#ctdk

1,584,880 posts

🌸SERVICE GUBAHAN BUNGA MALAYSIAN ROY WEDDINGS & EVENTS 🌸
.
.
Masih mencari cari idea gubahan bunga?
Malas nak susah gubah bunga?
Ada majlis atau nak bagi hadiah bunga tapi tak tahu mana nak cari?
.
.
🌷Jom tempah dengan kami gubahan bunga 🌷
.
1️⃣ Boleh request warna/tema
2️⃣ Boleh bagi contoh bunga
3️⃣ Harga berpatutan
4️⃣ Design gubahan terkini
5️⃣ Boleh book date awal
.
.
Untuk pertanyaan boleh hubungi kami di;
.
INSTAGRAM : @malaysianroycewedding .
.
.
#gubahanbunga #bunga #bungacantik #floristseremban #floristsenawang #tempahanbunga #gubahanbungamurah #gubahanbungaseremban #gubahanbungasenawang #pasubunga #pasubungseremban #pasubunganilai #gubahanbungarembau #tempahanbunga #floristportdickson #floristrembau #kedaibungaseremban #kedaibungasenawang #kedaibungashahalam #kedaibungarembau #pelaminmurah #dulanghantaranmurah #viral #ctdk

SERVICE GUBAHAN BUNGA MALAYSIAN ROY WEDDINGS & EVENTS . . Masih mencari cari idea gubahan bunga? Malas nak susah gubah bunga? Ada majlis atau nak bagi hadiah bunga tapi tak tahu mana nak cari? . . Jom tempah dengan kami gubahan bunga . 1️⃣ Boleh request warna/tema 2️⃣ Boleh bagi contoh bunga 3️⃣ Harga berpatutan 4️⃣ Design gubahan terkini 5️⃣ Boleh book date awal . . Untuk pertanyaan boleh hubungi kami di; . INSTAGRAM : @malaysianroycewedding . . . #gubahanbunga #bunga #bungacantik #floristseremban #floristsenawang #tempahanbunga #gubahanbungamurah #gubahanbungaseremban #gubahanbungasenawang #pasubunga #pasubungseremban #pasubunganilai #gubahanbungarembau #tempahanbunga #floristportdickson #floristrembau #kedaibungaseremban #kedaibungasenawang #kedaibungashahalam #kedaibungarembau #pelaminmurah #dulanghantaranmurah #viral #ctdk - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
SERUNDING UNTUK SAHUR DAN SYAWAL - daging, ayam & ikan .
.
Borong banyak-banyak, kemudian bawak balik kampung, boleh bagi pada Mak Ayah, Atok Nenek, Paklong, MakNgah, Achik, Achu semua. Sedekah. .
.
Sesuai untuk hidangan sahur sebab memang akan membuka selera dan sebagai hidangan wajib pada pagi raya nanti bersama ketupat, lemang dan rendang. .
.
Serunding ni boleh tahan lama yer so baik beli siap-siap supaya tak terganggu budget raya anda. Nak lagi best, share beli ramai-ramai so jimat kos postage. .
.
Serunding Daging 100gm = RM12

Serunding Ayam 100gm = RM10

Serunding Ikan 100gm = RM9 .
.
Postage = RM8 (untuk 1 hingga 10 paket) .
.
Boleh order sekali dengan PES RENDANG yer. 😊
.
Whatsapp: 013 - 300 8359
.
#kuihraya #kuihraya2019  #ejenkuihraya  #homemadekuihraya #homemadebiskutraya #tartnenas #resepikuihraya #resepibiskutraya #masakankampung #menusahur #menuberbuka #cookiesraya  #imaan #serundingdaging #serundingayam #serundingikan #serunding #yanglegityanglegend #curicuricinta #pia #30pesanansuara #cariakudisyurga #melodi #meletop #ctdk #fattzura

SERUNDING UNTUK SAHUR DAN SYAWAL - daging, ayam & ikan . . Borong banyak-banyak, kemudian bawak balik kampung, boleh bagi pada Mak Ayah, Atok Nenek, Paklong, MakNgah, Achik, Achu semua. Sedekah. . . Sesuai untuk hidangan sahur sebab memang akan membuka selera dan sebagai hidangan wajib pada pagi raya nanti bersama ketupat, lemang dan rendang. . . Serunding ni boleh tahan lama yer so baik beli siap-siap supaya tak terganggu budget raya anda. Nak lagi best, share beli ramai-ramai so jimat kos postage. . . Serunding Daging 100gm = RM12 Serunding Ayam 100gm = RM10 Serunding Ikan 100gm = RM9 . . Postage = RM8 (untuk 1 hingga 10 paket) . . Boleh order sekali dengan PES RENDANG yer. . Whatsapp: 013 - 300 8359 . #kuihraya #kuihraya2019 #ejenkuihraya #homemadekuihraya #homemadebiskutraya #tartnenas #resepikuihraya #resepibiskutraya #masakankampung #menusahur #menuberbuka #cookiesraya #imaan #serundingdaging #serundingayam #serundingikan #serunding #yanglegityanglegend #curicuricinta #pia #30pesanansuara #cariakudisyurga #melodi #meletop #ctdk #fattzura - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
SERUM MAKCIKS LAWA

Dah nak masuk minggu kedua pakai pun masih tak luak-luak lagi padahal pakai siang dan malam,kekadang siang tu pakai lebih dari sekali sbb lepas solat mesti pakai balik sebab best sangat-sangat dah ketagih.

Ni kalau mcmni punya gaya 2 bulan baru boleh habis sebotol 15ml ni.Pakai setitik besar kacang je tapi rebakkan nye menyeluruh meluncur licin ching..ching..ching sampai tak de ruang nak sapu lagi.Elok la dlm zaman kewangan yg tak berapa nak bagus ni semua benda kalau boleh kita nak SUPER DUPER JIMAT.

Jimat2 pun kita raya nak cantik kebaboms jugak,kalau boleh dalam bebanyak ipar duai yg berkumpul kita la yg paling gojes mojes sekali sampai tak bekerlip mata mak mertua,ipar duai plus anak buah memandang makciks lawa yg sorang nih😃

BERHAJAT NAK CUBA⬇️
www.wasap.my/60109011140/MEDISO.SERUM.MAKCIKS.LAWA
.
PLEASE SUPPORT MY PAGE⬇️
https://www.facebook.com/medisoofficial/
.
FOLLOW MY IG⬇️
@mediso.official@mediso.malaysia
#homeadesoap
#naturalbased
#rndproduct
#nosls
#psoriasis
#ekzema
#kayap
#kurap
#kudisbuta
#kurapsusu
#ruamlampin
#kulitsensitif
#masalahkulit
#kulatair
#chickenpox
#kulitkering
#kulitmelecur
#ctdk
#laraalana
#bazarpaknil
#ajimaura
#terapiinstagram
#neelofarhijab
#zahirahmacwilson
#mfmirafilzah
#ajl33
#anugerahmeletopera2019

SERUM MAKCIKS LAWA Dah nak masuk minggu kedua pakai pun masih tak luak-luak lagi padahal pakai siang dan malam,kekadang siang tu pakai lebih dari sekali sbb lepas solat mesti pakai balik sebab best sangat-sangat dah ketagih. Ni kalau mcmni punya gaya 2 bulan baru boleh habis sebotol 15ml ni.Pakai setitik besar kacang je tapi rebakkan nye menyeluruh meluncur licin ching..ching..ching sampai tak de ruang nak sapu lagi.Elok la dlm zaman kewangan yg tak berapa nak bagus ni semua benda kalau boleh kita nak SUPER DUPER JIMAT. Jimat2 pun kita raya nak cantik kebaboms jugak,kalau boleh dalam bebanyak ipar duai yg berkumpul kita la yg paling gojes mojes sekali sampai tak bekerlip mata mak mertua,ipar duai plus anak buah memandang makciks lawa yg sorang nih BERHAJAT NAK CUBA️ www.wasap.my/60109011140/MEDISO.SERUM.MAKCIKS.LAWA . PLEASE SUPPORT MY PAGE️ https://www.facebook.com/medisoofficial/ . FOLLOW MY IG@mediso.official @mediso.malaysia #homeadesoap #naturalbased #rndproduct #nosls #psoriasis #ekzema #kayap #kurap #kudisbuta #kurapsusu #ruamlampin #kulitsensitif #masalahkulit #kulatair #chickenpox #kulitkering #kulitmelecur #ctdk #laraalana #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #neelofarhijab #zahirahmacwilson #mfmirafilzah #ajl33 #anugerahmeletopera2019 - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
SERUM MAKCIKS LAWA

Dah nak masuk minggu kedua pakai pun masih tak luak-luak lagi padahal pakai siang dan malam,kekadang siang tu pakai lebih dari sekali sbb lepas solat mesti pakai balik sebab best sangat-sangat dah ketagih.

Ni kalau mcmni punya gaya 2 bulan baru boleh habis sebotol 15ml ni.Pakai setitik besar kacang je tapi rebakkan nye menyeluruh meluncur licin ching..ching..ching sampai tak de ruang nak sapu lagi.Elok la dlm zaman kewangan yg tak berapa nak bagus ni semua benda kalau boleh kita nak SUPER DUPER JIMAT.

Jimat2 pun kita raya nak cantik kebaboms jugak,kalau boleh dalam bebanyak ipar duai yg berkumpul kita la yg paling gojes mojes sekali sampai tak bekerlip mata mak mertua,ipar duai plus anak buah memandang makciks lawa yg sorang nih😃

BERHAJAT NAK CUBA⬇️
www.wasap.my/60109011140/MEDISO.SERUM.MAKCIKS.LAWA
.
PLEASE SUPPORT MY PAGE⬇️
https://www.facebook.com/medisoofficial/
.
FOLLOW MY IG⬇️
@mediso.official@mediso.malaysia
#homeadesoap
#naturalbased
#rndproduct
#nosls
#psoriasis
#ekzema
#kayap
#kurap
#kudisbuta
#kurapsusu
#ruamlampin
#kulitsensitif
#masalahkulit
#kulatair
#chickenpox
#kulitkering
#kulitmelecur
#ctdk
#laraalana
#bazarpaknil
#ajimaura
#terapiinstagram
#neelofarhijab
#zahirahmacwilson
#mfmirafilzah
#ajl33
#anugerahmeletopera2019

SERUM MAKCIKS LAWA Dah nak masuk minggu kedua pakai pun masih tak luak-luak lagi padahal pakai siang dan malam,kekadang siang tu pakai lebih dari sekali sbb lepas solat mesti pakai balik sebab best sangat-sangat dah ketagih. Ni kalau mcmni punya gaya 2 bulan baru boleh habis sebotol 15ml ni.Pakai setitik besar kacang je tapi rebakkan nye menyeluruh meluncur licin ching..ching..ching sampai tak de ruang nak sapu lagi.Elok la dlm zaman kewangan yg tak berapa nak bagus ni semua benda kalau boleh kita nak SUPER DUPER JIMAT. Jimat2 pun kita raya nak cantik kebaboms jugak,kalau boleh dalam bebanyak ipar duai yg berkumpul kita la yg paling gojes mojes sekali sampai tak bekerlip mata mak mertua,ipar duai plus anak buah memandang makciks lawa yg sorang nih BERHAJAT NAK CUBA️ www.wasap.my/60109011140/MEDISO.SERUM.MAKCIKS.LAWA . PLEASE SUPPORT MY PAGE️ https://www.facebook.com/medisoofficial/ . FOLLOW MY IG@mediso.official @mediso.malaysia #homeadesoap #naturalbased #rndproduct #nosls #psoriasis #ekzema #kayap #kurap #kudisbuta #kurapsusu #ruamlampin #kulitsensitif #masalahkulit #kulatair #chickenpox #kulitkering #kulitmelecur #ctdk #laraalana #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #neelofarhijab #zahirahmacwilson #mfmirafilzah #ajl33 #anugerahmeletopera2019 - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
SERUM MAKCIKS LAWA

Dah nak masuk minggu kedua pakai pun masih tak luak-luak lagi padahal pakai siang dan malam,kekadang siang tu pakai lebih dari sekali sbb lepas solat mesti pakai balik sebab best sangat-sangat dah ketagih.

Ni kalau mcmni punya gaya 2 bulan baru boleh habis sebotol 15ml ni.Pakai setitik besar kacang je tapi rebakkan nye menyeluruh meluncur licin ching..ching..ching sampai tak de ruang nak sapu lagi.Elok la dlm zaman kewangan yg tak berapa nak bagus ni semua benda kalau boleh kita nak SUPER DUPER JIMAT.

Jimat2 pun kita raya nak cantik kebaboms jugak,kalau boleh dalam bebanyak ipar duai yg berkumpul kita la yg paling gojes mojes sekali sampai tak bekerlip mata mak mertua,ipar duai plus anak buah memandang makciks lawa yg sorang nih😃

BERHAJAT NAK CUBA⬇️
www.wasap.my/60109011140/MEDISO.SERUM.MAKCIKS.LAWA
.
PLEASE SUPPORT MY PAGE⬇️
https://www.facebook.com/medisoofficial/
.
FOLLOW MY IG⬇️
@mediso.official@mediso.malaysia
#homeadesoap
#naturalbased
#rndproduct
#nosls
#psoriasis
#ekzema
#kayap
#kurap
#kudisbuta
#kurapsusu
#ruamlampin
#kulitsensitif
#masalahkulit
#kulatair
#chickenpox
#kulitkering
#kulitmelecur
#ctdk
#laraalana
#bazarpaknil
#ajimaura
#terapiinstagram
#neelofarhijab
#zahirahmacwilson
#mfmirafilzah
#ajl33
#anugerahmeletopera2019

SERUM MAKCIKS LAWA Dah nak masuk minggu kedua pakai pun masih tak luak-luak lagi padahal pakai siang dan malam,kekadang siang tu pakai lebih dari sekali sbb lepas solat mesti pakai balik sebab best sangat-sangat dah ketagih. Ni kalau mcmni punya gaya 2 bulan baru boleh habis sebotol 15ml ni.Pakai setitik besar kacang je tapi rebakkan nye menyeluruh meluncur licin ching..ching..ching sampai tak de ruang nak sapu lagi.Elok la dlm zaman kewangan yg tak berapa nak bagus ni semua benda kalau boleh kita nak SUPER DUPER JIMAT. Jimat2 pun kita raya nak cantik kebaboms jugak,kalau boleh dalam bebanyak ipar duai yg berkumpul kita la yg paling gojes mojes sekali sampai tak bekerlip mata mak mertua,ipar duai plus anak buah memandang makciks lawa yg sorang nih BERHAJAT NAK CUBA️ www.wasap.my/60109011140/MEDISO.SERUM.MAKCIKS.LAWA . PLEASE SUPPORT MY PAGE️ https://www.facebook.com/medisoofficial/ . FOLLOW MY IG@mediso.official @mediso.malaysia #homeadesoap #naturalbased #rndproduct #nosls #psoriasis #ekzema #kayap #kurap #kudisbuta #kurapsusu #ruamlampin #kulitsensitif #masalahkulit #kulatair #chickenpox #kulitkering #kulitmelecur #ctdk #laraalana #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #neelofarhijab #zahirahmacwilson #mfmirafilzah #ajl33 #anugerahmeletopera2019 - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
.
Taddaaaaa!!!!
. 
Dlu, sgt rasa insecure kalau nak ambil gamba sorg2. Sbb gemokkkk sgtttt
.
Sekarang ni alhamdulillah, dah yakin kalau nak post2 gambar di IG
.
Nak cuba?
.
Meh whatsapp kita. Kita akan guide sampai kurus!!
.
wasap.my/60169181624/nak_appecut .
#appecut #nakkurus #dahpenatgemok #nakcantikrayani #lemak #gemok #appecutseremban #bazarpaknil #theyusufiskandar #ctdk #seremban #sendayan #senawang #jempol #bahau #freecod

. Taddaaaaa!!!! . Dlu, sgt rasa insecure kalau nak ambil gamba sorg2. Sbb gemokkkk sgtttt . Sekarang ni alhamdulillah, dah yakin kalau nak post2 gambar di IG . Nak cuba? . Meh whatsapp kita. Kita akan guide sampai kurus!! . wasap.my/60169181624/nak_appecut . #appecut #nakkurus #dahpenatgemok #nakcantikrayani #lemak #gemok #appecutseremban #bazarpaknil #theyusufiskandar #ctdk #seremban #sendayan #senawang #jempol #bahau #freecod - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
Moonflower baju kurung
Rm289 jeeee
FREE SERVICE CHARGE - HARGA SAMA BUTIK
.
☎ 0192198619 to orderrrrr. Tekan link kat bio je tauuu 😘😘😘😘
.

#arianilovers
#galeriariani
#tudungariani
#psariani
#arianirtw
#fattzura
#neelofa
#belladaly
#ctdk
#mirafilzah
#tudungmurah
#bawalmurah
#ariani
#bajuraya2019
#nur2
#cintanongrata
#arianifloraya19
#artwfloraya 
#artwfloraya2019
#curicuricinta

Moonflower baju kurung Rm289 jeeee FREE SERVICE CHARGE - HARGA SAMA BUTIK . 0192198619 to orderrrrr. Tekan link kat bio je tauuu . #arianilovers #galeriariani #tudungariani #psariani #arianirtw #fattzura #neelofa #belladaly #ctdk #mirafilzah #tudungmurah #bawalmurah #ariani #bajuraya2019 #nur2 #cintanongrata #arianifloraya19 #artwfloraya #artwfloraya2019 #curicuricinta - 0 seconds

1 Likes
0 Comments
0
New stock lagi 🎉 design macam ni mmg fav ramai! ❤️ Inspired ch@rles&k*eith bag simple tp nice sngt. jom grab for raya 😃 rm69 exc pos

___

#handbag #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #begtanganmurah #begtanganwanitamurah #bagtangancantik #slingbag #slingbagmurah #slingbagmalaysia #bagmurah #begmurah #bagsilang #begsilangmurah #bagcantik #begcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #malaysia #ctdk #neelofa #igshop #onlineshopping #instashopmalaysia

New stock lagi design macam ni mmg fav ramai! ️ Inspired ch@rles &k*eith bag simple tp nice sngt. jom grab for raya rm69 exc pos ___ #handbag #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #begtanganmurah #begtanganwanitamurah #bagtangancantik #slingbag #slingbagmurah #slingbagmalaysia #bagmurah #begmurah #bagsilang #begsilangmurah #bagcantik #begcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #malaysia #ctdk #neelofa #igshop #onlineshopping #instashopmalaysia - 0 seconds

2 Likes
0 Comments
0
💖💞💝 #Reposted from @ctdk -  Harini meet & Greet saya menggayakan zara kurung dari @creacionbysitinurhaliza , tudung @galeriariani  dan makeup saya dari @officialsimplysiti  #epieXsitipropalette •
•
Sesiapa yg nak order #epiexsiti by SIMPLYSITI, sila whatsapp 0192195015... ✨✨✨ #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 cc @ctaini77 @officialsimplysiti_elit 💖💖💖 •
JADI ANTARA YANG TERAWAL MEMILIKI KOLEKSI EPIE X SITI
• •
Epie x Siti Pro Palette : (RM150)
Epie x Siti Pro Brush Set : (RM120)
Epie x Siti Pro Set : (RM270) • •
Dapatkannya hari ini dengan menghubungi mana mana ahli Elit SIMPLYSITI yang sedia membantu.
•
#EPIEXSITI #SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou 
@ctdk #SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #SitiNurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza  @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #SIMPLYSITI #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosMalaysiaBelianLebihRM200 #PosKeLuarNegaraIkutBerat

#Reposted from @ctdk - Harini meet & Greet saya menggayakan zara kurung dari @creacionbysitinurhaliza , tudung @galeriariani dan makeup saya dari @officialsimplysiti #epieXsitipropalette • • Sesiapa yg nak order #epiexsiti by SIMPLYSITI, sila whatsapp 0192195015... #SayaJualSimplySiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 cc @ctaini77 @officialsimplysiti_elit • JADI ANTARA YANG TERAWAL MEMILIKI KOLEKSI EPIE X SITI • • Epie x Siti Pro Palette : (RM150) Epie x Siti Pro Brush Set : (RM120) Epie x Siti Pro Set : (RM270) • • Dapatkannya hari ini dengan menghubungi mana mana ahli Elit SIMPLYSITI yang sedia membantu. • #EPIEXSITI #SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou @ctdk #SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou @officialsimplysiti #ctdk #ctnurhaliza #SitiNurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #SIMPLYSITI #GoldEdition #GoodAsGold #ForTheBeautyInYou #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia #FreePosMalaysiaBelianLebihRM200 #PosKeLuarNegaraIkutBerat - 0 seconds

6 Likes
0 Comments
0
.
.
#mingguanwanita
#majalahnona
#majalahpama
#majalahpengantin
#majalahsolusi
#majalahrasa
#majalahimpiana
#bajukurungterkini
#bajutunang
#bajukurung
#bajusanding
#kurungkedah
#kurung
#kurungpahang
#kebarung
#kurungcotton
#masakanmelayu
#resepibonda
#ctdk
#artismalaysia
#kurussihat
#jomdiet
#jjcm
#kuihraya

. . #mingguanwanita #majalahnona #majalahpama #majalahpengantin #majalahsolusi #majalahrasa #majalahimpiana #bajukurungterkini #bajutunang #bajukurung #bajusanding #kurungkedah #kurung #kurungpahang #kebarung #kurungcotton #masakanmelayu #resepibonda #ctdk #artismalaysia #kurussihat #jomdiet #jjcm #kuihraya - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
BIZZI FLUSH produk terbaru keluaran Aslegacy.Kesan lebih pantas 10x ganda🔥🔥
.
Sapa kat sini susah nak kurus?? Susah nak membuang?😰 Jerawat keluar non stop🤬 Mood swing,stress,cepat letih,susah tidur,sugar craving
.
Itu adalah tanda2 badan korang banyak toksin.Jadi kita kena detox untuk buang segala  toksin2 tu supaya badan kita kekal sihat,cergas,kulit pun makin cantik haa.
.
Dengan adanya BIZZI FLUSH korang tak perlu risau lagi. Jom buang segala toksin di dalam badan!
.
Diperkaya dengan;-
🍓Aloe Vera
🍓Timun
🍓Green Tea
🍓Apple Fibre
🍓Pyslium Husk
.
Untuk pembelian boleh whatsapp 01119976228 ATAU tekan link di bio
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers#malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #bizziflush

BIZZI FLUSH produk terbaru keluaran Aslegacy.Kesan lebih pantas 10x ganda . Sapa kat sini susah nak kurus?? Susah nak membuang? Jerawat keluar non stop🤬 Mood swing,stress,cepat letih,susah tidur,sugar craving . Itu adalah tanda2 badan korang banyak toksin.Jadi kita kena detox untuk buang segala toksin2 tu supaya badan kita kekal sihat,cergas,kulit pun makin cantik haa. . Dengan adanya BIZZI FLUSH korang tak perlu risau lagi. Jom buang segala toksin di dalam badan! . Diperkaya dengan;- Aloe Vera Timun Green Tea Apple Fibre Pyslium Husk . Untuk pembelian boleh whatsapp 01119976228 ATAU tekan link di bio . #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #bizziflush - 33 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
New Bedroom set 5x8
.
.
#ssfurnitureklfeedback #onlineperabot#sayajual#sayajualmurah#murahmurah #homepackage #homedecor #interiordesign #homedesign #tilammurahmalaysia ##pjcc #subang #sunwaypyramid #ikea #ikeadamansara #kitchencabinets #bestpriceinthetown#ikeacheras#bestprice#murahmalaysia#decoration#bazaarpaknil#newlyweds#lokalah#kaison#personalshopperikea#rozitachewan#ctdk#neelofa#homesweethome

New Bedroom set 5x8 . . #ssfurnitureklfeedback #onlineperabot #sayajual #sayajualmurah #murahmurah #homepackage #homedecor #interiordesign #homedesign #tilammurahmalaysia ##pjcc #subang #sunwaypyramid #ikea #ikeadamansara #kitchencabinets #bestpriceinthetown #ikeacheras #bestprice #murahmalaysia #decoration #bazaarpaknil #newlyweds #lokalah #kaison #personalshopperikea #rozitachewan #ctdk #neelofa #homesweethome - 40 seconds ago

3 Likes
0 Comments
0
.
TEMPAH SAMPUL DUIT RAYA ANDA SEKARANG!! Ready design.. Kami ada flora design, branded design, cartoon, team bola & badan beruniform 😘

Jom2 tengok2.. 1pack ada 10keping.. Material (matt art paper - high quality print) 🐇

Harga? Murah2 saja.. Kalau beli 20pack dah boleh dpt hrga murah tau.. Kalau beli 100pack dah boleh dapat harga borong tau 😱

jom wasap.. www.wasap.my/60195913981 📲

#sampulduitraya #sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia #sampulduitrayaborong #sampulraya2019
#cetaksampulraya #printmoneypocket
#customsampulraya #sayajualsampul
#salamramadhan #sampulrayacustom
#sampulrayaborong #aidijuma #muabellaz 
#fattzura #bazarpaknilmurah #usahawan 
#jutawan #hargamurah #hargakilang #ctdkfans #viral #ctdk #bondslover #bondsclubmalaysia #kekaboo #butikbungaraya #alrazzaqboutique

. TEMPAH SAMPUL DUIT RAYA ANDA SEKARANG!! Ready design.. Kami ada flora design, branded design, cartoon, team bola & badan beruniform Jom2 tengok2.. 1pack ada 10keping.. Material (matt art paper - high quality print) 🐇 Harga? Murah2 saja.. Kalau beli 20pack dah boleh dpt hrga murah tau.. Kalau beli 100pack dah boleh dapat harga borong tau jom wasap.. www.wasap.my/60195913981 #sampulduitraya #sampulduitrayamurah #sampulduitrayamalaysia #sampulduitrayaborong #sampulraya2019 #cetaksampulraya #printmoneypocket #customsampulraya #sayajualsampul #salamramadhan #sampulrayacustom #sampulrayaborong #aidijuma #muabellaz #fattzura #bazarpaknilmurah #usahawan #jutawan #hargamurah #hargakilang #ctdkfans #viral #ctdk #bondslover #bondsclubmalaysia #kekaboo #butikbungaraya #alrazzaqboutique - 3 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Wowww 🙌🙌🙌!!! Gaisss,tgh cari2 lens raya ke?..mai lh jenguk2 wall sis beylla ni,ioals tgh bt promo raya tw😍😍😍😍 sis beylla hnya jual Original Softlens shja okeyh!!!..Lens ni sgt3 selesa & ringan, tak rasa pakai lens pn.. 😉😉😉 sbb water content lens tinggi 42%..cuba skli pasti akan repeat order lg..mne nk dpt lens dgn harga mampu milik ni,berpatutan&jimat..beli 1 psg kita bg free case,beli 3 psg kita bg free lens..uoals tunggu apalagi tu cepat2 dm@wassap sis beylla..bye😘
. 
Price : RM70 for 3 PAIR ++Include Postage(sm)++free case++free lens
. 
Description 💯 Imported & Made In Korea.
💯 High Quality Soft Cosmetic Lens
🍦 Lens Lifespan : 1 Year ( Advisable 3 - 6 months usage for hygiene purpose )
.
#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #lensmalaysia #arabianspatax #buy3get1free #igshopmurah #sayajualcontactlens #contactlensemurah #ctdk #jomshopping #jomshoppingraya #jomshoppingonline #makeuptutorial #onlineshopmurah #uitm #penang #lenslover #bajukurungmoden #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #tiktok #lensraya #promosiraya2019 #beyllalens

Wowww !!! Gaisss,tgh cari2 lens raya ke?..mai lh jenguk2 wall sis beylla ni,ioals tgh bt promo raya tw sis beylla hnya jual Original Softlens shja okeyh!!!..Lens ni sgt3 selesa & ringan, tak rasa pakai lens pn.. sbb water content lens tinggi 42%..cuba skli pasti akan repeat order lg..mne nk dpt lens dgn harga mampu milik ni,berpatutan&jimat..beli 1 psg kita bg free case,beli 3 psg kita bg free lens..uoals tunggu apalagi tu cepat2 dm@wassap sis beylla..bye . Price : RM70 for 3 PAIR ++Include Postage(sm)++free case++free lens . Description Imported & Made In Korea. High Quality Soft Cosmetic Lens Lens Lifespan : 1 Year ( Advisable 3 - 6 months usage for hygiene purpose ) . #contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #lensmalaysia #arabianspatax #buy3get1free #igshopmurah #sayajualcontactlens #contactlensemurah #ctdk #jomshopping #jomshoppingraya #jomshoppingonline #makeuptutorial #onlineshopmurah #uitm #penang #lenslover #bajukurungmoden #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #tiktok #lensraya #promosiraya2019 #beyllalens - 4 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
alolo omeynya dia pakai #kurtaluth & #jubahluthfia
.
.
.
.
.
.
___
.
.
___
.
Aurat Terpelihara
Keayuan Terserlah
.
Hubungi #jejakajualbaju
Whatsapp 📲+60145164512
Channel Telgram t.me/jejakajualbaju
.
.
___
.
.
#jubahmalaysia #jubahraya #bajuraya #bajuraya2019 #akadnikah #pelamintunang #hantarannikah #kadkahwin #jubahbridesmaid
.
#bajupengantin #ctdk #neelofa #jubahnikah #bawalmalaysia #bawalplain #ajimaura #terapiinstagram #makeupartistmalaysia #kosmetikmalaysia
.
#kurtamalaysia #kurtaslimfit #kurtaraya #setcouple #uitm #moodrepublik #marykaymalaysia #niveamen

alolo omeynya dia pakai #kurtaluth & #jubahluthfia . . . . . . ___ . . ___ . Aurat Terpelihara Keayuan Terserlah . Hubungi #jejakajualbaju Whatsapp +60145164512 Channel Telgram t.me/jejakajualbaju . . ___ . . #jubahmalaysia #jubahraya #bajuraya #bajuraya2019 #akadnikah #pelamintunang #hantarannikah #kadkahwin #jubahbridesmaid . #bajupengantin #ctdk #neelofa #jubahnikah #bawalmalaysia #bawalplain #ajimaura #terapiinstagram #makeupartistmalaysia #kosmetikmalaysia . #kurtamalaysia #kurtaslimfit #kurtaraya #setcouple #uitm #moodrepublik #marykaymalaysia #niveamen - 6 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
Wowww 🙌🙌🙌!!! Gaisss,tgh cari2 lens raya ke?..mai lh jenguk2 wall sis beylla ni,ioals tgh bt promo raya tw😍😍😍😍 sis beylla hnya jual Original Softlens shja okeyh!!!..Lens ni sgt3 selesa & ringan, tak rasa pakai lens pn.. 😉😉😉 sbb water content lens tinggi 42%..cuba skli pasti akan repeat order lg..mne nk dpt lens dgn harga mampu milik ni,berpatutan&jimat..beli 1 psg kita bg free case,beli 3 psg kita bg free lens..uoals tunggu apalagi tu cepat2 dm@wassap sis beylla..bye😘
. 
Price : RM70 for 3 PAIR ++Include Postage(sm)++free case++free lens
. 
Description 💯 Imported & Made In Korea.
💯 High Quality Soft Cosmetic Lens
🍦 Lens Lifespan : 1 Year ( Advisable 3 - 6 months usage for hygiene purpose )
.
#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #lensmalaysia #arabianspatax #buy3get1free #igshopmurah #sayajualcontactlens #contactlensemurah #ctdk #jomshopping #jomshoppingraya #jomshoppingonline #makeuptutorial #onlineshopmurah #uitm #penang #lenslover #bajukurungmoden #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #tiktok #lensraya #promosiraya2019 #beyllalens

Wowww !!! Gaisss,tgh cari2 lens raya ke?..mai lh jenguk2 wall sis beylla ni,ioals tgh bt promo raya tw sis beylla hnya jual Original Softlens shja okeyh!!!..Lens ni sgt3 selesa & ringan, tak rasa pakai lens pn.. sbb water content lens tinggi 42%..cuba skli pasti akan repeat order lg..mne nk dpt lens dgn harga mampu milik ni,berpatutan&jimat..beli 1 psg kita bg free case,beli 3 psg kita bg free lens..uoals tunggu apalagi tu cepat2 dm@wassap sis beylla..bye . Price : RM70 for 3 PAIR ++Include Postage(sm)++free case++free lens . Description Imported & Made In Korea. High Quality Soft Cosmetic Lens Lens Lifespan : 1 Year ( Advisable 3 - 6 months usage for hygiene purpose ) . #contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #lensmalaysia #arabianspatax #buy3get1free #igshopmurah #sayajualcontactlens #contactlensemurah #ctdk #jomshopping #jomshoppingraya #jomshoppingonline #makeuptutorial #onlineshopmurah #uitm #penang #lenslover #bajukurungmoden #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #tiktok #lensraya #promosiraya2019 #beyllalens - 7 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
Wowww 🙌🙌🙌!!! Gaisss,tgh cari2 lens raya ke?..mai lh jenguk2 wall sis beylla ni,ioals tgh bt promo raya tw😍😍😍😍 sis beylla hnya jual Original Softlens shja okeyh!!!..Lens ni sgt3 selesa & ringan, tak rasa pakai lens pn.. 😉😉😉 sbb water content lens tinggi 42%..cuba skli pasti akan repeat order lg..mne nk dpt lens dgn harga mampu milik ni,berpatutan&jimat..beli 1 psg kita bg free case,beli 3 psg kita bg free lens..uoals tunggu apalagi tu cepat2 dm@wassap sis beylla..bye😘
. 
Price : RM70 for 3 PAIR ++Include Postage(sm)++free case++free lens
. 
Description 💯 Imported & Made In Korea.
💯 High Quality Soft Cosmetic Lens
🍦 Lens Lifespan : 1 Year ( Advisable 3 - 6 months usage for hygiene purpose )
.
#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #lensmalaysia #arabianspatax #buy3get1free #igshopmurah #sayajualcontactlens #contactlensemurah #ctdk #jomshopping #jomshoppingraya #jomshoppingonline #makeuptutorial #onlineshopmurah #uitm #penang #lenslover #bajukurungmoden #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #tiktok #lensraya #promosiraya2019 #beyllalens

Wowww !!! Gaisss,tgh cari2 lens raya ke?..mai lh jenguk2 wall sis beylla ni,ioals tgh bt promo raya tw sis beylla hnya jual Original Softlens shja okeyh!!!..Lens ni sgt3 selesa & ringan, tak rasa pakai lens pn.. sbb water content lens tinggi 42%..cuba skli pasti akan repeat order lg..mne nk dpt lens dgn harga mampu milik ni,berpatutan&jimat..beli 1 psg kita bg free case,beli 3 psg kita bg free lens..uoals tunggu apalagi tu cepat2 dm@wassap sis beylla..bye . Price : RM70 for 3 PAIR ++Include Postage(sm)++free case++free lens . Description Imported & Made In Korea. High Quality Soft Cosmetic Lens Lens Lifespan : 1 Year ( Advisable 3 - 6 months usage for hygiene purpose ) . #contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #lensmalaysia #arabianspatax #buy3get1free #igshopmurah #sayajualcontactlens #contactlensemurah #ctdk #jomshopping #jomshoppingraya #jomshoppingonline #makeuptutorial #onlineshopmurah #uitm #penang #lenslover #bajukurungmoden #terapiinstagram #followforfollowback #likeforfollow #like4likes #tiktok #lensraya #promosiraya2019 #beyllalens - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
New arrival!
Special edition mother's day 💖💖
THE PURSUIT OF HAPPINESS  #TPOHbyAriani  @galeriariani
💖 Shawl  #TPOHbyAriani color: aquamarine.
💖 RM129
💖 RM159 (with 💎💎)
💖 Ada "A" charm dekat tudung
💖 5 colors
💖 Material: farah satin
💖 Comes with exclusive box
📱Whatsapp 019-7044194;
🎉 Harga sama dengan butik, tiada service charge 😘
#galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #mirafilzah #arianipersonalshopper #psariani #psarianirtw #pscreacion

New arrival! Special edition mother's day THE PURSUIT OF HAPPINESS #TPOHbyAriani @galeriariani Shawl #TPOHbyAriani color: aquamarine. RM129 RM159 (with ) Ada "A" charm dekat tudung 5 colors Material: farah satin Comes with exclusive box Whatsapp 019-7044194; Harga sama dengan butik, tiada service charge #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #mirafilzah #arianipersonalshopper #psariani #psarianirtw #pscreacion - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#jangancopy
#medinadesire
#dreamtorich
#teamkaktila
#aliffaziz
#ctdk
#menusihat
#sukusukuseparuh
#bazaarpaknil
#fatzura
#bellaastilah
#sayagunasayajual
#tipskurus
#tipsihat
#utm
#usm
#kakicantiqtea
#motifviral
#langsing
#salamjumaat
#malamjumaat
#solatjumaat
#bersenam
#tehdetox
#buangtoksin
#artismalaysia
#slimyoudytox

#jangancopy #medinadesire #dreamtorich #teamkaktila #aliffaziz #ctdk #menusihat #sukusukuseparuh #bazaarpaknil #fatzura #bellaastilah #sayagunasayajual #tipskurus #tipsihat #utm #usm #kakicantiqtea #motifviral #langsing #salamjumaat #malamjumaat #solatjumaat #bersenam #tehdetox #buangtoksin #artismalaysia #slimyoudytox - 9 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Untungg nya Mairaaa dpt kne KISS lagi dgn penyanyi no 1 Malaysia , @ctdk 🥰🥰🥰🥰 ni namanya rezeki tawww☺️ Tak sangka dan rasa happy sgt2 !! nanti ade rezeki kita jumpa lagi😊😊😊😊
.
Vdeo semalam mase berbuka ngn Dato Sri @ctdk ❤️
.
#ctdk #ct #ctnurhaliza #sitinurhaliza #ctdklovers #sitinurhalizaofficialapp .
#HumairaLee #1year9monthsplus #18052019

Untungg nya Mairaaa dpt kne KISS lagi dgn penyanyi no 1 Malaysia , @ctdk 🥰🥰🥰🥰 ni namanya rezeki tawww️ Tak sangka dan rasa happy sgt2 !! nanti ade rezeki kita jumpa lagi . Vdeo semalam mase berbuka ngn Dato Sri @ctdk ️ . #ctdk #ct #ctnurhaliza #sitinurhaliza #ctdklovers #sitinurhalizaofficialapp . #HumairaLee #1year9monthsplus #18052019 - 10 minutes ago

7 Likes
2 Comments
0
Moonflower baju kurung
Rm289 jeeee
FREE SERVICE CHARGE - HARGA SAMA BUTIK
.
☎ 0192198619 to orderrrrr. Tekan link kat bio je tauuu 😘😘😘😘
.

#arianilovers
#galeriariani
#tudungariani
#psariani
#arianirtw
#fattzura
#neelofa
#belladaly
#ctdk
#mirafilzah
#tudungmurah
#bawalmurah
#ariani
#bajuraya2019
#nur2
#cintanongrata
#arianifloraya19
#artwfloraya 
#artwfloraya2019
#curicuricinta

Moonflower baju kurung Rm289 jeeee FREE SERVICE CHARGE - HARGA SAMA BUTIK . 0192198619 to orderrrrr. Tekan link kat bio je tauuu . #arianilovers #galeriariani #tudungariani #psariani #arianirtw #fattzura #neelofa #belladaly #ctdk #mirafilzah #tudungmurah #bawalmurah #ariani #bajuraya2019 #nur2 #cintanongrata #arianifloraya19 #artwfloraya #artwfloraya2019 #curicuricinta - 10 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Swipe left untuk melihat koleksi yg available
.
.
.
.
.
.
#likeforlikes #instagram #instalike #likeforfollows #instapic #good #selfie #insta #f #l #folllowme #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram #trusteddropship #sayajualonline #cspscs #teamwardaexclusive #janganbencicintaku #jubahraya2019 #ruangrezekihanania #bazarpaknilmurah #instashopmalaysia #bazaarpaknilmurah #ctdk #terlajaklaris #bazarpaknil #jombeli #cikguseo #kakishopping

Swipe left untuk melihat koleksi yg available . . . . . . #likeforlikes #instagram #instalike #likeforfollows #instapic #good #selfie #insta #f #l #folllowme #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram #trusteddropship #sayajualonline #cspscs #teamwardaexclusive #janganbencicintaku #jubahraya2019 #ruangrezekihanania #bazarpaknilmurah #instashopmalaysia #bazaarpaknilmurah #ctdk #terlajaklaris #bazarpaknil #jombeli #cikguseo #kakishopping - 11 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Kekasih lipmatte by The Melvins

2 lipmatee hanya RM39 sahaja.

Combo Zahir 💄Mamayong 💄 Makngah  Mempunyai 4 warna menawan iaitu
• Mamayong - Syafiqah Melvin
• Makngah - Syatilla Melvin
• Maknjang - Syida Melvin
• Acik - Syifa Melvin 🔅Kandungan minyak argan dan shea butter. 🔅Bersifat lighweight
🔅Water proof 🔅 Dalam bentuk cecair  ringan tetapi kesan selepas pakai bertukar matte 🔅 Merawat bibir kering dan tidak menghitamkan bibir
🔅 Texture sangat ringan seperti tidak calit apa - apa 🔅 Tidak melekit dan melekat 🔅 Mengurangkan garis-garis halus pada permukaan bibir 🔅 Tiada bahan kimia & Bebas Paraben 🔅 Bau wangi iaitu bau pisang

Ingredients utama : 🔅 Shea butter
🔅 Vitamin E
🔅 Argan oil

#kekasihbythemelvinsbanting 
#moodrepublik #kekasihbanting
#themelvinscircle 
#suresuccessteamxthemelvins #suresuccessteam 
#lipmatte #lipmatteviral 
#kekasihlipmatte #kekasihklang
#makeuplover #makeupaddiction #muabanting #lipmattemalaysia #combobatin #lipmatttemurah #combozahir #lipmattetahanlama #lipmattecantik #codbanting
#lipmattebest #juallipmattte 
#banting #politeknikbanting
#bazaarpaknilmurah 
#bazaarpaknil 
#ctdk  #neelofa

Kekasih lipmatte by The Melvins 2 lipmatee hanya RM39 sahaja. Combo Zahir Mamayong Makngah Mempunyai 4 warna menawan iaitu • Mamayong - Syafiqah Melvin • Makngah - Syatilla Melvin • Maknjang - Syida Melvin • Acik - Syifa Melvin 🔅Kandungan minyak argan dan shea butter. 🔅Bersifat lighweight 🔅Water proof 🔅 Dalam bentuk cecair ringan tetapi kesan selepas pakai bertukar matte 🔅 Merawat bibir kering dan tidak menghitamkan bibir 🔅 Texture sangat ringan seperti tidak calit apa - apa 🔅 Tidak melekit dan melekat 🔅 Mengurangkan garis-garis halus pada permukaan bibir 🔅 Tiada bahan kimia & Bebas Paraben 🔅 Bau wangi iaitu bau pisang Ingredients utama : 🔅 Shea butter 🔅 Vitamin E 🔅 Argan oil #kekasihbythemelvinsbanting #moodrepublik #kekasihbanting #themelvinscircle #suresuccessteamxthemelvins #suresuccessteam #lipmatte #lipmatteviral #kekasihlipmatte #kekasihklang #makeuplover #makeupaddiction #muabanting #lipmattemalaysia #combobatin #lipmatttemurah #combozahir #lipmattetahanlama #lipmattecantik #codbanting #lipmattebest #juallipmattte #banting #politeknikbanting #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #ctdk #neelofa - 15 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
🌺 Juwita Exclusive Kurung Peplum Lace 🌺
.
🔸HARGA RM149 SM FREE POSTAGE
🔸HARGA SS ADD RM10
.
.
*8 colors*
*Material: Moss Crepe*
.
Top (Size S)*
Shoulder 14.5"
Bust 36"
Armhole 18"
Sleeves 22”
Waist 29”
Length. Front 22.5”
Lenght Back 29
*Skirt (Size S)*
Waist 26"
Hips 36"
Length 41"
.
Top (Size M)*
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 19"
Sleeves 23"
Waist 30”
Length Front 23.5”
Lenght Back 30”
.
*Skirt (Size M)*
Waist 29"
Hips 38"
Length 41"
.
**Top (Size XL)*
Shoulder 16"
Bust 42"
Armhole 21"
Sleeves 23"
Waist 35”
Length Front 24 ” "Lenght Back 30.5”
*Skirt (Size XL)*
Waist 32"
Hips 42"
Length 41"
.
❤zip depan ( bf frindly )
❤zip tgn ❤3d flower sakura
.
.
#bajuraya2019 #bajurayamurah2019 #bajuraya2019murah #kebayabatikmurah #kebayabatik #batikviral #batikviralmurah #kurtamurah #songketmurah #bajurayamurah #ramadhantiba #ramadan2019 #ramadhan2019 #jannanick #sitinordiana #khaibahar #mirafilzah #ctdk #remyishak #aliffaziz #bellaastillah #juwitaexclusivekurungpeplumlace

Juwita Exclusive Kurung Peplum Lace . HARGA RM149 SM FREE POSTAGE HARGA SS ADD RM10 . . *8 colors* *Material: Moss Crepe* . Top (Size S)* Shoulder 14.5" Bust 36" Armhole 18" Sleeves 22” Waist 29” Length. Front 22.5” Lenght Back 29 *Skirt (Size S)* Waist 26" Hips 36" Length 41" . Top (Size M)* Shoulder 15" Bust 38" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 30” Length Front 23.5” Lenght Back 30” . *Skirt (Size M)* Waist 29" Hips 38" Length 41" . **Top (Size XL)* Shoulder 16" Bust 42" Armhole 21" Sleeves 23" Waist 35” Length Front 24 ” "Lenght Back 30.5” *Skirt (Size XL)* Waist 32" Hips 42" Length 41" . zip depan ( bf frindly ) zip tgn 3d flower sakura . . #bajuraya2019 #bajurayamurah2019 #bajuraya2019murah #kebayabatikmurah #kebayabatik #batikviral #batikviralmurah #kurtamurah #songketmurah #bajurayamurah #ramadhantiba #ramadan2019 #ramadhan2019 #jannanick #sitinordiana #khaibahar #mirafilzah #ctdk #remyishak #aliffaziz #bellaastillah #juwitaexclusivekurungpeplumlace - 16 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
#ArianiFloraya19  @galeriariani
🎉 Square Series Antum Grize 🎉 RM99
🎉 RM149 (with 💎💎)
🎉 whatsapp 019-7044194, .
🎉🎉 harga SAMA dengan butik, TIADA service charge 💖💖💖
.
#artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #bajuraya2019 #sayajualbajuraya #bajukurung #creacionlovers #creacionbysitinurhaliza #mirafilzah #bellaforariani #belladally #aydajebat #aydajebatlovers

#ArianiFloraya19 @galeriariani Square Series Antum Grize RM99 RM149 (with ) whatsapp 019-7044194, . harga SAMA dengan butik, TIADA service charge . #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #bajuraya2019 #sayajualbajuraya #bajukurung #creacionlovers #creacionbysitinurhaliza #mirafilzah #bellaforariani #belladally #aydajebat #aydajebatlovers - 16 minutes ago

8 Likes
1 Comments
0
🌺 Juwita Exclusive Kurung Peplum Lace 🌺
.
🔸HARGA RM149 SM FREE POSTAGE
🔸HARGA SS ADD RM10
.
.
*8 colors*
*Material: Moss Crepe*
.
Top (Size S)*
Shoulder 14.5"
Bust 36"
Armhole 18"
Sleeves 22”
Waist 29”
Length. Front 22.5”
Lenght Back 29
*Skirt (Size S)*
Waist 26"
Hips 36"
Length 41"
.
Top (Size M)*
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 19"
Sleeves 23"
Waist 30”
Length Front 23.5”
Lenght Back 30”
.
*Skirt (Size M)*
Waist 29"
Hips 38"
Length 41"
.
**Top (Size XL)*
Shoulder 16"
Bust 42"
Armhole 21"
Sleeves 23"
Waist 35”
Length Front 24 ” "Lenght Back 30.5”
*Skirt (Size XL)*
Waist 32"
Hips 42"
Length 41"
.
❤zip depan ( bf frindly )
❤zip tgn ❤3d flower sakura
.
.
#bajuraya2019 #bajurayamurah2019 #bajuraya2019murah #kebayabatikmurah #kebayabatik #batikviral #batikviralmurah #kurtamurah #songketmurah #bajurayamurah #ramadhantiba #ramadan2019 #ramadhan2019 #jannanick #sitinordiana #khaibahar #mirafilzah #ctdk #remyishak #aliffaziz #bellaastillah #juwitaexclusivekurungpeplumlace

Juwita Exclusive Kurung Peplum Lace . HARGA RM149 SM FREE POSTAGE HARGA SS ADD RM10 . . *8 colors* *Material: Moss Crepe* . Top (Size S)* Shoulder 14.5" Bust 36" Armhole 18" Sleeves 22” Waist 29” Length. Front 22.5” Lenght Back 29 *Skirt (Size S)* Waist 26" Hips 36" Length 41" . Top (Size M)* Shoulder 15" Bust 38" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 30” Length Front 23.5” Lenght Back 30” . *Skirt (Size M)* Waist 29" Hips 38" Length 41" . **Top (Size XL)* Shoulder 16" Bust 42" Armhole 21" Sleeves 23" Waist 35” Length Front 24 ” "Lenght Back 30.5” *Skirt (Size XL)* Waist 32" Hips 42" Length 41" . zip depan ( bf frindly ) zip tgn 3d flower sakura . . #bajuraya2019 #bajurayamurah2019 #bajuraya2019murah #kebayabatikmurah #kebayabatik #batikviral #batikviralmurah #kurtamurah #songketmurah #bajurayamurah #ramadhantiba #ramadan2019 #ramadhan2019 #jannanick #sitinordiana #khaibahar #mirafilzah #ctdk #remyishak #aliffaziz #bellaastillah #juwitaexclusivekurungpeplumlace - 17 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Kekasih lipmatte by The Melvins

2 lipmatee hanya RM39 sahaja.

Combo Zahir 💄Mamayong 💄 Makngah  Mempunyai 4 warna menawan iaitu
• Mamayong - Syafiqah Melvin
• Makngah - Syatilla Melvin
• Maknjang - Syida Melvin
• Acik - Syifa Melvin 🔅Kandungan minyak argan dan shea butter. 🔅Bersifat lighweight
🔅Water proof 🔅 Dalam bentuk cecair  ringan tetapi kesan selepas pakai bertukar matte 🔅 Merawat bibir kering dan tidak menghitamkan bibir
🔅 Texture sangat ringan seperti tidak calit apa - apa 🔅 Tidak melekit dan melekat 🔅 Mengurangkan garis-garis halus pada permukaan bibir 🔅 Tiada bahan kimia & Bebas Paraben 🔅 Bau wangi iaitu bau pisang

Ingredients utama : 🔅 Shea butter
🔅 Vitamin E
🔅 Argan oil

#kekasihbythemelvinsbanting 
#moodrepublik #kekasihbanting
#themelvinscircle 
#suresuccessteamxthemelvins #suresuccessteam 
#lipmatte #lipmatteviral 
#kekasihlipmatte #kekasihklang
#makeuplover #makeupaddiction #muabanting #lipmattemalaysia #combobatin #lipmatttemurah #combozahir #lipmattetahanlama #lipmattecantik #codbanting
#lipmattebest #juallipmattte 
#banting #politeknikbanting
#bazaarpaknilmurah 
#bazaarpaknil 
#ctdk  #neelofa

Kekasih lipmatte by The Melvins 2 lipmatee hanya RM39 sahaja. Combo Zahir Mamayong Makngah Mempunyai 4 warna menawan iaitu • Mamayong - Syafiqah Melvin • Makngah - Syatilla Melvin • Maknjang - Syida Melvin • Acik - Syifa Melvin 🔅Kandungan minyak argan dan shea butter. 🔅Bersifat lighweight 🔅Water proof 🔅 Dalam bentuk cecair ringan tetapi kesan selepas pakai bertukar matte 🔅 Merawat bibir kering dan tidak menghitamkan bibir 🔅 Texture sangat ringan seperti tidak calit apa - apa 🔅 Tidak melekit dan melekat 🔅 Mengurangkan garis-garis halus pada permukaan bibir 🔅 Tiada bahan kimia & Bebas Paraben 🔅 Bau wangi iaitu bau pisang Ingredients utama : 🔅 Shea butter 🔅 Vitamin E 🔅 Argan oil #kekasihbythemelvinsbanting #moodrepublik #kekasihbanting #themelvinscircle #suresuccessteamxthemelvins #suresuccessteam #lipmatte #lipmatteviral #kekasihlipmatte #kekasihklang #makeuplover #makeupaddiction #muabanting #lipmattemalaysia #combobatin #lipmatttemurah #combozahir #lipmattetahanlama #lipmattecantik #codbanting #lipmattebest #juallipmattte #banting #politeknikbanting #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #ctdk #neelofa - 17 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
.
.
#mingguanwanita
#majalahnona
#majalahpama
#majalahpengantin
#majalahsolusi
#majalahrasa
#majalahimpiana
#bajukurungterkini
#bajutunang
#bajukurung
#bajusanding
#kurungkedah
#kurung
#kurungpahang
#kebarung
#kurungcotton
#masakanmelayu
#resepibonda
#ctdk
#artismalaysia
#kurussihat
#jomdiet
#jjcm
#kuihraya

. . #mingguanwanita #majalahnona #majalahpama #majalahpengantin #majalahsolusi #majalahrasa #majalahimpiana #bajukurungterkini #bajutunang #bajukurung #bajusanding #kurungkedah #kurung #kurungpahang #kebarung #kurungcotton #masakanmelayu #resepibonda #ctdk #artismalaysia #kurussihat #jomdiet #jjcm #kuihraya - 17 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Meh Kak Yatt share secebis POSITIF FEEDBACK dr Victoria’s Secret lover @nurperfume ❤️❤️❤️
.
.
Thanks semua sbb continueee berterusan support Kak Yatt @nurperfume. Semoga Allah merahmati anda semua 💋
.
Klick whatsapp link di bio IG & dapatkan DISCOUNT SERENDAH RM21 😍

Meh Kak Yatt share secebis POSITIF FEEDBACK dr Victoria’s Secret lover @nurperfume ️ . . Thanks semua sbb continueee berterusan support Kak Yatt @nurperfume. Semoga Allah merahmati anda semua . Klick whatsapp link di bio IG & dapatkan DISCOUNT SERENDAH RM21 - 18 minutes ago

4 Likes
2 Comments
0
🌺 Juwita Exclusive Kurung Peplum Lace 🌺
.
🔸HARGA RM149 SM FREE POSTAGE
🔸HARGA SS ADD RM10
.
.
*8 colors*
*Material: Moss Crepe*
.
Top (Size S)*
Shoulder 14.5"
Bust 36"
Armhole 18"
Sleeves 22”
Waist 29”
Length. Front 22.5”
Lenght Back 29
*Skirt (Size S)*
Waist 26"
Hips 36"
Length 41"
.
Top (Size M)*
Shoulder 15"
Bust 38"
Armhole 19"
Sleeves 23"
Waist 30”
Length Front 23.5”
Lenght Back 30”
.
*Skirt (Size M)*
Waist 29"
Hips 38"
Length 41"
.
**Top (Size XL)*
Shoulder 16"
Bust 42"
Armhole 21"
Sleeves 23"
Waist 35”
Length Front 24 ” "Lenght Back 30.5”
*Skirt (Size XL)*
Waist 32"
Hips 42"
Length 41"
.
❤zip depan ( bf frindly )
❤zip tgn ❤3d flower sakura
.
.
#bajuraya2019 #bajurayamurah2019 #bajuraya2019murah #kebayabatikmurah #kebayabatik #batikviral #batikviralmurah #kurtamurah #songketmurah #bajurayamurah #ramadhantiba #ramadan2019 #ramadhan2019 #jannanick #sitinordiana #khaibahar #mirafilzah #ctdk #remyishak #aliffaziz #bellaastillah #juwitaexclusivekurungpeplumlace

Juwita Exclusive Kurung Peplum Lace . HARGA RM149 SM FREE POSTAGE HARGA SS ADD RM10 . . *8 colors* *Material: Moss Crepe* . Top (Size S)* Shoulder 14.5" Bust 36" Armhole 18" Sleeves 22” Waist 29” Length. Front 22.5” Lenght Back 29 *Skirt (Size S)* Waist 26" Hips 36" Length 41" . Top (Size M)* Shoulder 15" Bust 38" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 30” Length Front 23.5” Lenght Back 30” . *Skirt (Size M)* Waist 29" Hips 38" Length 41" . **Top (Size XL)* Shoulder 16" Bust 42" Armhole 21" Sleeves 23" Waist 35” Length Front 24 ” "Lenght Back 30.5” *Skirt (Size XL)* Waist 32" Hips 42" Length 41" . zip depan ( bf frindly ) zip tgn 3d flower sakura . . #bajuraya2019 #bajurayamurah2019 #bajuraya2019murah #kebayabatikmurah #kebayabatik #batikviral #batikviralmurah #kurtamurah #songketmurah #bajurayamurah #ramadhantiba #ramadan2019 #ramadhan2019 #jannanick #sitinordiana #khaibahar #mirafilzah #ctdk #remyishak #aliffaziz #bellaastillah #juwitaexclusivekurungpeplumlace - 19 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Thai Green Tea

Bahan-bahan
⭐2 sudu serbuk green tea thai
⭐1 cawan air panas
⭐1 sudu coffee creamer
⭐3 sudu susu pekat
⭐Susu cair (lebih kurang 1/4 cawan)
.
.
Suka masak @rasa.antarabangsa
Suka resipi @resipikampung 
Tempah kek @mysabrinabakery 
Suka travel @mytravelmurah
Kredit khairulaming
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline 
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#likers

Thai Green Tea Bahan-bahan 2 sudu serbuk green tea thai 1 cawan air panas 1 sudu coffee creamer 3 sudu susu pekat Susu cair (lebih kurang 1/4 cawan) . . Suka masak @rasa.antarabangsa Suka resipi @resipikampung Tempah kek @mysabrinabakery Suka travel @mytravelmurah Kredit khairulaming . . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #likers - 19 minutes ago

11 Likes
3 Comments
0
Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru di har1 lebaran nanti?😜😁
.
.
🔥🔥PROMOSI RAYA 2019🔥🔥
.
Brand : Ladies GUE SS
.
PRICE : RM 70 (FREE POSTAGE)
.
.
-Free gelang atau perfume
-Free postage
-Free box biasa
-Free gift(selagi ada stok)
-Warranty jam:- 1 bulan( for machine)
-GRED AA
.
.
*PROMOSI INI BERAKHIR PADA HARI LAST PUASA  SBLM JAM 11.59 TGH MLM*
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamgshock
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
#gshockmurah
#gshockmurahmalaysia

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru di har1 lebaran nanti? . . PROMOSI RAYA 2019 . Brand : Ladies GUE SS . PRICE : RM 70 (FREE POSTAGE) . . -Free gelang atau perfume -Free postage -Free box biasa -Free gift(selagi ada stok) -Warranty jam:- 1 bulan( for machine) -GRED AA . . *PROMOSI INI BERAKHIR PADA HARI LAST PUASA SBLM JAM 11.59 TGH MLM* . . Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!! . . #sayajual #jamtanganmurah #jamtanganmurahmalaysia #bazaarpaknil #ctdk #jamviral #jamviralmalaysia #neelofa #jamgshock #jamtanganwanita #jamtanganwanitamurah #zizanrazak #mirafilzah #fazura #gshockmurah #gshockmurahmalaysia - 20 minutes ago

12 Likes
0 Comments
0
Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru di har1 lebaran nanti?😜😁
.
.
🔥🔥PROMOSI RAYA 2019🔥🔥
.
Brand : Ladies GUE SS
.
PRICE : RM 70 (FREE POSTAGE)
.
.
-Free gelang atau perfume
-Free postage
-Free box biasa
-Free gift(selagi ada stok)
-Warranty jam:- 1 bulan( for machine)
-GRED AA
.
.
*PROMOSI INI BERAKHIR PADA HARI LAST PUASA  SBLM JAM 11.59 TGH MLM*
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamgshock
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
#gshockmurah
#gshockmurahmalaysia

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru di har1 lebaran nanti? . . PROMOSI RAYA 2019 . Brand : Ladies GUE SS . PRICE : RM 70 (FREE POSTAGE) . . -Free gelang atau perfume -Free postage -Free box biasa -Free gift(selagi ada stok) -Warranty jam:- 1 bulan( for machine) -GRED AA . . *PROMOSI INI BERAKHIR PADA HARI LAST PUASA SBLM JAM 11.59 TGH MLM* . . Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!! . . #sayajual #jamtanganmurah #jamtanganmurahmalaysia #bazaarpaknil #ctdk #jamviral #jamviralmalaysia #neelofa #jamgshock #jamtanganwanita #jamtanganwanitamurah #zizanrazak #mirafilzah #fazura #gshockmurah #gshockmurahmalaysia - 21 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
Posted @withrepost • @ctdk MAJLIS BERBUKA PUASA
DATO’ SRI SITI NURHALIZA & SITIZONE
DAN
MAJLIS PENYAMPAIAN ANUGERAH
UNIVERSAL MUSIC MALAYSIA
Anjuran: Siti Nurhaliza Productions & Universal Music Malaysia dengan kerjasama PWTC & @satayrosviral .
.
Foto by :@kakifoto_
ig : @satayrosviral 📞 : 0172218889
.
“ KENIKMATANNYA PASTI TERASA .. “ 🔥🔥🔥
.
#ct #ctdk #sitinurhaliza #Sitizoners  #sitizone #TeamSatayRos #SatayRosViral #SatayRosFamily #SataySedap #SatayArtis #SatayRosDelivery #Satay #Satey #Sate #HarusTenang #SatayRosKek #KekSatayRos #jjcm

Posted @withrepost@ctdk MAJLIS BERBUKA PUASA DATO’ SRI SITI NURHALIZA & SITIZONE DAN MAJLIS PENYAMPAIAN ANUGERAH UNIVERSAL MUSIC MALAYSIA Anjuran: Siti Nurhaliza Productions & Universal Music Malaysia dengan kerjasama PWTC & @satayrosviral . . Foto by :@kakifoto_ ig : @satayrosviral : 0172218889 . “ KENIKMATANNYA PASTI TERASA .. “ . #ct #ctdk #sitinurhaliza #Sitizoners #sitizone #TeamSatayRos #SatayRosViral #SatayRosFamily #SataySedap #SatayArtis #SatayRosDelivery #Satay #Satey #Sate #HarusTenang #SatayRosKek #KekSatayRos #jjcm - 21 minutes ago

11 Likes
1 Comments
0
Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru di har1 lebaran nanti?😜😁
.
.
🔥🔥PROMOSI RAYA 2019🔥🔥
.
Brand : Ladies GUE SS
.
PRICE : RM 70 (FREE POSTAGE)
.
.
-Free gelang atau perfume
-Free postage
-Free box biasa
-Free gift(selagi ada stok)
-Warranty jam:- 1 bulan( for machine)
-GRED AA
.
.
*PROMOSI INI BERAKHIR PADA HARI LAST PUASA  SBLM JAM 11.59 TGH MLM*
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamgshock
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
#gshockmurah
#gshockmurahmalaysia

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru di har1 lebaran nanti? . . PROMOSI RAYA 2019 . Brand : Ladies GUE SS . PRICE : RM 70 (FREE POSTAGE) . . -Free gelang atau perfume -Free postage -Free box biasa -Free gift(selagi ada stok) -Warranty jam:- 1 bulan( for machine) -GRED AA . . *PROMOSI INI BERAKHIR PADA HARI LAST PUASA SBLM JAM 11.59 TGH MLM* . . Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!! . . #sayajual #jamtanganmurah #jamtanganmurahmalaysia #bazaarpaknil #ctdk #jamviral #jamviralmalaysia #neelofa #jamgshock #jamtanganwanita #jamtanganwanitamurah #zizanrazak #mirafilzah #fazura #gshockmurah #gshockmurahmalaysia - 21 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
Moonflower baju kurung
Rm289 jeeee
FREE SERVICE CHARGE - HARGA SAMA BUTIK
.
☎ 0192198619 to orderrrrr. Tekan link kat bio je tauuu 😘😘😘😘
.

#arianilovers
#galeriariani
#tudungariani
#psariani
#arianirtw
#fattzura
#neelofa
#belladaly
#ctdk
#mirafilzah
#tudungmurah
#bawalmurah
#ariani
#bajuraya2019
#nur2
#cintanongrata
#arianifloraya19
#artwfloraya 
#artwfloraya2019
#curicuricinta

Moonflower baju kurung Rm289 jeeee FREE SERVICE CHARGE - HARGA SAMA BUTIK . 0192198619 to orderrrrr. Tekan link kat bio je tauuu . #arianilovers #galeriariani #tudungariani #psariani #arianirtw #fattzura #neelofa #belladaly #ctdk #mirafilzah #tudungmurah #bawalmurah #ariani #bajuraya2019 #nur2 #cintanongrata #arianifloraya19 #artwfloraya #artwfloraya2019 #curicuricinta - 22 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
👠👠SIZE 35 - 41👠👠
..
BERMINAT NAK ORDER?
. ✔️1) WAJIB SAVE/SCREENSHOOT GAMBAR
. ✔️2) SEND TO :
. 💌<<< www.wasap.my/60193396139 >>>
. 💌<<< www.wasap.my/60193396139 >>>
. 💌<<< www.wasap.my/60193396139 >>>
. ✔️3) BESERTA AYAT "SIS BERAPA HARGA KASUT/HANDBAG/BLOUSE NI".. MOHON SERTAKAN SEKALI GAMBAR KASUT/HANDBAG/BLOUSE YER...
. 🗨️Feedback customer: 👇🏻👇🏻
@idaladiesshoppefeedback

#raya2019
#kasutcantik
#kasutmurah
#kasutmalaysia
#frkl21
#kasutraya2019
#bazaarpaknil
#ctdk
#bazaarmurah
#wedgesmurah
#shoesforsale
#wedgesmurah
#kasutcanvas
#shoppingonline
#sandals
#sneakersmurah
#bazaaronline
#kasutborong
#onlineseller
#heels
#igshops
#kasutonlinemurah
#kasutviral
#kasutjalan
#kasutsukan
#kedaikasut
#adidas
#kasuttrendy
#kasuthipster
#kedaikasutmurah

SIZE 35 - 41 .. BERMINAT NAK ORDER? . ️1) WAJIB SAVE/SCREENSHOOT GAMBAR . ️2) SEND TO : . <<< www.wasap.my/60193396139 >>> . <<< www.wasap.my/60193396139 >>> . <<< www.wasap.my/60193396139 >>> . ️3) BESERTA AYAT "SIS BERAPA HARGA KASUT/HANDBAG/BLOUSE NI".. MOHON SERTAKAN SEKALI GAMBAR KASUT/HANDBAG/BLOUSE YER... . 🗨️Feedback customer: 🏻🏻 @idaladiesshoppefeedback #raya2019 #kasutcantik #kasutmurah #kasutmalaysia #frkl21 #kasutraya2019 #bazaarpaknil #ctdk #bazaarmurah #wedgesmurah #shoesforsale #wedgesmurah #kasutcanvas #shoppingonline #sandals #sneakersmurah #bazaaronline #kasutborong #onlineseller #heels #igshops #kasutonlinemurah #kasutviral #kasutjalan #kasutsukan #kedaikasut #adidas #kasuttrendy #kasuthipster #kedaikasutmurah - 22 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
UMUR 25 TAPI NAMPAK MACAM 40??? Pernah tak org tegur umur korang nmpak lbh tua dr usia sbnr? Umur baru je 25 tapi nmpk mcm mak budak. Nampak lebih tua dari laki sendiri? Mmg KAUM HAWA akan CEPAT NAMPAK LEBIH TUA dari lelaki.
.
Sebelum wajah kerepot, baik la uolls cepat2 wat treatment facial yg blh MELAMBATKAN PROSES PENUAAN kita. Cegah sebelum terlambat. Disamping boleh MEMUTIHKAN dan MENGGEBU gebaskan kulit kita!
.
Confirm la semua nk kulit PUTIH LICIN GEBU gebas kan?. Tapi mcm mane ye?? Nak tau details boleh tekan link kat bawah ni
.
www.wasap.my/60173403626/bookfacial

#usahawan#mobilefacialspa#eternalbeauty 
#Protegecoddymaembong#beautymanagementworkshop#facialbergerak#ctdk#neelofa#aliffsyukriterlajaklaris#sajat#vshapefacial#whitening#sideincome#bisnesonline#parttime#fulltime#sharepartnerwanted

UMUR 25 TAPI NAMPAK MACAM 40??? Pernah tak org tegur umur korang nmpak lbh tua dr usia sbnr? Umur baru je 25 tapi nmpk mcm mak budak. Nampak lebih tua dari laki sendiri? Mmg KAUM HAWA akan CEPAT NAMPAK LEBIH TUA dari lelaki. . Sebelum wajah kerepot, baik la uolls cepat2 wat treatment facial yg blh MELAMBATKAN PROSES PENUAAN kita. Cegah sebelum terlambat. Disamping boleh MEMUTIHKAN dan MENGGEBU gebaskan kulit kita! . Confirm la semua nk kulit PUTIH LICIN GEBU gebas kan?. Tapi mcm mane ye?? Nak tau details boleh tekan link kat bawah ni . www.wasap.my/60173403626/bookfacial #usahawan #mobilefacialspa #eternalbeauty #Protegecoddymaembong #beautymanagementworkshop #facialbergerak #ctdk #neelofa #aliffsyukriterlajaklaris #sajat #vshapefacial #whitening #sideincome #bisnesonline #parttime #fulltime #sharepartnerwanted - 22 minutes ago

9 Likes
0 Comments
0
👠👠SIZE 35 - 43👠👠
..
BERMINAT NAK ORDER?
. ✔️1) WAJIB SAVE/SCREENSHOOT GAMBAR
. ✔️2) SEND TO :
. 💌<<< www.wasap.my/60193396139 >>>
. 💌<<< www.wasap.my/60193396139 >>>
. 💌<<< www.wasap.my/60193396139 >>>
. ✔️3) BESERTA AYAT "SIS BERAPA HARGA KASUT/HANDBAG/BLOUSE NI".. MOHON SERTAKAN SEKALI GAMBAR KASUT/HANDBAG/BLOUSE YER...
. 🗨️Feedback customer: 👇🏻👇🏻
@idaladiesshoppefeedback

#raya2019
#kasutcantik
#kasutmurah
#kasutmalaysia
#frkl21
#kasutraya2019
#bazaarpaknil
#ctdk
#bazaarmurah
#wedgesmurah
#shoesforsale
#wedgesmurah
#kasutcanvas
#shoppingonline
#sandals
#sneakersmurah
#bazaaronline
#kasutborong
#onlineseller
#heels
#igshops
#kasutonlinemurah
#kasutviral
#kasutjalan
#kasutsukan
#kedaikasut
#adidas
#kasuttrendy
#kasuthipster
#kedaikasutmurah

SIZE 35 - 43 .. BERMINAT NAK ORDER? . ️1) WAJIB SAVE/SCREENSHOOT GAMBAR . ️2) SEND TO : . <<< www.wasap.my/60193396139 >>> . <<< www.wasap.my/60193396139 >>> . <<< www.wasap.my/60193396139 >>> . ️3) BESERTA AYAT "SIS BERAPA HARGA KASUT/HANDBAG/BLOUSE NI".. MOHON SERTAKAN SEKALI GAMBAR KASUT/HANDBAG/BLOUSE YER... . 🗨️Feedback customer: 🏻🏻 @idaladiesshoppefeedback #raya2019 #kasutcantik #kasutmurah #kasutmalaysia #frkl21 #kasutraya2019 #bazaarpaknil #ctdk #bazaarmurah #wedgesmurah #shoesforsale #wedgesmurah #kasutcanvas #shoppingonline #sandals #sneakersmurah #bazaaronline #kasutborong #onlineseller #heels #igshops #kasutonlinemurah #kasutviral #kasutjalan #kasutsukan #kedaikasut #adidas #kasuttrendy #kasuthipster #kedaikasutmurah - 22 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru di har1 lebaran nanti?😜😁
.
.
🔥🔥PROMOSI RAYA 2019🔥🔥
.
Brand : Ladies GUE SS
.
PRICE : RM 70 (FREE POSTAGE)
.
.
-Free gelang atau perfume
-Free postage
-Free box biasa
-Free gift(selagi ada stok)
-Warranty jam:- 1 bulan( for machine)
-GRED AA
.
.
*PROMOSI INI BERAKHIR PADA HARI LAST PUASA  SBLM JAM 11.59 TGH MLM*
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamgshock
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
#gshockmurah
#gshockmurahmalaysia

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru di har1 lebaran nanti? . . PROMOSI RAYA 2019 . Brand : Ladies GUE SS . PRICE : RM 70 (FREE POSTAGE) . . -Free gelang atau perfume -Free postage -Free box biasa -Free gift(selagi ada stok) -Warranty jam:- 1 bulan( for machine) -GRED AA . . *PROMOSI INI BERAKHIR PADA HARI LAST PUASA SBLM JAM 11.59 TGH MLM* . . Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!! . . #sayajual #jamtanganmurah #jamtanganmurahmalaysia #bazaarpaknil #ctdk #jamviral #jamviralmalaysia #neelofa #jamgshock #jamtanganwanita #jamtanganwanitamurah #zizanrazak #mirafilzah #fazura #gshockmurah #gshockmurahmalaysia - 24 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
💠SEDONDON HF LEBARAN 2019💠 🌷AMBERLY EXCLUSIVE🌷
Material : Diamond Crepe High Quality 📌Super Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok
📌Design Kurung Moden
📌Sarat dgn Perincian African Lace 3D bersama Beads dan Ianya Kombinasi Sempurna utk Kelihatan Lebih Mewah 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk
📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat )
📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain
📌Available Size S,M,L,XL,XXL
📌 Zip Sebelah Kiri

SET PEREMPUAN : RM165 sm/RM170 ss
••••••••••••••••••••••••••••••• 🌷FARRAN BAJU MELAYU🌷
Material : Diamond Crepe High Quality 🔗Super Lembut, Mudah Iron, Tak Mudah Renyuk
🔗Ringkas, Kemas dan Tak Jarang CONFIRM
🔗 Warna Macho + Tampan
🔗Design Cekak Musang
🔗Cutting Slim
🔗 15 Warna Hot & Cool
🔗FREE Butang Siap Jahit di Baju
🔗Zip Sembunyi di Seluar
🔗Poket Exclusive Bersama Label HF di Kiri Baju 🔗Available Size S,M,L,XL,XXL
🔗Poket di Kanan dan Kiri Seluar
🔗Sgt Sesuai Dipakai Tua dan Muda 😍
🔗Sesuai Digayakan Utk Lebaran/Kasual/Perkahwinan/Majlis Keraian
🔗Jahitan yg Kemas, Teliti, Halus dan Berkualiti Tinggi

SET LELAKI : RM115 sm/RM120 ss 📍COMBO DS SPECIAL PRICE
AMBERLY + FARRAN
RM265 sm/RM275 ss
•••••••••••••••••••••••••••••• 📝Model Lelaki is Wearing Medium (M) Size. Model Perempuan is Wearing Small (S) Size. Sila Rujuk Size Chart dan Mengambil Kira Perbezaan +-0.5 inci. 📝Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Lelaki dan Perempuan Warna 100% Sedondon Sama Warna. Sila Ambil Kira Sebarang Faktor Paparan Monitor Screen Hp Anda.
••••••••••••••••••••••••••••••••
📌ITEM READYSTOCK BG SET PEREMPUAN & SET LELAKI 📍 📌KAMI MENERIMA ORDER TERLALU BANYAK, PLEASE EXPECT 2-5 HARI UTK PROSES PENGEPOSAN 📌www.wasap.my/601128815795

#amberlyexclusive #emberlykurung #bajumelayu #farranbajumelayu #setsedondon #setcouple #kurungmoden #moodrepublik #ootd #koleksiraya2019 #edisiraya2019 #edisilebaran2019 #bazaarkl #bazaarpaknil #rayacollection2019 #ehehbazaar #celebfest #ctdk #RENTAKRAYA

SEDONDON HF LEBARAN 2019 AMBERLY EXCLUSIVE Material : Diamond Crepe High Quality Super Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok Design Kurung Moden Sarat dgn Perincian African Lace 3D bersama Beads dan Ianya Kombinasi Sempurna utk Kelihatan Lebih Mewah Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ) Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain Available Size S,M,L,XL,XXL Zip Sebelah Kiri SET PEREMPUAN : RM165 sm/RM170 ss ••••••••••••••••••••••••••••••• FARRAN BAJU MELAYU Material : Diamond Crepe High Quality Super Lembut, Mudah Iron, Tak Mudah Renyuk Ringkas, Kemas dan Tak Jarang CONFIRM Warna Macho + Tampan Design Cekak Musang Cutting Slim 15 Warna Hot & Cool FREE Butang Siap Jahit di Baju Zip Sembunyi di Seluar Poket Exclusive Bersama Label HF di Kiri Baju Available Size S,M,L,XL,XXL Poket di Kanan dan Kiri Seluar Sgt Sesuai Dipakai Tua dan Muda Sesuai Digayakan Utk Lebaran/Kasual/Perkahwinan/Majlis Keraian Jahitan yg Kemas, Teliti, Halus dan Berkualiti Tinggi SET LELAKI : RM115 sm/RM120 ss COMBO DS SPECIAL PRICE AMBERLY + FARRAN RM265 sm/RM275 ss •••••••••••••••••••••••••••••• Model Lelaki is Wearing Medium (M) Size. Model Perempuan is Wearing Small (S) Size. Sila Rujuk Size Chart dan Mengambil Kira Perbezaan +-0.5 inci. Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Lelaki dan Perempuan Warna 100% Sedondon Sama Warna. Sila Ambil Kira Sebarang Faktor Paparan Monitor Screen Hp Anda. •••••••••••••••••••••••••••••••• ITEM READYSTOCK BG SET PEREMPUAN & SET LELAKI KAMI MENERIMA ORDER TERLALU BANYAK, PLEASE EXPECT 2-5 HARI UTK PROSES PENGEPOSAN www.wasap.my/601128815795 #amberlyexclusive #emberlykurung #bajumelayu #farranbajumelayu #setsedondon #setcouple #kurungmoden #moodrepublik #ootd #koleksiraya2019 #edisiraya2019 #edisilebaran2019 #bazaarkl #bazaarpaknil #rayacollection2019 #ehehbazaar #celebfest #ctdk #RENTAKRAYA - 24 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru di har1 lebaran nanti?😜😁
.
.
🔥🔥PROMOSI RAYA 2019🔥🔥
.
Brand : Ladies GUE SS
.
PRICE : RM 70 (FREE POSTAGE)
.
.
-Free gelang atau perfume
-Free postage
-Free box biasa
-Free gift(selagi ada stok)
-Warranty jam:- 1 bulan( for machine)
-GRED AA
.
.
*PROMOSI INI BERAKHIR PADA HARI LAST PUASA  SBLM JAM 11.59 TGH MLM*
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamgshock
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
#gshockmurah
#gshockmurahmalaysia

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru di har1 lebaran nanti? . . PROMOSI RAYA 2019 . Brand : Ladies GUE SS . PRICE : RM 70 (FREE POSTAGE) . . -Free gelang atau perfume -Free postage -Free box biasa -Free gift(selagi ada stok) -Warranty jam:- 1 bulan( for machine) -GRED AA . . *PROMOSI INI BERAKHIR PADA HARI LAST PUASA SBLM JAM 11.59 TGH MLM* . . Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!! . . #sayajual #jamtanganmurah #jamtanganmurahmalaysia #bazaarpaknil #ctdk #jamviral #jamviralmalaysia #neelofa #jamgshock #jamtanganwanita #jamtanganwanitamurah #zizanrazak #mirafilzah #fazura #gshockmurah #gshockmurahmalaysia - 25 minutes ago

12 Likes
1 Comments
0
“Saya tak makan nasi tapi makan roti dan biskut”
.
Daripada makan roti atau biskut, baik makan nasi.. Sebab kuantiti karbohidrat dan kalorinya lebih kurang sama dan psikologi orang kita suka makan nasi.. Nasi tak salah dan tak menggemukkan, yang salah adalah pengambilannya yang berlebihan
.
Ramai coachee2 saya  berjaya kurus sihat alhamdulillah masyaAllah dan masih makan nasi.. Boleh je makan nasi amik jenis perang dan porsi betul .
< < Follow IG coach wanzu @ wanzu_fitmama untuk lebih tips kurus & sihat serta program coaching yg sangat mudah serta praktikal>>
.
PENDAFTARAN  ONLINE COACHING INTAKE JUNE  2019 KINI DIBUKA..
❤  coach wanzu
📲 +60182510715  KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG OK
.
#kurusfitonlinecoaching
#teamcoachturunberat
#kurussebelumraya
#tudungnelofa 
#bajumelayumaroz
#gulatis #jakel #ariani #ctdk #ustazebitlew

“Saya tak makan nasi tapi makan roti dan biskut” . Daripada makan roti atau biskut, baik makan nasi.. Sebab kuantiti karbohidrat dan kalorinya lebih kurang sama dan psikologi orang kita suka makan nasi.. Nasi tak salah dan tak menggemukkan, yang salah adalah pengambilannya yang berlebihan . Ramai coachee2 saya berjaya kurus sihat alhamdulillah masyaAllah dan masih makan nasi.. Boleh je makan nasi amik jenis perang dan porsi betul . < < Follow IG coach wanzu @ wanzu_fitmama untuk lebih tips kurus & sihat serta program coaching yg sangat mudah serta praktikal>> . PENDAFTARAN ONLINE COACHING INTAKE JUNE 2019 KINI DIBUKA.. coach wanzu +60182510715 KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG OK . #kurusfitonlinecoaching #teamcoachturunberat #kurussebelumraya #tudungnelofa #bajumelayumaroz #gulatis #jakel #ariani #ctdk #ustazebitlew - 26 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Perkongsian Pengguna Argan Oil NurDelaila dan Argan Beauty Soap.
"Dulu kulit kusam Parut jerawat.Alhamdulillah Asbab NurDelaila dan bersih muka.Tak perlu bersoleh tebal." #arganoilmalaysia #minyakarganmalaysia #minyakarganmurah #minyakarganasli #nurdelaila #minyakarganemas #ctdk

Perkongsian Pengguna Argan Oil NurDelaila dan Argan Beauty Soap. "Dulu kulit kusam Parut jerawat.Alhamdulillah Asbab NurDelaila dan bersih muka.Tak perlu bersoleh tebal." #arganoilmalaysia #minyakarganmalaysia #minyakarganmurah #minyakarganasli #nurdelaila #minyakarganemas #ctdk - 27 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
.
KUSAM & TONA MUKA TAK SEKATA? .
Kandungan semulajadi dalam MACF seperti minyak argan, minyak mawar, lemon & witch hazel berfungsi seperti ⤵️
.
✅ Menghilangkan/ Melegakan sunburn
.
✅ Mencerahkan kulit wajah
.
✅ Membantu membuat tona kulit sekata.
.
📌Gunalah MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES untuk dapatkan kulit muka cerah, bersih & sihat!
.
.
Wasap 018-9864885
.
http://www.wasap.my/60189864885
.
.
#MACF #MagikaArganCleansingFlakes #magikaargancleansingflakesoriginal #magikaargan #PoslajuSeluruhMalaysia 
#whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil  #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #supbunjut #tiktokmalaysia #nur2 #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah

. KUSAM & TONA MUKA TAK SEKATA? . Kandungan semulajadi dalam MACF seperti minyak argan, minyak mawar, lemon & witch hazel berfungsi seperti ️ . Menghilangkan/ Melegakan sunburn . Mencerahkan kulit wajah . Membantu membuat tona kulit sekata. . Gunalah MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES untuk dapatkan kulit muka cerah, bersih & sihat! . . Wasap 018-9864885 . http://www.wasap.my/60189864885 . . #MACF #MagikaArganCleansingFlakes #magikaargancleansingflakesoriginal #magikaargan #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #supbunjut #tiktokmalaysia #nur2 #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah - 27 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
.
KUSAM & TONA MUKA TAK SEKATA? .
Kandungan semulajadi dalam MACF seperti minyak argan, minyak mawar, lemon & witch hazel berfungsi seperti ⤵️
.
✅ Menghilangkan/ Melegakan sunburn
.
✅ Mencerahkan kulit wajah
.
✅ Membantu membuat tona kulit sekata.
.
📌Gunalah MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES untuk dapatkan kulit muka cerah, bersih & sihat!
.
.
Wasap 018-9864885
.
http://www.wasap.my/60189864885
.
.
#MACF #MagikaArganCleansingFlakes #magikaargancleansingflakesoriginal #magikaargan #PoslajuSeluruhMalaysia 
#whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil  #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #supbunjut #tiktokmalaysia #nur2 #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah

. KUSAM & TONA MUKA TAK SEKATA? . Kandungan semulajadi dalam MACF seperti minyak argan, minyak mawar, lemon & witch hazel berfungsi seperti ️ . Menghilangkan/ Melegakan sunburn . Mencerahkan kulit wajah . Membantu membuat tona kulit sekata. . Gunalah MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES untuk dapatkan kulit muka cerah, bersih & sihat! . . Wasap 018-9864885 . http://www.wasap.my/60189864885 . . #MACF #MagikaArganCleansingFlakes #magikaargancleansingflakesoriginal #magikaargan #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #supbunjut #tiktokmalaysia #nur2 #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah - 28 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
.
KUSAM & TONA MUKA TAK SEKATA? .
Kandungan semulajadi dalam MACF seperti minyak argan, minyak mawar, lemon & witch hazel berfungsi seperti ⤵️
.
✅ Menghilangkan/ Melegakan sunburn
.
✅ Mencerahkan kulit wajah
.
✅ Membantu membuat tona kulit sekata.
.
📌Gunalah MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES untuk dapatkan kulit muka cerah, bersih & sihat!
.
.
Wasap 018-9864885
.
http://www.wasap.my/60189864885
.
.
#MACF #MagikaArganCleansingFlakes #magikaargancleansingflakesoriginal #magikaargan #PoslajuSeluruhMalaysia 
#whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil  #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #supbunjut #tiktokmalaysia #nur2 #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah

. KUSAM & TONA MUKA TAK SEKATA? . Kandungan semulajadi dalam MACF seperti minyak argan, minyak mawar, lemon & witch hazel berfungsi seperti ️ . Menghilangkan/ Melegakan sunburn . Mencerahkan kulit wajah . Membantu membuat tona kulit sekata. . Gunalah MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES untuk dapatkan kulit muka cerah, bersih & sihat! . . Wasap 018-9864885 . http://www.wasap.my/60189864885 . . #MACF #MagikaArganCleansingFlakes #magikaargancleansingflakesoriginal #magikaargan #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #supbunjut #tiktokmalaysia #nur2 #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah - 28 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
💧💧READY  STOCK💧💧.
.
. 🔆Prada 3 in 1 6609
〰〰〰〰〰〰
✔️Gred A
〰〰〰〰〰〰
.
.
💰RM70 SM
💰RM77 SS .
.
. .
📌FREE POSTAGE
📌LIMITED STOCK .
.

CARA UTK  ORDER⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .

#bazaronline#handbagmalaysia#bawalmurah#malaysiaonlineshop#instashopmalaysia#visitmyig#igersmy#ctdk#bazarpaknilmurah#terlajaklaris#igersmalaysia#bazaaronline#kedaionline#muamalaysia#terapiinstagram#sarawak#cspscs#biteallteam#fattzura#igshopmalaysia#ikutcarakita#neelofa#meletop#bazarpaknil#bazaarpaknil#dropshipwanted#kuching#sayajual#melakacafe

SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK. . . 🔆Prada 3 in 1 6609 ️Gred A . . RM70 SM RM77 SS . . . . FREE POSTAGE LIMITED STOCK . . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM WS/+01117960086 . . #bazaronline #handbagmalaysia #bawalmurah #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #visitmyig #igersmy #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #igersmalaysia #bazaaronline #kedaionline #muamalaysia #terapiinstagram #sarawak #cspscs #biteallteam #fattzura #igshopmalaysia #ikutcarakita #neelofa #meletop #bazarpaknil #bazaarpaknil #dropshipwanted #kuching #sayajual #melakacafe - 30 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0
.
BIZZI FLUSH READY STOCK!🔥 Kesan lebih pantas 10x ganda dari biasa! Punya masalah susah buang air besar? Jerawat non stop kat muka? Selera makan besar? Mood swing dan asyik stress je? Cepat letih? Susah tidur malam? Sugar craving? 
Ini merupakan tanda tanda banyak toksin dalam badan kita

Jadi kita haruslah detoxkan segala toksin toksin tu utk buat badan kita jadi lebih cergas, sihat dan kulit kelihatan lebih cantik berseri! ♥️ Rasa yang sangat sedap, tak perlu bancuh, terus masukkan je gel yang lazat ni kedalam mulut 💃

Diperbuat daripada Aloe Vera, Timun, Green Tea, Apple Fibre dan Psylium Husk —

Untuk pembelian boleh whatsapp 0111-2350153 ATAU tekan link di bio
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers#malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #bizziflush

. BIZZI FLUSH READY STOCK! Kesan lebih pantas 10x ganda dari biasa! Punya masalah susah buang air besar? Jerawat non stop kat muka? Selera makan besar? Mood swing dan asyik stress je? Cepat letih? Susah tidur malam? Sugar craving? Ini merupakan tanda tanda banyak toksin dalam badan kita Jadi kita haruslah detoxkan segala toksin toksin tu utk buat badan kita jadi lebih cergas, sihat dan kulit kelihatan lebih cantik berseri! ️ Rasa yang sangat sedap, tak perlu bancuh, terus masukkan je gel yang lazat ni kedalam mulut Diperbuat daripada Aloe Vera, Timun, Green Tea, Apple Fibre dan Psylium Husk — Untuk pembelian boleh whatsapp 0111-2350153 ATAU tekan link di bio . #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #bizziflush - 31 minutes ago

6 Likes
1 Comments
0
Ituhh dia Puteri Gunung Ledang kita. Lawa kan? Orange2 ni siapa tak suka kan. Nampak freshhh gila muka. Pastu nampak korea2 sikit. Auch! 😆

Ituhh dia Puteri Gunung Ledang kita. Lawa kan? Orange2 ni siapa tak suka kan. Nampak freshhh gila muka. Pastu nampak korea2 sikit. Auch! - 32 minutes ago

2 Likes
1 Comments
0
Pernah tak en.suami tegur aset dah tak kencang? Makin kendur?
.
Sebagai wanita aset sangat2 la penting & kena jaga seeloknya
.
Nak dapatkan aset macam anak dara? Whatsapp saya sekarang!
017-5956078
0175956078
017-5956078

#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy

Pernah tak en.suami tegur aset dah tak kencang? Makin kendur? . Sebagai wanita aset sangat2 la penting & kena jaga seeloknya . Nak dapatkan aset macam anak dara? Whatsapp saya sekarang! 017-5956078 0175956078 017-5956078 #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong   #bellaastillah #elfiraloy - 32 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
💧💧READY  STOCK💧💧.
.
. 🔆Carlorino 1881
〰〰〰〰〰〰
✔️Gred A
〰〰〰〰〰〰
.
.
💰RM71 SM
💰RM77 SS .
.
. .
📌FREE POSTAGE
📌LIMITED STOCK .
.

CARA UTK  ORDER⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .

#bazaronline#handbagmalaysia#bawalmurah#malaysiaonlineshop#instashopmalaysia#visitmyig#igersmy#ctdk#bazarpaknilmurah#terlajaklaris#igersmalaysia#bazaaronline#kedaionline#muamalaysia#terapiinstagram#sarawak#cspscs#biteallteam#fattzura#igshopmalaysia#ikutcarakita#neelofa#meletop#bazarpaknil#bazaarpaknil#dropshipwanted#kuching#sayajual#melakacafe

SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK. . . 🔆Carlorino 1881 ️Gred A . . RM71 SM RM77 SS . . . . FREE POSTAGE LIMITED STOCK . . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM WS/+01117960086 . . #bazaronline #handbagmalaysia #bawalmurah #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #visitmyig #igersmy #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #igersmalaysia #bazaaronline #kedaionline #muamalaysia #terapiinstagram #sarawak #cspscs #biteallteam #fattzura #igshopmalaysia #ikutcarakita #neelofa #meletop #bazarpaknil #bazaarpaknil #dropshipwanted #kuching #sayajual #melakacafe - 32 minutes ago

4 Likes
1 Comments
0

33 minutes ago

7 Likes
2 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 34 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 34 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Jerat percintaan by @ctdk ❤️
.
.
.
#likeforlike #cover #sing #ctdk #love #sabahan

Jerat percintaan by @ctdk ️ . . . #likeforlike #cover #sing #ctdk #love #sabahan - 35 minutes ago

11 Likes
1 Comments
0
Assalamualaikum
19/05/2019
Melawati Mall
Crecion & SimplySiti by Siti Nurhaliza
Meet & Greet @ctdk 
#ctzoners #ctdk #ctnurhaliza #antapermana

Assalamualaikum 19/05/2019 Melawati Mall Crecion & SimplySiti by Siti Nurhaliza Meet & Greet @ctdk #ctzoners #ctdk #ctnurhaliza #antapermana - 35 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 35 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
MAYANG KURUNG PHG 
Material : Batik Bali Exclusive 📌Super Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok
📌Design Kurung Pahang Pesak Gantung 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk
📌Cutting Kain Susun (Loose Tidak Ketat Malah Sgt2 Selesa) 📌 Getah Penuh Keliling pada Pinggang Kain
📌Available Size S,M,L,XL,XXL
📌 Zip Sebelah Kiri

HARGA : RM115 sm/RM120 ss

www.wasap.my/601128815795 ••••••••••••••••••••••••••••••
📝Model Perempuan is Wearing Small (S) Size. Sila Rujuk Size Chart dan Mengambil Kira Perbezaan +-0.5 inci. 📝Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Sila Ambil Kira Sebarang Faktor Paparan Monitor Screen Hp Anda.
••••••••••••••••••••••••••••••••
📌ITEM PRE ORDER (ETA POSTAGE PD 22 MEI 2019) 📌NO BOOKING/NO REFUND

#batikbaliexclusive #mayangkurungpahang #kurungpahang #kurungpahangmurah #kurungbatik #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajukurungbatik #bajukurung #bajuraya2019 #moodrepublik #ootd #koleksiraya2019 #edisilebaran2019 #edisiraya2019 #bazaarkl #bazaarpaknil #ehehbazaar #rayacollection2019 #celebfest #ctdk #RENTAKRAYA

MAYANG KURUNG PHG Material : Batik Bali Exclusive Super Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok Design Kurung Pahang Pesak Gantung Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk Cutting Kain Susun (Loose Tidak Ketat Malah Sgt2 Selesa) Getah Penuh Keliling pada Pinggang Kain Available Size S,M,L,XL,XXL Zip Sebelah Kiri HARGA : RM115 sm/RM120 ss www.wasap.my/601128815795 •••••••••••••••••••••••••••••• Model Perempuan is Wearing Small (S) Size. Sila Rujuk Size Chart dan Mengambil Kira Perbezaan +-0.5 inci. Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Sila Ambil Kira Sebarang Faktor Paparan Monitor Screen Hp Anda. •••••••••••••••••••••••••••••••• ITEM PRE ORDER (ETA POSTAGE PD 22 MEI 2019) NO BOOKING/NO REFUND #batikbaliexclusive #mayangkurungpahang #kurungpahang #kurungpahangmurah #kurungbatik #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajukurungbatik #bajukurung #bajuraya2019 #moodrepublik #ootd #koleksiraya2019 #edisilebaran2019 #edisiraya2019 #bazaarkl #bazaarpaknil #ehehbazaar #rayacollection2019 #celebfest #ctdk #RENTAKRAYA - 35 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 35 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 35 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 35 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 35 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 36 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 36 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
💧💧READY  STOCK💧💧.
.
. 🔆Korean Sling #11
〰〰〰〰〰〰
📐Size : 29x19x12cm
〰〰〰〰〰〰
.
.
💰RM58 SM
💰RM61 SS .
.
. .
📌FREE POSTAGE
📌LIMITED STOCK .
.

CARA UTK  ORDER⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .

#bazaronline#handbagmalaysia#bawalmurah#malaysiaonlineshop#instashopmalaysia#visitmyig#igersmy#ctdk#bazarpaknilmurah#terlajaklaris#igersmalaysia#bazaaronline#kedaionline#muamalaysia#terapiinstagram#sarawak#cspscs#biteallteam#fattzura#igshopmalaysia#ikutcarakita#neelofa#meletop#bazarpaknil#bazaarpaknil#dropshipwanted#kuching#sayajual#melakacafe

SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK. . . 🔆Korean Sling #11 Size : 29x19x12cm . . RM58 SM RM61 SS . . . . FREE POSTAGE LIMITED STOCK . . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM WS/+01117960086 . . #bazaronline #handbagmalaysia #bawalmurah #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #visitmyig #igersmy #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #igersmalaysia #bazaaronline #kedaionline #muamalaysia #terapiinstagram #sarawak #cspscs #biteallteam #fattzura #igshopmalaysia #ikutcarakita #neelofa #meletop #bazarpaknil #bazaarpaknil #dropshipwanted #kuching #sayajual #melakacafe - 36 minutes ago

3 Likes
1 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 36 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Restock‼️
Lunamaya Lace Tunic Kurung .
.

HARGA RM160 (FREE POSTAGE)
.
.
MATERIAL full lace with full lining 
Hidden Zipper at back side
Skirt Cotton Batik 
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
Kebarong Loose Cutting
.
MEASUREMENT (📍MODEL WEARING S SIZE)
.
🌸SIZE S
Shoulder 14 inch
Bust 36inch
Length 36inch
Armhole 17inch
Sleeve 23inch
.
🌸SIZE M
Shoulder 15inch
Bust 38inch
Length 38inch
Armhole 18inch
Sleeve 24inch
.
🌸SIZE L
Shoulder 16inch
Bust 40inch
Length 40inch
Armhole 19
Sleeve 25
.
🌸 SIZE XL
Shoulder 17inch
Bust 42-44inch
Length 42inch
Armhole 21inch
Sleeve 25
.
📍PAREO (FREE SIZE)📍
Width 60" | Length 41"
.
.
Berminat boleh whatsapp
📲0137962428

#bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah

Restock️ Lunamaya Lace Tunic Kurung . . HARGA RM160 (FREE POSTAGE) . . MATERIAL full lace with full lining Hidden Zipper at back side Skirt Cotton Batik FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT Kebarong Loose Cutting . MEASUREMENT (MODEL WEARING S SIZE) . SIZE S Shoulder 14 inch Bust 36inch Length 36inch Armhole 17inch Sleeve 23inch . SIZE M Shoulder 15inch Bust 38inch Length 38inch Armhole 18inch Sleeve 24inch . SIZE L Shoulder 16inch Bust 40inch Length 40inch Armhole 19 Sleeve 25 . SIZE XL Shoulder 17inch Bust 42-44inch Length 42inch Armhole 21inch Sleeve 25 . PAREO (FREE SIZE) Width 60" | Length 41" . . Berminat boleh whatsapp 0137962428 #bajuraya #bajuraya2019 #bajuraya2019murah #koleksiraya2019 #bajurayacollection #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajubridesmaid #bajurayacantikcantik #bajurayacantikmurah #bajurayaletopss #bajurayamodenmurah #bajurayamurahcantik #haniszalikha #schaalyahya #ctdk #sitinurhalizaofficialapp #bazarmurah - 36 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
MANISNYA SENYUMANMU 😍
.
.
Siapalahh tak suka kalau muka makinnn sihat. Cerah tu jatuh no 2...yang penting kasi bersih duluuuu... LEGA yakmat rasaaa tauu 😊😘
.
Adik, kakak yg stress tak lalu nak tengok muka sendiri kat cermin tuuu jom jemput balikk level konfiden korangg tu dengan set MEERACLE. 2 item jee adikk..kakak.. tak perlu macam2 dahhh.. cukup2lahh tenyeh macam2 kat muka tuuu makin teruk jadinyaa...kulit kita ni sensitiff tauu...haaa kan da bebel panjanggg .
Nak free consultation dari admin terus klik link wasap kat bio @meeracle.skincare.my 😊
.
NAK JOINT MEMBER ?
NAK DAFTAR WAKIL JUALAN ?
NAK JOINT DROPSHIPP ?
.
Cepat2 wasap okayyy 😊
0137630164 @zilazuraimi .

MANISNYA SENYUMANMU . . Siapalahh tak suka kalau muka makinnn sihat. Cerah tu jatuh no 2...yang penting kasi bersih duluuuu... LEGA yakmat rasaaa tauu . Adik, kakak yg stress tak lalu nak tengok muka sendiri kat cermin tuuu jom jemput balikk level konfiden korangg tu dengan set MEERACLE. 2 item jee adikk..kakak.. tak perlu macam2 dahhh.. cukup2lahh tenyeh macam2 kat muka tuuu makin teruk jadinyaa...kulit kita ni sensitiff tauu...haaa kan da bebel panjanggg . Nak free consultation dari admin terus klik link wasap kat bio @meeracle.skincare.my . NAK JOINT MEMBER ? NAK DAFTAR WAKIL JUALAN ? NAK JOINT DROPSHIPP ? . Cepat2 wasap okayyy 0137630164 @zilazuraimi . - 37 minutes ago

14 Likes
1 Comments
0
➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
💧💧READY  STOCK💧💧.
.
. 🔆Dior 6630
〰〰〰〰〰〰〰
✔️Gred Super A
〰〰〰〰〰〰〰
.
.
💰RM70 SM
💰RM75 SS .
.
. .
📌FREE POSTAGE
📌LIMITED STOCK .
.

CARA UTK  ORDER⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .

#bazaronline#handbagmalaysia#bawalmurah#malaysiaonlineshop#instashopmalaysia#visitmyig#igersmy#ctdk#bazarpaknilmurah#terlajaklaris#igersmalaysia#bazaaronline#kedaionline#muamalaysia#terapiinstagram#sarawak#cspscs#biteallteam#fattzura#igshopmalaysia#ikutcarakita#neelofa#meletop#bazarpaknil#bazaarpaknil#dropshipwanted#kuching#sayajual#melakacafe

SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK. . . 🔆Dior 6630 ️Gred Super A . . RM70 SM RM75 SS . . . . FREE POSTAGE LIMITED STOCK . . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM WS/+01117960086 . . #bazaronline #handbagmalaysia #bawalmurah #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #visitmyig #igersmy #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #igersmalaysia #bazaaronline #kedaionline #muamalaysia #terapiinstagram #sarawak #cspscs #biteallteam #fattzura #igshopmalaysia #ikutcarakita #neelofa #meletop #bazarpaknil #bazaarpaknil #dropshipwanted #kuching #sayajual #melakacafe - 38 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! .
.
💧💧READY  STOCK💧💧.
.
. 🔆MCM 8877
〰〰〰〰〰〰
✔️Gred A
〰〰〰〰〰〰
.
.
💰RM56 SM
💰RM62 SS .
.
. .
📌FREE POSTAGE
📌LIMITED STOCK .
.

CARA UTK  ORDER⬇⬇
📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM
☎ WS/+01117960086 . .

#bazaronline#handbagmalaysia#bawalmurah#malaysiaonlineshop#instashopmalaysia#visitmyig#igersmy#ctdk#bazarpaknilmurah#terlajaklaris#igersmalaysia#bazaaronline#kedaionline#muamalaysia#terapiinstagram#sarawak#cspscs#biteallteam#fattzura#igshopmalaysia#ikutcarakita#neelofa#meletop#bazarpaknil#bazaarpaknil#dropshipwanted#kuching#sayajual#melakacafe

SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . READY STOCK. . . 🔆MCM 8877 ️Gred A . . RM56 SM RM62 SS . . . . FREE POSTAGE LIMITED STOCK . . CARA UTK ORDER 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM WS/+01117960086 . . #bazaronline #handbagmalaysia #bawalmurah #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #visitmyig #igersmy #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #igersmalaysia #bazaaronline #kedaionline #muamalaysia #terapiinstagram #sarawak #cspscs #biteallteam #fattzura #igshopmalaysia #ikutcarakita #neelofa #meletop #bazarpaknil #bazaarpaknil #dropshipwanted #kuching #sayajual #melakacafe - 39 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
🔥NEW RAYA COLLECTION🔥
.
BAJU MELAYU GENTLEMAN LUX BY ELRAH EXCLUSIVE .
✔JAHITAN KEMAS
✔️KAIN TERLETAK CANTIK PADA BADAN
✔CEPAT DAN MUDAH DIGOSOK .
✔️KUALITI KAIN TIPTOP
.

PRICE : RM 199 (Normal Price: RM 249)
Material : Graziano Silky Crepe
Size :  XS, S, M, L & XL

Free gift .
🎁 5 butang gold .
🎁 pin exclusive elrah
🎁 handkerchief
(Setiap free gift berlogo anak panah Elrah, jangan risau ye pahlawan2 dan khalifah2 sekalian)😎 .
.
CARA ORDER
1.Jenis kurta/baju melayu/jubah
2.Kod warna digambar
3.Saiz

Pm/whatsapp terus klik link di bio @elrahwow +601164878010 
#bajumelayugentleman #bajumelayugentlemanluxe

NEW RAYA COLLECTION . BAJU MELAYU GENTLEMAN LUX BY ELRAH EXCLUSIVE . JAHITAN KEMAS ️KAIN TERLETAK CANTIK PADA BADAN CEPAT DAN MUDAH DIGOSOK . ️KUALITI KAIN TIPTOP . PRICE : RM 199 (Normal Price: RM 249) Material : Graziano Silky Crepe Size : XS, S, M, L & XL Free gift . 5 butang gold . pin exclusive elrah handkerchief (Setiap free gift berlogo anak panah Elrah, jangan risau ye pahlawan2 dan khalifah2 sekalian)😎 . . CARA ORDER 1.Jenis kurta/baju melayu/jubah 2.Kod warna digambar 3.Saiz Pm/whatsapp terus klik link di bio @elrahwow +601164878010 #bajumelayugentleman #bajumelayugentlemanluxe - 1 hour ago

16 Likes
2 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.