#cantiknyaciptaantuhan

145 posts

#KakakAdik
#Terbang
#CantikNyaCiptaanTuhan

#KakakAdik #Terbang #CantikNyaCiptaanTuhan - 14 days ago

25 Likes
0 Comments
0
#cantiknyaciptaantuhan #allahmahabesar

#cantiknyaciptaantuhan #allahmahabesar - 2 months ago

28 Likes
0 Comments
0
#Alhamdulillah#
#Cantiknyaciptaantuhan#
#Done#
#Missioncomplete#
#Next???#

#Alhamdulillah # #Cantiknyaciptaantuhan # #Done # #Missioncomplete # #Next ???# - 3 months ago

43 Likes
8 Comments
0
Nilai ibadah yg membezakan kita bukannya rupa

#cantiknyaciptaantuhan 
#bersyukur😇 
#dontjudgesomeonebyhisorherphysicalappearance

Nilai ibadah yg membezakan kita bukannya rupa #cantiknyaciptaantuhan #bersyukur 😇 #dontjudgesomeonebyhisorherphysicalappearance - 6 months ago

18 Likes
0 Comments
0
#cantiknyaciptaantuhan #iskandarputeri #tenangkanfikiransebentar #malamnantinaknengoksiapamenangplak

#cantiknyaciptaantuhan #iskandarputeri #tenangkanfikiransebentar #malamnantinaknengoksiapamenangplak - 10 months ago

11 Likes
0 Comments
0
#cantiknyaciptaantuhan

#cantiknyaciptaantuhan - 10 months ago

3 Likes
0 Comments
0
Ini manusia atau bidadari syurga ?
.
.
#great2018 #greatsabah #cantiknyaciptaantuhan #creworganizer #usahajana #zahirahmacwilson

Ini manusia atau bidadari syurga ? . . #great2018 #greatsabah #cantiknyaciptaantuhan #creworganizer #usahajana #zahirahmacwilson - 10 months ago

235 Likes
4 Comments
0
_Malas nak bercinta bukan sebab apa takut terjaga jodoh orang_
#CantiknyaCiptaanTuhan
#OkyCun

_Malas nak bercinta bukan sebab apa takut terjaga jodoh orang_ #CantiknyaCiptaanTuhan #OkyCun - 11 months ago

11 Likes
0 Comments
0
.
SUBHANAALLAH..... MAHA SUCI ALLAH.....
.
Regrann from @kosmo_online -  Lihatlah kekuasaan Tuhan.

Dua lautan ini seolah-olah tidak bersambung seperti ada dinding yang memisahkannya.

Dua lautan yang tidak bercampur ini terletak di Selat Gibraltar, iaitu selat yang memisahkan benua Afrika dan Eropah, lebih tepatnya lagi di antara negara Maghribi dan Sepanyol. Maha Suci Allah.

#kuasaTuhan #airdualautantidakbercampur #cantiknyaciptaanTuhan #siapapernahtengok - #regrann

. SUBHANAALLAH..... MAHA SUCI ALLAH..... . Regrann from @kosmo_online - Lihatlah kekuasaan Tuhan. Dua lautan ini seolah-olah tidak bersambung seperti ada dinding yang memisahkannya. Dua lautan yang tidak bercampur ini terletak di Selat Gibraltar, iaitu selat yang memisahkan benua Afrika dan Eropah, lebih tepatnya lagi di antara negara Maghribi dan Sepanyol. Maha Suci Allah. #kuasaTuhan #airdualautantidakbercampur #cantiknyaciptaanTuhan #siapapernahtengok - #regrann - 12 months ago

18 Likes
5 Comments
0
#Repost @kosmo_online with @get_repost
・・・
Lihatlah kekuasan Tuhan kita.

Dua lautan ini seolah-olah tidak bersambung seperti ada dinding yang memisahkannya.

Dua lautan yang tidak bercampur ini terletak di Selat Gibraltar, iaitu selat yang memisahkan benua Afrika dan Eropah, lebih tepatnya lagi di antara negara Maghribi dan Sepanyol. Maha Suci Allah.

#kuasaTuhan #airdualautantidakbercampur #cantiknyaciptaanTuhan #siapapernahtengok

#Repost @kosmo_online with @get_repost ・・・ Lihatlah kekuasan Tuhan kita. Dua lautan ini seolah-olah tidak bersambung seperti ada dinding yang memisahkannya. Dua lautan yang tidak bercampur ini terletak di Selat Gibraltar, iaitu selat yang memisahkan benua Afrika dan Eropah, lebih tepatnya lagi di antara negara Maghribi dan Sepanyol. Maha Suci Allah. #kuasaTuhan #airdualautantidakbercampur #cantiknyaciptaanTuhan #siapapernahtengok - 12 months ago

13 Likes
3 Comments
0
Regrann from @kosmo_online -  Lihatlah kekuasan Tuhan kita.

Dua lautan ini seolah-olah tidak bersambung seperti ada dinding yang memisahkannya.

Dua lautan yang tidak bercampur ini terletak di Selat Gibraltar, iaitu selat yang memisahkan benua Afrika dan Eropah, lebih tepatnya lagi di antara negara Maghribi dan Sepanyol. Maha Suci Allah.

#kuasaTuhan #airdualautantidakbercampur #cantiknyaciptaanTuhan #siapapernahtengok - #regrann

Regrann from @kosmo_online - Lihatlah kekuasan Tuhan kita. Dua lautan ini seolah-olah tidak bersambung seperti ada dinding yang memisahkannya. Dua lautan yang tidak bercampur ini terletak di Selat Gibraltar, iaitu selat yang memisahkan benua Afrika dan Eropah, lebih tepatnya lagi di antara negara Maghribi dan Sepanyol. Maha Suci Allah. #kuasaTuhan #airdualautantidakbercampur #cantiknyaciptaanTuhan #siapapernahtengok - #regrann - 12 months ago

9 Likes
0 Comments
0
Lihatlah kekuasaan Tuhan.

Dua lautan ini seolah-olah tidak bersambung seperti ada dinding yang memisahkannya.

Dua lautan yang tidak bercampur ini terletak di Selat Gibraltar, iaitu selat yang memisahkan benua Afrika dan Eropah, lebih tepatnya lagi di antara negara Maghribi dan Sepanyol. Maha Suci Allah.

#kuasaTuhan #airdualautantidakbercampur #cantiknyaciptaanTuhan #siapapernahtengok

Lihatlah kekuasaan Tuhan. Dua lautan ini seolah-olah tidak bersambung seperti ada dinding yang memisahkannya. Dua lautan yang tidak bercampur ini terletak di Selat Gibraltar, iaitu selat yang memisahkan benua Afrika dan Eropah, lebih tepatnya lagi di antara negara Maghribi dan Sepanyol. Maha Suci Allah. #kuasaTuhan #airdualautantidakbercampur #cantiknyaciptaanTuhan #siapapernahtengok - 12 months ago

12,536 Likes
294 Comments
0
#cantiknyaciptaantuhan #subhanallah #nofilter

#cantiknyaciptaantuhan #subhanallah #nofilter - 1 year ago

5 Likes
0 Comments
0
Singgah negeri Kedah kejap 🙊🙈 #kedahsangat😂#nasibpacatdokmai😂#cantiknyaciptaantuhan#nantinakphotoshootkahwinkatsini😉😄😂

Singgah negeri Kedah kejap #kedahsangat #nasibpacatdokmai #cantiknyaciptaantuhan #nantinakphotoshootkahwinkatsini - 1 year ago

33 Likes
5 Comments
0
#cantiknyaciptaantuhan#

#cantiknyaciptaantuhan # - 1 year ago

4 Likes
0 Comments
0
Matahari nak terbenam 
#cantiknyaciptaantuhan

Matahari nak terbenam #cantiknyaciptaantuhan - 1 year ago

34 Likes
0 Comments
0
View while some short hiking at Red Rock Canyon 😍😍😍 #cantiknyaciptaanTuhan 
#sinantravels #sinanxusa

View while some short hiking at Red Rock Canyon #cantiknyaciptaanTuhan #sinantravels #sinanxusa - 1 year ago

29 Likes
1 Comments
0
Alhamdulillah sampai juga dekat area canyon. Subhanallah such an amazing view and feeling 😍😍😍 Takde rezeki pergi Grand Canyon sebab it's another 4 hours drive. InshaAllah next time kalau ada rezeki. 😊

#cantiknyaciptaanTuhan

#sinantravels #sinanxusa #snxus #redrockcanyon

Alhamdulillah sampai juga dekat area canyon. Subhanallah such an amazing view and feeling Takde rezeki pergi Grand Canyon sebab it's another 4 hours drive. InshaAllah next time kalau ada rezeki. #cantiknyaciptaanTuhan #sinantravels #sinanxusa #snxus #redrockcanyon - 1 year ago

46 Likes
0 Comments
0
Dr brngkt td sih masih shat2 aja smpe sore td. ehhh... Gliran dpat mlam gini ntah uda brapa x muntah 😞😞😥😥 😑😑😑 #cantiknyaciptaantuhan #😊 @pantaipasirputihLumbanbulbul #sunset 😉 #holidayekklesia

Dr brngkt td sih masih shat2 aja smpe sore td. ehhh... Gliran dpat mlam gini ntah uda brapa x muntah 😑😑😑 #cantiknyaciptaantuhan # @pantaipasirputihLumbanbulbul #sunset #holidayekklesia - 1 year ago

33 Likes
1 Comments
0
Ingat Dakv Dalam Doq Mu...
#waktupetangdtapah
#cantiknyaciptaantuhan

Ingat Dakv Dalam Doq Mu... #waktupetangdtapah #cantiknyaciptaantuhan - 2 years ago

79 Likes
2 Comments
0
Setinggi-tinggi langit biru ini, tinggi lagi kasih sayang Allah kepada hambanya
#donedakwah 
#jangankecamsaya
#cantiknyaciptaantuhan
#youweresurroundingbybeauties

Setinggi-tinggi langit biru ini, tinggi lagi kasih sayang Allah kepada hambanya #donedakwah #jangankecamsaya #cantiknyaciptaantuhan #youweresurroundingbybeauties - 2 years ago

61 Likes
0 Comments
0
Morning🌹
#pulauredang
#cantiknyaciptaantuhan

Morning #pulauredang #cantiknyaciptaantuhan - 2 years ago

23 Likes
0 Comments
0
#CantiknyaciptaanTuhan

#CantiknyaciptaanTuhan - 2 years ago

19 Likes
0 Comments
0
What happens in Barca stays in Barca. We prefer to see the god's beauty live 👁👁 🏟
.
.
.
#milliondollarbabe #roommies #versace  #love #beauty #fashion  #girlcrush #mwuahhhh #haha #cantiknyaciptaantuhan #wealth #abundance #awesome #hotbabes #lockeroom #ebctakesbarca  #hunks #tantalizing #taurus #abgketakketak

What happens in Barca stays in Barca. We prefer to see the god's beauty live 👁👁 🏟 . . . #milliondollarbabe #roommies #versace #love #beauty #fashion #girlcrush #mwuahhhh #haha #cantiknyaciptaantuhan #wealth #abundance #awesome #hotbabes #lockeroom #ebctakesbarca #hunks #tantalizing #taurus #abgketakketak - 2 years ago

77 Likes
3 Comments
0
Reflection... #klinternationaltowerthon2017
#jumpadenganlagend
#kecik2ciliapi
#cantiknyaciptaantuhan
#adjustingpersonalachievment
#hayamatrekkers

Reflection... #klinternationaltowerthon2017 #jumpadenganlagend #kecik2ciliapi #cantiknyaciptaantuhan #adjustingpersonalachievment #hayamatrekkers - 2 years ago

43 Likes
10 Comments
0
Terlebih edit hahaha

#tenang
#indahnyaalam
#cantiknyaciptaantuhan

Terlebih edit hahaha #tenang #indahnyaalam #cantiknyaciptaantuhan - 2 years ago

32 Likes
0 Comments
0
Dok santai tepi pantai...
#cantiknyaciptaantuhan

Dok santai tepi pantai... #cantiknyaciptaantuhan - 2 years ago

33 Likes
1 Comments
0
#cantiknyaciptaantuhan

#cantiknyaciptaantuhan - 2 years ago

8 Likes
0 Comments
0
Briswalking babe..
#cantiknyaciptaantuhan
#maksengalotak

Briswalking babe.. #cantiknyaciptaantuhan #maksengalotak - 2 years ago

10 Likes
0 Comments
0
Petang uolls... Kita ok jer..... Dah ada ilmu kebal
Melalak lah hari2 x nk lyn pun
#cantiknyaciptaantuhan#

Petang uolls... Kita ok jer..... Dah ada ilmu kebal Melalak lah hari2 x nk lyn pun #cantiknyaciptaantuhan # - 2 years ago

10 Likes
2 Comments
0
#cantiknyaciptaantuhan

#cantiknyaciptaantuhan - 2 years ago

4 Likes
0 Comments
0
Salam and good Morning semua. Orang Bahau tunggu Azie ya. OTW...Mood serious mengantuk drive sorang2 nampak sawah padi terpegun jap. Cantik! Sempat berhenti record hehehe.... #demimencarirezeki #cantiknyaciptaantuhan #peroduaaxia #peroduamyvi #peroduaalza #perodua #proton #protonsaga #protonpersona #protonpreve #protonwaja #protoninspira #alza #bezza #graduatescheme #jabatanperdanamenteri #keretabaru #myvi #negerisembilan #bahau

Salam and good Morning semua. Orang Bahau tunggu Azie ya. OTW...Mood serious mengantuk drive sorang2 nampak sawah padi terpegun jap. Cantik! Sempat berhenti record hehehe.... #demimencarirezeki #cantiknyaciptaantuhan #peroduaaxia  #peroduamyvi #peroduaalza  #perodua  #proton #protonsaga  #protonpersona #protonpreve  #protonwaja #protoninspira  #alza #bezza #graduatescheme #jabatanperdanamenteri  #keretabaru  #myvi #negerisembilan #bahau - 2 years ago

2 Likes
0 Comments
0
Salam and good Morning semua. Orang Bahau tunggu Azie ya. OTW...Mood serious mengantuk drive sorang2 nampak sawah padi terpegun jap. Cantik! Sempat berhenti record hehehe.... #demimencarirezeki #cantiknyaciptaantuhan  #kualapilah #bahau #negerisembilan #titanempire #november #novemberpromo #novemberpromotion #novemberpromotions #cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifiers #cuckoowaterpurifier #cuckoopenapisair

Salam and good Morning semua. Orang Bahau tunggu Azie ya. OTW...Mood serious mengantuk drive sorang2 nampak sawah padi terpegun jap. Cantik! Sempat berhenti record hehehe.... #demimencarirezeki #cantiknyaciptaantuhan #kualapilah #bahau #negerisembilan #titanempire #november #novemberpromo #novemberpromotion #novemberpromotions #cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifiers #cuckoowaterpurifier #cuckoopenapisair - 2 years ago

10 Likes
0 Comments
0
pokok hanyut ne mmg cantik.. kalo buat wedding photoshoot📸 mmg cun giler..👍🏻 #cantiknyaciptaantuhan #lovelyview #travelphoto #musafirtravellers #borneoview #sabahtourism #sabahpotd

pokok hanyut ne mmg cantik.. kalo buat wedding photoshoot📸 mmg cun giler..🏻 #cantiknyaciptaantuhan #lovelyview #travelphoto #musafirtravellers #borneoview #sabahtourism #sabahpotd - 2 years ago

40 Likes
1 Comments
0
#cantiknyaciptaanTuhan #likeforlike

#cantiknyaciptaanTuhan #likeforlike - 2 years ago

53 Likes
0 Comments
0
Subhanallah... cantik sgt pelangi ptg semlm.. n lg teruja sbb dpt tgk lengkukkan pelangi yg full plus ada 2 pelangi pd 1 masa... #cantiknyaciptaanTuhan
#terujalihatpelangi
#beautifulrainbow

Subhanallah... cantik sgt pelangi ptg semlm.. n lg teruja sbb dpt tgk lengkukkan pelangi yg full plus ada 2 pelangi pd 1 masa... #cantiknyaciptaanTuhan #terujalihatpelangi #beautifulrainbow - 3 years ago

10 Likes
0 Comments
0
Ttibe ada patung hidop dtg umah hakak 😜 
#sistakkuat #cantiknyaciptaanTuhan #makeupbymeen

Ttibe ada patung hidop dtg umah hakak #sistakkuat #cantiknyaciptaanTuhan #makeupbymeen - 3 years ago

27 Likes
2 Comments
0
Morning! Acah acah hipster! Love the nature view⛰😍 .
.
#CantiknyaCiptaanTuhan #curtinfreeweek #roadtrip #housemates #view #lol #perth #perthisok #perthlife #perthtodo #lovinperth #tb #albany #samsungs7 #gopro #goprohero4 #goprooftheday #ootd #potd #amarshortgetaway

Morning! Acah acah hipster! Love the nature view⛰ . . #CantiknyaCiptaanTuhan #curtinfreeweek #roadtrip #housemates #view #lol #perth #perthisok #perthlife #perthtodo #lovinperth #tb #albany #samsungs7 #gopro #goprohero4 #goprooftheday #ootd #potd #amarshortgetaway - 3 years ago

113 Likes
1 Comments
0
Yeahhhh this is my fav beach atm! Also rated as top 5 beautiful beaches in Australia!! Known as Little Beach Albany, WA😎 Oh btw I don't have to go to Bora-Bora Island or Maldives to enjoy this beautiful sea/view😘 
#CantiknyaCiptaanTuhan #curtinfreeweek #roadtrip #housemates #ocean #sea #beach #samsungs7 #perth #perthisok #perthlife #perthtodo #lovinperth #lol #ootd #potd #gopro #goprooftheday #goprohero4 #amarshortgetaway #tb #albany

Yeahhhh this is my fav beach atm! Also rated as top 5 beautiful beaches in Australia!! Known as Little Beach Albany, WA😎 Oh btw I don't have to go to Bora-Bora Island or Maldives to enjoy this beautiful sea/view #CantiknyaCiptaanTuhan #curtinfreeweek #roadtrip #housemates #ocean #sea #beach #samsungs7 #perth #perthisok #perthlife #perthtodo #lovinperth #lol #ootd #potd #gopro #goprooftheday #goprohero4 #amarshortgetaway #tb #albany - 3 years ago

115 Likes
6 Comments
0
Yes it's me watching The Blow Holes located in Albany, WA
#CantiknyaCiptaanTuhan #roadtrip #curtinfreeweek #housemates #view #ocean #lol #SamsungS7 #albany #perth #perthisok #perthlife #perthtodo #lovinperth #gopro #goprohero4 #goprooftheday #ootd #potd #amarshortgetaway

Yes it's me watching The Blow Holes located in Albany, WA #CantiknyaCiptaanTuhan #roadtrip #curtinfreeweek #housemates #view #ocean #lol #SamsungS7 #albany #perth #perthisok #perthlife #perthtodo #lovinperth #gopro #goprohero4 #goprooftheday #ootd #potd #amarshortgetaway - 3 years ago

100 Likes
5 Comments
0
Me at the Cable Beach Torndirrup National Park Albany, WA
#roadtrip #housemates #curtinfreeweek #lol #gopro #goprohero4 #goprooftheday #CantiknyaCiptaanTuhan #beach #ocean #view #perth #perthisok #perthlife #perthtodo #lovinperth #amarshortgetaway #albany

Me at the Cable Beach Torndirrup National Park Albany, WA #roadtrip #housemates #curtinfreeweek #lol #gopro #goprohero4 #goprooftheday #CantiknyaCiptaanTuhan #beach #ocean #view #perth #perthisok #perthlife #perthtodo #lovinperth #amarshortgetaway #albany - 3 years ago

102 Likes
1 Comments
0
Me at the Great Southern Ocean or also known as The Gap Albany
#roadtrip #housemates #curtinfreeweek #gopro #goprohero4 #goprooftheday #lol #CantiknyaCiptaanTuhan #ocean #albany #perth #perthisok #perthlife #perthtodo #lovinperth #amarshortgetaway

Me at the Great Southern Ocean or also known as The Gap Albany #roadtrip #housemates #curtinfreeweek #gopro #goprohero4 #goprooftheday #lol #CantiknyaCiptaanTuhan #ocean #albany #perth #perthisok #perthlife #perthtodo #lovinperth #amarshortgetaway - 3 years ago

120 Likes
4 Comments
0
Meh abam nk payung video nih, abam ingat @therealfafau nmpak betol2 ikan paus kat cnie arituh, rupa-rupanya abam kena game tp xpe abam sabar jer.. Lol! Klu korang nmpk paus tuh jgk korang mmg menipu! Muahahahah! #CantiknyaCiptaanTuhan

Meh abam nk payung video nih, abam ingat @therealfafau nmpak betol2 ikan paus kat cnie arituh, rupa-rupanya abam kena game tp xpe abam sabar jer.. Lol! Klu korang nmpk paus tuh jgk korang mmg menipu! Muahahahah! #CantiknyaCiptaanTuhan - 3 years ago

57 Likes
0 Comments
0
Friendship 👥👤🌇.. Misi mencari hasil laut #travelwithmusafir #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #cantiknyaciptaantuhan #senja #sunset #jomkesabah #hasilterbaik #picoftheday #photooftheday #taxidisabah #taxilimousine #sabahtourism

Friendship 👥.. Misi mencari hasil laut #travelwithmusafir #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #cantiknyaciptaantuhan #senja #sunset #jomkesabah #hasilterbaik #picoftheday #photooftheday #taxidisabah #taxilimousine #sabahtourism - 3 years ago

21 Likes
0 Comments
0
Asalamualaikum & selamat pagi semua! Semoga hari ini lebih baik drpd smlm🙏🏻.. Jom PM kami kalo nak bercuti d sabah..! #mountains #cantiknyaciptaantuhan #hijaubumituhan #lovelyview #photooftheday #percutian_d_malaysia #budgetaxi #budgettravel #taxilimousine #taxidisabah #grabtaxi #mytaxi #travelwithmusafir #cuticutimalaysia2016 #malaysiatrullyasia #sabahtourism #jomkesabah

Asalamualaikum & selamat pagi semua! Semoga hari ini lebih baik drpd smlm🏻.. Jom PM kami kalo nak bercuti d sabah..! #mountains #cantiknyaciptaantuhan #hijaubumituhan #lovelyview #photooftheday #percutian_d_malaysia #budgetaxi #budgettravel #taxilimousine #taxidisabah #grabtaxi #mytaxi #travelwithmusafir #cuticutimalaysia2016 #malaysiatrullyasia #sabahtourism #jomkesabah - 3 years ago

29 Likes
0 Comments
0
Jom ke pulau tatanggan semporna ❕ kenali lebih dekat kehidupan & budaya bajau laut atau lebih senonim dgn panggilan PALA'u atau "sea gipsy" .. #travelwithmusafir #sempornasabah #sempornatrip2016 #seagipsy #budgetaxi #budgettravel #photooftheday #percutian_d_malaysia #percutianbajet #malaysiatrullyasia #cuticutimalaysia2016 #cantiknyaciptaantuhan #lovelyview #taxidisabah ##taxilimousine #bisnesonline

Jom ke pulau tatanggan semporna kenali lebih dekat kehidupan & budaya bajau laut atau lebih senonim dgn panggilan PALA'u atau "sea gipsy" .. #travelwithmusafir #sempornasabah #sempornatrip2016 #seagipsy #budgetaxi #budgettravel #photooftheday #percutian_d_malaysia #percutianbajet #malaysiatrullyasia #cuticutimalaysia2016 #cantiknyaciptaantuhan #lovelyview #taxidisabah ##taxilimousine #bisnesonline - 3 years ago

19 Likes
1 Comments
0
#cantiknyaciptaanTuhan

#cantiknyaciptaanTuhan - 3 years ago

23 Likes
0 Comments
0
Lets find out what we should doing here !! 🏖🏊🏼👙🐟🐠🌴🌴 #travelwithmusafir #islandhopping #snorkeling #cuticutimalaysia2016 #malaysiatrullyasia #mytaxi #taxidisabah #taxilimousine #cantiknyaciptaantuhan #hasilterbaik #jomkesabah

Lets find out what we should doing here !! 🏖🏼 #travelwithmusafir #islandhopping #snorkeling #cuticutimalaysia2016 #malaysiatrullyasia #mytaxi #taxidisabah #taxilimousine #cantiknyaciptaantuhan #hasilterbaik #jomkesabah - 3 years ago

13 Likes
1 Comments
0
nyaris maut dilanggar ketika sdg asyik berkayuh.. 😰 #cantiknyaciptaantuhan

nyaris maut dilanggar ketika sdg asyik berkayuh.. #cantiknyaciptaantuhan - 3 years ago

17 Likes
2 Comments
0
Morning view 
#CantiknyaCiptaanTuhan

Morning view #CantiknyaCiptaanTuhan - 3 years ago

26 Likes
0 Comments
0
view ok? #cantiknyaciptaantuhan 🌊☀️

view ok? #cantiknyaciptaantuhan ️ - 4 years ago

195 Likes
9 Comments
0
#cantiknyaciptaantuhan

#cantiknyaciptaantuhan - 4 years ago

5 Likes
0 Comments
0
Meh kite banjer satu gambar bajet howt dlm tasik #masalahnyahowtke??...hahaha😅😁😂
Selamat malam dunia😘😚😪😪
#tasikkenyir #Subahanallah #cantiknyaciptaantuhan

Meh kite banjer satu gambar bajet howt dlm tasik #masalahnyahowtke ??...hahaha Selamat malam dunia #tasikkenyir #Subahanallah #cantiknyaciptaantuhan - 5 years ago

11 Likes
3 Comments
0
Subhanallah; travelling makes you see the world in a different way. Although the sky is something we see every single day but I will always be mesmerized by its ever changing and beautiful scenes. Snapped when we were approaching Indonesia #latergram #sky #indonesia #clouds #scenery #sopretty #cantiknyaciptaanTuhan

Subhanallah; travelling makes you see the world in a different way. Although the sky is something we see every single day but I will always be mesmerized by its ever changing and beautiful scenes. Snapped when we were approaching Indonesia #latergram #sky #indonesia #clouds #scenery #sopretty #cantiknyaciptaanTuhan - 7 years ago

232 Likes
4 Comments
0
2018 - © Deskgram. All rights reserved.