#ajimaura

1,090,323 posts

Used @GoAssistPro Repost From @shaa.syaa_ SALAM 1 RAMADHAN BUAT SEMUA SAHABAT MUSLIM
.
.
Syukur Alhamdulillah, sahabat ini baru pertama kali buat saka. Followers mencanak naik. Power teknik saka ilham sifu @ajimaura30 ini
.
.
PANGGILAN TERAKHIR untuk BATCH 15
.
RM150 promosi hari guru berakhir hari ini. Harga biasa pakej eBook Saka & Kelas Online ini adalah RM350 seorang. .
Jom cepat dapatkan tempat anda, hubungi kak sha dengan segera
.
Lebih 1000 orang telah menyertai nya. Semua peserta berpuas hati dengan ilmu emas sifu @ajimaura. In shaa Allah. BUKAN SEKADAR ILMU NAIKKAN FOLLOWERS
.
.
.
Setelah bayaran dibuat anda akan dapat ebook dalam bentuk text, audio, video dan photo dalam channel khas di telegram. Bukan dalam bentuk. pdf seperti sebelum ini yang sukar untuk difahami.

Kelas online dijalankan didalam Group khas di telegram.

Nota (di channel khas) dan Kelas (di group khas) tidak dicampurkan agar lebih mudah belajar.

Dengan adanya penerangan dalam bentuk gabungan Video, audio, photo dan text Ditambah dengan Kelas Online yang dibimbing oleh Cikgu Bertugas diharap dapat menambah baik pemahaman pelajar ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤❤❤❤❤ Beli ebook SAKA Dan kelas online
👇
Belajar eBook SAKA (dalam channel khas) Dan kelas online ( dalam group khas )
Buat tugasan Yang diberikan
👇
Cecah 10k Followers
👇
Join group Road to 100k 
Ada task & ilmu tambahan
👇
Upgrade
Ebook SENYUM 1.0
Konsep buat Marketing
-Isteri solehah
-Komando
👇
Upgrade 
Ebook Senyum 2.0
Konsep buat Sales
-Ejen jualan
-Branding Power
👇
Upgrade
Seni Jiwang Bisnes "Think Tong Circle"
.
.
Tiada bayaran tambahan dikenakan. Bayaran hanya sekali seumur hidup. Dapat ilmu yang berterusan. In shaa Allah. 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @shaa.syaa_ SALAM 1 RAMADHAN BUAT SEMUA SAHABAT MUSLIM . . Syukur Alhamdulillah, sahabat ini baru pertama kali buat saka. Followers mencanak naik. Power teknik saka ilham sifu @ajimaura30 ini . . PANGGILAN TERAKHIR untuk BATCH 15 . RM150 promosi hari guru berakhir hari ini. Harga biasa pakej eBook Saka & Kelas Online ini adalah RM350 seorang. . Jom cepat dapatkan tempat anda, hubungi kak sha dengan segera . Lebih 1000 orang telah menyertai nya. Semua peserta berpuas hati dengan ilmu emas sifu @ajimaura. In shaa Allah. BUKAN SEKADAR ILMU NAIKKAN FOLLOWERS . . . Setelah bayaran dibuat anda akan dapat ebook dalam bentuk text, audio, video dan photo dalam channel khas di telegram. Bukan dalam bentuk. pdf seperti sebelum ini yang sukar untuk difahami. Kelas online dijalankan didalam Group khas di telegram. Nota (di channel khas) dan Kelas (di group khas) tidak dicampurkan agar lebih mudah belajar. Dengan adanya penerangan dalam bentuk gabungan Video, audio, photo dan text Ditambah dengan Kelas Online yang dibimbing oleh Cikgu Bertugas diharap dapat menambah baik pemahaman pelajar Beli ebook SAKA Dan kelas online Belajar eBook SAKA (dalam channel khas) Dan kelas online ( dalam group khas ) Buat tugasan Yang diberikan Cecah 10k Followers Join group Road to 100k Ada task & ilmu tambahan Upgrade Ebook SENYUM 1.0 Konsep buat Marketing -Isteri solehah -Komando Upgrade Ebook Senyum 2.0 Konsep buat Sales -Ejen jualan -Branding Power Upgrade Seni Jiwang Bisnes "Think Tong Circle" . . Tiada bayaran tambahan dikenakan. Bayaran hanya sekali seumur hidup. Dapat ilmu yang berterusan. In shaa Allah. #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Used @GoAssistPro Repost From @ajimaura Telur?
Ape kes?
.
#egggang #liketheegg #eggsoldiers #10yearchallenge #maluaperbossku #bosskur #maluaperrr 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @ajimaura Telur? Ape kes? . #egggang #liketheegg #eggsoldiers #10yearchallenge #maluaperbossku #bosskur #maluaperrr #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 2 hours ago

7 Likes
2 Comments
0
❗❗SALE JUBAH ALEENA SAH SEHINGGA 05/04/2019❗❗
.
.
KAU TAK KAN TERLAMBAT LAGI.
.
Wanita yang bekerjaya, semestinya menghargai masa.
.
Dilema terpaksa nak gosok baju, baju suami, baju anak, baju sendiri lagi..hmmm, kan best bila ada baju yang capai je terus bole pakai.

Pagi pagi nak ke pejabat, ke kelas pasti menceriakan. Mana tak nya tak kan terlambat lagi, hanya dengan berbelanja dengan baju yang less iron, anda dh boleh selesai satu masalah yang dari dulu menjadi satu tekanan untuk anda.

Tahniah kepada yang telah berbelanja dengan koleksi kami, HARGA MAMPU MILIK TENGAH SALE PULA TU 🤗🤗.
.
.
JUBAH ALEENA
🌷Ciri-ciri material swiss cotton yang tak payah gosok (less iron), tidak akan menampakkan kedutan pada baju tersebut.
🌷Material yang sejuk, sesuai dgn iklim di Malaysia.
🌷Potongan yang loose, sesuai dengan ciri-ciri wanita muslimah
🌷Size XS sampai 5XL
🌷Zip bf, nursing friendly
🌷Tangan getah, wudhu friendly
🌷Ada pocket sebelah kanan
.
.
Harga mampu milik dan berpatutan.
.
❌HARGA ASAL❌
RM65 SM / RM73 SS Free postage 😉
.
.
✔HARGA SALE✔
RM57 SM / RM63 SS Free postage 😉
.
ANDA TAKKAN RUGI  BERBELANJA JUBAH ALEENA.
.
Sebarang pertanyaan, jangan segan jangan malu.. terus klik sahaja talian hotline kami

0138016645 ATAU NAK SENANG KLIK JE LINK WHATSAPP DI BIO😉😉
.
.
#jubahaleena #jubahaleenabyCA #wanyhasrita #jannanick #jubahmalaysia #jubahraya2019 #jubahrayaRM57 #jubahcorakbunga #jubahmurah #jubahmampumilik #jubahcorakpenuh #jubahlessiron #jubahswisscotton #jubahmaterialswisscotton #jubahnursingfriendly #jubah #jubahRM57
#jubahzipbf #jubahbffriendly #bajuraya2019 #jubahmaterialcotton #sinopal #jubahexpress #johorbahru  #jubahmesrawudhu #jubahtakmudahkedut  #CAteamaziana #jubahmuslimah #ajimaura #terapiinstagram

SALE JUBAH ALEENA SAH SEHINGGA 05/04/2019 . . KAU TAK KAN TERLAMBAT LAGI. . Wanita yang bekerjaya, semestinya menghargai masa. . Dilema terpaksa nak gosok baju, baju suami, baju anak, baju sendiri lagi..hmmm, kan best bila ada baju yang capai je terus bole pakai. Pagi pagi nak ke pejabat, ke kelas pasti menceriakan. Mana tak nya tak kan terlambat lagi, hanya dengan berbelanja dengan baju yang less iron, anda dh boleh selesai satu masalah yang dari dulu menjadi satu tekanan untuk anda. Tahniah kepada yang telah berbelanja dengan koleksi kami, HARGA MAMPU MILIK TENGAH SALE PULA TU 🤗🤗. . . JUBAH ALEENA Ciri-ciri material swiss cotton yang tak payah gosok (less iron), tidak akan menampakkan kedutan pada baju tersebut. Material yang sejuk, sesuai dgn iklim di Malaysia. Potongan yang loose, sesuai dengan ciri-ciri wanita muslimah Size XS sampai 5XL Zip bf, nursing friendly Tangan getah, wudhu friendly Ada pocket sebelah kanan . . Harga mampu milik dan berpatutan. . HARGA ASAL RM65 SM / RM73 SS Free postage . . HARGA SALE RM57 SM / RM63 SS Free postage . ANDA TAKKAN RUGI BERBELANJA JUBAH ALEENA. . Sebarang pertanyaan, jangan segan jangan malu.. terus klik sahaja talian hotline kami 0138016645 ATAU NAK SENANG KLIK JE LINK WHATSAPP DI BIO . . #jubahaleena #jubahaleenabyCA #wanyhasrita #jannanick #jubahmalaysia #jubahraya2019 #jubahrayaRM57 #jubahcorakbunga #jubahmurah #jubahmampumilik #jubahcorakpenuh #jubahlessiron #jubahswisscotton #jubahmaterialswisscotton #jubahnursingfriendly #jubah #jubahRM57 #jubahzipbf #jubahbffriendly #bajuraya2019 #jubahmaterialcotton #sinopal #jubahexpress #johorbahru #jubahmesrawudhu #jubahtakmudahkedut #CAteamaziana #jubahmuslimah #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

3 Likes
2 Comments
0
❗❗SALE JUBAH ALEENA SAH SEHINGGA 05/04/2019❗❗
.
.
KAU TAK KAN TERLAMBAT LAGI.
.
Wanita yang bekerjaya, semestinya menghargai masa.
.
Dilema terpaksa nak gosok baju, baju suami, baju anak, baju sendiri lagi..hmmm, kan best bila ada baju yang capai je terus bole pakai.

Pagi pagi nak ke pejabat, ke kelas pasti menceriakan. Mana tak nya tak kan terlambat lagi, hanya dengan berbelanja dengan baju yang less iron, anda dh boleh selesai satu masalah yang dari dulu menjadi satu tekanan untuk anda.

Tahniah kepada yang telah berbelanja dengan koleksi kami, HARGA MAMPU MILIK TENGAH SALE PULA TU 🤗🤗.
.
.
JUBAH ALEENA
🌷Ciri-ciri material swiss cotton yang tak payah gosok (less iron), tidak akan menampakkan kedutan pada baju tersebut.
🌷Material yang sejuk, sesuai dgn iklim di Malaysia.
🌷Potongan yang loose, sesuai dengan ciri-ciri wanita muslimah
🌷Size XS sampai 5XL
🌷Zip bf, nursing friendly
🌷Tangan getah, wudhu friendly
🌷Ada pocket sebelah kanan
.
.
Harga mampu milik dan berpatutan.
.
❌HARGA ASAL❌
RM65 SM / RM73 SS Free postage 😉
.
.
✔HARGA SALE✔
RM57 SM / RM63 SS Free postage 😉
.
ANDA TAKKAN RUGI  BERBELANJA JUBAH ALEENA.
.
Sebarang pertanyaan, jangan segan jangan malu.. terus klik sahaja talian hotline kami

0138016645 ATAU NAK SENANG KLIK JE LINK WHATSAPP DI BIO😉😉
.
.
#jubahaleena #jubahaleenabyCA #wanyhasrita #jannanick #jubahmalaysia #jubahraya2019 #jubahrayaRM57 #jubahcorakbunga #jubahmurah #jubahmampumilik #jubahcorakpenuh #jubahlessiron #jubahswisscotton #jubahmaterialswisscotton #jubahnursingfriendly #jubah #jubahRM57
#jubahzipbf #jubahbffriendly #bajuraya2019 #jubahmaterialcotton #sinopal #jubahexpress #johorbahru  #jubahmesrawudhu #jubahtakmudahkedut  #CAteamaziana #jubahmuslimah #ajimaura #terapiinstagram

SALE JUBAH ALEENA SAH SEHINGGA 05/04/2019 . . KAU TAK KAN TERLAMBAT LAGI. . Wanita yang bekerjaya, semestinya menghargai masa. . Dilema terpaksa nak gosok baju, baju suami, baju anak, baju sendiri lagi..hmmm, kan best bila ada baju yang capai je terus bole pakai. Pagi pagi nak ke pejabat, ke kelas pasti menceriakan. Mana tak nya tak kan terlambat lagi, hanya dengan berbelanja dengan baju yang less iron, anda dh boleh selesai satu masalah yang dari dulu menjadi satu tekanan untuk anda. Tahniah kepada yang telah berbelanja dengan koleksi kami, HARGA MAMPU MILIK TENGAH SALE PULA TU 🤗🤗. . . JUBAH ALEENA Ciri-ciri material swiss cotton yang tak payah gosok (less iron), tidak akan menampakkan kedutan pada baju tersebut. Material yang sejuk, sesuai dgn iklim di Malaysia. Potongan yang loose, sesuai dengan ciri-ciri wanita muslimah Size XS sampai 5XL Zip bf, nursing friendly Tangan getah, wudhu friendly Ada pocket sebelah kanan . . Harga mampu milik dan berpatutan. . HARGA ASAL RM65 SM / RM73 SS Free postage . . HARGA SALE RM57 SM / RM63 SS Free postage . ANDA TAKKAN RUGI BERBELANJA JUBAH ALEENA. . Sebarang pertanyaan, jangan segan jangan malu.. terus klik sahaja talian hotline kami 0138016645 ATAU NAK SENANG KLIK JE LINK WHATSAPP DI BIO . . #jubahaleena #jubahaleenabyCA #wanyhasrita #jannanick #jubahmalaysia #jubahraya2019 #jubahrayaRM57 #jubahcorakbunga #jubahmurah #jubahmampumilik #jubahcorakpenuh #jubahlessiron #jubahswisscotton #jubahmaterialswisscotton #jubahnursingfriendly #jubah #jubahRM57 #jubahzipbf #jubahbffriendly #bajuraya2019 #jubahmaterialcotton #sinopal #jubahexpress #johorbahru #jubahmesrawudhu #jubahtakmudahkedut #CAteamaziana #jubahmuslimah #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
❗❗SALE JUBAH ALEENA SAH SEHINGGA 05/04/2019❗❗
.
.
KAU TAK KAN TERLAMBAT LAGI.
.
Wanita yang bekerjaya, semestinya menghargai masa.
.
Dilema terpaksa nak gosok baju, baju suami, baju anak, baju sendiri lagi..hmmm, kan best bila ada baju yang capai je terus bole pakai.

Pagi pagi nak ke pejabat, ke kelas pasti menceriakan. Mana tak nya tak kan terlambat lagi, hanya dengan berbelanja dengan baju yang less iron, anda dh boleh selesai satu masalah yang dari dulu menjadi satu tekanan untuk anda.

Tahniah kepada yang telah berbelanja dengan koleksi kami, HARGA MAMPU MILIK TENGAH SALE PULA TU 🤗🤗.
.
.
JUBAH ALEENA
🌷Ciri-ciri material swiss cotton yang tak payah gosok (less iron), tidak akan menampakkan kedutan pada baju tersebut.
🌷Material yang sejuk, sesuai dgn iklim di Malaysia.
🌷Potongan yang loose, sesuai dengan ciri-ciri wanita muslimah
🌷Size XS sampai 5XL
🌷Zip bf, nursing friendly
🌷Tangan getah, wudhu friendly
🌷Ada pocket sebelah kanan
.
.
Harga mampu milik dan berpatutan.
.
❌HARGA ASAL❌
RM65 SM / RM73 SS Free postage 😉
.
.
✔HARGA SALE✔
RM57 SM / RM63 SS Free postage 😉
.
ANDA TAKKAN RUGI  BERBELANJA JUBAH ALEENA.
.
Sebarang pertanyaan, jangan segan jangan malu.. terus klik sahaja talian hotline kami

0138016645 ATAU NAK SENANG KLIK JE LINK WHATSAPP DI BIO😉😉
.
.
#jubahaleena #jubahaleenabyCA #wanyhasrita #jannanick #jubahmalaysia #jubahraya2019 #jubahrayaRM57 #jubahcorakbunga #jubahmurah #jubahmampumilik #jubahcorakpenuh #jubahlessiron #jubahswisscotton #jubahmaterialswisscotton #jubahnursingfriendly #jubah #jubahRM57
#jubahzipbf #jubahbffriendly #bajuraya2019 #jubahmaterialcotton #sinopal #jubahexpress #johorbahru  #jubahmesrawudhu #jubahtakmudahkedut  #CAteamaziana #jubahmuslimah #ajimaura #terapiinstagram

SALE JUBAH ALEENA SAH SEHINGGA 05/04/2019 . . KAU TAK KAN TERLAMBAT LAGI. . Wanita yang bekerjaya, semestinya menghargai masa. . Dilema terpaksa nak gosok baju, baju suami, baju anak, baju sendiri lagi..hmmm, kan best bila ada baju yang capai je terus bole pakai. Pagi pagi nak ke pejabat, ke kelas pasti menceriakan. Mana tak nya tak kan terlambat lagi, hanya dengan berbelanja dengan baju yang less iron, anda dh boleh selesai satu masalah yang dari dulu menjadi satu tekanan untuk anda. Tahniah kepada yang telah berbelanja dengan koleksi kami, HARGA MAMPU MILIK TENGAH SALE PULA TU 🤗🤗. . . JUBAH ALEENA Ciri-ciri material swiss cotton yang tak payah gosok (less iron), tidak akan menampakkan kedutan pada baju tersebut. Material yang sejuk, sesuai dgn iklim di Malaysia. Potongan yang loose, sesuai dengan ciri-ciri wanita muslimah Size XS sampai 5XL Zip bf, nursing friendly Tangan getah, wudhu friendly Ada pocket sebelah kanan . . Harga mampu milik dan berpatutan. . HARGA ASAL RM65 SM / RM73 SS Free postage . . HARGA SALE RM57 SM / RM63 SS Free postage . ANDA TAKKAN RUGI BERBELANJA JUBAH ALEENA. . Sebarang pertanyaan, jangan segan jangan malu.. terus klik sahaja talian hotline kami 0138016645 ATAU NAK SENANG KLIK JE LINK WHATSAPP DI BIO . . #jubahaleena #jubahaleenabyCA #wanyhasrita #jannanick #jubahmalaysia #jubahraya2019 #jubahrayaRM57 #jubahcorakbunga #jubahmurah #jubahmampumilik #jubahcorakpenuh #jubahlessiron #jubahswisscotton #jubahmaterialswisscotton #jubahnursingfriendly #jubah #jubahRM57 #jubahzipbf #jubahbffriendly #bajuraya2019 #jubahmaterialcotton #sinopal #jubahexpress #johorbahru #jubahmesrawudhu #jubahtakmudahkedut #CAteamaziana #jubahmuslimah #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
CLEAR STOCK RM170!!! Quality copy 1:1 reflect. Size available 40/43/44/45 sahaja. Putri nak clear stock RM170 je korang😍 Normal price RM220 tau😱

Berminat? Click link kat bio untuk whtsapp putri📲📲 +60172938380

COD AREA KL/ CHERAS
KAJANG/ BANGI/ PUTRAJAYA

#airmax98 #airmax97red #airmaxviral #airmaxyellow #airmax97viral #codbangi #codkajang #codcheras #ajimaura #terapiinstagram #airmax98gundam #airmax98southbeach #kasutcodmalaysia #kasutcodkl #kasutreadystock #airmaxrushpink #airmax97neon #airmax270 #adidasmy #airmaxundefeated #airmax97malaysia #airmaxreadystock #codkl #encikimamekspress #adidasultraboost #pumarsxtoys #adidassharks

CLEAR STOCK RM170!!! Quality copy 1:1 reflect. Size available 40/43/44/45 sahaja. Putri nak clear stock RM170 je korang Normal price RM220 tau Berminat? Click link kat bio untuk whtsapp putri +60172938380 COD AREA KL/ CHERAS KAJANG/ BANGI/ PUTRAJAYA #airmax98 #airmax97red #airmaxviral #airmaxyellow #airmax97viral #codbangi #codkajang #codcheras #ajimaura #terapiinstagram #airmax98gundam #airmax98southbeach #kasutcodmalaysia #kasutcodkl #kasutreadystock #airmaxrushpink #airmax97neon #airmax270 #adidasmy #airmaxundefeated #airmax97malaysia #airmaxreadystock #codkl #encikimamekspress #adidasultraboost #pumarsxtoys #adidassharks - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Used @GoAssistPro Repost From @uaioriginal BENARKAH TUBUH WANITA HAIDH NAJIS?

Soalan :

Adakah benar perkataan orang yang berkata bahawa jika seorang wanita itu sedang haidh maka kaki tangan dan tubuh badannya najis. Tidak bolih bersentuh dengannya selagi dia belum mandi yang wajib?

Jawab :

Diriwayatkan dari Aisyah r.a. katanya :

قَالَ لِي رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: «نَاوِلِينِي الْخُمْرَةَ مِنَ الْمَسْجِدِ»، قَالَتْ فَقُلْتُ: إِنِّي حَائِضٌ، فَقَالَ: «إِنَّ حَيْضَتَكِ لَيْسَتْ فِي يَدِكِ

Artinya : “Telah bersabda Rasulullah saw bagiku : Ambilkan untukku sajadah di dalam masjid. Maka kataku : Sungguhnya aku sedang haidh. Maka jawab baginda : Sungguhnya haidh itu bukanlah pada tangan kamu.” (Hadith Abu Daud)

Dan dari Aisyah r.a. juga katanya :

أَنَّ النَّبِيَّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ كَانَ يَتَّكِئُ فِي حَجْرِي وَأَنَا حَائِضٌ ثُمَّ يَقْرَأُ الْقُرْآنَ

Artinya : “Bahwasanya Nabi saw pernah baginda bersandar pada pangkuanku sedangkan aku ketika itu sedang haidh kemudian baginda membaca Quran.” (Hadith Bukhari dan Muslim)

Dan diriwayatkan dari Maimunah r.a. berkata :

كَانَ رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ يُبَاشِرُ نِسَاءَهُ فَوْقَ الْإِزَارِ وَهُنَّ حُيَّضٌ

Artinya : “Adalah Rasulullah saw menyentuh akan isteri-isterinya pada anggota yang di atas dari kain pada ketika mereka semua sedang haidh.”(Hadith Muslim)

Dan diriwayatkan dari Abu Hurairah r.a. katanya Rasulullah saw bersabda baginya :

سُبْحَانَ اللَّهِ يَا أَبَا هِرٍّ إِنَّ المُؤْمِنَ لاَ يَنْجُسُ

Artinya : “Maha suci Allah. Wahai Abu Hurairah sungguhnya orang beriman itu tidak najis ia.” (Hadith Bukhari) 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @uaioriginal BENARKAH TUBUH WANITA HAIDH NAJIS? Soalan : Adakah benar perkataan orang yang berkata bahawa jika seorang wanita itu sedang haidh maka kaki tangan dan tubuh badannya najis. Tidak bolih bersentuh dengannya selagi dia belum mandi yang wajib? Jawab : Diriwayatkan dari Aisyah r.a. katanya : قَالَ لِي رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: «نَاوِلِينِي الْخُمْرَةَ مِنَ الْمَسْجِدِ»، قَالَتْ فَقُلْتُ: إِنِّي حَائِضٌ، فَقَالَ: «إِنَّ حَيْضَتَكِ لَيْسَتْ فِي يَدِكِ Artinya : “Telah bersabda Rasulullah saw bagiku : Ambilkan untukku sajadah di dalam masjid. Maka kataku : Sungguhnya aku sedang haidh. Maka jawab baginda : Sungguhnya haidh itu bukanlah pada tangan kamu.” (Hadith Abu Daud) Dan dari Aisyah r.a. juga katanya : أَنَّ النَّبِيَّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ كَانَ يَتَّكِئُ فِي حَجْرِي وَأَنَا حَائِضٌ ثُمَّ يَقْرَأُ الْقُرْآنَ Artinya : “Bahwasanya Nabi saw pernah baginda bersandar pada pangkuanku sedangkan aku ketika itu sedang haidh kemudian baginda membaca Quran.” (Hadith Bukhari dan Muslim) Dan diriwayatkan dari Maimunah r.a. berkata : كَانَ رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ يُبَاشِرُ نِسَاءَهُ فَوْقَ الْإِزَارِ وَهُنَّ حُيَّضٌ Artinya : “Adalah Rasulullah saw menyentuh akan isteri-isterinya pada anggota yang di atas dari kain pada ketika mereka semua sedang haidh.”(Hadith Muslim) Dan diriwayatkan dari Abu Hurairah r.a. katanya Rasulullah saw bersabda baginya : سُبْحَانَ اللَّهِ يَا أَبَا هِرٍّ إِنَّ المُؤْمِنَ لاَ يَنْجُسُ Artinya : “Maha suci Allah. Wahai Abu Hurairah sungguhnya orang beriman itu tidak najis ia.” (Hadith Bukhari) #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Used @GoAssistPro Repost From @belajarteknik.naikkan.follower Batch 19 dibuka! Cepat lock tempat anda untuk harga jimat RM120. Harga biasa pakej eBook Saka & Kelas Online ini adalah RM350. Hanya tinggal beberapa kekosongan. Siapa cepat dia dapat! 
_
_
Jom cepat dapatkan tempat anda, hubungi kak sha dengan segera
_
Lebih 1000 orang telah menyertai nya
_
_
BUKAN SEKADAR ILMU NAIKKAN FOLLOWERS
_
_
Setelah bayaran dibuat anda akan dapat ebook dalam bentuk text, audio, video dan photo dalam channel khas di telegram. Bukan dalam bentuk. pdf seperti sebelum ini yang sukar untuk difahami.

Kelas online dijalankan didalam Group khas di telegram.

Nota (di channel khas) dan Kelas (di group khas) tidak dicampurkan agar lebih mudah belajar.

Dengan adanya penerangan dalam bentuk gabungan Video, audio, photo dan text Ditambah dengan Kelas Online yang dibimbing oleh Cikgu Bertugas diharap dapat menambah baik pemahaman pelajar
_
_
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤❤❤❤❤
_
_
Beli ebook SAKA Dan kelas online
👇
Belajar eBook SAKA (dalam channel khas) Dan kelas online ( dalam group khas )
Buat tugasan Yang diberikan
👇
Cecah 10k Followers
👇
Join group Road to 100k 
Ada task & ilmu tambahan
👇
Upgrade
Ebook SENYUM 1.0
Konsep buat Marketing
-Isteri solehah
-Komando
👇
Upgrade 
Ebook Senyum 2.0
Konsep buat Sales
-Ejen jualan
-Branding Power
👇
Upgrade
Seni Jiwang Bisnes "Think Tong Circle"
_
_
Tiada bayaran tambahan dikenakan. Bayaran hanya sekali seumur hidup. Dapat ilmu yang berterusan. In shaa Allah. 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @belajarteknik.naikkan.follower Batch 19 dibuka! Cepat lock tempat anda untuk harga jimat RM120. Harga biasa pakej eBook Saka & Kelas Online ini adalah RM350. Hanya tinggal beberapa kekosongan. Siapa cepat dia dapat! _ _ Jom cepat dapatkan tempat anda, hubungi kak sha dengan segera _ Lebih 1000 orang telah menyertai nya _ _ BUKAN SEKADAR ILMU NAIKKAN FOLLOWERS _ _ Setelah bayaran dibuat anda akan dapat ebook dalam bentuk text, audio, video dan photo dalam channel khas di telegram. Bukan dalam bentuk. pdf seperti sebelum ini yang sukar untuk difahami. Kelas online dijalankan didalam Group khas di telegram. Nota (di channel khas) dan Kelas (di group khas) tidak dicampurkan agar lebih mudah belajar. Dengan adanya penerangan dalam bentuk gabungan Video, audio, photo dan text Ditambah dengan Kelas Online yang dibimbing oleh Cikgu Bertugas diharap dapat menambah baik pemahaman pelajar _ _ _ _ Beli ebook SAKA Dan kelas online Belajar eBook SAKA (dalam channel khas) Dan kelas online ( dalam group khas ) Buat tugasan Yang diberikan Cecah 10k Followers Join group Road to 100k Ada task & ilmu tambahan Upgrade Ebook SENYUM 1.0 Konsep buat Marketing -Isteri solehah -Komando Upgrade Ebook Senyum 2.0 Konsep buat Sales -Ejen jualan -Branding Power Upgrade Seni Jiwang Bisnes "Think Tong Circle" _ _ Tiada bayaran tambahan dikenakan. Bayaran hanya sekali seumur hidup. Dapat ilmu yang berterusan. In shaa Allah. #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Used @GoAssistPro Repost From @ebook.celik.insta Alhamdulillah, syukur pada Allah
. . 
Silibus ini bukan untuk Bimbingan jangka pendek. Ianya satu silibus yang bertaut ukhwah. Silibus jangka panjang
. . 
Tak percaya? . . 
Belum guna belum tau. Dah guna Ebook SAKA Sifu @ajimaura baru lah tahu. Jangan terkejut Followers akan masuk menderu-deru
. . 
Terima kasih Sifu @ajimaura a.k.a @dukunsaka kerana menghasilkan Ebook yang power ni 😍😍😍 #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @ebook.celik.insta Alhamdulillah, syukur pada Allah . . Silibus ini bukan untuk Bimbingan jangka pendek. Ianya satu silibus yang bertaut ukhwah. Silibus jangka panjang . . Tak percaya? . . Belum guna belum tau. Dah guna Ebook SAKA Sifu @ajimaura baru lah tahu. Jangan terkejut Followers akan masuk menderu-deru . . Terima kasih Sifu @ajimaura a.k.a @dukunsaka kerana menghasilkan Ebook yang power ni #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Used @GoAssistPro Repost From @ebook.celik.insta @Regranned from @ajimaura -  susah ke? Nak bisnes maju, memang kena langar apa yang Allah Perintahkan?
.
. 
Mari bantu mereka,
mereka lupa Rezeki dari Allah S.W.T
.
. 
Mereka lupa, kita pun lupa nak ingatkan
.
.
.
Terima kasih banyak pada yang mendoakan kesihatan saya, @ajimaura 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @ebook.celik.insta @Regranned from @ajimaura - susah ke? Nak bisnes maju, memang kena langar apa yang Allah Perintahkan? . . Mari bantu mereka, mereka lupa Rezeki dari Allah S.W.T . . Mereka lupa, kita pun lupa nak ingatkan . . . Terima kasih banyak pada yang mendoakan kesihatan saya, @ajimaura #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

2 Likes
2 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
LAST RESTOCK❗❗❗❗
SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa
.
.
BIARLAH GAMBAR BERBICARA
EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019❤️❤️
.
.
💞SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM💞
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik..😍
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
.
⭐️Material SB LINE (Corak printed timbul)
⭐️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati
⭐️4m bidang 45
⭐️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak
.
.
Harga: RM53 (❌ termasuk pos)
Open meter: RM13 (❌ termasuk pos)
.
📮Kos pos 
1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 
2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS
.
. 
Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh 😉😉
(0138016645)

http://www.wasap.my/60138016645
Igshop @dharraztextile
.
.
✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum.
.
.
#kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver
 #trustedsellerkainpasang
#wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond
#jannanick #kainpasangmampumilik
#kainraya2019 #kainpasangRM53
#kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter
#kainpasangmurah #kainpasangcantik
#kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura
#terapiinstagram

LAST RESTOCK SB LINE FOIL GOLD / SILVER DAIMOND PREMIUa . . BIARLAH GAMBAR BERBICARA EXCLUSIVE kOLEKSI RAYA 2019️ . . SONGKET SB LINE DIAMOND PREMIUM Kain songket printed terbaru..corak bunga benang emas ya.. Dari jauh bunga2 songket dah berkilau.. Peniaga lain up harga..tp di @dharraztextile harga masih mampu milik.. . . ️Material SB LINE (Corak printed timbul) ️Tidak panas, kain lembut & di jamin puas hati ️4m bidang 45 ️Senang iron,  tidak mudah renyuk, tahan lasak . . Harga: RM53 ( termasuk pos) Open meter: RM13 ( termasuk pos) . Kos pos 1 PSG: RM10 SM / RM13 SS 2-4 PSG: RM13 SM / RM18 SS . . Blh direct whatsapp admin... tak perlu save no, klik2 je link whatsapp di bwh (0138016645) http://www.wasap.my/60138016645 Igshop @dharraztextile . . ✍Note: Colour mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan lighting screen hp & laptop anda. No return. Harap maklum. . . #kainpasangraya2019 #kainpasang #SBlinecoraksongket #kainpasangmurah #kainpasangcoraksongket #kainpasangSBlinefoilsilver #trustedsellerkainpasang #wanyhasrita #kainpasangsblinedaimond #jannanick #kainpasangmampumilik #kainraya2019 #kainpasangRM53 #kainpasangSBlinefoilgold #kainpasangseragam #SBlinediamond #kainpasangopenmeter #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangmaterialSBline #kainpasangsongketprintedtimbul #jodohjodohannisa #kainpasangexclusive #kainpasangSBLine #teamkakhanafe #ajimaura #terapiinstagram - 3 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
TRIAL SET PALING HOT SELLING ‼️
.

#aztecsecret #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymask #aztecsecretindianhealingclay #aztecclaymaskfeedback #braggapplecidervinegar 
#organictoner
#authenticclaymask
#authenticproducts
#aztecclaymaskkelantan
#tonerapplecider
#indianhealingclay
#doublecleansing
#unicornbags 
#codguchil
#codumk
#codbachok
#aztecclaymaskkelantan 
#umkbachok
#codbukitbunga
#applecidervinegar
#feedbackaztecclaymask
#pasirmas
#ajimaura
#aztecclaymaskreview

TRIAL SET PALING HOT SELLING ️ . #aztecsecret #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymask #aztecsecretindianhealingclay #aztecclaymaskfeedback #braggapplecidervinegar #organictoner #authenticclaymask #authenticproducts #aztecclaymaskkelantan #tonerapplecider #indianhealingclay #doublecleansing #unicornbags #codguchil #codumk #codbachok #aztecclaymaskkelantan #umkbachok #codbukitbunga #applecidervinegar #feedbackaztecclaymask #pasirmas #ajimaura #aztecclaymaskreview - 3 hours ago

21 Likes
0 Comments
0
[SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT]

Antara kelebihan Meeracle Facial Cleanser adalah membersihkan kotoran dan yang paling penting ia tidak mengeringkan kulit.
.
Ia merupakan pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit.
.
.
#meeracle
#teamMeeracleZZ 
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
.
.
WS✅011-60721276
[Aida]

[SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT] Antara kelebihan Meeracle Facial Cleanser adalah membersihkan kotoran dan yang paling penting ia tidak mengeringkan kulit. . Ia merupakan pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit. . Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit. . . #meeracle #teamMeeracleZZ #formulagemstone #menjadidenganmeeracle . . WS011-60721276 [Aida] - 3 hours ago

50 Likes
5 Comments
0
Used @GoAssistPro Repost From @uaioriginal 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @uaioriginal #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 3 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Used @GoAssistPro Repost From @ebook.celik.insta Assalaamu'alaikum dan Salam Sejahtera
. 
Ini lah sasaran ramai peniaga membeli ebook SAKA Dan kelas online .

Setelah kajian Dan ujian dibuat. Tahap kelajuan penambahan Followers dengan menggunakan teknik manual 100% ini telah berjaya mengalahkan sistem automasi Yang sedia Ada.

Ramai pembeli sistem automasi membeli ebook SAKA Dan kelas online ni kerana mereka inginkan ilmu Yang lebih advance lagi.

Alhamdulillah
Melalui teknik ini,ramai Yang bermula dari zero ,Kini telah mempunyai punyai jumlah followers sekurang-kurangnya 10000 followers lebih 160 orang.Malah Yang punyai lebih 50k Followers juga sangat ramai.

Bukan untuk satu Akaun sahaja. SAKA 4.0 Adalah untuk manage lebih daripada 1 akaun. Minimum 5 Akaun instagram.

Walaupun ebook SAKA Dan kelas online ini Masih baru.Namun telah ramai mendapat manfaat Alhamdulillah.

Mendapat Jumlah Followers Yang ramai dalam masa Yang singkat ,Bukan untuk riak dan kepuasan diri semata-mata ,tetapi untuk JENAMA anda DIPERCAYAI. Inilah Dunia online. 
Semua ini Akan Di ajar kepada anda Didalam Ebook SAKA Dan kelas online

Kadar yuran 
Ebook SAKA 4.0 & Kelas Online
batch 10 masih dibuka
. 
Yuran masih RM150
. 
Whatsapp ke 0133362012 .
Jom follow
@nanieharun_ 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @ebook.celik.insta Assalaamu'alaikum dan Salam Sejahtera . Ini lah sasaran ramai peniaga membeli ebook SAKA Dan kelas online . Setelah kajian Dan ujian dibuat. Tahap kelajuan penambahan Followers dengan menggunakan teknik manual 100% ini telah berjaya mengalahkan sistem automasi Yang sedia Ada. Ramai pembeli sistem automasi membeli ebook SAKA Dan kelas online ni kerana mereka inginkan ilmu Yang lebih advance lagi. Alhamdulillah Melalui teknik ini,ramai Yang bermula dari zero ,Kini telah mempunyai punyai jumlah followers sekurang-kurangnya 10000 followers lebih 160 orang.Malah Yang punyai lebih 50k Followers juga sangat ramai. Bukan untuk satu Akaun sahaja. SAKA 4.0 Adalah untuk manage lebih daripada 1 akaun. Minimum 5 Akaun instagram. Walaupun ebook SAKA Dan kelas online ini Masih baru.Namun telah ramai mendapat manfaat Alhamdulillah. Mendapat Jumlah Followers Yang ramai dalam masa Yang singkat ,Bukan untuk riak dan kepuasan diri semata-mata ,tetapi untuk JENAMA anda DIPERCAYAI. Inilah Dunia online. Semua ini Akan Di ajar kepada anda Didalam Ebook SAKA Dan kelas online Kadar yuran Ebook SAKA 4.0 & Kelas Online batch 10 masih dibuka . Yuran masih RM150 . Whatsapp ke 0133362012 . Jom follow @nanieharun_ #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
TO THE BRIDE TO BE OUT THERE
.
It's not just your venue, invitations, wedding dress, and seating chart that need your attention. In addition to your wedding checklist, you have another important thing to conquer before your big day which is your beauty regime.
.
You can start to practice a good skin maintenance at least 6 months before the big day. Include Meeracle set in your checklist, it will help you to prepare a healthy looking skin on your wedding.
.
.
WS✅011-60721276
[Aida]

TO THE BRIDE TO BE OUT THERE . It's not just your venue, invitations, wedding dress, and seating chart that need your attention. In addition to your wedding checklist, you have another important thing to conquer before your big day which is your beauty regime. . You can start to practice a good skin maintenance at least 6 months before the big day. Include Meeracle set in your checklist, it will help you to prepare a healthy looking skin on your wedding. . . WS011-60721276 [Aida] - 3 hours ago

43 Likes
2 Comments
0
Used @GoAssistPro Repost From @ebook.celik.insta Tidak semuanya anda boleh lakukan sesuka hati anda.

Terlalu banyak Yang perlu anda ambil tahu. 
Adab , Etika , komunikasi malah semua perkara Ada boleh Dan yang tidak boleh.

Ini semua Ada dijelaskan.
Kita TERAPI INSTAGRAM dulu.

Instagram sentiasa mengemaskini syarat Serta terma untuk membawa Kita ke bisnes berbayar. Syarat semakin ketat.

Namun update terkini ini , Kami akan beritahu agar anda Masih mampu tersenyum Berniaga menggunakan medium ini.

Jangan Silap peraturan.
Rugi jangka panjang

Ebooksaka 4.0 & Kelas Online
Basic ke Advance Instagram Marketing
+Bonus edit gambar & video
+ Senyum 1.0
Sistem Isteri Solehah
sistem perang KOMANDO
+ Senyum 2.0
Sistem sales Person
Branding Power

RM79 Bermula pre order MEI 2017
Batch 4-6 RM99 ( Closed )
Batch 7 11/2017 RM115 ( Full )
Batch 8 12/2017 RM130 ( Full )
Batch 9 RM150 ( Full ) 
Batch 10 telah dibuka

dari  pre order berharga RM79 sahaja. Sekarang dah jadi RM150

Murah?

Akan naik lagi? 😱😱😱
ye bermula Januari 2018
akan jadi RM350 sahaja

UNTUNG
Ini Satu program jangka panjang Yang MENJIMATKAN RIBUAN RINGGIT ANDA 
GRAB dan Daftarkan diri ke Batch 10 sekarang

Whatsapp/telegram 0133362012 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @ebook.celik.insta Tidak semuanya anda boleh lakukan sesuka hati anda. Terlalu banyak Yang perlu anda ambil tahu. Adab , Etika , komunikasi malah semua perkara Ada boleh Dan yang tidak boleh. Ini semua Ada dijelaskan. Kita TERAPI INSTAGRAM dulu. Instagram sentiasa mengemaskini syarat Serta terma untuk membawa Kita ke bisnes berbayar. Syarat semakin ketat. Namun update terkini ini , Kami akan beritahu agar anda Masih mampu tersenyum Berniaga menggunakan medium ini. Jangan Silap peraturan. Rugi jangka panjang Ebooksaka 4.0 & Kelas Online Basic ke Advance Instagram Marketing +Bonus edit gambar & video + Senyum 1.0 Sistem Isteri Solehah sistem perang KOMANDO + Senyum 2.0 Sistem sales Person Branding Power RM79 Bermula pre order MEI 2017 Batch 4-6 RM99 ( Closed ) Batch 7 11/2017 RM115 ( Full ) Batch 8 12/2017 RM130 ( Full ) Batch 9 RM150 ( Full ) Batch 10 telah dibuka dari pre order berharga RM79 sahaja. Sekarang dah jadi RM150 Murah? Akan naik lagi? ye bermula Januari 2018 akan jadi RM350 sahaja UNTUNG Ini Satu program jangka panjang Yang MENJIMATKAN RIBUAN RINGGIT ANDA GRAB dan Daftarkan diri ke Batch 10 sekarang Whatsapp/telegram 0133362012 #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
🦋KEBAYA KILA EXCLUSIVE 📻INSPIRED PEARL SKIN GRED AAA
🕹 Zip bahagian dada 10' inch
🕹kain tidak jarang
🕹Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🕹Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🕹Design Kurung Modern
🕹Saiz XS S M L  XL moden
🕹CUTTING LOOSE & Berdutt Dibelakang
🕹Kain KEMBANG DUYUNG
🕹Zip Kain Tepi Sebelah Kiri
🕹Pinggang Bergetah Kiri & Kanan

whtsapp 017-4008659
rm105sm/rm110ss

#kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#instashopmurah#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya

🦋KEBAYA KILA EXCLUSIVE INSPIRED PEARL SKIN GRED AAA 🕹 Zip bahagian dada 10' inch 🕹kain tidak jarang 🕹Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🕹Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🕹Design Kurung Modern 🕹Saiz XS S M L XL moden 🕹CUTTING LOOSE & Berdutt Dibelakang 🕹Kain KEMBANG DUYUNG 🕹Zip Kain Tepi Sebelah Kiri 🕹Pinggang Bergetah Kiri & Kanan whtsapp 017-4008659 rm105sm/rm110ss #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2019 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #koleksibajuraya2018 #kebarung #kebaya - 3 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow @ Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya (Privasi Terjaga) 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 BBM : DBBD7F81 📲 WA: +6283834297919
📲 LINE: +6283834297919

Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT Yuk follow @ Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya (Privasi Terjaga) Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️ contact person : ️ BBM : DBBD7F81 WA: +6283834297919 LINE: +6283834297919 - 4 hours ago

19 Likes
1 Comments
0
Used @GoAssistPro Repost From @belajarteknik.naikkan.follower PENAMBAHAN SILIBUS KELAS ONLINE + Ebook Saka 4.0
(Tiada Tambahan Yuran dikenakan) .
.
LEVEL UP PART 1
Senyum 1.0
TeKnik Isteri Solehah
Teknik Perang KOMANDO
.
.
LEVEL UP PART 2
Senyum 2.0
Sistem sales person
Branding Power
.
.
LEVEL UP PART 3
Seni Jiwang Bisnes
Think Tong Circle
.
.
Bonus Khas
Edit photo Dan video Menggunakan Smartphone:
.
.
1. Pengenalan • Kepentingan gambar di IG • Power of Picture (Teknik  Visualization) • Asas Tips Fotografi  menggunakan smartphone
.
.
2. Google • Teknik carian gambar di  Google • Do and Don't
.
.
3. Background Eraser • Teknik memadam  Latarbelakang gambar
.
.
4. Basic Picsart untuk Poster  Produk • Pengenalan kepada Picsart • Pengenalan kepada ciri ciri  yang ada dipicsart • Teknik Edit gambar produk ▪ Size posting frame ▪ Kaedah untuk  menaikkan resolution  gambar ▪ Kaedah Frame (draw) /  border ▪ Kaedah gabungan  gambar ▪ Kaedah meletakkan  simbol/logo laman  sosial ▪ Kaedah membuat  gambar untuk poster  testimoni ▪ Kaedah membuat  gambar untuk poster  tips ▪ Penggunaan Filter bagi  mencantikkan gambar
.
.
5. Snapseed • Pengenalan kepada  Snapseed • Fokus kepada: ▪ Filter ▪ Text
.
.
6. Task (3 Tasks)
.
.
Silibus Editing Video menggunakan smartphone:
.
.
1. Pengenalan • Kaedah Paparan video di IG • Power of Video (Teknik  Visualization dan Gabungan  Teknik Mendengar)
.
. 
2. Aplikasi Quik • Pengenalan kepada Quik • Pengenalan kepada ciri ciri  yang ada di dalam aplikasi  Quik
.
.
3. Aplikasi Kinemaster • Pengenalan kepada  Kinemaster • Pengenalan kepada ciri ciri  yang ada di dalam aplikasi  kinemaster • Kaedah Project Assistant • Kaedah Empty Project
.
.
3. Task (2 tasks)
.
.
.
Yuran RM120 untuk pakej eBook Saka & Kelas Online masih ada beberapa kekosongan. Siapa cepat dia dapat. Dapatkan tempat anda sekarang whatsapp 011-10677675 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @belajarteknik.naikkan.follower PENAMBAHAN SILIBUS KELAS ONLINE + Ebook Saka 4.0 (Tiada Tambahan Yuran dikenakan) . . LEVEL UP PART 1 Senyum 1.0 TeKnik Isteri Solehah Teknik Perang KOMANDO . . LEVEL UP PART 2 Senyum 2.0 Sistem sales person Branding Power . . LEVEL UP PART 3 Seni Jiwang Bisnes Think Tong Circle . . Bonus Khas Edit photo Dan video Menggunakan Smartphone: . . 1. Pengenalan • Kepentingan gambar di IG • Power of Picture (Teknik Visualization) • Asas Tips Fotografi menggunakan smartphone . . 2. Google • Teknik carian gambar di Google • Do and Don't . . 3. Background Eraser • Teknik memadam Latarbelakang gambar . . 4. Basic Picsart untuk Poster Produk • Pengenalan kepada Picsart • Pengenalan kepada ciri ciri yang ada dipicsart • Teknik Edit gambar produk Size posting frame Kaedah untuk menaikkan resolution gambar Kaedah Frame (draw) / border Kaedah gabungan gambar Kaedah meletakkan simbol/logo laman sosial Kaedah membuat gambar untuk poster testimoni Kaedah membuat gambar untuk poster tips Penggunaan Filter bagi mencantikkan gambar . . 5. Snapseed • Pengenalan kepada Snapseed • Fokus kepada: Filter Text . . 6. Task (3 Tasks) . . Silibus Editing Video menggunakan smartphone: . . 1. Pengenalan • Kaedah Paparan video di IG • Power of Video (Teknik Visualization dan Gabungan Teknik Mendengar) . . 2. Aplikasi Quik • Pengenalan kepada Quik • Pengenalan kepada ciri ciri yang ada di dalam aplikasi Quik . . 3. Aplikasi Kinemaster • Pengenalan kepada Kinemaster • Pengenalan kepada ciri ciri yang ada di dalam aplikasi kinemaster • Kaedah Project Assistant • Kaedah Empty Project . . 3. Task (2 tasks) . . . Yuran RM120 untuk pakej eBook Saka & Kelas Online masih ada beberapa kekosongan. Siapa cepat dia dapat. Dapatkan tempat anda sekarang whatsapp 011-10677675 #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 4 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Auuuucakkkk 🙈🙈🙈 Bertahun-tahun guna profile picture pegang slim pantyliner, now tiba masanya tukar gambar pegang pad pulak 🤣
Sis masuk studio amek gambar tepek fondesyen sekilo ni last year. Ahh jadilah gambar muda setahun pun. Sis tetap muda dan jelita rupawan. Awwww gituuuu perasan tahap langit tak cecah donia ni @natasya.azwin oi! 😝🙈 🤗

#bywiwin™️ #padPakaiBasuh #padkainmalaysia #padkainmurah #pantyliners #pantyliner #terapiinstagram #borongclothpad #pushdei #pantiliner #gayaperiodawesome #clothpads #gatalmissv #clothpadmalaysia #clothpadmalaysiamurah #padkainmalaysia #clothpadmurah #padkain #pantilinermurah #bywiwin #padkainmurah #sayajualclothpad #ajimaura  #clothpad #hadiahibubersalin #setibubersalin #wetbagmurah #tualawanitakain #pakejclothpadmurah

Auuuucakkkk Bertahun-tahun guna profile picture pegang slim pantyliner, now tiba masanya tukar gambar pegang pad pulak 🤣 Sis masuk studio amek gambar tepek fondesyen sekilo ni last year. Ahh jadilah gambar muda setahun pun. Sis tetap muda dan jelita rupawan. Awwww gituuuu perasan tahap langit tak cecah donia ni @natasya.azwin oi! 🤗 #bywiwin #padPakaiBasuh #padkainmalaysia #padkainmurah #pantyliners #pantyliner #terapiinstagram #borongclothpad #pushdei #pantiliner #gayaperiodawesome #clothpads #gatalmissv #clothpadmalaysia #clothpadmalaysiamurah #padkainmalaysia #clothpadmurah #padkain #pantilinermurah #bywiwin #padkainmurah #sayajualclothpad #ajimaura #clothpad #hadiahibubersalin #setibubersalin #wetbagmurah #tualawanitakain #pakejclothpadmurah - 4 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Used @GoAssistPro Repost From @belajarteknik.naikkan.follower RM120 masih ada beberapa kekosongan. Siapa cepat dia dapat.
.
Lebih 1000 orang telah menyertai eBook Saka & kelas online. Anda bila lagi? .
.
Cepat bertindak. Hubungi 011-10677675
.
==============>>>>>>>===========
_
repost From sifu @ajimaura 
KELAINAN UNTUK KEBAIKAN
Saya bukanlah dalam jenis yang suka membaca, apatah lagi membaca buku yang tebal-tebal beratus-ratus muka surat kecuali Buku Allah (Al-Quran)tak hairan kan, sebab tu antara Mukjizat Rasulullah S.A.W 
Saya suka belajar berdepan, mendengar dan melihat.

EBOOK PELIK!!!
Ramai yang kata saya bukan jual ebook, sebab ebook saya dalam bentuk gabungan Video, audio, gambar dan text yang diberikan dalam channel khas. Ditambah pula dengan kelas online yang ada guru bertugas didalam group khas. Semuanya di telegram. Terlepas kelas masih boleh scroll. mana pdfnya? yang ebook PERCUMA, saya beri dalam bentuk pdf. Yang ni berbayar mestilah berbeza😁

PELIK TAPI BENAR
Itulah ebook saya, Saya suka begitu, sambil buat kerja lain. Saya masih boleh belajar. Nampak macam sambil lewa je tapi hakikatnya zaman sekarang memang kena buat banyak kerja dalam satu masa. Saya yakin ada ramai spesis yang sama dengan saya. betul kan?😅😅😅✌️ _____________________________
.
.
eBook Saka & Kelas Online
_
Ada 3 peringkat Pelajaran jangka panjang yang diberikan kepada anda
_

1) CREATE AWARENESS
_ 
Ebook saka dan kelas online
_

2) MARKETING STRATEGY
_
Senyum 1.0
_
Senyum 2.0
_
Senyum 2.0 praktikal
_

3) THINK TONG CIRCLE
_
💋Tak perlu nak follow unfollow lagi
_
💋Kita betul-betul follow Algorithm Instagram
_
💋akaun kita bukan sahaja punyai followes yang ramai, malah engagement juga meningkat, reach posting anda dilihat ramai orang
_
💋anda ada group hebat InsyaAllah, bukan teori tapi terus buat
_
💋belajar manage real projek bersama team
_
💋generate Income seperti artis
_

Tiada tambahan yuran diperlukan. Semuanya bermula dengan eBook Saka 4.0 dan Kelas Online 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro

Used @GoAssistPro Repost From @belajarteknik.naikkan.follower RM120 masih ada beberapa kekosongan. Siapa cepat dia dapat. . Lebih 1000 orang telah menyertai eBook Saka & kelas online. Anda bila lagi? . . Cepat bertindak. Hubungi 011-10677675 . ==============>>>>>>>=========== _ repost From sifu @ajimaura KELAINAN UNTUK KEBAIKAN Saya bukanlah dalam jenis yang suka membaca, apatah lagi membaca buku yang tebal-tebal beratus-ratus muka surat kecuali Buku Allah (Al-Quran)tak hairan kan, sebab tu antara Mukjizat Rasulullah S.A.W Saya suka belajar berdepan, mendengar dan melihat. EBOOK PELIK!!! Ramai yang kata saya bukan jual ebook, sebab ebook saya dalam bentuk gabungan Video, audio, gambar dan text yang diberikan dalam channel khas. Ditambah pula dengan kelas online yang ada guru bertugas didalam group khas. Semuanya di telegram. Terlepas kelas masih boleh scroll. mana pdfnya? yang ebook PERCUMA, saya beri dalam bentuk pdf. Yang ni berbayar mestilah berbeza PELIK TAPI BENAR Itulah ebook saya, Saya suka begitu, sambil buat kerja lain. Saya masih boleh belajar. Nampak macam sambil lewa je tapi hakikatnya zaman sekarang memang kena buat banyak kerja dalam satu masa. Saya yakin ada ramai spesis yang sama dengan saya. betul kan?️ _____________________________ . . eBook Saka & Kelas Online _ Ada 3 peringkat Pelajaran jangka panjang yang diberikan kepada anda _ 1) CREATE AWARENESS _ Ebook saka dan kelas online _ 2) MARKETING STRATEGY _ Senyum 1.0 _ Senyum 2.0 _ Senyum 2.0 praktikal _ 3) THINK TONG CIRCLE _ Tak perlu nak follow unfollow lagi _ Kita betul-betul follow Algorithm Instagram _ akaun kita bukan sahaja punyai followes yang ramai, malah engagement juga meningkat, reach posting anda dilihat ramai orang _ anda ada group hebat InsyaAllah, bukan teori tapi terus buat _ belajar manage real projek bersama team _ generate Income seperti artis _ Tiada tambahan yuran diperlukan. Semuanya bermula dengan eBook Saka 4.0 dan Kelas Online #terapiinstagram #ajimaura #goassistpro - 4 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Sweet dreams, lovelies💟.
.
MELVIN KURUNG

Price :
Ibu sahaja - RM95 exc pos
Anak sahaja - RM45 exc pos
Combo ibu + anak - RM135 exc pos

Material :
Soft moss crepe

Other :
• Hiasan ropol pada bawah baju & pergelangan tangan
• Dibelakang baju ada hidden zip & ada dart
• Skirt ada hidden zip ditepi
• Pinggang separuh getah
• Mermaid cutting
• Model pakai size S
.
______________________________________________________________
❤Follow @Miss.Lovelisa for lotsa pretty tops and pants❤
.
❤Follow @BaeBuku for Quran Tagging & ilmiah books❤

______________________________________________________________

#bajukurungmini #kurungmosscrepe #kurungruffle #bajukurungcrepe #kurungmoden
#ajimaura #terapiinstagram #cspscs
#sayajual #sayajualbaju #sayajualbajukurung #pkagent #bajukurungibuanak #bajukurungmoden #setbajukurung #bazarmalaysia #kurungmerah #sisjualbajuKurung #bajukurungpink #bajuraya
#bajukurungcantik #bajukeje #bajuraya2019 #minikurung #bajukurungmalaysia #uitm #bangi #bazaarpaknil #shahalam #bajukurung

Sweet dreams, lovelies. . MELVIN KURUNG Price : Ibu sahaja - RM95 exc pos Anak sahaja - RM45 exc pos Combo ibu + anak - RM135 exc pos Material : Soft moss crepe Other : • Hiasan ropol pada bawah baju & pergelangan tangan • Dibelakang baju ada hidden zip & ada dart • Skirt ada hidden zip ditepi • Pinggang separuh getah • Mermaid cutting • Model pakai size S . ______________________________________________________________ Follow @Miss.Lovelisa for lotsa pretty tops and pants . Follow @BaeBuku for Quran Tagging & ilmiah books ______________________________________________________________ #bajukurungmini #kurungmosscrepe #kurungruffle #bajukurungcrepe #kurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #sayajual #sayajualbaju #sayajualbajukurung #pkagent #bajukurungibuanak #bajukurungmoden #setbajukurung #bazarmalaysia #kurungmerah #sisjualbajuKurung #bajukurungpink #bajuraya #bajukurungcantik #bajukeje #bajuraya2019 #minikurung #bajukurungmalaysia #uitm #bangi #bazaarpaknil #shahalam #bajukurung - 4 hours ago

7 Likes
4 Comments
0
Jom dapatkan QURAN TAG untuk RAMADHAN ni😍, CANTIKNYERR PURPLE...
.
.
Ramai yang mencari warna-warna kegemaran kan?
Lebih-lagi warna purple
.
BATCH 8 ni special sebab sahabat boleh masuk order semua warna untuk EKS WANITA & A6 MAGNET
.
PILIHAN EKS WANITA
RM175
🖋Pink
🖋Purple
🖋Turquoise
🖋Gold
.
PILIHAN A6 MAGNET
RM135
🖋Pink
🖋Purple
🖋Merah
🖋Hitam
🖋Hijau
.
.
OPEN PRE ORDER: hingga 31 MAC 2019
Pengeposan BERMULA: 23 APRIL 2018 InsyaAllah . .
Siapa nak selit order?
Jom sambung sembang di WHATSAPP .
.
📱ORDER di Whatsapp
👇KLIK link di bio
https://linktr.ee/baebuku
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#AlQuranTajwidTerjemahan
#AlquranHumaira
#AlQuranEksklusifWanita
#AlquranPelangi
#AlQuran
#AlQuranRaihan
#AlQuranRabbani
#AlQuranTajwidBerwarna
#AlQuranTaggingByeNuur
#AlQuranTagging
#AlQuranTag
#tagsafeeya #tag383
#tagenuur
#masyaAllah #subhanallah
#Qurancantik#ramadhan2019
#ramadhan #dakwahmalaysia
#terapiinstagram #cspscs 
#ajimaura#muslimahmalaysia 
#kalamAllah #ngaji

Jom dapatkan QURAN TAG untuk RAMADHAN ni, CANTIKNYERR PURPLE... . . Ramai yang mencari warna-warna kegemaran kan? Lebih-lagi warna purple . BATCH 8 ni special sebab sahabat boleh masuk order semua warna untuk EKS WANITA & A6 MAGNET . PILIHAN EKS WANITA RM175 🖋Pink 🖋Purple 🖋Turquoise 🖋Gold . PILIHAN A6 MAGNET RM135 🖋Pink 🖋Purple 🖋Merah 🖋Hitam 🖋Hijau . . OPEN PRE ORDER: hingga 31 MAC 2019 Pengeposan BERMULA: 23 APRIL 2018 InsyaAllah . . Siapa nak selit order? Jom sambung sembang di WHATSAPP . . ORDER di Whatsapp KLIK link di bio https://linktr.ee/baebuku . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEksklusifWanita #AlquranPelangi #AlQuran #AlQuranRaihan #AlQuranRabbani #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #tagsafeeya #tag383 #tagenuur #masyaAllah  #subhanallah #Qurancantik #ramadhan2019 #ramadhan  #dakwahmalaysia #terapiinstagram  #cspscs   #ajimaura #muslimahmalaysia   #kalamAllah  #ngaji - 4 hours ago

12 Likes
2 Comments
0
*KATEGORI BABY SIZE*
❣Tag 6m untuk 3m-6m
❣Tag 12m untuk 6m-12m
❣Tag 18m untuk 12m-18m
❣Tag 24m untuk 18m-24m
*Kategori KIDS SIZE* 🔺Tag 2 @ 1/2 untuk 1tahun-2tahun
🔺Tag 4 @ 3/4 untuk 2tahun-4tahun setengah
🔺Tag 6 @ 5/6 untuk 4tahun-5tahun
🔺Tag 8 @ 10 @ 7/8 untuk 5tahun-6tahun
*KATEGORI BIG SIZE*
❣Tag 10 untuk 7tahun
❣Tag 12 untuk 8-9tahun
❣Tag 14 untuk 9-10tahun
❣Tag 16 untuk 10-11tahun
🔆 *NOTA PENTING* 🔆
Jika anak anda mempunyai berat melebihi berat sepatutnya,,anda dinasihatkan untuk mengambil size lebih besar sedikit.
🔆 *Beza setiap size hanya 2inc* 🔆

#pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbabyshark #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #puncakalam #kuantan #segamat #bajurayabudak2019 #hellokittyroom

*KATEGORI BABY SIZE* ❣Tag 6m untuk 3m-6m ❣Tag 12m untuk 6m-12m ❣Tag 18m untuk 12m-18m ❣Tag 24m untuk 18m-24m *Kategori KIDS SIZE* Tag 2 @ 1/2 untuk 1tahun-2tahun Tag 4 @ 3/4 untuk 2tahun-4tahun setengah Tag 6 @ 5/6 untuk 4tahun-5tahun Tag 8 @ 10 @ 7/8 untuk 5tahun-6tahun *KATEGORI BIG SIZE* ❣Tag 10 untuk 7tahun ❣Tag 12 untuk 8-9tahun ❣Tag 14 untuk 9-10tahun ❣Tag 16 untuk 10-11tahun 🔆 *NOTA PENTING* 🔆 Jika anak anda mempunyai berat melebihi berat sepatutnya,,anda dinasihatkan untuk mengambil size lebih besar sedikit. 🔆 *Beza setiap size hanya 2inc* 🔆 #pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbabyshark #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #puncakalam #kuantan #segamat #bajurayabudak2019 #hellokittyroom - 4 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
*KATEGORI BABY SIZE*
❣Tag 6m untuk 3m-6m
❣Tag 12m untuk 6m-12m
❣Tag 18m untuk 12m-18m
❣Tag 24m untuk 18m-24m
*Kategori KIDS SIZE* 🔺Tag 2 @ 1/2 untuk 1tahun-2tahun
🔺Tag 4 @ 3/4 untuk 2tahun-4tahun setengah
🔺Tag 6 @ 5/6 untuk 4tahun-5tahun
🔺Tag 8 @ 10 @ 7/8 untuk 5tahun-6tahun
*KATEGORI BIG SIZE*
❣Tag 10 untuk 7tahun
❣Tag 12 untuk 8-9tahun
❣Tag 14 untuk 9-10tahun
❣Tag 16 untuk 10-11tahun
🔆 *NOTA PENTING* 🔆
Jika anak anda mempunyai berat melebihi berat sepatutnya,,anda dinasihatkan untuk mengambil size lebih besar sedikit.
🔆 *Beza setiap size hanya 2inc* 🔆

#pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbabyshark #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #puncakalam #kuantan #segamat #bajurayabudak2019 #mickey

*KATEGORI BABY SIZE* ❣Tag 6m untuk 3m-6m ❣Tag 12m untuk 6m-12m ❣Tag 18m untuk 12m-18m ❣Tag 24m untuk 18m-24m *Kategori KIDS SIZE* Tag 2 @ 1/2 untuk 1tahun-2tahun Tag 4 @ 3/4 untuk 2tahun-4tahun setengah Tag 6 @ 5/6 untuk 4tahun-5tahun Tag 8 @ 10 @ 7/8 untuk 5tahun-6tahun *KATEGORI BIG SIZE* ❣Tag 10 untuk 7tahun ❣Tag 12 untuk 8-9tahun ❣Tag 14 untuk 9-10tahun ❣Tag 16 untuk 10-11tahun 🔆 *NOTA PENTING* 🔆 Jika anak anda mempunyai berat melebihi berat sepatutnya,,anda dinasihatkan untuk mengambil size lebih besar sedikit. 🔆 *Beza setiap size hanya 2inc* 🔆 #pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbabyshark #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #puncakalam #kuantan #segamat #bajurayabudak2019 #mickey - 4 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
*KATEGORI BABY SIZE*
❣Tag 6m untuk 3m-6m
❣Tag 12m untuk 6m-12m
❣Tag 18m untuk 12m-18m
❣Tag 24m untuk 18m-24m
*Kategori KIDS SIZE* 🔺Tag 2 @ 1/2 untuk 1tahun-2tahun
🔺Tag 4 @ 3/4 untuk 2tahun-4tahun setengah
🔺Tag 6 @ 5/6 untuk 4tahun-5tahun
🔺Tag 8 @ 10 @ 7/8 untuk 5tahun-6tahun
*KATEGORI BIG SIZE*
❣Tag 10 untuk 7tahun
❣Tag 12 untuk 8-9tahun
❣Tag 14 untuk 9-10tahun
❣Tag 16 untuk 10-11tahun
🔆 *NOTA PENTING* 🔆
Jika anak anda mempunyai berat melebihi berat sepatutnya,,anda dinasihatkan untuk mengambil size lebih besar sedikit.
🔆 *Beza setiap size hanya 2inc* 🔆

#pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbabyshark #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #puncakalam #kuantan #segamat #bajurayabudak2019 #sesamestreetmemes

*KATEGORI BABY SIZE* ❣Tag 6m untuk 3m-6m ❣Tag 12m untuk 6m-12m ❣Tag 18m untuk 12m-18m ❣Tag 24m untuk 18m-24m *Kategori KIDS SIZE* Tag 2 @ 1/2 untuk 1tahun-2tahun Tag 4 @ 3/4 untuk 2tahun-4tahun setengah Tag 6 @ 5/6 untuk 4tahun-5tahun Tag 8 @ 10 @ 7/8 untuk 5tahun-6tahun *KATEGORI BIG SIZE* ❣Tag 10 untuk 7tahun ❣Tag 12 untuk 8-9tahun ❣Tag 14 untuk 9-10tahun ❣Tag 16 untuk 10-11tahun 🔆 *NOTA PENTING* 🔆 Jika anak anda mempunyai berat melebihi berat sepatutnya,,anda dinasihatkan untuk mengambil size lebih besar sedikit. 🔆 *Beza setiap size hanya 2inc* 🔆 #pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbabyshark #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #puncakalam #kuantan #segamat #bajurayabudak2019 #sesamestreetmemes - 4 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
*KATEGORI BABY SIZE*
❣Tag 6m untuk 3m-6m
❣Tag 12m untuk 6m-12m
❣Tag 18m untuk 12m-18m
❣Tag 24m untuk 18m-24m
*Kategori KIDS SIZE* 🔺Tag 2 @ 1/2 untuk 1tahun-2tahun
🔺Tag 4 @ 3/4 untuk 2tahun-4tahun setengah
🔺Tag 6 @ 5/6 untuk 4tahun-5tahun
🔺Tag 8 @ 10 @ 7/8 untuk 5tahun-6tahun
*KATEGORI BIG SIZE*
❣Tag 10 untuk 7tahun
❣Tag 12 untuk 8-9tahun
❣Tag 14 untuk 9-10tahun
❣Tag 16 untuk 10-11tahun
🔆 *NOTA PENTING* 🔆
Jika anak anda mempunyai berat melebihi berat sepatutnya,,anda dinasihatkan untuk mengambil size lebih besar sedikit.
🔆 *Beza setiap size hanya 2inc* 🔆

#pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbabyshark #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #puncakalam #kuantan #segamat #bajurayabudak2019 #mylittlepony

*KATEGORI BABY SIZE* ❣Tag 6m untuk 3m-6m ❣Tag 12m untuk 6m-12m ❣Tag 18m untuk 12m-18m ❣Tag 24m untuk 18m-24m *Kategori KIDS SIZE* Tag 2 @ 1/2 untuk 1tahun-2tahun Tag 4 @ 3/4 untuk 2tahun-4tahun setengah Tag 6 @ 5/6 untuk 4tahun-5tahun Tag 8 @ 10 @ 7/8 untuk 5tahun-6tahun *KATEGORI BIG SIZE* ❣Tag 10 untuk 7tahun ❣Tag 12 untuk 8-9tahun ❣Tag 14 untuk 9-10tahun ❣Tag 16 untuk 10-11tahun 🔆 *NOTA PENTING* 🔆 Jika anak anda mempunyai berat melebihi berat sepatutnya,,anda dinasihatkan untuk mengambil size lebih besar sedikit. 🔆 *Beza setiap size hanya 2inc* 🔆 #pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbabyshark #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #puncakalam #kuantan #segamat #bajurayabudak2019 #mylittlepony - 4 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 4 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Guess Mini Woman Shoulder Crossbody Bag
.
-READY STOCK NOW!!!
-MATERIAL PU LEATHER
-SIZE: 19cm(L)x15.5cm(H)x8cm(W)
-CLOSURE BUTTON
-HANDLE HEIGHT: 8cm
-STRAP LENGTH: 111cm(can adjust & can move out the strap)
.
HARGA:
RM 79
POSTAGE: RM7 (S/M), RM10(S/S)
.
.

BERMINAT? ORDER ⤵
D/M @ WHATSAAP 0184654457
.
#begmurah #begtravel #begmurahmalaysia #begtravelmalaysia #begvictoriasecret #begvs #begmalaysia #begmurah2018 #begvictoriamurah #ajimaura #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualbeg #totebeg #totebegmalaysia #instaonline #neelofa #instaonlineshop
#hnmmurah #hnmbagmurah #guessmurah #begguessmurah #guessbeg #begguessmurah #begguessmurahmalaysia

Guess Mini Woman Shoulder Crossbody Bag . -READY STOCK NOW!!! -MATERIAL PU LEATHER -SIZE: 19cm(L)x15.5cm(H)x8cm(W) -CLOSURE BUTTON -HANDLE HEIGHT: 8cm -STRAP LENGTH: 111cm(can adjust & can move out the strap) . HARGA: RM 79 POSTAGE: RM7 (S/M), RM10(S/S) . . BERMINAT? ORDER D/M @ WHATSAAP 0184654457 . #begmurah #begtravel #begmurahmalaysia #begtravelmalaysia #begvictoriasecret #begvs #begmalaysia #begmurah2018 #begvictoriamurah #ajimaura #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualbeg #totebeg #totebegmalaysia #instaonline #neelofa #instaonlineshop #hnmmurah #hnmbagmurah #guessmurah #begguessmurah #guessbeg #begguessmurah #begguessmurahmalaysia - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Guess Mini Woman Shoulder Crossbody Bag
.
-READY STOCK NOW!!!
-MATERIAL PU LEATHER
-SIZE: 19cm(L)x15.5cm(H)x8cm(W)
-CLOSURE BUTTON
-HANDLE HEIGHT: 8cm
-STRAP LENGTH: 111cm(can adjust & can move out the strap)
.
HARGA:
RM 79
POSTAGE: RM7 (S/M), RM10(S/S)
.
.

BERMINAT? ORDER ⤵
D/M @ WHATSAAP 0184654457
.
#begmurah #begtravel #begmurahmalaysia #begtravelmalaysia #begvictoriasecret #begvs #begmalaysia #begmurah2018 #begvictoriamurah #ajimaura #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualbeg #totebeg #totebegmalaysia #instaonline #neelofa #instaonlineshop
#hnmmurah #hnmbagmurah #guessmurah #begguessmurah #guessbeg #begguessmurah #begguessmurahmalaysia

Guess Mini Woman Shoulder Crossbody Bag . -READY STOCK NOW!!! -MATERIAL PU LEATHER -SIZE: 19cm(L)x15.5cm(H)x8cm(W) -CLOSURE BUTTON -HANDLE HEIGHT: 8cm -STRAP LENGTH: 111cm(can adjust & can move out the strap) . HARGA: RM 79 POSTAGE: RM7 (S/M), RM10(S/S) . . BERMINAT? ORDER D/M @ WHATSAAP 0184654457 . #begmurah #begtravel #begmurahmalaysia #begtravelmalaysia #begvictoriasecret #begvs #begmalaysia #begmurah2018 #begvictoriamurah #ajimaura #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualbeg #totebeg #totebegmalaysia #instaonline #neelofa #instaonlineshop #hnmmurah #hnmbagmurah #guessmurah #begguessmurah #guessbeg #begguessmurah #begguessmurahmalaysia - 5 hours ago

0 Likes
1 Comments
0
Guess Mini Woman Shoulder Crossbody Bag
.
-READY STOCK NOW!!!
-MATERIAL PU LEATHER
-SIZE: 19cm(L)x15.5cm(H)x8cm(W)
-CLOSURE BUTTON
-HANDLE HEIGHT: 8cm
-STRAP LENGTH: 111cm(can adjust & can move out the strap)
.
HARGA:
RM 79
POSTAGE: RM7 (S/M), RM10(S/S)
.
.

BERMINAT? ORDER ⤵
D/M @ WHATSAAP 0184654457
.
#begmurah #begtravel #begmurahmalaysia #begtravelmalaysia #begvictoriasecret #begvs #begmalaysia #begmurah2018 #begvictoriamurah #ajimaura #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualbeg #totebeg #totebegmalaysia #instaonline #neelofa #instaonlineshop
#hnmmurah #hnmbagmurah #guessmurah #begguessmurah #guessbeg #begguessmurah #begguessmurahmalaysia

Guess Mini Woman Shoulder Crossbody Bag . -READY STOCK NOW!!! -MATERIAL PU LEATHER -SIZE: 19cm(L)x15.5cm(H)x8cm(W) -CLOSURE BUTTON -HANDLE HEIGHT: 8cm -STRAP LENGTH: 111cm(can adjust & can move out the strap) . HARGA: RM 79 POSTAGE: RM7 (S/M), RM10(S/S) . . BERMINAT? ORDER D/M @ WHATSAAP 0184654457 . #begmurah #begtravel #begmurahmalaysia #begtravelmalaysia #begvictoriasecret #begvs #begmalaysia #begmurah2018 #begvictoriamurah #ajimaura #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualbeg #totebeg #totebegmalaysia #instaonline #neelofa #instaonlineshop #hnmmurah #hnmbagmurah #guessmurah #begguessmurah #guessbeg #begguessmurah #begguessmurahmalaysia - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Semudah A B C
.
Tak percaya try Pinklady 200%
Berbaloi
.
15 manfaat dalam 1botol
.
Nak Miss 'V' Pink .
Nak Nipple Pink
.
Nak Tegang .
Cuba la Pinklady 150% berkesan
.
P...Penjagaan aset wanita
I...Itu sangat2 penting😘
N...Nak cantik,nak putih,nak body
K...Kerengga,nak cntik dlmn dan
L...Luaran..Jgn lupa cnsume Pinklady😍
A...Amalkan pinklady je
D...Dah boleh dpt body
Y...Yang menawan...😎😎😎😎😜
.

KAU CANTIK SI DIA TERTAWAN.. KERANA PINKLADY BAKAL MEMBUATKAN RAMAI LELAKI TAK KERUAN..
GARA-GARA PINKLADY BUAT RAMAI WANITA MENJADI SPERTI PUTERI KAYANGAN
.

Meh WHATSAPP (PL) :
http://www.wasap.my/ 01163061894/nakpinklady .
EVERYTHING JUST WITH PINKLADY💋 .

#noradanish #produkkesihatan #pinkladysingapore#kosmetik#kosmetikmurah #cepatkurus#murah#rawatkeputihan
#kulitputih#aurainsta#produkmalaysia #ajimaura#fattzura#cikgucikgu
#mamadil#cikgu#sayajualawakbeli
#ubatkuruscepat#malaysianonlineshop
#kakitangankerajaan
#collagenmalaysia
#nakkuruskanbadan
#mirafilzah#kurusselamat
#kuruscepat#pinkladyjohor#cikgumalaysia

Semudah A B C . Tak percaya try Pinklady 200% Berbaloi . 15 manfaat dalam 1botol . Nak Miss 'V' Pink . Nak Nipple Pink . Nak Tegang . Cuba la Pinklady 150% berkesan . P...Penjagaan aset wanita I...Itu sangat2 penting N...Nak cantik,nak putih,nak body K...Kerengga,nak cntik dlmn dan L...Luaran..Jgn lupa cnsume Pinklady A...Amalkan pinklady je D...Dah boleh dpt body Y...Yang menawan...😎😎😎😎 . KAU CANTIK SI DIA TERTAWAN.. KERANA PINKLADY BAKAL MEMBUATKAN RAMAI LELAKI TAK KERUAN.. GARA-GARA PINKLADY BUAT RAMAI WANITA MENJADI SPERTI PUTERI KAYANGAN . Meh WHATSAPP (PL) : http://www.wasap.my/ 01163061894/nakpinklady . EVERYTHING JUST WITH PINKLADY . #noradanish #produkkesihatan #pinkladysingapore #kosmetik #kosmetikmurah #cepatkurus #murah #rawatkeputihan #kulitputih #aurainsta #produkmalaysia #ajimaura #fattzura #cikgucikgu #mamadil #cikgu #sayajualawakbeli #ubatkuruscepat #malaysianonlineshop #kakitangankerajaan #collagenmalaysia #nakkuruskanbadan #mirafilzah #kurusselamat #kuruscepat #pinkladyjohor #cikgumalaysia - 5 hours ago

10 Likes
2 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Ready 💙 
All Authentic Original
.
.
Fix Order 
Klik WhatsApp di Bio  #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle
#malaysia #terapiinstagram #neelofa  #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping
#coachmalaysia #bazarpaknil 
#kualalumpur 
#shahalam #lofattah #muslimah 
#ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia 
#putrajaya
#ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia

Ready All Authentic Original . . Fix Order Klik WhatsApp di Bio #jualtasfurlaori #tasfurlaori #tasfurlametropolis #furlametropolistophandle #furlamypiper #furlametropolis #furlametropolistophandle #malaysia #terapiinstagram #neelofa #muslimah #anggun #handbagmalaysia #sayajual #sayajualcoach #wanita #malaysiaonlineshopping #coachmalaysia #bazarpaknil #kualalumpur #shahalam #lofattah #muslimah #ajimaura #mkmalaysia #toryburchmalaysia #putrajaya #ootdmalaysia #instashopmalaysia #pensyarah #cikgumalaysia - 5 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
Rantai tangan juga ada peten ini.
Jom order satu set.
R.tangan
R.leher 
R.kaki
Spesel harga kak bagi ya

Rantai tangan juga ada peten ini. Jom order satu set. R.tangan R.leher R.kaki Spesel harga kak bagi ya - 2 days ago

10 Likes
1 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.