#jjcm

531,887 posts

🍩 Donut ala2 Big Apple
( Mini Donut )
-
20pcs ( Rm 20/box )
-
🍫 ada 14 topping
-
📲 0102409567
-
#fooddeliveryjitra #fooddeliveryalorstar #fooddelivery #fooddeliveryservices #cake #cookies #dessert #jitra #homebaker #sayajual #jalanjalancarimakan #cakelover #jjcm #alorstar #bakerjitra #bakeralorstar #bakerutara #bakerkedah #bakermalaysia  #jommakan #donutlembut #donutala2bigapple #donutgebu #birthdaycake #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes

Donut ala2 Big Apple ( Mini Donut ) - 20pcs ( Rm 20/box ) - ada 14 topping - 0102409567 - #fooddeliveryjitra #fooddeliveryalorstar #fooddelivery #fooddeliveryservices #cake #cookies #dessert #jitra #homebaker #sayajual #jalanjalancarimakan #cakelover #jjcm #alorstar #bakerjitra #bakeralorstar #bakerutara #bakerkedah #bakermalaysia #jommakan #donutlembut #donutala2bigapple #donutgebu #birthdaycake #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes - 57 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
🍩 Donut ala2 Big Apple
( Mini Donut )
-
16pcs ( Rm 16/box )
-
🍫 ada 14 topping
-
📲 0102409567
-
#fooddeliveryjitra #fooddeliveryalorstar #fooddelivery #fooddeliveryservices #cake #cookies #dessert #jitra #homebaker #sayajual #jalanjalancarimakan #cakelover #jjcm #alorstar #bakerjitra #bakeralorstar #bakerutara #bakerkedah #bakermalaysia  #jommakan #donutlembut #donutala2bigapple #donutgebu #birthdaycake #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes

Donut ala2 Big Apple ( Mini Donut ) - 16pcs ( Rm 16/box ) - ada 14 topping - 0102409567 - #fooddeliveryjitra #fooddeliveryalorstar #fooddelivery #fooddeliveryservices #cake #cookies #dessert #jitra #homebaker #sayajual #jalanjalancarimakan #cakelover #jjcm #alorstar #bakerjitra #bakeralorstar #bakerutara #bakerkedah #bakermalaysia #jommakan #donutlembut #donutala2bigapple #donutgebu #birthdaycake #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes - 59 minutes ago

9 Likes
1 Comments
0
Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ.
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan🙏🙏 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow
@cepat_hamil05 untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)
. . 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!

Semoga yang like dan mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan Yuk follow @cepat_hamil05 untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga) . . Tekan , dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - 1 hour ago

0 Likes
1 Comments
0
🍩 Donut ala2 Big Apple
( Donut Saiz Biasa )
-
4pcs ( Rm 8/box )
-
🍫 ada 14 topping
-
📲 0102409567
-
#fooddeliveryjitra #fooddeliveryalorstar #fooddelivery #fooddeliveryservices #cake #cookies #dessert #jitra #homebaker #sayajual #jalanjalancarimakan #cakelover #jjcm #alorstar #bakerjitra #bakeralorstar #bakerutara #bakerkedah #bakermalaysia  #jommakan #donutlembut #donutala2bigapple #donutgebu #birthdaycake #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes

Donut ala2 Big Apple ( Donut Saiz Biasa ) - 4pcs ( Rm 8/box ) - ada 14 topping - 0102409567 - #fooddeliveryjitra #fooddeliveryalorstar #fooddelivery #fooddeliveryservices #cake #cookies #dessert #jitra #homebaker #sayajual #jalanjalancarimakan #cakelover #jjcm #alorstar #bakerjitra #bakeralorstar #bakerutara #bakerkedah #bakermalaysia #jommakan #donutlembut #donutala2bigapple #donutgebu #birthdaycake #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes - 1 hour ago

19 Likes
0 Comments
0
Hamil itu bukan ditunggu tapi dijemput. Tuhan melihat usaha dari kita untuk meraih KEHAMILAN tersbut. 💑👰
Dengan terapi HERBAL BIOENTERPY bisa membantu anda mengatasi banyak keluhan seperti : kista, miom, pcos, oligosperma, kanker servic, keputihan, diabetes, obesitas, dan banyak keluhan lainnyayg bisa disembuhkan.!!! Yuuk konsultasikan dengan kami [GRATIS]. 💁💁💁 konsultasi 👉👉WA: +6285851552840 - #regrann

Hamil itu bukan ditunggu tapi dijemput. Tuhan melihat usaha dari kita untuk meraih KEHAMILAN tersbut. Dengan terapi HERBAL BIOENTERPY bisa membantu anda mengatasi banyak keluhan seperti : kista, miom, pcos, oligosperma, kanker servic, keputihan, diabetes, obesitas, dan banyak keluhan lainnyayg bisa disembuhkan.!!! Yuuk konsultasikan dengan kami [GRATIS]. konsultasi WA: +6285851552840 - #regrann - 1 hour ago

0 Likes
1 Comments
0
🍩 Donut Nutella ( medium )
-
10pcs ( Rm 15/box )
-
📲 0102409567
-
#fooddeliveryjitra #fooddeliveryalorstar #fooddelivery #fooddeliveryservices #cake #cookies #dessert #jitra #homebaker #sayajual #jalanjalancarimakan #cakelover #jjcm #alorstar #bakerjitra #bakeralorstar #bakerutara #bakerkedah #bakermalaysia  #jommakan #donutlembut #donutala2bigapple #donutgebu #birthdaycake #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes

Donut Nutella ( medium ) - 10pcs ( Rm 15/box ) - 0102409567 - #fooddeliveryjitra #fooddeliveryalorstar #fooddelivery #fooddeliveryservices #cake #cookies #dessert #jitra #homebaker #sayajual #jalanjalancarimakan #cakelover #jjcm #alorstar #bakerjitra #bakeralorstar #bakerutara #bakerkedah #bakermalaysia #jommakan #donutlembut #donutala2bigapple #donutgebu #birthdaycake #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes - 1 hour ago

13 Likes
0 Comments
0
#Repost @coachzul_nasir (@get_repost)
・・・
SENAMAN KECILKAN BAWAH PERUT.
.
Nak kecilkan perutkan dan hilangkan belly fat tu kan? Apa kata korang cuba senaman nie setiap hari. Tapi ingat, pemakanan kene jaga jgk kalau tidak tidak ada hasil tau.
.
@coachzul_nasir

#gemukkuruscantik #polisevo2 #wanitahariini #dramaqueen #bajubesar #jubahbesar #tv3 #viral #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik #meloditv3 #eatcleanmalaysia #tipskurus #tipsdiet #jomkurus #misimengecil #menusihat #jjcm #azamkurus2019 #healthyfood #healthyrecipes #kurussebelumkahwin #getfitnowonline #healthylifestyles #ctdk  #mercedes

#Repost @coachzul_nasir (@get_repost ) ・・・ SENAMAN KECILKAN BAWAH PERUT. . Nak kecilkan perutkan dan hilangkan belly fat tu kan? Apa kata korang cuba senaman nie setiap hari. Tapi ingat, pemakanan kene jaga jgk kalau tidak tidak ada hasil tau. . @coachzul_nasir #gemukkuruscantik #polisevo2 #wanitahariini #dramaqueen #bajubesar #jubahbesar #tv3 #viral #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik #meloditv3 #eatcleanmalaysia #tipskurus #tipsdiet #jomkurus #misimengecil #menusihat #jjcm #azamkurus2019 #healthyfood #healthyrecipes #kurussebelumkahwin #getfitnowonline #healthylifestyles #ctdk #mercedes - 1 hour ago

7 Likes
0 Comments
0
[ KUNCI 🔑 UTAMA TURUN BERAT ADALAH SARAPAN SIHAT 😋 ]
•
Tahukah anda dengan pemilihan sarapan yang betul telah pun BERJAYA kawal 80% DIET dalam hari tu.
•
Nampak tak betapa pentingnya sarapan sihat dalam misi KURUS SIHAT kita ni.
•
Jadi, CF nak tanya bilakah waktu yang sesuai untuk kita semua sarapan?? Siapa tahu 🤔🤔.
•
WAKTU IDEAL UNTUK SARAPAN ADALAH 30 MINUTES KE 1 JAM SELEPAS BANGUN TIDUR.
•
Contohnya kita bgun pagi pkul 6:00 🕕, jadi waktu yg sesuai dan ideal utk sarapan pkul 6:30-7:00 pgi 🕗.
•
Tapi ada kriteria ye untuk pemilihan sarapan yg sihat ni, Bukan pakai balun je nak makan apa ☝🏻☝🏻.
•
Nanti CF akan share kriterianya dlam post akan datang. Belajar sesuatu?
•
#befitwithfiyaaaa #teamfiyaaaa #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk  #cuticutimalaysia  #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #kevinzahri #masakmasak #selafazcinta #jikamasihadarindu

[ KUNCI UTAMA TURUN BERAT ADALAH SARAPAN SIHAT ] • Tahukah anda dengan pemilihan sarapan yang betul telah pun BERJAYA kawal 80% DIET dalam hari tu. • Nampak tak betapa pentingnya sarapan sihat dalam misi KURUS SIHAT kita ni. • Jadi, CF nak tanya bilakah waktu yang sesuai untuk kita semua sarapan?? Siapa tahu 🤔🤔. • WAKTU IDEAL UNTUK SARAPAN ADALAH 30 MINUTES KE 1 JAM SELEPAS BANGUN TIDUR. • Contohnya kita bgun pagi pkul 6:00 , jadi waktu yg sesuai dan ideal utk sarapan pkul 6:30-7:00 pgi . • Tapi ada kriteria ye untuk pemilihan sarapan yg sihat ni, Bukan pakai balun je nak makan apa 🏻🏻. • Nanti CF akan share kriterianya dlam post akan datang. Belajar sesuatu? • #befitwithfiyaaaa #teamfiyaaaa #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi  #masakanhariini #pujaanhatikanda #kevinzahri #masakmasak #selafazcinta #jikamasihadarindu - 2 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
❤️Anda teringin nak breakfast ala-ala Kelantan bolehla cuba PES NASI BERLAUK @ MASAK LEMAK keluaran @tempurung.kitchen..ianya memudahkan kerja masakan anda semua..Cuma perlu sediakan ikan,sayuran...Masukkan sedikit paste,panaskan,siap...❤️ #tempurungkitchen #keropoklekor #shahalam #lamb #artismalaysia #hungry #eat #nasikerabu #shellout #asampedas #foodie #food #foodporn #makan #sedap #jjcm #jjcmtv3 #delicious #nasilemak #viral #photo #yummyfood #chickenchop #best #paste #tasty #fooddelivery #makanan #malayfood #instafood

️Anda teringin nak breakfast ala-ala Kelantan bolehla cuba PES NASI BERLAUK @ MASAK LEMAK keluaran @tempurung.kitchen..ianya memudahkan kerja masakan anda semua..Cuma perlu sediakan ikan,sayuran...Masukkan sedikit paste,panaskan,siap...#tempurungkitchen #keropoklekor #shahalam #lamb #artismalaysia #hungry #eat #nasikerabu #shellout #asampedas #foodie #food #foodporn #makan #sedap #jjcm #jjcmtv3 #delicious #nasilemak #viral #photo #yummyfood #chickenchop #best #paste #tasty #fooddelivery #makanan #malayfood #instafood - 2 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Breakfast abe pg ini sebelum abe siapkan order breakfast nasi kerabu ayam bakar untuk customer abe di putrajaya...tunggu deh..nanti abe hantar...
#sekkitojangepecoh #sekkitojangebreakkatafatimah #theredlanders #thehhartamas #hartamasclan #nasikerabugoloklapadooh #nasikerabu #nasikerabugolok #nasikerabukukus #ayambakarlapadooh #kambingbakarlapadooh #lapadooh #kelantanesefood #anakkelantan #foodiekl #foodgasm #foodie #klfoodie #klfood #jjcm #makankl #7eleven #cpmalaysia

Breakfast abe pg ini sebelum abe siapkan order breakfast nasi kerabu ayam bakar untuk customer abe di putrajaya...tunggu deh..nanti abe hantar... #sekkitojangepecoh #sekkitojangebreakkatafatimah #theredlanders #thehhartamas #hartamasclan #nasikerabugoloklapadooh #nasikerabu #nasikerabugolok #nasikerabukukus #ayambakarlapadooh #kambingbakarlapadooh #lapadooh #kelantanesefood #anakkelantan #foodiekl #foodgasm #foodie #klfoodie #klfood #jjcm #makankl #7eleven #cpmalaysia - 3 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
KEDAI VIRAL WARUNG MAKAN AKAN DIBUKA DI IPOH PADA AHAD, 3 MARCH 2019!

KEDAI VIRAL WARUNG MAKAN AKAN DIBUKA DI IPOH PADA AHAD, 3 MARCH 2019! - 4 hours ago

25 Likes
4 Comments
0
KEDAI VIRAL WARUNG MAKAN AKAN DIBUKA DI IPOH PADA AHAD, 3 MARCH 2019!

KEDAI VIRAL WARUNG MAKAN AKAN DIBUKA DI IPOH PADA AHAD, 3 MARCH 2019! - 4 hours ago

18 Likes
3 Comments
0
Kami buka seperti biasa esok jam 4.00 PETANG - 12 MALAM. Jemput datang bawa keluarga datang makan ramai. Kedai SELESA dan BESAR. Parking pun SENANG dan BANYAK. Ruangan solat juga disediakan. Jangan lupa order LAMB CHOP! Hidangan TERLARIS di MR STEAK HOUSE!

Kami buka seperti biasa esok jam 4.00 PETANG - 12 MALAM. Jemput datang bawa keluarga datang makan ramai. Kedai SELESA dan BESAR. Parking pun SENANG dan BANYAK. Ruangan solat juga disediakan. Jangan lupa order LAMB CHOP! Hidangan TERLARIS di MR STEAK HOUSE! - 4 hours ago

19 Likes
5 Comments
0
Antara comment dan feedback dari para pelanggan kami. InsyaAllah kami akan tingkatkan kualiti kami. Mana yang belum datang jemput datang!

Antara comment dan feedback dari para pelanggan kami. InsyaAllah kami akan tingkatkan kualiti kami. Mana yang belum datang jemput datang! - 4 hours ago

20 Likes
3 Comments
0
MR STEAK HOUSE beroperasi SETIAP HARI (TIADA CUTI) dari jam 4.00 PETANG - 12 MALAM. Beralamat di KOMPLEK MUTIARA PERNAMA IPOH, JALAN HOSPITAL, 30450 IPOH PERAK. (SEBELAH KEM ASKAR).

MR STEAK HOUSE beroperasi SETIAP HARI (TIADA CUTI) dari jam 4.00 PETANG - 12 MALAM. Beralamat di KOMPLEK MUTIARA PERNAMA IPOH, JALAN HOSPITAL, 30450 IPOH PERAK. (SEBELAH KEM ASKAR). - 4 hours ago

12 Likes
5 Comments
0
"Akak risau vivix akak abis.Akak ni tak boleh.Vivix yang botol pertama tu ada separuh lagi..akak dah beli botol kedua.Takut nak stop."
.
Hehehe.
Akak ni customer saya yang memang mementingkan kecantikan.Suka melawa.Suka make up.Suka selpie.hehe.
.
Aritu saya post tentang kawan saya yang KULIT SEHALUS BAYI.Memang kulit kawan saya lawa tau.Rasa nk pegangje pipi dia.Macam KULIT TELUR.Akak ni nampak post saya dan terus akak ni pun nak jugak kulit macam bayi.Sape tak nak kan?
.
Hasilnya selepas 3 minggu,memang improve kulit akak ni smpai jadi takut kehabisan VIVIX.haha.Maklumla nk jadi lagi halus dari baby kan. ;)
.
Vivix bukan sembarangan produk.
Bukan produk cikai2.
Bukan produk yang dibungkus ala kadar.
Ianya adalah hasil kajian yang dilaburkan berbilion dollar untuk memastikan ianya BERKESAN.
.
Pada saya Vivix adalah hadiah terbaik untuk diri kita sendiri.Sebab nak cantik dan nak sihat,bukan boleh orang lain yang tolong.Kita sendiri kita 'repair' diri kita.Biar cantik luar dan dalam.Terutama wanita yang berusia 30 tahun ke atas.Antiaging proses tu sangat cepat.Kalau dari sekarang kita tak segarkan sel2 badan kita,memang lagi cepatla wajah kita nampak tua dari usia.
Lagipun..perempuan kan lagi cepat tua dari lelaki ;)
.
Nak cantik sehalus kulit bayi?
.
.
❌NO CHEMICAL
✔️LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
✔️PROVEN EFFECTIVE
✔️NATURAL
.
===================
📞Wasap saya untuk pertanyaan & order.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap saya k :
#AtulHamid | 0195733761 🌸
===================
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
#vivix #shakleehargaahli #bintikbintikhitam #jeragat #jerawat #kulitflawless #assalamualaikum #makeup #buku #jimat #handbag #sate #kainpasang #bajuraya #kulitglowing #promosi #hargamurah #naura #tvalhijrah #tv3 #melodi #dramasangat #jjcm #kasut #polifenol #resveratrol #anggurmuscadine #lobakungu #eldeberieropah

"Akak risau vivix akak abis.Akak ni tak boleh.Vivix yang botol pertama tu ada separuh lagi..akak dah beli botol kedua.Takut nak stop." . Hehehe. Akak ni customer saya yang memang mementingkan kecantikan.Suka melawa.Suka make up.Suka selpie.hehe. . Aritu saya post tentang kawan saya yang KULIT SEHALUS BAYI.Memang kulit kawan saya lawa tau.Rasa nk pegangje pipi dia.Macam KULIT TELUR.Akak ni nampak post saya dan terus akak ni pun nak jugak kulit macam bayi.Sape tak nak kan? . Hasilnya selepas 3 minggu,memang improve kulit akak ni smpai jadi takut kehabisan VIVIX.haha.Maklumla nk jadi lagi halus dari baby kan. ;) . Vivix bukan sembarangan produk. Bukan produk cikai2. Bukan produk yang dibungkus ala kadar. Ianya adalah hasil kajian yang dilaburkan berbilion dollar untuk memastikan ianya BERKESAN. . Pada saya Vivix adalah hadiah terbaik untuk diri kita sendiri.Sebab nak cantik dan nak sihat,bukan boleh orang lain yang tolong.Kita sendiri kita 'repair' diri kita.Biar cantik luar dan dalam.Terutama wanita yang berusia 30 tahun ke atas.Antiaging proses tu sangat cepat.Kalau dari sekarang kita tak segarkan sel2 badan kita,memang lagi cepatla wajah kita nampak tua dari usia. Lagipun..perempuan kan lagi cepat tua dari lelaki ;) . Nak cantik sehalus kulit bayi? . . NO CHEMICAL ️LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST ️PROVEN EFFECTIVE ️NATURAL . =================== Wasap saya untuk pertanyaan & order.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap saya k : #AtulHamid | 0195733761 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) . #vivix #shakleehargaahli #bintikbintikhitam #jeragat #jerawat #kulitflawless #assalamualaikum #makeup #buku #jimat #handbag #sate #kainpasang #bajuraya #kulitglowing #promosi #hargamurah #naura #tvalhijrah #tv3 #melodi #dramasangat #jjcm #kasut #polifenol #resveratrol #anggurmuscadine #lobakungu #eldeberieropah - 5 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Niat Dah Betul
.
Nak sihat tidak perlu malu.kita bleh cari @ PT@ Personal Trainer beliau bleh membantu.
.
Cari tempat yang tidak berapa ramai org.
.
Cari partner yang kerap datang pergi ke gym.
.
Ubah mind set anda,bukan semua yang datang gym tu body dia terus cantik dan sado.
.
Tanamkan dalam diri nak sihat,dan body cantik lepas ni,perlukan sidikit masa untuk dapt hasilnya.
.
Jangan rasa malas dan cepat bosan yang penting rajin dan berusaha bersungguh-sungguh.
.
@anizamuna._ 📞0165335141
.
Lost 6kg
Ibu anak 4
10thn pengalaman dlm pemakanan sihat .
#menusihat#dietplan#kuruscantik
#nakkurus#rajinbersenam#
#antapermana#dramasangat 
#kurusberilmu#langsingcepat 
#personaltrainer #gymmotivation 
#leftenanzana #pakejumrah 
#janganlupabersyukur 
#foodie #duckscares 
#kurusdarirumah #foodtruck 
#ulamulamankampung 
#kuruscepat #fattzura
#herooventv3 #jjcm
#jomkurus1malaysia 
#teampowerfitipoh

Niat Dah Betul . Nak sihat tidak perlu malu.kita bleh cari @ PT@ Personal Trainer beliau bleh membantu. . Cari tempat yang tidak berapa ramai org. . Cari partner yang kerap datang pergi ke gym. . Ubah mind set anda,bukan semua yang datang gym tu body dia terus cantik dan sado. . Tanamkan dalam diri nak sihat,dan body cantik lepas ni,perlukan sidikit masa untuk dapt hasilnya. . Jangan rasa malas dan cepat bosan yang penting rajin dan berusaha bersungguh-sungguh. . @anizamuna._ 0165335141 . Lost 6kg Ibu anak 4 10thn pengalaman dlm pemakanan sihat . #menusihat #dietplan #kuruscantik #nakkurus #rajinbersenam # #antapermana #dramasangat #kurusberilmu #langsingcepat #personaltrainer #gymmotivation #leftenanzana #pakejumrah #janganlupabersyukur #foodie #duckscares #kurusdarirumah #foodtruck #ulamulamankampung #kuruscepat #fattzura #herooventv3 #jjcm #jomkurus1malaysia #teampowerfitipoh - 5 hours ago

17 Likes
1 Comments
0
Tqsm team @sepahtureunionliveofficial ❤
.
Mai singgah outlet kami di NZ ROTI JOHN PUTRAJAYA ™ 👇🏻
.
●Alamanda Shopping Mall Putrajaya
●Aeon Mall Shah Alam Sek.13
●Mydin Mall Meru Ipoh
●Mydin Mall Usj Subang
●Foodtruck - Mobile Truck (Lost World Of Tambun)

#rotijohn
#nzrotijohputrajaya
#nzrotijohnputrajaya#rotijohnputrajayacheese#rotijohncheesesekilo #foods#foodlover#foodstagram
#rotijohnputrajaya
#foodporn
#foodblogger#jjcmtv3#jjcm#food#rotijohncheese#rotijohnspecial#foodie#foodlover#jjcmkl#jjcmipoh#jjcmpenang#jjcmputrajaya#foodaddict#foodstagram#foodjournal#foodtrucks#jjcmshahalam#foodstyle#roti#rotijohnputrajayacheese#sepahtureunion#sepahtu

Tqsm team @sepahtureunionliveofficial . Mai singgah outlet kami di NZ ROTI JOHN PUTRAJAYA 🏻 . ●Alamanda Shopping Mall Putrajaya ●Aeon Mall Shah Alam Sek.13 ●Mydin Mall Meru Ipoh ●Mydin Mall Usj Subang ●Foodtruck - Mobile Truck (Lost World Of Tambun) #rotijohn #nzrotijohputrajaya #nzrotijohnputrajaya #rotijohnputrajayacheese #rotijohncheesesekilo #foods #foodlover #foodstagram #rotijohnputrajaya #foodporn #foodblogger #jjcmtv3 #jjcm #food #rotijohncheese #rotijohnspecial #foodie #foodlover #jjcmkl #jjcmipoh #jjcmpenang #jjcmputrajaya #foodaddict #foodstagram #foodjournal #foodtrucks #jjcmshahalam #foodstyle #roti #rotijohnputrajayacheese #sepahtureunion #sepahtu - 5 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Sabtu
23022019
.
Lokasi : Serambi Teruntum 
Jam urusniaga :
10am 12am
.
. .
Fb : Burgerak Kuantan
Fb Page : burgerak
IG : burgerak (kedai)
IG : burgerakfoodwagon (foodwagon)
Twitter : burgerak
.
Kami juga menerima tempahan katering bagi
menu western, local food dan majlis keramaian seperti ulang tahun kelahiran, apa apa majlis/kanival dan charity. .

Sila hubungi untuk pertanyaan 
019 918 1313 (foodtruck) 
016 302 4725 (kedai) .
.
.
Menu hangat
Di foodwagon kami
Burrito 🌯
Nachos Chilies
Cheesy Nachos
Homemade burger
Holyau .
.
#golektayar
#burgerakfoodwagon
#burgerakmanasaja
#burgerak
#maradigital
#marakuantan
#jalangambut
#mexicanfood
#burrito
#nachoschillies
#cheesynachos
#holyau
#homemadeburger
#airpasangpagi
#foodtrucklife
#kuantanft
#jjcm
#makankuantan
#makansedapkuantan
#cafehipster
#kuantan
#kuantanbandarlestari
#visitpahang2018
#alhamdulillah
#walauapayangtibakamitetapburgerak

Sabtu 23022019 . Lokasi : Serambi Teruntum Jam urusniaga : 10am 12am . . . Fb : Burgerak Kuantan Fb Page : burgerak IG : burgerak (kedai) IG : burgerakfoodwagon (foodwagon) Twitter : burgerak . Kami juga menerima tempahan katering bagi menu western, local food dan majlis keramaian seperti ulang tahun kelahiran, apa apa majlis/kanival dan charity. . Sila hubungi untuk pertanyaan 019 918 1313 (foodtruck) 016 302 4725 (kedai) . . . Menu hangat Di foodwagon kami Burrito 🌯 Nachos Chilies Cheesy Nachos Homemade burger Holyau . . #golektayar #burgerakfoodwagon #burgerakmanasaja #burgerak #maradigital #marakuantan #jalangambut #mexicanfood #burrito #nachoschillies #cheesynachos #holyau #homemadeburger #airpasangpagi #foodtrucklife #kuantanft #jjcm #makankuantan #makansedapkuantan #cafehipster #kuantan #kuantanbandarlestari #visitpahang2018 #alhamdulillah #walauapayangtibakamitetapburgerak - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Bukan saja BURGER tapi HOTDOG pun ada! Kami guna SAUSAGE yang BESAR. Siap ada CHEESE lagi dalam SAUSAGE tu. Bukan beli siap yang murah punya. Tak percaya? Jom datang cuba. MEMANG PUAS HATI!

Bukan saja BURGER tapi HOTDOG pun ada! Kami guna SAUSAGE yang BESAR. Siap ada CHEESE lagi dalam SAUSAGE tu. Bukan beli siap yang murah punya. Tak percaya? Jom datang cuba. MEMANG PUAS HATI! - 5 hours ago

23 Likes
3 Comments
0
Kisah pada suatu petang..
.
DIET SENDIRI
.
Tak salah nak diet sendiri. Tapi kalau da terlebih 20-30-40kg, bulan lepas cakap nak “diet sendiri”, tiba-tiba bulan ni pm balik cakap “berat naik lagi 10kg” diet apa sendiri tu?
.
Terim kenyataan awak punya “diet sendiri” tak menjadi.  Kalau betul diet sendiri, macam mana boleh terlebih-lebih 10-20-30-40kg?
.
Jangan sayang sangat nak invest kat diri sendiri 👌🏻
.
Investment untuk kesihatan yg paling berbaloi adalah kat diri kita sendiri.  InsyaAllah bila sihat, macam-macam perkara kita boleh buat & jimat!
.
.
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfit&fab #kuruscarasihat #mealplan #perutbuncit #ajl33 #nakkurus #herbalife #jjcm #jomkurus #missfazura # #bajubesar #plussizefashion #meletop #weightloss #persediaankahwin #viral #makansihat #mirafilzah #fitness #kurusdanfit #ctdk #nutrition #sakitkaki #plussize #azamtahunbaru #azamkurus2019 #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome

Kisah pada suatu petang.. . DIET SENDIRI . Tak salah nak diet sendiri. Tapi kalau da terlebih 20-30-40kg, bulan lepas cakap nak “diet sendiri”, tiba-tiba bulan ni pm balik cakap “berat naik lagi 10kg” diet apa sendiri tu? . Terim kenyataan awak punya “diet sendiri” tak menjadi. Kalau betul diet sendiri, macam mana boleh terlebih-lebih 10-20-30-40kg? . Jangan sayang sangat nak invest kat diri sendiri 🏻 . Investment untuk kesihatan yg paling berbaloi adalah kat diri kita sendiri. InsyaAllah bila sihat, macam-macam perkara kita boleh buat & jimat! . . COACH FIZAH 016 6916056 . #fizah_my #teamfit &fab #kuruscarasihat #mealplan #perutbuncit #ajl33 #nakkurus #herbalife #jjcm #jomkurus #missfazura # #bajubesar #plussizefashion #meletop #weightloss #persediaankahwin #viral #makansihat #mirafilzah #fitness #kurusdanfit #ctdk #nutrition #sakitkaki #plussize #azamtahunbaru #azamkurus2019 #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome - 6 hours ago

41 Likes
0 Comments
0
Your daily dose of happiness #food #foodporn #yum #instafood #envywear #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods #foodpornmalaysia #dietmalaysia #jjcm #sayamasak

Your daily dose of happiness #food #foodporn #yum #instafood #envywear #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods #foodpornmalaysia #dietmalaysia #jjcm #sayamasak - 6 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
❤ALHAMDULILLAH SYUKUR❤
❤❤OUR CUSTOMER BEST MOMENT❤❤ Terima kasih  sudi memilih RESTAURANT CS utk mjamu selera.. Harap berpuashati dgn hidangan dari  kami. 
#familygoals #friendsgoals #makanmakan
#happytummy #shelloutrestaurantcs #sambaludangpetai #shelloutmurah
#shelloutwestern #udangbutter 
#sambalbelacan #shelloutmurah #batupahat
#shelloutalakampung #sharingiscaring
#foodhuntermalaysia #jjcm #jjcmbatupahat
#akusuka #makayahsuka #selerakampung
Call: www.wasap.my/+60173174389
Page: https://www.facebook.com/cspopular/
Website: http://csrestaurant.wordpress. @ Restaurant CS

ALHAMDULILLAH SYUKUR OUR CUSTOMER BEST MOMENT Terima kasih sudi memilih RESTAURANT CS utk mjamu selera.. Harap berpuashati dgn hidangan dari kami. #familygoals #friendsgoals #makanmakan #happytummy #shelloutrestaurantcs #sambaludangpetai #shelloutmurah #shelloutwestern #udangbutter #sambalbelacan #shelloutmurah #batupahat #shelloutalakampung #sharingiscaring #foodhuntermalaysia #jjcm #jjcmbatupahat #akusuka #makayahsuka #selerakampung Call: www.wasap.my/+60173174389 Page: https://www.facebook.com/cspopular/ Website: http://csrestaurant.wordpress. @ Restaurant CS - 7 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
Terima kasih semua yg support @sisterskitchen_png
.
Customer baru Dr MPSP Perda & Maybank Union Street.. Yg lain semua regular customer..
Ada yg x nak bergambar, sy hormati.. 😄😘
Terima kasih bnyk2 
Sy hargai sgt2. 😘🙏
Semoga kalian dimurahkan rezeki selalu. #aminyarobbalalamin .
.

BERMINAT NK ORDER TAUHU BERGEDIL 
WhatsApp sy segera 0134441075
.
#tauhubergedilviral
#tauhubergedilsedap
#tauhubergedilpenang
#usmpenang
#uitmpenang
#politeknikseberangprai
#bukitmertajam
#permatangpauh
#Butterworth
#seberangperai
#seberangjaya
#Butterworth
#Prai
#kulim
#bertam
#kepalabatas
#bandarperda
#bukitminyak
#halalfood
#fresh
#healthy
#tasty
#delicious
#homemade
#jjcm
#penanghalalfooddelivery

Terima kasih semua yg support @sisterskitchen_png . Customer baru Dr MPSP Perda & Maybank Union Street.. Yg lain semua regular customer.. Ada yg x nak bergambar, sy hormati.. Terima kasih bnyk2 Sy hargai sgt2. Semoga kalian dimurahkan rezeki selalu. #aminyarobbalalamin . . BERMINAT NK ORDER TAUHU BERGEDIL WhatsApp sy segera 0134441075 . #tauhubergedilviral #tauhubergedilsedap #tauhubergedilpenang #usmpenang #uitmpenang #politeknikseberangprai #bukitmertajam #permatangpauh #Butterworth #seberangperai #seberangjaya #Butterworth #Prai #kulim #bertam #kepalabatas #bandarperda #bukitminyak #halalfood #fresh #healthy #tasty #delicious #homemade #jjcm #penanghalalfooddelivery - 7 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
.
.
.
Apa yang uolls akan dapat RASA bila amalkan jus #LentikDara Advance ⁉️
.
.
.
*Rasa Sedap* ✨ *Rasa Kenyang* ✨ *Rasa Ringan* .
.
.
#LentikDaraAdvance : Jus KURUS AJAIB ‼️ .
.
.

. . . Apa yang uolls akan dapat RASA bila amalkan jus #LentikDara Advance ️ . . . *Rasa Sedap* *Rasa Kenyang* *Rasa Ringan* . . . #LentikDaraAdvance : Jus KURUS AJAIB ️ . . . - 7 hours ago

3 Likes
4 Comments
0
Letak topping la jugak..
.
Anak² sukaaaaaaaa.. .
❤️ Brownies Nutella ❤️
.
#MarinasKitchen #BrowniesKedut #brownies #BrowniesNutella #moist #Chewwy #fudge #chocolate #chocolatey #cocoa #nutella #dessert #baked #jk1m #jjcmtv3 #jjcm #ibaked #hobby #foods #foodporn #foodie #foodgasm #makan #igers #sedap #topping

Letak topping la jugak.. . Anak² sukaaaaaaaa.. . ️ Brownies Nutella ️ . #MarinasKitchen #BrowniesKedut #brownies #BrowniesNutella #moist #Chewwy #fudge #chocolate #chocolatey #cocoa #nutella #dessert #baked #jk1m #jjcmtv3 #jjcm #ibaked #hobby #foods #foodporn #foodie #foodgasm #makan #igers #sedap #topping - 7 hours ago

10 Likes
3 Comments
0
SHOOZ.BY.EDIZA
💓1pasang rm43
💓2pasang rm78
💓3pasang rm95

saiz 36-40 shj .

wasap aini(klik link di bio) utk check stock ya 💓

#muakl #kasutmurahmalaysia #kasutjellymalaysia #wedgesmurahmalaysia #wedgesmalaysia #sandalmurahmalaysia #bajuakadnikah #flatshoesmalaysia #flatshoesmurahmalaysia #kasutnikah #kasutsanding #ootdmalaysia #kasutpengantin #muakedah #kasutkahwin #kasutkerjamurah #bajupengantin #kasutmurah2019 #kasutraya2019 #kasutrayamurah #heelsmalaysia  #muaperak #highheelsmalaysia #muakelantan #bajuraya2019 #handbagmurahmalaysia #muaselangor #jjcm #kasutnikah #kasutbabymalaysia

SHOOZ.BY.EDIZA 1pasang rm43 2pasang rm78 3pasang rm95 saiz 36-40 shj . wasap aini(klik link di bio) utk check stock ya #muakl #kasutmurahmalaysia #kasutjellymalaysia #wedgesmurahmalaysia #wedgesmalaysia #sandalmurahmalaysia #bajuakadnikah #flatshoesmalaysia #flatshoesmurahmalaysia #kasutnikah #kasutsanding #ootdmalaysia #kasutpengantin #muakedah #kasutkahwin #kasutkerjamurah #bajupengantin #kasutmurah2019 #kasutraya2019 #kasutrayamurah #heelsmalaysia #muaperak #highheelsmalaysia #muakelantan #bajuraya2019 #handbagmurahmalaysia #muaselangor #jjcm #kasutnikah #kasutbabymalaysia - 7 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Ketahuilah sesungguhnya setiap anggota badanmu itu mempunyai “SAHABAT”.
.
Sahabat bagi matamu adalah “Airmata Taubat”
.
Sahabat  bagi lidahmu adalah “Zikrullah”
.
Sahabat bagi lidahmu adalah “Bacaan Al-quran”.
.
Dan sahabat dahimu adalah “Tikar Sejadah”.
.
Setelah engkau menemukan “mereka” dengan sahabat-sahabatnya. Percayalah hidupmu tidak akan pernah SUNYI di dunia dan mereka akan menyebut kebaikanmu di AKHIRAT kelak.
.
Tapi sayang ramai yang tak dapat temukan semua sahabat-sahabat itu dengan sempurna kerana masalah berat badan.
.
Nikmat terbesar adalah apabila berat badan berkurangan adalah dapat solat seperti biasa dan dapat SUJUD dengan sempurna.
.
Anda yg masih usia muda kalau dah tak mampu nak sujud dengan sempurna ...berusaha dan berikhtiarlah mencari “kesempurnaan” itu....
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi MAC  2019.. EDISI KURUS SEBELUM RAYA untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥. .
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
.
#cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk  #cuticutimalaysia  #dietnasi #masakanhariini #bajuraya2019 #kevinzahri #masakmasak #diamenanturahsia #berubahlebihbaik

Ketahuilah sesungguhnya setiap anggota badanmu itu mempunyai “SAHABAT”. . Sahabat bagi matamu adalah “Airmata Taubat” . Sahabat bagi lidahmu adalah “Zikrullah” . Sahabat bagi lidahmu adalah “Bacaan Al-quran”. . Dan sahabat dahimu adalah “Tikar Sejadah”. . Setelah engkau menemukan “mereka” dengan sahabat-sahabatnya. Percayalah hidupmu tidak akan pernah SUNYI di dunia dan mereka akan menyebut kebaikanmu di AKHIRAT kelak. . Tapi sayang ramai yang tak dapat temukan semua sahabat-sahabat itu dengan sempurna kerana masalah berat badan. . Nikmat terbesar adalah apabila berat badan berkurangan adalah dapat solat seperti biasa dan dapat SUJUD dengan sempurna. . Anda yg masih usia muda kalau dah tak mampu nak sujud dengan sempurna ...berusaha dan berikhtiarlah mencari “kesempurnaan” itu.... . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi MAC 2019.. EDISI KURUS SEBELUM RAYA untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .. . . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #getfitnowonline . #teamcoacheyfa . . . #cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi  #masakanhariini #bajuraya2019 #kevinzahri #masakmasak #diamenanturahsia #berubahlebihbaik - 7 hours ago

131 Likes
2 Comments
0
No caption cuma acah-acah macho boskur !!! 🤔😎 #jjcm #acahacah #semakjetak #akuyangpakaikoyangpanas #maluapabossku #syahdu #padu #gempak #nicepicture #warnawarnikehidupan #htaqismaroh #semak #okbye  #😬

No caption cuma acah-acah macho boskur !!! 🤔😎 #jjcm #acahacah #semakjetak #akuyangpakaikoyangpanas #maluapabossku #syahdu #padu #gempak #nicepicture #warnawarnikehidupan #htaqismaroh #semak #okbye #😬 - 7 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
#tempurungkitchen #keropoklekor #shahalam #lamb #artismalaysia #hungry #eat #nasikerabu #shellout #asampedas #foodie #food #foodporn #makan #sedap #jjcm #jjcmtv3 #delicious #nasilemak #viral #photo #yummyfood #chickenchop #best #paste #tasty #fooddelivery #makanan #malayfood #instafood

#tempurungkitchen #keropoklekor #shahalam #lamb #artismalaysia #hungry #eat #nasikerabu #shellout #asampedas #foodie #food #foodporn #makan #sedap #jjcm #jjcmtv3 #delicious #nasilemak #viral #photo #yummyfood #chickenchop #best #paste #tasty #fooddelivery #makanan #malayfood #instafood - 7 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
Utk orang Terengganu ini dia nasi dagang version RED M10 mudah,cepat dan harga berpatutan 
#ganukite#terengganu#nasidagang#lunch#dinner#breakfast#sarapan#cuckoomalysia#cuckookl#cuckoo#citarasaasia#jjcmtv3#jjcm#homemade

Utk orang Terengganu ini dia nasi dagang version RED M10 mudah,cepat dan harga berpatutan #ganukite #terengganu #nasidagang #lunch #dinner #breakfast #sarapan #cuckoomalysia #cuckookl #cuckoo #citarasaasia #jjcmtv3 #jjcm #homemade - 7 hours ago

14 Likes
1 Comments
0
Sape yg dah pernah rase kambing igau malam ni, pergh! memang xkan lupe sampai bila2 beb! 😋
.
.
Suka masak @masakan.malaysia
Suka resipi @resipikampung 
Tempah kek @mysabrinabakery 
Suka travel @mytravelmurah
Kredit teroqa .
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline 
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers

Sape yg dah pernah rase kambing igau malam ni, pergh! memang xkan lupe sampai bila2 beb! . . Suka masak @masakan.malaysia Suka resipi @resipikampung Tempah kek @mysabrinabakery Suka travel @mytravelmurah Kredit teroqa . . . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers - 7 hours ago

137 Likes
6 Comments
0
Ade yg penah makan babycrab? Dapp tak dapp?
.
.
Suka masak @masakan.malaysia
Suka resipi @resipikampung 
Tempah kek @mysabrinabakery 
Suka travel @mytravelmurah
Kredit teroqa .
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline 
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers

Ade yg penah makan babycrab? Dapp tak dapp? . . Suka masak @masakan.malaysia Suka resipi @resipikampung Tempah kek @mysabrinabakery Suka travel @mytravelmurah Kredit teroqa . . . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers - 8 hours ago

243 Likes
6 Comments
0
Siapa suka #MangoFloat88
.
.
Suka masak @masakan.malaysia
Suka resipi @resipikampung 
Tempah kek @mysabrinabakery 
Suka travel @mytravelmurah
Kredit .
.
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline 
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers

Siapa suka #MangoFloat88 . . Suka masak @masakan.malaysia Suka resipi @resipikampung Tempah kek @mysabrinabakery Suka travel @mytravelmurah Kredit . . . . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers - 8 hours ago

165 Likes
4 Comments
0
Ada yg tgh makan megi ke tu? 🧐
.
Konon diet, xnk makan nasi, tapi makan mee segera😅...mmg cari penyakit 😅. (Crash diet) namanya.
. 
Hati2 dgn idea tak makan nasi tapi pergi makan benda lain yg lebih teruk dari nasi😥
. 
Boleh follow perkongsian dari kami setiap hari on notification, dan jika baik blh Share dan tag pada rakan2 yang kita rasa ingin berkongsi.. Insyalllah dgn sikit info dan maklumat yang ada disini memberi kesan pada rakan2 yang sedang berjuang untuk turun berat badan adalakalanya keliru dgn mitos dan ajaran2 tak sepatutnya.. . 
#healthylife_salwani
#teamahmadmizah
#befitonlineprogram . 
Coach wani-0193523575 . 
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #haniszalikha #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #everybodycanslim #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #motifviralofficial #makansedapkurus #badanbesar #megadrama #resepisedap #kurusmenawan #fashionvalet #zalora #lazada

Ada yg tgh makan megi ke tu? 🧐 . Konon diet, xnk makan nasi, tapi makan mee segera...mmg cari penyakit . (Crash diet) namanya. . Hati2 dgn idea tak makan nasi tapi pergi makan benda lain yg lebih teruk dari nasi . Boleh follow perkongsian dari kami setiap hari on notification, dan jika baik blh Share dan tag pada rakan2 yang kita rasa ingin berkongsi.. Insyalllah dgn sikit info dan maklumat yang ada disini memberi kesan pada rakan2 yang sedang berjuang untuk turun berat badan adalakalanya keliru dgn mitos dan ajaran2 tak sepatutnya.. . #healthylife_salwani #teamahmadmizah #befitonlineprogram . Coach wani-0193523575 . #tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #haniszalikha #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #everybodycanslim #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #motifviralofficial #makansedapkurus #badanbesar #megadrama #resepisedap #kurusmenawan #fashionvalet #zalora #lazada - 8 hours ago

7 Likes
2 Comments
0
Xtau nk letak caption apa sbb semua kata sedap.. Madu ni viral tau

#tipsqueenb#madusarangkuantan#maduqueenbkuantan#maduori#maduviral#maduqueenbkemaman#sarangmadu#jjcmtv3#jjcm#madulebah#madulebahori#queenbhoney#sarangmadukuantan#madusarangkuantan#madusarangpekan#madusarangbalok#queenbbalok#bukanteambiashe2#madukelulut#madumurah

Xtau nk letak caption apa sbb semua kata sedap.. Madu ni viral tau #tipsqueenb #madusarangkuantan #maduqueenbkuantan #maduori #maduviral #maduqueenbkemaman #sarangmadu #jjcmtv3 #jjcm #madulebah #madulebahori #queenbhoney #sarangmadukuantan #madusarangkuantan #madusarangpekan #madusarangbalok #queenbbalok #bukanteambiashe2 #madukelulut #madumurah - 8 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
PROMOSI 📣📣📣
*ATLANTIS RESIDENCE Melaka*📣📣📣.
----------------------------------------------------
.
.
1 BEDROOM APT.
🛏️ *RM184* (WEEKDAY MON-THURSDAY).
🛏️ *RM234* (WEEKEND FRI/SAT/SUN/PH/SH).
🛏️ *RM260* (SUPERPEAK CNY,HARI RAYA,KRISMAS).
☪️ HARI RAYA 2 - 6 June.
🎄 KRISMAS 22 - 25 Dec.
.
👇👇 semua ni PERCUMA 👇👇.
🏊 SWIMMING POOL
🌁 SKY BRIDGE
📂 SKY MIRROR
🍖 BARBEQUE AREA
🛁 JACUZZI
♨️ SAUNA
🏋️ GYM.
.
. 👉 Tidak boleh tukar tarikh selepas dapat No Booking.
👉BOOKING online tak perlu pos...cuma bagi tarikh bila anda nak check in 😊.
.
. *IMPORTANT NOTICE ATLANTIS RESIDENCE*
Please call office before check in 👉 *062225009*.
.
.
Satu bilik hanya utk maksima 4 org shj. Lebih drpd itu tidak dibenarkan. Harap maklum TQ*.
.
.
Atlantis Swimming Pool:
- Must use Swimming Suit -
Or Muslimah Swimming Suit
-track suit, long pant, short pant, t shirt, not allowed.
.

Berminat?
www.wasap.my/60164267406/ATLANTIS.
.

#atlantismelaka #promosiatlantisresidencemelaka
 #trustedagent #melaka #promosipercutianbajet #travel #jalanjalanmelaka #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #onlinebooking #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #mattafair #backpackermalaysia #authorisedtravelagent #travelaroundtheworld #cuticutimalaysia #promosipercutian2019 #atlantisresidencemelaka

PROMOSI *ATLANTIS RESIDENCE Melaka*. ---------------------------------------------------- . . 1 BEDROOM APT. 🛏️ *RM184* (WEEKDAY MON-THURSDAY). 🛏️ *RM234* (WEEKEND FRI/SAT/SUN/PH/SH). 🛏️ *RM260* (SUPERPEAK CNY,HARI RAYA,KRISMAS). ☪️ HARI RAYA 2 - 6 June. KRISMAS 22 - 25 Dec. . semua ni PERCUMA . SWIMMING POOL SKY BRIDGE SKY MIRROR BARBEQUE AREA 🛁 JACUZZI ️ SAUNA 🏋️ GYM. . . Tidak boleh tukar tarikh selepas dapat No Booking. BOOKING online tak perlu pos...cuma bagi tarikh bila anda nak check in . . . *IMPORTANT NOTICE ATLANTIS RESIDENCE* Please call office before check in *062225009*. . . Satu bilik hanya utk maksima 4 org shj. Lebih drpd itu tidak dibenarkan. Harap maklum TQ*. . . Atlantis Swimming Pool: - Must use Swimming Suit - Or Muslimah Swimming Suit -track suit, long pant, short pant, t shirt, not allowed. . Berminat? www.wasap.my/60164267406/ATLANTIS. . #atlantismelaka #promosiatlantisresidencemelaka #trustedagent #melaka #promosipercutianbajet #travel #jalanjalanmelaka #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #onlinebooking #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #mattafair #backpackermalaysia #authorisedtravelagent #travelaroundtheworld #cuticutimalaysia #promosipercutian2019 #atlantisresidencemelaka - 8 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Xtau nk letak caption apa sbb semua kata sedap.. Madu ni viral tau

#tipsqueenb#madusarangkuantan#maduqueenbkuantan#maduori#maduviral#maduqueenbkemaman#sarangmadu#jjcmtv3#jjcm#madulebah#madulebahori#queenbhoney#sarangmadukuantan#madusarangkuantan#madusarangpekan#madusarangbalok#queenbbalok#bukanteambiashe2#madukelulut#madumurah

Xtau nk letak caption apa sbb semua kata sedap.. Madu ni viral tau #tipsqueenb #madusarangkuantan #maduqueenbkuantan #maduori #maduviral #maduqueenbkemaman #sarangmadu #jjcmtv3 #jjcm #madulebah #madulebahori #queenbhoney #sarangmadukuantan #madusarangkuantan #madusarangpekan #madusarangbalok #queenbbalok #bukanteambiashe2 #madukelulut #madumurah - 8 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
You guys should try makan dekat restoran @laporbox ni tau. Masakan semua sedap & rasa tiptop ! Rasa yang memang jarang kita dapat rasa kat luar tu. Rasa macam masakan pure kampung, penuh kasih sayang. Begituuu 😂🤣 Yang western rasa purely western 😘

Air semua sedap. Macam buat sendiri kat rumah. Servis pun terbaikkk. Staffs semua friendly & sangat polite. Great experience there 👍🏻 In shaa Allah gonna repeat eating here one fine day 😍

And you know what, diorang from Johor. Yeayyyy! Batu Pahat uols. Orang Johor memang pandai masak kot 😘😘😂😂 Haha okay perasan.

#jjcmmelaka #laporboxcafe #laporboxsedapsangat #jjcm #goodfoods #goodmoods #qualityfoods #viral2019 #viral #instafood #foodporn #foodviralmalaysia #foodviral #melakafoods

You guys should try makan dekat restoran @laporbox ni tau. Masakan semua sedap & rasa tiptop ! Rasa yang memang jarang kita dapat rasa kat luar tu. Rasa macam masakan pure kampung, penuh kasih sayang. Begituuu 🤣 Yang western rasa purely western Air semua sedap. Macam buat sendiri kat rumah. Servis pun terbaikkk. Staffs semua friendly & sangat polite. Great experience there 🏻 In shaa Allah gonna repeat eating here one fine day And you know what, diorang from Johor. Yeayyyy! Batu Pahat uols. Orang Johor memang pandai masak kot Haha okay perasan. #jjcmmelaka #laporboxcafe #laporboxsedapsangat #jjcm #goodfoods #goodmoods #qualityfoods #viral2019 #viral #instafood #foodporn #foodviralmalaysia #foodviral #melakafoods - 8 hours ago

13 Likes
3 Comments
0
🏨Moty Hotel Bandar Melaka🏨.
.

Rm180 nett only Weekday @ weekend.
.
Indoor Swimming pool 8pg - 8malam.
Free sauna steam room
Voucher valid 6bulan sehingga 30/06/2019.
.
Inclusive :
🛏️ 2hari 1 malam @ Deluxe Room.
☕ Buffet Breakfast untuk 2 orang
🛀 Bilik + Bathtub.
📌 Surcharge RM50 untuk cuti sekolah,eve PH dan PH.
.

INFO MOTY HOTEL:
📣 Add on breakfast (di kaunter).
.

Dewasa : RM30
Kanak² (4thn keatas) : RM20.
.

To purchase / any enquiry :
www.wasap.my/60164267406/MOTYHOTEL. .

#motyhotel #motyhotelmelaka #melakahotel #pakejtravel4you #melaka
#trustedseller #promosipercutianbajet  #jalanjalanmelaka #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #onlinebooking #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #matta #backpackermalaysia #authorisedtravelagent #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #viralkan #cuticutimalaysia #promosipercutian2019

Moty Hotel Bandar Melaka. . Rm180 nett only Weekday @ weekend. . Indoor Swimming pool 8pg - 8malam. Free sauna steam room Voucher valid 6bulan sehingga 30/06/2019. . Inclusive : 🛏️ 2hari 1 malam @ Deluxe Room. Buffet Breakfast untuk 2 orang Bilik + Bathtub. Surcharge RM50 untuk cuti sekolah,eve PH dan PH. . INFO MOTY HOTEL: Add on breakfast (di kaunter). . Dewasa : RM30 Kanak² (4thn keatas) : RM20. . To purchase / any enquiry : www.wasap.my/60164267406/MOTYHOTEL. . #motyhotel #motyhotelmelaka #melakahotel #pakejtravel4you #melaka #trustedseller #promosipercutianbajet #jalanjalanmelaka #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #onlinebooking #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #matta #backpackermalaysia #authorisedtravelagent #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #viralkan #cuticutimalaysia #promosipercutian2019 - 8 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🏨 *TEMASEK HOTEL MELAKA* 🏨.
.

Pakej 2Hari 1malam.
👉 *Superior Room*.
= RM100 (weekday/weekend/SH).
✔️ Upgradeable to deluxe room (subject to availability).
☕ Included 2 breakfast adult
✔️ hotel ada pool boleh 🏊.
✔Superpeak Surcaj = RM30 (bayar kat kaunter masa checkin).
.
. 👉 *Superior Room* PEAK SEASON
✔ RM150 Nett (weekday/weekend/PH/SP/SH).
✔ Upgradeable to deluxe room (subject to availability).
✔ Included 2 breakfast adult & 2breakfast kids= 4pax
✔ hotel ada pool boleh 🏊.
.

Lokasi hotel berdekatan dgn bandar hilir,
.

Temasek Hotel
57, Jalan D'Albuquerque, Portuguese Settlement, 75050 Malacca, Melaka
06-288 3588.
.

Voucher Expired : 31/03/2019.
Booking dulu sebelum checkin, DIRECT CALL RESORT utk booking.
.

POSTAGE RM8 🚚.
.
Kalau nak stay 2 malam kena beli 2voucher,3malam beli 3 voucher.
.

Promo ini memerlukan voucher masa checkin, jadi sy perlu mengambil masa utk pos voucher kpd anda semua. Plz advice seminggu in advance sebelum tarikh anda nk bercuti.
.

To purchase / any enquiry :
www.wasap.my/60164267406/TEMASEKHOTEL.
.

#temasekhotel #temasekhotelmelaka #melakahotel #pakejtravel4you #melaka
#trustedseller #promosipercutianbajet  #jalanjalanmelaka #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #onlinebooking #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #matta #backpackermalaysia #authorisedtravelagent #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #viralkan #cuticutimalaysia #promosipercutian2019

*TEMASEK HOTEL MELAKA* . . Pakej 2Hari 1malam. *Superior Room*. = RM100 (weekday/weekend/SH). ️ Upgradeable to deluxe room (subject to availability). Included 2 breakfast adult ️ hotel ada pool boleh . Superpeak Surcaj = RM30 (bayar kat kaunter masa checkin). . . *Superior Room* PEAK SEASON RM150 Nett (weekday/weekend/PH/SP/SH). Upgradeable to deluxe room (subject to availability). Included 2 breakfast adult & 2breakfast kids= 4pax hotel ada pool boleh . . Lokasi hotel berdekatan dgn bandar hilir, . Temasek Hotel 57, Jalan D'Albuquerque, Portuguese Settlement, 75050 Malacca, Melaka 06-288 3588. . Voucher Expired : 31/03/2019. Booking dulu sebelum checkin, DIRECT CALL RESORT utk booking. . POSTAGE RM8 . . Kalau nak stay 2 malam kena beli 2voucher,3malam beli 3 voucher. . Promo ini memerlukan voucher masa checkin, jadi sy perlu mengambil masa utk pos voucher kpd anda semua. Plz advice seminggu in advance sebelum tarikh anda nk bercuti. . To purchase / any enquiry : www.wasap.my/60164267406/TEMASEKHOTEL. . #temasekhotel #temasekhotelmelaka #melakahotel #pakejtravel4you #melaka #trustedseller #promosipercutianbajet #jalanjalanmelaka #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #onlinebooking #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #matta #backpackermalaysia #authorisedtravelagent #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #viralkan #cuticutimalaysia #promosipercutian2019 - 8 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Resepikaklimah nak lagi resepi? Follow je @resepikaklimah

Resepi Kek Buah Campur

Facebook Page : Resepi Kek & Puding
�Website Resepi Kami : Daridapur.com �
Bahan-bahan :

2 Cawan Marjerin
3/4 Cawan Gula
2 Cawan Tepung Gandum
5 Biji Telur
1 Cawan Susu Pekat
1/2 Sudu Kecil Soda Bikarbonat
1 Paket Buah Campur

Cara membuatnya : *panaskan oven 175C dan lenser kan tin kek dengan mentega. *putar gula(telah di kisar halus) dengan mentega hingga jadi putih, masukkan telur satu persatu dan putar hingga sebati. *perlahankan speed dan masukkan tepung (yang telah di ayak dengan soda bikarbonat) sedikit demi sedikit dan putar hingga sebati. Dan kemudian masukkan susu pekat dan putar hingga sebati. Akhir sekali masukkan buah campur dan gaul guna sudu(selerakkan mengikut kesesuaian) *bakar 50-60 minit mengikut oven masing2.

#food #follow #instagood #like #foodporn #love #photooftheday #instafood #picotheday #foodie #amazing #followme #yummy #testay #girl #delicious #fashion #foodblogger #foodgasm #resepimantap #resepisedap #foodpic#mahn#jjcm# #dagingjeruk#resepibersama#resepikakja

Jangan lupa follow @resepikaklimahj

Resepikaklimah nak lagi resepi? Follow je @resepikaklimah Resepi Kek Buah Campur Facebook Page : Resepi Kek & Puding �Website Resepi Kami : Daridapur.com � Bahan-bahan : 2 Cawan Marjerin 3/4 Cawan Gula 2 Cawan Tepung Gandum 5 Biji Telur 1 Cawan Susu Pekat 1/2 Sudu Kecil Soda Bikarbonat 1 Paket Buah Campur Cara membuatnya : *panaskan oven 175C dan lenser kan tin kek dengan mentega. *putar gula(telah di kisar halus) dengan mentega hingga jadi putih, masukkan telur satu persatu dan putar hingga sebati. *perlahankan speed dan masukkan tepung (yang telah di ayak dengan soda bikarbonat) sedikit demi sedikit dan putar hingga sebati. Dan kemudian masukkan susu pekat dan putar hingga sebati. Akhir sekali masukkan buah campur dan gaul guna sudu(selerakkan mengikut kesesuaian) *bakar 50-60 minit mengikut oven masing2. #food #follow #instagood #like #foodporn #love #photooftheday #instafood #picotheday #foodie #amazing #followme #yummy #testay #girl #delicious #fashion #foodblogger #foodgasm #resepimantap #resepisedap #foodpic #mahn #jjcm # #dagingjeruk #resepibersama #resepikakja Jangan lupa follow @resepikaklimahj - 8 hours ago

40 Likes
0 Comments
0
Posted @withrepost • @roticanaitraveller AWESOMENESS 🔥
Nachos by @nachoslah
📍 @sedap_ttdi
• traveling experience and exploring good food with all without boundaries •
Do follow and tag @roticanaitraveller @roticanaitraveller @roticanaitraveller 🌺
#roticanaitraveller #food #foodporn #foodie #travel #traveller #vibes #positivevibes #explore #wanderlust #traveltheworld #blessed #love #instagood #instalike #instadaily #awesome #great #journey #igers #NACHOSLAH #nachos #sedapttdi #ttdi #foodtruck #jjcm #MALAYSIA #followme #photooftheday #bestoftheday 
by Malaysian 🇲🇾
(All posts are strictly owned by Roticanaitraveller)

Posted @withrepost@roticanaitraveller AWESOMENESS Nachos by @nachoslah @sedap_ttdi • traveling experience and exploring good food with all without boundaries • Do follow and tag @roticanaitraveller @roticanaitraveller @roticanaitraveller #roticanaitraveller #food #foodporn #foodie #travel #traveller #vibes #positivevibes #explore #wanderlust #traveltheworld #blessed #love #instagood #instalike #instadaily #awesome #great #journey #igers #NACHOSLAH #nachos #sedapttdi #ttdi #foodtruck #jjcm #MALAYSIA #followme #photooftheday #bestoftheday by Malaysian 🇲🇾 (All posts are strictly owned by Roticanaitraveller) - 8 hours ago

29 Likes
1 Comments
0
Asam Pedas Pari Claypot.. Restoran Inthan

Selain dari asam pedas, anda juga boleh menikmati kari kepala ikan di samping makanan2 lain.
Yang menariknya, anda sendiri yg memilih ikan atau mknan laut yg disediakan yg masih fresh. Harga adalah mengikut timbangan dan sudah termasuk harga masakkan.

Restoran Inthan
Location : Bukit Awi, Kulim (depan Kulim Inn)
Waktu Operasi : 5pm - 12am

#foodhunters #foodlust #foodporn #foodaddict #igfood #foodhunting #instafood #foodie #instafood #breakfast #lunch #dinner #foodlovers #foodgasm #foodpost #foodphotography #jjcm #jjcmmalaysia #jjcmkedah #jjcmpenang #jjcmkulim #jjcmtv3 #instagood #foodlove #foodpic #foodblog #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakanmalaysia #sukamakan

Asam Pedas Pari Claypot.. Restoran Inthan Selain dari asam pedas, anda juga boleh menikmati kari kepala ikan di samping makanan2 lain. Yang menariknya, anda sendiri yg memilih ikan atau mknan laut yg disediakan yg masih fresh. Harga adalah mengikut timbangan dan sudah termasuk harga masakkan. Restoran Inthan Location : Bukit Awi, Kulim (depan Kulim Inn) Waktu Operasi : 5pm - 12am #foodhunters #foodlust #foodporn #foodaddict #igfood #foodhunting #instafood #foodie #instafood #breakfast #lunch #dinner #foodlovers #foodgasm #foodpost #foodphotography #jjcm #jjcmmalaysia #jjcmkedah #jjcmpenang #jjcmkulim #jjcmtv3 #instagood #foodlove #foodpic #foodblog #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakanmalaysia #sukamakan - 8 hours ago

16 Likes
0 Comments
0
❤️SURPRISE!!❤️
.
SPECIAL 3D EXPLOSION BOX❤️
.
Cheer up your love one
Bring smile to them and
show your love with
Explosion box❤️
.
Character or color theme will do!
❤️crush
❤️monthsary
❤️anniversary
❤️birthday
❤️graduate
❤️etc...
.
MADE TO ORDER
❤️Explosion Best box
❤️Explosion Theme box
❤️Explosion Special box
❤️Explosion The Best box
❤️Explosion Hexagon box
❤️Explosion Infinity box
❤️Explosion Mini
❤️Accordian Box
❤️Happy Pill's
❤️Boom Box
❤️Scrapbook
❤️Polaroid
❤️Polabox
.
CONTACT ME FOR MORE INFO
DM 011 1512 7696
DM 011 1512 7696
(just click link at my bio)
(tekan je link kat bio)
.
#teamwrapbyel#magicbox#explosionboxmalaysia#explosionboxmurah#handmademalaysia#handcrafted#surprisegift#graduation#convocation#congratulations#anniversary#musically#musicallymalaysia#tiktok#tiktokmalaysia#hadiahbirthday#instafamousmalaysia#paidreview#gegarvaganza#jjcm#neelofar#missfazura#meletop#hotfm796#tv3#tv9#dfkl#ctdk#elfiraloy#dramasangat

️SURPRISE!!️ . SPECIAL 3D EXPLOSION BOX️ . Cheer up your love one Bring smile to them and show your love with Explosion box️ . Character or color theme will do! ️crush ️monthsary ️anniversary ️birthday ️graduate ️etc... . MADE TO ORDER ️Explosion Best box ️Explosion Theme box ️Explosion Special box ️Explosion The Best box ️Explosion Hexagon box ️Explosion Infinity box ️Explosion Mini ️Accordian Box ️Happy Pill's ️Boom Box ️Scrapbook ️Polaroid ️Polabox . CONTACT ME FOR MORE INFO DM 011 1512 7696 DM 011 1512 7696 (just click link at my bio) (tekan je link kat bio) . #teamwrapbyel #magicbox #explosionboxmalaysia #explosionboxmurah #handmademalaysia #handcrafted #surprisegift #graduation #convocation #congratulations #anniversary #musically #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #hadiahbirthday #instafamousmalaysia #paidreview #gegarvaganza #jjcm #neelofar #missfazura #meletop #hotfm796 #tv3 #tv9 #dfkl #ctdk #elfiraloy #dramasangat - 8 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Alhamdulillah.. stok dah mendarat 😁.. baru selesai packing dgn anak bujang ni haa..
.
tq aqim rajin tlg mama..
.
sape2 yg nak order pekasam boleh terus ws sis hokey atau klik terus link kat bwh ni ye.. RM10 jer / 150 gram
.
www.wasap.my/60194531591
.
#pekasamhakakmanehseremban #pekasamviral #pekasamdaging #readytocook #codseremban #codnilai #jjcm #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangdapurmurah #barangdapur #makan #makananmalaysia #makanmakan #makananviral #masakannusantara #masakanmelayu #resepibonda #resepimelayu

Alhamdulillah.. stok dah mendarat .. baru selesai packing dgn anak bujang ni haa.. . tq aqim rajin tlg mama.. . sape2 yg nak order pekasam boleh terus ws sis hokey atau klik terus link kat bwh ni ye.. RM10 jer / 150 gram . www.wasap.my/60194531591 . #pekasamhakakmanehseremban #pekasamviral #pekasamdaging #readytocook #codseremban #codnilai #jjcm #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #barangdapurmurah #barangdapur #makan #makananmalaysia #makanmakan #makananviral #masakannusantara #masakanmelayu #resepibonda #resepimelayu - 8 hours ago

16 Likes
1 Comments
0
Resepikaklimah nak lagi resepi? Follow je @resepikaklimah

Resepi Apam Balik

Facebook Page : Resepi Kek & Puding�
Website Resepi Kami : Daridapur.com
Bahan-bahan :

2 cawan tepung gandum
1/2 cawan gula
1 sudu teh soda bikarbonat
1 sudu teh baking powder
1 biji telur
1 1/2 cawan air
2 sudu besar susu tepung
Sedikit pewarna kuning jika suka
Blenderkan sebati
Perap 1 jam.

Inti

Kacang tanah kisar
Jagung tin
Mentega
Gula
Coklat rice

Caranya

Buat atas kuali non stick jgn sapu minyak..buat mcm pankek .tabur atas apam gula kacang tanah.jagung coklat dan sedikit mentega..sukati la inti nk taruk apa.

Apam balik yang dh siap sapu mentega.

#food #follow #instagood #like #foodporn #love #photooftheday #instafood #picotheday #foodie #amazing #followme #yummy #testay #girl #delicious #fashion #foodblogger #foodgasm #resepimantap #resepisedap #foodpic#mahn#jjcm# #dagingjeruk#resepibersama#resepikakja

Jangan lupa follow @resepikaklimahj

Resepikaklimah nak lagi resepi? Follow je @resepikaklimah Resepi Apam Balik Facebook Page : Resepi Kek & Puding� Website Resepi Kami : Daridapur.com Bahan-bahan : 2 cawan tepung gandum 1/2 cawan gula 1 sudu teh soda bikarbonat 1 sudu teh baking powder 1 biji telur 1 1/2 cawan air 2 sudu besar susu tepung Sedikit pewarna kuning jika suka Blenderkan sebati Perap 1 jam. Inti Kacang tanah kisar Jagung tin Mentega Gula Coklat rice Caranya Buat atas kuali non stick jgn sapu minyak..buat mcm pankek .tabur atas apam gula kacang tanah.jagung coklat dan sedikit mentega..sukati la inti nk taruk apa. Apam balik yang dh siap sapu mentega. #food #follow #instagood #like #foodporn #love #photooftheday #instafood #picotheday #foodie #amazing #followme #yummy #testay #girl #delicious #fashion #foodblogger #foodgasm #resepimantap #resepisedap #foodpic #mahn #jjcm # #dagingjeruk #resepibersama #resepikakja Jangan lupa follow @resepikaklimahj - 8 hours ago

58 Likes
0 Comments
0
❤️SURPRISE!!❤️
.
SPECIAL 3D EXPLOSION BOX❤️
.
Cheer up your love one
Bring smile to them and
show your love with
Explosion box❤️
.
Character or color theme will do!
❤️crush
❤️monthsary
❤️anniversary
❤️birthday
❤️graduate
❤️etc...
.
MADE TO ORDER
❤️Explosion Best box
❤️Explosion Theme box
❤️Explosion Special box
❤️Explosion The Best box
❤️Explosion Hexagon box
❤️Explosion Infinity box
❤️Explosion Mini
❤️Accordian Box
❤️Happy Pill's
❤️Boom Box
❤️Scrapbook
❤️Polaroid
❤️Polabox
.
CONTACT ME FOR MORE INFO
DM 011 1512 7696
DM 011 1512 7696
(just click link at my bio)
(tekan je link kat bio)
.
#teamwrapbyel#magicbox#explosionboxmalaysia#explosionboxmurah#handmademalaysia#handcrafted#surprisegift#graduation#convocation#congratulations#anniversary#musically#musicallymalaysia#tiktok#tiktokmalaysia#hadiahbirthday#instafamousmalaysia#paidreview#gegarvaganza#jjcm#neelofar#missfazura#meletop#hotfm796#tv3#tv9#dfkl#ctdk#elfiraloy#dramasangat

️SURPRISE!!️ . SPECIAL 3D EXPLOSION BOX️ . Cheer up your love one Bring smile to them and show your love with Explosion box️ . Character or color theme will do! ️crush ️monthsary ️anniversary ️birthday ️graduate ️etc... . MADE TO ORDER ️Explosion Best box ️Explosion Theme box ️Explosion Special box ️Explosion The Best box ️Explosion Hexagon box ️Explosion Infinity box ️Explosion Mini ️Accordian Box ️Happy Pill's ️Boom Box ️Scrapbook ️Polaroid ️Polabox . CONTACT ME FOR MORE INFO DM 011 1512 7696 DM 011 1512 7696 (just click link at my bio) (tekan je link kat bio) . #teamwrapbyel #magicbox #explosionboxmalaysia #explosionboxmurah #handmademalaysia #handcrafted #surprisegift #graduation #convocation #congratulations #anniversary #musically #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #hadiahbirthday #instafamousmalaysia #paidreview #gegarvaganza #jjcm #neelofar #missfazura #meletop #hotfm796 #tv3 #tv9 #dfkl #ctdk #elfiraloy #dramasangat - 8 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
❤️SURPRISE!!❤️
.
SPECIAL 3D EXPLOSION BOX❤️
.
Cheer up your love one
Bring smile to them and
show your love with
Explosion box❤️
.
Character or color theme will do!
❤️crush
❤️monthsary
❤️anniversary
❤️birthday
❤️graduate
❤️etc...
.
MADE TO ORDER
❤️Explosion Best box
❤️Explosion Theme box
❤️Explosion Special box
❤️Explosion The Best box
❤️Explosion Hexagon box
❤️Explosion Infinity box
❤️Explosion Mini
❤️Accordian Box
❤️Happy Pill's
❤️Boom Box
❤️Scrapbook
❤️Polaroid
❤️Polabox
.
CONTACT ME FOR MORE INFO
DM 011 1512 7696
DM 011 1512 7696
(just click link at my bio)
(tekan je link kat bio)
.
#teamwrapbyel#magicbox#explosionboxmalaysia#explosionboxmurah#handmademalaysia#handcrafted#surprisegift#graduation#convocation#congratulations#anniversary#musically#musicallymalaysia#tiktok#tiktokmalaysia#hadiahbirthday#instafamousmalaysia#paidreview#gegarvaganza#jjcm#neelofar#missfazura#meletop#hotfm796#tv3#tv9#dfkl#ctdk#elfiraloy#dramasangat

️SURPRISE!!️ . SPECIAL 3D EXPLOSION BOX️ . Cheer up your love one Bring smile to them and show your love with Explosion box️ . Character or color theme will do! ️crush ️monthsary ️anniversary ️birthday ️graduate ️etc... . MADE TO ORDER ️Explosion Best box ️Explosion Theme box ️Explosion Special box ️Explosion The Best box ️Explosion Hexagon box ️Explosion Infinity box ️Explosion Mini ️Accordian Box ️Happy Pill's ️Boom Box ️Scrapbook ️Polaroid ️Polabox . CONTACT ME FOR MORE INFO DM 011 1512 7696 DM 011 1512 7696 (just click link at my bio) (tekan je link kat bio) . #teamwrapbyel #magicbox #explosionboxmalaysia #explosionboxmurah #handmademalaysia #handcrafted #surprisegift #graduation #convocation #congratulations #anniversary #musically #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #hadiahbirthday #instafamousmalaysia #paidreview #gegarvaganza #jjcm #neelofar #missfazura #meletop #hotfm796 #tv3 #tv9 #dfkl #ctdk #elfiraloy #dramasangat - 8 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
KOPI BAGUS UNTUK DIET ☕️☕️
.
Untuk moderate intake masih ok lagi..
.
Boleh tingkatkan metabolisme..Cuma caffein akn buat kita cepat dahaga dan ramai orang kita suka letak susu dan gula..
.
Lagi parah 3 in 1..Elakkan yang itu lagi bagus latih diri minum air putih jer..
.
Jadi tunggu ape lagi cepat2 DM @ wasap coach di link diatas 👆🏻👆🏻untuk mendapat detail program..
.
.
Intake march kini dibuka !! 💪💥
.
.
Coach Gie 0199778705
.
#gemukkuruscantik #polisevo2 #wanitahariini#dramaqueen #bajubesar #jubahbesar #tv3 #viral#sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik#meloditv3 #eatcleanmalaysia #tipskurus #tipsdiet#jomkurus #misimengecil #menusihat #jjcm#azamkurus2018 #healthyfood #healthyrecipes#kurussebelumkahwin #seriburindu #jomdiet#gemukisawesome #dietmalaysia#jalanjalancarimakantv3 #jomkurus1malaysia #teamckrosliza

KOPI BAGUS UNTUK DIET ️ . Untuk moderate intake masih ok lagi.. . Boleh tingkatkan metabolisme..Cuma caffein akn buat kita cepat dahaga dan ramai orang kita suka letak susu dan gula.. . Lagi parah 3 in 1..Elakkan yang itu lagi bagus latih diri minum air putih jer.. . Jadi tunggu ape lagi cepat2 DM @ wasap coach di link diatas 🏻🏻untuk mendapat detail program.. . . Intake march kini dibuka !! . . Coach Gie 0199778705 . #gemukkuruscantik  #polisevo2  #wanitahariini #dramaqueen  #bajubesar  #jubahbesar  #tv3  #viral #sihatdanbonusnyakurus  #sihatdancantik #meloditv3  #eatcleanmalaysia  #tipskurus  #tipsdiet #jomkurus  #misimengecil  #menusihat  #jjcm #azamkurus2018  #healthyfood  #healthyrecipes #kurussebelumkahwin  #seriburindu  #jomdiet #gemukisawesome  #dietmalaysia #jalanjalancarimakantv3  #jomkurus1malaysia #teamckrosliza - 8 hours ago

19 Likes
0 Comments
0
Posted @withrepost • @chefriz Reposted from @RasaCunHQ -  Mari ramai2 serang kafe kami yang berpusat di Rubix Puchong. Hidangan yang berbaloii sedang menanti anda semua!

Ayam Goreng Kunyit resepi istimewa dari @ChefRiz *Air percuma *Sambal paduu Berapi🔥 free
*Delivery disediakan
*Whatsapp/Call : 01117626368

@rasa_cun @rasacun_ampang
@rasacun_damansara @rasacun_cheras @rasacun_subang @syazuwanman11 
#RasaCunHQ #RasaCun #SedapSiot  #SedapnyaXbleyTahan #SedapNamatyyy  #NakNahan2PonDataboleNi #GorKun #lunch #lapar #puchong #dahmakan #paduubeb
#ShahAlam #subang #kualalumpur #petalingjaya #food #foodie #foodies #foodblogger #foodporn #jommakan #JJCM #JalanJalanCariMakan #warunghunter #Cyberjaya #putrajaya #sunway #dahlapar #makansini

Posted @withrepost@chefriz Reposted from @RasaCunHQ - Mari ramai2 serang kafe kami yang berpusat di Rubix Puchong. Hidangan yang berbaloii sedang menanti anda semua! Ayam Goreng Kunyit resepi istimewa dari @ChefRiz *Air percuma *Sambal paduu Berapi free *Delivery disediakan *Whatsapp/Call : 01117626368 @rasa_cun @rasacun_ampang @rasacun_damansara @rasacun_cheras @rasacun_subang @syazuwanman11 #RasaCunHQ #RasaCun #SedapSiot #SedapnyaXbleyTahan #SedapNamatyyy #NakNahan2PonDataboleNi #GorKun #lunch #lapar #puchong #dahmakan #paduubeb #ShahAlam #subang #kualalumpur #petalingjaya #food #foodie #foodies #foodblogger #foodporn #jommakan #JJCM #JalanJalanCariMakan #warunghunter #Cyberjaya #putrajaya #sunway #dahlapar #makansini - 8 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
*AWAS!!! PRODUK INI MEMBERI KESAN SEAWAL 7 HARI*
.
.
Kemunculan Produk ini Sangat Mengejutkan Dan Sangat Menjadi Kebimbangan. Sampai KKM bagi Jaminan Kesannya.
.
NAK TAHU KENAPA..???
.
Bayangkan anda lemah tiba-tiba jadi kuat bertenaga dan berstamina sangat maksimum...
.
Bayangkan anda rasa sihat semacam, badan rasa ringan awangan..
.
Bayangkan tenaga dalaman lelaki sejati anda terlebih power...
.
HEBAT KAN PRODUK NIE..!!
.
Nak rasa bayangan tu jadi nyata untuk anda..
.
Order / Pertanyaan:
.
1) klik link WhatsApp di bio ⬆⬆⬆
.
2) 📲 011-55017234
.
3) www.wasap.my/01155017234/XtraInchV2
.
#MAZIMOUTLET #UbatKuatLelaki #XtraInch #MalayWedding #XtraInchV2 #ProdukLelaki #UbatKuat #UbatKuatSuami

*AWAS!!! PRODUK INI MEMBERI KESAN SEAWAL 7 HARI* . . Kemunculan Produk ini Sangat Mengejutkan Dan Sangat Menjadi Kebimbangan. Sampai KKM bagi Jaminan Kesannya. . NAK TAHU KENAPA..??? . Bayangkan anda lemah tiba-tiba jadi kuat bertenaga dan berstamina sangat maksimum... . Bayangkan anda rasa sihat semacam, badan rasa ringan awangan.. . Bayangkan tenaga dalaman lelaki sejati anda terlebih power... . HEBAT KAN PRODUK NIE..!! . Nak rasa bayangan tu jadi nyata untuk anda.. . Order / Pertanyaan: . 1) klik link WhatsApp di bio . 2) 011-55017234 . 3) www.wasap.my/01155017234/XtraInchV2 . #MAZIMOUTLET #UbatKuatLelaki #XtraInch #MalayWedding #XtraInchV2 #ProdukLelaki #UbatKuat #UbatKuatSuami - 8 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
AWESOMENESS 🔥
Nachos by @nachoslah
📍 @sedap_ttdi
• traveling experience and exploring good food with all without boundaries •
Do follow and tag @roticanaitraveller @roticanaitraveller @roticanaitraveller 🌺
#roticanaitraveller #food #foodporn #foodie #travel #traveller #vibes #positivevibes #explore #wanderlust #traveltheworld #blessed #love #instagood #instalike #instadaily #awesome #great #journey #igers #NACHOSLAH #nachos #sedapttdi #ttdi #foodtruck #jjcm #MALAYSIA #followme #photooftheday #bestoftheday 
by Malaysian 🇲🇾
(All posts are strictly owned by Roticanaitraveller)

AWESOMENESS Nachos by @nachoslah @sedap_ttdi • traveling experience and exploring good food with all without boundaries • Do follow and tag @roticanaitraveller @roticanaitraveller @roticanaitraveller #roticanaitraveller #food #foodporn #foodie #travel #traveller #vibes #positivevibes #explore #wanderlust #traveltheworld #blessed #love #instagood #instalike #instadaily #awesome #great #journey #igers #NACHOSLAH #nachos #sedapttdi #ttdi #foodtruck #jjcm #MALAYSIA #followme #photooftheday #bestoftheday by Malaysian 🇲🇾 (All posts are strictly owned by Roticanaitraveller) - 8 hours ago

20 Likes
0 Comments
0
LA HOTELIER CAFE

#lahoteliercafe 
#foodlover 
#perlis
#kualaperlis 
#maisinggah 
#jjcm

LA HOTELIER CAFE #lahoteliercafe #foodlover #perlis #kualaperlis #maisinggah #jjcm - 8 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
Chicken parmigiana vs Chicken Milanese @thebuddies.cafe 
Nampak sama tapi tidak 😊

Buka Selasa-Ahad (Isnin tutup)
Buka dari jam 5pm-12am
Lokasi: Jalan Masjid Abidin berdekatan dengan Bangunan TDM
Contact number: 
www.wasap.my/+60197151652
www.wasap.my/+60197151652
www.wasap.my/+60197151652

#cheesetea #cheesedrink #cheeseyaww #churros #churrosix #bingsu #localfood #westernfood #pasta #tastyfood #birthdaycelebration #celebration #jjcm #vitdaily #jomlepakcrew #jommakan #ktpromo #ohmyganung #dapopata #kualaterengganu #jalanmasjidabidin

Chicken parmigiana vs Chicken Milanese @thebuddies.cafe Nampak sama tapi tidak Buka Selasa-Ahad (Isnin tutup) Buka dari jam 5pm-12am Lokasi: Jalan Masjid Abidin berdekatan dengan Bangunan TDM Contact number: www.wasap.my/+60197151652 www.wasap.my/+60197151652 www.wasap.my/+60197151652 #cheesetea #cheesedrink #cheeseyaww #churros #churrosix #bingsu #localfood #westernfood #pasta #tastyfood #birthdaycelebration #celebration #jjcm #vitdaily #jomlepakcrew #jommakan #ktpromo #ohmyganung #dapopata #kualaterengganu #jalanmasjidabidin - 9 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
Mari kenali Sarawak 😄
#jjcm #kulkch #reunion

Mari kenali Sarawak #jjcm #kulkch #reunion - 9 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
time mak ayah , pakcik makcik dah jauh nun disana nak naik boat... weolls still busy capturing the moment...gitew..😂
#throwback #discoverthailand #satun #jjcm #kaludahhantubergambar #layan

time mak ayah , pakcik makcik dah jauh nun disana nak naik boat... weolls still busy capturing the moment...gitew.. #throwback #discoverthailand #satun #jjcm #kaludahhantubergambar #layan - 9 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Hope is a good breakfast, but it is a bad supper. 👌 #lazat #food #foodpanda #malaysianfood #jjcm #halal #pedas #masak #makan #lazat #enak #resepi #resep #kuliner #spicy #paprika #paprikas #lauk #kuah #indianfood #thaifood #indonesianfood #foodporn #makanmakan #masakmasak #sayamasak #instafoodgram #instafood

Hope is a good breakfast, but it is a bad supper. #lazat #food #foodpanda #malaysianfood #jjcm #halal #pedas #masak #makan #lazat #enak #resepi #resep #kuliner #spicy #paprika #paprikas #lauk #kuah #indianfood #thaifood #indonesianfood #foodporn #makanmakan #masakmasak #sayamasak #instafoodgram #instafood - 9 hours ago

130 Likes
18 Comments
0
❤❤❤❤
.
✔wasap 0167398677
✔wasap 0167398677
✔wasap 0167398677
.
.
#bazaarpaknil #0167398677 #bagmurah #bagmurahmalaysia #bajubudak #makeupviral #bajukebarung #resepimasakan #tudung #jjcm #nealofar #muabellaz #artismalaysia #ikealover #pelamin  #blouse #onlimurah #tudungbawal  #pakaiankanakkanak #produkkecantikan  #bagmurah #resepimasakkan

. wasap 0167398677 wasap 0167398677 wasap 0167398677 . . #bazaarpaknil #0167398677 #bagmurah #bagmurahmalaysia #bajubudak #makeupviral #bajukebarung #resepimasakan #tudung #jjcm #nealofar #muabellaz #artismalaysia #ikealover #pelamin #blouse #onlimurah #tudungbawal #pakaiankanakkanak #produkkecantikan #bagmurah #resepimasakkan - 9 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Follow us now ❤️ Instagram: garage66.cafe

Instagram: garage66.cafe 
Instagram: garage66.cafe
Instagram: garage66.cafe
Instagram: garage66.cafe
Instagram: garage66.cafe

Facebook: Garage66

Thank you😘

#garage66dartscafe #makanwestern #ktfood #ktcafe #jjcm #kualaterengganu

Follow us now ️ Instagram: garage66.cafe Instagram: garage66.cafe Instagram: garage66.cafe Instagram: garage66.cafe Instagram: garage66.cafe Instagram: garage66.cafe Facebook: Garage66 Thank you #garage66dartscafe #makanwestern #ktfood #ktcafe #jjcm #kualaterengganu - 9 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Bideo keteow kungfu wachaa hakak😂hakak suka sayur banyak so lau korang xsuka kurangkan la.Dan if korang xsuka garing2,goreng keteow dlm minyak yg sikit aje hokey..pandai2 la adjust2.
————※※※※※※※※※※※※※※—————
RESEPI KETEOW KUNGFU HAKAK:
Utk keteow:
●Keteow
●Telur
●Tepung beras+air
●Serbuk lada sulah
●Serbuk lada hitam @rempahratusmaksiti
●Garam
●Serbuk ayam @myajinomoto
Utk kuah:
●Ayam
●Udang (sotong xde,so xletak)
●Cili
●Lada
●Sawi/kailan
●Carrot
●Kobis bunga
●Baby corn
●Tomato
●Bawang merah ●Bawang putih
●Telur
●Tepung jagung+air
●Sos tiram
●Serbuk lada sulah
●Serbuk/pati ayam @myajinomoto
●Air secukupnya
——————※※※※※※※※———————
Cara masak:Rujuk video.
——————————————————
#cookingwithlove #mahn #masakapahariini #kongsiresepi #cuisine #homemademeals #yukmakan #kakimasak #sukamakan #jjcm #kuliner #belajarmasak #makanapahariini #shareresepi #resepi #makananviral #videomasakan #kuliner #jommasak #cookingvideo #belajarmasak #sukamasak #homecooking #masakanrumah #makanmakanmakan #makanmalam #masakan #marimasak #dapurbujang #sayamasak #belajarmasak

Bideo keteow kungfu wachaa hakakhakak suka sayur banyak so lau korang xsuka kurangkan la.Dan if korang xsuka garing2,goreng keteow dlm minyak yg sikit aje hokey..pandai2 la adjust2. ————※※※※※※※※※※※※※※————— RESEPI KETEOW KUNGFU HAKAK: Utk keteow: ●Keteow ●Telur ●Tepung beras+air ●Serbuk lada sulah ●Serbuk lada hitam @rempahratusmaksiti ●Garam ●Serbuk ayam @myajinomoto Utk kuah: ●Ayam ●Udang (sotong xde,so xletak) ●Cili ●Lada ●Sawi/kailan ●Carrot ●Kobis bunga ●Baby corn ●Tomato ●Bawang merah ●Bawang putih ●Telur ●Tepung jagung+air ●Sos tiram ●Serbuk lada sulah ●Serbuk/pati ayam @myajinomoto ●Air secukupnya ——————※※※※※※※※——————— Cara masak:Rujuk video. —————————————————— #cookingwithlove #mahn #masakapahariini #kongsiresepi #cuisine #homemademeals #yukmakan #kakimasak #sukamakan #jjcm #kuliner #belajarmasak #makanapahariini #shareresepi #resepi #makananviral #videomasakan #kuliner #jommasak #cookingvideo #belajarmasak #sukamasak #homecooking #masakanrumah #makanmakanmakan #makanmalam #masakan #marimasak #dapurbujang #sayamasak #belajarmasak - 16 hours ago

514 Likes
26 Comments
0
(Video&resepi di next post)
Keteow kungfu in da house😋😋ini lau g kedai siam mmg selalu hakak order kuah kasi lebih punya😂Hari ni hakak wat sdiri hah buh la kuah sekuali pon bia puas hati kan..😆😆korang suka tak keteow kungfu ni?
—————※※※※※※※※※————————
#sayasukamakan #makanapahariini #kakimakan #malaycuisine #sedapsangat #sayasukamasak #masakapahariini #marimasak #kongsiresepi #menuhariini  #masakanrumah #jjcm #makananviral #sayamasak #kelantan #makanapahariini #resepi #masakan #makanmakan #kakimakan #homemademeals #ilovetocook #jommakan #foodpornmalaysia #foodphoto #resepisedap #fotomasakan #marimakan #makanteruss #foodlover #masakapahariini #kuliner

(Video&resepi di next post) Keteow kungfu in da houseini lau g kedai siam mmg selalu hakak order kuah kasi lebih punyaHari ni hakak wat sdiri hah buh la kuah sekuali pon bia puas hati kan..korang suka tak keteow kungfu ni? —————※※※※※※※※※———————— #sayasukamakan #makanapahariini #kakimakan #malaycuisine #sedapsangat #sayasukamasak #masakapahariini #marimasak #kongsiresepi #menuhariini #masakanrumah #jjcm #makananviral #sayamasak #kelantan #makanapahariini #resepi #masakan #makanmakan #kakimakan #homemademeals #ilovetocook #jommakan #foodpornmalaysia #foodphoto #resepisedap #fotomasakan #marimakan #makanteruss #foodlover #masakapahariini #kuliner - 21 hours ago

476 Likes
40 Comments
0
Bendi goreng mamak.  #bendigoreng #ala #mamakstyle #mylunchtoday #cookingvideo #dapur #inspirasidapur #jjcm #dapurku #dapurminimalis #resepimalaysia

Bendi goreng mamak. #bendigoreng #ala #mamakstyle #mylunchtoday #cookingvideo #dapur #inspirasidapur #jjcm #dapurku #dapurminimalis #resepimalaysia - 2 months ago

63 Likes
0 Comments
0
Sambal ayam thai pedas.

#alathai #sambalayam #mylunchdate #cookingvideo #dapur #inspirasidapur #jjcm #dapurku #dapurminimalis #resepimalaysia

Sambal ayam thai pedas. #alathai #sambalayam #mylunchdate #cookingvideo #dapur #inspirasidapur #jjcm #dapurku #dapurminimalis #resepimalaysia - 2 months ago

23 Likes
0 Comments
0
Asam pedas pari Ala Melaka 
#asampedaspari #alamelaka #pariasampedas #mylunch #cooking #cookingvideo #dapur #inspirasidapur #jjcm #dapurku #dapurminimalis #resepimalaysia

Asam pedas pari Ala Melaka #asampedaspari #alamelaka #pariasampedas #mylunch #cooking #cookingvideo #dapur #inspirasidapur #jjcm #dapurku #dapurminimalis #resepimalaysia - 3 months ago

31 Likes
0 Comments
0
Terung tumis belacan pedas
#tumisbelacan #cooking #cookingvideo #mylunch #dapur #inspirasidapur #jjcm #dapurminimalis #dapurku #resepimalaysia

Terung tumis belacan pedas #tumisbelacan #cooking #cookingvideo #mylunch #dapur #inspirasidapur #jjcm #dapurminimalis #dapurku #resepimalaysia - 3 months ago

29 Likes
0 Comments
0
Campak balik masakan sebelom start kerja luar. Eh jangan buka puasa lagi tau 😅
#throwback #masakanku #eh #hatlepaspunya
#makanankampung #sayamasak #dapur #dapurminimalis #inspirasidapur #dapurbersih #citarasa #jjcm #resepimalaysia

Campak balik masakan sebelom start kerja luar. Eh jangan buka puasa lagi tau #throwback #masakanku #eh #hatlepaspunya #makanankampung #sayamasak #dapur #dapurminimalis #inspirasidapur #dapurbersih #citarasa #jjcm #resepimalaysia - 9 months ago

34 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.