#bangi

1,253,586 posts

8box for Manggo Cheese & Chocolate Indulgence ๐Ÿ˜ Thanks! ๐Ÿ“ฒPlace your order now 0178910403.

#sugarbrownbyika #foodporn #flatlay #chocobelgian #callbautchocolate #premiumingredients #food #sugar #cookies #cookiemonster #bangi #belgiancookies #kualalumpur #baking #bakingcookies #manggocheese #chocolateindulgence #brownies #brownie

8box for Manggo Cheese & Chocolate Indulgence Thanks! Place your order now 0178910403. #sugarbrownbyika #foodporn #flatlay #chocobelgian #callbautchocolate #premiumingredients #food #sugar #cookies #cookiemonster #bangi #belgiancookies #kualalumpur #baking #bakingcookies #manggocheese #chocolateindulgence #brownies #brownie - 56 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Whatsapp CJ @01123364773 jika anda serius nak fit sihat,  dan dah ready nak hijrah! CJ dah berjaya lost 20kg alhamdulillah, CJ really harap anda pun rasai journey turun berkilo2 ni,  Mashaallah mmg the best thing ever bila dah sihat! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.

#jomkurus #cepatkurus #upmserdang #bouquetmurah #kebayamurah #universitimalaya #kebaya2019 #kurussebelumraya #kurusonline #turunberatonline #resepikurus #seremban #petuakurus #petuasihat #bangi #ukmbangi #uitm #dietbulanpuasa #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #tipslunch #kebaya2019 #jubahmurah #raya2019 #tv3 #koleksibajuraya2019 #tipscepatkurus #tipskuruscepat

Whatsapp CJ @01123364773 jika anda serius nak fit sihat, dan dah ready nak hijrah! CJ dah berjaya lost 20kg alhamdulillah, CJ really harap anda pun rasai journey turun berkilo2 ni, Mashaallah mmg the best thing ever bila dah sihat! . . #jomkurus #cepatkurus #upmserdang #bouquetmurah #kebayamurah #universitimalaya #kebaya2019 #kurussebelumraya #kurusonline #turunberatonline #resepikurus #seremban #petuakurus #petuasihat #bangi #ukmbangi #uitm #dietbulanpuasa #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #tipslunch #kebaya2019 #jubahmurah #raya2019 #tv3 #koleksibajuraya2019 #tipscepatkurus #tipskuruscepat - 56 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Dapatkan wajah yang lebih berseri, dengan Obsess Cosmetics ๐Ÿ’–
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Pos setiap hari ke seluruh Malaysia
-
Walk in : @fashion.empireboutique
Operation hours : Monday - Sunday
11 AM - 8 PM
Lokasi : Bangi Sentral
-
Whatsapp kami di 011-33108056 untuk sebarang pertanyaan. Link untuk whatsapp disediakan di bio profile๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป

Dapatkan wajah yang lebih berseri, dengan Obsess Cosmetics โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Pos setiap hari ke seluruh Malaysia - Walk in : @fashion.empireboutique Operation hours : Monday - Sunday 11 AM - 8 PM Lokasi : Bangi Sentral - Whatsapp kami di 011-33108056 untuk sebarang pertanyaan. Link untuk whatsapp disediakan di bio profile๐Ÿป๐Ÿป - 57 minutes ago

0 Likes
1 Comments
0
Thanks boy. ๐Ÿ“ฒPlace your order now 0178910403.

#sugarbrownbyika #foodporn #flatlay #chocobelgian #callbautchocolate #premiumingredients #food #sugar #cookies #cookiemonster #bangi #belgiancookies #kualalumpur #baking #bakingcookies #manggocheese #chocolateindulgence #brownies #brownie

Thanks boy. Place your order now 0178910403. #sugarbrownbyika #foodporn #flatlay #chocobelgian #callbautchocolate #premiumingredients #food #sugar #cookies #cookiemonster #bangi #belgiancookies #kualalumpur #baking #bakingcookies #manggocheese #chocolateindulgence #brownies #brownie - 58 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Akibat Setia dengan Pink Lady... Body makin mantap ๐Ÿ’ƒ
Suami makin hari makin sayang ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ƒ

All in One Product ๐Ÿ˜Pink Lady Body Perfection Pilihan Terbaik Setiap Wanita Yang Mementingkan Kesempurnaan Dalaman dan Luaran ๐Ÿ’•

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAATPINK LADY BODY PERFECTION ๐Ÿ’ƒ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
๐Ÿ’ƒ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
๐Ÿ’ƒ Membantu memulihkan keputihan teruk.
๐Ÿ’ƒ Membantu proses hamil dengan mudah.
๐Ÿ’ƒ Tidak alami hot flashes.
๐Ÿ’ƒ Membantu mengawal stress anda.
๐Ÿ’ƒ Tidak mudah marah.
๐Ÿ’ƒ Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
๐Ÿ’ƒ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
๐Ÿ’ƒ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
๐Ÿ’ƒ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
๐Ÿ’ƒ Membantu mencegah "osteoperosis".
๐Ÿ’ƒ Membantu mengurangkan period pain.
๐Ÿ’ƒ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
๐Ÿ’ƒ Meremajakan kulit.
๐Ÿ’ƒ Membantu meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ’ƒ Memantapkan payudara dan punggung.

Jadilah di antara wanita-wanita Pink Lady.

Info produk ; WhatsApp 
Www.wasap.my/60134708675/PINKLADY

#bandarseriputra
#singapura
#pinkladysingapore
#bangi
#kajang
#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladyluluskkm
#pinkladymantap
#payudaramantap
#mantapluardalam

Akibat Setia dengan Pink Lady... Body makin mantap Suami makin hari makin sayang All in One Product Pink Lady Body Perfection Pilihan Terbaik Setiap Wanita Yang Mementingkan Kesempurnaan Dalaman dan Luaran FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAATPINK LADY BODY PERFECTION Menjadikan bentuk badan lebih menarik. Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. Membantu memulihkan keputihan teruk. Membantu proses hamil dengan mudah. Tidak alami hot flashes. Membantu mengawal stress anda. Tidak mudah marah. Menjadkan rambut lebat dan berkilat. Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. Membantu mencegah "osteoperosis". Membantu mengurangkan period pain. Membantu melancarkan sistem peredaran darah. Meremajakan kulit. Membantu meningkatkan libido wanita. Memantapkan payudara dan punggung. Jadilah di antara wanita-wanita Pink Lady. Info produk ; WhatsApp Www.wasap.my/60134708675/PINKLADY #bandarseriputra #singapura #pinkladysingapore #bangi #kajang #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladymantap #payudaramantap #mantapluardalam - 58 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah..mekaseh Ain..dtg amik restok.Tahniah restok 10 botol JDK lagi.

Sis doakan semua jus abis dalam minggu ni k๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃWarga Seri Kembangan /Serdang sila cari Ain ye..๐Ÿค—๐Ÿค— #minumminumMenangEmas916
 #cod #codklselangor #codkl #bazaar #bazarpaknil #serdang #bazarpaknilmurah #kualalumpur #bestseller #bazarmalaysia #murah #sayajualonline #selangor #sayaminumsayajual #igmalaysia #onlineshopping #shoppingonline #semenyih #instafamous #beranang #instashopping #kajang #malaysiaonlineshop #cheras #bangi #agenwantedmalaysia #agendiperlukan #serikembangan #posseluruhmalaysia

Alhamdulillah..mekaseh Ain..dtg amik restok.Tahniah restok 10 botol JDK lagi. Sis doakan semua jus abis dalam minggu ni k Warga Seri Kembangan /Serdang sila cari Ain ye..๐Ÿค—๐Ÿค— #minumminumMenangEmas916 #cod #codklselangor #codkl #bazaar #bazarpaknil #serdang #bazarpaknilmurah #kualalumpur #bestseller #bazarmalaysia #murah #sayajualonline #selangor #sayaminumsayajual #igmalaysia #onlineshopping #shoppingonline #semenyih #instafamous #beranang #instashopping #kajang #malaysiaonlineshop #cheras #bangi #agenwantedmalaysia #agendiperlukan #serikembangan #posseluruhmalaysia - 58 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Whatsapp CJ @01123364773 jika anda serius nak fit sihat,  dan dah ready nak hijrah! CJ dah berjaya lost 20kg alhamdulillah, CJ really harap anda pun rasai journey turun berkilo2 ni,  Mashaallah mmg the best thing ever bila dah sihat! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.

#jomkurus #cepatkurus #upmserdang #bouquetmurah #kebayamurah #universitimalaya #kebaya2019 #kurussebelumraya #kurusonline #turunberatonline #resepikurus #seremban #petuakurus #petuasihat #bangi #ukmbangi #uitm #dietbulanpuasa #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #tipslunch #kebaya2019 #jubahmurah #raya2019 #tv3 #koleksibajuraya2019 #tipscepatkurus #tipskuruscepat

Whatsapp CJ @01123364773 jika anda serius nak fit sihat, dan dah ready nak hijrah! CJ dah berjaya lost 20kg alhamdulillah, CJ really harap anda pun rasai journey turun berkilo2 ni, Mashaallah mmg the best thing ever bila dah sihat! . . #jomkurus #cepatkurus #upmserdang #bouquetmurah #kebayamurah #universitimalaya #kebaya2019 #kurussebelumraya #kurusonline #turunberatonline #resepikurus #seremban #petuakurus #petuasihat #bangi #ukmbangi #uitm #dietbulanpuasa #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #tipslunch #kebaya2019 #jubahmurah #raya2019 #tv3 #koleksibajuraya2019 #tipscepatkurus #tipskuruscepat - 59 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Last delivery product untuk hari ni
.
Alhamdulillah
.
Thanks a lot customer
.
.
#naturalherbalindustries 
#facemist
#cleanser
#kosmetik 
#kosmetikmurah
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia 
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik 
#kualiti 
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan 
#produkmakanan 
#produkhalal
#sayajual 
#bangi 
#delivery 
#kolagenmurah 
#hairremoval 
#mascara 
#elfiraloy 
#susu
#fattzura

Last delivery product untuk hari ni . Alhamdulillah . Thanks a lot customer . . #naturalherbalindustries #facemist #cleanser #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmalaysia #produkjenamasendiri #produkoem #produkmalaysia #jutawankosmetik #kualiti #whiteningcollagen #facialcleanser #makanankesihatan #produkmakanan #produkhalal #sayajual #bangi #delivery #kolagenmurah #hairremoval #mascara #elfiraloy #susu #fattzura - 59 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Last delivery product untuk hari ni
.
Alhamdulillah
.
Thanks a lot customer
.
.
#naturalherbalindustries 
#facemist
#cleanser
#kosmetik 
#kosmetikmurah
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia 
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik 
#kualiti 
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan 
#produkmakanan 
#produkhalal
#sayajual 
#bangi 
#delivery 
#kolagenmurah 
#hairremoval 
#mascara 
#elfiraloy 
#susu
#fattzura

Last delivery product untuk hari ni . Alhamdulillah . Thanks a lot customer . . #naturalherbalindustries #facemist #cleanser #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmalaysia #produkjenamasendiri #produkoem #produkmalaysia #jutawankosmetik #kualiti #whiteningcollagen #facialcleanser #makanankesihatan #produkmakanan #produkhalal #sayajual #bangi #delivery #kolagenmurah #hairremoval #mascara #elfiraloy #susu #fattzura - 59 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Last delivery product untuk hari ni
.
Alhamdulillah
.
Thanks a lot customer
.
.
#naturalherbalindustries 
#facemist
#cleanser
#kosmetik 
#kosmetikmurah
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia 
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik 
#kualiti 
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan 
#produkmakanan 
#produkhalal
#sayajual 
#bangi 
#delivery 
#kolagenmurah 
#hairremoval 
#mascara 
#elfiraloy 
#susu
#fattzura

Last delivery product untuk hari ni . Alhamdulillah . Thanks a lot customer . . #naturalherbalindustries #facemist #cleanser #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmalaysia #produkjenamasendiri #produkoem #produkmalaysia #jutawankosmetik #kualiti #whiteningcollagen #facialcleanser #makanankesihatan #produkmakanan #produkhalal #sayajual #bangi #delivery #kolagenmurah #hairremoval #mascara #elfiraloy #susu #fattzura - 60 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Kita obese or fit,  disebabkan HABIT pemakanan yg diamalkan bertahun2.. Hakikatnya, nak jadi obese ambil masa lebih lama dr nak jadi fit sihat.. .
.
Whatsapp CJ @01123364773 jika anda serius nak fit sihat,  dan dah ready nak hijrah! CJ dah berjaya lost 20kg alhamdulillah, CJ really harap anda pun rasai journey turun berkilo2 ni,  Mashaallah mmg the best thing ever bila dah sihat! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.

#jomkurus #cepatkurus #upmserdang #bouquetmurah #kebayamurah #universitimalaya #kebaya2019 #kurussebelumraya #kurusonline #turunberatonline #resepikurus #seremban #petuakurus #petuasihat #bangi #ukmbangi #uitm #dietbulanpuasa #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #tipslunch #kebaya2019 #jubahmurah #raya2019 #tv3 #koleksibajuraya2019 #tipscepatkurus #tipskuruscepat

Kita obese or fit, disebabkan HABIT pemakanan yg diamalkan bertahun2.. Hakikatnya, nak jadi obese ambil masa lebih lama dr nak jadi fit sihat.. . . Whatsapp CJ @01123364773 jika anda serius nak fit sihat, dan dah ready nak hijrah! CJ dah berjaya lost 20kg alhamdulillah, CJ really harap anda pun rasai journey turun berkilo2 ni, Mashaallah mmg the best thing ever bila dah sihat! . . #jomkurus #cepatkurus #upmserdang #bouquetmurah #kebayamurah #universitimalaya #kebaya2019 #kurussebelumraya #kurusonline #turunberatonline #resepikurus #seremban #petuakurus #petuasihat #bangi #ukmbangi #uitm #dietbulanpuasa #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #tipslunch #kebaya2019 #jubahmurah #raya2019 #tv3 #koleksibajuraya2019 #tipscepatkurus #tipskuruscepat - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
R8 V10! Tag geng korang yang minat giler kete ni ๐Ÿ˜
.
.
.
.
.

#shahalam #kedah #bangsar #seremban #sarawak #rawang #kajang #selayang #bangi #alorsetar  #wangsamaju #batupahat #bangsar #ampang #damansara #subangjaya #semenyih #selayang #petalingjaya #cyberjaya #putrajaya #klang #cheras #sedapweh #gerentipuashati #sedapsangat #brocuba #masaksendiri #kuatmakan #sedapgiler

R8 V10! Tag geng korang yang minat giler kete ni . . . . . #shahalam #kedah #bangsar #seremban #sarawak #rawang #kajang #selayang #bangi #alorsetar #wangsamaju #batupahat #bangsar #ampang #damansara #subangjaya #semenyih #selayang #petalingjaya #cyberjaya #putrajaya #klang #cheras #sedapweh #gerentipuashati #sedapsangat #brocuba #masaksendiri #kuatmakan #sedapgiler - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Harga Promosi kami lebih murah daripada yang lain. 
Lady's Choice 3L hanya RM30.90. 
Jimat RM8.00.,๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ Bake123 lebih murah lagi jimat. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Kunjungi kedai kami di seri kembangan. (Sebelah Domino Pizza seri kembangan). ๐Ÿฉ Lokasi Waze ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://waze.com/ul/hw2834m68t  #BahanBakeriMurah #BakeriSriKembangan #BakeriSelangor
#serikembanganserdang
#serikembangan
#sriserdang
#serdang
#balakong
#putrajaya
#putrajayavendor
#bangi

Harga Promosi kami lebih murah daripada yang lain. Lady's Choice 3L hanya RM30.90. Jimat RM8.00.,๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ Bake123 lebih murah lagi jimat. Kunjungi kedai kami di seri kembangan. (Sebelah Domino Pizza seri kembangan). Lokasi Waze https://waze.com/ul/hw2834m68t #BahanBakeriMurah #BakeriSriKembangan #BakeriSelangor #serikembanganserdang #serikembangan #sriserdang #serdang #balakong #putrajaya #putrajayavendor #bangi - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
โ€œsusahnya nak cari tudung bidang 50 ni. Hmm..โ€ Susah nak cari tudung bidang 50? Headscarves ada jual tudung bidang 50 tau! Pelbagai aneka warna yang kita boleh pilih. Banyak warna kegemaran para gadis/wanita. Tak jarang dan labuh. โ€œgeram laa, awning tak betul.โ€
โ€œleceh laa chiffon ni, kenapa awning tak nak elok..โ€ Jangan geram-geram kak, hs Juliet Luxรจ memang cantik terletak gituu. Flowy jee. Memang memikat hati! Jahitan yang tersusun memang rasa wow!

#JULIETLUXE 
#bidang50 
#curvebawal 
#headscarves 
#pastel 
#dekayrees
#bangi 
#shahalam

โ€œsusahnya nak cari tudung bidang 50 ni. Hmm..โ€ Susah nak cari tudung bidang 50? Headscarves ada jual tudung bidang 50 tau! Pelbagai aneka warna yang kita boleh pilih. Banyak warna kegemaran para gadis/wanita. Tak jarang dan labuh. โ€œgeram laa, awning tak betul.โ€ โ€œleceh laa chiffon ni, kenapa awning tak nak elok..โ€ Jangan geram-geram kak, hs Juliet Luxรจ memang cantik terletak gituu. Flowy jee. Memang memikat hati! Jahitan yang tersusun memang rasa wow! #JULIETLUXE #bidang50 #curvebawal #headscarves #pastel #dekayrees #bangi #shahalam - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
#tupperware #tupperwaremurah #tupperwaremalaysia #tupperwareborong
#tupperwareonline #bazarpaknil 
#bangi
#bandarbarubangi

#tupperware #tupperwaremurah #tupperwaremalaysia #tupperwareborong #tupperwareonline #bazarpaknil #bangi #bandarbarubangi - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Of pasta, sandwiches, muffins and moreโœจ
.
We serve you hot, everyday.
.
Coming soon to Seksyen 15, Bandar Baru Bangi ๐Ÿ’ก
.
#cafebangi #coworkingbangi #eventspacebangi #marieatworkplay #bangi #kajang #comingsoon

Of pasta, sandwiches, muffins and more . We serve you hot, everyday. . Coming soon to Seksyen 15, Bandar Baru Bangi . #cafebangi #coworkingbangi #eventspacebangi #marieatworkplay #bangi #kajang #comingsoon - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
Good things 
Come to those 
Who work their
Asses of and
NEVER give up! ๐Ÿ˜Š
.
.
#mondaymotivation #monday #positivevibes #happy #happyday #alhamdulillah #lamunebrown #lensculture #lens #contactlenses #lensmurahmurah #lensoriginal #mua #muamalaysia #uniten #bangi #codlenskl #codlenscheras #codlensampang #codlensbangi #codlenskajang #deliveryservice #prideyourbeauty #beautiful

Good things Come to those Who work their Asses of and NEVER give up! . . #mondaymotivation #monday #positivevibes #happy #happyday #alhamdulillah #lamunebrown #lensculture #lens #contactlenses #lensmurahmurah #lensoriginal #mua #muamalaysia #uniten #bangi #codlenskl #codlenscheras #codlensampang #codlensbangi #codlenskajang #deliveryservice #prideyourbeauty #beautiful - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
Baris keluar baris.. Gempur 3x!!! RMC New Boys
.
@erfolgreich_trainingconsultant
#berare #wallbreaker #weekendmalaysia #malaysiapositif #malaysia #kualalumpur #selangor #ootd #kualalumpur #motivation #selangor #selangorfc #bangi

Baris keluar baris.. Gempur 3x!!! RMC New Boys . @erfolgreich_trainingconsultant #berare #wallbreaker #weekendmalaysia #malaysiapositif #malaysia #kualalumpur #selangor #ootd #kualalumpur #motivation #selangor #selangorfc #bangi - 1 hour ago

18 Likes
0 Comments
0
"Tilam Baldu merah yang empuk diselimuti dengan cadar cream Cheese yang gebu dan comforter tebal nutella" ๐Ÿ˜
.
Klik link di bio 
@mamasabbakery_byizzah
.
#deliverykek #KualaLumpur #Selangor #PetalingJaya #cyberjaya #Klang #bangi #Puchong #putrajaya #pantaidalam #Bangsar #brickfields #setiawangsa #wangsamaju #ukperdana #Gombak #shahalam #kepong #Segambut #selayang #danaukota #puncakjalil #bukitjalil #klang #bandarbotanicklang #bandarsriputra #bandarseripermaisuri

"Tilam Baldu merah yang empuk diselimuti dengan cadar cream Cheese yang gebu dan comforter tebal nutella" . Klik link di bio @mamasabbakery_byizzah . #deliverykek #KualaLumpur #Selangor #PetalingJaya #cyberjaya #Klang #bangi #Puchong #putrajaya #pantaidalam #Bangsar #brickfields #setiawangsa #wangsamaju #ukperdana #Gombak #shahalam #kepong #Segambut #selayang #danaukota #puncakjalil #bukitjalil #klang #bandarbotanicklang #bandarsriputra #bandarseripermaisuri - 1 hour ago

2 Likes
2 Comments
0
๐Ÿ’›
Stall Update

Tauhu bergedil Sold Out!

Whatsapp:
๐Ÿ“Prima: +60 17 637 8410

Muchโค from our team
#streetfooodie

#tauhubergedil #tahubergedil #foodietauhubergedil #sosganja #tauhubergedilsedap #tauhubergedilsaujanaimpian #tauhubergedilprimasaujana #tauhubergedilmutiaraheights #tauhubergedilviral #semenyih
#cheras
#kualalumpur
#bangi #klangvalley

Stall Update Tauhu bergedil Sold Out! Whatsapp: Prima: +60 17 637 8410 Much from our team #streetfooodie #tauhubergedil #tahubergedil #foodietauhubergedil #sosganja #tauhubergedilsedap #tauhubergedilsaujanaimpian #tauhubergedilprimasaujana #tauhubergedilmutiaraheights #tauhubergedilviral #semenyih #cheras #kualalumpur #bangi #klangvalley - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Engine tiba-tiba mati? Gearbox problem? Kami sedia menerima kereta dia saat kecemasan. .
Direct towing ke workshop kami atau hubungi kami 013-397 7484
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
.
#pitstopautogarage #workshop #bangi #bandarbarubangi #kajang #serdang #carmaintenance #liquimoly #petronas

Engine tiba-tiba mati? Gearbox problem? Kami sedia menerima kereta dia saat kecemasan. . Direct towing ke workshop kami atau hubungi kami 013-397 7484 . . . #pitstopautogarage #workshop #bangi #bandarbarubangi #kajang #serdang #carmaintenance #liquimoly #petronas - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Nutella Brownies 8inch ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ.
.
Untuk details boleh dm atau whatsapp 0172261004๐Ÿค—๐Ÿ˜˜.
.
untuk delivery atau walk in boleh terus whatsapp kak min ya 0172261004 (click link whatsapp di bio). .
#premiumproducts #purebutter #purebutteronly #nutellabrownies #carrotwalnutcake #kekbutter #kekpandangulamelaka #victoriasandwichkek #victoriasandwichcake #tartnenas #tartnenaspremium #tartnenasbunga #tartnenassedap #chocolatechipcookies #kekbuahkukus #kekkukusbuah #kekbuahkukussedap #purebutter #premiumquality #premiumproducts #premiumghee #scsbutter #sayajualcake #cakesnutellabrownies #carrotwalnutcake #bangi #ampang #cheras #alamdamai #pj #KL

Nutella Brownies 8inch . . Untuk details boleh dm atau whatsapp 0172261004๐Ÿค—. . untuk delivery atau walk in boleh terus whatsapp kak min ya 0172261004 (click link whatsapp di bio). . #premiumproducts #purebutter #purebutteronly #nutellabrownies #carrotwalnutcake #kekbutter #kekpandangulamelaka #victoriasandwichkek #victoriasandwichcake #tartnenas #tartnenaspremium #tartnenasbunga #tartnenassedap #chocolatechipcookies #kekbuahkukus #kekkukusbuah #kekbuahkukussedap #purebutter #premiumquality #premiumproducts #premiumghee #scsbutter #sayajualcake #cakesnutellabrownies #carrotwalnutcake #bangi #ampang #cheras #alamdamai #pj #KL - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
What are you waiting for? Order now! ๐Ÿ”ฅ 
#ayamsedap #sayajual #foodie #delivery #foods #chickenwings #spicychickenwings #ayampedas #cod #selfpickup #serikembangan #serdang #putrajaya #cyberjaya #bangi

What are you waiting for? Order now! #ayamsedap #sayajual #foodie #delivery #foods #chickenwings #spicychickenwings #ayampedas #cod #selfpickup #serikembangan #serdang #putrajaya #cyberjaya #bangi - 1 hour ago

7 Likes
1 Comments
0
๐Ÿ’
๐Ÿ’
๐Ÿ’
Alhamdulillah.. Servis ikhlas dari hati. Harap sampai ke hati customer kesayangan hakak jugak.  Walopun 1..2...1. sentuhan jemari hakak boleh bikin customer terlena tau... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

#kajang#nilai#bangi#serdang
#seremban#senawang
#homefacial#beautytrainer
#facialpengantin#facialtreatment
#spabergerak#dgojesbeauty
#maimobilespa
#road2meccanharbin

Alhamdulillah.. Servis ikhlas dari hati. Harap sampai ke hati customer kesayangan hakak jugak. Walopun 1..2...1. sentuhan jemari hakak boleh bikin customer terlena tau... . #kajang #nilai #bangi #serdang #seremban #senawang #homefacial #beautytrainer #facialpengantin #facialtreatment #spabergerak #dgojesbeauty #maimobilespa #road2meccanharbin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’
๐Ÿ’
๐Ÿ’
Alhamdulillah.. Servis ikhlas dari hati. Harap sampai ke hati customer kesayangan hakak jugak.  Walopun 1..2...1. sentuhan jemari hakak boleh bikin customer terlena tau... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

#kajang#nilai#bangi#serdang
#seremban#senawang
#homefacial#beautytrainer
#facialpengantin#facialtreatment
#spabergerak#dgojesbeauty
#maimobilespa
#road2meccanharbin

Alhamdulillah.. Servis ikhlas dari hati. Harap sampai ke hati customer kesayangan hakak jugak. Walopun 1..2...1. sentuhan jemari hakak boleh bikin customer terlena tau... . #kajang #nilai #bangi #serdang #seremban #senawang #homefacial #beautytrainer #facialpengantin #facialtreatment #spabergerak #dgojesbeauty #maimobilespa #road2meccanharbin - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’
๐Ÿ’
๐Ÿ’
Alhamdulillah.. Servis ikhlas dari hati. Harap sampai ke hati customer kesayangan hakak jugak.  Walopun 1..2...1. sentuhan jemari hakak boleh bikin customer terlena tau... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

#kajang#nilai#bangi#serdang
#seremban#senawang
#homefacial#beautytrainer
#facialpengantin#facialtreatment
#spabergerak#dgojesbeauty
#maimobilespa
#road2meccanharbin

Alhamdulillah.. Servis ikhlas dari hati. Harap sampai ke hati customer kesayangan hakak jugak. Walopun 1..2...1. sentuhan jemari hakak boleh bikin customer terlena tau... . #kajang #nilai #bangi #serdang #seremban #senawang #homefacial #beautytrainer #facialpengantin #facialtreatment #spabergerak #dgojesbeauty #maimobilespa #road2meccanharbin - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Sedap sangat! Ada org nak order ke? Kita bawa balik sendiri, hand carry with love hehe โค๏ธ Min 3pcs RM10 je ๐Ÿคค Boleh bagi orang, boleh buat stock sendiri or bagi anak sorang satu bawa bekal pergi sekolah ๐Ÿ˜‚ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Beli banyak, kita bagi discount. Siapa nak PM kita okay!
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ : 016 682 9293
__
#foodporn #foodie #foodgasm #nomnomnom #jalanjalancarimakan #jjcm #kakimakan #food #makansedap #bangi #makansedapbangi #hungry #foodphotography #eat #dinner #yummy #foodlover #ilovefood #april24bangi #cafebangi #bangians #bbb #birthday #burger #bigplate

Sedap sangat! Ada org nak order ke? Kita bawa balik sendiri, hand carry with love hehe ๏ธ Min 3pcs RM10 je ๐Ÿคค Boleh bagi orang, boleh buat stock sendiri or bagi anak sorang satu bawa bekal pergi sekolah โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Beli banyak, kita bagi discount. Siapa nak PM kita okay! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € : 016 682 9293 __ #foodporn #foodie #foodgasm #nomnomnom #jalanjalancarimakan #jjcm #kakimakan #food #makansedap #bangi #makansedapbangi #hungry #foodphotography #eat #dinner #yummy #foodlover #ilovefood #april24bangi #cafebangi #bangians #bbb #birthday #burger #bigplate - 1 hour ago

21 Likes
0 Comments
0
Whatsapp CJ @01123364773 jika anda serius nak fit sihat,  dan dah ready nak hijrah! CJ dah berjaya lost 20kg alhamdulillah, CJ really harap anda pun rasai journey turun berkilo2 ni,  Mashaallah mmg the best thing ever bila dah sihat! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.

#jomkurus #cepatkurus #upmserdang #bouquetmurah #kebayamurah #universitimalaya #kebaya2019 #kurussebelumraya #kurusonline #turunberatonline #resepikurus #seremban #petuakurus #petuasihat #bangi #ukmbangi #uitm #dietbulanpuasa #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #tipslunch #kebaya2019 #jubahmurah #raya2019 #tv3 #koleksibajuraya2019 #tipscepatkurus #tipskuruscepat

Whatsapp CJ @01123364773 jika anda serius nak fit sihat, dan dah ready nak hijrah! CJ dah berjaya lost 20kg alhamdulillah, CJ really harap anda pun rasai journey turun berkilo2 ni, Mashaallah mmg the best thing ever bila dah sihat! . . #jomkurus #cepatkurus #upmserdang #bouquetmurah #kebayamurah #universitimalaya #kebaya2019 #kurussebelumraya #kurusonline #turunberatonline #resepikurus #seremban #petuakurus #petuasihat #bangi #ukmbangi #uitm #dietbulanpuasa #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #tipslunch #kebaya2019 #jubahmurah #raya2019 #tv3 #koleksibajuraya2019 #tipscepatkurus #tipskuruscepat - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Whatsapp CJ @01123364773 jika anda serius nak fit sihat,  dan dah ready nak hijrah! CJ dah berjaya lost 20kg alhamdulillah, CJ really harap anda pun rasai journey turun berkilo2 ni,  Mashaallah mmg the best thing ever bila dah sihat! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.

#jomkurus #cepatkurus #upmserdang #bouquetmurah #kebayamurah #universitimalaya #kebaya2019 #kurussebelumraya #kurusonline #turunberatonline #resepikurus #seremban #petuakurus #petuasihat #bangi #ukmbangi #uitm #dietbulanpuasa #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #tipslunch #kebaya2019 #jubahmurah #raya2019 #tv3 #koleksibajuraya2019 #tipscepatkurus #tipskuruscepat

Whatsapp CJ @01123364773 jika anda serius nak fit sihat, dan dah ready nak hijrah! CJ dah berjaya lost 20kg alhamdulillah, CJ really harap anda pun rasai journey turun berkilo2 ni, Mashaallah mmg the best thing ever bila dah sihat! . . #jomkurus #cepatkurus #upmserdang #bouquetmurah #kebayamurah #universitimalaya #kebaya2019 #kurussebelumraya #kurusonline #turunberatonline #resepikurus #seremban #petuakurus #petuasihat #bangi #ukmbangi #uitm #dietbulanpuasa #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #tipslunch #kebaya2019 #jubahmurah #raya2019 #tv3 #koleksibajuraya2019 #tipscepatkurus #tipskuruscepat - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Jangan lupa nanti tgk siaran @tv3malaysia dalam rancangan @borakkopitiam ใƒปใƒปใƒป By Dr Cermin mata viral.. #klfoodtruck #foodtruckkl #foodtruckmalaysia #malaysiafoodtruck #malaysianfoodtruck #gopromalaysia_official #akusuka #jjcmtv3 #tiktokmalaysia #harianmetro #selangor #foodpornmalaysia #shahalamresident #burgerbakar #kualalumpur #aradamansara #subangjaya #bandarbarubangi #shahalam #tv3 #mediaprima #kajang #bangi #uitmseremban3 #Luboukfoodtruck #sunwaycollege #monashuniversity #segicollegesubangjaya #tapakurbanstreetdining #dataranfoodtruck #subangjaya #bandarbarubangi

Jangan lupa nanti tgk siaran @tv3malaysia dalam rancangan @borakkopitiam ใƒปใƒปใƒป By Dr Cermin mata viral.. #klfoodtruck #foodtruckkl #foodtruckmalaysia #malaysiafoodtruck #malaysianfoodtruck #gopromalaysia_official #akusuka #jjcmtv3 #tiktokmalaysia #harianmetro #selangor #foodpornmalaysia #shahalamresident #burgerbakar #kualalumpur #aradamansara #subangjaya #bandarbarubangi #shahalam #tv3 #mediaprima #kajang #bangi #uitmseremban3 #Luboukfoodtruck #sunwaycollege #monashuniversity #segicollegesubangjaya #tapakurbanstreetdining #dataranfoodtruck #subangjaya #bandarbarubangi - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
โœจnew item | ready stockโœจ
โ€”
Featuring from left:-
Ruby blouse RM55
Tafia palazzo RM55
โ€”
Shop with us at:-
ONLINE thru Whatsapp/DM
Subang Parade Mall
@nananovendors TTDI
@ombremalaysia Kajang
@physiconmalaysia Bangi
โ€”
Online purchase is available
How to purchase?
๐Ÿ“ฒWhatapps to 0167926759(Mr Water) / 0123428767(Mr Faizal)
๐Ÿ“ฑScreen short that image you interested.
๐Ÿ’ณLast but not least, made payment and we will delivery out๐Ÿš—.
๐Ÿ“ฅAny inquiry please feel free drop us an e-mail at tafa.clothing@gmail.com.
โ€”
#tafa #tafaclothing #nananovendors #nananovendorsttdi #ombremalaysia #kajang #subangparademall #subang #physiconmalaysia #bangi

new item | ready stock โ€” Featuring from left:- Ruby blouse RM55 Tafia palazzo RM55 โ€” Shop with us at:- ONLINE thru Whatsapp/DM Subang Parade Mall @nananovendors TTDI @ombremalaysia Kajang @physiconmalaysia Bangi โ€” Online purchase is available How to purchase? Whatapps to 0167926759(Mr Water) / 0123428767(Mr Faizal) Screen short that image you interested. Last but not least, made payment and we will delivery out. Any inquiry please feel free drop us an e-mail at tafa.clothing@gmail.com. โ€” #tafa #tafaclothing #nananovendors #nananovendorsttdi #ombremalaysia #kajang #subangparademall #subang #physiconmalaysia #bangi - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
Harga Promosi kami lebih murah daripada yang lain. 
Planta 2.5kg hanya RM22.50 Jimat sebanyak RM6.00

Bake123 lebih murah lagi jimat. 
Kunjungi kedai kami di seri kembangan. (Sebelah Domino Pizza seri kembangan). ๐Ÿฉ Lokasi Waze ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://waze.com/ul/hw2834m68t  #BahanBakeriMurah #BakeriSriKembangan #BakeriSelangor
#serikembanganserdang
#serikembangan
#sriserdang
#serdang
#balakong
#putrajaya
#putrajayavendor
#bangi

Harga Promosi kami lebih murah daripada yang lain. Planta 2.5kg hanya RM22.50 Jimat sebanyak RM6.00 Bake123 lebih murah lagi jimat. Kunjungi kedai kami di seri kembangan. (Sebelah Domino Pizza seri kembangan). Lokasi Waze https://waze.com/ul/hw2834m68t #BahanBakeriMurah #BakeriSriKembangan #BakeriSelangor #serikembanganserdang #serikembangan #sriserdang #serdang #balakong #putrajaya #putrajayavendor #bangi - 1 hour ago

2 Likes
1 Comments
0
Ade yang nak order Kek Buah Kukus? Free delivery je tau. Setiap hari kecuali Jumaat.
.
Kalau nak order, tekan link di bio
.
.
#sedap #sedapsangat #resepsedap #sedapgiler #resepisedap #kuihrayasedap #sajiansedap #sedaplainmachiammm #makanansedap #sedapura #makansedap #sambalsedap #sedapbakhang #keksedap #kekbuahkukus #kekbuahkukussedapdanmoist #kekbuahkukuspremium 
#kekbuahkukuslegend #kekbuahkukusistimewa ##kekbuahkukusmurah #keksedap #kekbatiksedap #keksedapmurah #keklapissedap #bangi #selerabangi #prayfornewzealand #seungri

Ade yang nak order Kek Buah Kukus? Free delivery je tau. Setiap hari kecuali Jumaat. . Kalau nak order, tekan link di bio . . #sedap #sedapsangat #resepsedap #sedapgiler #resepisedap #kuihrayasedap #sajiansedap #sedaplainmachiammm #makanansedap #sedapura #makansedap #sambalsedap #sedapbakhang #keksedap #kekbuahkukus #kekbuahkukussedapdanmoist #kekbuahkukuspremium #kekbuahkukuslegend #kekbuahkukusistimewa ##kekbuahkukusmurah #keksedap #kekbatiksedap #keksedapmurah #keklapissedap #bangi #selerabangi #prayfornewzealand #seungri - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Hadiahkan pada yang tersayang โค๏ธ RM189 termasuk postage
.
.
#butangbajumelayu #butangbajumelayuexclusive #bajumelayu #bajuraya #bajumelayu2019 #butangbajumelayumurah #putrajaya #kedah #pahang #kelantan #terengganu #johor #perak #pulaupinang #shahalam #negerisembilan #melaka #sarawak #sabah #brunei #singapore #indonesia #seremban #kualalumpur #bangi #bandarbarubangi #beroyalbutton #raya2019 #newyear2019 #bajuraya2019 #bajumelayu2019

Hadiahkan pada yang tersayang ๏ธ RM189 termasuk postage . . #butangbajumelayu #butangbajumelayuexclusive #bajumelayu #bajuraya #bajumelayu2019 #butangbajumelayumurah #putrajaya #kedah #pahang #kelantan #terengganu #johor #perak #pulaupinang #shahalam #negerisembilan #melaka #sarawak #sabah #brunei #singapore #indonesia #seremban #kualalumpur #bangi #bandarbarubangi #beroyalbutton #raya2019 #newyear2019 #bajuraya2019 #bajumelayu2019 - 2 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
Assalamualaikum korang ! Bawal House tengah mencari 500 orang pembeli โ€œcombo dealsโ€ pertama sebelum berakhirnya bulan 3 ni ! Apa yg menarik korang layak untuk mendapat potongan sebanyak hampir rm100 ! Dah jangan banyak tanya . Tag kawan kawan korang ๐Ÿคช dm us now ! ๐Ÿ˜Š .
.
#combosale #jimathampirrm100 #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta

Assalamualaikum korang ! Bawal House tengah mencari 500 orang pembeli โ€œcombo dealsโ€ pertama sebelum berakhirnya bulan 3 ni ! Apa yg menarik korang layak untuk mendapat potongan sebanyak hampir rm100 ! Dah jangan banyak tanya . Tag kawan kawan korang ๐Ÿคช dm us now ! . . #combosale #jimathampirrm100 #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta - 2 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
.
Call now ๐Ÿ”ด BIZZIBODY
.
๐Ÿ”ดFARYNA 018 2629 546 ๐Ÿ”ด
๐Ÿ”ดFARYNA 018 2629 546 ๐Ÿ”ด
๐Ÿ”ดFARYNA 018 2629 546 ๐Ÿ”ด

#BIZZIBODY #MALAYSIA #malaysian  #malaysia #kajang #negerisembilan #seremban #bangi #kurus #slim #body #cantik #model #gym #lapar #handsome #ensem

. Call now BIZZIBODY . FARYNA 018 2629 546 FARYNA 018 2629 546 FARYNA 018 2629 546 #BIZZIBODY #MALAYSIA #malaysian #malaysia #kajang #negerisembilan #seremban #bangi #kurus #slim #body #cantik #model #gym #lapar #handsome #ensem - 2 hours ago

8 Likes
2 Comments
0
Assalamualaikum korang ! Bawal House tengah mencari 500 orang pembeli โ€œcombo dealsโ€ pertama sebelum berakhirnya bulan 3 ni ! Apa yg menarik korang layak untuk mendapat potongan sebanyak hampir rm100 ! Dah jangan banyak tanya . Tag kawan kawan korang ๐Ÿคช dm us now ! ๐Ÿ˜Š .
.
#combosale #jimathampirrm100 #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta

Assalamualaikum korang ! Bawal House tengah mencari 500 orang pembeli โ€œcombo dealsโ€ pertama sebelum berakhirnya bulan 3 ni ! Apa yg menarik korang layak untuk mendapat potongan sebanyak hampir rm100 ! Dah jangan banyak tanya . Tag kawan kawan korang ๐Ÿคช dm us now ! . . #combosale #jimathampirrm100 #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
[ NEW RELEASE !! ] CLARETTA LACEY EXCLUSIVE RAYA 2019 DICIPTA KHAS UNTUK KAKAKS KESAYANGAN SIS YG NK MELETUPS SIMPLE & ELEGANT GITTEWW ๐Ÿ˜
.
Apa yg bestnya baju ni sis ??
.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”-
KAKAKS SEMUA WAJIB DAPATKAN CLARETTA LACEY INI KERANA :
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”-
.
โœ… Lacey yg sis gunakan bukan sahaja EXCLUSIVE malah benang lace sgt HALUS dan KEMAS dari segi jahitannya.
.
โœ… Kami lengkapi juga dengan manik2 DIAMOND
๐Ÿ’Ž yg berkilau kilauan di atas lacey utk kakaks kelihatan menawan ketika memakainya ๐Ÿ˜
.
โœ… High Quality Heavy Dull Satin - super SELESA untuk dipakai seharian dan semestinya ironless
.
โœ… Terdapat dua design utk Claretta :
.
๐Ÿ’ŽCutting Kurung Modern Loose - size available XS S M L XL 2XL
- kain A cut
- pinggang kain bergetah kiri kanan
- getah kain elastik sehingga 3 inch
.
๐Ÿ’ŽCutting Kurung Johor ( Pesak )
- size available S M L XL 2XL
- kain susun tepi
- pinggang kain bergetah kiri kanan
- getah kain elastik sehingga 3 inch
.
โœ… Tidak Jarang
โœ… Tidak Kecut
โœ… Tidak Berbulu selepas dibasuh
.
๐Ÿ‘‰Att : 5-10% warna akan berbeza dari warna asal due dari effect lighting
.
HARGA SIS ???
.
Sis nak bagi harga PROMO RAYA SPECIAL utk kakaks semua. Harga kasih syg org kata ๐Ÿ˜˜
.
PROMO RAYA โ€ผ๏ธ
.
Harga Asal : RM175
.
๐Ÿ•ŒHARGA PROMO RAYA๐Ÿ•Œ
RM160 SM / RM165 SS
๐Ÿ“ซ Free postage
.
Whatsapp 019-5966373

#putrajaya
#kualalumpur
#klcc
#cyberjaya 
#shahalam
#petalingjaya 
#bangi 
#kuantan 
#ryanazcollection
#kotabharu 
#alorsetar 
#alorgajah
#ipoh
#johorbahru 
#seremban 
#pulaupinang 
#arau
#kuching 
#uitm
#politeknik
#ums
#kolejkomuniti 
#uthm
#unisza
#uiam
#unisel
#umk
#unimap 
#upsi
#terapiinstagram

[ NEW RELEASE !! ] CLARETTA LACEY EXCLUSIVE RAYA 2019 DICIPTA KHAS UNTUK KAKAKS KESAYANGAN SIS YG NK MELETUPS SIMPLE & ELEGANT GITTEWW . Apa yg bestnya baju ni sis ?? . โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”- KAKAKS SEMUA WAJIB DAPATKAN CLARETTA LACEY INI KERANA : โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”- . Lacey yg sis gunakan bukan sahaja EXCLUSIVE malah benang lace sgt HALUS dan KEMAS dari segi jahitannya. . Kami lengkapi juga dengan manik2 DIAMOND yg berkilau kilauan di atas lacey utk kakaks kelihatan menawan ketika memakainya . High Quality Heavy Dull Satin - super SELESA untuk dipakai seharian dan semestinya ironless . Terdapat dua design utk Claretta : . Cutting Kurung Modern Loose - size available XS S M L XL 2XL - kain A cut - pinggang kain bergetah kiri kanan - getah kain elastik sehingga 3 inch . Cutting Kurung Johor ( Pesak ) - size available S M L XL 2XL - kain susun tepi - pinggang kain bergetah kiri kanan - getah kain elastik sehingga 3 inch . Tidak Jarang Tidak Kecut Tidak Berbulu selepas dibasuh . Att : 5-10% warna akan berbeza dari warna asal due dari effect lighting . HARGA SIS ??? . Sis nak bagi harga PROMO RAYA SPECIAL utk kakaks semua. Harga kasih syg org kata . PROMO RAYA ๏ธ . Harga Asal : RM175 . ๐Ÿ•ŒHARGA PROMO RAYA๐Ÿ•Œ RM160 SM / RM165 SS Free postage . Whatsapp 019-5966373 #putrajaya #kualalumpur #klcc #cyberjaya #shahalam #petalingjaya #bangi #kuantan #ryanazcollection #kotabharu #alorsetar #alorgajah #ipoh #johorbahru #seremban #pulaupinang #arau #kuching #uitm #politeknik #ums #kolejkomuniti #uthm #unisza #uiam #unisel #umk #unimap #upsi #terapiinstagram - 2 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Jumpe customer utk bau perfume ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #inspireperfume #Women #Men #tanjungmalim #slimriverperak #sungkai #shahalam #bangi #selangor #pulaupinang #johor #minyakwangi  #minyakwangimurahmalaysia #patifrance #bombshell #gucciflora #forbiddenrose #onemillion #eros #dunhill

Jumpe customer utk bau perfume #inspireperfume #Women #Men #tanjungmalim #slimriverperak #sungkai #shahalam #bangi #selangor #pulaupinang #johor #minyakwangi #minyakwangimurahmalaysia #patifrance #bombshell #gucciflora #forbiddenrose #onemillion #eros #dunhill - 2 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Penghantaran terus kepada anda.
Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh terus whatsapp ira ok.jangan segan, jangan malu. Sebab ira akan balas whatsapp anda satu persatu ok. ๐Ÿ˜Š

#zazafidabrownies #zazafida_brownies_ira #zazafidabaker #cookies #jjcm #ruangrezekihanania #foodphotography #fooddelivery #foodporn #bazarpaknil #browniesedap #brownieskl #putrajaya #cyberjaya #dengkil #kotawarisan #klia #bbst #nilai #balakong #serikembangan #pj #shahalamfood #bangi #kajang

Penghantaran terus kepada anda. Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh terus whatsapp ira ok.jangan segan, jangan malu. Sebab ira akan balas whatsapp anda satu persatu ok. #zazafidabrownies #zazafida_brownies_ira #zazafidabaker #cookies #jjcm #ruangrezekihanania #foodphotography #fooddelivery #foodporn #bazarpaknil #browniesedap #brownieskl #putrajaya #cyberjaya #dengkil #kotawarisan #klia #bbst #nilai #balakong #serikembangan #pj #shahalamfood #bangi #kajang - 2 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
.
Call now ๐Ÿ”ด BIZZIBODY
.
๐Ÿ”ดFARYNA 018 2629 546 ๐Ÿ”ด
๐Ÿ”ดFARYNA 018 2629 546 ๐Ÿ”ด
๐Ÿ”ดFARYNA 018 2629 546 ๐Ÿ”ด

#BIZZIBODY #MALAYSIA #malaysian  #malaysia #kajang #negerisembilan #seremban #bangi #kurus #slim #body #cantik #model #gym #lapar #handsome #ensem

. Call now BIZZIBODY . FARYNA 018 2629 546 FARYNA 018 2629 546 FARYNA 018 2629 546 #BIZZIBODY #MALAYSIA #malaysian #malaysia #kajang #negerisembilan #seremban #bangi #kurus #slim #body #cantik #model #gym #lapar #handsome #ensem - 2 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum korang ! Bawal House tengah mencari 500 orang pembeli โ€œcombo dealsโ€ pertama sebelum berakhirnya bulan 3 ni ! Apa yg menarik korang layak untuk mendapat potongan sebanyak hampir rm100 ! Dah jangan banyak tanya . Tag kawan kawan korang ๐Ÿคช dm us now ! ๐Ÿ˜Š .
.
#combosale #jimathampirrm100 #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta

Assalamualaikum korang ! Bawal House tengah mencari 500 orang pembeli โ€œcombo dealsโ€ pertama sebelum berakhirnya bulan 3 ni ! Apa yg menarik korang layak untuk mendapat potongan sebanyak hampir rm100 ! Dah jangan banyak tanya . Tag kawan kawan korang ๐Ÿคช dm us now ! . . #combosale #jimathampirrm100 #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta - 2 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’ฏGel mandian BIDARA.๐Ÿ’ฏ
Wangi sangat... Ada bau limau2 & herba.. Yg paling best siap ada scrub dan rasa dingin.. Selepas buat aktiviti harian mmg best mandi oki ni... Daki degil tu senangje hilang kan..
.
๐Ÿ‘‡Whatsapp i uols๐Ÿ‘‡
๐Ÿ”ด018 2629 546๐Ÿ”ด
๐Ÿ”ด018 2629 546๐Ÿ”ด
๐Ÿ”ด018 2629 546๐Ÿ”ด

#aliffsyukriterlajaklaris #produk #produkkecantikan #harumnita #bidara #maleluca #bizzibody #tv3 #negerisembilan #kajang #kualalumpur #putrajaya #serdang #cheras #bangi #sabun #petalingjaya #subang #bandartunhusseinonn #balakong #hospital

Gel mandian BIDARA. Wangi sangat... Ada bau limau2 & herba.. Yg paling best siap ada scrub dan rasa dingin.. Selepas buat aktiviti harian mmg best mandi oki ni... Daki degil tu senangje hilang kan.. . Whatsapp i uols 018 2629 546 018 2629 546 018 2629 546 #aliffsyukriterlajaklaris #produk #produkkecantikan #harumnita #bidara #maleluca #bizzibody #tv3 #negerisembilan #kajang #kualalumpur #putrajaya #serdang #cheras #bangi #sabun #petalingjaya #subang #bandartunhusseinonn #balakong #hospital - 2 hours ago

1 Likes
1 Comments
0
Cia cia cia ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚
.
#barangpanas #baranglakukeras #maluapaboskur #bukanbiashebiashe #y15malaysia #y15malaysia #matrempit #minahrempit #rempit #rempitmalaya #budakmotor #motorcycleride #ootd #ootdmalaysia #malaysia #bangi #kajang #putrajaya #barangbaik #barangbaikpunya #motorsikal #maluapabossku #bukanbeshebeshe #ex5 #yamaha #honda #superbike #matmoto #otaimasihberbisa #budakmotor

Cia cia cia . #barangpanas #baranglakukeras #maluapaboskur #bukanbiashebiashe #y15malaysia #y15malaysia #matrempit #minahrempit #rempit #rempitmalaya #budakmotor #motorcycleride #ootd #ootdmalaysia #malaysia #bangi #kajang #putrajaya #barangbaik #barangbaikpunya #motorsikal #maluapabossku #bukanbeshebeshe #ex5 #yamaha #honda #superbike #matmoto #otaimasihberbisa #budakmotor - 2 hours ago

79 Likes
0 Comments
0
.
Call now ๐Ÿ”ด BIZZIBODY
.
๐Ÿ”ดFARYNA 018 2629 546 ๐Ÿ”ด
๐Ÿ”ดFARYNA 018 2629 546 ๐Ÿ”ด
๐Ÿ”ดFARYNA 018 2629 546 ๐Ÿ”ด

#BIZZIBODY #MALAYSIA #malaysian  #malaysia #kajang #negerisembilan #seremban #bangi #kurus #slim #body #cantik #model #gym #lapar #handsome #ensem

. Call now BIZZIBODY . FARYNA 018 2629 546 FARYNA 018 2629 546 FARYNA 018 2629 546 #BIZZIBODY #MALAYSIA #malaysian #malaysia #kajang #negerisembilan #seremban #bangi #kurus #slim #body #cantik #model #gym #lapar #handsome #ensem - 2 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Tq siss. Beli untuk suami katanya. Saya jual ya ๐Ÿ™Š
*Sorry baru perasan gambar td nampak lengan ๐Ÿ™*
.
#barangpanas #baranglakukeras #maluapaboskur #bukanbiashebiashe #y15malaysia #y15malaysia #matrempit #minahrempit #rempit #rempitmalaya #budakmotor #motorcycleride #ootd #ootdmalaysia #malaysia #bangi #kajang #putrajaya #barangbaik #barangbaikpunya #motorsikal #maluapabossku #bukanbeshebeshe #ex5 #yamaha #honda #superbike #matmoto #otaimasihberbisa #budakmotor

Tq siss. Beli untuk suami katanya. Saya jual ya *Sorry baru perasan gambar td nampak lengan * . #barangpanas #baranglakukeras #maluapaboskur #bukanbiashebiashe #y15malaysia #y15malaysia #matrempit #minahrempit #rempit #rempitmalaya #budakmotor #motorcycleride #ootd #ootdmalaysia #malaysia #bangi #kajang #putrajaya #barangbaik #barangbaikpunya #motorsikal #maluapabossku #bukanbeshebeshe #ex5 #yamaha #honda #superbike #matmoto #otaimasihberbisa #budakmotor - 2 hours ago

181 Likes
12 Comments
0
Harga Promosi kami lebih murah daripada yang lain. 
Kellogg's Cornflakes 275g hanya RM5.80. 
Bake123 lebih murah lagi jimat. 
Kunjungi kedai kami di seri kembangan. (Sebelah Domino Pizza seri kembangan). ๐Ÿฉ Lokasi Waze ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://waze.com/ul/hw2834m68t  #BahanBakeriMurah #BakeriSriKembangan #BakeriSelangor
#serikembanganserdang
#serikembangan
#sriserdang
#serdang
#balakong
#putrajaya
#putrajayavendor
#bangi

Harga Promosi kami lebih murah daripada yang lain. Kellogg's Cornflakes 275g hanya RM5.80. Bake123 lebih murah lagi jimat. Kunjungi kedai kami di seri kembangan. (Sebelah Domino Pizza seri kembangan). Lokasi Waze https://waze.com/ul/hw2834m68t #BahanBakeriMurah #BakeriSriKembangan #BakeriSelangor #serikembanganserdang #serikembangan #sriserdang #serdang #balakong #putrajaya #putrajayavendor #bangi - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
TEMPAHAN RAYA.

HARI TERAKHIR TEMPAH: 31-MAC-2019
WHATSAPP 0122483774
.
Tak lama lagi kami dah nak tutup tempahan untuk raya tau, jom apa lagi, pegi beli kain cepat2 dan hantar terus dekat @rackzoneboutique .
Nak tempah baju tapi tak ada kain? Atau dah ada kain tapi tak tahu sesuai buat design apa? Meh akak tolong bantu bagi idea.. Whatsapp je 0122483774. โ˜บ๏ธ
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran di @rackzoneboutique? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi
.
.
#rackzonetailor #rackzonefeedback #rackzone .
.
#bandarbarubangi #vendorbangi #bangi 
#bajuraya2019 #bajutunang #bajunikah #songketbangi
#upahjahit  #tempahbajuraya #jahitbangi #tempahjahit #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketasli #songkettenun #songket #kainsongket #kainsongketcotton #songketbungatabur  #kainsongketbungatabur #sedondon
#sampinsongket

TEMPAHAN RAYA. HARI TERAKHIR TEMPAH: 31-MAC-2019 WHATSAPP 0122483774 . Tak lama lagi kami dah nak tutup tempahan untuk raya tau, jom apa lagi, pegi beli kain cepat2 dan hantar terus dekat @rackzoneboutique . Nak tempah baju tapi tak ada kain? Atau dah ada kain tapi tak tahu sesuai buat design apa? Meh akak tolong bantu bagi idea.. Whatsapp je 0122483774. ๏ธ . Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran di @rackzoneboutique ? Whatapps 0122483774 . Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi . . #rackzonetailor #rackzonefeedback #rackzone . . #bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #bajuraya2019 #bajutunang #bajunikah #songketbangi #upahjahit #tempahbajuraya #jahitbangi #tempahjahit #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi #tempahbaju #tempahjahitbangi #songketasli #songkettenun #songket #kainsongket #kainsongketcotton #songketbungatabur #kainsongketbungatabur #sedondon #sampinsongket - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Hargai jasa dan pengorbanan buat mereka yang gugur  ketika sedang berkhidmat dalam pasukan dan buat mereka yang cedera ketika menjalankan tugas.
.
Selamat Hari Polis ke-212.. "Polis dan Masyarakat berpisah Tiada."

Hargai jasa dan pengorbanan buat mereka yang gugur ketika sedang berkhidmat dalam pasukan dan buat mereka yang cedera ketika menjalankan tugas. . Selamat Hari Polis ke-212.. "Polis dan Masyarakat berpisah Tiada." - 2 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Asal nak keluar je mesti takde tudung kan ? Walauponnnn berpuluh tudung dalam almari . HAHAHAHA . .
.
Selain hitam , tudung warna 14 pastel ni senang kita nak matchkan dengan apa warna sekali pon . .
. 
So , jom usha #JULIETLUXE . And paking best is senang bentukkkkk . .
.
Perempuan kan mesti bad mood kalau tudung tak on point .

#curvebawal 
#chiffon 
#bidang50 
#dekayrees 
#bangi 
#shahalam 
#headscarves

Asal nak keluar je mesti takde tudung kan ? Walauponnnn berpuluh tudung dalam almari . HAHAHAHA . . . Selain hitam , tudung warna 14 pastel ni senang kita nak matchkan dengan apa warna sekali pon . . . So , jom usha #JULIETLUXE . And paking best is senang bentukkkkk . . . Perempuan kan mesti bad mood kalau tudung tak on point . #curvebawal #chiffon #bidang50 #dekayrees #bangi #shahalam #headscarves - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
1. Nilai area (2 clients)
2. USIM area 
CONTACT NOW
016 647 4645
http://wasap.my/60166474645
Ali Imran Property
IG: @aliimranproperty
FB page: Listing Rumah

1. Nilai area (2 clients) 2. USIM area CONTACT NOW 016 647 4645 http://wasap.my/60166474645 Ali Imran Property IG: @aliimranproperty FB page: Listing Rumah - 2 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
Posted @withrepost โ€ข @emasanuarsec7 Terima kasih kepada akak Nor Jelita pemenang no 4 ๐Ÿ˜˜ Tahniahh akak menang sebentuk cincin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฑSHARE๐Ÿ“ฑSHARE๐Ÿ“ฑSHARE.
๐Ÿ‘Utk followers jgn lupa sertai Contest #likeShareTag terbanyak bermula dari sekarang hingga hujung bulan ini. Hadiah Loket LV pasti menjadi milik uollss. ๐Ÿ“ฒHanya ringankan jari jemari & tag member masing2 & Pastikan like page ini ya๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#EmasAnuarShahAlam
#Hari2promosi
Yg pnting kira sampai jadi
โ˜Ž0194490669โ˜Ž
#murahjimatberbaloi2
#Kitakirasampaijadijanjipuashati
#emasmurahdisini #emasanuarklang #klang #areagmklang #kapar #pelabuhanklang #bandarbotanic #bukittinggi #tamanandalas #meru #bangi #selangor #bangsar #puchong #ampang #kl #cheras #selayang

Posted @withrepost โ€ข @emasanuarsec7 Terima kasih kepada akak Nor Jelita pemenang no 4 Tahniahh akak menang sebentuk cincin SHARESHARESHARE. Utk followers jgn lupa sertai Contest #likeShareTag terbanyak bermula dari sekarang hingga hujung bulan ini. Hadiah Loket LV pasti menjadi milik uollss. Hanya ringankan jari jemari & tag member masing2 & Pastikan like page ini ya #EmasAnuarShahAlam #Hari2promosi Yg pnting kira sampai jadi 0194490669 #murahjimatberbaloi2 #Kitakirasampaijadijanjipuashati #emasmurahdisini #emasanuarklang #klang #areagmklang #kapar #pelabuhanklang #bandarbotanic #bukittinggi #tamanandalas #meru #bangi #selangor #bangsar #puchong #ampang #kl #cheras #selayang - 2 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
[CLEARANCE STOCK]

Tadi ni akak baru check stock. Jumpa telekung Travel Aisy ni. Ada beberapa pasang je dengan corak yang terhad. Sesiapa nak grab harga runtuh telekung Travel Aisy ni cepat-cepat WhatsApp akak ya. .
.
Akak bagi free postage ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Korang nak hadiahkan kat kawan-kawan ke, pakai sendiri pun berbaloi-baloi tau. Boleh tambah koleksi telekung korang, dah selalu pakai telekung putih kita tukar pula yang bercorak bunga-bunga ni.. berbunga-bungaaa la hati nak jumpa si Dia yang Esa. โ˜บ๏ธ .
.
.
Takde lagi masalah telekung terbang masa korang tengah solat, sebab material telekung travel Aisy ni sejuk, selesa, tak jarang dan tak ringan. Just nice omputeh kata ๐Ÿคช.
.
.
.
Boleh WhatsApp:
๐Ÿ“ฒ 016-6897996
๐Ÿ“ฒ 016-6897996
๐Ÿ“ฒ 016-6897996
.
Atau klik je kat profile โ˜๐Ÿปya .
..
#telekungtravel
#telekungcotton
#telekungsolat
#telekungmurah
#telekunghantaran
#telekungcomel
#telekungselesa
#telekungmalaysia
#telekungcantik
#kualalumpur
#telekungterawih
#ayerkeroh
#bandartasikputeri
#rawang
#shahalam
#bangi
#terengganu
#telekungtravelcotton
#telekunghadiah
#telekungpoket
#TelekungNuraisy
#terapiinstagram 
#NuraisySisters
#ajimaura
#encikimamekpress
#asalkandiabahgia
#jualanmurah
#cheras
#putrajaya

[CLEARANCE STOCK] Tadi ni akak baru check stock. Jumpa telekung Travel Aisy ni. Ada beberapa pasang je dengan corak yang terhad. Sesiapa nak grab harga runtuh telekung Travel Aisy ni cepat-cepat WhatsApp akak ya. . . Akak bagi free postage ni Korang nak hadiahkan kat kawan-kawan ke, pakai sendiri pun berbaloi-baloi tau. Boleh tambah koleksi telekung korang, dah selalu pakai telekung putih kita tukar pula yang bercorak bunga-bunga ni.. berbunga-bungaaa la hati nak jumpa si Dia yang Esa. ๏ธ . . . Takde lagi masalah telekung terbang masa korang tengah solat, sebab material telekung travel Aisy ni sejuk, selesa, tak jarang dan tak ringan. Just nice omputeh kata ๐Ÿคช. . . . Boleh WhatsApp: 016-6897996 016-6897996 016-6897996 . Atau klik je kat profile ๐Ÿปya . .. #telekungtravel #telekungcotton #telekungsolat #telekungmurah #telekunghantaran #telekungcomel #telekungselesa #telekungmalaysia #telekungcantik #kualalumpur #telekungterawih #ayerkeroh #bandartasikputeri #rawang #shahalam #bangi #terengganu #telekungtravelcotton #telekunghadiah #telekungpoket #TelekungNuraisy #terapiinstagram #NuraisySisters #ajimaura #encikimamekpress #asalkandiabahgia #jualanmurah #cheras #putrajaya - 2 hours ago

15 Likes
1 Comments
0
Pendaftaran utk season April 2019 dibuka
. . 
Jom kurus , SEASON April 2019 DIBUKA NOW!!!!.
.
 coach tak nak ramai tapi nak yg serius
.
Program ini design khas mengikut teknik IBC diet yang mana peserta akan di beri
. โœ… meal plan lengkap 30 hari ( termasuk cheat meal), resepi dan cara penyediaan juga akan di beri
โœ… tracking minum air setiap hari - untuk melatih peserta minum air yg cukup
โœ… star rating untuk lunch plate di group - untuk peserta faham dan pandai memilih makanan yg betul
โœ… link dan tips work out selepas minggu ke2- fokus on nutrition dahulu (80% nutrisi 20% work out)
โœ… 20 topik sepanjang season berjalan yg berkaitan dgn diet dan gaya hidup sihat(100% online -wasap group)
โœ… nutrition set utk 25 hari untuk ganti mkn pg dan malam
โœ… program berbayar ( ada yuran) untuk 18 thn ke atas shj
.
Tag kawan2 yg serius nak turun berat dan kekal kan berat ideal dgn cara yg sihat .
.
KURUS ONLINE
๐Ÿ“ฒ
Coach Ess. click link dibio
. 
#dietsihat
#kurussihatmalaysia
#bandarbukitmahkota
#bandarseriputra
#ukm
#bangi
#manjung
#tipsdiet
#ibumenyusu
#tipsberpantang
#tipskurus
#kurus
#bangiavenue #nilaiimpian #upm #uniten

Pendaftaran utk season April 2019 dibuka . . Jom kurus , SEASON April 2019 DIBUKA NOW!!!!. . coach tak nak ramai tapi nak yg serius . Program ini design khas mengikut teknik IBC diet yang mana peserta akan di beri . meal plan lengkap 30 hari ( termasuk cheat meal), resepi dan cara penyediaan juga akan di beri tracking minum air setiap hari - untuk melatih peserta minum air yg cukup star rating untuk lunch plate di group - untuk peserta faham dan pandai memilih makanan yg betul link dan tips work out selepas minggu ke2- fokus on nutrition dahulu (80% nutrisi 20% work out) 20 topik sepanjang season berjalan yg berkaitan dgn diet dan gaya hidup sihat(100% online -wasap group) nutrition set utk 25 hari untuk ganti mkn pg dan malam program berbayar ( ada yuran) untuk 18 thn ke atas shj . Tag kawan2 yg serius nak turun berat dan kekal kan berat ideal dgn cara yg sihat . . KURUS ONLINE Coach Ess. click link dibio . #dietsihat #kurussihatmalaysia #bandarbukitmahkota #bandarseriputra #ukm #bangi #manjung #tipsdiet #ibumenyusu #tipsberpantang #tipskurus #kurus #bangiavenue #nilaiimpian #upm #uniten - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
MENIKMATI PRODUK SEGAR DI DESA DAIRY FARMโฃ
โฃ
Terliurnya tengok aiskrim tu kan di hari2 panas macamni. โฃ
โฃ
inilah makanan yang wajib korang try kalau ke Desa Dairy Farm di Kundasang. Bukan Setakat aiskrim saja tau produk segar yang ada, kat sini ada susu segar dan juga puding yang mempunyai pelbagai perisa. Selain itu, anda juga dapat melihat permandangan yang indah.โฃ
โฃ
#gpstravelntours #jombercutikesabah #amazingborneo #borneo #malaysia #tripmelancongbajet #explore #kualalumpur #shahalam #beautiful #nature #selangor #selfie #bangi #malaysiaairlines #malaysiantraveler #kakitravel #jalanjalan #airasia #airport #backpackers #cuticutimalaysia #kundasang #kotakinabalu #sabahtourism #holiday #boheydulang #kkcity #gunungkinabalu #travel

MENIKMATI PRODUK SEGAR DI DESA DAIRY FARMโฃ โฃ Terliurnya tengok aiskrim tu kan di hari2 panas macamni. โฃ โฃ inilah makanan yang wajib korang try kalau ke Desa Dairy Farm di Kundasang. Bukan Setakat aiskrim saja tau produk segar yang ada, kat sini ada susu segar dan juga puding yang mempunyai pelbagai perisa. Selain itu, anda juga dapat melihat permandangan yang indah.โฃ โฃ #gpstravelntours #jombercutikesabah #amazingborneo #borneo #malaysia #tripmelancongbajet #explore #kualalumpur #shahalam #beautiful #nature #selangor #selfie #bangi #malaysiaairlines #malaysiantraveler #kakitravel #jalanjalan #airasia #airport #backpackers #cuticutimalaysia #kundasang #kotakinabalu #sabahtourism #holiday #boheydulang #kkcity #gunungkinabalu #travel - 2 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
NANTIKAN PROMOSI COMBOโŒRAYA
.
.
@gecksncov.by.d_ans @gecksncov.by.d_ans @gecksncov.by.d_ans @gecksncov.by.d_ans .
.
COMBO โŒ RAYA - A
PERFUME GECKS&COV (50ML) + SAMPIN SONGKET EKSKLUSIF
.
.
COMBO โŒ RAYA - B
PERFUME GECKS&COV (12ML) + SAMPIN SONGKET EKSKLUSIF
.
.
#gecksncov #gecksncovbydans #parfum #perfume #perfumeformen #perfumeforwomen #perfumemalaysia #original #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #minyakwangimalaysia #igniteursenses #handcraftednichefragrance #kualalumpur #portdickson #negerisembilan #terengganu #kualaterengganu #bandarjengka #pahang #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #sepang #malaysiaboleh

NANTIKAN PROMOSI COMBORAYA . . @gecksncov.by.d_ans @gecksncov.by.d_ans @gecksncov.by.d_ans @gecksncov.by.d_ans . . COMBO RAYA - A PERFUME GECKS&COV (50ML) + SAMPIN SONGKET EKSKLUSIF . . COMBO RAYA - B PERFUME GECKS&COV (12ML) + SAMPIN SONGKET EKSKLUSIF . . #gecksncov #gecksncovbydans #parfum #perfume #perfumeformen #perfumeforwomen #perfumemalaysia #original #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #minyakwangimalaysia #igniteursenses #handcraftednichefragrance #kualalumpur #portdickson #negerisembilan #terengganu #kualaterengganu #bandarjengka #pahang #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #sepang #malaysiaboleh - 2 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
BAU BELACAN??
. 
bau belacan?? Muka kadang2 cantik tapi bawah berbau pun x guna...siapa dah makan Gentel Harumnita wajib cuba  Harumnita Feminime Wash....sebab mmg terbaik....pencuci ni berbeza dari pencuci wanita yg ada kat pasaran sebab saya guna kan campuran herba melayu dan china yg terbukti dalam merawat masalah dalaman wanita,keputihan,kegatalan dan merapatkan bahagian intim... Harga RM 25.00 sahaja......
.
.
Jom wasap saya seperti di link ๐Ÿ˜Š
.
#aslegacy
#Bangi
#AslegacyBangi

BAU BELACAN?? . bau belacan?? Muka kadang2 cantik tapi bawah berbau pun x guna...siapa dah makan Gentel Harumnita wajib cuba Harumnita Feminime Wash....sebab mmg terbaik....pencuci ni berbeza dari pencuci wanita yg ada kat pasaran sebab saya guna kan campuran herba melayu dan china yg terbukti dalam merawat masalah dalaman wanita,keputihan,kegatalan dan merapatkan bahagian intim... Harga RM 25.00 sahaja...... . . Jom wasap saya seperti di link . #aslegacy #Bangi #AslegacyBangi - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
We'll spend our days
In the warmth of the sun
As life goes around us
To dance and to run
When it gets dark
And you feel afraid

Don't worry, 
be brave
This is how our dreams are made
Heroes will die and kingdoms will fall
Reaching the ending once and for all
The world keeps on turning long after we're gone

Yes, 
it will live on, 
all that we depend upon

The world is beautiful
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Come and Join with Us
Keep fit stay healthy
Fit. Fun. Astute

#RedMokara #teamCoachYan #PIAYanZue  #CoachYanZue #ZINRAa #zumbafitness #MartialArtDance #Aerodance #aerobicfreestyle #piloxingssp #fitchallenge #fitidealweight #fitnesslovers #FitFunAstute #kajangsharinghub #plazametrokajang #tasikserdang #tasikbangi #tasikcempaka #stadiumkajang #mrtkajang #semenyih #kajang #bangi #serdang #putrajaya #fitmalaysia #malaysia

We'll spend our days In the warmth of the sun As life goes around us To dance and to run When it gets dark And you feel afraid Don't worry, be brave This is how our dreams are made Heroes will die and kingdoms will fall Reaching the ending once and for all The world keeps on turning long after we're gone Yes, it will live on, all that we depend upon The world is beautiful Come and Join with Us Keep fit stay healthy Fit. Fun. Astute #RedMokara #teamCoachYan #PIAYanZue #CoachYanZue #ZINRAa #zumbafitness #MartialArtDance #Aerodance #aerobicfreestyle #piloxingssp #fitchallenge #fitidealweight #fitnesslovers #FitFunAstute #kajangsharinghub #plazametrokajang #tasikserdang #tasikbangi #tasikcempaka #stadiumkajang #mrtkajang #semenyih #kajang #bangi #serdang #putrajaya #fitmalaysia #malaysia - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Be entertained by our local talents brought to you by G-FEST @ the Creative Space, level 5, Pusanika. Come along and be creative with us!!! Date: 29 - 30 March 2019
Venue:  Level 5, Creative Space, PUSANIKA, UKM BANGI.  Time: 8.30 PM till 10 PM 
#GFEST19 #festival #youthfestival #bangi #UKM #ukmbangi #universitykebangsaanmalaysia #bangicommunity #bandarbarubangi #bandarbarubangicommunity #bandarbarubangiseksyen9 #bandarbarubangiseksyen7 #bandarbarubangiseksyen4 #bandarbarubangiseksyen15 #bandarbarubangiseksyen8 #bandarbarubangiseksyen9

Be entertained by our local talents brought to you by G-FEST @ the Creative Space, level 5, Pusanika. Come along and be creative with us!!! Date: 29 - 30 March 2019 Venue: Level 5, Creative Space, PUSANIKA, UKM BANGI. Time: 8.30 PM till 10 PM #GFEST19 #festival #youthfestival #bangi #UKM #ukmbangi #universitykebangsaanmalaysia #bangicommunity #bandarbarubangi #bandarbarubangicommunity #bandarbarubangiseksyen9 #bandarbarubangiseksyen7 #bandarbarubangiseksyen4 #bandarbarubangiseksyen15 #bandarbarubangiseksyen8 #bandarbarubangiseksyen9 - 2 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Blouse Inara PLUSSIZE ๐ŸŒธ
.
Code : T4624
.
RM59 each
RM100 for 2pcs ๐Ÿ˜ฑ
.
Postage RM8 Semenanjung
Postage RM9 Sabah Sarawak
.
Buy RM100 and above FREE POSTAGE (valid until 31st March)
.
Blouse Size : 2XL (46-50)
.
Measurement (inch) :
Bahu : 16.5"
Dada : 46"
Ketiak : 22"
Lengan : 22.5"
Labuh : 30"
.
Colors Available :
โœ”๏ธ Orange
โœ”๏ธ Black
โœ”๏ธ Green
.
For enquiry 012.3948680
.
OPEN FOR WHOLESALE ๐Ÿ›
.
#muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #balakong #cherasselatan #mahkotacheras #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #bangi #bangisentral w#kajang #serdang #serikembangan #nilai #cyberjaya #putrajaya #balakong #bandarseriputra #ukm #upm #uitm #kuis #uia #unisel #uniten #wtwtpromo #wtwt2pcs100 #wtwtps

Blouse Inara PLUSSIZE . Code : T4624 . RM59 each RM100 for 2pcs . Postage RM8 Semenanjung Postage RM9 Sabah Sarawak . Buy RM100 and above FREE POSTAGE (valid until 31st March) . Blouse Size : 2XL (46-50) . Measurement (inch) : Bahu : 16.5" Dada : 46" Ketiak : 22" Lengan : 22.5" Labuh : 30" . Colors Available : ๏ธ Orange ๏ธ Black ๏ธ Green . For enquiry 012.3948680 . OPEN FOR WHOLESALE ๐Ÿ› . #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #balakong #cherasselatan #mahkotacheras #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #bangi #bangisentral w#kajang #serdang #serikembangan #nilai #cyberjaya #putrajaya #balakong #bandarseriputra #ukm #upm #uitm #kuis #uia #unisel #uniten #wtwtpromo #wtwt2pcs100 #wtwtps - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
YOUHA ECLIPSE.. Double pump dan bijak.. sebab ape yer...
.
.
Sebab dia beri tahu jumlah masa bateri yang tinggal untuk mengepam... setiap kali kita ON dan OFF motor pam. Baikkan? .
Bunyi pula superb perlahan๐Ÿ˜
.
Lagi2..?
.
Jom tengok live review ESOKโ€ผ๏ธ
Hari : Selasa 26 Mac
Masa: 10.15am
FB PAGE : MOMMYZONE .
Jangan lepaskan peluang! .
Mama boleh tlg like & share post ni supaya lebih ramai mama dapat info tentang adanya double pump yg sangat2 best untuk bantu mama menyusukan baby sampai 2 tahun.. .
Special dedication to mama yg request pada mommy.zone: 
@qiqa.qiqa, boleh tlg like & share banyak2 juga .. harap live ni membantu sis & lebih ramai mama diluar sana yg nak FULLY BREASTFEED BABY SAMPAI 2 tahun๐Ÿ˜
.
.
#mommyzone #jommengepam #noweverymomcanbreastfeed 
#breastpumpmurah 
#breastpump
#susuibu #eclipsebreastpump
#kedaibreastpump 
#kedaibreastpumpnilai 
#kedaibreastpumpmurah 
#youhaeclipse 
#youha
#youhamalaysia 
#youhabreastpump 
#nilai #senawang #sepang #salaktinggi #seremban #bandarenstek #melaka #bangi #bandarseriputra #bukitmahkota #kajang #kotawarisan #dengkil

YOUHA ECLIPSE.. Double pump dan bijak.. sebab ape yer... . . Sebab dia beri tahu jumlah masa bateri yang tinggal untuk mengepam... setiap kali kita ON dan OFF motor pam. Baikkan? . Bunyi pula superb perlahan . Lagi2..? . Jom tengok live review ESOK๏ธ Hari : Selasa 26 Mac Masa: 10.15am FB PAGE : MOMMYZONE . Jangan lepaskan peluang! . Mama boleh tlg like & share post ni supaya lebih ramai mama dapat info tentang adanya double pump yg sangat2 best untuk bantu mama menyusukan baby sampai 2 tahun.. . Special dedication to mama yg request pada mommy.zone: @qiqa.qiqa , boleh tlg like & share banyak2 juga .. harap live ni membantu sis & lebih ramai mama diluar sana yg nak FULLY BREASTFEED BABY SAMPAI 2 tahun . . #mommyzone #jommengepam #noweverymomcanbreastfeed #breastpumpmurah #breastpump #susuibu #eclipsebreastpump #kedaibreastpump #kedaibreastpumpnilai #kedaibreastpumpmurah #youhaeclipse #youha #youhamalaysia #youhabreastpump #nilai #senawang #sepang #salaktinggi #seremban #bandarenstek #melaka #bangi #bandarseriputra #bukitmahkota #kajang #kotawarisan #dengkil - 2 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Postage SABTU (30/3) ni guys!
Jom order sekarang
Salted Caramel Almond Cornflakes

Siapa suka and teringat2 popcorn yg kt wyg tu?? (BEST SELLER ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป) โค๏ธHere is the BETTER choice for u! โค๏ธThe smells is so good once u open it because we put vanilla EXTRACT, almonds,PURE butter and cream in it, with a hint of of Sea Salt.. โค๏ธThe sweetness is just nice as we use brown sugar so u can enjoy it as much as u want..
โค๏ธThe taste is much similar with the famous G popcorns, but in less sweet and more healthy and cheaper version! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃCepat2 u can order by #whatsapp0132509146 โญ๏ธRM17/200gm 1 pack

#saltedcaramel #saltedcaramelalmondcornflakes
#kualaterengganu 
#terengganu 
#kuantan 
#kelantan 
#bukitjelutong 
#cahayaspk
#puncakperdana 
#putrajaya 
#cyberjaya 
#midvalley
#rawang
#nilai
#penang
#perlis
#bangi
#sarawak
#kuching
#bintulu

Postage SABTU (30/3) ni guys! Jom order sekarang Salted Caramel Almond Cornflakes Siapa suka and teringat2 popcorn yg kt wyg tu?? (BEST SELLER ๐Ÿป๐Ÿป๐Ÿป) ๏ธHere is the BETTER choice for u! ๏ธThe smells is so good once u open it because we put vanilla EXTRACT, almonds,PURE butter and cream in it, with a hint of of Sea Salt.. ๏ธThe sweetness is just nice as we use brown sugar so u can enjoy it as much as u want.. ๏ธThe taste is much similar with the famous G popcorns, but in less sweet and more healthy and cheaper version! Cepat2 u can order by #whatsapp0132509146 ๏ธRM17/200gm 1 pack #saltedcaramel #saltedcaramelalmondcornflakes #kualaterengganu #terengganu #kuantan #kelantan #bukitjelutong #cahayaspk #puncakperdana #putrajaya #cyberjaya #midvalley #rawang #nilai #penang #perlis #bangi #sarawak #kuching #bintulu - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Inside our Basque Burnt Cheesecake. Cheesy, creamy, sweet inside yet having a caramel texture on the outside. Very delicious
.
 Available now at our bakery, pickup or delivery

#Cheesecake #BasqueBurntCheesecake #BasqueCheesecake #Cheese #Pastry #Dessert #Cheesecakes #Cakes #Tarts #PoiPastry #DessertBangi #DessertSelangor #BangiAvenue #BukitMahkota #BandarSriPutra #Nilai #Bangi

Inside our Basque Burnt Cheesecake. Cheesy, creamy, sweet inside yet having a caramel texture on the outside. Very delicious . Available now at our bakery, pickup or delivery #Cheesecake #BasqueBurntCheesecake #BasqueCheesecake #Cheese #Pastry #Dessert #Cheesecakes #Cakes #Tarts #PoiPastry #DessertBangi #DessertSelangor #BangiAvenue #BukitMahkota #BandarSriPutra #Nilai #Bangi - 2 hours ago

21 Likes
2 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.