#bazaarpaknilcafe

5,451 posts

Kawan akak nak nyelit order hat satu ni, akak xsempat lg nak buat kan ke dia. Dah la dia peminat tegar sardine puff ni..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… #heaventastebyfa #sardinepuff #pastry #puff #puffpastry #sardine #dessertstable #hightea #refreshments #order #makanmakan #insta #instafood #foodporn #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #cspscs #klfoodie #kekgombak #terapiinstagram #ajimaura #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Kawan akak nak nyelit order hat satu ni, akak xsempat lg nak buat kan ke dia. Dah la dia peminat tegar sardine puff ni.. #heaventastebyfa #sardinepuff #pastry #puff #puffpastry #sardine #dessertstable #hightea #refreshments #order #makanmakan #insta #instafood #foodporn #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #cspscs #klfoodie #kekgombak #terapiinstagram #ajimaura #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 days ago

43 Likes
3 Comments
0
Sekarang customers suka order mix choux pastry ni sebab boleh rasa 3 jenis choux pastry dengan 3 flavour yg berbeza. Ada yg nak juga  ke?

#heaventastebyfa #fruitcreampuff #eclairs #japanesecreampuff #jpuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #foodporn #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #foodporn #pastries  #terapiinstagram #phonephotography #cspscs #desserts #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Sekarang customers suka order mix choux pastry ni sebab boleh rasa 3 jenis choux pastry dengan 3 flavour yg berbeza. Ada yg nak juga ke? #heaventastebyfa #fruitcreampuff #eclairs #japanesecreampuff #jpuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #foodporn #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #foodporn #pastries #terapiinstagram #phonephotography #cspscs #desserts #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 6 days ago

22 Likes
1 Comments
0
Sekarang ni ngadap fon pun xleh lama2, nanti akak pening kepala sangat2. Tu juga antara sebab kenapa akak kurang bersiaran dekat IG & FB. Selesai order yg diamanahkan, amik gamba then rehat dengan anak2, dapur pun dalam 2 minggu ni banyak xberasap dari berasap ๐Ÿ˜ฃ. Doakan akak kembali sihat seperti sediakala ye.

Uolls kalau nak order terus whatsapp akak ye, link ada kat bio.

#heaventastebyfa #eclair #japanesecreampuff #jpuff #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #desserts #dessertstable #sayajualkek #hightea #refreshments #kekgombak #bestseller #onlinecakeshop #insta #instacake #instafood #klfoodie #cspscs #iium #iiumgombak #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Sekarang ni ngadap fon pun xleh lama2, nanti akak pening kepala sangat2. Tu juga antara sebab kenapa akak kurang bersiaran dekat IG & FB. Selesai order yg diamanahkan, amik gamba then rehat dengan anak2, dapur pun dalam 2 minggu ni banyak xberasap dari berasap . Doakan akak kembali sihat seperti sediakala ye. Uolls kalau nak order terus whatsapp akak ye, link ada kat bio. #heaventastebyfa #eclair #japanesecreampuff #jpuff #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #desserts #dessertstable #sayajualkek #hightea #refreshments #kekgombak #bestseller #onlinecakeshop #insta #instacake #instafood #klfoodie #cspscs #iium #iiumgombak #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 10 days ago

37 Likes
5 Comments
0
Pecan butterscotch cake, sentiasa jd pilihan.

#heaventastebyfa #cspscs #birthday #birthdaycake #order #bestseller #insta #instafood #instacake #cakeonline #cake  #vsco #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #terapiinstagram #ajimaura  #kekgombak #onlinebakery #onlinecakeshop #cakestagram #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #greenwood #gombak #srigombak #batucaves

Pecan butterscotch cake, sentiasa jd pilihan. #heaventastebyfa #cspscs #birthday #birthdaycake #order #bestseller #insta #instafood #instacake #cakeonline #cake #vsco #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #terapiinstagram #ajimaura #kekgombak #onlinebakery #onlinecakeshop #cakestagram #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #greenwood #gombak #srigombak #batucaves - 10 days ago

15 Likes
0 Comments
0
Triple pandan coconut with german buttercream doll cake for haura birthday.

Nak order doll cake whatsapp akak je ye ๐Ÿ˜˜

#heaventasbyfa #triplepandancoconutcake #dollcake #barbiedollcake #barbiecake #elsacake #chocolateindulgence #chocolate #kekhantaran #kekkawin #kekgombak #premiumcake #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #cakestagram #onlinecake #foodporn #klfoodie #iium #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood

Triple pandan coconut with german buttercream doll cake for haura birthday. Nak order doll cake whatsapp akak je ye #heaventasbyfa #triplepandancoconutcake #dollcake #barbiedollcake #barbiecake #elsacake #chocolateindulgence #chocolate #kekhantaran #kekkawin #kekgombak #premiumcake #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #cakestagram #onlinecake #foodporn #klfoodie #iium #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood - 11 days ago

18 Likes
0 Comments
0
Sementara tunggu giliran kat klinik pagi ni, post la sikit gamba kan. Rasa 7.30am tu macam awal giler dah sampai, rupanya kira dah lewat dah ha. Mereput la dat pagi2 ni kat klinik ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Walnut brownies. Ni boleh kata selalu customer akak yg sorg tu order. Thank kak lin & ira.

#heaventastebyfa #walnutbrownies #walnut #hazelnut #chocolate #sayajualkek #desserts #kekgombak #kekhantaran #hantaran #kekharijadi #birthday #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #onlinecakeshop #browniestower  #klfoodie #cake  #foodporn #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Sementara tunggu giliran kat klinik pagi ni, post la sikit gamba kan. Rasa 7.30am tu macam awal giler dah sampai, rupanya kira dah lewat dah ha. Mereput la dat pagi2 ni kat klinik Walnut brownies. Ni boleh kata selalu customer akak yg sorg tu order. Thank kak lin & ira. #heaventastebyfa #walnutbrownies #walnut #hazelnut #chocolate #sayajualkek #desserts #kekgombak #kekhantaran #hantaran #kekharijadi #birthday #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #onlinecakeshop #browniestower #klfoodie #cake #foodporn #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 12 days ago

37 Likes
2 Comments
0
Diam2 berisi, dalam diam hari2 kena pinang si gebusss ni.

#heaventastebyfa #eclair #japanesecreampuff #jpuff #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #desserts #dessertstable #sayajualkek #hightea #refreshments #kekgombak #bestseller #onlinecakeshop #insta #instacake #instafood #klfoodie #cspscs #iium #iiumgombak #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Diam2 berisi, dalam diam hari2 kena pinang si gebusss ni. #heaventastebyfa #eclair #japanesecreampuff #jpuff #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #desserts #dessertstable #sayajualkek #hightea #refreshments #kekgombak #bestseller #onlinecakeshop #insta #instacake #instafood #klfoodie #cspscs #iium #iiumgombak #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 14 days ago

42 Likes
4 Comments
0
Moist choc cake + chocolate filling + fresh cream frosting for birthday girl.

Moist choc cake + chocolate filling + fresh cream frosting for birthday girl. - 17 days ago

20 Likes
3 Comments
0
Pecan butterscotch cake.

Pecan butterscotch cake. - 18 days ago

38 Likes
3 Comments
0
Yg selalu dicari, yg selalu dirindui customers ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #heaventastebyfa #fruitcreampuff #eclairs #japanesecreampuff #jpuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #foodporn #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #foodporn #pastries  #terapiinstagram #phonephotography #cspscs #desserts #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Yg selalu dicari, yg selalu dirindui customers #heaventastebyfa #fruitcreampuff #eclairs #japanesecreampuff #jpuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #foodporn #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #foodporn #pastries #terapiinstagram #phonephotography #cspscs #desserts #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 18 days ago

25 Likes
0 Comments
0
Blueberry choux roll dalam barisan

#heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Blueberry choux roll dalam barisan #heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #iium #iiumgombak #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 19 days ago

39 Likes
1 Comments
0
Kasi can la belanja gamba kek anak sendiri, asyik belanja kek customers je kan sebelum ni ๐Ÿ˜‚. Sesibuk mana, sebanyak mana pun amanah utk siapkan order customers, kena juga curi masa siapkan kek untuk my first born. Anak tu kan amanah n tanggungjawab pd kita ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ Happy fourth birthday Haura Addin. (Kalau yg kenal akak,ramai yg tau akak jarang sangat2 nak post something personal dekat media sosial ni, ari ni buang tabiat sikit)

Sama2 doakan haura addin supaya kakak menjadi anak yg solehah, kakak yg sentiasa menyayangi adik2nya, mendengar kata, baik budi pekerti, menghormati orang sekeliling, menyenangkan hati semua orang, kuat serta tabah dalam menempuhi cabaran yg mendatang dan berjaya di dunia & akhiray. Ameen.

Kasi can la belanja gamba kek anak sendiri, asyik belanja kek customers je kan sebelum ni . Sesibuk mana, sebanyak mana pun amanah utk siapkan order customers, kena juga curi masa siapkan kek untuk my first born. Anak tu kan amanah n tanggungjawab pd kita Happy fourth birthday Haura Addin. (Kalau yg kenal akak,ramai yg tau akak jarang sangat2 nak post something personal dekat media sosial ni, ari ni buang tabiat sikit) Sama2 doakan haura addin supaya kakak menjadi anak yg solehah, kakak yg sentiasa menyayangi adik2nya, mendengar kata, baik budi pekerti, menghormati orang sekeliling, menyenangkan hati semua orang, kuat serta tabah dalam menempuhi cabaran yg mendatang dan berjaya di dunia & akhiray. Ameen. - 20 days ago

25 Likes
3 Comments
0
Frozen beef croquette dah ada stok ye. Nak beli small pack pun boleh tau.

Frozen beef croquette dah ada stok ye. Nak beli small pack pun boleh tau. - 20 days ago

27 Likes
3 Comments
0
Barbie doll cake. Setelah sekian lama merisik kek ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Malam ni ada sebiji lg doll cake kena siapkan, boleh la praktis lagi. 
Maaf akak memang kurang bersiaran sekarang, banyak siapkan order selain uruskan anak2 & family. So, sebarang tempahan, whatsapp www.wasap.my/60122505819 ye. 
Akak xde messenger so please JANGAN PM ye. Bila akak kurang bersiaran maka, akak memang jarang buka fb atau ig, whatsapp akak memang tengok..so nak tanya ke nak order ke boleh la whatsapp akak tau.

Barbie doll cake. Setelah sekian lama merisik kek ni Malam ni ada sebiji lg doll cake kena siapkan, boleh la praktis lagi. Maaf akak memang kurang bersiaran sekarang, banyak siapkan order selain uruskan anak2 & family. So, sebarang tempahan, whatsapp www.wasap.my/60122505819 ye. Akak xde messenger so please JANGAN PM ye. Bila akak kurang bersiaran maka, akak memang jarang buka fb atau ig, whatsapp akak memang tengok..so nak tanya ke nak order ke boleh la whatsapp akak tau. - 21 days ago

28 Likes
5 Comments
0
Lama xbersiaran, belanja sikit 1 gamba kek..gamba2 lain ada kesempatan akak post ye.

Pecan butterscotch cake with unicorn theme as per requested.

Sebarang tempahan boleh whatsapp akak terus ye www.wasap.my/60122505819

Lama xbersiaran, belanja sikit 1 gamba kek..gamba2 lain ada kesempatan akak post ye. Pecan butterscotch cake with unicorn theme as per requested. Sebarang tempahan boleh whatsapp akak terus ye www.wasap.my/60122505819 - 23 days ago

32 Likes
3 Comments
0
Moist red velvet hazelnut cake .

Moist red velvet hazelnut cake . - 24 days ago

26 Likes
2 Comments
0
Chocolate blueberry cheese roll lagi.

Chocolate blueberry cheese roll lagi. - 1 month ago

36 Likes
3 Comments
0
Vanilla creamy filling. Sangat2 ice cream rasa dia, ce tengok how creamy it is.

Makan dengan jpuff sejuk2, sedap yakmatt! Tu yang customers akak duk repeat jpuff je.

Vanilla creamy filling. Sangat2 ice cream rasa dia, ce tengok how creamy it is. Makan dengan jpuff sejuk2, sedap yakmatt! Tu yang customers akak duk repeat jpuff je. - 1 month ago

38 Likes
1 Comments
0
Cheese brownies utk meeting kata nya.

Cheese brownies utk meeting kata nya. - 1 month ago

39 Likes
2 Comments
0
Beef croquette. Makan ni satu memang xcukup!!! Beli yg frozen, nak makan bila2 pun boleh. defrost & goreng je. Beef croquette ada special price sampai 25.2 2019, so cepat2 grab ๐Ÿ˜‰

Beef croquette. Makan ni satu memang xcukup!!! Beli yg frozen, nak makan bila2 pun boleh. defrost & goreng je. Beef croquette ada special price sampai 25.2 2019, so cepat2 grab - 1 month ago

37 Likes
2 Comments
0
Minimum order 30pcs, amik gamba memang biasanya satu kotak je. Kalau yg pernah baca post akak sebelum2 ni mesti tau kenapa ๐Ÿ˜‚

Small pack hanya ada bila akak open order untuk small pack atau uolls ada kawan2 yg nak share order.

Untuk tempahan boleh whatsapp www.wasap.my/60122505819

Minimum order 30pcs, amik gamba memang biasanya satu kotak je. Kalau yg pernah baca post akak sebelum2 ni mesti tau kenapa Small pack hanya ada bila akak open order untuk small pack atau uolls ada kawan2 yg nak share order. Untuk tempahan boleh whatsapp www.wasap.my/60122505819 - 1 month ago

39 Likes
3 Comments
0
Mix cream horn.

Whatsapp 0122505819 untuk tempahan.

Mix cream horn. Whatsapp 0122505819 untuk tempahan. - 1 month ago

26 Likes
2 Comments
0
SPECIAL PROMO
22.2.2109 till 11.3.2019

15% discount untuk โคต
๐Ÿ“ 8' Pecan Butterscotch Cake
๐Ÿ“ 1 set (50pcs) Chocolatre Pecan Mousse Cream puff
๐Ÿ“ 1 set (50pcs) Mixed Choux Pastry no 7
๐Ÿ“ 1 set (50pcs) Fruit Cream Puff

Dan harga istimewa Pecan butterscotch cake saiz 6' RM 50.

Tempahan sekurang-kurangnya 2 hari sebelum. Whatsapp www.wasap.my/60122505819 utk tempahan.

Jangan lepaskan peluang, discount dari RM 10 sehingga RM 25 **not valid with other discount @ promo**

SPECIAL PROMO 22.2.2109 till 11.3.2019 15% discount untuk 8' Pecan Butterscotch Cake 1 set (50pcs) Chocolatre Pecan Mousse Cream puff 1 set (50pcs) Mixed Choux Pastry no 7 1 set (50pcs) Fruit Cream Puff Dan harga istimewa Pecan butterscotch cake saiz 6' RM 50. Tempahan sekurang-kurangnya 2 hari sebelum. Whatsapp www.wasap.my/60122505819 utk tempahan. Jangan lepaskan peluang, discount dari RM 10 sehingga RM 25 **not valid with other discount @ promo** - 1 month ago

47 Likes
2 Comments
0
Orange butter cake.

Ramai yg mencari untuk kudap2.

#heaventastebyfa #marblecake #buttercake #kekbutter #kekkahwin #kenduri #klfoodie #cakeonline #foodporn #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #uiagombak #uia #kekgombak #bestseller #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Orange butter cake. Ramai yg mencari untuk kudap2. #heaventastebyfa #marblecake #buttercake #kekbutter #kekkahwin #kenduri #klfoodie #cakeonline #foodporn #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #uiagombak #uia #kekgombak #bestseller #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 1 month ago

26 Likes
1 Comments
0
Chocolate blueberry cheese roll

#heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Chocolate blueberry cheese roll #heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 1 month ago

28 Likes
6 Comments
0
Beef tauhu bergedil

#heaventastebyfa #tofubergedel #tofu #bergedel #tauhubergedil #tauhu #mushrooms #homemade #order #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #klfoodie #terapiinstagram #ajimaura #foodporn #jjcm #uia #uiagombak  #gombak #srigombak #batucaves #greenwood

Beef tauhu bergedil #heaventastebyfa #tofubergedel #tofu #bergedel #tauhubergedil #tauhu #mushrooms #homemade #order #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #klfoodie #terapiinstagram #ajimaura #foodporn #jjcm #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood - 1 month ago

14 Likes
1 Comments
0
Sarapan dulu yuk

#heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn

Sarapan dulu yuk #heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn - 1 month ago

30 Likes
1 Comments
0
Si baldu merah.

Moist red velvet nutella cake.

#heaventastebyfa #redvelvetnutella #redvelvet #nutella #kek #desserts #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #baking #cake #kekmalaysia #harijadi #kekhantaran #bakingonline #sayajualkek #onlinebakery #onlinecakeshop #order #bestseller #insta #kekgombak #instacake #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #sayajualkek #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Si baldu merah. Moist red velvet nutella cake. #heaventastebyfa #redvelvetnutella #redvelvet #nutella #kek #desserts #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #baking #cake #kekmalaysia #harijadi #kekhantaran #bakingonline #sayajualkek #onlinebakery #onlinecakeshop #order #bestseller #insta #kekgombak #instacake #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #sayajualkek #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 1 month ago

17 Likes
3 Comments
0
Licin sangat sampai menggelongsor buah peach tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Atas permintaan regular customer cum kenalan akak @mizzddee89 . Supermoist EGGLESS hazelnut chocolate cake + butterscotch filling + chocolate ganache.

#heaventasbyfa #egglesscake #eggless #moistchocolatecake #doublechocindulgencecake #doublechocolateindulgence #chocolateindulgence #chocolate #kekgombak #sayajual #premiumcake #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #cakestagram #onlinecake #foodporn #klfoodie #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood

Licin sangat sampai menggelongsor buah peach tu Atas permintaan regular customer cum kenalan akak @mizzddee89 . Supermoist EGGLESS hazelnut chocolate cake + butterscotch filling + chocolate ganache. #heaventasbyfa #egglesscake #eggless #moistchocolatecake #doublechocindulgencecake #doublechocolateindulgence #chocolateindulgence #chocolate #kekgombak #sayajual #premiumcake #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #cakestagram #onlinecake #foodporn #klfoodie #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood - 1 month ago

31 Likes
2 Comments
0
Belanja sikit close up tauhu berontok/berontak ni.

Nama dia tauhu berontok/berontak sebab inti dia memberontak nak keluar ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #heaventastebyfa #tauhuberontak #tauhuisi #tofubergedel #tofu #bergedel #tauhubergedil #tauhu #mushrooms #order #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #klfoodie #terapiinstagram #ajimaura #foodporn #jjcm #uia #uiagombak  #gombak #srigombak #batucaves #greenwood

Belanja sikit close up tauhu berontok/berontak ni. Nama dia tauhu berontok/berontak sebab inti dia memberontak nak keluar #heaventastebyfa #tauhuberontak #tauhuisi #tofubergedel #tofu #bergedel #tauhubergedil #tauhu #mushrooms #order #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #klfoodie #terapiinstagram #ajimaura #foodporn #jjcm #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood - 1 month ago

20 Likes
4 Comments
0
Beef croquette. Ni je yg sempat amik gamba ๐Ÿ˜‚. Small pack utk beef croquette, tauhu berontok & cheesy mushroom tauhu bergedil semua sold out. Xsempat amik gamba group photo berjemaah sebab awal pagi siap goreng (xdan susun penuh semua bekas small pack lagi) customer akak dah mai amik, baru masuk rumah, sampai pula next customer, ada yg beli nak bawa balik Raub nak bagi parents dia rasa.

Thanks pada semua yg membeli ari ni. Semoga dapat memenuhi keinginan uolls ๐Ÿ˜˜

Nanti akak update kalau ada stok frozen ye. So nak mai beli bila2 boleh la bgtau akak.

#heaventastebyfa #beefcroquette #beef #croquette #bread #sayajual #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bazaaronline #hightea #refreshments #jamuan #kekgombak #order #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #klfoodie #kuihmuih #kuih #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood

Beef croquette. Ni je yg sempat amik gamba . Small pack utk beef croquette, tauhu berontok & cheesy mushroom tauhu bergedil semua sold out. Xsempat amik gamba group photo berjemaah sebab awal pagi siap goreng (xdan susun penuh semua bekas small pack lagi) customer akak dah mai amik, baru masuk rumah, sampai pula next customer, ada yg beli nak bawa balik Raub nak bagi parents dia rasa. Thanks pada semua yg membeli ari ni. Semoga dapat memenuhi keinginan uolls Nanti akak update kalau ada stok frozen ye. So nak mai beli bila2 boleh la bgtau akak. #heaventastebyfa #beefcroquette #beef #croquette #bread #sayajual #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bazaaronline #hightea #refreshments #jamuan #kekgombak #order #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #klfoodie #kuihmuih #kuih #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood - 1 month ago

36 Likes
4 Comments
0
Salam Jumaat yg baraqah.

Semoga semua urusan kita dipermudahkan. 
Mixed cream horn early pick up this morning ๐Ÿ˜˜

#heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn

Salam Jumaat yg baraqah. Semoga semua urusan kita dipermudahkan. Mixed cream horn early pick up this morning #heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn - 1 month ago

28 Likes
5 Comments
0
Thanks Dr Anfal selalu order ngan sy. Ex Dr haffaz masa admitted burn unit 2017 dulu genap umor setahun 2 ari masa tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…. #heaventastebyfa #butterscotch #butterscotchcake #pecan #cspscs #birthday #birthdaycake #order #bestseller #insta #instafood #instacake #cakeonline #cake  #vsco #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #terapiinstagram #ajimaura  #kekgombak #onlinebakery #onlinecakeshop #cakestagram #uia #uiagombak #greenwood #gombak #srigombak #batucaves

Thanks Dr Anfal selalu order ngan sy. Ex Dr haffaz masa admitted burn unit 2017 dulu genap umor setahun 2 ari masa tu . #heaventastebyfa #butterscotch #butterscotchcake #pecan #cspscs #birthday #birthdaycake #order #bestseller #insta #instafood #instacake #cakeonline #cake #vsco #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #terapiinstagram #ajimaura #kekgombak #onlinebakery #onlinecakeshop #cakestagram #uia #uiagombak #greenwood #gombak #srigombak #batucaves - 1 month ago

38 Likes
1 Comments
0
Neopolitan cake, deco as per requested. Upin & ipin cookies topper dr @sue.myheartcupcakes

#heaventastebyfa #neopolitancake #neopolitan #sayajualkek #homemade #chocolate #strawberry #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #sayajual #desserts #cakeonline #onlinecakeshop #homemade #kekgombak #kekbirthday #kekhantaran #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Neopolitan cake, deco as per requested. Upin & ipin cookies topper dr @sue.myheartcupcakes #heaventastebyfa #neopolitancake #neopolitan #sayajualkek #homemade #chocolate #strawberry #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #sayajual #desserts #cakeonline #onlinecakeshop #homemade #kekgombak #kekbirthday #kekhantaran #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 1 month ago

20 Likes
4 Comments
0
Hasil bedah siasat kek ais krim.

Strawberry cake + vanilla ice cream & chocolate chip + fresh cream frosting & chocolate ganache.

Uolls kalau nak order boleh juga request kek flavour ape & ice cream ape kat dalam . Tapi kena order SEMINGGU sebelum ye, sebab ice cream tu pun akak buat sendiri juga ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Whatsapp www.wasap.my/60122505819 untuk tempahan ye.

#heaventastebyfa #icecreamcake #icecream #chocolate  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn

Hasil bedah siasat kek ais krim. Strawberry cake + vanilla ice cream & chocolate chip + fresh cream frosting & chocolate ganache. Uolls kalau nak order boleh juga request kek flavour ape & ice cream ape kat dalam . Tapi kena order SEMINGGU sebelum ye, sebab ice cream tu pun akak buat sendiri juga Whatsapp www.wasap.my/60122505819 untuk tempahan ye. #heaventastebyfa #icecreamcake #icecream #chocolate #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn - 1 month ago

20 Likes
0 Comments
0
Less is more. Pecan butterscotch cake.

Mostly customers akak fall in love at first bite utk ke ni.

#heaventastebyfa #butterscotch #butterscotchcake #pecan #cspscs #birthday #birthdaycake #order #bestseller #insta #instafood #instacake #cakeonline #cake  #vsco #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #terapiinstagram #ajimaura  #kekgombak #onlinebakery #onlinecakeshop #cakestagram #uia #uiagombak #greenwood #gombak #srigombak #batucaves

Less is more. Pecan butterscotch cake. Mostly customers akak fall in love at first bite utk ke ni. #heaventastebyfa #butterscotch #butterscotchcake #pecan #cspscs #birthday #birthdaycake #order #bestseller #insta #instafood #instacake #cakeonline #cake #vsco #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #terapiinstagram #ajimaura #kekgombak #onlinebakery #onlinecakeshop #cakestagram #uia #uiagombak #greenwood #gombak #srigombak #batucaves - 1 month ago

21 Likes
2 Comments
0
Cream horn, nama lain kuih siput ๐Ÿ˜„

#chococreamhorn #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn

Cream horn, nama lain kuih siput #chococreamhorn #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn - 1 month ago

29 Likes
3 Comments
0
Happy anniversary chafendy 5 tahun.

#heaventastebyfa #redvelvetnutella #redvelvet #nutella #kek #desserts #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #baking #cake #kekmalaysia #harijadi #kekhantaran #bakingonline #sayajualkek #onlinebakery #onlinecakeshop #order #bestseller #insta #kekgombak #instacake #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #sayajualkek #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Happy anniversary chafendy 5 tahun. #heaventastebyfa #redvelvetnutella #redvelvet #nutella #kek #desserts #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #baking #cake #kekmalaysia #harijadi #kekhantaran #bakingonline #sayajualkek #onlinebakery #onlinecakeshop #order #bestseller #insta #kekgombak #instacake #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #sayajualkek #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 1 month ago

25 Likes
2 Comments
0
Mixed cream horn. Satu set 30 pcs, tp akak selalu post gamba part of 1 set, jual memang 1 set ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Kalau uolls ada kawan nak share2 boleh je kongsi2. 
Nampak x kat situ, akak memang jenis nak cepat, shoot mana sempat aje. Nak susun semua utk amik group photo memang xsempat la jawab nya. 
Mana x nya, akak buat semua sorang2 from scratch sambil jaga 3 anak2 soleh & solehah yg super duper aktif cum housewife. So, satu keje lagi nak kuarkan semua susun atas meja banyak, amik gamba. Amik gamba selalu nya lama ๐Ÿ˜…. Sudahnya gamba2 akak mcm yg uolls tengok la ๐Ÿ˜ lagipun anak2 tengah membesar, tuntutan perhatian diorang pun besar juga supaya diorg besar nanti pun selalu ingat mama diorang ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Ada juga yang tanya nape xhanta anak2 pada pengasuh boleh tumpu baking je. Hehehe masa anak2 membesar xlama, hadap je la as a parent. Dengan bermacam2 kes sekarang, mama dia ni lg suka tgk anak depan mata sambil buat keje, tu yg hari2 mama bertukar tu ๐Ÿ˜…. Lgpun tahun depan yg sulung dah nak start sekolah, 2 tahun lg kembar pula start sekolah. Ha, nnt masa tu mama pula bosan duk rumah buat keje sorg2 tggu diorg abis sekolah. Then masa tu dah start limited masa dengan diorg. Sekolah menengah kalau 3 3 masuk asrama lg la kurang masa bersama diorg. So, kalau akak lambat teply whatsapp jangan marah ye, terlalu banyak task akak dalam sehari ๐Ÿ˜…. Insta story sekarang xsempat lgsg nak buat..haha jalan2 kat fb n ig orang pun boleh kira la sehari bape kali.

Ape pun thanks you sangat2 pada family yg terlalu banyak membantu akak, regular customers, future customers yg selalu support akak ๐Ÿ˜˜. Eh terbebel pula ๐Ÿ˜ฃ

#heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn

Mixed cream horn. Satu set 30 pcs, tp akak selalu post gamba part of 1 set, jual memang 1 set . Kalau uolls ada kawan nak share2 boleh je kongsi2. Nampak x kat situ, akak memang jenis nak cepat, shoot mana sempat aje. Nak susun semua utk amik group photo memang xsempat la jawab nya. Mana x nya, akak buat semua sorang2 from scratch sambil jaga 3 anak2 soleh & solehah yg super duper aktif cum housewife. So, satu keje lagi nak kuarkan semua susun atas meja banyak, amik gamba. Amik gamba selalu nya lama . Sudahnya gamba2 akak mcm yg uolls tengok la lagipun anak2 tengah membesar, tuntutan perhatian diorang pun besar juga supaya diorg besar nanti pun selalu ingat mama diorang ni . Ada juga yang tanya nape xhanta anak2 pada pengasuh boleh tumpu baking je. Hehehe masa anak2 membesar xlama, hadap je la as a parent. Dengan bermacam2 kes sekarang, mama dia ni lg suka tgk anak depan mata sambil buat keje, tu yg hari2 mama bertukar tu . Lgpun tahun depan yg sulung dah nak start sekolah, 2 tahun lg kembar pula start sekolah. Ha, nnt masa tu mama pula bosan duk rumah buat keje sorg2 tggu diorg abis sekolah. Then masa tu dah start limited masa dengan diorg. Sekolah menengah kalau 3 3 masuk asrama lg la kurang masa bersama diorg. So, kalau akak lambat teply whatsapp jangan marah ye, terlalu banyak task akak dalam sehari . Insta story sekarang xsempat lgsg nak buat..haha jalan2 kat fb n ig orang pun boleh kira la sehari bape kali. Ape pun thanks you sangat2 pada family yg terlalu banyak membantu akak, regular customers, future customers yg selalu support akak . Eh terbebel pula #heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn - 1 month ago

32 Likes
2 Comments
0
Chocolate blueberry cheese roll.

Whatsapp 0122505819 untuk tempahan.

#heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Chocolate blueberry cheese roll. Whatsapp 0122505819 untuk tempahan. #heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 1 month ago

37 Likes
2 Comments
0
*OPEN ORDER SMALL PACK ON 15 FEB 2019 (FRIDAY)* 1. Tauhu berontok RM 8
2. Beef croquette RM 10
3. Cheesy mushroom tauhu bergedil RM 6
4. FROZEN tauhu berontok RM 7
5. FROZEN beef croquette RM 9
6. FROZEN cheesy mushroom tauhu bergedil RM 5

Akak open order untuk 3 jenis savoury ni, so boleh la kalau uolls nak rasa dalam pek yg kecik. Nak beli yg dah siap goreng boleh, yg frozen pun boleh. Sos memang dapat sekali even beli yg frozen.

So, kalau nak order terus whatsapp akak ye www.wasap.my/60122505819 .

#heaventastebyfa #beefcroquette #tauhubrontak #tauhubergedil #bread #sayajual #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bazaaronline #hightea #refreshments #jamuan #kekgombak #order #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #klfoodie #kuihmuih #kuih #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood

*OPEN ORDER SMALL PACK ON 15 FEB 2019 (FRIDAY)* 1. Tauhu berontok RM 8 2. Beef croquette RM 10 3. Cheesy mushroom tauhu bergedil RM 6 4. FROZEN tauhu berontok RM 7 5. FROZEN beef croquette RM 9 6. FROZEN cheesy mushroom tauhu bergedil RM 5 Akak open order untuk 3 jenis savoury ni, so boleh la kalau uolls nak rasa dalam pek yg kecik. Nak beli yg dah siap goreng boleh, yg frozen pun boleh. Sos memang dapat sekali even beli yg frozen. So, kalau nak order terus whatsapp akak ye www.wasap.my/60122505819 . #heaventastebyfa #beefcroquette #tauhubrontak #tauhubergedil #bread #sayajual #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bazaaronline #hightea #refreshments #jamuan #kekgombak #order #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #klfoodie #kuihmuih #kuih #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood - 1 month ago

32 Likes
0 Comments
0
Strawberry cake + vanilla ice cream & chocolate chip + fresh cream frosting & chocolate ganache for this ice cream cake.

Uolls kalau nak order boleh juga request kek flavour ape & ice cream ape kat dalam . Tapi kena order SEMINGGU sebelum ye, sebab ice cream tu pun akak buat sendiri juga ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Whatsapp www.wasap.my/60122505819 untuk tempahan ye.

#heaventastebyfa #icecreamcake #icecream #chocolate  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn

Strawberry cake + vanilla ice cream & chocolate chip + fresh cream frosting & chocolate ganache for this ice cream cake. Uolls kalau nak order boleh juga request kek flavour ape & ice cream ape kat dalam . Tapi kena order SEMINGGU sebelum ye, sebab ice cream tu pun akak buat sendiri juga Whatsapp www.wasap.my/60122505819 untuk tempahan ye. #heaventastebyfa #icecreamcake #icecream #chocolate #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn - 1 month ago

24 Likes
0 Comments
0
Sardine puff on weekend. Thanks you

#heaventastebyfa #sardinepuff #pastry #puff #puffpastry #sardine #sardin  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #makanmakan #insta #instafood #foodporn #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #cspscs #klfoodie #kekgombak #terapiinstagram #ajimaura #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Sardine puff on weekend. Thanks you #heaventastebyfa #sardinepuff #pastry #puff #puffpastry #sardine #sardin #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #makanmakan #insta #instafood #foodporn #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #cspscs #klfoodie #kekgombak #terapiinstagram #ajimaura #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 1 month ago

26 Likes
1 Comments
0
Japanese cream puff.

Thank you ๐Ÿ˜˜

#heaventastebyfa #eclair #japanesecreampuff #jpuff #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #desserts #dessertstable #sayajualkek #jamuan #hightea #refreshments #kekgombak #bestseller #onlinecakeshop #insta #instacake #instafood #klfoodie #cspscs #vscocam #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Japanese cream puff. Thank you #heaventastebyfa #eclair #japanesecreampuff #jpuff #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #desserts #dessertstable #sayajualkek #jamuan #hightea #refreshments #kekgombak #bestseller #onlinecakeshop #insta #instacake #instafood #klfoodie #cspscs #vscocam #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 1 month ago

37 Likes
1 Comments
0
Thank you

#heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn

Thank you #heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn - 2 months ago

32 Likes
4 Comments
0
Masih ramai yg cari.

#chococreamhorn #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn

Masih ramai yg cari. #chococreamhorn #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn - 2 months ago

38 Likes
3 Comments
0
Eclairs vs fruit creampuff.

Ada yg nak macam ni juga ke? Uolls kalau ada 3 orang kawan juga nak order combo of mix choux pastry in total 15pcs akak on je. Boleh la nak mix eclairs dengan fruit cream puff je ke, jpuff, eclairs & fruit cream puff ke atau jpuff dengan eclairs je ke, ikut persetujuan sesama uolls. Tapi kalau  nak mix in total 10pcs, cari la 5org kawan, pun akak on ๐Ÿ˜˜

Untuk sebarang tempahan atau pertanyaan whatsapp akak ye www.wasap.my/60122505819

#heaventastebyfa #fruitcreampuff #eclairs #japanesecreampuff #jpuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #foodporn #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #foodporn #pastries  #terapiinstagram #phonephotography #cspscs #desserts #dessertstable #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Eclairs vs fruit creampuff. Ada yg nak macam ni juga ke? Uolls kalau ada 3 orang kawan juga nak order combo of mix choux pastry in total 15pcs akak on je. Boleh la nak mix eclairs dengan fruit cream puff je ke, jpuff, eclairs & fruit cream puff ke atau jpuff dengan eclairs je ke, ikut persetujuan sesama uolls. Tapi kalau nak mix in total 10pcs, cari la 5org kawan, pun akak on Untuk sebarang tempahan atau pertanyaan whatsapp akak ye www.wasap.my/60122505819 #heaventastebyfa #fruitcreampuff #eclairs #japanesecreampuff #jpuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #foodporn #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #foodporn #pastries #terapiinstagram #phonephotography #cspscs #desserts #dessertstable #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

30 Likes
0 Comments
0
Frozen tauhu berontok. 3 ketul je tinggal, yg lain semua dah kena pinang ngan customers. Jadi la buat pose amik gamba kan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Tauhu berontok ni inti dia bukan daging ayam segar je tapi juga  ada  carrot,tauge,leek,celery yg dipadatkan dalam tauhu. Yang buat dia lagi sedap bila dicelup dengan saduran tepung istimewa dengan beberapa rempah ratus yang menambahkan kerangupannya, yang pasti bukan yg segera la ye. 
Tauhu berontok ni pun ada sos dia juga yg mana sos dia memang lain dari sos tauhu bergedil akak tu & bukan juga sambal kicap. Kalau nak tau, kena la cuba.

Nak beli yg siap goreng boleh, nak beli yg frozen pun boleh. Yg frozen punya boleh la buat stok untuk tetamu datang rumah ke, sarapan ke atau untuk tea time kan. Defrost kan & tinggal goreng aje. Beli frozen pun dapat sos juga ๐Ÿ˜‰. Self pick up dekat Gombak atau Selayang sahaja. Kalau nak request delivery nnt runner akak bgtau berapa cas ikut jarak ye ๐Ÿ˜Š

#heaventastebyfa #tauhuberontak #tauhuisi #tofubergedel #tofu #bergedel #tauhubergedil #tauhu #mushrooms #order #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #klfoodie #terapiinstagram #ajimaura #foodporn #jjcm #uia #uiagombak  #gombak #srigombak #batucaves #greenwood

Frozen tauhu berontok. 3 ketul je tinggal, yg lain semua dah kena pinang ngan customers. Jadi la buat pose amik gamba kan Tauhu berontok ni inti dia bukan daging ayam segar je tapi juga ada carrot,tauge,leek,celery yg dipadatkan dalam tauhu. Yang buat dia lagi sedap bila dicelup dengan saduran tepung istimewa dengan beberapa rempah ratus yang menambahkan kerangupannya, yang pasti bukan yg segera la ye. Tauhu berontok ni pun ada sos dia juga yg mana sos dia memang lain dari sos tauhu bergedil akak tu & bukan juga sambal kicap. Kalau nak tau, kena la cuba. Nak beli yg siap goreng boleh, nak beli yg frozen pun boleh. Yg frozen punya boleh la buat stok untuk tetamu datang rumah ke, sarapan ke atau untuk tea time kan. Defrost kan & tinggal goreng aje. Beli frozen pun dapat sos juga . Self pick up dekat Gombak atau Selayang sahaja. Kalau nak request delivery nnt runner akak bgtau berapa cas ikut jarak ye #heaventastebyfa #tauhuberontak #tauhuisi #tofubergedel #tofu #bergedel #tauhubergedil #tauhu #mushrooms #order #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #klfoodie #terapiinstagram #ajimaura #foodporn #jjcm #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood - 2 months ago

26 Likes
7 Comments
0
Fruit cream puff.

Customer request pack mcm ni. 
So far yang pernah order fruit cream puff ni memang suka. Sedap n just nice diorang cakap . Yang buat dia sedap of course la cream dia, totally different dengan cream utk cream puff, jpuff atau eclairs. Makan sejuk2 nikmat sangat!

#heaventastebyfa #fruitcreampuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #strawberry #kiwi #peach #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #pastries #jjcm #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #desserts #dessertstable #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Fruit cream puff. Customer request pack mcm ni. So far yang pernah order fruit cream puff ni memang suka. Sedap n just nice diorang cakap . Yang buat dia sedap of course la cream dia, totally different dengan cream utk cream puff, jpuff atau eclairs. Makan sejuk2 nikmat sangat! #heaventastebyfa #fruitcreampuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #strawberry #kiwi #peach #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #pastries #jjcm #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #desserts #dessertstable #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

39 Likes
4 Comments
0
Semi naked double nutella choc fudge.

Moist nutella cake + nutella choc fudge filling & frosting.

#heaventastebyfa #nuttellachocfudgecake #nutella #hazelnut #moistchoccake #moistchocolatecake #chocolate #creampuffwithvanillacreamycustardfilling #eclairwithdeluxevanillacustardfilling #eclair #creampuff #chouxpastry #pastries #sayajual #desserts #bazaarpaknil #ssertstable #bestseller #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #ajimaura #terapiinstagram

Semi naked double nutella choc fudge. Moist nutella cake + nutella choc fudge filling & frosting. #heaventastebyfa #nuttellachocfudgecake #nutella #hazelnut #moistchoccake #moistchocolatecake #chocolate #creampuffwithvanillacreamycustardfilling #eclairwithdeluxevanillacustardfilling #eclair #creampuff #chouxpastry #pastries #sayajual #desserts #bazaarpaknil #ssertstable #bestseller #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #ajimaura #terapiinstagram - 2 months ago

29 Likes
1 Comments
0
Pujaan ramai!

#heaventastebyfa #eclair #japanesecreampuff #jpuff #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #desserts #dessertstable #sayajualkek #jamuan #hightea #refreshments #kekgombak #bestseller #onlinecakeshop #insta #instacake #instafood #klfoodie #cspscs #vscocam #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Pujaan ramai! #heaventastebyfa #eclair #japanesecreampuff #jpuff #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #desserts #dessertstable #sayajualkek #jamuan #hightea #refreshments #kekgombak #bestseller #onlinecakeshop #insta #instacake #instafood #klfoodie #cspscs #vscocam #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

45 Likes
3 Comments
0
Blueberry custard bun.

Sebenarnya nak buat rupa lain, last2 buat rupa gini je. Yang penting roti lembut, gebu & sedap!

#heaventasbyfa #cinnamonrolls #chocolatebun #savourybun #bun #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bazaaronline #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #foodporn #klfoodie #creamcheese #rotigebu #roti #rotipremium #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #greenwood #batucaves

Blueberry custard bun. Sebenarnya nak buat rupa lain, last2 buat rupa gini je. Yang penting roti lembut, gebu & sedap! #heaventasbyfa #cinnamonrolls #chocolatebun #savourybun #bun #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bazaaronline #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #foodporn #klfoodie #creamcheese #rotigebu #roti #rotipremium #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #greenwood #batucaves - 2 months ago

15 Likes
1 Comments
0
Moist chocolate cake + chocolate filling + fresh cream frosting + chocolate ganache.

Customer request tulis nama semua yg celebrate birthday, nasib tulis atas papan kek, nama yg last tu sepatutnya fiza bukan nisa, yg ke 2 tu farizul bukan faizul. So, boleh la padam & betulkan sebelum customer pick up ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Tulis atas cek lagi senang dr atas kek sebab jarang praktis tulis atas kek kan ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Whatsapp 0122505819 untuk tempahan ye.

#heaventasbyfa #moistchocolatecake #doublechocindulgencecake #doublechocolateindulgence #chocolateindulgence #chocolate #kekgombak #sayajual #premiumcake #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #cakestagram #onlinecake #foodporn #klfoodie #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood

Moist chocolate cake + chocolate filling + fresh cream frosting + chocolate ganache. Customer request tulis nama semua yg celebrate birthday, nasib tulis atas papan kek, nama yg last tu sepatutnya fiza bukan nisa, yg ke 2 tu farizul bukan faizul. So, boleh la padam & betulkan sebelum customer pick up . Tulis atas cek lagi senang dr atas kek sebab jarang praktis tulis atas kek kan Whatsapp 0122505819 untuk tempahan ye. #heaventasbyfa #moistchocolatecake #doublechocindulgencecake #doublechocolateindulgence #chocolateindulgence #chocolate #kekgombak #sayajual #premiumcake #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #cakestagram #onlinecake #foodporn #klfoodie #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood - 2 months ago

32 Likes
2 Comments
0
Mixed choux pastry ni selalu jadi pilihan customers akak & memang biasa juga diorang order untuk gantikan birthday cake.

#heaventastebyfa #fruitcreampuff #eclairs #japanesecreampuff #jpuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #foodporn #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #foodporn #pastries  #terapiinstagram #phonephotography #cspscs #desserts #dessertstable #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Mixed choux pastry ni selalu jadi pilihan customers akak & memang biasa juga diorang order untuk gantikan birthday cake. #heaventastebyfa #fruitcreampuff #eclairs #japanesecreampuff #jpuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #foodporn #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #foodporn #pastries #terapiinstagram #phonephotography #cspscs #desserts #dessertstable #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

45 Likes
5 Comments
0
Cheesy mushroom tauhu bergredil for cny, why not ๐Ÿ˜‰

#heaventastebyfa #tofubergedel #tofu #bergedel #tauhubergedil #tauhu #mushrooms #homemade #order #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #klfoodie #terapiinstagram #ajimaura #foodporn #jjcm #uia #uiagombak  #gombak #srigombak #batucaves #greenwood

Cheesy mushroom tauhu bergredil for cny, why not #heaventastebyfa #tofubergedel #tofu #bergedel #tauhubergedil #tauhu #mushrooms #homemade #order #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #klfoodie #terapiinstagram #ajimaura #foodporn #jjcm #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood - 2 months ago

20 Likes
0 Comments
0
Happy chinese new year to all my chinese friends & customers.

Durian creamy cake on this public holiday.

#heaventastebyfa #duriancreamycake #duriancake #durian #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #cake #kektunang #kekkawin #kekgombak #d24 #duriand24 #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood

Happy chinese new year to all my chinese friends & customers. Durian creamy cake on this public holiday. #heaventastebyfa #duriancreamycake #duriancake #durian #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #cake #kektunang #kekkawin #kekgombak #d24 #duriand24 #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood - 2 months ago

24 Likes
1 Comments
0
Beef croquette. Meh nak cite nape akak suka sangat2 dengan beef croquette ni.

Ni bukan kuih atau roti biasa2! Inti beef croquette ni gunakan daging lembu (BUKAN DAGING KISAR), carrot & special sos bila digabungkan dengan kulit dia dari kentang tu, makan panas2, nikmat!! Orang sebelah tegur pun xperasan ๐Ÿ˜…

Dah available dekat Heaven Taste by FA tau.

Akak ni sangat2 picky eater (kawan2 rapat & family memang tau akak ni cerewet dalam banyak benda ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚), so akak memang akan jual benda yg akak suka & in shaa Allah sedap.

Nak order siap goreng macam ni pun boleh, nak order yg frozen pun boleh. So, boleh la uolls buat stok untuk breakfast atau tea time.

Whatsapp 0122505819 untuk order ye.

#heaventastebyfa #beefcroquette #beef #croquette #bread #sayajual #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bazaaronline #hightea #refreshments #jamuan #kekgombak #order #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #klfoodie #kuihmuih #kuih #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood

Beef croquette. Meh nak cite nape akak suka sangat2 dengan beef croquette ni. Ni bukan kuih atau roti biasa2! Inti beef croquette ni gunakan daging lembu (BUKAN DAGING KISAR), carrot & special sos bila digabungkan dengan kulit dia dari kentang tu, makan panas2, nikmat!! Orang sebelah tegur pun xperasan Dah available dekat Heaven Taste by FA tau. Akak ni sangat2 picky eater (kawan2 rapat & family memang tau akak ni cerewet dalam banyak benda ), so akak memang akan jual benda yg akak suka & in shaa Allah sedap. Nak order siap goreng macam ni pun boleh, nak order yg frozen pun boleh. So, boleh la uolls buat stok untuk breakfast atau tea time. Whatsapp 0122505819 untuk order ye. #heaventastebyfa #beefcroquette #beef #croquette #bread #sayajual #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bazaaronline #hightea #refreshments #jamuan #kekgombak #order #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #klfoodie #kuihmuih #kuih #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood - 2 months ago

74 Likes
7 Comments
0
Beef croquette order dari orang Chenor, Pahang.

#heaventastebyfa #beefcroquette #beef #croquette #bread #sayajual #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bazaaronline #hightea #refreshments #jamuan #kekgombak #order #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #klfoodie #kuihmuih #kuih #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood

Beef croquette order dari orang Chenor, Pahang. #heaventastebyfa #beefcroquette #beef #croquette #bread #sayajual #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bazaaronline #hightea #refreshments #jamuan #kekgombak #order #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #klfoodie #kuihmuih #kuih #uia #uiagombak #gombak #srigombak #batucaves #greenwood - 2 months ago

37 Likes
4 Comments
0
Brownies tower for hantaran.

Whatsapp 0122505819 utk order ye ๐Ÿ˜Š. #heaventastebyfa #fudgebrownies #hazelnut #chocolate #sayajualkek #desserts #kekgombak #kekhantaran #hantaran #kekharijadi #birthday #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #onlinecakeshop #browniestower  #brownies #insta  #klfoodie #cake  #foodporn #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Brownies tower for hantaran. Whatsapp 0122505819 utk order ye . #heaventastebyfa #fudgebrownies #hazelnut #chocolate #sayajualkek #desserts #kekgombak #kekhantaran #hantaran #kekharijadi #birthday #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #onlinecakeshop #browniestower #brownies #insta #klfoodie #cake #foodporn #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

23 Likes
8 Comments
0
Savoury choux pastry.

Whatsapp 0122505819 utk order.

#heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Savoury choux pastry. Whatsapp 0122505819 utk order. #heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

22 Likes
2 Comments
0
Kesibukan terlampau sampai xsempat nak post gamba ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Chocolate blueberry cheese roll, separuh je akak belanja gamba ๐Ÿ˜

Nak order whatsapp je ye. Link ada kat bio akak.

#heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Kesibukan terlampau sampai xsempat nak post gamba Chocolate blueberry cheese roll, separuh je akak belanja gamba Nak order whatsapp je ye. Link ada kat bio akak. #heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

30 Likes
0 Comments
0
Moist red velvet cake for birthday celebration.

Akak full sangat2 sampai 5 february, so kalau lambat reply whatsapp maaf ye ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ #heaventastebyfa #redvelvetnutella #redvelvet #nutella #kek #desserts #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #baking #cake #kekmalaysia #harijadi #kekhantaran #bakingonline #sayajualkek #onlinebakery #onlinecakeshop #order #bestseller #insta #kekgombak #instacake #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #sayajualkek #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Moist red velvet cake for birthday celebration. Akak full sangat2 sampai 5 february, so kalau lambat reply whatsapp maaf ye #heaventastebyfa #redvelvetnutella #redvelvet #nutella #kek #desserts #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #baking #cake #kekmalaysia #harijadi #kekhantaran #bakingonline #sayajualkek #onlinebakery #onlinecakeshop #order #bestseller #insta #kekgombak #instacake #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #sayajualkek #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

25 Likes
3 Comments
0
Eclairs with deluxe custard filling. 
#heaventastebyfa #eclair #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #desserts #dessertstable #sayajualkek #jamuan #hightea #refreshments #order #kekgombak #bestseller #onlinecakeshop #insta #instacake #instafood #klfoodie #vsco #cspscs #vscocam #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Eclairs with deluxe custard filling. #heaventastebyfa #eclair #vanilla #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #desserts #dessertstable #sayajualkek #jamuan #hightea #refreshments #order #kekgombak #bestseller #onlinecakeshop #insta #instacake #instafood #klfoodie #vsco #cspscs #vscocam #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

74 Likes
4 Comments
0
Nak buat blackforest cheese cake xtau bila nak buat kan, akak belanja la sat gamba chocolate blueberry cheese roll dulu. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Nak buat blackforest cheese cake xtau bila nak buat kan, akak belanja la sat gamba chocolate blueberry cheese roll dulu. #heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

22 Likes
2 Comments
0
Happy anniversary customer!

#heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn

Happy anniversary customer! #heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn - 2 months ago

36 Likes
3 Comments
0
Savoury choux pastry. 
Isi dalam ada kentang, ayam, carrot, bawang, cili padi. Ramai tanya akak savoury choux ni ape... kira macam cream puff berlauk la ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Savoury choux pastry. Isi dalam ada kentang, ayam, carrot, bawang, cili padi. Ramai tanya akak savoury choux ni ape... kira macam cream puff berlauk la #heaventastebyfa #chouxpastry #choux #pastries #fruitcreampuff #fruitpuff #pecanchocolatecreampuff #chouxcheeseroll #savourychoux #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #cheese #chicken #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

21 Likes
1 Comments
0
Chocolate pecan mousse cream puff.

Whatsapp 0122505819 untuk order ye.

#heaventastebyfa #fruitcreampuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #strawberry #kiwi #peach #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #pastries #jjcm #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #desserts #dessertstable #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Chocolate pecan mousse cream puff. Whatsapp 0122505819 untuk order ye. #heaventastebyfa #fruitcreampuff #fruit #creampuff #chouxpastry #choux #sayajual #strawberry #kiwi #peach #custard #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #pastries #jjcm #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #desserts #dessertstable #uia #uiagombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

36 Likes
7 Comments
0
Double chocolate indulgence for her daughter in law.

#heaventasbyfa #doublechocindulgencecake #doublechocolateindulgence #chocolateindulgence #chocolate #kekgombak #sayajual #premiumcake #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #cakestagram #onlinecake #foodporn #klfoodie #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood

Double chocolate indulgence for her daughter in law. #heaventasbyfa #doublechocindulgencecake #doublechocolateindulgence #chocolateindulgence #chocolate #kekgombak #sayajual #premiumcake #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #cakestagram #onlinecake #foodporn #klfoodie #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood - 2 months ago

27 Likes
1 Comments
0
Moist red velvet nutella cake

#heaventastebyfa #redvelvetnutella #redvelvet #nutella #kek #desserts #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #baking #cake #kekmalaysia #harijadi #kekhantaran #bakingonline #sayajualkek #onlinebakery #onlinecakeshop #order #bestseller #insta #kekgombak #instacake #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #sayajualkek #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Moist red velvet nutella cake #heaventastebyfa #redvelvetnutella #redvelvet #nutella #kek #desserts #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #baking #cake #kekmalaysia #harijadi #kekhantaran #bakingonline #sayajualkek #onlinebakery #onlinecakeshop #order #bestseller #insta #kekgombak #instacake #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #sayajualkek #gombak #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

30 Likes
2 Comments
0
Creme brulee for breakfast?

Makan sejuk2 memang xperasan org lalu kat tepi

#heaventasbyfa #cremebrulee #vanilla #strawberry #frenchdessert #sayajual #klfoodie #foodporn #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #sumptuous #ajimaura #terapiinstagram #dessertstable #premiumdessert #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood

Creme brulee for breakfast? Makan sejuk2 memang xperasan org lalu kat tepi #heaventasbyfa #cremebrulee #vanilla #strawberry #frenchdessert #sayajual #klfoodie #foodporn #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #sumptuous #ajimaura #terapiinstagram #dessertstable #premiumdessert #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #batucaves #greenwood - 2 months ago

25 Likes
1 Comments
0
Jarang sangat diorang ni dapat bergamba satu set, group beramai2 setiap kali order ape tah lg๐Ÿ˜…. Macam ni bila semuanya akak yang buat sendiri, ambil gamba mana yang sempat aje. Kdg tu, siap2 customer dah mai pick up. Hehehe

Tapi minimum order sebanyak ini la sama ada mix atau salah satu flavor ๐Ÿ˜

Nak order whatsapp akak ye.

#heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate  #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn

Jarang sangat diorang ni dapat bergamba satu set, group beramai2 setiap kali order ape tah lg. Macam ni bila semuanya akak yang buat sendiri, ambil gamba mana yang sempat aje. Kdg tu, siap2 customer dah mai pick up. Hehehe Tapi minimum order sebanyak ini la sama ada mix atau salah satu flavor Nak order whatsapp akak ye. #heaventastebyfa #creamhorn #pastry #puff #puffpastry #creamhornwithbalinesecream #chocolate #sayajual #desserts #dessertstable #hightea #refreshments #jamuan #order #insta #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #bestseller #klfoodie #kekgombak #gombak #srigombak #greenwood #batucaves #uia #uiagombak #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #chococreamhorn - 2 months ago

40 Likes
3 Comments
0
Red bean ice cream cake

#heaventasbyfa #kekaiskrimkacangmerah #kekkacangmerah #kekgombak #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #foodporn #cspscs #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #greenwood #batucaves

Red bean ice cream cake #heaventasbyfa #kekaiskrimkacangmerah #kekkacangmerah #kekgombak #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #klfoodie #foodporn #cspscs #terapiinstagram #ajimaura #uia #uiagombak #gombak #gombaksetia #srigombak #greenwood #batucaves - 2 months ago

32 Likes
1 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.