolong lah girl bagitahu direct jangan bagi hint ke ape otak kami xleh nak brain..plesss-- . Untuk mendapat kata naluri,cinta,konspirasi dan fakta yang menarik boleh follow kami di: Koleksi Bundle @miediy_bundle Kata2 @naluri2hati Kata2 @sukanasihat Fakta @faktamirul . . #naluri2hati #faktamirul #jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #quotes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #igbudaknakal - 3 minutes ago

38 Likes
1 Comments
0
Nak main game tu x salah tpi jgn trlalu over guyssss jgn disebabkan game hilang kenangan masa muda korang🤗
°
✔ tag someone 😘 .
°
LIKE | COMMENT | TAG | SHARE
°
Follow @POST_TWITTERS
°
#posttwittwer #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #mudahterhibur #lawakhambar #viral #paidreviewmalaysia #malaysia #viralmalaysia #quotes #fun #funny #video #funnyquotes #funnyvideo #funnymemes #lawakmalaysia #madlipz #tiktok #madlipzmalaysia #lawakterkini

Nak main game tu x salah tpi jgn trlalu over guyssss jgn disebabkan game hilang kenangan masa muda korang🤗 ° tag someone . ° LIKE | COMMENT | TAG | SHARE ° Follow @POST_TWITTERS ° #posttwittwer #quoteoftheday  #lawak  #videolawak  #lawakhangit #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder #igshopmalaysia  #mudahterhibur #lawakhambar #viral #paidreviewmalaysia #malaysia #viralmalaysia #quotes #fun #funny #video #funnyquotes #funnyvideo #funnymemes #lawakmalaysia #madlipz #tiktok #madlipzmalaysia #lawakterkini - 3 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
On tak Bosskurr?😚 Rm249 je dah boleh dapat kasut Yeezy V2 ni😍 Pandai bodek dapat lah Rm22*🙈 Stock tak banyakkk😭 Minggu ni habis lah..
.
.
#kasutsukanmurah #kasutsukanmalaysia  #mudahterhibur #lawakhambar #nur2 #pia #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #barangfreemalaysia #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #30pesanansuara #kiniviral #lawakking #lawaktwitter #bolasepak #diariramadhanrafique #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru #imaan #cariakudisyurga #curicuricinta

On tak Bosskurr? Rm249 je dah boleh dapat kasut Yeezy V2 ni Pandai bodek dapat lah Rm22* Stock tak banyakkk Minggu ni habis lah.. . . #kasutsukanmurah #kasutsukanmalaysia #mudahterhibur #lawakhambar #nur2 #pia #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #barangfreemalaysia #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #30pesanansuara #kiniviral #lawakking #lawaktwitter #bolasepak #diariramadhanrafique #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru #imaan #cariakudisyurga #curicuricinta - 3 minutes ago

7 Likes
0 Comments
0
Ko hentak je kepala dia dik , banyak sangat complain.mmmm hamik kau ngn muka muka ke spa😂😂 #lawakhambar #hamikkau #spa

Ko hentak je kepala dia dik , banyak sangat complain.mmmm hamik kau ngn muka muka ke spa #lawakhambar #hamikkau #spa - 6 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
TAG•LIKE•SUPPORT•SHARE
•
•
•
•
•@adamxhkmi
#lagujiwang #videojiwang #jiwang #cinta #sayang #rindu #baby #ayatpasrah #ayatjiwang #ayatsedih #ayatkecewa #sakithati #ayatsentap #ayatmanis #moveon #musicallymalaysia #musically 
#inshot #tiktok #tiktokmalaysia 
#lawakhambar #lawakboring #review #malaysia #paidreviewmalaysia #giftreviewmalaysia #djremix #dj #remix #lagujiwang❤😭

TAG•LIKE•SUPPORT•SHARE • • • • •@adamxhkmi #lagujiwang #videojiwang #jiwang #cinta #sayang #rindu #baby #ayatpasrah #ayatjiwang #ayatsedih #ayatkecewa #sakithati #ayatsentap #ayatmanis #moveon #musicallymalaysia #musically #inshot #tiktok #tiktokmalaysia #lawakhambar #lawakboring #review #malaysia #paidreviewmalaysia #giftreviewmalaysia #djremix #dj #remix #lagujiwang - 6 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Seal Team 6 dan Delta Team
Permintaan @abdulsyakir98 .
Untuk mendapat kata naluri,cinta,konspirasi dan fakta yang menarik boleh follow kami di:
👕Koleksi Bundle @miediy_bundle
🔫Fakta @faktamirul
🔫Fakta @faktasini_sana
📗Kata2 @naluri2hati
📘kata2 @sukanasihat
📙Kata2 @zonviral .
#faktamirul
#naluri2hati
#jiwakacau
 #lepaksantai
#iglelakivsperempuan 
#hatikecai 
#nakkongsi 
#nakbebel
#joyahohjoyah 
#ayatabangmotor 
#lawakhambar 
#lawakkerder 
#nakpickupline 
#atukpesan 
#abahcakap 
#abangguru
 #abangkacamata 
#nakfakta 
#quotes 
#singgahsekejap 
#mudahterhibur 
#himpunanlawakmalaysia 
#seribusatucerita 
#nakngepek
 #nakpesan
#dubsmashmalaysia
 #igbudaknerd 
#igbudaknakal 
#viralmalaysia

Seal Team 6 dan Delta Team Permintaan @abdulsyakir98 . Untuk mendapat kata naluri,cinta,konspirasi dan fakta yang menarik boleh follow kami di: Koleksi Bundle @miediy_bundle Fakta @faktamirul Fakta @faktasini_sana Kata2 @naluri2hati kata2 @sukanasihat Kata2 @zonviral . #faktamirul #naluri2hati #jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #quotes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #igbudaknakal #viralmalaysia - 6 minutes ago

77 Likes
2 Comments
0
Hahahha. Geng geng asrama tu boleh la try. Tag sikit geng asrama awak.
.
Credit @seribusatucerita
.
.
#atukpesan #atukpesanchannel #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #comel

Hahahha. Geng geng asrama tu boleh la try. Tag sikit geng asrama awak. . Credit @seribusatucerita . . #atukpesan #atukpesanchannel #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #comel - 7 minutes ago

194 Likes
5 Comments
0
Hati hati gais di musim panas ni, ular mencari tempat berteduh..nak g sekolah cek dulu kasut mana tahu ada katak kee
.
#trending #sajat #singgahkomen #lawakhambar #puasa
#iftar #puasa #bazar #ramadhan #raya #singgahkomen #viral #johnwick

Hati hati gais di musim panas ni, ular mencari tempat berteduh..nak g sekolah cek dulu kasut mana tahu ada katak kee . #trending #sajat #singgahkomen #lawakhambar #puasa #iftar #puasa #bazar #ramadhan #raya #singgahkomen #viral #johnwick - 7 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Yeezy 350 V2😍
.
Siape kat sini peminat Yeezy😆 Ha kalau korang nak tahu Yeezy ni bercahaya tau!😋 Kalau lepak malam2 fuhh naiss sangat😍
.
Gred Copy Ori 1:1, quality supo oriii🔥 Nak dah raye ni cerr korang try sarung, manetau jumpa jodoh kan😂
.
Berminat ws je Sis ya🙋 Harga normal Rm249, yang pandai bodek maybe dapat Rm220 je siap postage and freegift😝 Haa moh lekaihh wassap🏃💨
.
.
#kasutsukanmurah #kasutsukanmalaysia  #mudahterhibur #lawakhambar #nur2 #pia #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #barangfreemalaysia #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #30pesanansuara #kiniviral #lawakking #lawaktwitter #bolasepak #diariramadhanrafique #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru #imaan #cariakudisyurga #curicuricinta

Yeezy 350 V2 . Siape kat sini peminat Yeezy Ha kalau korang nak tahu Yeezy ni bercahaya tau! Kalau lepak malam2 fuhh naiss sangat . Gred Copy Ori 1:1, quality supo oriii Nak dah raye ni cerr korang try sarung, manetau jumpa jodoh kan . Berminat ws je Sis ya Harga normal Rm249, yang pandai bodek maybe dapat Rm220 je siap postage and freegift Haa moh lekaihh wassap . . #kasutsukanmurah #kasutsukanmalaysia #mudahterhibur #lawakhambar #nur2 #pia #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #barangfreemalaysia #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #30pesanansuara #kiniviral #lawakking #lawaktwitter #bolasepak #diariramadhanrafique #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru #imaan #cariakudisyurga #curicuricinta - 10 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Ni ke org panggil santau angin, yg tak kuat jgn tgk🚫🤣😂.
.
#lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #komikmalaysia #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia

Ni ke org panggil santau angin, yg tak kuat jgn tgk🤣. . #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #komikmalaysia #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia - 10 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
naiyaaa kalau pelajar mcam ni 😂😂tapi kira budak2 pon tau jangan selingkuh, jangan bercouple.. Org besar pon ramai tak tau😅
.
Tag semua member² korangg😽😽😽
.
.
#ayatcinta #lagusedih #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhangit #motifviral #lawakmalaysia #ohhyeah #penghiburbawahan #lawakmuslim #lawaksavage #lawakterkini #dubbingmerapu #lagisyantik #lagisyantikdance #lagisyantikchallenge #lawaktwitter #lawak #posttwitter #lawakhambar #lawak4x4 #lawakking #lawaklucu #lawakgegar #nakbebelofficialaccount #nakbebelofficial #fans #chellenge #fansignsonly

naiyaaa kalau pelajar mcam ni tapi kira budak2 pon tau jangan selingkuh, jangan bercouple.. Org besar pon ramai tak tau . Tag semua member² korangg . . #ayatcinta #lagusedih #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhangit #motifviral #lawakmalaysia #ohhyeah #penghiburbawahan #lawakmuslim #lawaksavage #lawakterkini #dubbingmerapu #lagisyantik #lagisyantikdance #lagisyantikchallenge #lawaktwitter #lawak #posttwitter #lawakhambar #lawak4x4 #lawakking #lawaklucu #lawakgegar #nakbebelofficialaccount #nakbebelofficial #fans #chellenge #fansignsonly - 12 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Mengimbau kembali smbutan hari raya smk MACHANG tahun 2016 kelas 5SC1 ... ada lg ke classmates yg sporting mcm kita? 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ love u all n miss u guys so much huhuhu #malaysiancover #lawakhambar #lawakhangit #laguraya #suasanahariraya #cover #lawaktahapdewa

Mengimbau kembali smbutan hari raya smk MACHANG tahun 2016 kelas 5SC1 ... ada lg ke classmates yg sporting mcm kita? 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ love u all n miss u guys so much huhuhu #malaysiancover #lawakhambar #lawakhangit #laguraya #suasanahariraya #cover #lawaktahapdewa - 12 minutes ago

44 Likes
4 Comments
0
SIAPA BELUM ORDER LAGI TU RUGI BOS STOK NAK ABIS 😭😭
.
Jum cuba khepek saya ni cheese ketagih punya gerenti sedap tak sedap maki je saya tapi ingat bulan ramadan ni hehehhe 
Mana yang duduk jb jum cod saya hantar sampai depan rumah kalau jauh saya open limit okay .
.
01127505014 - zuharith or click link dibio okay .
#khepekcheesesedap #kiniviral #klipviral #lawakhambar #lawakhangit #makanansedap #makananjb #johorbahru #johor #pantailido #aeontebrau #foodporn #makanansedapjb #citysquare #kerepek #kerepekcheese #bisnesonline #himpunanbahanlawak #endgame

SIAPA BELUM ORDER LAGI TU RUGI BOS STOK NAK ABIS . Jum cuba khepek saya ni cheese ketagih punya gerenti sedap tak sedap maki je saya tapi ingat bulan ramadan ni hehehhe Mana yang duduk jb jum cod saya hantar sampai depan rumah kalau jauh saya open limit okay . . 01127505014 - zuharith or click link dibio okay . #khepekcheesesedap #kiniviral #klipviral #lawakhambar #lawakhangit #makanansedap #makananjb #johorbahru #johor #pantailido #aeontebrau #foodporn #makanansedapjb #citysquare #kerepek #kerepekcheese #bisnesonline #himpunanbahanlawak #endgame - 13 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Nasib baik ada 2 tangan kalau x macam mana perasaan malu dia tu....
#kiniviralmalaysia #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #kiniviral #lawakhangit #hbl

Nasib baik ada 2 tangan kalau x macam mana perasaan malu dia tu.... #kiniviralmalaysia #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #kiniviral #lawakhangit #hbl - 14 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Cara paling berkesan untuk tinggi?

Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? Consumelah sekarang. 😙

Apa itu CALCIUM TIENS??
✔ CALCIUM TIENS™ adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang  amat selamat. 
CALCIUM TIENS™ telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN  yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing✦ ✔  SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN 
RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! ✔ Scientifically Researched & Proven Height Formula ✔ CUBA CALCIUM TIENS SEKARANG™ KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK

NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL ✦ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi ★

Ready stock
.
sila PM dekat number 👇👇 .
📱Whatsap :+60 11-3697 5509

#atukpesan #atukpesanvideo #viral #dubsmash #dubsmasher #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysian_ #dubsmashid #dubsmashindonesia #dubsmashph #smulemalaysian #nakbebel #funny #lawak #mudahterhibur #lawakhambar #lucu #vine #vines #malayvines #astrogempak #mediaprima #igersmalaysia #tiensmalaysia

Cara paling berkesan untuk tinggi? Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? Consumelah sekarang. 😙 Apa itu CALCIUM TIENS?? CALCIUM TIENS adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang amat selamat. CALCIUM TIENS telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing✦ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! Scientifically Researched & Proven Height Formula CUBA CALCIUM TIENS SEKARANG KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL ✦ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi ★ Ready stock . sila PM dekat number . Whatsap :+60 11-3697 5509 #atukpesan #atukpesanvideo #viral #dubsmash #dubsmasher #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysian_ #dubsmashid #dubsmashindonesia #dubsmashph #smulemalaysian #nakbebel #funny #lawak #mudahterhibur #lawakhambar #lucu #vine #vines #malayvines #astrogempak #mediaprima #igersmalaysia #tiensmalaysia - 15 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Huawei user ni dh ready nak jadikan fon dia sendal pintu guys .. Korang pun boleh la fikir nak buat apa .. Jadikan papan potong bawang pun ok kot 😅
By @azrey_azizi
.
.
Siapa nak gandakan simpanan sehingga 600% dan bekerja jana pendapatan RM5,000-RM10,000 sebulan dapat dividen 1% setiap hari  boleh klik bio di link @shafiq_azizi 
untuk info
.
Special untuk lelaki yg ada masalah tewas awal & tak boleh round 2 follow ig @minyaklintah_tradisi
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakkerder #9gag #lucu #hiburan #asmrmalaysia #ramenmurah #bajumurah #tiktokmalaysia #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia

Huawei user ni dh ready nak jadikan fon dia sendal pintu guys .. Korang pun boleh la fikir nak buat apa .. Jadikan papan potong bawang pun ok kot By @azrey_azizi . . Siapa nak gandakan simpanan sehingga 600% dan bekerja jana pendapatan RM5,000-RM10,000 sebulan dapat dividen 1% setiap hari boleh klik bio di link @shafiq_azizi untuk info . Special untuk lelaki yg ada masalah tewas awal & tak boleh round 2 follow ig @minyaklintah_tradisi . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakkerder #9gag #lucu #hiburan #asmrmalaysia #ramenmurah #bajumurah #tiktokmalaysia #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia - 15 minutes ago

433 Likes
31 Comments
0
Cara paling berkesan untuk tinggi?

Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? Consumelah sekarang. 😙

Apa itu CALCIUM TIENS??
✔ CALCIUM TIENS™ adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang  amat selamat. 
CALCIUM TIENS™ telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN  yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing✦ ✔  SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN 
RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! ✔ Scientifically Researched & Proven Height Formula ✔ CUBA CALCIUM TIENS SEKARANG™ KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK

NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL ✦ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi ★

Ready stock
.
sila PM dekat number 👇👇 .
📱Whatsap :+60 11-3697 5509

#atukpesan #atukpesanvideo #viral #dubsmash #dubsmasher #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysian_ #dubsmashid #dubsmashindonesia #dubsmashph #smulemalaysian #nakbebel #funny #lawak #mudahterhibur #lawakhambar #lucu #vine #vines #malayvines #astrogempak #mediaprima #igersmalaysia #tiensmalaysia

Cara paling berkesan untuk tinggi? Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? Consumelah sekarang. 😙 Apa itu CALCIUM TIENS?? CALCIUM TIENS adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang amat selamat. CALCIUM TIENS telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing✦ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! Scientifically Researched & Proven Height Formula CUBA CALCIUM TIENS SEKARANG KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL ✦ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi ★ Ready stock . sila PM dekat number . Whatsap :+60 11-3697 5509 #atukpesan #atukpesanvideo #viral #dubsmash #dubsmasher #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysian_ #dubsmashid #dubsmashindonesia #dubsmashph #smulemalaysian #nakbebel #funny #lawak #mudahterhibur #lawakhambar #lucu #vine #vines #malayvines #astrogempak #mediaprima #igersmalaysia #tiensmalaysia - 15 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Selamat tak masuk dalam mulut 😂😂😂
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
📌Follow @syuharil.tv
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#ctdk#lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar
#viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #syuharil #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy#ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #instaseleb #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #nakbebel#himpunanlawakmalays

Selamat tak masuk dalam mulut . ️LIKE COMMENT🏷TAGSHARE . . Follow @syuharil.tv . . IGNORE TAGS #ctdk #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #syuharil #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #instaseleb #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #nakbebel #himpunanlawakmalays - 16 minutes ago

122 Likes
4 Comments
0
🎊GIVEAWAY lPh0ne X C0py 0ri ▶️FOLLOW @gadget_maria & @gadget.world1
▶️LIKE
▶️REPOST
▶️ACTIVE
.
.
lP Xs full screen C0PY 0RI gred AAA full screen Rm400

XPERLU 5-6k or ribu riban tu NAK MERASA pkai lP Xs.Dari mata kasar tidak akan dapat detect cl0ne.Memang nampak like ori!😍
.
.
✔Internet
✔Wifi
✔Interface IOS
✔Dual Core
✔Ram 512mb
✔Camera 5mp/8mp
✔Software android
✔Screen 5.5'
✔Body 5.8'
✔Boleh guna casing/charger ori
✔Full Screen
✔3G

Whatsapp👉 0126770226 (maria)

#promosiramadhan #jualanmurah #giveaway#giveaways #contest#bajuraya
#instashop#hadiah#present
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah
#onlineshopping
#lazada #shopee#shoppingonline #hantarankahwin#lawak#lawakhambar#assalammualaikum#promosi#promosiraya #promotion#onlineshopping

GIVEAWAY lPh0ne X C0py 0ri ️FOLLOW @gadget_maria & @gadget.world1 ️LIKE ️REPOST ️ACTIVE . . lP Xs full screen C0PY 0RI gred AAA full screen Rm400 XPERLU 5-6k or ribu riban tu NAK MERASA pkai lP Xs.Dari mata kasar tidak akan dapat detect cl0ne.Memang nampak like ori! . . Internet Wifi Interface IOS Dual Core Ram 512mb Camera 5mp/8mp Software android Screen 5.5' Body 5.8' Boleh guna casing/charger ori Full Screen 3G Whatsapp 0126770226 (maria) #promosiramadhan #jualanmurah #giveaway #giveaways #contest #bajuraya #instashop #hadiah #present #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #lazada #shopee #shoppingonline #hantarankahwin #lawak #lawakhambar #assalammualaikum #promosi #promosiraya #promotion #onlineshopping - 18 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
Macam @m.yazid23 Hahahahhahahaha

#lawak4x4 #lawakbodoh #lawak #lawakbodoh #Lawakhambar #lawakhangit #lawaktahapdewa #zonlawak #la

Macam @m.yazid23 Hahahahhahahaha #lawak4x4 #lawakbodoh #lawak #lawakbodoh #Lawakhambar #lawakhangit #lawaktahapdewa #zonlawak #la - 18 minutes ago

58 Likes
1 Comments
0
Thank you so much Dear Customer.  Stock 8plus C0py 0ri  TIDAK ADA lagi..tapi sis update jugak mana2 cust yg beri feedback semasa stock ni still available haritu..yg tak bagi pic feedback sis xupdate la sini🙏😬
.
.

Apapun.Jom Join GIVEAWAY yg tamat pada 31 mei ni.
▶️FOLLOW @gadget_maria & @gadget.world1
▶️TAG RAKAN
▶️LIKE
▶️REPOST
.
.
And boleh grab PH0NE C0py 0ri serendah Rm290 & lPH0NE 0riginal serendah Rm470
.
.
Bila ke IG @gadget_maria ,singgah2 dulu wall dgn MEMBACA caption supaya tak keliru diantara c0py ori & 0riginal...❤
.
.
#promosiramadhan #jualanmurah #giveaway#giveaways #contest#bajuraya
#instashop#hadiah#present
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah
#onlineshopping
#lazada #shopee#shoppingonline #hantarankahwin#lawak#lawakhambar#assalammualaikum#promosi#promosiraya #promotion#onlineshopping

Thank you so much Dear Customer. Stock 8plus C0py 0ri TIDAK ADA lagi..tapi sis update jugak mana2 cust yg beri feedback semasa stock ni still available haritu..yg tak bagi pic feedback sis xupdate la sini😬 . . Apapun.Jom Join GIVEAWAY yg tamat pada 31 mei ni. ️FOLLOW @gadget_maria & @gadget.world1 ️TAG RAKAN ️LIKE ️REPOST . . And boleh grab PH0NE C0py 0ri serendah Rm290 & lPH0NE 0riginal serendah Rm470 . . Bila ke IG @gadget_maria ,singgah2 dulu wall dgn MEMBACA caption supaya tak keliru diantara c0py ori & 0riginal... . . #promosiramadhan #jualanmurah #giveaway #giveaways #contest #bajuraya #instashop #hadiah #present #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #lazada #shopee #shoppingonline #hantarankahwin #lawak #lawakhambar #assalammualaikum #promosi #promosiraya #promotion #onlineshopping - 18 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
🌿Grid Blouse 🌿
Pre Order
.
🌿 Price 🌿
RM 35
Exc Postage
.
🌿Colours Available 🌿
As Pic
.
🌿 Measurements(cm) 🌿
Length 62 Bust 110 Sleeve 64
.
Please inform us through DM if you wish to order!
@theclassyloft is only available during working hours♡
.
Tags :
 #vintage #malaysia #kiniviral #lawakhambar #lawak #lawakmalaysia #korean #blouse #shirt #tumblr #malaysiabased #trustedseller #jualbajumurah #vintagestyle #ootd #nur #malaysiaseller #greatquality #wholesalemalaysia #gudangbaju #bazaarmalaysia #bazaarmurah #igshopmalaysia #fashionkini #viralmalaysia

Grid Blouse Pre Order . Price RM 35 Exc Postage . Colours Available As Pic . Measurements(cm) Length 62 Bust 110 Sleeve 64 . Please inform us through DM if you wish to order! @theclassyloft is only available during working hours♡ . Tags : #vintage #malaysia #kiniviral #lawakhambar #lawak #lawakmalaysia #korean #blouse #shirt #tumblr #malaysiabased #trustedseller #jualbajumurah #vintagestyle #ootd #nur #malaysiaseller #greatquality #wholesalemalaysia #gudangbaju #bazaarmalaysia #bazaarmurah #igshopmalaysia #fashionkini #viralmalaysia - 19 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
Cara paling berkesan untuk tinggi?

Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? Consumelah sekarang. 😙

Apa itu CALCIUM TIENS??
✔ CALCIUM TIENS™ adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang  amat selamat. 
CALCIUM TIENS™ telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN  yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing✦ ✔  SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN 
RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! ✔ Scientifically Researched & Proven Height Formula ✔ CUBA CALCIUM TIENS SEKARANG™ KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK

NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL ✦ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi ★

Ready stock
.
sila PM dekat number 👇👇 .
📱Whatsap :+60 11-3697 5509

#atukpesan #atukpesanvideo #viral #dubsmash #dubsmasher #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysian_ #dubsmashid #dubsmashindonesia #dubsmashph #smulemalaysian #nakbebel #funny #lawak #mudahterhibur #lawakhambar #lucu #vine #vines #malayvines #astrogempak #mediaprima #igersmalaysia #tiensmalaysia

Cara paling berkesan untuk tinggi? Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? Consumelah sekarang. 😙 Apa itu CALCIUM TIENS?? CALCIUM TIENS adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang amat selamat. CALCIUM TIENS telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing✦ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! Scientifically Researched & Proven Height Formula CUBA CALCIUM TIENS SEKARANG KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL ✦ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi ★ Ready stock . sila PM dekat number . Whatsap :+60 11-3697 5509 #atukpesan #atukpesanvideo #viral #dubsmash #dubsmasher #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysian_ #dubsmashid #dubsmashindonesia #dubsmashph #smulemalaysian #nakbebel #funny #lawak #mudahterhibur #lawakhambar #lucu #vine #vines #malayvines #astrogempak #mediaprima #igersmalaysia #tiensmalaysia - 20 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Dah melepas nanti nak menangis ke apa ke dah tak guna.
________________
📌Tag Seseorang⇊
.
📌Follow @adikshare
.
📌Follow Twitter@adikshare
.
🔎Recommend Ig:
✔@budakjiwang_official
✔@reyzx.video
✔@zonviral
_______________

#adikshare#igadikshare#ayatcinta#jiwakacau#iglelakivsperempuan#hatikecai#nakkongsi#nakbebel#9gag#lawakhambar#lawakkerder#nakpickupline#atukpesan#abahcakap#akakhatitisu#abangkacamata#nakfakta#qoutes#m#himpunanlawakmalaysia#vsco

Dah melepas nanti nak menangis ke apa ke dah tak guna. ________________ Tag Seseorang⇊ . Follow @adikshare . Follow Twitter@adikshare . Recommend Ig: @budakjiwang_official @reyzx.video @zonviral _______________ #adikshare #igadikshare #ayatcinta #jiwakacau #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #9gag #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #akakhatitisu #abangkacamata #nakfakta #qoutes #m #himpunanlawakmalaysia #vsco - 21 minutes ago

34 Likes
1 Comments
0
🌿 Pocket Blouse 🌿
Pre Order
.
🌿 Price 🌿
RM 50
Exc Postage
.
🌿Colours Available 🌿
White
Pink
.
🌿 Measurements(cm) 🌿
S Length 70 Bust 98 Shoulder 54 Sleeve 42 
M Length 71 Bust 102 Shoulder 55 Sleeve 43

L Length 72 Bust 106 Shoulder 56 Sleeve 44
.
Please inform us through DM if you wish to order!
@theclassyloft is only available during working hours♡
.
Tags :  #vintage #malaysia #kiniviral #lawakhambar #lawak #lawakmalaysia #korean #blouse #shirt #tumblr #malaysiabased #trustedseller #jualbajumurah #vintagestyle #ootd #nur #malaysiaseller #greatquality #wholesalemalaysia #gudangbaju #bazaarmalaysia #bazaarmurah #igshopmalaysia #fashionkini #viralmalaysia

Pocket Blouse Pre Order . Price RM 50 Exc Postage . Colours Available White Pink . Measurements(cm) S Length 70 Bust 98 Shoulder 54 Sleeve 42 M Length 71 Bust 102 Shoulder 55 Sleeve 43 L Length 72 Bust 106 Shoulder 56 Sleeve 44 . Please inform us through DM if you wish to order! @theclassyloft is only available during working hours♡ . Tags : #vintage #malaysia #kiniviral #lawakhambar #lawak #lawakmalaysia #korean #blouse #shirt #tumblr #malaysiabased #trustedseller #jualbajumurah #vintagestyle #ootd #nur #malaysiaseller #greatquality #wholesalemalaysia #gudangbaju #bazaarmalaysia #bazaarmurah #igshopmalaysia #fashionkini #viralmalaysia - 23 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Tag your bf/gf ❤
Follow @shhriizal  @shhriizal @shhriizal🎉❤
.
.
.
#lagujiwang#videojiwang#jiwang#cinta#rindu#sayang#baby#ayatpasrah#ayatjiwang#ayatsedih#ayatkecewa#sakithati#ayatsentap#ayatmanis#moveon#musicallymalaysia#musically#tiktokmalaysia#lawakhambar#lawakboring#review#malaysia#reviewmalaysia#giftreviewmalaysia#paidreview#djremix#dj#remix#lagujiwang❤😭

Tag your bf/gf Follow @shhriizal @shhriizal @shhriizal . . . #lagujiwang #videojiwang #jiwang #cinta #rindu #sayang #baby #ayatpasrah #ayatjiwang #ayatsedih #ayatkecewa #sakithati #ayatsentap #ayatmanis #moveon #musicallymalaysia #musically #tiktokmalaysia #lawakhambar #lawakboring #review #malaysia #reviewmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreview #djremix #dj #remix #lagujiwang - 24 minutes ago

31 Likes
0 Comments
0
[DAH DECIDE KE NAK PAKAI LIPS MATTE APE? 😏] Hai awak, pagi raya nanti awak nak pakai Lips Matte ape?  Tak confirm lagi?  Awak pakai je #DianzLipsMatte, konfem seharian raya awak jadi lagi gojes and kevavooom! 😉

[DAH DECIDE KE NAK PAKAI LIPS MATTE APE? ] Hai awak, pagi raya nanti awak nak pakai Lips Matte ape? Tak confirm lagi? Awak pakai je #DianzLipsMatte , konfem seharian raya awak jadi lagi gojes and kevavooom! - 24 minutes ago

7 Likes
2 Comments
0
[Promo Murah Harga Jimat]
.
FEEDBACK FEEDBACK PRETTY CUST WITH HOT SELLING GENTLE MONSTER ABSENTE
.
. ✔Diingatkan ade jual murah tp kualiti X sama, byk aduan kami dpt yg beli murah kt IG lain tp kualiti pasar mlm, spec kami kualiti butik, frame besi, bkn plastic,jd pengguna bijak!!jgn sbb nk jimat sgt tp smpai kepala penin bile pakai, lastnye bg labah2 pakai!! ✔Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk mata
.
✔READY STOCK, CLICK LINK DI PROFILE NTUK WHATSAPP
.
✔ BOUTIQUE Quality Only
.
✔ Bukan grade pasar mlm or 3A or 5A, ni bkn grade punya, tp butik kualiti
.
✔ Ramai artis beli ngan kami, bole tgk video n pic beribu testimonial
.
✔ Harga ori mahal sbb kne byr warranty, so spec kami jauh lg murah
.
✔ Ramai beli buat hadiah birthday kwn or gf, kami ade service wish card, ade yg buat hantaran kawin
.
✔ Dapat full set box ori, ade Case, Hard box, Paper cloth, Paperbag pun ade
.
✔ Kami Jamin kepuasaan Korang 10000%!!
.
✔Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 013-3966103 or lg cpt click je link kt BIO
.
.
#bizziboddy #swapreview #zalora #sayajualspec #bajuraya2019  #sayajualdresskanak #paidreview #rizmanruzainipreloved #igshopmalaysia #sayajuabajuraya #sayajualperfume #muzikmuzik34 #tiktokmalaysia #rizalmanpreloved #sayaj
#videoviral
#lawakhambar
#bajukurung #lawakterkini #hantaran  #jovianmandagiepreloved #lawakmalaysia #mimpikitapreloved #minimalacepreloved #duckscarvespreloved #leeyanarahmanpreloved
#fiziwoopreloved #kreepreloved #shawlpublikapreloved #calaqisyapreloved

[Promo Murah Harga Jimat] . FEEDBACK FEEDBACK PRETTY CUST WITH HOT SELLING GENTLE MONSTER ABSENTE . . Diingatkan ade jual murah tp kualiti X sama, byk aduan kami dpt yg beli murah kt IG lain tp kualiti pasar mlm, spec kami kualiti butik, frame besi, bkn plastic,jd pengguna bijak!!jgn sbb nk jimat sgt tp smpai kepala penin bile pakai, lastnye bg labah2 pakai!! Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk mata . READY STOCK, CLICK LINK DI PROFILE NTUK WHATSAPP . BOUTIQUE Quality Only . Bukan grade pasar mlm or 3A or 5A, ni bkn grade punya, tp butik kualiti . Ramai artis beli ngan kami, bole tgk video n pic beribu testimonial . Harga ori mahal sbb kne byr warranty, so spec kami jauh lg murah . Ramai beli buat hadiah birthday kwn or gf, kami ade service wish card, ade yg buat hantaran kawin . Dapat full set box ori, ade Case, Hard box, Paper cloth, Paperbag pun ade . Kami Jamin kepuasaan Korang 10000%!! . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 013-3966103 or lg cpt click je link kt BIO . . #bizziboddy #swapreview #zalora #sayajualspec #bajuraya2019 #sayajualdresskanak #paidreview #rizmanruzainipreloved #igshopmalaysia #sayajuabajuraya #sayajualperfume #muzikmuzik34 #tiktokmalaysia #rizalmanpreloved #sayaj #videoviral #lawakhambar #bajukurung #lawakterkini #hantaran #jovianmandagiepreloved #lawakmalaysia #mimpikitapreloved #minimalacepreloved #duckscarvespreloved #leeyanarahmanpreloved #fiziwoopreloved #kreepreloved #shawlpublikapreloved #calaqisyapreloved - 24 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
🌿 Checkered Blouse 🌿
Pre Order
.
🌿 Price 🌿
RM 50
Exc Postage
.
🌿Colours Available 🌿
Pink
Green
.
🌿 Measurements(cm) 🌿
S Length 59 Bust 98 Shoulder 37
Sleeve 50

M Length 60 Bust 100 Shoulder 38 Sleeve 51

L Length 61 Bust 102 Shoulder 39 Sleeve 52
.
Please inform us through DM if you wish to order!
@theclassyloft is only available during working hours♡
.
Tags :
 #vintage #malaysia #kiniviral #lawakhambar #lawak #lawakmalaysia #korean #blouse #shirt #tumblr #malaysiabased #trustedseller #jualbajumurah #vintagestyle #ootd #nur #malaysiaseller #greatquality #wholesalemalaysia #gudangbaju #bazaarmalaysia #bazaarmurah #igshopmalaysia #fashionkini #viralmalaysia

Checkered Blouse Pre Order . Price RM 50 Exc Postage . Colours Available Pink Green . Measurements(cm) S Length 59 Bust 98 Shoulder 37 Sleeve 50 M Length 60 Bust 100 Shoulder 38 Sleeve 51 L Length 61 Bust 102 Shoulder 39 Sleeve 52 . Please inform us through DM if you wish to order! @theclassyloft is only available during working hours♡ . Tags : #vintage #malaysia #kiniviral #lawakhambar #lawak #lawakmalaysia #korean #blouse #shirt #tumblr #malaysiabased #trustedseller #jualbajumurah #vintagestyle #ootd #nur #malaysiaseller #greatquality #wholesalemalaysia #gudangbaju #bazaarmalaysia #bazaarmurah #igshopmalaysia #fashionkini #viralmalaysia - 24 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
👗NEW ARRIVAL
#AN13362
.
LEENA BROCADE LACEY MINI KURUNG
#leenabrocadelaceybyfitrisya769
.
AVAILABLE IN *S/M SIZE & L/XL SIZE*
**_refer measurement guide_
.
Available in 10 colors
.
• Premium Brocade French Lace with Full Cotton Lining
• Top with Hidden Zip Behind
• Scallop Finishing on Top & Skirt Hem
• Material Lace Sejuk & Lembut
• Skirt with Full Cotton Lining & All-Round Elastic Waistband
.
Material:
(TOP & SKIRT)
Premium Brocade French Lace with Full Cotton Lining (Material highly Stretchable)
.
‼️Please refer Measurements :
.
===========================
.
👗FREE SIZE(LABEL S/M) 
SHOULDER : 14.5-15.5"
ARMHOLE : 19-20"
BUST : 35-39"
SLEEVE LENGTH : 21"
LENGTH : 26.5"
.
MERMAID SKIRT :
WAIST : 26-35"
HIPS : 36-44"
LENGTH : 41"
.
.
👗SIZE L/XL
SHOULDER : 16-17"
ARMHOLE : 20-21"
BUST : 39-43"
SLEEVE LENGTH : 21.5"
LENGTH : 27"
.
MERMAID SKIRT :
WAIST : 29-38"
HIPS : 40-48"
LENGTH : 41.5"
.
.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
.
.
💰PRICE : RM104sm / RM109srwk / RM112srwk
📦TERMASUK POS
.
=============
CARA ORDER:
=============
Screenshot gambar & whatsapp
📲018-2626 119
@
Tekan je link wasap di BIO
.
.
.
#leenabrocadelaceybyfitrisya769 #leenabrocadelacey #leenabrocadelaceyminikurung #leenabrocadelaceymurah #koleksibajukurungbybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #naksentap #lawakhambar #Assalamualaikum #ramadhan2019 #ramadhankareem🌙 #dramapia #rayacollection2019 #bajubridemaids #kurungbrocade #kurungbridesmaidmurah #jubahdressexclusive #muslimahexclusive #bajuonline #bajurayamurah #kurungpeplumcantik

NEW ARRIVAL #AN13362 . LEENA BROCADE LACEY MINI KURUNG #leenabrocadelaceybyfitrisya769 . AVAILABLE IN *S/M SIZE & L/XL SIZE* **_refer measurement guide_ . Available in 10 colors . • Premium Brocade French Lace with Full Cotton Lining • Top with Hidden Zip Behind • Scallop Finishing on Top & Skirt Hem • Material Lace Sejuk & Lembut • Skirt with Full Cotton Lining & All-Round Elastic Waistband . Material: (TOP & SKIRT) Premium Brocade French Lace with Full Cotton Lining (Material highly Stretchable) . ️Please refer Measurements : . =========================== . FREE SIZE(LABEL S/M) SHOULDER : 14.5-15.5" ARMHOLE : 19-20" BUST : 35-39" SLEEVE LENGTH : 21" LENGTH : 26.5" . MERMAID SKIRT : WAIST : 26-35" HIPS : 36-44" LENGTH : 41" . . SIZE L/XL SHOULDER : 16-17" ARMHOLE : 20-21" BUST : 39-43" SLEEVE LENGTH : 21.5" LENGTH : 27" . MERMAID SKIRT : WAIST : 29-38" HIPS : 40-48" LENGTH : 41.5" . . . . PRICE : RM104sm / RM109srwk / RM112srwk TERMASUK POS . ============= CARA ORDER: ============= Screenshot gambar & whatsapp 018-2626 119 @ Tekan je link wasap di BIO . . . #leenabrocadelaceybyfitrisya769 #leenabrocadelacey #leenabrocadelaceyminikurung #leenabrocadelaceymurah #koleksibajukurungbybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #naksentap #lawakhambar #Assalamualaikum #ramadhan2019 #ramadhankareem #dramapia #rayacollection2019 #bajubridemaids #kurungbrocade #kurungbridesmaidmurah #jubahdressexclusive #muslimahexclusive #bajuonline #bajurayamurah #kurungpeplumcantik - 25 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
🔥AIRMAX 97 HQ NAVY RED🔥
.
❗Hot Selling❗
.
👣 Size 41-45 (TERHAD)
👟 Gred 5A Premium
👌 Kualiti Cun Teruk
.
💰 RM110 sm / RM115 ss
.
.
.
#sneakers#ootd#viral#sneakersmurah#giveaway#tiktok#bazaarpaknil#kasutmurah#sneakersmurah#ootdfashion#ootdmen#lawak#videolawak#trustedseller#akuyangpakaikoyangpanas#mudahterhibur#lawakhambar#madlipzmalaysia#akuyangpakaikoyangpanas#maluapabossku#trendzsneakers
.

AIRMAX 97 HQ NAVY RED . Hot Selling . Size 41-45 (TERHAD) Gred 5A Premium Kualiti Cun Teruk . RM110 sm / RM115 ss . . . #sneakers #ootd #viral #sneakersmurah #giveaway #tiktok #bazaarpaknil #kasutmurah #sneakersmurah #ootdfashion #ootdmen #lawak #videolawak #trustedseller #akuyangpakaikoyangpanas #mudahterhibur #lawakhambar #madlipzmalaysia #akuyangpakaikoyangpanas #maluapabossku #trendzsneakers . - 25 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
.
Tag someone 📌
.
.
#abangkecai #jiwakacau #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #patahhati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalysia  #vscomalaysia #singgahsekejap

. Tag someone . . #abangkecai #jiwakacau #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #patahhati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalysia #vscomalaysia #singgahsekejap - 25 minutes ago

79 Likes
0 Comments
0
Orang kata kalau nak bertenaga sepanjang berpuasa nanti kena sarung 97 betul ke ? 🕺🕺🕺
Cuba lah try test ☺️
NIKE AIRMAX 97 GREY RED
SIZE : 41 42 43 44 45
HARGA RM99/-
HAA MUZZ TAUU HANGPA BERKENAN KASUT NI. WHATSAPP MUZZ TERIUH. TOKSAH DOK PIKIAQ LAMA LAMA KANG NANTI MUZZ YANG PAKAI🧐🧐🧐
................................................................
NAK DISCOUNT KENA WHATSAPP MUZZ DULU NAHH🤣
📲📱📱HOW TO ORDER??
1.SCREENSHOT PHOTO..
2.WHATSAPP MUZZ SEKARANG DI 013-8321154..
@ CLICK LINK DI BIO KAT ATAS KALAU NAK WHATSAPP!!
MARILAHH KELADANGG..
#friendsnmuzz#stylo
Tags:
#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia
................................................................
JOMM FOLLOW SEKALI🙌🏻
@muzz_bizvalet_
@muzz_bizvalet_
@muzz_bizvalet_

Orang kata kalau nak bertenaga sepanjang berpuasa nanti kena sarung 97 betul ke ? 🕺🕺🕺 Cuba lah try test ️ NIKE AIRMAX 97 GREY RED SIZE : 41 42 43 44 45 HARGA RM99/- HAA MUZZ TAUU HANGPA BERKENAN KASUT NI. WHATSAPP MUZZ TERIUH. TOKSAH DOK PIKIAQ LAMA LAMA KANG NANTI MUZZ YANG PAKAI🧐🧐🧐 ................................................................ NAK DISCOUNT KENA WHATSAPP MUZZ DULU NAHH🤣 HOW TO ORDER?? 1.SCREENSHOT PHOTO.. 2.WHATSAPP MUZZ SEKARANG DI 013-8321154.. @ CLICK LINK DI BIO KAT ATAS KALAU NAK WHATSAPP!! MARILAHH KELADANGG.. #friendsnmuzz #stylo Tags: #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia ................................................................ JOMM FOLLOW SEKALI🏻 @muzz_bizvalet_ @muzz_bizvalet_ @muzz_bizvalet_ - 27 minutes ago

7 Likes
1 Comments
0
Gak Semudah Itu Ferguso

tap 2x ya... follow ya @ngakaksehat 
follow ya @ngakaksehat 
follow ya @ngakaksehat 
follow ya @ngakaksehat 
follow ya @ngakaksehat 
#lawak #himpunanbahanlawak #lawaking #lawakbodoh #lawakbatak #lawakkerder #lawakhangit #lawakterkini #lawakan #lawaktahapdewa #lawakminang #lawakmedan #lawakkeder #lawakbaline #lawakboring #lawakkampus #lawakhambar #lawakmalaysia #lawak_hambar #himpunanlawakmalays #lawaksavage #lawaksavage #lawakking #lawakgram #pencintaduaroda #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kapcaimalaya #kapcaisado

Gak Semudah Itu Ferguso tap 2x ya... follow ya @ngakaksehat follow ya @ngakaksehat follow ya @ngakaksehat follow ya @ngakaksehat follow ya @ngakaksehat #lawak #himpunanbahanlawak #lawaking #lawakbodoh #lawakbatak #lawakkerder #lawakhangit #lawakterkini #lawakan #lawaktahapdewa #lawakminang #lawakmedan #lawakkeder #lawakbaline #lawakboring #lawakkampus #lawakhambar #lawakmalaysia #lawak_hambar #himpunanlawakmalays #lawaksavage #lawaksavage #lawakking #lawakgram #pencintaduaroda #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kapcaimalaya #kapcaisado - 28 minutes ago

6 Likes
1 Comments
0
Nampak sama tapi bukan...apakah itu
↘
✅[tag member korang]🔰
↗
╰▶[Follow] @lawak_insta_kini 🔝
.
╰▶[Follow] @lawak_insta_malaysia
•
🔛Turn on post notification🔔

#lawak #lawaktahapdewa #lawak4x4 #lawakhambar #lawakhangit #lawakinstakini #lawakking #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakgram #lawakmalaysia  #lawakkeder #lawakboring #malaysia #malaysiaku #negaraku #paidreview #paidreviewmurah  #musically #tiktok #tiktokmalaysia #funny #funnymemes  #kipidap #dongibab #kini #kiniviral #bbb #mudah #mudahterhibur

Nampak sama tapi bukan...apakah itu [tag member korang] [Follow] @lawak_insta_kini . ╰[Follow] @lawak_insta_malaysiaTurn on post notification #lawak #lawaktahapdewa #lawak4x4 #lawakhambar #lawakhangit #lawakinstakini #lawakking #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakgram #lawakmalaysia #lawakkeder #lawakboring #malaysia #malaysiaku #negaraku #paidreview #paidreviewmurah #musically #tiktok #tiktokmalaysia #funny #funnymemes #kipidap #dongibab #kini #kiniviral #bbb #mudah #mudahterhibur - 29 minutes ago

168 Likes
8 Comments
0
Bila kau dah sebati dengan hantu be like 😹😹 :
tag tiga kawan kau yg takut hantu ☃️
.
.
#himpunanbahanlawak #lawak #lawakbodoh #lawaking #lawakkerder #zonlawak #funnyvideos #funny #lawakbatak #lawakhangit #lawakan #lawakterkini #lawakterkini #lawaktahapdewa #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakgram #lawaklucu

Bila kau dah sebati dengan hantu be like : tag tiga kawan kau yg takut hantu ☃️ . . #himpunanbahanlawak #lawak #lawakbodoh #lawaking #lawakkerder #zonlawak #funnyvideos #funny #lawakbatak #lawakhangit #lawakan #lawakterkini #lawakterkini #lawaktahapdewa #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakgram #lawaklucu - 31 minutes ago

25 Likes
1 Comments
0
Sunnah berbuka awal, tpi makruh jika gelojoh. Mcm mna tu 😳
@easeinislam  #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #viralteroks #lawakteroks

Sunnah berbuka awal, tpi makruh jika gelojoh. Mcm mna tu @easeinislam #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #viralteroks #lawakteroks - 33 minutes ago

12 Likes
1 Comments
0
#promomeletopraya 
Ramai giler dh join promo meletop raya nih🤩

Korang bile nk join??rugi gile kot😅
DISKAUN RM50 tu😎
-------
#nakbebel#lawakhambar #nakpesan#lawaking #lawakkerder #naksentap #himpunanbahanlawak #lawakhangit #lawaktahapdewa

#promomeletopraya Ramai giler dh join promo meletop raya nih🤩 Korang bile nk join??rugi gile kot DISKAUN RM50 tu😎 ------- #nakbebel #lawakhambar #nakpesan #lawaking #lawakkerder #naksentap #himpunanbahanlawak #lawakhangit #lawaktahapdewa - 34 minutes ago

11 Likes
0 Comments
0
••• Cantiknya ciptaan Allah!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ielhamfilosofi
#dakwahsentap #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #dakwah #tarbiah #alhamdulillah #islamic #islam #muslim #quotes #qotd #inspirasi #inspiration #insyaallah

••• Cantiknya ciptaan Allah! . . . . . . . . . #ielhamfilosofi #dakwahsentap #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #dakwah #tarbiah #alhamdulillah #islamic #islam #muslim #quotes #qotd #inspirasi #inspiration #insyaallah - 35 minutes ago

8 Likes
1 Comments
0
Naya ke mmbe,baru nk ikot trend.. Penyudahnye,kene gelak berjemaah tros..😞😞😞😞😞 .
.
.
.
.
Tag membe korang🤪Tag membe korang🧐
Tag membe korang🧐Tag membe korang🤓

Follow👥Like❤️Comment📝Tag📚Share📣
Do Support Us🤳 Do Support Us🤳

@lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah

#lawak #cikkiah #lawakcikkiah #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakkeder #lawakboring #lawaking #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakan #lawakhangit #lawakgram #lawakbangang #lawakantarabangsa #lawaktwitter #lawakfacebook #lawakgram #lawakkampus #lawakterkini #lawaklucu #lawaksavage #viral #kakiviral #malaysia #indonesia #bazarpaknil #bazaarpaknil #igersmy #igersmalaysia #harimaumalaya

Naya ke mmbe,baru nk ikot trend.. Penyudahnye,kene gelak berjemaah tros.. . . . . . Tag membe korang🤪Tag membe korang🧐 Tag membe korang🧐Tag membe korang🤓 Follow👥Like️CommentTagShare Do Support Us🤳 Do Support Us🤳 @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah #lawak #cikkiah #lawakcikkiah #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakkeder #lawakboring #lawaking #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakan #lawakhangit #lawakgram #lawakbangang #lawakantarabangsa #lawaktwitter #lawakfacebook #lawakgram #lawakkampus #lawakterkini #lawaklucu #lawaksavage #viral #kakiviral #malaysia #indonesia #bazarpaknil #bazaarpaknil #igersmy #igersmalaysia #harimaumalaya - 35 minutes ago

94 Likes
0 Comments
0
Hampa punye pasal la ni 😌

#repost @sembang.student
・・・
Time nak pantun lah ade orang menyampuk alahai 😑
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat telegram Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm  #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia

Hampa punye pasal la ni #repost @sembang.student ・・・ Time nak pantun lah ade orang menyampuk alahai 😑 . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat telegram Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia - 41 minutes ago

53 Likes
9 Comments
0
[PLAY WITH PASSION]
.
[TEAM SOFTBALL
MSSD PASIR GUDANG] ,JOHOR
.
.
DM us to customize your Jersey.
.
Whatsapp 0199542588
.
.
.
.
#floraltee#fawafeedback #fawaclothing#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak#seribusatucerita #atukpesan#sublimation#sublimationprinting#bajukelas#jersimurah#cetak#bajucetak#harimaumalaya

[PLAY WITH PASSION] . [TEAM SOFTBALL MSSD PASIR GUDANG] ,JOHOR . . DM us to customize your Jersey. . Whatsapp 0199542588 . . . . #floraltee #fawafeedback #fawaclothing #pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline #nakpesan  #lawakhambar  #lawak  #videolawak #seribusatucerita  #atukpesan #sublimation #sublimationprinting #bajukelas #jersimurah #cetak #bajucetak #harimaumalaya - 43 minutes ago

9 Likes
0 Comments
0
@bronakluah
—
#SelamatBerpuasa #RamadanKareem #bronakluah #sentap #hatikecai #seribusatucerita #santapanminda #atukpesan #lawakhambar #lawakgram #lawakhangit #quote #thegoodquote #relateablequotes #sadquotepage #tarbiahsentap #santapanrohani #abangkacamata  #himpunanbahanlawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakkongsi #malaysiatrending #igersmalaysia

@bronakluah#SelamatBerpuasa #RamadanKareem #bronakluah #sentap #hatikecai #seribusatucerita #santapanminda #atukpesan #lawakhambar #lawakgram #lawakhangit #quote #thegoodquote #relateablequotes #sadquotepage #tarbiahsentap #santapanrohani #abangkacamata #himpunanbahanlawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakkongsi #malaysiatrending #igersmalaysia - 45 minutes ago

9 Likes
0 Comments
0
#chellenge 
#ketawa.comm #LawakTahapDewa #malaysiatrending #kiniviral #lawaktahapdewa #viral2019 #himpunanbahanlawak #lawakbodoh #lawaking #lawakhangit #sinarharian #makcikpuaka #makcikbawang #lawakterkini #lawak #lawakhambar #sayajual

#chellenge #ketawa .comm #LawakTahapDewa #malaysiatrending #kiniviral #lawaktahapdewa #viral2019 #himpunanbahanlawak #lawakbodoh #lawaking #lawakhangit #sinarharian #makcikpuaka #makcikbawang #lawakterkini #lawak #lawakhambar #sayajual - 46 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Zaman dah berubah..begitu banyak perubahan yang berlaku..orang dah tak tunggang moto..orang bawak naik sekali🤣🤣🤣
.
tag member korang .
.
Follow👥Like♥️Comment🖌Tag🏷Share🔖
.
.
@lawak.boring @lawak.teroks @lawak_hambar_lama @lawak4x4 @lawak_ker_der @lawak.kaw @lawak.klaut @lawak.twitters @lawak_hammbarr @lawak.kecoh @kini.viral @nak_pesan @joyahohjoyah @awiembr69
#lawakboring #lawakkerder #lawak #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #lawakan #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #himpunanbahanlawak #lawakkerder #lawakkampus #lawakhambar #himpunanlawakmalays #lawaklucu #lawakgram #lawaksavage #lawakking #lawakviral #lawakteroks #lawakgila #madlipz #tiktok #tiktokmalaysia #viral #video #igersmalaysia #motorcycle

Zaman dah berubah..begitu banyak perubahan yang berlaku..orang dah tak tunggang moto..orang bawak naik sekali🤣🤣🤣 . tag member korang . . Follow👥Like️Comment🖌Tag🏷Share . . @lawak.boring @lawak.teroks @lawak_hambar_lama @lawak4x4 @lawak_ker_der @lawak.kaw @lawak.klaut @lawak.twitters @lawak_hammbarr @lawak.kecoh @kini.viral @nak_pesan @joyahohjoyah @awiembr69 #lawakboring #lawakkerder #lawak #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #lawakan #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #himpunanbahanlawak #lawakkerder #lawakkampus #lawakhambar #himpunanlawakmalays #lawaklucu #lawakgram #lawaksavage #lawakking #lawakviral #lawakteroks #lawakgila #madlipz #tiktok #tiktokmalaysia #viral #video #igersmalaysia #motorcycle - 50 minutes ago

27 Likes
0 Comments
0
😂😂😂😂😂 ⠀⠀⠀
❤ [LIKE] 💬 [COMMENT] 🏷️ [TAG] 📤[SHARE] ⠀
✅Tag member korang 😦
Follow IG @M.u.z.z_co @muzz_bizvalet_ ⠀⠀
📸 Tags:
#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia

⠀⠀⠀ [LIKE] [COMMENT] 🏷️ [TAG] [SHARE] ⠀ Tag member korang 😦 Follow IG @M.u.z.z_co @muzz_bizvalet_ ⠀⠀ 📸 Tags: #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia - 52 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
JOM BELI FOLLOWERS TERSANGAT MURAH DAH OFFER GUYS🔥

#servisnaikkanfollowers #weddingphitographer #reviewigshop #feedback #servislikes #servisviews #servisfollowers #servisfollowersmurah #servisigmurah #servisig #servisfb #servisyoutube #servistwitter #malaysia #paidreviews #reviews #iphonemurah #igmalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazaarpaknil #bazarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah

JOM BELI FOLLOWERS TERSANGAT MURAH DAH OFFER GUYS #servisnaikkanfollowers #weddingphitographer #reviewigshop #feedback #servislikes #servisviews #servisfollowers #servisfollowersmurah #servisigmurah #servisig #servisfb #servisyoutube #servistwitter #malaysia #paidreviews #reviews #iphonemurah #igmalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazaarpaknil #bazarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah - 54 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
GRAB CPT YE UTK SELFIE CUN2 GUNA lPH0NE S.KING HIGH SPEC NI😍
.
.
❤lP Xs S.king C0py 0ri 5A RM460
.
.
😱DISKAUN RM100 !
 NORMAL PRICE : RM560
.
❤Guna phone c0pyy HIGH SPEC ni susah nak detect sebab memang nampak like ori !Member kat sebelah pun susah sgt nak bezakan tu sebenarnya c0py ori !😍
.
.
✔BOLEH INTERNET
✔BOLEH MAIN GAMES
✔WIFI
✔Interface I O S
✔Body/display/menu like ori
✔Apps dari android
✔Boleh guna charger/aksesori/casing ori
.
.
❤Harga promosi bermula skrg hingga 31 may  2019
.
.
16GB👆
Memory sehingga 16+64gb
Whatsapp👉 0126770226 (maria)

#murahgila #paidreview #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#promosiraya#murah
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah
#onlineshopping#follow 
#lazada#lawak#lawakhambar #shopee#shoppingonline #hantarankahwin#assalammualaikum#promosi #promotion#onlineshopping#bajuraya

GRAB CPT YE UTK SELFIE CUN2 GUNA lPH0NE S.KING HIGH SPEC NI . . lP Xs S.king C0py 0ri 5A RM460 . . DISKAUN RM100 ! NORMAL PRICE : RM560 . Guna phone c0pyy HIGH SPEC ni susah nak detect sebab memang nampak like ori !Member kat sebelah pun susah sgt nak bezakan tu sebenarnya c0py ori ! . . BOLEH INTERNET BOLEH MAIN GAMES WIFI Interface I O S Body/display/menu like ori Apps dari android Boleh guna charger/aksesori/casing ori . . Harga promosi bermula skrg hingga 31 may 2019 . . 16GB Memory sehingga 16+64gb Whatsapp 0126770226 (maria) #murahgila #paidreview #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #promosiraya #murah #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #follow #lazada #lawak #lawakhambar #shopee #shoppingonline #hantarankahwin #assalammualaikum #promosi #promotion #onlineshopping #bajuraya - 55 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
MUDAH NAK BAWAK PI JALAN-JALAN
. 
Tak besar dan selesa bila nak keluar mana-mana boleh bawak Al Quran sekali. Senang nak baca sambungan bacaan sendiri.
. 
Kadang-kadang kita terlupa bacaan kita berhenti sampai mana sebab selalu kita akan tanda bacaan terakhir di Al Quran sendiri kan?
. 
Kalau Al Quran di Masjid or Surau tak kan kita nak buat tanda suka hati? Kalau dah tanda pun esok kadang-kadang kita tak jumpa Al Quran yang sama kita baca hari ni ye tak?
. 
Bila dah bawak Al Quran sendiri .. InshaAllah senang . 
#JomRepost #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

MUDAH NAK BAWAK PI JALAN-JALAN . Tak besar dan selesa bila nak keluar mana-mana boleh bawak Al Quran sekali. Senang nak baca sambungan bacaan sendiri. . Kadang-kadang kita terlupa bacaan kita berhenti sampai mana sebab selalu kita akan tanda bacaan terakhir di Al Quran sendiri kan? . Kalau Al Quran di Masjid or Surau tak kan kita nak buat tanda suka hati? Kalau dah tanda pun esok kadang-kadang kita tak jumpa Al Quran yang sama kita baca hari ni ye tak? . Bila dah bawak Al Quran sendiri .. InshaAllah senang . #JomRepost #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes - 57 minutes ago

12 Likes
0 Comments
0
Lawak jep ni bukan² HAHAHA
.
.
YANG MENCARI JAM UNTUK RAYA BOLEH USHA @vane_sungaibuloh
.
.
#sepahtureunion2019 #sepahtureunionlive #sepahtu #lawak #himpunanbahanlawak #lawaking #lawakkeder #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakterkini #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #ketawa #lawakbodoh #lawakhambar #zonlawak

Lawak jep ni bukan² HAHAHA . . YANG MENCARI JAM UNTUK RAYA BOLEH USHA @vane_sungaibuloh . . #sepahtureunion2019 #sepahtureunionlive #sepahtu #lawak #himpunanbahanlawak #lawaking #lawakkeder #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakterkini #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #ketawa #lawakbodoh #lawakhambar #zonlawak - 57 minutes ago

32 Likes
1 Comments
0
Opocot 😂

_______________________________________________
Kalau korang kaki sosial korang follow @lawak__sosial 
#lawak__kucing #igbudaknakal #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #nakfakta #nakbebel #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakhambar #lawakkeder #apapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #mudahterhibur #himpunanlawakmalays

Opocot _______________________________________________ Kalau korang kaki sosial korang follow @lawak__sosial #lawak__kucing #igbudaknakal #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #nakfakta #nakbebel #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakhambar #lawakkeder #apapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #mudahterhibur #himpunanlawakmalays - 57 minutes ago

127 Likes
2 Comments
0
🎊GIVEAWAY lPh0ne X C0py 0ri 
di IG ▶️ @gadget_maria
.
.
❤SWIPE LEFT UTK LIHAT VIDEO/SPEC
.
.
😱GILA!! lP Xr SUPERKING 16gb RM390?Memory ada sehingga 16+64gb
SIS BAGI HARGA MURAH KAW2 SEMPENA RAMADHAN/RAYA .Bagi korg selfie cun2 guna iP xr superking C0PY 0RI utk raya/ramadhan nanti
.
.
❤STOCK TERHAD!TAK BANYAK.Siapa cpt dia dapat(COLOUR :tinggal BLACK shj)
.
.
😱NORMAL PRICE : RM550
.
.
❤Harga PROMOSI bermula skrg hingga 31 May shj
.
.
❤Spec boleh refer pic,RAM 2GB Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP ×r like ori ni blh order cepat ye .
.
✔BOLEH INTERNET
✔BOLEH MAIN GAMES
✔WIFI
✔Interface I O S
✔Body/display/menu like ori
✔Apps dari android
✔Boleh guna charger/aksesori/casing ori
.
.
❤Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226
.
.
❤Free postage semenanjung

#murahgila #cantik #sayajual  #iklanmalaysia #instashop #hadiah#bazar #giveaway #giveaway  #giveawaycontest #contest#lawak#lawakhambar#lawakantarabangsa #giveawaycontestmalaysia  #gadget#perempuan#murah#sales  #jualhandphone#onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping#follow

GIVEAWAY lPh0ne X C0py 0ri di IG @gadget_maria . . SWIPE LEFT UTK LIHAT VIDEO/SPEC . . GILA!! lP Xr SUPERKING 16gb RM390?Memory ada sehingga 16+64gb SIS BAGI HARGA MURAH KAW2 SEMPENA RAMADHAN/RAYA .Bagi korg selfie cun2 guna iP xr superking C0PY 0RI utk raya/ramadhan nanti . . STOCK TERHAD!TAK BANYAK.Siapa cpt dia dapat(COLOUR :tinggal BLACK shj) . . NORMAL PRICE : RM550 . . Harga PROMOSI bermula skrg hingga 31 May shj . . Spec boleh refer pic,RAM 2GB Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP ×r like ori ni blh order cepat ye . . BOLEH INTERNET BOLEH MAIN GAMES WIFI Interface I O S Body/display/menu like ori Apps dari android Boleh guna charger/aksesori/casing ori . . Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 . . Free postage semenanjung #murahgila #cantik #sayajual #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazar #giveaway #giveaway #giveawaycontest #contest #lawak #lawakhambar #lawakantarabangsa #giveawaycontestmalaysia #gadget #perempuan #murah #sales #jualhandphone #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #follow - 57 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
Otak burung unta lebih kecil dari matanya
-
-
Follow ig 👇👇👇
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli 
Follow sec ig 👇👇👇
@keningnipis

Otak burung unta lebih kecil dari matanya - - Follow ig @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig @keningnipis - 59 minutes ago

658 Likes
26 Comments
0
#singgahsekejap #ayatcinta #jiwakacau #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #akakhatitisu #abangkacamata #nakfakta #qoutes #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalysia  #vscomalaysia

#singgahsekejap #ayatcinta #jiwakacau #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #akakhatitisu #abangkacamata #nakfakta #qoutes #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalysia   #vscomalaysia - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
🎊GIVEAWAY lPh0ne X C0py 0ri 
di IG ▶️ @gadget_maria
.
.
❤SWIPE LEFT UTK LIHAT VIDEO/SPEC
.
.
😱GILA!! lP Xr SUPERKING 16gb RM390?Memory ada sehingga 16+64gb
SIS BAGI HARGA MURAH KAW2 SEMPENA RAMADHAN/RAYA .Bagi korg selfie cun2 guna iP xr superking C0PY 0RI utk raya/ramadhan nanti
.
.
❤STOCK TERHAD!TAK BANYAK.Siapa cpt dia dapat(COLOUR :tinggal BLACK shj)
.
.
😱NORMAL PRICE : RM550
.
.
❤Harga PROMOSI bermula skrg hingga 31 May shj
.
.
❤Spec boleh refer pic,RAM 2GB Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP ×r like ori ni blh order cepat ye .
.
✔BOLEH INTERNET
✔BOLEH MAIN GAMES
✔WIFI
✔Interface I O S
✔Body/display/menu like ori
✔Apps dari android
✔Boleh guna charger/aksesori/casing ori
.
.
❤Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226
.
.
❤Free postage semenanjung

#murahgila #cantik #sayajual  #iklanmalaysia #instashop #hadiah#bazar #giveaway #giveaway  #giveawaycontest #contest#lawak#lawakhambar#lawakantarabangsa #giveawaycontestmalaysia  #gadget#perempuan#murah#sales  #jualhandphone#onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping#follow

GIVEAWAY lPh0ne X C0py 0ri di IG @gadget_maria . . SWIPE LEFT UTK LIHAT VIDEO/SPEC . . GILA!! lP Xr SUPERKING 16gb RM390?Memory ada sehingga 16+64gb SIS BAGI HARGA MURAH KAW2 SEMPENA RAMADHAN/RAYA .Bagi korg selfie cun2 guna iP xr superking C0PY 0RI utk raya/ramadhan nanti . . STOCK TERHAD!TAK BANYAK.Siapa cpt dia dapat(COLOUR :tinggal BLACK shj) . . NORMAL PRICE : RM550 . . Harga PROMOSI bermula skrg hingga 31 May shj . . Spec boleh refer pic,RAM 2GB Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP ×r like ori ni blh order cepat ye . . BOLEH INTERNET BOLEH MAIN GAMES WIFI Interface I O S Body/display/menu like ori Apps dari android Boleh guna charger/aksesori/casing ori . . Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 . . Free postage semenanjung #murahgila #cantik #sayajual #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazar #giveaway #giveaway #giveawaycontest #contest #lawak #lawakhambar #lawakantarabangsa #giveawaycontestmalaysia #gadget #perempuan #murah #sales #jualhandphone #onlineshoppingmalaysiamurah #onlineshopping #follow - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
KORANG SABAR JAP EH PETANG NI BANGJALIL UPDATE GIVEAWAY EH✨🎊🥳
Btw sale untill 30/5 je tauu🙌🏻 ONE OF HIGH DEMAND AIRMAX97  dh masuk tau untuk next copy original tapi bangjalil guarantee memang puas hati dan padu, tengok sendiri la Kasut dia. Littt gila siap boleh r. Pakai pun sebijik nampak mcm ori🙏🏻😭😍and bangjalil kasi harga kawan2 je siap free pos sm💕😍 Bukan rm150,bukan rm130,bukan Rm120. Tapi best price! Size 36-40 available tau gais. Click bio for order. Thankyou✨🙏🏻
-

#ramadhan2019 #rayasale19 #tunm #rayasale2019 #captainmarvel #marvelstudio #kasutmurah #vsco #lawakmalaysia #lawakhambar 
#malaysia #kl #tiktok #uitm #cheta #cleanupchallenge #kasutlelong #kasutmurah #airmax97murah #ame2019 #tiktok #letskillthislove #bp #blackpink #avengers #avengerendgame #mencubasufiansuhaimi #skechersonepiece #kasutmurah #kasutraya2019

KORANG SABAR JAP EH PETANG NI BANGJALIL UPDATE GIVEAWAY EH🥳 Btw sale untill 30/5 je tauu🏻 ONE OF HIGH DEMAND AIRMAX97 dh masuk tau untuk next copy original tapi bangjalil guarantee memang puas hati dan padu, tengok sendiri la Kasut dia. Littt gila siap boleh r. Pakai pun sebijik nampak mcm ori🏻and bangjalil kasi harga kawan2 je siap free pos sm Bukan rm150,bukan rm130,bukan Rm120. Tapi best price! Size 36-40 available tau gais. Click bio for order. Thankyou🏻 - #ramadhan2019 #rayasale19 #tunm #rayasale2019 #captainmarvel #marvelstudio #kasutmurah #vsco #lawakmalaysia #lawakhambar #malaysia #kl #tiktok #uitm #cheta #cleanupchallenge #kasutlelong #kasutmurah #airmax97murah #ame2019 #tiktok #letskillthislove #bp #blackpink #avengers #avengerendgame #mencubasufiansuhaimi #skechersonepiece #kasutmurah #kasutraya2019 - 1 hour ago

13 Likes
2 Comments
0
KORANG SABAR JAP EH PETANG NI BANGJALIL UPDATE GIVEAWAY EH✨🎊🥳
Btw sale untill 30/5 je tauu🙌🏻 ONE OF HIGH DEMAND AIRMAX97  dh masuk tau untuk next copy original tapi bangjalil guarantee memang puas hati dan padu, tengok sendiri la Kasut dia. Littt gila siap boleh r. Pakai pun sebijik nampak mcm ori🙏🏻😭😍and bangjalil kasi harga kawan2 je siap free pos sm💕😍 Bukan rm150,bukan rm130,bukan Rm120. Tapi best price! Size 36-40 available tau gais. Click bio for order. Thankyou✨🙏🏻
-

#ramadhan2019 #rayasale19 #tunm #rayasale2019 #captainmarvel #marvelstudio #kasutmurah #vsco #lawakmalaysia #lawakhambar 
#malaysia #kl #tiktok #uitm #cheta #cleanupchallenge #kasutlelong #kasutmurah #airmax97murah #ame2019 #tiktok #letskillthislove #bp #blackpink #avengers #avengerendgame #mencubasufiansuhaimi #skechersonepiece #kasutmurah #kasutraya2019

KORANG SABAR JAP EH PETANG NI BANGJALIL UPDATE GIVEAWAY EH🥳 Btw sale untill 30/5 je tauu🏻 ONE OF HIGH DEMAND AIRMAX97 dh masuk tau untuk next copy original tapi bangjalil guarantee memang puas hati dan padu, tengok sendiri la Kasut dia. Littt gila siap boleh r. Pakai pun sebijik nampak mcm ori🏻and bangjalil kasi harga kawan2 je siap free pos sm Bukan rm150,bukan rm130,bukan Rm120. Tapi best price! Size 36-40 available tau gais. Click bio for order. Thankyou🏻 - #ramadhan2019 #rayasale19 #tunm #rayasale2019 #captainmarvel #marvelstudio #kasutmurah #vsco #lawakmalaysia #lawakhambar #malaysia #kl #tiktok #uitm #cheta #cleanupchallenge #kasutlelong #kasutmurah #airmax97murah #ame2019 #tiktok #letskillthislove #bp #blackpink #avengers #avengerendgame #mencubasufiansuhaimi #skechersonepiece #kasutmurah #kasutraya2019 - 1 hour ago

9 Likes
2 Comments
0
KORANG SABAR JAP EH PETANG NI BANGJALIL UPDATE GIVEAWAY EH✨🎊🥳
Btw sale untill 30/5 je tauu🙌🏻 ONE OF HIGH DEMAND AIRMAX97  dh masuk tau untuk next copy original tapi bangjalil guarantee memang puas hati dan padu, tengok sendiri la Kasut dia. Littt gila siap boleh r. Pakai pun sebijik nampak mcm ori🙏🏻😭😍and bangjalil kasi harga kawan2 je siap free pos sm💕😍 Bukan rm150,bukan rm130,bukan Rm120. Tapi best price! Size 36-40 available tau gais. Click bio for order. Thankyou✨🙏🏻
-

#ramadhan2019 #rayasale19 #tunm #rayasale2019 #captainmarvel #marvelstudio #kasutmurah #vsco #lawakmalaysia #lawakhambar 
#malaysia #kl #tiktok #uitm #cheta #cleanupchallenge #kasutlelong #kasutmurah #airmax97murah #ame2019 #tiktok #letskillthislove #bp #blackpink #avengers #avengerendgame #mencubasufiansuhaimi #skechersonepiece #kasutmurah #kasutraya2019

KORANG SABAR JAP EH PETANG NI BANGJALIL UPDATE GIVEAWAY EH🥳 Btw sale untill 30/5 je tauu🏻 ONE OF HIGH DEMAND AIRMAX97 dh masuk tau untuk next copy original tapi bangjalil guarantee memang puas hati dan padu, tengok sendiri la Kasut dia. Littt gila siap boleh r. Pakai pun sebijik nampak mcm ori🏻and bangjalil kasi harga kawan2 je siap free pos sm Bukan rm150,bukan rm130,bukan Rm120. Tapi best price! Size 36-40 available tau gais. Click bio for order. Thankyou🏻 - #ramadhan2019 #rayasale19 #tunm #rayasale2019 #captainmarvel #marvelstudio #kasutmurah #vsco #lawakmalaysia #lawakhambar #malaysia #kl #tiktok #uitm #cheta #cleanupchallenge #kasutlelong #kasutmurah #airmax97murah #ame2019 #tiktok #letskillthislove #bp #blackpink #avengers #avengerendgame #mencubasufiansuhaimi #skechersonepiece #kasutmurah #kasutraya2019 - 1 hour ago

10 Likes
3 Comments
0
Tersentuh hati bila dengar sesungguhnya alif satar ft raihan 😂😭 #tersentuhhati 
#sesungguhnyaraihan 
#salamramadan 
#topmusic 
#bestmusic
#atukpesanchannel 
#lawakhambar 
#era.je
#kini.viral
#hatikecai 
#otak.pishang

Tersentuh hati bila dengar sesungguhnya alif satar ft raihan #tersentuhhati #sesungguhnyaraihan #salamramadan #topmusic #bestmusic #atukpesanchannel #lawakhambar #era .je #kini .viral #hatikecai #otak .pishang - 1 day ago

39 Likes
6 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.