#flawlesskin

51,069 posts

Querés aprender a maquillar?💄
No tienes experiencia? 😅
ESTE CURSO ES PARA VOS👍

Aprenderás el ABC del maquillaje, con tecnicas sencillas y atención personalizada .
Pocos cupos para poder enseñarte al 100% 👄  Info por DM / 11 3020 8720 📲

Ph/Makeup 📸💄: @navafotografia  #glow #flawlesskin #pielbrillante #maquillajeeditorial #nudemakeup #tecnicasdemaquillaje #cursosmaquillaje #cursointensivo

Querés aprender a maquillar?💄 No tienes experiencia? 😅 ESTE CURSO ES PARA VOS👍 Aprenderás el ABC del maquillaje, con tecnicas sencillas y atención personalizada . Pocos cupos para poder enseñarte al 100% 👄 Info por DM / 11 3020 8720 📲 Ph/Makeup 📸💄: @navafotografia #glow #flawlesskin #pielbrillante #maquillajeeditorial #nudemakeup #tecnicasdemaquillaje #cursosmaquillaje #cursointensivo - 9 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Tahu tak, nak dapatkan kulit licin dan lembut ni, yang paling penting ialah kita kena pastikan kulit kita ni tak dipenuhi dengan sel-sel kulit mati dan kulit mestilah kekal lembap je sepanjang masa.
.
Sel-sel kulit mati ni akan sebabkan pori wajah tersumbat tau. Bila pori tersumbat, mula lah jerawat, blackhead, whitehead, jeragat dan sebum keluar dengan banyak. Sebab tu penting untuk kita scrub wajah sekurang-kurangnya 2 kali seminggu. Gentle Exfoliating Scrub ni merupakan scrub wajah yang tidak merosakkan struktur kulit & sgt berkesan utk melicin & m’haluskan kulit. Ia mengandungi ekstrak Mulberry Root & Alpha Arbutin utk m’cerahkan tona wajah, memudarkan parut & jeragat. Kaya dgn kandungan Olive Oil utk melembut & melembapkan kulit kering serta melindungi dari radikal bebas.
.
Lagi satu kunci utama kulit licin bak telur rebus tu ialah lembapan. Tak kisahlah apa jenis cara pun kita guna untuk beri lembapan pada kulit yang penting, jangan biar kulit jadi terlalu kering atau terlalu berminyak. Moisturiser adalah antara produk popular yang digunakan untuk kekalkan lembapan kulit
.
Ekstrak damask rose dalam Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion ni bukan sahaja memberi lembapan pada kulit ia juga bantu untuk kembalikan kelembutan kulit, mengurangkan iritasi pada kulit dan turut bantu anjalkan kembali kulit wajah kita.
.
Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 
Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 .

Sebarang pertanyaan, produk mana yang sesuai untuk jenis kulit anda? Skincare? Makeup? Supplement? Nak order? Contax sis.. Jangan tunggu lagi, cecepat .
📞Whatsapp 0124033922 / AIMI atau click link di bio INSTAGRAM @sendayutinggi.hub untuk pertanyaan dan pembelian.
sekarang! Boleh semak profail saya untuk info produk..
=============================
.
.
#sendayutinggi #skincaretips #glassskin #superhaserum #brsserum  #sendayutinggi #hervnatural #cocoacollagen #sendayutinggi #haserum  #makeup #flawlesskin #skincare #brighteningskin #sendayutinggionline #beautyskin #dealersendayutinggi  #brighteningskin #kulitcantik #glassskin #dealeronline #sendayutinggimalaysia #gentleexfoliatingscrub #rosestemcellmoisturiser #moisturiser #scrub #skincare #stclearancesale #sendayutinggi

Tahu tak, nak dapatkan kulit licin dan lembut ni, yang paling penting ialah kita kena pastikan kulit kita ni tak dipenuhi dengan sel-sel kulit mati dan kulit mestilah kekal lembap je sepanjang masa. . Sel-sel kulit mati ni akan sebabkan pori wajah tersumbat tau. Bila pori tersumbat, mula lah jerawat, blackhead, whitehead, jeragat dan sebum keluar dengan banyak. Sebab tu penting untuk kita scrub wajah sekurang-kurangnya 2 kali seminggu. Gentle Exfoliating Scrub ni merupakan scrub wajah yang tidak merosakkan struktur kulit & sgt berkesan utk melicin & m’haluskan kulit. Ia mengandungi ekstrak Mulberry Root & Alpha Arbutin utk m’cerahkan tona wajah, memudarkan parut & jeragat. Kaya dgn kandungan Olive Oil utk melembut & melembapkan kulit kering serta melindungi dari radikal bebas. . Lagi satu kunci utama kulit licin bak telur rebus tu ialah lembapan. Tak kisahlah apa jenis cara pun kita guna untuk beri lembapan pada kulit yang penting, jangan biar kulit jadi terlalu kering atau terlalu berminyak. Moisturiser adalah antara produk popular yang digunakan untuk kekalkan lembapan kulit . Ekstrak damask rose dalam Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion ni bukan sahaja memberi lembapan pada kulit ia juga bantu untuk kembalikan kelembutan kulit, mengurangkan iritasi pada kulit dan turut bantu anjalkan kembali kulit wajah kita. . Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 . Sebarang pertanyaan, produk mana yang sesuai untuk jenis kulit anda? Skincare? Makeup? Supplement? Nak order? Contax sis.. Jangan tunggu lagi, cecepat . 📞Whatsapp 0124033922 / AIMI atau click link di bio INSTAGRAM @sendayutinggi.hub untuk pertanyaan dan pembelian. sekarang! Boleh semak profail saya untuk info produk.. ============================= . . #sendayutinggi #skincaretips #glassskin #superhaserum #brsserum #sendayutinggi #hervnatural #cocoacollagen #sendayutinggi #haserum #makeup #flawlesskin #skincare #brighteningskin #sendayutinggionline #beautyskin #dealersendayutinggi #brighteningskin #kulitcantik #glassskin #dealeronline #sendayutinggimalaysia #gentleexfoliatingscrub #rosestemcellmoisturiser #moisturiser #scrub #skincare #stclearancesale #sendayutinggi - 40 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Discover luminous skin with this fragance blend of peach nectar, coconut milk and creamy musks. #LALICIOUS #blounge  #LALICIOUSla #skincare#beauty 
#igbeauty #instabeauty#skincare #healthyskin
#moisturize#hydrate #flawlesskin #glowingskin
#madeinusa #luxurious#beautyessentials #CoconutOil
#MarulaOil #MacadamiaNutOil#bodyscrub

Discover luminous skin with this fragance blend of peach nectar, coconut milk and creamy musks. #LALICIOUS #blounge #LALICIOUSla #skincare #beauty #igbeauty #instabeauty #skincare #healthyskin #moisturize #hydrate #flawlesskin #glowingskin #madeinusa #luxurious #beautyessentials #CoconutOil #MarulaOil #MacadamiaNutOil #bodyscrub - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
My perfect skincare travel companion ❤ Took my #EucerinLatvia Hyaluron-Filler Vitamin C serum with me to Paris 👌🏻 Apart from all the great qualities this product has - it is also travel (carry on) friendly 🧳 It did such a great job taking care of my tired skin - long travel days and airplanes always take a bit of a toll on my skin 🥴 
#ad #eucerin #vitamincbooster #vitamincserum #VitCpower
:::
Mans perfektais sejas kopšanas ceļojuma biedrs ❤ Ceļojumā uz Parīzi paņēmu līdzi #EucerinLatvia Hyaluron-Filler C Vitamīna serumu 👌🏻 Papildus lieliskajām kopjošajām īpašībām šis produkts ir arī ideāli piemērots ceļojumiem, jo tam ir kompakts iepakojums un tas ietilpst arī rokas bagāžā🧳 Serums ļoti labi parūpējās par manu nogurušo sejas ādu, jo gari pārbraukumi, lidojumi u.c. vienmēr negatīvi ietekmē manu ādas stāvokli 🥴 
#apmaksātasadarbība

My perfect skincare travel companion ❤ Took my #EucerinLatvia Hyaluron-Filler Vitamin C serum with me to Paris 👌🏻 Apart from all the great qualities this product has - it is also travel (carry on) friendly 🧳 It did such a great job taking care of my tired skin - long travel days and airplanes always take a bit of a toll on my skin 🥴 #ad #eucerin #vitamincbooster #vitamincserum #VitCpower ::: Mans perfektais sejas kopšanas ceļojuma biedrs ❤ Ceļojumā uz Parīzi paņēmu līdzi #EucerinLatvia Hyaluron-Filler C Vitamīna serumu 👌🏻 Papildus lieliskajām kopjošajām īpašībām šis produkts ir arī ideāli piemērots ceļojumiem, jo tam ir kompakts iepakojums un tas ietilpst arī rokas bagāžā🧳 Serums ļoti labi parūpējās par manu nogurušo sejas ādu, jo gari pārbraukumi, lidojumi u.c. vienmēr negatīvi ietekmē manu ādas stāvokli 🥴 #apmaksātasadarbība - 2 hours ago

201 Likes
5 Comments
0
What!! Sagging Breasts? .
We all know that our breasts are constantly changing. Whether we are pregnant, breastfeeding, gaining weight or losing weight or just not exercising.
. 
So, we have created a special formula to help to firm your breast and tighten the skin. .
Hanya 2 kali sapuan MEKAR™ setiap hari untuk dapatkan firmed breast. MEKAR™ by JTT dijamin selamat, dijamin oleh pakar kesihatan dengan rumusan natural untuk bantu ladies or mommies.
.
Tak nak Mekar kan your breast ke? Dm sekarang tau :)
.
.
#JAMUTUNTEJA  #jamutuntejasarawak #jamutuntejasibu #jamutuntejakuching #jamutuntejabintulu #jamutuntejamiri #jamutuntejalimbang #jamutuntejabrunei #jamutuntejasabah #jamutunteja_hq  #health #fitness #weightloss #flawlesskin #kuching #sibu #brunei #limbang #milkbooster #energybooster #pontianak #jtteamsarawak #jttteamjue #ginsengherbalsoapbyjtt #ginsengherbalsoapsarawak #ginsengherbalsoapsabah #ginsengherbalsoapbrunei #feminineherbalwashbyjtt #mekarbyjtt

What!! Sagging Breasts? . We all know that our breasts are constantly changing. Whether we are pregnant, breastfeeding, gaining weight or losing weight or just not exercising. . So, we have created a special formula to help to firm your breast and tighten the skin. . Hanya 2 kali sapuan MEKAR™ setiap hari untuk dapatkan firmed breast. MEKAR™ by JTT dijamin selamat, dijamin oleh pakar kesihatan dengan rumusan natural untuk bantu ladies or mommies. . Tak nak Mekar kan your breast ke? Dm sekarang tau :) . . #JAMUTUNTEJA #jamutuntejasarawak #jamutuntejasibu #jamutuntejakuching #jamutuntejabintulu #jamutuntejamiri #jamutuntejalimbang #jamutuntejabrunei #jamutuntejasabah #jamutunteja_hq #health #fitness #weightloss #flawlesskin #kuching #sibu #brunei #limbang #milkbooster #energybooster #pontianak #jtteamsarawak #jttteamjue #ginsengherbalsoapbyjtt #ginsengherbalsoapsarawak #ginsengherbalsoapsabah #ginsengherbalsoapbrunei #feminineherbalwashbyjtt #mekarbyjtt - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
#synergytherm #thermalwater  #beautyessentials #beauty #apatermala #apatermalabailefelix #facemist #makeupsettingspray #new #thermalspringwater #nourishyourskin #skinfood #complexion #flawlesskin #bailefelix  #purity #beach #beachessentials #skincare #skincareproducts #beauty #lotus #summermusthave www.synergytherm.com

#synergytherm #thermalwater #beautyessentials #beauty #apatermala #apatermalabailefelix #facemist #makeupsettingspray #new #thermalspringwater #nourishyourskin #skinfood #complexion #flawlesskin #bailefelix #purity #beach #beachessentials #skincare #skincareproducts #beauty #lotus #summermusthave www.synergytherm.com - 7 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
You guys yg nak skin cantik,putih & flawless wajib grab produk2 dari Shalicious...watsapp kami 
di 012-3710707 agent sah from Shalicious.
👑 Agent Shalicious HQ - Kota Damansara
🛍 Beauty Secret . Mixberry . C-Shine Skincare .  FD 20g . Glowee Oat . BB Cushion 🌎 FB : shalicious2u_kota damansara
📷 IG : shalicious2u
📮 Postage everyday
📦 COD : Kota Damansara,TTDI,Sg Buloh,  Kelana Jaya & Damansara Damai
📲 WhatsApp/sms 012-3710707

#nakputih #supplementputihgebu #flawlesskincare #gloweeoat #gloweeoatshalicious #shalicious #mixberry #mixberryshalicious #flawlesskin #supplementviral #supplementputih #beautysecret #beautysecretshalicious #cshine #cshineskincare #shaliciousmixberry #shaliciousbeautysecret #shaliciouscshine #bbxshalicious

You guys yg nak skin cantik,putih & flawless wajib grab produk2 dari Shalicious...watsapp kami di 012-3710707 agent sah from Shalicious. 👑 Agent Shalicious HQ - Kota Damansara 🛍 Beauty Secret . Mixberry . C-Shine Skincare . FD 20g . Glowee Oat . BB Cushion 🌎 FB : shalicious2u_kota damansara 📷 IG : shalicious2u 📮 Postage everyday 📦 COD : Kota Damansara,TTDI,Sg Buloh, Kelana Jaya & Damansara Damai 📲 WhatsApp/sms 012-3710707 #nakputih #supplementputihgebu #flawlesskincare #gloweeoat #gloweeoatshalicious #shalicious #mixberry #mixberryshalicious #flawlesskin #supplementviral #supplementputih #beautysecret #beautysecretshalicious #cshine #cshineskincare #shaliciousmixberry #shaliciousbeautysecret #shaliciouscshine #bbxshalicious - 7 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Werbung ✨ Für diesen sommerlichen Look habe ich die nachfolgenden Produkte von @artdeco_cosmetics benutzt 🧡. 1. Moisturizing Skin Tint
2. Perfect Teint Concealer
3. Eyeshadow N• 22
4. Eyeshadow N• 532
5. Angel Eyes Mascara 
6. Bronzing Powder Compact
7. 3 in 1 Make-up Fixing Spary
8. Hydra Care Lipstick N• 30 
#artdeco #makeuptutorial #artdecobeauties #artdecocosmetics #summermakeup #makeupjunkie #makeuplover #flawlesskin #makeuplook

Werbung ✨ Für diesen sommerlichen Look habe ich die nachfolgenden Produkte von @artdeco_cosmetics benutzt 🧡. 1. Moisturizing Skin Tint 2. Perfect Teint Concealer 3. Eyeshadow N• 22 4. Eyeshadow N• 532 5. Angel Eyes Mascara 6. Bronzing Powder Compact 7. 3 in 1 Make-up Fixing Spary 8. Hydra Care Lipstick N• 30 #artdeco #makeuptutorial #artdecobeauties #artdecocosmetics #summermakeup #makeupjunkie #makeuplover #flawlesskin #makeuplook - 7 hours ago

102 Likes
33 Comments
0
Yang penting kena konsisten & disiplin ok guys...if consume Mixberry...tp tak konsisten & tak disiplin...mcm mana nk dpt/nampak perubahan ☺️...so...kena berazam & konsisten + disiplin...in sha allah nampak perubahan 🥰.
. . .
You guys yg nak skin cantik,putih & flawless wajib grab produk2 dari Shalicious...watsapp kami 
di 012-3710707 agent sah from Shalicious.
👑 Agent Shalicious HQ - Kota Damansara
🛍 Beauty Secret . Mixberry . C-Shine Skincare .  FD 20g . Glowee Oat . BB Cushion 🌎 FB : shalicious2u_kota damansara
📷 IG : shalicious2u
📮 Postage everyday
📦 COD : Kota Damansara,TTDI,Sg Buloh,  Kelana Jaya & Damansara Damai
📲 WhatsApp/sms 012-3710707

#nakputih #supplementputihgebu #flawlesskincare #gloweeoat #gloweeoatshalicious #shalicious #mixberry #mixberryshalicious #flawlesskin #supplementviral #supplementputih #beautysecret #beautysecretshalicious #cshine #cshineskincare #shaliciousmixberry #shaliciousbeautysecret #shaliciouscshine #bbxshalicious

Yang penting kena konsisten & disiplin ok guys...if consume Mixberry...tp tak konsisten & tak disiplin...mcm mana nk dpt/nampak perubahan ☺️...so...kena berazam & konsisten + disiplin...in sha allah nampak perubahan 🥰. . . . You guys yg nak skin cantik,putih & flawless wajib grab produk2 dari Shalicious...watsapp kami di 012-3710707 agent sah from Shalicious. 👑 Agent Shalicious HQ - Kota Damansara 🛍 Beauty Secret . Mixberry . C-Shine Skincare . FD 20g . Glowee Oat . BB Cushion 🌎 FB : shalicious2u_kota damansara 📷 IG : shalicious2u 📮 Postage everyday 📦 COD : Kota Damansara,TTDI,Sg Buloh, Kelana Jaya & Damansara Damai 📲 WhatsApp/sms 012-3710707 #nakputih #supplementputihgebu #flawlesskincare #gloweeoat #gloweeoatshalicious #shalicious #mixberry #mixberryshalicious #flawlesskin #supplementviral #supplementputih #beautysecret #beautysecretshalicious #cshine #cshineskincare #shaliciousmixberry #shaliciousbeautysecret #shaliciouscshine #bbxshalicious - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Pin! Pin! 🚗⠀
⠀
Bagi sesiapa yg ada masalah jerawat tu meh Cuba combo anti jerawat ni🙈⠀
⠀
Memang x nyesal la pakai Mylara ni sbb jerawat pon dah tak berani nak tumbuh tau🙊⠀
⠀
#mylaraskincare⠀
#antijerawat⠀
#flawlesskin

Pin! Pin! 🚗⠀ ⠀ Bagi sesiapa yg ada masalah jerawat tu meh Cuba combo anti jerawat ni🙈⠀ ⠀ Memang x nyesal la pakai Mylara ni sbb jerawat pon dah tak berani nak tumbuh tau🙊⠀ ⠀ #mylaraskincare#antijerawat#flawlesskin - 7 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
You guys yg nak skin cantik,putih & flawless wajib grab produk2 dari Shalicious...watsapp kami 
di 012-3710707 agent sah from Shalicious.
👑 Agent Shalicious HQ - Kota Damansara
🛍 Beauty Secret . Mixberry . C-Shine Skincare .  FD 20g . Glowee Oat . BB Cushion 🌎 FB : shalicious2u_kota damansara
📷 IG : shalicious2u
📮 Postage everyday
📦 COD : Kota Damansara,TTDI,Sg Buloh,  Kelana Jaya & Damansara Damai
📲 WhatsApp/sms 012-3710707

#nakputih #supplementputihgebu #flawlesskincare #gloweeoat #gloweeoatshalicious #shalicious #mixberry #mixberryshalicious #flawlesskin #supplementviral #supplementputih #beautysecret #beautysecretshalicious #cshine #cshineskincare #shaliciousmixberry #shaliciousbeautysecret #shaliciouscshine #bbxshalicious

You guys yg nak skin cantik,putih & flawless wajib grab produk2 dari Shalicious...watsapp kami di 012-3710707 agent sah from Shalicious. 👑 Agent Shalicious HQ - Kota Damansara 🛍 Beauty Secret . Mixberry . C-Shine Skincare . FD 20g . Glowee Oat . BB Cushion 🌎 FB : shalicious2u_kota damansara 📷 IG : shalicious2u 📮 Postage everyday 📦 COD : Kota Damansara,TTDI,Sg Buloh, Kelana Jaya & Damansara Damai 📲 WhatsApp/sms 012-3710707 #nakputih #supplementputihgebu #flawlesskincare #gloweeoat #gloweeoatshalicious #shalicious #mixberry #mixberryshalicious #flawlesskin #supplementviral #supplementputih #beautysecret #beautysecretshalicious #cshine #cshineskincare #shaliciousmixberry #shaliciousbeautysecret #shaliciouscshine #bbxshalicious - 7 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Do you want to use glutathione supplements so bad but you dont like injections💉 or drugs 💊, laser white glutathione powder dietary supplements gat you. .
Laser White Glutathione contains amino acids in abundance. The best part about this antioxidant is that it is very safe and doesn’t have any free radicals or toxins that could ruin your skin. In fact, it helps in cleansing your skinand removing all impurities and allows you to achieve a brighter complexion. With this, you can expect your hyperpigmentation levels to reduce. It helps in the activation of enzymes that play an important role in the removal of toxins.
.
.
Available for purchase 
Price 16,000NGN 
We deliver worldwide 
No payment on delivery ❌ .
. .
#bbnaija #laserwhite #glutathione #glutathioneinjection #gluthatione #glutathionepowder #whiteninginjection #vitaminc #vitamincserum #flawlesskin #tmd_skincare #thailandskincare

Do you want to use glutathione supplements so bad but you dont like injections💉 or drugs 💊, laser white glutathione powder dietary supplements gat you. . Laser White Glutathione contains amino acids in abundance. The best part about this antioxidant is that it is very safe and doesn’t have any free radicals or toxins that could ruin your skin. In fact, it helps in cleansing your skinand removing all impurities and allows you to achieve a brighter complexion. With this, you can expect your hyperpigmentation levels to reduce. It helps in the activation of enzymes that play an important role in the removal of toxins. . . Available for purchase Price 16,000NGN We deliver worldwide No payment on delivery ❌ . . . #bbnaija #laserwhite #glutathione #glutathioneinjection #gluthatione #glutathionepowder #whiteninginjection #vitaminc #vitamincserum #flawlesskin #tmd_skincare #thailandskincare - 8 hours ago

12 Likes
2 Comments
0
Super resultaat behaald met de AcnePorgam+DermapenIntense kuur. . #imageskincare #flawlesskin#acne#pigment#comedones #rimpels#antiaging #botox#fillers #lipfillers #skin#skincare#skintherapy#huid#huidtherapie#whiteheads #blackheadremoval #microneedling #dermapen #couperose#rosacea#acne#beauty beautysalon#hoofddorp#heemstede#haarlem #haarlemmermeer#volg

Super resultaat behaald met de AcnePorgam+DermapenIntense kuur. . #imageskincare #flawlesskin #acne #pigment #comedones #rimpels #antiaging #botox #fillers #lipfillers #skin #skincare #skintherapy #huid #huidtherapie #whiteheads #blackheadremoval #microneedling #dermapen #couperose #rosacea #acne #beauty beautysalon#hoofddorp #heemstede #haarlem #haarlemmermeer #volg - 9 hours ago

18 Likes
0 Comments
0
Colour Play at its best🎨💜
Happy girls are the Prettiest 🙌🏻💫
#makeupbypoojagosain #luvthelook #makeupartists #mumbaimakeupartists #delhimameupartists #makeupbloggers #internationalmakeupartists #makeupismypassion #lifeofamua #makeupenthusiasts #muasfeaturing #flawlesskin #sleekhair #glowingandhow 
Hair : @mohd_ali_hairstyles

Colour Play at its best🎨💜 Happy girls are the Prettiest 🙌🏻💫 #makeupbypoojagosain #luvthelook #makeupartists #mumbaimakeupartists #delhimameupartists #makeupbloggers #internationalmakeupartists #makeupismypassion #lifeofamua #makeupenthusiasts #muasfeaturing #flawlesskin #sleekhair #glowingandhow Hair : @mohd_ali_hairstyles - 9 hours ago

31 Likes
1 Comments
0
Different stages of skin glow 
Won't you rather join our glow gang today .
Send a DM to book an appointment with us .
You Deserve all that glow and bright skin today 
#Borinacares
#skinglow
#flawlesskin 
#creamsthatgivesgoodresults 
#tuesalesindiamfam
#thursgllowss

Different stages of skin glow Won't you rather join our glow gang today . Send a DM to book an appointment with us . You Deserve all that glow and bright skin today #Borinacares #skinglow #flawlesskin #creamsthatgivesgoodresults #tuesalesindiamfam #thursgllowss - 9 hours ago

115 Likes
23 Comments
0
Party Makeup for this stunner🎨💄
#makeupbypoojagosain #luvthelook #makeupartists #mumbaimakeupartists #delhimameupartists #makeupismypassion #lifeofamua #makeupenthusiasts #muasfeaturing #flawlesskin #sleekhair #glowingandhow 
Hair : @mohd_ali_hairstyles

Party Makeup for this stunner🎨💄 #makeupbypoojagosain #luvthelook #makeupartists #mumbaimakeupartists #delhimameupartists #makeupismypassion #lifeofamua #makeupenthusiasts #muasfeaturing #flawlesskin #sleekhair #glowingandhow Hair : @mohd_ali_hairstyles - 10 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
U asked and I listened....Promo have been extended for another 1week💃💃💃💃....take advantage of it ... .  #skincarenigeria  #lagosskincare  #promo#skinglow #marktdaytues #salestuesday #asaba #flawlesskin

U asked and I listened....Promo have been extended for another 1week💃💃💃💃....take advantage of it ... . #skincarenigeria #lagosskincare #promo #skinglow #marktdaytues #salestuesday #asaba #flawlesskin - 10 hours ago

582 Likes
2 Comments
0
Beberapa hari lagi nak umum pemenang bertuah .. Siap yang belum join tu still ada masa nak join.. tuah ayam nampak di kaki, tuah anda siapa yang tahu kan 😊😊
.
.
 Nak join? just scroll posting gambar ini yang bertarikh 3 Ogos.. lepas tu follow, like & tag ! senang saja tau.. ajak kawan sekali join:) .
.
#JAMUTUNTEJA  #jamutuntejasarawak #jamutuntejasibu #jamutuntejakuching #jamutuntejabintulu #jamutuntejamiri #jamutuntejalimbang #jamutuntejabrunei #jamutuntejasabah #jamutunteja_hq  #health #fitness #weightloss #flawlesskin #kuching #sibu #brunei #limbang #milkbooster #energybooster #pontianak #jtteamsarawak #jttteamjue #ginsengherbalsoapbyjtt #ginsengherbalsoapsarawak #ginsengherbalsoapsabah #ginsengherbalsoapbrunei #feminineherbalwashbyjtt #mekarbyjtt

Beberapa hari lagi nak umum pemenang bertuah .. Siap yang belum join tu still ada masa nak join.. tuah ayam nampak di kaki, tuah anda siapa yang tahu kan 😊😊 . . Nak join? just scroll posting gambar ini yang bertarikh 3 Ogos.. lepas tu follow, like & tag ! senang saja tau.. ajak kawan sekali join:) . . #JAMUTUNTEJA #jamutuntejasarawak #jamutuntejasibu #jamutuntejakuching #jamutuntejabintulu #jamutuntejamiri #jamutuntejalimbang #jamutuntejabrunei #jamutuntejasabah #jamutunteja_hq #health #fitness #weightloss #flawlesskin #kuching #sibu #brunei #limbang #milkbooster #energybooster #pontianak #jtteamsarawak #jttteamjue #ginsengherbalsoapbyjtt #ginsengherbalsoapsarawak #ginsengherbalsoapsabah #ginsengherbalsoapbrunei #feminineherbalwashbyjtt #mekarbyjtt - 15 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Lailllaiiii laiiii.....stok masih ada ! Hot gila softener ni😘😘😘 🎈MARYKAY MOISTURE RENEWING SOFTENER TIMEWISE

Dalam Mary Kay skincare regime, kita panggil Toner sebagai Softener. Di US, mana-mana produk yang tinggi kandungan alcohol akan dipanggil Toner. Tapi Mary Kay punya sangat rendah kandungan cosmetic alcoholnya, sebab tu kita panggil Softener.

APA KELEBIHAN SOFTENER NI?

1. Bantu kurangkan keketaraan pori
2. Kulit berasa lebih lembut, subur, halus and licin gila
3. Bagi kelembapan cepat and tahan lama kat kulit. Bila kulit hidrat, dia tak kering. Bila tak kering, susah nak nampak kedut so nampak muda dari umur sebenar.
4. Pastikan kulit ready untuk apa-apa next skin item yg ada age-fighting function. 
5. Percepatkan hasil yang you nak!

Berminat nak dapatkan softener pengganti toner ni?? www.wasap.my/0166335794

#softener #penggantitoner #lebihluarbiasa #bestresult #sebelummakeup #flawlesskin #smoothskin #atulbeautyconsultant #marykayMalaysia #marykaypahang #sayajual #sayagunaAtulMk

Lailllaiiii laiiii.....stok masih ada ! Hot gila softener ni😘😘😘 🎈MARYKAY MOISTURE RENEWING SOFTENER TIMEWISE Dalam Mary Kay skincare regime, kita panggil Toner sebagai Softener. Di US, mana-mana produk yang tinggi kandungan alcohol akan dipanggil Toner. Tapi Mary Kay punya sangat rendah kandungan cosmetic alcoholnya, sebab tu kita panggil Softener. APA KELEBIHAN SOFTENER NI? 1. Bantu kurangkan keketaraan pori 2. Kulit berasa lebih lembut, subur, halus and licin gila 3. Bagi kelembapan cepat and tahan lama kat kulit. Bila kulit hidrat, dia tak kering. Bila tak kering, susah nak nampak kedut so nampak muda dari umur sebenar. 4. Pastikan kulit ready untuk apa-apa next skin item yg ada age-fighting function. 5. Percepatkan hasil yang you nak! Berminat nak dapatkan softener pengganti toner ni?? www.wasap.my/0166335794 #softener #penggantitoner #lebihluarbiasa #bestresult #sebelummakeup #flawlesskin #smoothskin #atulbeautyconsultant #marykayMalaysia #marykaypahang #sayajual #sayagunaAtulMk - 15 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Hai babe!! Nk skin cerah sihat  x korang must try hellobabes...best ever kesan seawal sekotak if konsisten lg la best result 
if nk oder tkan link bio sis yaa 
Hrni on cod mcm biasa 
#codareakl 
#hellobabeskl 
#glowing
#flawlesskin

Hai babe!! Nk skin cerah sihat x korang must try hellobabes...best ever kesan seawal sekotak if konsisten lg la best result if nk oder tkan link bio sis yaa Hrni on cod mcm biasa #codareakl #hellobabeskl #glowing #flawlesskin - 16 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
load more posts
2019 - © Deskgram. All rights reserved.