#batucaves

591,170 posts

#malaysia #kualalumpur #batucaves #cavetemple #entrance #shoesoff

#malaysia #kualalumpur #batucaves #cavetemple #entrance #shoesoff - 59 minutes ago

3 Likes
0 Comments
0
#malaysia #kualalumpur #batucaves #cavetemple #hindu #doves

#malaysia #kualalumpur #batucaves #cavetemple #hindu #doves - 1 hour ago

6 Likes
0 Comments
0
#Malaysia #kualalumpur #batucaves #hindutemple #outsidedecoration

#Malaysia #kualalumpur #batucaves #hindutemple #outsidedecoration - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
Today I learned that you should never eat a popsicle in front of a monkey. It was the closest I’ve ever come to a mugging. #whenmonkeysattack #sara1monkey0 #monkeyassault #batucaves #malaysia #40degrees #photoshoppedoutmysweat #elephantpants

Today I learned that you should never eat a popsicle in front of a monkey. It was the closest I’ve ever come to a mugging. #whenmonkeysattack #sara1monkey0 #monkeyassault #batucaves #malaysia #40degrees #photoshoppedoutmysweat #elephantpants - 1 hour ago

9 Likes
1 Comments
0
Mulakan pagi anda dgn gsc collagen yaa😍

#teamkakakmanis#teammimpimika#sayajualcollagenmixbarries#sayajualserum#teamkulitglowing#collagenmalaysia#serumglowing#glowingsampaisilau#flawlesshabiss#mimpimika#glowskincollagen#mimpimikaserum#sayajualmurah#bosmarahjualmahal#sayanaktolongsampaikulitflawless#selayang#gombak#batucaves#kepong#nochargecod

Mulakan pagi anda dgn gsc collagen yaa #teamkakakmanis #teammimpimika #sayajualcollagenmixbarries #sayajualserum #teamkulitglowing #collagenmalaysia #serumglowing #glowingsampaisilau #flawlesshabiss #mimpimika #glowskincollagen #mimpimikaserum #sayajualmurah #bosmarahjualmahal #sayanaktolongsampaikulitflawless #selayang #gombak #batucaves #kepong #nochargecod - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
#lets go to #batucaves #KUALALUMPUR #malaysia  enjoy torista😘

#lets go to #batucaves #KUALALUMPUR #malaysia enjoy torista - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
We live in a rainbow of chaos.
.
.
#BatuCaves #Malaysia #KualaLumpur #WhenInMalaysia #Travel #TravelBlogger #TravelAdventure #LifestyleGuide #SoloTravel #Wanderust #Colorful #ColorfulStairs

We live in a rainbow of chaos. . . #BatuCaves #Malaysia #KualaLumpur #WhenInMalaysia #Travel #TravelBlogger #TravelAdventure #LifestyleGuide #SoloTravel #Wanderust #Colorful #ColorfulStairs - 2 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
#malaysia #batucaves

#malaysia #batucaves - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Live in full color 🎨

Live in full color - 2 hours ago

46 Likes
2 Comments
0
Siapa rasa adventurous(berani) pagi ni⁉️ nak cuba sesuatu yg baru⁉️MODE: FOOD ESCAPADES 🤣🤣🤣... Apa kata cuba #nutasty #nutastypeanutbutter ⁉️ sedap dan sihat... Peanut butter atau lepa kacang diperbuat dari hanya bahan bahan asas iaitu kacang tanah, sedikit garam(sea salt) dan sedikit pemanis iaitu xylitol...
✖️Bahan pengawet
✖️Gula tambahan
✖️Pewarna
✖️Minyak tambahan (hanya minyak dari kacang tanah tersebut)
.
.
Siapa suka rangup rangup crunchy krup krap krup krap‼️... sila cuba ORIGINAL CHUNKY FLAVOR... Siapa suka rasa coklat boleh try COCOA SMOOTH FLAVOR... lepa kacang tanah yang sedikit pahit dan boleh rasa serbuk koko ‼️ Harga adalah sama, RM17 sebotol
.
.
nak beli ⁉️ wasap laju laju 0193321030 atau DM..COD/delivery adalah terhad... jauh⁉️ boleh POS .. Kami gerenti ia sampai elok....nak lagi senang⁉️ meh singgah #wangsamaju utk self collect.... #setiawangsa #lembahkeramat #desamelawati #tamanmelati #setapak #gombak #selayang #batucaves #ukaybistari #ukayperdana #tamanmelawati #kemensah #melawatimall #wangsamelawati #ampang #pandanindah #tamannirwana #tamancempaka #dtho #seasonsgardenresidences #tamanpermata  #klanggate #pandanindah #pandanindahampang #ampang #bizmillacatering #nutastykualalumpur

Siapa rasa adventurous(berani) pagi ni️ nak cuba sesuatu yg baru️MODE: FOOD ESCAPADES 🤣🤣🤣... Apa kata cuba #nutasty #nutastypeanutbutter ️ sedap dan sihat... Peanut butter atau lepa kacang diperbuat dari hanya bahan bahan asas iaitu kacang tanah, sedikit garam(sea salt) dan sedikit pemanis iaitu xylitol... ️Bahan pengawet ️Gula tambahan ️Pewarna ️Minyak tambahan (hanya minyak dari kacang tanah tersebut) . . Siapa suka rangup rangup crunchy krup krap krup krap️... sila cuba ORIGINAL CHUNKY FLAVOR... Siapa suka rasa coklat boleh try COCOA SMOOTH FLAVOR... lepa kacang tanah yang sedikit pahit dan boleh rasa serbuk koko ️ Harga adalah sama, RM17 sebotol . . nak beli ️ wasap laju laju 0193321030 atau DM..COD/delivery adalah terhad... jauh️ boleh POS .. Kami gerenti ia sampai elok....nak lagi senang️ meh singgah #wangsamaju utk self collect.... #setiawangsa #lembahkeramat #desamelawati #tamanmelati #setapak #gombak #selayang #batucaves #ukaybistari #ukayperdana #tamanmelawati #kemensah #melawatimall #wangsamelawati #ampang #pandanindah #tamannirwana #tamancempaka #dtho #seasonsgardenresidences #tamanpermata #klanggate #pandanindah #pandanindahampang #ampang #bizmillacatering #nutastykualalumpur - 2 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Dulu skin dipenuhi jerawat yg mencacatkan pemandangan🤦🏻‍♀️
•
Tapi kini tak lagii ok✨😍😍😍 hasil dari langkah berani nak cuba #vslbeautycare membuahkan hasil yg WOWWW👏🏻👏🏻👏🏻
•
Lagi lama dia maintain makin cantik skin dia ni alhamdulillah #vslbeautycare SKIN CANTIK, FLAWLESS , GLOWING dengan selamat dan sihat. •
FREE COD 🛵 GOMBAK 📍 SETAPAK 📍GREENWOOD🙈
_

#vslteamhani
#teamhanimadu
#vslteamween
#vslselangorkl
#freecodgombak
#setapak
#sentul
#wangsamaju
#ampang
#srigombak
#batucaves
#kepong
#selayang
#sgbuloh
#postAllMalaysia
#OPENAGENTVSL

Dulu skin dipenuhi jerawat yg mencacatkan pemandangan🤦🏻‍♀️ • Tapi kini tak lagii ok hasil dari langkah berani nak cuba #vslbeautycare membuahkan hasil yg WOWWW🏻🏻🏻 • Lagi lama dia maintain makin cantik skin dia ni alhamdulillah #vslbeautycare SKIN CANTIK, FLAWLESS , GLOWING dengan selamat dan sihat. • FREE COD 🛵 GOMBAK SETAPAK GREENWOOD _ #vslteamhani #teamhanimadu #vslteamween #vslselangorkl #freecodgombak #setapak #sentul #wangsamaju #ampang #srigombak #batucaves #kepong #selayang #sgbuloh #postAllMalaysia #OPENAGENTVSL - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
PANAS TERIK ?  MUKA NAIK RUAM ? 
Paling fav lily sikecik putih ni. 
Kecik bukan sebarang kecik. Macam2 function okay. 
1. Mengurangkan Kegatalan
2. Mengurangkan Rasa Ketegangan Muka
3. Membantu Memlembabkan Kulit Yang Kering. 
4. Menyejukan Kulit Muka
5. Merawat Chemical Burn
6. Meredakan Sunburn
7. Merawat & Menghilangkan Ruam
8. Meredakan Kemerahan Pada Kulit Muka 
Disyorkan untuk menggunakan soothing gel dalam keadaan sejuk untuk kesan yang lebih memuaskan and best syok. 
www.wasap.my/601111980907
www.wasap.my/601111980907
www.wasap.my/601111980907
www.wasap.my/601111980907

Modal tak keras RM19.90 je korang. 
__
 #vslteamhani
#teamhanimadu
#vslteamween
#vslselangorkl
#freecodgombak
#setapak
#sentul
#wangsamaju
#ampang
#srigombak
#batucaves
#kepong
#selayang
#sgbuloh
#postAllMalaysia
#OPENAGENTVSL

PANAS TERIK ? MUKA NAIK RUAM ? Paling fav lily sikecik putih ni. Kecik bukan sebarang kecik. Macam2 function okay. 1. Mengurangkan Kegatalan 2. Mengurangkan Rasa Ketegangan Muka 3. Membantu Memlembabkan Kulit Yang Kering. 4. Menyejukan Kulit Muka 5. Merawat Chemical Burn 6. Meredakan Sunburn 7. Merawat & Menghilangkan Ruam 8. Meredakan Kemerahan Pada Kulit Muka Disyorkan untuk menggunakan soothing gel dalam keadaan sejuk untuk kesan yang lebih memuaskan and best syok. www.wasap.my/601111980907 www.wasap.my/601111980907 www.wasap.my/601111980907 www.wasap.my/601111980907 Modal tak keras RM19.90 je korang. __ #vslteamhani #teamhanimadu #vslteamween #vslselangorkl #freecodgombak #setapak #sentul #wangsamaju #ampang #srigombak #batucaves #kepong #selayang #sgbuloh #postAllMalaysia #OPENAGENTVSL - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Apa itu chocotainer? Bar coklat yang super duper yummy sedap... Ada 3 jenis.. Choc&Nut 🥜🍫untuk HANTU KACANG dan gigi kuat sebab krup krap krup krap.....ia diadun dgn dark chocolate..
.
.
Coconut 🥥🌴🍫utk peminat kelapa parut dan ia adalah berserat, diadun dgn dark chocolate..
.
.
Fruits 🍒 ada 4 jenis buah buahan kering iaitu raisin, cranberry, blueberry dan apricot diadun dgn white chocolate ...
.
YANG DALAM VIDEO ini adalah coconut choc bar...Harga⁉️ bawah Rm10 setiap bar 👍🏼👍🏼HALAL JAKIM..
Anda PATUT CUBA walaupon sekali... asalnya nak rasa aje.. lepas tu anda anda akan TERJEBAK dan REPEAT ORDER hahahahaha 😋 ... JOM ORDER‼️ wasap laju laju 0193321030 atau DM.. COD/delivery adalah terhad ... jauh⁉️ kami boleh POS .. kami gerenti choc bar sampai elok, tak penyek atau patah 2....nak lagi senang⁉️ meh singgah #wangsamaju utk self collect.... #setiawangsa #lembahkeramat #desamelawati #tamanmelati #setapak #gombak #selayang #batucaves #ukaybistari #ukayperdana #tamanmelawati #kemensah #melawatimall #wangsamelawati #ampang #pandanindah #tamannirwana #tamancempaka #dtho #seasonsgardenresidences #tamanpermata  #klanggate #pandanindah #pandanindahampang #ampang #chocotainerkualalumpur #chocotainerviral #chocotainer #bizmillacatering

Apa itu chocotainer? Bar coklat yang super duper yummy sedap... Ada 3 jenis.. Choc&Nut 🥜untuk HANTU KACANG dan gigi kuat sebab krup krap krup krap.....ia diadun dgn dark chocolate.. . . Coconut 🥥utk peminat kelapa parut dan ia adalah berserat, diadun dgn dark chocolate.. . . Fruits ada 4 jenis buah buahan kering iaitu raisin, cranberry, blueberry dan apricot diadun dgn white chocolate ... . YANG DALAM VIDEO ini adalah coconut choc bar...Harga️ bawah Rm10 setiap bar 🏼🏼HALAL JAKIM.. Anda PATUT CUBA walaupon sekali... asalnya nak rasa aje.. lepas tu anda anda akan TERJEBAK dan REPEAT ORDER hahahahaha ... JOM ORDER️ wasap laju laju 0193321030 atau DM.. COD/delivery adalah terhad ... jauh️ kami boleh POS .. kami gerenti choc bar sampai elok, tak penyek atau patah 2....nak lagi senang️ meh singgah #wangsamaju utk self collect.... #setiawangsa #lembahkeramat #desamelawati #tamanmelati #setapak #gombak #selayang #batucaves #ukaybistari #ukayperdana #tamanmelawati #kemensah #melawatimall #wangsamelawati #ampang #pandanindah #tamannirwana #tamancempaka #dtho #seasonsgardenresidences #tamanpermata #klanggate #pandanindah #pandanindahampang #ampang #chocotainerkualalumpur #chocotainerviral #chocotainer #bizmillacatering - 3 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Siapa rasa adventurous(berani) pagi ni⁉️ nak cuba sesuatu yg baru⁉️MODE: FOOD ESCAPADES 🤣🤣🤣... Apa kata cuba #chocotainer ⁉️ sedap dan sihat.. coklat bar ada 3 jenis ... Choc&Nut adalah best seller...coconut utk orang asia yg jati... fruits adalah utk sweet 🦷 tooth... kami gerenti semua sedap...nak beli ⁉️ wasap laju laju 0193321030 atau DM..COD/delivery adalah terhad... jauh⁉️ boleh POS .. Kami gerenti choc bar sampai elok, tak penyek atau patah 2....nak lagi senang⁉️ meh singgah #wangsamaju utk self collect.... #setiawangsa #lembahkeramat #desamelawati #tamanmelati #setapak #gombak #selayang #batucaves #ukaybistari #ukayperdana #tamanmelawati #kemensah #melawatimall #wangsamelawati #ampang #pandanindah #tamannirwana #tamancempaka #dtho #seasonsgardenresidences #tamanpermata  #klanggate #pandanindah #pandanindahampang #ampang #chocotainerkualalumpur #chocotainerviral #bizmillacatering

Siapa rasa adventurous(berani) pagi ni️ nak cuba sesuatu yg baru️MODE: FOOD ESCAPADES 🤣🤣🤣... Apa kata cuba #chocotainer ️ sedap dan sihat.. coklat bar ada 3 jenis ... Choc&Nut adalah best seller...coconut utk orang asia yg jati... fruits adalah utk sweet 🦷 tooth... kami gerenti semua sedap...nak beli ️ wasap laju laju 0193321030 atau DM..COD/delivery adalah terhad... jauh️ boleh POS .. Kami gerenti choc bar sampai elok, tak penyek atau patah 2....nak lagi senang️ meh singgah #wangsamaju utk self collect.... #setiawangsa #lembahkeramat #desamelawati #tamanmelati #setapak #gombak #selayang #batucaves #ukaybistari #ukayperdana #tamanmelawati #kemensah #melawatimall #wangsamelawati #ampang #pandanindah #tamannirwana #tamancempaka #dtho #seasonsgardenresidences #tamanpermata #klanggate #pandanindah #pandanindahampang #ampang #chocotainerkualalumpur #chocotainerviral #bizmillacatering - 3 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
🇲🇾 K U A L A  L U M P U R 🇲🇾
- throw🔙 to Kuala Lumpur -
•
•
•

#KualaLumpur #PetronasTowers #BatuCaves #Malaysia #amazingdays #throwback #tbt #view #ontour #travel #lonelyplanet #mylpguide

🇲🇾 K U A L A L U M P U R 🇲🇾 - throw to Kuala Lumpur - • • • #KualaLumpur #PetronasTowers #BatuCaves #Malaysia #amazingdays #throwback #tbt #view #ontour #travel #lonelyplanet #mylpguide - 4 hours ago

19 Likes
1 Comments
0
Batu cave!! Hasta la fecha a sido uno de los templos que más me ha gustado e impresionado de todos los que he visto. Es el templo Hindú más grande y más importante fuera de la India. Malasia 🇲🇾 está esperando mi segunda visita!! Por cierto la semana que viene a estas horas estaré viendo el Barça vs Madrid en la otra punta del mundo!! 🤣😎 #batucaves #malaysia  #sheisnotlost #explorers #travelpost #backpackerstory #menwhoexplore #placestovisit #intravelist #iamtb #mondofotodelmes #quetalviajar #borntotravel #gltlove #thetravellingnomads #worldtrip #hello_worldpics #instatravelgram #instravel #travelcommunity #igtraveller #travelaroundtheworld #travelbucketlist #wanderlusting #neverstoptravelling #livetotravel #speechlessplaces

Batu cave!! Hasta la fecha a sido uno de los templos que más me ha gustado e impresionado de todos los que he visto. Es el templo Hindú más grande y más importante fuera de la India. Malasia 🇲🇾 está esperando mi segunda visita!! Por cierto la semana que viene a estas horas estaré viendo el Barça vs Madrid en la otra punta del mundo!! 🤣😎 #batucaves #malaysia #sheisnotlost #explorers #travelpost #backpackerstory #menwhoexplore #placestovisit #intravelist #iamtb #mondofotodelmes #quetalviajar #borntotravel #gltlove #thetravellingnomads #worldtrip #hello_worldpics #instatravelgram #instravel #travelcommunity #igtraveller #travelaroundtheworld #travelbucketlist #wanderlusting #neverstoptravelling #livetotravel #speechlessplaces - 4 hours ago

45 Likes
0 Comments
0
#batucaves #kualalumpur #malaysia  #maleisië #holycow

#batucaves #kualalumpur #malaysia #maleisië #holycow - 6 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
🐒272 Rainbow Steps in 100 degree Sunshine☀️

272 Rainbow Steps in 100 degree Sunshine️ - 6 hours ago

50 Likes
2 Comments
0
🔱🐒 #monkey#mono#trip#naturephotography#animals#animal#malasia#malasya#valla#amarillo#naturelovers#camara#batucaves#batucuevas#templo#budista#temple#animalshots

#monkey #mono #trip #naturephotography #animals #animal #malasia #malasya #valla #amarillo #naturelovers #camara #batucaves #batucuevas #templo #budista #temple #animalshots - 6 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
#panipuri #tb #batucaves #foodie #kakimakan #makanmakan #bipseatsout

#panipuri #tb #batucaves #foodie #kakimakan #makanmakan #bipseatsout - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Monkey drugar sa putovanja😁@kristinakrzanovic 
#Tailand #bangkok #kohpangan #puket #monkeybeach #malibubeach #jamesbondbeach #pipiisland 
#mayabay

#zanzibar #paje #stowntown #nungwibeach #kendwa #monkey #Africa

#KualaLumpur #batucaves #chainatow #litlleindia 
#Singapur #Malesia

#bali #ubud #monkeyforestbali #kuta #tanahlaut  #birdparc #Indonesia

#diskodrugarputovanja

Monkey drugar sa putovanja@kristinakrzanovic #Tailand #bangkok #kohpangan #puket #monkeybeach #malibubeach #jamesbondbeach #pipiisland #mayabay #zanzibar #paje #stowntown #nungwibeach #kendwa #monkey #Africa #KualaLumpur #batucaves #chainatow #litlleindia #Singapur #Malesia #bali #ubud #monkeyforestbali #kuta #tanahlaut #birdparc #Indonesia #diskodrugarputovanja - 7 hours ago

223 Likes
1 Comments
0
Batu Caves ~ Malaysia

Memories 🐒

#malaysia #batucaves #kualalumpur #scimmietta #travelphotography #travelblogger #colours #vacation #travel #instacolours #holidays

Batu Caves ~ Malaysia Memories #malaysia #batucaves #kualalumpur #scimmietta #travelphotography #travelblogger #colours #vacation #travel #instacolours #holidays - 7 hours ago

30 Likes
0 Comments
0
akhirnya beli parfum juga yg gw suka wangi ny😍😍
mahal tak ape lah yg penting puas good quality

@mitsuioutletparkkliasepang

@beautyscentid

#libur
#liburan
#jalan2 
#sing
#singapore
#malai
#malaysia
#holiday
#happy
#fun
#tiktokhot2019
#tiktokindo 
#tiktokgeneration 
#selebgram 
#selfie 
#narsis 
#hot
#dj_lolakeiko 
#lola_keiko 
#kekinian 
#cewekkekinian 
#cewekcantik 
#batucaves 
#kualalumpur 
#bukitbintangmalaysia
#mitsuioutletpark 
#mitsuioutlet 
#malaysia

akhirnya beli parfum juga yg gw suka wangi ny mahal tak ape lah yg penting puas good quality @mitsuioutletparkkliasepang @beautyscentid #libur #liburan #jalan2 #sing #singapore #malai #malaysia #holiday #happy #fun #tiktokhot2019 #tiktokindo #tiktokgeneration #selebgram #selfie #narsis #hot #dj_lolakeiko #lola_keiko #kekinian #cewekkekinian #cewekcantik #batucaves #kualalumpur #bukitbintangmalaysia #mitsuioutletpark #mitsuioutlet #malaysia - 7 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
... #batucaves #hindutemple #caves #malaysia #kualalumpur #incredible #monkeys #travelcouple #lifeisnice #nature

... #batucaves #hindutemple #caves #malaysia #kualalumpur #incredible #monkeys #travelcouple #lifeisnice #nature - 7 hours ago

26 Likes
1 Comments
0
#murugan #art #lordmurugan #wedding #temple #mysuru #subramanyaswamy #durga #beauty #kannada #karthikeya #shanmuga #tamil #ganesha #batucaves #skanda #peacock #hanuman #shiva #art #saibaba #photography #devinelight #faith #love #god #baby #karnataka #mysore #murugan #malaysia #kartikeya

#murugan #art #lordmurugan #wedding #temple #mysuru #subramanyaswamy #durga #beauty #kannada #karthikeya #shanmuga #tamil #ganesha #batucaves #skanda #peacock #hanuman #shiva #art #saibaba #photography #devinelight #faith #love #god #baby #karnataka #mysore #murugan #malaysia #kartikeya - 7 hours ago

330 Likes
3 Comments
0
Genting Highlands' cable car
#kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc

Genting Highlands' cable car #kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc - 7 hours ago

10 Likes
2 Comments
0
BOLEHKAH  GOUT DIRAWAT MELALUI BEKAM????
.
Gout boleh dirawat melalui kaedah bekam. Biasanya kesakitan akan berkurang sejurus selepas dibekam pada point point tertentu. Rawatan bekam sususlan diperlukan bagi mendapatkan kesan yang terbaik. Insyaallah😘
.
Visit Us Official @spabekamarrayyan
.
.
📱Book Your Treatment Now
Hotline www.wassap.my/0176896094
.
. 
#bekamgombak #bekamdarah #spabekamarrayyanhq #bekamsunnah #bekamkl #spabekamhq #spaarrayyanhq #spabekamarrayyan #bekam
#bekamangin #jomsihatdenganbekam #jomsihatdengansunnah #buangtoksin #jomsihat #pakejbaru #migrain #darahtinggi #setapak #batucaves #greenwood #sentul

BOLEHKAH GOUT DIRAWAT MELALUI BEKAM???? . Gout boleh dirawat melalui kaedah bekam. Biasanya kesakitan akan berkurang sejurus selepas dibekam pada point point tertentu. Rawatan bekam sususlan diperlukan bagi mendapatkan kesan yang terbaik. Insyaallah . Visit Us Official @spabekamarrayyan . . Book Your Treatment Now Hotline www.wassap.my/0176896094 . . #bekamgombak #bekamdarah #spabekamarrayyanhq #bekamsunnah #bekamkl #spabekamhq #spaarrayyanhq #spabekamarrayyan #bekam #bekamangin #jomsihatdenganbekam #jomsihatdengansunnah #buangtoksin #jomsihat #pakejbaru #migrain #darahtinggi #setapak #batucaves #greenwood #sentul - 7 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
guess some of them had the same idea to climb up the colorful steps 🌚 #kualalumpur #malaysia #batucaves #aidabellamomente

guess some of them had the same idea to climb up the colorful steps 🌚 #kualalumpur #malaysia #batucaves #aidabellamomente - 7 hours ago

166 Likes
2 Comments
0
Genting Highlands' shopping center
#kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc

Genting Highlands' shopping center #kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc - 8 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Tourist bus
#kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc

Tourist bus #kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc - 8 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
La mama de Liam.

La mama de Liam. - 8 hours ago

138 Likes
4 Comments
0
it wasn't me 🙈#batucaves #monkey #malaysia #kualalumpur #travelcouple #travel #animallovers #nature #animals #cute #funny

it wasn't me #batucaves #monkey #malaysia #kualalumpur #travelcouple #travel #animallovers #nature #animals #cute #funny - 8 hours ago

24 Likes
0 Comments
0
Batu Caves...
...czyli zwiedzanie Kuala Lumpur rozpoczęte.
#batucaves #malesiya #kualalumpur #traveldreams #traveler #travelphotography #amazingtrips #summer #earthporn #prilaga #destination #travellife #travelblog #wishlist #fantasticview #travel #trip #holiday #travelling

Batu Caves... ...czyli zwiedzanie Kuala Lumpur rozpoczęte. #batucaves #malesiya #kualalumpur #traveldreams #traveler #travelphotography #amazingtrips #summer #earthporn #prilaga #destination #travellife #travelblog #wishlist #fantasticview #travel #trip #holiday #travelling - 8 hours ago

26 Likes
2 Comments
0
Perdana Botanical Garden
#kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc #touristbus

Perdana Botanical Garden #kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc #touristbus - 8 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
Keep hydrating 💦
.
.
.
#andytjaii #asian #dutch #chinesemalaysian #malaysian #boy #bandana #malaysia #kualalumpur #kl #batucaves #batucavestemple #hindu #temple #黑風洞 #colourful #tourist #travel #travelboy #travelphotography #travelasia #jalanjalan #instapassport #instame #instamoment #photooftheday #latergram #vacation

Keep hydrating . . . #andytjaii #asian #dutch #chinesemalaysian #malaysian #boy #bandana #malaysia #kualalumpur #kl #batucaves #batucavestemple #hindu #temple #黑風洞 #colourful #tourist #travel #travelboy #travelphotography #travelasia #jalanjalan #instapassport #instame #instamoment #photooftheday #latergram #vacation - 8 hours ago

56 Likes
0 Comments
0
🇬🇧 Father & Son at the Batu Caves. You don’t see it but we preferred to take Liam in our arms in this stairs because there were many monkeys around us 😃🙊! Ps : One monkey stole bananas we bought for Liam’s snack 😄.
_ _
🇫🇷 Père & Fils aux Batu Caves. Sur la photo on ne le voit pas mais il y avait pleins de petits singes qui se baladaient d’un bout à l’autre sur les escaliers. Du coup, on préférait porter Liam 😃🙊! Ps : a la sortie, un singe à piquer toute notre grappe de banane cachée sous notre poussette qui était destinée au 4h de Liam 😄.

Father & Son at the Batu Caves. You don’t see it but we preferred to take Liam in our arms in this stairs because there were many monkeys around us ! Ps : One monkey stole bananas we bought for Liam’s snack . _ _ Père & Fils aux Batu Caves. Sur la photo on ne le voit pas mais il y avait pleins de petits singes qui se baladaient d’un bout à l’autre sur les escaliers. Du coup, on préférait porter Liam ! Ps : a la sortie, un singe à piquer toute notre grappe de banane cachée sous notre poussette qui était destinée au 4h de Liam . - 8 hours ago

145 Likes
2 Comments
0
KLCC
#kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc

KLCC #kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc - 8 hours ago

13 Likes
1 Comments
0
Aquaria KLCC
#kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc

Aquaria KLCC #kualalumpur #theriveroflife #malaysia #tourist #asia #southeastasia #batucaves #planeteriumnegara #ecopark #petronas #petronastowers #klcc #klcctower #pacificexpresshotel #masjidjamek #sunwaylagoon #gentinghighland #colmartropicale #hindu #islam #negaramosque #klccaquarium #putrajaya #perdanabotanicalgarden #aquariaklcc - 8 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
"I told you so"

"I told you so" - 8 hours ago

18 Likes
2 Comments
0
Preorder 🌸 Short Pants
💰 Rm29
Black / White / Grey / L Blue / D Blue / Pink
Measurements :
S M L

#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Short Pants Rm29 Black / White / Grey / L Blue / D Blue / Pink Measurements : S M L #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Memories 
#batucaves #kualalumpur #malesia #malaysia #memories #tb #travelphoto #travelgram #aroundtheworld #followme #igersmalaysia #neverstoptravelling #neverstopexploring

Memories #batucaves #kualalumpur #malesia #malaysia #memories #tb #travelphoto #travelgram #aroundtheworld #followme #igersmalaysia #neverstoptravelling #neverstopexploring - 8 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Preorder 🌸 Long Pants
💰 Rm49
Black / Green / Beige
Measurements :
S M L XL XXL 
#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Long Pants Rm49 Black / Green / Beige Measurements : S M L XL XXL #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
▪️22 Fev▪️Malásia▪️
🇲🇾 A estátua do Lorde Murugan no sopé das Cavernas de Batu é a segunda mais alta estátua da divindade hindu no mundo, com uma altura heróica de 42,7 metros.
.
Subindo os 272 degraus encontra-se a 10ª Caverna ou Colina do Lorde Muruga, sendo um dos dez santuários mais importantes da Índia e da Malásia.
.
Erguendo-se a quase 100 m acima do solo, o complexo do templo Batu Caves consiste em três cavernas principais e algumas menores. O maior, conhecido como Cathedral Cave ou Temple Cave, tem um teto de 100 m de altura e apresenta ornamentados santuários hindus.Na base da colina há mais dois templos de caverna, a Art Gallery Cave e a Museum Cave, ambos repletos de estátuas e pinturas hindus.
.
.
.
.
.
.
.
#kualalumpur 
#muakualalumpur 
#kualalumpurcity 
#kualalumpurtrip 
#kualalumpurmalaysia 
#malaysia 
#malaysian 
#malaysiaku 
#malaysiakini 
#malaysia🇲🇾 #malaysians 
#malaysiaboleh 
#malaysiaairlines 
#malaysiaphotographer 
#malaysiatrulyasia
#igmalaysia 
#igers 
#igersmalaysia 
#travel 
#travelblogger 
#travelphotography
#trip 
#travelling
#natgeoadventure 
#natgeo
#batucaves 
#batucavesmalaysia 
#batucavestemple 
#batucave 
#batucaveskualalumpur

️22 Fev️Malásia️ 🇲🇾 A estátua do Lorde Murugan no sopé das Cavernas de Batu é a segunda mais alta estátua da divindade hindu no mundo, com uma altura heróica de 42,7 metros. . Subindo os 272 degraus encontra-se a 10ª Caverna ou Colina do Lorde Muruga, sendo um dos dez santuários mais importantes da Índia e da Malásia. . Erguendo-se a quase 100 m acima do solo, o complexo do templo Batu Caves consiste em três cavernas principais e algumas menores. O maior, conhecido como Cathedral Cave ou Temple Cave, tem um teto de 100 m de altura e apresenta ornamentados santuários hindus.Na base da colina há mais dois templos de caverna, a Art Gallery Cave e a Museum Cave, ambos repletos de estátuas e pinturas hindus. . . . . . . . #kualalumpur #muakualalumpur #kualalumpurcity #kualalumpurtrip #kualalumpurmalaysia #malaysia #malaysian #malaysiaku #malaysiakini #malaysia 🇲🇾 #malaysians #malaysiaboleh #malaysiaairlines #malaysiaphotographer #malaysiatrulyasia #igmalaysia #igers #igersmalaysia #travel #travelblogger #travelphotography #trip #travelling #natgeoadventure #natgeo #batucaves #batucavesmalaysia #batucavestemple #batucave #batucaveskualalumpur - 8 hours ago

128 Likes
2 Comments
0
Preorder 🌸 Clothes
💰 Rm20
Purple / White 
Measurements :
M L XL XXL

#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Clothes Rm20 Purple / White Measurements : M L XL XXL #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Kuala Lumpur (Malaysia) mit den Batu Caves🌁🏯⛰️🤩 #malaysia #🇲🇾 #kualalumpur #petronostowers #batucaves #aidabella #aida #travel #südostasien #holiday #amazing #happy

Kuala Lumpur (Malaysia) mit den Batu Caves⛰️🤩 #malaysia #🇲🇾 #kualalumpur #petronostowers #batucaves #aidabella #aida #travel #südostasien #holiday #amazing #happy - 8 hours ago

56 Likes
0 Comments
0
Пещеры Бату, образовались 400 млн лет назад😯 а ещё там индийский храм, разноцветная лестница (по ощущениям до неба, не меньше😅), высокие статуи и вид на город #malaysia #kualalumpur #batucaves #малайзия #куалалумпур

Пещеры Бату, образовались 400 млн лет назад😯 а ещё там индийский храм, разноцветная лестница (по ощущениям до неба, не меньше), высокие статуи и вид на город #malaysia #kualalumpur #batucaves #малайзия #куалалумпур - 8 hours ago

27 Likes
3 Comments
0
Preorder 🌸 连体裤
💰 Rm45
Black / Red
Measurements :
S M L XL

#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder 连体裤 Rm45 Black / Red Measurements : S M L XL #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Thanks order

#gombak #batucaves
#syjual

Thanks order #gombak #batucaves #syjual - 8 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
#셀카 #beautiful #selfie니진 #샌들 #스니커즈 #슬립온#모자 #스냅백 #선글라스 #안경 #염색#단발#먹스타그램 #맛스타그램#pavilion#line#Africa#Morocco#malaysia#KL#kualalumpur#modeling#cyberjaya#marocaine#modelkl#nailsofinstagram#batucaves#marocaine#tamarindsquare

#셀카 #beautiful #selfie니진 #샌들 #스니커즈 #슬립온 #모자 #스냅백 #선글라스 #안경 #염색 #단발 #먹스타그램 #맛스타그램 #pavilion #line #Africa #Morocco #malaysia #KL #kualalumpur #modeling #cyberjaya #marocaine #modelkl #nailsofinstagram #batucaves #marocaine #tamarindsquare - 8 hours ago

77 Likes
1 Comments
0
Preorder 🌸 Long Skirt
💰 Rm39
Measurements :
❲ Free Size ❳

#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Long Skirt Rm39 Measurements : ❲ Free Size ❳ #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
Have Fun Darling😘😚
#KualaLumpur
#KLCC
#BatuCaves
#GentingHighland

Have Fun Darling #KualaLumpur #KLCC #BatuCaves #GentingHighland - 8 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
Preorder 🌸 Dress
💰 Rm39
Black / White / Green / Khaki
Measurements :
❲ Free Size ❳

#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Dress Rm39 Black / White / Green / Khaki Measurements : ❲ Free Size ❳ #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Preorder 🌸 Clothes
💰 Rm29
Black / White / Pink
Measurements :
XS S M L XL XXL 
#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Clothes Rm29 Black / White / Pink Measurements : XS S M L XL XXL #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

1 Likes
2 Comments
0
272 rainbow stairs. 
#batucaves #rainbow #malaysia

272 rainbow stairs. #batucaves #rainbow #malaysia - 8 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Preorder 🌸 Clothes
💰 Rm29
Black / White / Pink
Measurements :
XS S M L XL XXL 
#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Clothes Rm29 Black / White / Pink Measurements : XS S M L XL XXL #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Preorder 🌸 Clothes
💰 Rm29
Black / White / Pink
Measurements :
XS S M L XL XXL 
#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Clothes Rm29 Black / White / Pink Measurements : XS S M L XL XXL #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
Preorder 🌸 Clothes
💰 Rm29
Black / White / Pink
Measurements :
XS S M L XL XXL 
#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Clothes Rm29 Black / White / Pink Measurements : XS S M L XL XXL #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Preorder 🌸 Clothes
💰 Rm29
Black / White / Pink
Measurements :
XS S M L XL XXL 
#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Clothes Rm29 Black / White / Pink Measurements : XS S M L XL XXL #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Preorder 🌸 Clothes
💰 Rm29
Black / White / Pink
Measurements :
XS S M L XL XXL 
#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Clothes Rm29 Black / White / Pink Measurements : XS S M L XL XXL #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Preorder 🌸 Clothes
💰 Rm29
Black / White / Pink
Measurements :
XS S M L XL XXL 
#malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak
#clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing

Preorder Clothes Rm29 Black / White / Pink Measurements : XS S M L XL XXL #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #girlfashion #girl #ipoh #penang #kampar #miri #selangor #kl #batucaves #seremban #butterworth #kualakangsar #batugajah #perak #perak #clothes #clothingbrand #clothesforsale #clothesshopping #clothing - 8 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
“Batu caves”,è un santuario Tamil, che si trova a Gombak , nella regione di Selangor a Kuala Lumpur (Malesia). Al suo ingresso l’imponente statua dorata della dea Murugan alta ben 43 metri. Le grotte del santuario si raggiungono salendo una scalinata di 262 gradini, faticosa, ma ne vale la pena!
"Batu caves", is a Tamil sanctuary, located in Gombak, in the Selangor region in Kuala Lumpur (Malaysia). At its entrance the imposing golden statue of the goddess Murugan 43 meters high. The caves of the sanctuary can be reached by climbing a staircase of 262 steps, tiring, but it's worth it! #sanctuary #batucaves #batucavestemple #temple #kualalumpur #malaysia #malaysiatrulyasia #malesia #igersmalaysia #igersmalaysia #igerskualalumpur #travel #travelphotography #travelblogger #remember #travelgram #tbt #summer2017 #viajar #voyager #myphoto #canon #canonphotography #click #scattofisso #scatto #photography #photo #pic #me

“Batu caves”,è un santuario Tamil, che si trova a Gombak , nella regione di Selangor a Kuala Lumpur (Malesia). Al suo ingresso l’imponente statua dorata della dea Murugan alta ben 43 metri. Le grotte del santuario si raggiungono salendo una scalinata di 262 gradini, faticosa, ma ne vale la pena! "Batu caves", is a Tamil sanctuary, located in Gombak, in the Selangor region in Kuala Lumpur (Malaysia). At its entrance the imposing golden statue of the goddess Murugan 43 meters high. The caves of the sanctuary can be reached by climbing a staircase of 262 steps, tiring, but it's worth it! #sanctuary #batucaves #batucavestemple #temple #kualalumpur #malaysia #malaysiatrulyasia #malesia #igersmalaysia #igersmalaysia #igerskualalumpur #travel #travelphotography #travelblogger #remember #travelgram #tbt #summer2017 #viajar #voyager #myphoto #canon #canonphotography #click #scattofisso #scatto #photography #photo #pic #me - 8 hours ago

33 Likes
3 Comments
0
Malaysia 💛 #travel #travelphotography #travelblogger #travelling #travelholic #travelguide #travelgram #wander #wanderer #wanderlust #wanderlost #malaysia #malay #malaysia🇲🇾 #journey #journeys #island #natural #naturephotography #naturelovers #batu #batucaves #batucave #batucavestemple #photobySamsungGalaxyS9

Malaysia #travel #travelphotography #travelblogger #travelling #travelholic #travelguide #travelgram #wander #wanderer #wanderlust #wanderlost #malaysia #malay #malaysia 🇲🇾 #journey #journeys #island #natural #naturephotography #naturelovers #batu #batucaves #batucave #batucavestemple #photobySamsungGalaxyS9 - 8 hours ago

22 Likes
0 Comments
0
Jannah : Esok kita kena datang lagi tempat ni ye ayah.. sbb kita xpanjat lagi tangga dia.

Ayah : Hahahahaha.. *(dlm hati : ingat senang ke nak kepong dia kt belakang sambil panjat tangga.. boleh batuk berdarah kot..kalah kavadi Thaipusam tau..)
#batucaves #touristguide #tangga #batu #selangor #jjcm #hahaha

Jannah : Esok kita kena datang lagi tempat ni ye ayah.. sbb kita xpanjat lagi tangga dia. Ayah : Hahahahaha.. *(dlm hati : ingat senang ke nak kepong dia kt belakang sambil panjat tangga.. boleh batuk berdarah kot..kalah kavadi Thaipusam tau..) #batucaves #touristguide #tangga #batu #selangor #jjcm #hahaha - 9 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
See if you have a good eyes, where is me? #dayoff #me #you #freetime #photooftheday #batucave  #batucaves  #batutemple #kualalumpur #malaysia #malaysiatrip #beautifulviews #travel #travelphotography #travelingram #visiting #instagood #trip #holiday #fun #travelling #tourism #tourist #mytravelgram #travelgram #travelingram

See if you have a good eyes, where is me? #dayoff #me #you #freetime #photooftheday #batucave #batucaves #batutemple #kualalumpur #malaysia #malaysiatrip #beautifulviews #travel #travelphotography #travelingram #visiting #instagood #trip #holiday #fun #travelling #tourism #tourist #mytravelgram #travelgram #travelingram - 9 hours ago

24 Likes
2 Comments
0
Checking out the Batu Caves in Malaysia 🇲🇾 what else should I go and see?!
.
.
.
#malaysia#getaway#asiatrip#traveling#travelblogger#travel#trip#vacation#holiday#wakacje#kualalumpur#kl#klcc#batucaves#world#traveler#blonde#polishgirl#fit#fitlife#polskadziewczyna#beautiful#picture#colorful#happy#girl#blonde#outfit#outfitoftheday#nofilter

Checking out the Batu Caves in Malaysia 🇲🇾 what else should I go and see?! . . . #malaysia #getaway #asiatrip #traveling #travelblogger #travel #trip #vacation #holiday #wakacje #kualalumpur #kl #klcc #batucaves #world #traveler #blonde #polishgirl #fit #fitlife #polskadziewczyna #beautiful #picture #colorful #happy #girl #blonde #outfit #outfitoftheday #nofilter - 11 hours ago

108 Likes
9 Comments
0
🌈🐒 #batucaves #kl #malaysia #colourful #stairs

#batucaves #kl #malaysia #colourful #stairs - 2 days ago

56 Likes
2 Comments
0
#holidaypackage #packageholiday #batucaves

#holidaypackage #packageholiday #batucaves - 15 days ago

7 Likes
0 Comments
0
More caves! 🦇🦇🦇Adventures in The Dark Caves. 🕳👷🏻‍♀️🔦
.
.
.
#batucaves #kualalumper #darkcavetour #hardhats #magicalcave #bats

More caves! 🦇🦇🦇Adventures in The Dark Caves. 🕳🏻‍♀️ . . . #batucaves #kualalumper #darkcavetour #hardhats #magicalcave #bats - 1 year ago

31 Likes
3 Comments
0
Curious George 🐒🐒🐒
#malaysia #petronas #batucaves #amazing #summer" #kualalumpur #holiday #asia #color #travelphotography #travel #wanderlust #goproitalia #goprohero5 #goproboss #goprolife #followforlikesback #follow4followback #followme #followforfollowback #followback #like4likes #likeforlikes #likeforlikeback #likeforfollow #likeforlike #tagforfollow #tagforfollowerslike #follow_4_follow

Curious George #malaysia #petronas #batucaves #amazing #summer " #kualalumpur #holiday #asia #color #travelphotography #travel #wanderlust #goproitalia #goprohero5 #goproboss #goprolife #followforlikesback #follow4followback #followme #followforfollowback #followback #like4likes #likeforlikes #likeforlikeback #likeforfollow #likeforlike #tagforfollow #tagforfollowerslike #follow_4_follow - 2 years ago

301 Likes
11 Comments
0
Batu Caves, KL.
#malaysia #petronas #batucaves #amazing #summer" #kualalumpur #holiday #asia #color #travelphotography #travel #wanderlust #goproitalia #goprohero5 #goproboss #goprolife #followforlikesback #follow4followback #followme #followforfollowback #followback #like4likes #likeforlikes #likeforlikeback #likeforfollow #likeforlike #tagforfollow #tagforfollowerslike #follow_4_follow

Batu Caves, KL. #malaysia #petronas #batucaves #amazing #summer " #kualalumpur #holiday #asia #color #travelphotography #travel #wanderlust #goproitalia #goprohero5 #goproboss #goprolife #followforlikesback #follow4followback #followme #followforfollowback #followback #like4likes #likeforlikes #likeforlikeback #likeforfollow #likeforlike #tagforfollow #tagforfollowerslike #follow_4_follow - 2 years ago

908 Likes
36 Comments
0
La forma más elevada de inteligencia humana es la capacidad de observar sin juzgar 👀✍🏻👅 #arroundtheworld🌍  #travelbloger #contigo #batucaves #malaysia

La forma más elevada de inteligencia humana es la capacidad de observar sin juzgar ✍🏻 #arroundtheworld 🌍 #travelbloger #contigo #batucaves #malaysia - 2 years ago

23 Likes
0 Comments
0
terima kasih negri jiran enam bulan disini suka duka atas pengalaman nya dan yg terpenting bertemu orang orang baik juga disini #throwback #2014 #batucaves 🇲🇾 🤝

terima kasih negri jiran enam bulan disini suka duka atas pengalaman nya dan yg terpenting bertemu orang orang baik juga disini #throwback #2014 #batucaves 🇲🇾 🤝 - 3 years ago

92 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.