#fattahamin

976,509 posts

Rm90 sm TERMASUK POs/ SS PLZ ADD RM10 .
1 SET CADAR 6 in 1
2 sarung bantal tidur
2 sarung bantal golek 
1 comforter tebal ( selimut / toto ) 
MATERIAL : cotton 
1 cadar fit king / queen ( DUA2 size masuk. CUMA QUEEN KENA SELIT SKIT DEKAT TILAM )

Oder : 01592087745 ( atau tekan link biru di profile ) ⛔️ #cadargebu #cadarviral #sayajualmurah #pemborongcadarmurah 
#fazura #fattahamin #neelofa #neelofaxfashionvalet #neelofahijab #homedeco #decomalaysia #pemborongmurah #kelantan #kotabharu #ketereh #koklanas #politeknikkoklanas #melaka #johor #brunei #sabah #sarawak #decomurah

Rm90 sm TERMASUK POs/ SS PLZ ADD RM10 . 1 SET CADAR 6 in 1 2 sarung bantal tidur 2 sarung bantal golek 1 comforter tebal ( selimut / toto ) MATERIAL : cotton 1 cadar fit king / queen ( DUA2 size masuk. CUMA QUEEN KENA SELIT SKIT DEKAT TILAM ) Oder : 01592087745 ( atau tekan link biru di profile ) #cadargebu #cadarviral #sayajualmurah #pemborongcadarmurah #fazura #fattahamin #neelofa #neelofaxfashionvalet #neelofahijab #homedeco #decomalaysia #pemborongmurah #kelantan #kotabharu #ketereh #koklanas #politeknikkoklanas #melaka #johor #brunei #sabah #sarawak #decomurah - 44 seconds ago

2 Likes
0 Comments
0
Alamak cane ni ? Lengan dah besar 🤣🤣
.
.
TAG MEMBER KORANG YANG TAKUT JARUM !  LAGI2 YANG LELAKI 🤣🤣 👇👇👇
.
.
Korang tengah cari cap murah2 ? Kualiti macam ori ?korang Boleh follow ig @gheboo.garage ! Banyak design2 menarik ! Yang penting buckethats pun ada ! 🤩🤩 rambang mata beb ! .
.#fattahamin #malaysiaigers #himpunanbahanlawak #takutjarum #abangsado #alamakviral #lawakking #lawakkerder

Alamak cane ni ? Lengan dah besar 🤣🤣 . . TAG MEMBER KORANG YANG TAKUT JARUM ! LAGI2 YANG LELAKI 🤣🤣 . . Korang tengah cari cap murah2 ? Kualiti macam ori ?korang Boleh follow ig @gheboo.garage ! Banyak design2 menarik ! Yang penting buckethats pun ada ! 🤩🤩 rambang mata beb ! . .#fattahamin #malaysiaigers #himpunanbahanlawak #takutjarum #abangsado #alamakviral #lawakking #lawakkerder - 1 minute ago

1 Likes
0 Comments
0
Hari ni last day untuk sales raya bergaya tau.
.
Jadi kena cecepat grab sebelum harga kembali ke asal.. 😁

Hari ni last day untuk sales raya bergaya tau. . Jadi kena cecepat grab sebelum harga kembali ke asal.. - 6 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
Edit sikit, sorry tak pandai edit lah 😭
📷 ig #fattahaminz 
#nature #style #igers #fattahamin #actor #superstar #greatdrama #greatactor #dramanews #model #actors #instadrama #menwithclass #ceterahatidiya

Edit sikit, sorry tak pandai edit lah ig #fattahaminz #nature #style #igers #fattahamin #actor #superstar #greatdrama #greatactor #dramanews #model #actors #instadrama #menwithclass #ceterahatidiya - 21 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR -->
.
.
💸 RM25 EXCL POSTAGE 
COLOR :  CREAM / BROWN 
STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA
.
.
 #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia

SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR --> . . RM25 EXCL POSTAGE COLOR : CREAM / BROWN STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA . . #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia - 21 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR -->
.
.
💸 RM17 EXCL POSTAGE 
COLOR :  PINK / BLUE / RED / GREY
STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA
.
.
 #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia

SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR --> . . RM17 EXCL POSTAGE COLOR : PINK / BLUE / RED / GREY STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA . . #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia - 22 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR -->
.
.
💸 RM22 EXCL POSTAGE 
COLOR :  BLACK / SILVER / WINE RED
STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA
.
.
 #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia

SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR --> . . RM22 EXCL POSTAGE COLOR : BLACK / SILVER / WINE RED STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA . . #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia - 23 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Awwww selesanya pakai inner snowcap ni. 😍
Dah la tak sakit telinga, pakai lama pun tak sakit kepala. Kain pulak lembut je bila pakai tak rasa panas langsung! Memang ajaib 😵
.
.
.
Inner snowcap yang wajib korang ada. Usah risau lagi jika anda selalu pakai inner yang tak selesa, sebab kami adalah jawapan kepada masalah anda 👍🏻 .
.
.
Sekarang anda tak perlu ragu2 dan risau sakit kepala jika pakai inner snowcap dalam jangka masa yang lama malah anda pasti akan berasa selesa. 💃
.
.
.
 WhatsApp kami segera utk dapat kan inner snowcap kami ini 0199403425 💃
.
.
.
#sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcappalingselesa #innerwarda #innersnowcapberhantu #setelahterlafaznyaakad #cikreencikngokngekraya #wanitaterakhirbyfattahamin #wanitaterindah #bukancintaaku #neelofa #fazura #adamcempaka #pujaanhatikandaraya #fattzura #fattahamin #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik
#innerviral
#anaktudung 
#anaktudungmurah
#innertudung
#jilbab
#scarfmurah
#scarfcantik
#innersnowcapmalaysia
#innersnowcapneelofa
#turban
#naelofarhijab

Awwww selesanya pakai inner snowcap ni. Dah la tak sakit telinga, pakai lama pun tak sakit kepala. Kain pulak lembut je bila pakai tak rasa panas langsung! Memang ajaib . . . Inner snowcap yang wajib korang ada. Usah risau lagi jika anda selalu pakai inner yang tak selesa, sebab kami adalah jawapan kepada masalah anda 🏻 . . . Sekarang anda tak perlu ragu2 dan risau sakit kepala jika pakai inner snowcap dalam jangka masa yang lama malah anda pasti akan berasa selesa. . . . WhatsApp kami segera utk dapat kan inner snowcap kami ini 0199403425 . . . #sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcappalingselesa #innerwarda #innersnowcapberhantu #setelahterlafaznyaakad #cikreencikngokngekraya #wanitaterakhirbyfattahamin #wanitaterindah #bukancintaaku #neelofa #fazura #adamcempaka #pujaanhatikandaraya #fattzura #fattahamin #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #innerviral #anaktudung #anaktudungmurah #innertudung #jilbab #scarfmurah #scarfcantik #innersnowcapmalaysia #innersnowcapneelofa #turban #naelofarhijab - 36 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Awwww selesanya pakai inner snowcap ni. 😍
Dah la tak sakit telinga, pakai lama pun tak sakit kepala. Kain pulak lembut je bila pakai tak rasa panas langsung! Memang ajaib 😵
.
.
.
Inner snowcap yang wajib korang ada. Usah risau lagi jika anda selalu pakai inner yang tak selesa, sebab kami adalah jawapan kepada masalah anda 👍🏻 .
.
.
Sekarang anda tak perlu ragu2 dan risau sakit kepala jika pakai inner snowcap dalam jangka masa yang lama malah anda pasti akan berasa selesa. 💃
.
.
.
 WhatsApp kami segera utk dapat kan inner snowcap kami ini 0199403425 💃
.
.
.
#sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcappalingselesa #innerwarda #innersnowcapberhantu #setelahterlafaznyaakad #cikreencikngokngekraya #wanitaterakhirbyfattahamin #wanitaterindah #bukancintaaku #neelofa #fazura #adamcempaka #pujaanhatikandaraya #fattzura #fattahamin #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik
#innerviral
#anaktudung 
#anaktudungmurah
#innertudung
#jilbab
#scarfmurah
#scarfcantik
#innersnowcapmalaysia
#innersnowcapneelofa
#turban
#naelofarhijab

Awwww selesanya pakai inner snowcap ni. Dah la tak sakit telinga, pakai lama pun tak sakit kepala. Kain pulak lembut je bila pakai tak rasa panas langsung! Memang ajaib . . . Inner snowcap yang wajib korang ada. Usah risau lagi jika anda selalu pakai inner yang tak selesa, sebab kami adalah jawapan kepada masalah anda 🏻 . . . Sekarang anda tak perlu ragu2 dan risau sakit kepala jika pakai inner snowcap dalam jangka masa yang lama malah anda pasti akan berasa selesa. . . . WhatsApp kami segera utk dapat kan inner snowcap kami ini 0199403425 . . . #sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcappalingselesa #innerwarda #innersnowcapberhantu #setelahterlafaznyaakad #cikreencikngokngekraya #wanitaterakhirbyfattahamin #wanitaterindah #bukancintaaku #neelofa #fazura #adamcempaka #pujaanhatikandaraya #fattzura #fattahamin #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #innerviral #anaktudung #anaktudungmurah #innertudung #jilbab #scarfmurah #scarfcantik #innersnowcapmalaysia #innersnowcapneelofa #turban #naelofarhijab - 36 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Awwww selesanya pakai inner snowcap ni. 😍
Dah la tak sakit telinga, pakai lama pun tak sakit kepala. Kain pulak lembut je bila pakai tak rasa panas langsung! Memang ajaib 😵
.
.
.
Inner snowcap yang wajib korang ada. Usah risau lagi jika anda selalu pakai inner yang tak selesa, sebab kami adalah jawapan kepada masalah anda 👍🏻 .
.
.
Sekarang anda tak perlu ragu2 dan risau sakit kepala jika pakai inner snowcap dalam jangka masa yang lama malah anda pasti akan berasa selesa. 💃
.
.
.
 WhatsApp kami segera utk dapat kan inner snowcap kami ini 0199403425 💃
.
.
.
#sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcappalingselesa #innerwarda #innersnowcapberhantu #setelahterlafaznyaakad #cikreencikngokngekraya #wanitaterakhirbyfattahamin #wanitaterindah #bukancintaaku #neelofa #fazura #adamcempaka #pujaanhatikandaraya #fattzura #fattahamin #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik
#innerviral
#anaktudung 
#anaktudungmurah
#innertudung
#jilbab
#scarfmurah
#scarfcantik
#innersnowcapmalaysia
#innersnowcapneelofa
#turban
#naelofarhijab

Awwww selesanya pakai inner snowcap ni. Dah la tak sakit telinga, pakai lama pun tak sakit kepala. Kain pulak lembut je bila pakai tak rasa panas langsung! Memang ajaib . . . Inner snowcap yang wajib korang ada. Usah risau lagi jika anda selalu pakai inner yang tak selesa, sebab kami adalah jawapan kepada masalah anda 🏻 . . . Sekarang anda tak perlu ragu2 dan risau sakit kepala jika pakai inner snowcap dalam jangka masa yang lama malah anda pasti akan berasa selesa. . . . WhatsApp kami segera utk dapat kan inner snowcap kami ini 0199403425 . . . #sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcappalingselesa #innerwarda #innersnowcapberhantu #setelahterlafaznyaakad #cikreencikngokngekraya #wanitaterakhirbyfattahamin #wanitaterindah #bukancintaaku #neelofa #fazura #adamcempaka #pujaanhatikandaraya #fattzura #fattahamin #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #innerviral #anaktudung #anaktudungmurah #innertudung #jilbab #scarfmurah #scarfcantik #innersnowcapmalaysia #innersnowcapneelofa #turban #naelofarhijab - 37 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
🌍
Seorang kanak-kanak lelaki maut selepas seluarnya tersangkut pada susur tangan eskalator di sebuah pusat membeli-belah di Ranchi, Timur India.

Menurut laporan portal dailymail.co.uk, kanak-kanak berusia 12 tahun itu dilihat bermain-main dengan susur tangan eskalator itu menggunakan badannya sebelum kejadian ngeri itu berlaku.

Rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan remaja itu seperti sengaja menekan anggota badan pada susur tangan eskalator ketika ia sedang beroperasi.

Beberapa minit kemudian, seluarnya tersangkut pada susur tangan eskalator dan tubuhnya kemudian ditarik bersama eskalator yang masih bergerak.

Mangsa cuba berpaut pada susur tangan namun kelajuan eskalator itu menyebabkan badannya hilang keseimbangan lalu terjatuh dari ketinggian 15 meter (50 kaki).
.
Pengunjung yang berada di tempat kejadian cuba menyelamatkan mangsa, namun gagal.

Menurut peraturan ditetapkan kerajaan India, semua pusat membeli-belah perlu mempunyai jaring keselamatan bagi mengelakkan kejadian seumpama ini berlaku. - Astro Awani

Follow @besdunia
4 more Shocked news 💥
.
.

🌍 Seorang kanak-kanak lelaki maut selepas seluarnya tersangkut pada susur tangan eskalator di sebuah pusat membeli-belah di Ranchi, Timur India. Menurut laporan portal dailymail.co.uk, kanak-kanak berusia 12 tahun itu dilihat bermain-main dengan susur tangan eskalator itu menggunakan badannya sebelum kejadian ngeri itu berlaku. Rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan remaja itu seperti sengaja menekan anggota badan pada susur tangan eskalator ketika ia sedang beroperasi. Beberapa minit kemudian, seluarnya tersangkut pada susur tangan eskalator dan tubuhnya kemudian ditarik bersama eskalator yang masih bergerak. Mangsa cuba berpaut pada susur tangan namun kelajuan eskalator itu menyebabkan badannya hilang keseimbangan lalu terjatuh dari ketinggian 15 meter (50 kaki). . Pengunjung yang berada di tempat kejadian cuba menyelamatkan mangsa, namun gagal. Menurut peraturan ditetapkan kerajaan India, semua pusat membeli-belah perlu mempunyai jaring keselamatan bagi mengelakkan kejadian seumpama ini berlaku. - Astro Awani Follow @besdunia 4 more Shocked news . . - 42 minutes ago

127 Likes
3 Comments
0
SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR -->
.
.
💸 RM22 EXCL POSTAGE 
COLOR :  CREAM / BROWN / GREY
STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA
.
.
 #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia

SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR --> . . RM22 EXCL POSTAGE COLOR : CREAM / BROWN / GREY STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA . . #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia - 56 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR -->
.
.
💸 RM20 EXCL POSTAGE 
COLOR :  BROWN / DARK BROWN / BLACK
STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA
.
.
 #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia

SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR --> . . RM20 EXCL POSTAGE COLOR : BROWN / DARK BROWN / BLACK STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA . . #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia - 56 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR -->
.
.
💸 RM22 EXCL POSTAGE 
COLOR :  PINK / BLACK / RED / BLUE / GREY / WHITE
STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA
.
.
 #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia

SILA SLIDE TEPI UNTUK CLOSE UP DAN COLOUR --> . . RM22 EXCL POSTAGE COLOR : PINK / BLACK / RED / BLUE / GREY / WHITE STATUS : #READYSTOCKMALAYSIA . . #kosmetikmurahmalaysia #makeupborong #borongkosmetik #borongmalaysia #dropshipneeded #trustedseller #makeupmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura #setmakeupandam #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #muabellaz #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysia #setmakeup #setkosmetik #begtanganmurah #begmurahmalaysia #begmurah #begtanganmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagmalaysia - 58 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

3 Likes
1 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
HARGA SABUN HONEYGLOW!!!
.

Jom dapatkan segera sabun honeyglow yang tengah laku keras ni!!
.

Bila lagi nak cuba kalau tidak sekarang kan?
.

DM/WhatsApp: 012-3869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #fattzura #nur2 #neelofa #audela #buangdaki #fattahamin #tiktokmalaysia #nelydiasenrose #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah  #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #zahirahmacwilson #bajuraya #feedbackhoneyglow #faridkamil #zulariffin #dyxy #bukancintaaku #sitinurhaliza #bangisentral #encikimamekspres #honeygloworiginal #sabunmadu

HARGA SABUN HONEYGLOW!!! . Jom dapatkan segera sabun honeyglow yang tengah laku keras ni!! . Bila lagi nak cuba kalau tidak sekarang kan? . DM/WhatsApp: 012-3869897 #sabunbuangdaki #sabunpemutih #fattzura #nur2 #neelofa #audela #buangdaki #fattahamin #tiktokmalaysia #nelydiasenrose #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #zahirahmacwilson #bajuraya #feedbackhoneyglow #faridkamil #zulariffin #dyxy #bukancintaaku #sitinurhaliza #bangisentral #encikimamekspres #honeygloworiginal #sabunmadu - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
KAKI & TANGAN MAKIN CERAH LEPAS GUNA HONEYGLOW!!
.

Cepat dptkan segera sementara harga tengah promosi ni
.

DM/WhatsApp​: 012-3869897
.

#sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #daki #feedbackhoneyglow #fattzura #bukancintaaku #nelydiasenrose  #faridkamil #zahirahmacwilson #sitinordiana #emmamaembong #fattahamin #aydajebat #neelofa  #tiktokmalaysia #shawlmurah #igshopmalaysia #meletop #zulofa #dianzvitamin #syafiqahaina #bazarpaknil #neelofa #miaahmad #jannanick #uum #um #ukm #uia #uitm

KAKI & TANGAN MAKIN CERAH LEPAS GUNA HONEYGLOW!! . Cepat dptkan segera sementara harga tengah promosi ni . DM/WhatsApp​: 012-3869897 . #sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #daki #feedbackhoneyglow #fattzura #bukancintaaku #nelydiasenrose #faridkamil #zahirahmacwilson #sitinordiana #emmamaembong #fattahamin #aydajebat #neelofa #tiktokmalaysia #shawlmurah #igshopmalaysia #meletop #zulofa #dianzvitamin #syafiqahaina #bazarpaknil #neelofa #miaahmad #jannanick #uum #um #ukm #uia #uitm - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
MASALAH DAKI SEMASA PREGNANT DAN SELEPAS BERSALIN?
.

Jom guna honeyglow untuk hilangkan daki² degil tu
.

DM/WhatsApp​: 012-3869897
.

#sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #daki #feedbackhoneyglow #ibumengandung #beaumamahq #mawarrashid #situnurhaliza #daki #bajumengandung #kulitcerah #iphonemalaysia #fattzura #fattahamin #aydajebat #neelofa #yusufiskandar #sitinordiana #igshopmalaysia #maternitypants #curicuricinta #instaartis #bazarpaknil #neelofa #miaahmad #jannanick #um #ukm #uia #meletop

MASALAH DAKI SEMASA PREGNANT DAN SELEPAS BERSALIN? . Jom guna honeyglow untuk hilangkan daki² degil tu . DM/WhatsApp​: 012-3869897 . #sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #daki #feedbackhoneyglow #ibumengandung #beaumamahq #mawarrashid #situnurhaliza #daki #bajumengandung #kulitcerah #iphonemalaysia #fattzura #fattahamin #aydajebat #neelofa #yusufiskandar #sitinordiana #igshopmalaysia #maternitypants #curicuricinta #instaartis #bazarpaknil #neelofa #miaahmad #jannanick #um #ukm #uia #meletop - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
1 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Wow2 ramai yg brpuashati ye. Selesa dan x sesak pn kalau pakai. Kesan x smpt 3 hari dh bole rasa. Makan sikit dah kenyang, kurang rasa lapar. Lps makan rasa nk buang air besar (dia akan buang najis lama). Jika brminat meh whatsapp kita laju2 www.wasap.my/+60177371517. Dropship and agent wanted. Tq.
#letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #testimoniletsbengkung #testimoniletsgirdle #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungmurah #pinggangramping #pinggangkerengga #pinggangsaloma #janganmengataskincare #testimonijanganmengataskincare #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #neelofa #neelofar #neolofarhijab #lofattah #fattzura #fatialatif #fattahamin #letsbengkungdiamondgoldjb #letsbengkungjb #bengkungsajatcodjb #bengkungviral #bengkungsajatjb

Wow2 ramai yg brpuashati ye. Selesa dan x sesak pn kalau pakai. Kesan x smpt 3 hari dh bole rasa. Makan sikit dah kenyang, kurang rasa lapar. Lps makan rasa nk buang air besar (dia akan buang najis lama). Jika brminat meh whatsapp kita laju2 www.wasap.my/+60177371517. Dropship and agent wanted. Tq. #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #testimoniletsbengkung #testimoniletsgirdle #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungmurah #pinggangramping #pinggangkerengga #pinggangsaloma #janganmengataskincare #testimonijanganmengataskincare #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #neelofa #neelofar #neolofarhijab #lofattah #fattzura #fatialatif #fattahamin #letsbengkungdiamondgoldjb #letsbengkungjb #bengkungsajatcodjb #bengkungviral #bengkungsajatjb - 2 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
.
✅ TRIP : SOON
✅ OPEN ORDER NOW
✅ ETA : End of April 2019
✅ CONTACT US : 018 353 0609
.
📍Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE.
.
📍Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers.
.
📍Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves.
.
📍Deposit 50% is needed
.
📍Trusted seller
.
📍Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50)
.
📍How to order:
. • Snap pic with caption
. • (Shoes) Refer highlight on how to measure size
. • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link
.
📍Strictly whatsapp only and no DM
.
📍Postage Rm30 EM / Rm50 WM
.
#aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin

. TRIP : SOON OPEN ORDER NOW ETA : End of April 2019 CONTACT US : 018 353 0609 . Our grade is BOUTIQUE QUALITY , made of LEATHER and look so close to original. You may COMPARE. . Our price is CHEAP. Cheaper than other premium sellers. . Quality is guaranteed as we go to the factory and get the items ourselves. . Deposit 50% is needed . Trusted seller . Comes with dust bag, box and receipt (Optional : rm50) . How to order: . • Snap pic with caption . • (Shoes) Refer highlight on how to measure size . • Send pic and size thru wassap 018 353 0609 or refer bio for wassap link . Strictly whatsapp only and no DM . Postage Rm30 EM / Rm50 WM . #aliffsyukriterlajaklaris #premiumshoemalaysia #elitefeetpremium #kasutmalaysia #ctdk #kasuthantaran #neelofa #duckscarves #kasutraya #malaysiawedding #kasutlelaki #kasutraya #akadnikah #hantaran #bridesmaidmalaysia #handbagmalaysia #sneakersmalaysia #heelsmalaysia #fattahamin - 2 hours ago

1 Likes
1 Comments
0
🌍
Alhamdulillah, so far 90% pengguna Mexwa Dolly V Shape ni berjaya runcingkan dagu
_
Dari pipi tembam jadi pipi kurus pun ada tau 😉 Nanti admin bagi bukti kalau awak tak percaya.
Meh dm atau klik link di bio IG @mexwa_adore 
_
Rugilah, orang lain jelita dah hilang double chin awak masih dibelenggu dgn double chin. Hihi 
_
Jom follow
@mexwa_adore
@mexwa_adore
_
#mexwa #peruncingdaguno1 #peruncingdagudollyv
.
.

🌍 Alhamdulillah, so far 90% pengguna Mexwa Dolly V Shape ni berjaya runcingkan dagu _ Dari pipi tembam jadi pipi kurus pun ada tau Nanti admin bagi bukti kalau awak tak percaya. Meh dm atau klik link di bio IG @mexwa_adore _ Rugilah, orang lain jelita dah hilang double chin awak masih dibelenggu dgn double chin. Hihi _ Jom follow @mexwa_adore @mexwa_adore _ #mexwa #peruncingdaguno1 #peruncingdagudollyv . . - 2 hours ago

35 Likes
1 Comments
0
#Throwback to Zahil & Zaquan scene in Episode 2. Dengar2 Zaquan will be back tomorrow in Episode 8? Will he come back with a repent or revenge? 🤔
.
.
Saksikan sambungan drama #ceterahatidiya Setiap Isnin hingga Khamis 10 Malam hanya di TV3
#fattahamin #azarazmi #azrelismail
.
Untuk menonton episod penuh drama #ceterahatidiya, sila ke youtube channel TV3Malaysia. Tonton di saluran yang betul.

#Throwback to Zahil & Zaquan scene in Episode 2. Dengar2 Zaquan will be back tomorrow in Episode 8? Will he come back with a repent or revenge? 🤔 . . Saksikan sambungan drama #ceterahatidiya Setiap Isnin hingga Khamis 10 Malam hanya di TV3 #fattahamin #azarazmi #azrelismail . Untuk menonton episod penuh drama #ceterahatidiya , sila ke youtube channel TV3Malaysia. Tonton di saluran yang betul. - 2 hours ago

34 Likes
1 Comments
0
BUCKET BAG
‼️ SALE : RM19‼️
‼️ SALE : RM19‼️
‼️ SALE : RM19‼️
NP : RM29 (Harga tidak termasuk kos pos)
. .

Whatsapp for order 😘😘 .
016-6983242 .
.
.  #handbagmurah #kakishopping  #fattzura #fattahamin #fazura #ootd #begmurah #begmurahmalaysia  #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #bagpackmurahmalaysia #drawstringbag #drawstring #drawstringbagmalaysia #raya2019 #bagraya2019 #ootdraya #koleksiraya2019 #saleraya2019 #sale2019

BUCKET BAG ️ SALE : RM19️ SALE : RM19️ SALE : RM19️ NP : RM29 (Harga tidak termasuk kos pos) . . Whatsapp for order . 016-6983242 . . . #handbagmurah #kakishopping #fattzura #fattahamin #fazura #ootd #begmurah #begmurahmalaysia #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #bagpackmurahmalaysia #drawstringbag #drawstring #drawstringbagmalaysia #raya2019 #bagraya2019 #ootdraya #koleksiraya2019 #saleraya2019 #sale2019 - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
🌸HYDROCOR 🌸
🍁Hydrocor by Molicon Signature
Comes with 6 various colours!
💅🏻 Ash Gray
💅🏻 Silver
💅🏻 Brown
💅🏻 Golden
💅🏻 Jade Gray
💅🏻 Marine Aqua
🍁Power available : 0.00 - 8.50 (depends on availability)
🍁Size : 14.2mm.
💰 RM 15
. 🍁 Whatsapp at +60165559177
Happy buying lovelies! 
Love, H 💛
#hydrocorlens #hydrocorbymoliconsignature #hydrocorbrown #hydrocorgolden  #hydrocorashgray  #hydrocorjadegray #hydrocororiginal #hydrocormalaysia #hydrocorlensmurah #lensmalaysiamurah #lensmurahgila #lensbyrosepetals #rosepetals #lensmurahmalaysia #lenslawa #lenscantik #lensrm20 #lensrm10 #lensrm15 #fattahamin #sufiansuhaimi rosepetals #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaaserum #hannalens #hannalensmy

HYDROCOR Hydrocor by Molicon Signature Comes with 6 various colours! 🏻 Ash Gray 🏻 Silver 🏻 Brown 🏻 Golden 🏻 Jade Gray 🏻 Marine Aqua Power available : 0.00 - 8.50 (depends on availability) Size : 14.2mm. RM 15 . Whatsapp at +60165559177 Happy buying lovelies! Love, H #hydrocorlens #hydrocorbymoliconsignature #hydrocorbrown #hydrocorgolden #hydrocorashgray #hydrocorjadegray #hydrocororiginal #hydrocormalaysia #hydrocorlensmurah #lensmalaysiamurah #lensmurahgila #lensbyrosepetals #rosepetals #lensmurahmalaysia #lenslawa #lenscantik #lensrm20 #lensrm10 #lensrm15 #fattahamin #sufiansuhaimi rosepetals #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaaserum #hannalens #hannalensmy - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
🌍
Seorang lelaki yang sering mengalami sakit kepala sejak lima tahun lalu terkejut apabila hasil pemeriksaan doktor mendapati punca sebenar kesakitannya itu disebabkan terdapat cebisan kayu yang berlonggok di dalam otaknya.

Dalam kejadian di Yunnan, China itu, doktor memberitahu Zhou bahawa cebisan kayu berkenaan jika disambungkan boleh mencapai ukuran 11 sentimeter.

Zhou mula mengalami sakit yang aneh sejak dua bulan lalu apabila kelopak matanya mulai membengkak sebelum memutuskan untuk ke hospital bagi menjalani rawatan.

Ketika ditanya doktor bagaimana cebisan kayu berkenaan boleh ‘menetap’ di dalam kepalanya selama lima tahun, Zhou pantas mengimbas semula kejadian dia terjatuh ketika di dalam hutan sebelum kepalanya tertusuk oleh dahan sebatang pokok.
.
“Dahan pokok itu menembusi kepala dan rongga mata. Ada juga ranting yang tertusuk ke dalam mata.
.
“Saya berusaha menarik keluar ranting dan dahan berkenaan sebelum berjaya menghentikan pendarahan, tetapi tidak ke hospital kerana tidak mempunyai wang yang cukup,” katanya kepada Oddity Central.

Zhou bagaimanapun masih bernasib baik kerana tusukan berkenaan tidak mengenai pembuluh darah atau sistem sarafnya.

Doktor kemudian memberitahu Zhou bahawa dia harus menjalani pembedahan, namun isterinya enggan kerana bimbang suaminya akan menjadi buta, selain dihimpit masalah kewangan yang teruk.

Pasukan doktor kemudian berjaya meyakinkan isterinya untuk Zhou menjalani pembedahan tanpa sebarang caj tambahan.

Pembedahan itu berjaya dilaksanakan tanpa sebarang kejadian buruk. - Astro Awani

Follow @besdunia
4 more Shocked news 💥
.
.

🌍 Seorang lelaki yang sering mengalami sakit kepala sejak lima tahun lalu terkejut apabila hasil pemeriksaan doktor mendapati punca sebenar kesakitannya itu disebabkan terdapat cebisan kayu yang berlonggok di dalam otaknya. Dalam kejadian di Yunnan, China itu, doktor memberitahu Zhou bahawa cebisan kayu berkenaan jika disambungkan boleh mencapai ukuran 11 sentimeter. Zhou mula mengalami sakit yang aneh sejak dua bulan lalu apabila kelopak matanya mulai membengkak sebelum memutuskan untuk ke hospital bagi menjalani rawatan. Ketika ditanya doktor bagaimana cebisan kayu berkenaan boleh ‘menetap’ di dalam kepalanya selama lima tahun, Zhou pantas mengimbas semula kejadian dia terjatuh ketika di dalam hutan sebelum kepalanya tertusuk oleh dahan sebatang pokok. . “Dahan pokok itu menembusi kepala dan rongga mata. Ada juga ranting yang tertusuk ke dalam mata. . “Saya berusaha menarik keluar ranting dan dahan berkenaan sebelum berjaya menghentikan pendarahan, tetapi tidak ke hospital kerana tidak mempunyai wang yang cukup,” katanya kepada Oddity Central. Zhou bagaimanapun masih bernasib baik kerana tusukan berkenaan tidak mengenai pembuluh darah atau sistem sarafnya. Doktor kemudian memberitahu Zhou bahawa dia harus menjalani pembedahan, namun isterinya enggan kerana bimbang suaminya akan menjadi buta, selain dihimpit masalah kewangan yang teruk. Pasukan doktor kemudian berjaya meyakinkan isterinya untuk Zhou menjalani pembedahan tanpa sebarang caj tambahan. Pembedahan itu berjaya dilaksanakan tanpa sebarang kejadian buruk. - Astro Awani Follow @besdunia 4 more Shocked news . . - 3 hours ago

340 Likes
7 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.