#ajl33

56,449 posts

Sampai bila cover by izzwan @mishaomar #sampaibila #malaycoversong #malaycover #ajl33 #malaysiacover #malaysiancoversong #singing

Sampai bila cover by izzwan @mishaomar #sampaibila #malaycoversong #malaycover #ajl33 #malaysiacover #malaysiancoversong #singing - 56 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
Banyaknyaaa miss J ni...
Masih ada ke followers Meza yg ada skin teruks macamni. Please jangan jangan 😞
.
Contact Meza segera supaya Meza boleh bantu 😘
.
.
Whatsapp Meza di no 📲 017-7556316
Whatsapp Meza di no 📲 017-7556316
Whatsapp Meza di no 📲 017-7556316
.
.
✅ Free gift
✅ Free sample
✅ Free consultation
.
.
Your Gorgeous Consultant 🌺
+6017-755 6316
💟 Meza 💟
Independent Beauty Consultant
.
.
#marykaymysg #marykayjohor #marykaykluang #marykayjb #marykaysenai #marykaybatupahat #marykaykulai #marykaypagoh #marykaytangkak #marykaypontian #marykaymuar #marykaysegamat #marykaymersing #marykaykotatinggi #marykayperlis #marykaykangar #marykayarau #marykaykualaperlis #produkantarabangsa #hilangjerawat #sayajualmarykay #sayajualsayapakai #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #igshopmalaysia #visitmyig #krimsunburn #ajl33 #sufiansuhaimi

Banyaknyaaa miss J ni... Masih ada ke followers Meza yg ada skin teruks macamni. Please jangan jangan . Contact Meza segera supaya Meza boleh bantu . . Whatsapp Meza di no 017-7556316 Whatsapp Meza di no 017-7556316 Whatsapp Meza di no 017-7556316 . . Free gift Free sample Free consultation . . Your Gorgeous Consultant +6017-755 6316 Meza Independent Beauty Consultant . . #marykaymysg #marykayjohor #marykaykluang #marykayjb #marykaysenai #marykaybatupahat #marykaykulai #marykaypagoh #marykaytangkak #marykaypontian #marykaymuar #marykaysegamat #marykaymersing #marykaykotatinggi #marykayperlis #marykaykangar #marykayarau #marykaykualaperlis #produkantarabangsa #hilangjerawat #sayajualmarykay #sayajualsayapakai #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #igshopmalaysia #visitmyig #krimsunburn #ajl33 #sufiansuhaimi - 56 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Makin hari makin bertambah jumlah wanita2 cantik kt lua sana ini semua disebabkan pinklady . Jangan marah kalau uolss akn dipaksa jdi cantik dengan pinklady . 👸🏻😆
.
.
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..kulit makin cerah,jeragat pun dh hilang...menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe
.
So Apa Tunggu Lagi !!!
Dapatkannya SEKARANG!!! .
.
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora

Makin hari makin bertambah jumlah wanita2 cantik kt lua sana ini semua disebabkan pinklady . Jangan marah kalau uolss akn dipaksa jdi cantik dengan pinklady . 🏻 . . Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..kulit makin cerah,jeragat pun dh hilang...menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe . So Apa Tunggu Lagi !!! Dapatkannya SEKARANG!!! . . #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku #flawless #sexyboobs #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora - 56 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Eh eh.. Banyak plak alasan setiap bulan tu😅😅
.
Habih tu.. Bila plak nak start diet ni😱😱😱
.
Korangnya yg mana satu. Heheh
.
Coach Zue Azelan
Online Weight Loss Coach
+60133935913 /+60192279309
#CabaranKurusOnline #StayFitTeam

Eh eh.. Banyak plak alasan setiap bulan tu . Habih tu.. Bila plak nak start diet ni . Korangnya yg mana satu. Heheh . Coach Zue Azelan Online Weight Loss Coach +60133935913 /+60192279309 #CabaranKurusOnline #StayFitTeam - 58 minutes ago

0 Likes
1 Comments
0
TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA.
.
DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG!
.
DENGAN 1 HARGA  1 BOTOL SAHAJA, UTK HASIL YANG SANGAT BERBALOI.

Wasap sis PLHQ👇📲
https://www.wasap.my/60128535056/pinklady 
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA. . DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG! . DENGAN 1 HARGA 1 BOTOL SAHAJA, UTK HASIL YANG SANGAT BERBALOI. Wasap sis PLHQ https://www.wasap.my/60128535056/pinklady #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku #flawless #sexyboobs #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora - 59 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Cosmectic case RM169
(exc postage) 📱 whatsapp - 016-4607250
📱 whatsapp - 017-2910711

#primark #next #nextmalaysia #primarkmurah #primarkukmurah #sayajualbaranguk #tedbakermalaysia #handbagmurahuk #harrods #bajubaby #bajubabymurahuk #kasutmurah #clarksukmurah #sayajual #bazarpaknil #pinkladyoriginal #shoppinguk #clarkmurah #originalclarkmurah #smigglesmurahmalaysia#harrypotter
#smigglesmurah #harrypottermalaysia #ajl33 #anugerahjuaralagu #sufiansuhaimi

Cosmectic case RM169 (exc postage) whatsapp - 016-4607250 whatsapp - 017-2910711 #primark #next #nextmalaysia #primarkmurah #primarkukmurah #sayajualbaranguk #tedbakermalaysia #handbagmurahuk #harrods #bajubaby #bajubabymurahuk #kasutmurah #clarksukmurah #sayajual #bazarpaknil #pinkladyoriginal #shoppinguk #clarkmurah #originalclarkmurah #smigglesmurahmalaysia #harrypotter #smigglesmurah #harrypottermalaysia #ajl33 #anugerahjuaralagu #sufiansuhaimi - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
❤ Minyak Boonga ❤

Floral oil Aifa Cosmetics atau nama glamer nya minyak boonga. Memang bagus sangat tau. Boleh jadi kawan baik moisturiser korang tau. 
Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: 🌹Mencegah penuaan (Anti-aging) 🌹Merawat kulit kusam 🌹Mengecutkan jerawat 🌹Melembutkan dan melembapkan kulit muka ( pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) 🌹Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) 🌹Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu.

Click link di bio untuk order 😉

#catalogueclove #aifacosmetics #aifapenang #aifa #floraloil #facialoil #minyakboonga #flawless #glowing #cantik #gebu #makeup #skincare #faceoil #teatreeoil #rosebud #makeupflawless #makeupglowing #makeup #muapenang #dramasangat #ajl33 #viral #aiw4012 #teamtheyasmeenzulkeflee #theyasmeenzulkeflee

Minyak Boonga Floral oil Aifa Cosmetics atau nama glamer nya minyak boonga. Memang bagus sangat tau. Boleh jadi kawan baik moisturiser korang tau. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: Mencegah penuaan (Anti-aging) Merawat kulit kusam Mengecutkan jerawat Melembutkan dan melembapkan kulit muka ( pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Click link di bio untuk order #catalogueclove #aifacosmetics #aifapenang #aifa #floraloil #facialoil #minyakboonga #flawless #glowing #cantik #gebu #makeup #skincare #faceoil #teatreeoil #rosebud #makeupflawless #makeupglowing #makeup #muapenang #dramasangat #ajl33 #viral #aiw4012 #teamtheyasmeenzulkeflee #theyasmeenzulkeflee - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih +60128535056
+60128535056
+60128535056

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora

Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih +60128535056 +60128535056 +60128535056 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku #flawless #sexyboobs #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Nak balik kampung jumpa mak mertua boleh pakai warna yang nampak lembut macam code Fairy Pink ni. Baru la nampak perempuan melayu terakhir 🙈

Tekan link whatsapp untuk order 👇
.
.
wasap.my/60199403425/sobellabeauty
.
.
#blusher2minit
#sobellawonderblush
#sobellablusher
#sobellabeauty
#sobella
#sobellacosmetics 
#sobellasolawa
#sobellakelantan 
#sobellalipmatte
#sobellaliptint
#sobellafruitliptint
#pujaanhatikanda 
#lelakikirimantuhan
#diamenanturahsia
#Leftenanzana
#senafasrindu
#selafazcinta
#mirafilzah
#neelofa 
#remyishak
#sufiansuhaimi
#elfiraloy
#DiMatamu
#AJL33
#meletop
#anugerahmeletopera
#viral
#ootd
#kelantan 
#kotabharu

Nak balik kampung jumpa mak mertua boleh pakai warna yang nampak lembut macam code Fairy Pink ni. Baru la nampak perempuan melayu terakhir Tekan link whatsapp untuk order . . wasap.my/60199403425/sobellabeauty . . #blusher2minit #sobellawonderblush #sobellablusher #sobellabeauty #sobella #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellakelantan #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellafruitliptint #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #diamenanturahsia #Leftenanzana #senafasrindu #selafazcinta #mirafilzah #neelofa #remyishak #sufiansuhaimi #elfiraloy #DiMatamu #AJL33 #meletop #anugerahmeletopera #viral #ootd #kelantan #kotabharu - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
“Auchh dah lahh body cantik😱kulit pulak puteh gebu berseri2 jeee”😍
.
Buat Akak2 yang dah KAHWIN terutamanyaa wajib kak oii ❗️❗️JAGABADAN & JAGAMUKA tuu, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa dahh😭
.
Tak nak ke kembali♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM ♥depan suami❓❓ .
Tak salah keluar modal sikit utk nampak SEXY dan MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊Jangan sampai gigit jari 😜😜😜 www.wassap.my/60128535056/pinkladytrustedseller

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora

“Auchh dah lahh body cantikkulit pulak puteh gebu berseri2 jeee” . Buat Akak2 yang dah KAHWIN terutamanyaa wajib kak oii ️JAGABADAN & JAGAMUKA tuu, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa dahh . Tak nak ke kembali HALUS LICIN MONTOK TEGANG CERAH GEBU AWET MUDA ANJAL SIHAT BERTENAGA RAPAT INTIM depan suami . Tak salah keluar modal sikit utk nampak SEXY dan MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops Jangan sampai gigit jari www.wassap.my/60128535056/pinkladytrustedseller #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku #flawless #sexyboobs #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Masih tercari-cari lipmatte yang boleh merawat bibir kering?
.
.
Lipmatte apa lagi, SOBELLA la nama diberi. Kali ni didatangkan dengan 5 kod warna terbaru tau. Sume cunss habis tau!
.
.
Cer korang pilih warna mana yang korang suka. Seketoi tu harga dia RM38 aje.
.
.
Klik je terus link kat bawah ni untuk order.
www.wasap.my/60199403425/Lipmatte
.
.
#SobellaLulusKKM 
#sobellakelantan 
#sobella 
#sobellalipmatte 
#sobellalipstick 
#sobellabeauty 
#sobellasquad 
#sobellasolawa 
#sobellalovers 
#sobellacosmetics 
#sobellamurah 
#Lelakikirimantuhan
#pujaanhatikanda 
#senafasrindu
#selafazcinta
#diamenanturahsia
#plancinta
#laftenanzana
#jodohjodohannisa
#kandadinda
#mirafilzah
#remyishak
#neelofa
#jannanick 
#saharulridzwan
#syatillamelvin
#DiMatamu
#AJL33
#sufiansuhaimi
#babypian

Masih tercari-cari lipmatte yang boleh merawat bibir kering? . . Lipmatte apa lagi, SOBELLA la nama diberi. Kali ni didatangkan dengan 5 kod warna terbaru tau. Sume cunss habis tau! . . Cer korang pilih warna mana yang korang suka. Seketoi tu harga dia RM38 aje. . . Klik je terus link kat bawah ni untuk order. www.wasap.my/60199403425/Lipmatte . . #SobellaLulusKKM #sobellakelantan #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellasquad #sobellasolawa #sobellalovers #sobellacosmetics #sobellamurah #Lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #senafasrindu #selafazcinta #diamenanturahsia #plancinta #laftenanzana #jodohjodohannisa #kandadinda #mirafilzah #remyishak #neelofa #jannanick #saharulridzwan #syatillamelvin #DiMatamu #AJL33 #sufiansuhaimi #babypian - 1 hour ago

6 Likes
0 Comments
0
KEUNIKAN tentang PINKLADY ORIGINAL HQ....🔥🔥 Produk tengah viral meletop2🔥🔥🔥 ramai yang dah consume,testimoni bersepah2 setiap hari...
Jom tunggu apa lagi❓❓Anda dah tahu keunikannya kan apa lagi grab la laju2 pinklady original ni... Syantik luaran dalaman❗️Montok❗️Body melentik❗️ www.wassap.my/60128535056/pinkladytrustedseller

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora

KEUNIKAN tentang PINKLADY ORIGINAL HQ.... Produk tengah viral meletop2 ramai yang dah consume,testimoni bersepah2 setiap hari... Jom tunggu apa lagiAnda dah tahu keunikannya kan apa lagi grab la laju2 pinklady original ni... Syantik luaran dalaman️Montok️Body melentik️ www.wassap.my/60128535056/pinkladytrustedseller #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku #flawless #sexyboobs #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Sachet 3 dalam 1..kombinasi kelulut, halia & lemon di dalam 1 kotak ekslusif yg menggabungkan pelbagai khasiat untuk seisi keluarga. .
Kini anda boleh mevariasikan rutin harian anda dengan mudah..gunakan sachet halia dgn teh ataupun lemon dgn teh & anda boleh terus tuangkn sachet kelulut ke atas roti..senang mudah dan penuh khasiat.
.
Jom kita amalkan gaya hidup yg sihat walau dimana anda berada dgn sachet 3 dlm 1 Bee Factory!!!
.
.
#madushuibsepahtu #madu #madusarang #sarangmadulebah #honeybar #shuibsepahtu #beefactory #madushuib #madusarangshuib #maduoriginal #seribukhasiat #terbaikdariladang #maduasli #honeybee #beeman #pujaanhatikanda #shopee #lazada #johor #alhamdulillah #jombeli #madulebah #posseluruhmalaysia #maharajalawakmega 
#terbaikdariku #poslaju #ajl33 #makanansihat #tv3 #produkterlaris

Sachet 3 dalam 1..kombinasi kelulut, halia & lemon di dalam 1 kotak ekslusif yg menggabungkan pelbagai khasiat untuk seisi keluarga. . Kini anda boleh mevariasikan rutin harian anda dengan mudah..gunakan sachet halia dgn teh ataupun lemon dgn teh & anda boleh terus tuangkn sachet kelulut ke atas roti..senang mudah dan penuh khasiat. . Jom kita amalkan gaya hidup yg sihat walau dimana anda berada dgn sachet 3 dlm 1 Bee Factory!!! . . #madushuibsepahtu #madu #madusarang #sarangmadulebah #honeybar #shuibsepahtu #beefactory #madushuib #madusarangshuib #maduoriginal #seribukhasiat #terbaikdariladang #maduasli #honeybee #beeman #pujaanhatikanda #shopee #lazada #johor #alhamdulillah #jombeli #madulebah #posseluruhmalaysia #maharajalawakmega #terbaikdariku #poslaju #ajl33 #makanansihat #tv3 #produkterlaris - 1 hour ago

2 Likes
1 Comments
0
Sachet 3 dalam 1..kombinasi kelulut, halia & lemon di dalam 1 kotak ekslusif yg menggabungkan pelbagai khasiat untuk seisi keluarga. .
Kini anda boleh mevariasikan rutin harian anda dengan mudah..gunakan sachet halia dgn teh ataupun lemon dgn teh & anda boleh terus tuangkn sachet kelulut ke atas roti..senang mudah dan penuh khasiat.
.
Jom kita amalkan gaya hidup yg sihat walau dimana anda berada dgn sachet 3 dlm 1 Bee Factory!!!
.
.
#madushuibsepahtu #madu #madusarang #sarangmadulebah #honeybar #shuibsepahtu #beefactory #madushuib #madusarangshuib #maduoriginal #seribukhasiat #terbaikdariladang #maduasli #honeybee #beeman #pujaanhatikanda #shopee #lazada #johor #alhamdulillah #jombeli #madulebah #posseluruhmalaysia #maharajalawakmega 
#terbaikdariku #poslaju #ajl33 #makanansihat #tv3 #produkterlaris

Sachet 3 dalam 1..kombinasi kelulut, halia & lemon di dalam 1 kotak ekslusif yg menggabungkan pelbagai khasiat untuk seisi keluarga. . Kini anda boleh mevariasikan rutin harian anda dengan mudah..gunakan sachet halia dgn teh ataupun lemon dgn teh & anda boleh terus tuangkn sachet kelulut ke atas roti..senang mudah dan penuh khasiat. . Jom kita amalkan gaya hidup yg sihat walau dimana anda berada dgn sachet 3 dlm 1 Bee Factory!!! . . #madushuibsepahtu #madu #madusarang #sarangmadulebah #honeybar #shuibsepahtu #beefactory #madushuib #madusarangshuib #maduoriginal #seribukhasiat #terbaikdariladang #maduasli #honeybee #beeman #pujaanhatikanda #shopee #lazada #johor #alhamdulillah #jombeli #madulebah #posseluruhmalaysia #maharajalawakmega #terbaikdariku #poslaju #ajl33 #makanansihat #tv3 #produkterlaris - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Amazing!!! 🤩🤩🤩👏👏👏
.
MasyaAllah Tabarakallah Alhamdulillah....
.
Wanita 40-an pun boleh 💪🏻💪🏻
.
Ini membuktikan bahawa faktor umur tak menjadi masalah untuk kita turun berat dengan baik...
.
The best thing is... Sis Laily dah menjadi part of team coach untuk membantu lebih ramai orang... .
Klik link di bio IG untuk info lanjut tentang program dan boleh jgk terus booking slot untuk INTAKE MAC
@fizah_my
@fizah_my
.
.
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfit&fab #kuruscarasihat #mealplan #perutbuncit #ajl33 #nakkurus #herbalife #jjcm #jomkurus #missfazura # #bajubesar #plussizefashion #meletop #weightloss #persediaankahwin #viral #makansihat #mirafilzah #fitness #kurusdanfit #ctdk #nutrition #sakitkaki #plussize #azamtahunbaru #azamkurus2019 #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome

Amazing!!! 🤩🤩🤩 . MasyaAllah Tabarakallah Alhamdulillah.... . Wanita 40-an pun boleh 🏻🏻 . Ini membuktikan bahawa faktor umur tak menjadi masalah untuk kita turun berat dengan baik... . The best thing is... Sis Laily dah menjadi part of team coach untuk membantu lebih ramai orang... . Klik link di bio IG untuk info lanjut tentang program dan boleh jgk terus booking slot untuk INTAKE MAC @fizah_my @fizah_my . . COACH FIZAH 016 6916056 . #fizah_my #teamfit &fab #kuruscarasihat #mealplan #perutbuncit #ajl33 #nakkurus #herbalife #jjcm #jomkurus #missfazura # #bajubesar #plussizefashion #meletop #weightloss #persediaankahwin #viral #makansihat #mirafilzah #fitness #kurusdanfit #ctdk #nutrition #sakitkaki #plussize #azamtahunbaru #azamkurus2019 #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome - 1 hour ago

8 Likes
1 Comments
0
PROMOSI BETUL2 TAK MASUK AKAL !!
.
HARGA LORI TERBALIK UOLLS 🚛🚛🚛 .
.
🛍BELI SATU PERCUMA SATU .
🛍Dah laaa promosi gile ? .
🛍Free satu lagi pulak tu .
🛍Macam tak percaya jee ni..
.
KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin .
✔Perlindungan dari UV (SPF 50) .
✔Full coverage & sangat ringan .
✔Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk .
✔Mengadungi vitamin A,C &  serum yang boleh merawat kulit muka anda .
✔Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat .
✔Mesra wuduk & HALAL .
✔LULUS KKM (NOT 170307322K) .
.
♥PROMOSI RM65 SEKARANG! .
(PROMOSI UNTUK BULAN INI)
.
❌HARGA ASAL RM120 .
.
Postage add Rm8sm Rm11ss . .
0179838874-HQ booster 📲.
0179838874-HQ booster 📲.
0179838874-HQ booster 📲.
.
✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) . .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium 
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih  #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #boosterserum #boostersoap #ajl33 #emmamaembong #haelhusaini #dayangnurfaizah

PROMOSI BETUL2 TAK MASUK AKAL !! . HARGA LORI TERBALIK UOLLS 🚛🚛🚛 . . 🛍BELI SATU PERCUMA SATU . 🛍Dah laaa promosi gile ? . 🛍Free satu lagi pulak tu . 🛍Macam tak percaya jee ni.. . KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin . Perlindungan dari UV (SPF 50) . Full coverage & sangat ringan . Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk . Mengadungi vitamin A,C & serum yang boleh merawat kulit muka anda . Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat . Mesra wuduk & HALAL . LULUS KKM (NOT 170307322K) . . PROMOSI RM65 SEKARANG! . (PROMOSI UNTUK BULAN INI) . HARGA ASAL RM120 . . Postage add Rm8sm Rm11ss . . 0179838874-HQ booster . 0179838874-HQ booster . 0179838874-HQ booster . . Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) . Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) . . . #shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium #foundationserum #nshhazboosterfoundation #ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #boosterserum #boostersoap #ajl33 #emmamaembong #haelhusaini #dayangnurfaizah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
PROMOSI BETUL2 TAK MASUK AKAL !!
.
HARGA LORI TERBALIK UOLLS 🚛🚛🚛 .
.
🛍BELI SATU PERCUMA SATU .
🛍Dah laaa promosi gile ? .
🛍Free satu lagi pulak tu .
🛍Macam tak percaya jee ni..
.
KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin .
✔Perlindungan dari UV (SPF 50) .
✔Full coverage & sangat ringan .
✔Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk .
✔Mengadungi vitamin A,C &  serum yang boleh merawat kulit muka anda .
✔Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat .
✔Mesra wuduk & HALAL .
✔LULUS KKM (NOT 170307322K) .
.
♥PROMOSI RM65 SEKARANG! .
(PROMOSI UNTUK BULAN INI)
.
❌HARGA ASAL RM120 .
.
Postage add Rm8sm Rm11ss . .
0179838874-HQ booster 📲.
0179838874-HQ booster 📲.
0179838874-HQ booster 📲.
.
✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) . .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium 
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih  #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #boosterserum #boostersoap #ajl33 #emmamaembong #haelhusaini #dayangnurfaizah

PROMOSI BETUL2 TAK MASUK AKAL !! . HARGA LORI TERBALIK UOLLS 🚛🚛🚛 . . 🛍BELI SATU PERCUMA SATU . 🛍Dah laaa promosi gile ? . 🛍Free satu lagi pulak tu . 🛍Macam tak percaya jee ni.. . KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin . Perlindungan dari UV (SPF 50) . Full coverage & sangat ringan . Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk . Mengadungi vitamin A,C & serum yang boleh merawat kulit muka anda . Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat . Mesra wuduk & HALAL . LULUS KKM (NOT 170307322K) . . PROMOSI RM65 SEKARANG! . (PROMOSI UNTUK BULAN INI) . HARGA ASAL RM120 . . Postage add Rm8sm Rm11ss . . 0179838874-HQ booster . 0179838874-HQ booster . 0179838874-HQ booster . . Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) . Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) . . . #shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium #foundationserum #nshhazboosterfoundation #ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #boosterserum #boostersoap #ajl33 #emmamaembong #haelhusaini #dayangnurfaizah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Hai awak!

Nak tak cantek putih gebu licin macam kite2...?
Awak nak tak rambut lebat cantek sihat macam kite...?
Payudara bulat montok, punggung mantap, body shape langsing kerengga...?
Awet muda nampak sentiasa bertenaga muda remaja ketat bak dara! 
Best kan...? Senang jer tak payah gi spa mahal2.
Tak perlu cucuk vitamin C.
Tak perlu dah sapu2 krim2 or makeup tebal2.
Tak perlu telab macam2 pil hormon or kologen atau yg ade bahan kimia berbahya.

Hanya perlu telan 2 biji tiap2 hari kapsul 100% herba semulajadi. Tup tup tengok dah cantek!

Mudah kan...? Jom Pink Lady... ;) www.wasap.my/60128535056

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora

Hai awak! Nak tak cantek putih gebu licin macam kite2...? Awak nak tak rambut lebat cantek sihat macam kite...? Payudara bulat montok, punggung mantap, body shape langsing kerengga...? Awet muda nampak sentiasa bertenaga muda remaja ketat bak dara! Best kan...? Senang jer tak payah gi spa mahal2. Tak perlu cucuk vitamin C. Tak perlu dah sapu2 krim2 or makeup tebal2. Tak perlu telab macam2 pil hormon or kologen atau yg ade bahan kimia berbahya. Hanya perlu telan 2 biji tiap2 hari kapsul 100% herba semulajadi. Tup tup tengok dah cantek! Mudah kan...? Jom Pink Lady... ;) www.wasap.my/60128535056 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku #flawless #sexyboobs #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
PROMOSI BETUL2 TAK MASUK AKAL !!
.
HARGA LORI TERBALIK UOLLS 🚛🚛🚛 .
.
🛍BELI SATU PERCUMA SATU .
🛍Dah laaa promosi gile ? .
🛍Free satu lagi pulak tu .
🛍Macam tak percaya jee ni..
.
KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin .
✔Perlindungan dari UV (SPF 50) .
✔Full coverage & sangat ringan .
✔Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk .
✔Mengadungi vitamin A,C &  serum yang boleh merawat kulit muka anda .
✔Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat .
✔Mesra wuduk & HALAL .
✔LULUS KKM (NOT 170307322K) .
.
♥PROMOSI RM65 SEKARANG! .
(PROMOSI UNTUK BULAN INI)
.
❌HARGA ASAL RM120 .
.
Postage add Rm8sm Rm11ss . .
0179838874-HQ booster 📲.
0179838874-HQ booster 📲.
0179838874-HQ booster 📲.
.
✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) .
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) . .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium 
#foundationserum #nshhazboosterfoundation
#ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih  #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #boosterserum #boostersoap #ajl33 #emmamaembong #haelhusaini #dayangnurfaizah

PROMOSI BETUL2 TAK MASUK AKAL !! . HARGA LORI TERBALIK UOLLS 🚛🚛🚛 . . 🛍BELI SATU PERCUMA SATU . 🛍Dah laaa promosi gile ? . 🛍Free satu lagi pulak tu . 🛍Macam tak percaya jee ni.. . KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION serum plus vitamin . Perlindungan dari UV (SPF 50) . Full coverage & sangat ringan . Tahan lebih 8 jam dan tidak bercampuk . Mengadungi vitamin A,C & serum yang boleh merawat kulit muka anda . Mengecutkan jerawat dan mengatasi masalah jeragat . Mesra wuduk & HALAL . LULUS KKM (NOT 170307322K) . . PROMOSI RM65 SEKARANG! . (PROMOSI UNTUK BULAN INI) . HARGA ASAL RM120 . . Postage add Rm8sm Rm11ss . . 0179838874-HQ booster . 0179838874-HQ booster . 0179838874-HQ booster . . Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea) . Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang) . . . #shhazbeauty #boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #boosterfoundation #bwpremium #foundationserum #nshhazboosterfoundation #ubatputih #boosterserum #suplimentpalingmujarab #boosterwhitening #booster #feedbackbooster #kulitputih #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahmalaysia #nshhazbeauty #boosterserum #boostersoap #ajl33 #emmamaembong #haelhusaini #dayangnurfaizah - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Nk bgtau ni. Sbnrnya pape supplement kite amek. Mmg akn ade kesan. Cepat atau lambat ikut pda hormon masing2. 
Sy lgi teruja atau kagum,  org nya berusia tapi body maintain cun & solid mcm tak dimakan usia. 
Kite pasti mcm ade 1 perasaan mcm 'wow apa die makan,  umur dh 40++ ,  tapi still nampak mcm 30++.' Org tu pasti trasa bangga tak terkata. Bulan2 labur duit,  hasilnye berbaloi betul. 
Tapi kalau lgi 1 tahun,  org puji sy mcm tu. Mesti sy happy rase mcm nak peluk gunung everest! 
Mana taknya,  dah setahun makan produk ni,  body maintain solid. Org lain dah bertukar size dri XXL ke XXXL. Kite? Masih maintain. Kekal XL. 
Bangga tak kalau org tanya, "you, makan ape body maintain mcm ni?? Muka tak berkedut sangat. Rambut pun cantik, tak mcm i botak dah." Kalau i lah. Terasa terapung diawang-awangan! Dengan bangga i akn cakap, 'i makan *Pink Lady Body Perfection*!! 💋

Jangan tua sebelum usia syg.. Kita kerja ntk cari duit. Sentiasalah rewardkan diri sendiri dengan supplement yg *betul-betul berkesan*! Dengan Pink Lady,  i tak risau apa u! Duit boleh cari. Tapi kekal keremajaan macam ni,  mane nak dapat? 
Kita muda sekali saja you. 
Feedback Pink Lady so far takde lagi yg negatif. Thats why i berani letak duit setiap bulan beli Pink Lady ni. 
You? 
Nak try tak? 
Kalau nak try sini kite cerite tepi. 
0128535056

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora

Nk bgtau ni. Sbnrnya pape supplement kite amek. Mmg akn ade kesan. Cepat atau lambat ikut pda hormon masing2. Sy lgi teruja atau kagum, org nya berusia tapi body maintain cun & solid mcm tak dimakan usia. Kite pasti mcm ade 1 perasaan mcm 'wow apa die makan, umur dh 40++ , tapi still nampak mcm 30++.' Org tu pasti trasa bangga tak terkata. Bulan2 labur duit, hasilnye berbaloi betul. Tapi kalau lgi 1 tahun, org puji sy mcm tu. Mesti sy happy rase mcm nak peluk gunung everest! Mana taknya, dah setahun makan produk ni, body maintain solid. Org lain dah bertukar size dri XXL ke XXXL. Kite? Masih maintain. Kekal XL. Bangga tak kalau org tanya, "you, makan ape body maintain mcm ni?? Muka tak berkedut sangat. Rambut pun cantik, tak mcm i botak dah." Kalau i lah. Terasa terapung diawang-awangan! Dengan bangga i akn cakap, 'i makan *Pink Lady Body Perfection*!! Jangan tua sebelum usia syg.. Kita kerja ntk cari duit. Sentiasalah rewardkan diri sendiri dengan supplement yg *betul-betul berkesan*! Dengan Pink Lady, i tak risau apa u! Duit boleh cari. Tapi kekal keremajaan macam ni, mane nak dapat? Kita muda sekali saja you. Feedback Pink Lady so far takde lagi yg negatif. Thats why i berani letak duit setiap bulan beli Pink Lady ni. You? Nak try tak? Kalau nak try sini kite cerite tepi. 0128535056 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku #flawless #sexyboobs #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora - 1 hour ago

1 Likes
1 Comments
0
TUMBLERS imported from Tupperware Indonesia.
.
275ml x 4
.
Tumblers comel 4 warna dalam 1 set. Bolehlah buat bekal anak ke sekolah or selit dalam handbag. Nak buat gift budget pun sesuai🎁
.
How to order?
👇👇👇
Feel free to dm or wsap for best price (klik link di bio).
.
—————
#TupperwareBrands #Tupperware
#TupperwareMalaysia
#Tupperwaremurah #Tupperwarelelong #dimatamu #ricesmart #laraalana #bekas #2019 #maharajalawakmega #botoltupperware #decodapur #10yearschallenge #koleksiresepi #menu #makananviral #ajl33 #TupperwareFebruary2019#Tupperwarejohor #TupperwareJB #JDT #fattzura #aisyahdhiarana #TuppyLovers #yearendsale #resepi #instamasak #sayajual #tupperwareoversea

TUMBLERS imported from Tupperware Indonesia. . 275ml x 4 . Tumblers comel 4 warna dalam 1 set. Bolehlah buat bekal anak ke sekolah or selit dalam handbag. Nak buat gift budget pun sesuai . How to order? Feel free to dm or wsap for best price (klik link di bio). . ————— #TupperwareBrands #Tupperware #TupperwareMalaysia #Tupperwaremurah #Tupperwarelelong #dimatamu #ricesmart #laraalana #bekas #2019 #maharajalawakmega #botoltupperware #decodapur #10yearschallenge #koleksiresepi #menu #makananviral #ajl33 #TupperwareFebruary2019 #Tupperwarejohor #TupperwareJB #JDT #fattzura #aisyahdhiarana #TuppyLovers #yearendsale #resepi #instamasak #sayajual #tupperwareoversea - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
KENAPA QUINN CLEAN NI SGT DIGILAI RAMAI?😱
.
Pernah x rasa x selesa gatal2 bila u ols period? Ha sebab tu uols kena cuba quinn clean! Konfem selesa sgt. Rase berangin2 macam tu.😍
.
❤️Mengandungi ph4
❤️Sesuai digunakan ketika haid
❤️Selamat digunakan oleh wanita hamil & berpantang
❤️Boleh digunakan oleh remaja seawal 16 tahun.
❤️Tiada paraben & bahan kimia
.
.
.
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #emmamaembong #ajl33 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #dimatamu #ikhtiarhamil #husbandandwife #ikhtiarhamil #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral  #quinnclean #promo #dewiremaja #maluaperrr

KENAPA QUINN CLEAN NI SGT DIGILAI RAMAI? . Pernah x rasa x selesa gatal2 bila u ols period? Ha sebab tu uols kena cuba quinn clean! Konfem selesa sgt. Rase berangin2 macam tu. . ️Mengandungi ph4 ️Sesuai digunakan ketika haid ️Selamat digunakan oleh wanita hamil & berpantang ️Boleh digunakan oleh remaja seawal 16 tahun. ️Tiada paraben & bahan kimia . . . . . #ladyqissquad #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #emmamaembong #ajl33 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #dimatamu #ikhtiarhamil #husbandandwife #ikhtiarhamil #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #quinnclean #promo #dewiremaja #maluaperrr - 1 hour ago

2 Likes
1 Comments
0
Hari ni hari terakhir nak dapatkan casual wear dengan harga RM150 untuk 2 helai. Boleh campur2 🤗
.
Nak tengok item apa yang boleh campur2 tu, refer # ni ya #calistacasual
.
Or whatsapp me for catalogue.
.
#radiusitelovers #radiusite #shawlironless #ironlessshawl #audrashawl #cnysale #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #mirafilzah #makcikbawang #remyishak #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #ctdk #emmamaembong

Hari ni hari terakhir nak dapatkan casual wear dengan harga RM150 untuk 2 helai. Boleh campur2 🤗 . Nak tengok item apa yang boleh campur2 tu, refer # ni ya #calistacasual . Or whatsapp me for catalogue. . #radiusitelovers #radiusite #shawlironless #ironlessshawl #audrashawl #cnysale #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #mirafilzah #makcikbawang #remyishak #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #ctdk #emmamaembong - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
#BAimonds Jubah
.
🌸Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width
🌸Material: Custom Made Luxury Glitter Cotton Lycra – stretchable
🌸Feature: Hidden Pocket and Breastfeed Friendly
🌸Price: RM150 exc postage 🌸Product Care: Suitable for machine washable. Iron steam or dry with medium heat.
. 📲 To reserve, please whatsApp +6013 3116 958 or click link on Bio .
#dsbellaammaraSelangor #Jubahmurahcantik #jubahHaji #bajuRayaBudak #dsbellaammaraKL #bangkitbersama  #BellaRaya #GalaDinner  #officialdropshipBA #jubahUmrah  #Jubahcantik #bellaammaraShahAlam #JubahMuslimah #nursingFriendly #sayajualmurah 
#dressMuslimahMurah #dressmuslimah  #JubahRaya #Maternity #maternityDress #pujaanHatiKanda
#elFaris #jubahMurah #MalaysiaMemilih #AJL33

#BAimonds Jubah . Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width Material: Custom Made Luxury Glitter Cotton Lycra – stretchable Feature: Hidden Pocket and Breastfeed Friendly Price: RM150 exc postage Product Care: Suitable for machine washable. Iron steam or dry with medium heat. . To reserve, please whatsApp +6013 3116 958 or click link on Bio . #dsbellaammaraSelangor #Jubahmurahcantik #jubahHaji #bajuRayaBudak #dsbellaammaraKL #bangkitbersama #BellaRaya #GalaDinner #officialdropshipBA #jubahUmrah #Jubahcantik #bellaammaraShahAlam #JubahMuslimah #nursingFriendly #sayajualmurah #dressMuslimahMurah #dressmuslimah #JubahRaya #Maternity #maternityDress #pujaanHatiKanda #elFaris #jubahMurah #MalaysiaMemilih #AJL33 - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Khasiat aztec clay mask
.
.
🌺Aztec Secret Indian Healing Clay Mask🌺
.
.
Ramai yang masih tertanya -tanya apakah itu .
Aztec Indian Healing Clay mask?? .
.
.
👉Aztec Indian Healing Clay adalah masker yang diperbuat dari 💯% tanah liat yang mengandungi natural calcium bentonite(strong negative ions) yang bertindak seperti magnet. ia akan menyerap ion-ion positif daripada racun, toksin-toksin, bakteria, virus , debu, habuk n etc .
👉Nak tau apa yg bagus sangat pasal aztec clay ni?? .
.
✴membersihkan pori-pori .
✴detox kulit wajah setelah penggunaan skincare yg mengandungi racun merkuri .
✴mengecilkan pori2 di wajah .
✴melembutkan kulit muka .
✴mengecutkan dan menyembuhkan jerawat .
✴memudarkan parut .
✴mengurangkan kulit berminyak .
✴mencerahkan muka dari kesan sunburn .
✴ mengangkat sel kulit mati .
.
.
Whatsapp 0174656236

Khasiat aztec clay mask . . Aztec Secret Indian Healing Clay Mask . . Ramai yang masih tertanya -tanya apakah itu . Aztec Indian Healing Clay mask?? . . . Aztec Indian Healing Clay adalah masker yang diperbuat dari % tanah liat yang mengandungi natural calcium bentonite(strong negative ions) yang bertindak seperti magnet. ia akan menyerap ion-ion positif daripada racun, toksin-toksin, bakteria, virus , debu, habuk n etc . Nak tau apa yg bagus sangat pasal aztec clay ni?? . . membersihkan pori-pori . detox kulit wajah setelah penggunaan skincare yg mengandungi racun merkuri . mengecilkan pori2 di wajah . melembutkan kulit muka . mengecutkan dan menyembuhkan jerawat . memudarkan parut . mengurangkan kulit berminyak . mencerahkan muka dari kesan sunburn . mengangkat sel kulit mati . . . Whatsapp 0174656236 - 1 hour ago

9 Likes
2 Comments
0
🎀 Hello darlings!
.
.
We heard your request darlings! Since all of you request nak FREE GIFT water bottle kan!! YES kite nak bagi free gift water bottle and now dah ada new design for you guys!
.
.
Comel kan? 💕💕
.
.
Limited stock ye.. So cepat² grab yours now! 🤗
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio @trudolly.kualalumpur
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Sunway • Subang • Shah Alam
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #myjuerneys #myjuerneyssquad #beauteXchange #trudolly #trudollyhq #trudollybyfazura #trufitzkl #fazbulous #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #vdolly #kuruscepat #syintagila #trudollyampang #meloditv3 #sufiansuhaimi #trufitzampang #fazbulouswarriors #nakkurus #ajl33 #jamumoden #juskurus #poslaju #shopee #lazada

Hello darlings! . . We heard your request darlings! Since all of you request nak FREE GIFT water bottle kan!! YES kite nak bagi free gift water bottle and now dah ada new design for you guys! . . Comel kan? . . Limited stock ye.. So cepat² grab yours now! 🤗 . . Any inquiries, Whatsapp : 012 - 572 7669 Click link dekat bio @trudolly.kualalumpur . COD available! Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Sunway • Subang • Shah Alam . SELF PICKUP : Ampang Point . 📬 POSTAGE daily! . FREE GIFT exclusive! . 🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN . 🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now! . . #surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #myjuerneys #myjuerneyssquad #beauteXchange #trudolly #trudollyhq #trudollybyfazura #trufitzkl #fazbulous #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #vdolly #kuruscepat #syintagila #trudollyampang #meloditv3 #sufiansuhaimi #trufitzampang #fazbulouswarriors #nakkurus #ajl33 #jamumoden #juskurus #poslaju #shopee #lazada - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Nyoping aper tew hujung minggu ni.. Ada ker yg dah nyoping grocery utk seminggu...
.
Jom isikan peti sejuk kita dengan makanan yang sihat..
-Less process foods
-Less high calories foods
-High nutrition food
.
#azam2019 #StayFitTeam

Nyoping aper tew hujung minggu ni.. Ada ker yg dah nyoping grocery utk seminggu... . Jom isikan peti sejuk kita dengan makanan yang sihat.. -Less process foods -Less high calories foods -High nutrition food . #azam2019 #StayFitTeam - 2 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
YEAYY! LAGI FEEDBACK POSITIF!
Syukur!
.

Cucumber Bubble Mask atau singkatannya CBM
.
🌟Merawat dan mencuci kekotoran yang tersumbat dari dalam lapisan kulit melalui liang pori.
⭐️ Sebotol 50ml.Tahan 1bulan ke 1 bulan setengah. Bergantung banyak mana picit
⭐️ Bahan diJAMIN selamat dan berkualiti tinggi.
⭐️ NOT 180405096K

Bahan CBM
🎈Ekstrak Timun- Mengecilkan liang pori.
🎈Arbutin- Mencerahkan tona kulit.
🎈Witch hazel- Melembapkan wajah & Control Minyak
🎈Bee Venom- Mengurangkan kemunculan garis halus & kedutan
🎈Vitamin E- Memudarkan parut
🎈Vitamin B3- Glowingkan kulit muka.

Cara pakai
🏵Sapu pada muka tak kisah siang@malam.
🏵Biar sehingga bubble naik dalam 5minit
🏵Boleh biar sehingga 10-15 minit .Then urut seluruh muka dahulu dengan buih atas muka.
🏵Cuci dengan air bersih.

Pakai selang sehari sahaja.

Harga asal : RM89
RM70 sebotol *jimat 19
RM130 2botol *jimat wow wow!

#cucumberbubblemask #ajl33
#bubbleclaymask #emmamaembong
#bubblemask #igshopmalaysia
#Beevenom #jerawat #jeragat #kulitkusam
#maskertimun #ajimaura #emanizers
#maskerbuih #sayajualmurah
#masktimun #suhaimisaad #kulitberminyak #jerawatpasir #parutjerawat #putihgebu #kahwin2019 #raya2019 #nursajadiah 
#oxygenbubble #sayajual

YEAYY! LAGI FEEDBACK POSITIF! Syukur! . Cucumber Bubble Mask atau singkatannya CBM . Merawat dan mencuci kekotoran yang tersumbat dari dalam lapisan kulit melalui liang pori. ️ Sebotol 50ml.Tahan 1bulan ke 1 bulan setengah. Bergantung banyak mana picit ️ Bahan diJAMIN selamat dan berkualiti tinggi. ️ NOT 180405096K Bahan CBM Ekstrak Timun- Mengecilkan liang pori. Arbutin- Mencerahkan tona kulit. Witch hazel- Melembapkan wajah & Control Minyak Bee Venom- Mengurangkan kemunculan garis halus & kedutan Vitamin E- Memudarkan parut Vitamin B3- Glowingkan kulit muka. Cara pakai 🏵Sapu pada muka tak kisah siang@malam. 🏵Biar sehingga bubble naik dalam 5minit 🏵Boleh biar sehingga 10-15 minit .Then urut seluruh muka dahulu dengan buih atas muka. 🏵Cuci dengan air bersih. Pakai selang sehari sahaja. Harga asal : RM89 RM70 sebotol *jimat 19 RM130 2botol *jimat wow wow! #cucumberbubblemask #ajl33 #bubbleclaymask #emmamaembong #bubblemask #igshopmalaysia #Beevenom #jerawat #jeragat #kulitkusam #maskertimun #ajimaura #emanizers #maskerbuih #sayajualmurah #masktimun #suhaimisaad #kulitberminyak #jerawatpasir #parutjerawat #putihgebu #kahwin2019 #raya2019 #nursajadiah #oxygenbubble #sayajual - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Dasyatnyaa uols, stock banyak. Tapi perrmintaan super duper bnyk.

Production Stock yg setenang eronica dan deanne pun masih tak cukup!

Korang nak kita restock ke tak nak? .

#ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku  #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #suhaimisaad #drsyeikhmuszapharshukor #neelofa #sinopal #mishaomar #arajohari #ashrafmuslim

Dasyatnyaa uols, stock banyak. Tapi perrmintaan super duper bnyk. Production Stock yg setenang eronica dan deanne pun masih tak cukup! Korang nak kita restock ke tak nak? . #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #suhaimisaad #drsyeikhmuszapharshukor #neelofa #sinopal #mishaomar #arajohari #ashrafmuslim - 2 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
🎀 Hello darlings!
.
.
We heard your request darlings! Since all of you request nak FREE GIFT water bottle kan!! YES kite nak bagi free gift water bottle and now dah ada new design for you guys!
.
.
Comel kan? 💕💕
.
.
Limited stock ye.. So cepat² grab yours now! 🤗
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio @trudolly.kualalumpur
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Sunway • Subang • Shah Alam
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #myjuerneys #myjuerneyssquad #beauteXchange #trudolly #trudollyhq #trudollybyfazura #trufitzkl #fazbulous #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #vdolly #kuruscepat #syintagila #trudollyampang #trufitzampang #fazbulouswarriors #nakkurus #ajl33 #jamumoden #juskurus #poslaju #shopee #lazada

Hello darlings! . . We heard your request darlings! Since all of you request nak FREE GIFT water bottle kan!! YES kite nak bagi free gift water bottle and now dah ada new design for you guys! . . Comel kan? . . Limited stock ye.. So cepat² grab yours now! 🤗 . . Any inquiries, Whatsapp : 012 - 572 7669 Click link dekat bio @trudolly.kualalumpur . COD available! Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Sunway • Subang • Shah Alam . SELF PICKUP : Ampang Point . 📬 POSTAGE daily! . FREE GIFT exclusive! . 🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN . 🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now! . . #surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #myjuerneys #myjuerneyssquad #beauteXchange #trudolly #trudollyhq #trudollybyfazura #trufitzkl #fazbulous #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #vdolly #kuruscepat #syintagila #trudollyampang #trufitzampang #fazbulouswarriors #nakkurus #ajl33 #jamumoden #juskurus #poslaju #shopee #lazada - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
HYE CHOCOLISTA! JOM! JOM! 
Kalau nak Order & Restock CHOCOFIT uolss.. Boleh terus Whatsapp Nad 010-2208058👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 COD
📌PUTRAJAYA
📌SHAH ALAM
❤Pickup Point (Section 9,Shah Alam belakang Hotel Concorde)

POSTAGE:
🇲🇾 SELURUH MALAYSIA
🇧🇳 BRUNEI -(LIMBANG)
🇵🇱 INDONESIA
🇸🇬 SINGAPORE

#chocolistaputrajaya
#chocofitmalaysia
#chocolistaputrajaya
#chocofit
#testimonichocofit
#dramasangat #maluapabossku
#chocofitshahalam
#chocofitputrajaya #ajl33 #tv3 
#lemonfit #bajuraya2019 #dramatv3 #suplemenkurus  #fatburnermalaysia #zulinAziz #zulinazizkurus #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #shahalam #putrajaya #bazaarpaknil #sayajual #turunberat #kuruscepat #losyenkurus #shahalam #nakkurus #tukarsaizbaju

HYE CHOCOLISTA! JOM! JOM! Kalau nak Order & Restock CHOCOFIT uolss.. Boleh terus Whatsapp Nad 010-2208058 COD PUTRAJAYA SHAH ALAM Pickup Point (Section 9,Shah Alam belakang Hotel Concorde) POSTAGE: 🇲🇾 SELURUH MALAYSIA 🇧🇳 BRUNEI -(LIMBANG) 🇵🇱 INDONESIA 🇸🇬 SINGAPORE #chocolistaputrajaya #chocofitmalaysia #chocolistaputrajaya #chocofit #testimonichocofit #dramasangat #maluapabossku #chocofitshahalam #chocofitputrajaya #ajl33 #tv3 #lemonfit #bajuraya2019 #dramatv3 #suplemenkurus   #fatburnermalaysia #zulinAziz #zulinazizkurus #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #shahalam #putrajaya #bazaarpaknil #sayajual #turunberat #kuruscepat #losyenkurus #shahalam #nakkurus #tukarsaizbaju - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
HYE CHOCOLISTA! JOM! JOM! 
Kalau nak Order & Restock CHOCOFIT uolss.. Boleh terus Whatsapp Nad 010-2208058👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 COD
📌PUTRAJAYA
📌SHAH ALAM
❤Pickup Point (Section 9,Shah Alam belakang Hotel Concorde)

POSTAGE:
🇲🇾 SELURUH MALAYSIA
🇧🇳 BRUNEI -(LIMBANG)
🇵🇱 INDONESIA
🇸🇬 SINGAPORE

#chocolistaputrajaya
#chocofitmalaysia
#chocolistaputrajaya
#chocofit
#testimonichocofit
#dramasangat #maluapabossku
#chocofitshahalam
#chocofitputrajaya #ajl33 #tv3 
#lemonfit #bajuraya2019 #dramatv3 #suplemenkurus  #fatburnermalaysia #zulinAziz #zulinazizkurus #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #shahalam #putrajaya #bazaarpaknil #sayajual #turunberat #kuruscepat #losyenkurus #shahalam #nakkurus #tukarsaizbaju

HYE CHOCOLISTA! JOM! JOM! Kalau nak Order & Restock CHOCOFIT uolss.. Boleh terus Whatsapp Nad 010-2208058 COD PUTRAJAYA SHAH ALAM Pickup Point (Section 9,Shah Alam belakang Hotel Concorde) POSTAGE: 🇲🇾 SELURUH MALAYSIA 🇧🇳 BRUNEI -(LIMBANG) 🇵🇱 INDONESIA 🇸🇬 SINGAPORE #chocolistaputrajaya #chocofitmalaysia #chocolistaputrajaya #chocofit #testimonichocofit #dramasangat #maluapabossku #chocofitshahalam #chocofitputrajaya #ajl33 #tv3 #lemonfit #bajuraya2019 #dramatv3 #suplemenkurus   #fatburnermalaysia #zulinAziz #zulinazizkurus #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #shahalam #putrajaya #bazaarpaknil #sayajual #turunberat #kuruscepat #losyenkurus #shahalam #nakkurus #tukarsaizbaju - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
3 KESILAPAN DALAM BERSENAM.
.
Ramai yg dah mula bersenam?
Sama ada bersenam sendiri di rumah atau di gym.... Dua-dua pun ok je pd saya... Janji bersenam...
.
Cuma.... Sebaiknya elakkan drp lakukan 3 perkara ni...
.
1️⃣. Senaman Kardio Sahaja
Pembakaran kalori hanya berlaku ketika kita lakukan senaman tersebut. Berbanding dengan senaman angkat berat yg akan menyebabkan pembakaran kalori berlaku dalam jangka masa yg lebih panjang walaupun esoknya kita berehat drp bersenam.
.
2️⃣. Bersenam Tanpa Pemakanan Yg Betul
Senaman dan pemakanan yg betul sangat membantu penurunan berat badan dgn lebih cepat.
Ini juga amalan yg sangat sesuai untuk mempunyai kesihatan yg baik dlm jangka masa panjang.
.
3️⃣.Bersenam Setiap Hari
Perkara yang paling penting ialah kualiti senaman yg dilakukan dan bukan kuantiti senaman itu.
Bersenam setiap hari takkan membantu anda menjadi lebih fit dan kuat.
Sebaliknya, kita akan menjadi sangat letih dan pertumbuhan otot pun akan terganggu sebab kita tak beri laluan pd badan untuk kita melalui proses pemulihan.
.
Haaaa... Gituuu... Hope u guys faham ye...
.
.
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfit&fab #kuruscarasihat #mealplan #perutbuncit #ajl33 #nakkurus #herbalife #jjcm #jomkurus #missfazura # #bajubesar #plussizefashion #meletop #weightloss #persediaankahwin #viral #makansihat #mirafilzah #fitness #kurusdanfit #ctdk #nutrition #sakitkaki #plussize #azamtahunbaru #azamkurus2019 #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome

3 KESILAPAN DALAM BERSENAM. . Ramai yg dah mula bersenam? Sama ada bersenam sendiri di rumah atau di gym.... Dua-dua pun ok je pd saya... Janji bersenam... . Cuma.... Sebaiknya elakkan drp lakukan 3 perkara ni... . 1️⃣. Senaman Kardio Sahaja Pembakaran kalori hanya berlaku ketika kita lakukan senaman tersebut. Berbanding dengan senaman angkat berat yg akan menyebabkan pembakaran kalori berlaku dalam jangka masa yg lebih panjang walaupun esoknya kita berehat drp bersenam. . 2️⃣. Bersenam Tanpa Pemakanan Yg Betul Senaman dan pemakanan yg betul sangat membantu penurunan berat badan dgn lebih cepat. Ini juga amalan yg sangat sesuai untuk mempunyai kesihatan yg baik dlm jangka masa panjang. . 3️⃣.Bersenam Setiap Hari Perkara yang paling penting ialah kualiti senaman yg dilakukan dan bukan kuantiti senaman itu. Bersenam setiap hari takkan membantu anda menjadi lebih fit dan kuat. Sebaliknya, kita akan menjadi sangat letih dan pertumbuhan otot pun akan terganggu sebab kita tak beri laluan pd badan untuk kita melalui proses pemulihan. . Haaaa... Gituuu... Hope u guys faham ye... . . COACH FIZAH 016 6916056 . #fizah_my #teamfit &fab #kuruscarasihat #mealplan #perutbuncit #ajl33 #nakkurus #herbalife #jjcm #jomkurus #missfazura # #bajubesar #plussizefashion #meletop #weightloss #persediaankahwin #viral #makansihat #mirafilzah #fitness #kurusdanfit #ctdk #nutrition #sakitkaki #plussize #azamtahunbaru #azamkurus2019 #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome - 2 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
For more info | Keterangan lanjut mengenai produk : Boleh hubungi NUMBER PHONE | WHATSAPP :-
📲 0126208541
.
🍃 Produk Natural Sejak 2011
🍃 Tiada Bahan Pengawet
🍃 Tiada Bahan Kimia Terlarang
.
🍉 Proses penghantaran 7-14 hari bekerja..
#natural #naturalskincare #pinkpreset #sparklingskincare #beauty #allabox #fashionvalet #duckcosmetics #lazada #zalora #korea #dnars #tati #dherbs #vida #pamoga #fazura #neelofar #kbeauty #koreanbuys #ajl33 #althea #fabfitfun #tiktok #skincarereview #malaysia #kualalumpur

For more info | Keterangan lanjut mengenai produk : Boleh hubungi NUMBER PHONE | WHATSAPP :- 0126208541 . Produk Natural Sejak 2011 Tiada Bahan Pengawet Tiada Bahan Kimia Terlarang . Proses penghantaran 7-14 hari bekerja.. #natural #naturalskincare #pinkpreset #sparklingskincare #beauty #allabox #fashionvalet #duckcosmetics #lazada #zalora #korea #dnars #tati #dherbs #vida #pamoga #fazura #neelofar #kbeauty #koreanbuys #ajl33 #althea #fabfitfun #tiktok #skincarereview #malaysia #kualalumpur - 2 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
For more info | Keterangan lanjut mengenai produk : Boleh hubungi NUMBER PHONE | WHATSAPP :-
📲 0126208541
.
🍃 Produk Natural Sejak 2011
🍃 Tiada Bahan Pengawet
🍃 Tiada Bahan Kimia Terlarang
.
🍉 Proses penghantaran 7-14 hari bekerja..
#natural #naturalskincare #pinkpreset #sparklingskincare #beauty #allabox #fashionvalet #duckcosmetics #lazada #zalora #korea #dnars #tati #dherbs #vida #pamoga #fazura #neelofar #kbeauty #koreanbuys #ajl33 #althea #fabfitfun #tiktok #skincarereview #malaysia #kualalumpur

For more info | Keterangan lanjut mengenai produk : Boleh hubungi NUMBER PHONE | WHATSAPP :- 0126208541 . Produk Natural Sejak 2011 Tiada Bahan Pengawet Tiada Bahan Kimia Terlarang . Proses penghantaran 7-14 hari bekerja.. #natural #naturalskincare #pinkpreset #sparklingskincare #beauty #allabox #fashionvalet #duckcosmetics #lazada #zalora #korea #dnars #tati #dherbs #vida #pamoga #fazura #neelofar #kbeauty #koreanbuys #ajl33 #althea #fabfitfun #tiktok #skincarereview #malaysia #kualalumpur - 2 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
(PENCARIAN AGENT SMOOCHIE PUDDING SEKITAR KELANTAN) .
Musim panas ni barang laku keras 🔥
. -Rasa pudding lembut 🥰
.
- Menarik perhatian kanak2 etc .
-Pilihan 7 perisa
.
-Packaging boleh direuse .
-Kualiti Packaging👍🏻
.
-Harga Ejen diberi
.
Flavour✨
🍫chocolate
🍶vanila/original
🍓strawberry
🍊fruity
🍑blueberry
🍋lemon
🍏apple
Boleh ws utk detail : 
https://wa.me/601120909709
.
.
#isterikumembesar
#tiadaarahjodohkita
#cintabukankristal
#bahagiabukanbidaan
#cintafatamorgana
#cintatiadaganti
#Assalamualaikum
#zahirtakterucap
#trekselebriti
#motifviral
#alamatnyacinta
#semerahcintahumairah
#sultanjohor
#sarangmadumurah
#isteriuntukdisewe
#bobodimanadancechallenge
#mentor7
#honeycomb
#gegarvaganza5
#sarangmadumelaka
#madusarangmelaka
#cikreenencikngokngek
#makanansunnah
#MeleTOP #munafik2
#andainyatakdir2
#hantukaklimah
#majalah3
#dramasangat
#AJL33

(PENCARIAN AGENT SMOOCHIE PUDDING SEKITAR KELANTAN) . Musim panas ni barang laku keras . -Rasa pudding lembut 🥰 . - Menarik perhatian kanak2 etc . -Pilihan 7 perisa . -Packaging boleh direuse . -Kualiti Packaging🏻 . -Harga Ejen diberi . Flavour chocolate vanila/original strawberry fruity blueberry 🍋lemon apple Boleh ws utk detail : https://wa.me/601120909709 . . #isterikumembesar #tiadaarahjodohkita #cintabukankristal #bahagiabukanbidaan #cintafatamorgana #cintatiadaganti #Assalamualaikum #zahirtakterucap #trekselebriti #motifviral #alamatnyacinta #semerahcintahumairah #sultanjohor #sarangmadumurah #isteriuntukdisewe #bobodimanadancechallenge #mentor7 #honeycomb #gegarvaganza5 #sarangmadumelaka #madusarangmelaka #cikreenencikngokngek #makanansunnah #MeleTOP #munafik2 #andainyatakdir2 #hantukaklimah #majalah3 #dramasangat #AJL33 - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Adik @iriskhairi ni baru je 11 tahun tapi dia mekap fuhh taraf MUA dahh.

Dia guna Eyeshadow 2 minit kod Cranberry. Wonder Blush kod Pink  Rose & lipmatte kod Fairy Pink.

Letups kan? Sobella Solawa!

#sobellabatucaves #sobellaselayang 
#dimatamusufiansuhaimi #babypian #elfiraloy #emmamaembong #maluapabossku #sobellasolawa #ajl33 #alitabattleangel #kosmetikmurah #lipmatteviral #tsubella #beeswax #eyeshadow2minute #wonderblush #koreangirl #acefamily #stormiwebster #kyliecosmetics #fruitint #liptint

Adik @iriskhairi ni baru je 11 tahun tapi dia mekap fuhh taraf MUA dahh. Dia guna Eyeshadow 2 minit kod Cranberry. Wonder Blush kod Pink Rose & lipmatte kod Fairy Pink. Letups kan? Sobella Solawa! #sobellabatucaves #sobellaselayang #dimatamusufiansuhaimi #babypian #elfiraloy #emmamaembong #maluapabossku #sobellasolawa #ajl33 #alitabattleangel #kosmetikmurah #lipmatteviral #tsubella #beeswax #eyeshadow2minute #wonderblush #koreangirl #acefamily #stormiwebster #kyliecosmetics #fruitint #liptint - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Adik @iriskhairi ni baru je 11 tahun tapi dia mekap fuhh taraf MUA dahh.

Dia guna Eyeshadow 2 minit kod Cranberry. Wonder Blush kod Pink  Rose & lipmatte kod Fairy Pink.

Letups kan? Sobella Solawa!

#sobellabatucaves #sobellaselayang 
#dimatamusufiansuhaimi #babypian #elfiraloy #emmamaembong #maluapabossku #sobellasolawa #ajl33 #alitabattleangel #kosmetikmurah #lipmatteviral #tsubella #beeswax #eyeshadow2minute #wonderblush #koreangirl #acefamily #stormiwebster #kyliecosmetics #fruitint #liptint

Adik @iriskhairi ni baru je 11 tahun tapi dia mekap fuhh taraf MUA dahh. Dia guna Eyeshadow 2 minit kod Cranberry. Wonder Blush kod Pink Rose & lipmatte kod Fairy Pink. Letups kan? Sobella Solawa! #sobellabatucaves #sobellaselayang #dimatamusufiansuhaimi #babypian #elfiraloy #emmamaembong #maluapabossku #sobellasolawa #ajl33 #alitabattleangel #kosmetikmurah #lipmatteviral #tsubella #beeswax #eyeshadow2minute #wonderblush #koreangirl #acefamily #stormiwebster #kyliecosmetics #fruitint #liptint - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Kak Norni adalah salah sorang coachee season November 2018. Seorang yang sangat sangat komited dengan mealplan, group coaching, tak pernah putus asa. Daripada 97kg, sekarang dah 81kg. Maknanya Kak Norni dah berjaya meringankan bumi sebanyak 16kg dalam masa 3 bulan 2 minggu 🔥🔥🔥🔥🔥😱😱😱 Amazingg ke amazingg?? .
.
Mungkin result ni akan jadi result uollsss 90hari akan datang. Nak ke nak?? 📢📢
.
Nakk? Jom join program tano. Klik link di bio ig @tano_fittrainer untuk details program k 😘
.
💕 Coach Intan.
📲 011-10722631.
.
#kurulepasgemuk #tipsdiet #tipskurus #teamnextlevel #kurusonline #KurusFitOnlineCoaching #kuruscepat #bajubesar #bajulabuh #vacation #unikl #uniklbusinessschool #uniklconvo2018 #um #upm #nutritioncoach #touchyourheart #cikreencikngokngek #kdrama #korea #selafazcinta #ajl33 #chelsea

Kak Norni adalah salah sorang coachee season November 2018. Seorang yang sangat sangat komited dengan mealplan, group coaching, tak pernah putus asa. Daripada 97kg, sekarang dah 81kg. Maknanya Kak Norni dah berjaya meringankan bumi sebanyak 16kg dalam masa 3 bulan 2 minggu Amazingg ke amazingg?? . . Mungkin result ni akan jadi result uollsss 90hari akan datang. Nak ke nak?? . Nakk? Jom join program tano. Klik link di bio ig @tano_fittrainer untuk details program k . Coach Intan. 011-10722631. . #kurulepasgemuk #tipsdiet #tipskurus #teamnextlevel #kurusonline #KurusFitOnlineCoaching #kuruscepat #bajubesar #bajulabuh #vacation #unikl #uniklbusinessschool #uniklconvo2018 #um #upm #nutritioncoach #touchyourheart #cikreencikngokngek #kdrama #korea #selafazcinta #ajl33 #chelsea - 2 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
BORONG SAHAJA 🌻Bawal Zimal

Bidang 45
Cotton
Mudah Bentuk

20pcs RM155 SM / RM165 SS
10pcs RM95 SM / RM105 SS ✅ COLOR RANDOM
✅ FREE POSTAGE SM

KEISTIMEWAAN : 🌷kualiti terbaik. Material senang bentuk, warna cantik & kain sedap dipakai. 🌷Trusted seller.

www.wasap.my/60147170915

#tudungborongonline
#tudung #shawl
#tudungborongmurah
#tudungshifa #hijab #hijabslover #tudungshifa #tudungborongtermurah
#aisyahexclusive 
#tudungonline #tudungmalaysia
#bawalkekaboo #tudungalnoor
 #tudungborong #tudungviral #shawlchiffonvoileprinted #bawalprinted #bawalchiffonvoile #tudung #tudungsale #bawalturkeycottonbidang45 #ajl33 #leftenanzana #tudungborongdarikilang #bawalzimal

BORONG SAHAJA Bawal Zimal Bidang 45 Cotton Mudah Bentuk 20pcs RM155 SM / RM165 SS 10pcs RM95 SM / RM105 SS COLOR RANDOM FREE POSTAGE SM KEISTIMEWAAN : kualiti terbaik. Material senang bentuk, warna cantik & kain sedap dipakai. Trusted seller. www.wasap.my/60147170915 #tudungborongonline #tudung #shawl #tudungborongmurah #tudungshifa #hijab #hijabslover #tudungshifa #tudungborongtermurah #aisyahexclusive #tudungonline #tudungmalaysia #bawalkekaboo #tudungalnoor #tudungborong #tudungviral #shawlchiffonvoileprinted #bawalprinted #bawalchiffonvoile #tudung #tudungsale #bawalturkeycottonbidang45 #ajl33 #leftenanzana #tudungborongdarikilang #bawalzimal - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
BORONG SAHAJA 🌻Bawal Zimal

Bidang 45
Cotton
Mudah Bentuk

20pcs RM155 SM / RM165 SS
10pcs RM95 SM / RM105 SS ✅ COLOR RANDOM
✅ FREE POSTAGE SM

KEISTIMEWAAN : 🌷kualiti terbaik. Material senang bentuk, warna cantik & kain sedap dipakai. 🌷Trusted seller.

www.wasap.my/60147170915

#tudungborongonline
#tudung #shawl
#tudungborongmurah
#tudungshifa #hijab #hijabslover #tudungshifa #tudungborongtermurah
#aisyahexclusive 
#tudungonline #tudungmalaysia
#bawalkekaboo #tudungalnoor
 #tudungborong #tudungviral #shawlchiffonvoileprinted #bawalprinted #bawalchiffonvoile #tudung #tudungsale #bawalturkeycottonbidang45 #ajl33 #leftenanzana #tudungborongdarikilang #bawalzimal

BORONG SAHAJA Bawal Zimal Bidang 45 Cotton Mudah Bentuk 20pcs RM155 SM / RM165 SS 10pcs RM95 SM / RM105 SS COLOR RANDOM FREE POSTAGE SM KEISTIMEWAAN : kualiti terbaik. Material senang bentuk, warna cantik & kain sedap dipakai. Trusted seller. www.wasap.my/60147170915 #tudungborongonline #tudung #shawl #tudungborongmurah #tudungshifa #hijab #hijabslover #tudungshifa #tudungborongtermurah #aisyahexclusive #tudungonline #tudungmalaysia #bawalkekaboo #tudungalnoor #tudungborong #tudungviral #shawlchiffonvoileprinted #bawalprinted #bawalchiffonvoile #tudung #tudungsale #bawalturkeycottonbidang45 #ajl33 #leftenanzana #tudungborongdarikilang #bawalzimal - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
BORONG SAHAJA 🌻Bawal Zimal

Bidang 45
Cotton
Mudah Bentuk

20pcs RM155 SM / RM165 SS
10pcs RM95 SM / RM105 SS ✅ COLOR RANDOM
✅ FREE POSTAGE SM

KEISTIMEWAAN : 🌷kualiti terbaik. Material senang bentuk, warna cantik & kain sedap dipakai. 🌷Trusted seller.

www.wasap.my/60147170915

#tudungborongonline
#tudung #shawl
#tudungborongmurah
#tudungshifa #hijab #hijabslover #tudungshifa #tudungborongtermurah
#aisyahexclusive 
#tudungonline #tudungmalaysia
#bawalkekaboo #tudungalnoor
 #tudungborong #tudungviral #shawlchiffonvoileprinted #bawalprinted #bawalchiffonvoile #tudung #tudungsale #bawalturkeycottonbidang45 #ajl33 #leftenanzana #tudungborongdarikilang #bawalzimal

BORONG SAHAJA Bawal Zimal Bidang 45 Cotton Mudah Bentuk 20pcs RM155 SM / RM165 SS 10pcs RM95 SM / RM105 SS COLOR RANDOM FREE POSTAGE SM KEISTIMEWAAN : kualiti terbaik. Material senang bentuk, warna cantik & kain sedap dipakai. Trusted seller. www.wasap.my/60147170915 #tudungborongonline #tudung #shawl #tudungborongmurah #tudungshifa #hijab #hijabslover #tudungshifa #tudungborongtermurah #aisyahexclusive #tudungonline #tudungmalaysia #bawalkekaboo #tudungalnoor #tudungborong #tudungviral #shawlchiffonvoileprinted #bawalprinted #bawalchiffonvoile #tudung #tudungsale #bawalturkeycottonbidang45 #ajl33 #leftenanzana #tudungborongdarikilang #bawalzimal - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Awak ada masalah kulit sensitif ?
Ataupun masalah kulit kering ?
Buntu untuk mencari rangkaian produk penjagaan kulit yang sesuai ?
.
Jangan risauuu. Mary Kay dah sediakan set penjagaan mengikut jenis kulit dan masalah yang dihadapi. 😍😍
Syok kannn, takyah takut takut lagi dah. Tak puas hati? 90 hari warranty Meza sediakan untuk awak. Yang penting dapat tengok uolls semua cunnn 😘😘
.
.
Whatsapp Meza di no 📲 017-7556316
Whatsapp Meza di no 📲 017-7556316
Whatsapp Meza di no 📲 017-7556316
.
.
✅ Free gift
✅ Free sample
✅ Free consultation
.
.
Your Gorgeous Consultant 🌺
+6017-755 6316
💟 Meza 💟
Independent Beauty Consultant
.
.
#marykaymysg #marykayjohor #marykaykluang #marykayjb #marykaysenai #marykaybatupahat #marykaykulai #marykaypagoh #marykaytangkak #marykaypontian #marykaymuar #marykaysegamat #marykaymersing #marykaykotatinggi #marykayperlis #marykaykangar #marykayarau #marykaykualaperlis #produkantarabangsa #hilangjerawat #sayajualmarykay #sayajualsayapakai #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #igshopmalaysia #visitmyig #ajl33 #sufiansuhaimi #vaksin

Awak ada masalah kulit sensitif ? Ataupun masalah kulit kering ? Buntu untuk mencari rangkaian produk penjagaan kulit yang sesuai ? . Jangan risauuu. Mary Kay dah sediakan set penjagaan mengikut jenis kulit dan masalah yang dihadapi. Syok kannn, takyah takut takut lagi dah. Tak puas hati? 90 hari warranty Meza sediakan untuk awak. Yang penting dapat tengok uolls semua cunnn . . Whatsapp Meza di no 017-7556316 Whatsapp Meza di no 017-7556316 Whatsapp Meza di no 017-7556316 . . Free gift Free sample Free consultation . . Your Gorgeous Consultant +6017-755 6316 Meza Independent Beauty Consultant . . #marykaymysg #marykayjohor #marykaykluang #marykayjb #marykaysenai #marykaybatupahat #marykaykulai #marykaypagoh #marykaytangkak #marykaypontian #marykaymuar #marykaysegamat #marykaymersing #marykaykotatinggi #marykayperlis #marykaykangar #marykayarau #marykaykualaperlis #produkantarabangsa #hilangjerawat #sayajualmarykay #sayajualsayapakai #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #igshopmalaysia #visitmyig #ajl33 #sufiansuhaimi #vaksin - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Kenapa anda perlu memilih Wawa Wax? .
🌸 Wawa Wax tidak perlu dipanaskan. No Wax heater or microwave required. Bole terus digunakan. Mudah kan? .
🌸Boleh apply diseluruh badan, di muka dan juga private part. Mostly yang berada di pasaran, perlu dipanaskan terutama untuk membuang bulu di private part. .
🌸Fungsi "COLD WAX" kelikatannya mampu mencabut bulu kasar dan halus sehingga ke akar hanya dalam 1 saat! Tak percaya? Boleh beli dan cuba 😊 .
🌸Packaging yang out of the box and design yang sweet. Tidak seperti yang berada dipasaran besar dan bulky. .
🌸Ia mmg diciptakan untuk memberi kemudahan kepada pengguna yang selalu tiada masa untuk pergi ke spa. Packaging yang on-the-go. Sangattt sesuai for travelling😉 .
🌸Diperbuat daripada 3 bahan semulajadi Madu,Lemon dan argan Oil. Ia mampu memberi kulit lembut licin bak sutera .
🌸Yang penting ia mampu mencerahkan kulit yang gelap akibat kesan bercukur dan kadar pertumbuhan bulu yang berkurangan
.
ws 01120909709
.
#tidakadacintasepertimu 
#tiadaarahjodohkita
#zahirtakterucap 
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#dukun
#monalisa
#zahirtakterucap
#akunazmi
#meletop 
#ame2018
#dfkl2018
#babyninja 
#sitiaafiyahkhalid
#sufiansuhaimi 
#dimatamu
#mentorotai
#kfccheesezilla
#gemagegarvaganza
#misteridilaila
#madusarangmelaka
#madubersarang
#dramasangat
#terataikemboja #mukbang #yummy #korea #hungry #eatingshow #AJL33

Kenapa anda perlu memilih Wawa Wax? . Wawa Wax tidak perlu dipanaskan. No Wax heater or microwave required. Bole terus digunakan. Mudah kan? . Boleh apply diseluruh badan, di muka dan juga private part. Mostly yang berada di pasaran, perlu dipanaskan terutama untuk membuang bulu di private part. . Fungsi "COLD WAX" kelikatannya mampu mencabut bulu kasar dan halus sehingga ke akar hanya dalam 1 saat! Tak percaya? Boleh beli dan cuba . Packaging yang out of the box and design yang sweet. Tidak seperti yang berada dipasaran besar dan bulky. . Ia mmg diciptakan untuk memberi kemudahan kepada pengguna yang selalu tiada masa untuk pergi ke spa. Packaging yang on-the-go. Sangattt sesuai for travelling . Diperbuat daripada 3 bahan semulajadi Madu,Lemon dan argan Oil. Ia mampu memberi kulit lembut licin bak sutera . Yang penting ia mampu mencerahkan kulit yang gelap akibat kesan bercukur dan kadar pertumbuhan bulu yang berkurangan . ws 01120909709 . #tidakadacintasepertimu #tiadaarahjodohkita #zahirtakterucap #papanakmenantu #cintafatamorgana #dukun #monalisa #zahirtakterucap #akunazmi #meletop #ame2018 #dfkl2018 #babyninja #sitiaafiyahkhalid #sufiansuhaimi #dimatamu #mentorotai #kfccheesezilla #gemagegarvaganza #misteridilaila #madusarangmelaka #madubersarang #dramasangat #terataikemboja #mukbang #yummy #korea #hungry #eatingshow #AJL33 - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
PURPLE LUNCH SET 💜💜💜imported from Tupperware Indonesia.
.
Tumbler 350ml x 1
Soup mug 460ml x 1
Spoon x 1
Beg cerut x 1
.
Aduhhh tergugat tengok dark purple set camni😍 rare sangat dan stok pun memang limited! Bekas tu boleh masuk microwave tau. Siap sudu siap beg complete semua!
.
How to order?
👇👇👇
Feel free to dm or wsap for best price (klik link di bio).
.
—————
#TupperwareBrands #Tupperware
#TupperwareMalaysia
#Tupperwaremurah #Tupperwarelelong #dimatamu #ricesmart #laraalana #bekas #2019 #maharajalawakmega #botoltupperware #decodapur #10yearschallenge #koleksiresepi #menu #makananviral #ajl33 #TupperwareFebruary2019#Tupperwarejohor #TupperwareJB #JDT #fattzura #aisyahdhiarana #TuppyLovers #yearendsale #resepi #instamasak #sayajual #tupperwareoversea

PURPLE LUNCH SET imported from Tupperware Indonesia. . Tumbler 350ml x 1 Soup mug 460ml x 1 Spoon x 1 Beg cerut x 1 . Aduhhh tergugat tengok dark purple set camni rare sangat dan stok pun memang limited! Bekas tu boleh masuk microwave tau. Siap sudu siap beg complete semua! . How to order? Feel free to dm or wsap for best price (klik link di bio). . ————— #TupperwareBrands #Tupperware #TupperwareMalaysia #Tupperwaremurah #Tupperwarelelong #dimatamu #ricesmart #laraalana #bekas #2019 #maharajalawakmega #botoltupperware #decodapur #10yearschallenge #koleksiresepi #menu #makananviral #ajl33 #TupperwareFebruary2019 #Tupperwarejohor #TupperwareJB #JDT #fattzura #aisyahdhiarana #TuppyLovers #yearendsale #resepi #instamasak #sayajual #tupperwareoversea - 2 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Penting menjaga tubuh badan kita untuk kekal sihat sampai usia tua. Salah satunya dengan pemakanan kita hari-hari.  Bagaimana pula jika seseorang yang tidak menjaga pemakanan tapi inginkan tubuh badan yg cantik dan dalaman sihat?  Kami ada jalan penyelesaiannya.
PINKLADY adalah satu produk supplement yang dapat membantu tubuh badan anda untuk kekal sihat luaran dan dalaman. 
Whatssap 0128535056

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora

Penting menjaga tubuh badan kita untuk kekal sihat sampai usia tua. Salah satunya dengan pemakanan kita hari-hari. Bagaimana pula jika seseorang yang tidak menjaga pemakanan tapi inginkan tubuh badan yg cantik dan dalaman sihat? Kami ada jalan penyelesaiannya. PINKLADY adalah satu produk supplement yang dapat membantu tubuh badan anda untuk kekal sihat luaran dan dalaman. Whatssap 0128535056 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku #flawless #sexyboobs #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
cod bole pos bole ckp je insyllh kita hntr😁😁😁😁
.
#dagingitammanisfbi#dendenglentokfbi#ayamitammanisfbi#akugambar#gelakpecahhabis#gengpagihot #antapermanachallenge#pelakonfilemwanita  #kakimakan#sedapgiler#malaysiagamer#tajam#motifviral#sinarfm#gengissey#edry#dontsaybrothernotumbrella#inimalaysiajanganmain#thinkerstudio#pantangmundurkecualioperasi#pantangmundurkecualisygbini#semuasudah#maluapabossku#pujaanhatikanda#mamachallenge#senafasrindu#sepahtureunionlive2019#ajl33#andmeshkamaleng#bisaaja

cod bole pos bole ckp je insyllh kita hntr . #dagingitammanisfbi #dendenglentokfbi #ayamitammanisfbi #akugambar #gelakpecahhabis #gengpagihot #antapermanachallenge #pelakonfilemwanita #kakimakan #sedapgiler #malaysiagamer #tajam #motifviral #sinarfm #gengissey #edry #dontsaybrothernotumbrella #inimalaysiajanganmain #thinkerstudio #pantangmundurkecualioperasi #pantangmundurkecualisygbini #semuasudah #maluapabossku #pujaanhatikanda #mamachallenge #senafasrindu #sepahtureunionlive2019 #ajl33 #andmeshkamaleng #bisaaja - 2 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN😍😍😍 Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔BERBADAN GEMPAL
✔TERLAMPAU KURUS
✔RAMBUT GUGUR
✔MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
✔KEPUTIHAN MELAMPAU
✔RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
✔TIDAK DATANG BULAN
✔SUKAR HAMIL
✔MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
✔KULIT GELAP
✔PAYUDARA KENDUR
✔PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
✔MISS V LONGGAR DAN BERBAU
✔BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI "HAMPEH"😏😏 TAK PERLU NAK TANYA LAKI DULU NAK ITU INI,YANG NAK CNTIK UOLSS,BUKAN DIA...NAK CANTIK PUN UNTUK TAMBAT HATI DIA JUGAK KAN..BERTINDAK SEKARANG...❗️❗️TEKAN JE LINK WSSP SAYA👇🏻 www.wasap.my/60128535056

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora

KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah🏻🏻 BERBADAN GEMPAL TERLAMPAU KURUS RAMBUT GUGUR MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD KEPUTIHAN MELAMPAU RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT TIDAK DATANG BULAN SUKAR HAMIL MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2 KULIT GELAP PAYUDARA KENDUR PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL MISS V LONGGAR DAN BERBAU BADAN TAK SHAPE Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI "HAMPEH" TAK PERLU NAK TANYA LAKI DULU NAK ITU INI,YANG NAK CNTIK UOLSS,BUKAN DIA...NAK CANTIK PUN UNTUK TAMBAT HATI DIA JUGAK KAN..BERTINDAK SEKARANG...️TEKAN JE LINK WSSP SAYA🏻 www.wasap.my/60128535056 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku #flawless #sexyboobs #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
JOM RELAKSKAN MUKA HUJUNG MINGGU NI 😍😍
.
Muka rasa kusam dan tidak bermaya sebab dah lama tak buat facial? Jangan risau lyka boleh bantu korang utk dapatkan kulit yang sihat dan berseri 😍
.
Jom datang ke @hannanmedispa_kuantan utk relakskan muka korang dengan harga serendah RM59 SAHAJA! Confirm balik muka bersih je tanpa whitehead/blackhead 😘
.
Komen “RM59” sekarang 😘😘
.
DAPATKAN FREE FACIAL VOUCHER DI HM KUANTAN TEKAN LINK DI BIO !!
.
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #spakuantan #kuantan #kuantanpahang #slimmingprogram # hmk #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #ajl33 #dewiremaja

JOM RELAKSKAN MUKA HUJUNG MINGGU NI . Muka rasa kusam dan tidak bermaya sebab dah lama tak buat facial? Jangan risau lyka boleh bantu korang utk dapatkan kulit yang sihat dan berseri . Jom datang ke @hannanmedispa_kuantan utk relakskan muka korang dengan harga serendah RM59 SAHAJA! Confirm balik muka bersih je tanpa whitehead/blackhead . Komen “RM59” sekarang . DAPATKAN FREE FACIAL VOUCHER DI HM KUANTAN TEKAN LINK DI BIO !! . #hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #spakuantan #kuantan #kuantanpahang #slimmingprogram # hmk #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #ajl33 #dewiremaja - 2 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
.
SALE!
SALE!
SALE!
SALE!
.
Chinese New Year SALE!
Sale up to 50% , more discount, more free gift.
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
C N Y S A L E | 2 0 1 9'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! 
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #blackfriday #grammys2019 #valentine #cimb #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #cnysale #grammys #malaysian #valentines2019 #birkin #preorder #bijan #61stgrammyawards #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #maybank #valentinesday #fattzura #neelofa #boxingday #ajl33 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #cnysale

. SALE! SALE! SALE! SALE! . Chinese New Year SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! C N Y S A L E | 2 0 1 9'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #grammys2019 #valentine #cimb #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #cnysale #grammys #malaysian #valentines2019 #birkin #preorder #bijan #61stgrammyawards #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #maybank #valentinesday #fattzura #neelofa #boxingday #ajl33 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #cnysale - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
5 SEBAB PENTING SARAPAN PAGI 👇
.
1. PRESTASI KERJA.
👉Paras gula dalam darah sangat rendah ketika bangun tidur. Jika tak ambil sarapan, tiada gula dalam darah. Ini akan menyebabkan badan jadi lemah, pening, murung dan kerja tidak dapat dilaksanakan dengan sempurna..
.
2. SEMBELIT.
👉Selalu skip sarapan pagi akan gangu rutin pemakanan kita dalam jangka masa panjang. Ini akan membuatkan kita mudah terkena sembelit. Stress kan kalau tak membuang?.
.
3. KEGEMUKAN.
👉Siapa cakap tak sarapan boleh cepat kurus? Salah tu! Bila tak sarapan, masa lunch mesti kita akan makan banyak - banyak, itulah yg menyumbang kita jadi bambam tau! 😱.
.
4. BIJAK.
👉Sarapan dapat tingkatkan kualiti IQ dan buat otak kita jadi lebih cerdas. daya ingatan dan kesihatan mental akan meningkat. Nak jadi bijak? Jom sarapan!
.
5. METABOLISMA.
👉Sarapan dapat tingkatkan metabolisma badan dan membantu proses pembakaran lemak dengan baik. Untung kan org yg bersarapan? 🤗
.
#teamckrosliza
#mohdnizal_
•
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
coach Nizal 017-9677855
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
#bellaammara #artismalaysia #muslimahclothing #bosskur #penyanyiwanita #pujaanhatikanda #phk #lelakikirimantuhan #remyishakfans #brunei #haramHHDN #tv3malaysia #sufiansuhaimi #dimatamu #ajl33 #2019 #remyishakdrama #dramamelayu #taktugitengok #mirafilzah #akucintadia #hannahdelisha #misi2019 #azam2019 #ctdk #sitinurhalizaontour #simplysiti

5 SEBAB PENTING SARAPAN PAGI . 1. PRESTASI KERJA. Paras gula dalam darah sangat rendah ketika bangun tidur. Jika tak ambil sarapan, tiada gula dalam darah. Ini akan menyebabkan badan jadi lemah, pening, murung dan kerja tidak dapat dilaksanakan dengan sempurna.. . 2. SEMBELIT. Selalu skip sarapan pagi akan gangu rutin pemakanan kita dalam jangka masa panjang. Ini akan membuatkan kita mudah terkena sembelit. Stress kan kalau tak membuang?. . 3. KEGEMUKAN. Siapa cakap tak sarapan boleh cepat kurus? Salah tu! Bila tak sarapan, masa lunch mesti kita akan makan banyak - banyak, itulah yg menyumbang kita jadi bambam tau! . . 4. BIJAK. Sarapan dapat tingkatkan kualiti IQ dan buat otak kita jadi lebih cerdas. daya ingatan dan kesihatan mental akan meningkat. Nak jadi bijak? Jom sarapan! . 5. METABOLISMA. Sarapan dapat tingkatkan metabolisma badan dan membantu proses pembakaran lemak dengan baik. Untung kan org yg bersarapan? 🤗 . #teamckrosliza #mohdnizal_ coach Nizal 017-9677855 . #bellaammara #artismalaysia #muslimahclothing #bosskur #penyanyiwanita #pujaanhatikanda #phk #lelakikirimantuhan #remyishakfans #brunei #haramHHDN #tv3malaysia #sufiansuhaimi #dimatamu #ajl33 #2019 #remyishakdrama #dramamelayu #taktugitengok #mirafilzah #akucintadia #hannahdelisha #misi2019 #azam2019 #ctdk #sitinurhalizaontour #simplysiti - 2 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Ada 4 colour , korang pilih jee colour mana yang korang nak! 😘
.
#ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku  #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita

Ada 4 colour , korang pilih jee colour mana yang korang nak! . #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita - 2 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
Coach Disney RM1665
(exc postage) 📱 whatsapp - 016-4607250
📱 whatsapp - 017-2910711

#primark #next #nextmalaysia #primarkmurah #primarkukmurah #sayajualbaranguk #tedbakermalaysia #handbagmurahuk #harrods #bajubaby #bajubabymurahuk #kasutmurah #clarksukmurah #sayajual #bazarpaknil #pinkladyoriginal #shoppinguk #clarkmurah #originalclarkmurah #smigglesmurahmalaysia#harrypotter
#smigglesmurah #harrypottermalaysia #ajl33 #anugerahjuaralagu #sufiansuhaimi

Coach Disney RM1665 (exc postage) whatsapp - 016-4607250 whatsapp - 017-2910711 #primark #next #nextmalaysia #primarkmurah #primarkukmurah #sayajualbaranguk #tedbakermalaysia #handbagmurahuk #harrods #bajubaby #bajubabymurahuk #kasutmurah #clarksukmurah #sayajual #bazarpaknil #pinkladyoriginal #shoppinguk #clarkmurah #originalclarkmurah #smigglesmurahmalaysia #harrypotter #smigglesmurah #harrypottermalaysia #ajl33 #anugerahjuaralagu #sufiansuhaimi - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Nak dapatkan discount 20% ni?
.
Caranya mudah sangat :
1.  Follow ig ni.
2.  Like 👍🏻post ni.
3.  Komen 'nak tart promo20'
4.  Screen shot post ni bersama dgn komen anda.
5.  Wasap ke 0139821236/naktartpromo20
6.  Boleh datang ke kedai collect atau kami bole poskan.
.
1.  Tart nenas sepit kuaci
2.  Tart nenas gulung
3.  Tart bunga
4.  Tart brownies

#bangi #semenyih #kajang #cheras #putrajaya #selamattahunbarucina #evomall #cuti2 #kedaitokdin #cny2019 #chinesenewyear #angpow #tartnenas #musthave #promotart20 #ajl33

Nak dapatkan discount 20% ni? . Caranya mudah sangat : 1. Follow ig ni. 2. Like 🏻post ni. 3. Komen 'nak tart promo20' 4. Screen shot post ni bersama dgn komen anda. 5. Wasap ke 0139821236/naktartpromo20 6. Boleh datang ke kedai collect atau kami bole poskan. . 1. Tart nenas sepit kuaci 2. Tart nenas gulung 3. Tart bunga 4. Tart brownies #bangi #semenyih #kajang #cheras #putrajaya #selamattahunbarucina #evomall #cuti2 #kedaitokdin #cny2019 #chinesenewyear #angpow #tartnenas #musthave #promotart20 #ajl33 - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
PENAPIS AIR #OMBAK!
Rental : RM140 /sebulanRO
Outright : Rm4300
RO water
.
✅ Easy & fully digital (touch & pusing)
✅ Tangki Air Panas lebih besar (Kapasiti pengeluaran 250ml/1500ml/continuos (selama 3 minit)
✅ Room : 7.8 liter
✅ Cold : 2.3 liter
✅ Hot : 3.4 liter  Total : 13.5
✅ Suhu paling tinggi 90C
✅ boleh tambah Faucet :
Optional kena bayar rm120
- Purified water extract (hanya lalu filter neosense)
- menapis klorin, karat, pasir & lumpur )
- senang guna utk basuh makanan & etc
.
✅ boleh tambah Extra filter Mineral - cas kena bayar RM100 utk 1 filter extra
.
✅ UV light protection di bahagian dispenser air sejuk & ambient
- utk bunuh bakteria & kuman dekat ruang mulut water dispenser
.
Ombak - Coway latest model of Water Purifier. .
50 temperatures setting: 
teh tarik, coffee, milk for baby, mee maggi, bakery, juice, half boiled egg and many more :)
.
100% made in Korea 
100% made for Malaysians
.
untuk tahu lebih lanjut, PM Saya 😘
.
Fauzan Coway
Authorised Health Planner
COWAY MALAYSIA
0173821198
.
#coway #cowaymalaysia #cowaymurah #cowayselangor #cowaypromo #penapisairmurah #penapisairmurah #penapisudara #penapisaircoway #csteam
#cowaybangi #cowaykajang #cowaykualalumpur #cowaykl #cowayjohor #cowayjb #cowaymelaka #cowaynilai #cowayseremban #cowaypahang #cowaylangkawi #cowaykelantan #cowayterengganu #cowaysabah #cowaysarawak #maluapabossku #maluaperbossku #bossku #malaysia #ajl33

PENAPIS AIR #OMBAK ! Rental : RM140 /sebulanRO Outright : Rm4300 RO water . Easy & fully digital (touch & pusing) Tangki Air Panas lebih besar (Kapasiti pengeluaran 250ml/1500ml/continuos (selama 3 minit) Room : 7.8 liter Cold : 2.3 liter Hot : 3.4 liter Total : 13.5 Suhu paling tinggi 90C boleh tambah Faucet : Optional kena bayar rm120 - Purified water extract (hanya lalu filter neosense) - menapis klorin, karat, pasir & lumpur ) - senang guna utk basuh makanan & etc . boleh tambah Extra filter Mineral - cas kena bayar RM100 utk 1 filter extra . UV light protection di bahagian dispenser air sejuk & ambient - utk bunuh bakteria & kuman dekat ruang mulut water dispenser . Ombak - Coway latest model of Water Purifier. . 50 temperatures setting: teh tarik, coffee, milk for baby, mee maggi, bakery, juice, half boiled egg and many more :) . 100% made in Korea 100% made for Malaysians . untuk tahu lebih lanjut, PM Saya . Fauzan Coway Authorised Health Planner COWAY MALAYSIA 0173821198 . #coway #cowaymalaysia #cowaymurah #cowayselangor #cowaypromo #penapisairmurah #penapisairmurah #penapisudara #penapisaircoway #csteam #cowaybangi #cowaykajang #cowaykualalumpur #cowaykl #cowayjohor #cowayjb #cowaymelaka #cowaynilai #cowayseremban #cowaypahang #cowaylangkawi #cowaykelantan #cowayterengganu #cowaysabah #cowaysarawak #maluapabossku #maluaperbossku #bossku #malaysia #ajl33 - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
KEDAI TOKDIN - House of tarts (H.O.T)
.
1.  Tart nenas sepit kuaci (50 pcs)
2.  Tart nenas gulung (20 pcs)
3.  Tart nenas bunga (30 pcs)
4.  Tart brownies (14 pcs)
.
#tartnenas #kedaitokdin #bangi #cny2019 #cnycookies #kuihraya #tartnenasgulung #tartnenasbunga #tartnenassedap #brownies #browniesedap #browniesalmond #foodie #viralfood #kempenbeliprodukmuslim #produkmuslim #muslimproduct #kajang #evomall #evomallbangi #chinesenewyear #chinesenewyear2019 #promotart20 #ajl33

KEDAI TOKDIN - House of tarts (H.O.T) . 1. Tart nenas sepit kuaci (50 pcs) 2. Tart nenas gulung (20 pcs) 3. Tart nenas bunga (30 pcs) 4. Tart brownies (14 pcs) . #tartnenas #kedaitokdin #bangi #cny2019 #cnycookies #kuihraya #tartnenasgulung #tartnenasbunga #tartnenassedap #brownies #browniesedap #browniesalmond #foodie #viralfood #kempenbeliprodukmuslim #produkmuslim #muslimproduct #kajang #evomall #evomallbangi #chinesenewyear #chinesenewyear2019 #promotart20 #ajl33 - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
PENAPIS AIR #OMBAK!
Rental : RM140 /sebulanRO
Outright : Rm4300
RO water
.
✅ Easy & fully digital (touch & pusing)
✅ Tangki Air Panas lebih besar (Kapasiti pengeluaran 250ml/1500ml/continuos (selama 3 minit)
✅ Room : 7.8 liter
✅ Cold : 2.3 liter
✅ Hot : 3.4 liter  Total : 13.5
✅ Suhu paling tinggi 90C
✅ boleh tambah Faucet :
Optional kena bayar rm120
- Purified water extract (hanya lalu filter neosense)
- menapis klorin, karat, pasir & lumpur )
- senang guna utk basuh makanan & etc
.
✅ boleh tambah Extra filter Mineral - cas kena bayar RM100 utk 1 filter extra
.
✅ UV light protection di bahagian dispenser air sejuk & ambient
- utk bunuh bakteria & kuman dekat ruang mulut water dispenser
.
Ombak - Coway latest model of Water Purifier. .
50 temperatures setting: 
teh tarik, coffee, milk for baby, mee maggi, bakery, juice, half boiled egg and many more :)
.
100% made in Korea 
100% made for Malaysians
.
untuk tahu lebih lanjut, PM Saya 😘
.
Fauzan Coway
Authorised Health Planner
COWAY MALAYSIA
0173821198
.
#coway #cowaymalaysia #cowaymurah #cowayselangor #cowaypromo #penapisairmurah #penapisairmurah #penapisudara #penapisaircoway #csteam
#cowaybangi #cowaykajang #cowaykualalumpur #cowaykl #cowayjohor #cowayjb #cowaymelaka #cowaynilai #cowayseremban #cowaypahang #cowaylangkawi #cowaykelantan #cowayterengganu #cowaysabah #cowaysarawak #maluapabossku #maluaperbossku #bossku #malaysia #ajl33

PENAPIS AIR #OMBAK ! Rental : RM140 /sebulanRO Outright : Rm4300 RO water . Easy & fully digital (touch & pusing) Tangki Air Panas lebih besar (Kapasiti pengeluaran 250ml/1500ml/continuos (selama 3 minit) Room : 7.8 liter Cold : 2.3 liter Hot : 3.4 liter Total : 13.5 Suhu paling tinggi 90C boleh tambah Faucet : Optional kena bayar rm120 - Purified water extract (hanya lalu filter neosense) - menapis klorin, karat, pasir & lumpur ) - senang guna utk basuh makanan & etc . boleh tambah Extra filter Mineral - cas kena bayar RM100 utk 1 filter extra . UV light protection di bahagian dispenser air sejuk & ambient - utk bunuh bakteria & kuman dekat ruang mulut water dispenser . Ombak - Coway latest model of Water Purifier. . 50 temperatures setting: teh tarik, coffee, milk for baby, mee maggi, bakery, juice, half boiled egg and many more :) . 100% made in Korea 100% made for Malaysians . untuk tahu lebih lanjut, PM Saya . Fauzan Coway Authorised Health Planner COWAY MALAYSIA 0173821198 . #coway #cowaymalaysia #cowaymurah #cowayselangor #cowaypromo #penapisairmurah #penapisairmurah #penapisudara #penapisaircoway #csteam #cowaybangi #cowaykajang #cowaykualalumpur #cowaykl #cowayjohor #cowayjb #cowaymelaka #cowaynilai #cowayseremban #cowaypahang #cowaylangkawi #cowaykelantan #cowayterengganu #cowaysabah #cowaysarawak #maluapabossku #maluaperbossku #bossku #malaysia #ajl33 - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
WEEKEND DEALS
(16hb-17hb)
NP RM69 exclude post.

Promotion Price
✅1 unit RM49
✅2 unit RM98 *(1x COUPON CHR)*
✅3 unit RM140
✅4 unit above RM45/unit
▪exclude postage RM8sm/RM12ss
▪2 unit and above FREE POSTAGE
▪2 unit : 1 coupon chr

2 unit keatas sy belanja postage & dapat join contest menang kereta toyota chr hadiah utama. Today only.

#profix#qalishbeautycare#qalishkosmo#profixmurah#ayubyteam#dtxfit#testimoniprofix#qalishcleansinggel#uniszapastitahu#kualaperlis#jerawat#jeragat#fattzura#akucintadia#ayubyzone#jgnbagimukasisbreakout#profixperlis#uitm#uitmperlis#unimap#profixterengganu#profixutara#konvounimap#seriburindu#uitmarau#ajl33#lelakikirimantuhan#diamenanturahsia

WEEKEND DEALS (16hb-17hb) NP RM69 exclude post. Promotion Price 1 unit RM49 2 unit RM98 *(1x COUPON CHR)* 3 unit RM140 4 unit above RM45/unit exclude postage RM8sm/RM12ss 2 unit and above FREE POSTAGE 2 unit : 1 coupon chr 2 unit keatas sy belanja postage & dapat join contest menang kereta toyota chr hadiah utama. Today only. #profix #qalishbeautycare #qalishkosmo #profixmurah #ayubyteam #dtxfit #testimoniprofix #qalishcleansinggel #uniszapastitahu #kualaperlis #jerawat #jeragat #fattzura #akucintadia #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profixperlis #uitm #uitmperlis #unimap #profixterengganu #profixutara #konvounimap #seriburindu #uitmarau #ajl33 #lelakikirimantuhan #diamenanturahsia - 3 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Ape yg RM20? Promosi untuk satu head and belly roll on.. RM25 harga head n belly termasuk postage..
.
Meh la dm.. Wassap sy.. Jgn malu2
.
#uniklbmi #iiumgombak #jombelionline #keeppositive #sinopal #ajl33 #aromatherapyoil #doterraessentialoils #yleo #reverttonature #letsgonature #letgoorganic

Ape yg RM20? Promosi untuk satu head and belly roll on.. RM25 harga head n belly termasuk postage.. . Meh la dm.. Wassap sy.. Jgn malu2 . #uniklbmi #iiumgombak #jombelionline #keeppositive #sinopal #ajl33 #aromatherapyoil #doterraessentialoils #yleo #reverttonature #letsgonature #letgoorganic - 3 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Haaa..kan dah pernah  bagitau..ayaqmangga kita ni mmg fresh..pure..homemade. 
Nampak tak abang abang mangga dah stanby nak kopek buah mangga tu.. Kami buat manual tau.. Tak ada guna mesin. Sebab tu ayaqmangga kami sedaaapp 😋😋 sebab dibuat dengan penuuhh kasih sayangg 💓🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍 Pssss..tak lama lagi ayaqmangga kita nak masuk dalam rancangan telibisyen tau..tak sabar tau! 
#AyaqWorldSdnBhd
#AyaqManggaSquad
#SquadPenyapuLidi
#AyaqManggaSabah
#AyaqWorldSabah
#TeamSabah
#PekatLikatMelekat
#JusViral
#JusMangga
#Matcha
#AirJagung
#AsamKedondong
#JusDurianBelanda
#JusNenas
#AirKhatira
#JusBerry
#MaluApaBossKu
#nopal
#tiktok
#maluapaboskur
#ajl33
#FreshJuice
#MangoFloatRoyal

Berminat nk order blh Wassp sy 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://Maribuatsampaijadi.wasap.my
http://Maribuatsampaijadi.wasap.my
http://Maribuatsampaijadi.wasap.my

Haaa..kan dah pernah bagitau..ayaqmangga kita ni mmg fresh..pure..homemade. Nampak tak abang abang mangga dah stanby nak kopek buah mangga tu.. Kami buat manual tau.. Tak ada guna mesin. Sebab tu ayaqmangga kami sedaaapp sebab dibuat dengan penuuhh kasih sayangg Pssss..tak lama lagi ayaqmangga kita nak masuk dalam rancangan telibisyen tau..tak sabar tau! #AyaqWorldSdnBhd #AyaqManggaSquad #SquadPenyapuLidi #AyaqManggaSabah #AyaqWorldSabah #TeamSabah #PekatLikatMelekat #JusViral #JusMangga #Matcha #AirJagung #AsamKedondong #JusDurianBelanda #JusNenas #AirKhatira #JusBerry #MaluApaBossKu #nopal #tiktok #maluapaboskur #ajl33 #FreshJuice #MangoFloatRoyal Berminat nk order blh Wassp sy 🏻🏻🏻🏻 http://Maribuatsampaijadi.wasap.my http://Maribuatsampaijadi.wasap.my http://Maribuatsampaijadi.wasap.my - 3 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
.
SALE!
SALE!
SALE!
SALE!
.
Chinese New Year SALE!
Sale up to 50% , more discount, more free gift.
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
C N Y S A L E | 2 0 1 9'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! 
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #blackfriday #grammys2019 #valentine #cimb #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #cnysale #grammys #malaysian #valentines2019 #birkin #preorder #bijan #61stgrammyawards #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #maybank #valentinesday #fattzura #neelofa #boxingday #ajl33 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #cnysale

. SALE! SALE! SALE! SALE! . Chinese New Year SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! C N Y S A L E | 2 0 1 9'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #grammys2019 #valentine #cimb #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #cnysale #grammys #malaysian #valentines2019 #birkin #preorder #bijan #61stgrammyawards #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #maybank #valentinesday #fattzura #neelofa #boxingday #ajl33 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #cnysale - 3 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
.
SALE!
SALE!
SALE!
SALE!
.
Chinese New Year SALE!
Sale up to 50% , more discount, more free gift.
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
C N Y S A L E | 2 0 1 9'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! 
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #blackfriday #grammys2019 #valentine #cimb #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #cnysale #grammys #malaysian #valentines2019 #birkin #preorder #bijan #61stgrammyawards #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #maybank #valentinesday #fattzura #neelofa #boxingday #ajl33 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #cnysale

. SALE! SALE! SALE! SALE! . Chinese New Year SALE! Sale up to 50% , more discount, more free gift. . NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! C N Y S A L E | 2 0 1 9'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves #blackfriday #grammys2019 #valentine #cimb #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #cnysale #grammys #malaysian #valentines2019 #birkin #preorder #bijan #61stgrammyawards #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #maybank #valentinesday #fattzura #neelofa #boxingday #ajl33 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #cnysale - 3 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
TSHIRT COUPLE UNISEX
READY STOCK 
KAIN COTTON 100%
KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) 
Nak order screenshot gambar.
Klik link wasap kat bio.

#Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida
#fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd
#sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku
#sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral  #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong
#kualakrai #kotabharu #ctdk

TSHIRT COUPLE UNISEX READY STOCK KAIN COTTON 100% KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) Nak order screenshot gambar. Klik link wasap kat bio. #Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida #fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd #sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku #sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong #kualakrai #kotabharu #ctdk - 3 days ago

8 Likes
0 Comments
0
TSHIRT COUPLE UNISEX
READY STOCK 
KAIN COTTON 100%
KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) 
Nak order screenshot gambar.
Klik link wasap kat bio.

#Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida
#fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd
#sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku
#sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral  #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong
#kualakrai #kotabharu #ctdk

TSHIRT COUPLE UNISEX READY STOCK KAIN COTTON 100% KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) Nak order screenshot gambar. Klik link wasap kat bio. #Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida #fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd #sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku #sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong #kualakrai #kotabharu #ctdk - 3 days ago

9 Likes
0 Comments
0
TSHIRT COUPLE UNISEX
READY STOCK 
KAIN COTTON 100%
KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) 
Nak order screenshot gambar.
Klik link wasap kat bio.

#Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida
#fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd
#sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku
#sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral  #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong
#kualakrai #kotabharu #ctdk

TSHIRT COUPLE UNISEX READY STOCK KAIN COTTON 100% KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) Nak order screenshot gambar. Klik link wasap kat bio. #Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida #fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd #sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku #sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong #kualakrai #kotabharu #ctdk - 3 days ago

7 Likes
2 Comments
0
TSHIRT COUPLE UNISEX
READY STOCK 
KAIN COTTON 100%
KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) 
Nak order screenshot gambar.
Klik link wasap kat bio.

#Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida
#fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd
#sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku
#sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral  #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong
#kualakrai #kotabharu #ctdk

TSHIRT COUPLE UNISEX READY STOCK KAIN COTTON 100% KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) Nak order screenshot gambar. Klik link wasap kat bio. #Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida #fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd #sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku #sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong #kualakrai #kotabharu #ctdk - 3 days ago

7 Likes
0 Comments
0
TSHIRT COUPLE UNISEX
READY STOCK 
KAIN COTTON 100%
KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) 
Nak order screenshot gambar.
Klik link wasap kat bio.

#Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida
#fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd
#sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku
#sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral  #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong
#kualakrai #kotabharu #ctdk

TSHIRT COUPLE UNISEX READY STOCK KAIN COTTON 100% KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) Nak order screenshot gambar. Klik link wasap kat bio. #Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida #fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd #sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku #sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong #kualakrai #kotabharu #ctdk - 3 days ago

6 Likes
0 Comments
0
TSHIRT COUPLE UNISEX
READY STOCK 
KAIN COTTON 100%
KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) 
Nak order screenshot gambar.
Klik link wasap kat bio.

#Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida
#fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd
#sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku
#sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral  #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong
#kualakrai #kotabharu #ctdk

TSHIRT COUPLE UNISEX READY STOCK KAIN COTTON 100% KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) Nak order screenshot gambar. Klik link wasap kat bio. #Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida #fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd #sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku #sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong #kualakrai #kotabharu #ctdk - 3 days ago

5 Likes
0 Comments
0
TSHIRT COUPLE UNISEX
READY STOCK 
KAIN COTTON 100%
KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) 
Nak order screenshot gambar.
Klik link wasap kat bio.

#Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida
#fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd
#sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku
#sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral  #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong
#kualakrai #kotabharu #ctdk

TSHIRT COUPLE UNISEX READY STOCK KAIN COTTON 100% KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) Nak order screenshot gambar. Klik link wasap kat bio. #Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida #fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd #sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku #sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong #kualakrai #kotabharu #ctdk - 3 days ago

5 Likes
0 Comments
0
TSHIRT COUPLE UNISEX
READY STOCK 
KAIN COTTON 100%
KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) 
Nak order screenshot gambar.
Klik link wasap kat bio.

#Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida
#fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd
#sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku
#sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral  #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong
#kualakrai #kotabharu #ctdk

TSHIRT COUPLE UNISEX READY STOCK KAIN COTTON 100% KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) Nak order screenshot gambar. Klik link wasap kat bio. #Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida #fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd #sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku #sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong #kualakrai #kotabharu #ctdk - 3 days ago

4 Likes
0 Comments
0
TSHIRT COUPLE UNISEX
READY STOCK 
KAIN COTTON 100%
KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) 
Nak order screenshot gambar.
Klik link wasap kat bio.

#Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida
#fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd
#sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku
#sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral  #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong
#kualakrai #kotabharu #ctdk

TSHIRT COUPLE UNISEX READY STOCK KAIN COTTON 100% KAIN LEMBUT (BAJU BUTIK) Nak order screenshot gambar. Klik link wasap kat bio. #Bajucouplemurah #neelofa #fazura #vida #fashion #fashionvalet #tiktok #bahenol #ootd #sajat #ajl33 #sufiansuhaimi #maluapabossku #sayajualbaju #sayajualbajumurah #viral #sayajualtshirt #coupletshirt #tshirtcouple #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #malaysia #zalora #lazada #emmamaembong #kualakrai #kotabharu #ctdk - 3 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Patutlah Aku Rasa Macam Tidur Diatas Awan 😂
Rupa2nya Ini kerja kamu ah 
begini Ka Jatuh bangun Sebenar

Follow Me ~ @kals_1998 For more ❤️
#haqiemrusli #haqiemrusli98_  #jatuhbangun #haqiemruslifans #teamhaqiemrusli #amanra #ajl33 #tidur #sleep #animasinopal #sinopal #sufiansuhaimi #dimatamu

Patutlah Aku Rasa Macam Tidur Diatas Awan Rupa2nya Ini kerja kamu ah begini Ka Jatuh bangun Sebenar Follow Me ~ @kals_1998 For more #haqiemrusli #haqiemrusli98_ #jatuhbangun #haqiemruslifans #teamhaqiemrusli #amanra #ajl33 #tidur #sleep #animasinopal #sinopal #sufiansuhaimi #dimatamu - 10 months ago

139 Likes
8 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.