#bazarpaknil

11,307,512 posts

Baby sembelit ni ada beberapa sebab. Mungkin tak sesuai dengan sesuatu makanan atau mungkin juga kekurangan zat makanan.
.
.
Contoh baby sembelit once makan pisang. Tapi ada baby ok jer dengan pisang. Biasalah, tubuh manusia tak sama. Never stop to find the way...haaa gittewww .
.
By the way mak ni dah dapat jalan keluar dari masalah anak sembelit. Anak korang sembelit tak? Meh share sikit 😊
.
.
#babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi  #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #inlove #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria  #travelwithbaby #travelfood #riangria #upindanipin #bajubaby #igshop #sayajual

Baby sembelit ni ada beberapa sebab. Mungkin tak sesuai dengan sesuatu makanan atau mungkin juga kekurangan zat makanan. . . Contoh baby sembelit once makan pisang. Tapi ada baby ok jer dengan pisang. Biasalah, tubuh manusia tak sama. Never stop to find the way...haaa gittewww . . By the way mak ni dah dapat jalan keluar dari masalah anak sembelit. Anak korang sembelit tak? Meh share sikit . . #babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #inlove #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria #travelwithbaby #travelfood #riangria #upindanipin #bajubaby #igshop #sayajual - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
TITAN GEL RUSSIA
.
Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda
.
COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam
.
Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan
.
Dm @ wasap untuk order 📲 0142397669
.
#titangel #igersmy #bazarpaknil #vscomalaysia #redgiants #shahalam #subang #puchong #klang #petalingjaya #puncakalam #igshopmalaysia #sayajual #bazaronline #gshock #kahwin #selangor #kualalumpur #perak #perlis #johor #pahang #kelantan #terengganu #kedah #pulaupinang #negerisembilan #melaka #sabah #sarawak

TITAN GEL RUSSIA . Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda . COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam . Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan . Dm @ wasap untuk order 0142397669 . #titangel #igersmy #bazarpaknil #vscomalaysia #redgiants #shahalam #subang #puchong #klang #petalingjaya #puncakalam #igshopmalaysia #sayajual #bazaronline #gshock #kahwin #selangor #kualalumpur #perak #perlis #johor #pahang #kelantan #terengganu #kedah #pulaupinang #negerisembilan #melaka #sabah #sarawak - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
Betol2 lepas geram ni.😂
.
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #viral #motifviral #lawakkerder #jentikhati #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #naksentap #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks#lawakketumhip

Betol2 lepas geram ni. . . #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #viral #motifviral #lawakkerder #jentikhati #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #naksentap #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks #lawakketumhip - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
Dengan kekalahan Pahang kepada Selangor malam ini, Kedah boleh mendekatkan perbezaan mata dibelakang Pahang dgn 1 mata sekiranya menang malam esok. Pastinya game malam esok bertemu PJ City FC sangat penting buat pasukan hijau kuning.

#hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun #kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah #langmerah #redhawk #kedahamanmakmur #kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #igreviewmalaysia #igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil #terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq #discoverkedah

Dengan kekalahan Pahang kepada Selangor malam ini, Kedah boleh mendekatkan perbezaan mata dibelakang Pahang dgn 1 mata sekiranya menang malam esok. Pastinya game malam esok bertemu PJ City FC sangat penting buat pasukan hijau kuning. #hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun #kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah #langmerah #redhawk #kedahamanmakmur #kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #igreviewmalaysia #igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil #terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq #discoverkedah - 0 seconds

44 Likes
0 Comments
0
Alamak sampai menggeletar makan...hehehe .
.
Kalai gini memang seronok sangatlah mama nak suap makan. Tak perlu nak paksa, tak perlu gundah. Ye dak?
.
.
Baby 6 bulan and above kita suggest bagi instant cereal white or brown rice..just bancuh je. Settle. 😊
.
.
#babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi  #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #inlove #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria  #travelwithbaby #travelfood #riangria #upindanipin #bajubaby #igshop #sayajual

Alamak sampai menggeletar makan...hehehe . . Kalai gini memang seronok sangatlah mama nak suap makan. Tak perlu nak paksa, tak perlu gundah. Ye dak? . . Baby 6 bulan and above kita suggest bagi instant cereal white or brown rice..just bancuh je. Settle. . . #babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #inlove #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria #travelwithbaby #travelfood #riangria #upindanipin #bajubaby #igshop #sayajual - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
Good job mummy! .
.
Jalan jalan jugak, perut baby tu must be the first tau. Jangan igt perut mak ayah je...hehehe kenapa mummy bijak? Sebab mummy akan memudahkan urusan mummy while having vacation. Nak guna just grab 1 box. Letak air panas je. Haaa mudah sangat. Ni nak suruh ayah pun boleh je 😘
.
.
#babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi  #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #inlove #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria  #travelwithbaby #travelfood #riangria #upindanipin #bajubaby #igshop #sayajual

Good job mummy! . . Jalan jalan jugak, perut baby tu must be the first tau. Jangan igt perut mak ayah je...hehehe kenapa mummy bijak? Sebab mummy akan memudahkan urusan mummy while having vacation. Nak guna just grab 1 box. Letak air panas je. Haaa mudah sangat. Ni nak suruh ayah pun boleh je . . #babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #inlove #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria #travelwithbaby #travelfood #riangria #upindanipin #bajubaby #igshop #sayajual - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
⭐RM130 ONLY!!!⭐
.
.
😍ACC 8K!!😍
.
.
✔SESUAI UNTUK PENIAGA ONLINE
✔REAL FOLLOWERS
✔FREE 250 LIKES UNTUK FIRST PIC
✔NO SCAMMERS
✔TAK PERCAYA?? ANDA RUGI😘
.
.
" HARGA DAH MURAH..BUAT APA CARI YANG MAHAL? " .
.
📩DM NOW!!!📩
.
.
#lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakhambar #lawakhangit #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkerder #motifviral #jualinsta #jualacc #instaforsalemalaysia
#zonlawak #igforsalesmalaysia #sayajual #himpunanbahanlawak
#motifviral #viral #malaysia #trustedseller #bazar #bazarpaknil #jualinstagram2 #instaforsales #instaforsalemurah

RM130 ONLY!!! . . ACC 8K!! . . SESUAI UNTUK PENIAGA ONLINE REAL FOLLOWERS FREE 250 LIKES UNTUK FIRST PIC NO SCAMMERS TAK PERCAYA?? ANDA RUGI . . " HARGA DAH MURAH..BUAT APA CARI YANG MAHAL? " . . DM NOW!!! . . #lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakhambar #lawakhangit #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkerder #motifviral #jualinsta #jualacc #instaforsalemalaysia #zonlawak #igforsalesmalaysia #sayajual #himpunanbahanlawak #motifviral #viral #malaysia #trustedseller #bazar #bazarpaknil #jualinstagram2 #instaforsales #instaforsalemurah - 0 seconds

0 Likes
0 Comments
0
Whatsapp 01157500475
#besut #jerteh #muajerteh #bannermurah #bazarpaknil #jangankecamsaya #malaysianfood #percetakanmurah #alifaziz #bossku  #jualonline

Whatsapp 01157500475 #besut #jerteh #muajerteh #bannermurah #bazarpaknil #jangankecamsaya #malaysianfood #percetakanmurah #alifaziz #bossku #jualonline - 23 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Kadang ni anak jenis suka makan sikit-sikit. Bukannya banyak sekaligus. Yelah nak biasakan dengan makanan baru kan?
.
.
Mungkin sebelum ni dah selesa minum susu. Mungkin. Biasalah. Nama pun budak-budak kan?
.
.
So macam mana nak bagi?
.
.
Bagi portion sikit dulu. Jangan pekat sangat. Buat tak cair sangat, just nice gitu. Kalau tak ok pakai tangan, guna jari. Bila dah rasa serasi, lama-kelamaan baby akan suka makan dan portion akan bertambah. So kena try, okay? 😊
.
.
#babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi  #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #inlove #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria  #travelwithbaby #travelfood #riangria #upindanipin #bajubaby #igshop #sayajual

Kadang ni anak jenis suka makan sikit-sikit. Bukannya banyak sekaligus. Yelah nak biasakan dengan makanan baru kan? . . Mungkin sebelum ni dah selesa minum susu. Mungkin. Biasalah. Nama pun budak-budak kan? . . So macam mana nak bagi? . . Bagi portion sikit dulu. Jangan pekat sangat. Buat tak cair sangat, just nice gitu. Kalau tak ok pakai tangan, guna jari. Bila dah rasa serasi, lama-kelamaan baby akan suka makan dan portion akan bertambah. So kena try, okay? . . #babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #inlove #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria #travelwithbaby #travelfood #riangria #upindanipin #bajubaby #igshop #sayajual - 39 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
🌹#ibuaafiyah #sicomelpipimerah #tb#aafiyahanakibu #sitiafiyahkhalid #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #datoksitinurhaliza #antapermana #ctdkjunior #ctdk #dafbama2018siti #dafbama2018 #aafiyahanakibu #bazarpaknil

#ibuaafiyah #sicomelpipimerah #tb #aafiyahanakibu #sitiafiyahkhalid #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #datoksitinurhaliza #antapermana #ctdkjunior #ctdk #dafbama2018siti #dafbama2018 #aafiyahanakibu #bazarpaknil - 55 seconds ago

3 Likes
0 Comments
0
🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? .
.
• Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan. .
.
• Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita)
.
🔥 Fungsi America Superman:
.
•✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah.
✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang.
✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal.
✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks.
✔Meningkatkan saiz zakar.
✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa.
✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan.
✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks. .
.
➡ COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong
.
📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia
.
DM atau Whatsapp 📞 0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#americasuperman #igersmy #bazarpaknil #vscomalaysia #redgiants #shahalam #subang #puchong #klang #petalingjaya #puncakalam #igshopmalaysia #sayajual #bazaronline #gshock #kahwin #selangor #kualalumpur #perak #perlis #johor #pahang #kelantan #terengganu #kedah #pulaupinang #negerisembilan #melaka #sabah #sarawak

Apa itu AMERICA SUPERMAN? . . • Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan. . . • Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita) . Fungsi America Superman: . • Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah. Memperbaiki fungsi buah pinggang. Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal. Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks. Meningkatkan saiz zakar. Zakar menjadi lebih keras dari biasa. Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan. Meningkatkan nafsu hubungan seks. . . COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong . Pos percuma ke seluruh Malaysia . DM atau Whatsapp 0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #americasuperman #igersmy #bazarpaknil #vscomalaysia #redgiants #shahalam #subang #puchong #klang #petalingjaya #puncakalam #igshopmalaysia #sayajual #bazaronline #gshock #kahwin #selangor #kualalumpur #perak #perlis #johor #pahang #kelantan #terengganu #kedah #pulaupinang #negerisembilan #melaka #sabah #sarawak - 2 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Thanks buat semua yg support produk Izliyah Kitchen.

Lepas ni open house pula

Dah standby ke stok baby food? 😋

#babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi  #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #babysnack #babyseasoning #inlove #energy #resipimakananbayi #igshopmalaysia #kedaionline #babyfoodmalaysia #travelwithbaby #travelfood #bajuraya #kuihraya #menuraya #ifthar #6bulan #resipibayi

Thanks buat semua yg support produk Izliyah Kitchen. Lepas ni open house pula Dah standby ke stok baby food? #babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #babysnack #babyseasoning #inlove #energy #resipimakananbayi #igshopmalaysia #kedaionline #babyfoodmalaysia #travelwithbaby #travelfood #bajuraya #kuihraya #menuraya #ifthar #6bulan #resipibayi - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Good night u olls 😍😍😍😍😍😜😅
.
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

Good night u olls . . #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza # #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Perpisahan Yg simple dan murah under bajet u alll. ❗️❗️❗️❗️ Elok elok elok elok  Elok elok maiii wtapss pm tepi utk tempahan mur2222❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️#bouquet #bouquetbajet #coklatbouquet #suprisedeliverymurah #bouquetmurah #bouquets #bff #chocolatebouquetbajet #dekorasi #telukkumbarpenang #bouquetbajetcantik #suprise #bayanlepas #suprisebirthday #suprisebox #supriseplannerpenang #suprisedelivery #suprisedileverypenang  #bazarpaknil #terlajakmurah #bayanlepas #bayanlepaspenang #velentinesday #coklat #coklatbouquet #freshflowers #terlajaklaris #terlajakmurah #bouquetbajetmurah #bouquets #kekaboo #bouquetvelentine #florist http://www.wasap.my/+60194008424

Perpisahan Yg simple dan murah under bajet u alll. ️ Elok elok elok elok Elok elok maiii wtapss pm tepi utk tempahan mur2222#bouquet #bouquetbajet #coklatbouquet #suprisedeliverymurah #bouquetmurah #bouquets #bff #chocolatebouquetbajet #dekorasi #telukkumbarpenang #bouquetbajetcantik #suprise #bayanlepas #suprisebirthday #suprisebox #supriseplannerpenang #suprisedelivery #suprisedileverypenang #bazarpaknil #terlajakmurah #bayanlepas #bayanlepaspenang #velentinesday #coklat #coklatbouquet #freshflowers #terlajaklaris #terlajakmurah #bouquetbajetmurah #bouquets #kekaboo #bouquetvelentine #florist http://www.wasap.my/+60194008424 - 2 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
NEW INSPIRED BAG‼️‼️‼️
PRICE RM90.00
PREORDER ‼️‼️‼️
ACTUAL PICTURE OF THE BAG 📢📢📢..........
☑️ INSPIRED CHANEL SAND BY THE SEA BAG ☑️ FULL PAYMENT REQUIRED
☑️ ETA 14-25 WORKING DAYS
✔️ PU LEATHER WITH QUALITY HARDWARE
✔️ COMES WITH PLAIN DUSTBAG ONLY
✅ 3 COLORS AVAILABLE PREORDER 
__________________________________________________ 🔴 PRICE : RM90 including postage 
__________________________________________________👉 WASSAP ME : 0192496251

#sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag 
#sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia  #jombeli  #terlajaklaris  #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishoppingmalaysia #bagraya #bagraya2018 #bagrayamurah #handbagmalaysia #kakishoppingonlinemalaysia 
#bagviralmurah #bagviralmalaysia #handbagviralmurahmalaysia

NEW INSPIRED BAG️ PRICE RM90.00 PREORDER ️ ACTUAL PICTURE OF THE BAG .......... ️ INSPIRED CHANEL SAND BY THE SEA BAG ️ FULL PAYMENT REQUIRED ️ ETA 14-25 WORKING DAYS ️ PU LEATHER WITH QUALITY HARDWARE ️ COMES WITH PLAIN DUSTBAG ONLY 3 COLORS AVAILABLE PREORDER __________________________________________________ PRICE : RM90 including postage __________________________________________________ WASSAP ME : 0192496251 #sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag #sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia #jombeli #terlajaklaris #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishoppingmalaysia #bagraya #bagraya2018 #bagrayamurah #handbagmalaysia #kakishoppingonlinemalaysia #bagviralmurah #bagviralmalaysia #handbagviralmurahmalaysia - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
💐NEW ARRIVAL💐 🌸KEBAYA AMARA
CODE 076🌸
.
RM 93 SM / RM 97 SS
.
📌material premium Comocrep batik Printed
📌5warna HOT
📌size S M L XL XXL
📌ukuran dlm inci.
📌pinggang bergetah
📌skirt potongan duyung
❎ tak jarang
❎ tak kecut
❎ tak berbulu selepas dibasuh
❎ tak luntur warna
✅ mudah digosok
✅ sejuk dan selesa dipakai
✅ CONFIRM repeat order
✅ ada zip tersorok di tengah baju
.
TAKE NOTE‼️
📍NO booking
📍proceed selepas pembayaran
📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian
📍sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525
Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden

#kebayahijau
#bajurayahijau
#bajucantikazhijau

NEW ARRIVAL KEBAYA AMARA CODE 076 . RM 93 SM / RM 97 SS . material premium Comocrep batik Printed 5warna HOT size S M L XL XXL ukuran dlm inci. pinggang bergetah skirt potongan duyung tak jarang tak kecut tak berbulu selepas dibasuh tak luntur warna mudah digosok sejuk dan selesa dipakai CONFIRM repeat order ada zip tersorok di tengah baju . TAKE NOTENO booking proceed selepas pembayaran ukur dahulu sebelum membuat pembelian sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden #kebayahijau #bajurayahijau #bajucantikazhijau - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
💐NEW ARRIVAL💐 🌸KEBAYA AMARA
CODE 076🌸
.
RM 93 SM / RM 97 SS
.
📌material premium Comocrep batik Printed
📌5warna HOT
📌size S M L XL XXL
📌ukuran dlm inci.
📌pinggang bergetah
📌skirt potongan duyung
❎ tak jarang
❎ tak kecut
❎ tak berbulu selepas dibasuh
❎ tak luntur warna
✅ mudah digosok
✅ sejuk dan selesa dipakai
✅ CONFIRM repeat order
✅ ada zip tersorok di tengah baju
.
TAKE NOTE‼️
📍NO booking
📍proceed selepas pembayaran
📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian
📍sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525
Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden

#kebayamustard
#bajurayamustard
#bajucantikazmustard

NEW ARRIVAL KEBAYA AMARA CODE 076 . RM 93 SM / RM 97 SS . material premium Comocrep batik Printed 5warna HOT size S M L XL XXL ukuran dlm inci. pinggang bergetah skirt potongan duyung tak jarang tak kecut tak berbulu selepas dibasuh tak luntur warna mudah digosok sejuk dan selesa dipakai CONFIRM repeat order ada zip tersorok di tengah baju . TAKE NOTENO booking proceed selepas pembayaran ukur dahulu sebelum membuat pembelian sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden #kebayamustard #bajurayamustard #bajucantikazmustard - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
👇🏻
🎀  RM 5.00 🎀
🎀  RM 5.00 🎀
🎀  RM 5.00 🎀

#bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle

🏻   RM 5.00   RM 5.00   RM 5.00 #bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle - 3 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Hari guru.  Yg simple dan murah under bajet u alll. ❗️❗️❗️❗️ Elok elok elok elok  Elok elok maiii wtapss pm tepi utk tempahan mur2222❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️#bouquet #bouquetbajet #coklatbouquet #suprisedeliverymurah #bouquetmurah #bouquets #bff #chocolatebouquetbajet #dekorasi #telukkumbarpenang #bouquetbajetcantik #suprise #bayanlepas #suprisebirthday #suprisebox #supriseplannerpenang #suprisedelivery #suprisedileverypenang  #bazarpaknil #terlajakmurah #bayanlepas #bayanlepaspenang #velentinesday #coklat #coklatbouquet #freshflowers #terlajaklaris #terlajakmurah #bouquetbajetmurah #bouquets #kekaboo #bouquetvelentine #florist http://www.wasap.my/+60194008424

Hari guru. Yg simple dan murah under bajet u alll. ️ Elok elok elok elok Elok elok maiii wtapss pm tepi utk tempahan mur2222#bouquet #bouquetbajet #coklatbouquet #suprisedeliverymurah #bouquetmurah #bouquets #bff #chocolatebouquetbajet #dekorasi #telukkumbarpenang #bouquetbajetcantik #suprise #bayanlepas #suprisebirthday #suprisebox #supriseplannerpenang #suprisedelivery #suprisedileverypenang #bazarpaknil #terlajakmurah #bayanlepas #bayanlepaspenang #velentinesday #coklat #coklatbouquet #freshflowers #terlajaklaris #terlajakmurah #bouquetbajetmurah #bouquets #kekaboo #bouquetvelentine #florist http://www.wasap.my/+60194008424 - 3 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
NIKE ZOOM 008 GRAY ORANGE
-
SIZE 36-39
-
BERMINAT TERUS PM CEPAT SEBAB SEKARANG TENGAH ADA DISKAUN RM10 !!! #kasutmurahonline #kasutsukan #alfanikezoom #bazarpaknil #sneakersmurahmalaysia

NIKE ZOOM 008 GRAY ORANGE - SIZE 36-39 - BERMINAT TERUS PM CEPAT SEBAB SEKARANG TENGAH ADA DISKAUN RM10 !!! #kasutmurahonline #kasutsukan #alfanikezoom #bazarpaknil #sneakersmurahmalaysia - 4 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
💐NEW ARRIVAL💐 🌸KEBAYA AMARA
CODE 076🌸
.
RM 93 SM / RM 97 SS
.
📌material premium Comocrep batik Printed
📌5warna HOT
📌size S M L XL XXL
📌ukuran dlm inci.
📌pinggang bergetah
📌skirt potongan duyung
❎ tak jarang
❎ tak kecut
❎ tak berbulu selepas dibasuh
❎ tak luntur warna
✅ mudah digosok
✅ sejuk dan selesa dipakai
✅ CONFIRM repeat order
✅ ada zip tersorok di tengah baju
.
TAKE NOTE‼️
📍NO booking
📍proceed selepas pembayaran
📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian
📍sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525
Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden

#kebayamerah
#bajurayamerah
#bajucantikazmerah

NEW ARRIVAL KEBAYA AMARA CODE 076 . RM 93 SM / RM 97 SS . material premium Comocrep batik Printed 5warna HOT size S M L XL XXL ukuran dlm inci. pinggang bergetah skirt potongan duyung tak jarang tak kecut tak berbulu selepas dibasuh tak luntur warna mudah digosok sejuk dan selesa dipakai CONFIRM repeat order ada zip tersorok di tengah baju . TAKE NOTENO booking proceed selepas pembayaran ukur dahulu sebelum membuat pembelian sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden #kebayamerah #bajurayamerah #bajucantikazmerah - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Hakak faham ramai masih dlm mood beraya. Sambil-sambil ziarah tu bolehlah guna stok yg ada. Senang nak bagi baby makan. Bancuh-bancuh je siap. 😍

#babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi  #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #inlove #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria  #travelwithbaby #travelfood #bajuraya #kuihraya #menuraya #ifthar #bukapuasa

Hakak faham ramai masih dlm mood beraya. Sambil-sambil ziarah tu bolehlah guna stok yg ada. Senang nak bagi baby makan. Bancuh-bancuh je siap. #babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #inlove #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #astroceria #travelwithbaby #travelfood #bajuraya #kuihraya #menuraya #ifthar #bukapuasa - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
👇🏻
🎀  RM 5.00 🎀
🎀  RM 5.00 🎀
🎀  RM 5.00 🎀

#bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle

🏻   RM 5.00   RM 5.00   RM 5.00 #bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
💐NEW ARRIVAL💐 🌸KEBAYA AMARA
CODE 076🌸
.
RM 93 SM / RM 97 SS
.
📌material premium Comocrep batik Printed
📌5warna HOT
📌size S M L XL XXL
📌ukuran dlm inci.
📌pinggang bergetah
📌skirt potongan duyung
❎ tak jarang
❎ tak kecut
❎ tak berbulu selepas dibasuh
❎ tak luntur warna
✅ mudah digosok
✅ sejuk dan selesa dipakai
✅ CONFIRM repeat order
✅ ada zip tersorok di tengah baju
.
TAKE NOTE‼️
📍NO booking
📍proceed selepas pembayaran
📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian
📍sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525
Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden

#kebayamaroon
#bajurayamaroon
#bajucantikazmaroon

NEW ARRIVAL KEBAYA AMARA CODE 076 . RM 93 SM / RM 97 SS . material premium Comocrep batik Printed 5warna HOT size S M L XL XXL ukuran dlm inci. pinggang bergetah skirt potongan duyung tak jarang tak kecut tak berbulu selepas dibasuh tak luntur warna mudah digosok sejuk dan selesa dipakai CONFIRM repeat order ada zip tersorok di tengah baju . TAKE NOTENO booking proceed selepas pembayaran ukur dahulu sebelum membuat pembelian sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden #kebayamaroon #bajurayamaroon #bajucantikazmaroon - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
👇🏻
🎀  RM 5.00 🎀
🎀  RM 5.00 🎀
🎀  RM 5.00 🎀

#bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle

🏻   RM 5.00   RM 5.00   RM 5.00 #bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
💐NEW ARRIVAL💐 🌸KEBAYA AMARA
CODE 076🌸
.
RM 93 SM / RM 97 SS
.
📌material premium Comocrep batik Printed
📌5warna HOT
📌size S M L XL XXL
📌ukuran dlm inci.
📌pinggang bergetah
📌skirt potongan duyung
❎ tak jarang
❎ tak kecut
❎ tak berbulu selepas dibasuh
❎ tak luntur warna
✅ mudah digosok
✅ sejuk dan selesa dipakai
✅ CONFIRM repeat order
✅ ada zip tersorok di tengah baju
.
TAKE NOTE‼️
📍NO booking
📍proceed selepas pembayaran
📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian
📍sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525
Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden

#kebaya
#bajuraya
#bajucantikaz

NEW ARRIVAL KEBAYA AMARA CODE 076 . RM 93 SM / RM 97 SS . material premium Comocrep batik Printed 5warna HOT size S M L XL XXL ukuran dlm inci. pinggang bergetah skirt potongan duyung tak jarang tak kecut tak berbulu selepas dibasuh tak luntur warna mudah digosok sejuk dan selesa dipakai CONFIRM repeat order ada zip tersorok di tengah baju . TAKE NOTENO booking proceed selepas pembayaran ukur dahulu sebelum membuat pembelian sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden #kebaya #bajuraya #bajucantikaz - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
👇🏻
🎀  RM 15.00 🎀
🎀  RM 15.00 🎀
🎀  RM 15.00 🎀

#bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle

🏻   RM 15.00   RM 15.00   RM 15.00 #bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle - 4 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
KEDUDUKAN TERKINI PUSINGAN LS18 LIGA SUPER 2019

Follow 2nd acc malaysiasoccer @malaysi4soccer 🔥
.
#malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2018 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia

KEDUDUKAN TERKINI PUSINGAN LS18 LIGA SUPER 2019 Follow 2nd acc malaysiasoccer @malaysi4soccer . #malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2018 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia - 5 minutes ago

286 Likes
0 Comments
0
💐NEW ARRIVAL💐 🌸KEBAYA AMARA
CODE 076🌸
.
RM 93 SM / RM 97 SS
.
📌material premium Comocrep batik Printed
📌5warna HOT
📌size S M L XL XXL
📌ukuran dlm inci.
📌pinggang bergetah
📌skirt potongan duyung
❎ tak jarang
❎ tak kecut
❎ tak berbulu selepas dibasuh
❎ tak luntur warna
✅ mudah digosok
✅ sejuk dan selesa dipakai
✅ CONFIRM repeat order
✅ ada zip tersorok di tengah baju
.
TAKE NOTE‼️
📍NO booking
📍proceed selepas pembayaran
📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian
📍sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525
Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden

#kebayaturqoise
#bajurayaturqoise
#bajucantikazturqoise

NEW ARRIVAL KEBAYA AMARA CODE 076 . RM 93 SM / RM 97 SS . material premium Comocrep batik Printed 5warna HOT size S M L XL XXL ukuran dlm inci. pinggang bergetah skirt potongan duyung tak jarang tak kecut tak berbulu selepas dibasuh tak luntur warna mudah digosok sejuk dan selesa dipakai CONFIRM repeat order ada zip tersorok di tengah baju . TAKE NOTENO booking proceed selepas pembayaran ukur dahulu sebelum membuat pembelian sedikit perbezaan warna atas faktor cahaya lensa kamera . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #kebaya #kebayasimple #kebayabatik #kebayaraya #kebayarayahaji #bajuraya #bajurayahaji #bazarpaknil #kebayacantik #kebayamoden #kebayaturqoise #bajurayaturqoise #bajucantikazturqoise - 5 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Whatsapp 01157500475
#besut #jerteh #muajerteh #bannermurah #bazarpaknil #jangankecamsaya #malaysianfood #percetakanmurah #alifaziz #bossku  #jualonline

Whatsapp 01157500475 #besut #jerteh #muajerteh #bannermurah #bazarpaknil #jangankecamsaya #malaysianfood #percetakanmurah #alifaziz #bossku #jualonline - 5 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
👇🏻
🎀  RM 10.00 🎀
🎀  RM 10.00 🎀
🎀  RM 10.00 🎀

#bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle

🏻   RM 10.00   RM 10.00   RM 10.00 #bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle - 5 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
👇🏻
🎀  RM 5.00 🎀
🎀  RM 5.00 🎀
🎀  RM 5.00 🎀

#bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle

🏻   RM 5.00   RM 5.00   RM 5.00 #bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
👇🏻
🎀  RM 5.00 🎀
🎀  RM 5.00 🎀
🎀  RM 5.00 🎀

#bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle

🏻   RM 5.00   RM 5.00   RM 5.00 #bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Appoiment mlm ni tunggu costumer baru COD produk kt McD petronas Setiawangsa, dlm 5 minit bagitau minta tlh htr ke alamat rumah, sekali tengok2 location yg kena htr komuniti yg sama., aduiiyai jiran setangga blok berlainan  je rupanya.
. 
Tu la.. Pusing2 kecik je dunia dan jgn risau kalau kata dah ramai Beauty Consultant Marykay, selagi manusia ada kulit. rezeki Allah yg tentukan,selagi ada usaha Insallah.. tak banyak @ sikit tetap ada.
.
Terima kasih sudi jadikan saya Consultant anda, Mar bukan setakat jual produk, tetapi akn pastikan servis consultants terbaik anda.

#ilovemarykay
#beautyconsultantmarykay #marykaykl #MaryKayMalaysia #marykaysetiawangsa #marykaykeramat #marykaylife #poslaju #maekupartist #mua #cccream #basicmakeup #foundationroutine #jelita #bazarpaknil #bokkitahijab

Appoiment mlm ni tunggu costumer baru COD produk kt McD petronas Setiawangsa, dlm 5 minit bagitau minta tlh htr ke alamat rumah, sekali tengok2 location yg kena htr komuniti yg sama., aduiiyai jiran setangga blok berlainan je rupanya. . Tu la.. Pusing2 kecik je dunia dan jgn risau kalau kata dah ramai Beauty Consultant Marykay, selagi manusia ada kulit. rezeki Allah yg tentukan,selagi ada usaha Insallah.. tak banyak @ sikit tetap ada. . Terima kasih sudi jadikan saya Consultant anda, Mar bukan setakat jual produk, tetapi akn pastikan servis consultants terbaik anda. #ilovemarykay #beautyconsultantmarykay #marykaykl #MaryKayMalaysia #marykaysetiawangsa #marykaykeramat #marykaylife #poslaju #maekupartist #mua #cccream #basicmakeup #foundationroutine #jelita #bazarpaknil #bokkitahijab - 6 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
👇🏻
🎀  RM 10.00 🎀
🎀  RM 10.00 🎀
🎀  RM 10.00 🎀

#bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle

🏻   RM 10.00   RM 10.00   RM 10.00 #bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
👇🏻
🎀  RM 10.00 🎀
🎀  RM 10.00 🎀
🎀  RM 10.00 🎀

#bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle

🏻   RM 10.00   RM 10.00   RM 10.00 #bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #importedbundle #ladieswear #undergarment #panty #panties #bra #brabundle #brabundleaus #sportbra #sportbrabundle #brandedmurah #studentprice #prelove #preloved #prelovedmurah #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazarpaknil #bfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmalaysia #bajubundle - 6 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Whatsapp 01157500475
#besut #jerteh #muajerteh #bannermurah #bazarpaknil #jangankecamsaya #malaysianfood #percetakanmurah #alifaziz #bossku  #jualonline

Whatsapp 01157500475 #besut #jerteh #muajerteh #bannermurah #bazarpaknil #jangankecamsaya #malaysianfood #percetakanmurah #alifaziz #bossku #jualonline - 7 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#Stallionv triple action 🔥🔥🔥. . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi💪🏻💪🏻👍🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya😉☺️😚
Manfaat stallion v triple actiOn 💥💥✔️merawat masalah mati pucuk
✔️melancarkn peredaran darah dlm bdn
✔️menguatkn otot bhgian pinggang llaki
✔️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda
✔️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ✔️menambah kualiti dn bilangan sperma
✔️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan
✔️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari

#stallionvtripleaction#rahsiastaminakuda#ubatkuat#terbarudipasaran#ubatpowersuami#3xLebihHebat#tahanlama#stallionv#keras#panjang#besar#malaysia#bazarpaknil#sayajualmurah#sayajualonline#bazarpaknilmurah#produksuamiistri#viral#sizegenixextreme#titancapsule#blackbullpils#growxl#rambospray#energypowerpump#xxlcream#lorenxo

#Stallionv triple action . . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi🏻🏻🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya Manfaat stallion v triple actiOn ️merawat masalah mati pucuk ️melancarkn peredaran darah dlm bdn ️menguatkn otot bhgian pinggang llaki ️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda ️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ️menambah kualiti dn bilangan sperma ️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan ️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari #stallionvtripleaction #rahsiastaminakuda #ubatkuat #terbarudipasaran #ubatpowersuami #3xLebihHebat #tahanlama #stallionv #keras #panjang #besar #malaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknilmurah #produksuamiistri #viral #sizegenixextreme #titancapsule #blackbullpils #growxl #rambospray #energypowerpump #xxlcream #lorenxo - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#Stallionv triple action 🔥🔥🔥. . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi💪🏻💪🏻👍🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya😉☺️😚
Manfaat stallion v triple actiOn 💥💥✔️merawat masalah mati pucuk
✔️melancarkn peredaran darah dlm bdn
✔️menguatkn otot bhgian pinggang llaki
✔️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda
✔️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ✔️menambah kualiti dn bilangan sperma
✔️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan
✔️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari

#stallionvtripleaction#rahsiastaminakuda#ubatkuat#terbarudipasaran#ubatpowersuami#3xLebihHebat#tahanlama#stallionv#keras#panjang#besar#malaysia#bazarpaknil#sayajualmurah#sayajualonline#bazarpaknilmurah#produksuamiistri#viral#sizegenixextreme#titancapsule#blackbullpils#growxl#rambospray#energypowerpump#xxlcream#lorenxo

#Stallionv triple action . . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi🏻🏻🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya Manfaat stallion v triple actiOn ️merawat masalah mati pucuk ️melancarkn peredaran darah dlm bdn ️menguatkn otot bhgian pinggang llaki ️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda ️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ️menambah kualiti dn bilangan sperma ️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan ️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari #stallionvtripleaction #rahsiastaminakuda #ubatkuat #terbarudipasaran #ubatpowersuami #3xLebihHebat #tahanlama #stallionv #keras #panjang #besar #malaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknilmurah #produksuamiistri #viral #sizegenixextreme #titancapsule #blackbullpils #growxl #rambospray #energypowerpump #xxlcream #lorenxo - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#Stallionv triple action 🔥🔥🔥. . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi💪🏻💪🏻👍🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya😉☺️😚
Manfaat stallion v triple actiOn 💥💥✔️merawat masalah mati pucuk
✔️melancarkn peredaran darah dlm bdn
✔️menguatkn otot bhgian pinggang llaki
✔️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda
✔️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ✔️menambah kualiti dn bilangan sperma
✔️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan
✔️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari

#stallionvtripleaction#rahsiastaminakuda#ubatkuat#terbarudipasaran#ubatpowersuami#3xLebihHebat#tahanlama#stallionv#keras#panjang#besar#malaysia#bazarpaknil#sayajualmurah#sayajualonline#bazarpaknilmurah#produksuamiistri#viral#sizegenixextreme#titancapsule#blackbullpils#growxl#rambospray#energypowerpump#xxlcream#lorenxo

#Stallionv triple action . . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi🏻🏻🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya Manfaat stallion v triple actiOn ️merawat masalah mati pucuk ️melancarkn peredaran darah dlm bdn ️menguatkn otot bhgian pinggang llaki ️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda ️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ️menambah kualiti dn bilangan sperma ️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan ️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari #stallionvtripleaction #rahsiastaminakuda #ubatkuat #terbarudipasaran #ubatpowersuami #3xLebihHebat #tahanlama #stallionv #keras #panjang #besar #malaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknilmurah #produksuamiistri #viral #sizegenixextreme #titancapsule #blackbullpils #growxl #rambospray #energypowerpump #xxlcream #lorenxo - 7 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#Stallionv triple action 🔥🔥🔥. . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi💪🏻💪🏻👍🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya😉☺️😚
Manfaat stallion v triple actiOn 💥💥✔️merawat masalah mati pucuk
✔️melancarkn peredaran darah dlm bdn
✔️menguatkn otot bhgian pinggang llaki
✔️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda
✔️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ✔️menambah kualiti dn bilangan sperma
✔️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan
✔️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari

#stallionvtripleaction#rahsiastaminakuda#ubatkuat#terbarudipasaran#ubatpowersuami#3xLebihHebat#tahanlama#stallionv#keras#panjang#besar#malaysia#bazarpaknil#sayajualmurah#sayajualonline#bazarpaknilmurah#produksuamiistri#viral#sizegenixextreme#titancapsule#blackbullpils#growxl#rambospray#energypowerpump#xxlcream#lorenxo

#Stallionv triple action . . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi🏻🏻🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya Manfaat stallion v triple actiOn ️merawat masalah mati pucuk ️melancarkn peredaran darah dlm bdn ️menguatkn otot bhgian pinggang llaki ️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda ️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ️menambah kualiti dn bilangan sperma ️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan ️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari #stallionvtripleaction #rahsiastaminakuda #ubatkuat #terbarudipasaran #ubatpowersuami #3xLebihHebat #tahanlama #stallionv #keras #panjang #besar #malaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknilmurah #produksuamiistri #viral #sizegenixextreme #titancapsule #blackbullpils #growxl #rambospray #energypowerpump #xxlcream #lorenxo - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#Stallionv triple action 🔥🔥🔥. . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi💪🏻💪🏻👍🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya😉☺️😚
Manfaat stallion v triple actiOn 💥💥✔️merawat masalah mati pucuk
✔️melancarkn peredaran darah dlm bdn
✔️menguatkn otot bhgian pinggang llaki
✔️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda
✔️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ✔️menambah kualiti dn bilangan sperma
✔️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan
✔️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari

#stallionvtripleaction#rahsiastaminakuda#ubatkuat#terbarudipasaran#ubatpowersuami#3xLebihHebat#tahanlama#stallionv#keras#panjang#besar#malaysia#bazarpaknil#sayajualmurah#sayajualonline#bazarpaknilmurah#produksuamiistri#viral#sizegenixextreme#titancapsule#blackbullpils#growxl#rambospray#energypowerpump#xxlcream#lorenxo

#Stallionv triple action . . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi🏻🏻🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya Manfaat stallion v triple actiOn ️merawat masalah mati pucuk ️melancarkn peredaran darah dlm bdn ️menguatkn otot bhgian pinggang llaki ️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda ️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ️menambah kualiti dn bilangan sperma ️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan ️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari #stallionvtripleaction #rahsiastaminakuda #ubatkuat #terbarudipasaran #ubatpowersuami #3xLebihHebat #tahanlama #stallionv #keras #panjang #besar #malaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknilmurah #produksuamiistri #viral #sizegenixextreme #titancapsule #blackbullpils #growxl #rambospray #energypowerpump #xxlcream #lorenxo - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
COACH SLING BAGS  No. 72930
 Size: 12*17*5
 Material: taiwan environmental protection pvc skin 📞TO ORDER PLEASE TEXT US 01133412264
❌ NO URGENT ORDER
✔️PRICE RM 169 ❤️ #DHIAPREMIUMSTORE #COACH #MICHAELKORS #GUESS #PREMIUMSTORE #murahmurah #bazarpaknil #preorderitem

COACH SLING BAGS  No. 72930  Size: 12*17*5  Material: taiwan environmental protection pvc skin TO ORDER PLEASE TEXT US 01133412264 NO URGENT ORDER ️PRICE RM 169 #DHIAPREMIUMSTORE #COACH #MICHAELKORS #GUESS #PREMIUMSTORE #murahmurah #bazarpaknil #preorderitem - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
www.wasap.my/60132208221

Sempena hari gaji ni, Ika nak kabo..
HQ ada bagi harga kasih sayang untuk lipmatte..
.

BEST SELLER ‼️ LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE by @safieycosmetics_hq.
(KKM: NOT190307475K) .
.
Kebaikannya :
☑️ TAK MEREKAH
☑️ TAK KERING
☑️ PAKAI SEKALI JE DH CUKUP COLOUR SANGAT PIGMENT SEBAB WORLD CLASS QUALITY
☑️ TAK HILANG WALAU MINUM AIR, MAKAN BENDA BERMINYAK DAN BERCIUM 💋
.
.
🗣 Jaminan wang dikembalikan jika ia tertanggal dan tidak kekal ‼️
.
.
➡️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage. .
.
🔥🔥 HOT PROMO!! BELI 4 LIP MATTE FREE 1 LIP MATTE . CUMA RM199.60 🔥🔥 harga asal RM247.50
.
.
ATAU
🔥🔥 HOT PROMO!! BELI 6 LIP MATTE FREE 1 LIP MATTE . CUMA RM299.40 🔥🔥 Harga asal RM349.30
.
.
Tekan link wasap dekat atas untuk grab harga promo ni.. ❤️
.
#Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #safieycosmetics #safieyillias #trustedseller #bazarpaknil #instagram #malaysia #syintagila #spread #love #cantik #flawless #mesrawudhuk #wudhukfriendly #AdreenaWarriors @eyman_imani_insyirah

www.wasap.my/60132208221 Sempena hari gaji ni, Ika nak kabo.. HQ ada bagi harga kasih sayang untuk lipmatte.. . BEST SELLER ️ LURVE SECRET SUPER LONG LASTING LIP MATTE by @safieycosmetics_hq. (KKM: NOT190307475K) . . Kebaikannya : ️ TAK MEREKAH ️ TAK KERING ️ PAKAI SEKALI JE DH CUKUP COLOUR SANGAT PIGMENT SEBAB WORLD CLASS QUALITY ️ TAK HILANG WALAU MINUM AIR, MAKAN BENDA BERMINYAK DAN BERCIUM . . 🗣 Jaminan wang dikembalikan jika ia tertanggal dan tidak kekal ️ . . ️ HARGA: RM49.90 tak termasuk postage. . . HOT PROMO!! BELI 4 LIP MATTE FREE 1 LIP MATTE . CUMA RM199.60 harga asal RM247.50 . . ATAU HOT PROMO!! BELI 6 LIP MATTE FREE 1 LIP MATTE . CUMA RM299.40 Harga asal RM349.30 . . Tekan link wasap dekat atas untuk grab harga promo ni.. ️ . #Dsiempire #apasalahsyinta #syintagila #perlakingsnowfitz #skinworksbysafiey #safieycosmetics #safieyillias #trustedseller #bazarpaknil #instagram #malaysia #syintagila #spread #love #cantik #flawless #mesrawudhuk #wudhukfriendly #AdreenaWarriors @eyman_imani_insyirah - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Gol direct corner kick dari Hafiz Ramdan. Like the boss 😎

Follow 2nd acc malaysiasoccer @malaysi4soccer 🔥
.
#malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2018 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia

Gol direct corner kick dari Hafiz Ramdan. Like the boss 😎 Follow 2nd acc malaysiasoccer @malaysi4soccer . #malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2018 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia - 8 minutes ago

900 Likes
12 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
#Stallionv triple action 🔥🔥🔥. . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi💪🏻💪🏻👍🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya😉☺️😚
Manfaat stallion v triple actiOn 💥💥✔️merawat masalah mati pucuk
✔️melancarkn peredaran darah dlm bdn
✔️menguatkn otot bhgian pinggang llaki
✔️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda
✔️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ✔️menambah kualiti dn bilangan sperma
✔️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan
✔️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari

#stallionvtripleaction#rahsiastaminakuda#ubatkuat#terbarudipasaran#ubatpowersuami#3xLebihHebat#tahanlama#stallionv#keras#panjang#besar#malaysia#bazarpaknil#sayajualmurah#sayajualonline#bazarpaknilmurah#produksuamiistri#viral#sizegenixextreme#titancapsule#blackbullpils#growxl#rambospray#energypowerpump#xxlcream#lorenxo

#Stallionv triple action . . PrOduk tbaru alaf kini khas utk para lelaki yg menginginkn stamina tambhan serta mmbantu pesakit kencing manis dn darah tinggi utk kembali beraksi🏻🏻🏽..mesti try bOssku..rasai kelainan nya Manfaat stallion v triple actiOn ️merawat masalah mati pucuk ️melancarkn peredaran darah dlm bdn ️menguatkn otot bhgian pinggang llaki ️mngembalikn dn mmberikan ketegangan zakar 3x ganda ️meningkatkn tahap libido lelaki 5x ganda. ️menambah kualiti dn bilangan sperma ️menghilangkn lemah/lesu ketika bsama pasangan ️mningkatkn stamina dn daya tahan selama 4jam& kesan selama 4 hari #stallionvtripleaction #rahsiastaminakuda #ubatkuat #terbarudipasaran #ubatpowersuami #3xLebihHebat #tahanlama #stallionv #keras #panjang #besar #malaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknilmurah #produksuamiistri #viral #sizegenixextreme #titancapsule #blackbullpils #growxl #rambospray #energypowerpump #xxlcream #lorenxo - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
*cp1819*.
Beg kualiti butik. Open pre order 2 minggu (hari bekerja).
Untuk details klik link wasap di bio ☝️.
.
#begtanganmurah #begbrandedmurah
#begmalaysia
#kualitibutik
#bazarpaknil
#neelofa

*cp1819*. Beg kualiti butik. Open pre order 2 minggu (hari bekerja). Untuk details klik link wasap di bio ️. . #begtanganmurah #begbrandedmurah #begmalaysia #kualitibutik #bazarpaknil #neelofa - 8 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 8 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 9 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
*cp1916*.
Beg kualiti butik. Open pre order 2 minggu (hari bekerja).
Untuk details klik link wasap di bio ☝️.
.
#begtanganmurah #begbrandedmurah
#begmalaysia
#kualitibutik
#bazarpaknil
#neelofa

*cp1916*. Beg kualiti butik. Open pre order 2 minggu (hari bekerja). Untuk details klik link wasap di bio ️. . #begtanganmurah #begbrandedmurah #begmalaysia #kualitibutik #bazarpaknil #neelofa - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Whatsapp 01157500475
#besut #jerteh #muajerteh #bannermurah #bazarpaknil #jangankecamsaya #malaysianfood #percetakanmurah #alifaziz #bossku  #jualonline

Whatsapp 01157500475 #besut #jerteh #muajerteh #bannermurah #bazarpaknil #jangankecamsaya #malaysianfood #percetakanmurah #alifaziz #bossku #jualonline - 10 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
temenin tidur donk 
#selamatmalam #assalamualaikum #bazarpaknil #sayajual #uitmshahalam #terapiinstagram #bazaarpaknil #ajimaura #selamatpagi #bawalbidang #uiagombak #irfankhairi #azizanosman #skirtmurah #skirtmurahmalaysia #bazaaronline #palazzomurah #malam #goodnight #ctdk #like #palazomalaysia #cikguseo #hai #palazoborong #palazopants #meletop #uitmpuncakalam #bazaarpaknilmurahmalaysia #bhfyp

temenin tidur donk  #selamatmalam #assalamualaikum #bazarpaknil #sayajual #uitmshahalam #terapiinstagram #bazaarpaknil #ajimaura #selamatpagi #bawalbidang #uiagombak #irfankhairi #azizanosman #skirtmurah #skirtmurahmalaysia #bazaaronline #palazzomurah #malam #goodnight #ctdk #like #palazomalaysia #cikguseo #hai #palazoborong #palazopants #meletop #uitmpuncakalam #bazaarpaknilmurahmalaysia #bhfyp - 11 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ??
Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran ✔✔ Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan..
Rasa lazat pasti ketagih 😋
.
1 rm40
3 rm100 free 3 item

Wasap 0169519031

#bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah

Dah cuba ke belum pemutih bajet ni ?? Jgn lupa dptkan skrg dan cuba sendiri.. kini semua org boleh miliki kulit putih bersih dgn harga murah.. BVRC BABY termurah di pasaran Pemutih kulit dlm bentuk serbuk utk lebih cepat penyerapan.. Rasa lazat pasti ketagih . 1 rm40 3 rm100 free 3 item Wasap 0169519031 #bvrcbaby #bvrc #bvrcollagen #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcbabyoriginal #bvrcollagenoriginal #bvrcneworiginal #putihcepat #putihkekal #collagen #bazarpaknil #baazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronline #susumaaez #bellezacollagen #princessbvrc #feedbackbvrcbaby #neelofa #bvrcadvanced #bvrori #bvrckelantan #cerahkankulit #bvrcoriginal #bvrcnewmurah #glutacaps #maaezwhitecoffee #bvrcbabymurah - 11 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
*cp1819*.
Beg kualiti butik. Open pre order 2 minggu (hari bekerja).
Untuk details klik link wasap di bio ☝️.
.
#begtanganmurah #begbrandedmurah
#begmalaysia
#kualitibutik
#bazarpaknil
#neelofa

*cp1819*. Beg kualiti butik. Open pre order 2 minggu (hari bekerja). Untuk details klik link wasap di bio ️. . #begtanganmurah #begbrandedmurah #begmalaysia #kualitibutik #bazarpaknil #neelofa - 12 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
NEW INSPIRED BAG‼️‼️‼️
PRICE RM90.00
PREORDER ‼️‼️‼️
ACTUAL PICTURE OF THE BAG 📢📢📢..........
☑️ INSPIRED CHANEL SAND BY THE SEA BAG ☑️ FULL PAYMENT REQUIRED
☑️ ETA 14-25 WORKING DAYS
✔️ PU LEATHER WITH QUALITY HARDWARE
✔️ COMES WITH PLAIN DUSTBAG ONLY
✅ 3 COLORS AVAILABLE PREORDER 
__________________________________________________ 🔴 PRICE : RM90 including postage 
__________________________________________________👉 WASSAP ME : 0192496251

#sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag 
#sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia  #jombeli  #terlajaklaris  #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishoppingmalaysia #bagraya #bagraya2018 #bagrayamurah #handbagmalaysia #kakishoppingonlinemalaysia 
#bagviralmurah #bagviralmalaysia #handbagviralmurahmalaysia

NEW INSPIRED BAG️ PRICE RM90.00 PREORDER ️ ACTUAL PICTURE OF THE BAG .......... ️ INSPIRED CHANEL SAND BY THE SEA BAG ️ FULL PAYMENT REQUIRED ️ ETA 14-25 WORKING DAYS ️ PU LEATHER WITH QUALITY HARDWARE ️ COMES WITH PLAIN DUSTBAG ONLY 3 COLORS AVAILABLE PREORDER __________________________________________________ PRICE : RM90 including postage __________________________________________________ WASSAP ME : 0192496251 #sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag #sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia #jombeli #terlajaklaris #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishoppingmalaysia #bagraya #bagraya2018 #bagrayamurah #handbagmalaysia #kakishoppingonlinemalaysia #bagviralmurah #bagviralmalaysia #handbagviralmurahmalaysia - 12 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
.
Best Sales 🙋 Item Ready Stock 🔥 🇲🇾 🇲🇾
-------------------------------------------------------------------------
🔥 Design Store Graniph X KENJI ITO Original T-Shirt (MADE IN JAPAN )
-------------------------------------------------------------------------
🔴Available 🍓
🔴Size :  L
🔴Pit : 21.5 inch
🔴Length : 28 inch
🔴Condition : 10/10 TERBAIK 👍
🔥Like New Condition🔥
🔴Ada Tulang Tepi / Double Stitch
🔴Material : 100% Cotton
🔴Description: 💯% Original Bundle, No FAKE
---------------------------------
.
HARGA T-shirt :
💲-RM 40 PERCUMA POSTAGE POSLAJU
(Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak)
-------------------------------------------------------------------------
📳 ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆012-962-6292
🔥 http://Www.wasap.my/60129626292
-------------------------------------------------------------------------
.
📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak.
NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja).
☣
#kl #kualalumpur #malaysia #streetwearmalaysia #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #outdoorjacket #tv3 #adidasbundle #hoody #windbreaker #jacket #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazar #prelovedbajumalaysia #prelovedmalaysia #bundleitem #uptownshshalam  #kakishopping #bundleonline  #bajuuniqlo

. Best Sales Item Ready Stock 🇲🇾 🇲🇾 ------------------------------------------------------------------------- Design Store Graniph X KENJI ITO Original T-Shirt (MADE IN JAPAN ) ------------------------------------------------------------------------- Available Size : L Pit : 21.5 inch Length : 28 inch Condition : 10/10 TERBAIK Like New Condition Ada Tulang Tepi / Double Stitch Material : 100% Cotton Description: % Original Bundle, No FAKE --------------------------------- . HARGA T-shirt : -RM 40 PERCUMA POSTAGE POSLAJU (Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak) ------------------------------------------------------------------------- ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆012-962-6292 http://Www.wasap.my/60129626292 ------------------------------------------------------------------------- . PENGHANTARAN POSLAJU --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak. NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja). ☣ #kl #kualalumpur #malaysia #streetwearmalaysia #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #outdoorjacket #tv3 #adidasbundle #hoody #windbreaker #jacket #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazar #prelovedbajumalaysia #prelovedmalaysia #bundleitem #uptownshshalam #kakishopping #bundleonline #bajuuniqlo - 12 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
*cp1820*.
Beg kualiti butik. Open pre order 2 minggu (hari bekerja).
Untuk details klik link wasap di bio ☝️.
.
#begtanganmurah #begbrandedmurah
#begmalaysia
#kualitibutik
#bazarpaknil
#neelofa

*cp1820*. Beg kualiti butik. Open pre order 2 minggu (hari bekerja). Untuk details klik link wasap di bio ️. . #begtanganmurah #begbrandedmurah #begmalaysia #kualitibutik #bazarpaknil #neelofa - 12 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Whatsapp 01157500475
#besut #jerteh #muajerteh #bannermurah #bazarpaknil #jangankecamsaya #malaysianfood #percetakanmurah #alifaziz #bossku  #jualonline

Whatsapp 01157500475 #besut #jerteh #muajerteh #bannermurah #bazarpaknil #jangankecamsaya #malaysianfood #percetakanmurah #alifaziz #bossku #jualonline - 13 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
NEW INSPIRED BAG‼️‼️‼️
PRICE RM90.00
PREORDER ‼️‼️‼️
ACTUAL PICTURE OF THE BAG 📢📢📢..........
☑️ INSPIRED CHANEL SAND BY THE SEA BAG ☑️ FULL PAYMENT REQUIRED
☑️ ETA 14-25 WORKING DAYS
✔️ PU LEATHER WITH QUALITY HARDWARE
✔️ COMES WITH PLAIN DUSTBAG ONLY
✅ 3 COLORS AVAILABLE PREORDER 
__________________________________________________ 🔴 PRICE : RM90 including postage 
__________________________________________________👉 WASSAP ME : 0192496251

#sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag 
#sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia  #jombeli  #terlajaklaris  #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishoppingmalaysia #bagraya #bagraya2018 #bagrayamurah #handbagmalaysia #kakishoppingonlinemalaysia 
#bagviralmurah #bagviralmalaysia #handbagviralmurahmalaysia

NEW INSPIRED BAG️ PRICE RM90.00 PREORDER ️ ACTUAL PICTURE OF THE BAG .......... ️ INSPIRED CHANEL SAND BY THE SEA BAG ️ FULL PAYMENT REQUIRED ️ ETA 14-25 WORKING DAYS ️ PU LEATHER WITH QUALITY HARDWARE ️ COMES WITH PLAIN DUSTBAG ONLY 3 COLORS AVAILABLE PREORDER __________________________________________________ PRICE : RM90 including postage __________________________________________________ WASSAP ME : 0192496251 #sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag #sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia #jombeli #terlajaklaris #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishoppingmalaysia #bagraya #bagraya2018 #bagrayamurah #handbagmalaysia #kakishoppingonlinemalaysia #bagviralmurah #bagviralmalaysia #handbagviralmurahmalaysia - 13 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
🔥🔥VIRAL DESIGN YG DITUNGGU-TUNGGU! BATIK BALI EXCLUSIVE MULA MENGGANAS 🔥🔥
.
AZALEA KURUNG PHG .
Material : Diamond Crepe (Baju Plain) & Batik Bali Exclusive (Kain Bercorak)
.
📌Super Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok
📌Design Kurung Pahang Pesak Gantung 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk
📌Cutting Kain Susun (Loose Tidak Ketat Malah Sgt2 Selesa) 📌 Getah Penuh Keliling pada Pinggang Kain
📌Available Size S,M,L,XL,XXL
📌 Zip Sebelah Kiri
.
RM105 sm/ RM 110 ss
.
•••••••••••••••••••••••••••••• .
📝Model Perempuan is Wearing Small (S) Size. Sila Rujuk Size Chart dan Mengambil Kira Perbezaan +-0.5 inci. .
📝Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Sila Ambil Kira Sebarang Faktor Paparan Monitor Screen Hp Anda.
.
••••••••••••••••••••••••••••••••
📌ITEM READYSTOCK ‼️
.
📌NO BOOKING/NO REFUND
.
.
Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525
Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z
.
.
#bajukurung #kurungpahang #bajurayahaji #bajuraya #bajurayasimple #bajukurungplain #bajukurungsimple #bajukenduri #bajucikgu #bajurayamurah #bazarpaknil 
#bajukurungolive
#kurungpahangolive
#bajurayaolive
#bajuolive
#bajucantikazolive

VIRAL DESIGN YG DITUNGGU-TUNGGU! BATIK BALI EXCLUSIVE MULA MENGGANAS . AZALEA KURUNG PHG . Material : Diamond Crepe (Baju Plain) & Batik Bali Exclusive (Kain Bercorak) . Super Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok Design Kurung Pahang Pesak Gantung Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk Cutting Kain Susun (Loose Tidak Ketat Malah Sgt2 Selesa) Getah Penuh Keliling pada Pinggang Kain Available Size S,M,L,XL,XXL Zip Sebelah Kiri . RM105 sm/ RM 110 ss . •••••••••••••••••••••••••••••• . Model Perempuan is Wearing Small (S) Size. Sila Rujuk Size Chart dan Mengambil Kira Perbezaan +-0.5 inci. . Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Sila Ambil Kira Sebarang Faktor Paparan Monitor Screen Hp Anda. . •••••••••••••••••••••••••••••••• ITEM READYSTOCK ️ . NO BOOKING/NO REFUND . . Berminat ? Whatsapp ieza http://bajucantikaz.wasap.my 0195007525 Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z . . #bajukurung #kurungpahang #bajurayahaji #bajuraya #bajurayasimple #bajukurungplain #bajukurungsimple #bajukenduri #bajucikgu #bajurayamurah #bazarpaknil #bajukurungolive #kurungpahangolive #bajurayaolive #bajuolive #bajucantikazolive - 13 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
*cp1918*.
Beg kualiti butik. Open pre order 2 minggu (hari bekerja).
Untuk details klik link wasap di bio ☝️.
.
#begtanganmurah #begbrandedmurah
#begmalaysia
#kualitibutik
#bazarpaknil
#neelofa

*cp1918*. Beg kualiti butik. Open pre order 2 minggu (hari bekerja). Untuk details klik link wasap di bio ️. . #begtanganmurah #begbrandedmurah #begmalaysia #kualitibutik #bazarpaknil #neelofa - 13 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
#UmmaKurung
🔊 PROMOSI :  RM 130 Tidak Termasuk Pos
+ POS RM9 SM /RM15 SS
.
🔹️Normal Price RM140
🔹READY STOCK ‼️ .
.
⭐ JUNE SPECIAL PROMOTION ⭐ . .
.
📍 Material : crepe with lining .
📍 skirt with horsehair for kepok effect .
📍 lace di lengan dan hujung baju .
📍 swarovski tabur
📍 zip di belakang baju dan lengan
📍 elastic waist skirt ..
.
🌷 S SIZE 
Top
Shoulder :14"
Bust :34"
Sleeves: 23.5"
 Length front:27"
back length : 24"

SKIRT:
Waist :24-34"
Hips :34"
Length :42" .
. .
🌷 M SIZE 
Top
Shoulder :15"
Bust :37"
Sleeves :23"
 Length:27.5"
back length : 24.5"

SKIRT:
Waist :26-36"
Hips: 38"
Length :42" .
.
🌷 L/XL SIZE 
top
Shoulder :17.5"
Bust :42"
Sleeves :24.5"
Length :27.5"
back length : 24.5"

SKIRT:
Waist :28-38"
Hips: 44"
Length :43"

COLOUR AVAILABLE .
.
➡ DARK BLUE .
➡ BLACK .
➡ MAROON .
➡ LIGHT YELLOW .
➡ BABY BLUE .
➡ EMERALD .
➡ DUSTY PINK .
. . .
. . 💗 CARA ORDER 💗 .
.
🔹 send gambar@screenshot order
🔹 sertakan sekali details produk .
🔹 supaya lebih mudah cek stok
🔹 stok limited, first come first serve
🔹 tiada booking
🔹 for fast respond . .
🔹 @gerobokpinky
🔹WhatsApp 📲 017-2424 619
......no URGENT order...tq . ...🌷
.
Note
▪️REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
▪️Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor cahaya kamera
▪️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
#dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi#ajimaura #bazaarpaknil 
#uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya2019 #rayacollection2019  #neelofa #minikurung #fashasandha 
#kurungmoden #promosiraya2019

#UmmaKurung PROMOSI : RM 130 Tidak Termasuk Pos + POS RM9 SM /RM15 SS . ️Normal Price RM140 READY STOCK ️ . . JUNE SPECIAL PROMOTION . . . Material : crepe with lining . skirt with horsehair for kepok effect . lace di lengan dan hujung baju . swarovski tabur zip di belakang baju dan lengan elastic waist skirt .. . S SIZE Top Shoulder :14" Bust :34" Sleeves: 23.5" Length front:27" back length : 24" SKIRT: Waist :24-34" Hips :34" Length :42" . . . M SIZE Top Shoulder :15" Bust :37" Sleeves :23" Length:27.5" back length : 24.5" SKIRT: Waist :26-36" Hips: 38" Length :42" . . L/XL SIZE top Shoulder :17.5" Bust :42" Sleeves :24.5" Length :27.5" back length : 24.5" SKIRT: Waist :28-38" Hips: 44" Length :43" COLOUR AVAILABLE . . DARK BLUE . BLACK . MAROON . LIGHT YELLOW . BABY BLUE . EMERALD . DUSTY PINK . . . . . . CARA ORDER . . send gambar@screenshot order sertakan sekali details produk . supaya lebih mudah cek stok stok limited, first come first serve tiada booking for fast respond . . @gerobokpinky WhatsApp 017-2424 619 ......no URGENT order...tq . ... . Note ️REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian. ️Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor cahaya kamera ️Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . #dressmuslimah #bazarpaknil #hargapromosi #ajimaura #bazaarpaknil #uitm #student #guru #kolej #universiti #ctdk #kebaya #noradanish #studentuniversiti #baju #cikgu #bajuraya2019 #rayacollection2019   #neelofa #minikurung #fashasandha #kurungmoden #promosiraya2019 - 20 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
Stock ada order!!! Kalau da takda Nanti Jangan nak nanges 😂 stock limited! Mur mur tapi effect dia cantik tauuu! Ramai order 3-5 tube sorang sebab nak buat stock. Share la ngan adik beradik ke ngan member ke punnn bolehs uollsss! Sesuai pakai everyday ada spf 35 +++ ! Nak gi office ke nak gi mall ke nak gi kuliah ke nak gi dating ke onzzz aje pakai foundation ni 😘

Stock ada order!!! Kalau da takda Nanti Jangan nak nanges stock limited! Mur mur tapi effect dia cantik tauuu! Ramai order 3-5 tube sorang sebab nak buat stock. Share la ngan adik beradik ke ngan member ke punnn bolehs uollsss! Sesuai pakai everyday ada spf 35 +++ ! Nak gi office ke nak gi mall ke nak gi kuliah ke nak gi dating ke onzzz aje pakai foundation ni - 11 hours ago

7 Likes
2 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.