#hantarankahwin

627,449 posts

Hantaran #hantaran #hantarankahwin #hantarannikah #hantarankahwinmewah #hantaranfreshflowers  #freshflower #bridalflowers #weddingtray #flowerdesign #flowerarrangement #floristry

Hantaran #hantaran #hantarankahwin #hantarannikah #hantarankahwinmewah #hantaranfreshflowers #freshflower #bridalflowers #weddingtray #flowerdesign #flowerarrangement #floristry - 58 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
.
❓ADAKAH ANDA MINAT BERNIAGA❓
.
❗JOM JOIN DROPSHIP DENGAN DE'XANDRA❗
.
Kekal wangi dengan wangian De'Xandra. Spray bau apa hari ni? Kita ada lebih 50 jenis bau yang memikat kalbu!
.
.
Nak cuba De'Xandra? PM saya.
.
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
.
#fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #aidilfitri #perfumedexandra #perfumeraya #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah

. ADAKAH ANDA MINAT BERNIAGA . JOM JOIN DROPSHIP DENGAN DE'XANDRA . Kekal wangi dengan wangian De'Xandra. Spray bau apa hari ni? Kita ada lebih 50 jenis bau yang memikat kalbu! . . Nak cuba De'Xandra? PM saya. . Whatsapp 014-6636736 (Fikri) Whatsapp 014-6636736 (Fikri) Whatsapp 014-6636736 (Fikri) . #fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #aidilfitri #perfumedexandra #perfumeraya #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah - 1 hour ago

7 Likes
0 Comments
0
.
❓ADAKAH ANDA PENGGEMAR PERFUME❓
.
Kekal wangi dengan wangian De'Xandra. Spray bau apa hari ni? Kita ada lebih 50 jenis bau yang memikat kalbu!
.
.
Nak cuba De'Xandra? PM saya.
.
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
.
#fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #aidilfitri #perfumedexandra #perfumeraya #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah

. ADAKAH ANDA PENGGEMAR PERFUME . Kekal wangi dengan wangian De'Xandra. Spray bau apa hari ni? Kita ada lebih 50 jenis bau yang memikat kalbu! . . Nak cuba De'Xandra? PM saya. . Whatsapp 014-6636736 (Fikri) Whatsapp 014-6636736 (Fikri) Whatsapp 014-6636736 (Fikri) . #fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #aidilfitri #perfumedexandra #perfumeraya #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah - 1 hour ago

6 Likes
0 Comments
0
Masih tercari-cari nak hadiahkan apa untuk ayah, tunang atau pon suami ?,atau nak hadiahkan kwn sempena birthday ? Apa kata, hadiahkan perfume,dan #mkmen pasti mereka tersenyum dan gembira😊 untuk diri sendiri pon boleh😉
.
For him / Untuk lelaki
.
1. Mary Kay High Intensity™ Ocean Cologne Spray.
👱Bau yang maskulin , tersangatlah wangi . Sembur sikit je dah semerbak , tahan 24 jam . 6 bulan pun tak habis pakai lagi , super jimat ! .
.
3. MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreeen SPF 30.
👦Memberi perlindungan dari cahaya matahari kerana mempunyai spektrum UVA/UVB yg luas & sekaligus melembapkan kulit selama 10jam. Ia juga mengandungi bahan yg dpt mengurangkan kedutan pada muka.
.
Ianya sesuai jugak untuk dijadikan #hantaran 😍😍 Berminat ?? Blh wasap Evelyn yea😊
🎁Special price
🎁Free posgate
🎁Free sample
🎁Free gift
🎁Free consultation
.
Evelyn Erna💕 016 2108850
Your Friendly Beauty Consultant .
Mary Kay.
.
#mkmen #MKCareer #marykayperfume #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #imbeautyconsultantmarykay #MaryKayMelaka #marykaySabah #marykaySarawak #marykaymelakatown #marykaymelakaraya #kerjakosong #KerjayaMaryKay #sideincome #marykaybestseller #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #marykaybestproduk #dermatologist #marykaytop5globalskincarebrand #bestsellers #marykaybestseller #marykaybestproduct

Masih tercari-cari nak hadiahkan apa untuk ayah, tunang atau pon suami ?,atau nak hadiahkan kwn sempena birthday ? Apa kata, hadiahkan perfume,dan #mkmen pasti mereka tersenyum dan gembira untuk diri sendiri pon boleh . For him / Untuk lelaki . 1. Mary Kay High Intensity Ocean Cologne Spray. Bau yang maskulin , tersangatlah wangi . Sembur sikit je dah semerbak , tahan 24 jam . 6 bulan pun tak habis pakai lagi , super jimat ! . . 3. MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreeen SPF 30. Memberi perlindungan dari cahaya matahari kerana mempunyai spektrum UVA/UVB yg luas & sekaligus melembapkan kulit selama 10jam. Ia juga mengandungi bahan yg dpt mengurangkan kedutan pada muka. . Ianya sesuai jugak untuk dijadikan #hantaran Berminat ?? Blh wasap Evelyn yea Special price Free posgate Free sample Free gift Free consultation . Evelyn Erna 016 2108850 Your Friendly Beauty Consultant . Mary Kay. . #mkmen #MKCareer #marykayperfume #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #imbeautyconsultantmarykay #MaryKayMelaka #marykaySabah #marykaySarawak #marykaymelakatown #marykaymelakaraya #kerjakosong #KerjayaMaryKay #sideincome #marykaybestseller #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #marykaybestproduk #dermatologist #marykaytop5globalskincarebrand #bestsellers #marykaybestseller #marykaybestproduct - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Salam semua hari ini ifa nak bagi tahu korang yg set telekung nailufer dah ready stock taw kat naelofar hijab my town..🤗haa pd yg mana nk jdi bakal raja sehari tuu blh laa grab telekung ni sgt2 sesuai dijadikan hantaran & blh juga utk bwk travel kemana mana..😀
yang bestnya korang dgn set telekung nailufer ni korang blh dpt mcm2 taw...
🌸Ekslusif Nailufer Clutch beg
🌸sejadah embroidery
🌸sepasang Naelofar stokin
🌸Naelofar dust beg 
Berminat ? Kalau korang nak walk in butik pon blh & n beli online pon blh,nt ifa poskan utk korang..utk pertanyaan n order blh Dm or wassap no ifa sekarang taw..meh laa grab cpt2..☺️😘 0129654362 (ifa)

#naelofarhijab #ilovenaelofarhijab #telekungcantik #telekungsolat #telekungneelofa
#jomsolat 
#hantarankahwin #NHauthorizedstockist #11street #lazada #neelofa #telekung #naelofarhijabnidarahim #naelofarhijabequinepark #naelofarhijabserikembangan #naelofarhijabcyberjaya #mytownkl #mytownmallcheras #ikeacheras

Salam semua hari ini ifa nak bagi tahu korang yg set telekung nailufer dah ready stock taw kat naelofar hijab my town..🤗haa pd yg mana nk jdi bakal raja sehari tuu blh laa grab telekung ni sgt2 sesuai dijadikan hantaran & blh juga utk bwk travel kemana mana..😀 yang bestnya korang dgn set telekung nailufer ni korang blh dpt mcm2 taw... Ekslusif Nailufer Clutch beg sejadah embroidery sepasang Naelofar stokin Naelofar dust beg Berminat ? Kalau korang nak walk in butik pon blh & n beli online pon blh,nt ifa poskan utk korang..utk pertanyaan n order blh Dm or wassap no ifa sekarang taw..meh laa grab cpt2.. 0129654362 (ifa) #naelofarhijab #ilovenaelofarhijab #telekungcantik #telekungsolat #telekungneelofa #jomsolat #hantarankahwin #NHauthorizedstockist #11street #lazada #neelofa #telekung #naelofarhijabnidarahim #naelofarhijabequinepark #naelofarhijabserikembangan #naelofarhijabcyberjaya #mytownkl #mytownmallcheras #ikeacheras - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
.
🌹 sewa dan hias kotak hantaran / seserahan
🌹 jasa hias mahar pernikahan
📱WA :081292973527
🏡 CIBITUNG - BEKASI
JABODETABEK

FORMAT ORDER :
⚪Nama Penerima :
⚪Tlp Penerima :
⚪Keep Tanggal :
⚪Paket + Tema :
.
.
.
.
.
#sewahantaran #jasasewahantaran #hiashantaran #sewaseserahan #jasaseserahan #hantaranseserahanbekasi #hantaranbekasi #hantaranjakarta #hantaranpernikahan #hantaranperkawinan #hantarancikarang #hantarantambun #hantarantambuncikarang #bekasitimur #hiasseserahan #sewaseserahan #seserahanbekasi #kotakhantaran #sewakotakseserahan #sewakotakhantaran #seserahanmurah #hantarannikah  #hantaranseserahanbekasi #hantaranaklirik #hantarankahwin #hantarancibitung #hantaranjakarta #seserahanjakarta #seserahanpernikahan #hantaranpernikahanpalembang #seserahanjakarta #Upihantaran

. sewa dan hias kotak hantaran / seserahan jasa hias mahar pernikahan WA :081292973527 CIBITUNG - BEKASI JABODETABEK FORMAT ORDER : Nama Penerima : Tlp Penerima : Keep Tanggal : Paket + Tema : . . . . . #sewahantaran #jasasewahantaran #hiashantaran #sewaseserahan #jasaseserahan #hantaranseserahanbekasi #hantaranbekasi #hantaranjakarta #hantaranpernikahan #hantaranperkawinan #hantarancikarang #hantarantambun #hantarantambuncikarang #bekasitimur #hiasseserahan #sewaseserahan #seserahanbekasi #kotakhantaran #sewakotakseserahan #sewakotakhantaran #seserahanmurah #hantarannikah #hantaranseserahanbekasi #hantaranaklirik #hantarankahwin #hantarancibitung #hantaranjakarta #seserahanjakarta #seserahanpernikahan #hantaranpernikahanpalembang #seserahanjakarta #Upihantaran - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
LEEZ.
Red Henna.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin

LEEZ. Red Henna. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin - 1 hour ago

8 Likes
0 Comments
0
.
🌹 sewa dan hias kotak hantaran / seserahan
🌹 jasa hias mahar pernikahan
📱WA :081292973527
🏡 CIBITUNG - BEKASI
JABODETABEK

FORMAT ORDER :
⚪Nama Penerima :
⚪Tlp Penerima :
⚪Keep Tanggal :
⚪Paket + Tema :
.
.
.
.
.
#sewahantaran #jasasewahantaran #hiashantaran #sewaseserahan #jasaseserahan #hantaranseserahanbekasi #hantaranbekasi #hantaranjakarta #hantaranpernikahan #hantaranperkawinan #hantarancikarang #hantarantambun #hantarantambuncikarang #bekasitimur #hiasseserahan #sewaseserahan #seserahanbekasi #kotakhantaran #sewakotakseserahan #sewakotakhantaran #seserahanmurah #hantarannikah  #hantaranseserahanbekasi #hantaranaklirik #hantarankahwin #hantarancibitung #hantaranjakarta #seserahanjakarta #seserahanpernikahan #hantaranpernikahanpalembang #seserahanjakarta #Upihantaran

. sewa dan hias kotak hantaran / seserahan jasa hias mahar pernikahan WA :081292973527 CIBITUNG - BEKASI JABODETABEK FORMAT ORDER : Nama Penerima : Tlp Penerima : Keep Tanggal : Paket + Tema : . . . . . #sewahantaran #jasasewahantaran #hiashantaran #sewaseserahan #jasaseserahan #hantaranseserahanbekasi #hantaranbekasi #hantaranjakarta #hantaranpernikahan #hantaranperkawinan #hantarancikarang #hantarantambun #hantarantambuncikarang #bekasitimur #hiasseserahan #sewaseserahan #seserahanbekasi #kotakhantaran #sewakotakseserahan #sewakotakhantaran #seserahanmurah #hantarannikah #hantaranseserahanbekasi #hantaranaklirik #hantarankahwin #hantarancibitung #hantaranjakarta #seserahanjakarta #seserahanpernikahan #hantaranpernikahanpalembang #seserahanjakarta #Upihantaran - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
🌹 sewa dan hias kotak hantaran / seserahan
🌹 jasa hias mahar pernikahan
📱WA :081292973527
🏡 CIBITUNG - BEKASI
JABODETABEK

FORMAT ORDER :
⚪Nama Penerima :
⚪Tlp Penerima :
⚪Keep Tanggal :
⚪Paket + Tema :
.
.
.
.
.
#sewahantaran #jasasewahantaran #hiashantaran #sewaseserahan #jasaseserahan #hantaranseserahanbekasi #hantaranbekasi #hantaranjakarta #hantaranpernikahan #hantaranperkawinan #hantarancikarang #hantarantambun #hantarantambuncikarang #bekasitimur #hiasseserahan #sewaseserahan #seserahanbekasi #kotakhantaran #sewakotakseserahan #sewakotakhantaran #seserahanmurah #hantarannikah  #hantaranseserahanbekasi #hantaranaklirik #hantarankahwin #hantarancibitung #hantaranjakarta #seserahanjakarta #seserahanpernikahan #hantaranpernikahanpalembang #seserahanjakarta #Upihantaran

. sewa dan hias kotak hantaran / seserahan jasa hias mahar pernikahan WA :081292973527 CIBITUNG - BEKASI JABODETABEK FORMAT ORDER : Nama Penerima : Tlp Penerima : Keep Tanggal : Paket + Tema : . . . . . #sewahantaran #jasasewahantaran #hiashantaran #sewaseserahan #jasaseserahan #hantaranseserahanbekasi #hantaranbekasi #hantaranjakarta #hantaranpernikahan #hantaranperkawinan #hantarancikarang #hantarantambun #hantarantambuncikarang #bekasitimur #hiasseserahan #sewaseserahan #seserahanbekasi #kotakhantaran #sewakotakseserahan #sewakotakhantaran #seserahanmurah #hantarannikah #hantaranseserahanbekasi #hantaranaklirik #hantarankahwin #hantarancibitung #hantaranjakarta #seserahanjakarta #seserahanpernikahan #hantaranpernikahanpalembang #seserahanjakarta #Upihantaran - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
New Move. New Style.
TQ @lynnlovescrochet

KOLEKSI TENON RAMADAN 2019 #TenonRamadanSpecial
#HamperRayaTenon Bekas kotak hadiah songket yang sangat eksklusif untuk isian kurma, biskut raya dan manisan ataupun shawl & kasut. #hamperpuasa #hamperkurma #hamperraya
#TenonSongketBoxStory
#boxsongket #kotaksongket #kotaksongketexclusive
#songketbox
#weddinggifts 
#doorgifts
#doorgiftkahwin 
#VIPDoorGift
#Hantarankahwin
#malayweddingguide #giftbox #kerjakahwin #corporatedoorgift #singaporewedding #bruneiwedding #bazaarpaknil
#malaywedding #etsy  #igersmalaysia #kamijual #kurmabox #hadiahramadhan

New Move. New Style. TQ @lynnlovescrochet KOLEKSI TENON RAMADAN 2019 #TenonRamadanSpecial #HamperRayaTenon Bekas kotak hadiah songket yang sangat eksklusif untuk isian kurma, biskut raya dan manisan ataupun shawl & kasut. #hamperpuasa #hamperkurma #hamperraya #TenonSongketBoxStory #boxsongket #kotaksongket #kotaksongketexclusive #songketbox #weddinggifts #doorgifts #doorgiftkahwin #VIPDoorGift #Hantarankahwin #malayweddingguide #giftbox #kerjakahwin #corporatedoorgift #singaporewedding #bruneiwedding #bazaarpaknil #malaywedding #etsy #igersmalaysia #kamijual #kurmabox #hadiahramadhan - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
#succulents with custom tags are the perfect gift for any occasion! We custom make these to match the theme of your event.  Let us know what you have in mind and we are happy to get creating for you!🌵🌵
@hellokraf #hellokraf #hellokrafmy
.
#succulents #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #partymalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaran #hantaranmurah #cactusmalaysia #succulentsmalaysia  #surpriseplannermalaysia #surpriseplannerkl #doorgiftbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftsabah #doorgiftsarawak #vaselinemalaysia #kipastangan #doorgiftkipas #doorgiftkl #doorgiftcactus #doorgiftcactusmalaysia #doorgiftexclusive #doorgifteksklusif #doorgiftcermin

#succulents with custom tags are the perfect gift for any occasion! We custom make these to match the theme of your event. Let us know what you have in mind and we are happy to get creating for you! @hellokraf #hellokraf #hellokrafmy . #succulents #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #partymalaysia #doorgiftbajet #hantarankahwin #hantaran #hantaranmurah #cactusmalaysia #succulentsmalaysia #surpriseplannermalaysia #surpriseplannerkl #doorgiftbrunei #doorgiftsingapore #doorgiftsabah #doorgiftsarawak #vaselinemalaysia #kipastangan #doorgiftkipas #doorgiftkl #doorgiftcactus #doorgiftcactusmalaysia #doorgiftexclusive #doorgifteksklusif #doorgiftcermin - 2 hours ago

25 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
🌸NAK MENANG WANG TUNAI & PERCUTIAN MENARIK? senang uoollsss🌸
*
💖 FOLLOW IG MEKARLA GOLD
💖 LIKE FB PAGE MEKARLA GOLD
💖 LIKE SEMUA POST MEKARLA GOLD
💖 REPOST POSTER CONTEST, TAG IG MEKARLA GOLD DAN PASTIKAN INTASGRAM ANDA TIDAK PRIVATE supaya senang Kak Mekar nak pilih pemenang 😍 *
*
*
For more info do:

Info HQ:
•••••••••Call•••••••••
03-9021 2691
•••••Whatsapp•••••
019-387 2502 (direct WhatsApp di Bio IG)

MEKARLA GOLD
Formerly known as - EMAS ANUAR HULU LANGAT
No 7G, JLN LAGENDA SURIA 1
TMN LAGENDA SURIA
43100 HULU LANGAT 
SELANGOR *
(Lokasi berdekatan dengan Kedai Kain 1 Malaysia dan Petronas Taman Sri Nanding, Hulu Langat Selangor)
*
*
Info CAWANGAN SENAWANG :
•••••••••Call•••••••••
06-851 2288
•••••Whatsapp•••••
011-1327 8008

MEKARLA GOLD SENAWANG 
17-G, JALAN BPS 3, 
BANDAR PRIMA SENAWANG, 
70450 SEREMBAN, 
NEGERI SEMBILAN

#mekarlagold #mekarlagoldlovers #mekarlagoldcollection #mekarlagoldsenawang #emasanuarhululangat #emasmalaysia #weddingmalaysia #emas916 #kedaiemasmurah #kedaiemasviral #emasmurah #upahmurah #pandora #rantaitangancoco #cincintunang #hantarankahwin #cincinkawin #hululangat #cheras #selangor #bangi #kajang #puchong #shahalam #sgbuloh #gombak #kualalumpur #senawang #seremban

NAK MENANG WANG TUNAI & PERCUTIAN MENARIK? senang uoollsss * FOLLOW IG MEKARLA GOLD LIKE FB PAGE MEKARLA GOLD LIKE SEMUA POST MEKARLA GOLD REPOST POSTER CONTEST, TAG IG MEKARLA GOLD DAN PASTIKAN INTASGRAM ANDA TIDAK PRIVATE supaya senang Kak Mekar nak pilih pemenang * * * For more info do: Info HQ: •••••••••Call••••••••• 03-9021 2691 •••••Whatsapp••••• 019-387 2502 (direct WhatsApp di Bio IG) MEKARLA GOLD Formerly known as - EMAS ANUAR HULU LANGAT No 7G, JLN LAGENDA SURIA 1 TMN LAGENDA SURIA 43100 HULU LANGAT SELANGOR * (Lokasi berdekatan dengan Kedai Kain 1 Malaysia dan Petronas Taman Sri Nanding, Hulu Langat Selangor) * * Info CAWANGAN SENAWANG : •••••••••Call••••••••• 06-851 2288 •••••Whatsapp••••• 011-1327 8008 MEKARLA GOLD SENAWANG 17-G, JALAN BPS 3, BANDAR PRIMA SENAWANG, 70450 SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN #mekarlagold #mekarlagoldlovers #mekarlagoldcollection #mekarlagoldsenawang #emasanuarhululangat #emasmalaysia #weddingmalaysia #emas916 #kedaiemasmurah #kedaiemasviral #emasmurah #upahmurah #pandora #rantaitangancoco #cincintunang #hantarankahwin #cincinkawin #hululangat #cheras #selangor #bangi #kajang #puchong #shahalam #sgbuloh #gombak #kualalumpur #senawang #seremban - 2 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
🌸NAK MENANG WANG TUNAI & PERCUTIAN MENARIK? senang uoollsss🌸
*
💖 FOLLOW IG MEKARLA GOLD
💖 LIKE FB PAGE MEKARLA GOLD
💖 LIKE SEMUA POST MEKARLA GOLD
💖 REPOST POSTER CONTEST, TAG IG MEKARLA GOLD DAN PASTIKAN INTASGRAM ANDA TIDAK PRIVATE supaya senang Kak Mekar nak pilih pemenang 😍 *
*
*
For more info do:

Info HQ:
•••••••••Call•••••••••
03-9021 2691
•••••Whatsapp•••••
019-387 2502 (direct WhatsApp di Bio IG)

MEKARLA GOLD
Formerly known as - EMAS ANUAR HULU LANGAT
No 7G, JLN LAGENDA SURIA 1
TMN LAGENDA SURIA
43100 HULU LANGAT 
SELANGOR *
(Lokasi berdekatan dengan Kedai Kain 1 Malaysia dan Petronas Taman Sri Nanding, Hulu Langat Selangor)
*
*
Info CAWANGAN SENAWANG :
•••••••••Call•••••••••
06-851 2288
•••••Whatsapp•••••
011-1327 8008

MEKARLA GOLD SENAWANG 
17-G, JALAN BPS 3, 
BANDAR PRIMA SENAWANG, 
70450 SEREMBAN, 
NEGERI SEMBILAN

#mekarlagold #mekarlagoldlovers #mekarlagoldcollection #mekarlagoldsenawang #emasanuarhululangat #emasmalaysia #weddingmalaysia #emas916 #kedaiemasmurah #kedaiemasviral #emasmurah #upahmurah #pandora #rantaitangancoco #cincintunang #hantarankahwin #cincinkawin #hululangat #cheras #selangor #bangi #kajang #puchong #shahalam #sgbuloh #gombak #kualalumpur #senawang #seremban

NAK MENANG WANG TUNAI & PERCUTIAN MENARIK? senang uoollsss * FOLLOW IG MEKARLA GOLD LIKE FB PAGE MEKARLA GOLD LIKE SEMUA POST MEKARLA GOLD REPOST POSTER CONTEST, TAG IG MEKARLA GOLD DAN PASTIKAN INTASGRAM ANDA TIDAK PRIVATE supaya senang Kak Mekar nak pilih pemenang * * * For more info do: Info HQ: •••••••••Call••••••••• 03-9021 2691 •••••Whatsapp••••• 019-387 2502 (direct WhatsApp di Bio IG) MEKARLA GOLD Formerly known as - EMAS ANUAR HULU LANGAT No 7G, JLN LAGENDA SURIA 1 TMN LAGENDA SURIA 43100 HULU LANGAT SELANGOR * (Lokasi berdekatan dengan Kedai Kain 1 Malaysia dan Petronas Taman Sri Nanding, Hulu Langat Selangor) * * Info CAWANGAN SENAWANG : •••••••••Call••••••••• 06-851 2288 •••••Whatsapp••••• 011-1327 8008 MEKARLA GOLD SENAWANG 17-G, JALAN BPS 3, BANDAR PRIMA SENAWANG, 70450 SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN #mekarlagold #mekarlagoldlovers #mekarlagoldcollection #mekarlagoldsenawang #emasanuarhululangat #emasmalaysia #weddingmalaysia #emas916 #kedaiemasmurah #kedaiemasviral #emasmurah #upahmurah #pandora #rantaitangancoco #cincintunang #hantarankahwin #cincinkawin #hululangat #cheras #selangor #bangi #kajang #puchong #shahalam #sgbuloh #gombak #kualalumpur #senawang #seremban - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
🌸NAK MENANG WANG TUNAI & PERCUTIAN MENARIK? senang uoollsss🌸
*
💖 FOLLOW IG MEKARLA GOLD
💖 LIKE FB PAGE MEKARLA GOLD
💖 LIKE SEMUA POST MEKARLA GOLD
💖 REPOST POSTER CONTEST, TAG IG MEKARLA GOLD DAN PASTIKAN INTASGRAM ANDA TIDAK PRIVATE supaya senang Kak Mekar nak pilih pemenang 😍 *
*
*
For more info do:

Info HQ:
•••••••••Call•••••••••
03-9021 2691
•••••Whatsapp•••••
019-387 2502 (direct WhatsApp di Bio IG)

MEKARLA GOLD
Formerly known as - EMAS ANUAR HULU LANGAT
No 7G, JLN LAGENDA SURIA 1
TMN LAGENDA SURIA
43100 HULU LANGAT 
SELANGOR *
(Lokasi berdekatan dengan Kedai Kain 1 Malaysia dan Petronas Taman Sri Nanding, Hulu Langat Selangor)
*
*
Info CAWANGAN SENAWANG :
•••••••••Call•••••••••
06-851 2288
•••••Whatsapp•••••
011-1327 8008

MEKARLA GOLD SENAWANG 
17-G, JALAN BPS 3, 
BANDAR PRIMA SENAWANG, 
70450 SEREMBAN, 
NEGERI SEMBILAN

#mekarlagold #mekarlagoldlovers #mekarlagoldcollection #mekarlagoldsenawang #emasanuarhululangat #emasmalaysia #weddingmalaysia #emas916 #kedaiemasmurah #kedaiemasviral #emasmurah #upahmurah #pandora #rantaitangancoco #cincintunang #hantarankahwin #cincinkawin #hululangat #cheras #selangor #bangi #kajang #puchong #shahalam #sgbuloh #gombak #kualalumpur #senawang #seremban

NAK MENANG WANG TUNAI & PERCUTIAN MENARIK? senang uoollsss * FOLLOW IG MEKARLA GOLD LIKE FB PAGE MEKARLA GOLD LIKE SEMUA POST MEKARLA GOLD REPOST POSTER CONTEST, TAG IG MEKARLA GOLD DAN PASTIKAN INTASGRAM ANDA TIDAK PRIVATE supaya senang Kak Mekar nak pilih pemenang * * * For more info do: Info HQ: •••••••••Call••••••••• 03-9021 2691 •••••Whatsapp••••• 019-387 2502 (direct WhatsApp di Bio IG) MEKARLA GOLD Formerly known as - EMAS ANUAR HULU LANGAT No 7G, JLN LAGENDA SURIA 1 TMN LAGENDA SURIA 43100 HULU LANGAT SELANGOR * (Lokasi berdekatan dengan Kedai Kain 1 Malaysia dan Petronas Taman Sri Nanding, Hulu Langat Selangor) * * Info CAWANGAN SENAWANG : •••••••••Call••••••••• 06-851 2288 •••••Whatsapp••••• 011-1327 8008 MEKARLA GOLD SENAWANG 17-G, JALAN BPS 3, BANDAR PRIMA SENAWANG, 70450 SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN #mekarlagold #mekarlagoldlovers #mekarlagoldcollection #mekarlagoldsenawang #emasanuarhululangat #emasmalaysia #weddingmalaysia #emas916 #kedaiemasmurah #kedaiemasviral #emasmurah #upahmurah #pandora #rantaitangancoco #cincintunang #hantarankahwin #cincinkawin #hululangat #cheras #selangor #bangi #kajang #puchong #shahalam #sgbuloh #gombak #kualalumpur #senawang #seremban - 2 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
MEERACLE ats dulang hantaran😱😱😱
classss kau jah..bkn calang2..acik acik mesti duk bisik2..OOOO NI PRODUK YG DUTA DIA ZAHIRAH MC WILSON TU KAN??? Hahah😆
#hantarankahwin 
#hantaraneklusif 
#hantaranmeeracle

MEERACLE ats dulang hantaran classss kau jah..bkn calang2..acik acik mesti duk bisik2..OOOO NI PRODUK YG DUTA DIA ZAHIRAH MC WILSON TU KAN??? Hahah #hantarankahwin #hantaraneklusif #hantaranmeeracle - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
#Repost @gadget_maria
• • • • •
Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer
lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC  Rm630 shj.

Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power ni💪Memang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger.

Memory +16gb,32gb,64gb harga lain

Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019

Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad

Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226

Ready stock
Free postage semenanjung

#murahgila #paidreview#sayajual #giveaway#giveaways #contest#iklanmalaysia
#instashop#hadiah#bazarpaknil#murah#jualhandphone #handphonemurah#handphone
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingmalaysiamurah#
#onlineshopping#follow 
#lazada #shopee#dropship#dropshipdiperlukan#dropshipneeded #hantarankahwin#hantarannikah

#Repost @gadget_maria • • • • • Alhamdulillah..Tqsm Dear Customer lP XS Max Superking Real face ID Clon VERY HIGH SPEC Rm630 shj. Memang nampak real ok..Ramai yg belasah clon je sebab susah nak detect Clon dari segi luaran.Memang puas hati guna superking yg power niMemang nampak like ori.Sis bagi FREE sekali wireless charger. Memory +16gb,32gb,64gb harga lain Harga PROMOSI sah hingga 2 Feb 2019 Spec boleh refer pic,Camera 8mp 13mp .Yg suka sgt Selfie n nak merasa guna lP XS Max like ori ni blh order cepat sb stock sgt2 terhad Tekan link di bio utk Whatsapp Maria - 0126770226 Ready stock Free postage semenanjung #murahgila #paidreview #sayajual #giveaway #giveaways #contest #iklanmalaysia #instashop #hadiah #bazarpaknil #murah #jualhandphone #handphonemurah #handphone #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysiamurah # #onlineshopping #follow #lazada #shopee #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #hantarankahwin #hantarannikah - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Dulang Exclusive, Cantek Dan harga yang sangat berbaloiMudah & cepat ..hanya letak barang hantaran sahaja..Jom booking sebelum terlambat..yang duduk area Kajang/Semenyih/Mantin/Nilai/Bangi/Puchong/Senawang/SerembanBerminat terus sahaja wassup www.wasap/60182221256#majliskahwin #sewadulang#hantarankahwin#dulanghantaran #hantaranekslusif#tunang #malaywedding #dulanghantarancantik #hantaranbudget #weddingflowers#hantarannikah#gubahanhantaranmurah #hantarancantik#kadkahwinmurah #dulangwedding#gubahanhantarankahwin#dulanghantaranmurahkajang #dulanghantaranmurahseremban#pengantin #alorgajahmelaka #tampin#kahwin

Dulang Exclusive, Cantek Dan harga yang sangat berbaloiMudah & cepat ..hanya letak barang hantaran sahaja..Jom booking sebelum terlambat..yang duduk area Kajang/Semenyih/Mantin/Nilai/Bangi/Puchong/Senawang/SerembanBerminat terus sahaja wassup www.wasap/60182221256#majliskahwin #sewadulang #hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranekslusif #tunang #malaywedding #dulanghantarancantik #hantaranbudget #weddingflowers #hantarannikah #gubahanhantaranmurah #hantarancantik #kadkahwinmurah #dulangwedding #gubahanhantarankahwin #dulanghantaranmurahkajang #dulanghantaranmurahseremban #pengantin #alorgajahmelaka #tampin #kahwin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
LV Louis Vuitton Summer Latest WEDGE SANDAL! 
Order no W3008
This style of sandals is lively and comfortable. It's a fashion choice for summer wear. Total heel height 12CM, water level 4.5CM, comfort 7.5CM!
Inside foot all sheepskin, face twill, old flower skin two colors optional, hemp rope wrapped water table. 
Size 34-40 
Complete packaging
.
.
dm for order now
.
.
 #luxurycube#factoryoutlet  #jenamamewah #openorder #2018 #kasut #wanita #maskulin #hantarankahwin #viral #motifviral

. LV Louis Vuitton Summer Latest WEDGE SANDAL! Order no W3008 This style of sandals is lively and comfortable. It's a fashion choice for summer wear. Total heel height 12CM, water level 4.5CM, comfort 7.5CM! Inside foot all sheepskin, face twill, old flower skin two colors optional, hemp rope wrapped water table. Size 34-40 Complete packaging . . dm for order now . . #luxurycube #factoryoutlet #jenamamewah #openorder #2018 #kasut #wanita #maskulin #hantarankahwin #viral #motifviral - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
LV Louis Vuitton Summer Latest WEDGE SANDAL! 
Order no W3008
This style of sandals is lively and comfortable. It's a fashion choice for summer wear. Total heel height 12CM, water level 4.5CM, comfort 7.5CM!
Inside foot all sheepskin, face twill, old flower skin two colors optional, hemp rope wrapped water table. 
Size 34-40 
Complete packaging
.
.
dm for order now
.
.
 #luxurycube#factoryoutlet  #jenamamewah #openorder #2018 #kasut #wanita #maskulin #hantarankahwin #viral #motifviral

. LV Louis Vuitton Summer Latest WEDGE SANDAL! Order no W3008 This style of sandals is lively and comfortable. It's a fashion choice for summer wear. Total heel height 12CM, water level 4.5CM, comfort 7.5CM! Inside foot all sheepskin, face twill, old flower skin two colors optional, hemp rope wrapped water table. Size 34-40 Complete packaging . . dm for order now . . #luxurycube #factoryoutlet #jenamamewah #openorder #2018 #kasut #wanita #maskulin #hantarankahwin #viral #motifviral - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
⏪SLIDE FOR MORE PHOTOS
✔READY STOCK
⛔NO DM/NO PM
🔥BAG KAMI LAKU KERAS,
LAMBAT HABIS !⚡
.
🎉OFFER🎆
👉RM 65 FOR SM !
👉RM 70 FOR SS !
🚚INCLUDED POSTAGE
📦BAYAR & KAMI TERUS POS.
⛔LAMBAT HABIS👏
.
👇👇👇👇👇👇👇
NAK ORDER ? 📲📩
011-17753206
(malas save boleh klik link d bio)
🌸AYRIS COLLECTIONS🌸
🎀Handbags Online Shop🎀
.
#sayajualbegtangan #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #setelahcintaitupergi #handbagmalaysiamurah #akasiatv3 #selafazcinta  #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia  #hantarankahwin #ajl33
#akucintadia #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah 
#pujaanhatikanda #sethandbagmurahmalaysia

SLIDE FOR MORE PHOTOS READY STOCK NO DM/NO PM BAG KAMI LAKU KERAS, LAMBAT HABIS ! . OFFER RM 65 FOR SM ! RM 70 FOR SS ! INCLUDED POSTAGE BAYAR & KAMI TERUS POS. LAMBAT HABIS . NAK ORDER ? 011-17753206 (malas save boleh klik link d bio) AYRIS COLLECTIONS Handbags Online Shop . #sayajualbegtangan #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #setelahcintaitupergi #handbagmalaysiamurah #akasiatv3 #selafazcinta #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia #hantarankahwin #ajl33 #akucintadia #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah #pujaanhatikanda #sethandbagmurahmalaysia - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
⏪SLIDE FOR MORE PHOTOS
✔READY STOCK
⛔NO DM/NO PM
🔥BAG KAMI LAKU KERAS,
LAMBAT HABIS !⚡
.
🎉OFFER🎆
👉RM 65 FOR SM !
👉RM 70 FOR SS !
🚚INCLUDED POSTAGE
📦BAYAR & KAMI TERUS POS.
⛔LAMBAT HABIS👏
.
👇👇👇👇👇👇👇
NAK ORDER ? 📲📩
011-17753206
(malas save boleh klik link d bio)
🌸AYRIS COLLECTIONS🌸
🎀Handbags Online Shop🎀
.
#sayajualbegtangan #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #setelahcintaitupergi #handbagmalaysiamurah #akasiatv3 #selafazcinta  #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia  #hantarankahwin #ajl33
#akucintadia #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah 
#pujaanhatikanda #sethandbagmurahmalaysia

SLIDE FOR MORE PHOTOS READY STOCK NO DM/NO PM BAG KAMI LAKU KERAS, LAMBAT HABIS ! . OFFER RM 65 FOR SM ! RM 70 FOR SS ! INCLUDED POSTAGE BAYAR & KAMI TERUS POS. LAMBAT HABIS . NAK ORDER ? 011-17753206 (malas save boleh klik link d bio) AYRIS COLLECTIONS Handbags Online Shop . #sayajualbegtangan #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #setelahcintaitupergi #handbagmalaysiamurah #akasiatv3 #selafazcinta #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia #hantarankahwin #ajl33 #akucintadia #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah #pujaanhatikanda #sethandbagmurahmalaysia - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
⏪SLIDE FOR MORE PHOTOS
✔READY STOCK
⛔NO DM/NO PM
🔥BAG KAMI LAKU KERAS,
LAMBAT HABIS !⚡
.
🎉OFFER🎆
👉RM 85 FOR SM !
👉RM 90 FOR SS !
🚚INCLUDED POSTAGE
📦BAYAR & KAMI TERUS POS.
⛔LAMBAT HABIS👏
.
👇👇👇👇👇👇👇
NAK ORDER ? 📲📩
011-17753206
(malas save boleh klik link d bio)
🌸AYRIS COLLECTIONS🌸
🎀Handbags Online Shop🎀
.
#sayajualbegtangan #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #setelahcintaitupergi #handbagmalaysiamurah #akasiatv3 #selafazcinta  #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia  #hantarankahwin #ajl33
#akucintadia #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah 
#pujaanhatikanda #sethandbagmurahmalaysia

SLIDE FOR MORE PHOTOS READY STOCK NO DM/NO PM BAG KAMI LAKU KERAS, LAMBAT HABIS ! . OFFER RM 85 FOR SM ! RM 90 FOR SS ! INCLUDED POSTAGE BAYAR & KAMI TERUS POS. LAMBAT HABIS . NAK ORDER ? 011-17753206 (malas save boleh klik link d bio) AYRIS COLLECTIONS Handbags Online Shop . #sayajualbegtangan #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #setelahcintaitupergi #handbagmalaysiamurah #akasiatv3 #selafazcinta #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia #hantarankahwin #ajl33 #akucintadia #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah #pujaanhatikanda #sethandbagmurahmalaysia - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
⏪SLIDE FOR MORE PHOTOS
✔READY STOCK
⛔NO DM/NO PM
🔥BAG KAMI LAKU KERAS,
LAMBAT HABIS !⚡
.
🎉OFFER🎆
👉RM 75 FOR SM !
👉RM 80 FOR SS !
🚚INCLUDED POSTAGE
📦BAYAR & KAMI TERUS POS.
⛔LAMBAT HABIS👏
.
👇👇👇👇👇👇👇
NAK ORDER ? 📲📩
011-17753206
(malas save boleh klik link d bio)
🌸AYRIS COLLECTIONS🌸
🎀Handbags Online Shop🎀
.
#sayajualbegtangan #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #setelahcintaitupergi #handbagmalaysiamurah #akasiatv3 #selafazcinta  #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia  #hantarankahwin #ajl33
#akucintadia #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah 
#pujaanhatikanda #sethandbagmurahmalaysia

SLIDE FOR MORE PHOTOS READY STOCK NO DM/NO PM BAG KAMI LAKU KERAS, LAMBAT HABIS ! . OFFER RM 75 FOR SM ! RM 80 FOR SS ! INCLUDED POSTAGE BAYAR & KAMI TERUS POS. LAMBAT HABIS . NAK ORDER ? 011-17753206 (malas save boleh klik link d bio) AYRIS COLLECTIONS Handbags Online Shop . #sayajualbegtangan #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #setelahcintaitupergi #handbagmalaysiamurah #akasiatv3 #selafazcinta #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia #hantarankahwin #ajl33 #akucintadia #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah #pujaanhatikanda #sethandbagmurahmalaysia - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
⏪SLIDE FOR MORE PHOTOS
✔READY STOCK
⛔NO DM/NO PM
🔥BAG KAMI LAKU KERAS,
LAMBAT HABIS !⚡
.
🎉OFFER🎆
👉RM 70 FOR SM !
👉RM 75 FOR SS !
🚚INCLUDED POSTAGE
📦BAYAR & KAMI TERUS POS.
⛔LAMBAT HABIS👏
.
👇👇👇👇👇👇👇
NAK ORDER ? 📲📩
011-17753206
(malas save boleh klik link d bio)
🌸AYRIS COLLECTIONS🌸
🎀Handbags Online Shop🎀
.
#sayajualbegtangan #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #setelahcintaitupergi #handbagmalaysiamurah #akasiatv3 #selafazcinta  #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia  #hantarankahwin #ajl33
#akucintadia #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah 
#pujaanhatikanda #sethandbagmurahmalaysia

SLIDE FOR MORE PHOTOS READY STOCK NO DM/NO PM BAG KAMI LAKU KERAS, LAMBAT HABIS ! . OFFER RM 70 FOR SM ! RM 75 FOR SS ! INCLUDED POSTAGE BAYAR & KAMI TERUS POS. LAMBAT HABIS . NAK ORDER ? 011-17753206 (malas save boleh klik link d bio) AYRIS COLLECTIONS Handbags Online Shop . #sayajualbegtangan #instashopmalaysia #handbagcantik #instafamous #setelahcintaitupergi #handbagmalaysiamurah #akasiatv3 #selafazcinta #syjualhandbagmurah #onlineshopmalaysia #bazaarmalaysia #hantarankahwin #ajl33 #akucintadia #sethantaran #bagmalaysiamurah #sayajualmurahmurah #handbagmurah #pujaanhatikanda #sethandbagmurahmalaysia - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Gubahan dulang hantaran hanya Rm 50 🥳 .
.
.
Hanya bawak barang sahaja.. Bunga, dulang & ribbon kami sediakan 😍
.
.
Cepat cepat booking slot anda 😘 .
Boleh WhatsApp untuk servey harga & booking date 🥰.
.
.
Any inquiries pls WhatsApp 019-3718711 .
.
.
#hantaranmurah #hantarannikah #hantaranpernikahan #hantarankahwin #hantarantunang #hantaranpengantin #dulanghantaran #malaywedding #gubahanhantaran #perkahwinan #brideguide #wedding #weddingmalay #gubahanhantaran #gubahanbunga

Gubahan dulang hantaran hanya Rm 50 🥳 . . . Hanya bawak barang sahaja.. Bunga, dulang & ribbon kami sediakan . . Cepat cepat booking slot anda . Boleh WhatsApp untuk servey harga & booking date 🥰. . . Any inquiries pls WhatsApp 019-3718711 . . . #hantaranmurah #hantarannikah #hantaranpernikahan #hantarankahwin #hantarantunang #hantaranpengantin #dulanghantaran #malaywedding #gubahanhantaran #perkahwinan #brideguide #wedding #weddingmalay #gubahanhantaran #gubahanbunga - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hantaran kaca nuansa putih by ega

Hiasi hari istimewamu dengan pelayanan jasa hantaran kami. Hantaran ega dinkerjakan dengan profetional dan indah di pandang.

Apapun kotak yang kamu mau insya allah jasa hantaran kami terlengkap di kota bangkinang.

Bagi kamu yang ingin tanya2 jasa kami silahlan hubungi wa kami 0813789999994

#hantaranega #hantaranbangkinang #hantarancenter #hantarancantik #hantaranmodern #hantarankahwin #hantarantunangan #hantaranpekanbaru #hantaranrohul #hantaranmanis #hantaranunik #hantaranindonesia #seserahan #seserahanbangkinang #seserahanku #hantarankampar #hantaranairtiris #hantarankuok #egazaenal #sewahantaranbangkinang #hantaranmika #hantarankaca #jualhantaranmika #belihantaran #maharbangkinang #kreasimahar #dekorasihantaran #jualboxhantaran #maharbangkinang #maharuang #hantaranrustik #hantarankaca

Hantaran kaca nuansa putih by ega Hiasi hari istimewamu dengan pelayanan jasa hantaran kami. Hantaran ega dinkerjakan dengan profetional dan indah di pandang. Apapun kotak yang kamu mau insya allah jasa hantaran kami terlengkap di kota bangkinang. Bagi kamu yang ingin tanya2 jasa kami silahlan hubungi wa kami 0813789999994 #hantaranega #hantaranbangkinang #hantarancenter #hantarancantik #hantaranmodern #hantarankahwin #hantarantunangan #hantaranpekanbaru #hantaranrohul #hantaranmanis #hantaranunik #hantaranindonesia #seserahan #seserahanbangkinang #seserahanku #hantarankampar #hantaranairtiris #hantarankuok #egazaenal #sewahantaranbangkinang #hantaranmika #hantarankaca #jualhantaranmika #belihantaran #maharbangkinang #kreasimahar #dekorasihantaran #jualboxhantaran #maharbangkinang #maharuang #hantaranrustik #hantarankaca - 2 hours ago

9 Likes
3 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Hitam itu menawan 😊😍
. 
STOCK SANGAT TERHAD 😊😁
. 
As salam dan salam sejahtera.
..
✨G-Shock DW6900✨
❇️Grade AA
❇️Strap - Rubber
❇️Alarm
❇️Stopwatch
❇️Date day showing.
. 👉Warranty 3 Month
.
🆓Postage
🆓Box
.
💫Price - RM55💫
.
Berminat?
.
➡️screenshot & Whatsapp 01115656141 ⬅️
.
.

#jamtangan
#jamtanganmurah
#jamtanganonline
#bazarpaknil
#sayajualsayapakai
#jombelijam
#jamonline
#onlineshop
#jamtanganwanita
#jamtangangred
#jamtanganlelaki
#jjcm
#kedaijam
#kedaijammurah
#sayajualjam
#jamtangangredaa
#hantaran
#hantarankahwin
#hadiah
#harijadi
#rempit
#jamcouple
#jamhantaran
#jombelionline
#jamtangancouple
#jamtangancouplemurah

Hitam itu menawan . STOCK SANGAT TERHAD . As salam dan salam sejahtera. .. G-Shock DW6900 ️Grade AA ️Strap - Rubber ️Alarm ️Stopwatch ️Date day showing. . Warranty 3 Month . Postage Box . Price - RM55 . Berminat? . ️screenshot & Whatsapp 01115656141 ️ . . #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganonline #bazarpaknil #sayajualsayapakai #jombelijam #jamonline #onlineshop #jamtanganwanita #jamtangangred #jamtanganlelaki #jjcm #kedaijam #kedaijammurah #sayajualjam #jamtangangredaa #hantaran #hantarankahwin #hadiah #harijadi #rempit #jamcouple #jamhantaran #jombelionline #jamtangancouple #jamtangancouplemurah - 2 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
.
.
Jacquard  datin2 Uollss
.
.
Design terbaikk..3D letopss uolls💖
Fresh mcm taman2 indah gitue..
Menjentik hati2 kaum wanita ..
.
.
🌻Kod JC
🌻3.5m
🌻Bidang 60
.
.
📲 WA Annysa cepat 011-23129760
.
#kualititerbaik
#kerjahakiki
#uniformrasmi
#batikmodern 
#bajukurung 
#hariraya 
#kainpasangmurah 
#kainpasangseragam 
#hantarankahwin
#birthdaypresent
#rombongancikkiah

. . Jacquard datin2 Uollss . . Design terbaikk..3D letopss uolls Fresh mcm taman2 indah gitue.. Menjentik hati2 kaum wanita .. . . Kod JC 3.5m Bidang 60 . . WA Annysa cepat 011-23129760 . #kualititerbaik #kerjahakiki #uniformrasmi #batikmodern #bajukurung #hariraya #kainpasangmurah #kainpasangseragam #hantarankahwin #birthdaypresent #rombongancikkiah - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Tqsm kak anis sbb sudi support kami 😍❤️💋
.
.
Kalau yg nak dapatkan #chocodapstruffle ni, bole la haluuu haluu kak anis ni ye ❤️
.
.
#doorgiftbudget #doorgifttunang  #reviewig #plastikdoorgift #doorgiftkahwin #hadiahmurah #hantarankahwin #doorgiftaqiqah #candybox #candyboxmalaysia #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftbajet  #plastikmalaysia #doorgiftmalaysia #bajubridesmaidmurah #rabbitpackaging #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #pakejkahwinmurah #plastikcomel #plastikdoorgiftcomel #vipdoorgift #doorgiftakikah #lollipopholder #kadkahwin #plastikmurah #doorgiftmalaysia

Tqsm kak anis sbb sudi support kami . . Kalau yg nak dapatkan #chocodapstruffle ni, bole la haluuu haluu kak anis ni ye ️ . . #doorgiftbudget #doorgifttunang #reviewig #plastikdoorgift #doorgiftkahwin #hadiahmurah #hantarankahwin #doorgiftaqiqah #candybox #candyboxmalaysia #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftbajet #plastikmalaysia #doorgiftmalaysia #bajubridesmaidmurah #rabbitpackaging #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #pakejkahwinmurah #plastikcomel #plastikdoorgiftcomel #vipdoorgift #doorgiftakikah #lollipopholder #kadkahwin #plastikmurah #doorgiftmalaysia - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Dah bosan asyik pakai jam yang sama? 😊😍
. 
STOCK SANGAT TERHAD 😊😁
. 
As salam dan salam sejahtera.
..
✨G-Shock DW6900✨
❇️Grade AA
❇️Strap - Rubber
❇️Alarm
❇️Stopwatch
❇️Date day showing.
. 👉Warranty 3 Month
.
🆓Postage
🆓Box
.
💫Price - RM55💫
.
Berminat?
.
➡️screenshot & Whatsapp 01115656141 ⬅️
.
.

#jamtangan
#jamtanganmurah
#jamtanganonline
#bazarpaknil
#sayajualsayapakai
#jombelijam
#jamonline
#onlineshop
#jamtanganwanita
#jamtangangred
#jamtanganlelaki
#jjcm
#kedaijam
#kedaijammurah
#sayajualjam
#jamtangangredaa
#hantaran
#hantarankahwin
#hadiah
#harijadi
#rempit
#jamcouple
#jamhantaran
#jombelionline
#jamtangancouple
#jamtangancouplemurah

Dah bosan asyik pakai jam yang sama? . STOCK SANGAT TERHAD . As salam dan salam sejahtera. .. G-Shock DW6900 ️Grade AA ️Strap - Rubber ️Alarm ️Stopwatch ️Date day showing. . Warranty 3 Month . Postage Box . Price - RM55 . Berminat? . ️screenshot & Whatsapp 01115656141 ️ . . #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganonline #bazarpaknil #sayajualsayapakai #jombelijam #jamonline #onlineshop #jamtanganwanita #jamtangangred #jamtanganlelaki #jjcm #kedaijam #kedaijammurah #sayajualjam #jamtangangredaa #hantaran #hantarankahwin #hadiah #harijadi #rempit #jamcouple #jamhantaran #jombelionline #jamtangancouple #jamtangancouplemurah - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.