#durianruntuh

8,793 posts

DURIAN BONTOT...alias DURIAN TERAKHIR yg jatuh dti pohonku...Semoga tahun depan berbuahnya banyak lagii...Aamiin...Tahun depan klo berbuah banyak lagi mau coba jualan durian runtuh di Stadion Pakansari aaachh.....😂🤣🍐🍅🍑...#panenbuah#duren#terakhir#jatuh#dari#pohon#durianruntuh

DURIAN BONTOT...alias DURIAN TERAKHIR yg jatuh dti pohonku...Semoga tahun depan berbuahnya banyak lagii...Aamiin...Tahun depan klo berbuah banyak lagi mau coba jualan durian runtuh di Stadion Pakansari aaachh.....🤣🍐...#panenbuah #duren #terakhir #jatuh #dari #pohon #durianruntuh - 16 hours ago

15 Likes
1 Comments
0
Kenikmatan dunia hhhmmm😁

#durianmontong #duriankupas #durianmurah #durianruntuh

Kenikmatan dunia hhhmmm #durianmontong #duriankupas #durianmurah #durianruntuh - 19 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Yummy, butuh yang seger-seger nih abis pulang kerja... Mumpung ada yang enak plus lagi mau durian juga cus aja yuk ke @ucokdurian_panduraya

__________________________

UCOK DURIAN PANDURAYA🏕
Jl Pandu Raya No.14 a, Tegal Gundil.  Bogor, Jawa Barat. (Samping ayam goreng karawaci)
| 🕙 10.00-23.00| 🛎 📲0821-1300-4060
____________________________
ㅤ
#durianruntuh #ucokdurian #durianucok #makan #bogorfood #enak #makanmakan #food #foodie  #foodphotography #foodgasm #foodgram #foodlover #zomato #restaurant #welovebogor #indonesia #interior 
#wisatakulinerbogor #durian#ucokdurianbogor#ucokdurianpanduraya

Yummy, butuh yang seger-seger nih abis pulang kerja... Mumpung ada yang enak plus lagi mau durian juga cus aja yuk ke @ucokdurian_panduraya __________________________ UCOK DURIAN PANDURAYA🏕 Jl Pandu Raya No.14 a, Tegal Gundil. Bogor, Jawa Barat. (Samping ayam goreng karawaci) | 10.00-23.00| 🛎 0821-1300-4060 ____________________________ ㅤ #durianruntuh #ucokdurian #durianucok #makan #bogorfood #enak #makanmakan #food #foodie #foodphotography #foodgasm #foodgram #foodlover #zomato #restaurant #welovebogor #indonesia #interior #wisatakulinerbogor #durian #ucokdurianbogor #ucokdurianpanduraya - 20 hours ago

22 Likes
4 Comments
0
Alhamdulillah balik dr bertugas Majlis Perhimpunan Maulidur Rasul 1440H/2019M peringkat Daerah Ranau terus cari durian
#durianruntuh
#sedapdanenak
#ranaudihatiku 
#ranauNo1
#Upolome

Alhamdulillah balik dr bertugas Majlis Perhimpunan Maulidur Rasul 1440H/2019M peringkat Daerah Ranau terus cari durian #durianruntuh #sedapdanenak #ranaudihatiku #ranauNo1 #Upolome - 20 hours ago

26 Likes
3 Comments
0
silahkan yang mau berkunjung ke kota Pekalongan tepatnya desa lolong kecamatan Karanganyar kabupaten Pekalongan,FESTIFAL DURIAN,asli dari desa lolong,#pekalonganinfo #jakartainfo #batang #panorama #pesonaindonesia #festifal #durianruntuh #enak #mantap #color #jelajahindonesia #jakarta #wisatabandung #rame silahkan ya datang jangan lupa tggal nya tercantum di atas..salam manis,KOTA PEKALONGAN,KOTA SANTRI

silahkan yang mau berkunjung ke kota Pekalongan tepatnya desa lolong kecamatan Karanganyar kabupaten Pekalongan,FESTIFAL DURIAN,asli dari desa lolong,#pekalonganinfo #jakartainfo #batang #panorama #pesonaindonesia #festifal #durianruntuh #enak #mantap #color #jelajahindonesia #jakarta #wisatabandung #rame silahkan ya datang jangan lupa tggal nya tercantum di atas..salam manis,KOTA PEKALONGAN,KOTA SANTRI - 2 days ago

14 Likes
1 Comments
0
Fact about Durian 
Kalian tau ga kalau durian itu bisa mengatasi batuk ?😍✨
Apa sih yang bikin durian ini istemewa ? Simak ya post mimin 😋 .
__________________________
UCOK DURIAN PANDURAYA🏕
Jl Pandu Raya No.14 a, Tegal Gundil.  Bogor, Jawa Barat. (Samping ayam goreng karawaci)
| 🕙 10.00-23.00| 🛎 📲0821-1300-4060
____________________________
ㅤ
#durianruntuh #ucokdurian #durianucok #makan #bogorfood #enak #makanmakan #food #foodie  #foodphotography #foodgasm #foodgram #foodlover #zomato #restaurant #welovebogor #indonesia #interior #duren #funfact 
#wisatakulinerbogor #durian

Fact about Durian Kalian tau ga kalau durian itu bisa mengatasi batuk ? Apa sih yang bikin durian ini istemewa ? Simak ya post mimin . __________________________ UCOK DURIAN PANDURAYA🏕 Jl Pandu Raya No.14 a, Tegal Gundil. Bogor, Jawa Barat. (Samping ayam goreng karawaci) | 10.00-23.00| 🛎 0821-1300-4060 ____________________________ ㅤ #durianruntuh #ucokdurian #durianucok #makan #bogorfood #enak #makanmakan #food #foodie #foodphotography #foodgasm #foodgram #foodlover #zomato #restaurant #welovebogor #indonesia #interior #duren #funfact #wisatakulinerbogor #durian - 2 days ago

32 Likes
1 Comments
0
Aduh mau dooonggg 🤤
#durianruntuh #duren #musangking #mabokduren

Aduh mau dooonggg 🤤 #durianruntuh #duren #musangking #mabokduren - 2 days ago

2 Likes
1 Comments
0
ADA STOK SOLD OUT & ADA YANG MAKIN SUSUT !!!
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

ADA STOK SOLD OUT & ADA YANG MAKIN SUSUT !!! . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 2 days ago

2 Likes
6 Comments
0
ADA STOK SOLD OUT & ADA YANG MAKIN SUSUT !!!
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

ADA STOK SOLD OUT & ADA YANG MAKIN SUSUT !!! . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 2 days ago

2 Likes
1 Comments
0
ADA STOK SOLD OUT & ADA YANG MAKIN SUSUT !!!
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

ADA STOK SOLD OUT & ADA YANG MAKIN SUSUT !!! . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 2 days ago

4 Likes
6 Comments
0
Pengen kumpul bareng tapi gatau tempat yang asyik ? kuy kesini aja sambil makan dari 
berbagai olahan durian Khas @ucokdurian_panduraya .
.
Kita juga udah sediain nih, Durian yang sudah di kupas dan tinggal di lahap buat oleh olehnya. yuk ke sini 😊😊
.
__________________________

UCOK DURIAN PANDURAYA🏕
Jl Pandu Raya No.14 a, Tegal Gundil.  Bogor, Jawa Barat. (Samping ayam goreng karawaci)
| 🕙 10.00-23.00| 🛎 📲0821-1300-4060
____________________________
ㅤ
#durianruntuh #ucokdurian #durianucok #makan #bogorfood #enak #makanmakan #food #foodie  #foodphotography #foodgasm #foodgram #foodlover #zomato #restaurant #welovebogor #indonesia #interior 
#wisatakulinerbogor #durian#ucokdurianbogor#ucokdurianpanduraya

Pengen kumpul bareng tapi gatau tempat yang asyik ? kuy kesini aja sambil makan dari berbagai olahan durian Khas @ucokdurian_panduraya . . Kita juga udah sediain nih, Durian yang sudah di kupas dan tinggal di lahap buat oleh olehnya. yuk ke sini . __________________________ UCOK DURIAN PANDURAYA🏕 Jl Pandu Raya No.14 a, Tegal Gundil. Bogor, Jawa Barat. (Samping ayam goreng karawaci) | 10.00-23.00| 🛎 0821-1300-4060 ____________________________ ㅤ #durianruntuh #ucokdurian #durianucok #makan #bogorfood #enak #makanmakan #food #foodie #foodphotography #foodgasm #foodgram #foodlover #zomato #restaurant #welovebogor #indonesia #interior #wisatakulinerbogor #durian #ucokdurianbogor #ucokdurianpanduraya - 3 days ago

42 Likes
1 Comments
0
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 3 days ago

9 Likes
2 Comments
0
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 3 days ago

8 Likes
0 Comments
0
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 3 days ago

11 Likes
0 Comments
0
#durianruntuh #panendurian

#durianruntuh #panendurian - 3 days ago

9 Likes
1 Comments
0
Warna FAVOURITE kebanyakan wanita ni memang laku keras, hanya berbaki bidang 50 sahaja..
.

Mai che mai che mai, PM/DM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#BawalNadya
#BawalLabuh 
#BawalDiamond 
#BawalBidang50 
#BawalBidang60 
#BawalOnPointNG 
#BawalLover 
#BawalViral
#BawalTerlajakLaris 
#PromosiDurianRuntuh 
#DurianRuntuh 
#BazarPakNil
#PujaanHatiKanda 
#TerbaikDariku 
#SeribuRindu

Warna FAVOURITE kebanyakan wanita ni memang laku keras, hanya berbaki bidang 50 sahaja.. . Mai che mai che mai, PM/DM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #BawalNadya #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang50 #BawalBidang60 #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalViral #BawalTerlajakLaris #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BazarPakNil #PujaanHatiKanda #TerbaikDariku #SeribuRindu - 3 days ago

4 Likes
1 Comments
0
Kalau TAK IRON pun dah De Bomb macam ni, apatah lagi kalau di'iron'.. Meletopsss bak hang,.
.

Mai che mai che mai, PM/DM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#BawalNadya
#BawalLabuh 
#BawalDiamond 
#BawalBidang50 
#BawalBidang60 
#BawalOnPointNG 
#BawalLover 
#BawalViral
#BawalTerlajakLaris 
#PromosiDurianRuntuh 
#DurianRuntuh 
#BazarPakNil
#PujaanHatiKanda 
#TerbaikDariku 
#SeribuRindu

Kalau TAK IRON pun dah De Bomb macam ni, apatah lagi kalau di'iron'.. Meletopsss bak hang,. . Mai che mai che mai, PM/DM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #BawalNadya #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang50 #BawalBidang60 #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalViral #BawalTerlajakLaris #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BazarPakNil #PujaanHatiKanda #TerbaikDariku #SeribuRindu - 3 days ago

5 Likes
1 Comments
0
Warna FAVOURITE kebanyakan wanita ni memang laku keras, hanya berbaki bidang 50 sahaja..
.

Mai che mai che mai, PM/DM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#BawalNadya
#BawalLabuh 
#BawalDiamond 
#BawalBidang50 
#BawalBidang60 
#BawalOnPointNG 
#BawalLover 
#BawalViral
#BawalTerlajakLaris 
#PromosiDurianRuntuh 
#DurianRuntuh 
#BazarPakNil
#PujaanHatiKanda 
#TerbaikDariku 
#SeribuRindu

Warna FAVOURITE kebanyakan wanita ni memang laku keras, hanya berbaki bidang 50 sahaja.. . Mai che mai che mai, PM/DM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #BawalNadya #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang50 #BawalBidang60 #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalViral #BawalTerlajakLaris #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BazarPakNil #PujaanHatiKanda #TerbaikDariku #SeribuRindu - 3 days ago

4 Likes
1 Comments
0
COCONUT PASSION LOTION 💋
One of the best seller! Strong coconut scent yang boleh memukau orang sekeliling anda 🤭💋
WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

COCONUT PASSION LOTION One of the best seller! Strong coconut scent yang boleh memukau orang sekeliling anda 🤭 WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 4 days ago

9 Likes
0 Comments
0
VICTORIA SECRET LOTION 💋
WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

VICTORIA SECRET LOTION WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 4 days ago

6 Likes
0 Comments
0
SHEER LOVE LOTION 💋
WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

SHEER LOVE LOTION WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 4 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Beraneka ragam topingnya sop durian khas @ucokdurian_panduraya cocok untuk kalian yang lagi ngademin hati nya.😊
.

__________________________
UCOK DURIAN PANDURAYA🏕
Jl Pandu Raya No.14 a, Tegal Gundil.  Bogor, Jawa Barat. (Samping ayam goreng karawaci)
| 🕙 10.00-23.00| 🛎 📲0821-1300-4060
____________________________
ㅤ
#durianruntuh #ucokdurian #durianucok #makan #bogorfood #enak #makanmakan #food #foodie  #foodphotography #foodgasm #foodgram #foodlover #zomato #restaurant #welovebogor #indonesia #interior 
#wisatakulinerbogor #durian#ucokdurianpanduraya #ucokdurianbogor

Beraneka ragam topingnya sop durian khas @ucokdurian_panduraya cocok untuk kalian yang lagi ngademin hati nya. . __________________________ UCOK DURIAN PANDURAYA🏕 Jl Pandu Raya No.14 a, Tegal Gundil. Bogor, Jawa Barat. (Samping ayam goreng karawaci) | 10.00-23.00| 🛎 0821-1300-4060 ____________________________ ㅤ #durianruntuh #ucokdurian #durianucok #makan #bogorfood #enak #makanmakan #food #foodie #foodphotography #foodgasm #foodgram #foodlover #zomato #restaurant #welovebogor #indonesia #interior #wisatakulinerbogor #durian #ucokdurianpanduraya #ucokdurianbogor - 4 days ago

21 Likes
0 Comments
0
CEPAAAAAT, yang ni pun tinggal Bidang 50 je awak..
.

Pantas & tangkas, jom PM/DM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#BawalNadya
#BawalLabuh 
#BawalDiamond 
#BawalBidang50 
#BawalBidang60 
#BawalOnPointNG 
#BawalLover 
#BawalViral
#BawalTerlajakLaris 
#PromosiDurianRuntuh 
#DurianRuntuh 
#BazarPakNil
#PujaanHatiKanda 
#TerbaikDariku 
#SeribuRindu

CEPAAAAAT, yang ni pun tinggal Bidang 50 je awak.. . Pantas & tangkas, jom PM/DM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #BawalNadya #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang50 #BawalBidang60 #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalViral #BawalTerlajakLaris #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BazarPakNil #PujaanHatiKanda #TerbaikDariku #SeribuRindu - 5 days ago

1 Likes
0 Comments
0
BERALUNNYAAA..
.

Takut tudung kemek, kembang bila bercermin mata???
.
Bawal Nadya boleh settlekan masalah tu, no worries..
.
'Aisy Qaseh : 013-3924823
.

#FamilyNadGallery 
#BawalNadya
#BawalLabuh 
#BawalDiamond 
#BawalBidang50 
#BawalBidang60 
#BawalOnPointNG 
#BawalLover 
#BawalViral
#BawalTerlajakLaris 
#PromosiDurianRuntuh 
#DurianRuntuh 
#BazarPakNil
#PujaanHatiKanda 
#TerbaikDariku 
#SeribuRindu

BERALUNNYAAA.. . Takut tudung kemek, kembang bila bercermin mata??? . Bawal Nadya boleh settlekan masalah tu, no worries.. . 'Aisy Qaseh : 013-3924823 . #FamilyNadGallery #BawalNadya #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang50 #BawalBidang60 #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalViral #BawalTerlajakLaris #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BazarPakNil #PujaanHatiKanda #TerbaikDariku #SeribuRindu - 5 days ago

3 Likes
0 Comments
0
CEPAAAAAT, yang ni pun tinggal Bidang 50 je awak..
.

Pantas & tangkas, jom PM/DM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#BawalNadya
#BawalLabuh 
#BawalDiamond 
#BawalBidang50 
#BawalBidang60 
#BawalOnPointNG 
#BawalLover 
#BawalViral
#BawalTerlajakLaris 
#PromosiDurianRuntuh 
#DurianRuntuh 
#BazarPakNil
#PujaanHatiKanda 
#TerbaikDariku 
#SeribuRindu

CEPAAAAAT, yang ni pun tinggal Bidang 50 je awak.. . Pantas & tangkas, jom PM/DM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #BawalNadya #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang50 #BawalBidang60 #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalViral #BawalTerlajakLaris #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BazarPakNil #PujaanHatiKanda #TerbaikDariku #SeribuRindu - 5 days ago

4 Likes
0 Comments
0
hai mary kay lover!!! Apa product favourite anda?? List kan..
Dan saya ada berita baikkkk👇
.
Dapatkan sekarang dengan harga durian runtuh
bermula 15 January - 28 January 2019

Cepat sementara masih ada stock!!! 📱whatsapp untuk pertanyaan: wa.me/60138315473

Independent Beauty Consultant MARY KAY
Melur

#MaryKayProduk #browgel #eyebrows #lashserum
#marykayPromo #promotion #Janpromo #beautyconsultantmarykay #marykaymysg #durianruntuh #hargamurah #berkualiti

hai mary kay lover!!! Apa product favourite anda?? List kan.. Dan saya ada berita baikkkk . Dapatkan sekarang dengan harga durian runtuh bermula 15 January - 28 January 2019 Cepat sementara masih ada stock!!! whatsapp untuk pertanyaan: wa.me/60138315473 Independent Beauty Consultant MARY KAY Melur #MaryKayProduk #browgel #eyebrows #lashserum #marykayPromo #promotion #Janpromo #beautyconsultantmarykay #marykaymysg #durianruntuh #hargamurah #berkualiti - 5 days ago

4 Likes
0 Comments
0
MEH SHOPPING BAJU BARU MALAM NI DENGAN HARGA PALING KAW KAW JIMAT.😱‼️.
.
.
🤩SALE LAGI DAN LAGI 😍!.
.
Haa nak taw tak! Malam ni kita bakal adakan SALE VOUCHER untuk HAYLA TUNIC & ALYSSA 1.0 dan 2.0😍.
.
🦄Beli sehelai HAYLA TUNIC dengan RM 15 OFF.
💥Harga asal RM 69 ➡️ RM 54.
.
🦄Beli sehelai ALYSSA dengan RM 10 OFF. 💥Harga asal ALYSSA PALAZZO  RM 39 ➡️ RM 29
💥Harga asal ALYSSA BLOUSE RM 45 ➡️ RM 35.
.
TURN ON NOTIFICATION‼️.
.
.
So guys get ready okayh! Malam ni jam 9 malam  Cik Kuntum akan bagi Kod Voucher di ig @milalaattire_collection @milala.attire 😘!.
.
#sale #itsuptoyou #timesup #hargamurah #bajuhargamurah #durianruntuh #kasilicin

MEH SHOPPING BAJU BARU MALAM NI DENGAN HARGA PALING KAW KAW JIMAT.️. . . 🤩SALE LAGI DAN LAGI !. . Haa nak taw tak! Malam ni kita bakal adakan SALE VOUCHER untuk HAYLA TUNIC & ALYSSA 1.0 dan 2.0. . 🦄Beli sehelai HAYLA TUNIC dengan RM 15 OFF. Harga asal RM 69 ️ RM 54. . 🦄Beli sehelai ALYSSA dengan RM 10 OFF. Harga asal ALYSSA PALAZZO RM 39 ️ RM 29 Harga asal ALYSSA BLOUSE RM 45 ️ RM 35. . TURN ON NOTIFICATION️. . . So guys get ready okayh! Malam ni jam 9 malam Cik Kuntum akan bagi Kod Voucher di ig @milalaattire_collection @milala.attire !. . #sale #itsuptoyou #timesup #hargamurah #bajuhargamurah #durianruntuh #kasilicin - 5 days ago

11 Likes
0 Comments
0
STOK MACAM PISANG GORENG PANAS !!!
.

Siapa tak nak kan??? Tudung yang super duper behave, comfortable & paling penting sentiasa ON Point..
.
Warna yang model ni pakai (Olive Green) hanya available Bidang 50 sahaja, Bidang 60 dah yilekkk..
.
So,fikir2 apa lagi tu? Jom3 DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823, kita bagi harga mur mur je..
.

#FamilyNadGallery 
#DurianRuntuh
#PromosiDurianRuntuh #BawalNadya 
#BawalOnPointNG 
#BawalBidang50 
#BawalBidang60
#BawalLabuh 
#BawalDiamond 
#BawalLover 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#PujaanHatiKanda 
#TerbaikDariku 
#SeribuRindu

STOK MACAM PISANG GORENG PANAS !!! . Siapa tak nak kan??? Tudung yang super duper behave, comfortable & paling penting sentiasa ON Point.. . Warna yang model ni pakai (Olive Green) hanya available Bidang 50 sahaja, Bidang 60 dah yilekkk.. . So,fikir2 apa lagi tu? Jom3 DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823, kita bagi harga mur mur je.. . #FamilyNadGallery #DurianRuntuh #PromosiDurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalBidang50 #BawalBidang60 #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalLover #BawalViral #BawalTerlajakLaris #PujaanHatiKanda #TerbaikDariku #SeribuRindu - 6 days ago

3 Likes
0 Comments
0
STOK MACAM PISANG GORENG PANAS !!!
.

Siapa tak nak kan??? Tudung yang super duper behave, comfortable & paling penting sentiasa ON Point..
.
Stok Bawal Nadya banyak yang dah habis, jadi yang tak dapat tu sila menangis di bucu katil ye.. ~.~
.
So,fikir2 apa lagi tu? Jom3 DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823, kita bagi harga mur mur je..
.

#FamilyNadGallery 
#DurianRuntuh
#PromosiDurianRuntuh #BawalNadya 
#BawalOnPointNG 
#BawalBidang50 
#BawalBidang60
#BawalLabuh 
#BawalDiamond 
#BawalLover 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#PujaanHatiKanda 
#TerbaikDariku 
#SeribuRindu

STOK MACAM PISANG GORENG PANAS !!! . Siapa tak nak kan??? Tudung yang super duper behave, comfortable & paling penting sentiasa ON Point.. . Stok Bawal Nadya banyak yang dah habis, jadi yang tak dapat tu sila menangis di bucu katil ye.. ~.~ . So,fikir2 apa lagi tu? Jom3 DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823, kita bagi harga mur mur je.. . #FamilyNadGallery #DurianRuntuh #PromosiDurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalBidang50 #BawalBidang60 #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalLover #BawalViral #BawalTerlajakLaris #PujaanHatiKanda #TerbaikDariku #SeribuRindu - 6 days ago

4 Likes
2 Comments
0
STOK MACAM PISANG GORENG PANAS !!!
.

Siapa tak nak kan??? Tudung yang super duper behave, comfortable & paling penting sentiasa ON Point..
.
Warna yang model ni pakai (Olive Green) hanya available Bidang 50 sahaja, Bidang 60 dah yilekkk..
.
So,fikir2 apa lagi tu? Jom3 DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823, kita bagi harga mur mur je..
.

#FamilyNadGallery 
#DurianRuntuh
#PromosiDurianRuntuh #BawalNadya 
#BawalOnPointNG 
#BawalBidang50 
#BawalBidang60
#BawalLabuh 
#BawalDiamond 
#BawalLover 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#PujaanHatiKanda 
#TerbaikDariku 
#SeribuRindu

STOK MACAM PISANG GORENG PANAS !!! . Siapa tak nak kan??? Tudung yang super duper behave, comfortable & paling penting sentiasa ON Point.. . Warna yang model ni pakai (Olive Green) hanya available Bidang 50 sahaja, Bidang 60 dah yilekkk.. . So,fikir2 apa lagi tu? Jom3 DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823, kita bagi harga mur mur je.. . #FamilyNadGallery #DurianRuntuh #PromosiDurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalBidang50 #BawalBidang60 #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalLover #BawalViral #BawalTerlajakLaris #PujaanHatiKanda #TerbaikDariku #SeribuRindu - 6 days ago

6 Likes
0 Comments
0
pengen kembali lagi..tapi....😀😀😀 #durian #durianmusangking #durianjatuh #ketibanduren #mendemduren #durianruntuh #samuda #longtrip

pengen kembali lagi..tapi....😀😀😀 #durian #durianmusangking #durianjatuh #ketibanduren #mendemduren #durianruntuh #samuda #longtrip - 6 days ago

49 Likes
6 Comments
0
#durian #durianlovers #jualdurian #jualdurianmedan #jualduriankupas #jualpancakedurian #durianenak #durianenakbanget #durianjakarta #durianucok #durianruntuh

#durian #durianlovers #jualdurian #jualdurianmedan #jualduriankupas #jualpancakedurian #durianenak #durianenakbanget #durianjakarta #durianucok #durianruntuh - 6 days ago

10 Likes
0 Comments
0
Ready durian kupas... Rasanya endeeuusss sdh bnyak testi dan kualitass dijamin baguss👍🏼
Yukkk buruan di order.. hrga murah kualitas sma sperti di supermarket2 ternama 🤤

#durian #durianlovers #jualdurian #jualdurianmedan #jualduriankupas #jualpancakedurian #durianenak #durianenakbanget #durianjakarta #durianucok #durianruntuh

Ready durian kupas... Rasanya endeeuusss sdh bnyak testi dan kualitass dijamin baguss🏼 Yukkk buruan di order.. hrga murah kualitas sma sperti di supermarket2 ternama 🤤 #durian #durianlovers #jualdurian #jualdurianmedan #jualduriankupas #jualpancakedurian #durianenak #durianenakbanget #durianjakarta #durianucok #durianruntuh - 6 days ago

17 Likes
3 Comments
0
#durian #durianruntuh

#durian #durianruntuh - 6 days ago

10 Likes
0 Comments
0
CEPAT SAMBAR SEBELUM YANG LAIN MENYAMBAR !!
.
OK, AWAK.. •.<
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.
Model in Maroon & Dusty Pink (Bidang 60)
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

CEPAT SAMBAR SEBELUM YANG LAIN MENYAMBAR !! . OK, AWAK.. •.< . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . Model in Maroon & Dusty Pink (Bidang 60) . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 7 days ago

5 Likes
2 Comments
0
CEPAT SAMBAR SEBELUM YANG LAIN MENYAMBAR !!
.
OK, AWAK.. •.<
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.
Model in Maroon & Dusty Pink (Bidang 60)
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

CEPAT SAMBAR SEBELUM YANG LAIN MENYAMBAR !! . OK, AWAK.. •.< . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . Model in Maroon & Dusty Pink (Bidang 60) . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 7 days ago

3 Likes
2 Comments
0
CEPAT SAMBAR SEBELUM YANG LAIN MENYAMBAR !!
.
OK, AWAK.. •.<
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.
Model in Maroon & Dusty Pink (Bidang 60)
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

CEPAT SAMBAR SEBELUM YANG LAIN MENYAMBAR !! . OK, AWAK.. •.< . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . Model in Maroon & Dusty Pink (Bidang 60) . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 7 days ago

4 Likes
2 Comments
0
@smjproject_tv ☜☆☞@faril_9
Jangan tengok je like skali
.
.
.likeje bkn susah pon
.tekan dua kli jerr😁
.
.Coment📜dbawah⬇🔽
.
.
.
.
.
.
#upin #upinipin #upinipindahbesar #upinipinbesar #durianruntuh#opah#kakros#lescopaque#bosskur#kartun#malaysia#tokdalang#kampungdurianruntuh#like#best#people#nice#baek#boek#faril#uranusir

@smjproject_tv ☜☆☞@faril_9 Jangan tengok je like skali . . .likeje bkn susah pon .tekan dua kli jerr . .Comentdbawah . . . . . . #upin #upinipin #upinipindahbesar #upinipinbesar #durianruntuh #opah #kakros #lescopaque #bosskur #kartun #malaysia #tokdalang #kampungdurianruntuh #like #best #people #nice #baek #boek #faril #uranusir - 7 days ago

42 Likes
0 Comments
0
Durian mantap #pestadurianruntuh #durianruntuh

Durian mantap #pestadurianruntuh #durianruntuh - 7 days ago

30 Likes
0 Comments
0
#durianruntuh
#bkdppu

#durianruntuh #bkdppu - 7 days ago

65 Likes
1 Comments
0
♨️♨️🚘🚘🚘🏨🍔🍹
Jom siapa lagi na shoping kat Bandung 
Na join 😊
Cuiti - cuti bajet
Car Rental service
Bintangcar Travelnya +62817427300
Insyallah nyaman/selesah 😊

#bintangcartravel  #travelbandung #infobandungraya #travelmurah #kltravel #bandungtour #bandungshoping #cutibandung #cutisekolah #travelling #kulinerbandung #infomalay #cutibajet #malaysiatravel #pakejcutimalaysia #malaysiakini #kl #kualalumpur #johorbahru #johorpremiumoutlet #damansara #durianruntuh

️🚘🚘🚘 Jom siapa lagi na shoping kat Bandung Na join Cuiti - cuti bajet Car Rental service Bintangcar Travelnya +62817427300 Insyallah nyaman/selesah #bintangcartravel   #travelbandung #infobandungraya #travelmurah #kltravel #bandungtour #bandungshoping #cutibandung #cutisekolah #travelling #kulinerbandung #infomalay #cutibajet #malaysiatravel #pakejcutimalaysia #malaysiakini #kl #kualalumpur #johorbahru #johorpremiumoutlet #damansara #durianruntuh - 7 days ago

27 Likes
5 Comments
0
MERAH MENAMBAT HATI
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.
Model in Red Maroon (Bidang 60)
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

MERAH MENAMBAT HATI . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . Model in Red Maroon (Bidang 60) . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 8 days ago

3 Likes
0 Comments
0
MERAH MENAMBAT HATI
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.
Model in Red Maroon (Bidang 60)
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

MERAH MENAMBAT HATI . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . Model in Red Maroon (Bidang 60) . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 8 days ago

2 Likes
1 Comments
0
MERAH MENAMBAT HATI
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.
Model in Red Maroon (Bidang 60)
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

MERAH MENAMBAT HATI . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . Model in Red Maroon (Bidang 60) . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 8 days ago

3 Likes
2 Comments
0
Kalo dimakan semua bisa mabok duren kita 😂😂
.
.
.
.
.

#durian #durianmontong #durianmusangking #duriankupas #durianmedan #durianrider #durianlovers #durianmurah #durianruntuh #durianaddict #durianenak #kulinernusantara #kulinerindonesia #jajananenak #jajananpasar #jajananindonesia #deliciuos #yummyfood #yummyyummy

Kalo dimakan semua bisa mabok duren kita . . . . . #durian #durianmontong #durianmusangking #duriankupas #durianmedan #durianrider #durianlovers #durianmurah #durianruntuh #durianaddict #durianenak #kulinernusantara #kulinerindonesia #jajananenak #jajananpasar #jajananindonesia #deliciuos #yummyfood #yummyyummy - 8 days ago

8 Likes
1 Comments
0
untuk anak cucu katanya.
mcm dah tua sangat aku ni hahaha.
DURIAN KUNYIT lepak kampung.
#duriananakcucucicit
#rajabuahmalaysia 
#durianlovers 
#durianruntuh 
#tempoyak 
#masakdurian
#makanduriansepuasnya 
#palong
#melokai
#kotagelanggi
#mogaberhasil

untuk anak cucu katanya. mcm dah tua sangat aku ni hahaha. DURIAN KUNYIT lepak kampung. #duriananakcucucicit #rajabuahmalaysia #durianlovers #durianruntuh #tempoyak #masakdurian #makanduriansepuasnya #palong #melokai #kotagelanggi #mogaberhasil - 8 days ago

12 Likes
1 Comments
0
HARGA TERLAJAK MURAH !!!
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

HARGA TERLAJAK MURAH !!! . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 8 days ago

2 Likes
2 Comments
0
HARGA TERLAJAK MURAH !!!
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

HARGA TERLAJAK MURAH !!! . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 8 days ago

4 Likes
2 Comments
0
HARGA TERLAJAK MURAH !!!
.
Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh..🔥🔥 .
Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ‼‼!
.
Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah..😭😭😭
.
So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823..
.

#FamilyNadGallery 
#PromosiDurianRuntuh
#DurianRuntuh
#BawalNadya
#BawalOnPointNG 
#BawalLover
#BawalLabuh
#BawalDiamond
#BawalBidang60
#BawalBidang50 
#BawalViral 
#BawalTerlajakLaris 
#ShawlNadya 
#ShawlLabuh 
#ShawlViral 
#ShawlTerlajakLaris 
#SeribuRindu 
#TerbaikDariku 
#PujaanHatiKanda

HARGA TERLAJAK MURAH !!! . Sempena @nadgallery_ nak keluarkan new collection ni, kita nak clearkan stok Tudung Bawal & Shawl yang awning dia fuhhh ON POINT dan power sungguh.. . Kita nak bagi harga runtuh habis-habisan, 2 helai dari mana2 koleksi Nad Gallery hanya RM58 sahaja ! . Memang harga yang sangat tak masuk akal dengan kualiti kain yang kami bagi, Allah.. . So,tunggu apa lagi? Moh lekas DM/PM 'Aisy Qaseh di 013-3924823.. . #FamilyNadGallery #PromosiDurianRuntuh #DurianRuntuh #BawalNadya #BawalOnPointNG #BawalLover #BawalLabuh #BawalDiamond #BawalBidang60 #BawalBidang50 #BawalViral #BawalTerlajakLaris #ShawlNadya #ShawlLabuh #ShawlViral #ShawlTerlajakLaris #SeribuRindu #TerbaikDariku #PujaanHatiKanda - 8 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Pelam epal n Durian Duri Hitam tok dalang...#Durianruntuh

Pelam epal n Durian Duri Hitam tok dalang...#Durianruntuh - 9 days ago

79 Likes
3 Comments
0
SALE💋SALE💋SALE💋SALE💋
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

SALESALESALESALE HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 9 days ago

12 Likes
0 Comments
0
SALE💋SALE💋SALE💋SALE💋
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

SALESALESALESALE HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 9 days ago

10 Likes
0 Comments
0
SALE💋SALE💋SALE💋SALE💋
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

SALESALESALESALE HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 9 days ago

9 Likes
0 Comments
0
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 9 days ago

6 Likes
0 Comments
0
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 9 days ago

7 Likes
1 Comments
0
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
LOTION ALSO AVAILABLE GUYS!
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | LOTION ALSO AVAILABLE GUYS! | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 9 days ago

5 Likes
0 Comments
0
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 9 days ago

5 Likes
0 Comments
0
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 9 days ago

7 Likes
0 Comments
0
HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe !
GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is!
|
VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz
|
|
AVAILABLE SELECTION : -
|
💋 REGULAR :
Pure Seduction
Blush
Amber Romance
Coconut Passion
Vanilla Lace
Love Spell
Secret Charm
Rush
Temptation
Mango Temptation
Love Addict
Sheer Love
Aqua Kiss
|
💋WATER BLOOM EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋ANGEL EDITION
Glam Angel
Gold Angel
Night Angel
Sexy Angel
|
💋UNWRAPPED EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋UNTAMED EDITION
Wild Flowers
Crushed Petals
Twisted Ivy
Tangled Bloom
|
💋LACE EDITION
Pure Seduction
Temptation
Love Spell
Aqua Kiss
|
💋BEACH EDITION
Cool Oasis
Sun Blissed
Bamboo Coast
Coral Sky
|
💋WILD FLORA EDITION
Dark Flora
Midnight Ivy
Velvet Petals
Golden Bloom
|
💋WINTER EDITION
Snow Mint
Winter Cranberry
Frosted Apple
Dreamy Vanilla
Warm Ginger
|
#OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion

HAI GUYS! WELCOME TO @very_vibe ! GRAB OUR “GREETINGS SALES” NOW ! 5 unit of 250ml Fragrance Mist for ONLY RM 100(Exc. Postage) ! Wow so cheap? Yes it is! | VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST 250ML / 8.4 fl oz | | AVAILABLE SELECTION : - | REGULAR : Pure Seduction Blush Amber Romance Coconut Passion Vanilla Lace Love Spell Secret Charm Rush Temptation Mango Temptation Love Addict Sheer Love Aqua Kiss | WATER BLOOM EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | ANGEL EDITION Glam Angel Gold Angel Night Angel Sexy Angel | UNWRAPPED EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | UNTAMED EDITION Wild Flowers Crushed Petals Twisted Ivy Tangled Bloom | LACE EDITION Pure Seduction Temptation Love Spell Aqua Kiss | BEACH EDITION Cool Oasis Sun Blissed Bamboo Coast Coral Sky | WILD FLORA EDITION Dark Flora Midnight Ivy Velvet Petals Golden Bloom | WINTER EDITION Snow Mint Winter Cranberry Frosted Apple Dreamy Vanilla Warm Ginger | #OriReject #Original #RejectedItem #Sales #PerfumeMurah #DurianRuntuh #VictoriaSecret #FragranceMist #BodyMist #VSBodyMist #BodyMistSale #MalaysiaSales #Malaysia #PerfumeMurahMalaysia #VS #OriginalRejectVS #BazaarPaknil #BazaarPaknilMurah #Ctdk #JualanMurah #SalesKawKaw #MurahGila #MurahGiler #VictoriaSecretMalaysiaMurah #VictoriaSecretMalaysiaOriginal #VictoriaSecretMalaysiaOri #VictoriaSecretMalaysiaPromotion - 9 days ago

8 Likes
1 Comments
0
#durianruntuh

#durianruntuh - 9 days ago

20 Likes
2 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.