#duriancrepekl

3,338 posts

MemalAm ni post durian crepe cheese leleh premium pulak 😆😆 mne tau esok ade yg terliur tros nak order 🤭 suzy open order yea . boleh wasap suzy untuk order n detail 🥰
.
#duriancrepecheeseleleh #duriancrepecheeselelehsedap #duriancrepecheeselelehbanjir #duriancrepecheeselelehviral #duriancrepe #duriancrepeKL #duriancrepemurah #duriancrepecheeselelehpremium

MemalAm ni post durian crepe cheese leleh premium pulak mne tau esok ade yg terliur tros nak order 🤭 suzy open order yea . boleh wasap suzy untuk order n detail 🥰 . #duriancrepecheeseleleh #duriancrepecheeselelehsedap #duriancrepecheeselelehbanjir #duriancrepecheeselelehviral #duriancrepe #duriancrepeKL #duriancrepemurah #duriancrepecheeselelehpremium - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah, thanks @iffahnadhirahh ! Nnt repeat taww!!!
Hari tu runner kami sempat buat delivery ke KMPh dan kawasan sekitar.
.
Lepak pulak kat Teluk Cempedak sambil layan @millecrepecakes perisa Mango, syiok betul sampai tak perasan ada yg melihat lalu beliau menyapa; 'beli kat mana ye kek ni, ada lagi tak? Nampak sedappp sgt!'
.
.
So ai rasa tak adil pulak tak open to all kan alang2 dah sampai area korang. Kikiki. Maka, mari lah submit order awal2 sebabbbb....!
.
.
Kami akan ke Pahang & Terengganu lagiii next week!!!
.
Jom wasap kami utk tarikh dan masa delivery!
Submit lekaihhh sbb dh full nnt kami closed order..
Jumpa di wasap....!

Alhamdulillah, thanks @iffahnadhirahh ! Nnt repeat taww!!! Hari tu runner kami sempat buat delivery ke KMPh dan kawasan sekitar. . Lepak pulak kat Teluk Cempedak sambil layan @millecrepecakes perisa Mango, syiok betul sampai tak perasan ada yg melihat lalu beliau menyapa; 'beli kat mana ye kek ni, ada lagi tak? Nampak sedappp sgt!' . . So ai rasa tak adil pulak tak open to all kan alang2 dah sampai area korang. Kikiki. Maka, mari lah submit order awal2 sebabbbb....! . . Kami akan ke Pahang & Terengganu lagiii next week!!! . Jom wasap kami utk tarikh dan masa delivery! Submit lekaihhh sbb dh full nnt kami closed order.. Jumpa di wasap....! - 13 hours ago

75 Likes
12 Comments
0
Nutella cheese tart rm45/24pcs
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Nutella cheese tart rm45/24pcs . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 1 day ago

15 Likes
0 Comments
0
Unicorn cake! .
Rm110 (size 6)
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Unicorn cake! . Rm110 (size 6) . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 1 day ago

18 Likes
0 Comments
0
Siapa sukaaaaaaaaaaa cheese tart? Haaaa cepat ws sis
.
Rm45/25pcs
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Siapa sukaaaaaaaaaaa cheese tart? Haaaa cepat ws sis . Rm45/25pcs . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 1 day ago

19 Likes
0 Comments
0
Nutella cheese cake rm10/slice 😍
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Nutella cheese cake rm10/slice . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 1 day ago

16 Likes
0 Comments
0
Manggo cheese cake rm15
.
Tgok tu, Dalam cake pun kami letak mangga 😍😋 dengan rasa crunchy kat bawah tu. Aduiii sedap nyaaa😭 creamy! 😋
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Manggo cheese cake rm15 . Tgok tu, Dalam cake pun kami letak mangga dengan rasa crunchy kat bawah tu. Aduiii sedap nyaaa creamy! . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 1 day ago

25 Likes
0 Comments
0
Hello hello...
Ada yang nampak post ni tak?
Cer say HI kat komen...

Hello hello... Ada yang nampak post ni tak? Cer say HI kat komen... - 1 day ago

110 Likes
29 Comments
0
Red velvet! 😻 tgok tuuuu, cheese dia, choc pun ada😭 leleh uolsss 😍 lawa kan? 😱 mestilah! 😆
.
Size 7-rm60
Size 10-rm105
.

Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Red velvet! tgok tuuuu, cheese dia, choc pun ada leleh uolsss lawa kan? mestilah! . Size 7-rm60 Size 10-rm105 . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 2 days ago

18 Likes
0 Comments
0
Durian crepe cheese banjir leleh ...sedappp giler...rasa satu mesti nak lagi...
#duriancrepe 
#duriancrepekl 
#gombakprima

Durian crepe cheese banjir leleh ...sedappp giler...rasa satu mesti nak lagi... #duriancrepe #duriancrepekl #gombakprima - 2 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Devil food choc cake! Dikelilingi strawberry dan kitkat! 😍 nak buat vake birthday pun bolehhhhh! Tk smpai rm100 pun, wow! 🙀
.
Dfcc"7 hanya rm75
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Devil food choc cake! Dikelilingi strawberry dan kitkat! nak buat vake birthday pun bolehhhhh! Tk smpai rm100 pun, wow! . Dfcc"7 hanya rm75 . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 2 days ago

16 Likes
0 Comments
0
Cepat cepatttt siapa nak pecan butterscotch? Ni paling fav!  Sedapp sgtttt 😭 makan sorg, taknak share! 😆
.
Rm10/pack 💲
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Cepat cepatttt siapa nak pecan butterscotch? Ni paling fav! Sedapp sgtttt makan sorg, taknak share! . Rm10/pack . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 2 days ago

14 Likes
1 Comments
0
Combo king biasa rm30
(add strawberry rm7)
.
Hmmm whoppie pie dgn king nuttela cheese tart 😍 wow! Letak strawberry? Haaa boleh jadikan cake birthday terus hihihi 🙊
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Combo king biasa rm30 (add strawberry rm7) . Hmmm whoppie pie dgn king nuttela cheese tart wow! Letak strawberry? Haaa boleh jadikan cake birthday terus hihihi . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 2 days ago

19 Likes
0 Comments
0
PEMINAT DURIAN MANAAA? 👀 Meh order durian crepe ni! 😍 sumpah sis pun jatuh cinta! Kami tk guna cream biasa tu je, kami letak fresh cream tau!  Aaaa😍 sejuk2 mmg mcm ice cream! 😍 durian d24 okayhhh! Bukan durian biasa🙊
.
RM12/pack
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

PEMINAT DURIAN MANAAA? Meh order durian crepe ni! sumpah sis pun jatuh cinta! Kami tk guna cream biasa tu je, kami letak fresh cream tau! Aaaa sejuk2 mmg mcm ice cream! durian d24 okayhhh! Bukan durian biasa . RM12/pack . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 2 days ago

25 Likes
4 Comments
0
Congo bar letak nuttela? ADA, just add rm5 only yeahhhh tgok tu. FULL atas tu kita bagi. Choc chip full, nuttella pun ada. Aduiii lemah tgok 😭😍
.
Rm35
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Congo bar letak nuttela? ADA, just add rm5 only yeahhhh tgok tu. FULL atas tu kita bagi. Choc chip full, nuttella pun ada. Aduiii lemah tgok . Rm35 . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 2 days ago

18 Likes
1 Comments
0
Congo bar "7 rm30
.
Apa kat atas tu? YAAAA Penuh dengan choc chip 😭aduhhh tk tahannnnn😍cepattttt order dgn sis! .
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Congo bar "7 rm30 . Apa kat atas tu? YAAAA Penuh dengan choc chip aduhhh tk tahannnnncepattttt order dgn sis! . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 2 days ago

14 Likes
0 Comments
0
Durian Crepe😘
4 RM10

#sabrinabakery #kekdihujungjari #rmwsquad #kekmurahkuantan #kekkl #kekmurahkl #kekmurahsentul #kekmurahpj #kekmurahcyberjaya #kekechallenge #kek #sayajualkek #sayajualkeksedap #kekkotabharu #kekkotadamansara #kekhalal #kekviral #newyearsale #newyear  #kekmurahpj #kekmurahkelantan  #kekpcb #kekbajetpcb #codkotabharu #codpcb #pannacotta #duriancrepekl #duriancrepemurah #duriancrepekotadamansara #duriancrepekotabharu

Durian Crepe 4 RM10 #sabrinabakery #kekdihujungjari #rmwsquad #kekmurahkuantan #kekkl #kekmurahkl #kekmurahsentul #kekmurahpj #kekmurahcyberjaya #kekechallenge #kek #sayajualkek #sayajualkeksedap #kekkotabharu #kekkotadamansara #kekhalal #kekviral #newyearsale #newyear #kekmurahpj #kekmurahkelantan #kekpcb #kekbajetpcb #codkotabharu #codpcb #pannacotta #duriancrepekl #duriancrepemurah #duriancrepekotadamansara #duriancrepekotabharu - 2 days ago

12 Likes
0 Comments
0
4in1 🙊 yeayyyy senang je nak rasa semua cake dgn combo ni kan? 😍 gabungan semua kek yang sedap 😭💖 yang nak rasa semua kek boleh beli kombo ni! 😋
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

4in1 yeayyyy senang je nak rasa semua cake dgn combo ni kan? gabungan semua kek yang sedap yang nak rasa semua kek boleh beli kombo ni! . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 3 days ago

17 Likes
0 Comments
0
Manggo cheese cake rm15 🐣🍋
.
Ya Allah sis makan ni pun tk boleh stop sebab sedap sgt and tak muak punn 😭 manis2 buah mangga 😍 InshaAllah takkan menyesal order! 💯
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Manggo cheese cake rm15 🍋 . Ya Allah sis makan ni pun tk boleh stop sebab sedap sgt and tak muak punn manis2 buah mangga InshaAllah takkan menyesal order! . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 3 days ago

16 Likes
0 Comments
0
Ni bukan panacotta ni manggo cheesecake

#duriancrepekl #pudingrajaklang #pudingrajashahalam #pudingrajapahang #pudingraja #pavlova #pastrifruitcake #kekviral #kekechallenge #jjcm2018 #foodporn #bazarpaknil #lasagnaklang #eventplanner #eventplannerkl #eventplannermalaysia #eventplannerklangvalley #eventplannerklang

Ni bukan panacotta ni manggo cheesecake #duriancrepekl #pudingrajaklang #pudingrajashahalam #pudingrajapahang #pudingraja #pavlova #pastrifruitcake #kekviral #kekechallenge #jjcm2018 #foodporn #bazarpaknil #lasagnaklang #eventplanner #eventplannerkl #eventplannermalaysia #eventplannerklangvalley #eventplannerklang - 3 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Mana Peminat kek? 🙋 haa meh order dengan sis sekarang! 😍
.
Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
Whatsapp sis cepat
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Mana Peminat kek? haa meh order dengan sis sekarang! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . Whatsapp sis cepat +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 3 days ago

21 Likes
0 Comments
0
Penuh wall ai dgn #10yearchallenge ni.
Ai pun nak up lah 1... Amacam?
Hihihihihihihihihi jangan kecammm aiii

Penuh wall ai dgn #10yearchallenge ni. Ai pun nak up lah 1... Amacam? Hihihihihihihihihi jangan kecammm aiii - 5 days ago

140 Likes
10 Comments
0
Good morning.

Sempat lagi tak wish good morning hihi.
.
.
Harini ada cod durian crepe. Siapa nak join cod for today, tekan je link di bio utk wasap ok? 😊😉 .
.
#durianasli #duriansedap #durianmusangking #ngidamdurian #duriancrepekl #duriancrepecheras #duriancrepesentul #duriancrepetitiwangsa #duriancrepemelawati #duriancrepekeramat #duriancrepejelatek #duriancrepewangsawalk

Good morning. Sempat lagi tak wish good morning hihi. . . Harini ada cod durian crepe. Siapa nak join cod for today, tekan je link di bio utk wasap ok? . . #durianasli #duriansedap #durianmusangking #ngidamdurian #duriancrepekl #duriancrepecheras #duriancrepesentul #duriancrepetitiwangsa #duriancrepemelawati #duriancrepekeramat #duriancrepejelatek #duriancrepewangsawalk - 7 days ago

3 Likes
1 Comments
0
#duriancrepekl #pudingrajaklang #pudingrajashahalam #pudingrajapahang #pudingraja #pavlova #pastrifruitcake #kekviral #kekechallenge #jjcm2018 #foodporn #bazarpaknil #lasagnaklang #eventplanner #eventplannerkl #eventplannermalaysia #eventplannerklangvalley #eventplannerklang #browniesklangshahalam #brownieskl #foodlovers #cheesecakes #pudingrajapekan #foodlover #fooddeliveryklang #creampuffklang #10yearchallenge

#duriancrepekl #pudingrajaklang #pudingrajashahalam #pudingrajapahang #pudingraja #pavlova #pastrifruitcake #kekviral #kekechallenge #jjcm2018 #foodporn #bazarpaknil #lasagnaklang #eventplanner #eventplannerkl #eventplannermalaysia #eventplannerklangvalley #eventplannerklang #browniesklangshahalam #brownieskl #foodlovers #cheesecakes #pudingrajapekan #foodlover #fooddeliveryklang #creampuffklang #10yearchallenge - 7 days ago

12 Likes
0 Comments
0
#duriancrepekl #pudingrajaklang #pudingrajashahalam #pudingrajapahang #pudingraja #pavlova #pastrifruitcake #kekviral #kekechallenge #jjcm2018 #foodporn #bazarpaknil #lasagnaklang #eventplanner #eventplannerkl #eventplannermalaysia #eventplannerklangvalley #eventplannerklang #browniesklangshahalam #brownieskl #foodlovers #cheesecakes #pudingrajapekan #foodlover #fooddeliveryklang #creampuffklangid #10yearchallenge

#duriancrepekl #pudingrajaklang #pudingrajashahalam #pudingrajapahang #pudingraja #pavlova #pastrifruitcake #kekviral #kekechallenge #jjcm2018 #foodporn #bazarpaknil #lasagnaklang #eventplanner #eventplannerkl #eventplannermalaysia #eventplannerklangvalley #eventplannerklang #browniesklangshahalam #brownieskl #foodlovers #cheesecakes #pudingrajapekan #foodlover #fooddeliveryklang #creampuffklangid #10yearchallenge - 7 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Ready to pick up

Thank you. 
Click link di bio for order

#duriancrepekl #pudingrajaklang #pudingrajashahalam #pudingrajapahang #pudingraja #pavlova #pastrifruitcake #kekviral #kekechallenge #jjcm2018 #foodporn #bazarpaknil #lasagnaklang #eventplanner #eventplannerkl #eventplannermalaysia #eventplannerklangvalley #eventplannerklang #browniesklangshahalam #brownieskl #foodlovers #cheesecakes #pudingrajapekan #foodlover #fooddeliveryklang #creampuffklang #jjcmtv3 #fooddeliveryklang #10yearchallenge

Ready to pick up Thank you. Click link di bio for order #duriancrepekl #pudingrajaklang #pudingrajashahalam #pudingrajapahang #pudingraja #pavlova #pastrifruitcake #kekviral #kekechallenge #jjcm2018 #foodporn #bazarpaknil #lasagnaklang #eventplanner #eventplannerkl #eventplannermalaysia #eventplannerklangvalley #eventplannerklang #browniesklangshahalam #brownieskl #foodlovers #cheesecakes #pudingrajapekan #foodlover #fooddeliveryklang #creampuffklang #jjcmtv3 #fooddeliveryklang #10yearchallenge - 7 days ago

10 Likes
4 Comments
0
Tart nenas.. da beratuq nk membakarkan diri.. belom raya lagi, da ada order 19000 balang.. haishh tak boleh jadi.. 💲 rm 35 sebalang

Delivery area : kos penghantaran bergantung pada lokasi
» Selangor/KL
» KLIA
» Bangi
» Negeri Sembilan
» Kuantan/Terengganu/Road tour ** tiada lokasi anda diatas? Jangan risau, kami akan usaha sehabis boleh untuk memenuhi impian kalian.. #komboabangsado #mamasab  #browniespj #brownieskl #browniesn9 # duriancrepe #dfcc #duriancrepepj #duriancrepekotadamansara #duriancrepen9 #duriancrepekl #tartnenaskotadamansara
#tartnenas #tartnenasdamansara #tartnenaspj #tartnenasn9

Tart nenas.. da beratuq nk membakarkan diri.. belom raya lagi, da ada order 19000 balang.. haishh tak boleh jadi.. rm 35 sebalang Delivery area : kos penghantaran bergantung pada lokasi » Selangor/KL » KLIA » Bangi » Negeri Sembilan » Kuantan/Terengganu/Road tour ** tiada lokasi anda diatas? Jangan risau, kami akan usaha sehabis boleh untuk memenuhi impian kalian.. #komboabangsado #mamasab   #browniespj #brownieskl #browniesn9 # duriancrepe #dfcc #duriancrepepj #duriancrepekotadamansara #duriancrepen9 #duriancrepekl #tartnenaskotadamansara #tartnenas #tartnenasdamansara #tartnenaspj #tartnenasn9 - 7 days ago

11 Likes
0 Comments
0
.
GRED COPY ORI
RM 55
FREE POSTAGE SM
SIZE : S M L XL
FREE POSTAGE SM
.
NAK TAMBAH NAMESET???
wasap.my/60132112357
wasap.my/60132112357
wasap.my/60132112357

#wlt #14jan #pujaanhatikanda #mhi #jersicopyori #wolkwagen #green #hijau #isnincuti #prubsn #putrajaya #sogokl #breakfast #zikirharian #profmuhaya #uzar #duriancrepekl #jersibolaonline #hantaran #kfc #batangkali #rawangfly #ikimfm #mestifit4health

. GRED COPY ORI RM 55 FREE POSTAGE SM SIZE : S M L XL FREE POSTAGE SM . NAK TAMBAH NAMESET??? wasap.my/60132112357 wasap.my/60132112357 wasap.my/60132112357 #wlt #14jan #pujaanhatikanda #mhi #jersicopyori #wolkwagen #green #hijau #isnincuti #prubsn #putrajaya #sogokl #breakfast #zikirharian #profmuhaya #uzar #duriancrepekl #jersibolaonline #hantaran #kfc #batangkali #rawangfly #ikimfm #mestifit4health - 9 days ago

20 Likes
1 Comments
0
#browniestower 
Semalam punya cite,
.
Maaf sangat2
jika ada kekurangan dr pihak sy.
Maklumlah nk mendeco utk kwn2 sekolah segan sebenarnya☺️.
.
Thankyou for order,
#teambkg20192020
.
#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

#browniestower Semalam punya cite, . Maaf sangat2 jika ada kekurangan dr pihak sy. Maklumlah nk mendeco utk kwn2 sekolah segan sebenarnya️. . Thankyou for order, #teambkg20192020 . #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral - 11 days ago

13 Likes
0 Comments
0
#browniestower 
Semalam punya cite,
.
Maaf sangat2
jika ada kekurangan dr pihak sy.
Maklumlah nk mendeco utk kwn2 sekolah segan sebenarnya☺️.
.
Thankyou for order,
#teambkg20192020
.
#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

#browniestower Semalam punya cite, . Maaf sangat2 jika ada kekurangan dr pihak sy. Maklumlah nk mendeco utk kwn2 sekolah segan sebenarnya️. . Thankyou for order, #teambkg20192020 . #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral - 11 days ago

14 Likes
1 Comments
0
Anyone berminat nk order brownies.
Ni antara basic brownies.basic plain.basic almond
.
Rega RM30.
maintain lagi tauu..☺️
Berminat boleh pm
Ptg/mlm ni ada delivery.
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

Anyone berminat nk order brownies. Ni antara basic brownies.basic plain.basic almond . Rega RM30. maintain lagi tauu..️ Berminat boleh pm Ptg/mlm ni ada delivery. . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral - 11 days ago

12 Likes
2 Comments
0
Anyone berminat nk order brownies.
Ni antara basic brownies.basic plain.basic almond
.
Rega RM30.
maintain lagi tauu..☺️
Berminat boleh pm
Ptg/mlm ni ada delivery.
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

Anyone berminat nk order brownies. Ni antara basic brownies.basic plain.basic almond . Rega RM30. maintain lagi tauu..️ Berminat boleh pm Ptg/mlm ni ada delivery. . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral - 11 days ago

7 Likes
0 Comments
0
DURIAN CREPE SEDAP! 
Sis open order durian crepe. .
.
Untuk order boleh dm or whatsapp +60134379852

#duriancrepebangi #duriancrepekajang #duirancrepesemenyih #duriancrepenilai #duriancrepeputrajaya #duriancrepecyberjaya #duriancrepesedap #duriancrepemamasab #sabrinabakery #bangi #bangisentral #duriancrepebandarseriputra #duriancrepebukitmahkota #duriancrepekl #duriancrepeselangor #ukm #uitmshahalam #uniten #kptmbangi #kuis

DURIAN CREPE SEDAP! Sis open order durian crepe. . . Untuk order boleh dm or whatsapp +60134379852 #duriancrepebangi #duriancrepekajang #duirancrepesemenyih #duriancrepenilai #duriancrepeputrajaya #duriancrepecyberjaya #duriancrepesedap #duriancrepemamasab #sabrinabakery #bangi #bangisentral #duriancrepebandarseriputra #duriancrepebukitmahkota #duriancrepekl #duriancrepeselangor #ukm #uitmshahalam #uniten #kptmbangi #kuis - 11 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Jangan sampai termimpi-mimpi nak makan RED VELVET STANDARD ni ye.. kalau da masuk mimpi tu, silakanlah order cepat2.. takut mengigau pulak nanti.. 💲RM 40 - 7 inch
💲RM 70 - 10 inch
💲RM 90 - 12 inch

Delivery area : kos penghantaran bergantung pada lokasi
» Selangor/KL
» KLIA
» Bangi
» Negeri Sembilan
» Kuantan/Terengganu
» Road tour ** tiada lokasi anda diatas? Jangan risau, kami akan usaha sehabis boleh untuk memenuhi impian kalian.. #komboabangsado #mamasab  #browniespj #brownieskl #browniesn9 # duriancrepe #dfcc #duriancrepepj #duriancrepekotadamansara #duriancrepen9 #duriancrepekl #redvelvetpj
#redvelvetn9 #redvelvetkotadamansara
#redvelvetkl

Jangan sampai termimpi-mimpi nak makan RED VELVET STANDARD ni ye.. kalau da masuk mimpi tu, silakanlah order cepat2.. takut mengigau pulak nanti.. RM 40 - 7 inch RM 70 - 10 inch RM 90 - 12 inch Delivery area : kos penghantaran bergantung pada lokasi » Selangor/KL » KLIA » Bangi » Negeri Sembilan » Kuantan/Terengganu » Road tour ** tiada lokasi anda diatas? Jangan risau, kami akan usaha sehabis boleh untuk memenuhi impian kalian.. #komboabangsado #mamasab #browniespj #brownieskl #browniesn9 # duriancrepe #dfcc #duriancrepepj #duriancrepekotadamansara #duriancrepen9 #duriancrepekl #redvelvetpj #redvelvetn9 #redvelvetkotadamansara #redvelvetkl - 14 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Fairy tale? Ya.. comel kan kek unicorn kita ni? Ada warna hitam dan putih.. cantik dan comel je.. sesuai untuk majlis hari jadi anak2.. mak bapak pun boleh... nk jadikan hantaran pun boleh.. hehehe meh order meh.. kita pakai kek chocolate fudge.. 💲 RM 110 - 6 inch
💲 RM 150 - 7 inch

Delivery area : kos penghantaran bergantung pada lokasi
» Selangor/KL
» KLIA
» Bangi
» Negeri Sembilan
» Kuantan/Terengganu/Road tour ** tiada lokasi anda diatas? Jangan risau, kami akan usaha sehabis boleh untuk memenuhi impian kalian.. #komboabangsado #mamasab  #browniespj #brownieskl #browniesn9 # duriancrepe #dfcc #duriancrepepj #duriancrepekotadamansara #duriancrepen9 #duriancrepekl #unicorncakepj #unicorncakes #unicornkacekotadamansara #kekbirthday #kekhantaranselangor #kekhantarannegerisembilan

Fairy tale? Ya.. comel kan kek unicorn kita ni? Ada warna hitam dan putih.. cantik dan comel je.. sesuai untuk majlis hari jadi anak2.. mak bapak pun boleh... nk jadikan hantaran pun boleh.. hehehe meh order meh.. kita pakai kek chocolate fudge.. RM 110 - 6 inch RM 150 - 7 inch Delivery area : kos penghantaran bergantung pada lokasi » Selangor/KL » KLIA » Bangi » Negeri Sembilan » Kuantan/Terengganu/Road tour ** tiada lokasi anda diatas? Jangan risau, kami akan usaha sehabis boleh untuk memenuhi impian kalian.. #komboabangsado #mamasab #browniespj #brownieskl #browniesn9 # duriancrepe #dfcc #duriancrepepj #duriancrepekotadamansara #duriancrepen9 #duriancrepekl #unicorncakepj #unicorncakes #unicornkacekotadamansara #kekbirthday #kekhantaranselangor #kekhantarannegerisembilan - 14 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Lihat sendiri coklat dalam Belgium cookies ni.. saiz yang cukup besar.. sangat berbaloi.. 💲RM 10 - 5 pieces

Delivery area : kos penghantaran bergantung pada lokasi
» Selangor/KL
» KLIA
» Bangi
» Negeri Sembilan
» Kuantan/Terengganu/Road tour ** tiada lokasi anda diatas? Jangan risau, kami akan usaha sehabis boleh untuk memenuhi impian kalian.. #komboabangsado #mamasab  #browniespj #brownieskl #browniesn9 # duriancrepe #dfcc #duriancrepepj #duriancrepekotadamansara #duriancrepen9 #duriancrepekl #belgiumcookies #belgiumcookiesn9 #belgiumcookieskotadamansara

Lihat sendiri coklat dalam Belgium cookies ni.. saiz yang cukup besar.. sangat berbaloi.. RM 10 - 5 pieces Delivery area : kos penghantaran bergantung pada lokasi » Selangor/KL » KLIA » Bangi » Negeri Sembilan » Kuantan/Terengganu/Road tour ** tiada lokasi anda diatas? Jangan risau, kami akan usaha sehabis boleh untuk memenuhi impian kalian.. #komboabangsado #mamasab #browniespj #brownieskl #browniesn9 # duriancrepe #dfcc #duriancrepepj #duriancrepekotadamansara #duriancrepen9 #duriancrepekl #belgiumcookies #belgiumcookiesn9 #belgiumcookieskotadamansara - 14 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Yumm yummm.. durian crepe.. bukan musim durian pun boleh jugak order.. gigih cari buah durian untuk buat crepe.. hanya durian yang terbaik kami gunakan.. 💲RM 10 - 4 pieces

Delivery area : kos penghantaran bergantung pada lokasi
» Selangor/KL
» KLIA
» Bangi
» Negeri Sembilan
» Kuantan/Terengganu/Road tour ** tiada lokasi anda diatas? Jangan risau, kami akan usaha sehabis boleh untuk memenuhi impian kalian.. #komboabangsado #mamasab  #browniespj #brownieskl #browniesn9 # duriancrepe #dfcc #duriancrepepj #duriancrepekotadamansara #duriancrepen9 #duriancrepekl

Yumm yummm.. durian crepe.. bukan musim durian pun boleh jugak order.. gigih cari buah durian untuk buat crepe.. hanya durian yang terbaik kami gunakan.. RM 10 - 4 pieces Delivery area : kos penghantaran bergantung pada lokasi » Selangor/KL » KLIA » Bangi » Negeri Sembilan » Kuantan/Terengganu/Road tour ** tiada lokasi anda diatas? Jangan risau, kami akan usaha sehabis boleh untuk memenuhi impian kalian.. #komboabangsado #mamasab #browniespj #brownieskl #browniesn9 # duriancrepe #dfcc #duriancrepepj #duriancrepekotadamansara #duriancrepen9 #duriancrepekl - 14 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Puding raja large size
Rm45

#duriancrepekl #pudingrajaklang #pudingrajashahalam #pudingrajapahang #pudingraja #pavlova #pastrifruitcake #kekviral #kekechallenge #jjcm2018 #foodporn #bazarpaknil #lasagnaklang #eventplanner #eventplannerkl #eventplannermalaysia #eventplannerklangvalley #eventplannerklang #browniesklangshahalam #brownieskl #foodlovers #cheesecakes #pudingrajapekan #foodlover #fooddeliveryklang #creampuffklang
#10yearchallenge

Puding raja large size Rm45 #duriancrepekl #pudingrajaklang #pudingrajashahalam #pudingrajapahang #pudingraja #pavlova #pastrifruitcake #kekviral #kekechallenge #jjcm2018 #foodporn #bazarpaknil #lasagnaklang #eventplanner #eventplannerkl #eventplannermalaysia #eventplannerklangvalley #eventplannerklang #browniesklangshahalam #brownieskl #foodlovers #cheesecakes #pudingrajapekan #foodlover #fooddeliveryklang #creampuffklang #10yearchallenge - 14 days ago

19 Likes
6 Comments
0
Lama dh xpost ttg brownies kan.
ieka masih baking tau. #thatcikguiekabakes 
Sbnrnya post ikut mood jugak,satg org kata gmbr sama lah.
Biasa manusia ni mcm2 kan.
Yang penting y mana setia ngan kita,mesti akan sentiasa cari kita.
.
Stakat hari ni mmg xpenah stop
Melainkan time balik kg ja😅
Tp mmg xamik byk order limit dlm 4 order je sehari.
.
Itu pn ieka prefer utk cust yang order 2-3days awal shj.
.
Kalau last minit order mmg ieka xterima lah.
soryy skrg xsempat byk bnd nk diuruskan😅

And satu lagi tersangatt prefer untuk cust 'pick up shj'
Landmark: depan SMK TAMAN SRI RAMPAI je.😊 if korg nk order weekend 
inshaa Allah ieka boleh delivery☺️
.
ieka punya regular cust mmg Alhamdulillah masih setia bersama sejak dr 2016 ieka start baking.
thankyou sgt2❤️
.
So if korang nk order,
Basic brownies ieka masih setia dgn hrga RM30.
Order 2-3days awal,last minit ieka xdpt amik order taw.
**Self Pick up,kalau boleh delivery onz jela,
Wasap kite deal.
.
#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

Lama dh xpost ttg brownies kan. ieka masih baking tau. #thatcikguiekabakes Sbnrnya post ikut mood jugak,satg org kata gmbr sama lah. Biasa manusia ni mcm2 kan. Yang penting y mana setia ngan kita,mesti akan sentiasa cari kita. . Stakat hari ni mmg xpenah stop Melainkan time balik kg ja Tp mmg xamik byk order limit dlm 4 order je sehari. . Itu pn ieka prefer utk cust yang order 2-3days awal shj. . Kalau last minit order mmg ieka xterima lah. soryy skrg xsempat byk bnd nk diuruskan And satu lagi tersangatt prefer untuk cust 'pick up shj' Landmark: depan SMK TAMAN SRI RAMPAI je. if korg nk order weekend inshaa Allah ieka boleh delivery️ . ieka punya regular cust mmg Alhamdulillah masih setia bersama sejak dr 2016 ieka start baking. thankyou sgt2️ . So if korang nk order, Basic brownies ieka masih setia dgn hrga RM30. Order 2-3days awal,last minit ieka xdpt amik order taw. **Self Pick up,kalau boleh delivery onz jela, Wasap kite deal. . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral - 17 days ago

17 Likes
1 Comments
0
@maryams.mka
Lama dh xpost ttg brownies kan.
ieka masih baking tau. #thatcikguiekabakes 
Sbnrnya post ikut mood jugak,satg org kata gmbr sama lah.
Biasa manusia ni mcm2 kan.
Yang penting y mana setia ngan kita,mesti akan sentiasa cari kita.
.
Stakat hari ni mmg xpenah stop
Melainkan time balik kg ja😅
Tp mmg xamik byk order limit dlm 4 order je sehari.
.
Itu pn ieka prefer utk cust yang order 2-3days awal shj.
.
Kalau last minit order mmg ieka xterima lah.
soryy skrg xsempat byk bnd nk diuruskan😅

And satu lagi tersangatt prefer untuk cust 'pick up shj'
Landmark: depan SMK TAMAN SRI RAMPAI je.😊 if korg nk order weekend 
inshaa Allah ieka boleh delivery☺️
.
ieka punya regular cust mmg Alhamdulillah masih setia bersama sejak dr 2016 ieka start baking.
thankyou sgt2❤️
.
So if korang nk order,
Basic brownies ieka masih setia dgn hrga RM30.
Order 2-3days awal,last minit ieka xdpt amik order taw.
**Self Pick up,kalau boleh delivery onz jela,
Wasap kite deal.
.
#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

@maryams.mka Lama dh xpost ttg brownies kan. ieka masih baking tau. #thatcikguiekabakes Sbnrnya post ikut mood jugak,satg org kata gmbr sama lah. Biasa manusia ni mcm2 kan. Yang penting y mana setia ngan kita,mesti akan sentiasa cari kita. . Stakat hari ni mmg xpenah stop Melainkan time balik kg ja Tp mmg xamik byk order limit dlm 4 order je sehari. . Itu pn ieka prefer utk cust yang order 2-3days awal shj. . Kalau last minit order mmg ieka xterima lah. soryy skrg xsempat byk bnd nk diuruskan And satu lagi tersangatt prefer untuk cust 'pick up shj' Landmark: depan SMK TAMAN SRI RAMPAI je. if korg nk order weekend inshaa Allah ieka boleh delivery️ . ieka punya regular cust mmg Alhamdulillah masih setia bersama sejak dr 2016 ieka start baking. thankyou sgt2️ . So if korang nk order, Basic brownies ieka masih setia dgn hrga RM30. Order 2-3days awal,last minit ieka xdpt amik order taw. **Self Pick up,kalau boleh delivery onz jela, Wasap kite deal. . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral - 17 days ago

13 Likes
1 Comments
0
Haaa...! Dari 8 perisa kami ada, perisa mana korang tak pernah rasa?
Jom selit order, open order setiap hari seperti biasa! Link wasap di Bio 👆👆👆
#fruiteecrepeXmillecrepecakes

Haaa...! Dari 8 perisa kami ada, perisa mana korang tak pernah rasa? Jom selit order, open order setiap hari seperti biasa! Link wasap di Bio #fruiteecrepeXmillecrepecakes - 25 days ago

145 Likes
16 Comments
0
Teringin nak makan durian crepe?? Kami boleh hantar durian crepe ke rumah anda!! (With delivery charge)
No minimum order
Ready stock
Durian crepe 4pcs rm10
Whatsapp 0107959090 atau cuma klik link dekat profile bio ☺️ #cakedelivery #cakedeliverykl #cakedeliverykuantan #cakedeliverymelaka #cakedeliveryN9 #cakedeliverycyberjaya
#kekevent #cakeforeventkl #cakeforeventkuantan #cakeforeventmelaka #cakeforeventsentul #cakeforeventshahalam #cakeforevent #kedaikekkl #duriancrepekl #duriancrepedelivery #duriancrepedeliverykl #duriancrepedeliverykuantan

Teringin nak makan durian crepe?? Kami boleh hantar durian crepe ke rumah anda!! (With delivery charge) No minimum order Ready stock Durian crepe 4pcs rm10 Whatsapp 0107959090 atau cuma klik link dekat profile bio #cakedelivery #cakedeliverykl #cakedeliverykuantan #cakedeliverymelaka #cakedeliveryN9 #cakedeliverycyberjaya #kekevent #cakeforeventkl #cakeforeventkuantan #cakeforeventmelaka #cakeforeventsentul #cakeforeventshahalam #cakeforevent #kedaikekkl #duriancrepekl #duriancrepedelivery #duriancrepedeliverykl #duriancrepedeliverykuantan - 27 days ago

6 Likes
0 Comments
0
DURIAN CREPE & MILLE CREPE ready stock !!! Fresh lagi ni , stock baru je sampai . Siapa nak cuba meh pm cepat . Crepe laku keras ni . Pm cepat untuk order . Cod area batu 9 Cheras . 
#duriancrepemille #duriancrepeafeeqa #durianmillecrepe #duriancrepegebu #duriancrepebalakong #duriancrepekajang #duriancrepecheras #duriancrepekl #duriancrepeselangor

DURIAN CREPE & MILLE CREPE ready stock !!! Fresh lagi ni , stock baru je sampai . Siapa nak cuba meh pm cepat . Crepe laku keras ni . Pm cepat untuk order . Cod area batu 9 Cheras . #duriancrepemille #duriancrepeafeeqa #durianmillecrepe #duriancrepegebu #duriancrepebalakong #duriancrepekajang #duriancrepecheras #duriancrepekl #duriancrepeselangor - 1 month ago

16 Likes
0 Comments
0
Selamat petang 😘
Dah rasa belum mille crepe yang sedap ni?

#duriancrepekl #millecrepekl #millecrepecake #duriancrepegombak #duriancrepeampang #duriancrepewangsamaju #duriancrepetamanmelawati #duriancrepetamanpermata #duriancrepekeramat #duriancrepelembahkeramat

Selamat petang Dah rasa belum mille crepe yang sedap ni? #duriancrepekl #millecrepekl #millecrepecake #duriancrepegombak #duriancrepeampang #duriancrepewangsamaju #duriancrepetamanmelawati #duriancrepetamanpermata #duriancrepekeramat #duriancrepelembahkeramat - 1 month ago

6 Likes
0 Comments
0
U guys dah rasa belum crepe cheese leleh yg sedappp gilerrr ni. 😋😋 Wasap cepat utk delivery harini. Esok kami takde kat kl 😉😊 #cheeselelehsedap #makanansedap #duriancrepekl #duriancrepecheeselelehampang

U guys dah rasa belum crepe cheese leleh yg sedappp gilerrr ni. Wasap cepat utk delivery harini. Esok kami takde kat kl #cheeselelehsedap #makanansedap #duriancrepekl #duriancrepecheeselelehampang - 1 month ago

11 Likes
0 Comments
0
COMBO PALING TOP SALE!DIBERI NAMA COMBO DAHSYAT. .
Gabungan 4 jenis kek dalam 1 kotak.
.
.
Memang dahsyat penangan combo ni. Sehari beratus-ratus kotak team akan restock. .
Mana tak nya. 1 harga boleh dapat 4 rasa kek. Memang berbaloi sangat. Dah la sedap. Jimat pulak tu. Boleh jadikan kek birthday utk yang tersayang tau. .

Whatsapp shiela 01222602246 for order.
.
.
#agentsabrinabakery
#cakedeliveryshahalam
#cakedeliverypj 
#cakedeliverykl 
#cakedeliverygombak
#kekdeliverykl
#kekdeliveryshahalam
#kekdeliverypj
#setapak 
#kekmurahsedap 
#kekcombomurah 
#birthdaysurprise 
#surprisedeliveryshahalam 
#surprisedeliverykl
#gombak 
#pandangulamelakakek 
#pecanbutterscotchkek 
#devilfoodchockek 
#kekdeliverypuchong 
#cheeselelehcake 
#shahalamresident 
#gombakfooddelivery 
#shahalamfooddelivery 
#puchongdelivery 
#kekdeliverysubang
#subangjaya 
#combocake 
#kekdeliveryputrajaya 
#kekdeliverycyberjaya
#duriancrepekl

COMBO PALING TOP SALE!DIBERI NAMA COMBO DAHSYAT. . Gabungan 4 jenis kek dalam 1 kotak. . . Memang dahsyat penangan combo ni. Sehari beratus-ratus kotak team akan restock. . Mana tak nya. 1 harga boleh dapat 4 rasa kek. Memang berbaloi sangat. Dah la sedap. Jimat pulak tu. Boleh jadikan kek birthday utk yang tersayang tau. . Whatsapp shiela 01222602246 for order. . . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #kekdeliverykl #kekdeliveryshahalam #kekdeliverypj #setapak #kekmurahsedap #kekcombomurah #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverykl #gombak #pandangulamelakakek #pecanbutterscotchkek #devilfoodchockek #kekdeliverypuchong #cheeselelehcake #shahalamresident #gombakfooddelivery #shahalamfooddelivery #puchongdelivery #kekdeliverysubang #subangjaya #combocake #kekdeliveryputrajaya #kekdeliverycyberjaya #duriancrepekl - 1 month ago

23 Likes
1 Comments
0
Nk usha lebihhh meh usha sini ye😌 @maryams.mka
@maryams.mka 
@maryams.mka
.
ieka btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,
ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

Nk usha lebihhh meh usha sini ye @maryams.mka @maryams.mka @maryams.mka . ieka btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye, ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

14 Likes
2 Comments
0
Nk usha lebihhh meh usha sini ye😌 @maryams.mka
@maryams.mka 
@maryams.mka
.
ieka btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,
ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

Nk usha lebihhh meh usha sini ye @maryams.mka @maryams.mka @maryams.mka . ieka btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye, ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

12 Likes
2 Comments
0
Nk usha lebihhh meh usha sini ye😌 @maryams.mka
@maryams.mka 
@maryams.mka
.
ieka btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,
ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

Nk usha lebihhh meh usha sini ye @maryams.mka @maryams.mka @maryams.mka . ieka btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye, ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

15 Likes
1 Comments
0
Nk usha lebihhh meh usha sini ye😌 @maryams.mka
@maryams.mka 
@maryams.mka
.
ieka btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,
ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

Nk usha lebihhh meh usha sini ye @maryams.mka @maryams.mka @maryams.mka . ieka btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye, ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

9 Likes
1 Comments
0
Nk usha lebihhh meh usha sini ye😌 @maryams.mka
@maryams.mka 
@maryams.mka
.
ieka btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,
ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

Nk usha lebihhh meh usha sini ye @maryams.mka @maryams.mka @maryams.mka . ieka btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye, ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

5 Likes
1 Comments
0
This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong....
Nk selit order boleh wasap ieka terus ye.....
.
Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🙏🏻....
.
Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong.... Nk selit order boleh wasap ieka terus ye..... . Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🏻.... . Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

10 Likes
0 Comments
0
This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong....
Nk selit order boleh wasap ieka terus ye.....
.
Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🙏🏻....
.
Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong.... Nk selit order boleh wasap ieka terus ye..... . Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🏻.... . Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

11 Likes
0 Comments
0
This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong....
Nk selit order boleh wasap ieka terus ye.....
.
Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🙏🏻....
.
Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong.... Nk selit order boleh wasap ieka terus ye..... . Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🏻.... . Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

11 Likes
1 Comments
0
This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong....
Nk selit order boleh wasap ieka terus ye.....
.
Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🙏🏻....
.
Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong.... Nk selit order boleh wasap ieka terus ye..... . Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🏻.... . Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

8 Likes
1 Comments
0
This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong....
Nk selit order boleh wasap ieka terus ye.....
.
Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🙏🏻....
.
Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong.... Nk selit order boleh wasap ieka terus ye..... . Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🏻.... . Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

5 Likes
0 Comments
0
This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong....
Nk selit order boleh wasap ieka terus ye.....
.
Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🙏🏻....
.
Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence

This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong.... Nk selit order boleh wasap ieka terus ye..... . Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🏻.... . Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral @ Season Garden Residence - 1 month ago

8 Likes
1 Comments
0
This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong....
Nk selit order boleh wasap ieka terus ye.....
.
Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🙏🏻....
.
Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong.... Nk selit order boleh wasap ieka terus ye..... . Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🏻.... . Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral - 1 month ago

18 Likes
0 Comments
0
This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong....
Nk selit order boleh wasap ieka terus ye.....
.
Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🙏🏻....
.
Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong.... Nk selit order boleh wasap ieka terus ye..... . Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🏻.... . Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral - 1 month ago

13 Likes
2 Comments
0
@maryams.mka @maryams.mka
This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong....
Nk selit order boleh wasap ieka terus ye.....
.
Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🙏🏻....
.
Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6
Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG
27/12 baru OPEN ORDER
.
🌿#brownies_byMaryams 🌿
🖤0199940550🖤
❌No DM please............. #freshlybaked
FREE DELIVERY AREA
🌿Wangsa maju/Setiawangsa
🌿Wangsa Melawati
🌿keramat
🌿Melawati Mall
🌿Tesco Ampang
🌿Sentul
🌿Setapak Central
🌿Jln Genting Klang
🌿Kampung Baru
🌿KLCC

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

@maryams.mka @maryams.mka This week, Esok ieka OPEN ORDER ye byk slot kosong.... Nk selit order boleh wasap ieka terus ye..... . Soryy sgt last week xsempat nk open order,sbb slot order dh penuh🏻.... . Nk btau awal2 gak 19/12 - 25/6 Gantung oven ye,ieka BALIK KAMPUNG 27/12 baru OPEN ORDER . #brownies_byMaryams 🖤0199940550🖤 No DM please............. #freshlybaked FREE DELIVERY AREA Wangsa maju/Setiawangsa Wangsa Melawati keramat Melawati Mall Tesco Ampang Sentul Setapak Central Jln Genting Klang Kampung Baru KLCC #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral - 1 month ago

9 Likes
0 Comments
0
Masih tercari-cari durian crepe sekitar lembah klang? Terdapat pelbagai pilihan durian crepe di @durianmillecrepesubang !
.
Classic : 6 biji durian crepe gebu berharga RM13.
Cheese : 6 biji durian crepe disaluti dgn kuah cheese dan juga garitan cheese berharga RM20.
Sharing : 35 biji durian crepe sesuai jika dihidangkan di majlis keraian, perlu order seminggu sebelum tarikh dikehendaki kerana stock terhad, harga cuma RM45.
.
Harga tidak termasuk caj delivery ya. Hanya tambah RM8 untuk delivery ke rumah anda. Yang berada di sekitar juga boleh selfpickup di Subang Bestari 😄
#duriancrepe #duriancrepekl #duriancrepecheese #duriancrepeselangor #duriancrepesedap #duriancrepeafeeqa #duriancrepemurah #duriancrepelover #duriancrepesubang #crepedurian #duriancrepegebu #duriancrepecheeseleleh

Masih tercari-cari durian crepe sekitar lembah klang? Terdapat pelbagai pilihan durian crepe di @durianmillecrepesubang ! . Classic : 6 biji durian crepe gebu berharga RM13. Cheese : 6 biji durian crepe disaluti dgn kuah cheese dan juga garitan cheese berharga RM20. Sharing : 35 biji durian crepe sesuai jika dihidangkan di majlis keraian, perlu order seminggu sebelum tarikh dikehendaki kerana stock terhad, harga cuma RM45. . Harga tidak termasuk caj delivery ya. Hanya tambah RM8 untuk delivery ke rumah anda. Yang berada di sekitar juga boleh selfpickup di Subang Bestari #duriancrepe #duriancrepekl #duriancrepecheese #duriancrepeselangor #duriancrepesedap #duriancrepeafeeqa #duriancrepemurah #duriancrepelover #duriancrepesubang #crepedurian #duriancrepegebu #duriancrepecheeseleleh - 2 months ago

4 Likes
2 Comments
0
.
DURIAN CREPE 
35 PIECES | RM45
#duriancrepe #duriancrepekl #duriancrepeselangor #duriancrepesedap #duriancrepeafeeqa #duriancrepemurah #duriancrepelover #duriancrepesubang

. DURIAN CREPE 35 PIECES | RM45 #duriancrepe #duriancrepekl #duriancrepeselangor #duriancrepesedap #duriancrepeafeeqa #duriancrepemurah #duriancrepelover #duriancrepesubang - 2 months ago

4 Likes
0 Comments
0
DURIAN CREPE
6 pieces | RM13
#duriancrepe #duriancrepekl #duriancrepeselangor #duriancrepesedap #duriancrepeafeeqa #duriancrepemurah #duriancrepelover #duriancrepesubang

DURIAN CREPE 6 pieces | RM13 #duriancrepe #duriancrepekl #duriancrepeselangor #duriancrepesedap #duriancrepeafeeqa #duriancrepemurah #duriancrepelover #duriancrepesubang - 3 months ago

7 Likes
0 Comments
0
Durian crepe rm12/pack
.
Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! 🔥🙊
.
🚗Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
.
Nak order? 🙋🏻
📌Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Durian crepe rm12/pack . Tunggu apa lagi? Cepat order untuk dapatkan kegembiraan selepas merasai kemanisan! . Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . . Nak order? 🏻 Whatsapp sis cepat or nak senang,tekan je link dekat bio sis +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 11 months ago

30 Likes
0 Comments
0
Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. .
Whatsapp sis cepat
+60123341961
+60123341961
+60123341961
+60123341961

#deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe

Delivery area: Petaling jaya, keramat, UTM semarak, jelatek, UTC damai, lembah klang, klcc, pandan indah, wangsa maju, melawati, ukay perdana, ampang, gombak, selayang. Dan sekitarnya.. . Whatsapp sis cepat +60123341961 +60123341961 +60123341961 +60123341961 #deliverykl #deliverymakanan setapak #duriancrepekl #brownieskl #wangsamaju #petalingjaya #fooddeliverykl #dessertkl #deliverycakekl #Dessertmurah #duriancrepe - 11 months ago

33 Likes
4 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.