#hijabista

3,964,378 posts

للانيقات
38 40 42 44
#hijab #hijabstyle #hijabtutorial #hijabfashion #hijabista #hijabinspiration #hijaboutfit #hijabs #حجاب_شیک #حجاب #المغرب #المراة #zühre #mode#hijabista#hijabmoderne

للانيقات 38 40 42 44 #hijab #hijabstyle #hijabtutorial #hijabfashion #hijabista #hijabinspiration #hijaboutfit #hijabs #حجاب_شیک #حجاب #المغرب #المراة #zühre #mode #hijabista #hijabmoderne - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
Follow her to see more 
@sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99  @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 
#hijab #hijabstyle #hijabstyles #hijabtutorial #hijabi #hijabibride #hijabfashion #hijabista #hijaber #hijabku #hijabme #hijabmodesty #hijablook #hijablookbook #hijablooks #hijablookbok #fashion #fashionnova #fashionnovadress #fashionblogger #blogger #bloggerlife #bloggerlifestyle #outfits #outfitsideas #outfit #moda #moda2019 #modanisa #modafeminina

Follow her to see more @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 @sabrenmustafa.99 #hijab #hijabstyle #hijabstyles #hijabtutorial #hijabi #hijabibride #hijabfashion #hijabista #hijaber #hijabku #hijabme #hijabmodesty #hijablook #hijablookbook #hijablooks #hijablookbok #fashion #fashionnova #fashionnovadress #fashionblogger #blogger #bloggerlife #bloggerlifestyle #outfits #outfitsideas #outfit #moda #moda2019 #modanisa #modafeminina - 0 seconds

2 Likes
0 Comments
0
💕beyourownhero!!
.
.
.
.
#hijabista#hijabstyle#hijab#muslimah#lifestyle#vlogger#youtube#

beyourownhero!! . . . . #hijabista #hijabstyle #hijab #muslimah #lifestyle #vlogger #youtube # - 0 seconds

3 Likes
0 Comments
0
WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇
www.wasap.my/601111323466/pm 
shawl corak 
KAIN : HEAVY cornskin GRED AAAA
MINIMUM 20  Pcs 
20 PCS  rm 190 S/S RM 10 EXTRA 
#HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER 
#ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain
Click je link di atas☝ ❤ 
Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada

#borongtudung  #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah 
#keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA www.wasap.my/601111323466/pm shawl corak KAIN : HEAVY cornskin GRED AAAA MINIMUM 20 Pcs 20 PCS rm 190 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
الاناقة لها عنوان 👍  38 .40 42 44

#hijab #hijabstyle #hijabtutorial #hijabfashion #hijabista #hijabinspiration #hijaboutfit #hijabs #حجاب_شیک #حجاب #المغرب #المراة #zühre #mode#hijabista#hijabmoderne

الاناقة لها عنوان 38 .40 42 44 #hijab #hijabstyle #hijabtutorial #hijabfashion #hijabista #hijabinspiration #hijaboutfit #hijabs #حجاب_شیک #حجاب #المغرب #المراة #zühre #mode #hijabista #hijabmoderne - 0 seconds

2 Likes
1 Comments
0
🕊 #hijabinspiration #hijabmodern #hijabfashion #bloggerlife #hijabstyle #hijabinspiration #fashionblogger #bloggerstyle#hijabpop #hijaber #hijabs#hijablovers#hijabinspiration #hijabmodern #hijabfashion #bloggerlife #hijabmodern#bloggerlife #highlights #bloggerlife #hijabfashion #blogger #bloggerlife #bloggerlife #hijabinspiration #hijabmodern #hijabfashion #bloggerlife #hijabstyle #bloggerstyle #hijabfashion #hijabista #hijablover

🕊 #hijabinspiration #hijabmodern #hijabfashion #bloggerlife #hijabstyle #hijabinspiration #fashionblogger #bloggerstyle #hijabpop #hijaber #hijabs #hijablovers #hijabinspiration #hijabmodern #hijabfashion #bloggerlife #hijabmodern #bloggerlife #highlights #bloggerlife #hijabfashion #blogger #bloggerlife #bloggerlife #hijabinspiration #hijabmodern #hijabfashion #bloggerlife #hijabstyle #bloggerstyle #hijabfashion #hijabista #hijablover - 0 seconds

8 Likes
0 Comments
0
#candanhijab #hijabtutorial #hijab #hijabista #bride #bridedress

#candanhijab #hijabtutorial #hijab #hijabista #bride #bridedress - 0 seconds

1 Likes
1 Comments
0
#bajuraya2019
_
Dah shopping Seroja Peplum paling lawa nie?? Material terbaik seperti biasa lah, cutting cantik terletak &  memang sedap pakai. Lawa luar biasa. Tapi harga biasa biasa! 😘
_
👆Seroja Peplum👆
🌸Promo Price : RM130 exclude pos
🌸Colour : Mustard
🌸Material: Moss Crepe
🌸Zip behind & sleeve
🌸Peplum cutting 🌸2 tiers skirt 🌸Skirt with elastic waist 🌸 accesory di pinggang dan kain 🌸3 Size ONLY: S, M & XL ONLY
_
*Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash / computer settings
_
WhatsApp kak fer sekarang untuk order di 011-6090-1894 atau click je link dekat bio @my.ps.official
_
Komen "DM"  kat bawah 👇👇kalau nak tahu ukuran 😊

#bajuraya2019 _ Dah shopping Seroja Peplum paling lawa nie?? Material terbaik seperti biasa lah, cutting cantik terletak & memang sedap pakai. Lawa luar biasa. Tapi harga biasa biasa! _ Seroja Peplum Promo Price : RM130 exclude pos Colour : Mustard Material: Moss Crepe Zip behind & sleeve Peplum cutting 2 tiers skirt Skirt with elastic waist accesory di pinggang dan kain 3 Size ONLY: S, M & XL ONLY _ *Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash / computer settings _ WhatsApp kak fer sekarang untuk order di 011-6090-1894 atau click je link dekat bio @my.ps.official _ Komen "DM" kat bawah kalau nak tahu ukuran - 8 seconds ago

1 Likes
1 Comments
0
WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇
www.wasap.my/601111323466/pm 
Bawal owning scuba 
KAIN : HEAVy moscrepe GRED AAAA
MINIMUM 10  Pcs 
20 PCS  rm 230
10 pcs rm  140 S/S RM 10 EXTRA 
#HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER 
#ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain
Click je link di atas☝ ❤ 
Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada

#borongtudung  #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah 
#keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA www.wasap.my/601111323466/pm Bawal owning scuba KAIN : HEAVy moscrepe GRED AAAA MINIMUM 10 Pcs 20 PCS rm 230 10 pcs rm 140 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak - 28 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
Bugünki kombinimiz 💚 Kumaş düz paça pantolon 🖤 ---》
• 》Gr. 38-46
• 》beyaz/lacivert/kiremit
... ...
• 》𝐄𝐋𝐙𝐄𝐌 𝐒𝐓𝐎𝐑𝐄 《
...
#hijabbeauty #hijabi #hijabfashion #hijabista #hijabers #fashion #style #insta #instagood #bloggerstyle #blogger #fashionista #fashionable #inspo #styleblogger #styleinspiration #elzem #elzemstore #hijabmodern #düğün #styleinspo #ffm #köln #rüsselsheim #raunheim #wiesbaden #bloggerlife

Bugünki kombinimiz Kumaş düz paça pantolon 🖤 ---》 • 》Gr. 38-46 • 》beyaz/lacivert/kiremit ... ... • 》𝐄𝐋𝐙𝐄𝐌 𝐒𝐓𝐎𝐑𝐄 《 ... #hijabbeauty #hijabi #hijabfashion #hijabista #hijabers #fashion #style #insta #instagood #bloggerstyle #blogger #fashionista #fashionable #inspo #styleblogger #styleinspiration #elzem #elzemstore #hijabmodern #düğün #styleinspo #ffm #köln #rüsselsheim #raunheim #wiesbaden #bloggerlife - 35 seconds ago

6 Likes
0 Comments
0
My brain always fails whenni need it most.. 😂😂
#islamicquotes
#deenassalam
#muslimah
#muslimwomen
#muslim
#urdu
#islam4_life
#hijab
#hijabtutorial
#hijabi
#hijaber
#hijabista
#hijabers
#hijabmurah
#quran
#deenassalam
#muslimwomen
#muslim

My brain always fails whenni need it most.. #islamicquotes #deenassalam #muslimah #muslimwomen #muslim #urdu #islam4_life #hijab #hijabtutorial #hijabi #hijaber #hijabista #hijabers #hijabmurah #quran #deenassalam #muslimwomen #muslim - 47 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
@heba_ragab123 
@heba_ragab123
@heba_ragab123
هو في حلاوة كده بجد مااشااء الله 🦋💕
..
تنشري صورتك وتكبري الاكونت بتاعك إبعتلنا خاص 🌸🍀 #hijab_trend #hijabfashion #hijabstyle #hijabtutorial ##hijabers #hijabista #hijabi #dubaifashion #vlog #fashion
#hijabfashion #hijaboutfit #hijabstreet #hijabfashion#redoutfit #fashion #fashiongirly #fashionblogger #fashionblog #fashionstylist #fashionmuslimah #hijabmuslimah #muslim #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear#hijabista #مريلة_كحلي #اسكندرية #اسكندريه #فاشون #فاشونيستا #فاشن_شو #فاشون #فاشون_موضة

@heba_ragab123 @heba_ragab123 @heba_ragab123 هو في حلاوة كده بجد مااشااء الله 🦋 .. تنشري صورتك وتكبري الاكونت بتاعك إبعتلنا خاص #hijab_trend #hijabfashion #hijabstyle #hijabtutorial ##hijabers #hijabista #hijabi #dubaifashion #vlog #fashion #hijabfashion #hijaboutfit #hijabstreet #hijabfashion #redoutfit #fashion #fashiongirly #fashionblogger #fashionblog #fashionstylist #fashionmuslimah #hijabmuslimah #muslim #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #hijabista #مريلة_كحلي #اسكندرية #اسكندريه #فاشون #فاشونيستا #فاشن_شو #فاشون #فاشون_موضة - 1 minute ago

4 Likes
0 Comments
0
Print: "Russkaya Rose"

Floral motifs over a warm rosy background🏵

All our hijabs are 100% pinless, pre-wrapped patented design, with a chiffon exterior and a pure cotton lining + FREE matching inner included.

#BokittaBabushka2
#bokittalovers 
#bokitta 
#psbokittavoila 
#hijabista 
0142602136 to purchase

Print: "Russkaya Rose" Floral motifs over a warm rosy background🏵 All our hijabs are 100% pinless, pre-wrapped patented design, with a chiffon exterior and a pure cotton lining + FREE matching inner included. #BokittaBabushka2 #bokittalovers #bokitta #psbokittavoila #hijabista 0142602136 to purchase - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Qui regarde au fond de Paris a le vertige. Rien de plus fantasque, rien de plus tragique, rien de plus superbe.
Victor Hugo
.
.
.
#hijab #hijabtrend #hijabstyle #hijabdaily #hijabfashion #hijabista #hijaboutfit #hijabi #hijabme #parigi #paris #parisstyle #parisphoto #parisian #maghribiainparis #maghribiyat #maghribya_wa_aftakhir #hamdulillah #instagood #insta

Qui regarde au fond de Paris a le vertige. Rien de plus fantasque, rien de plus tragique, rien de plus superbe. Victor Hugo . . . #hijab #hijabtrend #hijabstyle #hijabdaily #hijabfashion #hijabista #hijaboutfit #hijabi #hijabme #parigi #paris #parisstyle #parisphoto #parisian #maghribiainparis #maghribiyat #maghribya_wa_aftakhir #hamdulillah #instagood #insta - 2 minutes ago

11 Likes
1 Comments
0
@galeriariani new arrival!
💞 Square Chic Aedlin
💞 Rm 59
💞 5 colors
📲 Whtsapp 019-7044194..
🎉 Harga sama dengan butik;tiada service charge
#galeriariani#sayajualshawl#ariani#arianilovers#singapore#brunei#sayajualbawal#galeriariani#ariani#arianilovers#hijabista#hijab#hijabistamalaysia#brunei#singapure#ctdk#personalshopper#personalshoppermy#personalshoppermalaysia#personalshopperariani#mirafilzah#psariani#psarianirtw#arianiyes2018#bellaforariani#ariani12daysspecial#

@galeriariani new arrival! Square Chic Aedlin Rm 59 5 colors Whtsapp 019-7044194.. Harga sama dengan butik;tiada service charge #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapure #ctdk #personalshopper #personalshoppermy #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #mirafilzah #psariani #psarianirtw #arianiyes2018 #bellaforariani #ariani12daysspecial # - 3 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
❤️Memories... last year today🎈#rome #italy #throw🔙 📸 .
.
.
#tbt #tb #throwback #holiday #roma #italya #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabista #hijaber #hijabinspiration #hijabs #love #instadaily #instapic #touristic

️Memories... last year today#rome #italy #throw 📸 . . . #tbt #tb #throwback #holiday #roma #italya #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabista #hijaber #hijabinspiration #hijabs #love #instadaily #instapic #touristic - 3 minutes ago

22 Likes
0 Comments
0
WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇
www.wasap.my/601111323466/pm 
Budak ribbon ziczac
KAIN : HEAVy moscrepe GRED AAAA
MINIMUM 10  Pcs 
20 PCS  rm 230
10 pcs rm  140 S/S RM 10 EXTRA 
#HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER 
#ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain
Click je link di atas☝ ❤ 
Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada

#borongtudung  #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah 
#keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA www.wasap.my/601111323466/pm Budak ribbon ziczac KAIN : HEAVy moscrepe GRED AAAA MINIMUM 10 Pcs 20 PCS rm 230 10 pcs rm 140 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#bajuraya2019
_
Dah shopping Seroja Peplum paling lawa nie?? Material terbaik seperti biasa lah, cutting cantik terletak &  memang sedap pakai. Lawa luar biasa. Tapi harga biasa biasa! 😘
_
👆Seroja Peplum👆
🌸Promo Price : RM130 exclude pos
🌸Colour : Lavendar
🌸Material: Moss Crepe
🌸Zip behind & sleeve
🌸Peplum cutting 🌸2 tiers skirt 🌸Skirt with elastic waist 🌸 accesory di pinggang dan kain 🌸3 Size ONLY: S, M & XL ONLY
_
*Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash / computer settings
_
WhatsApp kak fer sekarang untuk order di 011-6090-1894 atau click je link dekat bio @my.ps.official
_
Komen "DM"  kat bawah 👇👇kalau nak tahu ukuran 😊

#bajuraya2019 _ Dah shopping Seroja Peplum paling lawa nie?? Material terbaik seperti biasa lah, cutting cantik terletak & memang sedap pakai. Lawa luar biasa. Tapi harga biasa biasa! _ Seroja Peplum Promo Price : RM130 exclude pos Colour : Lavendar Material: Moss Crepe Zip behind & sleeve Peplum cutting 2 tiers skirt Skirt with elastic waist accesory di pinggang dan kain 3 Size ONLY: S, M & XL ONLY _ *Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash / computer settings _ WhatsApp kak fer sekarang untuk order di 011-6090-1894 atau click je link dekat bio @my.ps.official _ Komen "DM" kat bawah kalau nak tahu ukuran - 4 minutes ago

1 Likes
1 Comments
0
#calacrushfeedback #ootdcalacrush
.
When in doubt, wear kebaya. 😍
.
.
Pretty @yeifif in Kutubaru Meili Maroon S size. Kecik jer orang dia tau. Comel betei.
.

#kutubarubhdmeili RM109 only. 
#pariosongketbhd RM73 only. 
One set top and pario : RM179. ✔️
.
.
Whatsapp : 014.534.8900.
Catalogue : @calacrush.catalogue.
.
.
#bhdapprentice #kebaya #pario #kebayabuh #style #bhdlebran2019 #runway #byhisdaisy #ootd

#calacrushfeedback #ootdcalacrush . When in doubt, wear kebaya. . . Pretty @yeifif in Kutubaru Meili Maroon S size. Kecik jer orang dia tau. Comel betei. . #kutubarubhdmeili RM109 only. #pariosongketbhd RM73 only. One set top and pario : RM179. ️ . . Whatsapp : 014.534.8900. Catalogue : @calacrush.catalogue. . . #bhdapprentice #kebaya #pario #kebayabuh #style #bhdlebran2019 #runway #byhisdaisy #ootd - 4 minutes ago

2 Likes
2 Comments
0
Basic Voal
Bahan : Voal
ukuran : 110x110
Harga Satuan : IDR 35,000
Harga grosir : Beli 3 IDR 100,000

Bahan nya super lembut dan mudah di atur 
Order via WA , cek di BIO yah 😉

Happy shopping guys 🛒🛍 #hijabers_murah #hijabbagus #hijabcantik #hijabkeren #hijabfashion #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabootd #hijabsyari #hijabista #hijabinspiration #hijablook #hijabmasakini #hijabjakarta #hijabwedding #hijabinspiration #hijabmurah #hijabtraveller

Basic Voal Bahan : Voal ukuran : 110x110 Harga Satuan : IDR 35,000 Harga grosir : Beli 3 IDR 100,000 Bahan nya super lembut dan mudah di atur Order via WA , cek di BIO yah Happy shopping guys 🛒🛍 #hijabers_murah #hijabbagus #hijabcantik #hijabkeren #hijabfashion #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabootd #hijabsyari #hijabista #hijabinspiration #hijablook #hijabmasakini #hijabjakarta #hijabwedding #hijabinspiration #hijabmurah #hijabtraveller - 4 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
time for some colors 🤩🤩🤩
spring hijab with colorful motive's
tijd voor wat kleur 😋😋🙌🙌🙌
#springoutfit #colorful #hijabista

time for some colors 🤩🤩🤩 spring hijab with colorful motive's tijd voor wat kleur #springoutfit #colorful #hijabista - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Hamil itu bukan ditunggu tpi dijemput. Tuhan melihat usaha dari kita untuk meraih ‌🇰‌🇪‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱‌🇦‌🇳 tersbut. 💪💪
Dengan metode kami, bisa membantu anda mengatasi banyak keluhan spt; kista, miom, pcos, oligosperma, kanker servic, keputihan, diabetes, obesitas, dan banyak keluhan lainnya yg bisa disembuhkan.!!! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💞💞💞💞💞
Follow & like... 🌺🍁🌹 🌠
Untuk mendapatkan info Program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi
. -
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📞 0895414399757

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!

Hamil itu bukan ditunggu tpi dijemput. Tuhan melihat usaha dari kita untuk meraih ‌🇰‌🇪‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱‌🇦‌🇳 tersbut. Dengan metode kami, bisa membantu anda mengatasi banyak keluhan spt; kista, miom, pcos, oligosperma, kanker servic, keputihan, diabetes, obesitas, dan banyak keluhan lainnya yg bisa disembuhkan.!!! Follow & like... Untuk mendapatkan info Program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi . - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau ️ contact person : 0895414399757 Tekan , dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - 6 minutes ago

6 Likes
2 Comments
0
Are you ready for our summer collection? 🌹🌹🌹 .
.
.
.
#summeroutfit .#abayafashion  #outfitoftheday #fashiondesigner #fashionable ##fashionblog #hijabstyle #fashiondiaries #fashiondesign #fashionstyle #fashiondaily #likeforlikes #todaysoutfit #styleblogger #whatiworetoday #fashionweek #styleoftheday  #السعودية #kingdomofsaudiarabia #ksa #طريق_الملك_فهد #riyadh #iphoneography #fashion #hijabista #modestyfashion#جده #دبي #قطر #فاشن

Are you ready for our summer collection? . . . . #summeroutfit .#abayafashion #outfitoftheday #fashiondesigner #fashionable ##fashionblog #hijabstyle #fashiondiaries #fashiondesign #fashionstyle #fashiondaily #likeforlikes #todaysoutfit #styleblogger #whatiworetoday #fashionweek #styleoftheday #السعودية #kingdomofsaudiarabia #ksa #طريق_الملك_فهد #riyadh #iphoneography #fashion #hijabista #modestyfashion #جده #دبي #قطر #فاشن - 6 minutes ago

15 Likes
0 Comments
0
RED AND WHITE LINES CLASSIC HOOJEAZE. 
Rs. 1600/-
Visit www.hijabeaze.com 
to order yours today
For Customer Support please contact +92-300-4001241

#hijabstyle #hijabfashion #hijabifashion #hijabilookbook #hijabibloggers #hijabiselegant #Hijabeaze #Hijabers #hijabi #hijabista #muslim #muslimah #hijabonline #hijabaccessories

RED AND WHITE LINES CLASSIC HOOJEAZE. Rs. 1600/- Visit www.hijabeaze.com to order yours today For Customer Support please contact +92-300-4001241 #hijabstyle #hijabfashion #hijabifashion #hijabilookbook #hijabibloggers #hijabiselegant #Hijabeaze #Hijabers #hijabi #hijabista #muslim #muslimah #hijabonline #hijabaccessories - 6 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Black lovers? 😍. Dedua cantik sangat ! Kiri atau kanan korang pilih?
.

Jika berminat dm sis Tia or for fast reply, click je whatsapp link dekat bio @tiapublika.my okeyh? 😽😽 .
Online purchase:
1)Whatsapp 0135250502
2)Dm through @tiapublika.my .
-
#calacara #lilypetuna #quftanempire #hhauthorisedagent #hijabista #zefikscollection #anasri #poplookootd #padini #fashionvalet #primavalet #qiszar #qiszaragent #arcomy  #ejstyle #ejstylestockist #sayapeniagaonline #sayajualonline #kurungmalaysia #hijabistahubaliceprincessdress #fashion #hijabistahubcarlaluxekurung #instafamous #hijabistahubelenaluxepeplum #bajukawinmurah  #bajuraya #bajukurungmodenterkini #kurungbrocade #hijabistahublebaran2019

Black lovers? . Dedua cantik sangat ! Kiri atau kanan korang pilih? . Jika berminat dm sis Tia or for fast reply, click je whatsapp link dekat bio @tiapublika.my okeyh? . Online purchase: 1)Whatsapp 0135250502 2)Dm through @tiapublika.my . - #calacara #lilypetuna #quftanempire #hhauthorisedagent #hijabista #zefikscollection #anasri #poplookootd #padini #fashionvalet #primavalet #qiszar #qiszaragent #arcomy #ejstyle #ejstylestockist #sayapeniagaonline #sayajualonline #kurungmalaysia #hijabistahubaliceprincessdress #fashion #hijabistahubcarlaluxekurung #instafamous #hijabistahubelenaluxepeplum #bajukawinmurah #bajuraya #bajukurungmodenterkini #kurungbrocade #hijabistahublebaran2019 - 6 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
New Arrival in beauty | Stay tune ladies #newcollectionsoon🌹 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#mauritius #style #hijab #hijabfashion #fashion #muslim #hijabi #hijabstyle #hijabers #muslimah #islam #love #beautiful #modestfashion  #fashionblogger #ootd #style #instagood #muslimahfashion  #model #photography #hijabista #makeup #modest #beauty

New Arrival in beauty | Stay tune ladies #newcollectionsoon . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #mauritius #style #hijab #hijabfashion #fashion #muslim #hijabi #hijabstyle #hijabers #muslimah #islam #love #beautiful #modestfashion #fashionblogger #ootd #style #instagood #muslimahfashion #model #photography #hijabista #makeup #modest #beauty - 6 minutes ago

22 Likes
0 Comments
0
loving this jacket’s details🌻 #tapfordetails

loving this jacket’s details #tapfordetails - 6 minutes ago

16 Likes
3 Comments
0
WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇
www.wasap.my/601111323466/pm 
Bawal batu 
KAIN : HEAVy cotton  GRED AAAA
MINIMUM 10  Pcs 
20 PCS  rm 420
10 pcs rm  240 S/S RM 10 EXTRA 
#HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER 
#ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain
Click je link di atas☝ ❤ 
Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada

#borongtudung  #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah 
#keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA www.wasap.my/601111323466/pm Bawal batu KAIN : HEAVy cotton GRED AAAA MINIMUM 10 Pcs 20 PCS rm 420 10 pcs rm 240 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Which outfit do you prefer?
@hijabi_bj .
.
#hijabblo #hijabinspo #hijab #hijablifestyle #hijabmodern #hijabista #hijabme #hijabfashion #hijabmodesty #hijabers #hijabinspiration #hijabtutorial #hijablover #hijabootdindo #hijaboutfit #hijabpremium #hijabpremium #hijabindokece

Which outfit do you prefer? @hijabi_bj . . #hijabblo #hijabinspo #hijab #hijablifestyle #hijabmodern #hijabista #hijabme #hijabfashion #hijabmodesty #hijabers #hijabinspiration #hijabtutorial #hijablover #hijabootdindo #hijaboutfit #hijabpremium #hijabpremium #hijabindokece - 7 minutes ago

9 Likes
0 Comments
0
#islam
#islamorada
#urdu
#urdupoetry
#urduadab
#urdupoetrylovers
#urdulines
#islamicquotes
#deenassalam
#muslimah
#muslimwomen
#muslim
#urdu
#islam4_life
#hijab
#hijabtutorial
#hijabi
#hijaber
#hijabista
#hijabers
#hijabmurah
#quran

#islam #islamorada #urdu #urdupoetry #urduadab #urdupoetrylovers #urdulines #islamicquotes #deenassalam #muslimah #muslimwomen #muslim #urdu #islam4_life #hijab #hijabtutorial #hijabi #hijaber #hijabista #hijabers #hijabmurah #quran - 8 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
In life there are a lot of times we feel as though there is no way to get out of where we currently our. That's not true, there's always a way out, there's always an end. I personally believe k jaysay insaan souchtha hay waysay hee houtha hay. For example you have a test and you feel like you will fail, you actually do fail cause that's what you told yourself, you don't study, don't put any effort. Tu Allah k sath bhee aysah hay, aap achee umeed rakhougay wo apko ussay double daygah, ap buree umeed rakhogay wo souchaygah meray banday ko meray say koee umeed hee nahee, even though everything that we have is his blessing.

In life there are a lot of times we feel as though there is no way to get out of where we currently our. That's not true, there's always a way out, there's always an end. I personally believe k jaysay insaan souchtha hay waysay hee houtha hay. For example you have a test and you feel like you will fail, you actually do fail cause that's what you told yourself, you don't study, don't put any effort. Tu Allah k sath bhee aysah hay, aap achee umeed rakhougay wo apko ussay double daygah, ap buree umeed rakhogay wo souchaygah meray banday ko meray say koee umeed hee nahee, even though everything that we have is his blessing. - 8 minutes ago

27 Likes
3 Comments
0
❤❤ _____________________________________________________________
#hijabista #hijabstyle #hijablook #hijabmuslimah #hijabi #hijabmuslim #hijabstyle_lookbook #hijabfashion #hijabers #hijabilookbook #hijaber #hijaberstyle #hijabblogger #hijabinspiration #hijaboftheday #hijabmodern #hijabmodesty #hijab #hijabs #hijablover #hijabootd #modestfashionblogger #modestclothing #modest #modesty #modestfashionblogger___  #hijab #outfits #outfitlove #instagram

_____________________________________________________________ #hijabista #hijabstyle #hijablook #hijabmuslimah #hijabi #hijabmuslim #hijabstyle_lookbook #hijabfashion #hijabers #hijabilookbook #hijaber #hijaberstyle #hijabblogger #hijabinspiration #hijaboftheday #hijabmodern #hijabmodesty #hijab #hijabs #hijablover #hijabootd #modestfashionblogger #modestclothing #modest #modesty #modestfashionblogger___ #hijab #outfits #outfitlove #instagram - 8 minutes ago

14 Likes
0 Comments
0
🌼 Tudung Bawal Hati
💥 Material kain cotton Emboss
💥Berbidang 45 💥 Corak yang menyerlahkan keanggunan pemakai
💥 Tidak Jarang
💥 Labuh menutup dada
💥 Tidak Panas dan Tidak pekak
💥 Tebal, Sejuk dan Lembut 
Klik link di Bio utk order😍

#tudung 
#labuh 
#muslimah 
#colourful 
#corak 
#woman 
#girls 
#fashion 
#syariah 
#aurat 
#ayu 
#beautifulgirls 
#shawl 
#hijabfashion #hijabstyle 
#hijabista

Tudung Bawal Hati Material kain cotton Emboss Berbidang 45 Corak yang menyerlahkan keanggunan pemakai Tidak Jarang Labuh menutup dada Tidak Panas dan Tidak pekak Tebal, Sejuk dan Lembut Klik link di Bio utk order #tudung #labuh #muslimah #colourful #corak #woman #girls #fashion #syariah #aurat #ayu #beautifulgirls #shawl #hijabfashion #hijabstyle #hijabista - 9 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
produk : kids armut (busana muslim wiwit)
bahan : cotton army mix waffle import 
saiz uk : 3-5 tahun 
harga : 110rb+ bergo

Pengiriman Bandung

#hijaber #ootdhijab #islamic #khimar #syari #makeup #onlineshop #bajumuslim #olshop #hijabinstan #kerudung #style #olshopmurah #fashionhijab #hijabista #makkah #jilbabmurah #kekinian #murah #dakwah #hijab #hijabers #hijabfashion #muslimah #gamis #fashion #like #hijabstyle

produk : kids armut (busana muslim wiwit) bahan : cotton army mix waffle import saiz uk : 3-5 tahun harga : 110rb+ bergo Pengiriman Bandung #hijaber #ootdhijab #islamic #khimar #syari #makeup #onlineshop #bajumuslim #olshop #hijabinstan #kerudung #style #olshopmurah #fashionhijab #hijabista #makkah #jilbabmurah #kekinian #murah #dakwah #hijab #hijabers #hijabfashion #muslimah #gamis #fashion #like #hijabstyle - 9 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
Beautiful day 🌈❤يوم جميل 💘🌙
.
.
.
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#belle #bg #beauty #algerienne #algerie #cute #sweat #hairstyle #hijabista #hijabstyle #hijab #photo #beautiful #selfie #picoftheday #model #fashion #arab #redlips #lipstick #makeup #fitgirl #eyes #iphone7plus #catsofinstagram #dzair #instagood #girl #dz #photography

Beautiful day يوم جميل . . . . . #belle #bg #beauty #algerienne #algerie #cute #sweat #hairstyle #hijabista #hijabstyle #hijab #photo #beautiful #selfie #picoftheday #model #fashion #arab #redlips #lipstick #makeup #fitgirl #eyes #iphone7plus #catsofinstagram #dzair #instagood #girl #dz #photography - 9 minutes ago

151 Likes
1 Comments
0
JOIN THE MOVEMENT!

Berpakaian adalah sebuah jalan kehidupan, dan lengkapilah jalan kehidupanmu, dengan Hijacket urban yang akan membuat perjalananmu lebih berwarna dan lebih bermakna keindahan
.
Jadi, tunggu apa lagi ?
.
Klik link di bio yah😘😘
.
HJ-VD SPARROW RED HIJACKET® VENDULUM
.
❤️ Trusted more than 100.000 Hijaber
❤️ 100% Guaranteed
.
#hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #hijacketadict #hijacketvendulum #hijacket #hijacketbandung #hijacketoriginal #hijabfashion #WeAreHijaber

JOIN THE MOVEMENT! Berpakaian adalah sebuah jalan kehidupan, dan lengkapilah jalan kehidupanmu, dengan Hijacket urban yang akan membuat perjalananmu lebih berwarna dan lebih bermakna keindahan . Jadi, tunggu apa lagi ? . Klik link di bio yah . HJ-VD SPARROW RED HIJACKET VENDULUM . ️ Trusted more than 100.000 Hijaber ️ 100% Guaranteed . #hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #hijacketadict #hijacketvendulum #hijacket #hijacketbandung #hijacketoriginal #hijabfashion #WeAreHijaber - 10 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
@dnaa.h 
Business style for every day 👍🏻👎🏻 ??
.
.
#hijabblo #hijabinspo #hijab #hijablifestyle #hijabmodern #hijabista #hijabme #hijabfashion #hijabmodesty #hijabers #hijabinspiration #hijabtutorial #hijablover #hijabootdindo #hijaboutfit #hijabpremium #hijabpremium #hijabindokece

@dnaa.h Business style for every day 🏻🏻 ?? . . #hijabblo #hijabinspo #hijab #hijablifestyle #hijabmodern #hijabista #hijabme #hijabfashion #hijabmodesty #hijabers #hijabinspiration #hijabtutorial #hijablover #hijabootdindo #hijaboutfit #hijabpremium #hijabpremium #hijabindokece - 10 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
Setiap pembelian Chloè & Claudia kekakak semua akan dapat FREE EXCLUSIVE ENVELOPE BAG!😱 .

Jangan risau korang boleh guna semua tau envelope bag ni. Boleh isi makeup, toiletries & baju kakak kakak semua 😍💕 .

Jika berminat dm sis Tia or for fast reply, click je whatsapp link dekat bio @tiapublika.my okeyh?

Online purchase:
1)Whatsapp 0135250502 / klik link di bio
2)Dm through @tiapublika.my .
.

#calacara #lilypetuna #quftanempire #hhauthorisedagent #hijabista #zefikscollection #anasri #poplookootd #padini #fashionvalet #primavalet #qiszar #qiszaragent #arcomy  #ejstyle #ejstylestockist #sayapeniagaonline #sayajualonline #kurungmalaysia #hijabistahubaliceprincessdress #fashion #hijabistahubcarlaluxekurung #instafamous #hijabistahubelenaluxepeplum #bajukawinmurah  #bajuraya #bajukurungmodenterkini #kurungbrocade #hijabistahublebaran2019

Setiap pembelian Chloè & Claudia kekakak semua akan dapat FREE EXCLUSIVE ENVELOPE BAG! . Jangan risau korang boleh guna semua tau envelope bag ni. Boleh isi makeup, toiletries & baju kakak kakak semua . Jika berminat dm sis Tia or for fast reply, click je whatsapp link dekat bio @tiapublika.my okeyh? Online purchase: 1)Whatsapp 0135250502 / klik link di bio 2)Dm through @tiapublika.my . . #calacara #lilypetuna #quftanempire #hhauthorisedagent #hijabista #zefikscollection #anasri #poplookootd #padini #fashionvalet #primavalet #qiszar #qiszaragent #arcomy #ejstyle #ejstylestockist #sayapeniagaonline #sayajualonline #kurungmalaysia #hijabistahubaliceprincessdress #fashion #hijabistahubcarlaluxekurung #instafamous #hijabistahubelenaluxepeplum #bajukawinmurah #bajuraya #bajukurungmodenterkini #kurungbrocade #hijabistahublebaran2019 - 10 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇
www.wasap.my/601111323466/pm 
Bawal Turkey 
KAIN : HEAVY cotton GRED AAAA
MINIMUM 20  Pcs 
20 PCS  rm 150 S/S RM 10 EXTRA 
#HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER 
#ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain
Click je link di atas☝ ❤ 
Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada

#borongtudung  #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah 
#keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA www.wasap.my/601111323466/pm Bawal Turkey KAIN : HEAVY cotton GRED AAAA MINIMUM 20 Pcs 20 PCS rm 150 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak - 10 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
🌼 Tudung Zebra
💥 Material kain cotton Emboss
💥Berbidang 60
💥 Corak yang menyerlahkan keanggunan pemakai
💥 Tidak Jarang
💥 Labuh menutup dada
💥 Tidak Panas dan Tidak pekak
💥 Tebal, Sejuk dan Lembut 
Klik link di Bio utk order😍

#tudung 
#labuh 
#muslimah 
#colourful 
#corak 
#woman 
#girls 
#fashion 
#syariah 
#aurat 
#ayu 
#beautifulgirls 
#shawl 
#hijabfashion #hijabstyle 
#hijabista

Tudung Zebra Material kain cotton Emboss Berbidang 60 Corak yang menyerlahkan keanggunan pemakai Tidak Jarang Labuh menutup dada Tidak Panas dan Tidak pekak Tebal, Sejuk dan Lembut Klik link di Bio utk order #tudung #labuh #muslimah #colourful #corak #woman #girls #fashion #syariah #aurat #ayu #beautifulgirls #shawl #hijabfashion #hijabstyle #hijabista - 10 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
JOIN THE MOVEMENT!

Berpakaian adalah sebuah jalan kehidupan, dan lengkapilah jalan kehidupanmu, dengan Hijacket urban yang akan membuat perjalananmu lebih berwarna dan lebih bermakna keindahan
.
Jadi, tunggu apa lagi ?
.
Klik link di bio yah😘😘
.
HJ-VD SPARROW RED HIJACKET® VENDULUM
.
❤️ Trusted more than 100.000 Hijaber
❤️ 100% Guaranteed
.
#hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #hijacketadict #hijacketvendulum #hijacket #hijacketbandung #hijacketoriginal #hijabfashion #WeAreHijaber

JOIN THE MOVEMENT! Berpakaian adalah sebuah jalan kehidupan, dan lengkapilah jalan kehidupanmu, dengan Hijacket urban yang akan membuat perjalananmu lebih berwarna dan lebih bermakna keindahan . Jadi, tunggu apa lagi ? . Klik link di bio yah . HJ-VD SPARROW RED HIJACKET VENDULUM . ️ Trusted more than 100.000 Hijaber ️ 100% Guaranteed . #hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #hijacketadict #hijacketvendulum #hijacket #hijacketbandung #hijacketoriginal #hijabfashion #WeAreHijaber - 10 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇
www.wasap.my/601111323466/pm 
Instant owning scuba batu 
KAIN : HEAVy moscrepe  GRED AAAA
MINIMUM 10  Pcs 
20 PCS  rm 290
10 pcs rm  170 S/S RM 10 EXTRA 
#HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER 
#ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain
Click je link di atas☝ ❤ 
Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada

#borongtudung  #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah 
#keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA www.wasap.my/601111323466/pm Instant owning scuba batu KAIN : HEAVy moscrepe GRED AAAA MINIMUM 10 Pcs 20 PCS rm 290 10 pcs rm 170 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak - 11 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
🌈❤يوم جميل 💘🌙
.
.
.
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#belle #bg #beauty #algerienne #algerie #cute #sweat #hairstyle #hijabista #hijabstyle #hijab #photo #beautiful #selfie #picoftheday #model #fashion #arab #redlips #lipstick #makeup #fitgirl #eyes #iphone7plus #catsofinstagram #dzair #instagood #girl #dz #photography

يوم جميل . . . . . #belle #bg #beauty #algerienne #algerie #cute #sweat #hairstyle #hijabista #hijabstyle #hijab #photo #beautiful #selfie #picoftheday #model #fashion #arab #redlips #lipstick #makeup #fitgirl #eyes #iphone7plus #catsofinstagram #dzair #instagood #girl #dz #photography - 11 minutes ago

85 Likes
1 Comments
0
#bajuraya2019
_
Dah shopping Seroja Peplum paling lawa nie?? Material terbaik seperti biasa lah, cutting cantik terletak &  memang sedap pakai. Lawa luar biasa. Tapi harga biasa biasa! 😘
_
👆Seroja Peplum👆
🌸Promo Price : RM130 exclude pos
🌸Colour : Emerald
🌸Material: Moss Crepe
🌸Zip behind & sleeve
🌸Peplum cutting 🌸2 tiers skirt 🌸Skirt with elastic waist 🌸 accesory di pinggang dan kain 🌸3 Size ONLY: S, M & XL ONLY
_
*Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash / computer settings
_
WhatsApp kak fer sekarang untuk order di 011-6090-1894 atau click je link dekat bio @my.ps.official
_
Komen "DM"  kat bawah 👇👇kalau nak tahu ukuran 😊

#bajuraya2019 _ Dah shopping Seroja Peplum paling lawa nie?? Material terbaik seperti biasa lah, cutting cantik terletak & memang sedap pakai. Lawa luar biasa. Tapi harga biasa biasa! _ Seroja Peplum Promo Price : RM130 exclude pos Colour : Emerald Material: Moss Crepe Zip behind & sleeve Peplum cutting 2 tiers skirt Skirt with elastic waist accesory di pinggang dan kain 3 Size ONLY: S, M & XL ONLY _ *Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash / computer settings _ WhatsApp kak fer sekarang untuk order di 011-6090-1894 atau click je link dekat bio @my.ps.official _ Komen "DM" kat bawah kalau nak tahu ukuran - 12 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
Do you like this style ??
💙 (Yes 👍) or (👎 No) ??? 💙
Write Your Comment 💭...
Tag Your friend 😍

Follow Me My Queens 
Follow Me For More ⬇️⬇️
@fashion_forqueens 👑 
@fashion_forqueens 👑

لايك ومتابعة حسابي لي مزيد من التشجيع 😊

Do you like this style ?? (Yes ) or ( No) ??? Write Your Comment 💭... Tag Your friend Follow Me My Queens Follow Me For More @fashion_forqueens @fashion_forqueens لايك ومتابعة حسابي لي مزيد من التشجيع - 12 minutes ago

42 Likes
1 Comments
0
DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52
🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits XS to XXXL
💕Dada : 34inci (can stretch till 52inci)
💕Pinggang : 40inci
💕Pinggul : 54inci
💕Labuh : suit for 170cm ke bawah

Dress rm45

SPECIAL OFFER : .
💕BUY 3 RM110 free postage *****************************************
📲 ws 01113213966.
.
. 
#armanidresskekfa #bajuplussaiz
#plussize #dressdinner #dresssantai
#dresscantik #dress #promosidress
#dressmurah #bajulabuh 
#bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri
#bajumengandungcantik
#hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo 
#cantikmurah #dresslabuh
#blousemurah #bajulabuh #preggydress
#jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent
#floraldresscantik #dressbunga

DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52 Harga murah High Quality Kain flowy mcm princess gittew Tak nipis, tak jarang & sgt selesa Tak payah iron Preggy mummy boleh pakai ******************************* Material : Cotton Crepe Free size : fits XS to XXXL Dada : 34inci (can stretch till 52inci) Pinggang : 40inci Pinggul : 54inci Labuh : suit for 170cm ke bawah Dress rm45 SPECIAL OFFER : . BUY 3 RM110 free postage ***************************************** ws 01113213966. . . #armanidresskekfa #bajuplussaiz #plussize #dressdinner #dresssantai #dresscantik #dress #promosidress #dressmurah #bajulabuh #bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri #bajumengandungcantik #hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo #cantikmurah #dresslabuh #blousemurah #bajulabuh #preggydress #jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent #floraldresscantik #dressbunga - 13 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
It is the last day of my 6 weeks Virtual Assistant training program with an amazing coach @carrascreative! ⁣
⁣
I feel happy 😀 and sad 😔 at the same time! ⁣
I am happy because I had a chance to learn from and be inspired by this amazing woman ❤️! My life has changed forever thanks to Maria Carras! ⁣
⁣
On the other hand I feel sad because it has came to an end... I will miss our conversations and your endless support and motivation... it was really an amazing experience!! ⁣
⁣
Thank you sooo much for everything ❤️! ⁣
⁣
P.S. I know that your support will continue and we will stay in touch in many other ways, that’s why you are so amazing 🤗💖!

It is the last day of my 6 weeks Virtual Assistant training program with an amazing coach @carrascreative ! ⁣ ⁣ I feel happy 😀 and sad at the same time! ⁣ I am happy because I had a chance to learn from and be inspired by this amazing woman ️! My life has changed forever thanks to Maria Carras! ⁣ ⁣ On the other hand I feel sad because it has came to an end... I will miss our conversations and your endless support and motivation... it was really an amazing experience!! ⁣ ⁣ Thank you sooo much for everything ️! ⁣ ⁣ P.S. I know that your support will continue and we will stay in touch in many other ways, that’s why you are so amazing 🤗! - 13 minutes ago

2 Likes
3 Comments
0
DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52
🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits XS to XXXL
💕Dada : 34inci (can stretch till 52inci)
💕Pinggang : 40inci
💕Pinggul : 54inci
💕Labuh : suit for 170cm ke bawah

Dress rm45

SPECIAL OFFER : .
💕BUY 3 RM110 free postage *****************************************
📲 ws 01113213966.
.
. 
#armanidresskekfa #bajuplussaiz
#plussize #dressdinner #dresssantai
#dresscantik #dress #promosidress
#dressmurah #bajulabuh 
#bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri
#bajumengandungcantik
#hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo 
#cantikmurah #dresslabuh
#blousemurah #bajulabuh #preggydress
#jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent
#floraldresscantik #dressbunga

DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52 Harga murah High Quality Kain flowy mcm princess gittew Tak nipis, tak jarang & sgt selesa Tak payah iron Preggy mummy boleh pakai ******************************* Material : Cotton Crepe Free size : fits XS to XXXL Dada : 34inci (can stretch till 52inci) Pinggang : 40inci Pinggul : 54inci Labuh : suit for 170cm ke bawah Dress rm45 SPECIAL OFFER : . BUY 3 RM110 free postage ***************************************** ws 01113213966. . . #armanidresskekfa #bajuplussaiz #plussize #dressdinner #dresssantai #dresscantik #dress #promosidress #dressmurah #bajulabuh #bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri #bajumengandungcantik #hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo #cantikmurah #dresslabuh #blousemurah #bajulabuh #preggydress #jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent #floraldresscantik #dressbunga - 13 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
الجميلة 😍😍
#hijabtrend #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabmodern #hijabista #hijabtraveller #hijabs #hijaber #cute #beautiful #follow4followback #fashionphotography #follower #fashions #followforfollowback #fasion #fashionista #fashionable #fashionshoes #fostan #fashionblogger #followmeto #fashionpost #fashion #استايل #حجاب

الجميلة #hijabtrend #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabmodern #hijabista #hijabtraveller #hijabs #hijaber #cute #beautiful #follow4followback #fashionphotography #follower #fashions #followforfollowback #fasion #fashionista #fashionable #fashionshoes #fostan #fashionblogger #followmeto #fashionpost #fashion #استايل #حجاب - 13 minutes ago

5 Likes
1 Comments
0
DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52
🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits XS to XXXL
💕Dada : 34inci (can stretch till 52inci)
💕Pinggang : 40inci
💕Pinggul : 54inci
💕Labuh : suit for 170cm ke bawah

Dress rm45

SPECIAL OFFER : .
💕BUY 3 RM110 free postage *****************************************
📲 ws 01113213966.
.
. 
#armanidresskekfa #bajuplussaiz
#plussize #dressdinner #dresssantai
#dresscantik #dress #promosidress
#dressmurah #bajulabuh 
#bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri
#bajumengandungcantik
#hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo 
#cantikmurah #dresslabuh
#blousemurah #bajulabuh #preggydress
#jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent
#floraldresscantik #dressbunga

DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52 Harga murah High Quality Kain flowy mcm princess gittew Tak nipis, tak jarang & sgt selesa Tak payah iron Preggy mummy boleh pakai ******************************* Material : Cotton Crepe Free size : fits XS to XXXL Dada : 34inci (can stretch till 52inci) Pinggang : 40inci Pinggul : 54inci Labuh : suit for 170cm ke bawah Dress rm45 SPECIAL OFFER : . BUY 3 RM110 free postage ***************************************** ws 01113213966. . . #armanidresskekfa #bajuplussaiz #plussize #dressdinner #dresssantai #dresscantik #dress #promosidress #dressmurah #bajulabuh #bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri #bajumengandungcantik #hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo #cantikmurah #dresslabuh #blousemurah #bajulabuh #preggydress #jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent #floraldresscantik #dressbunga - 14 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
#TBT sorry got distracted with the view, slide to see the view 😉

#TBT sorry got distracted with the view, slide to see the view - 14 minutes ago

6 Likes
6 Comments
0
@boutiquealsondos 
Veste classique sans manches
Disponible en plusieurs couleurs : (noir- bleu- rose- mauve foncé-jaune....)
Taille: S_M_L_XL_XXL_3XL
Prix: 39.99$ .
.
.
Sleeveless classic jacket
 Available in several colors: (black-blue-pink-dark purple-yellow ....) Price: 39.99$
Size:S_M_L_XL_XXL_3XL
.
.
#alsondos #hijab #hijabers #hijabfashion #insta #hijabdaily #hijabista #hijabi #muslimah #hijabstyle #hijabstore #fashionista #hijaber #boutiquealsondos #fashionblogger #fashion #muslimahfashion #mtl
.
3526 Fleury East H1H 2S1 514-325-4141
6011 Gouin West H4J 1E7 514-508-4141
6310 Jean-Talon East H1S 1M8 514-903-0708.

@boutiquealsondos Veste classique sans manches Disponible en plusieurs couleurs : (noir- bleu- rose- mauve foncé-jaune....) Taille: S_M_L_XL_XXL_3XL Prix: 39.99$ . . . Sleeveless classic jacket Available in several colors: (black-blue-pink-dark purple-yellow ....) Price: 39.99$ Size:S_M_L_XL_XXL_3XL . . #alsondos #hijab #hijabers #hijabfashion #insta #hijabdaily #hijabista #hijabi #muslimah #hijabstyle #hijabstore #fashionista #hijaber #boutiquealsondos #fashionblogger #fashion #muslimahfashion #mtl . 3526 Fleury East H1H 2S1 514-325-4141 6011 Gouin West H4J 1E7 514-508-4141 6310 Jean-Talon East H1S 1M8 514-903-0708. - 14 minutes ago

5 Likes
3 Comments
0
GAMIS BATIK 03 SWARGA HIJAB😍

Bahan
Gamis : Motif batik premium semi sutra
Hijab : TINARA
Karakteristik bahan berserat lembut, adem, jatuh, tidak nerawang dan sangat nyaman dipakai

Detail
- Lebar bawah 2.5 Meter
- Resleting depan
- Tali serut dibawah dada
- Manset resleting dan kombinasi jahitan lipit cantik
- Ada saku bagian kanan

BERGO👇🏻
Bergo jahit ful depan
Soft Pet antem
Panjang Depan 90
Panjang Belakang 115
.
.
.
.

Informasi produk dan pemesanan :
WA/Telegram : 082295500129 / 
Klik Link WA : http://bit.ly/Chatmarsel
.
.
.
#hijablove #hijabfashion #hijab #hijabers #hijaber #hijabstyle #hijabs #hijabtutorial #hijabista #hijabgirl

GAMIS BATIK 03 SWARGA HIJAB Bahan Gamis : Motif batik premium semi sutra Hijab : TINARA Karakteristik bahan berserat lembut, adem, jatuh, tidak nerawang dan sangat nyaman dipakai Detail - Lebar bawah 2.5 Meter - Resleting depan - Tali serut dibawah dada - Manset resleting dan kombinasi jahitan lipit cantik - Ada saku bagian kanan BERGO🏻 Bergo jahit ful depan Soft Pet antem Panjang Depan 90 Panjang Belakang 115 . . . . Informasi produk dan pemesanan : WA/Telegram : 082295500129 / Klik Link WA : http://bit.ly/Chatmarsel . . . #hijablove #hijabfashion #hijab #hijabers #hijaber #hijabstyle #hijabs #hijabtutorial #hijabista #hijabgirl - 14 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Yo easter weekend is here, for those celebrating or  just going on a short holiday away enjoy it lovies!😗 Meanwhile im prepping for the cold shivers !✌ .
.
.
.
.
#mycapetown#capetownlife#capetownfashion#capetownluxury#capetowninstagram#hijabista#hijabi#hijabiblogger#hijabistastyle#hijabinspiration#hijab#hijabmodesty#modestymattersbro#modestymatters#modestymovement#modestymovement#modestyfashion#fashionworld#fashionnova#fashionblogger#bloggerstyle#bloggerlife#bloggersofinstagram#instagramer#preparingforwinter

Yo easter weekend is here, for those celebrating or  just going on a short holiday away enjoy it lovies!😗 Meanwhile im prepping for the cold shivers ! . . . . . #mycapetown #capetownlife #capetownfashion #capetownluxury #capetowninstagram #hijabista #hijabi #hijabiblogger #hijabistastyle #hijabinspiration #hijab #hijabmodesty #modestymattersbro #modestymatters #modestymovement #modestymovement #modestyfashion #fashionworld #fashionnova #fashionblogger #bloggerstyle #bloggerlife #bloggersofinstagram #instagramer #preparingforwinter - 14 minutes ago

24 Likes
2 Comments
0
DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52
🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits XS to XXXL
💕Dada : 34inci (can stretch till 52inci)
💕Pinggang : 40inci
💕Pinggul : 54inci
💕Labuh : suit for 170cm ke bawah

Dress rm45

SPECIAL OFFER : .
💕BUY 3 RM110 free postage *****************************************
📲 ws 01113213966.
.
. 
#armanidresskekfa #bajuplussaiz
#plussize #dressdinner #dresssantai
#dresscantik #dress #promosidress
#dressmurah #bajulabuh 
#bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri
#bajumengandungcantik
#hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo 
#cantikmurah #dresslabuh
#blousemurah #bajulabuh #preggydress
#jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent
#floraldresscantik #dressbunga

DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52 Harga murah High Quality Kain flowy mcm princess gittew Tak nipis, tak jarang & sgt selesa Tak payah iron Preggy mummy boleh pakai ******************************* Material : Cotton Crepe Free size : fits XS to XXXL Dada : 34inci (can stretch till 52inci) Pinggang : 40inci Pinggul : 54inci Labuh : suit for 170cm ke bawah Dress rm45 SPECIAL OFFER : . BUY 3 RM110 free postage ***************************************** ws 01113213966. . . #armanidresskekfa #bajuplussaiz #plussize #dressdinner #dresssantai #dresscantik #dress #promosidress #dressmurah #bajulabuh #bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri #bajumengandungcantik #hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo #cantikmurah #dresslabuh #blousemurah #bajulabuh #preggydress #jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent #floraldresscantik #dressbunga - 15 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
أخلاقك هي رصيدك عند الناس فأحسن عملك وخلقك تكن أغنى الأغنياء وأن أردت الإشهار بإفلاسك فسوء خلقك يدعمك لذلك.. ❤
#hijabfashion #hijab #hijabstyle #hijabers #fashion #hijabsyari #like #hijabootd #hijabmurah #ootd #gamis #gamissyari #hijabi #gamismurah #jilbab #muslimah #ootdhijab #fashionhijab #hijabista #follow #bajumuslim #hijabtutorial #hijaber #hijabinspiration #tunik #tunikmurah #hijabinstan #bajumurah #hijabdaily #bhfyp

أخلاقك هي رصيدك عند الناس فأحسن عملك وخلقك تكن أغنى الأغنياء وأن أردت الإشهار بإفلاسك فسوء خلقك يدعمك لذلك.. #hijabfashion #hijab #hijabstyle #hijabers #fashion #hijabsyari #like #hijabootd #hijabmurah #ootd #gamis #gamissyari #hijabi #gamismurah #jilbab #muslimah #ootdhijab #fashionhijab #hijabista #follow #bajumuslim #hijabtutorial #hijaber #hijabinspiration #tunik #tunikmurah #hijabinstan #bajumurah #hijabdaily #bhfyp - 15 minutes ago

9 Likes
1 Comments
0
DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52
🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits XS to XXXL
💕Dada : 34inci (can stretch till 52inci)
💕Pinggang : 40inci
💕Pinggul : 54inci
💕Labuh : suit for 170cm ke bawah

Dress rm45

SPECIAL OFFER : .
💕BUY 3 RM110 free postage *****************************************
📲 ws 01113213966.
.
. 
#armanidresskekfa #bajuplussaiz
#plussize #dressdinner #dresssantai
#dresscantik #dress #promosidress
#dressmurah #bajulabuh 
#bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri
#bajumengandungcantik
#hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo 
#cantikmurah #dresslabuh
#blousemurah #bajulabuh #preggydress
#jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent
#floraldresscantik #dressbunga

DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52 Harga murah High Quality Kain flowy mcm princess gittew Tak nipis, tak jarang & sgt selesa Tak payah iron Preggy mummy boleh pakai ******************************* Material : Cotton Crepe Free size : fits XS to XXXL Dada : 34inci (can stretch till 52inci) Pinggang : 40inci Pinggul : 54inci Labuh : suit for 170cm ke bawah Dress rm45 SPECIAL OFFER : . BUY 3 RM110 free postage ***************************************** ws 01113213966. . . #armanidresskekfa #bajuplussaiz #plussize #dressdinner #dresssantai #dresscantik #dress #promosidress #dressmurah #bajulabuh #bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri #bajumengandungcantik #hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo #cantikmurah #dresslabuh #blousemurah #bajulabuh #preggydress #jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent #floraldresscantik #dressbunga - 15 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Right or left ???
@maii_store 
التي شيرت و الجيب متاحين حاليا 💓💓💓
سيبي كومنت و هنرد عليكي بالسعر و التفاصيل 📩📩
أي استفسار خاص بالجملة ابعتوا رسالة علي الصفحة 📩
#dresses  #hijab  #hijabstyle  #modestfashion  #hijabfashion  #hijabers  #hijabista  #hijabtutorial

Right or left ??? @maii_store التي شيرت و الجيب متاحين حاليا سيبي كومنت و هنرد عليكي بالسعر و التفاصيل أي استفسار خاص بالجملة ابعتوا رسالة علي الصفحة #dresses #hijab #hijabstyle #modestfashion #hijabfashion #hijabers #hijabista #hijabtutorial - 15 minutes ago

42 Likes
2 Comments
0
DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52
🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits XS to XXXL
💕Dada : 34inci (can stretch till 52inci)
💕Pinggang : 40inci
💕Pinggul : 54inci
💕Labuh : suit for 170cm ke bawah

Dress rm45

SPECIAL OFFER : .
💕BUY 3 RM110 free postage *****************************************
📲 ws 01113213966.
.
. 
#armanidresskekfa #bajuplussaiz
#plussize #dressdinner #dresssantai
#dresscantik #dress #promosidress
#dressmurah #bajulabuh 
#bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri
#bajumengandungcantik
#hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo 
#cantikmurah #dresslabuh
#blousemurah #bajulabuh #preggydress
#jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent
#floraldresscantik #dressbunga

DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52 Harga murah High Quality Kain flowy mcm princess gittew Tak nipis, tak jarang & sgt selesa Tak payah iron Preggy mummy boleh pakai ******************************* Material : Cotton Crepe Free size : fits XS to XXXL Dada : 34inci (can stretch till 52inci) Pinggang : 40inci Pinggul : 54inci Labuh : suit for 170cm ke bawah Dress rm45 SPECIAL OFFER : . BUY 3 RM110 free postage ***************************************** ws 01113213966. . . #armanidresskekfa #bajuplussaiz #plussize #dressdinner #dresssantai #dresscantik #dress #promosidress #dressmurah #bajulabuh #bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri #bajumengandungcantik #hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo #cantikmurah #dresslabuh #blousemurah #bajulabuh #preggydress #jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent #floraldresscantik #dressbunga - 15 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52
🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits XS to XXXL
💕Dada : 34inci (can stretch till 52inci)
💕Pinggang : 40inci
💕Pinggul : 54inci
💕Labuh : suit for 170cm ke bawah

Dress rm45

SPECIAL OFFER : .
💕BUY 3 RM110 free postage *****************************************
📲 ws 01113213966.
.
. 
#armanidresskekfa #bajuplussaiz
#plussize #dressdinner #dresssantai
#dresscantik #dress #promosidress
#dressmurah #bajulabuh 
#bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri
#bajumengandungcantik
#hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo 
#cantikmurah #dresslabuh
#blousemurah #bajulabuh #preggydress
#jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent
#floraldresscantik #dressbunga

DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52 Harga murah High Quality Kain flowy mcm princess gittew Tak nipis, tak jarang & sgt selesa Tak payah iron Preggy mummy boleh pakai ******************************* Material : Cotton Crepe Free size : fits XS to XXXL Dada : 34inci (can stretch till 52inci) Pinggang : 40inci Pinggul : 54inci Labuh : suit for 170cm ke bawah Dress rm45 SPECIAL OFFER : . BUY 3 RM110 free postage ***************************************** ws 01113213966. . . #armanidresskekfa #bajuplussaiz #plussize #dressdinner #dresssantai #dresscantik #dress #promosidress #dressmurah #bajulabuh #bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri #bajumengandungcantik #hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo #cantikmurah #dresslabuh #blousemurah #bajulabuh #preggydress #jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent #floraldresscantik #dressbunga - 15 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇
www.wasap.my/601111323466/pm 
Bawal Lamiz 
KAIN : HEAVY satin GRED AAAA
MINIMUM 20  Pcs 
20 PCS  rm 150 S/S RM 10 EXTRA 
#HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER 
#ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain
Click je link di atas☝ ❤ 
Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada

#borongtudung  #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah 
#keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA www.wasap.my/601111323466/pm Bawal Lamiz KAIN : HEAVY satin GRED AAAA MINIMUM 20 Pcs 20 PCS rm 150 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak - 15 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52
🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits XS to XXXL
💕Dada : 34inci (can stretch till 52inci)
💕Pinggang : 40inci
💕Pinggul : 54inci
💕Labuh : suit for 170cm ke bawah

Dress rm45

SPECIAL OFFER : .
💕BUY 3 RM110 free postage *****************************************
📲 ws 01113213966.
.
. 
#armanidresskekfa #bajuplussaiz
#plussize #dressdinner #dresssantai
#dresscantik #dress #promosidress
#dressmurah #bajulabuh 
#bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri
#bajumengandungcantik
#hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo 
#cantikmurah #dresslabuh
#blousemurah #bajulabuh #preggydress
#jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent
#floraldresscantik #dressbunga

DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52 Harga murah High Quality Kain flowy mcm princess gittew Tak nipis, tak jarang & sgt selesa Tak payah iron Preggy mummy boleh pakai ******************************* Material : Cotton Crepe Free size : fits XS to XXXL Dada : 34inci (can stretch till 52inci) Pinggang : 40inci Pinggul : 54inci Labuh : suit for 170cm ke bawah Dress rm45 SPECIAL OFFER : . BUY 3 RM110 free postage ***************************************** ws 01113213966. . . #armanidresskekfa #bajuplussaiz #plussize #dressdinner #dresssantai #dresscantik #dress #promosidress #dressmurah #bajulabuh #bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri #bajumengandungcantik #hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo #cantikmurah #dresslabuh #blousemurah #bajulabuh #preggydress #jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent #floraldresscantik #dressbunga - 16 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52
🌸Harga murah
🌸High Quality
🌸Kain flowy mcm princess gittew
🌸Tak nipis, tak jarang & sgt selesa
🌸Tak payah iron
🌸Preggy mummy boleh pakai
*******************************
💕Material : Cotton Crepe
💕Free size : fits XS to XXXL
💕Dada : 34inci (can stretch till 52inci)
💕Pinggang : 40inci
💕Pinggul : 54inci
💕Labuh : suit for 170cm ke bawah

Dress rm45

SPECIAL OFFER : .
💕BUY 3 RM110 free postage *****************************************
📲 ws 01113213966.
.
. 
#armanidresskekfa #bajuplussaiz
#plussize #dressdinner #dresssantai
#dresscantik #dress #promosidress
#dressmurah #bajulabuh 
#bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri
#bajumengandungcantik
#hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo 
#cantikmurah #dresslabuh
#blousemurah #bajulabuh #preggydress
#jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent
#floraldresscantik #dressbunga

DRESS PLUSSIZE XXXL DADA 52 Harga murah High Quality Kain flowy mcm princess gittew Tak nipis, tak jarang & sgt selesa Tak payah iron Preggy mummy boleh pakai ******************************* Material : Cotton Crepe Free size : fits XS to XXXL Dada : 34inci (can stretch till 52inci) Pinggang : 40inci Pinggul : 54inci Labuh : suit for 170cm ke bawah Dress rm45 SPECIAL OFFER : . BUY 3 RM110 free postage ***************************************** ws 01113213966. . . #armanidresskekfa #bajuplussaiz #plussize #dressdinner #dresssantai #dresscantik #dress #promosidress #dressmurah #bajulabuh #bajumengandungmurah #hadiahuntukisteri #bajumengandungcantik #hijabista #malaysia #sleevelessdress #bajupregnant #cikguseo #cantikmurah #dresslabuh #blousemurah #bajulabuh #preggydress #jualdressmurah #floraldressmurah #igshopmurahmalaysia #acagent #floraldresscantik #dressbunga - 16 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Tahukah bunda ... Proses kehamilan itu adalah kodrat wanita dambaan semua pria , namun ternyata tidak semua dari kita begitu mudah mencapai kodrat tersebut seiring dengan begitu banyak faktor yang menjadi penghambatnya seperti Siklus haid tdk lancar, Kista, Miom, Azoospermia, Terathospermia, Olighoseprmia Obesitas, Keputihan dan masih banyak faktor faktor lainnya yang menghambat terjadinya proses kehamilan .. Menunda berusaha bukan pilihan yang tepat, Keinginan dan impian hanyalah menjadi khayalan jika hanya menunggu Keajaiban semata .. sebab keajaiban itu datang bersamaan dengan Doa kuat dan di sertai dengan Usaha yang tepat ... Konsultasikan masalah Kehamilan anda bersama Promil Bunda , solusi kehamilan Cepat , Sehat dan Tepat 
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
✔ WhatsApp : 0895414399757

Tahukah bunda ... Proses kehamilan itu adalah kodrat wanita dambaan semua pria , namun ternyata tidak semua dari kita begitu mudah mencapai kodrat tersebut seiring dengan begitu banyak faktor yang menjadi penghambatnya seperti Siklus haid tdk lancar, Kista, Miom, Azoospermia, Terathospermia, Olighoseprmia Obesitas, Keputihan dan masih banyak faktor faktor lainnya yang menghambat terjadinya proses kehamilan .. Menunda berusaha bukan pilihan yang tepat, Keinginan dan impian hanyalah menjadi khayalan jika hanya menunggu Keajaiban semata .. sebab keajaiban itu datang bersamaan dengan Doa kuat dan di sertai dengan Usaha yang tepat ... Konsultasikan masalah Kehamilan anda bersama Promil Bunda , solusi kehamilan Cepat , Sehat dan Tepat Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- ️ contact person : WhatsApp : 0895414399757 - 16 minutes ago

11 Likes
1 Comments
0
💥 Material kain cotton Emboss
💥Berbidang 60
💥 Corak yang menyerlahkan keanggunan pemakai
💥 Tidak Jarang
💥 Labuh menutup dada
💥 Tidak Panas dan Tidak pekak
💥 Tebal, Sejuk dan Lembut 
Klik link di Bio utk order😍

#tudung 
#labuh 
#muslimah 
#colourful 
#corak 
#woman 
#girls 
#fashion 
#syariah 
#aurat 
#ayu 
#beautifulgirls 
#shawl 
#hijabfashion #hijabstyle 
#hijabista

Material kain cotton Emboss Berbidang 60 Corak yang menyerlahkan keanggunan pemakai Tidak Jarang Labuh menutup dada Tidak Panas dan Tidak pekak Tebal, Sejuk dan Lembut Klik link di Bio utk order #tudung #labuh #muslimah #colourful #corak #woman #girls #fashion #syariah #aurat #ayu #beautifulgirls #shawl #hijabfashion #hijabstyle #hijabista - 16 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
🎉SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK🎉.
.
3 RENKLİ ELBİSE.
.
❗48 BEDENE KADAR❗.
. 💰45 + KARGO
.
🎀BEDEN:
1 beden 38-40. 
2 beden 42-44. 
3 beden 46-48. 🎀KUMAŞ: Mira Krep .
🎀BOY: 135 cm.
. .---------------------------------. 🚚 Türkiyenin Her Tarafına Kapıda Ödeme Kolaylığı.
.
---------------------------------. Sipariş ve bilgi için WhatsApp / DM: 0541 544 36 58 
#tesetturtunik#tesettur #tesetturabiye#tesetturlike #tesetturgiyim#tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion#hijab#hijabi #hijabers#hijabista #hijabfashion#hijabmurah #hijabmuslim#likeforfollow #like4like#like4follow #likesforlikes#indirim #musterimemnuniyeti #urunumusatiyorum#giyim #alyans#yuzuk#taki#mucevher #elmas

SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK. . 3 RENKLİ ELBİSE. . 48 BEDENE KADAR. . 45 + KARGO . BEDEN: 1 beden 38-40. 2 beden 42-44. 3 beden 46-48. KUMAŞ: Mira Krep . BOY: 135 cm. . .---------------------------------. Türkiyenin Her Tarafına Kapıda Ödeme Kolaylığı. . ---------------------------------. Sipariş ve bilgi için WhatsApp / DM: 0541 544 36 58 #tesetturtunik #tesettur #tesetturabiye #tesetturlike #tesetturgiyim #tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion #hijab #hijabi #hijabers #hijabista #hijabfashion #hijabmurah #hijabmuslim #likeforfollow #like4like #like4follow #likesforlikes #indirim #musterimemnuniyeti #urunumusatiyorum #giyim #alyans #yuzuk #taki #mucevher #elmas - 17 minutes ago

6 Likes
1 Comments
0
🎉SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK🎉.
.
3 RENKLİ ELBİSE.
.
❗48 BEDENE KADAR❗.
. 💰45 + KARGO
.
🎀BEDEN:
1 beden 38-40. 
2 beden 42-44. 
3 beden 46-48. 🎀KUMAŞ: Mira Krep .
🎀BOY: 135 cm.
. .---------------------------------. 🚚 Türkiyenin Her Tarafına Kapıda Ödeme Kolaylığı.
.
---------------------------------. Sipariş ve bilgi için WhatsApp / DM: 0541 544 36 58 
#tesetturtunik#tesettur #tesetturabiye#tesetturlike #tesetturgiyim#tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion#hijab#hijabi #hijabers#hijabista #hijabfashion#hijabmurah #hijabmuslim#likeforfollow #like4like#like4follow #likesforlikes#indirim #musterimemnuniyeti #urunumusatiyorum#giyim #alyans#yuzuk#taki#mucevher #elmas

SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK. . 3 RENKLİ ELBİSE. . 48 BEDENE KADAR. . 45 + KARGO . BEDEN: 1 beden 38-40. 2 beden 42-44. 3 beden 46-48. KUMAŞ: Mira Krep . BOY: 135 cm. . .---------------------------------. Türkiyenin Her Tarafına Kapıda Ödeme Kolaylığı. . ---------------------------------. Sipariş ve bilgi için WhatsApp / DM: 0541 544 36 58 #tesetturtunik #tesettur #tesetturabiye #tesetturlike #tesetturgiyim #tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion #hijab #hijabi #hijabers #hijabista #hijabfashion #hijabmurah #hijabmuslim #likeforfollow #like4like #like4follow #likesforlikes #indirim #musterimemnuniyeti #urunumusatiyorum #giyim #alyans #yuzuk #taki #mucevher #elmas - 17 minutes ago

9 Likes
0 Comments
0
🎉SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK🎉.
.
3 RENKLİ ELBİSE.
.
❗48 BEDENE KADAR❗.
. 💰45 + KARGO
.
🎀BEDEN:
1 beden 38-40. 
2 beden 42-44. 
3 beden 46-48. 🎀KUMAŞ: Mira Krep .
🎀BOY: 135 cm.
. .---------------------------------. 🚚 Türkiyenin Her Tarafına Kapıda Ödeme Kolaylığı.
.
---------------------------------. Sipariş ve bilgi için WhatsApp / DM: 0541 544 36 58 
#tesetturtunik#tesettur #tesetturabiye#tesetturlike #tesetturgiyim#tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion#hijab#hijabi #hijabers#hijabista #hijabfashion#hijabmurah #hijabmuslim#likeforfollow #like4like#like4follow #likesforlikes#indirim #musterimemnuniyeti #urunumusatiyorum#giyim #alyans#yuzuk#taki#mucevher #elmas

SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK. . 3 RENKLİ ELBİSE. . 48 BEDENE KADAR. . 45 + KARGO . BEDEN: 1 beden 38-40. 2 beden 42-44. 3 beden 46-48. KUMAŞ: Mira Krep . BOY: 135 cm. . .---------------------------------. Türkiyenin Her Tarafına Kapıda Ödeme Kolaylığı. . ---------------------------------. Sipariş ve bilgi için WhatsApp / DM: 0541 544 36 58 #tesetturtunik #tesettur #tesetturabiye #tesetturlike #tesetturgiyim #tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion #hijab #hijabi #hijabers #hijabista #hijabfashion #hijabmurah #hijabmuslim #likeforfollow #like4like #like4follow #likesforlikes #indirim #musterimemnuniyeti #urunumusatiyorum #giyim #alyans #yuzuk #taki #mucevher #elmas - 17 minutes ago

7 Likes
0 Comments
0
🎉SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK🎉.
.
3 RENKLİ ELBİSE.
.
❗48 BEDENE KADAR❗.
. 💰45 + KARGO
.
🎀BEDEN:
1 beden 38-40. 
2 beden 42-44. 
3 beden 46-48. 🎀KUMAŞ: Mira Krep .
🎀BOY: 135 cm.
. .---------------------------------. 🚚 Türkiyenin Her Tarafına Kapıda Ödeme Kolaylığı.
.
---------------------------------. Sipariş ve bilgi için WhatsApp / DM: 0541 544 36 58 
#tesetturtunik#tesettur #tesetturabiye#tesetturlike #tesetturgiyim#tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion#hijab#hijabi #hijabers#hijabista #hijabfashion#hijabmurah #hijabmuslim#likeforfollow #like4like#like4follow #likesforlikes#indirim #musterimemnuniyeti #urunumusatiyorum#giyim #alyans#yuzuk#taki#mucevher #elmas

SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK. . 3 RENKLİ ELBİSE. . 48 BEDENE KADAR. . 45 + KARGO . BEDEN: 1 beden 38-40. 2 beden 42-44. 3 beden 46-48. KUMAŞ: Mira Krep . BOY: 135 cm. . .---------------------------------. Türkiyenin Her Tarafına Kapıda Ödeme Kolaylığı. . ---------------------------------. Sipariş ve bilgi için WhatsApp / DM: 0541 544 36 58 #tesetturtunik #tesettur #tesetturabiye #tesetturlike #tesetturgiyim #tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion #hijab #hijabi #hijabers #hijabista #hijabfashion #hijabmurah #hijabmuslim #likeforfollow #like4like #like4follow #likesforlikes #indirim #musterimemnuniyeti #urunumusatiyorum #giyim #alyans #yuzuk #taki #mucevher #elmas - 18 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
🎉SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK🎉.
.
3 RENKLİ ELBİSE.
.
❗48 BEDENE KADAR❗.
. 💰45 + KARGO
.
🎀BEDEN:
1 beden 38-40. 
2 beden 42-44. 
3 beden 46-48. 🎀KUMAŞ: Mira Krep .
🎀BOY: 135 cm.
. .---------------------------------. 🚚 Türkiyenin Her Tarafına Kapıda Ödeme Kolaylığı.
.
---------------------------------. Sipariş ve bilgi için WhatsApp / DM: 0541 544 36 58 
#tesetturtunik#tesettur #tesetturabiye#tesetturlike #tesetturgiyim#tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion#hijab#hijabi #hijabers#hijabista #hijabfashion#hijabmurah #hijabmuslim#likeforfollow #like4like#like4follow #likesforlikes#indirim #musterimemnuniyeti #urunumusatiyorum#giyim #alyans#yuzuk#taki#mucevher #elmas

SİZ İSTEDİNİZ, BİZ GETİRDİK. . 3 RENKLİ ELBİSE. . 48 BEDENE KADAR. . 45 + KARGO . BEDEN: 1 beden 38-40. 2 beden 42-44. 3 beden 46-48. KUMAŞ: Mira Krep . BOY: 135 cm. . .---------------------------------. Türkiyenin Her Tarafına Kapıda Ödeme Kolaylığı. . ---------------------------------. Sipariş ve bilgi için WhatsApp / DM: 0541 544 36 58 #tesetturtunik #tesettur #tesetturabiye #tesetturlike #tesetturgiyim #tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion #hijab #hijabi #hijabers #hijabista #hijabfashion #hijabmurah #hijabmuslim #likeforfollow #like4like #like4follow #likesforlikes #indirim #musterimemnuniyeti #urunumusatiyorum #giyim #alyans #yuzuk #taki #mucevher #elmas - 18 minutes ago

7 Likes
0 Comments
0
Ürün kodu 140S
199TL yerine 89TL
Beden S/M/L/XL 
https://avangardonline.com
Kapıda ödeme mevcuttur.
WhatsApp sipariş🛍️ 05384024141
#hijab #hijabfashion #tesettürgiyim #tesetturmodası #hijabstyle #hijabista #avangard

Ürün kodu 140S 199TL yerine 89TL Beden S/M/L/XL https://avangardonline.com Kapıda ödeme mevcuttur. WhatsApp sipariş🛍️ 05384024141 #hijab #hijabfashion #tesettürgiyim #tesetturmodası #hijabstyle #hijabista #avangard - 36 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Langit yang biru dan bunga warna warni, kolaborasi yang bagus🖤

Langit yang biru dan bunga warna warni, kolaborasi yang bagus🖤 - 1 hour ago

535 Likes
22 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.