#duriantunggal

15,715 posts

Sis ada je nie dok pekesah #palazoskirtmurah 😍 nie baru sorang punya order.. yg mana order batch 12 #palazomurah #skirtmurah esok sis pos/cod ye

#palazomurah #skirtmurah #palazomurahsehelairm15 #skirtmurahsehelairm15 #palazomurahviral #skirtmurahviral #palazokids #palazomuslimah #skirtmuslimah #skirtduyung #skirtacut #melaka #ayerkerohmelaka #bukitkatilmelaka #duriantunggal #utem #johor #muar #pontian #pekannenas #agentwanted #dropshipwanted

Sis ada je nie dok pekesah #palazoskirtmurah nie baru sorang punya order.. yg mana order batch 12 #palazomurah #skirtmurah esok sis pos/cod ye #palazomurah #skirtmurah #palazomurahsehelairm15 #skirtmurahsehelairm15 #palazomurahviral #skirtmurahviral #palazokids #palazomuslimah #skirtmuslimah #skirtduyung #skirtacut #melaka #ayerkerohmelaka #bukitkatilmelaka #duriantunggal #utem #johor #muar #pontian #pekannenas #agentwanted #dropshipwanted - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
TQ kpd Pn Nadhilah dan family..guest di @selesaindahguesthouse pd sabtu sehingga isnin..3h2m di sini..family ni dari Johor dan Kelantan berkumpul di Melaka..jalan2 Melaka..happy family.. 😍 sweet memories di sini..😊 alhamdulillah..seronok tgk mereka..sehingga berjumpa lg..😉 #homestaymelaka #guesthousemelaka #homestaymurahmelaka #homestayempatbilik #fullaircond #vacation #shorttrip #booking #freewifi #unifi100mbps #bbq #4plus1bilik #jalanjalancarimakanmelaka #jalanjalanmelaka #homestay #bandarmelaka #duriantunggal #ayerkeroh #mitc #krubong

TQ kpd Pn Nadhilah dan family..guest di @selesaindahguesthouse pd sabtu sehingga isnin..3h2m di sini..family ni dari Johor dan Kelantan berkumpul di Melaka..jalan2 Melaka..happy family.. sweet memories di sini.. alhamdulillah..seronok tgk mereka..sehingga berjumpa lg.. #homestaymelaka #guesthousemelaka #homestaymurahmelaka #homestayempatbilik #fullaircond #vacation #shorttrip #booking #freewifi #unifi100mbps #bbq #4plus1bilik #jalanjalancarimakanmelaka #jalanjalanmelaka #homestay #bandarmelaka #duriantunggal #ayerkeroh #mitc #krubong - 3 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
Suka mereka ni kat bilik loteng ni...dari Sandakan Sabah..baru masuk pd ptg td..akan stay pd isnin sehingga khamis di sini..homestay kami ada bilik loteng..syok juga..☺ #bilikloteng #homestaymelaka #guesthousemelaka #homestaymurahmelaka #homestayempatbilik #fullaircond #freewifi #unifi100mbps #bbq #jalanjalancarimakanmelaka #jalanjalanmelaka #bandarmelaka #duriantunggal #ayerkeroh #mitc #krubong

Suka mereka ni kat bilik loteng ni...dari Sandakan Sabah..baru masuk pd ptg td..akan stay pd isnin sehingga khamis di sini..homestay kami ada bilik loteng..syok juga.. #bilikloteng #homestaymelaka #guesthousemelaka #homestaymurahmelaka #homestayempatbilik #fullaircond #freewifi #unifi100mbps #bbq #jalanjalancarimakanmelaka #jalanjalanmelaka #bandarmelaka #duriantunggal #ayerkeroh #mitc #krubong - 4 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Kite lanjer bideo eh 😍😘 #makeuppergikawanpunyawedding #makeupmelaka #makeupmurahmelaka #makeupnegerisembilan #duriantunggal #murahtapibaloi #naturalmakeup

Kite lanjer bideo eh #makeuppergikawanpunyawedding #makeupmelaka #makeupmurahmelaka #makeupnegerisembilan #duriantunggal #murahtapibaloi #naturalmakeup - 10 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Thank u my dearest regular aka my kaki jemah.. congrats on ur wedding beb.. hope sgt kau puas hati dgn natural looks yg kau idamkan eh eh 🤗😅 Love u muah muah 😘😍 #makeuppergikawanpunyawedding #makeupmelaka #makeupmurahmelaka #makeupnegerisembilan #duriantunggal #murahtapibaloi #naturalmakeup

Thank u my dearest regular aka my kaki jemah.. congrats on ur wedding beb.. hope sgt kau puas hati dgn natural looks yg kau idamkan eh eh 🤗 Love u muah muah #makeuppergikawanpunyawedding #makeupmelaka #makeupmurahmelaka #makeupnegerisembilan #duriantunggal #murahtapibaloi #naturalmakeup - 10 hours ago

11 Likes
4 Comments
0
Siapa lagi kuat? #goku #luffy atau #naruto
.
.
#jumpforce #naruto #luffy #goku #ggwp #playstation4 #gamingstudio #tamanseribayan #duriantunggal #melakagaming #ps4melaka

Siapa lagi kuat? #goku #luffy atau #naruto . . #jumpforce #naruto #luffy #goku #ggwp #playstation4 #gamingstudio #tamanseribayan #duriantunggal #melakagaming #ps4melaka - 10 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Buat apa cuti-cuti ni?
.
.
#ggwp #playstation4 #gamingstudio #tamanseribayan #duriantunggal #gangsakita #ps4melaka #egaming #melakagaming #esports

Buat apa cuti-cuti ni? . . #ggwp #playstation4 #gamingstudio #tamanseribayan #duriantunggal #gangsakita #ps4melaka #egaming #melakagaming #esports - 11 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Terbaiklah Encik Sazali yang baru je menyertai PETRONAS Sprinta Bonanza 2019!! Terima kasih juga beli PETRONAS Sprinta 1L daripada PETRONAS Durian Tunggal dan dengan penuh sabar mendengar taklimat dan tunjuk ajar Krew PETRONAS bagi menyertai Sprinta Bonanza 2019 dengan jayanya!! Kami doakan semoga En Sazali dimurahkan rezeki dan bertuah dalam peraduan Sprinta Bonanza 2019 ni!!
•
Haaa.. Anda pula bagaimana?? Dah tahu macam mana nak menang motorsikal Yamaha tak??
•
Mudah jee.. hanya perlu belanja minimum RM25 PETRONAS Sprinta 1L pilihan anda dan ikut steps di bawah!!
•
1. BELANJA RM25 PETRONAS SPRINTA 1L
2. WHATSAPP GAMBAR RESIT ORI KE +6013 695 8306
3. JAWAB 1 SOALAN BERKAITAN MOTO GP
4. TAIP NAMA PENUH, NO IC, NO TEL, & NO RESIT
5. DAH SETTLED?! SEMOGA BERJAYA!!
•
🛠#SprintaBonanza
🛠#PETRONASSyntium
🛠#PETRONASSprinta
🛠#PETRONASUrania
🛠#PETRONASSprintaBonanza
🛠#PETRONASLubricants #Lubricant
🛠#PETRONASDurianTunggal
🛠#DurianTunggal #Melaka #MY
🛠#KadMesra #KedaiMesra
🛠#MotoGP #GrandPrix
🛠#Yamaha #R6 #R25 #Y15ZR

Terbaiklah Encik Sazali yang baru je menyertai PETRONAS Sprinta Bonanza 2019!! Terima kasih juga beli PETRONAS Sprinta 1L daripada PETRONAS Durian Tunggal dan dengan penuh sabar mendengar taklimat dan tunjuk ajar Krew PETRONAS bagi menyertai Sprinta Bonanza 2019 dengan jayanya!! Kami doakan semoga En Sazali dimurahkan rezeki dan bertuah dalam peraduan Sprinta Bonanza 2019 ni!! • Haaa.. Anda pula bagaimana?? Dah tahu macam mana nak menang motorsikal Yamaha tak?? • Mudah jee.. hanya perlu belanja minimum RM25 PETRONAS Sprinta 1L pilihan anda dan ikut steps di bawah!! • 1. BELANJA RM25 PETRONAS SPRINTA 1L 2. WHATSAPP GAMBAR RESIT ORI KE +6013 695 8306 3. JAWAB 1 SOALAN BERKAITAN MOTO GP 4. TAIP NAMA PENUH, NO IC, NO TEL, & NO RESIT 5. DAH SETTLED?! SEMOGA BERJAYA!! • 🛠#SprintaBonanza 🛠#PETRONASSyntium 🛠#PETRONASSprinta 🛠#PETRONASUrania 🛠#PETRONASSprintaBonanza 🛠#PETRONASLubricants #Lubricant 🛠#PETRONASDurianTunggal 🛠#DurianTunggal #Melaka #MY 🛠#KadMesra #KedaiMesra 🛠#MotoGP #GrandPrix 🛠#Yamaha #R6 #R25 #Y15ZR - 11 hours ago

18 Likes
0 Comments
0
Terima kasih kami ucapkan pada Encik tinggi kacak bergaya ni beli tshirt 5x WC daripada PETRONAS Durian Tunggal!! Encik ni jadi bertambah awesome sebab jadi antara pembeli terakhir tshirt 5x WC kami!!
•
Ya betul tu.. lepas ni jika anda berminat untuk dapatkan tshirt 5x WC boleh dapatkan di stesen PETRONAS lain yang masoh ada stok atau boleh juga beli di #Shopee ok?? Hihi jangan cakap admin tak payung uolls!!
•
Dah cuba minyak Primax 95 baru dengan teknologi dual FM?? Alami perbezaannya - guna PRIMAX 95 with PRO DRIVE dan pakai baju 5x World Champions!! Kan memang world tu!! Hahaa
•
#5xWorldChampion #5xJuara
#F1Merchandise #F1
#FormulaOne #Formula1
#F1Collection #LimitedEdition
#TShirt #PETRONAS
#3xMesraPoints #KadMesra
#PETRONASDurianTunggal #psdt292
#DurianTunggal #Melaka
#Malaysia #MY
#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts

Terima kasih kami ucapkan pada Encik tinggi kacak bergaya ni beli tshirt 5x WC daripada PETRONAS Durian Tunggal!! Encik ni jadi bertambah awesome sebab jadi antara pembeli terakhir tshirt 5x WC kami!! • Ya betul tu.. lepas ni jika anda berminat untuk dapatkan tshirt 5x WC boleh dapatkan di stesen PETRONAS lain yang masoh ada stok atau boleh juga beli di #Shopee ok?? Hihi jangan cakap admin tak payung uolls!! • Dah cuba minyak Primax 95 baru dengan teknologi dual FM?? Alami perbezaannya - guna PRIMAX 95 with PRO DRIVE dan pakai baju 5x World Champions!! Kan memang world tu!! Hahaa • #5xWorldChampion #5xJuara #F1Merchandise #F1 #FormulaOne #Formula1 #F1Collection #LimitedEdition #TShirt #PETRONAS #3xMesraPoints #KadMesra #PETRONASDurianTunggal #psdt292 #DurianTunggal #Melaka #Malaysia #MY #SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts - 11 hours ago

25 Likes
0 Comments
0
Satu lagi pengguna tegar lubricant PETRONAS Syntium!! Terima kasih kami ucapkan pada Encik Kacak berbaju kuning sudi beli PETRONAS Syntium daripada PETRONAS Durian Tunggal.. •
•
Aahaa siap dapat pillow neck sebgai gift tu!! Serious comfy pilloe neck tu uolls.. admin dah try dah!! So kepada anda yang ingin menukar minyak hitam jangan ragu jangan fikir lagi.. gunakan PETRONAS Lubricants.. hanya yang terbaik untuk anda daripada PETRONAS!!
•
🛠#PETRONASSyntium
🛠#PETRONASSprinta
🛠#PETRONASUrania
🛠#PETRONASLubricants #Lubricant
🛠#PETRONASDurianTunggal
🛠#DurianTunggal #Melaka #MY
🛠#KadMesra #KedaiMesra

Satu lagi pengguna tegar lubricant PETRONAS Syntium!! Terima kasih kami ucapkan pada Encik Kacak berbaju kuning sudi beli PETRONAS Syntium daripada PETRONAS Durian Tunggal.. • • Aahaa siap dapat pillow neck sebgai gift tu!! Serious comfy pilloe neck tu uolls.. admin dah try dah!! So kepada anda yang ingin menukar minyak hitam jangan ragu jangan fikir lagi.. gunakan PETRONAS Lubricants.. hanya yang terbaik untuk anda daripada PETRONAS!! • 🛠#PETRONASSyntium 🛠#PETRONASSprinta 🛠#PETRONASUrania 🛠#PETRONASLubricants #Lubricant 🛠#PETRONASDurianTunggal 🛠#DurianTunggal #Melaka #MY 🛠#KadMesra #KedaiMesra - 11 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
Terima kasih kami ucapkan pada Encik berbaju merah beli tshirt 5x WC daripada PETRONAS Durian Tunggal.. teruskan menyokong, membeli, dan menggunakan barangan PETRONAS.. terima kasih sekali lagi kerana menjadi penyokong PETORNAS yang awesome!!
•
Ok.. Kepada anda yang masih belum dapatkan tshirt 5x World Champions!! Hanya RM25 sehelai - boleh beli cash ataupun tebus mata ganjaran kad Mesra anda!!
•
Atau anda boleh beli pada harga RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS PRIMAX 95 with PRO DRIVE atau PETRONAS PRIMAX 97!!
•
Alami perbezaannya - guna PRIMAX 95 with PRO DRIVE dan pakai baju 5x World Champions!! Kan memang world tu!! Hahaa
•
#5xWorldChampion #5xJuara
#F1Merchandise #F1
#FormulaOne #Formula1
#F1Collection #LimitedEdition
#TShirt #PETRONAS
#3xMesraPoints #KadMesra
#PETRONASDurianTunggal #psdt292
#DurianTunggal #Melaka
#Malaysia #MY
#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts

Terima kasih kami ucapkan pada Encik berbaju merah beli tshirt 5x WC daripada PETRONAS Durian Tunggal.. teruskan menyokong, membeli, dan menggunakan barangan PETRONAS.. terima kasih sekali lagi kerana menjadi penyokong PETORNAS yang awesome!! • Ok.. Kepada anda yang masih belum dapatkan tshirt 5x World Champions!! Hanya RM25 sehelai - boleh beli cash ataupun tebus mata ganjaran kad Mesra anda!! • Atau anda boleh beli pada harga RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS PRIMAX 95 with PRO DRIVE atau PETRONAS PRIMAX 97!! • Alami perbezaannya - guna PRIMAX 95 with PRO DRIVE dan pakai baju 5x World Champions!! Kan memang world tu!! Hahaa • #5xWorldChampion #5xJuara #F1Merchandise #F1 #FormulaOne #Formula1 #F1Collection #LimitedEdition #TShirt #PETRONAS #3xMesraPoints #KadMesra #PETRONASDurianTunggal #psdt292 #DurianTunggal #Melaka #Malaysia #MY #SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts - 12 hours ago

17 Likes
0 Comments
0
Terima kasih kami ucapkan pada pasangan anak bapa ni beli tshirt 5x WC daripada PETRONAS Durian Tunggal.. hehe memang terbaik.. sambil jalan hujung minggu beli minyak beli baju!!
•
Ok.. Kepada anda yang masih belum dapatkan tshirt 5x World Champions!! Hanya RM25 sehelai - boleh beli cash ataupun tebus mata ganjaran kad Mesra anda!!
•
Atau anda boleh beli pada harga RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS PRIMAX 95 with PRO DRIVE atau PETRONAS PRIMAX 97!!
•
Alami perbezaannya - guna PRIMAX 95 with PRO DRIVE dan pakai baju 5x World Champions!! Kan memang world tu!! Hahaa
•
#5xWorldChampion #5xJuara
#F1Merchandise #F1
#FormulaOne #Formula1
#F1Collection #LimitedEdition
#TShirt #PETRONAS
#3xMesraPoints #KadMesra
#PETRONASDurianTunggal #psdt292
#DurianTunggal #Melaka
#Malaysia #MY
#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts

Terima kasih kami ucapkan pada pasangan anak bapa ni beli tshirt 5x WC daripada PETRONAS Durian Tunggal.. hehe memang terbaik.. sambil jalan hujung minggu beli minyak beli baju!! • Ok.. Kepada anda yang masih belum dapatkan tshirt 5x World Champions!! Hanya RM25 sehelai - boleh beli cash ataupun tebus mata ganjaran kad Mesra anda!! • Atau anda boleh beli pada harga RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS PRIMAX 95 with PRO DRIVE atau PETRONAS PRIMAX 97!! • Alami perbezaannya - guna PRIMAX 95 with PRO DRIVE dan pakai baju 5x World Champions!! Kan memang world tu!! Hahaa • #5xWorldChampion #5xJuara #F1Merchandise #F1 #FormulaOne #Formula1 #F1Collection #LimitedEdition #TShirt #PETRONAS #3xMesraPoints #KadMesra #PETRONASDurianTunggal #psdt292 #DurianTunggal #Melaka #Malaysia #MY #SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts - 12 hours ago

21 Likes
0 Comments
0
PROMOSI KERETA SEWA MURAH MELAKA, ALOR GAJAH, CHENG, TAMPIN! 
Tempahan kereta sewa telah dibuka untuk bulan MARCH&APRIL-19. 
Sile PM sebelum booking penuh😅 • 💸 Murah nilai sewaan
• ✨ Serendah RM100/day
• ⛽️ Kereta Jimat Minyak
• 🥰 Bersih dan selesa

HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP:
012-3680597 - Azriq atau click link whatsapp dibawah ⬇️ http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1
http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1

Like/Follow kami di Facebook&Instagram :
➡️keretasewamelakazinnirah

#keretasewamelaka #keretasewamelakasentral 
#keretasewamelakamurah #keretasewauitmmelaka 
#keretasewamelakabezza #malaccacarrental 
#carrentalmalacca #melakacarrental #keretasewamurah #carrental
#lowerpricecarrental #keretasewabezza #tescocheng
#melakacentral #ayerkeroh #duriantunggal #alorgajah #cheng #tampin #uitmlendu #utem #uniklmicet #kuim #masjidtanah #my_UCAM  #Agrosains 
#afamosaresort #afamosa #keretasewaalorgajah  #keretasewatampin

PROMOSI KERETA SEWA MURAH MELAKA, ALOR GAJAH, CHENG, TAMPIN! Tempahan kereta sewa telah dibuka untuk bulan MARCH&APRIL-19. Sile PM sebelum booking penuh Murah nilai sewaan • Serendah RM100/day • ️ Kereta Jimat Minyak • 🥰 Bersih dan selesa HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP: 012-3680597 - Azriq atau click link whatsapp dibawah ️ http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1 http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1 Like/Follow kami di Facebook&Instagram : ️keretasewamelakazinnirah #keretasewamelaka #keretasewamelakasentral #keretasewamelakamurah #keretasewauitmmelaka #keretasewamelakabezza #malaccacarrental #carrentalmalacca #melakacarrental #keretasewamurah #carrental #lowerpricecarrental #keretasewabezza #tescocheng #melakacentral #ayerkeroh #duriantunggal #alorgajah #cheng #tampin #uitmlendu #utem #uniklmicet #kuim #masjidtanah #my_UCAM #Agrosains #afamosaresort #afamosa #keretasewaalorgajah #keretasewatampin - 12 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Halah halah. Meh cepat order #chococrispy dengan saya
📌2jar dan ke atas(limit hingga 10jar)
📌hanya postage SEMENANJUNG sahaja
📌boleh pilih nak@topping apa. Pilihan di tangan anda😉
📌kenapa buat 2 jar ke atas? Sebab kalau 1 tak cukuppppp😩 cust kakak semua repeat je dengan kakak😍
.
Whatapps untuk order. Tekan link di profile kakak ok😉
.
#chococrispy #chococrispyjar #chococrispyalorgajah #alorgajah #chococrispyduriantunggal #duriantunggal #chococrispykualapilah #kualapilah #chococrispysenaling #senaling #codalorgajah #codkualapilah #codsenaling #codduriantunggal #coklatrice #coklatbubblerice #ipdalorgajah #jelatang #pujaanhatikanda #mirafilzah #remyishak #asalkandiabahagia #encikimamekspres #fikryibrahim #nelydiasenrose #aydajebat

Halah halah. Meh cepat order #chococrispy dengan saya 2jar dan ke atas(limit hingga 10jar) hanya postage SEMENANJUNG sahaja boleh pilih nak@topping apa. Pilihan di tangan anda kenapa buat 2 jar ke atas? Sebab kalau 1 tak cukuppppp cust kakak semua repeat je dengan kakak . Whatapps untuk order. Tekan link di profile kakak ok . #chococrispy #chococrispyjar #chococrispyalorgajah #alorgajah #chococrispyduriantunggal #duriantunggal #chococrispykualapilah #kualapilah #chococrispysenaling #senaling #codalorgajah #codkualapilah #codsenaling #codduriantunggal #coklatrice #coklatbubblerice #ipdalorgajah #jelatang #pujaanhatikanda #mirafilzah #remyishak #asalkandiabahagia #encikimamekspres #fikryibrahim #nelydiasenrose #aydajebat - 13 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
🎶 Bagaikan siang tiada mentari..bagai malam tiada cahya purnama..tanpamu tiada arti hidup berdua..ke akhir masa kau kucinta...ohhhh skirtkuuuu 🎶 .

Ehhh ternyanyi pulak 🙊sis still x blh move on dgn #skirtmurah colour HOT PINK nie..x tau la pasal apa..hahahaha .

Sila2 cuci mata..nak order #palazomurah #skirtmurah whatsapp je sis ye..sis terima je order even x open lagi batch 13 😊 tp utk org yg blh bersabar je tauuu..bkn apa sebab takut2 sis dah open nanti uolss terlepas pandang je mcm last batch kan..so order je sekarang..setel 😍

Www.wassap.my/60127684497

#skirtmurah #skirtmurahsehelairm15 #skirtviral #skirtmurahviral #skirtlabuh #skirtduyung #skirtmuslimah #melaka #ayermerohmelaka #bukitkatilmelaka #duriantunggal #utem #johor #agentwanted #dropshipwanted

Bagaikan siang tiada mentari..bagai malam tiada cahya purnama..tanpamu tiada arti hidup berdua..ke akhir masa kau kucinta...ohhhh skirtkuuuu . Ehhh ternyanyi pulak sis still x blh move on dgn #skirtmurah colour HOT PINK nie..x tau la pasal apa..hahahaha . Sila2 cuci mata..nak order #palazomurah #skirtmurah whatsapp je sis ye..sis terima je order even x open lagi batch 13 tp utk org yg blh bersabar je tauuu..bkn apa sebab takut2 sis dah open nanti uolss terlepas pandang je mcm last batch kan..so order je sekarang..setel Www.wassap.my/60127684497 #skirtmurah #skirtmurahsehelairm15 #skirtviral #skirtmurahviral #skirtlabuh #skirtduyung #skirtmuslimah #melaka #ayermerohmelaka #bukitkatilmelaka #duriantunggal #utem #johor #agentwanted #dropshipwanted - 14 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Salam isnin

Harini sis belanja bahan bahan yang terdapat dalam young and glow foundation seperti minyak apricot, minyak zaiton, extra pudina. Di dalam foundation young and glow ni terdapat semua semua all in one Ada serum, Ada moisturizer Dan ada uv protection sehingga ph45. Bahan bahan yang semulajadi menjadikan kulit sentiasa anjal Dan gebu.

Jom order https://wa.me/60123805108
Cod area melaka
Postage Hari Hari

#melakapeople
#melakaboutiqueconcept #melakaunited #melakaraya #melakafooddelivery #melakavendor #melakatengah #melakasentral #mitc #ayerkeroh #bandarhilir #bukitbaru #bukitrambai #bukitkatil #bukitberuang #bukitpiatu #batuberendam #ujongpasir #duriantunggal #duyong #alorgajah #krubong #bertam #cheng #alorgajah #masjidtanah #sgudang

Salam isnin Harini sis belanja bahan bahan yang terdapat dalam young and glow foundation seperti minyak apricot, minyak zaiton, extra pudina. Di dalam foundation young and glow ni terdapat semua semua all in one Ada serum, Ada moisturizer Dan ada uv protection sehingga ph45. Bahan bahan yang semulajadi menjadikan kulit sentiasa anjal Dan gebu. Jom order https://wa.me/60123805108 Cod area melaka Postage Hari Hari #melakapeople #melakaboutiqueconcept #melakaunited #melakaraya #melakafooddelivery #melakavendor #melakatengah #melakasentral #mitc #ayerkeroh #bandarhilir #bukitbaru #bukitrambai #bukitkatil #bukitberuang #bukitpiatu #batuberendam #ujongpasir #duriantunggal #duyong #alorgajah #krubong #bertam #cheng #alorgajah #masjidtanah #sgudang - 14 hours ago

14 Likes
1 Comments
0
AGEN BARU MADU TUALANG ASLI DARI SEREMBAN 🐝

Terima kasih pada En Taufik dari #seremban dua kali repeat order madu tualang asli. Berminat untuk menjadi agen boleh DM/wassap 0176144162

#madutualang #pembekalmadutualang #madutualangasli #maduitusunnah #duriantunggal #ayerkeroh #bukitkatil #masjidtanah #jasin #merlimau #segamat #muar #batupahat #nilai #portdickson #kualapilah #negerisembilan #rembau #kluang #kulai #johorbahru #johor #alorgajah #yongpeng #malacca #melaka #batuberendam #sungaiudang #tampin #muar

AGEN BARU MADU TUALANG ASLI DARI SEREMBAN Terima kasih pada En Taufik dari #seremban dua kali repeat order madu tualang asli. Berminat untuk menjadi agen boleh DM/wassap 0176144162 #madutualang #pembekalmadutualang #madutualangasli #maduitusunnah #duriantunggal #ayerkeroh #bukitkatil #masjidtanah #jasin #merlimau #segamat #muar #batupahat #nilai #portdickson #kualapilah #negerisembilan #rembau #kluang #kulai #johorbahru #johor #alorgajah #yongpeng #malacca #melaka #batuberendam #sungaiudang #tampin #muar - 16 hours ago

28 Likes
5 Comments
0
📌Bismillah
Berita baik‼️ Berita baik‼️ Beli 2 jar dan ke atas(minimum 10 jar) FREE POSTAGE untuk semenanjung‼️😵
.
📌FREE POSTAGE
📌FREE POSTAGE
📌FREE POSTAGE
.
Jom cepat! Siapa yang nak merasa #chococripsy cepat cepat order dan boleh rasa kesedapannya😍
.
#chococrispy #chococrispyjar #chococrispyalorgajah #alorgajah #chococrispyduriantunggal #duriantunggal #chococrispykualapilah #kualapilah #chococrispysenaling #senaling #codalorgajah #codkualapilah #codsenaling #codduriantunggal #coklatrice #coklatbubblerice #ipdalorgajah #jelatang #pujaanhatikanda #mirafilzah #remyishak #asalkandiabahagia #encikimamekspres #fikryibrahim #nelydiasenrose #aydajebat

Bismillah Berita baik️ Berita baik️ Beli 2 jar dan ke atas(minimum 10 jar) FREE POSTAGE untuk semenanjung . FREE POSTAGE FREE POSTAGE FREE POSTAGE . Jom cepat! Siapa yang nak merasa #chococripsy cepat cepat order dan boleh rasa kesedapannya . #chococrispy #chococrispyjar #chococrispyalorgajah #alorgajah #chococrispyduriantunggal #duriantunggal #chococrispykualapilah #kualapilah #chococrispysenaling #senaling #codalorgajah #codkualapilah #codsenaling #codduriantunggal #coklatrice #coklatbubblerice #ipdalorgajah #jelatang #pujaanhatikanda #mirafilzah #remyishak #asalkandiabahagia #encikimamekspres #fikryibrahim #nelydiasenrose #aydajebat - 16 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Cuti sekolah dah bermula! Tak tahu nak buat apa dekat rumah? Jom sertai kami!
RM5/jam (2x orang!)
Sepanjang hari sepanjang minggu!
.
.
#ggwp #gamingstudio #esport #egaming #melakagaming #tamanseribayan #duriantunggal #cutisekolah #playstation4 #ps4melaka

Cuti sekolah dah bermula! Tak tahu nak buat apa dekat rumah? Jom sertai kami! RM5/jam (2x orang!) Sepanjang hari sepanjang minggu! . . #ggwp #gamingstudio #esport #egaming #melakagaming #tamanseribayan #duriantunggal #cutisekolah #playstation4 #ps4melaka - 16 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Cuti sekolah dah bermula! Tak tahu nak buat apa dekat rumah? Jom sertai kami!
RM5/jam (2x orang!)
Sepanjang hari sepanjang minggu!
.
.
#ggwp #gamingstudio #esport #egaming #melakagaming #tamanseribayan #duriantunggal #cutisekolah #playstation4 #ps4melaka

Cuti sekolah dah bermula! Tak tahu nak buat apa dekat rumah? Jom sertai kami! RM5/jam (2x orang!) Sepanjang hari sepanjang minggu! . . #ggwp #gamingstudio #esport #egaming #melakagaming #tamanseribayan #duriantunggal #cutisekolah #playstation4 #ps4melaka - 16 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Cuti sekolah dah bermula! Tak tahu nak buat apa dekat rumah? Jom sertai kami!
RM5/jam (2x orang!)
Sepanjang hari sepanjang minggu!
.
.
#ggwp #gamingstudio #esport #egaming #melakagaming #tamanseribayan #duriantunggal #cutisekolah #playstation4 #ps4melaka

Cuti sekolah dah bermula! Tak tahu nak buat apa dekat rumah? Jom sertai kami! RM5/jam (2x orang!) Sepanjang hari sepanjang minggu! . . #ggwp #gamingstudio #esport #egaming #melakagaming #tamanseribayan #duriantunggal #cutisekolah #playstation4 #ps4melaka - 16 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🆙🆙Assalamualaikum & selamat pagi..open order collagen plus+ bird's nest drink by @fgwalet @fouziahgous ..hubungi 016-6866494 & boleh DM @fgwaletalorgajah  untuk pembelian..C.O.D sekitar #alorgajah & #bandarmelaka ..stay young feel young💕💕
#Fgwaletbyfouziahgous #fgwaletbirdnest #fgwaletbirdsnestdrink #fgwaletalorgajah #alorgajah #alorgajahfooddelivery #datarankerisalorgajah #tolsimpangampat #afamosawaterthemepark #afamosaresortmelaka #afamosaoutlet #airpanasgadek #gadek #tampin #pulausebang #mydinpulausebang #kelemak #rembia #duriantunggal #batuberendam #ayerkeroh #mitcmelaka #stadiumhangjebat #sungaiudang #bukitrambai #tanjungminyakmelaka #tescochengmelaka #chenghigh #payarumput

Assalamualaikum & selamat pagi..open order collagen plus+ bird's nest drink by @fgwalet @fouziahgous ..hubungi 016-6866494 & boleh DM @fgwaletalorgajah untuk pembelian..C.O.D sekitar #alorgajah & #bandarmelaka ..stay young feel young #Fgwaletbyfouziahgous #fgwaletbirdnest #fgwaletbirdsnestdrink #fgwaletalorgajah #alorgajah #alorgajahfooddelivery #datarankerisalorgajah #tolsimpangampat #afamosawaterthemepark #afamosaresortmelaka #afamosaoutlet #airpanasgadek #gadek #tampin #pulausebang #mydinpulausebang #kelemak #rembia #duriantunggal #batuberendam #ayerkeroh #mitcmelaka #stadiumhangjebat #sungaiudang #bukitrambai #tanjungminyakmelaka #tescochengmelaka #chenghigh #payarumput - 19 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Awak duduk mana tu? Jauh dari kittewww ke? 👉🏻👈🏻 Tapiiiiii nak makan jugak #chococrispy ?
.
Halah halah halah. Meh la kita hantar kan kat awak ye nak?😉
.
Apa kata awak whatapps kita ok💐
.
#chococrispy #chococrispyjar #chococrispyalorgajah #alorgajah #chococrispyduriantunggal #duriantunggal #chococrispykualapilah #kualapilah #chococrispysenaling #senaling #codalorgajah #codkualapilah #codsenaling #codduriantunggal #coklatrice #coklatbubblerice #ipdalorgajah #jelatang #pujaanhatikanda #mirafilzah #remyishak #asalkandiabahagia #encikimamekspres #fikryibrahim #nelydiasenrose #aydajebat

Awak duduk mana tu? Jauh dari kittewww ke? 🏻🏻 Tapiiiiii nak makan jugak #chococrispy ? . Halah halah halah. Meh la kita hantar kan kat awak ye nak? . Apa kata awak whatapps kita ok . #chococrispy #chococrispyjar #chococrispyalorgajah #alorgajah #chococrispyduriantunggal #duriantunggal #chococrispykualapilah #kualapilah #chococrispysenaling #senaling #codalorgajah #codkualapilah #codsenaling #codduriantunggal #coklatrice #coklatbubblerice #ipdalorgajah #jelatang #pujaanhatikanda #mirafilzah #remyishak #asalkandiabahagia #encikimamekspres #fikryibrahim #nelydiasenrose #aydajebat - 1 day ago

7 Likes
0 Comments
0
Mana 1 laaa nak makan ekk🤔
.
Apa ada hal. Boleh je ambik semua😁
.
Sumpahhh. Tak rugi pon beli😋
.
Whatapps order
http://www.wasap.my/601126426789
.
#chococrispy #chococrispyjar #chococrispyalorgajah #alorgajah #chococrispyduriantunggal #duriantunggal #chococrispykualapilah #kualapilah #chococrispysenaling #senaling #codalorgajah #codkualapilah #codsenaling #codduriantunggal #coklatrice #coklatbubblerice #ipdalorgajah #jelatang #pusatperniagaanjelatang #jalanpernigaanjelatang #lebiuvendor #lebiuvendorconceptstore #melakaperdana #rembia #tescocheng #chococrispymelaka

Mana 1 laaa nak makan ekk🤔 . Apa ada hal. Boleh je ambik semua . Sumpahhh. Tak rugi pon beli . Whatapps order http://www.wasap.my/601126426789 . #chococrispy #chococrispyjar #chococrispyalorgajah #alorgajah #chococrispyduriantunggal #duriantunggal #chococrispykualapilah #kualapilah #chococrispysenaling #senaling #codalorgajah #codkualapilah #codsenaling #codduriantunggal #coklatrice #coklatbubblerice #ipdalorgajah #jelatang #pusatperniagaanjelatang #jalanpernigaanjelatang #lebiuvendor #lebiuvendorconceptstore #melakaperdana #rembia #tescocheng #chococrispymelaka - 1 day ago

1 Likes
0 Comments
0
Mini chocolate pavlova for Izwah. Thank you 😊 
#pavlova #chocolatepavlova #mitc #duriantunggal #ayerkeroh

Mini chocolate pavlova for Izwah. Thank you #pavlova #chocolatepavlova #mitc #duriantunggal #ayerkeroh - 1 day ago

12 Likes
0 Comments
0
All time favourite, our best selling Pandan Gula Melaka cake for my husband’s staff 😊.
.
.
#pandancake #pandangulamelaka #kekpandangulamelaka #gulamelaka #birthdaycake #weddingcake #gombak #selayang #cheras #rawang #melaka #duriantunggal #alorgajah #melakatengah #batuberendam #ayerkeroh

All time favourite, our best selling Pandan Gula Melaka cake for my husband’s staff . . . #pandancake #pandangulamelaka #kekpandangulamelaka #gulamelaka #birthdaycake #weddingcake #gombak #selayang #cheras #rawang #melaka #duriantunggal #alorgajah #melakatengah #batuberendam #ayerkeroh - 1 day ago

15 Likes
1 Comments
0
ALHAMDULILLAH & TERIMA KASIH MEMPERCAYAI KAMI!! KERETA SEWA MURAH BANDAR MELAKA, ALOR GAJAH, CHENG, TAMPIN! 
Tempahan kereta sewa telah dibuka untuk bulan MARCH&APRIL-19. 
Sile PM sebelum booking penuh😅 • 💸 Murah nilai sewaan bermula RM90/day
• ⛽️ Kereta Jimat Minyak
• 🥰 Bersih dan selesa

HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP:
012-3680597 - Azriq atau click link whatsapp dibawah ⬇️ http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah
http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah

Like/Follow kami di Facebook&Instagram :
➡️keretasewamelakazinnirah

#keretasewamelaka #keretasewamelakasentral 
#keretasewamelakamurah #keretasewauitmmelaka 
#keretasewamelakabezza #malaccacarrental 
#carrentalmalacca #melakacarrental #keretasewamurah #carrental
#lowerpricecarrental #keretasewabezza #tescocheng
#melakacentral #ayerkeroh #duriantunggal #alorgajah #cheng #tampin #uitmlendu #utem #uniklmicet #kuim #masjidtanah #my_UCAM  #Agrosains 
#afamosaresort #afamosa #keretasewaalorgajah  #keretasewatampin

ALHAMDULILLAH & TERIMA KASIH MEMPERCAYAI KAMI!! KERETA SEWA MURAH BANDAR MELAKA, ALOR GAJAH, CHENG, TAMPIN! Tempahan kereta sewa telah dibuka untuk bulan MARCH&APRIL-19. Sile PM sebelum booking penuh Murah nilai sewaan bermula RM90/day • ️ Kereta Jimat Minyak • 🥰 Bersih dan selesa HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP: 012-3680597 - Azriq atau click link whatsapp dibawah ️ http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah Like/Follow kami di Facebook&Instagram : ️keretasewamelakazinnirah #keretasewamelaka #keretasewamelakasentral #keretasewamelakamurah #keretasewauitmmelaka #keretasewamelakabezza #malaccacarrental #carrentalmalacca #melakacarrental #keretasewamurah #carrental #lowerpricecarrental #keretasewabezza #tescocheng #melakacentral #ayerkeroh #duriantunggal #alorgajah #cheng #tampin #uitmlendu #utem #uniklmicet #kuim #masjidtanah #my_UCAM #Agrosains #afamosaresort #afamosa #keretasewaalorgajah #keretasewatampin - 2 days ago

15 Likes
0 Comments
0
Selamat Pengantin Baru Wawa Sireh Selasih😍

Pakai #skirtmurah p kenduri kawen??why not khennn 😊 lagi la musim panas nie .

Ehhh sempat lg promote 🤣 biasa la nama pown niaga..sambil meyelam minum air..hihihi

Www.wassap.my/60127684497

#skirtmurah #skirtmurahsehelairm15 #skirtviral #skirtmurahviral #skirtacut #skirtlabuh #skirtduyung #skirtmuslimah #skirtborong #melaka #ayerkerohmelaka #bukitkatilmelaka #duriantunggal #utem #johor #muar #pekannenas #pontian #agentwanted #dropshipwanted

Selamat Pengantin Baru Wawa Sireh Selasih Pakai #skirtmurah p kenduri kawen??why not khennn lagi la musim panas nie . Ehhh sempat lg promote 🤣 biasa la nama pown niaga..sambil meyelam minum air..hihihi Www.wassap.my/60127684497 #skirtmurah #skirtmurahsehelairm15 #skirtviral #skirtmurahviral #skirtacut #skirtlabuh #skirtduyung #skirtmuslimah #skirtborong #melaka #ayerkerohmelaka #bukitkatilmelaka #duriantunggal #utem #johor #muar #pekannenas #pontian #agentwanted #dropshipwanted - 2 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Eh, mana pi jerawat & jeragat muka sis?  Main sorok-sorok ke?  Mana adala, ni semua gara-gara Dianz Vitamin la ni, terus hilang jerawat & jeragat! 😎
.
.
DIANZ VITAMIN
RM50 (30biji) untuk sebulan. .
.
💋 Merawat jerawat, jeragat dan parut
💋 Mencerahkan seluruh badan
💋 Melembap dan menganjalkan kulit
💋 Elok untuk kuku, rambut dan tumit
💋 Kesan penyerapan 5x ganda dr biasa
.
.
DM for order/ whatsapp 0126789210 😊
.
.

#dianzvitamin #dianzmelaka #dianzjasin #dianzselandar #dianznanolightener #dianzmasknmoist #hisaphisapteruscantik #selandar #duriantunggal #macapbaru #bandarjasinbestari #mydinjasin #kpmjasin #uitmjasin #kkjasin #utemduriantunggal  #mitcmelaka #bukitkatil #mydinmelaka  #kfcjasinbestari #jpjjasinbestari #bankislamjasin #secretrecipejasin

Eh, mana pi jerawat & jeragat muka sis? Main sorok-sorok ke? Mana adala, ni semua gara-gara Dianz Vitamin la ni, terus hilang jerawat & jeragat! 😎 . . DIANZ VITAMIN RM50 (30biji) untuk sebulan. . . Merawat jerawat, jeragat dan parut Mencerahkan seluruh badan Melembap dan menganjalkan kulit Elok untuk kuku, rambut dan tumit Kesan penyerapan 5x ganda dr biasa . . DM for order/ whatsapp 0126789210 . . #dianzvitamin #dianzmelaka #dianzjasin #dianzselandar #dianznanolightener #dianzmasknmoist #hisaphisapteruscantik #selandar #duriantunggal #macapbaru #bandarjasinbestari #mydinjasin #kpmjasin #uitmjasin #kkjasin #utemduriantunggal #mitcmelaka #bukitkatil #mydinmelaka #kfcjasinbestari #jpjjasinbestari #bankislamjasin #secretrecipejasin - 2 days ago

4 Likes
0 Comments
0
🆙🆙Open order collagen plus+ bird's nest drink by @fgwalet @fouziahgous sekitar #alorgajahmelaka & #melakatown ..hubungi 016-6866494 untuk pembelian dan maklumat produk...stay young feel young💕💕
#Fgwaletbyfouziahgous #fgwaletbirdnest #fgwaletalorgajah #alorgajahmelaka #alorgajah #alorgajahfooddelivery #datarankerisalorgajah #rembia #kelemak #tolsimpangampat #afamosawaterthemepark #afamosaoutlet #afamosaresortmelaka #tampin #mydinpulausebang #pulausebang #aeonbandarayamelaka #sungaiudang #duriantunggal #batuberendam #bukitrambai #ayerkeroh #mitcmelaka #melakacentral #alorgajahcentral

Open order collagen plus+ bird's nest drink by @fgwalet @fouziahgous sekitar #alorgajahmelaka & #melakatown ..hubungi 016-6866494 untuk pembelian dan maklumat produk...stay young feel young #Fgwaletbyfouziahgous #fgwaletbirdnest #fgwaletalorgajah #alorgajahmelaka #alorgajah #alorgajahfooddelivery #datarankerisalorgajah #rembia #kelemak #tolsimpangampat #afamosawaterthemepark #afamosaoutlet #afamosaresortmelaka #tampin #mydinpulausebang #pulausebang #aeonbandarayamelaka #sungaiudang #duriantunggal #batuberendam #bukitrambai #ayerkeroh #mitcmelaka #melakacentral #alorgajahcentral - 2 days ago

11 Likes
0 Comments
0
BUAT DUIT DENGAN MENJADI AGEN MADU TUALANG 🐝

D = Doa
U = Usaha
I = Istiqomah
T = Tawakal

Berminat untuk menjadi agen dan buat DUIT, boleh DM/Wassap 0176144162 untuk pertanyaan lanjut.

#madutualang #pembekalmadutualang #madutualangasli #maduitusunnah #masjidtanah #segamat #seremban #kualapilah #nilai #alorgajah #rembau #muar #batupahat #duriantunggal #ayerkeroh #ayermolek #portdickson #jasin #merlimau #negerisembilan #kluang #melaka #kulai #sungaiudang #tampin #batuberendam #johor

BUAT DUIT DENGAN MENJADI AGEN MADU TUALANG D = Doa U = Usaha I = Istiqomah T = Tawakal Berminat untuk menjadi agen dan buat DUIT, boleh DM/Wassap 0176144162 untuk pertanyaan lanjut. #madutualang #pembekalmadutualang #madutualangasli #maduitusunnah #masjidtanah #segamat #seremban #kualapilah #nilai #alorgajah #rembau #muar #batupahat #duriantunggal #ayerkeroh #ayermolek #portdickson #jasin #merlimau #negerisembilan #kluang #melaka #kulai #sungaiudang #tampin #batuberendam #johor - 2 days ago

32 Likes
6 Comments
0
Today’s order, pandan gula melaka cake. Thank you bff @julianasulaiman 
#pandangulamelakacake #duriantunggal #mitc #jasin

Today’s order, pandan gula melaka cake. Thank you bff @julianasulaiman #pandangulamelakacake #duriantunggal #mitc #jasin - 2 days ago

13 Likes
5 Comments
0
#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery

#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery - 2 days ago

13 Likes
1 Comments
0
#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery

#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery - 2 days ago

12 Likes
0 Comments
0
#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery

#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery - 2 days ago

12 Likes
0 Comments
0
ALHAMDULILLAH & TERIMA KASIH MEMPERCAYAI KAMI!! KERETA SEWA MURAH BANDAR MELAKA, ALOR GAJAH, CHENG, TAMPIN! 
Tempahan kereta sewa telah dibuka untuk bulan MARCH&APRIL-19. 
Sile PM sebelum booking penuh😅 • 💸 Murah nilai sewaan bermula RM90/day
• ⛽️ Kereta Jimat Minyak
• 🥰 Bersih dan selesa

HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP:
012-3680597 - Azriq atau click link whatsapp dibawah ⬇️ http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah
http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah

Like/Follow kami di Facebook&Instagram :
➡️keretasewamelakazinnirah

#keretasewamelaka #keretasewamelakasentral 
#keretasewamelakamurah #keretasewauitmmelaka 
#keretasewamelakabezza #malaccacarrental 
#carrentalmalacca #melakacarrental #keretasewamurah #carrental
#lowerpricecarrental #keretasewabezza #tescocheng
#melakacentral #ayerkeroh #duriantunggal #alorgajah #cheng #tampin #uitmlendu #utem #uniklmicet #kuim #masjidtanah #my_UCAM  #Agrosains 
#afamosaresort #afamosa #keretasewaalorgajah  #keretasewatampin

ALHAMDULILLAH & TERIMA KASIH MEMPERCAYAI KAMI!! KERETA SEWA MURAH BANDAR MELAKA, ALOR GAJAH, CHENG, TAMPIN! Tempahan kereta sewa telah dibuka untuk bulan MARCH&APRIL-19. Sile PM sebelum booking penuh Murah nilai sewaan bermula RM90/day • ️ Kereta Jimat Minyak • 🥰 Bersih dan selesa HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP: 012-3680597 - Azriq atau click link whatsapp dibawah ️ http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah Like/Follow kami di Facebook&Instagram : ️keretasewamelakazinnirah #keretasewamelaka #keretasewamelakasentral #keretasewamelakamurah #keretasewauitmmelaka #keretasewamelakabezza #malaccacarrental #carrentalmalacca #melakacarrental #keretasewamurah #carrental #lowerpricecarrental #keretasewabezza #tescocheng #melakacentral #ayerkeroh #duriantunggal #alorgajah #cheng #tampin #uitmlendu #utem #uniklmicet #kuim #masjidtanah #my_UCAM #Agrosains #afamosaresort #afamosa #keretasewaalorgajah #keretasewatampin - 2 days ago

12 Likes
0 Comments
0
#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery

#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery - 2 days ago

12 Likes
0 Comments
0
#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery

#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery - 2 days ago

21 Likes
0 Comments
0
#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery

#makeupparty #makeupbudak #budakmakeup #makeupdiner #muamelaka #orgmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #makeupmurah #makeupbarbie #malaccacity #melakatengah #masjidtanah #krubong #duriantunggal #makeupmurah #makeuptunang #dymakeupgallery - 2 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Hiii uolls 😍.... Yg masih tercari pelamin, bunga tangan and makeup utk special day anda.
Book your date NOW, my wassap on bio.
Saya bagi harga PROMOSI.

#pelamin #makeuptunang #makeupsanding #pelaminmurah #makeupmurah #facialpengantin #melaka #orgmelaka #promosipelamin #masjidtanah #krubong #duriantunggal #alorgajah #melaka #melakatengah #muamelaka #pelaminmelaka #makeupdiner

Hiii uolls .... Yg masih tercari pelamin, bunga tangan and makeup utk special day anda. Book your date NOW, my wassap on bio. Saya bagi harga PROMOSI. #pelamin #makeuptunang #makeupsanding #pelaminmurah #makeupmurah #facialpengantin #melaka #orgmelaka #promosipelamin #masjidtanah #krubong #duriantunggal #alorgajah #melaka #melakatengah #muamelaka #pelaminmelaka #makeupdiner - 3 days ago

5 Likes
1 Comments
0
Hiii uolls 😍.... Yg masih tercari pelamin, bunga tangan and makeup utk special day anda.
Book your date NOW, my wassap on bio.
Saya bagi harga PROMOSI.

#pelamin #makeuptunang #makeupsanding #pelaminmurah #makeupmurah #facialpengantin #melaka #orgmelaka #promosipelamin #masjidtanah #krubong #duriantunggal #alorgajah #melaka #melakatengah #muamelaka #pelaminmelaka #makeupdiner

Hiii uolls .... Yg masih tercari pelamin, bunga tangan and makeup utk special day anda. Book your date NOW, my wassap on bio. Saya bagi harga PROMOSI. #pelamin #makeuptunang #makeupsanding #pelaminmurah #makeupmurah #facialpengantin #melaka #orgmelaka #promosipelamin #masjidtanah #krubong #duriantunggal #alorgajah #melaka #melakatengah #muamelaka #pelaminmelaka #makeupdiner - 3 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Hiii uolls 😍.... Yg masih tercari pelamin, bunga tangan and makeup utk special day anda.
Book your date NOW, my wassap on bio.
Saya bagi harga PROMOSI.

#pelamin #makeuptunang #makeupsanding #pelaminmurah #makeupmurah #facialpengantin #melaka #orgmelaka #promosipelamin #masjidtanah #krubong #duriantunggal #alorgajah #melaka #melakatengah #muamelaka #pelaminmelaka #makeupdiner

Hiii uolls .... Yg masih tercari pelamin, bunga tangan and makeup utk special day anda. Book your date NOW, my wassap on bio. Saya bagi harga PROMOSI. #pelamin #makeuptunang #makeupsanding #pelaminmurah #makeupmurah #facialpengantin #melaka #orgmelaka #promosipelamin #masjidtanah #krubong #duriantunggal #alorgajah #melaka #melakatengah #muamelaka #pelaminmelaka #makeupdiner - 3 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah...repeat order ....tq ila

Bombolini 50 biji

P/s : Tempahan 1 minggu awal atau 3 hari  guna.

www.wasap.my/+601156846857

#tauhu
#tauhubergedilsedap
#krubongmelaka 
#krubong 
#krubongjaya 
#krubongjayamelaka 
#kekpandanlayer 
#kekjagunglayer
#kekbuttermelaka
#kekbrulee
#politeknikmerlimau 
#hospitalmelaka
#hospitalalorgajah
#alorgajah
#kekmurahmelaka
#duriantunggalmelaka 
#duriantunggal
#doorgift 
#doorgiftmurah 
#doorgiftkahwinbajet
#kekbuahkukusmelaka

Alhamdulillah...repeat order ....tq ila Bombolini 50 biji P/s : Tempahan 1 minggu awal atau 3 hari guna. www.wasap.my/+601156846857 #tauhu #tauhubergedilsedap #krubongmelaka #krubong #krubongjaya #krubongjayamelaka #kekpandanlayer #kekjagunglayer #kekbuttermelaka #kekbrulee #politeknikmerlimau #hospitalmelaka #hospitalalorgajah #alorgajah #kekmurahmelaka #duriantunggalmelaka #duriantunggal #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwinbajet #kekbuahkukusmelaka - 3 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah...tq cikgu... Kek pandan layer...
Saiz 8

P/s : Tempahan 1 minggu awal atau 3 hari  guna.

www.wasap.my/+601156846857

#tauhu
#tauhubergedilsedap
#krubongmelaka 
#krubong 
#krubongjaya 
#krubongjayamelaka 
#kekpandanlayer 
#kekjagunglayer
#kekbuttermelaka
#kekbrulee
#politeknikmerlimau 
#hospitalmelaka
#hospitalalorgajah
#alorgajah
#kekmurahmelaka
#duriantunggalmelaka 
#duriantunggal
#doorgift 
#doorgiftmurah 
#doorgiftkahwinbajet
#kekbuahkukusmelaka

Alhamdulillah...tq cikgu... Kek pandan layer... Saiz 8 P/s : Tempahan 1 minggu awal atau 3 hari guna. www.wasap.my/+601156846857 #tauhu #tauhubergedilsedap #krubongmelaka #krubong #krubongjaya #krubongjayamelaka #kekpandanlayer #kekjagunglayer #kekbuttermelaka #kekbrulee #politeknikmerlimau #hospitalmelaka #hospitalalorgajah #alorgajah #kekmurahmelaka #duriantunggalmelaka #duriantunggal #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwinbajet #kekbuahkukusmelaka - 3 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Durian oh durian,,enakkkk bgt.😘😘
#durian #durianmedan #duriankupas #pancakedurian #durianlover #durianmanis #durianenak #dagingdurian #durians #duriancup #durianmurah #durianbeku #durianpancake #durianbiji #durianlovers #duriancrepe #durianmedanmurah #duren #durianlegit #duriancake #durianseason #duriankupasmedan #duriankampung #durianrider #duriantunggal #durianfruit #duriantanpabiji #durianmedanasli #durianucok #durianfrozen

Durian oh durian,,enakkkk bgt. #durian #durianmedan #duriankupas #pancakedurian #durianlover #durianmanis #durianenak #dagingdurian #durians #duriancup #durianmurah #durianbeku #durianpancake #durianbiji #durianlovers #duriancrepe #durianmedanmurah #duren #durianlegit #duriancake #durianseason #duriankupasmedan #duriankampung #durianrider #duriantunggal #durianfruit #duriantanpabiji #durianmedanasli #durianucok #durianfrozen - 3 days ago

5 Likes
1 Comments
0
Harga minyak bermula 23 March 2019 -  29  March 2019
•
Primax 97⬆️7sen
Primax 95 ↔️
Diesel ↔️
•
#Repost @petronasbrands (@get_repost)
・・・
Plan ape pulak cuti sekolah kali ini? Berhati-hati dijalan raya dan jangan lupa isi Primax 95 dengan Pro-Drive kami untuk perjalanan yang lebih lancar!😉✌ Ikuti laman sosial kami untuk perkembangan terkini! Berikut adalah harga minyak minggu ini dari 23 Mac sehingga 29 Mac 2019
•
⛽#TryTheFuel
⛽#MoveLikeNeverBefore
⛽#BebaskanGerakMu
⛽#Fuel #FuelWeeklyPrice
⛽#MalaysiaFuelWeeklyPrice
⛽#Malaysia
⛽#PETRONASDurianTunggal
⛽#DurianTunggal #Melaka

Harga minyak bermula 23 March 2019 - 29 March 2019 • Primax 97️7sen Primax 95 ️ Diesel ️ • #Repost @petronasbrands (@get_repost ) ・・・ Plan ape pulak cuti sekolah kali ini? Berhati-hati dijalan raya dan jangan lupa isi Primax 95 dengan Pro-Drive kami untuk perjalanan yang lebih lancar! Ikuti laman sosial kami untuk perkembangan terkini! Berikut adalah harga minyak minggu ini dari 23 Mac sehingga 29 Mac 2019 • #TryTheFuel #MoveLikeNeverBefore #BebaskanGerakMu #Fuel #FuelWeeklyPrice #MalaysiaFuelWeeklyPrice #Malaysia #PETRONASDurianTunggal #DurianTunggal #Melaka - 3 days ago

14 Likes
1 Comments
0
Combo pandan gula melaka cake and red velvet cheesecake brownies. Thank you SK n Tihah 😊

#pandangulamelakacake #redvelvetcheesecakebrownies #duriantunggal #ayerkeroh #mitc #klcc #upmserdang #bangsar

Combo pandan gula melaka cake and red velvet cheesecake brownies. Thank you SK n Tihah #pandangulamelakacake #redvelvetcheesecakebrownies #duriantunggal #ayerkeroh #mitc #klcc #upmserdang #bangsar - 3 days ago

12 Likes
0 Comments
0
No nuts Hershey’s brownies for Ayunni. Thanks dik 😚

#hersheysbrownies #browniesmelaka #mitc #ayerkeroh #duriantunggal #senawang

No nuts Hershey’s brownies for Ayunni. Thanks dik #hersheysbrownies #browniesmelaka #mitc #ayerkeroh #duriantunggal #senawang - 3 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Fudgy brownies for Dayah. Thank you for your continuous support dear!

#fudgybrownies #browniesmelaka #browniessedap #mitc #ayerkeroh #duriantunggal #dayabumi #bangsar #klcc #dessertdelivery

Fudgy brownies for Dayah. Thank you for your continuous support dear! #fudgybrownies #browniesmelaka #browniessedap #mitc #ayerkeroh #duriantunggal #dayabumi #bangsar #klcc #dessertdelivery - 3 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Today’s order, congo bars for Dayah. Thank you! 
#congobars #congobarsmelaka #premiumbakes #ayerkeroh #duriantunggal #mitc #dayabumi #dessertdelivery

Today’s order, congo bars for Dayah. Thank you! #congobars #congobarsmelaka #premiumbakes #ayerkeroh #duriantunggal #mitc #dayabumi #dessertdelivery - 3 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Today’s order, sicilian orange cake. Thanks Dayah!

#sicilianorangecake #orangecake #kekmelaka #ayerkeroh #duriantunggal #mitc #dayabumi #dessertdelivery

Today’s order, sicilian orange cake. Thanks Dayah! #sicilianorangecake #orangecake #kekmelaka #ayerkeroh #duriantunggal #mitc #dayabumi #dessertdelivery - 3 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Naked devil’s food chocolate cake for Cikgu Aini. Thank you cikgu! 
#dfcc #devilsfoodchocolatecake #kekmelaka #premiumcakes #mitc #ayerkeroh #duriantunggal #jasin

Naked devil’s food chocolate cake for Cikgu Aini. Thank you cikgu! #dfcc #devilsfoodchocolatecake #kekmelaka #premiumcakes #mitc #ayerkeroh #duriantunggal #jasin - 3 days ago

15 Likes
0 Comments
0
Main game apa petang ni?
.
.
#ggwp #gamingstudio #tamanseribayan #duriantunggal #gangsakita #melakagaming #egaming #callofduty #wwii #esport

Main game apa petang ni? . . #ggwp #gamingstudio #tamanseribayan #duriantunggal #gangsakita #melakagaming #egaming #callofduty #wwii #esport - 3 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Kasi up lagi Pod kosong nanostix untuk orang2 melaka dah tiba... Yang nk boleh whatsapp 017-3135256..
#melaka
#alorgajah #cheng #duriantunggal #ayerkeroh #mitc #batuberendam #stadiumhangjebat #sungaiudang #masjidtanah #afamosawaterpark #afamosaresort #pulausebang #tampin #simpangampat #kelemak #rembia #bandarmelaka #klebang

Kasi up lagi Pod kosong nanostix untuk orang2 melaka dah tiba... Yang nk boleh whatsapp 017-3135256.. #melaka #alorgajah #cheng #duriantunggal #ayerkeroh #mitc #batuberendam #stadiumhangjebat #sungaiudang #masjidtanah #afamosawaterpark #afamosaresort #pulausebang #tampin #simpangampat #kelemak #rembia #bandarmelaka #klebang - 3 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Any choc die hard fans here? This is something that you can’t resist! .
.
Magnum Inspired Tartlets.
10pcs RM55.
.
#tartlets #tart #choctartlets #choctart #gombak #selayang #rawang #shahalam #selayangindah #selayangjaya #selayangbaru #selayangpandang #kualalumpur #selayangmutiara #sungaibesi #cheras #bandarsripermaisuri #uluklang #kepong #manjalara #melaka #duriantunggal #ayerkeroh #bukitberuang #melakatengah

Any choc die hard fans here? This is something that you can’t resist! . . Magnum Inspired Tartlets. 10pcs RM55. . #tartlets #tart #choctartlets #choctart #gombak #selayang #rawang #shahalam #selayangindah #selayangjaya #selayangbaru #selayangpandang #kualalumpur #selayangmutiara #sungaibesi #cheras #bandarsripermaisuri #uluklang #kepong #manjalara #melaka #duriantunggal #ayerkeroh #bukitberuang #melakatengah - 3 days ago

40 Likes
10 Comments
0
Petite Pavlova with Berries. .
.
We are no longer offering mini Pavlova, we only have Petite (6-7 inch approx) and Giant (9-10 inch approx)
.
.
#pavlova #berriespavlova #berries #desserts #selayang #gombak #rawang #shahalam #selayangindah #selayangjaya #selayangbaru #selayangpandang #kualalumpur #selayangmutiara #sungaibesi #cheras #bandarsripermaisuri #uluklang #kepong #manjalara #melaka #duriantunggal #ayerkeroh

Petite Pavlova with Berries. . . We are no longer offering mini Pavlova, we only have Petite (6-7 inch approx) and Giant (9-10 inch approx) . . #pavlova #berriespavlova #berries #desserts #selayang #gombak #rawang #shahalam #selayangindah #selayangjaya #selayangbaru #selayangpandang #kualalumpur #selayangmutiara #sungaibesi #cheras #bandarsripermaisuri #uluklang #kepong #manjalara #melaka #duriantunggal #ayerkeroh - 3 days ago

10 Likes
1 Comments
0
Today’s combo 4 in 1. Thanks everyone! 
P/s: I actually forgot to sprinkles the dried rose on top of the cakes. Sorryyyyy 🤦🏼‍♀️ #rosepistachiocake #pandangulamelakacake #fudgybrownies #burntcheesecake #ayerkeroh #duriantunggal #mitc #klcc #bangsar #senawang #kekmelaka

Today’s combo 4 in 1. Thanks everyone! P/s: I actually forgot to sprinkles the dried rose on top of the cakes. Sorryyyyy 🤦🏼‍♀️ #rosepistachiocake #pandangulamelakacake #fudgybrownies #burntcheesecake #ayerkeroh #duriantunggal #mitc #klcc #bangsar #senawang #kekmelaka - 4 days ago

20 Likes
0 Comments
0
Pelamin Minggu ni Ke 4 Di Kesang. Tangkak Johor.
Wasap.my/60105664084/PelaminMurah

Harga mampu milik. #pelamin #ikhwaandaman #andaman #pengantin #busana #ledang #tangkak #muar #bukitgambir #segamat #jementah #pagoh #bakri #tanjungagas #seremban #kualapilah #bahau #jempol #serting #sertinghilir #gemas #palong #palongtimur #pasirbesar #melaka #duriantunggal #jasin #airkeroh

Pelamin Minggu ni Ke 4 Di Kesang. Tangkak Johor. Wasap.my/60105664084/PelaminMurah Harga mampu milik. #pelamin #ikhwaandaman #andaman #pengantin #busana #ledang #tangkak #muar #bukitgambir #segamat #jementah #pagoh #bakri #tanjungagas #seremban #kualapilah #bahau #jempol #serting #sertinghilir #gemas #palong #palongtimur #pasirbesar #melaka #duriantunggal #jasin #airkeroh - 4 days ago

11 Likes
0 Comments
0
PROMOSI KERETA SEWA MURAH MELAKA, ALOR GAJAH, CHENG, TAMPIN! 
Tempahan kereta sewa telah dibuka untuk bulan MARCH&APRIL-19. 
Sile PM sebelum booking penuh😅 • 💸 Murah nilai sewaan
• ✨ Serendah RM100/day
• ⛽️ Kereta Jimat Minyak
• 🥰 Bersih dan selesa

HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP:
012-3680597 - Azriq atau click link whatsapp dibawah ⬇️ http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1
http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1

Like/Follow kami di Facebook&Instagram :
➡️keretasewamelakazinnirah

#keretasewamelaka #keretasewamelakasentral 
#keretasewamelakamurah #keretasewauitmmelaka 
#keretasewamelakabezza #malaccacarrental 
#carrentalmalacca #melakacarrental #keretasewamurah #carrental
#lowerpricecarrental #keretasewabezza #tescocheng
#melakacentral #ayerkeroh #duriantunggal #alorgajah #cheng #tampin #uitmlendu #utem #uniklmicet #kuim #masjidtanah #my_UCAM  #Agrosains 
#afamosaresort #afamosa #keretasewaalorgajah  #keretasewatampin

PROMOSI KERETA SEWA MURAH MELAKA, ALOR GAJAH, CHENG, TAMPIN! Tempahan kereta sewa telah dibuka untuk bulan MARCH&APRIL-19. Sile PM sebelum booking penuh Murah nilai sewaan • Serendah RM100/day • ️ Kereta Jimat Minyak • 🥰 Bersih dan selesa HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP: 012-3680597 - Azriq atau click link whatsapp dibawah ️ http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1 http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1 Like/Follow kami di Facebook&Instagram : ️keretasewamelakazinnirah #keretasewamelaka #keretasewamelakasentral #keretasewamelakamurah #keretasewauitmmelaka #keretasewamelakabezza #malaccacarrental #carrentalmalacca #melakacarrental #keretasewamurah #carrental #lowerpricecarrental #keretasewabezza #tescocheng #melakacentral #ayerkeroh #duriantunggal #alorgajah #cheng #tampin #uitmlendu #utem #uniklmicet #kuim #masjidtanah #my_UCAM #Agrosains #afamosaresort #afamosa #keretasewaalorgajah #keretasewatampin - 4 days ago

11 Likes
0 Comments
0
🔥NSA SQUAD MELAKA🔥
.
.
Nak dapatkan produk NSA tapi tak tahu dengan siapa dan bagaimana? Serahkan je pada Miza,kami sediakan COD/POSTAGE satu Melaka & Malaysia 🇲🇾
.
.
.
Pergi spam whatsapp @nsabeauty.myza 011-26665961 sekarang ,ataupun boleh grab dengan NSA SQUAD #teammyza ❤️
.
.
#ainaaserumjasin #ainaaserummelaka #ainaacleanserjasin #ainaacleansermelaka #ainaacosmeticsmelaka #ainaacosmeticsjasin #teamkelangit #uitmjasin #duriantunggal #macapumboo #macapbaru #bandarjasinbestari #mydinjasin #polimerlimau #kpmjasin #uitmjasin #kkjasin #giatmaramerlimau #utemduriantunggal  #mitcmelaka #bukitkatil

NSA SQUAD MELAKA . . Nak dapatkan produk NSA tapi tak tahu dengan siapa dan bagaimana? Serahkan je pada Miza,kami sediakan COD/POSTAGE satu Melaka & Malaysia 🇲🇾 . . . Pergi spam whatsapp @nsabeauty.myza 011-26665961 sekarang ,ataupun boleh grab dengan NSA SQUAD #teammyza ️ . . #ainaaserumjasin #ainaaserummelaka #ainaacleanserjasin #ainaacleansermelaka #ainaacosmeticsmelaka #ainaacosmeticsjasin #teamkelangit #uitmjasin #duriantunggal #macapumboo #macapbaru #bandarjasinbestari #mydinjasin #polimerlimau #kpmjasin #uitmjasin #kkjasin #giatmaramerlimau #utemduriantunggal #mitcmelaka #bukitkatil - 4 days ago

7 Likes
0 Comments
0
SERVIS RUNNER REPAIR PHONE SEKITAR MELAKA, MUAR DAN TANGKAK🚴
.
.
Selesai tukar kan HOUSING NOVA 2I untuk customer😎
.
.
Harap berpuas hati dengan servis kami😉
.
.
Ada phone rosak? Jauh dan tk ada masa untuk hantar repair? Roger je, kami datang pada anda🚴
.
.
Klik link di bio kmi atau whatsapp +601111490981 untuk kami bantu ya☎
.
.
#arrepair #aoagroup #repairphonemelaka #repairphonecodmelaka #repairphonetrusted #repairphonetrustedmelaka #barangbaik #bukitberuang #repairphonemurahmelaka #repairphonemurahjasin #klinikkesihatanjasin #tamanmaju #tamanbahagia #repairphonemurahmelakatengah #repairphoneyayerkeroh #repairphonebukitkatil #repairphonebukitberuang #repairphoneduriantunggal #duriantunggal #repairphonebemban #repairphoneuluduyong  #repairphonepadangtemu #repairphonepayarumput #repairphonerembia #repairphonebukitrambai #repairphonesemabok #repairphonebukitkatil #repairphonemitc #repairphonejasin #repairphonecheng

SERVIS RUNNER REPAIR PHONE SEKITAR MELAKA, MUAR DAN TANGKAK🚴 . . Selesai tukar kan HOUSING NOVA 2I untuk customer😎 . . Harap berpuas hati dengan servis kami . . Ada phone rosak? Jauh dan tk ada masa untuk hantar repair? Roger je, kami datang pada anda🚴 . . Klik link di bio kmi atau whatsapp +601111490981 untuk kami bantu ya . . #arrepair #aoagroup #repairphonemelaka #repairphonecodmelaka #repairphonetrusted #repairphonetrustedmelaka #barangbaik #bukitberuang #repairphonemurahmelaka #repairphonemurahjasin #klinikkesihatanjasin #tamanmaju #tamanbahagia #repairphonemurahmelakatengah #repairphoneyayerkeroh #repairphonebukitkatil #repairphonebukitberuang #repairphoneduriantunggal #duriantunggal #repairphonebemban #repairphoneuluduyong #repairphonepadangtemu #repairphonepayarumput #repairphonerembia #repairphonebukitrambai #repairphonesemabok #repairphonebukitkatil #repairphonemitc #repairphonejasin #repairphonecheng - 4 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Pertama kali saya disambut oleh En Kambing yang agresif diberi nama Kerambit '  wow shunnnn briteeee sangat niiii 🐏
.
Lokasi : @agrofarmstay
Program : Singgah Sini
Production @saphirescreen
.
#whenarjaisworking
#singgahsini
#singgahsiniarjalee
#agrofarmstay
#duriantunggal
#tvshow
#travelogue
#Malacca
#ArjaLee
#saphirescreen

Pertama kali saya disambut oleh En Kambing yang agresif diberi nama Kerambit ' wow shunnnn briteeee sangat niiii 🐏 . Lokasi : @agrofarmstay Program : Singgah Sini Production @saphirescreen . #whenarjaisworking #singgahsini #singgahsiniarjalee #agrofarmstay #duriantunggal #tvshow #travelogue #Malacca #ArjaLee #saphirescreen - 4 days ago

318 Likes
7 Comments
0
Kalau kelmarin kakak gorgeous Zur Eda datang.. Hari ni giliran En Rudy the awesome pula mendarat di PETRONAS Durian Tunggal uolls!! Hahaa so bikers kental terhormat sekalian.. Dah join PETRONAS SPRINTA BONANZA ke belum?? Mudah je weii..
•
Anda hanya perlu belanja minimum RM25 PETRONAS Sprinta 1L pilihan anda di stesen PETRONAS atau kedai terpilih
•
Dapatkan resit pembelian dan whatsapp gambar resit original ke +60 13 695 8306
•
Click link yang diberi dan ikut arahan dalam laman web yang diberi
•
Pilih tempat anda beli PETRONAS SPRINTA 1L - stesen PETRONAS atau kedai terpilih
•
Haaa lepas tu jangan lupa PASTIKAN anda LIKE FACEBOOK PAGE - PETRONAS Sprinta Malaysia - ni WAJIB ok!! Kalau tak ada akaun facebook sila pinjam akaun fb family anda.. anak adik abang kakak mak ayah atok nenek.. layannn!!
•
Jawab soalan berkaitan MOTOGP.. nak tahu updates dan jawapan sila ke IG @sepangracingteam
•
Isi details yang diminta seperti nama, no ic, no tel, email & akaun fb.. lagi sekali, jika tiada akaun email atau fb anda boleh guna akaun family member anda tapi pastikan akaun yang sama like fb page PETRONAS Sprinta Malaysia tauuu
•
Muat naik resit pembelian
•
Tick box pengakuan terima terma & syarat SPRINTA BONANZA
•
Anda akan diberi kod penyertaan SPRINTA BONANZA..jangan lupa screenshot & save gambar kod penyertaan berikut untuk bukti dan rekod ok??
•
Woohoo!! Nampak complicated tapi senang sebenarnya.. semoga berjaya!! Nak dapat motorsikal Yamaha free bukan senang uolls!! Tapi tak sampai 5minit je punnn.. May the force be with you!! 😉
•
🛠#SprintaBonanza
🛠#PETRONASSyntium
🛠#PETRONASSprinta
🛠#PETRONASUrania
🛠#PETRONASSprintaBonanza
🛠#PETRONASLubricants #Lubricant
🛠#PETRONASDurianTunggal
🛠#DurianTunggal #Melaka #MY
🛠#KadMesra #KedaiMesra
🛠#MotoGP #GrandPrix
🛠#Yamaha #R6 #R25 #Y15ZR

Kalau kelmarin kakak gorgeous Zur Eda datang.. Hari ni giliran En Rudy the awesome pula mendarat di PETRONAS Durian Tunggal uolls!! Hahaa so bikers kental terhormat sekalian.. Dah join PETRONAS SPRINTA BONANZA ke belum?? Mudah je weii.. • Anda hanya perlu belanja minimum RM25 PETRONAS Sprinta 1L pilihan anda di stesen PETRONAS atau kedai terpilih • Dapatkan resit pembelian dan whatsapp gambar resit original ke +60 13 695 8306 • Click link yang diberi dan ikut arahan dalam laman web yang diberi • Pilih tempat anda beli PETRONAS SPRINTA 1L - stesen PETRONAS atau kedai terpilih • Haaa lepas tu jangan lupa PASTIKAN anda LIKE FACEBOOK PAGE - PETRONAS Sprinta Malaysia - ni WAJIB ok!! Kalau tak ada akaun facebook sila pinjam akaun fb family anda.. anak adik abang kakak mak ayah atok nenek.. layannn!! • Jawab soalan berkaitan MOTOGP.. nak tahu updates dan jawapan sila ke IG @sepangracingteam • Isi details yang diminta seperti nama, no ic, no tel, email & akaun fb.. lagi sekali, jika tiada akaun email atau fb anda boleh guna akaun family member anda tapi pastikan akaun yang sama like fb page PETRONAS Sprinta Malaysia tauuu • Muat naik resit pembelian • Tick box pengakuan terima terma & syarat SPRINTA BONANZA • Anda akan diberi kod penyertaan SPRINTA BONANZA..jangan lupa screenshot & save gambar kod penyertaan berikut untuk bukti dan rekod ok?? • Woohoo!! Nampak complicated tapi senang sebenarnya.. semoga berjaya!! Nak dapat motorsikal Yamaha free bukan senang uolls!! Tapi tak sampai 5minit je punnn.. May the force be with you!! • 🛠#SprintaBonanza 🛠#PETRONASSyntium 🛠#PETRONASSprinta 🛠#PETRONASUrania 🛠#PETRONASSprintaBonanza 🛠#PETRONASLubricants #Lubricant 🛠#PETRONASDurianTunggal 🛠#DurianTunggal #Melaka #MY 🛠#KadMesra #KedaiMesra 🛠#MotoGP #GrandPrix 🛠#Yamaha #R6 #R25 #Y15ZR - 4 days ago

37 Likes
5 Comments
0
Haaa jangan tak tahuu ada lagi PWP kat PETRONAS Durian Tunggal uolls!! Iyaaa.. tak tahu lagi ke? Hehe Encik dalam gambar ni dah lama tahu dah.. dia dok aim je tshirt 5x WC ni.. so hari ni bila Encik ni belanja RM30 PETRONAS PRIMAX 95 with PRO DRIVE terus dia sambar sehelai tshirt 5x WC ni pada harga RM20!! Kan dah jimat tuu!!
•
Ok.. Kepada anda yang masih belum dapatkan tshirt 5x World Champions!! Hanya RM25 sehelai - boleh beli cash ataupun tebus mata ganjaran kad Mesra anda!!
•
Atau anda boleh beli pada harga RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS PRIMAX 95 with PRO DRIVE atau PETRONAS PRIMAX 97!!
•
Alami perbezaannya - guna PRIMAX 95 with PRO DRIVE dan pakai baju 5x World Champions!! Kan memang world tu!! Hahaa
•
Now tinggal size S je uolls!! Hahaha S sizes people.. come and grab 5x WC tshirts while stock lasts!! Weehuuu!!
•
#5xWorldChampion #5xJuara
#F1Merchandise #F1
#FormulaOne #Formula1
#F1Collection #LimitedEdition
#TShirt #PETRONAS
#3xMesraPoints #KadMesra
#PETRONASDurianTunggal #psdt292
#DurianTunggal #Melaka
#Malaysia #MY
#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts

Haaa jangan tak tahuu ada lagi PWP kat PETRONAS Durian Tunggal uolls!! Iyaaa.. tak tahu lagi ke? Hehe Encik dalam gambar ni dah lama tahu dah.. dia dok aim je tshirt 5x WC ni.. so hari ni bila Encik ni belanja RM30 PETRONAS PRIMAX 95 with PRO DRIVE terus dia sambar sehelai tshirt 5x WC ni pada harga RM20!! Kan dah jimat tuu!! • Ok.. Kepada anda yang masih belum dapatkan tshirt 5x World Champions!! Hanya RM25 sehelai - boleh beli cash ataupun tebus mata ganjaran kad Mesra anda!! • Atau anda boleh beli pada harga RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS PRIMAX 95 with PRO DRIVE atau PETRONAS PRIMAX 97!! • Alami perbezaannya - guna PRIMAX 95 with PRO DRIVE dan pakai baju 5x World Champions!! Kan memang world tu!! Hahaa • Now tinggal size S je uolls!! Hahaha S sizes people.. come and grab 5x WC tshirts while stock lasts!! Weehuuu!! • #5xWorldChampion #5xJuara #F1Merchandise #F1 #FormulaOne #Formula1 #F1Collection #LimitedEdition #TShirt #PETRONAS #3xMesraPoints #KadMesra #PETRONASDurianTunggal #psdt292 #DurianTunggal #Melaka #Malaysia #MY #SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts - 4 days ago

26 Likes
0 Comments
0
Hi bikers kental sekaliann.. anda dah join SPRINTA BONANZA?? Belum lagii? Hey hey jangan tunggu lama lama nanti lama lama menganga tengok orang lain menang motorsikal Yamaha!! Hahahaa ada hadiah mingguan, bulanan, dan utama uolls!! Ada 11 buah motorsikal Yamaha untuk dimenangi!! Hebat kann??
•
Anda hanya perlu belanja minimum RM25 PETRONAS Sprinta 1L pilihan anda di stesen PETRONAS atau kedai terpilih
•
Dapatkan resit pembelian dan whatsapp gambar resit original ke +60 13 695 8306
•
Click link yang diberi dan ikut arahan dalam laman web yang diberi
•
Pilih tempat anda beli PETRONAS SPRINTA 1L - stesen PETRONAS atau kedai terpilih
•
Haaa lepas tu jangan lupa PASTIKAN anda LIKE FACEBOOK PAGE - PETRONAS Sprinta Malaysia - ni WAJIB ok!! Kalau tak ada akaun facebook sila pinjam akaun fb family anda.. anak adik abang kakak mak ayah atok nenek.. layannn!!
•
Jawab soalan berkaitan MOTOGP.. nak tahu updates dan jawapan sila ke IG @sepangracingteam
•
Isi details yang diminta seperti nama, no ic, no tel, email & akaun fb.. lagi sekali, jika tiada akaun email atau fb anda boleh guna akaun family member anda tapi pastikan akaun yang sama like fb page PETRONAS Sprinta Malaysia tauuu
•
Muat naik resit pembelian
•
Tick box pengakuan terima terma & syarat SPRINTA BONANZA
•
Anda akan diberi kod penyertaan SPRINTA BONANZA..jangan lupa screenshot & save gambar kod penyertaan berikut untuk bukti dan rekod ok??
•
Woohoo!! Nampak complicated tapi senang sebenarnya.. semoga berjaya!! Nak dapat motorsikal Yamaha free bukan senang uolls!! Tapi tak sampai 5minit je punnn.. May the force be with you!! 😉
•
🛠#SprintaBonanza
🛠#PETRONASSyntium
🛠#PETRONASSprinta
🛠#PETRONASUrania
🛠#PETRONASSprintaBonanza
🛠#PETRONASLubricants #Lubricant
🛠#PETRONASDurianTunggal
🛠#DurianTunggal #Melaka #MY
🛠#KadMesra #KedaiMesra
🛠#MotoGP #GrandPrix
🛠#Yamaha #R6 #R25 #Y15ZR

Hi bikers kental sekaliann.. anda dah join SPRINTA BONANZA?? Belum lagii? Hey hey jangan tunggu lama lama nanti lama lama menganga tengok orang lain menang motorsikal Yamaha!! Hahahaa ada hadiah mingguan, bulanan, dan utama uolls!! Ada 11 buah motorsikal Yamaha untuk dimenangi!! Hebat kann?? • Anda hanya perlu belanja minimum RM25 PETRONAS Sprinta 1L pilihan anda di stesen PETRONAS atau kedai terpilih • Dapatkan resit pembelian dan whatsapp gambar resit original ke +60 13 695 8306 • Click link yang diberi dan ikut arahan dalam laman web yang diberi • Pilih tempat anda beli PETRONAS SPRINTA 1L - stesen PETRONAS atau kedai terpilih • Haaa lepas tu jangan lupa PASTIKAN anda LIKE FACEBOOK PAGE - PETRONAS Sprinta Malaysia - ni WAJIB ok!! Kalau tak ada akaun facebook sila pinjam akaun fb family anda.. anak adik abang kakak mak ayah atok nenek.. layannn!! • Jawab soalan berkaitan MOTOGP.. nak tahu updates dan jawapan sila ke IG @sepangracingteam • Isi details yang diminta seperti nama, no ic, no tel, email & akaun fb.. lagi sekali, jika tiada akaun email atau fb anda boleh guna akaun family member anda tapi pastikan akaun yang sama like fb page PETRONAS Sprinta Malaysia tauuu • Muat naik resit pembelian • Tick box pengakuan terima terma & syarat SPRINTA BONANZA • Anda akan diberi kod penyertaan SPRINTA BONANZA..jangan lupa screenshot & save gambar kod penyertaan berikut untuk bukti dan rekod ok?? • Woohoo!! Nampak complicated tapi senang sebenarnya.. semoga berjaya!! Nak dapat motorsikal Yamaha free bukan senang uolls!! Tapi tak sampai 5minit je punnn.. May the force be with you!! • 🛠#SprintaBonanza 🛠#PETRONASSyntium 🛠#PETRONASSprinta 🛠#PETRONASUrania 🛠#PETRONASSprintaBonanza 🛠#PETRONASLubricants #Lubricant 🛠#PETRONASDurianTunggal 🛠#DurianTunggal #Melaka #MY 🛠#KadMesra #KedaiMesra 🛠#MotoGP #GrandPrix 🛠#Yamaha #R6 #R25 #Y15ZR - 4 days ago

32 Likes
0 Comments
0
Pelamin minggu nie,bukit Krpong Tangkak Johor
Wasap.my/60105664084/PelaminMurah

Harga mampu milik. #pelamin #ikhwaandaman #andaman #pengantin #busana #ledang #tangkak #muar #bukitgambir #segamat #jementah #pagoh #bakri #tanjungagas #seremban #kualapilah #bahau #jempol #serting #sertinghilir #gemas #palong #palongtimur #pasirbesar #melaka #duriantunggal #jasin #airkeroh

Pelamin minggu nie,bukit Krpong Tangkak Johor Wasap.my/60105664084/PelaminMurah Harga mampu milik. #pelamin #ikhwaandaman #andaman #pengantin #busana #ledang #tangkak #muar #bukitgambir #segamat #jementah #pagoh #bakri #tanjungagas #seremban #kualapilah #bahau #jempol #serting #sertinghilir #gemas #palong #palongtimur #pasirbesar #melaka #duriantunggal #jasin #airkeroh - 5 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Good Morning Sunshine 🌞❤️
.
.
.
#ainaaserumjasin #ainaaserummelaka #ainaacleanserjasin #ainaacleansermelaka #ainaacosmeticsmelaka #ainaacosmeticsjasin #teamkelangit #uitmjasin #duriantunggal #macapumboo #macapbaru #bandarjasinbestari #mydinjasin #polimerlimau #kpmjasin #uitmjasin #kkjasin #giatmaramerlimau #utemduriantunggal  #mitcmelaka #bukitkatil

Good Morning Sunshine 🌞️ . . . #ainaaserumjasin #ainaaserummelaka #ainaacleanserjasin #ainaacleansermelaka #ainaacosmeticsmelaka #ainaacosmeticsjasin #teamkelangit #uitmjasin #duriantunggal #macapumboo #macapbaru #bandarjasinbestari #mydinjasin #polimerlimau #kpmjasin #uitmjasin #kkjasin #giatmaramerlimau #utemduriantunggal #mitcmelaka #bukitkatil - 5 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Cuba tanya orang sebelah ,dah dapatkan PAKEJ SERVIS kat @etitobarbershop_jasin dan @etitobarbershop_duriantunggal ?

#etitobarbershop 
#duriantunggal 
#jasin

Cuba tanya orang sebelah ,dah dapatkan PAKEJ SERVIS kat @etitobarbershop_jasin dan @etitobarbershop_duriantunggal ? #etitobarbershop #duriantunggal #jasin - 5 days ago

38 Likes
2 Comments
0
Pod kosong untuk nanostix dah tiba..Pada sesiapa yang mencari pod kosong nanostix boleh pm / dm  untuk orang melaka dan alor gajah..hubungi 017-3135256 untuk pembelian
#nanopod #melaka #alorgajah #tampin #ayerkeroh #mitc #batuberendam #duriantunggal #bandarmelaka #cheng #sungaiudang #majlisperbanda

Pod kosong untuk nanostix dah tiba..Pada sesiapa yang mencari pod kosong nanostix boleh pm / dm untuk orang melaka dan alor gajah..hubungi 017-3135256 untuk pembelian #nanopod #melaka #alorgajah #tampin #ayerkeroh #mitc #batuberendam #duriantunggal #bandarmelaka #cheng #sungaiudang #majlisperbanda - 5 days ago

14 Likes
5 Comments
0
PROMOSI KERETA SEWA MURAH MELAKA, ALOR GAJAH, CHENG, TAMPIN! 
Tempahan kereta sewa telah dibuka untuk bulan MARCH&APRIL-19. 
Sile PM sebelum booking penuh😅 • 💸 Murah nilai sewaan
• ✨ Serendah RM100/day
• ⛽️ Kereta Jimat Minyak
• 🥰 Bersih dan selesa

HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP:
012-3680597 - Azriq atau click link whatsapp dibawah ⬇️ http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1
http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1

Like/Follow kami di Facebook&Instagram :
➡️keretasewamelakazinnirah

#keretasewamelaka #keretasewamelakasentral 
#keretasewamelakamurah #keretasewauitmmelaka 
#keretasewamelakabezza #malaccacarrental 
#carrentalmalacca #melakacarrental #keretasewamurah #carrental
#lowerpricecarrental #keretasewabezza #tescocheng
#melakacentral #ayerkeroh #duriantunggal #alorgajah #cheng #tampin #uitmlendu #utem #uniklmicet #kuim #masjidtanah #my_UCAM  #Agrosains 
#afamosaresort #afamosa #keretasewaalorgajah  #keretasewatampin

PROMOSI KERETA SEWA MURAH MELAKA, ALOR GAJAH, CHENG, TAMPIN! Tempahan kereta sewa telah dibuka untuk bulan MARCH&APRIL-19. Sile PM sebelum booking penuh Murah nilai sewaan • Serendah RM100/day • ️ Kereta Jimat Minyak • 🥰 Bersih dan selesa HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP: 012-3680597 - Azriq atau click link whatsapp dibawah ️ http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1 http://www.wasap.my/60123680597/ketasewamelakazinnirah1 Like/Follow kami di Facebook&Instagram : ️keretasewamelakazinnirah #keretasewamelaka #keretasewamelakasentral #keretasewamelakamurah #keretasewauitmmelaka #keretasewamelakabezza #malaccacarrental #carrentalmalacca #melakacarrental #keretasewamurah #carrental #lowerpricecarrental #keretasewabezza #tescocheng #melakacentral #ayerkeroh #duriantunggal #alorgajah #cheng #tampin #uitmlendu #utem #uniklmicet #kuim #masjidtanah #my_UCAM #Agrosains #afamosaresort #afamosa #keretasewaalorgajah #keretasewatampin - 5 days ago

11 Likes
0 Comments
0
😄 Haaa mesti anda tertanya apa kelebihan kad Mesra PETRONAS ni kan?
•
😋 Tahu tak anda dapat 3x mata ganjaran Mesra bagi setiap liter minyak yang anda beli?? 3x mata ganjaran = 3sen!! Kan dah untunggg banyakk tu
•
😃 Dah cuba PETRONAS PRIMAX 95 with PRO DRIVE?? Jangan lupa isi minyak dan swipe Kad Mesra untuk dapatkan lebih ganjaran dan lebih jimat!! Best kan?!!
•
😀 Haa.. Sekarang ni PETRONAS Lubricants tengah buat promosi SPRINTA BONANZA tauu!! Jom beli SPRINTA 1L dengan tebus mata ganjaran Kad Mesra!! Memang berbaloiiii!! Mana tahu boleh menang YAMAHA R6?!
•
😁 Anda inginkan perlindungan kemalangan?? Tahu tak kalau anda daftar Axxess Mesra PA Benefit.. anda hanya perlu belanja minimum RM100 sebulan bagi melayakkan diri anda dilindungi sehingga ke RM50,000!!
•
😁 Oh ya.. pastikan kad Mesra anda berdaftar ya.. caranya mudah je!!
📲 Hanya perlu sms seperti berikut ke 36732
👉 KAD MESRA<jarak>17 NOMBOR KAD MESRA ANDA<jarak>NO KAD PENGENALAN<jarak>NAMA 👈
•
😎 Jom jadi pemegang Kad Mesra!! Banyak kelebihan yang anda boleh dapat!! Lebih ganjaran.. lebih nilai!!
•
👌🏼#PETRONASPrimax #KedaiMesra
👌🏼#GanjaranHebat #DaftarKadMesra
👌🏼#PETRONAS #PETRONASBrands
👌🏼#PETRONASDurianTunggal
👌🏼#DurianTunggal #Melaka
👌🏼#Malaysia #Negaraku
👌🏼#KadMesra #LoyaltyCard
👌🏼#MesraPoints #MesraCard
👌🏼#3xMataGanjaran #3xMesraPoints
👌🏼#SaveMore #EarnMore

Haaa mesti anda tertanya apa kelebihan kad Mesra PETRONAS ni kan? • Tahu tak anda dapat 3x mata ganjaran Mesra bagi setiap liter minyak yang anda beli?? 3x mata ganjaran = 3sen!! Kan dah untunggg banyakk tu • Dah cuba PETRONAS PRIMAX 95 with PRO DRIVE?? Jangan lupa isi minyak dan swipe Kad Mesra untuk dapatkan lebih ganjaran dan lebih jimat!! Best kan?!! • 😀 Haa.. Sekarang ni PETRONAS Lubricants tengah buat promosi SPRINTA BONANZA tauu!! Jom beli SPRINTA 1L dengan tebus mata ganjaran Kad Mesra!! Memang berbaloiiii!! Mana tahu boleh menang YAMAHA R6?! • Anda inginkan perlindungan kemalangan?? Tahu tak kalau anda daftar Axxess Mesra PA Benefit.. anda hanya perlu belanja minimum RM100 sebulan bagi melayakkan diri anda dilindungi sehingga ke RM50,000!! • Oh ya.. pastikan kad Mesra anda berdaftar ya.. caranya mudah je!! Hanya perlu sms seperti berikut ke 36732 KAD MESRA<jarak>17 NOMBOR KAD MESRA ANDA<jarak>NO KAD PENGENALAN<jarak>NAMA • 😎 Jom jadi pemegang Kad Mesra!! Banyak kelebihan yang anda boleh dapat!! Lebih ganjaran.. lebih nilai!! • 🏼#PETRONASPrimax #KedaiMesra 🏼#GanjaranHebat #DaftarKadMesra 🏼#PETRONAS #PETRONASBrands 🏼#PETRONASDurianTunggal 🏼#DurianTunggal #Melaka 🏼#Malaysia #Negaraku 🏼#KadMesra #LoyaltyCard 🏼#MesraPoints #MesraCard 🏼#3xMataGanjaran #3xMesraPoints 🏼#SaveMore #EarnMore - 5 days ago

28 Likes
0 Comments
0
😙 Dapatkan barangan promosi Prosperity Deals bulan March di PETRONAS berdekatan anda!!
•
😄 2 barangan Mesra terpilih hanya pada harga RM3.88!!
•
🤗 Kepada para pelanggan yang beli barangan promosi daripada PETRONAS Durian Tunggal.. terima kasih kami ucapkan.. jangan lupa datang lagi tauuu!!
•
🍭#PETRONASBrands #PETRONAS
🍭#PETRONASDurianTunggal
🍭#DurianTunggal #psdt292
🍭#Melaka #Malaysia #MY
🍭#SaveMore #Jimat
🍭#MesraMonthlyPromo
🍭#KedaiMesra #KadMesra
🍭#Mac #March

😙 Dapatkan barangan promosi Prosperity Deals bulan March di PETRONAS berdekatan anda!! • 2 barangan Mesra terpilih hanya pada harga RM3.88!! • 🤗 Kepada para pelanggan yang beli barangan promosi daripada PETRONAS Durian Tunggal.. terima kasih kami ucapkan.. jangan lupa datang lagi tauuu!! • #PETRONASBrands #PETRONAS #PETRONASDurianTunggal #DurianTunggal #psdt292 #Melaka #Malaysia #MY #SaveMore #Jimat #MesraMonthlyPromo #KedaiMesra #KadMesra #Mac #March - 5 days ago

28 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.