#chocodapstruffle

224 posts

Assalamualaikum semuaaa, selamat pagiiii 🌹
.
.
Brownies by TGC 😍 banyaknya chocodaps atas tuuu πŸ˜‹ .
.
Whatsapp 01135347991 sekarang !!! πŸ˜‰
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Assalamualaikum semuaaa, selamat pagiiii . . Brownies by TGC banyaknya chocodaps atas tuuu . . Whatsapp 01135347991 sekarang !!! . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 2 hours ago

2 Likes
2 Comments
0
Thanks Kak Azie beli chocodaps truffle dengan kami 😍 #MaureenBeautyShop #chocodapsbymaureen #thegrandchocodaps #chocodaps #chocodapstruffle #meteorchocolite #repeatedcustomer

Thanks Kak Azie beli chocodaps truffle dengan kami #MaureenBeautyShop #chocodapsbymaureen #thegrandchocodaps #chocodaps #chocodapstruffle #meteorchocolite #repeatedcustomer - 2 days ago

16 Likes
2 Comments
0
Sis restok untuk repeated customer sis πŸ€— Chocodaps Truffle, Almond Sesame & Meteor πŸ˜‹πŸ«πŸ˜ #MaureenBeautyShop #chocodapsbymaureen #chocodaps #thegrandchocodaps #chocodapstruffle #almondsesame #meteorchocolite

Sis restok untuk repeated customer sis πŸ€— Chocodaps Truffle, Almond Sesame & Meteor #MaureenBeautyShop #chocodapsbymaureen #chocodaps #thegrandchocodaps #chocodapstruffle #almondsesame #meteorchocolite - 2 days ago

23 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum semua.... tadaaaaaaa ada surprise utk peminat brownies, chocodaps dan sewaktu dengannya 🀣 Brownies TGC dibuka untuk tempahan !! 😍
.
.
Whatsapp 01135347991 🌸
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Assalamualaikum semua.... tadaaaaaaa ada surprise utk peminat brownies, chocodaps dan sewaktu dengannya 🀣 Brownies TGC dibuka untuk tempahan !! . . Whatsapp 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 3 days ago

24 Likes
0 Comments
0
Masih ada lagi...umi berani ambik order lagi sebabbb..... Arini stok baru akan smpai...tracking nombol pun dh gtau dah smpai kuantan yieehaaaa 
Mai orderΒ³...
#almonddarkchoc 
#almondmilkchoc 
#almondsesamechoc 
#almondwhitechoc 
#raisinchoc 
#meteorchocolite 
#chocodapstruffle
#coklatkuantan 
#codkuantan 
#anniversarrygift 
#birthdaygift 
#valentinegifts 
#harikekasih
#hariibu
#hariguru
#dropshipwanted

Masih ada lagi...umi berani ambik order lagi sebabbb..... Arini stok baru akan smpai...tracking nombol pun dh gtau dah smpai kuantan yieehaaaa Mai orderΒ³... #almonddarkchoc #almondmilkchoc #almondsesamechoc #almondwhitechoc #raisinchoc #meteorchocolite #chocodapstruffle #coklatkuantan #codkuantan #anniversarrygift #birthdaygift #valentinegifts #harikekasih #hariibu #hariguru #dropshipwanted - 3 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Ada yang terliur dengan truffle Chocodaps ni? Ni harga utk truffle. Nak mix boleh....nak beli ikut taste masing2 pun boleh.
.
Ada 5 perisa:
πŸ˜‹Coffee truffle
πŸ˜‹Milk choc truffle
πŸ˜‹Hazelnut truffle
πŸ˜‹Mango truffle
πŸ˜‹Yogurt white choc
.
Meh roger KekNiez sementara stok masih ada πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
.
#chocodaps #coklat #chocodapstruffle #trufflesedap #coklatsedap #coklatbumiputera #coklatpremium #agenkeramat #agenchocodaps #chocodapskeramat #chocolatelovers

Ada yang terliur dengan truffle Chocodaps ni? Ni harga utk truffle. Nak mix boleh....nak beli ikut taste masing2 pun boleh. . Ada 5 perisa: Coffee truffle Milk choc truffle Hazelnut truffle Mango truffle Yogurt white choc . Meh roger KekNiez sementara stok masih ada . . . #chocodaps #coklat #chocodapstruffle #trufflesedap #coklatsedap #coklatbumiputera #coklatpremium #agenkeramat #agenchocodaps #chocodapskeramat #chocolatelovers - 4 days ago

23 Likes
10 Comments
0
Peminat cilik truffle. Suka coffee truffle sbb mmg suka kopi macam KekNiez jugak.
.
Umminya balik keje, bukak depan dia truffle tu. Terus dihadapnya sorang. Memang sedap sangat katanya.
.
Sebelum ni, umminya selalu order coklat yg ada almond. Ni nak try la pulak truffle. Sudahnya, memang sedap blake katanya! Haaaa kan dah kata πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰.
.
Meh2 sapa yang belum rasa truffle ni, cuba try sekali. Gerenti tak nyesal. Roger KekNiez segera deh!
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle #coffeetruffle #coklatsedap #coklatbumiputera #coklathalal #coklatpremium #chocodapskeramat #agenkeramat #agenchocodaps

Peminat cilik truffle. Suka coffee truffle sbb mmg suka kopi macam KekNiez jugak. . Umminya balik keje, bukak depan dia truffle tu. Terus dihadapnya sorang. Memang sedap sangat katanya. . Sebelum ni, umminya selalu order coklat yg ada almond. Ni nak try la pulak truffle. Sudahnya, memang sedap blake katanya! Haaaa kan dah kata . . Meh2 sapa yang belum rasa truffle ni, cuba try sekali. Gerenti tak nyesal. Roger KekNiez segera deh! . . . #chocodaps #chocodapstruffle #coffeetruffle #coklatsedap #coklatbumiputera #coklathalal #coklatpremium #chocodapskeramat #agenkeramat #agenchocodaps - 4 days ago

23 Likes
4 Comments
0
Assalamualaikum selamat pagi semuaaaa πŸ’•
.
.
Customer beli chocodaps & truffle πŸ˜‹ .. berapa hengget je total include postage , harga sangat lah berpatutan 😍
.
.
Whatsapp yanie sekarang tauu 01135347991 πŸ˜‰
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Assalamualaikum selamat pagi semuaaaa . . Customer beli chocodaps & truffle .. berapa hengget je total include postage , harga sangat lah berpatutan . . Whatsapp yanie sekarang tauu 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 5 days ago

51 Likes
0 Comments
0
Subhanallah...Alhamdulillah...Allahuakbar

#chocodapspenyeri 
Kerastangan utk tempahan Anniversary, 14 Februari dan birthday. Mereka kata nk yg simple2 je utk isteri, suami, tunang dan kakak mereka. 
#Chocodapscoklat #Chocodapstruffle #Chocodapsyogurt
Siapkan sekali order kawan2 si Ilham. Ada nk seringgit, 2 hinggit dan 5 hinggit. Ada 15 peket semuanya...layankan keterujaannya. 
Rasa sekali& pasti jatuh cinta #chocodapssedap

Subhanallah...Alhamdulillah...Allahuakbar #chocodapspenyeri Kerastangan utk tempahan Anniversary, 14 Februari dan birthday. Mereka kata nk yg simple2 je utk isteri, suami, tunang dan kakak mereka. #Chocodapscoklat #Chocodapstruffle #Chocodapsyogurt Siapkan sekali order kawan2 si Ilham. Ada nk seringgit, 2 hinggit dan 5 hinggit. Ada 15 peket semuanya...layankan keterujaannya. Rasa sekali& pasti jatuh cinta #chocodapssedap - 5 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Raisin Milk Choc 😍 .
.
Haaa sapeΒ² yg suka coklat yg dalam dia ada kismis, boleh try yg nie πŸ˜‹ .
.
Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm 😍 .
.
Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 πŸ’•
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Raisin Milk Choc . . Haaa sapeΒ² yg suka coklat yg dalam dia ada kismis, boleh try yg nie . . Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm . . Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 14 days ago

60 Likes
3 Comments
0
PROMO Rm25 sahaja 1 kotak.. Boleh buat hadiah sempena chinese newyear 
#goxifacai 
#chocodapstruffle
#chocodapsyogurt

PROMO Rm25 sahaja 1 kotak.. Boleh buat hadiah sempena chinese newyear #goxifacai #chocodapstruffle #chocodapsyogurt - 15 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Salam maghrib semua πŸ’•
.
.
Customer beli chocodaps 2 pack yg 250gm .. berapa hengget je total include postage , harga sangat lah berpatutan 😍
.
.
Whatsapp yanie sekarang tauu 01135347991 πŸ˜‰
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Salam maghrib semua . . Customer beli chocodaps 2 pack yg 250gm .. berapa hengget je total include postage , harga sangat lah berpatutan . . Whatsapp yanie sekarang tauu 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 16 days ago

52 Likes
4 Comments
0
Meteor Chocolite 😍 .
.
Sape je tak kenal coklat batu nie kan ?? 😁 Kalau dulu coklat batu nie liattt je nak kunyah kan.. sekarang tak dah, coklat batu nie rasa dia macam coklat m&m's tau πŸ˜‹ .
.
Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm 😍 .
.
Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 πŸ’•
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Meteor Chocolite . . Sape je tak kenal coklat batu nie kan ?? Kalau dulu coklat batu nie liattt je nak kunyah kan.. sekarang tak dah, coklat batu nie rasa dia macam coklat m&m's tau . . Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm . . Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 17 days ago

61 Likes
2 Comments
0
Almond Bittersweet Choc 😍 .
.
Mana peminat coklat penggemar coklat manaaaaa, say yessssss 😁 Chocodap's ada 7 flavor yg korang boleh pilih tauu... Flavor yg korang suka mesti wajib ada kat rumah korang 😘 .
.
Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm 😍 .
.
Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 πŸ’•
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Almond Bittersweet Choc . . Mana peminat coklat penggemar coklat manaaaaa, say yessssss Chocodap's ada 7 flavor yg korang boleh pilih tauu... Flavor yg korang suka mesti wajib ada kat rumah korang . . Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm . . Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 17 days ago

64 Likes
3 Comments
0
Almond Sesame Choc 😍 .
.
Nie lah coklat yg terlajakkkkk laris 😍 Selalu je cepat habis stock, sape je yg tak suka Almond Sesame .. mesti ramai yg suka kannn πŸ˜‹ .
.
Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm 😍 .
.
Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 πŸ’•
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Almond Sesame Choc . . Nie lah coklat yg terlajakkkkk laris Selalu je cepat habis stock, sape je yg tak suka Almond Sesame .. mesti ramai yg suka kannn . . Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm . . Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 17 days ago

43 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum selamat pagi semuaaaaa ❀️
.
.
Almond Dark Choc 😍 .
.
Mana peminatΒ² dark choc 😍 Dark choc nie ofcourse banyak khasiatnya ... korang boleh google sendiri 😜 Pada yg tak suka manisΒ² sangat boleh try dark choc nie okayy πŸ˜‹
.
.
Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm 😍 .
.
Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 πŸ’•
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Assalamualaikum selamat pagi semuaaaaa ️ . . Almond Dark Choc . . Mana peminat² dark choc Dark choc nie ofcourse banyak khasiatnya ... korang boleh google sendiri Pada yg tak suka manis² sangat boleh try dark choc nie okayy . . Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm . . Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 17 days ago

11 Likes
2 Comments
0
Almond White Choc 😍 .
.
Okayy sape yang suka susu angkat tangannnnn 🀣 πŸ₯›
Peminat susuΒ² nie mesti suka almond white choc nie.. yanie pun lebih suka coklat susu πŸ˜‹ .
.
Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm 😍 .
.
Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 πŸ’•
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Almond White Choc . . Okayy sape yang suka susu angkat tangannnnn 🀣 πŸ₯› Peminat susuΒ² nie mesti suka almond white choc nie.. yanie pun lebih suka coklat susu . . Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm . . Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 18 days ago

25 Likes
1 Comments
0
Almond Milk Choc 😍 .
.
Rasa dia macam alaΒ² cadburry πŸ˜‹ sedap sangat .. dalam dia ada almond sbb tu dipanngil almond milk choc 😜 .
.
Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm 😍 .
.
Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 πŸ’•
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Almond Milk Choc . . Rasa dia macam alaΒ² cadburry sedap sangat .. dalam dia ada almond sbb tu dipanngil almond milk choc . . Boleh pilih nak packing 50gm, 100gm ataupun 250gm . . Whatsapp yanie sekarangggg 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 18 days ago

10 Likes
0 Comments
0
Cookies Most Wanted (CMW) .
.
TGC version 😍 πŸͺπŸͺπŸͺπŸͺπŸͺπŸͺπŸͺπŸͺπŸͺπŸͺπŸͺ Whatsapp 01135347991 sekaranggg .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Cookies Most Wanted (CMW) . . TGC version Whatsapp 01135347991 sekaranggg . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 18 days ago

7 Likes
1 Comments
0
Tudiaaaa yanie bagi zoom sikit rupa cookies kita nie πŸͺ Peminat cookies munculkan diri andaaa πŸ˜„
.
.
Whatsapp yanie 01135347991 sekaranggggg ❀️
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Tudiaaaa yanie bagi zoom sikit rupa cookies kita nie Peminat cookies munculkan diri andaaa . . Whatsapp yanie 01135347991 sekaranggggg ️ . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 18 days ago

10 Likes
6 Comments
0
Hai semuaa... so dengan keluarnya new baby kita nie, maka nie lah harganya 😁 aishh, chocodaps murah, truffle murah, cookies pon murah... yg mana teringinnnnn sangat nak rasa produk keluaran kami, takyah risau², bawah RM10 korang dah boleh rasa chocodaps dan cookies kami 😍 Nak tau harga ? .
.
Whatsapp yanie 01135347991 sekarang 😘
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Hai semuaa... so dengan keluarnya new baby kita nie, maka nie lah harganya aishh, chocodaps murah, truffle murah, cookies pon murah... yg mana teringinnnnn sangat nak rasa produk keluaran kami, takyah risauΒ², bawah RM10 korang dah boleh rasa chocodaps dan cookies kami Nak tau harga ? . . Whatsapp yanie 01135347991 sekarang . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 18 days ago

15 Likes
6 Comments
0
Assalamualaikum.. Selamat pagi semua 😍
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Assalamualaikum.. Selamat pagi semua . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 18 days ago

11 Likes
1 Comments
0
Nie CMW requested utk collaboration dgn TGC come out new FORMULA , rasa citarasa TGC 😍 .
.
Whatsapp 01135347991 sekarang πŸ’•
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Nie CMW requested utk collaboration dgn TGC come out new FORMULA , rasa citarasa TGC . . Whatsapp 01135347991 sekarang . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 19 days ago

6 Likes
1 Comments
0
Diam diam berisi, diam2 ehh ehh dah bersalin baby baru uollss. .
.
Haha. πŸ€ͺπŸ€ͺ Taraaaaaaa !!! Welcoming our new TGC BABY 🎊
.
.
TGC COOKIES in da houzeee. Yang pasti, rasa memang sedap kevavomms. .
.
Whatsapp yanie sekarang 01135347991 😍
.
.
.
#TGC
#CXoXo
#KudapKudap
#CookiesLazat
#TGCCookies 
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫

Diam diam berisi, diam2 ehh ehh dah bersalin baby baru uollss. . . Haha. πŸ€ͺπŸ€ͺ Taraaaaaaa !!! Welcoming our new TGC BABY . . TGC COOKIES in da houzeee. Yang pasti, rasa memang sedap kevavomms. . . Whatsapp yanie sekarang 01135347991 . . . #TGC #CXoXo #KudapKudap #CookiesLazat #TGCCookies #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 19 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Feedback dari customer chocodap's 😍
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Feedback dari customer chocodap's . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 19 days ago

7 Likes
2 Comments
0
Almond Bittersweet Choc 🍫
.
.
Ada 3 pilihan pack :- .
- 50gm - 100gm - 250gm .
.
Harga ? Tersangat lahh murah !! 😍 Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! πŸ˜‹
.
.
Whatsapp yanie πŸ“² 01135347991 sekarang ❀️
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Almond Bittersweet Choc . . Ada 3 pilihan pack :- . - 50gm - 100gm - 250gm . . Harga ? Tersangat lahh murah !! Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! . . Whatsapp yanie 01135347991 sekarang ️ . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 19 days ago

17 Likes
3 Comments
0
#quotesoftheday .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

#quotesoftheday . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 19 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Feedback dari customer chocodap's 😍
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Feedback dari customer chocodap's . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 19 days ago

10 Likes
1 Comments
0
Meteor Chocolite 🍫
.
.
Ada 3 pilihan pack :- .
- 50gm - 100gm - 250gm .
.
Harga ? Tersangat lahh murah !! 😍 Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! πŸ˜‹
.
.
Whatsapp yanie πŸ“² 01135347991 sekarang ❀️
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Meteor Chocolite . . Ada 3 pilihan pack :- . - 50gm - 100gm - 250gm . . Harga ? Tersangat lahh murah !! Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! . . Whatsapp yanie 01135347991 sekarang ️ . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 19 days ago

16 Likes
5 Comments
0
#quotesoftheday .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

#quotesoftheday . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 19 days ago

11 Likes
5 Comments
0
Kenalkan produk 🍫 yang tengah HOT sekarang ni..semua sedap2.. sapa yang nak buat income dengan #chocodaps .cepat pm sisπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ž
#chocodaps 
#chocolatesedapp 
#chocolatepremium 
#chocodapalmonds 
#chocodapstruffle 
#codklang 
#codshahalam 
#codsetiaalam 
#codmeru 
#agentwantedseluruhmalaysia 
#dropshipwantedseluruhmalaysia

Kenalkan produk yang tengah HOT sekarang ni..semua sedap2.. sapa yang nak buat income dengan #chocodaps .cepat pm sis #chocodaps #chocolatesedapp #chocolatepremium #chocodapalmonds #chocodapstruffle #codklang #codshahalam #codsetiaalam #codmeru #agentwantedseluruhmalaysia #dropshipwantedseluruhmalaysia - 19 days ago

14 Likes
2 Comments
0
Feedback dari customer chocodap's 😍
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Feedback dari customer chocodap's . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 19 days ago

6 Likes
5 Comments
0
hai korangg..goodies chocolate sedap ni serendah rm 1.50 taw..classs gtuwwww😍😍😍..maila sapa berminat..pos pun boleh..COD lgila boleh..laiπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
#chocodaps 
#chocolatepremium 
#goodieschocolate 
#goodiesbirthdayparty
#agentwanted
#dropshipwantedseluruhmalaysia 
#chocodapalmonds 
#chocodapstruffle

hai korangg..goodies chocolate sedap ni serendah rm 1.50 taw..classs gtuwwww..maila sapa berminat..pos pun boleh..COD lgila boleh..lai #chocodaps #chocolatepremium #goodieschocolate #goodiesbirthdayparty #agentwanted #dropshipwantedseluruhmalaysia #chocodapalmonds #chocodapstruffle - 20 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Raisin Milk Choc 🍫
.
.
Ada 3 pilihan pack :- .
- 50gm - 100gm - 250gm .
.
Harga ? Tersangat lahh murah !! 😍 Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! πŸ˜‹
.
.
Whatsapp yanie πŸ“² 01135347991 sekarang ❀️
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Raisin Milk Choc . . Ada 3 pilihan pack :- . - 50gm - 100gm - 250gm . . Harga ? Tersangat lahh murah !! Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! . . Whatsapp yanie 01135347991 sekarang ️ . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 20 days ago

23 Likes
1 Comments
0
#quotesoftheday .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

#quotesoftheday . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 20 days ago

26 Likes
1 Comments
0
Feedback dari customer chocodap's 😍
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Feedback dari customer chocodap's . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 20 days ago

8 Likes
4 Comments
0
Almond Sesame Choc 🍫
.
.
Ada 3 pilihan pack :- .
- 50gm - 100gm - 250gm .
.
Harga ? Tersangat lahh murah !! 😍 Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! πŸ˜‹
.
.
Whatsapp yanie πŸ“² 01135347991 sekarang ❀️
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Almond Sesame Choc . . Ada 3 pilihan pack :- . - 50gm - 100gm - 250gm . . Harga ? Tersangat lahh murah !! Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! . . Whatsapp yanie 01135347991 sekarang ️ . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 20 days ago

23 Likes
1 Comments
0
Good morning chocolate loversπŸ’œ
.
Pagi ni breakfast ape? Kalau dapat makan yogurt ni auchh nikmatnya. Letak dalam esbok pulak. Nyaman😍
.
Berminat klik link ws kat bio🌸
.
www.wasap.my/601125503747
.
#coklat #coklatmurah  #coklatberyls  #coklatlangkawi  #coklathalal  #coklatpremium #chocodaps #chocodapstruffle  #coklatborong  #goodies  #doogiftmurah

Good morning chocolate lovers . Pagi ni breakfast ape? Kalau dapat makan yogurt ni auchh nikmatnya. Letak dalam esbok pulak. Nyaman . Berminat klik link ws kat bio . www.wasap.my/601125503747 . #coklat #coklatmurah #coklatberyls #coklatlangkawi #coklathalal #coklatpremium #chocodaps #chocodapstruffle #coklatborong #goodies #doogiftmurah - 21 days ago

19 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum.πŸ’žπŸ’žπŸ’ž.semoga pagi ni dicurahkan rezeki melimpah2.. jom intai2 choclate viral #chocodaps
#chocolatesedapp 
#chocolatepremium 
#chocodapsdoorgift 
#chocodapstruffle 
#chocodapalmonds
#dropshipwantedseluruhmalaysia
#agentwantedseluruhmalaysia 
#jomjoinchocodals

Assalamualaikum..semoga pagi ni dicurahkan rezeki melimpah2.. jom intai2 choclate viral #chocodaps #chocolatesedapp #chocolatepremium #chocodapsdoorgift #chocodapstruffle #chocodapalmonds #dropshipwantedseluruhmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia #jomjoinchocodals - 22 days ago

10 Likes
1 Comments
0
Nak jadikan #doorgift dgn #chocodapstruffle ?

Mestilah boleh. Boleh terus tekan link dekat profile untuk lebih details πŸ’• 
cepat2 grab πŸ˜‹ nanti habis jangan nangis ye
#coklatviral #sedap #coklatcair #viralfood #doorgift #chocolate

Nak jadikan #doorgift dgn #chocodapstruffle ? Mestilah boleh. Boleh terus tekan link dekat profile untuk lebih details cepat2 grab nanti habis jangan nangis ye #coklatviral #sedap #coklatcair #viralfood #doorgift #chocolate - 22 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#chocodapsyummy 
#chocodapstruffle

#chocodapsyummy #chocodapstruffle - 25 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Tqsm kak anis sbb sudi support kami πŸ˜β€οΈπŸ’‹
.
.
Kalau yg nak dapatkan #chocodapstruffle ni, bole la haluuu haluu kak anis ni ye ❀️
.
.
#doorgiftbudget #doorgifttunang  #reviewig #plastikdoorgift #doorgiftkahwin #hadiahmurah #hantarankahwin #doorgiftaqiqah #candybox #candyboxmalaysia #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftbajet  #plastikmalaysia #doorgiftmalaysia #bajubridesmaidmurah #rabbitpackaging #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #pakejkahwinmurah #plastikcomel #plastikdoorgiftcomel #vipdoorgift #doorgiftakikah #lollipopholder #kadkahwin #plastikmurah #doorgiftmalaysia

Tqsm kak anis sbb sudi support kami ️ . . Kalau yg nak dapatkan #chocodapstruffle ni, bole la haluuu haluu kak anis ni ye ️ . . #doorgiftbudget #doorgifttunang #reviewig #plastikdoorgift #doorgiftkahwin #hadiahmurah #hantarankahwin #doorgiftaqiqah #candybox #candyboxmalaysia #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftbajet #plastikmalaysia #doorgiftmalaysia #bajubridesmaidmurah #rabbitpackaging #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #pakejkahwinmurah #plastikcomel #plastikdoorgiftcomel #vipdoorgift #doorgiftakikah #lollipopholder #kadkahwin #plastikmurah #doorgiftmalaysia - 26 days ago

8 Likes
2 Comments
0
Comel kan bila chocolate truffle ni packing comel-comel dlm plastik ni. Yg  mmbeli pun rasa lebih excited nak beli lepas ni dgn izinNya @anisnazri_chocodaps .
.
Kalau yg nak dapatkan #chocodapstruffle ni, bole la haluuu haluu kak anis ni ye ❀️
.
.
#doorgiftbudget #doorgifttunang  #reviewig #plastikdoorgift #doorgiftkahwin #hadiahmurah #hantarankahwin #doorgiftaqiqah #candybox #candyboxmalaysia #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftbajet  #plastikmalaysia #doorgiftmalaysia #bajubridesmaidmurah #rabbitpackaging #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #pakejkahwinmurah #plastikcomel #plastikdoorgiftcomel #vipdoorgift #doorgiftakikah #lollipopholder #kadkahwin #plastikmurah #doorgiftmalaysia

Comel kan bila chocolate truffle ni packing comel-comel dlm plastik ni. Yg mmbeli pun rasa lebih excited nak beli lepas ni dgn izinNya @anisnazri_chocodaps . . Kalau yg nak dapatkan #chocodapstruffle ni, bole la haluuu haluu kak anis ni ye ️ . . #doorgiftbudget #doorgifttunang #reviewig #plastikdoorgift #doorgiftkahwin #hadiahmurah #hantarankahwin #doorgiftaqiqah #candybox #candyboxmalaysia #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftbajet #plastikmalaysia #doorgiftmalaysia #bajubridesmaidmurah #rabbitpackaging #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #pakejkahwinmurah #plastikcomel #plastikdoorgiftcomel #vipdoorgift #doorgiftakikah #lollipopholder #kadkahwin #plastikmurah #doorgiftmalaysia - 26 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Alhamdulilllah, thank you @anisnazri_chocodaps sbb sudi dptkan PLASTIK COMEL dari kita. Hehe, maaf naa . Baru upload edit bagi cantik dulu πŸ˜πŸ’ž
.
.
Kalau yg nak dapatkan #chocodapstruffle ni, bole la haluuu haluu kak anis ni ye ❀️
.
.
#doorgiftbudget #doorgifttunang  #lelakikirimantuhan  #plastikdoorgift #doorgiftkahwin #hadiahmurah #hantarankahwin #doorgiftaqiqah #candybox #candyboxmalaysia #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftbajet  #plastikmalaysia #doorgiftmalaysia #bajubridesmaidmurah #rabbitpackaging #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #pakejkahwinmurah #plastikcomel #plastikdoorgiftcomel #vipdoorgift #doorgiftakikah #lollipopholder #kadkahwin #plastikmurah #doorgiftmalaysia

Alhamdulilllah, thank you @anisnazri_chocodaps sbb sudi dptkan PLASTIK COMEL dari kita. Hehe, maaf naa . Baru upload edit bagi cantik dulu . . Kalau yg nak dapatkan #chocodapstruffle ni, bole la haluuu haluu kak anis ni ye ️ . . #doorgiftbudget #doorgifttunang #lelakikirimantuhan #plastikdoorgift #doorgiftkahwin #hadiahmurah #hantarankahwin #doorgiftaqiqah #candybox #candyboxmalaysia #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftbajet #plastikmalaysia #doorgiftmalaysia #bajubridesmaidmurah #rabbitpackaging #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #pakejkahwinmurah #plastikcomel #plastikdoorgiftcomel #vipdoorgift #doorgiftakikah #lollipopholder #kadkahwin #plastikmurah #doorgiftmalaysia - 26 days ago

9 Likes
1 Comments
0
#quotesoftheday .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

#quotesoftheday . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 26 days ago

16 Likes
1 Comments
0
Feedback dari customer chocodap's 😍
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Feedback dari customer chocodap's . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 26 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Almond Dark Choc 🍫
.
.
Ada 3 pilihan pack :- .
- 50gm - 100gm - 250gm .
.
Harga ? Tersangat lahh murah !! 😍 Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! πŸ˜‹
.
.
Whatsapp yanie πŸ“² 01135347991 sekarang ❀️
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Almond Dark Choc . . Ada 3 pilihan pack :- . - 50gm - 100gm - 250gm . . Harga ? Tersangat lahh murah !! Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! . . Whatsapp yanie 01135347991 sekarang ️ . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 26 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Thank you Kak Zahbah beli chocodaps truffle dengan kami 😘 Sis ni beli semua flavors ye 🍫 
#MaureenBeautyShop #sisjualonline #sisjualmurah #chocodapsbymaureen #chocodapstruffle #thegrandchocodaps #trufflemilkchoc #trufflehazelnut #trufflecoffee #trufflestrawberryyogurt #truffleyogurtwhite #trufflemango #trufflemanggoyogurt

Thank you Kak Zahbah beli chocodaps truffle dengan kami Sis ni beli semua flavors ye #MaureenBeautyShop #sisjualonline #sisjualmurah #chocodapsbymaureen #chocodapstruffle #thegrandchocodaps #trufflemilkchoc #trufflehazelnut #trufflecoffee #trufflestrawberryyogurt #truffleyogurtwhite #trufflemango #trufflemanggoyogurt - 1 month ago

12 Likes
0 Comments
0
Thank you bestie beli chocodaps truffle dengan kami 😘 Chocodaps truffle coffee & strawberry yogurt menjadi pilihan beliau πŸ˜‹ 100g, 25biji, 7flavors, RM12 😍 #MaureenBeautyShop #sisjualonline #sisjualmurah #chocodapsbymaureen #chocodapstruffle #thegrandchocodaps #trufflemilkchoc #trufflehazelnut #trufflecoffee #trufflestrawberryyogurt #truffleyogurtwhite #trufflemango #trufflemanggoyogurt

Thank you bestie beli chocodaps truffle dengan kami Chocodaps truffle coffee & strawberry yogurt menjadi pilihan beliau 100g, 25biji, 7flavors, RM12 #MaureenBeautyShop #sisjualonline #sisjualmurah #chocodapsbymaureen #chocodapstruffle #thegrandchocodaps #trufflemilkchoc #trufflehazelnut #trufflecoffee #trufflestrawberryyogurt #truffleyogurtwhite #trufflemango #trufflemanggoyogurt - 1 month ago

18 Likes
0 Comments
0
#quotesoftheday .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

#quotesoftheday . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

12 Likes
2 Comments
0
Feedback dari customer chocodap's 😍
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Feedback dari customer chocodap's . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

9 Likes
2 Comments
0
Almond White Choc 🍫
.
.
Ada 3 pilihan pack :- .
- 50gm - 100gm - 250gm .
.
Harga ? Tersangat lahh murah !! 😍 Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! πŸ˜‹
.
.
Whatsapp yanie πŸ“² 01135347991 sekarang ❀️
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Almond White Choc . . Ada 3 pilihan pack :- . - 50gm - 100gm - 250gm . . Harga ? Tersangat lahh murah !! Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! . . Whatsapp yanie 01135347991 sekarang ️ . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

20 Likes
1 Comments
0
#quotesoftheday .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

#quotesoftheday . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

15 Likes
2 Comments
0
Feedback dari customer chocodap's 😍
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Feedback dari customer chocodap's . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

6 Likes
4 Comments
0
Almond Milk Choc 🍫
.
.
Ada 3 pilihan pack :- .
- 50gm - 100gm - 250gm .
.
Harga ? Tersangat lahh murah !! 😍 Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! πŸ˜‹
.
.
Whatsapp yanie πŸ“² 01135347991 sekarang ❀️
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Almond Milk Choc . . Ada 3 pilihan pack :- . - 50gm - 100gm - 250gm . . Harga ? Tersangat lahh murah !! Jom cuba kelainan chocodap's kami sekarang ! . . Whatsapp yanie 01135347991 sekarang ️ . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

8 Likes
3 Comments
0
Assalamualaikum selamat pagi semua ☺️
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Assalamualaikum selamat pagi semua ️ . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

9 Likes
0 Comments
0
Alah2.. nak p mne tuu beratuqq ramai2πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Dengan 🍫 #chocodaps ni pun boleh buat doorgift untuk birthday party taw..xpun #goodieskahwin ..on tak onzzzz
#chocolateviral
#goodieschocolate 
#doorgiftchocolate 
#majliskawin 
#birthdayparty
#agentwanted 
#dropshipwanted 
#truffle 
#chocodapstruffle
#codshahalam 
#codsetiaalam 
#codmeru

Alah2.. nak p mne tuu beratuqq ramai2 Dengan #chocodaps ni pun boleh buat doorgift untuk birthday party taw..xpun #goodieskahwin ..on tak onzzzz #chocolateviral #goodieschocolate #doorgiftchocolate #majliskawin #birthdayparty #agentwanted #dropshipwanted #truffle #chocodapstruffle #codshahalam #codsetiaalam #codmeru - 1 month ago

9 Likes
0 Comments
0
CHOCODAP'S
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

CHOCODAP'S . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

6 Likes
1 Comments
0
CHOCODAP'S
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

CHOCODAP'S . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

19 Likes
1 Comments
0
CHOCODAP'S .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

CHOCODAP'S . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

13 Likes
0 Comments
0
Tudiaaa chocodap's nak dijadikan hantaran pon boleh , korang nak apa nak macam mana ? request je in shaa Allah kami buatkan 😍
.
.
.
Whatsapp 01135347991 sekarang ❀️
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Tudiaaa chocodap's nak dijadikan hantaran pon boleh , korang nak apa nak macam mana ? request je in shaa Allah kami buatkan . . . Whatsapp 01135347991 sekarang ️ . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

20 Likes
3 Comments
0
Almond Sesame Choc 😍 .
.
Cara order : .
🍫 Screenshot gambar chocodap's yang awak nak .
🍫 Whatsapp gambar dekat yanie 01135347991, nak senang boleh klik link whatsapp dekat bio πŸ˜‰
.
🍫 Pilih nak pack 50gm / 100gm / 250gm (Nak mix chocodap's pun boleh, bagitau nak mix dengan apa) .
🍫 Done !! 😍 Nanti yanie totalkan, awak payment, awak bagi details then tinggal tunggu abang posmen hantarkan chocodap's awak 😁
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Almond Sesame Choc . . Cara order : . Screenshot gambar chocodap's yang awak nak . Whatsapp gambar dekat yanie 01135347991, nak senang boleh klik link whatsapp dekat bio . Pilih nak pack 50gm / 100gm / 250gm (Nak mix chocodap's pun boleh, bagitau nak mix dengan apa) . Done !! Nanti yanie totalkan, awak payment, awak bagi details then tinggal tunggu abang posmen hantarkan chocodap's awak . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

25 Likes
2 Comments
0
Nie contoh doorgift ea 😍 harga berpatutan sangatΒ² .. boleh request nak letak chocodap's apa dalam tu .. πŸ˜‰
.
.
Whatsapp je yanie 01135347991 πŸ’•
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Nie contoh doorgift ea harga berpatutan sangatΒ² .. boleh request nak letak chocodap's apa dalam tu .. . . Whatsapp je yanie 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

10 Likes
1 Comments
0
Nahh mana peminat coklat ?? 😎
.
.
Peminat coklat wajib ada semua flavor nie kat rumah 😁 Untuk student, pon wajib ada .. malamΒ² lapar, haa ngap je chocodaps nie sambilΒ² hadap esaimen tuuu πŸ˜‹ .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Nahh mana peminat coklat ?? 😎 . . Peminat coklat wajib ada semua flavor nie kat rumah Untuk student, pon wajib ada .. malam² lapar, haa ngap je chocodaps nie sambil² hadap esaimen tuuu . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

20 Likes
0 Comments
0
Meteor Chocolite .. rasa dia macam m&m's .. πŸ˜‹ BudakΒ² mesti suka coklat niee .. Bukan setakat budakΒ², orang tua pun suka meteor chocolite nie 🀣
.
.
Whatsapp yanie 01135347991 sekarang 😍
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Meteor Chocolite .. rasa dia macam m&m's .. Budak² mesti suka coklat niee .. Bukan setakat budak², orang tua pun suka meteor chocolite nie 🀣 . . Whatsapp yanie 01135347991 sekarang . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

5 Likes
0 Comments
0
Chocodap's heaven 😍😍😍
.
.
Whatsapp 0113534791 sekaranggg πŸ˜ƒ
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Chocodap's heaven . . Whatsapp 0113534791 sekaranggg . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

16 Likes
2 Comments
0
Nahh , yanie belanja korang video chocodap's πŸ˜‹
.
.
Whatsapp 01135347991 sekarang 😍 nak senang , klik je link whatsapp kat bio πŸ‘
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Nahh , yanie belanja korang video chocodap's . . Whatsapp 01135347991 sekarang nak senang , klik je link whatsapp kat bio . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

10 Likes
1 Comments
0
Belonnnnnn 😍🎈🎈🎈
Tadaaaaaa... surprise gift from Chocodap's comming soon 😍 
Best tak bestttttttttt 😁
.
.
Lepasni korang boleh la nak surprise kan dekat mak ayah ke adik beradik ke tok nenek ke sepupu ke sedara mara ke kawanΒ² ke dannnnn yang tersayang πŸ’• Best kan .. Harga in shaa Allah berpatutan πŸ˜‰
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Belonnnnnn Tadaaaaaa... surprise gift from Chocodap's comming soon Best tak bestttttttttt . . Lepasni korang boleh la nak surprise kan dekat mak ayah ke adik beradik ke tok nenek ke sepupu ke sedara mara ke kawanΒ² ke dannnnn yang tersayang Best kan .. Harga in shaa Allah berpatutan . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

19 Likes
1 Comments
0
Pernah rasa truffle Chocodap's ? .
. 
Berbentuk petak & single wrapped (pillow wrap). Rasa sangat sedap, kosong tanpa almond, tak perlu gigit, isap jer dah cair dimulut, dengan gabungan serbuk koko diluar mix dengan flavor yang ada, serius tak mampu berhenti menguyah πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
CHOCODAP'S YOGURT WHITE CHOCOLATE :
Rasa mewah white coklat bergabung dengan rasa masam yogurt, gabungan masam lemak manis white ni sangat sedap dan rasa tak muak langsung. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
whatsapp yanie 01135347991 sekarang 😍
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Pernah rasa truffle Chocodap's ? . . Berbentuk petak & single wrapped (pillow wrap). Rasa sangat sedap, kosong tanpa almond, tak perlu gigit, isap jer dah cair dimulut, dengan gabungan serbuk koko diluar mix dengan flavor yang ada, serius tak mampu berhenti menguyah . . CHOCODAP'S YOGURT WHITE CHOCOLATE : Rasa mewah white coklat bergabung dengan rasa masam yogurt, gabungan masam lemak manis white ni sangat sedap dan rasa tak muak langsung. . . whatsapp yanie 01135347991 sekarang . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

4 Likes
0 Comments
0
Okayy nie flavor untuk chocodap's .. 😍 mana satu yang menjadi pilihan hati korang ? πŸ˜‹
.
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Okayy nie flavor untuk chocodap's .. mana satu yang menjadi pilihan hati korang ? . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

4 Likes
1 Comments
0
Tudiaaa stock dah masyukkk... 😍 Laku keras naaa chocodaps kita nie .. Sape yang nak try chocodaps boleh dapatkan pack 50gm .. 😍 .
.
Whatsapp yanie 01135347991 .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Tudiaaa stock dah masyukkk... Laku keras naaa chocodaps kita nie .. Sape yang nak try chocodaps boleh dapatkan pack 50gm .. . . Whatsapp yanie 01135347991 . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

31 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum selamat pagi semuaaa 😍 .
.
.
#chocodaps #chocodapstruffle  #trufflechocolate #almondchocolate
#assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles

Assalamualaikum selamat pagi semuaaa . . . #chocodaps #chocodapstruffle #trufflechocolate #almondchocolate #assalamualaikum #whitechocolate #coklatmurah #coklatmalaysia #coklatmurahmalaysia #giveaway #giveawaymalaysia #bazaarpaknil #neelofa #khaibahar #coklat #coklatviral #viral #coklatlovers #chocolatetruffles - 1 month ago

17 Likes
2 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.