#djarimerahbynorishmoralee

2,401 posts

Dia pun dah dapatkan #LovelyLavender , korang tunggu apa lagii?😝 wasap nura cepat untuk order ada benda Istimewa yg nura nk bg. πŸ’š Inai rambut biasa RM35
πŸ’œ Inai rambut LAVENDER RM38.

RAMBUT CANTIK, SAH SOLAT , HALAL DAN BOLEH TERUS PKAI.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Dia pun dah dapatkan #LovelyLavender , korang tunggu apa lagii? wasap nura cepat untuk order ada benda Istimewa yg nura nk bg. Inai rambut biasa RM35 Inai rambut LAVENDER RM38. RAMBUT CANTIK, SAH SOLAT , HALAL DAN BOLEH TERUS PKAI. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 2 days ago

8 Likes
0 Comments
0
πŸ’š Inai rambut biasa RM35
πŸ’œ Inai rambut LAVENDER RM38.

CEPATΒ² wasap nura jika berminat nk beli.
masih ada voucher RM3 dan ada SPECIAL jika order dgn nura 😘. SAH SOLAT , HALAL DAN BOLEH TERUS PKAI.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Inai rambut biasa RM35 Inai rambut LAVENDER RM38. CEPATΒ² wasap nura jika berminat nk beli. masih ada voucher RM3 dan ada SPECIAL jika order dgn nura . SAH SOLAT , HALAL DAN BOLEH TERUS PKAI. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 2 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Nak rambut PERANG / WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
bermula hari ahad ni (17.03.2019) setiap pembelian akan dapat voucher rm3 !! dan nak lagi istimewa wasap nura.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Nak rambut PERANG / WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. bermula hari ahad ni (17.03.2019) setiap pembelian akan dapat voucher rm3 !! dan nak lagi istimewa wasap nura. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 4 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Nak rambut PERANG / WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
bermula hari ahad ni (17.03.2019) setiap pembelian akan dapat voucher rm3 !! dan nak lagi istimewa wasap nura.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Nak rambut PERANG / WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. bermula hari ahad ni (17.03.2019) setiap pembelian akan dapat voucher rm3 !! dan nak lagi istimewa wasap nura. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 4 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Nak rambut PERANG / WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
bermula hari ahad ni (17.03.2019) setiap pembelian akan dapat voucher rm3 !! dan nak lagi istimewa wasap nura.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Nak rambut PERANG / WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. bermula hari ahad ni (17.03.2019) setiap pembelian akan dapat voucher rm3 !! dan nak lagi istimewa wasap nura. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 4 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Nak rambut PERANG / WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
bermula hari ahad ni (17.03.2019) setiap pembelian akan dapat voucher rm3 !! dan nak lagi istimewa wasap nura.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Nak rambut PERANG / WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. bermula hari ahad ni (17.03.2019) setiap pembelian akan dapat voucher rm3 !! dan nak lagi istimewa wasap nura. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 4 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Nak rambut PERANG / WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
bermula hari ahad ni (17.03.2019) setiap pembelian akan dapat voucher rm3 !! dan nak lagi istimewa wasap nura.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Nak rambut PERANG / WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. bermula hari ahad ni (17.03.2019) setiap pembelian akan dapat voucher rm3 !! dan nak lagi istimewa wasap nura. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 4 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24.

Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam.

kami ada buat service 
INAI PENGANTIN bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan 
perbagai INAI yang kami guna kami jual juga.

bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24. Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam. kami ada buat service INAI PENGANTIN bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan perbagai INAI yang kami guna kami jual juga. bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 4 days ago

21 Likes
1 Comments
0
Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24.

Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam.

kami ada buat service 
INAI PENGANTIN bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan 
perbagai INAI yang kami guna kami jual juga.

bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24. Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam. kami ada buat service INAI PENGANTIN bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan perbagai INAI yang kami guna kami jual juga. bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 4 days ago

9 Likes
1 Comments
0
Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24.

Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam.

kami ada buat service 
INAI PENGANTIN bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan 
perbagai INAI yang kami guna kami jual juga.

bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24. Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam. kami ada buat service INAI PENGANTIN bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan perbagai INAI yang kami guna kami jual juga. bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 4 days ago

25 Likes
2 Comments
0
Apa itu BLEACH? 🧐

Bleach adalah untuk melunturkan melanin pada rambut. Melanin adalah component yg menghitamkan rambut.

So bila melanin dah dibuang oleh bleach, rambut jd cerah atau senang cakap; perang. 
Bila pakai inai atas rambut yg dah luntur warna melanin; warna inai menyerap dengan lebih baik dan tahan lama.

Bleach tidak menghalang air ke permukaan rambut, tidak menambah selaput pada rambut.

Jadi, bleaching sah dibawa solat/mandi wajib. Jangan risau yer πŸ˜‰

Jelas tak darlings? 😘

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Apa itu BLEACH? 🧐 Bleach adalah untuk melunturkan melanin pada rambut. Melanin adalah component yg menghitamkan rambut. So bila melanin dah dibuang oleh bleach, rambut jd cerah atau senang cakap; perang. Bila pakai inai atas rambut yg dah luntur warna melanin; warna inai menyerap dengan lebih baik dan tahan lama. Bleach tidak menghalang air ke permukaan rambut, tidak menambah selaput pada rambut. Jadi, bleaching sah dibawa solat/mandi wajib. Jangan risau yer Jelas tak darlings? #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 4 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Nak rambut PERANG / WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
jika berminat komen NAK or PM NuraahennaArt_ ye.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Nak rambut PERANG / WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. jika berminat komen NAK or PM NuraahennaArt_ ye. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 5 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Nak rambut PERANG / WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
jika berminat komen NAK or PM ye.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Nak rambut PERANG / WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. jika berminat komen NAK or PM ye. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 5 days ago

9 Likes
4 Comments
0
Nak rambut PERANG / WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
jika berminat komen NAK or PM NuraahennaArt_ ye.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Nak rambut PERANG / WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. jika berminat komen NAK or PM NuraahennaArt_ ye. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 7 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Nak rambut PERANG / WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
jika berminat komen NAK or PM NuraahennaArt_ ye.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Nak rambut PERANG / WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. jika berminat komen NAK or PM NuraahennaArt_ ye. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 7 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Nak rambut PERANG / WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
jika berminat komen NAK or PM NuraahennaArt_ ye.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah

Nak rambut PERANG / WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat jadi pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. jika berminat komen NAK or PM NuraahennaArt_ ye. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa #inairambutmurah - 7 days ago

9 Likes
0 Comments
0
🌸 YULIANA 🌸 @ Bandar Puteri.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

YULIANA @ Bandar Puteri. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

8 Likes
0 Comments
0
🌸 YULIANA 🌸 @ Bandar Puteri.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

YULIANA @ Bandar Puteri. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

11 Likes
1 Comments
0
🌸 YULIANA 🌸 @ Bandar Puteri.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

YULIANA @ Bandar Puteri. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

8 Likes
0 Comments
0
🌸 YULIANA 🌸 @ Bandar Puteri.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

YULIANA @ Bandar Puteri. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24.

Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam.

kami ada buat service 
INAI PENGANTIN bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan 
perbagai INAI yang kami guna kami jual juga.

bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24. Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam. kami ada buat service INAI PENGANTIN bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan perbagai INAI yang kami guna kami jual juga. bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

17 Likes
0 Comments
0
Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24.

Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam.

kami ada buat service 
INAI PENGANTIN bermula RM60++. INAI SUKA-SUKA bermula RM5++.
SCRUB , REMOVE inai lama dan 
perbagai INAI yang kami guna kami jual juga.

bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24. Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam. kami ada buat service INAI PENGANTIN bermula RM60++. INAI SUKA-SUKA bermula RM5++. SCRUB , REMOVE inai lama dan perbagai INAI yang kami guna kami jual juga. bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

11 Likes
1 Comments
0
🌸 JANNAH 🌸 @ Taman Telok Gedung Indah. 
http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

JANNAH @ Taman Telok Gedung Indah. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

11 Likes
0 Comments
0
🌸 JANNAH 🌸 @ Taman Telok Gedung Indah. 
http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

JANNAH @ Taman Telok Gedung Indah. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

19 Likes
0 Comments
0
🌸 JANNAH 🌸 @ Taman Telok Gedung Indah. 
http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

JANNAH @ Taman Telok Gedung Indah. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

11 Likes
0 Comments
0
🌸 JANNAH famly 🌸 @ Taman Telok Gedung Indah. 
http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

JANNAH famly @ Taman Telok Gedung Indah. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

8 Likes
0 Comments
0
🌸 JANNAH famly 🌸 @ Taman Telok Gedung Indah. 
http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

JANNAH famly @ Taman Telok Gedung Indah. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 9 days ago

11 Likes
0 Comments
0
RAMBUT PERANG /WARNA. 
Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat so pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. 
jika berminat komen NAK or DM @nuraahenna ye.
#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

RAMBUT PERANG /WARNA. Ramai yang teringin warna rambut tapi takut tak sah solat so pakai je inai rambut ini pun meletOp2 insya allah dan DIJAMIN 100% SAH bawa solat tau. jika berminat komen NAK or DM @nuraahenna ye. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 10 days ago

4 Likes
0 Comments
0
berminat komen NAK kat bawah!! #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

berminat komen NAK kat bawah!! #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 11 days ago

3 Likes
0 Comments
0
jika berminat komen NAK !!. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

jika berminat komen NAK !!. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 11 days ago

13 Likes
1 Comments
0
🌸 Salehah 🌸 @ kg keretapi.  http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Salehah @ kg keretapi. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 11 days ago

16 Likes
0 Comments
0
🌸 Salehah 🌸 @ kg keretapi.  http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Salehah @ kg keretapi. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 11 days ago

2 Likes
0 Comments
0
🌸 Salehah 🌸 @ kg keretapi.  http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Salehah @ kg keretapi. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 11 days ago

14 Likes
0 Comments
0
Hanya guna combo A RM184 termasuk postage.
(2 botol INAI dan 2 paket BLEACH)

Rambut dia dah cantik macam pergi buat di SALON.
kalau pergi SALON RM400 ke RM500++. ada rasa mana lagi berbaloi ??TEPUK DADA TANYA SELERA.

jika berminat komen NAK !!. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

Hanya guna combo A RM184 termasuk postage. (2 botol INAI dan 2 paket BLEACH) Rambut dia dah cantik macam pergi buat di SALON. kalau pergi SALON RM400 ke RM500++. ada rasa mana lagi berbaloi ??TEPUK DADA TANYA SELERA. jika berminat komen NAK !!. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 13 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Hanya guna combo A RM184 termasuk postage.
(3 botol INAI dan 2 paket BLEACH)

Rambut dia dah cantik macam pergi buat di SALON.
kalau pergi SALON RM400 ke RM500++. ada rasa mana lagi berbaloi ??TEPUK DADA TANYA SELERA.

jika berminat komen NAK !!. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

Hanya guna combo A RM184 termasuk postage. (3 botol INAI dan 2 paket BLEACH) Rambut dia dah cantik macam pergi buat di SALON. kalau pergi SALON RM400 ke RM500++. ada rasa mana lagi berbaloi ??TEPUK DADA TANYA SELERA. jika berminat komen NAK !!. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 13 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Photoshoot Bollywood

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Photoshoot Bollywood http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 14 days ago

5 Likes
1 Comments
0
Photoshoot Bollywood

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Photoshoot Bollywood http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 14 days ago

9 Likes
1 Comments
0
Photoshoot Bollywood

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Photoshoot Bollywood http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 14 days ago

14 Likes
0 Comments
0
Mira @ Bandar sultan sulaiman  http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Mira @ Bandar sultan sulaiman http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 15 days ago

8 Likes
2 Comments
0
Mira @ Bandar sultan sulaiman  http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Mira @ Bandar sultan sulaiman http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 15 days ago

12 Likes
2 Comments
0
Mira @ Bandar sultan sulaiman  http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Mira @ Bandar sultan sulaiman http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 15 days ago

4 Likes
1 Comments
0
Mira @ Bandar sultan sulaiman  http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Mira @ Bandar sultan sulaiman http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 15 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Mira @ Bandar sultan sulaiman  http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Mira @ Bandar sultan sulaiman http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 15 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24.

Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam.

kami ada buat service 
INAI PENGANTIN bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan 
perbagai INAI yang kami guna kami jual juga.

bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24. Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam. kami ada buat service INAI PENGANTIN bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan perbagai INAI yang kami guna kami jual juga. bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 15 days ago

14 Likes
0 Comments
0
Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24.

Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam.

kami ada buat service 
INAI PENGANTIN (set tangan) bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA (sebelah tangan) bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan 
perbagai INAI yang kami guna kami jual juga.

bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail

Kedai inai HENNA NOOR di uptown shah alam sec 24. Buka setiap hari : 9 malam hingga 12 tegah malam. kami ada buat service INAI PENGANTIN (set tangan) bermula RM60++ INAI SUKA-SUKA (sebelah tangan) bermula rm5++ SCRUB , REMOVE inai lama dan perbagai INAI yang kami guna kami jual juga. bile dah siap lukis nak kami cuci kan inai pon boleh. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #djarimerahbynorishmoralee #nail - 15 days ago

13 Likes
1 Comments
0
Hanya guna combo A RM80 termasuk postage.
1 botol inai dan 1 paket bleach 
rambut dia dah cantik macam pergi buat di SALON.
kalau pergi SALON RM400 ke RM500++
ada rasa mana lagi berbaloi ??TEPUK DADA TANYA SELERA.

jika berminat komen NAK !! #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

Hanya guna combo A RM80 termasuk postage. 1 botol inai dan 1 paket bleach rambut dia dah cantik macam pergi buat di SALON. kalau pergi SALON RM400 ke RM500++ ada rasa mana lagi berbaloi ??TEPUK DADA TANYA SELERA. jika berminat komen NAK !! #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 17 days ago

5 Likes
1 Comments
0
Inai lah cara guna inai rambut organic dan bleach .

Nak inai rambut cantik dan halal.
jom beli inai rambut organic combo.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

Inai lah cara guna inai rambut organic dan bleach . Nak inai rambut cantik dan halal. jom beli inai rambut organic combo. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 19 days ago

11 Likes
2 Comments
0
wahh !! hanya beli Combo A. rambut dia cantik dan menawan !

yang penting ia HALAL & SAH SOLAT !!! apa lagi ? nk beli wasap nura !! http://NuraaHenna.wasap.my/
atau
follow @nuraahenna @nuraahenna @nuraahenna 
#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

wahh !! hanya beli Combo A. rambut dia cantik dan menawan ! yang penting ia HALAL & SAH SOLAT !!! apa lagi ? nk beli wasap nura !! http://NuraaHenna.wasap.my/ atau follow @nuraahenna @nuraahenna @nuraahenna #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 20 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Nak inai rambut cantik dan halal.
jom beli inai rambut organic set combo.

http://NuraaHenna.wasap.my/

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

Nak inai rambut cantik dan halal. jom beli inai rambut organic set combo. http://NuraaHenna.wasap.my/ #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 21 days ago

10 Likes
3 Comments
0
INAI RAMBUT ORGANIC
berminat nak order follow @nuraahenna
@nuraahenna
@nuraahenna 🌸 HALAL.
🌸 SAH SOLAT.
🌸 100% INAI ASLI.
🌸 SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT.
🌸 BOLEH TEUS PAKAI.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

INAI RAMBUT ORGANIC berminat nak order follow @nuraahenna @nuraahenna @nuraahenna HALAL. SAH SOLAT. 100% INAI ASLI. SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT. BOLEH TEUS PAKAI. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 21 days ago

2 Likes
0 Comments
0
INAI RAMBUT ORGANIC
berminat nak order follow @nuraahenna
@nuraahenna
@nuraahenna 🌸 HALAL.
🌸 SAH SOLAT.
🌸 100% INAI ASLI.
🌸 SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT.
🌸 BOLEH TEUS PAKAI.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

INAI RAMBUT ORGANIC berminat nak order follow @nuraahenna @nuraahenna @nuraahenna HALAL. SAH SOLAT. 100% INAI ASLI. SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT. BOLEH TEUS PAKAI. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 21 days ago

5 Likes
0 Comments
0
INAI RAMBUT ORGANIC
berminat nak order follow @nuraahenna
@nuraahenna
@nuraahenna 🌸 HALAL.
🌸 SAH SOLAT.
🌸 100% INAI ASLI.
🌸 SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT.
🌸 BOLEH TEUS PAKAI.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

INAI RAMBUT ORGANIC berminat nak order follow @nuraahenna @nuraahenna @nuraahenna HALAL. SAH SOLAT. 100% INAI ASLI. SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT. BOLEH TEUS PAKAI. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 21 days ago

3 Likes
0 Comments
0
INAI RAMBUT ORGANIC
berminat nak order follow @nuraahenna
@nuraahenna
@nuraahenna 🌸 HALAL.
🌸 SAH SOLAT.
🌸 100% INAI ASLI.
🌸 SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT.
🌸 BOLEH TEUS PAKAI.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

INAI RAMBUT ORGANIC berminat nak order follow @nuraahenna @nuraahenna @nuraahenna HALAL. SAH SOLAT. 100% INAI ASLI. SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT. BOLEH TEUS PAKAI. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 21 days ago

1 Likes
0 Comments
0
INAI RAMBUT ORGANIC
berminat nak order follow @nuraahenna
@nuraahenna
@nuraahenna 🌸 HALAL.
🌸 SAH SOLAT.
🌸 100% INAI ASLI.
🌸 SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT.
🌸 BOLEH TEUS PAKAI.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

INAI RAMBUT ORGANIC berminat nak order follow @nuraahenna @nuraahenna @nuraahenna HALAL. SAH SOLAT. 100% INAI ASLI. SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT. BOLEH TEUS PAKAI. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 21 days ago

1 Likes
0 Comments
0
INAI RAMBUT ORGANIC
berminat nak order follow @nuraahenna
@nuraahenna
@nuraahenna 🌸 HALAL.
🌸 SAH SOLAT.
🌸 100% INAI ASLI.
🌸 SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT.
🌸 BOLEH TEUS PAKAI.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

INAI RAMBUT ORGANIC berminat nak order follow @nuraahenna @nuraahenna @nuraahenna HALAL. SAH SOLAT. 100% INAI ASLI. SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT. BOLEH TEUS PAKAI. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 21 days ago

2 Likes
0 Comments
0
INAI RAMBUT ORGANIC
berminat nak order follow @nuraahenna
@nuraahenna
@nuraahenna 🌸 HALAL.
🌸 SAH SOLAT.
🌸 100% INAI ASLI.
🌸 SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT.
🌸 BOLEH TEUS PAKAI.

#nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor  #naturalhenna  #inaimurah #whitehenna  #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa

INAI RAMBUT ORGANIC berminat nak order follow @nuraahenna @nuraahenna @nuraahenna HALAL. SAH SOLAT. 100% INAI ASLI. SELAMAT DAN MENYIHATKAN RAMBUT. BOLEH TEUS PAKAI. #nuraahenna #redhenna #hennapelabuhanklang #hennaklang #hennaportklang #hennashahalam #hennaselangor #selangor #naturalhenna #inaimurah #whitehenna #goldhenna #uptownshahalam #djarimerahbynorishmoralee #hantarankahwin #inaimurah #emasmurah #inaimerahmurah #mehndidesign #pesonapengantin #viral #teamdatininaz #hennalinegirlnuraa - 21 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.