#de

14,268,118 posts

. . .

#emagrecer #dieta #fitness #o #emagrecimento #fit #saude #gym #foco #academia #de #treino #vidasaudavel #reeduca #perderpeso #emagrecercomsaude #lowcarb #alimentar #sa #vel #alimentacaosaudavel #foconadieta #dietasemsofrer #nutricao #nutri #saudavel #alimenta #bemestar #muscula #bhfyp

. . . #emagrecer #dieta #fitness #o #emagrecimento #fit #saude #gym #foco #academia #de #treino #vidasaudavel #reeduca #perderpeso #emagrecercomsaude #lowcarb #alimentar #sa #vel #alimentacaosaudavel #foconadieta #dietasemsofrer #nutricao #nutri #saudavel #alimenta #bemestar #muscula #bhfyp - 56 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
#Bata#de#main#kaise#jiyunga#tere#bina

#Bata #de #main #kaise #jiyunga #tere #bina - 58 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#Mi #Fin #De #Semana #Unico 
#GraciasPorTusBebdicionesSeñor 🙏🙏🙏

#Mi #Fin #De #Semana #Unico #GraciasPorTusBebdicionesSeñor - 58 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#Interior_Architecture_Consultancy 
dedesign.india@gmail.com✉📧
#+918589032621📲Ring
#De#Design  #instagallery_kottayam#kerala🌴

#Interior_Architecture_Consultancy dedesign.india@gmail.com #+918589032621Ring #De #Design #instagallery_kottayam #kerala - 58 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
My boy #finaldesemana #dia #de #churrasco #costelanochao

My boy #finaldesemana #dia #de #churrasco #costelanochao - 59 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
O mundo que eu quero pra viver é um um mundo de inclusão e respeito à diversidade. Que vídeo lindo e emocionante! "Jesus Vidal, ator com deficiência, ganhou o Prêmio Goya 2019, na Espanha, como ator revelação. E o discurso dele foi lindo." ❤️ #Repost @quebrandootabu
• • • • •
#jesusvidal #é #portador #de #deficiencia #mental #ele #é #o #ganhador #do #premio #goya2019 #na #espanha #como #ator #revelação #tem #um #cisco #aqui #no #meu #olho #visibilidade #inclusão #diversidade

O mundo que eu quero pra viver é um um mundo de inclusão e respeito à diversidade. Que vídeo lindo e emocionante! "Jesus Vidal, ator com deficiência, ganhou o Prêmio Goya 2019, na Espanha, como ator revelação. E o discurso dele foi lindo." #Repost @quebrandootabu • • • • • #jesusvidal #portador #de #deficiencia #mental #ele #o #ganhador #do #premio #goya2019 #na #espanha #como #ator #revelação #tem #um #cisco #aqui #no #meu #olho #visibilidade #inclusão #diversidade - 60 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Un autre lendemains 📸@jeje_bourg
#amoncourt 
#canon #canon750d #photography_top #couleur #photo #espace #couleur #spot #bleu #blue #red #rouge #violet #sky #ciel #levé #de #soleil #rinsing #beautiful #france #french

Un autre lendemains 📸@jeje_bourg #amoncourt #canon #canon750d #photography_top #couleur #photo #espace #couleur #spot #bleu #blue #red #rouge #violet #sky #ciel #levé #de #soleil #rinsing #beautiful #france #french - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Added LED fogs to match the headlights, also messed around and plastidipped my rear emblems glossy black! What should I do next?

Added LED fogs to match the headlights, also messed around and plastidipped my rear emblems glossy black! What should I do next? - 1 hour ago

6 Likes
1 Comments
0
Sobre amar a dor que essa maquina me causa! 💕😍
.
.
.
.
.
.
#academia #gym #fitness #o #treino #fit #dieta #foco #muscula #nopainnogain #bodybuilding #saude #workout #lifestyle #vidasaudavel #musculacao #emagrecer #maromba #muscle #fitnessmotivation #emagrecimento #a #crossfit #fikagrandeporra #motivation #de #bodybuilder #nutri #sa #bhfyp

Sobre amar a dor que essa maquina me causa! . . . . . . #academia #gym #fitness #o #treino #fit #dieta #foco #muscula #nopainnogain #bodybuilding #saude #workout #lifestyle #vidasaudavel #musculacao #emagrecer #maromba #muscle #fitnessmotivation #emagrecimento #a #crossfit #fikagrandeporra #motivation #de #bodybuilder #nutri #sa #bhfyp - 1 hour ago

15 Likes
1 Comments
0
tentu pernah teringat kepada seseorang atau memori indah secara tiba-tiba apabila terhidu bau wangian kan?😆
.
 Biarpun beberapa orang menggunakan minyak wangi yang sama, tapi tetap cam bau seseorang itu sebab baunya tetap berbeza kerana ia bercampur dengan bau semula jadi tubuh seseorang tu 😎 .
Siapa yang ada difikiran tu? jeng jeng jeng...😁 Haa.. Kita pun mesti nak orang lain ingat tentang memori bersama kita kan? Jadi, jangan lupa pakai perfume yang kita suka ye 💖

#QuotesDe’Xandra
#WangianKehidupan
#De'XandraTheBestFragrance
#dexandragopeng 
#dexandrakampar 
#dexandraOutletstokisKampar 
#stokisdexandra 
#agentdiperlukan
#faizdexandra

tentu pernah teringat kepada seseorang atau memori indah secara tiba-tiba apabila terhidu bau wangian kan? . Biarpun beberapa orang menggunakan minyak wangi yang sama, tapi tetap cam bau seseorang itu sebab baunya tetap berbeza kerana ia bercampur dengan bau semula jadi tubuh seseorang tu 😎 . Siapa yang ada difikiran tu? jeng jeng jeng... Haa.. Kita pun mesti nak orang lain ingat tentang memori bersama kita kan? Jadi, jangan lupa pakai perfume yang kita suka ye #QuotesDe ’Xandra #WangianKehidupan #De 'XandraTheBestFragrance #dexandragopeng #dexandrakampar #dexandraOutletstokisKampar #stokisdexandra #agentdiperlukan #faizdexandra - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
📍Тема урока:
⠀
-Уход за комнатными растениями🍀🌵🎍
⠀
📍Цель урока:
⠀
-Воспитывать у детей бережное отношение к комнатным растениям и уходу за ними☝🏻
⠀
———————————————————
❗️ Идет набор деток в садик❗️
📞 (+996) 772 128 877
📌 ул. Элдияра Керимова (школьная) 46
———————————————————
⠀
#лучшийсад#дошкольники#hype#eruditekids#erudite#kids#детскийсад#сад#детскийсадбишкек#садикбишкек#de#счастливоедетство#kindergarden#вундеркидс#бишкек#bishkek#самыелучшиедети#лучшийдетскийсад#дошкольноеобразование#эрудированныедетки#eruditekidsдетицветыжизни🌺

Тема урока: ⠀ -Уход за комнатными растениямиЦель урока: ⠀ -Воспитывать у детей бережное отношение к комнатным растениям и уходу за ними🏻 ⠀ ——————————————————— ️ Идет набор деток в садик (+996) 772 128 877 ул. Элдияра Керимова (школьная) 46 ——————————————————— ⠀ #лучшийсад #дошкольники #hype #eruditekids #erudite #kids #детскийсад #сад #детскийсадбишкек #садикбишкек #de #счастливоедетство #kindergarden #вундеркидс #бишкек #bishkek #самыелучшиедети #лучшийдетскийсад #дошкольноеобразование #эрудированныедетки #eruditekidsдетицветыжизни - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok..😁 Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering 💕

#TipsDe'Xandra
#WangianKehidupan
#De’XandraEauDeParfum

Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok.. Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering #TipsDe 'Xandra #WangianKehidupan #De ’XandraEauDeParfum - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
😍😍😍❣️😚
#tiktok #karda #mai #promise #milne #aayunga
#mainu #pata #hai #tu #fan #salmankhan #de

❣️ #tiktok #karda #mai #promise #milne #aayunga #mainu #pata #hai #tu #fan #salmankhan #de - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum dan salam jumaat semua 👋 Ok, dipagi jumaat ini ada tips yang nak dikongsikan.. Haa, tips apa tu? Nak tahu baca tauu

Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa...😁 Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering 💕

http://www.wasap.my/60189754917/Nak.DeXandra

#TipsDe'Xandra
#WangianKehidupan
#De’XandraEauDeParfum

Assalamualaikum dan salam jumaat semua Ok, dipagi jumaat ini ada tips yang nak dikongsikan.. Haa, tips apa tu? Nak tahu baca tauu Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa... Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering http://www.wasap.my/60189754917/Nak.DeXandra #TipsDe 'Xandra #WangianKehidupan #De ’XandraEauDeParfum - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Da like y sigue cuenta! Imágenes de memes de la YKT y escuela 
#like #amigos #escuela #estudiar #examen #seguir #cuenta #de #memes #ykt

Da like y sigue cuenta! Imágenes de memes de la YKT y escuela #like #amigos #escuela #estudiar #examen #seguir #cuenta #de #memes #ykt - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
#de #party 🇨🇴🇲🇽

#de #party 🇨🇴🇲🇽 - 1 hour ago

1,503 Likes
1 Comments
0
#Interior_Architecture_Consultancy 
dedesign.india@gmail.com✉📧
#+918589032621📲Ring
#De#Design  #instagallery_kottayam#kerala🌴

#Interior_Architecture_Consultancy dedesign.india@gmail.com #+918589032621Ring #De #Design #instagallery_kottayam #kerala - 1 hour ago

4 Likes
0 Comments
0
#gymtime #fitness #de-stress #legday #selfcare

#gymtime #fitness #de -stress #legday #selfcare - 1 hour ago

5 Likes
1 Comments
0
#Volei #De #Quinta

21 De Fevereiro De 2019.

#Arena #Soledade.

Natal - Rio Grande Do Norte.

#Volei #De #Quinta 21 De Fevereiro De 2019. #Arena #Soledade . Natal - Rio Grande Do Norte. - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
Chamada de passageiro, irá pegar ele neste lugar, Iria?

#estrada #dirigir #faixadepedestre #caminhao #auto #segurancanotransito #liberdade #raccoon #city #paisagem #sp #dicas #br #motos #educacaonotransito #sorteio #youtube #carga #caminhoneiros #transporte #bicicletando #leiseca #de #praia #Uberxvip #multa #99popSP #automoveis #cars #carronovo

Chamada de passageiro, irá pegar ele neste lugar, Iria? #estrada #dirigir #faixadepedestre #caminhao #auto #segurancanotransito #liberdade #raccoon #city #paisagem #sp #dicas #br #motos #educacaonotransito #sorteio #youtube #carga #caminhoneiros #transporte #bicicletando #leiseca #de #praia #Uberxvip #multa #99popSP #automoveis #cars #carronovo - 1 hour ago

6 Likes
1 Comments
0
Kolossal Multi-Services is your true one-stop shop. When you are in need of insurance, tax preparation, Employment, BailBondsmen Licensing, Auction Car, Notary services we are here to make things happen for you. Come Check Us Out 9715 Nw 27th Ave Miami fl 33147 #loans #collections #publicrecord #inquiries #studentloans #bankruptcy #sign #up #with #me #today #philly #pittsburgh #harrisburg #philadelphia #215 #f4f #restoration #earn #extra #income #l4l #realtor #pa #nj #ny #md #de #ohio #c4c

Kolossal Multi-Services is your true one-stop shop. When you are in need of insurance, tax preparation, Employment, BailBondsmen Licensing, Auction Car, Notary services we are here to make things happen for you. Come Check Us Out 9715 Nw 27th Ave Miami fl 33147 #loans #collections #publicrecord #inquiries #studentloans #bankruptcy #sign #up #with #me #today #philly #pittsburgh #harrisburg #philadelphia #215 #f4f #restoration #earn #extra #income #l4l #realtor #pa #nj #ny #md #de #ohio #c4c - 1 hour ago

4 Likes
0 Comments
0
É antiga? Sim! Tou de costas? Sim! Mas tudo é conceito, tou de costas pra todo recalque 🤪 #formatura#de#um#milhão#de#anos#atrás#foto#da#foto#nao#julguem

É antiga? Sim! Tou de costas? Sim! Mas tudo é conceito, tou de costas pra todo recalque 🤪 #formatura #de #um #milhão #de #anos #atrás #foto #da #foto #nao #julguem - 1 hour ago

24 Likes
3 Comments
0
"No hay nada mejor que la naturaleza para inspirarte a naturalizar tu arte" 💁

#creación
#de
#Dios
#naturally
#inspirar
#art

"No hay nada mejor que la naturaleza para inspirarte a naturalizar tu arte" #creación #de #Dios #naturally #inspirar #art - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok..😁 Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering 💕

#TipsDe'Xandra
#WangianKehidupan
#De’XandraEauDeParfum

Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok.. Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering #TipsDe 'Xandra #WangianKehidupan #De ’XandraEauDeParfum - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Manfaat :
#De j kato watershield
√mencuci hemat air
√efek daun talas hingga air gak nempel di body.
√lebih terlihat wetlook. √menyamarkan goresan halus
√melindungi jamur akibat cuaca/air hujan.

De j kato helmet

Krinyisssss,jozzzzz

males ke salon helm?? Waktu ga ada buat ke coating helm store?? Ini solusinya 
Hasilnya jozzzz bukan kaleng-kaleng.

Manfaat : #De j kato watershield √mencuci hemat air √efek daun talas hingga air gak nempel di body. √lebih terlihat wetlook. √menyamarkan goresan halus √melindungi jamur akibat cuaca/air hujan. De j kato helmet Krinyisssss,jozzzzz males ke salon helm?? Waktu ga ada buat ke coating helm store?? Ini solusinya Hasilnya jozzzz bukan kaleng-kaleng. - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
#tbt #de #ase #tres #oras estoy pensando 🤔 subir a tarima y firmarme yo mismo #soy #mi #propio vaqueo #papa #Dios #me #bendice

#tbt #de #ase #tres #oras estoy pensando 🤔 subir a tarima y firmarme yo mismo #soy #mi #propio vaqueo #papa #Dios #me #bendice - 1 hour ago

12 Likes
0 Comments
0
Salam Jumaat #Dexandralovers

Ade tips nk bg uolls ni😍

Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok..😁 Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering 💕

#TipsDe'Xandra
#WangianKehidupan
#De’XandraEauDeParfume
#dexandraklang

Salam Jumaat #Dexandralovers Ade tips nk bg uolls ni Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok.. Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering #TipsDe 'Xandra #WangianKehidupan #De ’XandraEauDeParfume #dexandraklang - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
.
حلى طبقات جديد وبطعم لا يُنسى بالمارس والكيك الجاهز!! 😍 
المكوّنات
كيك ماربل جاهز، مقطّع – 2
قشطة – 7 علب
جبن كريم – 20 قطعة
حليب بودرة – 8 ملاعق كبيرة
سكر – 8 ملاعق كبيرة
زبدة – 50 غرام
شوكولاتة مارس – 6
طريقة العمل
1- في الخلاط الكهربائي، ضعي 4 علب من القشطة مع جبن الكريم والحليب البودرة والسكر. 
2- أخلطي المكونات حتى تتجانس. 
3- في صينية بيركس مستطيلة الشكل، وزّعي طبقة من قطع الكيك الجاهز. 
4- أسكبي خليط القشطة وسوّي السطح. 
5- أدخلي الصينية إلى الثلاجة لـ20 دقيقة حتى تجمد الطبقة. 
6- في قدر على حمام مائي، ضعي الزبدة مع شوكولاتة المارس. 
7- أخلطي المكونات جيداً حتى تذوب وتتجانس. 
8- أضيفي 3 علب من القشطة فوق المزيج واخلطي. 
9- أسكبي صلصة الشوكولاتة فوق الصينية. 
10- أدخلي الحلى إلى الثلاجة لـ4 ساعات حتى يجمد. 
11- قطّعي الحلى إلى مكعبات وقدميه.
#حلويات#حلى#رمضان#وصفة#ramadan#de

. حلى طبقات جديد وبطعم لا يُنسى بالمارس والكيك الجاهز!! المكوّنات كيك ماربل جاهز، مقطّع – 2 قشطة – 7 علب جبن كريم – 20 قطعة حليب بودرة – 8 ملاعق كبيرة سكر – 8 ملاعق كبيرة زبدة – 50 غرام شوكولاتة مارس – 6 طريقة العمل 1- في الخلاط الكهربائي، ضعي 4 علب من القشطة مع جبن الكريم والحليب البودرة والسكر. 2- أخلطي المكونات حتى تتجانس. 3- في صينية بيركس مستطيلة الشكل، وزّعي طبقة من قطع الكيك الجاهز. 4- أسكبي خليط القشطة وسوّي السطح. 5- أدخلي الصينية إلى الثلاجة لـ20 دقيقة حتى تجمد الطبقة. 6- في قدر على حمام مائي، ضعي الزبدة مع شوكولاتة المارس. 7- أخلطي المكونات جيداً حتى تذوب وتتجانس. 8- أضيفي 3 علب من القشطة فوق المزيج واخلطي. 9- أسكبي صلصة الشوكولاتة فوق الصينية. 10- أدخلي الحلى إلى الثلاجة لـ4 ساعات حتى يجمد. 11- قطّعي الحلى إلى مكعبات وقدميه. #حلويات #حلى #رمضان #وصفة #ramadan #de - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
C O D O N S
.
Untuk order dan sebarang pertanyaan😉
📲Wassup 01110820712
🛵 Caj delivery mengikut kawasan
📦 Postage pun ON .
#sambaleena #sambaleenajb #sambaleenaklang #sambaleenashahalam #sambaleenakualaselangor #sambaleenarembau #sambaleenanegerisembilan #sambaleenan9 #sambalviral  #sambalijo #nafisfikrahlegacy  #carperfumemalaysia #carperfumemurah #viral #malaysia #johorbahru #singapore #selangor #seremban #negerisembilan #carperfume #minyakwangimurah #minyakwangikereta #carperfumemurah #carperfumemalaysia #degums #de’gums

C O D O N S . Untuk order dan sebarang pertanyaan Wassup 01110820712 🛵 Caj delivery mengikut kawasan Postage pun ON . #sambaleena #sambaleenajb #sambaleenaklang #sambaleenashahalam #sambaleenakualaselangor #sambaleenarembau #sambaleenanegerisembilan #sambaleenan9 #sambalviral #sambalijo #nafisfikrahlegacy #carperfumemalaysia #carperfumemurah #viral #malaysia #johorbahru #singapore #selangor #seremban #negerisembilan #carperfume #minyakwangimurah #minyakwangikereta #carperfumemurah #carperfumemalaysia #degums #de ’gums - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
El amigo del Sr. Usher no tenía idea del destino que le aguardaba, durmiente dentro de la mansión.
De haberlo sabido habría ido igual, pues era un excelente amigo.
.
.
.
.
.
.
#Edgar #Allan #Poe #La #Caida #De #La #Casa # Usher #Dibujo #Dibujos #Lápiz #Boceto #Drawings #The #Fall #Of #The #House #Of #Usher #Pencil #Sketch #I #Fucking #Hate #Hashtags

El amigo del Sr. Usher no tenía idea del destino que le aguardaba, durmiente dentro de la mansión. De haberlo sabido habría ido igual, pues era un excelente amigo. . . . . . . #Edgar #Allan #Poe #La #Caida #De #La #Casa # Usher #Dibujo #Dibujos #Lápiz #Boceto #Drawings #The #Fall #Of #The #House #Of #Usher #Pencil #Sketch #I #Fucking #Hate #Hashtags - 1 hour ago

4 Likes
0 Comments
0
C O D O N S
.
Untuk order dan sebarang pertanyaan😉
📲Wassup 01110820712
🛵 Caj delivery mengikut kawasan
📦 Postage pun ON .
#sambaleena #sambaleenajb #sambaleenaklang #sambaleenashahalam #sambaleenakualaselangor #sambaleenarembau #sambaleenanegerisembilan #sambaleenan9 #sambalviral  #sambalijo #nafisfikrahlegacy  #carperfumemalaysia #carperfumemurah #viral #malaysia #johorbahru #singapore #selangor #seremban #negerisembilan #carperfume #minyakwangimurah #minyakwangikereta #carperfumemurah #carperfumemalaysia #degums #de’gums

C O D O N S . Untuk order dan sebarang pertanyaan Wassup 01110820712 🛵 Caj delivery mengikut kawasan Postage pun ON . #sambaleena #sambaleenajb #sambaleenaklang #sambaleenashahalam #sambaleenakualaselangor #sambaleenarembau #sambaleenanegerisembilan #sambaleenan9 #sambalviral #sambalijo #nafisfikrahlegacy #carperfumemalaysia #carperfumemurah #viral #malaysia #johorbahru #singapore #selangor #seremban #negerisembilan #carperfume #minyakwangimurah #minyakwangikereta #carperfumemurah #carperfumemalaysia #degums #de ’gums - 1 hour ago

4 Likes
0 Comments
0
#farewell #2k19 #brother #ʟɪᴋᴇ #friends #yaaran #de #yaar #together #we #are #the #best #shikari #fashion #style #stylish #boys #punjabi #stonions #att #sirra #kaint_galbaat #jattlife #thuglife 
@vivanucci

#farewell #2k19 #brother #ʟɪᴋᴇ #friends #yaaran #de #yaar #together #we #are #the #best #shikari #fashion #style #stylish #boys #punjabi #stonions #att #sirra #kaint_galbaat #jattlife #thuglife @vivanucci - 1 hour ago

8 Likes
1 Comments
0
C O D O N S
.
Untuk order dan sebarang pertanyaan😉
📲Wassup 01110820712
🛵 Caj delivery mengikut kawasan
📦 Postage pun ON .
#sambaleena #sambaleenajb #sambaleenaklang #sambaleenashahalam #sambaleenakualaselangor #sambaleenarembau #sambaleenanegerisembilan #sambaleenan9 #sambalviral  #sambalijo #nafisfikrahlegacy  #carperfumemalaysia #carperfumemurah #viral #malaysia #johorbahru #singapore #selangor #seremban #negerisembilan #carperfume #minyakwangimurah #minyakwangikereta #carperfumemurah #carperfumemalaysia #degums #de’gums

C O D O N S . Untuk order dan sebarang pertanyaan Wassup 01110820712 🛵 Caj delivery mengikut kawasan Postage pun ON . #sambaleena #sambaleenajb #sambaleenaklang #sambaleenashahalam #sambaleenakualaselangor #sambaleenarembau #sambaleenanegerisembilan #sambaleenan9 #sambalviral #sambalijo #nafisfikrahlegacy #carperfumemalaysia #carperfumemurah #viral #malaysia #johorbahru #singapore #selangor #seremban #negerisembilan #carperfume #minyakwangimurah #minyakwangikereta #carperfumemurah #carperfumemalaysia #degums #de ’gums - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0

1 hour ago

2 Likes
2 Comments
0
Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering 💕

#TipsDe'Xandra
#WangianKehidupan
#De’XandraEauDeParfume
#Dexandraaeonrawang 
#DexandraRawang
#Dexandrabch

Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering #TipsDe 'Xandra #WangianKehidupan #De ’XandraEauDeParfume #Dexandraaeonrawang #DexandraRawang #Dexandrabch - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Arl Baby deck ❗❗❗ 80mm x 36 mm 
200mxn

Envios a toda la republica mexicana 🇲🇽🇲🇽🇲🇽
Entregas en la cdmx

#cdmx #fingerboard #fingerlife #fingerboarding #fingerboarder #fingerboardmexico #fingerboardislife #fingermex #finger #board #skate #de #dedos #skateboarding #riel #spot #hecho #en #mexico #skatemexico #skateboard #berlinwood #blackrivertrucks #blackriver #blackriverramps #flatface #ywhells #ytrucks #yellowood

Arl Baby deck 80mm x 36 mm 200mxn Envios a toda la republica mexicana 🇲🇽🇲🇽🇲🇽 Entregas en la cdmx #cdmx #fingerboard #fingerlife #fingerboarding #fingerboarder #fingerboardmexico #fingerboardislife #fingermex #finger #board #skate #de #dedos #skateboarding #riel #spot #hecho #en #mexico #skatemexico #skateboard #berlinwood #blackrivertrucks #blackriver #blackriverramps #flatface #ywhells #ytrucks #yellowood - 1 hour ago

15 Likes
0 Comments
0
#gesichtspflege #beauty #z #kosmetik #skincare #hautpflege #sch #pflege #gesichtsmaske #haut #gesichtsreinigung #nheit #k #makeup #antiaging #gesicht #gesichtsbehandlung #cosmetics #madeinswitzerland #de #rich #microneedling #m #plasmapen #antifalten #ngerung #natural #g #pflegeprodukte

#gesichtspflege #beauty #z #kosmetik #skincare #hautpflege #sch #pflege #gesichtsmaske #haut #gesichtsreinigung #nheit #k #makeup #antiaging #gesicht #gesichtsbehandlung #cosmetics #madeinswitzerland #de #rich #microneedling #m #plasmapen #antifalten #ngerung #natural #g #pflegeprodukte - 1 hour ago

8 Likes
2 Comments
0
#nace #de #ti ♡

#nace #de #ti ♡ - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Bañadores deportivas para mujer #arayas, Xinan La Alta Cintura de 2 Piezas de la Raya del Bikini 😍 ☑️ Genero: Mujers,Niñas
☑️ Material: Poliéster ; Con el cojín: Sí
☑️ Tipo de Patrón: Rayado ; De la cintura: cintura alta
☑️ Tamaño: El tamaño asiático ; Tipo de soporte: Alambre gratuito
☑️ El paquete incluye: 1 juego de Bikini ¡Adquiérelo ingresando en...!
https://amzn.to/2Em0Q5t

#bañador #de #rayas #para #mujer #mujeres #hermosas #delgada #rellena #tallas #trajedebaño #modelo #playa #piscina #deportiva #cintura #relax #moda #modaespaña #españa #tendencia

Bañadores deportivas para mujer #arayas , Xinan La Alta Cintura de 2 Piezas de la Raya del Bikini ️ Genero: Mujers,Niñas ️ Material: Poliéster ; Con el cojín: Sí ️ Tipo de Patrón: Rayado ; De la cintura: cintura alta ️ Tamaño: El tamaño asiático ; Tipo de soporte: Alambre gratuito ️ El paquete incluye: 1 juego de Bikini ¡Adquiérelo ingresando en...! https://amzn.to/2Em0Q5t #bañador #de #rayas #para #mujer #mujeres #hermosas #delgada #rellena #tallas #trajedebaño #modelo #playa #piscina #deportiva #cintura #relax #moda #modaespaña #españa #tendencia - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
No#dejes#de#deslizar#para#que#veas#los#demás colores#estándeataque#infarto#love#plataformas

No#dejes #de #deslizar #para #que #veas #los #demás colores#estándeataque #infarto #love #plataformas - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
New draw💚 @oridemierda 
Etiquetenla 💚

#new #drawing #draw #tumblrgirl #tumblr #ori #de #mierda #youtube

New draw @oridemierda Etiquetenla #new #drawing #draw #tumblrgirl #tumblr #ori #de #mierda #youtube - 1 hour ago

10 Likes
30 Comments
0
Jadi diri sendiri kadang tidak semudah yang dibayangkan..☺ Jika selama ini kita berpura-pura menjadi orang lain kerana menganggap diri sendiri banyak kekurangan, hentikan sekarang juga sebab bila kita merasa begitu ia mendorong untuk kita tidak jadi diri sendiri. Oleh itu untuk elakkan dari meniru gaya atau personaliti orang lain adalah 
jangan bandingkan diri kita dengan orang lain😊 Jadilah diri kita yang sebenarnya❤

#QuotesDe’Xandra
#KekalkanHari-hariPositif
#De’XandraEauDeParfum

Jadi diri sendiri kadang tidak semudah yang dibayangkan.. Jika selama ini kita berpura-pura menjadi orang lain kerana menganggap diri sendiri banyak kekurangan, hentikan sekarang juga sebab bila kita merasa begitu ia mendorong untuk kita tidak jadi diri sendiri. Oleh itu untuk elakkan dari meniru gaya atau personaliti orang lain adalah jangan bandingkan diri kita dengan orang lain Jadilah diri kita yang sebenarnya #QuotesDe ’Xandra #KekalkanHari -hariPositif #De ’XandraEauDeParfum - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
The #1 recruit from 2017 Jaelan Philips has announced he will be transferring to Miami. Great get for the Canes. 
#UCLA #UnderArmor #Adidas #Football #Cali #CaliFootball #Football #DE #DefensiveEnd #TheU #Florida #TransferPortal #Tough

The #1 recruit from 2017 Jaelan Philips has announced he will be transferring to Miami. Great get for the Canes. #UCLA #UnderArmor #Adidas #Football #Cali #CaliFootball #Football #DE #DefensiveEnd #TheU #Florida #TransferPortal #Tough - 1 hour ago

3 Likes
1 Comments
0
#fibra#de#vidro# #lindas# 
CLIENTE @pammaia_ 
SALÃO ROSE VALADARES ESPAÇO DE BELEZA ESTÉTICA E CURSOS
MARECHAL DEODORO TRAVESSA CASTRO ALVES LOJA 40 @adriana_oliveira_crisan 
DEUS É FIEL!!!!!!
@institutodailus
@_dailluscosmeticos
@elianelili.unhas ....

#fibra #de #vidro # #lindas # CLIENTE @pammaia_ SALÃO ROSE VALADARES ESPAÇO DE BELEZA ESTÉTICA E CURSOS MARECHAL DEODORO TRAVESSA CASTRO ALVES LOJA 40 @adriana_oliveira_crisan DEUS É FIEL!!!!!! @institutodailus @_dailluscosmeticos @elianelili.unhas .... - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Sem#legenda#empadas #bolo#de#banana 😋

Sem#legenda #empadas #bolo #de #banana - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok..😁 Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering 💕

#TipsDe'Xandra
#WangianKehidupan
#De’XandraEauDeParfum

Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok.. Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering #TipsDe 'Xandra #WangianKehidupan #De ’XandraEauDeParfum - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
#Bolo #de #Chantininho
#Recheio #3 #Leites
#Uma Delícia 😋

#Bolo #de #Chantininho #Recheio #3 #Leites #Uma Delícia - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
#Volei #De #Quinta .

21 De Fevereiro De 2019.

#Ginasio #De #Songa.

São Goncalo Do Amarante -RN

#Volei #De #Quinta . 21 De Fevereiro De 2019. #Ginasio #De #Songa . São Goncalo Do Amarante -RN - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok..😁 Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering 💕

#TipsDe'Xandra
#WangianKehidupan
#De’XandraEauDeParfum

Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok.. Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering #TipsDe 'Xandra #WangianKehidupan #De ’XandraEauDeParfum - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
⚪ INCREDIBULK ⚪
.
.
Cada porción de Incredibulk está repleta de 1230 deliciosas calorías diseñadas para maximizar tus esfuerzos incansables en el gimnasio. Use Incredibulk para complementar su plan de entrenamiento y dieta sensata para alcanzar su peso ideal y construir masa magra.
.
.
.
⚪PS WHEY⚪
.
.
PS Whey de ProSupps es una fórmula a base de proteína concentrada y aislada de suero de leche indicada para prevenir el catabolismo proteico, apoyar el desarrollo del músculo magro y el metabolismo.

La proteína de suero tiene un valor biológico muy alto, además se absorbe y utiliza en un periodo de tiempo muy corto, sus aminoácidos pasan rápidamente al torrente sanguíneo para comenzar a recuperar los músculos y sintetizar proteínas.
.
.
.
⚪MY SHAKE⚪
.
.
contiene concentrado de proteína de suero de leche, caseína micelar y aislado de proteína láctea para no solo encender la síntesis de proteínas, sino también mantener los niveles de aminoácidos elevados y circulando durante horas. Estos niveles inmediatos y prolongados de aminoácidos circulantes ayudan a promover el anabolismo máximo (construcción) y maximizan el potencial de crecimiento y reparación del tejido muscular magro.
.
.
.
SOLO POR TIEMPO LIMITADO
.
.
.
📱Bogotá: 3057128609
.
.
.
#prosupps #isolatada #whey #ganador #de #peso #aminoacidos #rapida #absorcion #bogota #domicilios #musculomagro #calorias

INCREDIBULK . . Cada porción de Incredibulk está repleta de 1230 deliciosas calorías diseñadas para maximizar tus esfuerzos incansables en el gimnasio. Use Incredibulk para complementar su plan de entrenamiento y dieta sensata para alcanzar su peso ideal y construir masa magra. . . . PS WHEY . . PS Whey de ProSupps es una fórmula a base de proteína concentrada y aislada de suero de leche indicada para prevenir el catabolismo proteico, apoyar el desarrollo del músculo magro y el metabolismo. La proteína de suero tiene un valor biológico muy alto, además se absorbe y utiliza en un periodo de tiempo muy corto, sus aminoácidos pasan rápidamente al torrente sanguíneo para comenzar a recuperar los músculos y sintetizar proteínas. . . . MY SHAKE . . contiene concentrado de proteína de suero de leche, caseína micelar y aislado de proteína láctea para no solo encender la síntesis de proteínas, sino también mantener los niveles de aminoácidos elevados y circulando durante horas. Estos niveles inmediatos y prolongados de aminoácidos circulantes ayudan a promover el anabolismo máximo (construcción) y maximizan el potencial de crecimiento y reparación del tejido muscular magro. . . . SOLO POR TIEMPO LIMITADO . . . Bogotá: 3057128609 . . . #prosupps #isolatada #whey #ganador #de #peso #aminoacidos #rapida #absorcion #bogota #domicilios #musculomagro #calorias - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
12 days in a row 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿... My friends say my skin looks healthier. Not sure if that's coz of the skin care regiment I've been practicing or if it's really the celery juice... So far so good. I feel my bowel movement's smoother though... I just hope I can do this every single day! Perhaps it's time for me to invest in my own cold press juicer, then i don't have to keep troubling @wgkr14 & @wijayanti1999 to send me my celery juice on a daily basis. ✨✨✨ #instagood #c #saude #cleaneating #perderpeso #uae #body #detoxtea #nutrition #exercise #fruit #like #healthyliving #aloevera #coldpressedjuice #reeduca #happy #weightlossjourney #academia #healthylife #de #fitnessmotivation #foconadieta #fitfam #f #slimming #vel #yoga #challenge #sa

12 days in a row ... My friends say my skin looks healthier. Not sure if that's coz of the skin care regiment I've been practicing or if it's really the celery juice... So far so good. I feel my bowel movement's smoother though... I just hope I can do this every single day! Perhaps it's time for me to invest in my own cold press juicer, then i don't have to keep troubling @wgkr14 & @wijayanti1999 to send me my celery juice on a daily basis. #instagood #c #saude #cleaneating #perderpeso #uae #body #detoxtea #nutrition #exercise #fruit #like #healthyliving #aloevera #coldpressedjuice #reeduca #happy #weightlossjourney #academia #healthylife #de #fitnessmotivation #foconadieta #fitfam #f #slimming #vel #yoga #challenge #sa - 1 hour ago

18 Likes
6 Comments
0
•Empezar de nuevo-kike pavon•
🔺Primer video con mi #ukelele.
🔺Ayúdenme a compartirlo en sus historias.
🔺Y por último solo cante esa parte así ustedes la siguen....
#canta #cover #cantantes #likeforlikes #likeforlikes #kikepavon #empezar #de #nuevo #noches #megusta #canta @kikepavon

•Empezar de nuevo-kike pavon• Primer video con mi #ukelele . Ayúdenme a compartirlo en sus historias. Y por último solo cante esa parte así ustedes la siguen.... #canta #cover #cantantes #likeforlikes #likeforlikes #kikepavon #empezar #de #nuevo #noches #megusta #canta @kikepavon - 1 hour ago

12 Likes
2 Comments
0
Bom queridos. Prontos para mais um fim de semana?
#falas #de #sucesso #frases #do #dia #verao #engraçado #motivação #emprendedorismo #natureza #praia #dinheiro #investimento #rico #f4f #instagram

Bom queridos. Prontos para mais um fim de semana? #falas #de #sucesso #frases #do #dia #verao #engraçado #motivação #emprendedorismo #natureza #praia #dinheiro #investimento #rico #f4f #instagram - 1 hour ago

7 Likes
2 Comments
0
#horrormovies #science #scary #fearofgod #facts #gymnastics #gymmotivatio #egg #worldrecordegg #likeforlikes #lovequotes #likeforfollow #comment4comment #s #sharethelove #share #like4like #de #h #t @comemeedy. #postpartum. #kill

#horrormovies #science #scary #fearofgod #facts #gymnastics #gymmotivatio #egg #worldrecordegg #likeforlikes #lovequotes #likeforfollow #comment4comment #s #sharethelove #share #like4like #de #h #t @comemeedy. #postpartum . #kill - 1 hour ago

10 Likes
0 Comments
0
Diosdado Cabello, fue uno de los que luchó por la integridad de Hugo Carvajal cuando fue detenido en Aruba.

El exmilitar Carvajal llegó a ocupar dentro del chavismo el cargo de Director de la Dirección de Contrainteligencia Militar. 
Si hay alguien que le conoce secretos a este régimen es este General, quien alguna vez protegió a Maduro. Ahora, quiere reconocer a Juan Guaido @jguaido como Presidente (E) de la República de Venezuela y según está dispuesto a dar a conocer evidencias de los delitos de esta dictadura.
#venezuela #vzla #vamosbienvenezuela #venezuelaquierecambio #todosconvenezuela #todosconguaido #libertad #de #democracia #guaidoesmipresidente #vamosbienvenezuela #vamosmuybien

Diosdado Cabello, fue uno de los que luchó por la integridad de Hugo Carvajal cuando fue detenido en Aruba. El exmilitar Carvajal llegó a ocupar dentro del chavismo el cargo de Director de la Dirección de Contrainteligencia Militar. Si hay alguien que le conoce secretos a este régimen es este General, quien alguna vez protegió a Maduro. Ahora, quiere reconocer a Juan Guaido @jguaido como Presidente (E) de la República de Venezuela y según está dispuesto a dar a conocer evidencias de los delitos de esta dictadura. #venezuela #vzla #vamosbienvenezuela #venezuelaquierecambio #todosconvenezuela #todosconguaido #libertad #de #democracia #guaidoesmipresidente #vamosbienvenezuela #vamosmuybien - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
#losiento #noahitiempo #de #odiar #ando  #amando #ami #gente

#losiento #noahitiempo #de #odiar #ando #amando #ami #gente - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
In Hollywood🌟💫✨
...
#lanadelreylove#beauty#lanadelrey#lana#de#rey#ldr#lizzygrant#borntodie#lustforlife#ultraviolence#honeymoon#paradise#queen#latothemoontour#love#sumertimesadness#videogames#cherry#whitemustang#carmen#bluevelvet#ride

In Hollywood ... #lanadelreylove #beauty #lanadelrey #lana #de #rey #ldr #lizzygrant #borntodie #lustforlife #ultraviolence #honeymoon #paradise #queen #latothemoontour #love #sumertimesadness #videogames #cherry #whitemustang #carmen #bluevelvet #ride - 1 hour ago

6 Likes
0 Comments
0
Você mulher que gosta de ser elegante e sempre belas  adiquiira já a sua prata 925 com garantia vitalícia 😍😍 #brincos #maravilhoso #de #prata925 #gatantiavitalícia #corra #adquirir #o #seu #vendasonline📲 #pagamento

Você mulher que gosta de ser elegante e sempre belas adiquiira já a sua prata 925 com garantia vitalícia #brincos #maravilhoso #de #prata925 #gatantiavitalícia #corra #adquirir #o #seu #vendasonline #pagamento - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Tatto by@the_cream_tatto
Si#depues#de#esta#vida#volvierna#a}nacer#una#cosa#le#pidiera#a#dios#que#mi#madre#volviera#a#ser#mi#madre😎✍️✍️✍️😎

Tatto by@the_cream_tatto Si#depues #de #esta #vida #volvierna #a }nacer#una #cosa #le #pidiera #a #dios #que #mi #madre #volviera #a #ser #mi #madre 😎✍️✍️✍️😎 - 1 hour ago

4 Likes
2 Comments
0
#orai  #oraisemcessar  #intercederépreciso  #intercedendo  #pormeusirmãos  #oraçao  #intercession  #mivida  #es  #de #meumestre  #mimaestro

#orai #oraisemcessar #intercederépreciso #intercedendo #pormeusirmãos #oraçao #intercession #mivida #es #de #meumestre #mimaestro - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
#Repost @elprimoycb_813 with @get_repost
・・・
Los bailarines🚨:@es.chuliitoh.lucho # preparando la coreografía  del concierto de mañana viernes #de 🎙@onefvckingkiller y @y.c.b.yesmy # invitados @ycbyordi @nfl_pastoo @elprincy.official #sorpresa #estreno🔥🔥 #tampa #fuego con la menoría #813📡🇨🇺💯# mañana se viene con todo #fuego fueguillo 🚨📡🎼🔥🔥🔥🔥🔥🔥👁👁👁👁👁 @musicapro._ @musicarepacuba

#Repost @elprimoycb_813 with @get_repost ・・・ Los bailarines:@es.chuliitoh.lucho # preparando la coreografía del concierto de mañana viernes #de 🎙@onefvckingkiller y @y.c.b.yesmy # invitados @ycbyordi @nfl_pastoo @elprincy.official #sorpresa #estreno #tampa #fuego con la menoría #813 🇨🇺# mañana se viene con todo #fuego fueguillo 👁👁👁👁👁 @musicapro._ @musicarepacuba - 1 hour ago

4 Likes
2 Comments
0
Tey tey vida💑 #casalfitness #o #fitness #academia #treino #casalfit #dieta #foco #gym #casaltumblr #love #vidasaudavel #amor #musculacao #fitnessmotivation #meuamor #segueoplano #casal #comidadeverdade #de #sa #reeducacaoalimentar #tbt #anonovo #saude #motivacao #fit #vel #abs #bhfyp

Tey tey vida #casalfitness #o #fitness #academia #treino #casalfit #dieta #foco #gym #casaltumblr #love #vidasaudavel #amor #musculacao #fitnessmotivation #meuamor #segueoplano #casal #comidadeverdade #de #sa #reeducacaoalimentar #tbt #anonovo #saude #motivacao #fit #vel #abs #bhfyp - 2 hours ago

20 Likes
3 Comments
0
Darling, darling, darling...💋 ...#lanadelreylove#beauty#lanadelrey#lana#de#rey#ldr#lizzygrant#borntodie#lustforlife#ultraviolence#honeymoon#paradise#queen#latothemoontour#love#sumertimesadness#videogames#cherry#whitemustang#carmen#bluevelvet#ride#edit#lanadelreyedit

Darling, darling, darling... ...#lanadelreylove #beauty #lanadelrey #lana #de #rey #ldr #lizzygrant #borntodie #lustforlife #ultraviolence #honeymoon #paradise #queen #latothemoontour #love #sumertimesadness #videogames #cherry #whitemustang #carmen #bluevelvet #ride #edit #lanadelreyedit - 2 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Mais cedo ou mais tarde a verdade sempre aparece...
As pessoas mostram quem realmente são...
Nada fica oculto a máscara um dia cai, infelizmente as pessoas hoje em dia cai na ideia fútil de pensar que podem ocultar quem são realmente, mas a verdade ela não pode ser maquiada ela não pode ser ocultada ela deve se revelada e se você não fizer isso por bem não se preocupe a vida vai se encarregar de fazer isso por você. Não justifique suas atitudes ruins com a mentira que a culpa é de outra pessoa, reconheça seus defeitos e trabalhe em cima deles e acima de tudo mude. Não viva com a mentira que seus erros podem ser justificados, ocultados ou até esquecidos, porque vá por mim a verdade sempre vem a tona e quando vem vou te dizer não vai ser nada fácil pra você.
#sucesso #poesia #frasesdeamor #pensamentododia #empreendedorismo #sa #alegria #inspira #cita #versos #autoestima #sentimentos #ansiedade #sabedoria #ncia #palavras #textos #goodvibes #life #motivacao #depress #relacionamento #frasesdodia #terapia #de #sonhos #sad  #brasil #liberdade #versosubentendido

Mais cedo ou mais tarde a verdade sempre aparece... As pessoas mostram quem realmente são... Nada fica oculto a máscara um dia cai, infelizmente as pessoas hoje em dia cai na ideia fútil de pensar que podem ocultar quem são realmente, mas a verdade ela não pode ser maquiada ela não pode ser ocultada ela deve se revelada e se você não fizer isso por bem não se preocupe a vida vai se encarregar de fazer isso por você. Não justifique suas atitudes ruins com a mentira que a culpa é de outra pessoa, reconheça seus defeitos e trabalhe em cima deles e acima de tudo mude. Não viva com a mentira que seus erros podem ser justificados, ocultados ou até esquecidos, porque vá por mim a verdade sempre vem a tona e quando vem vou te dizer não vai ser nada fácil pra você. #sucesso #poesia #frasesdeamor #pensamentododia #empreendedorismo #sa #alegria #inspira #cita #versos #autoestima #sentimentos #ansiedade #sabedoria #ncia #palavras #textos #goodvibes #life #motivacao #depress #relacionamento #frasesdodia #terapia #de #sonhos #sad #brasil #liberdade #versosubentendido - 2 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
I was born bad but then I met you... #lanadelreylove#beauty#lanadelrey#lana#de#rey#ldr#lizzygrant#borntodie#lustforlife#ultraviolence#honeymoon#paradise#queen#latothemoontour#love#sumertimesadness#videogames#cherry#whitemustang#carmen#bluevelvet#ride#edit#lanadelrey#lanadelreyedit

I was born bad but then I met you... #lanadelreylove #beauty #lanadelrey #lana #de #rey #ldr #lizzygrant #borntodie #lustforlife #ultraviolence #honeymoon #paradise #queen #latothemoontour #love #sumertimesadness #videogames #cherry #whitemustang #carmen #bluevelvet #ride #edit #lanadelrey #lanadelreyedit - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Quando digo que vou dormir Cedo 🤣🤣🤣 #vida #de #pobrefazendopobrice
#comédia #queonda
#kkkkk #marqueseuamigo
#dia #noit

@caabramacho 
@carlinhosmaiaof 
@neylima 
@gessicakayane 
@whinderssonnunes 
@tirullipa 
@passatempo_insta 
@essediafoifoda 
@essafoidelascar

Quando digo que vou dormir Cedo 🤣🤣🤣 #vida #de #pobrefazendopobrice #comédia #queonda #kkkkk #marqueseuamigo #dia #noit @caabramacho @carlinhosmaiaof @neylima @gessicakayane @whinderssonnunes @tirullipa @passatempo_insta @essediafoifoda @essafoidelascar - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok..😁 Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering 💕

#TipsDe'Xandra
#WangianKehidupan
#De’XandraEauDeParfum

Rupanya ada cara nak spray perfume pada rambutlah untuk elakkan rambut kita tak jadi kering.. Emm, mesti baru tahu kan? Haa.. Kita dah tahu so apa lagi jom kita sharekan tips ni, di ig story , facebook story & whatsapp status ok.. Semoga perkongsian tips ini membantu diri kita dan semua pengguna perfume De'Xandra yang lain dalam menggelakkan rambut menjadi kering #TipsDe 'Xandra #WangianKehidupan #De ’XandraEauDeParfum - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Jackson Rodolfo
👏👏👏👏 Atleta de Volei de Praia  e De Quadra.

#Ginasio #De #Songa.
#Volei #Ceara #Mirim
#Ginasio #Do #Soledade
#Arena #Soledade
#Arena #Do #Pep.

Ja Estreando com sua nova camisa do
#Volei #Soledade.

Jackson Rodolfo Atleta de Volei de Praia e De Quadra. #Ginasio #De #Songa . #Volei #Ceara #Mirim #Ginasio #Do #Soledade #Arena #Soledade #Arena #Do #Pep . Ja Estreando com sua nova camisa do #Volei #Soledade . - 3 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
It feels like we're not real anymore
.
.
.
.
.
.
#CDMX #Mexico #City #Ciudad #De #México #México🇲🇽 #Urban #Sky #Cloud #Cloudy #Day #Morning #Tree #SkyScraper #Tower #Towers #Torre #Torres 
#All #Green #Place #Reforma #CDMX_oficial #FoundInMexico #Colour #ColorsOfMexico

It feels like we're not real anymore . . . . . . #CDMX #Mexico #City #Ciudad #De #México #México 🇲🇽 #Urban #Sky #Cloud #Cloudy #Day #Morning #Tree #SkyScraper #Tower #Towers #Torre #Torres #All #Green #Place #Reforma #CDMX_oficial #FoundInMexico #Colour #ColorsOfMexico - 2 days ago

136 Likes
13 Comments
0
#solicita #la #lista #de #precios ❂Pepitas de chocolate amargo X 10 Kg
❂Pepitas De Chocolate Leche X 5 kg
❂Pepitas De Chocolate Blanco X 5 Kg

#chocolate #pepitas #sugar #tea #coffeetime #agasajar #pasteleria  #training  #speak #amigos #polola

#solicita #la #lista #de #precios ❂Pepitas de chocolate amargo X 10 Kg ❂Pepitas De Chocolate Leche X 5 kg ❂Pepitas De Chocolate Blanco X 5 Kg #chocolate #pepitas #sugar #tea #coffeetime #agasajar #pasteleria #training #speak #amigos #polola - 1 month ago

7 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.