#balikkampung

328,110 posts

.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti
#muajohor 
#johordt
#seremban

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti #muajohor #johordt #seremban - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti
#muajohor 
#johordt
#bandarbarubangicommunity

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti #muajohor #johordt #bandarbarubangicommunity - 1 hour ago

10 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti
#muajohor 
#johordt
#hoteltrivago

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti #muajohor #johordt #hoteltrivago - 1 hour ago

3 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti
#muajohor 
#johordt

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti #muajohor #johordt - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti
#muajohor 
#johordt

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti #muajohor #johordt - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti
#muajohor 
#johordt

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti #muajohor #johordt - 2 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
#balikkampung
Kutip pucuk mengkudu
#ulamrebus
#menu_dapurku
#menukampung
#selerakampung

#balikkampung Kutip pucuk mengkudu #ulamrebus #menu_dapurku #menukampung #selerakampung - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
#throwback 
#kualakedah
#balikkampung 
Me n all my 💙💚💜💝

#throwback #kualakedah #balikkampung Me n all my - 2 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Zalya’s first time #swimming in the #pool and spends some tume at the #beach! Whoohooh! 🏝💦 #splashsplash #zalyasophia #baby #babygirl #firstborn #love #daughter #hardrockhotel #hardrockhotelpenang #penang #penangisland #pulalupinang #balikkampung

Zalya’s first time #swimming in the #pool and spends some tume at the #beach ! Whoohooh! 🏝 #splashsplash #zalyasophia #baby #babygirl #firstborn #love #daughter #hardrockhotel #hardrockhotelpenang #penang #penangisland #pulalupinang #balikkampung - 2 hours ago

19 Likes
2 Comments
0
Serammmmmm.... dah cukup seram dah life sis ni... jangan la takutkan sis lagi .... 🙈🙈🙈 🤪🤪🤪 @hezhazmi nyanyi lagu 👻 #balikkampung  #adenorangminang #jombalikkampuang 
#balikkampung #norynazizxwaris

Serammmmmm.... dah cukup seram dah life sis ni... jangan la takutkan sis lagi .... 🤪🤪🤪 @hezhazmi nyanyi lagu #balikkampung #adenorangminang #jombalikkampuang #balikkampung #norynazizxwaris - 5 hours ago

99 Likes
4 Comments
0
Lunch hari ni menu:
Gulai ikan dgn bendi & tomato.
Ayam goreng,bawal goreng.
Kcg pjg goreng.
Sambal ala sambal ayam penyet.

#athome #balikkampung #alosetar

Lunch hari ni menu: Gulai ikan dgn bendi & tomato. Ayam goreng,bawal goreng. Kcg pjg goreng. Sambal ala sambal ayam penyet. #athome #balikkampung #alosetar - 5 hours ago

16 Likes
2 Comments
0
🌸GS Korean  Elegant Soft PU Elegeant Women Casual Design Sling Bag 5 colors
.
✅Rm25
✅Ready Stock
✅Free Postage
.
☎www.wasap.my/60109113320

#malaysiancover #giftreview #brocuba #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #tolongdengar #babypian #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon  #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia#outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale#fattahamin #gardenstore

GS Korean Elegant Soft PU Elegeant Women Casual Design Sling Bag 5 colors . Rm25 Ready Stock Free Postage . www.wasap.my/60109113320 #malaysiancover #giftreview #brocuba #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #tolongdengar #babypian #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia #outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale #fattahamin #gardenstore - 6 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
🌸GS Korean  Elegant Soft PU Elegeant Women Casual Design Sling Bag 5 colors
.
✅Rm25
✅Ready Stock
✅Free Postage
.
☎www.wasap.my/60109113320

#malaysiancover #giftreview #brocuba #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #tolongdengar #babypian #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon  #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia#outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale#fattahamin #gardenstore

GS Korean Elegant Soft PU Elegeant Women Casual Design Sling Bag 5 colors . Rm25 Ready Stock Free Postage . www.wasap.my/60109113320 #malaysiancover #giftreview #brocuba #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #tolongdengar #babypian #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia #outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale #fattahamin #gardenstore - 6 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
🌸GS Korean  Elegant Soft PU Elegeant Women Casual Design Sling Bag 5 colors
.
✅Rm25
✅Ready Stock
✅Free Postage
.
☎www.wasap.my/60109113320

#malaysiancover #giftreview #brocuba #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #tolongdengar #babypian #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon  #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia#outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale#fattahamin #gardenstore

GS Korean Elegant Soft PU Elegeant Women Casual Design Sling Bag 5 colors . Rm25 Ready Stock Free Postage . www.wasap.my/60109113320 #malaysiancover #giftreview #brocuba #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #tolongdengar #babypian #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia #outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale #fattahamin #gardenstore - 6 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Sesi membeli jiwa sambil makan mee sotong...
#balikkampung #meesotong #meesotongpadangkota #meesotonghameedpata #airisabqari

Sesi membeli jiwa sambil makan mee sotong... #balikkampung #meesotong #meesotongpadangkota #meesotonghameedpata #airisabqari - 6 hours ago

23 Likes
0 Comments
0
📢📢LELONG ! LELONG !
.
📌BEG VIRAL KEMBALI LAGI !!
.
😃😃RM15 JERR !! KOLEKSI PELBAGAI WARNA.
.
GRAB CEPAT, STOK DAH TAK BANYAK.
.
☎www.wasap.my/60109113320

#malaysiancover #giftreview #brocuba #sentiasabersyukur #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #tolongdengar #megadrama #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon  #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia#outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale#fattahamin

LELONG ! LELONG ! . BEG VIRAL KEMBALI LAGI !! . RM15 JERR !! KOLEKSI PELBAGAI WARNA. . GRAB CEPAT, STOK DAH TAK BANYAK. . www.wasap.my/60109113320 #malaysiancover #giftreview #brocuba #sentiasabersyukur #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #tolongdengar #megadrama #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia #outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale #fattahamin - 6 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
📢📢LELONG ! LELONG !
.
📌BEG VIRAL KEMBALI LAGI !!
.
😃😃RM15 JERR !! KOLEKSI PELBAGAI WARNA.
.
GRAB CEPAT, STOK DAH TAK BANYAK.
.
☎www.wasap.my/60109113320

#malaysiancover #giftreview #brocuba #sentiasabersyukur #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #tolongdengar #megadrama #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon  #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia#outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale#fattahamin

LELONG ! LELONG ! . BEG VIRAL KEMBALI LAGI !! . RM15 JERR !! KOLEKSI PELBAGAI WARNA. . GRAB CEPAT, STOK DAH TAK BANYAK. . www.wasap.my/60109113320 #malaysiancover #giftreview #brocuba #sentiasabersyukur #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #tolongdengar #megadrama #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia #outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale #fattahamin - 6 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
#straighttoheaven Ni hao ma! #sopifly #balikkampung orang lain. #tipujer 
ان شاء الله kaklong will do #projekraya 
Please do support me. At least a single short pray for me. May الله grand you the same. Take care! 👾

#straighttoheaven Ni hao ma! #sopifly #balikkampung orang lain. #tipujer ان شاء الله kaklong will do #projekraya Please do support me. At least a single short pray for me. May الله grand you the same. Take care! - 7 hours ago

16 Likes
2 Comments
0
The warmth of wood... .
.
.
.
.
.
#privateretreat #greeneryscenery #mobilespa #villawithprivatepool #swimmingpool #privatepool #tranquility #bnbmelaka #airbnbmelaka #airbnbexperience #airbnblife #bedandbreakfast #singapurahijab #singaporemuslimah #jbsingapore #johorean #kajang #kualalumpur #shahalamresident #weekendgetaway #balikkampung #rumahkampung #landscapephotography

The warmth of wood... . . . . . . #privateretreat #greeneryscenery #mobilespa #villawithprivatepool #swimmingpool #privatepool #tranquility #bnbmelaka #airbnbmelaka #airbnbexperience #airbnblife #bedandbreakfast #singapurahijab #singaporemuslimah #jbsingapore #johorean #kajang #kualalumpur #shahalamresident #weekendgetaway #balikkampung #rumahkampung #landscapephotography - 7 hours ago

68 Likes
1 Comments
0
Victoria's Secret 
vs - Canvas sequins shopping bag Victoria large
RM89!!
RM89!!
Saiz: 55cm x 39cm x 18cm
Available Color: Black pink 📞 Whatsapp me at 0179180680

#victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung

Victoria's Secret vs - Canvas sequins shopping bag Victoria large RM89!! RM89!! Saiz: 55cm x 39cm x 18cm Available Color: Black pink Whatsapp me at 0179180680 #victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung - 7 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Victoria's Secret 
vs - Canvas sequins shopping bag Victoria large
RM89!!
RM89!!
Saiz: 55cm x 39cm x 18cm
Available Color: Black pink 📞 Whatsapp me at 0179180680

#victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung

Victoria's Secret vs - Canvas sequins shopping bag Victoria large RM89!! RM89!! Saiz: 55cm x 39cm x 18cm Available Color: Black pink Whatsapp me at 0179180680 #victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung - 7 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Victoria's Secret 
vs - Canvas sequins shopping bag Victoria large
RM89!!
RM89!!
Saiz: 55cm x 39cm x 18cm
Available Color: Black pink 📞 Whatsapp me at 0179180680

#victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung

Victoria's Secret vs - Canvas sequins shopping bag Victoria large RM89!! RM89!! Saiz: 55cm x 39cm x 18cm Available Color: Black pink Whatsapp me at 0179180680 #victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung - 7 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
📢📢LELONG ! LELONG !
.
📌BEG VIRAL KEMBALI LAGI !!
.
😃😃RM15 JERR !! KOLEKSI PELBAGAI WARNA.
.
GRAB CEPAT, STOK DAH TAK BANYAK.
.
☎www.wasap.my/60109113320

#malaysiancover #giftreview #brocuba #sentiasabersyukur #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #megadrama #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon  #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #mrbaju #herman #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia#outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale#fattahamin

LELONG ! LELONG ! . BEG VIRAL KEMBALI LAGI !! . RM15 JERR !! KOLEKSI PELBAGAI WARNA. . GRAB CEPAT, STOK DAH TAK BANYAK. . www.wasap.my/60109113320 #malaysiancover #giftreview #brocuba #sentiasabersyukur #instafamousmalaysia #naksentap #himpunanlawakmalays #siscuba #megadrama #astrogempak #um #unimas #tudungbawal #tudungchiffon #uiam #uniselian #instalike #kakishare #balikkampung #mrbaju #herman #nakraya #rayapuasa #ramadhan #ootdmalaysia #outfitoftheday #fattzura #neelofa #sale #fattahamin - 7 hours ago

8 Likes
2 Comments
0
Victoria's Secret
VS - large capacity zipper shoulder bag handbag 2 sets 💰RM109 !! 🌸Saiz: Large bag Length 57cm x  bottom length 38cm x height 35cm
🌸Available Color: Silver Black 📞 Whatsapp me at 0179180680

#victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung

Victoria's Secret VS - large capacity zipper shoulder bag handbag 2 sets RM109 !! Saiz: Large bag Length 57cm x bottom length 38cm x height 35cm Available Color: Silver Black Whatsapp me at 0179180680 #victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung - 8 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Victoria's Secret
VS - large capacity zipper shoulder bag handbag 2 sets 💰RM109 !! 🌸Saiz: Large bag Length 57cm x  bottom length 38cm x height 35cm
🌸Available Color: Silver Black 📞 Whatsapp me at 0179180680

#victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung

Victoria's Secret VS - large capacity zipper shoulder bag handbag 2 sets RM109 !! Saiz: Large bag Length 57cm x bottom length 38cm x height 35cm Available Color: Silver Black Whatsapp me at 0179180680 #victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung - 8 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Victoria's Secret
VS - large capacity zipper shoulder bag handbag 2 sets 💰RM109 !! 🌸Saiz: Large bag Length 57cm x  bottom length 38cm x height 35cm
🌸Available Color: Silver Black 📞 Whatsapp me at 0179180680

#victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung

Victoria's Secret VS - large capacity zipper shoulder bag handbag 2 sets RM109 !! Saiz: Large bag Length 57cm x bottom length 38cm x height 35cm Available Color: Silver Black Whatsapp me at 0179180680 #victoriassecretmalaysia #victoriasecretmalaysia #cosmeticbagmalaysia #travelbagmalaysia #gymbagmalaysia #VSmalaysia #vsbag #uitmdungun #uitmshahalam #uia #utm #umt #bathandbodyworksmy #makeupmalaysia #muamalaysia #bridalmalaysia #pengantinmalaysia #honeymoonmalaysia #honeymoonbag #nappybagmalaysia #mommybagmalaysia #bagraya2017 #backpackfortravel #balikkampung - 8 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Vibrator telur harga : 250.000

Pemesanan :
Call/wa : 081288222577
Pin : 5D8EB9C9

#sextoys_semarang #dildo_semarang #dildo_unik #kondom_unik #baliphotography #balikuliner #balitour #balilove #gadisbali #balijegeg #balihits #balihitz #balinightlife #baliadventure #balihotel #balividgram #balicantik #balipunyacerita #balisunset #balifoodie #explorebali #balilucu #visitbali #balikpapan #balikkampung #muabali #infobali #kulinerbali #makassarupdate #banyuasin

Vibrator telur harga : 250.000 Pemesanan : Call/wa : 081288222577 Pin : 5D8EB9C9 #sextoys_semarang #dildo_semarang #dildo_unik #kondom_unik #baliphotography #balikuliner #balitour #balilove #gadisbali #balijegeg #balihits #balihitz #balinightlife #baliadventure #balihotel #balividgram #balicantik #balipunyacerita #balisunset #balifoodie #explorebali #balilucu #visitbali #balikpapan #balikkampung #muabali #infobali #kulinerbali #makassarupdate #banyuasin - 8 hours ago

31 Likes
0 Comments
0
NARITA PEPLUM

RM 130
.
POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS
.
.
. 🌸Material denim cotton strechable with lace
🌸 Zip di depan bf friendly
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang fully elastic
🌸 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect 🌸 horsehair at hem to maintain its peplum shape
.
.
.

UKURAN
.

S/M
BAHU 14-15"
DADA 32.5-38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 24"
.

SKIRT
PINGGANG 24"-32"
PINGGUL 34-40"
LABUH 40"
.
.

L/XL
BAHU 16-17"
DADA 38-42"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 40-44"
LABUH 40
.
.
.

colours available 
royal blue
dark blue
guava 
mustard
grey 
maroon 
brick red
.
.
.

#kakimakan
#sayamasak
#balikkampung
#suriamalaysia
#hotfm
#suriafm
#hajat
#khaibahar
#bbnu
#akasiatv3
#mentor7
#icanseeyourvoicemalysia
#kakitangankerajaan
#bajukenduri
#bajukurungviral
#jubahsale
#bajusale
#blousesale
#handbagsale
#begtangansale
#handbegsale
#bagtangansale
#kasutsale
#jamsale
#jubahbffriendly
#jubahprinted
#cikgu
#cikgusekolah
#uia
#unimap

NARITA PEPLUM RM 130 . POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS . . . Material denim cotton strechable with lace Zip di depan bf friendly zip di lengan wudhuk friendly Pinggang fully elastic 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect horsehair at hem to maintain its peplum shape . . . UKURAN . S/M BAHU 14-15" DADA 32.5-38" PANJANG LENGAN 23" LABUH 24" . SKIRT PINGGANG 24"-32" PINGGUL 34-40" LABUH 40" . . L/XL BAHU 16-17" DADA 38-42" PANJANG LENGAN 23" LABUH 25" SKIRT PINGGANG 26"-38" PINGGUL 40-44" LABUH 40 . . . colours available royal blue dark blue guava mustard grey maroon brick red . . . #kakimakan #sayamasak #balikkampung #suriamalaysia #hotfm #suriafm #hajat #khaibahar #bbnu #akasiatv3 #mentor7 #icanseeyourvoicemalysia #kakitangankerajaan #bajukenduri #bajukurungviral #jubahsale #bajusale #blousesale #handbagsale #begtangansale #handbegsale #bagtangansale #kasutsale #jamsale #jubahbffriendly #jubahprinted #cikgu #cikgusekolah #uia #unimap - 8 hours ago

15 Likes
1 Comments
0
NARITA PEPLUM

RM 130
.
POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS
.
.
. 🌸Material denim cotton strechable with lace
🌸 Zip di depan bf friendly
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang fully elastic
🌸 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect 🌸 horsehair at hem to maintain its peplum shape
.
.
.

UKURAN
.

S/M
BAHU 14-15"
DADA 32.5-38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 24"
.

SKIRT
PINGGANG 24"-32"
PINGGUL 34-40"
LABUH 40"
.
.

L/XL
BAHU 16-17"
DADA 38-42"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 40-44"
LABUH 40
.
.
.

colours available 
royal blue
dark blue
guava 
mustard
grey 
maroon 
brick red
.
.
.

#kakimakan
#sayamasak
#balikkampung
#suriamalaysia
#hotfm
#suriafm
#hajat
#khaibahar
#bbnu
#akasiatv3
#mentor7
#icanseeyourvoicemalysia
#kakitangankerajaan
#bajukenduri
#bajukurungviral
#jubahsale
#bajusale
#blousesale
#handbagsale
#begtangansale
#handbegsale
#bagtangansale
#kasutsale
#jamsale
#jubahbffriendly
#jubahprinted
#cikgu
#cikgusekolah
#uia
#unimap

NARITA PEPLUM RM 130 . POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS . . . Material denim cotton strechable with lace Zip di depan bf friendly zip di lengan wudhuk friendly Pinggang fully elastic 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect horsehair at hem to maintain its peplum shape . . . UKURAN . S/M BAHU 14-15" DADA 32.5-38" PANJANG LENGAN 23" LABUH 24" . SKIRT PINGGANG 24"-32" PINGGUL 34-40" LABUH 40" . . L/XL BAHU 16-17" DADA 38-42" PANJANG LENGAN 23" LABUH 25" SKIRT PINGGANG 26"-38" PINGGUL 40-44" LABUH 40 . . . colours available royal blue dark blue guava mustard grey maroon brick red . . . #kakimakan #sayamasak #balikkampung #suriamalaysia #hotfm #suriafm #hajat #khaibahar #bbnu #akasiatv3 #mentor7 #icanseeyourvoicemalysia #kakitangankerajaan #bajukenduri #bajukurungviral #jubahsale #bajusale #blousesale #handbagsale #begtangansale #handbegsale #bagtangansale #kasutsale #jamsale #jubahbffriendly #jubahprinted #cikgu #cikgusekolah #uia #unimap - 8 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
NARITA PEPLUM

RM 130
.
POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS
.
.
. 🌸Material denim cotton strechable with lace
🌸 Zip di depan bf friendly
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang fully elastic
🌸 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect 🌸 horsehair at hem to maintain its peplum shape
.
.
.

UKURAN
.

S/M
BAHU 14-15"
DADA 32.5-38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 24"
.

SKIRT
PINGGANG 24"-32"
PINGGUL 34-40"
LABUH 40"
.
.

L/XL
BAHU 16-17"
DADA 38-42"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 40-44"
LABUH 40
.
.
.

colours available 
royal blue
dark blue
guava 
mustard
grey 
maroon 
brick red
.
.
.

#kakimakan
#sayamasak
#balikkampung
#suriamalaysia
#hotfm
#suriafm
#hajat
#khaibahar
#bbnu
#akasiatv3
#mentor7
#icanseeyourvoicemalysia
#kakitangankerajaan
#bajukenduri
#bajukurungviral
#jubahsale
#bajusale
#blousesale
#handbagsale
#begtangansale
#handbegsale
#bagtangansale
#kasutsale
#jamsale
#jubahbffriendly
#jubahprinted
#cikgu
#cikgusekolah
#uia
#unimap

NARITA PEPLUM RM 130 . POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS . . . Material denim cotton strechable with lace Zip di depan bf friendly zip di lengan wudhuk friendly Pinggang fully elastic 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect horsehair at hem to maintain its peplum shape . . . UKURAN . S/M BAHU 14-15" DADA 32.5-38" PANJANG LENGAN 23" LABUH 24" . SKIRT PINGGANG 24"-32" PINGGUL 34-40" LABUH 40" . . L/XL BAHU 16-17" DADA 38-42" PANJANG LENGAN 23" LABUH 25" SKIRT PINGGANG 26"-38" PINGGUL 40-44" LABUH 40 . . . colours available royal blue dark blue guava mustard grey maroon brick red . . . #kakimakan #sayamasak #balikkampung #suriamalaysia #hotfm #suriafm #hajat #khaibahar #bbnu #akasiatv3 #mentor7 #icanseeyourvoicemalysia #kakitangankerajaan #bajukenduri #bajukurungviral #jubahsale #bajusale #blousesale #handbagsale #begtangansale #handbegsale #bagtangansale #kasutsale #jamsale #jubahbffriendly #jubahprinted #cikgu #cikgusekolah #uia #unimap - 8 hours ago

17 Likes
1 Comments
0
NARITA PEPLUM

RM 130
.
POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS
.
.
. 🌸Material denim cotton strechable with lace
🌸 Zip di depan bf friendly
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang fully elastic
🌸 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect 🌸 horsehair at hem to maintain its peplum shape
.
.
.

UKURAN
.

S/M
BAHU 14-15"
DADA 32.5-38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 24"
.

SKIRT
PINGGANG 24"-32"
PINGGUL 34-40"
LABUH 40"
.
.

L/XL
BAHU 16-17"
DADA 38-42"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 40-44"
LABUH 40
.
.
.

colours available 
royal blue
dark blue
guava 
mustard
grey 
maroon 
brick red
.
.
.

#kakimakan
#sayamasak
#balikkampung
#suriamalaysia
#hotfm
#suriafm
#hajat
#khaibahar
#bbnu
#akasiatv3
#mentor7
#icanseeyourvoicemalysia
#kakitangankerajaan
#bajukenduri
#bajukurungviral
#jubahsale
#bajusale
#blousesale
#handbagsale
#begtangansale
#handbegsale
#bagtangansale
#kasutsale
#jamsale
#jubahbffriendly
#jubahprinted
#cikgu
#cikgusekolah
#uia
#unimap

NARITA PEPLUM RM 130 . POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS . . . Material denim cotton strechable with lace Zip di depan bf friendly zip di lengan wudhuk friendly Pinggang fully elastic 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect horsehair at hem to maintain its peplum shape . . . UKURAN . S/M BAHU 14-15" DADA 32.5-38" PANJANG LENGAN 23" LABUH 24" . SKIRT PINGGANG 24"-32" PINGGUL 34-40" LABUH 40" . . L/XL BAHU 16-17" DADA 38-42" PANJANG LENGAN 23" LABUH 25" SKIRT PINGGANG 26"-38" PINGGUL 40-44" LABUH 40 . . . colours available royal blue dark blue guava mustard grey maroon brick red . . . #kakimakan #sayamasak #balikkampung #suriamalaysia #hotfm #suriafm #hajat #khaibahar #bbnu #akasiatv3 #mentor7 #icanseeyourvoicemalysia #kakitangankerajaan #bajukenduri #bajukurungviral #jubahsale #bajusale #blousesale #handbagsale #begtangansale #handbegsale #bagtangansale #kasutsale #jamsale #jubahbffriendly #jubahprinted #cikgu #cikgusekolah #uia #unimap - 8 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
NARITA PEPLUM

RM 130
.
POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS
.
.
. 🌸Material denim cotton strechable with lace
🌸 Zip di depan bf friendly
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang fully elastic
🌸 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect 🌸 horsehair at hem to maintain its peplum shape
.
.
.

UKURAN
.

S/M
BAHU 14-15"
DADA 32.5-38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 24"
.

SKIRT
PINGGANG 24"-32"
PINGGUL 34-40"
LABUH 40"
.
.

L/XL
BAHU 16-17"
DADA 38-42"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 40-44"
LABUH 40
.
.
.

colours available 
royal blue
dark blue
guava 
mustard
grey 
maroon 
brick red
.
.
.

#kakimakan
#sayamasak
#balikkampung
#suriamalaysia
#hotfm
#suriafm
#hajat
#khaibahar
#bbnu
#akasiatv3
#mentor7
#icanseeyourvoicemalysia
#kakitangankerajaan
#bajukenduri
#bajukurungviral
#jubahsale
#bajusale
#blousesale
#handbagsale
#begtangansale
#handbegsale
#bagtangansale
#kasutsale
#jamsale
#jubahbffriendly
#jubahprinted
#cikgu
#cikgusekolah
#uia
#unimap

NARITA PEPLUM RM 130 . POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS . . . Material denim cotton strechable with lace Zip di depan bf friendly zip di lengan wudhuk friendly Pinggang fully elastic 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect horsehair at hem to maintain its peplum shape . . . UKURAN . S/M BAHU 14-15" DADA 32.5-38" PANJANG LENGAN 23" LABUH 24" . SKIRT PINGGANG 24"-32" PINGGUL 34-40" LABUH 40" . . L/XL BAHU 16-17" DADA 38-42" PANJANG LENGAN 23" LABUH 25" SKIRT PINGGANG 26"-38" PINGGUL 40-44" LABUH 40 . . . colours available royal blue dark blue guava mustard grey maroon brick red . . . #kakimakan #sayamasak #balikkampung #suriamalaysia #hotfm #suriafm #hajat #khaibahar #bbnu #akasiatv3 #mentor7 #icanseeyourvoicemalysia #kakitangankerajaan #bajukenduri #bajukurungviral #jubahsale #bajusale #blousesale #handbagsale #begtangansale #handbegsale #bagtangansale #kasutsale #jamsale #jubahbffriendly #jubahprinted #cikgu #cikgusekolah #uia #unimap - 8 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
NARITA PEPLUM

RM 130
.
POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS
.
.
. 🌸Material denim cotton strechable with lace
🌸 Zip di depan bf friendly
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang fully elastic
🌸 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect 🌸 horsehair at hem to maintain its peplum shape
.
.
.

UKURAN
.

S/M
BAHU 14-15"
DADA 32.5-38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 24"
.

SKIRT
PINGGANG 24"-32"
PINGGUL 34-40"
LABUH 40"
.
.

L/XL
BAHU 16-17"
DADA 38-42"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 40-44"
LABUH 40
.
.
.

colours available 
royal blue
dark blue
guava 
mustard
grey 
maroon 
brick red
.
.
.

#kakimakan
#sayamasak
#balikkampung
#suriamalaysia
#hotfm
#suriafm
#hajat
#khaibahar
#bbnu
#akasiatv3
#mentor7
#icanseeyourvoicemalysia
#kakitangankerajaan
#bajukenduri
#bajukurungviral
#jubahsale
#bajusale
#blousesale
#handbagsale
#begtangansale
#handbegsale
#bagtangansale
#kasutsale
#jamsale
#jubahbffriendly
#jubahprinted
#cikgu
#cikgusekolah
#uia
#unimap

NARITA PEPLUM RM 130 . POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS . . . Material denim cotton strechable with lace Zip di depan bf friendly zip di lengan wudhuk friendly Pinggang fully elastic 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect horsehair at hem to maintain its peplum shape . . . UKURAN . S/M BAHU 14-15" DADA 32.5-38" PANJANG LENGAN 23" LABUH 24" . SKIRT PINGGANG 24"-32" PINGGUL 34-40" LABUH 40" . . L/XL BAHU 16-17" DADA 38-42" PANJANG LENGAN 23" LABUH 25" SKIRT PINGGANG 26"-38" PINGGUL 40-44" LABUH 40 . . . colours available royal blue dark blue guava mustard grey maroon brick red . . . #kakimakan #sayamasak #balikkampung #suriamalaysia #hotfm #suriafm #hajat #khaibahar #bbnu #akasiatv3 #mentor7 #icanseeyourvoicemalysia #kakitangankerajaan #bajukenduri #bajukurungviral #jubahsale #bajusale #blousesale #handbagsale #begtangansale #handbegsale #bagtangansale #kasutsale #jamsale #jubahbffriendly #jubahprinted #cikgu #cikgusekolah #uia #unimap - 8 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
NARITA PEPLUM

RM 130
.
POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS
.
.
. 🌸Material denim cotton strechable with lace
🌸 Zip di depan bf friendly
🌸 zip di lengan wudhuk friendly
🌸 Pinggang fully elastic
🌸 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect 🌸 horsehair at hem to maintain its peplum shape
.
.
.

UKURAN
.

S/M
BAHU 14-15"
DADA 32.5-38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 24"
.

SKIRT
PINGGANG 24"-32"
PINGGUL 34-40"
LABUH 40"
.
.

L/XL
BAHU 16-17"
DADA 38-42"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 40-44"
LABUH 40
.
.
.

colours available 
royal blue
dark blue
guava 
mustard
grey 
maroon 
brick red
.
.
.

#kakimakan
#sayamasak
#balikkampung
#suriamalaysia
#hotfm
#suriafm
#hajat
#khaibahar
#bbnu
#akasiatv3
#mentor7
#icanseeyourvoicemalysia
#kakitangankerajaan
#bajukenduri
#bajukurungviral
#jubahsale
#bajusale
#blousesale
#handbagsale
#begtangansale
#handbegsale
#bagtangansale
#kasutsale
#jamsale
#jubahbffriendly
#jubahprinted
#cikgu
#cikgusekolah
#uia
#unimap

NARITA PEPLUM RM 130 . POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 11 SS . . . Material denim cotton strechable with lace Zip di depan bf friendly zip di lengan wudhuk friendly Pinggang fully elastic 2 layer skirt with organza + horsehair untuk kepok2 effect horsehair at hem to maintain its peplum shape . . . UKURAN . S/M BAHU 14-15" DADA 32.5-38" PANJANG LENGAN 23" LABUH 24" . SKIRT PINGGANG 24"-32" PINGGUL 34-40" LABUH 40" . . L/XL BAHU 16-17" DADA 38-42" PANJANG LENGAN 23" LABUH 25" SKIRT PINGGANG 26"-38" PINGGUL 40-44" LABUH 40 . . . colours available royal blue dark blue guava mustard grey maroon brick red . . . #kakimakan #sayamasak #balikkampung #suriamalaysia #hotfm #suriafm #hajat #khaibahar #bbnu #akasiatv3 #mentor7 #icanseeyourvoicemalysia #kakitangankerajaan #bajukenduri #bajukurungviral #jubahsale #bajusale #blousesale #handbagsale #begtangansale #handbegsale #bagtangansale #kasutsale #jamsale #jubahbffriendly #jubahprinted #cikgu #cikgusekolah #uia #unimap - 8 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Kala si Mas lagi balik kampung 🤠.
-------------------------------------------------------------------
#babyboyatha #athastory #athastyle #balikkampung #likeforlikes #like4likes #bercocoktanam #alhamdulillah #grateful #thankstoallah #mysuperpower

Kala si Mas lagi balik kampung 🤠. ------------------------------------------------------------------- #babyboyatha #athastory #athastyle #balikkampung #likeforlikes #like4likes #bercocoktanam #alhamdulillah #grateful #thankstoallah #mysuperpower - 8 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
My Superman... #iloveu #evenyoufatnow #balikkampung #stressreliever #myhubbyismybestfriend

My Superman... #iloveu #evenyoufatnow #balikkampung #stressreliever #myhubbyismybestfriend - 9 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti - 11 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Avanza baharu

1.5X AT (RM86000.00)*
1.5S AT (RM85200.00)*
1.5G AT (RM83000.00)*
1.5E AT (RM80500.00)* 4-Speed AT 16-Valve DOHC Chain Drive Dual VVT-i * harga tak termasuk insurans #avanza #toyotaavanza #keretafamily #keretaraya #belikereta #jualbelikereta #mampumilik #keretamampumilik #balikkampung #selagistokmasihada #hargapatut #promosiavanza #promosikereta #bossku #bosskur #tempahsekarang #jombeli

Avanza baharu 1.5X AT (RM86000.00)* 1.5S AT (RM85200.00)* 1.5G AT (RM83000.00)* 1.5E AT (RM80500.00)* 4-Speed AT 16-Valve DOHC Chain Drive Dual VVT-i * harga tak termasuk insurans #avanza #toyotaavanza #keretafamily #keretaraya #belikereta #jualbelikereta #mampumilik #keretamampumilik #balikkampung #selagistokmasihada #hargapatut #promosiavanza #promosikereta #bossku #bosskur #tempahsekarang #jombeli - 11 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti - 11 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti - 11 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti - 11 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Asalamualaikum..... PERHATIAN 📣📣 PERHATIAN 📣📣 PERHATIAN 📣📣 ROADTAX MOTOR/ KERETA NAK MATI? BAJET TAK DA???? Kami akan bagi harga yang minimum pada anda
====================================
- GERAN KAT BANK LA ABG. Jgn Risau Boleh RENEW
- GERAN KAT AEON LA BRO. Tak de masalah RENEW
- GERAN KAT OWNER LAMA. Bole saja RENEW.
- GERAN HILANG LA TUAN. Pun bole -KERETA SAMBUNG BAYAR
- GERAN KAT ELK .No problem bro

Bagi detail
-No kereta
-No ic owner
-Model
-Cc
-Auto/Manual
-Spec
-Tahun
-Alamat terkini >QUOTATION 
ROADTAX MOTOR DH LEBIH SETAHUN???? DAH LAMA TERSADAI TAK RENEW ...
- boleh...wssp je dulu detail

OWNER DH MENINGGAL??
-boleh je renew dengan syarat x lebih 3 tahun

Nak insurans 1st atau 3rd party insuran???
Nak ikut bajet anda??? AGEN SAH
ALLIANZ/PACIFIC/ETIQA TAKAFUL/SYARIKAT TAKAFUL MALAYSIA/LONPAC 
Wassp👇👇👇 http://www.wasap.my/60162449978
http://www.wasap.my/601126069825 .
#roadtaxmyeg
#insuranmurah
#roadtaxmurah
#allianzmalaysia
#libertymalaysia
#etiqatakafulmalaysia
#balikkampung
#deliveryservice
#agentinsurance
#trustedagent
#delivery1malaysia
#petalingjaya
#bangsar
#bandarsunway
#nilaisepang
#banting
#shahalam
#klang
#myeg

Asalamualaikum..... PERHATIAN PERHATIAN PERHATIAN ROADTAX MOTOR/ KERETA NAK MATI? BAJET TAK DA???? Kami akan bagi harga yang minimum pada anda ==================================== - GERAN KAT BANK LA ABG. Jgn Risau Boleh RENEW - GERAN KAT AEON LA BRO. Tak de masalah RENEW - GERAN KAT OWNER LAMA. Bole saja RENEW. - GERAN HILANG LA TUAN. Pun bole -KERETA SAMBUNG BAYAR - GERAN KAT ELK .No problem bro Bagi detail -No kereta -No ic owner -Model -Cc -Auto/Manual -Spec -Tahun -Alamat terkini >QUOTATION ROADTAX MOTOR DH LEBIH SETAHUN???? DAH LAMA TERSADAI TAK RENEW ... - boleh...wssp je dulu detail OWNER DH MENINGGAL?? -boleh je renew dengan syarat x lebih 3 tahun Nak insurans 1st atau 3rd party insuran??? Nak ikut bajet anda??? AGEN SAH ALLIANZ/PACIFIC/ETIQA TAKAFUL/SYARIKAT TAKAFUL MALAYSIA/LONPAC Wassp http://www.wasap.my/60162449978 http://www.wasap.my/601126069825 . #roadtaxmyeg #insuranmurah #roadtaxmurah #allianzmalaysia #libertymalaysia #etiqatakafulmalaysia #balikkampung #deliveryservice #agentinsurance #trustedagent #delivery1malaysia #petalingjaya #bangsar #bandarsunway #nilaisepang #banting #shahalam #klang #myeg - 12 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco
#maluapabosskurr
#maluapabossku 
#cuticuti

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco #maluapabosskurr #maluapabossku #cuticuti - 12 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco - 12 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco - 12 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco - 12 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco - 12 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco - 12 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
.
.
🔥 *FEBRUARI END SALE❗❕❗❕ CARPET TOTO SYAQIST* 🔥
.
Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah 😄😄
.
Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar 😍. Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia:
.
.
✔️ Toto kami lebih tebal +-6cm
✔️ 100% material cotton selesa
✔️ Warna cantik tak luntur
✔️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel
✔️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ✔️ Tidak perangkap habuk/debu/hama
✔️ Isaian dalam softfiber
.
. ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~
*SALE PRICE : RM130*
.
.
~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~
*SALE PRICE : RM145*
.
.
RM13 kos pos semenanjung
RM26.50 kos pos sabah sarawak
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat boleh wasap Hajar:
Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork.
.
☎️📱 012-3579708
.
.
#SyaQist
#SyaQistMall
#PremiumPatchwork
#TeamSyaQist
#SyaQistPatchwokSaleOnline
#sales 
#totopatchworkmurah 
#carpettotoviral 
#salefebruari 
#travel 
#balikkampung
#photography
#totoviralsyaqist 
#bazarpaknilmurahmurah 
#sayasukadecodeco

. . *FEBRUARI END SALE CARPET TOTO SYAQIST* . Carpet ni bukan terjual kat Malaysia je tau, Indonesia Brunei Singapore semua kita dah terbangkan dah . Nak cari toto yang best untuk dibawa travel? Jom roger Hajar . Apa yang best toto ni...jom tgk ciri2 dia: . . ️ Toto kami lebih tebal +-6cm ️ 100% material cotton selesa ️ Warna cantik tak luntur ️ Ringan dan Mudah dibawa balik kampung atau travel ️ Bawah toto tidak licin ada Anti anti-slip beads ️ Tidak perangkap habuk/debu/hama ️ Isaian dalam softfiber . . ~SIZE QUEEN NORMAL PRICE : RM159~ *SALE PRICE : RM130* . . ~SIZE KING NORMAL PRICE : RM179~ *SALE PRICE : RM145* . . RM13 kos pos semenanjung RM26.50 kos pos sabah sarawak . . Berminat boleh wasap Hajar: Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order boleh klik sini --> www.wasap.my/60123579708/Nak+Toto+Patchwork. . ️ 012-3579708 . . #SyaQist #SyaQistMall #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQistPatchwokSaleOnline #sales #totopatchworkmurah #carpettotoviral #salefebruari #travel #balikkampung #photography #totoviralsyaqist #bazarpaknilmurahmurah #sayasukadecodeco - 12 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Pagi telah pergi
Mentari tak bersinar lagi
#morningcoffee#explorepemalang #balikkampung#mbolosday😂😂 #maafpakguru

Pagi telah pergi Mentari tak bersinar lagi #morningcoffee #explorepemalang #balikkampung #mbolosday #maafpakguru - 12 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
A song composed and performed by Sophie B. Hawkins in memory of her father. Sort of explains the 'Pulang kampung' strain.
.
'Pulang kampung' means 'Returning home' in the Malaysian language.
.
Your favourite songs condensed.
.
#AsILayMeDown, #SophieBHawkins, #WakeUpHappy, #Farawaylove, #Reminiscing, #Songsfordad, #Father, #Springtime, #Courtyard, #Childhood, #Memories, #PulangKampung, #Balikkampung, #Pop, #AdultContemporary, #Moviesongs, #Soundtracks, #Words, #Lyrics, #Songs, #Writers, #Instastories, #Stories, #Summaries, #1994

A song composed and performed by Sophie B. Hawkins in memory of her father. Sort of explains the 'Pulang kampung' strain. . 'Pulang kampung' means 'Returning home' in the Malaysian language. . Your favourite songs condensed. . #AsILayMeDown , #SophieBHawkins , #WakeUpHappy , #Farawaylove , #Reminiscing , #Songsfordad , #Father , #Springtime , #Courtyard , #Childhood , #Memories , #PulangKampung , #Balikkampung , #Pop , #AdultContemporary , #Moviesongs , #Soundtracks , #Words , #Lyrics , #Songs , #Writers , #Instastories , #Stories , #Summaries , #1994 - 12 hours ago

14 Likes
2 Comments
0
Long weekend..nak balik kampung?? Apa kata belanja orang kampung ataupun kawan2 dengan miniburger ready to eat ni?
.
In shaa Allah,setakat nak bawak balik JB tu,boleh sangattt..inikan pulak nak bawak balik ke Melaka jerr.. 😁😁😁
.
#potluck #balikkampung #makan2
#readytoeat #readytoeatminiburgers #miniburger #miniburgerdamansara #minibunrainbow #minibunplain #miniburgercheras #minipack #minirainbow #miniburgerUSJ #miniburgersubangjaya #miniburgersetiaalam #miniburgerPJ #miniburgershahalam #miniburgerbangsar #miniburgerklang #fooddeliveryPJ #fooddeliveryservice #fooddeliveryUSJ #fooddeliveryserviceshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryklang #fooddeliverysetialam

Long weekend..nak balik kampung?? Apa kata belanja orang kampung ataupun kawan2 dengan miniburger ready to eat ni? . In shaa Allah,setakat nak bawak balik JB tu,boleh sangattt..inikan pulak nak bawak balik ke Melaka jerr.. . #potluck #balikkampung #makan2 #readytoeat #readytoeatminiburgers #miniburger #miniburgerdamansara #minibunrainbow #minibunplain #miniburgercheras #minipack #minirainbow #miniburgerUSJ #miniburgersubangjaya #miniburgersetiaalam #miniburgerPJ #miniburgershahalam #miniburgerbangsar #miniburgerklang #fooddeliveryPJ #fooddeliveryservice #fooddeliveryUSJ #fooddeliveryserviceshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryklang #fooddeliverysetialam - 13 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
#27 Chap Goh Mei festival. The last day of the lunar new year celebrations. #100 ways to love Penang.

Malaysia celebrates Chinese New Year in a massive way and our lion dance troupes are world champions. It takes years of dedication and sacrifice to get to this level and the performance are top notch 💛🍊❤️
.
.
.
.
.
#lunarnewyear #southeastasia #chinese #valentinesday #chapgohmei #snowmoon #fullmoon #cny #penanglocal #exploreasia #asia #asiatravel #solotravel #backpacking #shetravels #womentravel #wanderlust #freespirit #cuticutimalaysia #balikkampung #penangisland #liondance #chinatown #destination #festivals #heritage #culture

#27 Chap Goh Mei festival. The last day of the lunar new year celebrations. #100 ways to love Penang. Malaysia celebrates Chinese New Year in a massive way and our lion dance troupes are world champions. It takes years of dedication and sacrifice to get to this level and the performance are top notch ️ . . . . . #lunarnewyear #southeastasia #chinese #valentinesday #chapgohmei #snowmoon #fullmoon #cny #penanglocal #exploreasia #asia #asiatravel #solotravel #backpacking #shetravels #womentravel #wanderlust #freespirit #cuticutimalaysia #balikkampung #penangisland #liondance #chinatown #destination #festivals #heritage #culture - 19 hours ago

63 Likes
3 Comments
0
#jalanjalan @hardrockhotelpg #hardrockhotel #hardrockhotelpenang #penang #penangisland #pulaupinang #balikkampung

#jalanjalan @hardrockhotelpg #hardrockhotel #hardrockhotelpenang #penang #penangisland #pulaupinang #balikkampung - 21 hours ago

56 Likes
1 Comments
0
Feedback customer yang dh cuba.. memang sedapp.. dah repeat order u olls.. Jom dapatkan dari kami di
011 3362 0424
011 3362 0424
011 3362 0424

#zerokosmarketing2019  #saltedegg #ctdk #familygathering #neelofa #travelling #trip #homestaymalaysia #imkknov2018 #balikkampung #dinner #lunch #pujaanhatikanda #homestay #tamanmaluri  #dagangavenue #pandanindah #desapandan #pandanperdana #solarisdutamas #saltedeggcrab #saltedeggchicken #kitchen #tamancempaka #tamandagangavenue #mmmdec2018

Feedback customer yang dh cuba.. memang sedapp.. dah repeat order u olls.. Jom dapatkan dari kami di 011 3362 0424 011 3362 0424 011 3362 0424 #zerokosmarketing2019 #saltedegg #ctdk #familygathering #neelofa #travelling #trip #homestaymalaysia #imkknov2018 #balikkampung #dinner #lunch #pujaanhatikanda #homestay #tamanmaluri #dagangavenue #pandanindah #desapandan #pandanperdana #solarisdutamas #saltedeggcrab #saltedeggchicken #kitchen #tamancempaka #tamandagangavenue #mmmdec2018 - 22 hours ago

20 Likes
6 Comments
0
:: 16.02.19 to 17.02.19. :: #FourSeasonsKualaLumpur #theAltimetweekend #balikkampung #SGKL #Iliveintwocountries

:: 16.02.19 to 17.02.19. :: #FourSeasonsKualaLumpur #theAltimetweekend #balikkampung #SGKL #Iliveintwocountries - 22 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Colour yang rare pada hari raya apa salahnya kan?😉
.
Time ni laa kita nak melaram cantik-cantik dengan sanak saudara💗

#balikkampung #fashionraya #misshanaraya #mhdarlings

Colour yang rare pada hari raya apa salahnya kan? . Time ni laa kita nak melaram cantik-cantik dengan sanak saudara #balikkampung #fashionraya #misshanaraya #mhdarlings - 22 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
#snapshot #home #house #loft #guesthome #exterior #brick #grey #minimalist #industrial #littleprincess #babygirl #kids #boy #balikkampung #joy #happy

#snapshot #home #house #loft #guesthome #exterior #brick #grey #minimalist #industrial #littleprincess #babygirl #kids #boy #balikkampung #joy #happy - 23 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
MATERIAL GRED🅰️
☑️RM 170 free postage utk semenanjung
☑️Sabah Sarawak + RM37.60

#luggagecover #luggageset #luggage #luggagetag #luggagebag #trustbuyers #trustmebuythis #jommelancong #perlancongan #travelluggage #travel #buyer #vacationmode #vacationtrip #balikkampung #balikkampong #klang #shahalam #subangjaya

MATERIAL GRED️ ️RM 170 free postage utk semenanjung ️Sabah Sarawak + RM37.60 #luggagecover #luggageset #luggage #luggagetag #luggagebag #trustbuyers #trustmebuythis #jommelancong #perlancongan #travelluggage #travel #buyer #vacationmode #vacationtrip #balikkampung #balikkampong #klang #shahalam #subangjaya - 23 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
【己亥豬年之諸事大吉賀歲系列】 (柒)家的呼唤

还记得小时候,婆婆牵着我的手去巴刹买菜。叫卖声、鸡鸣声、剁肉声、刮鳞声,喧闹的巴刹就像一个五光十色的惊奇乐园。有时候饿了,就蹲在路边摊的板凳上,看那大姐使出浑身解数,瞬间完成一场目不暇给的表演。饥肠辘辘的我,总是不小心被新鲜滚烫的面条烫到舌头。

稍年长,婆婆走不动了,我也上学了,只有在过年过节才陪妈妈去巴刹。烧猪、腊味、发糕、肉干、蕉柑,喜庆的气氛提醒着年的到来。回到家,一家大小正好在门前用炭火烤着香喷喷的粿加必。趁热一折一叠,是重复一遍又一遍的魔法。那种香、那种脆,是毕生难忘的滋味。

长大出门工作后,巴刹几乎没去过了,三餐都围绕着外食、外卖或超市。同事递来的年饼,尝了一口,就轻轻放下然后说声谢谢。

婆婆不在了,路边摊没了,炭炉也找不到了。
但我还是收拾好行李,准备回去那个保存儿时美好回忆的地方。
那个地方就是——家。

回家过年。
你,听见家的呼唤了吗?

XXXXXX

明天开始是农历新年返乡高峰期,请归心似箭的各位谨记安全至上,遵守交通规则,保持耐心及礼让,平安到家最重要。祝福大家阖家平安,新年快乐!

博物馆将在除夕、正月初一及初二休馆三天,年初三恢复开放。欢迎大家过年期间来逛逛哦!穿上各种漂亮的新衣来拍照,一定是2019农历新年的最佳ootd!! 售票时间: 9.15am-4.00pm
开放时间: 9.30am-5.00pm
联系电话: +6010-3938639
地址:Wisma Huazong, Lot 15285, 0.7 KM Lebuhraya Sungai Besi, 43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan

模特儿:郑心怡
摄影:@twinsphotograph
化妆与造型:@stevestephen88 & @mua_maymay

#马来西亚华人博物馆 #malaysianchinesemuseum #博物馆 #公共假期 #AR #华人历史 #华博 #农历新年 #春节 #新春 #休馆 #年初三 #恭喜发财 #诸事大吉 #己亥 #猪年 #回家过年 #家的呼唤 #回乡 #balikkampung #平安到家 #安全第一 #过个大肥年 #ootd

【己亥豬年之諸事大吉賀歲系列】 (柒)家的呼唤 还记得小时候,婆婆牵着我的手去巴刹买菜。叫卖声、鸡鸣声、剁肉声、刮鳞声,喧闹的巴刹就像一个五光十色的惊奇乐园。有时候饿了,就蹲在路边摊的板凳上,看那大姐使出浑身解数,瞬间完成一场目不暇给的表演。饥肠辘辘的我,总是不小心被新鲜滚烫的面条烫到舌头。 稍年长,婆婆走不动了,我也上学了,只有在过年过节才陪妈妈去巴刹。烧猪、腊味、发糕、肉干、蕉柑,喜庆的气氛提醒着年的到来。回到家,一家大小正好在门前用炭火烤着香喷喷的粿加必。趁热一折一叠,是重复一遍又一遍的魔法。那种香、那种脆,是毕生难忘的滋味。 长大出门工作后,巴刹几乎没去过了,三餐都围绕着外食、外卖或超市。同事递来的年饼,尝了一口,就轻轻放下然后说声谢谢。 婆婆不在了,路边摊没了,炭炉也找不到了。 但我还是收拾好行李,准备回去那个保存儿时美好回忆的地方。 那个地方就是——家。 回家过年。 你,听见家的呼唤了吗? XXXXXX 明天开始是农历新年返乡高峰期,请归心似箭的各位谨记安全至上,遵守交通规则,保持耐心及礼让,平安到家最重要。祝福大家阖家平安,新年快乐! 博物馆将在除夕、正月初一及初二休馆三天,年初三恢复开放。欢迎大家过年期间来逛逛哦!穿上各种漂亮的新衣来拍照,一定是2019农历新年的最佳ootd!! 售票时间: 9.15am-4.00pm 开放时间: 9.30am-5.00pm 联系电话: +6010-3938639 地址:Wisma Huazong, Lot 15285, 0.7 KM Lebuhraya Sungai Besi, 43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan 模特儿:郑心怡 摄影:@twinsphotograph 化妆与造型:@stevestephen88 & @mua_maymay #马来西亚华人博物馆 #malaysianchinesemuseum #博物馆 #公共假期 #AR #华人历史 #华博 #农历新年 #春节 #新春 #休馆 #年初三 #恭喜发财 #诸事大吉 #己亥 #猪年 #回家过年 #家的呼唤 #回乡 #balikkampung #平安到家 #安全第一 #过个大肥年 #ootd - 23 hours ago

43 Likes
0 Comments
0
caling for customer Malacca yg nak buat tempahan kek/ brownies 23hb ada delivery ke Melaka. meh buat tempahan anda. 
#anismagicfingers 
#balikkampung

caling for customer Malacca yg nak buat tempahan kek/ brownies 23hb ada delivery ke Melaka. meh buat tempahan anda. #anismagicfingers #balikkampung - 24 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
#Repost @alinzkitchen
• • • • •
Jatuh cinta terus dengan salted egg paste ni.. Memang berbaloi membelinya.. yg penting sedapppppp sangat u olls.
Jom dapatkan dari kami di.. .
011 33620424
011 33620424
011 33620424

Memang berbaloi u ollss.. #cutisekolah  #zerokosmarketing  #saltedegg #ctdk #familygathering #neelofa #travelling #trip #homestaymalaysia #imkknov2018 #balikkampung #dinner #lunch #pujaanhatikanda #homestay #tamanmaluri  #dagangavenue #pandanindah #desapandan #pandanperdana #solarisdutamas #saltedeggcrab #saltedeggchicken #kitchen #tamancempaka #SokongProdukMuslim

#Repost @alinzkitchen • • • • • Jatuh cinta terus dengan salted egg paste ni.. Memang berbaloi membelinya.. yg penting sedapppppp sangat u olls. Jom dapatkan dari kami di.. . 011 33620424 011 33620424 011 33620424 Memang berbaloi u ollss.. #cutisekolah #zerokosmarketing #saltedegg #ctdk #familygathering #neelofa #travelling #trip #homestaymalaysia #imkknov2018 #balikkampung #dinner #lunch #pujaanhatikanda #homestay #tamanmaluri #dagangavenue #pandanindah #desapandan #pandanperdana #solarisdutamas #saltedeggcrab #saltedeggchicken #kitchen #tamancempaka #SokongProdukMuslim - 24 hours ago

38 Likes
3 Comments
0
#balikkampung
#tolonglike

#balikkampung #tolonglike - 1 day ago

17 Likes
0 Comments
0
Chap Goh Mei marks the 15th night of the Lunar New Year, also known as the Chinese Valentine’s Day, another significant purpose for this day besides being notable as the last day of celebrations.

For those who are single, the tradition of scribbling their names on mandarin oranges which are then thrown into a river, lake or pond in hope of finding one true love, is definitely one of the worthy highlights on Chap Goh Mei and something that is still popular amongst the youths today.

May you find your better half this Chap Goh Mei!😍💑
.
.
.
.
. 
#chapgohmei #weekend #lunarnewyear #balikkampung #credit #haydenng #momscooking #friendsforever #moments #happymom #mood #letthekids #siblings #moms #sgkids #motherhood #childhoodunplugged #potd #instamoment #instasg #childhood #ootdsg #love #fun #happy #family #kidzootd #kidzfashion #throwback

Chap Goh Mei marks the 15th night of the Lunar New Year, also known as the Chinese Valentine’s Day, another significant purpose for this day besides being notable as the last day of celebrations. For those who are single, the tradition of scribbling their names on mandarin oranges which are then thrown into a river, lake or pond in hope of finding one true love, is definitely one of the worthy highlights on Chap Goh Mei and something that is still popular amongst the youths today. May you find your better half this Chap Goh Mei! . . . . . #chapgohmei #weekend #lunarnewyear #balikkampung #credit #haydenng #momscooking #friendsforever #moments #happymom #mood #letthekids #siblings #moms #sgkids #motherhood #childhoodunplugged #potd #instamoment #instasg #childhood #ootdsg #love #fun #happy #family #kidzootd #kidzfashion #throwback - 1 day ago

30 Likes
2 Comments
0
Pap Dulu 📷 
#bali
#balikpapan
#baliisland
#balik
#balifood
#balikkampung
#baliphotographer
#balibeach
#balikalindog
#baliphotography
#balibagus
#balipedia
#balibride
#balikuliner
#balim
#bali2019
#balivacation
#balividgram
#balisurf
#baliparadise
#balibuddies
#baliweddings
#balin
#balidestination
#balidriver
#baliforum
#balikci
#balife
#balipunyacerita
#Baliku

Pap Dulu #bali #balikpapan #baliisland #balik #balifood #balikkampung #baliphotographer #balibeach #balikalindog #baliphotography #balibagus #balipedia #balibride #balikuliner #balim #bali2019 #balivacation #balividgram #balisurf #baliparadise #balibuddies #baliweddings #balin #balidestination #balidriver #baliforum #balikci #balife #balipunyacerita #Baliku - 1 day ago

75 Likes
2 Comments
0
Haha.. tiba2 je smpai.. surprised and sweet sgt awk ni. I love you!!!❤😋 #romantichusband #balikkampung

Haha.. tiba2 je smpai.. surprised and sweet sgt awk ni. I love you!!! #romantichusband #balikkampung - 1 day ago

54 Likes
1 Comments
0
GUNA AIS UNTUK PANASKAN NASI & RENDANG TIME TRAVEL ❄️🔥😱
.
.
Woww biar betulll ? 😱 Ini bukan cobaan okayyy..ini betul2 ! #rendangmagik namanya ! 😉🧙🏻‍♂️
.
.
10 Sebab Kenapa Anda Perlu Bawa #rendangmagik ini untuk Travel/Outdoor Trip Anda 👇🏻
.
.
💯Mendapat Kelulusan HALAL JAKIM
🍽Premium MRE (Meal Ready to Eat)
🔥Boleh panas sendiri tanpa api (sangat2  mudah)
❌Tanpa sebarang bahan pengawet
2️⃣ Tahan 2 tahun 🏠Hanya perlu disimpan pada suhu bilik
🍚Nasi Basmathi (panjang2)
🍖Daging batang pinang (mampat)
🍗Ayam 100% dada (tiada tulang)
😋InshaAllah sedap (lihat feedback #kembaramealbuddies)
.
.
Cara pembelian: 📱ONLINE 👇🏻 www.wasap.my/60135337379
.
.
🏢 WALK-IN 👇🏻
⭐️ @reaz.adventure .
.
“KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥”
.
.
#erazadventure #kembaramealoutlet #ampang #hiking #travelblogger #travelbloggermalaysia #kelanaselangor #kelanamalaysia #pengakapmalaysia 
#Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere  #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #hululangat #kembaraadventuremeal #balikkampung #selangor

GUNA AIS UNTUK PANASKAN NASI & RENDANG TIME TRAVEL ️ . . Woww biar betulll ? Ini bukan cobaan okayyy..ini betul2 ! #rendangmagik namanya ! 🧙🏻‍♂️ . . 10 Sebab Kenapa Anda Perlu Bawa #rendangmagik ini untuk Travel/Outdoor Trip Anda 🏻 . . Mendapat Kelulusan HALAL JAKIM 🍽Premium MRE (Meal Ready to Eat) Boleh panas sendiri tanpa api (sangat2 mudah) Tanpa sebarang bahan pengawet 2️⃣ Tahan 2 tahun Hanya perlu disimpan pada suhu bilik Nasi Basmathi (panjang2) Daging batang pinang (mampat) Ayam 100% dada (tiada tulang) InshaAllah sedap (lihat feedback #kembaramealbuddies ) . . Cara pembelian: ONLINE 🏻 www.wasap.my/60135337379 . . WALK-IN 🏻 ️ @reaz.adventure . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere ” . . #erazadventure #kembaramealoutlet #ampang #hiking #travelblogger #travelbloggermalaysia #kelanaselangor #kelanamalaysia #pengakapmalaysia #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #hululangat #kembaraadventuremeal #balikkampung #selangor - 1 day ago

13 Likes
2 Comments
0
Wow beratuq baq hang!
.
.
Happy customer dah sampai OSAKA!
.
.
dah tak perlu risau bila #travel sb bila bawa makanan yg confirmed bila2 boleh makan. Mana2 pegi dah tiada kerisauan di hati. Nak ronda2 pun senang hati kan?
.
.
Siapa nak beli banyak2 tu boleh PM mai kami bg harga special!
.
.
Online order👇
www.wasap.my/60135337379
.
.
Walk in outlet👇
@eraz.adventure .
.
Harga sepeket RM18.90
6 peket Rm18.50 setiap satu.
10 peket Rm18.00 setiap satu.
.
.
#erazadventure #kembaraadventuremeal #kembaramealoutlet #readytoeatmeal #no1selfheatingrationinmalaysia #hiking #travel #travelblogger #travelbloggermalaysia #malaysiabagpakers #pengakapmalaysia #kelanamalaysia #kelanaselangor #ampang #selangor #hululangat #camping #balikkampung #hiking

Wow beratuq baq hang! . . Happy customer dah sampai OSAKA! . . dah tak perlu risau bila #travel sb bila bawa makanan yg confirmed bila2 boleh makan. Mana2 pegi dah tiada kerisauan di hati. Nak ronda2 pun senang hati kan? . . Siapa nak beli banyak2 tu boleh PM mai kami bg harga special! . . Online order www.wasap.my/60135337379 . . Walk in outlet @eraz.adventure . . Harga sepeket RM18.90 6 peket Rm18.50 setiap satu. 10 peket Rm18.00 setiap satu. . . #erazadventure #kembaraadventuremeal #kembaramealoutlet #readytoeatmeal #no1selfheatingrationinmalaysia #hiking #travel #travelblogger #travelbloggermalaysia #malaysiabagpakers #pengakapmalaysia #kelanamalaysia #kelanaselangor #ampang #selangor #hululangat #camping #balikkampung #hiking - 1 day ago

12 Likes
0 Comments
0
Jom balik kampung. Tak sabaq nak jumpa montel maklong.  Montel tunggu maklong naa. Nanti maklong gomoii 😍😍😍 #19February2019
#BalikKampung
#MontelMaklong

Jom balik kampung. Tak sabaq nak jumpa montel maklong. Montel tunggu maklong naa. Nanti maklong gomoii #19February2019 #BalikKampung #MontelMaklong - 1 day ago

19 Likes
0 Comments
0
Abg n akk yg dh plan nk travel pusing dunia...bnde nie bley bt bekal dlm perjlnan...duk mkn bwh pokok kelapa...smbil duk tgk view yg menusuk kalbu menikam jiwa...perghhh syahdu

Cmner nk dpt stok nie??? Bley dm atau wasap kami
www.wasap.my/60193192979
www.wasap.my/60135337379
www.wasap.my/60142691899

#kembaramealoutlet #erazadventure
#ampang #selangor #kembarameals #kembaraadventuremeal #hiking #balikkampung
#no1selfheatingrationinmalaysia #readytoeatmeal #kembara #malaysiabackpackers
#travel #travelblogger #travelbloggermalaysia #kelanamalaysia #kelanaselangor #pengakapmalaysia #camping

Abg n akk yg dh plan nk travel pusing dunia...bnde nie bley bt bekal dlm perjlnan...duk mkn bwh pokok kelapa...smbil duk tgk view yg menusuk kalbu menikam jiwa...perghhh syahdu Cmner nk dpt stok nie??? Bley dm atau wasap kami www.wasap.my/60193192979 www.wasap.my/60135337379 www.wasap.my/60142691899 #kembaramealoutlet #erazadventure #ampang #selangor #kembarameals #kembaraadventuremeal #hiking #balikkampung #no1selfheatingrationinmalaysia #readytoeatmeal #kembara #malaysiabackpackers #travel #travelblogger #travelbloggermalaysia #kelanamalaysia #kelanaselangor #pengakapmalaysia #camping - 4 days ago

5 Likes
0 Comments
0
#kampung
.
.
Kampung, ter simpan memori zaman kecil ku.
Kampung, ter tanggung rasa rindu ku.
Bila lagi mau ketemu? -SA-
.
.
#balikkampung #balikkampunghalaman #imbaukembali #imbaukenangan #sawah #padi #bendang #sawahhijau #sawahpadi #sawahindah #indahnyapemandangan #indahnian #rindu

#kampung . . Kampung, ter simpan memori zaman kecil ku. Kampung, ter tanggung rasa rindu ku. Bila lagi mau ketemu? -SA- . . #balikkampung #balikkampunghalaman #imbaukembali #imbaukenangan #sawah #padi #bendang #sawahhijau #sawahpadi #sawahindah #indahnyapemandangan #indahnian #rindu - 8 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Selamat Balik Kampung.

#balikkampung #pulangkampung #balik #pulang #kampung #Ramadan #ramadhan #ramadan2018 #ramadhan2018 #ramadanmubarak #ramadhanmubarak #ramadankareem #ramadhankareem #salamramadan #salamramadhan #amacampuasa #rapatkansaf #sucikanhati #terimakasih #indahdihati #teamrayasingapore #teamrayasingapura #Singapore #Singaporean #pulangdihariraya #huji #hujicam #hujiapp #hujifilm

Selamat Balik Kampung. #balikkampung #pulangkampung #balik #pulang #kampung #Ramadan #ramadhan #ramadan2018 #ramadhan2018 #ramadanmubarak #ramadhanmubarak #ramadankareem #ramadhankareem #salamramadan #salamramadhan #amacampuasa #rapatkansaf #sucikanhati #terimakasih #indahdihati #teamrayasingapore #teamrayasingapura #Singapore #Singaporean #pulangdihariraya #huji #hujicam #hujiapp #hujifilm - 8 months ago

175 Likes
24 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.