#kankukejarcintakamu

88,983 posts

orang kata bila kita asyik mimpikan orang tu, itu petanda yg dia nak sangat2 jumpa kita dan dia sangat2 rindu kita🥰💕 #ootd #xoxo #fila #justthewayiam #doabaikbaik #kankukejarcintakamu #ramadhan2019 #selamatberpuasa #happyiftar

orang kata bila kita asyik mimpikan orang tu, itu petanda yg dia nak sangat2 jumpa kita dan dia sangat2 rindu kita🥰 #ootd #xoxo #fila #justthewayiam #doabaikbaik #kankukejarcintakamu #ramadhan2019 #selamatberpuasa #happyiftar - 3 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
DariTepiXFendyBakry ✨ #Bhenang
#FendyBakry 
#Fendynisme
#FendynismeSG 
#Fendysupporters
#kakikipasartis
#GerilaFendyBakry
#DramaMrgrey
#MrGrey
#kkck
#kankukejarcintakamu
#ayamtergolek

DariTepiXFendyBakry #Bhenang #FendyBakry #Fendynisme #FendynismeSG #Fendysupporters #kakikipasartis #GerilaFendyBakry #DramaMrgrey #MrGrey #kkck #kankukejarcintakamu #ayamtergolek - 3 hours ago

45 Likes
2 Comments
0
DariTepiXFendyBakry ✨ #Bhenang
#FendyBakry 
#Fendynisme
#FendynismeSG 
#Fendysupporters
#kakikipasartis
#GerilaFendyBakry
#DramaMrgrey
#MrGrey
#kkck
#kankukejarcintakamu
#ayamtergolek

DariTepiXFendyBakry #Bhenang #FendyBakry #Fendynisme #FendynismeSG #Fendysupporters #kakikipasartis #GerilaFendyBakry #DramaMrgrey #MrGrey #kkck #kankukejarcintakamu #ayamtergolek - 3 hours ago

19 Likes
4 Comments
0
DariTepiXFendyBakry ✨ #Bhenang
#FendyBakry 
#Fendynisme
#FendynismeSG 
#Fendysupporters
#kakikipasartis
#GerilaFendyBakry
#DramaMrgrey
#MrGrey
#kkck
#kankukejarcintakamu
#ayamtergolek

DariTepiXFendyBakry #Bhenang #FendyBakry #Fendynisme #FendynismeSG #Fendysupporters #kakikipasartis #GerilaFendyBakry #DramaMrgrey #MrGrey #kkck #kankukejarcintakamu #ayamtergolek - 3 hours ago

19 Likes
6 Comments
0
Ni bahagian belakang Instant Lace.
.
Jom join postage sebelum 30hb Mei 2019, nak pakai raya kan?
.
Tudung Instant Lace.
RM75 excluding postage.
.
Comes in 6 colours, semua cantik tau!
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #duckscarves #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #mirafilzah #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #ctdk

Ni bahagian belakang Instant Lace. . Jom join postage sebelum 30hb Mei 2019, nak pakai raya kan? . Tudung Instant Lace. RM75 excluding postage. . Comes in 6 colours, semua cantik tau! . Jom tambah koleksi nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu. . #tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #duckscarves #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #mirafilzah #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #ctdk - 4 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
❗New In❗
Tudung Instant Lace.
RM75 excluding postage.
.
Comes in 6 colours, semua cantik tau!
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #duckscarves #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #mirafilzah #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #ctdk

New In Tudung Instant Lace. RM75 excluding postage. . Comes in 6 colours, semua cantik tau! . Jom tambah koleksi nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu. . #tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #duckscarves #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #mirafilzah #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #ctdk - 4 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
❗New In❗
Tudung Instant Lace.
RM75 excluding postage.
.
Comes in 6 colours, semua cantik tau!
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #duckscarves #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #mirafilzah #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #ctdk

New In Tudung Instant Lace. RM75 excluding postage. . Comes in 6 colours, semua cantik tau! . Jom tambah koleksi nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu. . #tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #duckscarves #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #mirafilzah #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #ctdk - 4 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ?
.
WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot 💕💕💕
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +60142269201
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus#kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2#aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar#juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitfitrah

Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ? . WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu COD & Postage available ️ . WhatsApp +60142269201 . #fibershot  #daretobefit  #juzfit  #everyonecankurus #kurus  #kankukejarcintakamu  #nur  #nur2 #aqeefanaqi  #aamyrarosli  #amyramar #juzfitfeedback  #jomkurus  #befit  #gym  #juzfitfitrah - 4 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ?
.
WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot 💕💕💕
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +60142269201
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus#kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2#aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar#juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitfitrah

Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ? . WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu COD & Postage available ️ . WhatsApp +60142269201 . #fibershot  #daretobefit  #juzfit  #everyonecankurus #kurus  #kankukejarcintakamu  #nur  #nur2 #aqeefanaqi  #aamyrarosli  #amyramar #juzfitfeedback  #jomkurus  #befit  #gym  #juzfitfitrah - 4 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ?
.
WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot 💕💕💕
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +60142269201
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus#kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2#aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar#juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitfitrah

Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ? . WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu COD & Postage available ️ . WhatsApp +60142269201 . #fibershot  #daretobefit  #juzfit  #everyonecankurus #kurus  #kankukejarcintakamu  #nur  #nur2 #aqeefanaqi  #aamyrarosli  #amyramar #juzfitfeedback  #jomkurus  #befit  #gym  #juzfitfitrah - 4 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Pelik tak ? Amyra dah ada anak , tapi badan maintain je 🤔
.
Sebab ramai peminat yang tanya soalan tu dekat @aamyrarosli , dia bagitahu rahsia dia 😱@juzfit_fitrah
.
Apa rahsianya ? 😰
.
✨ JUZFIT FIBER SHOT BY AMYRA ✨
.
Siapa kata nak kurus tu susah ? Senang je la ... kami akan share 5 tips yang confirm akan kuruskan badan anda ‼️
.
Cepat whatsapp sis +60142269201
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +60142269201
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus#kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2#aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar#juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym

Pelik tak ? Amyra dah ada anak , tapi badan maintain je 🤔 . Sebab ramai peminat yang tanya soalan tu dekat @aamyrarosli  , dia bagitahu rahsia dia @juzfit_fitrah . Apa rahsianya ? . JUZFIT FIBER SHOT BY AMYRA . Siapa kata nak kurus tu susah ? Senang je la ... kami akan share 5 tips yang confirm akan kuruskan badan anda ️ . Cepat whatsapp sis +60142269201 . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu COD & Postage available ️ . WhatsApp +60142269201 . #fibershot  #daretobefit  #juzfit  #everyonecankurus #kurus  #kankukejarcintakamu  #nur  #nur2 #aqeefanaqi  #aamyrarosli  #amyramar #juzfitfeedback  #jomkurus  #befit  #gym - 4 hours ago

12 Likes
1 Comments
0
Pelik tak ? Amyra dah ada anak , tapi badan maintain je 🤔
.
Sebab ramai peminat yang tanya soalan tu dekat @aamyrarosli , dia bagitahu rahsia dia 😱
.
Apa rahsianya ? 😰
.
✨ JUZFIT FIBER SHOT BY AMYRA ✨
.
Siapa kata nak kurus tu susah ? Senang je la ... kami akan share 5 tips yang confirm akan kuruskan badan anda ‼️@juzfit_fitrah .
Cepat whatsapp sis +60142269201
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +60142269201
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus#kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2#aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar#juzfitfeedback #jomkurus #befit #gymshark

Pelik tak ? Amyra dah ada anak , tapi badan maintain je 🤔 . Sebab ramai peminat yang tanya soalan tu dekat @aamyrarosli  , dia bagitahu rahsia dia . Apa rahsianya ? . JUZFIT FIBER SHOT BY AMYRA . Siapa kata nak kurus tu susah ? Senang je la ... kami akan share 5 tips yang confirm akan kuruskan badan anda @juzfit_fitrah . Cepat whatsapp sis +60142269201 . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu COD & Postage available ️ . WhatsApp +60142269201 . #fibershot  #daretobefit  #juzfit  #everyonecankurus #kurus  #kankukejarcintakamu  #nur  #nur2 #aqeefanaqi  #aamyrarosli  #amyramar #juzfitfeedback  #jomkurus  #befit  #gymshark - 4 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
MEGASALE ON 🔥🔥🔥🔥
#ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku  #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita

MEGASALE ON #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita - 4 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
Pelik tak ? Amyra dah ada anak , tapi badan maintain je 🤔
.
Sebab ramai peminat yang tanya soalan tu dekat @aamyrarosli , dia bagitahu rahsia dia 😱
.
Apa rahsianya ? 😰
.
✨ JUZFIT FIBER SHOT BY AMYRA ✨
.
Siapa kata nak kurus tu susah ? Senang je la ... kami akan share 5 tips yang confirm akan kuruskan badan anda ‼️@juzfit_fitrah
.
Cepat whatsapp sis +60142269201
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +60142269201
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus#kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2#aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar#juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym

Pelik tak ? Amyra dah ada anak , tapi badan maintain je 🤔 . Sebab ramai peminat yang tanya soalan tu dekat @aamyrarosli  , dia bagitahu rahsia dia . Apa rahsianya ? . JUZFIT FIBER SHOT BY AMYRA . Siapa kata nak kurus tu susah ? Senang je la ... kami akan share 5 tips yang confirm akan kuruskan badan anda @juzfit_fitrah . Cepat whatsapp sis +60142269201 . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio sis tu COD & Postage available ️ . WhatsApp +60142269201 . #fibershot  #daretobefit  #juzfit  #everyonecankurus #kurus  #kankukejarcintakamu  #nur  #nur2 #aqeefanaqi  #aamyrarosli  #amyramar #juzfitfeedback  #jomkurus  #befit  #gym - 4 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Uols beli baju raya kat mana tahun ni ? Semua lawa lawa 😍

Uols beli baju raya kat mana tahun ni ? Semua lawa lawa - 6 hours ago

2,678 Likes
15 Comments
0
Ada yang gaji tak cukup pakai?
Nak bayar hutang lagi?
Gaji tak cukup pakai untuk tambah modal berniaga puasa nanti?

Khas untuk yang duduk 👇
Kuala lumpur/Selangor 😘
N.sembilan&Melaka 😘

Promosi hangat sedang mnenanti anda! -Apply 1000 dapat 1050 (Extra 50) 😍
-Apply 2000 dapat 2050+Freegift 😍
Dan banyak lagi okay 😍

Nak tahu lebih lanjut lagi? 😎
WHATSAPP RIANA SEKARANG 😇
CLICK LINK DI BIO DIRECT WS TAK PERLU SAVE LAGI 😬

#maluapabossku #dramasangat #diamenanturahsia #Kankukejarcintakamu #setelahcintaitupergi #artismalaysiaofficial #emmamaembong #sufiansuhaimi #haelhusaini #senangterhibur #blousecantik #tudungmurah #tudungbawal #kakilike #kakishare #bajuanakmurah #bajubaby #pencintamakan #menudiet #makanmana #siscubalagi #ehmalaysia #makeupkahwin #makeupmurah #majliskahwin #10yearchallenge #bizziboddy #aslegacy #harumnitafemininewash

Ada yang gaji tak cukup pakai? Nak bayar hutang lagi? Gaji tak cukup pakai untuk tambah modal berniaga puasa nanti? Khas untuk yang duduk Kuala lumpur/Selangor N.sembilan&Melaka Promosi hangat sedang mnenanti anda! -Apply 1000 dapat 1050 (Extra 50) -Apply 2000 dapat 2050+Freegift Dan banyak lagi okay Nak tahu lebih lanjut lagi? 😎 WHATSAPP RIANA SEKARANG 😇 CLICK LINK DI BIO DIRECT WS TAK PERLU SAVE LAGI 😬 #maluapabossku #dramasangat #diamenanturahsia #Kankukejarcintakamu #setelahcintaitupergi #artismalaysiaofficial #emmamaembong #sufiansuhaimi #haelhusaini #senangterhibur #blousecantik #tudungmurah #tudungbawal #kakilike #kakishare #bajuanakmurah #bajubaby #pencintamakan #menudiet #makanmana #siscubalagi #ehmalaysia #makeupkahwin #makeupmurah #majliskahwin #10yearchallenge #bizziboddy #aslegacy #harumnitafemininewash - 9 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Selamat berbuka puasa semua...
.
Klik link di bio coach untuk pendaftaran kurus selepas raya.
INSAF SELEPAS RAYA
0135337696
.
#teamcoachprettyzue #malaysiapositif
coachkurus # coachturunberatbadan # onlinecoach #akumahukurusonline #sayajual #coachkurusonline #sayanakkurus #gym #kurusdanfitsbelumraya #jomkurus #caranakkurus #slimmingproducts #senaman #makannasihat #jomkurus #cleanfood #cleandiet #kfc #mcdonald #sayasukamakancoklat #sayabencigemuk #tipskurus #tipskurus #KanKukejarCintaKamu #KKCK #PujaanHatiKanda #patahsayapbertongkatparuh
#diamenanturahsia#resepisihat #ketukketukramadhan

Selamat berbuka puasa semua... . Klik link di bio coach untuk pendaftaran kurus selepas raya. INSAF SELEPAS RAYA 0135337696 . #teamcoachprettyzue #malaysiapositif coachkurus # coachturunberatbadan # onlinecoach #akumahukurusonline #sayajual #coachkurusonline #sayanakkurus #gym #kurusdanfitsbelumraya #jomkurus #caranakkurus #slimmingproducts #senaman #makannasihat #jomkurus #cleanfood #cleandiet #kfc #mcdonald #sayasukamakancoklat #sayabencigemuk #tipskurus #tipskurus #KanKukejarCintaKamu #KKCK #PujaanHatiKanda #patahsayapbertongkatparuh #diamenanturahsia #resepisihat #ketukketukramadhan - 9 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Mana nak cari handsock yang bila dipakai rasa sejuk selesa dan kadang kadang tak rasa macam pakai handsock jer seharian😃 .

Nahh, nasib baik ada handsock Warda yang sangat selesa dan sesuai dipakai untuk apa-apa aktiviti sekalipun♥️ .

Sepasang Rm13 saja exclude postage tau😉
.
.
#handsocksmuslimah #handsocksruffle #handsocksplain #handsocksbella #handsocksadra #handsocksdalila #handsocksluna #handsocksdamia #handsocksdewidiamond #handsocksmaira #handsocksqayla #stokinmaryam #stokinfujin #ramadhankareem #salamramadhan #kankukejarcintakamu #nur2 #kankukejarcintamu #muslimahsejati #muslimahwear #muslimfashion #jomtutupaurat #sayajualmurah #handsocksmurah #handsockselesa

Mana nak cari handsock yang bila dipakai rasa sejuk selesa dan kadang kadang tak rasa macam pakai handsock jer seharian . Nahh, nasib baik ada handsock Warda yang sangat selesa dan sesuai dipakai untuk apa-apa aktiviti sekalipun️ . Sepasang Rm13 saja exclude postage tau . . #handsocksmuslimah #handsocksruffle #handsocksplain #handsocksbella #handsocksadra #handsocksdalila #handsocksluna #handsocksdamia #handsocksdewidiamond #handsocksmaira #handsocksqayla #stokinmaryam #stokinfujin #ramadhankareem #salamramadhan #kankukejarcintakamu #nur2 #kankukejarcintamu #muslimahsejati #muslimahwear #muslimfashion #jomtutupaurat #sayajualmurah #handsocksmurah #handsockselesa - 9 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Jom ‼️‼️
.
.
.
.
Jom singgah  @sisfel.malimmelaka
.
Berminat kan produk sisfel ? 😉
.
Jom whatsapp +011 55200309 atau tekan link di bio jer 😘❤️
.
#kuruslangsing #kurusdarirumah #kurusmudah #tipskurus #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kurussebelumkahwin #kurus2minggu #sayanakkurus #kurus7hari #kurusmurah #carakurus #kurusmalaysia #kurussecarasihat #nakkuruscepat #kurussihatcantik #juskurus #kurusselepasbersalin #kurusdenganselamat #kurusdansihat #kuruskanbadan #ctdk #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
#sisfel #sisfelwarriors #kapsulhormony #testimonisisfel#sisfel #sisfelwarriors #mealvy #sitahanlapar

Jom ️ . . . . Jom singgah @sisfel.malimmelaka . Berminat kan produk sisfel ? . Jom whatsapp +011 55200309 atau tekan link di bio jer ️ . #kuruslangsing #kurusdarirumah #kurusmudah #tipskurus #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kurussebelumkahwin #kurus2minggu #sayanakkurus #kurus7hari #kurusmurah #carakurus #kurusmalaysia #kurussecarasihat #nakkuruscepat #kurussihatcantik #juskurus #kurusselepasbersalin #kurusdenganselamat #kurusdansihat #kuruskanbadan #ctdk #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #sisfel #sisfelwarriors #kapsulhormony #testimonisisfel #sisfel #sisfelwarriors #mealvy #sitahanlapar - 9 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Jom rebut harga #MegaSales gilerrr2 utk #JubahAmmara ni cepattt uollsss 😘
.
.
Mana nak dapat jubah cantekkk cmni dengan macam2 FREE GIFT kita nak bagi tauuu, harga rm159 jurrr ?? 😱
.
.
Stok adalah TERHAD !! Siapa cepat dia dapat 💕
.
.
Order : 012-972 5236

Jom rebut harga #MegaSales gilerrr2 utk #JubahAmmara ni cepattt uollsss . . Mana nak dapat jubah cantekkk cmni dengan macam2 FREE GIFT kita nak bagi tauuu, harga rm159 jurrr ?? . . Stok adalah TERHAD !! Siapa cepat dia dapat . . Order : 012-972 5236 - 10 hours ago

38 Likes
1 Comments
0
Nak balik kampung raya ni, dah ada ke pyjamas yg sesuai untuk dipakai dekat sana nanti?

Baju tidur yg macam @zahirahmacwilson pakai ni, bukan setakat cantik jer tapi nampak sopan je kan 😊

Yg mana nak order tu masih sempat lagi tauuu 🙈

Kita ada buat PROMO 4PASANG RM200 tauu
Boleh lah ajak kengkawan ke sedara mara ke, adik or kakak join beli. Lagi banyak lagi jimat 😂

_

#patahsayapbertongkatparuh #dramasangat
#cintatanpahenti #pyjamasmurah #seriburindu #hantaranperkahwinan #cikreenencikngokngek #kekasihpaksarela #bajutidur #cariakudisyurga #shoppingraya #trending #bajutidurcouple #bajutidurmalaysia #akucintadia #pyjamasparty #kualalumpur #bridesmaid #janganbencicintaku #alamatnyacinta #selafazcinta #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #tv3malaysia #leftenanzana #alhaalfa #jodohjodohannisa
#setelahcintaitupergi #polisevo2

Nak balik kampung raya ni, dah ada ke pyjamas yg sesuai untuk dipakai dekat sana nanti? Baju tidur yg macam @zahirahmacwilson pakai ni, bukan setakat cantik jer tapi nampak sopan je kan Yg mana nak order tu masih sempat lagi tauuu Kita ada buat PROMO 4PASANG RM200 tauu Boleh lah ajak kengkawan ke sedara mara ke, adik or kakak join beli. Lagi banyak lagi jimat _ #patahsayapbertongkatparuh #dramasangat #cintatanpahenti #pyjamasmurah #seriburindu #hantaranperkahwinan #cikreenencikngokngek #kekasihpaksarela #bajutidur #cariakudisyurga #shoppingraya #trending #bajutidurcouple #bajutidurmalaysia #akucintadia #pyjamasparty #kualalumpur #bridesmaid #janganbencicintaku #alamatnyacinta #selafazcinta #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #tv3malaysia #leftenanzana #alhaalfa #jodohjodohannisa #setelahcintaitupergi #polisevo2 - 10 hours ago

199 Likes
1 Comments
0
JANGAN KACAU. NOT IN THE MOOD. 😱
.
Eyhh, apa hal dengan kau ni? Tadi okay, sekarang ...?!! 🤒
.
Aku asyik lupa je benda-benda meeting. Habis lah akuuu. Arghhh 😤
.
Rileksss, aku rasa kau perlukan M3 Bracelet ni lah. Best, banyak functions 😆
.
Cepat pergi ig @captain.gadget31

#gadget #pubg #chickendinner #cooler #sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang  #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #pali #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram

JANGAN KACAU. NOT IN THE MOOD. . Eyhh, apa hal dengan kau ni? Tadi okay, sekarang ...?!! 🤒 . Aku asyik lupa je benda-benda meeting. Habis lah akuuu. Arghhh . Rileksss, aku rasa kau perlukan M3 Bracelet ni lah. Best, banyak functions . Cepat pergi ig @captain.gadget31 #gadget #pubg #chickendinner #cooler #sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #pali #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram - 11 hours ago

14 Likes
5 Comments
0
BELLA FISHTAIL

PRICE : RM115 SM / RM120 SS
FREE POSTAGE
.
🔶Material baju Pearl Skin
🔷Material kain Batik Bali Marble Silk
🔶Lembut, sejuk dan tak jarang
🔷Warna-warna yg menawan
🔶Saiz S - XXL
🔷Cutting loose dan terletak cantik
🔶Kain duyung
🔷Zip sebelah kiri
🔶Pinggang getah kiri & kanan

#songketdesign #bajurayabatik
#bajurayasedondon #kebayapeplum
#kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu 
#cintatanpahenti #kurungriau
#cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh  #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara

BELLA FISHTAIL PRICE : RM115 SM / RM120 SS FREE POSTAGE . Material baju Pearl Skin Material kain Batik Bali Marble Silk Lembut, sejuk dan tak jarang Warna-warna yg menawan Saiz S - XXL Cutting loose dan terletak cantik Kain duyung Zip sebelah kiri Pinggang getah kiri & kanan #songketdesign #bajurayabatik #bajurayasedondon #kebayapeplum #kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu #cintatanpahenti #kurungriau #cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara - 11 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
Dinda ni material sama best dengan Bella , Maira & Warda ! So pepagi raya tu nak pakai handsocks eh takut panas tayah risau sebab Dinda ni sejuk je tau. Tang getah kat pergelangan tangan tu pun tak rasa sakit tau sebab getah dia elastik.
.
So fikir apa lagi? Cepat cepat masuk meminang Si Dinda ni 😍 pm sis anna ok tekan ja link di bio❤️
.
.
#handsocksmuslimah #handsocksruffle #handsocksplain #handsocksbella #handsocksadra #handsocksdalila #handsocksluna #handsocksdamia #handsocksdewidiamond #handsocksmaira #handsocksqayla #stokinmaryam #stokinfujin #ramadhankareem #salamramadhan #kankukejarcintakamu #nur2 #kankukejarcintamu #muslimahsejati #muslimahwear #muslimfashion #jomtutupaurat #sayajualmurah #handsocksmurah #handsockselesa

Dinda ni material sama best dengan Bella , Maira & Warda ! So pepagi raya tu nak pakai handsocks eh takut panas tayah risau sebab Dinda ni sejuk je tau. Tang getah kat pergelangan tangan tu pun tak rasa sakit tau sebab getah dia elastik. . So fikir apa lagi? Cepat cepat masuk meminang Si Dinda ni pm sis anna ok tekan ja link di bio️ . . #handsocksmuslimah #handsocksruffle #handsocksplain #handsocksbella #handsocksadra #handsocksdalila #handsocksluna #handsocksdamia #handsocksdewidiamond #handsocksmaira #handsocksqayla #stokinmaryam #stokinfujin #ramadhankareem #salamramadhan #kankukejarcintakamu #nur2 #kankukejarcintamu #muslimahsejati #muslimahwear #muslimfashion #jomtutupaurat #sayajualmurah #handsocksmurah #handsockselesa - 11 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
BELLA FISHTAIL

PRICE : RM115 SM / RM120 SS
FREE POSTAGE
.
🔶Material baju Pearl Skin
🔷Material kain Batik Bali Marble Silk
🔶Lembut, sejuk dan tak jarang
🔷Warna-warna yg menawan
🔶Saiz S - XXL
🔷Cutting loose dan terletak cantik
🔶Kain duyung
🔷Zip sebelah kiri
🔶Pinggang getah kiri & kanan

#songketdesign #bajurayabatik
#bajurayasedondon #kebayapeplum
#kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu 
#cintatanpahenti #kurungriau
#cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh  #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara

BELLA FISHTAIL PRICE : RM115 SM / RM120 SS FREE POSTAGE . Material baju Pearl Skin Material kain Batik Bali Marble Silk Lembut, sejuk dan tak jarang Warna-warna yg menawan Saiz S - XXL Cutting loose dan terletak cantik Kain duyung Zip sebelah kiri Pinggang getah kiri & kanan #songketdesign #bajurayabatik #bajurayasedondon #kebayapeplum #kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu #cintatanpahenti #kurungriau #cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara - 11 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
BELLA FISHTAIL

PRICE : RM115 SM / RM120 SS
FREE POSTAGE
.
🔶Material baju Pearl Skin
🔷Material kain Batik Bali Marble Silk
🔶Lembut, sejuk dan tak jarang
🔷Warna-warna yg menawan
🔶Saiz S - XXL
🔷Cutting loose dan terletak cantik
🔶Kain duyung
🔷Zip sebelah kiri
🔶Pinggang getah kiri & kanan

#songketdesign #bajurayabatik
#bajurayasedondon #kebayapeplum
#kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu 
#cintatanpahenti #kurungriau
#cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh  #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara

BELLA FISHTAIL PRICE : RM115 SM / RM120 SS FREE POSTAGE . Material baju Pearl Skin Material kain Batik Bali Marble Silk Lembut, sejuk dan tak jarang Warna-warna yg menawan Saiz S - XXL Cutting loose dan terletak cantik Kain duyung Zip sebelah kiri Pinggang getah kiri & kanan #songketdesign #bajurayabatik #bajurayasedondon #kebayapeplum #kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu #cintatanpahenti #kurungriau #cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara - 11 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
BELLA FISHTAIL

PRICE : RM115 SM / RM120 SS
FREE POSTAGE
.
🔶Material baju Pearl Skin
🔷Material kain Batik Bali Marble Silk
🔶Lembut, sejuk dan tak jarang
🔷Warna-warna yg menawan
🔶Saiz S - XXL
🔷Cutting loose dan terletak cantik
🔶Kain duyung
🔷Zip sebelah kiri
🔶Pinggang getah kiri & kanan

#songketdesign #bajurayabatik
#bajurayasedondon #kebayapeplum
#kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu 
#cintatanpahenti #kurungriau
#cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh  #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara

BELLA FISHTAIL PRICE : RM115 SM / RM120 SS FREE POSTAGE . Material baju Pearl Skin Material kain Batik Bali Marble Silk Lembut, sejuk dan tak jarang Warna-warna yg menawan Saiz S - XXL Cutting loose dan terletak cantik Kain duyung Zip sebelah kiri Pinggang getah kiri & kanan #songketdesign #bajurayabatik #bajurayasedondon #kebayapeplum #kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu #cintatanpahenti #kurungriau #cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara - 11 hours ago

12 Likes
1 Comments
0
Rugi kalau tak consume FiberShot ni sekarang! Ramai yg dah turun berkilo kilo! Maklum la raya ni kan nak pakai kebaya Uolss!🤗
.
Korang Comment je bwh ni “ NAK “ Team myra akan Dm korang..FREE guide sampai turun berat!
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio  tu 😉 COD & Postage available ❤️
.#sungaipetani #alorstar #penang#kulim #teamrayakedah 
WhatsApp ✅ +601114742930

#Rayawithjuzfit #Daretobefit #juzfit #Fibershot##fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha #alifazuz #budaktiktok#bazarpaknilonline #sungaipetani #rizalmanforzalora #karnivalteratakglamraya #misimengecil#moodrepublik#riuhinthecity

Rugi kalau tak consume FiberShot ni sekarang! Ramai yg dah turun berkilo kilo! Maklum la raya ni kan nak pakai kebaya Uolss!🤗 . Korang Comment je bwh ni “ NAK “ Team myra akan Dm korang..FREE guide sampai turun berat! . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio tu COD & Postage available ️ .#sungaipetani #alorstar #penang #kulim #teamrayakedah WhatsApp +601114742930 #Rayawithjuzfit #Daretobefit #juzfit #Fibershot ##fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha #alifazuz #budaktiktok #bazarpaknilonline #sungaipetani #rizalmanforzalora #karnivalteratakglamraya #misimengecil #moodrepublik #riuhinthecity - 12 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
*Material :*
*Body*- Soft Pearl Satin
.
Measurement :
Basic
Bidang : 50’
(+/-) Elastic Material
.
Specifications :
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
🛒Nak order
📲Klik link in bio for fast response .
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista  #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah

New Blooming Series . . *Material :* *Body*- Soft Pearl Satin . Measurement : Basic Bidang : 50’ (+/-) Elastic Material . Specifications : Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . 🛒Nak order Klik link in bio for fast response . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah - 12 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
*Material :*
*Body*- Soft Pearl Satin
.
Measurement :
Basic
Bidang : 50’
(+/-) Elastic Material
.
Specifications :
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
🛒Nak order
📲Klik link in bio for fast response .
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista  #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah

New Blooming Series . . *Material :* *Body*- Soft Pearl Satin . Measurement : Basic Bidang : 50’ (+/-) Elastic Material . Specifications : Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . 🛒Nak order Klik link in bio for fast response . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah - 12 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
*Material :*
*Body*- Soft Pearl Satin
.
Measurement :
Basic
Bidang : 50’
(+/-) Elastic Material
.
Specifications :
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
🛒Nak order
📲Klik link in bio for fast response .
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista  #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah

New Blooming Series . . *Material :* *Body*- Soft Pearl Satin . Measurement : Basic Bidang : 50’ (+/-) Elastic Material . Specifications : Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . 🛒Nak order Klik link in bio for fast response . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah - 12 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
*Material :*
*Body*- Soft Pearl Satin
.
Measurement :
Basic
Bidang : 50’
(+/-) Elastic Material
.
Specifications :
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
🛒Nak order
📲Klik link in bio for fast response .
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista  #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah

New Blooming Series . . *Material :* *Body*- Soft Pearl Satin . Measurement : Basic Bidang : 50’ (+/-) Elastic Material . Specifications : Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . 🛒Nak order Klik link in bio for fast response . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah - 12 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
*Material :*
*Body*- Soft Pearl Satin
.
Measurement :
Basic
Bidang : 50’
(+/-) Elastic Material
.
Specifications :
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
🛒Nak order
📲Klik link in bio for fast response .
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista  #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah

New Blooming Series . . *Material :* *Body*- Soft Pearl Satin . Measurement : Basic Bidang : 50’ (+/-) Elastic Material . Specifications : Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . 🛒Nak order Klik link in bio for fast response . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah - 13 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
*Material :*
*Body*- Soft Pearl Satin
.
Measurement :
Basic
Bidang : 50’
(+/-) Elastic Material
.
Specifications :
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
🛒Nak order
📲Klik link in bio for fast response
.
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista  #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah

New Blooming Series . . *Material :* *Body*- Soft Pearl Satin . Measurement : Basic Bidang : 50’ (+/-) Elastic Material . Specifications : Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . 🛒Nak order Klik link in bio for fast response . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bawalmurah #bawalsilk #shawljimmyscarves #tudungbawal #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingsquare #bloomingseries #printed #printedbawalmurah - 13 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
Material :
Body- Soft Pearl Satin
Awning- Scuba (jahit tulang)

Measurement :
Bidang : 50’ (+/-)
Front : 24inch (+/-)
Back : 37inch (+/-)
Face : 10.5inch (+/-) Specifications :
.
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl

New Blooming Series . . Material : Body- Soft Pearl Satin Awning- Scuba (jahit tulang) Measurement : Bidang : 50’ (+/-) Front : 24inch (+/-) Back : 37inch (+/-) Face : 10.5inch (+/-) Specifications : . Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl - 13 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
Material :
Body- Soft Pearl Satin
Awning- Scuba (jahit tulang)

Measurement :
Bidang : 50’ (+/-)
Front : 24inch (+/-)
Back : 37inch (+/-)
Face : 10.5inch (+/-) Specifications :
.
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl

New Blooming Series . . Material : Body- Soft Pearl Satin Awning- Scuba (jahit tulang) Measurement : Bidang : 50’ (+/-) Front : 24inch (+/-) Back : 37inch (+/-) Face : 10.5inch (+/-) Specifications : . Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl - 13 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
Material :
Body- Soft Pearl Satin
Awning- Scuba (jahit tulang)

Measurement :
Bidang : 50’ (+/-)
Front : 24inch (+/-)
Back : 37inch (+/-)
Face : 10.5inch (+/-) Specifications :
.
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl

New Blooming Series . . Material : Body- Soft Pearl Satin Awning- Scuba (jahit tulang) Measurement : Bidang : 50’ (+/-) Front : 24inch (+/-) Back : 37inch (+/-) Face : 10.5inch (+/-) Specifications : . Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl - 13 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
Material :
Body- Soft Pearl Satin
Awning- Scuba (jahit tulang)

Measurement :
Bidang : 50’ (+/-)
Front : 24inch (+/-)
Back : 37inch (+/-)
Face : 10.5inch (+/-) Specifications :
.
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl

New Blooming Series . . Material : Body- Soft Pearl Satin Awning- Scuba (jahit tulang) Measurement : Bidang : 50’ (+/-) Front : 24inch (+/-) Back : 37inch (+/-) Face : 10.5inch (+/-) Specifications : . Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl - 13 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
Material :
Body- Soft Pearl Satin
Awning- Scuba (jahit tulang)

Measurement :
Bidang : 50’ (+/-)
Front : 24inch (+/-)
Back : 37inch (+/-)
Face : 10.5inch (+/-) Specifications :
.
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl

New Blooming Series . . Material : Body- Soft Pearl Satin Awning- Scuba (jahit tulang) Measurement : Bidang : 50’ (+/-) Front : 24inch (+/-) Back : 37inch (+/-) Face : 10.5inch (+/-) Specifications : . Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl - 13 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🌹New Blooming Series🌹
.
.
Material :
Body- Soft Pearl Satin
Awning- Scuba (jahit tulang)

Measurement :
Bidang : 50’ (+/-)
Front : 24inch (+/-)
Back : 37inch (+/-)
Face : 10.5inch (+/-) Specifications :
.
💐Flowy and breathable
💐Adjustable to any bawal style
💐Jimmyscarves crystal for adornment at the back
💐Come with two version Instant and basic
💐Awning easy to shape with double stitched method
💐5 pastel colors available
.
.
#jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl

New Blooming Series . . Material : Body- Soft Pearl Satin Awning- Scuba (jahit tulang) Measurement : Bidang : 50’ (+/-) Front : 24inch (+/-) Back : 37inch (+/-) Face : 10.5inch (+/-) Specifications : . Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Come with two version Instant and basic Awning easy to shape with double stitched method 5 pastel colors available . . #jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarveshijab #hijab #hijabista #instantshawl #instantshawlmurah #shawl #shawljimmyscarves #instant #murah #bazaronline #bazaarmalaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #shawlmurah #blooming #blommingseries #nur2 #nur #kankukejarcintakamu #bloomingshawl #bloominginstantshawl - 13 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
MEGA SALES MELAMPAU BERMULAA SEKARANG!!!!!!!!
_
Harga mega sales ni memang menangis kalau tak grab. 96 jam sahaja taw mega sales ni 
_
#sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang  #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #pali #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajurayasedondon #rayasedondon #bajusedondon #cikreenencikngokngek #kuihkeriaantarabangsa #bajubigsaiz #bajuraya2019 #raya2019

MEGA SALES MELAMPAU BERMULAA SEKARANG!!!!!!!! _ Harga mega sales ni memang menangis kalau tak grab. 96 jam sahaja taw mega sales ni _ #sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #pali #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajurayasedondon #rayasedondon #bajusedondon #cikreenencikngokngek #kuihkeriaantarabangsa #bajubigsaiz #bajuraya2019 #raya2019 - 14 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊
.
*Material :*
*Body*- Sakura Chiffon
*Awning* - Soft Cotton (jahit tulang)
*Inner* - Soft cotton
.
*Measurement :*
(Bidang 50)
Front : 25inch (+/-)
Back : 38inch (+/-)
Face : 10inch (+/-)
.
*Specifications :*
🔹New Style Bawal Instant with inner neck
🔹Flowy and breathable
🔹Adjustable to any bawal style
🔹Jimmyscarves crystal for adornment at the back
🔹Awning and inner attached
🔹Awning easy to shape with double stitched method
🔹19 colors available
.
2pcs - low price+ free brooch
3pcs - low price + freepostage(semenanjung)
4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung)❤❤
.
.
#instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton

🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊 . *Material :* *Body*- Sakura Chiffon *Awning* - Soft Cotton (jahit tulang) *Inner* - Soft cotton . *Measurement :* (Bidang 50) Front : 25inch (+/-) Back : 38inch (+/-) Face : 10inch (+/-) . *Specifications :* New Style Bawal Instant with inner neck Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Awning and inner attached Awning easy to shape with double stitched method 19 colors available . 2pcs - low price+ free brooch 3pcs - low price + freepostage(semenanjung) 4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung) . . #instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton - 14 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊
.
*Material :*
*Body*- Sakura Chiffon
*Awning* - Soft Cotton (jahit tulang)
*Inner* - Soft cotton
.
*Measurement :*
(Bidang 50)
Front : 25inch (+/-)
Back : 38inch (+/-)
Face : 10inch (+/-)
.
*Specifications :*
🔹New Style Bawal Instant with inner neck
🔹Flowy and breathable
🔹Adjustable to any bawal style
🔹Jimmyscarves crystal for adornment at the back
🔹Awning and inner attached
🔹Awning easy to shape with double stitched method
🔹19 colors available
.
2pcs - low price+ free brooch
3pcs - low price + freepostage(semenanjung)
4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung)❤❤
.
.
#instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton

🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊 . *Material :* *Body*- Sakura Chiffon *Awning* - Soft Cotton (jahit tulang) *Inner* - Soft cotton . *Measurement :* (Bidang 50) Front : 25inch (+/-) Back : 38inch (+/-) Face : 10inch (+/-) . *Specifications :* New Style Bawal Instant with inner neck Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Awning and inner attached Awning easy to shape with double stitched method 19 colors available . 2pcs - low price+ free brooch 3pcs - low price + freepostage(semenanjung) 4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung) . . #instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton - 14 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊
.
*Material :*
*Body*- Sakura Chiffon
*Awning* - Soft Cotton (jahit tulang)
*Inner* - Soft cotton
.
*Measurement :*
(Bidang 50)
Front : 25inch (+/-)
Back : 38inch (+/-)
Face : 10inch (+/-)
.
*Specifications :*
🔹New Style Bawal Instant with inner neck
🔹Flowy and breathable
🔹Adjustable to any bawal style
🔹Jimmyscarves crystal for adornment at the back
🔹Awning and inner attached
🔹Awning easy to shape with double stitched method
🔹19 colors available
.
2pcs - low price+ free brooch
3pcs - low price + freepostage(semenanjung)
4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung)❤❤
.
.
#instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton

🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊 . *Material :* *Body*- Sakura Chiffon *Awning* - Soft Cotton (jahit tulang) *Inner* - Soft cotton . *Measurement :* (Bidang 50) Front : 25inch (+/-) Back : 38inch (+/-) Face : 10inch (+/-) . *Specifications :* New Style Bawal Instant with inner neck Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Awning and inner attached Awning easy to shape with double stitched method 19 colors available . 2pcs - low price+ free brooch 3pcs - low price + freepostage(semenanjung) 4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung) . . #instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton - 14 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊
.
*Material :*
*Body*- Sakura Chiffon
*Awning* - Soft Cotton (jahit tulang)
*Inner* - Soft cotton
.
*Measurement :*
(Bidang 50)
Front : 25inch (+/-)
Back : 38inch (+/-)
Face : 10inch (+/-)
.
*Specifications :*
🔹New Style Bawal Instant with inner neck
🔹Flowy and breathable
🔹Adjustable to any bawal style
🔹Jimmyscarves crystal for adornment at the back
🔹Awning and inner attached
🔹Awning easy to shape with double stitched method
🔹19 colors available
.
2pcs - low price+ free brooch
3pcs - low price + freepostage(semenanjung)
4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung)❤❤
.
.
#instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton

🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊 . *Material :* *Body*- Sakura Chiffon *Awning* - Soft Cotton (jahit tulang) *Inner* - Soft cotton . *Measurement :* (Bidang 50) Front : 25inch (+/-) Back : 38inch (+/-) Face : 10inch (+/-) . *Specifications :* New Style Bawal Instant with inner neck Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Awning and inner attached Awning easy to shape with double stitched method 19 colors available . 2pcs - low price+ free brooch 3pcs - low price + freepostage(semenanjung) 4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung) . . #instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton - 14 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊
.
*Material :*
*Body*- Sakura Chiffon
*Awning* - Soft Cotton (jahit tulang)
*Inner* - Soft cotton
.
*Measurement :*
(Bidang 50)
Front : 25inch (+/-)
Back : 38inch (+/-)
Face : 10inch (+/-)
.
*Specifications :*
🔹New Style Bawal Instant with inner neck
🔹Flowy and breathable
🔹Adjustable to any bawal style
🔹Jimmyscarves crystal for adornment at the back
🔹Awning and inner attached
🔹Awning easy to shape with double stitched method
🔹19 colors available
.
2pcs - low price+ free brooch
3pcs - low price + freepostage(semenanjung)
4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung)❤❤
.
.
#instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton

🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊 . *Material :* *Body*- Sakura Chiffon *Awning* - Soft Cotton (jahit tulang) *Inner* - Soft cotton . *Measurement :* (Bidang 50) Front : 25inch (+/-) Back : 38inch (+/-) Face : 10inch (+/-) . *Specifications :* New Style Bawal Instant with inner neck Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Awning and inner attached Awning easy to shape with double stitched method 19 colors available . 2pcs - low price+ free brooch 3pcs - low price + freepostage(semenanjung) 4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung) . . #instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton - 14 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊
.
*Material :*
*Body*- Sakura Chiffon
*Awning* - Soft Cotton (jahit tulang)
*Inner* - Soft cotton
.
*Measurement :*
(Bidang 50)
Front : 25inch (+/-)
Back : 38inch (+/-)
Face : 10inch (+/-)
.
*Specifications :*
🔹New Style Bawal Instant with inner neck
🔹Flowy and breathable
🔹Adjustable to any bawal style
🔹Jimmyscarves crystal for adornment at the back
🔹Awning and inner attached
🔹Awning easy to shape with double stitched method
🔹19 colors available
.
2pcs - low price+ free brooch
3pcs - low price + freepostage(semenanjung)
4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung)❤❤
.
.
#instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton

🕊LUBNA - NEW BAWAL CLASSIC🕊 . *Material :* *Body*- Sakura Chiffon *Awning* - Soft Cotton (jahit tulang) *Inner* - Soft cotton . *Measurement :* (Bidang 50) Front : 25inch (+/-) Back : 38inch (+/-) Face : 10inch (+/-) . *Specifications :* New Style Bawal Instant with inner neck Flowy and breathable Adjustable to any bawal style Jimmyscarves crystal for adornment at the back Awning and inner attached Awning easy to shape with double stitched method 19 colors available . 2pcs - low price+ free brooch 3pcs - low price + freepostage(semenanjung) 4pcs - low price + free brooch + freepostage(semenanjung) . . #instantshawl #instantbawal #tudungbawalinstant #tudungbawal #bawal #bawalcotton #cotton #jimmyscarvesofficialreseller #jimmyscarves #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #pia #lubnabawal #lubnabawaljimmyscarves #murah #tudungbawalmurah #tudungbawalcotton - 14 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
MEGASALE ON

#ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku  #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita #cariakudisyurga #malaysiatrending #bajurayaviral

MEGASALE ON #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita #cariakudisyurga #malaysiatrending #bajurayaviral - 14 hours ago

24 Likes
1 Comments
0
Rugi kalau tak consume FiberShot ni sekarang! Ramai yg dah turun berkilo kilo! Maklum la raya ni kan nak pakai kebaya Uolss!🤗
.
Korang Comment je bwh ni “ NAK “ Team myra akan Dm korang..FREE guide sampai turun berat!
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio  tu 😉 COD & Postage available ❤️
.#sungaipetani #alorstar #penang#kulim #teamrayakedah 
WhatsApp ✅ +601114742930

#Rayawithjuzfit #Daretobefit #juzfit #Fibershot##fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha #alifazuz #budaktiktok#bazarpaknilonline #sungaipetani #rizalmanforzalora #karnivalteratakglamraya #misimengecil#moodrepublik#riuhinthecity

Rugi kalau tak consume FiberShot ni sekarang! Ramai yg dah turun berkilo kilo! Maklum la raya ni kan nak pakai kebaya Uolss!🤗 . Korang Comment je bwh ni “ NAK “ Team myra akan Dm korang..FREE guide sampai turun berat! . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio tu COD & Postage available ️ .#sungaipetani #alorstar #penang #kulim #teamrayakedah WhatsApp +601114742930 #Rayawithjuzfit #Daretobefit #juzfit #Fibershot ##fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha #alifazuz #budaktiktok #bazarpaknilonline #sungaipetani #rizalmanforzalora #karnivalteratakglamraya #misimengecil #moodrepublik #riuhinthecity - 14 hours ago

13 Likes
1 Comments
0
Rugi kalau tak consume FiberShot ni sekarang! Ramai yg dah turun berkilo kilo! Maklum la raya ni kan nak pakai kebaya Uolss!🤗
.
Korang Comment je bwh ni “ NAK “ Team myra akan Dm korang..FREE guide sampai turun berat!
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio  tu 😉 COD & Postage available ❤️
.#sungaipetani #alorstar #penang#kulim #teamrayakedah 
WhatsApp ✅ +601114742930

#Rayawithjuzfit #Daretobefit #juzfit #Fibershot##fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha #alifazuz #budaktiktok#bazarpaknilonline #sungaipetani #rizalmanforzalora #karnivalteratakglamraya #misimengecil#moodrepublik#riuhinthecity

Rugi kalau tak consume FiberShot ni sekarang! Ramai yg dah turun berkilo kilo! Maklum la raya ni kan nak pakai kebaya Uolss!🤗 . Korang Comment je bwh ni “ NAK “ Team myra akan Dm korang..FREE guide sampai turun berat! . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio tu COD & Postage available ️ .#sungaipetani #alorstar #penang #kulim #teamrayakedah WhatsApp +601114742930 #Rayawithjuzfit #Daretobefit #juzfit #Fibershot ##fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha #alifazuz #budaktiktok #bazarpaknilonline #sungaipetani #rizalmanforzalora #karnivalteratakglamraya #misimengecil #moodrepublik #riuhinthecity - 14 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
Mama Dont Worry ni bukan baby je boleh guna tau. Orang dewasa pun boleh guna. .
Untuk yang ada masalah rambut gugur kronik tu. Sya suggest sangat guna MDW ni. Banyak dah mummy yang kabo rambut gugur makin kurang lepas apply MDW ni. Bestkan?
.
Untuk ayah-ayah atau suami yang ada masalah rambut gugur dan botak sebahagian tempat pun boleh apply jugak. Memang kita ciptakan MDW ni untuk kegunaan seisi keluarga 😊
.
Kalau nak tahu ada GABUNGAN EKSTRAK BUAH KERAS, BIJI BETIK DAN MINYAK KELAPA dalam MDW ni.  So MDW 27 kali ganda lebih effective dalam melebatkan rambut berbanding minyak Argan tau.
.
.
Jom grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. .
.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰
..
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2

Mama Dont Worry ni bukan baby je boleh guna tau. Orang dewasa pun boleh guna. . Untuk yang ada masalah rambut gugur kronik tu. Sya suggest sangat guna MDW ni. Banyak dah mummy yang kabo rambut gugur makin kurang lepas apply MDW ni. Bestkan? . Untuk ayah-ayah atau suami yang ada masalah rambut gugur dan botak sebahagian tempat pun boleh apply jugak. Memang kita ciptakan MDW ni untuk kegunaan seisi keluarga . Kalau nak tahu ada GABUNGAN EKSTRAK BUAH KERAS, BIJI BETIK DAN MINYAK KELAPA dalam MDW ni. So MDW 27 kali ganda lebih effective dalam melebatkan rambut berbanding minyak Argan tau. . . Jom grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. . . Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰 .. #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2 - 15 hours ago

46 Likes
0 Comments
0
Mama Dont Worry ni bukan baby je boleh guna tau. Orang dewasa pun boleh guna. .
Untuk yang ada masalah rambut gugur kronik tu. Sya suggest sangat guna MDW ni. Banyak dah mummy yang kabo rambut gugur makin kurang lepas apply MDW ni. Bestkan?
.
Untuk ayah-ayah atau suami yang ada masalah rambut gugur dan botak sebahagian tempat pun boleh apply jugak. Memang kita ciptakan MDW ni untuk kegunaan seisi keluarga 😊
.
Kalau nak tahu ada GABUNGAN EKSTRAK BUAH KERAS, BIJI BETIK DAN MINYAK KELAPA dalam MDW ni.  So MDW 27 kali ganda lebih effective dalam melebatkan rambut berbanding minyak Argan tau.
.
.
Jom grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. .
.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰
..
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2

Mama Dont Worry ni bukan baby je boleh guna tau. Orang dewasa pun boleh guna. . Untuk yang ada masalah rambut gugur kronik tu. Sya suggest sangat guna MDW ni. Banyak dah mummy yang kabo rambut gugur makin kurang lepas apply MDW ni. Bestkan? . Untuk ayah-ayah atau suami yang ada masalah rambut gugur dan botak sebahagian tempat pun boleh apply jugak. Memang kita ciptakan MDW ni untuk kegunaan seisi keluarga . Kalau nak tahu ada GABUNGAN EKSTRAK BUAH KERAS, BIJI BETIK DAN MINYAK KELAPA dalam MDW ni. So MDW 27 kali ganda lebih effective dalam melebatkan rambut berbanding minyak Argan tau. . . Jom grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. . . Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰 .. #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2 - 15 hours ago

46 Likes
0 Comments
0
Mama Dont Worry ni bukan baby je boleh guna tau. Orang dewasa pun boleh guna. .
Untuk yang ada masalah rambut gugur kronik tu. Sya suggest sangat guna MDW ni. Banyak dah mummy yang kabo rambut gugur makin kurang lepas apply MDW ni. Bestkan?
.
Untuk ayah-ayah atau suami yang ada masalah rambut gugur dan botak sebahagian tempat pun boleh apply jugak. Memang kita ciptakan MDW ni untuk kegunaan seisi keluarga 😊
.
Kalau nak tahu ada GABUNGAN EKSTRAK BUAH KERAS, BIJI BETIK DAN MINYAK KELAPA dalam MDW ni.  So MDW 27 kali ganda lebih effective dalam melebatkan rambut berbanding minyak Argan tau.
.
.
Jom grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. .
.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰
..
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2

Mama Dont Worry ni bukan baby je boleh guna tau. Orang dewasa pun boleh guna. . Untuk yang ada masalah rambut gugur kronik tu. Sya suggest sangat guna MDW ni. Banyak dah mummy yang kabo rambut gugur makin kurang lepas apply MDW ni. Bestkan? . Untuk ayah-ayah atau suami yang ada masalah rambut gugur dan botak sebahagian tempat pun boleh apply jugak. Memang kita ciptakan MDW ni untuk kegunaan seisi keluarga . Kalau nak tahu ada GABUNGAN EKSTRAK BUAH KERAS, BIJI BETIK DAN MINYAK KELAPA dalam MDW ni. So MDW 27 kali ganda lebih effective dalam melebatkan rambut berbanding minyak Argan tau. . . Jom grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. . . Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰 .. #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2 - 15 hours ago

44 Likes
0 Comments
0
Jom grab sempena promosi ramadhan ni! Harga mmg turun kaw² nihh. Sampai 30 jun je tau. Rm1 tiap pembelian juga akan didermakan. Haa membeli sambil mnderma. Uisshhh dahla harga murah? Nak ke nak? 😁
.
FREEGIFT PUN ADA TAUU 😘
.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰
..
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2

Jom grab sempena promosi ramadhan ni! Harga mmg turun kaw² nihh. Sampai 30 jun je tau. Rm1 tiap pembelian juga akan didermakan. Haa membeli sambil mnderma. Uisshhh dahla harga murah? Nak ke nak? . FREEGIFT PUN ADA TAUU . Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰 .. #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2 - 15 hours ago

46 Likes
0 Comments
0
Jom grab sempena promosi ramadhan ni! Harga mmg turun kaw² nihh. Sampai 30 jun je tau. Rm1 tiap pembelian juga akan didermakan. Haa membeli sambil mnderma. Uisshhh dahla harga murah? Nak ke nak? 😁
.
FREEGIFT PUN ADA TAUU 😘
.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰
..
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2

Jom grab sempena promosi ramadhan ni! Harga mmg turun kaw² nihh. Sampai 30 jun je tau. Rm1 tiap pembelian juga akan didermakan. Haa membeli sambil mnderma. Uisshhh dahla harga murah? Nak ke nak? . FREEGIFT PUN ADA TAUU . Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰 .. #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2 - 15 hours ago

43 Likes
0 Comments
0
Jom grab sempena promosi ramadhan ni! Harga mmg turun kaw² nihh. Sampai 30 jun je tau. Rm1 tiap pembelian juga akan didermakan. Haa membeli sambil mnderma. Uisshhh dahla harga murah? Nak ke nak? 😁
.
FREEGIFT PUN ADA TAUU 😘
.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰
..
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2

Jom grab sempena promosi ramadhan ni! Harga mmg turun kaw² nihh. Sampai 30 jun je tau. Rm1 tiap pembelian juga akan didermakan. Haa membeli sambil mnderma. Uisshhh dahla harga murah? Nak ke nak? . FREEGIFT PUN ADA TAUU . Berminat boleh tekan link kat bio okay 🥰 .. #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #trending #nur2 - 15 hours ago

44 Likes
0 Comments
0
Fikir-fikir berapa lama mau fikir da 😅.
.
Fikir sahaja tak dapat ubah apa2 yea. Korangk baru ade kesedaran. Ada kesedaran kalau tanpa tindakan tiada manfaat pun. Contohnya kita ada kesedaran ttg bahaya obesiti. Tapi kita tak de jaga pemakanan kita pun. Korank ase kan siapa yg bahaya sebenarnya ni kan 😄. .
So bila dah insaf..jom kita bertindak yea. Hakak bebel pulak yea...😄. Bertindak sekarang yg mudah2 dulu yea, kita ni manusia biasa je, bukan robot tukar suiz terus jd lain. .
Cara perubahan awal:
❤️ pilih cara masak kukus, panggang, rebus
❤️ ambil makanan ikut portion anda
❤️cukupkan ambil air sekurangnya 8 gelas sehari
.
Buat jer 3 tu dlu...bg yg newbies yea. ❤️
.
Keep on notifications, nnt kita kongsi lagi yea.
.
Klik link di bio coach untuk pendaftaran kurus selepas raya.
INSAF SELEPAS RAYA
0135337696
.
#teamcoachprettyzue #malaysiapositif
coachkurus # coachturunberatbadan # onlinecoach #akumahukurusonline #sayajual #coachkurusonline #sayanakkurus #gym #kurusdanfitsbelumraya #jomkurus #caranakkurus #slimmingproducts #senaman #makannasihat #jomkurus #cleanfood #cleandiet #kfc #mcdonald #sayasukamakancoklat #sayabencigemuk #tipskurus #tipskurus #KanKukejarCintaKamu #KKCK #PujaanHatiKanda #patahsayapbertongkatparuh
#diamenanturahsia#resepisihat #ketukketukramadhan

Fikir-fikir berapa lama mau fikir da . . Fikir sahaja tak dapat ubah apa2 yea. Korangk baru ade kesedaran. Ada kesedaran kalau tanpa tindakan tiada manfaat pun. Contohnya kita ada kesedaran ttg bahaya obesiti. Tapi kita tak de jaga pemakanan kita pun. Korank ase kan siapa yg bahaya sebenarnya ni kan . . So bila dah insaf..jom kita bertindak yea. Hakak bebel pulak yea.... Bertindak sekarang yg mudah2 dulu yea, kita ni manusia biasa je, bukan robot tukar suiz terus jd lain. . Cara perubahan awal: ️ pilih cara masak kukus, panggang, rebus ️ ambil makanan ikut portion anda ️cukupkan ambil air sekurangnya 8 gelas sehari . Buat jer 3 tu dlu...bg yg newbies yea. ️ . Keep on notifications, nnt kita kongsi lagi yea. . Klik link di bio coach untuk pendaftaran kurus selepas raya. INSAF SELEPAS RAYA 0135337696 . #teamcoachprettyzue #malaysiapositif coachkurus # coachturunberatbadan # onlinecoach #akumahukurusonline #sayajual #coachkurusonline #sayanakkurus #gym #kurusdanfitsbelumraya #jomkurus #caranakkurus #slimmingproducts #senaman #makannasihat #jomkurus #cleanfood #cleandiet #kfc #mcdonald #sayasukamakancoklat #sayabencigemuk #tipskurus #tipskurus #KanKukejarCintaKamu #KKCK #PujaanHatiKanda #patahsayapbertongkatparuh #diamenanturahsia #resepisihat #ketukketukramadhan - 16 hours ago

23 Likes
1 Comments
0
Ramai jugak yang request warna ni kat post sebelum ni , haa siapa team Midnight Blue sila munculkan diri ! 😘.
.
Disign Safiyyah Abaya #abayaraya yang simple and manis ni letops sangat kalau digayakan ke majlis undangan 😘 .
Ada jiwa yang dah mula meronta ronta ke ?🙊. .
.
.
#abayaraya #rayawithabaya #abayacardiganmurah #cardiganabaya #abayaopenfront #abayasenangsarung #abayaflowly #abayamurah #abayamosscrepe #abayajubah #jubahopenfront #jubahcardigan #jubahmurah #jubahmurah #jubahcantik #jubahflowly #jubahmuslimah #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #avengersendgame #bikerskental2 #curicuricinta #nur2 #bajuraya2019 #jubahraya2019 #koleksiraya2019 #cariakudisyurga

Ramai jugak yang request warna ni kat post sebelum ni , haa siapa team Midnight Blue sila munculkan diri ! . . Disign Safiyyah Abaya #abayaraya yang simple and manis ni letops sangat kalau digayakan ke majlis undangan . Ada jiwa yang dah mula meronta ronta ke ?. . . . #abayaraya #rayawithabaya #abayacardiganmurah #cardiganabaya #abayaopenfront #abayasenangsarung #abayaflowly #abayamurah #abayamosscrepe #abayajubah #jubahopenfront #jubahcardigan #jubahmurah #jubahmurah #jubahcantik #jubahflowly #jubahmuslimah #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #avengersendgame #bikerskental2 #curicuricinta #nur2 #bajuraya2019 #jubahraya2019 #koleksiraya2019 #cariakudisyurga - 16 hours ago

31 Likes
1 Comments
0
SYAWAL SALE 📢📢
ATISHA JUBAH

PRICE : RM79 SM / RM84 SS
FREE POSTAGE
.
*SELEPAS HABIS PUASA, HARGA ADD KOS POSTAGE YAA 😊
.
🌸Material Royal Thai Silk
🌸Tak panas, tak nipis
🌸Less Ironing dan easy washable
🌸Cutting A tak nampak bentuk badan
🌸Size XS-3XL
🌸6 color meruntun kalbu
🌸Poket di kanan baju
🌸Mesra wudhu, zip di 
bahagian lengan
🌸Mesra menyusu, zip di 
bahagian dada

#songketdesign #bajurayabatik
#bajurayasedondon #jubahfloral
#kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu 
#cintatanpahenti #jubahprinted
#cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh  #kurunglycra #jubahmoden #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara

SYAWAL SALE ATISHA JUBAH PRICE : RM79 SM / RM84 SS FREE POSTAGE . *SELEPAS HABIS PUASA, HARGA ADD KOS POSTAGE YAA . Material Royal Thai Silk Tak panas, tak nipis Less Ironing dan easy washable Cutting A tak nampak bentuk badan Size XS-3XL 6 color meruntun kalbu Poket di kanan baju Mesra wudhu, zip di bahagian lengan Mesra menyusu, zip di bahagian dada #songketdesign #bajurayabatik #bajurayasedondon #jubahfloral #kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu #cintatanpahenti #jubahprinted #cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh #kurunglycra #jubahmoden #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara - 17 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
SYAWAL SALE 📢📢
ATISHA JUBAH

PRICE : RM79 SM / RM84 SS
FREE POSTAGE
.
*SELEPAS HABIS PUASA, HARGA ADD KOS POSTAGE YAA 😊
.
🌸Material Royal Thai Silk
🌸Tak panas, tak nipis
🌸Less Ironing dan easy washable
🌸Cutting A tak nampak bentuk badan
🌸Size XS-3XL
🌸6 color meruntun kalbu
🌸Poket di kanan baju
🌸Mesra wudhu, zip di 
bahagian lengan
🌸Mesra menyusu, zip di 
bahagian dada

#songketdesign #bajurayabatik
#bajurayasedondon #jubahfloral
#kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu 
#cintatanpahenti #jubahprinted
#cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh  #kurunglycra #jubahmoden #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara

SYAWAL SALE ATISHA JUBAH PRICE : RM79 SM / RM84 SS FREE POSTAGE . *SELEPAS HABIS PUASA, HARGA ADD KOS POSTAGE YAA . Material Royal Thai Silk Tak panas, tak nipis Less Ironing dan easy washable Cutting A tak nampak bentuk badan Size XS-3XL 6 color meruntun kalbu Poket di kanan baju Mesra wudhu, zip di bahagian lengan Mesra menyusu, zip di bahagian dada #songketdesign #bajurayabatik #bajurayasedondon #jubahfloral #kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu #cintatanpahenti #jubahprinted #cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh #kurunglycra #jubahmoden #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara - 17 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ?
.
WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot 💕💕💕
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio syaqirah tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +60137900058
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus#kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2#aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar#juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha

Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ? . WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio syaqirah tu COD & Postage available ️ . WhatsApp +60137900058 . #fibershot  #daretobefit  #juzfit  #everyonecankurus #kurus  #kankukejarcintakamu  #nur  #nur2 #aqeefanaqi  #aamyrarosli  #amyramar #juzfitfeedback  #jomkurus  #befit  #gym  #juzfitasha - 17 hours ago

22 Likes
0 Comments
0
AWAS ❌ .
❌JANGAN BARING LEPAS KENYANG ❌
.
.
.
.
.
Jom singgah  @sisfel.malimmelaka
.
Berminat kan produk sisfel ? 😉
.
Jom whatsapp +011 55200309 atau tekan link di bio jer 😘❤️
.
#kuruslangsing #kurusdarirumah #kurusmudah #tipskurus #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kurussebelumkahwin #kurus2minggu #sayanakkurus #kurus7hari #kurusmurah #carakurus #kurusmalaysia #kurussecarasihat #nakkuruscepat #kurussihatcantik #juskurus #kurusselepasbersalin #kurusdenganselamat #kurusdansihat #kuruskanbadan #ctdk #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
#sisfel #sisfelwarriors #kapsulhormony #testimonisisfel#sisfel #sisfelwarriors #mealvy #sitahanlapar

AWAS . JANGAN BARING LEPAS KENYANG . . . . . Jom singgah @sisfel.malimmelaka . Berminat kan produk sisfel ? . Jom whatsapp +011 55200309 atau tekan link di bio jer ️ . #kuruslangsing #kurusdarirumah #kurusmudah #tipskurus #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kurussebelumkahwin #kurus2minggu #sayanakkurus #kurus7hari #kurusmurah #carakurus #kurusmalaysia #kurussecarasihat #nakkuruscepat #kurussihatcantik #juskurus #kurusselepasbersalin #kurusdenganselamat #kurusdansihat #kuruskanbadan #ctdk #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #sisfel #sisfelwarriors #kapsulhormony #testimonisisfel #sisfel #sisfelwarriors #mealvy #sitahanlapar - 17 hours ago

24 Likes
0 Comments
0
Bersalam-salaman memohon ampun di pagi raya 😍
.
.
Lagi sweet sbb diserikan dgn set sedondon #QEENSRAYA yg pasti memberi aura bahagia dan gembira 💕
.
.
Satu set cuma rm255 + FREE postage + FREE shawl ❤️ (tak payah pening nak cari tudung raya dahhh, kami dah bg siap2)
.
.
Order : 012-972 5236

Bersalam-salaman memohon ampun di pagi raya . . Lagi sweet sbb diserikan dgn set sedondon #QEENSRAYA yg pasti memberi aura bahagia dan gembira . . Satu set cuma rm255 + FREE postage + FREE shawl ️ (tak payah pening nak cari tudung raya dahhh, kami dah bg siap2) . . Order : 012-972 5236 - 18 hours ago

48 Likes
1 Comments
0
SYAWAL SALE 📢📢
AULIYA KURUNG

PRICE : RM75 SM / RM80 SS
FREE POSTAGE
.
*SELEPAS HABIS PUASA, HARGA KENA ADD KOS POSTAGE YAA 😊
.
📌Material COMO CREPE
📌Tak panas, tak jarang dan tak melekap dibadan
📌Bersifat "Less Ironing" dan "Easy Washable"
📌Cutting loose, tak ikut badan
📌Kain duyung dan berzip serta getah separuh kiri kanan
📌Poket sebelah kanan baju
📌Mesra wudhu' & menyusu
📌Padded span di bahu buatkan baju terletak elok
📌Size XS-XXL

#songketdesign #bajurayabatik
#bajurayasedondon #kebayapeplum
#kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu 
#cintatanpahenti #kurungriau
#cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh  #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara

SYAWAL SALE AULIYA KURUNG PRICE : RM75 SM / RM80 SS FREE POSTAGE . *SELEPAS HABIS PUASA, HARGA KENA ADD KOS POSTAGE YAA . Material COMO CREPE Tak panas, tak jarang dan tak melekap dibadan Bersifat "Less Ironing" dan "Easy Washable" Cutting loose, tak ikut badan Kain duyung dan berzip serta getah separuh kiri kanan Poket sebelah kanan baju Mesra wudhu' & menyusu Padded span di bahu buatkan baju terletak elok Size XS-XXL #songketdesign #bajurayabatik #bajurayasedondon #kebayapeplum #kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu #cintatanpahenti #kurungriau #cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara - 19 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
SYAWAL SALE 📢📢
AULIYA KURUNG

PRICE : RM75 SM / RM80 SS
FREE POSTAGE
.
*SELEPAS HABIS PUASA, HARGA KENA ADD KOS POSTAGE YAA 😊
.
📌Material COMO CREPE
📌Tak panas, tak jarang dan tak melekap dibadan
📌Bersifat "Less Ironing" dan "Easy Washable"
📌Cutting loose, tak ikut badan
📌Kain duyung dan berzip serta getah separuh kiri kanan
📌Poket sebelah kanan baju
📌Mesra wudhu' & menyusu
📌Padded span di bahu buatkan baju terletak elok
📌Size XS-XXL

#songketdesign #bajurayabatik
#bajurayasedondon #kebayapeplum
#kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu 
#cintatanpahenti #kurungriau
#cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh  #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara

SYAWAL SALE AULIYA KURUNG PRICE : RM75 SM / RM80 SS FREE POSTAGE . *SELEPAS HABIS PUASA, HARGA KENA ADD KOS POSTAGE YAA . Material COMO CREPE Tak panas, tak jarang dan tak melekap dibadan Bersifat "Less Ironing" dan "Easy Washable" Cutting loose, tak ikut badan Kain duyung dan berzip serta getah separuh kiri kanan Poket sebelah kanan baju Mesra wudhu' & menyusu Padded span di bahu buatkan baju terletak elok Size XS-XXL #songketdesign #bajurayabatik #bajurayasedondon #kebayapeplum #kebayasongket #bajusedondon #sedondonibuanak #kankukejarcintakamu #cintatanpahenti #kurungriau #cariakudisyurga #vilaghazara #kurungbatiklace #patahsayapbertongkatparuh #kurunglycra #kurunglace #bajubridesmaidmurah #kurungbridesmaid #leftenanzana #asalkandiabahagia #bajubffriendly #jubahraya #terlajaklaris #kurunglacebatik #kebayabudak #nur2 #bajusedondonibuanak #alhaalfa #30pesanansuara - 19 hours ago

9 Likes
2 Comments
0
PROMO !
4 PASANG RM200 😱

Wow, bestnyaaaa. Design semua cantik-cantik & letupss gittuw.
.
✔READY STOCK
✔FREE SIZE
✔FREE POSTAGE SEMENANJUNG

Jom pilih, kalau nak save budget boleh ajak je kawan-kawan join beli. Heee 🙈

_

#patahsayapbertongkatparuh #dramasangat
#cintatanpahenti #pyjamasmurah #seriburindu #hantaranperkahwinan #cikreenencikngokngek #kekasihpaksarela #bajutidur #cariakudisyurga #shoppingraya #trending #bajutidurcouple #bajutidurmalaysia #akucintadia #pyjamasparty #kualalumpur #bridesmaid #janganbencicintaku #alamatnyacinta #selafazcinta #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #tv3malaysia #leftenanzana #alhaalfa #jodohjodohannisa
#setelahcintaitupergi #polisevo2

PROMO ! 4 PASANG RM200 Wow, bestnyaaaa. Design semua cantik-cantik & letupss gittuw. . READY STOCK FREE SIZE FREE POSTAGE SEMENANJUNG Jom pilih, kalau nak save budget boleh ajak je kawan-kawan join beli. Heee _ #patahsayapbertongkatparuh #dramasangat #cintatanpahenti #pyjamasmurah #seriburindu #hantaranperkahwinan #cikreenencikngokngek #kekasihpaksarela #bajutidur #cariakudisyurga #shoppingraya #trending #bajutidurcouple #bajutidurmalaysia #akucintadia #pyjamasparty #kualalumpur #bridesmaid #janganbencicintaku #alamatnyacinta #selafazcinta #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #tv3malaysia #leftenanzana #alhaalfa #jodohjodohannisa #setelahcintaitupergi #polisevo2 - 19 hours ago

259 Likes
10 Comments
0
Memang dark blue warna tema tahun ni ye? 😋 Malam tadi baru release, zuppp XL 2XL fully reserved. 
Serammm sis Tiqa takut ada yang tak cukup haa. Whatsapp team sis Tiqa ye jika ada sebarang pertanyaan 🙆❣️ #wardaexclusive #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku  #pujaanhatikanda  #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita  #sharnaazahmad #sharnaaz #neelofa

Memang dark blue warna tema tahun ni ye? Malam tadi baru release, zuppp XL 2XL fully reserved. Serammm sis Tiqa takut ada yang tak cukup haa. Whatsapp team sis Tiqa ye jika ada sebarang pertanyaan ❣️ #wardaexclusive #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita #sharnaazahmad #sharnaaz #neelofa - 19 hours ago

143 Likes
2 Comments
0
"S dan M jubah ammara baby pink & kurta ammar dustypink, husband & wife, testimoni anak buah dari sabah"
_
Minggu terakhir untuk order online 😁
_
#akuyangkautinggalkan #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #curicuricinta #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita #sharnaazahmad #sharnaaz #neelofa

"S dan M jubah ammara baby pink & kurta ammar dustypink, husband & wife, testimoni anak buah dari sabah" _ Minggu terakhir untuk order online _ #akuyangkautinggalkan #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #curicuricinta #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita #sharnaazahmad #sharnaaz #neelofa - 19 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Posted @withrepost • @juzfitofficial Raya tahun ni janji kena badan slim tau! Baru lah nampak meletop pagi raya nanti🥰
.
Korang Comment je bwh ni “ NAK “ Team myra akan Dm korang..FREE guide sampai turun berat! Sempat lagi ni nk kurus! ❤️
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio  tu 😉 COD & Postage available ❤️
.#sungaipetani #alorstar #penang#kulim #teamrayakedah 
WhatsApp ✅ +601114742930

#Rayawithjuzfit #Daretobefit #juzfit #Fibershot##fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha #alifaziz #budaktiktok#bazarpaknilonline #sungaipetani #rizalmanforzalora #karnivalteratakglamraya #misimengecil#moodrepublik#riuhinthecity

Posted @withrepost@juzfitofficial Raya tahun ni janji kena badan slim tau! Baru lah nampak meletop pagi raya nanti🥰 . Korang Comment je bwh ni “ NAK “ Team myra akan Dm korang..FREE guide sampai turun berat! Sempat lagi ni nk kurus! ️ . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio tu COD & Postage available ️ .#sungaipetani #alorstar #penang #kulim #teamrayakedah WhatsApp +601114742930 #Rayawithjuzfit #Daretobefit #juzfit #Fibershot ##fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus #kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2 #aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar #juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha #alifaziz #budaktiktok #bazarpaknilonline #sungaipetani #rizalmanforzalora #karnivalteratakglamraya #misimengecil #moodrepublik #riuhinthecity - 19 hours ago

23 Likes
2 Comments
0
Assalamualaikum Hai Saya Coach Shila, ibu tiga orang anak ..fulltime seorang ibu & Coach Turun Berat Badan Secara Online.
.

CABARAN KURUS DARI RUMAH
.
.

Jom follow IG @coach_shila untuk tips diet kurus mudah

#teamcoachshila #teamkushila
#slimfitonline #herbalifecoachmalaysia

Coach Shila +60175880193

#mencariqiblat #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #jibril #mydoctors #isterimewa #ragaman #hajatdance #dian #raisha2 #aaronaziz #zulariffin #khaibahar #123 #antapermana #sampaibila #selamattinggalsayang  #nyawadanraga #ctdk #jikamasihadarindu #merrychristmas #happynewyear2019 
#kurusonline

Assalamualaikum Hai Saya Coach Shila, ibu tiga orang anak ..fulltime seorang ibu & Coach Turun Berat Badan Secara Online. . CABARAN KURUS DARI RUMAH . . Jom follow IG @coach_shila untuk tips diet kurus mudah #teamcoachshila #teamkushila #slimfitonline #herbalifecoachmalaysia Coach Shila +60175880193 #mencariqiblat #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #jibril #mydoctors #isterimewa #ragaman #hajatdance #dian #raisha2 #aaronaziz #zulariffin #khaibahar #123 #antapermana #sampaibila #selamattinggalsayang #nyawadanraga #ctdk #jikamasihadarindu #merrychristmas #happynewyear2019 #kurusonline - 20 hours ago

19 Likes
0 Comments
0
Alma halfmoon, new release from Radiusite.
RM89 excluding postage.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #duckscarves #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #mirafilzah #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #ctdk

Alma halfmoon, new release from Radiusite. RM89 excluding postage. . Jom tambah koleksi nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu. . #tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #duckscarves #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #mirafilzah #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #ctdk - 1 day ago

5 Likes
1 Comments
0
Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ?
.
WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot 💕💕💕
.
How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔
.
Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio syaqirah tu 😉 COD & Postage available ❤️
.
WhatsApp ✅ +60137900058
.
#fibershot #daretobefit #juzfit #everyonecankurus#kurus #kankukejarcintakamu #nur #nur2#aqeefanaqi #aamyrarosli #amyramar#juzfitfeedback #jomkurus #befit #gym #juzfitasha

Siapa nak kurus ? Siapa nak kulit cantik ? . WAJIB WAJIB WAJIB consume Juzfit Fiber Shot . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio syaqirah tu COD & Postage available ️ . WhatsApp +60137900058 . #fibershot  #daretobefit  #juzfit  #everyonecankurus #kurus  #kankukejarcintakamu  #nur  #nur2 #aqeefanaqi  #aamyrarosli  #amyramar #juzfitfeedback  #jomkurus  #befit  #gym  #juzfitasha - 1 day ago

23 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.