#forthebetterfuture

3,070 posts

Loading...
😇😇😇 #motivitamin#godisgoodallthetime❤️#forthebetterfuture #keepdreaming

😇😇😇 #motivitamin #godisgoodallthetime #forthebetterfuture #keepdreaming - 14 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Work mode even Saturday! 💃❤👍❤ #forthebetterfuture

Work mode even Saturday! #forthebetterfuture - 24 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Loading...
19/10/18

Assalamualaikum kaka kece,
apa kabar hari ini?

Alhamdulillah pagi tadi sekitar pukul 10.00 tim sukses KPAJ sudah menyalurkan bantuan sembako dari pihak Badan Musyawarah Jamiah (BMJ) TK Islam Athirah 2 kepada orangtua Pasukan Bintang.
Semoga barang yang diberikan bisa bermanfaat.

Terima kasih buat para donatur☺ semoga rezekinya  semakin dilancarkan *aamiin

Jika kamu tertarik untuk berdonasi untuk KPAJ, kamu bisa mentransfernya ke:

1. Bank Mandiri.
Nomor rekening: 152-00-2308019-1
Atas nama: Irma Ariyanti Arif

2. Bank Negara Indonesia (BNI) Syariah.
Nomor rekening: 432-848824
Atas nama: Irma Ariyanti Arif

Pembagian donasi di KPAJ terbagi 2. Yaitu:
1. Untuk program Mari Sekolah
2. Untuk kegiatan umum KPAJ (Sekolah Ahad, kelas khusus, dan lain-lain)
**Untuk donasi kegiatan umum KPAJ, mohon tambahkan angka 1 di belakang nominal. Misal, 20.001

Selengkapnya hubungi:
FB: Komunitas Pecinta Anak Jalanan
Instagram: kpajmks
Twitter: kpajmks
WA Bendahara: 0852 5679 7637 (kak Ega)
Website: Kpajmakassar.org

#kpajmks #pasukanbintang #forthebetterfuture #ayoberdonasi #kakakece #imvolunteer

19/10/18 Assalamualaikum kaka kece, apa kabar hari ini? Alhamdulillah pagi tadi sekitar pukul 10.00 tim sukses KPAJ sudah menyalurkan bantuan sembako dari pihak Badan Musyawarah Jamiah (BMJ) TK Islam Athirah 2 kepada orangtua Pasukan Bintang. Semoga barang yang diberikan bisa bermanfaat. Terima kasih buat para donatur semoga rezekinya semakin dilancarkan *aamiin Jika kamu tertarik untuk berdonasi untuk KPAJ, kamu bisa mentransfernya ke: 1. Bank Mandiri. Nomor rekening: 152-00-2308019-1 Atas nama: Irma Ariyanti Arif 2. Bank Negara Indonesia (BNI) Syariah. Nomor rekening: 432-848824 Atas nama: Irma Ariyanti Arif Pembagian donasi di KPAJ terbagi 2. Yaitu: 1. Untuk program Mari Sekolah 2. Untuk kegiatan umum KPAJ (Sekolah Ahad, kelas khusus, dan lain-lain) **Untuk donasi kegiatan umum KPAJ, mohon tambahkan angka 1 di belakang nominal. Misal, 20.001 Selengkapnya hubungi: FB: Komunitas Pecinta Anak Jalanan Instagram: kpajmks Twitter: kpajmks WA Bendahara: 0852 5679 7637 (kak Ega) Website: Kpajmakassar.org #kpajmks #pasukanbintang #forthebetterfuture #ayoberdonasi #kakakece #imvolunteer - 2 days ago

102 Likes
4 Comments
0
Selamat Hari Asuransi Nasional, C'Lifers!

Mari berasuransi untuk melindungi diri kita dan orang-orang yang kita sayangi demi masa depan yang lebih baik. 
Menyambut hari asuransi hari ini, sepertinya seru nih jika C'Lifemin ngasih Cashback 1 bulan premi untuk setiap pembelian polis asuransi baru di http://www.CiputraLife.com. Tunggu info selanjutnya ya! ^_^

#Asuransi #CiputraLife #MariBerasuransi #AsuransiIndonesia#ForTheBetterFuture #InsuranceDay #AsuransiKesehatan #AsuransiJiwa#hariasuransinasional2

Selamat Hari Asuransi Nasional, C'Lifers! Mari berasuransi untuk melindungi diri kita dan orang-orang yang kita sayangi demi masa depan yang lebih baik. Menyambut hari asuransi hari ini, sepertinya seru nih jika C'Lifemin ngasih Cashback 1 bulan premi untuk setiap pembelian polis asuransi baru di http://www.CiputraLife.com. Tunggu info selanjutnya ya! ^_^ #Asuransi #CiputraLife #MariBerasuransi #AsuransiIndonesia #ForTheBetterFuture #InsuranceDay #AsuransiKesehatan #AsuransiJiwa #hariasuransinasional2 - 3 days ago

32 Likes
2 Comments
0
Once you’ve made your decision don’t look back. Make it work. 😇

#trustingod #life #forthebetterfuture #stronger #❤️ #declined

Once you’ve made your decision don’t look back. Make it work. 😇 #trustingod #life #forthebetterfuture #stronger ##declined - 4 days ago

26 Likes
0 Comments
0
[D-6][IEC 부산총회 근황소식] 국제표준을 만들기 위해 전세계에서 국제 표준전문가들이 한국 부산에 모였습니다! 일요일부터 시작된 18일 간의 여정! 응원해주세요! Another step towards the better future! International standardisation experts from all around the world gathered to achieve one big goal, better future for world! #iec #iecgm #iecgm2018 #gm2018 #gm2018busan #busan #internationalelectrotechnicalcommission #forthebetterfuture #forthebetterworld

[D-6][IEC 부산총회 근황소식] 국제표준을 만들기 위해 전세계에서 국제 표준전문가들이 한국 부산에 모였습니다! 일요일부터 시작된 18일 간의 여정! 응원해주세요! Another step towards the better future! International standardisation experts from all around the world gathered to achieve one big goal, better future for world! #iec #iecgm #iecgm2018 #gm2018 #gm2018busan #busan #internationalelectrotechnicalcommission #forthebetterfuture #forthebetterworld - 5 days ago

32 Likes
0 Comments
0
When I count my blessings, I count you twice 💕💕 #babyboy #mymiricale #hypoxicischemicencephalopathy #beattheodds #beautifulboy #myworld #changedmylife #forthebetterfuture

When I count my blessings, I count you twice #babyboy #mymiricale #hypoxicischemicencephalopathy #beattheodds #beautifulboy #myworld #changedmylife #forthebetterfuture - 6 days ago

39 Likes
0 Comments
0
Nyoblos bareng ibu pejabat @isti_belvsyiqkean ... jadi kena jepret Bapak KPPS.. @iman_santoso200374
Nih.. kita udah milih kepala desa...
Bismillah semoga tepat, amanah.
Kamu udah milih belom gaes?

Inget ya... yang single juga harus nyoblos..
Siapa tau habis ini dipilih.. gak perlu semua milih kamu gaes... satu orang aja gak apa-apa asal spesial.. (Kayak Mie Ayam ; mie ayam special) 😋

Jadi siapin diri..
Mau dipilih satu orang apa rame2 harus jadi pribadi yang lebih baik dan bermanfaat.. #nyobloskepaladesa2018
#sumberagung
#forthebetterfuture 
#jangangolput

Nyoblos bareng ibu pejabat @isti_belvsyiqkean ... jadi kena jepret Bapak KPPS.. @iman_santoso200374 Nih.. kita udah milih kepala desa... Bismillah semoga tepat, amanah. Kamu udah milih belom gaes? Inget ya... yang single juga harus nyoblos.. Siapa tau habis ini dipilih.. gak perlu semua milih kamu gaes... satu orang aja gak apa-apa asal spesial.. (Kayak Mie Ayam ; mie ayam special) Jadi siapin diri.. Mau dipilih satu orang apa rame2 harus jadi pribadi yang lebih baik dan bermanfaat.. #nyobloskepaladesa2018 #sumberagung #forthebetterfuture #jangangolput - 7 days ago

51 Likes
0 Comments
0
#kasapleo #forthebetterfuture

#kasapleo #forthebetterfuture - 8 days ago

140 Likes
2 Comments
0
正在对屏幕前的你发射爱心#kasapleo#forthebetterfuture

正在对屏幕前的你发射爱心#kasapleo #forthebetterfuture - 8 days ago

171 Likes
2 Comments
0
Arigatōgozaimashita Ma'am Honey! ❤❤❤ #forthebetterfuture chozzz haha

Arigatōgozaimashita Ma'am Honey! #forthebetterfuture chozzz haha - 9 days ago

16 Likes
3 Comments
0
Tugas Pendidikan Agama Islam
----------------------------------------------------
Kelas : XI BAHASA
Kelompok : 1
-Naufal Rachman
-Ali Setiawan
-Tulus Prima
-Vitra Aftianto
-Ismi Yasmin
-Ajeng Kartika
----------------------------------------------------
(Na.Vi.T.A)
Kehidupan Remaja Zaman Sekarang
@ramdlanf 
#forthebetterfuture
#bettergeneration
#sman1rancaekek
#islamforever

Tugas Pendidikan Agama Islam ---------------------------------------------------- Kelas : XI BAHASA Kelompok : 1 -Naufal Rachman -Ali Setiawan -Tulus Prima -Vitra Aftianto -Ismi Yasmin -Ajeng Kartika ---------------------------------------------------- (Na.Vi.T.A) Kehidupan Remaja Zaman Sekarang @ramdlanf #forthebetterfuture #bettergeneration #sman1rancaekek #islamforever - 12 days ago

81 Likes
19 Comments
0
Walk to the future....
Not sure,  meaningnya gimana 😅 yaa, maksudnya aku di sini tu,  yaa jalani aja apapun kedepannya,  baik itu ada ombak besar,  badai menghadang,  atau pun bahkan durian runtuh,  kita kan ga tau,  intinya apapun,  yg akan terjadi kedepannya,  di jalanin aja, yg penting kita udah berusaha untuk hidup lebih baik, jgn menghindari atau bahkan bunuh diri (tidakk.. tolong jauhkan ini dari fikiran,  dosaa besaarr!! 😱) jika disaat ini,  belum merasa cukup dengan apa yg kita miliki atau yg kita terima,  atau ada masalah yg ga bisa kita atasi berarti kita harus berusaha untuk lebih baik lagi, harus cari cara untuk menyelesaikannya,  kalau bingung sendiri dan ga bisa ngatasinya,  coba bicara dangan teman/sodara atau ortu,  atau siapapun yg km rasa percaya untuk mendengarkan masalahmu,  iyaa,  terkadang kita ga selalu dapetin yg namanya solusi,  tapi setidaknya,  beban atau masalah hidup itu agak berkurang rasanya karna kita udah cerita

Ini pengalaman pribadi lhoo,  dulu yaa terkadang sampai sekarang pun masih yg namanya lari dari masalah, tapi saat aku cerita ke abg,  ternyata ada lhoo solusi dari masalah2 aku dulu, yg kalo aku fikirkan sendiri tuu ga nemu solusinya 😅, nah ini yg aku maksud,  setidaknya dengan ngobrol,  berbicara,  dan lebih terbuka,  kita bisa dapat pelajaran dan hal2baru, yg bisa bantu kita untuk lebih baik lagi, jd kita ga harus menghindarinya ☺
Sekian obrolan pagi ☺😂 selamat menikmati hari,  semoga hari ini lebih baik dari kemaren 😊

#thankstomybrothers #casciscuspagi #selfmotivation #motivasihidup #forthebetterfuture #livebetter #bebetter #loveyourself

Walk to the future.... Not sure, meaningnya gimana yaa, maksudnya aku di sini tu, yaa jalani aja apapun kedepannya, baik itu ada ombak besar, badai menghadang, atau pun bahkan durian runtuh, kita kan ga tau, intinya apapun, yg akan terjadi kedepannya, di jalanin aja, yg penting kita udah berusaha untuk hidup lebih baik, jgn menghindari atau bahkan bunuh diri (tidakk.. tolong jauhkan ini dari fikiran, dosaa besaarr!! ) jika disaat ini, belum merasa cukup dengan apa yg kita miliki atau yg kita terima, atau ada masalah yg ga bisa kita atasi berarti kita harus berusaha untuk lebih baik lagi, harus cari cara untuk menyelesaikannya, kalau bingung sendiri dan ga bisa ngatasinya, coba bicara dangan teman/sodara atau ortu, atau siapapun yg km rasa percaya untuk mendengarkan masalahmu, iyaa, terkadang kita ga selalu dapetin yg namanya solusi, tapi setidaknya, beban atau masalah hidup itu agak berkurang rasanya karna kita udah cerita Ini pengalaman pribadi lhoo, dulu yaa terkadang sampai sekarang pun masih yg namanya lari dari masalah, tapi saat aku cerita ke abg, ternyata ada lhoo solusi dari masalah2 aku dulu, yg kalo aku fikirkan sendiri tuu ga nemu solusinya , nah ini yg aku maksud, setidaknya dengan ngobrol, berbicara, dan lebih terbuka, kita bisa dapat pelajaran dan hal2baru, yg bisa bantu kita untuk lebih baik lagi, jd kita ga harus menghindarinya Sekian obrolan pagi selamat menikmati hari, semoga hari ini lebih baik dari kemaren #thankstomybrothers #casciscuspagi #selfmotivation #motivasihidup #forthebetterfuture #livebetter #bebetter #loveyourself - 12 days ago

19 Likes
3 Comments
0
Edisi kumpul keluarga besar hari ini ❤️❤️
Miss you so... nb: saya ada 2, di hasil edit dan di handphone. Sekian.

Edisi kumpul keluarga besar hari ini ️ Miss you so... nb: saya ada 2, di hasil edit dan di handphone. Sekian. - 14 days ago

84 Likes
17 Comments
0
Join me or watch me 😜
°
°
#endlessmoneypit #networkmarketing #buildthelifeyouwant #lettiearbonne #whitemercedesclub #whynotnow #liveyouramazinglife #forthebetterfuture #arbonne #dmmefordetails

Join me or watch me ° ° #endlessmoneypit #networkmarketing #buildthelifeyouwant #lettiearbonne #whitemercedesclub #whynotnow #liveyouramazinglife #forthebetterfuture #arbonne #dmmefordetails - 14 days ago

4 Likes
1 Comments
0
#when #thedarkness #surrounds #you #life #shows #somelight #you #decide #to #move #towards #theLight
@vaayusastra Aerospace @vaayusastracreativearts for #life #forthebetterworld #forthebetterfuture #theatre #science

#when #thedarkness #surrounds #you #life #shows #somelight #you #decide #to #move #towards #theLight @vaayusastra Aerospace @vaayusastracreativearts for #life #forthebetterworld #forthebetterfuture #theatre #science - 14 days ago

61 Likes
2 Comments
0
I never think of the future. It comes soon enough 🙏
#forthebetterfuture #forthebetterlife #forourowngood #nihonggo

I never think of the future. It comes soon enough #forthebetterfuture #forthebetterlife #forourowngood #nihonggo - 15 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Made for good #students #instagood #instagram_kids #happykids #forthebetterfuture#betterlife #hope

Made for good #students #instagood #instagram_kids #happykids #forthebetterfuture #betterlife #hope - 15 days ago

21 Likes
1 Comments
0
#motivitamin#forthebetterfuture#selfimprovement#selfreminder

#motivitamin #forthebetterfuture #selfimprovement #selfreminder - 16 days ago

10 Likes
1 Comments
0
#ScienceOnStage #Editionii #WeAreBack #ScienceTheatre #collab @vaayusastra Aerospace @infiniteengineers #forthebetterworld #forthebetterfuture #love #Theatre #children #science

#ScienceOnStage #Editionii #WeAreBack #ScienceTheatre #collab @vaayusastra Aerospace @infiniteengineers #forthebetterworld #forthebetterfuture #love #Theatre #children #science - 17 days ago

25 Likes
0 Comments
0
Short Vacation before leave her 😭😭😭... #cheflife🔪 #dadanddaughter #hidupitupilihan #forthebetterfuture #wishmeluck

Short Vacation before leave her ... #cheflife #dadanddaughter #hidupitupilihan #forthebetterfuture #wishmeluck - 18 days ago

77 Likes
9 Comments
0
Almooooost... #backtoschool #studentagain😂 #noonecanstopmeimallthewayup #forthebetterfuture #agedoesntmatter #bintiangnanaig😂

Almooooost... #backtoschool #studentagain #noonecanstopmeimallthewayup #forthebetterfuture #agedoesntmatter #bintiangnanaig - 19 days ago

19 Likes
0 Comments
0
those who fly solo have the strongest wings✈️✈️
.
.
📍Sultan Hasanuddin Int’l Airport
#sky #skyline #skylovers #travel #forthebetterfuture #takenwithiphone #batikair

those who fly solo have the strongest wings️ . . Sultan Hasanuddin Int’l Airport #sky #skyline #skylovers #travel #forthebetterfuture #takenwithiphone #batikair - 19 days ago

36 Likes
9 Comments
0
Sunday work + milk tea= 💸😉😂
#workmode #forthebetterfuture

Sunday work + milk tea= #workmode #forthebetterfuture - 21 days ago

7 Likes
1 Comments
0
Menatap masa depan dan melampauinya... 😎 tetap hadapi, jalani, nikmati dan syukuri... 💪🙏
#keepstrong 
#forthebetterfuture
#niatbaik 
#berjalanbaik 
#hasilbaik 
#bismillah 
#hijrah 
#merantau 
#kuliahbsiaja 
#jadisarjananusamandiritempatnya 
#akucintaindonesia
#kotatuajakarta 
#latepost

Menatap masa depan dan melampauinya... 😎 tetap hadapi, jalani, nikmati dan syukuri... #keepstrong #forthebetterfuture #niatbaik #berjalanbaik #hasilbaik #bismillah #hijrah #merantau #kuliahbsiaja #jadisarjananusamandiritempatnya #akucintaindonesia #kotatuajakarta #latepost - 21 days ago

58 Likes
5 Comments
0
Hiduplah seperti akar,, yg mnjadi penyebab sebuah kebaikan 😊😇🙏 #teamwork# #temanrasasodara# #forthebetterfuture#

Hiduplah seperti akar,, yg mnjadi penyebab sebuah kebaikan 😇 #teamwork # #temanrasasodara # #forthebetterfuture # - 22 days ago

9 Likes
4 Comments
0
Hi Genius!

Franklin Delano Roosevelt (January 30, 1882 to April 12, 1945) was the 32nd American president who led the United States through the Great Depression and World War II, greatly expanding the powers of the federal government through a series of programs and reforms known as the New Deal. Stricken with polio in 1921, Roosevelt (commonly known as FDR) spent much of his adult life in a wheelchair. A whole generation of Americans grew up knowing no other president, as FDR served an unprecedented four terms in office. Roosevelt’s social programs reinvented the role of government in Americans' lives, while his presidency during World War II established the United States' leadership on the world stage.

#scientist #science #art #inspirasihidup #intellect #geniusrecipes #success #founder #world #future #forthebetterfuture #biografi #roosevelt #leadership #president

Hi Genius! Franklin Delano Roosevelt (January 30, 1882 to April 12, 1945) was the 32nd American president who led the United States through the Great Depression and World War II, greatly expanding the powers of the federal government through a series of programs and reforms known as the New Deal. Stricken with polio in 1921, Roosevelt (commonly known as FDR) spent much of his adult life in a wheelchair. A whole generation of Americans grew up knowing no other president, as FDR served an unprecedented four terms in office. Roosevelt’s social programs reinvented the role of government in Americans' lives, while his presidency during World War II established the United States' leadership on the world stage. #scientist #science #art #inspirasihidup #intellect #geniusrecipes #success #founder #world #future #forthebetterfuture #biografi #roosevelt #leadership #president - 22 days ago

8 Likes
1 Comments
0
DM me 💜
°
°
#endlessmoneypit #networkmarketing #buildthelifeyouwant #lettiearbonne #whitemercedesclub #whynotnow #liveyouramazinglife #forthebetterfuture #arbonne #dmmefordetails

DM me ° ° #endlessmoneypit #networkmarketing #buildthelifeyouwant #lettiearbonne #whitemercedesclub #whynotnow #liveyouramazinglife #forthebetterfuture #arbonne #dmmefordetails - 25 days ago

4 Likes
0 Comments
0
There is 3 B on me :
Beauty,,
Brain,,
Brave
Hahahaaaaayyyy 😂😁😎😘💪 #studyhard
#forthebetterfuture

There is 3 B on me : Beauty,, Brain,, Brave Hahahaaaaayyyy 😎 #studyhard #forthebetterfuture - 26 days ago

76 Likes
0 Comments
0
Dapatkaan juga benefit lain dari Program terbaru Manulife " Manulife Prime Assurance "
1. Proteksi jiwa start dr Rp.5M
2. 80% Investasi dr thn pertama
3. Manfaat loyalitas s.d 75% start  dr th ke-6
4. Beragam pilihan investasi
5. Manfaat 98 jenis peny.kritis
6. Manfaat pembebasan premi  s.d usia 70 thn

More Info

WA : 0813-1677-2871
Email : dedyprawira@gmail.com

#manulifeindonesia#asuransiitupenting#forthebetterfuture#manulifers

Dapatkaan juga benefit lain dari Program terbaru Manulife " Manulife Prime Assurance " 1. Proteksi jiwa start dr Rp.5M 2. 80% Investasi dr thn pertama 3. Manfaat loyalitas s.d 75% start dr th ke-6 4. Beragam pilihan investasi 5. Manfaat 98 jenis peny.kritis 6. Manfaat pembebasan premi s.d usia 70 thn More Info WA : 0813-1677-2871 Email : dedyprawira@gmail.com #manulifeindonesia #asuransiitupenting #forthebetterfuture #manulifers - 26 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Once in a lifetime you meet someone who changes everything 😊 someone who believe’s in you in every way 😊 thank you for changing me to the better version of myself😊 iloveu and imissu so bad Mahal #wegotthis #ldr #forthebetterfuture

Once in a lifetime you meet someone who changes everything someone who believe’s in you in every way thank you for changing me to the better version of myself iloveu and imissu so bad Mahal #wegotthis #ldr #forthebetterfuture - 27 days ago

16 Likes
6 Comments
0
🏡
#papamamaannasanniq 
#forthebetterfuture

#papamamaannasanniq #forthebetterfuture - 27 days ago

8 Likes
0 Comments
0
#workhard #forthebetterfuture

#workhard #forthebetterfuture - 27 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Hi Genius
Almost everyone knows about Apple.
So who is the inventor of this legendary products?
STEVE JOBS

Steven Paul Jobs was an American inventor, designer and entrepreneur who was the co-founder, chief executive and chairman of Apple. Apple's revolutionary products, which include the iPod, iPhone and iPad, are now seen as dictating the evolution of modern technology. Born in 1955 to two University of Wisconsin graduate students who gave him up for adoption, Jobs was smart but directionless, dropping out of college and experimenting with different pursuits before co-founding Apple with Steve Wozniak in 1976. Jobs left the company in 1985, launching Pixar Animation Studios, then returned to Apple more than a decade later. Jobs died in 2011 following a long battle with pancreatic cancer. 
So, who is your favourite figure?

#scientist #science #art #inspirasihidup #intellect #geniusrecipes #success #founder #world #future #forthebetterfuture #biografi #applewatch #apple #ipadpro #ipod #iphone6 #stevejobs #stevejobsquote

Hi Genius Almost everyone knows about Apple. So who is the inventor of this legendary products? STEVE JOBS Steven Paul Jobs was an American inventor, designer and entrepreneur who was the co-founder, chief executive and chairman of Apple. Apple's revolutionary products, which include the iPod, iPhone and iPad, are now seen as dictating the evolution of modern technology. Born in 1955 to two University of Wisconsin graduate students who gave him up for adoption, Jobs was smart but directionless, dropping out of college and experimenting with different pursuits before co-founding Apple with Steve Wozniak in 1976. Jobs left the company in 1985, launching Pixar Animation Studios, then returned to Apple more than a decade later. Jobs died in 2011 following a long battle with pancreatic cancer. So, who is your favourite figure? #scientist #science #art #inspirasihidup #intellect #geniusrecipes #success #founder #world #future #forthebetterfuture #biografi #applewatch #apple #ipadpro #ipod #iphone6 #stevejobs #stevejobsquote - 28 days ago

18 Likes
0 Comments
0
Hi Genius!
U often see a Disney's logo In many movie such as Toy Story trilogy, Cars trilogy, or Mickey Mouse and his friends? Why are they so famous? Who is behind them? 
WALT DISNEY

Walter Elias "Walt" Disney was born on December 5, 1901, in Hermosa, Illinois. He and his brother Roy co-founded Walt Disney Productions, which became one of the best-known motion-picture production companies in the world. Disney was an innovative animator and created the cartoon character Mickey Mouse. He won 22 Academy Awards during his lifetime, and was the founder of theme parks Disneyland and Walt Disney World

#science #art #scientist #inspirasihidup #intellect #geniusrecipes #success #founder  #forthebetterfuture #world #future #biografi #mickeymouse #waltdisney #waltdisneystudios

Hi Genius! U often see a Disney's logo In many movie such as Toy Story trilogy, Cars trilogy, or Mickey Mouse and his friends? Why are they so famous? Who is behind them? WALT DISNEY Walter Elias "Walt" Disney was born on December 5, 1901, in Hermosa, Illinois. He and his brother Roy co-founded Walt Disney Productions, which became one of the best-known motion-picture production companies in the world. Disney was an innovative animator and created the cartoon character Mickey Mouse. He won 22 Academy Awards during his lifetime, and was the founder of theme parks Disneyland and Walt Disney World #science #art #scientist #inspirasihidup #intellect #geniusrecipes #success #founder #forthebetterfuture #world #future #biografi #mickeymouse #waltdisney #waltdisneystudios - 28 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Selamat malam parents yg berbahagia, “Anak-anak kita adalah seperti anak panah ditangan pembusurnya.” Kita Para orang tua adalah si pembusur. Membidik kearah mana kita, apakah tepat sasaran? Apakah meleset? Atau bahkan kita sendiri tidak bisa memanahnya karena kurangnya pengetahuan? Saya mencoba memanah dan ternyata tidak mudah loh🙏🏻😃 tapi saat saya bertekad ✊✊✊ & berusaha belajar dlm waktu singkat, akhirnya bisa karena hanya diberikan kesempatan 5 anak panah😅 Namun akhirnya saya berhasil tepat di sasaran tengah. Mari parents, kita harus mau belajar dan memperbaharui pengetahuan kita demi untuk masa depan anak2 kita. Let’s see the goal & focus on it. 🙏🏻happy parenting.
#agapesyayasanparenting #parentingindonesia #orangtuacerdas #anakpanah #lifeplan #goals #focus #ontrack #saveourkids #forthebetterfuture

Selamat malam parents yg berbahagia, “Anak-anak kita adalah seperti anak panah ditangan pembusurnya.” Kita Para orang tua adalah si pembusur. Membidik kearah mana kita, apakah tepat sasaran? Apakah meleset? Atau bahkan kita sendiri tidak bisa memanahnya karena kurangnya pengetahuan? Saya mencoba memanah dan ternyata tidak mudah loh🏻 tapi saat saya bertekad & berusaha belajar dlm waktu singkat, akhirnya bisa karena hanya diberikan kesempatan 5 anak panah Namun akhirnya saya berhasil tepat di sasaran tengah. Mari parents, kita harus mau belajar dan memperbaharui pengetahuan kita demi untuk masa depan anak2 kita. Let’s see the goal & focus on it. 🏻happy parenting. #agapesyayasanparenting #parentingindonesia #orangtuacerdas #anakpanah #lifeplan #goals #focus #ontrack #saveourkids #forthebetterfuture - 29 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Solution is our passion 🤙 
#forthebetterfuture #work #presentation #formybaby

Solution is our passion 🤙 #forthebetterfuture #work #presentation #formybaby - 29 days ago

18 Likes
0 Comments
0
#prepareyourself#forthebetterfuture#lifeonce#nonegetivevibes#yourheart#yoursoul#makeitperfect

#prepareyourself #forthebetterfuture #lifeonce #nonegetivevibes #yourheart #yoursoul #makeitperfect - 29 days ago

22 Likes
1 Comments
0
Mogłabym spędzać ostatnie ciepłe wieczory na piwie ze znajomymi, a tymczasem robię to. Po 8 godzinach w redakcji newsowej, odpalam lapka, zarzucam bluzę i siadam do pisania o baskecie. I całe szczęście mam ten ukochany @pulsbasketu bo inaczej chyba bym zwariowała. Powoli do przodu i mam nadzieję, że już niedługo będę na dobre mogła pożegnać się z polityką i zostać przy tym co sprawia mi największą przyjemność. #stepbystep #forthebetterfuture #hardwork #journalistlife #beproudofyourself #sportsjournalist #ballislife #evening #work #warsaw

Mogłabym spędzać ostatnie ciepłe wieczory na piwie ze znajomymi, a tymczasem robię to. Po 8 godzinach w redakcji newsowej, odpalam lapka, zarzucam bluzę i siadam do pisania o baskecie. I całe szczęście mam ten ukochany @pulsbasketu bo inaczej chyba bym zwariowała. Powoli do przodu i mam nadzieję, że już niedługo będę na dobre mogła pożegnać się z polityką i zostać przy tym co sprawia mi największą przyjemność. #stepbystep #forthebetterfuture #hardwork #journalistlife #beproudofyourself #sportsjournalist #ballislife #evening #work #warsaw - 1 month ago

82 Likes
0 Comments
0
Indeed yes. Im not sure which direction should i take. Perhaps if they offer me with 3 months summer leave then I definitely take that job! . 😆😆
.
#forthebetterfuture #timetothinkhard #smalldecisionthatmayleadtobigchange

Indeed yes. Im not sure which direction should i take. Perhaps if they offer me with 3 months summer leave then I definitely take that job! . . #forthebetterfuture #timetothinkhard #smalldecisionthatmayleadtobigchange - 1 month ago

23 Likes
0 Comments
0
Together let's save the EARTH.. 😢
#forthebetterfuture#forthebetterworld🌏

Together let's save the EARTH.. #forthebetterfuture #forthebetterworld - 1 month ago

13 Likes
2 Comments
0
The World will not be Destroyed by Those who Do Evil.... But by Those who Watch and Not Doing Anything.
#ForTheBetterFuture 
@Travis_Mutahaba #WeCountDown13DaysToGo🎂

The World will not be Destroyed by Those who Do Evil.... But by Those who Watch and Not Doing Anything. #ForTheBetterFuture @Travis_Mutahaba #WeCountDown13DaysToGo - 1 month ago

324 Likes
9 Comments
0
Para pengembara.

Mereka berdua (kecuali saya), orang-orang dengan spektrum peka dan empati lebih. Dunia sedang butuh (lebih banyak) spesies manusia jenis ini. 🌏

#alert #emotionalintelligence #forthebetterfuture #demipresidenperempuanindonesiamasadepan

Para pengembara. Mereka berdua (kecuali saya), orang-orang dengan spektrum peka dan empati lebih. Dunia sedang butuh (lebih banyak) spesies manusia jenis ini. #alert #emotionalintelligence #forthebetterfuture #demipresidenperempuanindonesiamasadepan - 1 month ago

135 Likes
9 Comments
0
Part 2 
There are so many, who suffer from so many problems everyday, there are so many who gets solution and get out of that,and there are so many who keep on suffering till they last breath !
#food #clothes #cleanevironment is something we all need
It’s a basic need that should be fulfil,So have you ever asked your maid who is working at your house everyday,cleaning your house,keep it neat and tidy #Everyday 
Is her house clean ? 
Is she living in clean environment with all the basis necessities provided ? 
We have never !
Unfortunately we forget that the person who comes daily in our house might be suffering for something . We forget it’s a duty to help people who are in need.
Paying them at the end of the month is not a solution.
Helping them in difficulties can be 🙏

So we Alishawelfaretrust  support  and promise to everyone in the society that we will help them and guide them for the better future 🙏
Slum visit 
7bunglows Versova 
Andheri West 
#socialcause #socialservice #cleaninessisnexttogodliness #cleanmumbai #socialmessage #survey #visit #slumsmumbai #followback #lovesocialwork #forthesociety #society 🙏#forthebetterfuture #forthesociety #unity #sadfeeling#followforfollowback #followers #follow4followback #societyissues #letchangehappen #doingourbitforthecommunity #awareness #socialmessage 🙏

Part 2 There are so many, who suffer from so many problems everyday, there are so many who gets solution and get out of that,and there are so many who keep on suffering till they last breath ! #food #clothes #cleanevironment is something we all need It’s a basic need that should be fulfil,So have you ever asked your maid who is working at your house everyday,cleaning your house,keep it neat and tidy #Everyday Is her house clean ? Is she living in clean environment with all the basis necessities provided ? We have never ! Unfortunately we forget that the person who comes daily in our house might be suffering for something . We forget it’s a duty to help people who are in need. Paying them at the end of the month is not a solution. Helping them in difficulties can be So we Alishawelfaretrust support and promise to everyone in the society that we will help them and guide them for the better future Slum visit 7bunglows Versova Andheri West #socialcause #socialservice #cleaninessisnexttogodliness #cleanmumbai #socialmessage #survey #visit #slumsmumbai #followback #lovesocialwork #forthesociety #society #forthebetterfuture #forthesociety #unity #sadfeeling #followforfollowback #followers #follow4followback #societyissues #letchangehappen #doingourbitforthecommunity #awareness #socialmessage - 1 month ago

36 Likes
0 Comments
0
Beruntung..
Ketika mampu memanfaatkan waktu semaksimal mungkin untuk menjaga apa yg sudah diamanahkan Tuhan untuk kita, yaitu tubuh kita 😊

Jika bukan kita sendiri, lalu.. siapa lagi?
-
📷 : @lelinurlailii 💝

#FortheBetterFuture #BetterLife #IamHerbalife #IamtheBrand #Influencer #Hijabers #SportyLook #SportyOutfit #Rhinaootd #outfitoftheday #coachRhinaWahyuni #InstaStyle #Style

Beruntung.. Ketika mampu memanfaatkan waktu semaksimal mungkin untuk menjaga apa yg sudah diamanahkan Tuhan untuk kita, yaitu tubuh kita Jika bukan kita sendiri, lalu.. siapa lagi? - : @lelinurlailii #FortheBetterFuture #BetterLife #IamHerbalife #IamtheBrand #Influencer #Hijabers #SportyLook #SportyOutfit #Rhinaootd #outfitoftheday #coachRhinaWahyuni #InstaStyle #Style - 1 month ago

54 Likes
2 Comments
0
Ramp up. #evolution 🎥📺🎬🌎 To really change the world, we have to help people change the way they see things. 👀🚴‍♀️💃🏻 Lets do this. #change #transform #womendirectors #womenfilmmakers #stories #global #change #forthebetterfuture 🙏🏽💕🙌🏽 Thank you @canonusa #canonburbank #trex #wisdom

Ramp up. #evolution 🌎 To really change the world, we have to help people change the way they see things. 🚴‍♀️🏻 Lets do this. #change #transform #womendirectors #womenfilmmakers #stories #global #change #forthebetterfuture 🏽🏽 Thank you @canonusa #canonburbank #trex #wisdom - 1 month ago

36 Likes
0 Comments
0
1940hrs
OT till night. The others already go back

#OT #forthebetterfuture #lastmanstanding #qc

1940hrs OT till night. The others already go back #OT #forthebetterfuture #lastmanstanding #qc - 1 month ago

22 Likes
0 Comments
0
Looking for 10 people to join me on my 7 day cleanse!
First 3 get the bottle for free!
Obviously all 10 of you get discount 😍👏
Who's with me? Dm me xx
#liveyouramazinglife #forthebetterfuture #beyourownbeing #showmewhatyourmadeof #letsgetcleansing #lettiearbonne

Looking for 10 people to join me on my 7 day cleanse! First 3 get the bottle for free! Obviously all 10 of you get discount Who's with me? Dm me xx #liveyouramazinglife #forthebetterfuture #beyourownbeing #showmewhatyourmadeof #letsgetcleansing #lettiearbonne - 1 month ago

6 Likes
0 Comments
0
Solar Fields
.
.
.
#logodesigns #designlogo #designgraphic #graphicdesign #graphicdesigner #energy #solar #sun #solarpanels #solarenergy #solarenergysystem #field #solarfields #colorful #forthebetterfuture #earth #nature #logohunt #logoinspiration #logotype #vector #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop

Solar Fields . . . #logodesigns #designlogo #designgraphic #graphicdesign #graphicdesigner #energy #solar #sun #solarpanels #solarenergy #solarenergysystem #field #solarfields #colorful #forthebetterfuture #earth #nature #logohunt #logoinspiration #logotype #vector #coreldraw #adobeillustrator #adobephotoshop - 1 month ago

60 Likes
0 Comments
0
.
detik berganti menit.
menit berganti jam.
jam berganti hari.
hari berganti minggu.
minggu berganti bulan.
bulan berganti tahun. .
waktu memang berlalu begitu cepat bila kita tidak memanfaatkannya sebaik mungkin.
.
u can make money with time, but u can't buy time with money.
.
Happy New Year 1 Muharam 1440 H..
New Year, New Hope, For The Better Future !!
#forthebetterfuture #moeslim #1muharam1440h #sahabatscare

. detik berganti menit. menit berganti jam. jam berganti hari. hari berganti minggu. minggu berganti bulan. bulan berganti tahun. . waktu memang berlalu begitu cepat bila kita tidak memanfaatkannya sebaik mungkin. . u can make money with time, but u can't buy time with money. . Happy New Year 1 Muharam 1440 H.. New Year, New Hope, For The Better Future !! #forthebetterfuture #moeslim #1muharam1440h #sahabatscare - 1 month ago

32 Likes
0 Comments
0
Here’s to a new beginnings 🙏🏼📿🧘🏻‍♀️ #movingday #newapt #startingoverfresh #newlife #makingitrightagain #forthebetterfuture #startingoverquotes

Here’s to a new beginnings 🏼📿🧘🏻‍♀️ #movingday #newapt #startingoverfresh #newlife #makingitrightagain #forthebetterfuture #startingoverquotes - 1 month ago

10 Likes
0 Comments
0
#Thankyou @dinamalardaily @vaayusastra
@vaayusastracreativearts http://www.dinamalar.com/supplementary_detail.asp?id=44352&ncat=1360
#ScienceTheatre #TheatreScienceCollab #forthebetterworld #forthebetterfuture

#Thankyou @dinamalardaily @vaayusastra @vaayusastracreativearts http://www.dinamalar.com/supplementary_detail.asp?id=44352&ncat=1360 #ScienceTheatre #TheatreScienceCollab #forthebetterworld #forthebetterfuture - 1 month ago

16 Likes
0 Comments
0
#hardwork #sweat #forthebetterfuture

#hardwork #sweat #forthebetterfuture - 1 month ago

10 Likes
4 Comments
0
We will forever be your second parents baby liam jacob.. TiNong's Loves you so muchhh.. #forthebetterfuture

We will forever be your second parents baby liam jacob.. TiNong's Loves you so muchhh.. #forthebetterfuture - 1 month ago

11 Likes
0 Comments
0
Kaks ihan erilaista, silti niin samanlaista. Ollaa samalla aaltopituudella ja eletään aika samanlaista ajatusmaailmaa. Thats the reason i will know u better 🖤
Soulsister 😉🔥
.
.
.
📸Photo by: @valokuvaajajoukoposio
#soulsis #staytuned #forthebetterfuture #girlinspiration #valkea #finland #oulu #thuglife #honeybooboo

Kaks ihan erilaista, silti niin samanlaista. Ollaa samalla aaltopituudella ja eletään aika samanlaista ajatusmaailmaa. Thats the reason i will know u better 🖤 Soulsister . . . 📸Photo by: @valokuvaajajoukoposio #soulsis #staytuned #forthebetterfuture #girlinspiration #valkea #finland #oulu #thuglife #honeybooboo - 1 month ago

268 Likes
7 Comments
0
#ScienceTheatre #TheatreScienceCollab @vaayusastra @vaayusastracreativearts @iit_madras #forthebetterworld #forthebetterfuture #BreakingDownAeronautics

#ScienceTheatre #TheatreScienceCollab @vaayusastra @vaayusastracreativearts @iit_madras #forthebetterworld #forthebetterfuture #BreakingDownAeronautics - 1 month ago

23 Likes
2 Comments
0
나도 항상 집생각뿐입니다만?ㅋㅋ
나의 집은 어디에....
#hejikea75 #75년째집생각뿐 #이케아 #내방도이랬으면 #벽지는퍼플색으로 #가로수길
#forthebetterfuture

나도 항상 집생각뿐입니다만?ㅋㅋ 나의 집은 어디에.... #hejikea75 #75년째집생각뿐 #이케아 #내방도이랬으면 #벽지는퍼플색으로 #가로수길 #forthebetterfuture - 1 month ago

12 Likes
2 Comments
0
Right? 💪🏻😍
Join Arbonne with me! Link is in my bio 😁
°
°
#liveyouramazinglife #forthebetterfuture #justkeepgoing #getyourgoals #chaseyourdreams #lettiearbonne #arbonneconsultant #joinme

Right? 🏻 Join Arbonne with me! Link is in my bio ° ° #liveyouramazinglife #forthebetterfuture #justkeepgoing #getyourgoals #chaseyourdreams #lettiearbonne #arbonneconsultant #joinme - 1 month ago

6 Likes
0 Comments
0
[₳] ĐØŇ ĐI₳βŁØ sкєτcн [₳] 📏✏🎨 by me
@dondiablo

#hexagonian #dondiablofanart #dondiablo #dondiablosketch #dondiablonumberone #hexagonhq #bestdj #hexagonianindonesia #hexagonianforlife #lovedondianlo #headup #sideffects #shadeffect #heaventome #teamhexagon #futurehousemusic #future #forthebetterfuture #momentum #savealittlelove #EDM #edmworldwide #edmlife #edmrave

[₳] ĐØŇ ĐI₳βŁØ sкєτcн [₳] by me @dondiablo #hexagonian #dondiablofanart #dondiablo #dondiablosketch #dondiablonumberone #hexagonhq #bestdj #hexagonianindonesia #hexagonianforlife #lovedondianlo #headup #sideffects #shadeffect #heaventome #teamhexagon #futurehousemusic #future #forthebetterfuture #momentum #savealittlelove #EDM #edmworldwide #edmlife #edmrave - 1 month ago

72 Likes
5 Comments
0
Pluviophile. (n) a lover of rain → just kiss me in the rain, so i'll know you are not one of them. those who run for shelter. 🌧 #hopelessromantic #fearlesslove
#piapikkorart #piaforlaura #rain #rainydays #comeclean #refresh #peaceofmind #loverain #clouds #raindrops #rainyday #nature #cloudy #umbrella #pouring #doodles #puddle #humpday #relationshiptrust #forthebetterfuture #kisses

Pluviophile. (n) a lover of rain → just kiss me in the rain, so i'll know you are not one of them. those who run for shelter. 🌧 #hopelessromantic #fearlesslove #piapikkorart #piaforlaura #rain #rainydays #comeclean #refresh #peaceofmind #loverain #clouds #raindrops #rainyday #nature #cloudy #umbrella #pouring #doodles #puddle #humpday #relationshiptrust #forthebetterfuture #kisses - 2 months ago

248 Likes
2 Comments
0
FOUR HOURS SEMINAR
#mustardseed #payrollpro #humanresources 
#forthebetterfuture  #powerbankwinner #bagwinner #hakotprices

FOUR HOURS SEMINAR #mustardseed #payrollpro #humanresources #forthebetterfuture #powerbankwinner #bagwinner #hakotprices - 2 months ago

3 Likes
0 Comments
0
Oral and Maxillofacial Surgeons for RSUI Depok #oralsurgeons #comphrehensive hospital #forthebetterfuture #provideoutstandingcare

Oral and Maxillofacial Surgeons for RSUI Depok #oralsurgeons #comphrehensive hospital #forthebetterfuture #provideoutstandingcare - 2 months ago

174 Likes
50 Comments
0
Med packing strategy🤔
.
Conclusion: I need better container where I can put all supplements and Rx all in one by the day.
.
Just keep telling myself that med transition is the hardest part. I’m doing this for the better future. It’s just been very hard to wean off of one of medicine that it’s been a long nightmare.
.
If anyone struggled with cymbalta weaning off, I’d love to talk with you.
.
#packing #medicinepacking #meds #medicateddaily #medicatedlife #lifetransition #forthebetterfuture #cymbaltasucks #migraine #mypacking #medicinecontainer #mentalhealth #mentalillness #mentalhealthmatters #mentalhealthadvocate #keeptalkingmh #rubberbands #dailymeds #notalone #afspwalk #afsp

Med packing strategy🤔 . Conclusion: I need better container where I can put all supplements and Rx all in one by the day. . Just keep telling myself that med transition is the hardest part. I’m doing this for the better future. It’s just been very hard to wean off of one of medicine that it’s been a long nightmare. . If anyone struggled with cymbalta weaning off, I’d love to talk with you. . #packing #medicinepacking #meds #medicateddaily #medicatedlife #lifetransition #forthebetterfuture #cymbaltasucks #migraine #mypacking #medicinecontainer #mentalhealth #mentalillness #mentalhealthmatters #mentalhealthadvocate #keeptalkingmh #rubberbands #dailymeds #notalone #afspwalk #afsp - 2 months ago

34 Likes
8 Comments
0
Education is the passport to the future, for tomorrow belongs to those who prepare for it today.👩‍🍳 #elizabethinternational 
#elizabethinternationalhotelmanagementschool 
#culinary 
#culinarydepartment 
#doitwithlove 
#forthebetterfuture

Education is the passport to the future, for tomorrow belongs to those who prepare for it today. #elizabethinternational #elizabethinternationalhotelmanagementschool #culinary #culinarydepartment #doitwithlove #forthebetterfuture - 2 months ago

225 Likes
8 Comments
0
드디어 풀먹기 시작한 나... #싫어도먹어야하느니라 #forthebetterfuture #그래도너겟먹을수있으니 #그낭참고먹자

드디어 풀먹기 시작한 나... #싫어도먹어야하느니라 #forthebetterfuture #그래도너겟먹을수있으니 #그낭참고먹자 - 2 months ago

4 Likes
3 Comments
0
We hope everyone is having a great long weekend! .
.
.
#happylabourday #labourday2018 #labourdaylongweekend #canada #forthebetterfuture #workersrights #workerscomp #ifma #facman #facilities #facilitiesmanagement #facilitiesservices

We hope everyone is having a great long weekend! . . . #happylabourday #labourday2018 #labourdaylongweekend #canada #forthebetterfuture #workersrights #workerscomp #ifma #facman #facilities #facilitiesmanagement #facilitiesservices - 2 months ago

19 Likes
0 Comments
0
MibKarta 
#ForTheBetterFuture

MibKarta #ForTheBetterFuture - 2 months ago

3 Likes
0 Comments
0
https://tamil.yourstory.com/read/0480d2a2a5/the-young-man-who-star
@yourstory_com
#TheatreScienceCollab #ScienceOnStage #AeroscienceThroTheatre #Aeromodelling #AeronauticsForChildren #love #theatrescience #forthebetterworld #forthebetterfuture

https://tamil.yourstory.com/read/0480d2a2a5/the-young-man-who-star @yourstory_com #TheatreScienceCollab #ScienceOnStage #AeroscienceThroTheatre #Aeromodelling #AeronauticsForChildren #love #theatrescience #forthebetterworld #forthebetterfuture - 2 months ago

34 Likes
1 Comments
0
https://tamil.yourstory.com/read/0480d2a2a5/the-young-man-who-star
@yourstory_com
#TheatreScienceCollab #ScienceOnStage #AeroscienceThroTheatre #Aeromodelling #AeronauticsForChildren #love #theatrescience #forthebetterworld #forthebetterfuture

https://tamil.yourstory.com/read/0480d2a2a5/the-young-man-who-star @yourstory_com #TheatreScienceCollab #ScienceOnStage #AeroscienceThroTheatre #Aeromodelling #AeronauticsForChildren #love #theatrescience #forthebetterworld #forthebetterfuture - 2 months ago

27 Likes
1 Comments
0
❤ ❤❤ #selfreminder #teachourkids #forthebetterfuture

#selfreminder #teachourkids #forthebetterfuture - 1 year ago

26 Likes
2 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.