#healthybeauty

111,937 posts

Bonne fête à toutes les mamans 💕 ! ⠀
Nous vous souhaitons de partager de merveilleux moments sous le signe du bonheur 🤗⠀
.⠀
.⠀
.⠀
⠀
#fetedesmeres #fetedesmeres2019 #motherday #bonnefetemaman⠀
#produitsdebeaute #cosmetiques #cosmetiquesnaturels #healthybeauty #beaute #beauté #beauty #MadeInFrance #nontestessurlesanimaux #produitsnaturels #produitsvisage #soinsvisage

Bonne fête à toutes les mamans ! ⠀ Nous vous souhaitons de partager de merveilleux moments sous le signe du bonheur 🤗⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #fetedesmeres #fetedesmeres2019 #motherday #bonnefetemaman#produitsdebeaute #cosmetiques #cosmetiquesnaturels #healthybeauty #beaute #beauté #beauty #MadeInFrance #nontestessurlesanimaux #produitsnaturels #produitsvisage #soinsvisage - 21 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Be still, listen to your breath, feel the vibration and the glow from within.

Meditation addresses the underlying issues that create skin problems in the first place. An emerging field of research called psychodermatology studies the interaction between mind and skin, looking at the effects of emotions on the skin as well as disorders that have skin manifestations. By bridging the gap between our emotional and mental states, skin can benefit immensely.

Be still, listen to your breath, feel the vibration and the glow from within. Meditation addresses the underlying issues that create skin problems in the first place. An emerging field of research called psychodermatology studies the interaction between mind and skin, looking at the effects of emotions on the skin as well as disorders that have skin manifestations. By bridging the gap between our emotional and mental states, skin can benefit immensely. - 28 minutes ago

10 Likes
2 Comments
0
W i n t e r 🤔 what winter?
.
27 degrees 🏖 🙌🏻
.
#winternotwinter #sunshinegirl #beachwaves #burleighbeach #autumnvibes🍁 #toxinfreebeauty #healthybeauty #lovemylife #digitalbiz #freeyourself #choosefreedom #entrepreneurlife #oz #thelifestyla #toxinfreemakeup #promakeupartist #waterislife #instapic

W i n t e r 🤔 what winter? . 27 degrees 🏖 🏻 . #winternotwinter #sunshinegirl #beachwaves #burleighbeach #autumnvibes #toxinfreebeauty #healthybeauty #lovemylife #digitalbiz #freeyourself #choosefreedom #entrepreneurlife #oz #thelifestyla #toxinfreemakeup #promakeupartist #waterislife #instapic - 38 minutes ago

7 Likes
1 Comments
0
Tẩy tế bào chết toàn thân Almond Vanilla Sea Salt với Argan Oil & Vitamin E Booster của PRÉDIRE 🛀
🏺Các nàng theo dõi Carmen's hẳn cũng đều biết skincare với Carmen phải là treatment, tức là yếu tố chăm sóc nuôi dưỡng đặc biệt phải được đặt lên trên mục đích đơn thuần của một sản phẩm. Luôn tìm tòi thử nghiệm những sản phẩm treatment tuyệt hảo gửi đến các nàng là niềm vui của Carmen.💝 Và body scrub lần này đến từ PRÉDIRE cũng không nằm ngoài nguyên tắc này.
🏺PRÉDIRE là hãng mĩ phẩm cao cấp, rất chú trọng đến thành phần, đặc biệt nổi bật có chất chống lão hoá Retinol tinh chỉnh và dầu Argan đã được cấp bằng sáng chế riêng. Body Scrub muối biển Almond Vanilla cùng dầu Argan độc quyền và vitamin E của hãng đang có giá tốt Carmen's lấy được về là cơ hội để nàng trải nghiệm việc tẩy da chết ở một "level" mới đấy!
🏺Dầu Argan riêng của hãng và Vitamin E, vanilla (giàu vitamin B) từ lâu luôn được coi là những dưỡng chất nuôi dưỡng tăng cường cho da từ bên trong và hiệu chỉnh tone da, chưa kể quả hạnh nhân thơm mùi nhẹ còn chứa hàm lượng chống oxy hoá cao giúp loại bỏ độc tố và các gốc tự do trong da. Tất cả có trong hũ 375g rất đầy đặn này, mà có khi dùng đến cả năm chưa hết.
Cần phải nhấn mạnh thêm với nàng dầu Argan được chứng nhận của PRÉDIRE là dầu Argan Ma-rốc, cùng muối biển sẽ tẩy sạch nhưng dịu nhẹ vuốt ve làn da lắm, không bào xước da nha!
Một sản phẩm tẩy da chết vừa giàu chất chống oxy hóa & khoáng chất, vừa cải thiện tông màu da lại làm làm dịu nâng niu da thì thực sự xứng đáng được gắn chữ treatment vào đó nàng nhé!
1.890k là giá tốt cho sản phẩm luxury như thế này của PRÉDIRE. Nàng thử tận hưởng cảm giác nuông chiều bản thân mà bớt cân nhắc giá cả đi xem sao, Carmen cam đoan nàng sẽ không hối hận đâu!
Cách dùng: Lấy một lớp mỏng thoa trên cơ thể/ vùng cần tẩy 2-3 phút massage nhẹ, rửa lại với nước ấm, dùng 1-2 lần/ tuần, chắc chắn nàng sẽ cảm nhận được vẻ tươi mới, bóng khoẻ của làn da nhé!
#Carmenbeauty #USbeauty #americanbeauty #Carmenface #Carmenknows #healthybeauty #glammakeup #skincareroutine #bodyscrub #predire
🌹Carmen's
beauty from US - Luôn là hàng Mỹ có sẵn 📞0919809186
💻Tìm Carmen’s trên Shoppee & FB nhé @carmen.usbeauty

Tẩy tế bào chết toàn thân Almond Vanilla Sea Salt với Argan Oil & Vitamin E Booster của PRÉDIRE 🏺Các nàng theo dõi Carmen's hẳn cũng đều biết skincare với Carmen phải là treatment, tức là yếu tố chăm sóc nuôi dưỡng đặc biệt phải được đặt lên trên mục đích đơn thuần của một sản phẩm. Luôn tìm tòi thử nghiệm những sản phẩm treatment tuyệt hảo gửi đến các nàng là niềm vui của Carmen. Và body scrub lần này đến từ PRÉDIRE cũng không nằm ngoài nguyên tắc này. 🏺PRÉDIRE là hãng mĩ phẩm cao cấp, rất chú trọng đến thành phần, đặc biệt nổi bật có chất chống lão hoá Retinol tinh chỉnh và dầu Argan đã được cấp bằng sáng chế riêng. Body Scrub muối biển Almond Vanilla cùng dầu Argan độc quyền và vitamin E của hãng đang có giá tốt Carmen's lấy được về là cơ hội để nàng trải nghiệm việc tẩy da chết ở một "level" mới đấy! 🏺Dầu Argan riêng của hãng và Vitamin E, vanilla (giàu vitamin B) từ lâu luôn được coi là những dưỡng chất nuôi dưỡng tăng cường cho da từ bên trong và hiệu chỉnh tone da, chưa kể quả hạnh nhân thơm mùi nhẹ còn chứa hàm lượng chống oxy hoá cao giúp loại bỏ độc tố và các gốc tự do trong da. Tất cả có trong hũ 375g rất đầy đặn này, mà có khi dùng đến cả năm chưa hết. Cần phải nhấn mạnh thêm với nàng dầu Argan được chứng nhận của PRÉDIRE là dầu Argan Ma-rốc, cùng muối biển sẽ tẩy sạch nhưng dịu nhẹ vuốt ve làn da lắm, không bào xước da nha! Một sản phẩm tẩy da chết vừa giàu chất chống oxy hóa & khoáng chất, vừa cải thiện tông màu da lại làm làm dịu nâng niu da thì thực sự xứng đáng được gắn chữ treatment vào đó nàng nhé! 1.890k là giá tốt cho sản phẩm luxury như thế này của PRÉDIRE. Nàng thử tận hưởng cảm giác nuông chiều bản thân mà bớt cân nhắc giá cả đi xem sao, Carmen cam đoan nàng sẽ không hối hận đâu! Cách dùng: Lấy một lớp mỏng thoa trên cơ thể/ vùng cần tẩy 2-3 phút massage nhẹ, rửa lại với nước ấm, dùng 1-2 lần/ tuần, chắc chắn nàng sẽ cảm nhận được vẻ tươi mới, bóng khoẻ của làn da nhé! #Carmenbeauty #USbeauty #americanbeauty #Carmenface #Carmenknows #healthybeauty #glammakeup #skincareroutine #bodyscrub #predire Carmen's beauty from US - Luôn là hàng Mỹ có sẵn 0919809186 Tìm Carmen’s trên Shoppee & FB nhé @carmen.usbeauty - 38 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Our clients love the way the Rose Quartz Roller feels on their skin, and use it daily as part of their regular skincare regime.
⠀⠀
When you apply the cold roller on your face the feeling goes beyond relaxation.
⠀⠀
They are simple to use and have an immediate impact on the fluid tissues of the face, including blood and lymph
.
.
By rolling them across your cheeks, chin and forehead, you'll slowly open up pathways, and improve lymphatic flow, which reduces puffiness and inflammation
.
.
The result is almost immediate and we always tell our clients to first try it on half their face and then compare both sides
.
.
Its an age old beauty tool that helps with lymphatic drainage, blood stimulation, removing puffiness on the eyes, sculpting the cheekbones and jawline, speeding up cell turnover, and detoxifying the skin.

Our clients love the way the Rose Quartz Roller feels on their skin, and use it daily as part of their regular skincare regime. ⠀⠀ When you apply the cold roller on your face the feeling goes beyond relaxation. ⠀⠀ They are simple to use and have an immediate impact on the fluid tissues of the face, including blood and lymph . . By rolling them across your cheeks, chin and forehead, you'll slowly open up pathways, and improve lymphatic flow, which reduces puffiness and inflammation . . The result is almost immediate and we always tell our clients to first try it on half their face and then compare both sides . . Its an age old beauty tool that helps with lymphatic drainage, blood stimulation, removing puffiness on the eyes, sculpting the cheekbones and jawline, speeding up cell turnover, and detoxifying the skin. - 55 minutes ago

47 Likes
3 Comments
0
Hi, Guardian Angels! Guardian Beauty Days datang lagi nih! Yuhuuu!!! Kali ini diskon 30% untuk SEMUA PRODUK RAMBUT! Ada Ellips, L'Oreal, Pantene, Makarizo, Dove, Safi, Moist Diane dan masih banyak lagi! SEMUA shampoo, conditioner, hair treatment, coloring, dan lainnya. Kesempatan banget nih buat stok produk perawatan rambut untuk kamu, papa, mama, kakak, adik, pacar, atau gebetan juga boleh! Cuma 4 hari ya! Dari Kamis sampai Minggu, 26 Mei 2019. Cus #keGuardianYuk ! Inget yaa, HARI TERAKHIR !!!
.
#GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty #HealthandBeauty

Hi, Guardian Angels! Guardian Beauty Days datang lagi nih! Yuhuuu!!! Kali ini diskon 30% untuk SEMUA PRODUK RAMBUT! Ada Ellips, L'Oreal, Pantene, Makarizo, Dove, Safi, Moist Diane dan masih banyak lagi! SEMUA shampoo, conditioner, hair treatment, coloring, dan lainnya. Kesempatan banget nih buat stok produk perawatan rambut untuk kamu, papa, mama, kakak, adik, pacar, atau gebetan juga boleh! Cuma 4 hari ya! Dari Kamis sampai Minggu, 26 Mei 2019. Cus #keGuardianYuk ! Inget yaa, HARI TERAKHIR !!! . #GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty #HealthandBeauty - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
اينم از ماسكى كه صحبتشو چند وقت پيشا تو استورى كردم😌
اين ماسك و من حدودا ٢ ماهه دارم استفاده ميكنم و تاثيرش رو روى پوستم ديدم، واسه همين ويديوشو ساختم براتون😎
نكته مهم در مورد ماسك هاى خونگى اينه كه تو دراز مدت تاثيراى فوق العاده اى دارن و خيلى كمك ميكنن وقتى كه شما سنتون رفت بالا پوستتون جوون بمونه!
مثلا اين ماسك اصطلاحا ماسك بوتاكسه ولى قرار نيست همون لحظه اولين بار كه استفاده كرديد، همه چروك هاتون رو ببره!
ولى ماسك هاى خونگى اگر مداوم استفاده بشن تاثيراتشون فوق العادست! 
چون پوست حتما حتما براى اينكه زيبا و جوون بمونه به مراقبت احتياج داره!👌 #melinataj #melinamask #skincare #skin #beauty #healthybeauty

اينم از ماسكى كه صحبتشو چند وقت پيشا تو استورى كردم اين ماسك و من حدودا ٢ ماهه دارم استفاده ميكنم و تاثيرش رو روى پوستم ديدم، واسه همين ويديوشو ساختم براتون😎 نكته مهم در مورد ماسك هاى خونگى اينه كه تو دراز مدت تاثيراى فوق العاده اى دارن و خيلى كمك ميكنن وقتى كه شما سنتون رفت بالا پوستتون جوون بمونه! مثلا اين ماسك اصطلاحا ماسك بوتاكسه ولى قرار نيست همون لحظه اولين بار كه استفاده كرديد، همه چروك هاتون رو ببره! ولى ماسك هاى خونگى اگر مداوم استفاده بشن تاثيراتشون فوق العادست! چون پوست حتما حتما براى اينكه زيبا و جوون بمونه به مراقبت احتياج داره! #melinataj #melinamask #skincare #skin #beauty #healthybeauty - 1 hour ago

29 Likes
0 Comments
0
Is it just me??
.
.
.
.
Image credit @shekeepsmebalanced you girl are seriously funny 😂😂
#beauty #holisticbeauty #missvitality #innerbeauty #beautywithin #healthybeauty #healthyglow #agewell #radiantskin #greatskin #beautyinsideout #lovemyskin #loveyourskin #nourishyourskin #naturalbeautyproducts #cleanproducts #nontoxicskincare #greenbeautyrevolution #guthealth #activeskin #healthyvitamins #timetoglow #beautybeginsinthebelly #greenbeautybloggers #organicbeautyblogger #ecobeauty #nontoxicbeauty #readysetglow #beautyfood #skinfood

Is it just me?? . . . . Image credit @shekeepsmebalanced you girl are seriously funny #beauty #holisticbeauty #missvitality #innerbeauty #beautywithin #healthybeauty #healthyglow #agewell #radiantskin #greatskin #beautyinsideout #lovemyskin #loveyourskin #nourishyourskin #naturalbeautyproducts #cleanproducts #nontoxicskincare #greenbeautyrevolution #guthealth #activeskin #healthyvitamins #timetoglow #beautybeginsinthebelly #greenbeautybloggers #organicbeautyblogger #ecobeauty #nontoxicbeauty #readysetglow #beautyfood #skinfood - 1 hour ago

24 Likes
4 Comments
0
♻️✅❇️✳️💚 I love water. To drink, to swim in, to watch, to sit next to... What else do we do with water?
.
.
.
.
.
.
.
#greenbeauty #greenbeautybloggers #greenbeautycommunity #healthybeauty #healthyskincare #holisticlifestyle #holisticliving #homespa #indiebeauty #indiebeautybrand #indiebrand #indiebrands #naturalbodycare #naturalskincare #naturalwellness #nyblogger #nontoxicbeauty #nontoxicliving #organicbeauty #organicbodycare #organicbodyoil #organiclifestyle #organicskincare #plantbasedskincare #vegan #veganbodycare #veganskincare

I love water. To drink, to swim in, to watch, to sit next to... What else do we do with water? . . . . . . . #greenbeauty #greenbeautybloggers #greenbeautycommunity #healthybeauty #healthyskincare #holisticlifestyle #holisticliving #homespa #indiebeauty #indiebeautybrand #indiebrand #indiebrands #naturalbodycare #naturalskincare #naturalwellness #nyblogger #nontoxicbeauty #nontoxicliving #organicbeauty #organicbodycare #organicbodyoil #organiclifestyle #organicskincare #plantbasedskincare #vegan #veganbodycare #veganskincare - 2 hours ago

24 Likes
1 Comments
0
[WARNING] Postingan mengandung racun ⚠⚠ Ini hasil hunting gue di Guardian Beauty Days! Lumayan kalap yah kakak hahaha tapi yah habis gimana dong diskonnya 30% loh buat semua PRODUK RAMBUT. 
Gue beli Pantene, Ellips, Makarizo, Dove dan kawan-kawannya. Dan ini belinya bukan buat gue doang dong, buat mama papa juga, buat sekeluarga deh intinya!  Jadi udah deh daripada kalian ngeliatin doang mendingan segera direncanakan untuk mengunjungi @guardian_id terdekat karena ini promonya cuma sampai hari ini doang, Minggu, 26 Mei 😜😜
Oke guys mari cus #keGuardianyuk! #GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutCantik #RambutSehat #HealthyBeauty

[WARNING] Postingan mengandung racun Ini hasil hunting gue di Guardian Beauty Days! Lumayan kalap yah kakak hahaha tapi yah habis gimana dong diskonnya 30% loh buat semua PRODUK RAMBUT. Gue beli Pantene, Ellips, Makarizo, Dove dan kawan-kawannya. Dan ini belinya bukan buat gue doang dong, buat mama papa juga, buat sekeluarga deh intinya! Jadi udah deh daripada kalian ngeliatin doang mendingan segera direncanakan untuk mengunjungi @guardian_id terdekat karena ini promonya cuma sampai hari ini doang, Minggu, 26 Mei Oke guys mari cus #keGuardianyuk ! #GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutCantik #RambutSehat #HealthyBeauty - 3 hours ago

164 Likes
0 Comments
0
Punya rambut cantik dalam 1 menit? Emang bisa? Ya bisa dooong, Guardian Angels! Kalo rambut kamu lagi lepek, tinggal semprot aja pake Colab Dry Shampoo, langsung badai lagi deh rambutmu + dry shampoo ini ga menyisakan residu putih di rambut. Kalo rambutmu lagi susah diatur, tinggal pake Pantene Perfect On. Conditioner tanpa bilas ini dijamin bisa bikin rambutmu halus, mudah diatur, dan juga ga bikin lepek. Kalo rambut kamu tiba-tiba bau asap? Tinggal semprot aja pake Makarizo Hair Energy Scent Fragrance! Rambutmu langsung wangi deh sepanjang hari! Masih banyak lho produk-produk yang bisa bikin rambutmu cantik salam 1 menit! Geser post di atas yuk untuk tau produk lainnya!

Nah, mumpung masih diskon 30% di #GuardianBeautyDays untuk semua produk rambut, cus beli produk-produk ini! THR juga udah cair kaaan? Pas banget nih buat belanja! Diskonnya Cuma sampe hari ini aja lho! Jangan sampe nyesel karena ketinggalan promonya ya! Udah admin ingetin lagi niiih soalnya hehe. So, langsung #keGuardianYuk

#GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty

Punya rambut cantik dalam 1 menit? Emang bisa? Ya bisa dooong, Guardian Angels! Kalo rambut kamu lagi lepek, tinggal semprot aja pake Colab Dry Shampoo, langsung badai lagi deh rambutmu + dry shampoo ini ga menyisakan residu putih di rambut. Kalo rambutmu lagi susah diatur, tinggal pake Pantene Perfect On. Conditioner tanpa bilas ini dijamin bisa bikin rambutmu halus, mudah diatur, dan juga ga bikin lepek. Kalo rambut kamu tiba-tiba bau asap? Tinggal semprot aja pake Makarizo Hair Energy Scent Fragrance! Rambutmu langsung wangi deh sepanjang hari! Masih banyak lho produk-produk yang bisa bikin rambutmu cantik salam 1 menit! Geser post di atas yuk untuk tau produk lainnya! Nah, mumpung masih diskon 30% di #GuardianBeautyDays untuk semua produk rambut, cus beli produk-produk ini! THR juga udah cair kaaan? Pas banget nih buat belanja! Diskonnya Cuma sampe hari ini aja lho! Jangan sampe nyesel karena ketinggalan promonya ya! Udah admin ingetin lagi niiih soalnya hehe. So, langsung #keGuardianYuk #GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty - 3 hours ago

865 Likes
11 Comments
0
Hi, Guardian Angels! Hari terakhir Guardian Beauty Days nih! Kali ini Guardian mau kasih tau produk-produk Pantene favorit yang tentunya diskon 30% ! Yeayyy! Pasti banyak banget kaaan di antara kalian yang setia pakai shampoo pantene? Selain shampoo, ada conditioner tanpa bilas yaitu Pantene Perfect On! Cocok banget deh buat dibawa di tas sehari-hari atau dibawa travelling karena ukurannya mini. Ada juga Pantene 3 Minutes Miracle yang bisa bikin rambut kamu halus dan mudah diatur, lalu ada shampoo hijab juga lho dari Pantene! 
Cus lah belanja produk-produk Pantene mumpung diskon 30% cuma sampe hari ini! Sekalian stok shampoo dan conditionernya untuk sebulan ke depan, terus jangan lupa beliin buat keluarga kamu juga yaa! Sekali lagi, diskonnya cuma sampe hari ini! Makanyaaa langsung #keGuardianYuk dan borong semua produk rambut di #GuardianBeautyDays !

#GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty

Hi, Guardian Angels! Hari terakhir Guardian Beauty Days nih! Kali ini Guardian mau kasih tau produk-produk Pantene favorit yang tentunya diskon 30% ! Yeayyy! Pasti banyak banget kaaan di antara kalian yang setia pakai shampoo pantene? Selain shampoo, ada conditioner tanpa bilas yaitu Pantene Perfect On! Cocok banget deh buat dibawa di tas sehari-hari atau dibawa travelling karena ukurannya mini. Ada juga Pantene 3 Minutes Miracle yang bisa bikin rambut kamu halus dan mudah diatur, lalu ada shampoo hijab juga lho dari Pantene! Cus lah belanja produk-produk Pantene mumpung diskon 30% cuma sampe hari ini! Sekalian stok shampoo dan conditionernya untuk sebulan ke depan, terus jangan lupa beliin buat keluarga kamu juga yaa! Sekali lagi, diskonnya cuma sampe hari ini! Makanyaaa langsung #keGuardianYuk dan borong semua produk rambut di #GuardianBeautyDays ! #GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty - 3 hours ago

410 Likes
1 Comments
0
Hi, Guardian Angels! Guardian Beauty Days masih ada nih! Diskon 30% untuk SEMUA produk rambut mulai dari shampoo, conditioner, hair treatment, coloring dan masih banyak lagi!!! Semua brand juga diskon mulai dari Ellips, L'Oreal, Pantene, Makarizo, Dove, dan lain sebagainya! Kesempatan banget untuk stok produk perawatan rambut buat kamu, papa, mama, kakak, adik, atau pacar juga boleeeh! Guardian Beauty Days cuma sampai besok ya! Inget, HARI INI TERAKHIR! Makanya, cus #keGuardianYuk !

#GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty

Hi, Guardian Angels! Guardian Beauty Days masih ada nih! Diskon 30% untuk SEMUA produk rambut mulai dari shampoo, conditioner, hair treatment, coloring dan masih banyak lagi!!! Semua brand juga diskon mulai dari Ellips, L'Oreal, Pantene, Makarizo, Dove, dan lain sebagainya! Kesempatan banget untuk stok produk perawatan rambut buat kamu, papa, mama, kakak, adik, atau pacar juga boleeeh! Guardian Beauty Days cuma sampai besok ya! Inget, HARI INI TERAKHIR! Makanya, cus #keGuardianYuk ! #GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty - 3 hours ago

12 Likes
1 Comments
0
Asli sih, aku se-HAPPY itu abis belanja di #GuardianBeautyDays !! Gimana enggak, semua produk rambut DISKON 30% OFF 😍😍 Semua produk favorit aku mulai dari shampoo, conditioner, hair treatment, hair coloring dll !! Brand-brand seperti @ellips_haircare @lorealindonesia @makarizo.official @panteneid @dove dll SEMUANYA TANPA TERKECUALI guys !! Aku jamin kalian juga pasti bakal heboh !! Saking hebohnya aku sampai beliin buat Mama, Papa, Adik aku bahkan aku stock untuk persediaan aku sebulan 😆😆 Kapan lagi coba diskon 30% gini dan barangnya juga dijamin original ya kan ! Cuss buruan #KeGuardianYuk karena promonya cuman sampai Hari Minggu tgl 26 Mei ini aja yaaaa di seluruh @guardian_id di Indonesia ! Dont miss it guys dan jangan sampai nyesel !!
#GuardianBeautyDays
#HealthyBeauty
#GuardianShoppingFenzy
#RambutCantik
#RambutSehat

Asli sih, aku se-HAPPY itu abis belanja di #GuardianBeautyDays !! Gimana enggak, semua produk rambut DISKON 30% OFF Semua produk favorit aku mulai dari shampoo, conditioner, hair treatment, hair coloring dll !! Brand-brand seperti @ellips_haircare @lorealindonesia @makarizo.official @panteneid @dove dll SEMUANYA TANPA TERKECUALI guys !! Aku jamin kalian juga pasti bakal heboh !! Saking hebohnya aku sampai beliin buat Mama, Papa, Adik aku bahkan aku stock untuk persediaan aku sebulan Kapan lagi coba diskon 30% gini dan barangnya juga dijamin original ya kan ! Cuss buruan #KeGuardianYuk karena promonya cuman sampai Hari Minggu tgl 26 Mei ini aja yaaaa di seluruh @guardian_id di Indonesia ! Dont miss it guys dan jangan sampai nyesel !! #GuardianBeautyDays #HealthyBeauty #GuardianShoppingFenzy #RambutCantik #RambutSehat - 3 hours ago

171 Likes
9 Comments
0
HEBOOOH!
Ini hasil belanjaan aku kemarin di @guardian_id! Banyak banget kan?! Belanjaan aku sampe berat banget nih 😂 soalnya kapan lagi sih #GuardianBeautyDays?! Diskonnya gilak banget semua hair products nya 30% off. Ada banyak brand seperti Ellips, Loreal, Makarizo, Pantene, Dove dan masih banyak lainnya deh. Mulai dari shampoo, conditioner, hair treatment sampe hair coloring. Yang jelas belanja di Guardian selalu murmer, menyenangkan dan produk2nya asli yah☺️😄
Lega banget bisa stok buat kebutuhan aku dan keluarga 😆😁
Dari pada kamu duduk mupeng di rumah mending sekarang #keGuardianYuk karena hari ini terakhir. Jangan sampe nyesel ayok ayok!!😬😋
.
#GuardianShoppingFrenzy #RambutCantik #RambutSehat #HealthyBeauty

HEBOOOH! Ini hasil belanjaan aku kemarin di @guardian_id ! Banyak banget kan?! Belanjaan aku sampe berat banget nih soalnya kapan lagi sih #GuardianBeautyDays ?! Diskonnya gilak banget semua hair products nya 30% off. Ada banyak brand seperti Ellips, Loreal, Makarizo, Pantene, Dove dan masih banyak lainnya deh. Mulai dari shampoo, conditioner, hair treatment sampe hair coloring. Yang jelas belanja di Guardian selalu murmer, menyenangkan dan produk2nya asli yah Lega banget bisa stok buat kebutuhan aku dan keluarga Dari pada kamu duduk mupeng di rumah mending sekarang #keGuardianYuk karena hari ini terakhir. Jangan sampe nyesel ayok ayok!!😬 . #GuardianShoppingFrenzy #RambutCantik #RambutSehat #HealthyBeauty - 3 hours ago

1,156 Likes
13 Comments
0
We are beach ready ☀️⛱️
.
.
.
.
.
.
.
.
#a6nail #manipeditime #longweekendvibes #vacationmood #memorialday #beachlook #summernails #whitenails #nudenails #nailcolors #nailstyle #naturalnails #healthybeauty #rings #gelmanicure #hands #nails #notd #may #longweekend #beach #glitter #glitternails #sopretty #nailfashion #styleinspo #nailinspo #nailfie

We are beach ready ️⛱️ . . . . . . . . #a6nail #manipeditime #longweekendvibes #vacationmood #memorialday #beachlook #summernails #whitenails #nudenails #nailcolors #nailstyle #naturalnails #healthybeauty #rings #gelmanicure #hands #nails #notd #may #longweekend #beach #glitter #glitternails #sopretty #nailfashion #styleinspo #nailinspo #nailfie - 4 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
What word would you use to describe the Humble Brush? 😍 📸: @wildhearthblog #repost

What word would you use to describe the Humble Brush? 📸: @wildhearthblog #repost - 4 hours ago

31 Likes
2 Comments
0
When you are a commuter but glam is life.
.
.
.
.
.
.
.
#newyork #newyorksubway #greenbeauty
#greenbeautybloggers
#greenbeautycommunity
#healthybeauty
#healthyskincare
#holisticlifestyle
#holisticliving
#homespa
#indiebeauty
#indiebeautybrand
#indiebrand
#indiebrands
#naturalbodycare
#naturalskincare
#naturalwellness
#nyblogger
#nontoxicbeauty
#nontoxicliving
#organicbeauty
#organicbodycare
#organicbodyoil
#organiclifestyle
#organicskincare
#plantbasedskincare
#vegan
#veganbodycare
#veganskincare

When you are a commuter but glam is life. . . . . . . . #newyork #newyorksubway #greenbeauty #greenbeautybloggers #greenbeautycommunity #healthybeauty #healthyskincare #holisticlifestyle #holisticliving #homespa #indiebeauty #indiebeautybrand #indiebrand #indiebrands #naturalbodycare #naturalskincare #naturalwellness #nyblogger #nontoxicbeauty #nontoxicliving #organicbeauty #organicbodycare #organicbodyoil #organiclifestyle #organicskincare #plantbasedskincare #vegan #veganbodycare #veganskincare - 4 hours ago

33 Likes
3 Comments
0
Who said dolls aren't real?
.
.
.
.
.
.
#naturalwellness
#nontoxicbeauty
#nontoxicliving
#organicbeauty
#naturalbodycare
#naturalskincare
#organicbodycare
#organicbodyoil
#organiclifestyle
#organicskincare
#selfcare
#skincare
#homespa
#bodycare
#spa
#sugarscrub
#sugarscrubs
#sustainablebeauty
#veganbeauty
#veganskincare
#greenbeauty
#greenbeautybloggers
#greenbeautycommunity
#healthybeauty
#healthyskincare
#holisticlifestyle
#holisticliving
#homespa
#indiebrand
#indiebrands

Who said dolls aren't real? . . . . . . #naturalwellness #nontoxicbeauty #nontoxicliving #organicbeauty #naturalbodycare #naturalskincare #organicbodycare #organicbodyoil #organiclifestyle #organicskincare #selfcare #skincare #homespa #bodycare #spa #sugarscrub #sugarscrubs #sustainablebeauty #veganbeauty #veganskincare #greenbeauty #greenbeautybloggers #greenbeautycommunity #healthybeauty #healthyskincare #holisticlifestyle #holisticliving #homespa #indiebrand #indiebrands - 4 hours ago

31 Likes
3 Comments
0
- klo jalan gak mulus, solusinya di aspal lagi.
.
tapi klo muka yg gak mulus krna jerawatan???
FRUTABLEND solusinya 😉
.
info & order
WA 0813-3385-3698 .
#frutablend
#antiaging
#antiacne
#obatjerawat
#pencerahkulit
#perawatanwajah
#kecantikankulit
#cantik
#sehat
#kecantikan
#kesehatan
#kesehatankulit
#beauty
#healthy
#beautyhealthy
#healthybeauty
#testimoni
#testimony
#olshopamanah
#olshopterpercaya
#trustedolshop - #regrann

- klo jalan gak mulus, solusinya di aspal lagi. . tapi klo muka yg gak mulus krna jerawatan??? FRUTABLEND solusinya . info & order WA 0813-3385-3698 . #frutablend #antiaging #antiacne #obatjerawat #pencerahkulit #perawatanwajah #kecantikankulit #cantik #sehat #kecantikan #kesehatan #kesehatankulit #beauty #healthy #beautyhealthy #healthybeauty #testimoni #testimony #olshopamanah #olshopterpercaya #trustedolshop - #regrann - 5 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Seneng kebangetan karena @Guardian_id Beauty Days ada lagi dan semua produk rambutnya DISKON 30%!!!!
Ada dari berbagai brand, ada L’Oreal, Pantene, Dove, Makarizo dll. Jadi bisa ngeborong produk rambut untuk orang-orang satu rumaaah! HEHEHE.
Promo ini cuma sampai tanggal 26 Mei 2019 JADI JANGAN SAMPE KELEWATAN DAN NYESEL, MENTEMENKUUUH..
Langsung ke @guardian_id dah yuukk~
#GuardianBeautyDays
#GuardianShoppingFrenzy
#RambutSehat
#RambutCantik 
#HealthyBeauty

Seneng kebangetan karena @Guardian_id Beauty Days ada lagi dan semua produk rambutnya DISKON 30%!!!! Ada dari berbagai brand, ada L’Oreal, Pantene, Dove, Makarizo dll. Jadi bisa ngeborong produk rambut untuk orang-orang satu rumaaah! HEHEHE. Promo ini cuma sampai tanggal 26 Mei 2019 JADI JANGAN SAMPE KELEWATAN DAN NYESEL, MENTEMENKUUUH.. Langsung ke @guardian_id dah yuukk~ #GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty - 5 hours ago

11,683 Likes
48 Comments
0
Morning guys! Akhirnya IG aku lumayan membaik tanpa VPN.. yeay!Kalian gimana ? Tulis di kolom comment 👇🏻 -
-
-
Anyway! Ini dia nih belanjaan aku di @guardian_id .. HARI INI TGL 26 MEI 2019 TERAKHIR LHO #GuardianBeautyDays! Yuk buruan mampir ke Guardian dan borong hair care apapun yg kalian mau karena ada potongan 30% untuk SEMUA KEBUTUHAN RAMBUT KALIAN mulai dari shampo, hair treatment, condi, elips vitamin, etc etc.. bisa sekalian belanja untuk kebutuhan keluargaa yaa ga si? Mumpung diskon shayy 30% yakeun.. -
-
Artificial berry cluster from @yourcanvast -
-

#GuardianBeautyDays
#RambutSehat
#GuardianShoppingFrenzy
#RambutCantik
#HealthyBeauty

Morning guys! Akhirnya IG aku lumayan membaik tanpa VPN.. yeay!Kalian gimana ? Tulis di kolom comment 🏻 - - - Anyway! Ini dia nih belanjaan aku di @guardian_id .. HARI INI TGL 26 MEI 2019 TERAKHIR LHO #GuardianBeautyDays ! Yuk buruan mampir ke Guardian dan borong hair care apapun yg kalian mau karena ada potongan 30% untuk SEMUA KEBUTUHAN RAMBUT KALIAN mulai dari shampo, hair treatment, condi, elips vitamin, etc etc.. bisa sekalian belanja untuk kebutuhan keluargaa yaa ga si? Mumpung diskon shayy 30% yakeun.. - - Artificial berry cluster from @yourcanvast - - #GuardianBeautyDays #RambutSehat #GuardianShoppingFrenzy #RambutCantik #HealthyBeauty - 5 hours ago

276 Likes
64 Comments
0
Los papis también pueden 😊
#peinados #tutorial #afrocurly #curlsoncurls #curlybeauty #hairvideos #hairnatural #hairstyle #curlyhairideas #curlsoncurls #healthybeauty #healthycurls #cachos #definedcurls #kinkycoily

Los papis también pueden #peinados #tutorial #afrocurly #curlsoncurls #curlybeauty #hairvideos #hairnatural #hairstyle #curlyhairideas #curlsoncurls #healthybeauty #healthycurls #cachos #definedcurls #kinkycoily - 5 hours ago

70 Likes
1 Comments
0
Bermasalah dgn rambut rontok???
.
Telah hadir HAIR INTENSIFIER SERUM TONIC yh diformulasikan khusus dgn kombinasi 3 bahan aktif yaitu Pea stemcells, Aloevera, dan Premiks multivitamin (A, E, B5, F, B7) untuk memberikan nutrisi bagi kulit kepala dan membantu merawat rambut yg rontok serta menstimulasi pertumbuhan rambut baru agar tidak botak.
.
info & order
WA 085275453575
.
#hairintensifier
#penumbuhrambut
#rambutrontok
#serumrambut
#tonicrambut
#antirontok
#antiketombe
#aloevera
#lidahbuaya
#rambutlebat
#rambutsehat
#cantik
#sehat
#kecantikan
#kesehatan
#perawatankulitkepala
#beauty
#healthy
#beautyhealthy
#healthybeauty
#testimoni
#testimony

Bermasalah dgn rambut rontok??? . Telah hadir HAIR INTENSIFIER SERUM TONIC yh diformulasikan khusus dgn kombinasi 3 bahan aktif yaitu Pea stemcells, Aloevera, dan Premiks multivitamin (A, E, B5, F, B7) untuk memberikan nutrisi bagi kulit kepala dan membantu merawat rambut yg rontok serta menstimulasi pertumbuhan rambut baru agar tidak botak. . info & order WA 085275453575 . #hairintensifier #penumbuhrambut #rambutrontok #serumrambut #tonicrambut #antirontok #antiketombe #aloevera #lidahbuaya #rambutlebat #rambutsehat #cantik #sehat #kecantikan #kesehatan #perawatankulitkepala #beauty #healthy #beautyhealthy #healthybeauty #testimoni #testimony - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Whatever it is you’re thinking about, dreaming about, pondering..whatever it is just get up and do it right now!! What are you waiting for? #JustDoIt #motivation #inspiration #healthybeauty #healthybeautyTV #healthybeautyradio

Whatever it is you’re thinking about, dreaming about, pondering..whatever it is just get up and do it right now!! What are you waiting for? #JustDoIt #motivation #inspiration #healthybeauty #healthybeautyTV #healthybeautyradio - 6 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
Waaah banyak banget nih yang udah kalap belanja di #GuardianBeautyDays ! Tuh liat, pada belanja segala macem produk shampoo, conditioner, hair treatment, sampai hair coloring juga lho! Belanja sebanyak ini juga fix banget sekalian nyetok untuk sebulan atau dua bulan ke depan dan belanjain keluarganya juga sih pasti…Buat kamu yang belum sempet mampir ke Guardian Beauty Days, yuk belanja sekarang juga karena diskonnya cuma sampe hari ini!

Kapan lagi coba diskon 30% untuk SEMUA produk rambut dari brand-brand cetar seperti Ellips, L’Oreal, Pantene, Makarizo, Dove, Colab Dry Shampoo, Moist Diane, dan masih banyak lagi! Kesempatan gak datang dua kali lho, Guardian Angels! Inget, diskon 30% untuk SEMUA produk rambut, cuma sampe hari ini!!! Langsung meluncur #keGuardianYuk , jangan lupa ajak sahabat dan keluargamu juga yaa!

#GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty

Waaah banyak banget nih yang udah kalap belanja di #GuardianBeautyDays ! Tuh liat, pada belanja segala macem produk shampoo, conditioner, hair treatment, sampai hair coloring juga lho! Belanja sebanyak ini juga fix banget sekalian nyetok untuk sebulan atau dua bulan ke depan dan belanjain keluarganya juga sih pasti…Buat kamu yang belum sempet mampir ke Guardian Beauty Days, yuk belanja sekarang juga karena diskonnya cuma sampe hari ini! Kapan lagi coba diskon 30% untuk SEMUA produk rambut dari brand-brand cetar seperti Ellips, L’Oreal, Pantene, Makarizo, Dove, Colab Dry Shampoo, Moist Diane, dan masih banyak lagi! Kesempatan gak datang dua kali lho, Guardian Angels! Inget, diskon 30% untuk SEMUA produk rambut, cuma sampe hari ini!!! Langsung meluncur #keGuardianYuk , jangan lupa ajak sahabat dan keluargamu juga yaa! #GuardianBeautyDays #GuardianShoppingFrenzy #RambutSehat #RambutCantik #HealthyBeauty - 6 hours ago

1,739 Likes
1 Comments
0
Haiiiii broo..masih jaman lirik "daun muda" ? 😬
.
Mending istri di rumah aja yg di"muda"kan 😀
.
Beliin sepaket ROYAL PLATINUM donnkk biar istri selalu awet muda 😉
.
info & order
WA 085275453575
.
#royalplatinum
#skincare
#antiaging
#perawatankulit
#perawatanwajah
#kecantikankulit
#kecantikanwajah
#antikeriput
#cantik
#sehat
#kecantikan
#kesehatan
#beauty
#healthy
#beautyhealthy
#healthybeauty
#testimony
#testimoni
#olshopamanah
#olshopterpercaya
#trustedolshop

Haiiiii broo..masih jaman lirik "daun muda" ? 😬 . Mending istri di rumah aja yg di"muda"kan 😀 . Beliin sepaket ROYAL PLATINUM donnkk biar istri selalu awet muda . info & order WA 085275453575 . #royalplatinum #skincare #antiaging #perawatankulit #perawatanwajah #kecantikankulit #kecantikanwajah #antikeriput #cantik #sehat #kecantikan #kesehatan #beauty #healthy #beautyhealthy #healthybeauty #testimony #testimoni #olshopamanah #olshopterpercaya #trustedolshop - 6 hours ago

4 Likes
2 Comments
0
Summertime, baby! Using sunscreen is so so so important, but most sunscreens are doing more harm than good. This @beautycounter sunscreen is my favorite. It goes on smoothly, smells delicious and is long lasting! It’s a must have, purchase from my link in bio!

Summertime, baby! Using sunscreen is so so so important, but most sunscreens are doing more harm than good. This @beautycounter sunscreen is my favorite. It goes on smoothly, smells delicious and is long lasting! It’s a must have, purchase from my link in bio! - 6 hours ago

39 Likes
2 Comments
0
Embody your fullest self and know that you exude greatness, grace, confidence and joy from the inside out, and others will see it.

Embody your fullest self and know that you exude greatness, grace, confidence and joy from the inside out, and others will see it. - 6 hours ago

28 Likes
2 Comments
0
KHỎE ĐẸP ĐÓN HÈ SAO LẠI THU HÚT ĐẾN VẬY?!😍 Ban đầu nàng Beauty Blogger xinh đẹp, Mi Soa, chỉ ghé 𝐆𝐮𝐚𝐫𝐝𝐢𝐚𝐧 để chuẩn bị vui hè. Tình cờ được nhân viên Guardian giới thiệu chương trình Khỏe Đẹp Đón Hè. Hay rằng tham gia là vừa trúng quà vừa có cơ hội vi vu Hàn Quốc cực xịn, Mi Soa nhanh tay tham gia luôn rồi.

Hãy như Mi Soa và tham gia ngay Khỏe Đẹp Đón Hè để trúng ngay 01 trong 10.000 quà tặng hấp dẫn và cơ hội trúng 03 chuyến du lịch Hàn Quốc nhé! ░►Thông tin Khỏe Đẹp Đón Hè◄░
➡️Link tham gia chương trình: http://www.khoedepdonhe.guardian.com.vn/
➡️Thông tin chương trình: http://bit.ly/Guardian_khoedepdonhe
➡️Đừng quên khám phá chi tiết toàn bộ sales hót của Cẩm nang mua sắm số 08/2019 tại: http://bit.ly/GuardianLeaflet_082019 💋Like & follow Guardian tại: IG: guardianvietnam | Web: guardian.com.vn | Youtube & Zalo: Guardian Việt Nam | Danh sách cửa hàng Guardian https://guardian.com.vn/vn/store
#GuardianVN #HealthyBeauty #Healthy #Beauty #Hot #sales

KHỎE ĐẸP ĐÓN HÈ SAO LẠI THU HÚT ĐẾN VẬY?! Ban đầu nàng Beauty Blogger xinh đẹp, Mi Soa, chỉ ghé 𝐆𝐮𝐚𝐫𝐝𝐢𝐚𝐧 để chuẩn bị vui hè. Tình cờ được nhân viên Guardian giới thiệu chương trình Khỏe Đẹp Đón Hè. Hay rằng tham gia là vừa trúng quà vừa có cơ hội vi vu Hàn Quốc cực xịn, Mi Soa nhanh tay tham gia luôn rồi. Hãy như Mi Soa và tham gia ngay Khỏe Đẹp Đón Hè để trúng ngay 01 trong 10.000 quà tặng hấp dẫn và cơ hội trúng 03 chuyến du lịch Hàn Quốc nhé! ░►Thông tin Khỏe Đẹp Đón Hè◄░ ️Link tham gia chương trình: http://www.khoedepdonhe.guardian.com.vn/ ️Thông tin chương trình: http://bit.ly/Guardian_khoedepdonhe ️Đừng quên khám phá chi tiết toàn bộ sales hót của Cẩm nang mua sắm số 08/2019 tại: http://bit.ly/GuardianLeaflet_082019 Like & follow Guardian tại: IG: guardianvietnam | Web: guardian.com.vn | Youtube & Zalo: Guardian Việt Nam | Danh sách cửa hàng Guardian https://guardian.com.vn/vn/store #GuardianVN #HealthyBeauty #Healthy #Beauty #Hot #sales - 6 hours ago

88 Likes
0 Comments
0
Get Sun-Set event for a limited time get 2 free Countersun products when you spend $125! Not sure what to get? Take the skin care quiz and purchase a skincare regimen! Regimens are 10% off when purchased together. Another great choice is our Flawless in Five for $150 you get 6 FULL size products to clean swap your makeup bag! Check out bio and head over to my site! #betterbeauty #countersun #flawlessinfive

Get Sun-Set event for a limited time get 2 free Countersun products when you spend $125! Not sure what to get? Take the skin care quiz and purchase a skincare regimen! Regimens are 10% off when purchased together. Another great choice is our Flawless in Five for $150 you get 6 FULL size products to clean swap your makeup bag! Check out bio and head over to my site! #betterbeauty #countersun #flawlessinfive - 8 hours ago

20 Likes
1 Comments
0
Sábado de Party 🎉🎉🎉
.
.
.
.
.

#recogidos #hairart #peluqueria #ecopelu #healthybeauty #healthylifestyle #style #belleza #moda #lamolina #peinado #hair

Sábado de Party . . . . . #recogidos #hairart #peluqueria #ecopelu #healthybeauty #healthylifestyle #style #belleza #moda #lamolina #peinado #hair - 8 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
#Repost @sms_serpong
Made by @Image.Downloader
· · · ·
Guardian Beauty Days datang lagi nih!
Yeaay kali ini kamu bisa dapatkan diskon 30% untuk SEMUA PRODUK RAMBUT!
‪Promo ini hanya sampai minggu, 26 Mei‬ 2019. Yuk langsung ke Guardian Summarecon Mall Serpong, lantai dasar.

#SMS_Serpong #GuardianBeautyDays #RambutSehat #HealthyBeauty #BeautyCare #serpong #serpongvibes

#Repost @sms_serpong Made by @Image.Downloader · · · · Guardian Beauty Days datang lagi nih! Yeaay kali ini kamu bisa dapatkan diskon 30% untuk SEMUA PRODUK RAMBUT! ‪Promo ini hanya sampai minggu, 26 Mei‬ 2019. Yuk langsung ke Guardian Summarecon Mall Serpong, lantai dasar. #SMS_Serpong #GuardianBeautyDays #RambutSehat #HealthyBeauty #BeautyCare #serpong #serpongvibes - 8 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Morning sweat sesh, 75 degree day, baseball, crab dip and orange crushes 🍊 Hello summer 🙋🏼‍♀️☀️ PS. Maryland I love you 💕

Morning sweat sesh, 75 degree day, baseball, crab dip and orange crushes Hello summer 🏼‍♀️️ PS. Maryland I love you - 8 hours ago

157 Likes
7 Comments
0
🍃Qui ne connait pas cette plante miraculeuse ?!... L' 'aloè vera💚
. 
Une petite bombe de la nature qui nous veut du bien, la liste de ses bienfaits est longue(...). Ça fait quelques années que nous l'utilisons pour la peau, les cheveux, les bobos de toute la famille et testé en jus.
. 
Cet après midi je me suis remise à la fabrication de gel d'aloè vera, je l'achète bio, vous en trouverez un peu partout maintenant.
Accompagnée de ma belle sœur et des enfants, nous avons soigneusement:
. ✔️retirer au couteau les 2 longueurs épineuses,
.✔️ôté l'intérieur, passé plusieurs fois à l'extracteur de jus,
.✔️finit au blinder et ajouté 1 goutte d'huile essentielle de tea tree, citron et palmarosa (idéalement pamplemousse) pour la conservation, Sinon quelques gouttes de jus de citron.
.✔️transvasé dans des petits pots d'anciens yaourts ou petits vaporisateurs ➡️ au frigo pour 1mois max, la couleur changera un peu c'est normal.
✔️Vous pouvez en mettre dans des bacs à glaçons et sortir quand besoin ! .
Nous nous sommes badigeonné les bras et visages avec l'intérieur de la peau que nous ne pouvions pas récupérer. Texture slime et fraîcheur immédiate tellement agréable💦💚
. 🏷️Pour info, la marque qui s'approche le plus du fait maison et qui est très bien pour ma part, est Pur Aloè😉.
.
Produit simple et efficace 🔝.
. 
#aloevera #geldaloevera #cosmetiquemaison
#cosmetiquebio #homemade #huilesessentielles #ateliercosmetics #healthyskin #healthy #diy #noplastics #potsenverre #reutilisable #faitmaison #healthybeauty #aloe #green #produitmiracle #lebonheurestdanslanature #natural #produitnaturel #plantesgrasses #hydratation #consommerautrement #atelierdiy

Qui ne connait pas cette plante miraculeuse ?!... L' 'aloè vera . Une petite bombe de la nature qui nous veut du bien, la liste de ses bienfaits est longue(...). Ça fait quelques années que nous l'utilisons pour la peau, les cheveux, les bobos de toute la famille et testé en jus. . Cet après midi je me suis remise à la fabrication de gel d'aloè vera, je l'achète bio, vous en trouverez un peu partout maintenant. Accompagnée de ma belle sœur et des enfants, nous avons soigneusement: . ️retirer au couteau les 2 longueurs épineuses, .️ôté l'intérieur, passé plusieurs fois à l'extracteur de jus, .️finit au blinder et ajouté 1 goutte d'huile essentielle de tea tree, citron et palmarosa (idéalement pamplemousse) pour la conservation, Sinon quelques gouttes de jus de citron. .️transvasé dans des petits pots d'anciens yaourts ou petits vaporisateurs ️ au frigo pour 1mois max, la couleur changera un peu c'est normal. ️Vous pouvez en mettre dans des bacs à glaçons et sortir quand besoin ! . Nous nous sommes badigeonné les bras et visages avec l'intérieur de la peau que nous ne pouvions pas récupérer. Texture slime et fraîcheur immédiate tellement agréable . 🏷️Pour info, la marque qui s'approche le plus du fait maison et qui est très bien pour ma part, est Pur Aloè. . Produit simple et efficace . . #aloevera #geldaloevera #cosmetiquemaison #cosmetiquebio #homemade #huilesessentielles #ateliercosmetics #healthyskin #healthy #diy #noplastics #potsenverre #reutilisable #faitmaison #healthybeauty #aloe #green #produitmiracle #lebonheurestdanslanature #natural #produitnaturel #plantesgrasses #hydratation #consommerautrement #atelierdiy - 8 hours ago

22 Likes
1 Comments
0
Leahlani's Siren Serum is a radiant and skin-brightening serum. It is infused with vitality boosting micro-algae and organic and cold pressed oils rich in Vitamin C+A that will help to brighten and energize the complexion. ⠀ ⠀
The gorgeous formula helps to improve vitality by boosting cellular energy and promoting new cell growth, leaving your sweet skin feeling fresh and toned. It will help brighten the complexion, helping to unveil an even skin tone and an illuminating glow. ⠀ ⠀⠀
⠀⠀
THE RITUAL: 💆🏼 Shake well, then apply ½- 1 pump to your sweet face, neck and décolleté. Take a moment to breathe in and experience her aromatic essence.⠀ ⠀⠀
⠀⠀
Have you tried it yet?⠀⠀
⠀
Original pic by @leahlaniskincare ⠀
⠀
#skincare #nontoxicbeauty #naturalskincare #cleanbeauty #organicskincare #nontoxic #organicbeauty #greenbeauty #luxurybeauty #beautyinsider #oilcleansing #luxuryskincare #crueltyfreebeauty #skincareroutine #healthybeauty #skincarecommunity #veganskincare #vitabotanica #ecobeauty #beautyaddict #beautyproducts #faceserum #leahlaniskincare #siren #leahlanisiren

Leahlani's Siren Serum is a radiant and skin-brightening serum. It is infused with vitality boosting micro-algae and organic and cold pressed oils rich in Vitamin C+A that will help to brighten and energize the complexion. ⠀ ⠀ The gorgeous formula helps to improve vitality by boosting cellular energy and promoting new cell growth, leaving your sweet skin feeling fresh and toned. It will help brighten the complexion, helping to unveil an even skin tone and an illuminating glow. ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ THE RITUAL: 🏼 Shake well, then apply ½- 1 pump to your sweet face, neck and décolleté. Take a moment to breathe in and experience her aromatic essence.⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ Have you tried it yet?⠀⠀ ⠀ Original pic by @leahlaniskincare ⠀ ⠀ #skincare #nontoxicbeauty #naturalskincare #cleanbeauty #organicskincare #nontoxic #organicbeauty #greenbeauty #luxurybeauty #beautyinsider #oilcleansing #luxuryskincare #crueltyfreebeauty #skincareroutine #healthybeauty #skincarecommunity #veganskincare #vitabotanica #ecobeauty #beautyaddict #beautyproducts #faceserum #leahlaniskincare #siren #leahlanisiren - 8 hours ago

23 Likes
1 Comments
0
Put your likes up in the air everybody say YEAAAAH YEAAAAH YEAAAAH YEAAAAH in NEWWWW YOOOOOOORRRK - *alicia keys voice. A bath + NYC view = where do I book this room?
.
.
.
.
.
.
.
#naturalwellness
#nontoxicbeauty
#nontoxicliving
#organicbeauty
#naturalbodycare
#naturalskincare
#organicbodycare
#organicbodyoil
#organiclifestyle
#organicskincare
#selfcare
#skincare
#homespa
#bodycare
#spa
#sugarscrub
#sugarscrubs
#sustainablebeauty
#veganbeauty
#veganskincare
#greenbeauty
#greenbeautybloggers
#greenbeautycommunity
#healthybeauty
#healthyskincare
#holisticlifestyle
#holisticliving
#homespa
#indiebrand
#indiebrands

Put your likes up in the air everybody say YEAAAAH YEAAAAH YEAAAAH YEAAAAH in NEWWWW YOOOOOOORRRK - *alicia keys voice. A bath + NYC view = where do I book this room? . . . . . . . #naturalwellness #nontoxicbeauty #nontoxicliving #organicbeauty #naturalbodycare #naturalskincare #organicbodycare #organicbodyoil #organiclifestyle #organicskincare #selfcare #skincare #homespa #bodycare #spa #sugarscrub #sugarscrubs #sustainablebeauty #veganbeauty #veganskincare #greenbeauty #greenbeautybloggers #greenbeautycommunity #healthybeauty #healthyskincare #holisticlifestyle #holisticliving #homespa #indiebrand #indiebrands - 8 hours ago

39 Likes
7 Comments
0
Todays ingredient feature is the amazing Zinc Oxide (and we're not talking about your neon zinc that was popular in the late 80's...though we kinda love that too).⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀
When it comes to sunscreen agents, Zinc Oxide is pretty much in a league of its own. Zinc Oxide protects against UVB, UVA II, and UVA I almost uniformly, and is considered to be the broadest range sunscreen available today. ⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀
It's also highly stable and non-irritating. So much so that Zinc Oxide also counts as a skin protectant and anti-irritant.Hence, why it's also often used to treat skin irritations such as diaper rash, perioral dermatitis and rosacea.⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀
The products we carry use non-nano zinc because there are concerns about the absorption of nano particles into the body. That being said, so far research shows that sunscreen nanoparticles are not absorbed but remain on the surface of the skin or in the uppermost (dead) layer of the skin. This seems to be true even if the skin is damaged, for example, sunburnt. ⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀
Products containing Zinc Oxide:⠀
@fitglowbeauty Redness Rescue Cream⠀
@suntegrity sunscreens and Lip CPR products (all offer SPF 30)⠀
@priiacosmetics Calm Down Anti-Blemish Powder⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀
#safesunscreen #zincoxide #sunscreen #zinc #healthyskin #innovativeingredients #evidencebasedbeauty #healthybeauty #skincare #careforyourskin #beauty #crueltyfree #naturalbeauty #naturalskincare #sunprotection #broadspectrum #greenbeauty #cleanbeauty

Todays ingredient feature is the amazing Zinc Oxide (and we're not talking about your neon zinc that was popular in the late 80's...though we kinda love that too).⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ When it comes to sunscreen agents, Zinc Oxide is pretty much in a league of its own. Zinc Oxide protects against UVB, UVA II, and UVA I almost uniformly, and is considered to be the broadest range sunscreen available today. ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ It's also highly stable and non-irritating. So much so that Zinc Oxide also counts as a skin protectant and anti-irritant.Hence, why it's also often used to treat skin irritations such as diaper rash, perioral dermatitis and rosacea.⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ The products we carry use non-nano zinc because there are concerns about the absorption of nano particles into the body. That being said, so far research shows that sunscreen nanoparticles are not absorbed but remain on the surface of the skin or in the uppermost (dead) layer of the skin. This seems to be true even if the skin is damaged, for example, sunburnt. ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Products containing Zinc Oxide:⠀ @fitglowbeauty Redness Rescue Cream⠀ @suntegrity sunscreens and Lip CPR products (all offer SPF 30)⠀ @priiacosmetics Calm Down Anti-Blemish Powder⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ #safesunscreen #zincoxide #sunscreen #zinc #healthyskin #innovativeingredients #evidencebasedbeauty #healthybeauty #skincare #careforyourskin #beauty #crueltyfree #naturalbeauty #naturalskincare #sunprotection #broadspectrum #greenbeauty #cleanbeauty - 9 hours ago

18 Likes
1 Comments
0
Martes de ofertas 💅🏻
• Manicura & Pedicura regular $49
• Manicura shellac & Pedicura regular $55

No olvides sacar tu cita para este martes de 9am - 7pm 
Para citas: (787) 782-5527

#healthybeauty  #manicura #pedicura #spa #guaynabo #puertorico #facials #massages #caudalie #deborahlippmann

Martes de ofertas 🏻 • Manicura & Pedicura regular $49 • Manicura shellac & Pedicura regular $55 No olvides sacar tu cita para este martes de 9am - 7pm Para citas: (787) 782-5527 #healthybeauty #manicura #pedicura #spa #guaynabo #puertorico #facials #massages #caudalie #deborahlippmann - 10 hours ago

25 Likes
1 Comments
0
I’ve been testing @Getsundaily’s The Base Layer — a skincare dietary supplement that claims to help fight radical damage from the daily stressors such as the sun, stress, poor diet, pollution and of course, lack of sleep. The basic recipes for fine lines and wrinkles. As much as possible, we want to take care of skin inside and out and sometimes, we need a little boost.

I enjoy taking this gummy every morning thanks to the yummy orange flavor! And so far it has been going great~ I’ve shared in my previous posts how my skin have been and I feel like this has contributed. I did get two pimples but they are healing and fading quicker than usual!

Do you guys take any supplements or vitamins that help your health and skin? Aside from this, I also take iron, vitamin c and sometimes vit e. 
I don’t drink them all at once btw haha! Also may I say, the gummies remind me of Diglett from Pokemon haha!
➖➖➖
*PR/Gifted

I’ve been testing @Getsundaily ’s The Base Layer — a skincare dietary supplement that claims to help fight radical damage from the daily stressors such as the sun, stress, poor diet, pollution and of course, lack of sleep. The basic recipes for fine lines and wrinkles. As much as possible, we want to take care of skin inside and out and sometimes, we need a little boost. I enjoy taking this gummy every morning thanks to the yummy orange flavor! And so far it has been going great~ I’ve shared in my previous posts how my skin have been and I feel like this has contributed. I did get two pimples but they are healing and fading quicker than usual! Do you guys take any supplements or vitamins that help your health and skin? Aside from this, I also take iron, vitamin c and sometimes vit e. I don’t drink them all at once btw haha! Also may I say, the gummies remind me of Diglett from Pokemon haha! *PR/Gifted - 10 hours ago

145 Likes
12 Comments
0
#saturday 😍 #iloveher 😍
#Froday #smile @melaninhaircare day three! 🙂#melaninbae 
#love #donttouchmyhair  #healthyskin #healthybeauty #kcole #support
#melaninpoppin 
#aroundthewaygirl 
#TheSunShouldBeMe 
#teamnatural #melaninonfleek #wonderwoman #melanin 
#naturalhair  #plussizemodel #blessed  #marylandnaturals #blackisbeautiful  #blackgirlmagic #ssbbw  #loveyourselfabiggirl #bigandbeautiful  #beautifulsoul

#saturday #iloveher #Froday #smile @melaninhaircare day three! 🙂#melaninbae #love #donttouchmyhair #healthyskin #healthybeauty #kcole #support #melaninpoppin #aroundthewaygirl #TheSunShouldBeMe #teamnatural #melaninonfleek #wonderwoman #melanin #naturalhair #plussizemodel #blessed #marylandnaturals #blackisbeautiful #blackgirlmagic #ssbbw   #loveyourselfabiggirl #bigandbeautiful   #beautifulsoul - 11 hours ago

162 Likes
6 Comments
0
Let's hit the road 😎🌊 Long weekend preparedness level? 💯 ⛱
.
🍃
.

THIS WEEKEND ONLY! Take 25% off + free shipping when you order on discoverfound.com (Use FND25OFF at checkout)
.
🍃
.
#discoverfound #found #foundbeauty #foundskincare #beauty #skincare #healthybeauty #naturalbeauty #crueltyfreebeauty #crueltyfreeskincare #foundfavorites #summer #summerbeauty

Let's hit the road 😎 Long weekend preparedness level? ⛱ . . THIS WEEKEND ONLY! Take 25% off + free shipping when you order on discoverfound.com (Use FND25OFF at checkout) . . #discoverfound #found #foundbeauty #foundskincare #beauty #skincare #healthybeauty #naturalbeauty #crueltyfreebeauty #crueltyfreeskincare #foundfavorites #summer #summerbeauty - 11 hours ago

52 Likes
2 Comments
0
#barreworkshop 🧘🏼‍♀️ my earliest memories of being in a studio are with these three girls (major “I want to be a Rockette” vibes) haha 🤣 thank you so much for coming!! It was so nice to see you guys! 💖 #thebarreworkshop #theyogaloft #healthybeauty

#barreworkshop 🧘🏼‍♀️ my earliest memories of being in a studio are with these three girls (major “I want to be a Rockette” vibes) haha 🤣 thank you so much for coming!! It was so nice to see you guys! #thebarreworkshop #theyogaloft #healthybeauty - 12 hours ago

121 Likes
1 Comments
0
For a refreshing dewy skin this summer spray your pretty face with the natural SEA face setting spray.
. 
Contains: •Rose Geranium Hydrosol •Rose Hydrosol •Rosemary •Tea Tree Oil •Aloe Vera •Hawaiian Sea Salt ‘Alaea.
.
#organichawaii #allnatural #settingspray #rosemary #teatree #aloevera #hawaiianbeauty #madeinhawaii #cleanse #setmakeup #makeupsettingspray #handmadesettingspray #bigislandmade #naturalbeauty #hawaiimakeupartists #face #dewyskin #freshskin #rosehydrosol #rosegeranium #healthybeauty #healthycosmetics

For a refreshing dewy skin this summer spray your pretty face with the natural SEA face setting spray. . Contains: •Rose Geranium Hydrosol •Rose Hydrosol •Rosemary •Tea Tree Oil •Aloe Vera •Hawaiian Sea Salt ‘Alaea. . #organichawaii #allnatural #settingspray #rosemary #teatree #aloevera #hawaiianbeauty #madeinhawaii #cleanse #setmakeup #makeupsettingspray #handmadesettingspray #bigislandmade #naturalbeauty #hawaiimakeupartists #face #dewyskin #freshskin #rosehydrosol #rosegeranium #healthybeauty #healthycosmetics - 12 hours ago

19 Likes
3 Comments
0
🔥🌞 It’s oppressively hot out there guys! We’ve got you covered with the best 🌊 reef safe, organic suncreen including ones for easy reapplication (every two hours minimum folks!) like Zinc It Over Sunscreen Facial Mists & BrushOnBlock refillable mineral powder brushes. All Good's newest TINTED Sunscreen is so easy to rub in & great for all skin tones. Plus these #plasticfree & #zerowaste beauties (pictured 👉)+ SPF 20 & SPF 30 for lips that don’t look white are all in stock now. Swing on by! #dontmelt #mineralsunscreen .
📣We’re open Memorial Day 1-5pm

🌞 It’s oppressively hot out there guys! We’ve got you covered with the best reef safe, organic suncreen including ones for easy reapplication (every two hours minimum folks!) like Zinc It Over Sunscreen Facial Mists & BrushOnBlock refillable mineral powder brushes. All Good's newest TINTED Sunscreen is so easy to rub in & great for all skin tones. Plus these #plasticfree & #zerowaste beauties (pictured )+ SPF 20 & SPF 30 for lips that don’t look white are all in stock now. Swing on by! #dontmelt #mineralsunscreen . We’re open Memorial Day 1-5pm - 12 hours ago

77 Likes
5 Comments
0
Cheers to the long weekend 🇺🇸 We’re starting the #lsfcroptopcrunchtime challenge on Tuesday so to help you be 100% prepared after a weekend of 🌭🍹we’re giving 15% OFF EVERYTHING in the LSF shop! Use code “MDW15” So you can get your Nutrition Plans, Hair ties, Booty Bands, Water Bottles, and anything else you might be eyeing at a major discount before summer and this awesome mini challenge starts!
.
✨If you haven’t signed-up for the challenge yet, go to my profile and hit the link in my bio! It’s totally free and going to be super fun!!

Cheers to the long weekend We’re starting the #lsfcroptopcrunchtime challenge on Tuesday so to help you be 100% prepared after a weekend of 🌭we’re giving 15% OFF EVERYTHING in the LSF shop! Use code “MDW15” So you can get your Nutrition Plans, Hair ties, Booty Bands, Water Bottles, and anything else you might be eyeing at a major discount before summer and this awesome mini challenge starts! . If you haven’t signed-up for the challenge yet, go to my profile and hit the link in my bio! It’s totally free and going to be super fun!! - 13 hours ago

1,682 Likes
27 Comments
0
💦🍒🍓🥕Les boissons beauté, idéales pour allier plaisir et efficacité.
On s’hydrate, on fait le plein de vitamines et d’antioxydants. Les résultats sont visibles au niveau de la peau pour un teint plus éclatant, effet « Glow&Healthy ».
Ma trouvaille, un thé froid infusé aux baies d’açaï @mangajodrinks , un cocktail antioxydant+++ et sans sucres ajoutés, ni colorants.
*******
💦🍒🍓🥕The beauty beverage are perfect to combine pleasure and efficacy. Hydration, vitamines and antioxydant in the bottle for a results on the skin. The skin is radiant and hydrated, « Glow&Healthy » effect.
My favourite one is an ice green tea infused with acaï berries @mangajodrinks , a strong cocktail of antioxydant, no added sugar, no colorant.
#skincareroutine #beautybeverage #hydrafacial #hydrabeauty #beautyroutine #lifestyle #healthyjuices #healthybeauty #antiaging #antioxidants #moisturizer #vitamins

🥕Les boissons beauté, idéales pour allier plaisir et efficacité. On s’hydrate, on fait le plein de vitamines et d’antioxydants. Les résultats sont visibles au niveau de la peau pour un teint plus éclatant, effet « Glow&Healthy ». Ma trouvaille, un thé froid infusé aux baies d’açaï @mangajodrinks , un cocktail antioxydant+++ et sans sucres ajoutés, ni colorants. ******* 🥕The beauty beverage are perfect to combine pleasure and efficacy. Hydration, vitamines and antioxydant in the bottle for a results on the skin. The skin is radiant and hydrated, « Glow&Healthy » effect. My favourite one is an ice green tea infused with acaï berries @mangajodrinks , a strong cocktail of antioxydant, no added sugar, no colorant. #skincareroutine #beautybeverage #hydrafacial #hydrabeauty #beautyroutine #lifestyle #healthyjuices #healthybeauty #antiaging #antioxidants #moisturizer #vitamins - 13 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
LAST CALL
Demain dernier jour de partage avec @chalinglespritduthe. Venez avec votre maman, votre amie ou seul, profiter d'une dernière dégustation de thé Pu'er et découvrir une nouvelle routine beauté naturelle, detoxifiante et écoresponsable pour une beauté pleine de sens.
#heureuxlescurieux #ruedupontauxchoux #popupstoreparis #marais #partage #decouverte #experience #beauty #chalinglespritduthe #healthybeauty #happybeauty #detox #fetedesmeres #motherday #love #labtostore #consotobrand #lvmh #puertea

LAST CALL Demain dernier jour de partage avec @chalinglespritduthe. Venez avec votre maman, votre amie ou seul, profiter d'une dernière dégustation de thé Pu'er et découvrir une nouvelle routine beauté naturelle, detoxifiante et écoresponsable pour une beauté pleine de sens. #heureuxlescurieux #ruedupontauxchoux #popupstoreparis #marais #partage #decouverte #experience #beauty #chalinglespritduthe #healthybeauty #happybeauty #detox #fetedesmeres #motherday #love #labtostore #consotobrand #lvmh #puertea - 13 hours ago

35 Likes
0 Comments
0
I will be @lovewimbledon market on the piazza next Saturday and @blomma_beauty pop up shop in #shoreditch tomorrow. Come and see me, try and buy my organic skincare 🌿

I will be @lovewimbledon market on the piazza next Saturday and @blomma_beauty pop up shop in #shoreditch tomorrow. Come and see me, try and buy my organic skincare - 13 hours ago

26 Likes
3 Comments
0
💃Whoohooo! I was a lucky winner from @trustfundbeauty 💝⠀
-⠀
😍 Seriously Adore this Stunning Ethical Brand: Cruelty-Free, Non-Toxic, Eco-Friendly & Vegan! 🌎🐰🌿 Thank you so much Samara! 🤗💚⠀
- ⠀
I won the That liquid Glo Tho liquid highlighter •Lit AF• ✨It’s described as a roségold, I would call it a light gold with a peachy undertone. It compliments my skintone so well! 👉Swipe 4 swatch!💖
You have to be careful it comes really easy out of the tube, so you’ll have easily too much product. Also need to pay attention to spread it out en blend it into your skin (I used my finger). Haven’t checked the durability yet. Love the fact that’s it’s natural so this Beauty def goes into my daily makeup routine! I switched to natural beauty a few years back (after I got ill), my face & skincare almost 💯%. The base of my make-up is all natural but ok I have some ‘guilty pleasures’ like pretty pigmented eyeshadows.. 😈 And still couldn’t find the purfect mascara. This is why I became conscious about the ingredients of nailpolishes too and mostly buy 5-Free & Up. 🤔⠀
-⠀
Already own a Trust Fund Beauty Nail polish •Stay Weird• 💅 OMG this name is truly made for me! Cause otherwise life would be freaking boring right?! 😜 It’s a Medium Vintage pink with a hint of red (appears darker and more red on pics). It’s 7-Free (Toluene, Formaldehyde, Lead, Nickel, Phtalates and other commonly used toxic ingredients). This is one of the biggest bottles I own, even 17ml: Hallelujah! 😱 The new bottles contain 15ml. ⠀
-⠀
📜 Love this Quote: “I love my Make-up the same way as my Friends: Non-Toxic.” 🙅⠀
-⠀
🌈 Have a Wicked Weekend Babes, don’t let anybody change you! 💋⠀
-⠀
#dailybeauty #luckywinner #liquidhighlighter #litaf #stayweird⠀
#won #honestreview #instareview #minireview #7free #winner⠀
#veganbeauty #vegannailpolish #vegannails #veganmakeup⠀
#crueltyfreebeauty #crueltyfreemakeup⠀
#likes4likesback #likesforlikesback⠀
#cleanbeauty #nontoxicnails #slowbeauty #cleancosmetics #healthybeauty #nontoxicbeauty #consciousbeauty #greencosmetics #holisticbeauty #naturalcosmetic #ecofriendly

Whoohooo! I was a lucky winner from @trustfundbeauty ⠀ -⠀ Seriously Adore this Stunning Ethical Brand: Cruelty-Free, Non-Toxic, Eco-Friendly & Vegan! 🌎 Thank you so much Samara! 🤗⠀ - ⠀ I won the That liquid Glo Tho liquid highlighter •Lit AF• It’s described as a roségold, I would call it a light gold with a peachy undertone. It compliments my skintone so well! Swipe 4 swatch! You have to be careful it comes really easy out of the tube, so you’ll have easily too much product. Also need to pay attention to spread it out en blend it into your skin (I used my finger). Haven’t checked the durability yet. Love the fact that’s it’s natural so this Beauty def goes into my daily makeup routine! I switched to natural beauty a few years back (after I got ill), my face & skincare almost %. The base of my make-up is all natural but ok I have some ‘guilty pleasures’ like pretty pigmented eyeshadows.. 😈 And still couldn’t find the purfect mascara. This is why I became conscious about the ingredients of nailpolishes too and mostly buy 5-Free & Up. 🤔⠀ -⠀ Already own a Trust Fund Beauty Nail polish •Stay Weird• OMG this name is truly made for me! Cause otherwise life would be freaking boring right?! It’s a Medium Vintage pink with a hint of red (appears darker and more red on pics). It’s 7-Free (Toluene, Formaldehyde, Lead, Nickel, Phtalates and other commonly used toxic ingredients). This is one of the biggest bottles I own, even 17ml: Hallelujah! The new bottles contain 15ml. ⠀ -⠀ Love this Quote: “I love my Make-up the same way as my Friends: Non-Toxic.” ⠀ -⠀ Have a Wicked Weekend Babes, don’t let anybody change you! ⠀ -⠀ #dailybeauty #luckywinner #liquidhighlighter #litaf #stayweird#won #honestreview #instareview #minireview #7free #winner#veganbeauty #vegannailpolish #vegannails #veganmakeup#crueltyfreebeauty #crueltyfreemakeup#likes4likesback #likesforlikesback#cleanbeauty #nontoxicnails #slowbeauty #cleancosmetics #healthybeauty #nontoxicbeauty #consciousbeauty #greencosmetics #holisticbeauty #naturalcosmetic #ecofriendly - 13 hours ago

34 Likes
4 Comments
0
HydraFacial uses patented technology to cleanse, extract, and hydrate skin while infusing highly-effective serums tailored to your specific skin needs. This unique process helps improve the appearance of several skin concerns, including fine lines and wrinkles, skin firmness, texture, and pore congestion.
#hydrafacial#glowskin#healthybeauty#reflectionsmedicalspa#milton#boston#dorchester#braintree#norwell#hingham#
📞6176967200

HydraFacial uses patented technology to cleanse, extract, and hydrate skin while infusing highly-effective serums tailored to your specific skin needs. This unique process helps improve the appearance of several skin concerns, including fine lines and wrinkles, skin firmness, texture, and pore congestion. #hydrafacial #glowskin #healthybeauty #reflectionsmedicalspa #milton #boston #dorchester #braintree #norwell #hingham # 6176967200 - 13 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Pourquoi et comment réaliser ses cosmétiques soi-même ? 👩🏻‍🔬 Écologie🍃, économies💰, santé🌸, nombreux sont les arguments en faveur de cette activité ludique qu’est la #cosmetiquemaison 
Entre atouts et astuces je vous partage mon expérience avec la cosmétique maison dans mon petit article de présentation cosmétiques maison sur mon #blog leboudoirdelizadolly.com 👉 
Why and How making your own cosmetics ? The there are many arguments ! Discover my new article on the blog 👉. #healthybeauty #homemade #diypassion #faitmaison #healthylifestyle #beautenaturelle #articledujour #ecology #beautéécologique #follow4followback

Pourquoi et comment réaliser ses cosmétiques soi-même ? 🏻‍🔬 Écologie, économies, santé, nombreux sont les arguments en faveur de cette activité ludique qu’est la #cosmetiquemaison Entre atouts et astuces je vous partage mon expérience avec la cosmétique maison dans mon petit article de présentation cosmétiques maison sur mon #blog leboudoirdelizadolly.com Why and How making your own cosmetics ? The there are many arguments ! Discover my new article on the blog . #healthybeauty #homemade #diypassion #faitmaison #healthylifestyle #beautenaturelle #articledujour #ecology #beautéécologique #follow4followback - 13 hours ago

18 Likes
0 Comments
0
🌺 Le jardin de la tentation 🌺

Je trouve que en ce moment on m'accuse beaucoup de créer la tentation avec @preciousskinelixirs . Mais pour ma defense il faut s'en prendre à Marissa d'imaginer d'aussi beaux produits. Parce que regardez moi la couleur et la texture du baume nettoyant peridot. Avec son odeur douce mentholée c'est un moment de connection à soi pendant le demaquillage. 
Malgré son prix, j'en suis folle. Il en faut une quantité raisonnable et vraiment prendre le temps de masser le visage pour se débarrasser des impuretées et maquillage, puis le retirer délicatement avec un linge humide chaud. Ce temps de massage est important à mon sens, avec une telle qualité de produit autant profiter au maximum des ingredients, et je trouve les résultats bien meilleures. 
Depuis que je l'utilise (en alternance avec l'huile de @limeandlilac ), je ne fait plus de double nettoyage, je n'ai plus d'eczema sur les paupières et de moins en moins d'imperfections. 
Oui je l'aime et je vais encore vous en parler 😂😂 Ps: vous avez vu le petit jardin de marissa ☘🌿🍀😍

Le jardin de la tentation Je trouve que en ce moment on m'accuse beaucoup de créer la tentation avec @preciousskinelixirs . Mais pour ma defense il faut s'en prendre à Marissa d'imaginer d'aussi beaux produits. Parce que regardez moi la couleur et la texture du baume nettoyant peridot. Avec son odeur douce mentholée c'est un moment de connection à soi pendant le demaquillage. Malgré son prix, j'en suis folle. Il en faut une quantité raisonnable et vraiment prendre le temps de masser le visage pour se débarrasser des impuretées et maquillage, puis le retirer délicatement avec un linge humide chaud. Ce temps de massage est important à mon sens, avec une telle qualité de produit autant profiter au maximum des ingredients, et je trouve les résultats bien meilleures. Depuis que je l'utilise (en alternance avec l'huile de @limeandlilac ), je ne fait plus de double nettoyage, je n'ai plus d'eczema sur les paupières et de moins en moins d'imperfections. Oui je l'aime et je vais encore vous en parler Ps: vous avez vu le petit jardin de marissa ☘ - 14 hours ago

61 Likes
63 Comments
0
⁕ scientific skincare ⁕ BIOMILK skincare is backed by science! Harmful environmental aggressors disturb your skin’s natural balance & unique microflora, which can lead to inflammation, dryness, wrinkles, acne, and more. Our skincare solutions are packed with scientifically proven probiotics to help support healthy, moisturized skin. Treat yourself to healthy skincare nutrition today via the link in our bio!⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#biomilkprobioticskincare #probioticskincare #naturalskincare #healthybeauty #liveyourwellness #greenbeauty #balancedlife #mybodyisagarden #liveinspired #mindbodysoul #lookwithin #probiotics #guthealth #fermentedfoods #digestivehealth

⁕ scientific skincare ⁕ BIOMILK skincare is backed by science! Harmful environmental aggressors disturb your skin’s natural balance & unique microflora, which can lead to inflammation, dryness, wrinkles, acne, and more. Our skincare solutions are packed with scientifically proven probiotics to help support healthy, moisturized skin. Treat yourself to healthy skincare nutrition today via the link in our bio!⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #biomilkprobioticskincare #probioticskincare #naturalskincare #healthybeauty #liveyourwellness #greenbeauty #balancedlife #mybodyisagarden #liveinspired #mindbodysoul #lookwithin #probiotics #guthealth #fermentedfoods #digestivehealth - 14 hours ago

22 Likes
0 Comments
0
Get your weekend GLOW on!⠀
⠀
@rmsbeauty Magic Luminizer will send you to highlighter heaven enhancing your complexion with enviable lustre and scene stealing radiance like no other. ✨✨✨⠀
⠀
It’s make-up that loves you back and you can’t get better than that! 🙌🏻

Get your weekend GLOW on!⠀ ⠀ @rmsbeauty Magic Luminizer will send you to highlighter heaven enhancing your complexion with enviable lustre and scene stealing radiance like no other. ⠀ ⠀ It’s make-up that loves you back and you can’t get better than that! 🏻 - 14 hours ago

25 Likes
2 Comments
0
Wow wow wow 🙏🏻 für mich ein absolutes Musthave...#chancengeber #chancengeberin #juchheim#healthybeautyjuchheim#healthybeauty#mega#wow#wonderfull#effect#happy#happyme#happyyou

Wow wow wow 🏻 für mich ein absolutes Musthave...#chancengeber #chancengeberin #juchheim #healthybeautyjuchheim #healthybeauty #mega #wow #wonderfull #effect #happy #happyme #happyyou - 14 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
*Sigh* Hi... #saturday 😍 #iloveher 😍
#Froday #smile @melaninhaircare day three and I love your products! Waiting for that gel 🙂#melaninbae 
#love #donttouchmyhair  #healthyskin #healthybeauty #kcole #support
#melaninpoppin 
#aroundthewaygirl 
#TheSunShouldBeMe 
#teamnatural #melaninonfleek #wonderwoman #melanin 
#naturalhair  #plussizemodel #blessed  #marylandnaturals #blackisbeautiful  #blackgirlmagic #ssbbw  #loveyourselfabiggirl #bigandbeautiful  #beautifulsoul

*Sigh* Hi... #saturday #iloveher #Froday #smile @melaninhaircare day three and I love your products! Waiting for that gel 🙂#melaninbae #love #donttouchmyhair #healthyskin #healthybeauty #kcole #support #melaninpoppin #aroundthewaygirl #TheSunShouldBeMe #teamnatural #melaninonfleek #wonderwoman #melanin #naturalhair #plussizemodel #blessed #marylandnaturals #blackisbeautiful #blackgirlmagic #ssbbw   #loveyourselfabiggirl #bigandbeautiful   #beautifulsoul - 14 hours ago

123 Likes
7 Comments
0
Living Nature gibt es inzwischen seit über 30 Jahren. @birgitcorall vertreibt unsere Produkte bereits seit über 25 in Deutschland und inzwischen europaweit. Seit diesem Jahr ist Alice Krüger die Markenbotschafterin für die dekorative Kosmetik von Living Nature in Deutschland. Geballte Frauenpower par excellence. 💪🏻💗🍃 #livingnature #livingnaturecosmetics #livingnaturenaturkosmetik #organicbeauty #beauty #organic #greenbeauty #ecobeauty #naturalbeauty #naturkosmetik #natural #organicskincare #natürlichepflege #naturalskincare #organicbeautyproducts #frauenpower #organiccosmetics #skinfood #organicproducts #skincare #sustainable #nontoxic #cleanbeauty #healthybeauty #alicekrüger #girlboss #girlbossing #dirkbaderphotography #dirkbader 📸 by @dirk_bader

Living Nature gibt es inzwischen seit über 30 Jahren. @birgitcorall vertreibt unsere Produkte bereits seit über 25 in Deutschland und inzwischen europaweit. Seit diesem Jahr ist Alice Krüger die Markenbotschafterin für die dekorative Kosmetik von Living Nature in Deutschland. Geballte Frauenpower par excellence. 🏻 #livingnature #livingnaturecosmetics #livingnaturenaturkosmetik #organicbeauty #beauty #organic #greenbeauty #ecobeauty #naturalbeauty #naturkosmetik #natural #organicskincare #natürlichepflege #naturalskincare #organicbeautyproducts #frauenpower #organiccosmetics #skinfood #organicproducts #skincare #sustainable #nontoxic #cleanbeauty #healthybeauty #alicekrüger #girlboss #girlbossing #dirkbaderphotography #dirkbader 📸 by @dirk_bader - 14 hours ago

64 Likes
1 Comments
0
It’s Sample Saturday!!!!
I want to get Perfectly Posh in your hands. Because I know that if you try Perfectly posh you will love it. I will not promote anything that doesn’t work. Perfectly posh works!!Trust me! My samples are absolutely free. Go to my link in my bio To fill  out a sample form. All I ask is that you leave a review of the product you received. I know you’ll love it. 
Sorry that some of the pics are burry and sideways. 😬  #perfectlyposh #pampering #pamperingproducts #freesamples #healthy #vegan #ecofriendly #crueltyfree #glutenfree #soyfree #fillerfree #makeup #cosmetics #beauty #healthymakeup #healthycosmetics #healthybeauty #alllnatural #feet #hand #handcremes #face #facemask #bodybutters #skinsticks #essentialoils #charcoal #eucalyptus

It’s Sample Saturday!!!! I want to get Perfectly Posh in your hands. Because I know that if you try Perfectly posh you will love it. I will not promote anything that doesn’t work. Perfectly posh works!!Trust me! My samples are absolutely free. Go to my link in my bio To fill out a sample form. All I ask is that you leave a review of the product you received. I know you’ll love it. Sorry that some of the pics are burry and sideways. 😬 #perfectlyposh #pampering #pamperingproducts #freesamples #healthy #vegan #ecofriendly #crueltyfree #glutenfree #soyfree #fillerfree #makeup #cosmetics #beauty #healthymakeup #healthycosmetics #healthybeauty #alllnatural #feet #hand #handcremes #face #facemask #bodybutters #skinsticks #essentialoils #charcoal #eucalyptus - 14 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Weekend vibes ❤️
📸: @lioninthewild ⠀
⠀
⠀
⠀

#pdxblogger #seattlebeauty #seattlegirls #betterbeauty #consciousliving #healthybeauty #skincareaddict  #beautyritual #betterbeauty #consciousliving #customizedskincare #custommade #healyourskin #ecobeauty #ingredientsmatter #nontoxicbeauty #skincarenerd #plantbasedskincare #shoplocalpdx #shopsmallpdx #empowerwomen #womaninbusiness #crueltyfree #sustainableliving

Weekend vibes ️ 📸: @lioninthewild ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #pdxblogger #seattlebeauty #seattlegirls #betterbeauty #consciousliving #healthybeauty #skincareaddict #beautyritual #betterbeauty #consciousliving #customizedskincare #custommade #healyourskin #ecobeauty #ingredientsmatter #nontoxicbeauty #skincarenerd #plantbasedskincare #shoplocalpdx #shopsmallpdx #empowerwomen #womaninbusiness #crueltyfree #sustainableliving - 14 hours ago

25 Likes
1 Comments
0
Fin de semana de relax🍃 y spa💆

Consiente a tu piel de manera natural🌱 con nuestro bálsamo multiusos❤

#naturalbeauty
#naturalskincare #veganbeauty #bellezaconcausa #bellezasinplastico #bellezanatural #livegreen #lovegreenlife #crueltyfreebeauty #reforestemosmexico #apoyemoslohechoenmexico #marcamexicana #plasticfree #consumelocal #consumelocalmx #cosmeticanatural #healthybeauty #hechoenmexico #BECeiba

Fin de semana de relax y spa Consiente a tu piel de manera natural con nuestro bálsamo multiusos #naturalbeauty #naturalskincare #veganbeauty #bellezaconcausa #bellezasinplastico #bellezanatural #livegreen #lovegreenlife #crueltyfreebeauty #reforestemosmexico #apoyemoslohechoenmexico #marcamexicana #plasticfree #consumelocal #consumelocalmx #cosmeticanatural #healthybeauty #hechoenmexico #BECeiba - 15 hours ago

22 Likes
0 Comments
0
A R N I C A 🏵️ M S M
The anti-inflammatory properties of arnica are well documented as are the benefits of MSM for joint health. We combine both of these power houses along with capsicum and peppermint essential oils, in a base of organic shea butter and aloe vera, delivering deep moisture and pain relief. Come sample some today at
.
@beavertonmarket til 1:30
.
@oregoncityfarmersmarket til 2
.
_____________________
#organicskincare
#veganskincare #cleanskincare #handmadeskincare #toxinfreeskincare #glutenfreeskincare
#nutfreeskincare
#soyfreeskincare #crueltyfreeskincare #greenskincare #greenbeauty 
#ecobeauty
#veganbeauty #naturalbeauty
#healthybeauty #portland #oregon #pdx #portlandvegans #portlandmade #pnw #landia

A R N I C A 🏵️ M S M The anti-inflammatory properties of arnica are well documented as are the benefits of MSM for joint health. We combine both of these power houses along with capsicum and peppermint essential oils, in a base of organic shea butter and aloe vera, delivering deep moisture and pain relief. Come sample some today at . @beavertonmarket til 1:30 . @oregoncityfarmersmarket til 2 . _____________________ #organicskincare #veganskincare #cleanskincare #handmadeskincare #toxinfreeskincare #glutenfreeskincare #nutfreeskincare #soyfreeskincare #crueltyfreeskincare #greenskincare #greenbeauty #ecobeauty #veganbeauty #naturalbeauty #healthybeauty #portland #oregon #pdx #portlandvegans #portlandmade #pnw #landia - 15 hours ago

39 Likes
0 Comments
0
How stunning does ‘Pump up the Volume’ look on @bajan_mums.bluenails 💚💙💜 Don’t forget to enter our Nail Care Treatments Giveaway before it ends tonight 🤞

How stunning does ‘Pump up the Volume’ look on @bajan_mums.bluenails Don’t forget to enter our Nail Care Treatments Giveaway before it ends tonight 🤞 - 15 hours ago

41 Likes
3 Comments
0
#healthybeauty #me #follow #strength #strong #strongwomen #fitness #journey #focus #believe #you #power #lift

#healthybeauty #me #follow #strength #strong #strongwomen #fitness #journey #focus #believe #you #power #lift - 15 hours ago

18 Likes
2 Comments
0
🐰Each year, millions of animals are submitted alive, to innumerable tests and very painful experiments to determine the safety of cosmetic, personal hygiene and cleaning products.
.
🌿If you do not want to contribute to animal suffering, always check if the product you chose has the seal that guarantees it. Choose cruelty free!
.
.
.
🐰Cada año, millones de animales son sometidos, vivos, a innumerables pruebas y experimentos muy dolorosos para determinar la seguridad de productos cosméticos, de aseo personal y limpieza. .
🌿¡Si no quieres contribuir con el sufrimiento animal, siempre verifica si el producto que escogiste cuenta con el sello que lo garantiza!
.
.
. 
#Vegan #VeganSkinCare #Naturaleza #Animales #SynthesisOrganics #certifiedorganic #organiclife #naturalbeauty #crueltyfree #organicosproducts #organicbeauty #wellness #wellbeing #holisticbeauty #healthybeauty #skincare #beautytreatments
.
.
.
Synthesis Organics USA
☎️954.305.7465
📧contact@synthesisorganics.us
.
📌For more info about our products don't hesitate to contact us. 
Available products in BIO👆🏼
-Free shipping in US orders over $150-

Each year, millions of animals are submitted alive, to innumerable tests and very painful experiments to determine the safety of cosmetic, personal hygiene and cleaning products. . If you do not want to contribute to animal suffering, always check if the product you chose has the seal that guarantees it. Choose cruelty free! . . . Cada año, millones de animales son sometidos, vivos, a innumerables pruebas y experimentos muy dolorosos para determinar la seguridad de productos cosméticos, de aseo personal y limpieza. . ¡Si no quieres contribuir con el sufrimiento animal, siempre verifica si el producto que escogiste cuenta con el sello que lo garantiza! . . . #Vegan #VeganSkinCare #Naturaleza #Animales #SynthesisOrganics #certifiedorganic #organiclife #naturalbeauty #crueltyfree #organicosproducts #organicbeauty #wellness #wellbeing #holisticbeauty #healthybeauty #skincare #beautytreatments . . . Synthesis Organics USA ️954.305.7465 contact@synthesisorganics.us . For more info about our products don't hesitate to contact us. Available products in BIO🏼 -Free shipping in US orders over $150- - 15 hours ago

26 Likes
1 Comments
0
Chicles Wug Diet – Chicles Saciantes para Controlar tu Peso 15ud⠀
Este chicle es un complemento alimenticio con edulcorantes, ideal para ayudar a saciar el apetito y controlar el deseo de picar entre horas, de forma fácil y saludable.⠀
WUG Diet ayuda a mantener tu línea junto a una dieta equilibrada y ejercicio físico.⠀
Está elaborado a base de plantas naturales, no necesita agua, ni digestión, se puede llevar en cualquier sitio. Pack de 15 unidades.⠀
⠀
Encuéntralos en nuestra web.⠀
⠀
⠀
⠀
#iunatural #wug #gum #chichles #dieta #saciante #revitalizacion #rejuvenecimiento #cosmeticanatural #cosmeticaorganica #pielperfecta #hidratacion #dieta #vegano #naturalezaentupiel #greenbeauty #healthybeauty  #beauty  #crueltyfree #skincare #respectyourskin #soulfulliving #unitemindandbody #healthyskin #unitemindandbody #healthyskin #pielsana #pielprotegida #iuarebeautiful #iunaturalloveiu

Chicles Wug Diet – Chicles Saciantes para Controlar tu Peso 15ud⠀ Este chicle es un complemento alimenticio con edulcorantes, ideal para ayudar a saciar el apetito y controlar el deseo de picar entre horas, de forma fácil y saludable.⠀ WUG Diet ayuda a mantener tu línea junto a una dieta equilibrada y ejercicio físico.⠀ Está elaborado a base de plantas naturales, no necesita agua, ni digestión, se puede llevar en cualquier sitio. Pack de 15 unidades.⠀ ⠀ Encuéntralos en nuestra web.⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #iunatural #wug #gum #chichles #dieta #saciante #revitalizacion #rejuvenecimiento #cosmeticanatural #cosmeticaorganica #pielperfecta #hidratacion #dieta #vegano #naturalezaentupiel #greenbeauty #healthybeauty #beauty #crueltyfree #skincare #respectyourskin #soulfulliving #unitemindandbody #healthyskin #unitemindandbody #healthyskin #pielsana #pielprotegida #iuarebeautiful #iunaturalloveiu - 15 hours ago

17 Likes
2 Comments
0
¿What is the exposome and why it is important to protect?
.
The exposome is the sum of all factors to which we are exposed that act on the genome from the day we are born to the day we die.
.
Based on scientific investigation, the environmental factors which are part of the skin-aging exposome fall into the following major categories: Solar radiation, Tobacco, Temperature, Nutrition, Stress, Lack of sleep, Pollution, and a number of less well-studied, miscellaneous factors as well as cosmetic products.  It is often better to look for CLEAN BEAUTY product as they offer the desired beauty results minus the ingredients of concern.
.
Over time, studies have shown that 80% of premature skin aging is influenced by the exposome and that only 20% is determined by our genes.⠀⠀
-⠀⠀
¿Qué es el exposoma y por qué es tan importante?
.
El exposoma es la suma de todos los factores a los que estamos expuestos que actúan contra el genoma desde el día que nacemos hasta el día que morimos.
.
Investigaciones científicas recientes, establecen que lo factores ambientales que forman parte del exposoma que influye en el envejecimiento de la piel, pertenecen a las siguientes grandes categorías: radiación solar, tabaco, temperatura, alimentación, estrés, falta de sueño, polución y a una serie de factores diversos menos estudiados, entre los que se encuentran los cosméticos.
.
Por lo que es mejor buscar productos limpios conocidos como  CLEAN BEAUTY ya que ofrecen los resultados de belleza deseados, sin incluir ingredientes en cuestionados pors su toxicidad.
.
Con el tiempo, los estudios han demostrado que el 80% del envejecimiento prematuro de la piel ocurre a causa del exposoma y que sólo el 20% está determinado por nuestros genes.
.
.
.
#Ayuna #LessIsBeauty #WellAging #exposoma #protegetupiel #factoresambientales #pielsana #protección #cuidadocutaneo #cosmeticaeficaz #cleanbeauty #bellezasaludable #protectyourskin #environmentalfactors #exposome #protection #healthyskin #truebeauty #healthybeauty #skincare #effectivecosmetics

¿What is the exposome and why it is important to protect? . The exposome is the sum of all factors to which we are exposed that act on the genome from the day we are born to the day we die. . Based on scientific investigation, the environmental factors which are part of the skin-aging exposome fall into the following major categories: Solar radiation, Tobacco, Temperature, Nutrition, Stress, Lack of sleep, Pollution, and a number of less well-studied, miscellaneous factors as well as cosmetic products. It is often better to look for CLEAN BEAUTY product as they offer the desired beauty results minus the ingredients of concern. . Over time, studies have shown that 80% of premature skin aging is influenced by the exposome and that only 20% is determined by our genes.⠀⠀ -⠀⠀ ¿Qué es el exposoma y por qué es tan importante? . El exposoma es la suma de todos los factores a los que estamos expuestos que actúan contra el genoma desde el día que nacemos hasta el día que morimos. . Investigaciones científicas recientes, establecen que lo factores ambientales que forman parte del exposoma que influye en el envejecimiento de la piel, pertenecen a las siguientes grandes categorías: radiación solar, tabaco, temperatura, alimentación, estrés, falta de sueño, polución y a una serie de factores diversos menos estudiados, entre los que se encuentran los cosméticos. . Por lo que es mejor buscar productos limpios conocidos como CLEAN BEAUTY ya que ofrecen los resultados de belleza deseados, sin incluir ingredientes en cuestionados pors su toxicidad. . Con el tiempo, los estudios han demostrado que el 80% del envejecimiento prematuro de la piel ocurre a causa del exposoma y que sólo el 20% está determinado por nuestros genes. . . . #Ayuna #LessIsBeauty #WellAging #exposoma #protegetupiel #factoresambientales #pielsana #protección #cuidadocutaneo #cosmeticaeficaz #cleanbeauty #bellezasaludable #protectyourskin #environmentalfactors #exposome #protection #healthyskin #truebeauty #healthybeauty #skincare #effectivecosmetics - 15 hours ago

69 Likes
0 Comments
0
Interesting question @mycallaly (see below). If I were CEO, I'd require a monthly self check-in day (or two) for every employee, man or woman. I think when we have time to be with ourselves and rest and reflect, we have more clarity and make better decisions. We correct faster when off track, and we feel more supported to engage with the wisdom of our own experience. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#regram ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
When it comes to menstrual leave, we haven't found any easy answers. Those who need it *really* need it – no one should have to be at work when they're doubled over with period pain. At the same time, many of us are able to work just fine while menstruating. Companies need to set guidelines that work for everyone, even though we might have very different needs. What would you do if you were (or are) CEO? 👂⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
▫️⁣▫️▫️⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸: mycobare #menstrualleave #menstrualequity #menstruation #periods #periodsbelike #mycallaly #ayurveda #ayurvedalifestyle #ayurvedalife #holisticnutrition #holistichealing #yogafit #holistichealth #naturalwellness #pureearthhealing #womenshealth #womensbodies #healthybeauty #feelgoodnaked #foodsexsleepsiva #foodsexsleepevolution⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodsexsleep #ayurvedabysiva

Interesting question @mycallaly (see below). If I were CEO, I'd require a monthly self check-in day (or two) for every employee, man or woman. I think when we have time to be with ourselves and rest and reflect, we have more clarity and make better decisions. We correct faster when off track, and we feel more supported to engage with the wisdom of our own experience. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #regram ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ When it comes to menstrual leave, we haven't found any easy answers. Those who need it *really* need it – no one should have to be at work when they're doubled over with period pain. At the same time, many of us are able to work just fine while menstruating. Companies need to set guidelines that work for everyone, even though we might have very different needs. What would you do if you were (or are) CEO? ⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ️⁣️⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸: mycobare #menstrualleave #menstrualequity #menstruation #periods #periodsbelike #mycallaly #ayurveda #ayurvedalifestyle #ayurvedalife #holisticnutrition #holistichealing #yogafit #holistichealth #naturalwellness #pureearthhealing #womenshealth #womensbodies #healthybeauty #feelgoodnaked #foodsexsleepsiva #foodsexsleepevolution ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #foodsexsleep #ayurvedabysiva - 15 hours ago

46 Likes
0 Comments
0
What a beauty?! 😍✨ MSK Tan’s are organic, vegan, non comedogenic (so if you’re acne prone it won’t break you out), full of vitamins & extracts that nourish, tighten, & hydrate your skin 💦 book your appointments today & get sun kissed by the best 😘

What a beauty?! MSK Tan’s are organic, vegan, non comedogenic (so if you’re acne prone it won’t break you out), full of vitamins & extracts that nourish, tighten, & hydrate your skin book your appointments today & get sun kissed by the best - 16 hours ago

54 Likes
1 Comments
0
easy breezy sunlights 💋 #handpainted #crafthaircolor #avedacolor #beautyandwellness #hairby @donikagjbujaj

easy breezy sunlights #handpainted #crafthaircolor #avedacolor #beautyandwellness #hairby @donikagjbujaj - 17 hours ago

19 Likes
3 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.