#countingdaysnakbalik

250 posts

Sabar itu indah🌸
#countingdaysnakbalik πŸ˜„

Sabar itu indah #countingdaysnakbalik - 2 months ago

58 Likes
9 Comments
0
Hello Labuan! ❀️
.
.
.
.
#Rouffe 
#Rouffejalanjalan 
#RouffeinLabuan
#countingdaysnakbalik

Hello Labuan! ️ . . . . #Rouffe #Rouffejalanjalan #RouffeinLabuan #countingdaysnakbalik - 6 months ago

19 Likes
0 Comments
0
ngam soi perut dah tak uncit 
#byebuncit #gmp #countingdaysnakbalik #japan #kanazawa

ngam soi perut dah tak uncit #byebuncit #gmp #countingdaysnakbalik #japan #kanazawa - 7 months ago

1,994 Likes
0 Comments
0
gmp bereh bos 
#gmp #japan #countingdaysnakbalik #bosantengokbabi #pkwejpundaberpunya

gmp bereh bos #gmp #japan #countingdaysnakbalik #bosantengokbabi #pkwejpundaberpunya - 7 months ago

2,075 Likes
3 Comments
0
Semangat yg korang tunjukkan memang terbaik.. tahniah guys sebab capai kejayaan smpai tahap ni..doa akk seiring dengan perjuangan korang...semoga Johan milik korang...keep it up...
@aisyaahibrahim ...awak mmag leader yg terbaik yg pernah akk jumpa πŸ˜‰..@anisvulcans n @aqilahhrozali ..awak sentiasa hiburkan akk😝..@cikmurnisyafiqa,@haziqahanja, @elsa_chew n ikin....perjuangan korang mmg buat akk rasa tocing sgat, walaupun injured...korang perform mmg terbaik..πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ@alialee_ ..manager yg comel...@adik2 yg lain yg akk X tag (xde ig korang..huhuhh)...korang semua terbaik Di kalangan yg terbaik.. jangan pernah putus asa ya....syang korang semua..jangan lupa akk 😝...ade rezeki jumpa LG...
#sunyitanpakorangkatsini
#countingdaysnakbalik

Semangat yg korang tunjukkan memang terbaik.. tahniah guys sebab capai kejayaan smpai tahap ni..doa akk seiring dengan perjuangan korang...semoga Johan milik korang...keep it up... @aisyaahibrahim ...awak mmag leader yg terbaik yg pernah akk jumpa ..@anisvulcans n @aqilahhrozali ..awak sentiasa hiburkan akk..@cikmurnisyafiqa ,@haziqahanja , @elsa_chew n ikin....perjuangan korang mmg buat akk rasa tocing sgat, walaupun injured...korang perform mmg terbaik..@alialee_ ..manager yg comel...@adik2 yg lain yg akk X tag (xde ig korang..huhuhh)...korang semua terbaik Di kalangan yg terbaik.. jangan pernah putus asa ya....syang korang semua..jangan lupa akk ...ade rezeki jumpa LG... #sunyitanpakorangkatsini #countingdaysnakbalik - 1 year ago

49 Likes
27 Comments
0
The best guy in your life and trust me he will never disappointed you. He's your father. 
I love you abah❀. #mukagarangtapicool  #countingdaysnakbalik

The best guy in your life and trust me he will never disappointed you. He's your father. I love you abah. #mukagarangtapicool #countingdaysnakbalik - 1 year ago

165 Likes
2 Comments
0
Tinggal 1 tahun setengah bersama. Manfaatkanlah hari kita bersama agar tiada yang rindu-rinduan di hari tua nanti πŸ˜†

Btw, semoga berjaya buat adik-adik SPM, dakdak IPG yang ada paper this sem, weolls xda paper so sila jeles 🀣  Semoga kalian dapat jawab semua soalan dengan jayanya 🎈

P/s: Dua orang manusia hilang dalam gambar so ni hanya sebilangan #cikgupemulihan anak cucu cicit hampa semuaaa 🀣

#remedialeducator #5pismppml #countingdaysnakbalik  #goodluckuolls #jawabelokelok

Tinggal 1 tahun setengah bersama. Manfaatkanlah hari kita bersama agar tiada yang rindu-rinduan di hari tua nanti Btw, semoga berjaya buat adik-adik SPM, dakdak IPG yang ada paper this sem, weolls xda paper so sila jeles 🀣 Semoga kalian dapat jawab semua soalan dengan jayanya P/s: Dua orang manusia hilang dalam gambar so ni hanya sebilangan #cikgupemulihan anak cucu cicit hampa semuaaa 🀣 #remedialeducator #5pismppml #countingdaysnakbalik #goodluckuolls #jawabelokelok - 1 year ago

29 Likes
1 Comments
0
#EzRepost @hasnaasyahirah with @repostigapp

Alhamdullilah. Selesai aktiviti Entrepreneurship Acumen. Terima kasih orang orang kulim. Sempoi bak hang! πŸ’ͺ😎 #PTM2MARA22017 
#ILKMJAWI 
#SAYAAGENTRANSFORMASILUARBANDAR 
#programtransformasiminda 
#countingdaysnakbalik

#EzRepost @hasnaasyahirah with @repostigapp Alhamdullilah. Selesai aktiviti Entrepreneurship Acumen. Terima kasih orang orang kulim. Sempoi bak hang! 😎 #PTM2MARA22017 #ILKMJAWI #SAYAAGENTRANSFORMASILUARBANDAR #programtransformasiminda #countingdaysnakbalik - 2 years ago

17 Likes
0 Comments
0
Masihkah kau ingat? Lecturer pertama dijumpa Dr. Wan yang menegur kenapa tangan bergegar, duduk di DDKA mengamati satu-satu 'bakal cikgu' ni konon dan tidak lupa pertemuan pertama kita. Senior sapa junior, ada yang terjatuh hati 🀣 Sebatch tersapa semasa sendiri ada jatuh tergolek-golek 🀣 
Oh ya, tidak lupa ada yang homesick time minggu orientasi sampai eskep satu hari hahahahahaha πŸ˜‚ Alasan sangat 😏

#throwback #kenangan #kenangdakudalamdoamu #kemaskemasbarang #countingdaysnakbalik #bukumanabuku #janganlupabacabuku #sepaperlagi

Masihkah kau ingat? Lecturer pertama dijumpa Dr. Wan yang menegur kenapa tangan bergegar, duduk di DDKA mengamati satu-satu 'bakal cikgu' ni konon dan tidak lupa pertemuan pertama kita. Senior sapa junior, ada yang terjatuh hati 🀣 Sebatch tersapa semasa sendiri ada jatuh tergolek-golek 🀣 Oh ya, tidak lupa ada yang homesick time minggu orientasi sampai eskep satu hari hahahahahaha Alasan sangat #throwback #kenangan #kenangdakudalamdoamu #kemaskemasbarang #countingdaysnakbalik #bukumanabuku #janganlupabacabuku #sepaperlagi - 2 years ago

25 Likes
0 Comments
0
missing the days when I had nothing to stress or worry about 🌚 #countingdaysnakbalik #countingdaystomeetyou

missing the days when I had nothing to stress or worry about 🌚 #countingdaysnakbalik #countingdaystomeetyou - 2 years ago

312 Likes
12 Comments
0
Tak sempat nak singgah Istanbul, kita lepas rindu kat sini jela.. πŸ™ Istanbul, I miss you so much... #TatieKeLondon
#TatieKeGreatBritain
#TatieHoliday
#CountingdaysNakBalik
#SimitSarayi
#SimitSarayiLondon
#HalalFoodInLondon

Tak sempat nak singgah Istanbul, kita lepas rindu kat sini jela.. πŸ™ Istanbul, I miss you so much... #TatieKeLondon #TatieKeGreatBritain #TatieHoliday #CountingdaysNakBalik #SimitSarayi #SimitSarayiLondon #HalalFoodInLondon - 2 years ago

431 Likes
3 Comments
0
Bawa orang pergi makan, orang pula belanja kita. Ishhh ... πŸ™ˆ Thank you @irwanbakrigary sebab belanja. πŸ˜‚πŸ˜‚
#TatieKeLondon
#TatieKeGreatBritain
#TatieHoliday
#CountingdaysNakBalik
#Tinseltown
#HalalFoodInLondon
#tatiemakan

Bawa orang pergi makan, orang pula belanja kita. Ishhh ... Thank you @irwanbakrigary sebab belanja. #TatieKeLondon #TatieKeGreatBritain #TatieHoliday #CountingdaysNakBalik #Tinseltown #HalalFoodInLondon #tatiemakan - 2 years ago

456 Likes
6 Comments
0
jalan 10km semata mata nk tngok air panas nie...
nsb baik tak tercabut kaki nie...tips sape nak g new zealand buat research btol2 takut salah membuat pilihan jalan huhuhu
#bercuti 
#newzealand 
#malaysiatetapdihati
#melaka
#muar
#countingdaysnakbalik
#taksabar

jalan 10km semata mata nk tngok air panas nie... nsb baik tak tercabut kaki nie...tips sape nak g new zealand buat research btol2 takut salah membuat pilihan jalan huhuhu #bercuti #newzealand #malaysiatetapdihati #melaka #muar #countingdaysnakbalik #taksabar - 2 years ago

90 Likes
3 Comments
0
Missing my room. My katil. My tilam. My cadar. My bantal. My selimut. My teddybear. My meja. My almari. My carpet. Semua lah. 
#countingdaysnakbalik #cepatlahmasa #rindurumah #homesick #syndromdudukjauh #missinghome #editterlebih #takdekejemengeditgambar

Missing my room. My katil. My tilam. My cadar. My bantal. My selimut. My teddybear. My meja. My almari. My carpet. Semua lah. #countingdaysnakbalik #cepatlahmasa #rindurumah #homesick #syndromdudukjauh #missinghome #editterlebih #takdekejemengeditgambar - 2 years ago

65 Likes
0 Comments
0
β€’
Orang tanya,
Anugerah apa paling indah untuk aku.

Jawapannya MEREKA.

Kerana manusia paling banyak kurangnya macam aku ni, merekalah insan yang paling sudi menerima tanpa soal dan berkira masa.

Pada akhirnya,
Kau akan akur,
Yang paling memahami kita tetap dari sedarah dan sedaging dengan kita.
Walau kuat mana kau cuba nafikan awalnya,
Akhirnya kau akur.

Terima Kasih Tuhan untuk 'mereka'.
πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘Ÿ .

#countingdaysnakbalik
-
Official Photographer : 
@seyhaicreativepicture 
@seyhaicreativepicture

β€’ Orang tanya, Anugerah apa paling indah untuk aku. Jawapannya MEREKA. Kerana manusia paling banyak kurangnya macam aku ni, merekalah insan yang paling sudi menerima tanpa soal dan berkira masa. Pada akhirnya, Kau akan akur, Yang paling memahami kita tetap dari sedarah dan sedaging dengan kita. Walau kuat mana kau cuba nafikan awalnya, Akhirnya kau akur. Terima Kasih Tuhan untuk 'mereka'. . #countingdaysnakbalik - Official Photographer : @seyhaicreativepicture @seyhaicreativepicture - 2 years ago

52 Likes
0 Comments
0
Ok last gambar kenduri hehe missing everyone ❀ #countingdaysnakbalik

Ok last gambar kenduri hehe missing everyone #countingdaysnakbalik - 2 years ago

254 Likes
3 Comments
0
2017 and still with my bangla πŸ–€#Syadzyy #countingdaysnakbalik

2017 and still with my bangla πŸ–€#Syadzyy #countingdaysnakbalik - 2 years ago

144 Likes
2 Comments
0
Can't wait to see my mom and dad. May Allah blessing both of you. Lots of love, the cutest daughter 😁😁
#countingdaysnakbalik
#finalexamweek

Can't wait to see my mom and dad. May Allah blessing both of you. Lots of love, the cutest daughter #countingdaysnakbalik #finalexamweek - 2 years ago

82 Likes
0 Comments
0
Rindu org sebelah ya amat...
#countingdaysnakbalik#finalexam#sueam

Rindu org sebelah ya amat... #countingdaysnakbalik #finalexam #sueam - 2 years ago

57 Likes
1 Comments
0
πŸ’•
#sketch #masjidsaya #masjidawakjugak #countingdaysnakbalik

#sketch #masjidsaya #masjidawakjugak #countingdaysnakbalik - 2 years ago

156 Likes
11 Comments
0
Good morning 🌞
#countingdaysnakbalik πŸ’ƒ

Good morning 🌞 #countingdaysnakbalik - 2 years ago

37 Likes
5 Comments
0
Singgang ikan tongkol + paprik ayam + telur dadar .
#Alhamdulillahhh
#countingdaysnakbalik

Singgang ikan tongkol + paprik ayam + telur dadar . #Alhamdulillahhh #countingdaysnakbalik - 3 years ago

19 Likes
1 Comments
0
Good morning, have a bless Friday everyone ❀

#friday#morning#countingdaysnakbalik#cutimenungu#temanberjemah#munmoon#fishafish#friendshipneverends#bestgirlfriend#1yearandstillcounting#partnersejiwa#specky#πŸ€#πŸ‘Ÿ#πŸ’„#πŸŽ“#πŸ“·#πŸ‘§πŸ‘§#18122015.

Good morning, have a bless Friday everyone #friday #morning #countingdaysnakbalik #cutimenungu #temanberjemah #munmoon #fishafish #friendshipneverends #bestgirlfriend #1yearandstillcounting #partnersejiwa #specky #######18122015 . - 3 years ago

83 Likes
1 Comments
0
Biar gmbr berbicara.. Hampir 5bulan rupenye kta brgelar husbnd n wife.perknalan yg singkat membwa kta hdup brsma.berkongsi suka dan duka. UMS.smuanya brmula di sni.. Allah tmukan kta cma disbbkn oleh beg biru.hehe senyum sndri bla igt blik...Rndu en. Hubby sgt.tgok gmbr jek la yg mampu
#countingdaysnakbalik#

Biar gmbr berbicara.. Hampir 5bulan rupenye kta brgelar husbnd n wife.perknalan yg singkat membwa kta hdup brsma.berkongsi suka dan duka. UMS.smuanya brmula di sni.. Allah tmukan kta cma disbbkn oleh beg biru.hehe senyum sndri bla igt blik...Rndu en. Hubby sgt.tgok gmbr jek la yg mampu #countingdaysnakbalik # - 4 years ago

21 Likes
0 Comments
0
2018 - © Deskgram. All rights reserved.