#selayang

314,733 posts

.
Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol FEMININE WASH GLOW’RA ASMARA menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA..inshaaAllah
.
🌸Akar Serapat
🌸Sireh
🌸Manjakani
🌸Kacip Fatimah
🌸Ekstrak Daun Bidara
🌸Ekstrak Daun Moringa
🌸All White 5
.
Tak sampai sebotol,
👍Rawat Keputihan Cik Bunga.
👍Rawat Kegatalan Cik Bunga.
👍Rawat Bau Cik Bunga.
👍Rawat Kelonggaran Cik Bunga.
👍Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil.
👍Rawat Masalah Datang Bul.an.
👍Cerahkan Cik Bunga.
.
.
➡️PEMBERSIH GLOWRA ASMARA RM26
➡️JUS GLOWRA JIWA RM65.90
➡️SET GETARAN JIWA RM98 incl postage (jimat rm2)
.
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE
🚘📮COD & POSTAGE Everyday
.
Sebarang pertanyaan lanjut boleh whatsapp
.
http://agentsahglowragombakselayang.wasap.my/
.
#glowra
#glowrahq
#glowraaura
#glowraasmara
#glowrajiwa
#glowrafeedback
#pencuciwanita #pembersihwanita
#gombak#sentul#selayang#batucaves

. Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol FEMININE WASH GLOW’RA ASMARA menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA..inshaaAllah . Akar Serapat Sireh Manjakani Kacip Fatimah Ekstrak Daun Bidara Ekstrak Daun Moringa All White 5 . Tak sampai sebotol, Rawat Keputihan Cik Bunga. Rawat Kegatalan Cik Bunga. Rawat Bau Cik Bunga. Rawat Kelonggaran Cik Bunga. Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil. Rawat Masalah Datang Bul.an. Cerahkan Cik Bunga. . . ️PEMBERSIH GLOWRA ASMARA RM26 ️JUS GLOWRA JIWA RM65.90 ️SET GETARAN JIWA RM98 incl postage (jimat rm2) . FREE GIFT FREE POSTAGE 🚘COD & POSTAGE Everyday . Sebarang pertanyaan lanjut boleh whatsapp . http://agentsahglowragombakselayang.wasap.my/ . #glowra #glowrahq #glowraaura #glowraasmara #glowrajiwa #glowrafeedback #pencuciwanita #pembersihwanita #gombak #sentul #selayang #batucaves - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Ada yang nak selitkan order Kek Batik Chocolate Ganache yang mengancam ayaq liuq ni? 😝😝😝 Terima kasih Hamidi Zamri sebab selalu order kek batik. Sekali order mesti banyak teruih. Katanya semua order dari adik beradik ja. Ada jugak untuk pos ke Sabah. Kakak dia kat sana suka sungguh sungguh sungguh dengan kek batik Chomie ni. Suka sangat sampai suruh pos la kataaaaaaa..Tergaru Chomie 😂

Habaq harga siap-siap la senang kannn. 🍰 Sederhana (RM17) 🍰 Besar (RM34) 
Hampa pm naaaa sebab takut Chomie terlepas pandangan mata 😁Pandangan hati hanya untuk Kanda. Ouch..hahaha 😝😝😝 #kekbatik
#kekbatikchocolateganache
#chomielover
#dessertgombak 
#selayang

Ada yang nak selitkan order Kek Batik Chocolate Ganache yang mengancam ayaq liuq ni? Terima kasih Hamidi Zamri sebab selalu order kek batik. Sekali order mesti banyak teruih. Katanya semua order dari adik beradik ja. Ada jugak untuk pos ke Sabah. Kakak dia kat sana suka sungguh sungguh sungguh dengan kek batik Chomie ni. Suka sangat sampai suruh pos la kataaaaaaa..Tergaru Chomie Habaq harga siap-siap la senang kannn. Sederhana (RM17) Besar (RM34) Hampa pm naaaa sebab takut Chomie terlepas pandangan mata Pandangan hati hanya untuk Kanda. Ouch..hahaha #kekbatik #kekbatikchocolateganache #chomielover #dessertgombak #selayang - 1 hour ago

2 Likes
1 Comments
0
.
GEL GAMBIR EMAS

Fungsi utama untuk mengatasi masalah cepat layu ketika bersama.. Jom dapatkn segera :
whatsapp / call = 011-56536072 (FAIZ - #STOKISKL)
.
Whatsapp 📲  011-56536072
Whatsapp 📲  011-56536072
Whatsapp 📲  011-56536072
Whatsapp 📲  011-56536072
.
.
.
.
#kamamax #gambiremas #performanceoil #kopiginseng #kopiPLG #Petalingjaya #damansara #ttdikl #kotadamansara #bangsar #cheras #srihartamas #montkiara #manjalara #duta #sungaibuloh #selayang #kepong #setiawangsa #gombak #batucaves #wangsamaju #setapak #sentul #ampang #kualalumpur #selangor #keramat #puchong

. GEL GAMBIR EMAS Fungsi utama untuk mengatasi masalah cepat layu ketika bersama.. Jom dapatkn segera : whatsapp / call = 011-56536072 (FAIZ - #STOKISKL ) . Whatsapp 011-56536072 Whatsapp 011-56536072 Whatsapp 011-56536072 Whatsapp 011-56536072 . . . . #kamamax #gambiremas #performanceoil #kopiginseng #kopiPLG #Petalingjaya #damansara #ttdikl #kotadamansara #bangsar #cheras #srihartamas #montkiara #manjalara #duta #sungaibuloh #selayang #kepong #setiawangsa #gombak #batucaves #wangsamaju #setapak #sentul #ampang #kualalumpur #selangor #keramat #puchong - 1 hour ago

1 Likes
0 Comments
0
Terima kasih kepada Puan Hafizah kerana mempercayai serta menggunakan servis dr @pasarmanofficial 
Kami sentiasa komited dlm memberikan servis yg terbaik kepada pelanggan kami 
#testimony #homedelivery #pasarman #cod #selayang #batucave #likes #selayangdelivery #batucavedelivery

Terima kasih kepada Puan Hafizah kerana mempercayai serta menggunakan servis dr @pasarmanofficial Kami sentiasa komited dlm memberikan servis yg terbaik kepada pelanggan kami #testimony #homedelivery #pasarman #cod #selayang #batucave #likes #selayangdelivery #batucavedelivery - 1 hour ago

5 Likes
0 Comments
0
REPAIR DAN MENANG !!
•
Huawei P9 Lite tukar skrin baru 😍
Skrin lama pecah sampai owner pun stress 😓
Lepas dapat phone seperti baru . Terserlah senyuman dan tak stress dah . Hihi
•
Repair phone korang di @hgfix4u dan bakal dapat Dash Cam ! Powerbank ! Action Cam ! Wireless Headphone ! Dan hadiah utama sebuah phone Huawei Nova 2 Lite ❤️😍
•
Bawa peranti anda untuk kami periksa ☺️ tiada sebarang caj dikenakan untuk pemeriksaan 😄
•
Waktu operasi :
⏱️ 11am-9pm
⏱️ Isnin-Sabtu (Ahad Tutup)
☎️ 010 233 4973 ( Selayang )
☎️ 016 263 4973 ( Rawang )
•
•
•
#HGFIX #HGFIX4U #HGFIXRAWANG #HGFIXSELAYANG #HGFIXBBS #hypeGadgets #Facetofacerepair #iPhoneFacetofacerepair #Repairmurah #Facetofacerepairmurah #RepairiPhoneMurah #RepairPhoneSelayang #Facetofacerepairselayang #sayarepairphone #bukitberuntung #rawang #sungaichoh #sungaibuaya #selayang #bandarbaruselayang #shahalam #kualakububharu #selangor #kl

REPAIR DAN MENANG !! • Huawei P9 Lite tukar skrin baru Skrin lama pecah sampai owner pun stress Lepas dapat phone seperti baru . Terserlah senyuman dan tak stress dah . Hihi • Repair phone korang di @hgfix4u dan bakal dapat Dash Cam ! Powerbank ! Action Cam ! Wireless Headphone ! Dan hadiah utama sebuah phone Huawei Nova 2 Lite • Bawa peranti anda untuk kami periksa ️ tiada sebarang caj dikenakan untuk pemeriksaan • Waktu operasi : ⏱️ 11am-9pm ⏱️ Isnin-Sabtu (Ahad Tutup) ️ 010 233 4973 ( Selayang ) ️ 016 263 4973 ( Rawang ) • • • #HGFIX #HGFIX4U #HGFIXRAWANG #HGFIXSELAYANG #HGFIXBBS #hypeGadgets #Facetofacerepair #iPhoneFacetofacerepair #Repairmurah #Facetofacerepairmurah #RepairiPhoneMurah #RepairPhoneSelayang #Facetofacerepairselayang #sayarepairphone #bukitberuntung #rawang #sungaichoh #sungaibuaya #selayang #bandarbaruselayang #shahalam #kualakububharu #selangor #kl - 1 hour ago

4 Likes
1 Comments
0
11 color tauuuu. .
WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio 😉.
.
Screenshot product yang awak nak okay 😘.
.
.
#wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte  #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah  #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei

11 color tauuuu. . WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio . . Screenshot product yang awak nak okay . . . #wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei - 1 hour ago

2 Likes
1 Comments
0
jangan risau. semua color ready stock. .
WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio 😉.
.
Screenshot product yang awak nak okay 😘.
.
.
#wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte  #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah  #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei

jangan risau. semua color ready stock. . WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio . . Screenshot product yang awak nak okay . . . #wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
dm saya color lipmatte yang awak nak sis. .
WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio 😉.
.
Screenshot product yang awak nak okay 😘.
.
.
#wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte  #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah  #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei

dm saya color lipmatte yang awak nak sis. . WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio . . Screenshot product yang awak nak okay . . . #wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum selamat pagi.  Hari ni ada delivery sub dry clean. .
Salam. Kami Dobi AZA menyediakan khidmat pickup & delivery untuk servis drycleaning di area KL & Lembah Klang. Whatsapp untuk details 0192603034. Terima kasih. 🤗. .
Dobi AZA , Taman Greenwood, Gombak
⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60192603034/dobiaza
.
.
#dobiaza
#dobigombak # dobiselayang #dobibatucaves #drycleanmurah #dobimalaysia #dobikl #gombak #tamangreenwood #srigombak #butikpengantin #ironbaju #butik
#gombak #batucaves #selayang #khemahkahwin #cateringkl #dobikl #laundrykl #deliverykl #deliverygombak #deliveryhuluklang #tamanmelawati #tamanpermata #keramat #ironservices #bajukonvo

Assalamualaikum selamat pagi. Hari ni ada delivery sub dry clean. . Salam. Kami Dobi AZA menyediakan khidmat pickup & delivery untuk servis drycleaning di area KL & Lembah Klang. Whatsapp untuk details 0192603034. Terima kasih. 🤗. . Dobi AZA , Taman Greenwood, Gombak ️ www.wasap.my/60192603034/dobiaza . . #dobiaza #dobigombak # dobiselayang #dobibatucaves #drycleanmurah #dobimalaysia #dobikl #gombak #tamangreenwood #srigombak #butikpengantin #ironbaju #butik #gombak #batucaves #selayang #khemahkahwin #cateringkl #dobikl #laundrykl #deliverykl #deliverygombak #deliveryhuluklang #tamanmelawati #tamanpermata #keramat #ironservices #bajukonvo - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
#Repost @jrm.official ・・・
Beauty Essence bersifat antibakterial yang membantu mengurangkan iritasi kulit, menyingkirkan sel kulit mati dan mengecutkan jerawat pada muka dan badan.

Teksturnya cukup lembut dan selamat untuk dijadikan masker bedak sejuk. Pakai waktu tidur, esok pagi kulit akan rasa segar megar 😆

Nak sapukan pada kulit bayi berumur 6 bulan dan keatas pun boleh tau. Tapi jangan sapu banyak sangat! Takut kulit jadi kering pula nanti 👶🏻 Bio Beauty Essence RM20
.
Berminat, contact saya Pengedar Sah JRM Selayang
📱Wasap.my/60193677567
🚘COD Selayang/Sg Tua/Batu Caves
🏠Self pick up Selayang NSK

#jamuratumalaya #legasijrmampang 
#biobeautyessence
#selayang

#Repost @jrm.official ・・・ Beauty Essence bersifat antibakterial yang membantu mengurangkan iritasi kulit, menyingkirkan sel kulit mati dan mengecutkan jerawat pada muka dan badan. Teksturnya cukup lembut dan selamat untuk dijadikan masker bedak sejuk. Pakai waktu tidur, esok pagi kulit akan rasa segar megar Nak sapukan pada kulit bayi berumur 6 bulan dan keatas pun boleh tau. Tapi jangan sapu banyak sangat! Takut kulit jadi kering pula nanti 🏻 Bio Beauty Essence RM20 . Berminat, contact saya Pengedar Sah JRM Selayang Wasap.my/60193677567 🚘COD Selayang/Sg Tua/Batu Caves Self pick up Selayang NSK #jamuratumalaya #legasijrmampang #biobeautyessence #selayang - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Pandan Gula Melaka in party size(64pcs) and Premium Cheesekut ordered by Kak Azlimah from Menara PNB.
.
Tqvm Kak for your order. 😊
.

Pandan Gula Melaka in party size(64pcs) and Premium Cheesekut ordered by Kak Azlimah from Menara PNB. . Tqvm Kak for your order. . - 2 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
*TERBARU COMBO BBB*
#BukanBiasaBiasa

1 box Brownies 7" 
1 box Brownies Mix Nut 7"  5pcs Belgium Cookies *Last Order  22.2.2019*

RM80 ONLY
(NP = RM85)
________________________________

Nak makan yang mana satu? Roger je kami :
☎  0133911733 @ 0137727222

Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp 😉

#combobbb #luvlytastedistributormamasab #luvlytaste #kepong #tamanehsan #frim #damansara #selayang #sgbuloh #gombak #segambut #jinjang #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodstagram #foodinstagram #foodography #foodporn #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia

*TERBARU COMBO BBB* #BukanBiasaBiasa 1 box Brownies 7" 1 box Brownies Mix Nut 7" 5pcs Belgium Cookies *Last Order 22.2.2019* RM80 ONLY (NP = RM85) ________________________________ Nak makan yang mana satu? Roger je kami : 0133911733 @ 0137727222 Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp #combobbb #luvlytastedistributormamasab #luvlytaste #kepong #tamanehsan #frim #damansara #selayang #sgbuloh #gombak #segambut #jinjang #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodstagram #foodinstagram #foodography #foodporn #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio 😉.
.
Screenshot product yang awak nak okay 😘.
.
.
#wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte  #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah  #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei

WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio . . Screenshot product yang awak nak okay . . . #wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio 😉.
.
Screenshot product yang awak nak okay 😘.
.
.
#wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte  #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah  #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei

WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio . . Screenshot product yang awak nak okay . . . #wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei - 2 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
lipmatte lipmatte lipmatte. .
whatsapp saya color yang awak nak 😉. .
WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio 😉.
.
Screenshot product yang awak nak okay 😘.
.
.
#wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte  #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah  #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei

lipmatte lipmatte lipmatte. . whatsapp saya color yang awak nak . . WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio . . Screenshot product yang awak nak okay . . . #wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei - 2 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
A petite Chocolate cake ordered by Khairul.
.
All the way from Subang to Kepong just to pick up a birthday cake for Ervinna. 🥳
.
Tqvm Khairul. .
.
**also from last week orders. 😁

A petite Chocolate cake ordered by Khairul. . All the way from Subang to Kepong just to pick up a birthday cake for Ervinna. 🥳 . Tqvm Khairul. . . **also from last week orders. - 2 hours ago

13 Likes
1 Comments
0
Ramai wanita kat luar sana masih tercari2 rawatan yg dapat merawat mslh kulit seperti bekas jerawat, kulit kusam dan jeragat yg makin menebal..
.
.
Kat sini dyra sarankan korg guna Serum Glow & Flawless dr Cantiqa ni utk merawat mslh kulit korg. Serum ni bnyk mengubah hidup dyra tau. Dulu kulit dyra pun ada mslh mcm korg. Tapi lepas guna serum ni dh hilang semua mslh kulit. Alhamdulillah..
.
.
Yg mana nk tau info lebih lanjut ttg serum ni boleh DM atau klik link kat bio n terus whatsapp dyra k..
.
.
Nota Offer: ada harga special utk korg n freegift yg bnyk tau..
.
.
#kualalumpur #ampang #selayang #batucaves #melawati #gombak #shahalam #malaysia #wangsamaju #setapak #srigombak #bangi #kajang #cantiqaskincare #serum #dyazskin

Ramai wanita kat luar sana masih tercari2 rawatan yg dapat merawat mslh kulit seperti bekas jerawat, kulit kusam dan jeragat yg makin menebal.. . . Kat sini dyra sarankan korg guna Serum Glow & Flawless dr Cantiqa ni utk merawat mslh kulit korg. Serum ni bnyk mengubah hidup dyra tau. Dulu kulit dyra pun ada mslh mcm korg. Tapi lepas guna serum ni dh hilang semua mslh kulit. Alhamdulillah.. . . Yg mana nk tau info lebih lanjut ttg serum ni boleh DM atau klik link kat bio n terus whatsapp dyra k.. . . Nota Offer: ada harga special utk korg n freegift yg bnyk tau.. . . #kualalumpur #ampang #selayang #batucaves #melawati #gombak #shahalam #malaysia #wangsamaju #setapak #srigombak #bangi #kajang #cantiqaskincare #serum #dyazskin - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
.
Fungsi utama untuk mengatasi masalah cepat layu ketika bersama.. Jom dapatkn segera :
whatsapp / call = 011-56536072 (FAIZ - #STOKISKL)
.
Whatsapp 📲  011-56536072
Whatsapp 📲  011-56536072
Whatsapp 📲  011-56536072
Whatsapp 📲  011-56536072
.
.
.
.
#kamamax #gambiremas #performanceoil #kopiginseng #kopiPLG #Petalingjaya #damansara #ttdikl #kotadamansara #bangsar #cheras #srihartamas #montkiara #manjalara #duta #sungaibuloh #selayang #kepong #setiawangsa #gombak #batucaves #wangsamaju #setapak #sentul #ampang #kualalumpur #selangor #keramat #puchongprima

. Fungsi utama untuk mengatasi masalah cepat layu ketika bersama.. Jom dapatkn segera : whatsapp / call = 011-56536072 (FAIZ - #STOKISKL ) . Whatsapp 011-56536072 Whatsapp 011-56536072 Whatsapp 011-56536072 Whatsapp 011-56536072 . . . . #kamamax #gambiremas #performanceoil #kopiginseng #kopiPLG #Petalingjaya #damansara #ttdikl #kotadamansara #bangsar #cheras #srihartamas #montkiara #manjalara #duta #sungaibuloh #selayang #kepong #setiawangsa #gombak #batucaves #wangsamaju #setapak #sentul #ampang #kualalumpur #selangor #keramat #puchongprima - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Begitu juga dengan perkhidmatan kami, Tiada siapa tahu perkhidmatan terbaik kami sehingga anda mencubanya sendiri
.
LOKASI :
Butik Ibadah MF 
S2.03 Selayang Capitol berhadapan dengan Hospital Selayang
. 
Waktu operasi:
Isnin - Jumaat: 11.00am - 6.00pm
Sabtu : 11.00am - 4.00pm
Ahad : TUTUP
Pertanyaan: 013 370 5794
.
#butikibadahmf #kelengkapanhajidanumrah #haji2019 #umrah2019 #setumrahhaji #telekung #telekungumrah #telekungsolat #tudung #kurta #selayang #selayangcapitol #hospitalselayang

Begitu juga dengan perkhidmatan kami, Tiada siapa tahu perkhidmatan terbaik kami sehingga anda mencubanya sendiri . LOKASI : Butik Ibadah MF S2.03 Selayang Capitol berhadapan dengan Hospital Selayang . Waktu operasi: Isnin - Jumaat: 11.00am - 6.00pm Sabtu : 11.00am - 4.00pm Ahad : TUTUP Pertanyaan: 013 370 5794 . #butikibadahmf #kelengkapanhajidanumrah #haji2019 #umrah2019 #setumrahhaji #telekung #telekungumrah #telekungsolat #tudung #kurta #selayang #selayangcapitol #hospitalselayang - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Cheesetart Berry Berry.

Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. 
Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. 😂😂😂 Fresh bake dan tiada ready stock. ❤️Order melalui watsap. ❤️Cod/ delivery with charge
❤️Cash payement /online transfer

#kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. 
Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. 😂😂😂 Fresh bake dan tiada ready stock. ❤️Order melalui watsap. ❤️Cod/ delivery with charge
❤️Cash payement /online transfer

#kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #tempahan #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #awakmakankuih

Cheesetart Berry Berry. Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. Fresh bake dan tiada ready stock. ️Order melalui watsap. ️Cod/ delivery with charge ️Cash payement /online transfer #kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. Fresh bake dan tiada ready stock. ️Order melalui watsap. ️Cod/ delivery with charge ️Cash payement /online transfer #kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #tempahan #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #awakmakankuih - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Inilah Nutella Cheese Cake

Citarasa NCC yang menggiurkan dihiasi 3 lapisan uumpph seperti cheese dari Australia,original Nutella dan oreo yang diblend sebagai base..Ingredient yang rich untuk rasa yang sedap gilaa tau... Setiap layer dalam kek ni DIJAMIN boleh buat korang tersenyum di setiap gigitan..mana tak senyumnya,bawah sekali lapisan crunchy oreo crumble,ada pulak cream cheese chocolate,tengahnya pulak cheese asli padat yang lembut dan atas cik nutella yang sweet... Slice ada..whole cake pun ada...pilih je.. Mari order ye...
wasap.my/0196141837/nakNCC

#sabrinabakery #mamasabwarrior #mamasab #lubukkekno1malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #kekviral #keksedap #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #kektunang #kekkahwin #kekanniversary #kekbirthday #dimatamu #dewiremaja #neelofahijab #neelofa #aimantinofans #farahazel #deliveryservice #gombak #batucaves #selayang #wangsamaju #setapak #sentul #danaukota

Inilah Nutella Cheese Cake Citarasa NCC yang menggiurkan dihiasi 3 lapisan uumpph seperti cheese dari Australia,original Nutella dan oreo yang diblend sebagai base..Ingredient yang rich untuk rasa yang sedap gilaa tau... Setiap layer dalam kek ni DIJAMIN boleh buat korang tersenyum di setiap gigitan..mana tak senyumnya,bawah sekali lapisan crunchy oreo crumble,ada pulak cream cheese chocolate,tengahnya pulak cheese asli padat yang lembut dan atas cik nutella yang sweet... Slice ada..whole cake pun ada...pilih je.. Mari order ye... wasap.my/0196141837/nakNCC #sabrinabakery #mamasabwarrior #mamasab #lubukkekno1malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #kekviral #keksedap #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #kektunang #kekkahwin #kekanniversary #kekbirthday #dimatamu #dewiremaja #neelofahijab #neelofa #aimantinofans #farahazel #deliveryservice #gombak #batucaves #selayang #wangsamaju #setapak #sentul #danaukota - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah. Tq order utk wisma Felcra niaga

Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. 
Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. 😂😂😂 Fresh bake dan tiada ready stock. ❤️Order melalui watsap. ❤️Cod/ delivery with charge
❤️Cash payement /online transfer

#kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. 
Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. 😂😂😂 Fresh bake dan tiada ready stock. ❤️Order melalui watsap. ❤️Cod/ delivery with charge
❤️Cash payement /online transfer

#kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #tempahan #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #awakmakankuih

Alhamdulillah. Tq order utk wisma Felcra niaga Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. Fresh bake dan tiada ready stock. ️Order melalui watsap. ️Cod/ delivery with charge ️Cash payement /online transfer #kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. Fresh bake dan tiada ready stock. ️Order melalui watsap. ️Cod/ delivery with charge ️Cash payement /online transfer #kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #tempahan #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #awakmakankuih - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Puding roti sos banjir.

Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. 
Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. 😂😂😂 Fresh bake dan tiada ready stock. ❤️Order melalui watsap. ❤️Cod/ delivery with charge
❤️Cash payement /online transfer

#kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. 
Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. 😂😂😂 Fresh bake dan tiada ready stock. ❤️Order melalui watsap. ❤️Cod/ delivery with charge
❤️Cash payement /online transfer

#kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #tempahan #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #awakmakankuih

Puding roti sos banjir. Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. Fresh bake dan tiada ready stock. ️Order melalui watsap. ️Cod/ delivery with charge ️Cash payement /online transfer #kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #Untuk tempahan boleh watsap ke 0194630245 link di bio. Watsap awal utk booking bagi mengelakkan kekecewaan. Fresh bake dan tiada ready stock. ️Order melalui watsap. ️Cod/ delivery with charge ️Cash payement /online transfer #kuihmuih #kuihmelayu #savoury #anekatalam #tempahan #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #jalanjalancarimakan #jjcm #tempahan #kualalumpur #selayang #minikatering #kateringkl #anekakuihmuih #makanmakan #kendurikawin #jamuan #birthday #birthdayparty #akikah #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #keramat #setiawangsa #kekbuah #katalogkeklakitchen #jjcm #awakmakankuih - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
sikit lagiiiii nak release dahhh. .
siapa excited ni. siapa nak tahu apa rahsia ni. tungguuuuuu. .
WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio 😉.
.
Screenshot product yang awak nak okay 😘.
.
.
#wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte  #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah  #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei

sikit lagiiiii nak release dahhh. . siapa excited ni. siapa nak tahu apa rahsia ni. tungguuuuuu. . WhatsApp 0179443897 atau klik link di bio . . Screenshot product yang awak nak okay . . . #wawa #zainal #johor #kluang #lipstick #lipmatte #murah #lipmatte #sabah #sarawak #pasirgudang #batupahat #mersing #muar #kotakinabalu #sarawak #sabah #kuang #kualalumpur #selayang #kulai #skudai #larkin #jb #rawang #wawacosmetic #wawazainal #murah #malaysia #viral #ctdk #foodie #singapore #brunei - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Beauty sleep is real and your skin actually is more apt to absorb topical treatments starting with the time when you start to feel sleepy and throughout the sleep phase—this is why it’s so important to get seven to eight hours of shuteye each night
.
Since the skin’s ability to repair itself occurs at this time, you’re going to want to take advantage of it by applying a nourishing night cream comprised of concentrated (and often, stronger) ingredients to bring radiance to your look, defy your age, enrich the skin with a moisturizing barrier, rejuvenate, and renew the look of beautiful skin
.
Packed with jojoba oil, rosehip oil, lemon eo, lavender eo and rose eo, our Beauty Sleep definitely lives up to its potential ❤

Beauty sleep is real and your skin actually is more apt to absorb topical treatments starting with the time when you start to feel sleepy and throughout the sleep phase—this is why it’s so important to get seven to eight hours of shuteye each night . Since the skin’s ability to repair itself occurs at this time, you’re going to want to take advantage of it by applying a nourishing night cream comprised of concentrated (and often, stronger) ingredients to bring radiance to your look, defy your age, enrich the skin with a moisturizing barrier, rejuvenate, and renew the look of beautiful skin . Packed with jojoba oil, rosehip oil, lemon eo, lavender eo and rose eo, our Beauty Sleep definitely lives up to its potential - 2 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Surviving third trimester sometimes can be noooo joke. They say, get as much sleep now, coz u wont be sleeping properly for the next few months when the baby comes , but sometimes its hard tooooo
.
@sarahshahnor wrote, “Im either suddenly hungry ( what else is new) or asyik nak pee ( this is the worse, sbb kena sleep in socks, kalau tak kaki cramp, so kena kejutkan @ashrulrizal ulang2 kali, take ‘em off, n tlg pakaikan blk 🤣, hes totally annoyed ) haha. Esp kalau masih xboleh tido, mmg asyik nak pg toilet
.
So what i do now is ensure ive diffused some lavender, peppermint and roman chamomile half an hour before i get ready for bed, sapu @cuuraofficial’s SERENE roller on my neck, behind my ears and on my pillow
.
Its does help! Kdg2 terjaga jgk, tp the process of falling asleep immediately is much easier yay. Night peeps ❤” #cuurashares

Surviving third trimester sometimes can be noooo joke. They say, get as much sleep now, coz u wont be sleeping properly for the next few months when the baby comes , but sometimes its hard tooooo . @sarahshahnor wrote, “Im either suddenly hungry ( what else is new) or asyik nak pee ( this is the worse, sbb kena sleep in socks, kalau tak kaki cramp, so kena kejutkan @ashrulrizal ulang2 kali, take ‘em off, n tlg pakaikan blk 🤣, hes totally annoyed ) haha. Esp kalau masih xboleh tido, mmg asyik nak pg toilet . So what i do now is ensure ive diffused some lavender, peppermint and roman chamomile half an hour before i get ready for bed, sapu @cuuraofficial ’s SERENE roller on my neck, behind my ears and on my pillow . Its does help! Kdg2 terjaga jgk, tp the process of falling asleep immediately is much easier yay. Night peeps #cuurashares - 2 hours ago

1 Likes
1 Comments
0
Tiffins purchased by sis Eyzza from Kedah. Tqvm dear for repeating ur order and also sharing this beautiful pic with us ❤ We appreciate it so much 😘
To order, kindly reach us at 0195683678 / 0133306838. Hv a good day chuols 🤗
.
#mangkuktingkat #tiffin #sayajual #murah #personalisedtiffin #cute #bekal #bento #gift #corporategifts #birthdaygift #weddinggift #doorgift #anniversarygift #farewellgift #annualdinner #hitea #kl #selangor #rawang #selayang #sgbuloh #shahalam #bazaarpaknil #kitchenware #kitchenaid #enawelware #gogreen

Tiffins purchased by sis Eyzza from Kedah. Tqvm dear for repeating ur order and also sharing this beautiful pic with us We appreciate it so much To order, kindly reach us at 0195683678 / 0133306838. Hv a good day chuols 🤗 . #mangkuktingkat #tiffin #sayajual #murah #personalisedtiffin #cute #bekal #bento #gift #corporategifts #birthdaygift #weddinggift #doorgift #anniversarygift #farewellgift #annualdinner #hitea #kl #selangor #rawang #selayang #sgbuloh #shahalam #bazaarpaknil #kitchenware #kitchenaid #enawelware #gogreen - 2 hours ago

22 Likes
0 Comments
0
‼️8 HARI SAHAJA LAGI‼️
.
PROMO AMOR DEALS akan berakhir 8 hari sahaja lagi awak😱 Sempat ke awak nak grab kalau asyik usha usha je sampai ke last day promo still tak whatsapp hany🤭
.
Nak cantik sama2 tak? Jommm bertindak awal, result pun awal. Sebelum raya confirm kulit flawless😍
.
PROMO VALID SAMPAI 28Feb2019 je tau‼️
📲018-2323930 or click link di bio
📩 DM hany
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaasunscreen

️8 HARI SAHAJA LAGI️ . PROMO AMOR DEALS akan berakhir 8 hari sahaja lagi awak Sempat ke awak nak grab kalau asyik usha usha je sampai ke last day promo still tak whatsapp hany🤭 . Nak cantik sama2 tak? Jommm bertindak awal, result pun awal. Sebelum raya confirm kulit flawless . PROMO VALID SAMPAI 28Feb2019 je tau018-2323930 or click link di bio DM hany . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaasunscreen - 3 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Jommmm mlm ni kita berSalsation bersama SI Sue Tila Instructor Pasti anda akan suka dgn kelincahannya... Pm for more detail💃💃💃
SALSATION
💃 SI Sue Tila
💃 Rabu
💃  20/02/2019
💃  9.00 Malam
💃  Tema : Bebas
💃  Ladies Only
💃  Walk In RM6.00
💃 ️ BERMINAT terus walk in ya.
#salsation #danceladies #stayfit #positivepeople #lovemamafit #letsrecik #selayang #batucaves #gombak  #sgtua #kglaksamana #kgnakhoda #tamanjasa #bwpptbcfitness

Jommmm mlm ni kita berSalsation bersama SI Sue Tila Instructor Pasti anda akan suka dgn kelincahannya... Pm for more detail SALSATION SI Sue Tila Rabu 20/02/2019 9.00 Malam Tema : Bebas Ladies Only Walk In RM6.00 ️ BERMINAT terus walk in ya. #salsation #danceladies #stayfit #positivepeople #lovemamafit #letsrecik #selayang #batucaves #gombak #sgtua #kglaksamana #kgnakhoda #tamanjasa #bwpptbcfitness - 3 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
HAPPY BIRTHDAY FEBRUARY BABIES❤️
.
Nak order? Meh whatsapp cik hany cepat☺️
.
📲018-2323930
COD available🚙
Selayang/Batu Caves/Gombak
.
#sayajualbrownies #sayajualkeksedap #sayajualkekmurah
#browniesmurah #brownieshantaran #fudgebrownies #chewybrownies #brownieshantarankahwin #brownieskedut #browniesselayang #browniesgombak #browniesshahalam #uitmshahalam #shahalam #unisel #msu #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong

HAPPY BIRTHDAY FEBRUARY BABIES️ . Nak order? Meh whatsapp cik hany cepat️ . 018-2323930 COD available Selayang/Batu Caves/Gombak . #sayajualbrownies #sayajualkeksedap #sayajualkekmurah #browniesmurah #brownieshantaran #fudgebrownies #chewybrownies #brownieshantarankahwin #brownieskedut #browniesselayang #browniesgombak #browniesshahalam #uitmshahalam #shahalam #unisel #msu #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong - 3 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
*PRE-ORDER UNTUK STARTER KIT, NHOLDER & NCASE KINI DIBUKA*

1. Preorder hanya melalui link yg diberi. 
2. Preorder dengan bayaran penuh. 
3. Setiap item yang anda pre-order akan sampai pada 1 Mac 2019. Dan akan mula dipos mulai 4 Mac 2019.

4. Sekiranya ada sebarang perubahan tarikh, sy akan maklumkan secepat mungkin. 
5. *First come first serve basis*

Sila buat pre-order di link:
http://www.ncigcentre.com/preorder

Or

Click link in bio to pre-order
.
*****
AMARAN : PRODUK INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA PEROKOK BUKAN PEROKOK TIDAK DISARANKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI. . 🔞HANYA UNTUK PEROKOK DEWASA YANG BERUMUR 18 TAHUN KEATAS SAHAJA🔞
.
#Ncig #AlatBerhentiMerokok #IloveNcig #Nasty #NastyJuice #shahalam #selangor #kl #gombak #sentul #selayang
#NcigSeller #ncig #ilovencig #3meter

*PRE-ORDER UNTUK STARTER KIT, NHOLDER & NCASE KINI DIBUKA* 1. Preorder hanya melalui link yg diberi. 2. Preorder dengan bayaran penuh. 3. Setiap item yang anda pre-order akan sampai pada 1 Mac 2019. Dan akan mula dipos mulai 4 Mac 2019. 4. Sekiranya ada sebarang perubahan tarikh, sy akan maklumkan secepat mungkin. 5. *First come first serve basis* Sila buat pre-order di link: http://www.ncigcentre.com/preorder Or Click link in bio to pre-order . ***** AMARAN : PRODUK INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA PEROKOK BUKAN PEROKOK TIDAK DISARANKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI. . HANYA UNTUK PEROKOK DEWASA YANG BERUMUR 18 TAHUN KEATAS SAHAJA . #Ncig #AlatBerhentiMerokok #IloveNcig #Nasty #NastyJuice #shahalam #selangor #kl #gombak #sentul #selayang #NcigSeller #ncig #ilovencig #3meter - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Thanks to toksu Mariah @cendolhawa order untuk surprise birthday anaknya 😊
#chocolatemoistcake #kekcoklat #music #pandangulamelakacake #pgmcake #minipavlova #pavlova #pavlovacake #jamuan #potluck #instasedap #surprisebirthday #desserttable #instafood #instagood #hotselling #birthdaycake #birthdaycelebration #birthdayparty #kotadamansara #denaialam #sridamansara #damansaradamai #sungaibuloh #kepong #selayang #selfpickup

Thanks to toksu Mariah @cendolhawa order untuk surprise birthday anaknya #chocolatemoistcake #kekcoklat #music #pandangulamelakacake #pgmcake #minipavlova #pavlova #pavlovacake #jamuan #potluck #instasedap #surprisebirthday #desserttable #instafood #instagood #hotselling #birthdaycake #birthdaycelebration #birthdayparty #kotadamansara #denaialam #sridamansara #damansaradamai #sungaibuloh #kepong #selayang #selfpickup - 3 hours ago

8 Likes
2 Comments
0
*PRE-ORDER UNTUK STARTER KIT, NHOLDER & NCASE KINI DIBUKA*

1. Preorder hanya melalui link yg diberi. 
2. Preorder dengan bayaran penuh. 
3. Setiap item yang anda pre-order akan sampai pada 1 Mac 2019. Dan akan mula dipos mulai 4 Mac 2019.

4. Sekiranya ada sebarang perubahan tarikh, sy akan maklumkan secepat mungkin. 
5. *First come first serve basis*

Sila buat pre-order di link:
http://www.ncigcentre.com/preorder

Or

Click link in bio to pre-order
.
*****
AMARAN : PRODUK INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA PEROKOK BUKAN PEROKOK TIDAK DISARANKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI. . 🔞HANYA UNTUK PEROKOK DEWASA YANG BERUMUR 18 TAHUN KEATAS SAHAJA🔞
.
#Ncig #AlatBerhentiMerokok #IloveNcig #Nasty #NastyJuice #shahalam #selangor #kl #gombak #sentul #selayang
#NcigSeller #ncig #ilovencig #3meter

*PRE-ORDER UNTUK STARTER KIT, NHOLDER & NCASE KINI DIBUKA* 1. Preorder hanya melalui link yg diberi. 2. Preorder dengan bayaran penuh. 3. Setiap item yang anda pre-order akan sampai pada 1 Mac 2019. Dan akan mula dipos mulai 4 Mac 2019. 4. Sekiranya ada sebarang perubahan tarikh, sy akan maklumkan secepat mungkin. 5. *First come first serve basis* Sila buat pre-order di link: http://www.ncigcentre.com/preorder Or Click link in bio to pre-order . ***** AMARAN : PRODUK INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA PEROKOK BUKAN PEROKOK TIDAK DISARANKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI. . HANYA UNTUK PEROKOK DEWASA YANG BERUMUR 18 TAHUN KEATAS SAHAJA . #Ncig #AlatBerhentiMerokok #IloveNcig #Nasty #NastyJuice #shahalam #selangor #kl #gombak #sentul #selayang #NcigSeller #ncig #ilovencig #3meter - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Surprise Convo Gift😎😎
(Ready Stock) Best Buy

Welcome Order...🤗🤗 🏠Home make wangsa maju KL (Freelance)
📲WhatsApp:014-6037476
🌷Delivery :KL-Selangor (Extra Charge).
🌱Cod KLCC /Bukit Bintang/KLSentral/Wangsamaju/ LRT Station/MRT Station

#convo #convobouquet #bouquetconvo #convogift #surpriseconvo #giftforhim #giftforfriend #giftforbestfriend #suprisegift
#giftshop #surprisegiftkl #instalike #instagood
#selayang #gombak #srirampai #wangsamaju #shahalam #subang #petalingjaya #ampang #surprisedeliverykl #murah #hadiah #freedesign

Surprise Convo Gift😎😎 (Ready Stock) Best Buy Welcome Order...🤗🤗 Home make wangsa maju KL (Freelance) WhatsApp:014-6037476 Delivery :KL-Selangor (Extra Charge). Cod KLCC /Bukit Bintang/KLSentral/Wangsamaju/ LRT Station/MRT Station #convo #convobouquet #bouquetconvo #convogift #surpriseconvo #giftforhim #giftforfriend #giftforbestfriend #suprisegift #giftshop #surprisegiftkl #instalike #instagood #selayang #gombak #srirampai #wangsamaju #shahalam #subang #petalingjaya #ampang #surprisedeliverykl #murah #hadiah #freedesign - 3 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Bismillah..💕💕💕
.

Open order untuk hari ni.. Boleh order nak dah siap goreng atau yang frozen ya..
.

Just klik link kt bio tu jee..and boleh order..cepat-cepat order..!!
.

#tauhuberlauk #sambalkicap #tauhuberlaukjohor #tauhuberlaukselayang #tauhuberlaukputrajaya #tauhuberlaukkualalumpur #tauhuberlaukgombak #tauhuberlaukrawang #tauhuberlaukbatucaves #tauhuberlaukkepong #tauhuberlauksgbuloh #tauhuberlauksrigombak #tauhuberlauk #selayang #gombak #rawang #batucaves #kepong #sgbuloh #srigombak

Bismillah.. . Open order untuk hari ni.. Boleh order nak dah siap goreng atau yang frozen ya.. . Just klik link kt bio tu jee..and boleh order..cepat-cepat order..!! . #tauhuberlauk #sambalkicap #tauhuberlaukjohor #tauhuberlaukselayang #tauhuberlaukputrajaya #tauhuberlaukkualalumpur #tauhuberlaukgombak #tauhuberlaukrawang #tauhuberlaukbatucaves #tauhuberlaukkepong #tauhuberlauksgbuloh #tauhuberlauksrigombak #tauhuberlauk #selayang #gombak #rawang #batucaves #kepong #sgbuloh #srigombak - 3 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Dubai ori Double print
New Arrival .. 💃💃💃 *Kod DO*
material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* ✂️Siap potong 4meter
bidang 45
❎Tiada open meter

Rm60
❎Tak masuk pos

Ciri2 kain. ⏬
🍁Warna tanah keperangan
🍁Double print
🍁Lembut
🍁Berat
🍁Gebus mcm berbaldu
🍁Luxury taste
🍁Org have2 suka material ni
🍁Memukau kalbu 🌹Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2.

0173498275
0173498275

#newarrival
#kainbajuraya2019 
#kainpasangmeletop 
#kainpasangcantik 
#kainpasangmurah 
#kainpasangbaru 
#kaingojes 
#kaindubai
#dubaioridoubleprinted
#hotdesign
#cantikcantik
#corakbunga 
#bajukurungmoden
#bajumuslimah 
#jubah
#seragamcikgusekolah 
#seragampejabat 
#edisiraya2019
#kainviral
#selayang
#tamanselayangmutiara 
#bandarbaruselayang 
#batucaves 
#selayangheights 
#selangor

Dubai ori Double print New Arrival .. *Kod DO* material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* ️Siap potong 4meter bidang 45 Tiada open meter Rm60 Tak masuk pos Ciri2 kain. Warna tanah keperangan Double print Lembut Berat Gebus mcm berbaldu Luxury taste Org have2 suka material ni Memukau kalbu Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. 0173498275 0173498275 #newarrival #kainbajuraya2019 #kainpasangmeletop #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangbaru #kaingojes #kaindubai #dubaioridoubleprinted #hotdesign #cantikcantik #corakbunga #bajukurungmoden #bajumuslimah #jubah #seragamcikgusekolah #seragampejabat #edisiraya2019 #kainviral #selayang #tamanselayangmutiara #bandarbaruselayang #batucaves #selayangheights #selangor - 3 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Dubai ori Double print
New Arrival .. 💃💃💃 *Kod DO*
material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* ✂️Siap potong 4meter
bidang 45
❎Tiada open meter

Rm60
❎Tak masuk pos

Ciri2 kain. ⏬
🍁Warna tanah keperangan
🍁Double print
🍁Lembut
🍁Berat
🍁Gebus mcm berbaldu
🍁Luxury taste
🍁Org have2 suka material ni
🍁Memukau kalbu 🌹Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2.

0173498275
0173498275

#newarrival
#kainbajuraya2019 
#kainpasangmeletop 
#kainpasangcantik 
#kainpasangmurah 
#kainpasangbaru 
#kaingojes 
#kaindubai
#dubaioridoubleprinted
#hotdesign
#cantikcantik
#corakbunga 
#bajukurungmoden
#bajumuslimah 
#jubah
#seragamcikgusekolah 
#seragampejabat 
#edisiraya2019
#kainviral
#selayang
#tamanselayangmutiara 
#bandarbaruselayang 
#batucaves 
#selayangheights 
#selangor

Dubai ori Double print New Arrival .. *Kod DO* material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* ️Siap potong 4meter bidang 45 Tiada open meter Rm60 Tak masuk pos Ciri2 kain. Warna tanah keperangan Double print Lembut Berat Gebus mcm berbaldu Luxury taste Org have2 suka material ni Memukau kalbu Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. 0173498275 0173498275 #newarrival #kainbajuraya2019 #kainpasangmeletop #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangbaru #kaingojes #kaindubai #dubaioridoubleprinted #hotdesign #cantikcantik #corakbunga #bajukurungmoden #bajumuslimah #jubah #seragamcikgusekolah #seragampejabat #edisiraya2019 #kainviral #selayang #tamanselayangmutiara #bandarbaruselayang #batucaves #selayangheights #selangor - 3 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Dubai ori Double print
New Arrival .. 💃💃💃 *Kod DO*
material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* ✂️Siap potong 4meter
bidang 45
❎Tiada open meter

Rm60
❎Tak masuk pos

Ciri2 kain. ⏬
🍁Warna tanah keperangan
🍁Double print
🍁Lembut
🍁Berat
🍁Gebus mcm berbaldu
🍁Luxury taste
🍁Org have2 suka material ni
🍁Memukau kalbu 🌹Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2.

0173498275
0173498275

#newarrival
#kainbajuraya2019 
#kainpasangmeletop 
#kainpasangcantik 
#kainpasangmurah 
#kainpasangbaru 
#kaingojes 
#kaindubai
#dubaioridoubleprinted
#hotdesign
#cantikcantik
#corakbunga 
#bajukurungmoden
#bajumuslimah 
#jubah
#seragamcikgusekolah 
#seragampejabat 
#edisiraya2019
#kainviral
#selayang
#tamanselayangmutiara 
#bandarbaruselayang 
#batucaves 
#selayangheights 
#selangor

Dubai ori Double print New Arrival .. *Kod DO* material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* ️Siap potong 4meter bidang 45 Tiada open meter Rm60 Tak masuk pos Ciri2 kain. Warna tanah keperangan Double print Lembut Berat Gebus mcm berbaldu Luxury taste Org have2 suka material ni Memukau kalbu Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. 0173498275 0173498275 #newarrival #kainbajuraya2019 #kainpasangmeletop #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangbaru #kaingojes #kaindubai #dubaioridoubleprinted #hotdesign #cantikcantik #corakbunga #bajukurungmoden #bajumuslimah #jubah #seragamcikgusekolah #seragampejabat #edisiraya2019 #kainviral #selayang #tamanselayangmutiara #bandarbaruselayang #batucaves #selayangheights #selangor - 3 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Dubai ori Double print
New Arrival .. 💃💃💃 *Kod DO*
material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* ✂️Siap potong 4meter
bidang 45
❎Tiada open meter

Rm60
❎Tak masuk pos

Ciri2 kain. ⏬
🍁Warna tanah keperangan
🍁Double print
🍁Lembut
🍁Berat
🍁Gebus mcm berbaldu
🍁Luxury taste
🍁Org have2 suka material ni
🍁Memukau kalbu 🌹Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2.

0173498275
0173498275

#newarrival
#kainbajuraya2019 
#kainpasangmeletop 
#kainpasangcantik 
#kainpasangmurah 
#kainpasangbaru 
#kaingojes 
#kaindubai
#dubaioridoubleprinted
#hotdesign
#cantikcantik
#corakbunga 
#bajukurungmoden
#bajumuslimah 
#jubah
#seragamcikgusekolah 
#seragampejabat 
#edisiraya2019
#kainviral
#selayang
#tamanselayangmutiara 
#bandarbaruselayang 
#batucaves 
#selayangheights 
#selangor

Dubai ori Double print New Arrival .. *Kod DO* material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* ️Siap potong 4meter bidang 45 Tiada open meter Rm60 Tak masuk pos Ciri2 kain. Warna tanah keperangan Double print Lembut Berat Gebus mcm berbaldu Luxury taste Org have2 suka material ni Memukau kalbu Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. 0173498275 0173498275 #newarrival #kainbajuraya2019 #kainpasangmeletop #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangbaru #kaingojes #kaindubai #dubaioridoubleprinted #hotdesign #cantikcantik #corakbunga #bajukurungmoden #bajumuslimah #jubah #seragamcikgusekolah #seragampejabat #edisiraya2019 #kainviral #selayang #tamanselayangmutiara #bandarbaruselayang #batucaves #selayangheights #selangor - 3 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Dubai ori Double print
New Arrival .. 💃💃💃 *Kod DO*
material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* ✂️Siap potong 4meter
bidang 45
❎Tiada open meter

Rm60
❎Tak masuk pos

Ciri2 kain. ⏬
🍁Warna tanah keperangan
🍁Double print
🍁Lembut
🍁Berat
🍁Gebus mcm berbaldu
🍁Luxury taste
🍁Org have2 suka material ni
🍁Memukau kalbu 🌹Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2.

0173498275
0173498275

#newarrival
#kainbajuraya2019 
#kainpasangmeletop 
#kainpasangcantik 
#kainpasangmurah 
#kainpasangbaru 
#kaingojes 
#kaindubai
#dubaioridoubleprinted
#hotdesign
#cantikcantik
#corakbunga 
#bajukurungmoden
#bajumuslimah 
#jubah
#seragamcikgusekolah 
#seragampejabat 
#edisiraya2019
#kainviral
#selayang
#tamanselayangmutiara 
#bandarbaruselayang 
#batucaves 
#selayangheights 
#selangor

Dubai ori Double print New Arrival .. *Kod DO* material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* ️Siap potong 4meter bidang 45 Tiada open meter Rm60 Tak masuk pos Ciri2 kain. Warna tanah keperangan Double print Lembut Berat Gebus mcm berbaldu Luxury taste Org have2 suka material ni Memukau kalbu Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2. 0173498275 0173498275 #newarrival #kainbajuraya2019 #kainpasangmeletop #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangbaru #kaingojes #kaindubai #dubaioridoubleprinted #hotdesign #cantikcantik #corakbunga #bajukurungmoden #bajumuslimah #jubah #seragamcikgusekolah #seragampejabat #edisiraya2019 #kainviral #selayang #tamanselayangmutiara #bandarbaruselayang #batucaves #selayangheights #selangor - 3 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Semalam entah kenapa tak boleh tidur malam.. Mungkin lapar kot.. Yelah.. Last makan pun ptg.. Nak makan.. Dah malam sgt pula.. Jadi lepas habis tugasan pagi td.. Terus ke kedai wak dja ni.. Korang kalau dtg Selayang.. Memang recommended sgt makan dkt kedai ni.. Aku suka nasi goreng daging.. Wajib try sekali dgn kicap cili dia.. Confirm repeat.. Buka Pagi tutup dlm Pukul 5 ptg mcm tu kot.. Ok lah nak p tidur.. 😜😜 #food #foodphotography #selayang #selayangkusayang #kasiviral #maluapabossku #bukanbeshebeshe

Semalam entah kenapa tak boleh tidur malam.. Mungkin lapar kot.. Yelah.. Last makan pun ptg.. Nak makan.. Dah malam sgt pula.. Jadi lepas habis tugasan pagi td.. Terus ke kedai wak dja ni.. Korang kalau dtg Selayang.. Memang recommended sgt makan dkt kedai ni.. Aku suka nasi goreng daging.. Wajib try sekali dgn kicap cili dia.. Confirm repeat.. Buka Pagi tutup dlm Pukul 5 ptg mcm tu kot.. Ok lah nak p tidur.. #food #foodphotography #selayang #selayangkusayang #kasiviral #maluapabossku #bukanbeshebeshe - 3 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
❤️❤️Mowning everyone

#enigmabeauty
#aurapersonabeauty
#selangor
#kualalumpur
#facialhomespa
#mobilespa
#gombak
#selayang

️Mowning everyone #enigmabeauty #aurapersonabeauty #selangor #kualalumpur #facialhomespa #mobilespa #gombak #selayang - 3 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Assalammualaikum semoga Allah memberkati setiap langkah kita pagi ini dan semoga hati kita berbahagia seperti pagi yang cerah
#morningworld
#pengedarsahjrm #jrmdeqdaselayang #JB2140S #produkbestjrm #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #selayang #gombak #batucaves #wangsamaju #setapak #batangkali #uluyam #kkb

Assalammualaikum semoga Allah memberkati setiap langkah kita pagi ini dan semoga hati kita berbahagia seperti pagi yang cerah #morningworld #pengedarsahjrm #jrmdeqdaselayang #JB2140S #produkbestjrm #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #selayang #gombak #batucaves #wangsamaju #setapak #batangkali #uluyam #kkb - 3 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
FOR SALE BUNGALOW IDAMAN HILLS< SELAYANG.
Bungalow Idaman Hills, Selayang ****SELLING PRICE RM1.9M NEGO)****
MARKET VALUE 2.4M
Freehold
Land Area:50x75
Built Up: 3065sqft
Room 4+ 2(1 Utility & 1 Study Room)
4 bathroom

Kitchen renovated with built in cabinet and table top c/w cabinet.
Whole house plaster ceiling c/w downlights.
Fully furnished 
Well maintain and move in conditions.
Gated and Guarded.

Nearby to Selayang Hospital. Selayang Mall, Emerald Avenue Mall
Easy access to Lebuhraya Selayang, Jalan Rawang, 
#bungalowselayang
#selayang
#idamanhill
#lotbanglo
#rumahbanglo
#belirumah
#tanahlotselangor

FOR SALE BUNGALOW IDAMAN HILLS< SELAYANG. Bungalow Idaman Hills, Selayang ****SELLING PRICE RM1.9M NEGO)**** MARKET VALUE 2.4M Freehold Land Area:50x75 Built Up: 3065sqft Room 4+ 2(1 Utility & 1 Study Room) 4 bathroom Kitchen renovated with built in cabinet and table top c/w cabinet. Whole house plaster ceiling c/w downlights. Fully furnished Well maintain and move in conditions. Gated and Guarded. Nearby to Selayang Hospital. Selayang Mall, Emerald Avenue Mall Easy access to Lebuhraya Selayang, Jalan Rawang, #bungalowselayang #selayang #idamanhill #lotbanglo #rumahbanglo #belirumah #tanahlotselangor - 4 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Service SIANG CUCI dan DELIVERY lauk mentah anda..🥰🥰.
.
kepah 1kg-rm9
.
whatapp kami 018-3898381 atau klik link kat bio kami utk sirect whatapp😘
.
#laukmentahonline
#pasarcucisiang
#laukmentah
#laukbasah
#bahanmentah
#ikanfresh
#ayamfresh
#onlinegroceriesshop
#barangmentahbasah
#kitchenonline
#batucaves
#selayang
#gombak
#barangdapurfresh
#siapcucidansiang
#deliverydepanrumahanda
#seafoodfresh
#pastecilikering
#pastebawang
#kambingmarinate
#pasardelivery
#cateringdelivery
#pakejbbq
#ayammarinate
#bbqonlinepakej
#servicesiangcuci
#happycooking
#pakejpantang
#readytocook
#bbqset

Service SIANG CUCI dan DELIVERY lauk mentah anda..🥰🥰. . kepah 1kg-rm9 . whatapp kami 018-3898381 atau klik link kat bio kami utk sirect whatapp . #laukmentahonline #pasarcucisiang #laukmentah #laukbasah #bahanmentah #ikanfresh #ayamfresh #onlinegroceriesshop #barangmentahbasah #kitchenonline #batucaves #selayang #gombak #barangdapurfresh #siapcucidansiang #deliverydepanrumahanda #seafoodfresh #pastecilikering #pastebawang #kambingmarinate #pasardelivery #cateringdelivery #pakejbbq #ayammarinate #bbqonlinepakej #servicesiangcuci #happycooking #pakejpantang #readytocook #bbqset - 4 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Ni yang ramai orang kita buat silap. Senaman beriya tapi lepas tu habis laaa, makan sambil menyelam 😅😅
.
Betulkan balik pemahaman kita. 80% adalah pemakanan yang sihat n lagi 20% barulah senaman.
.
Percayalah..buat ni 💯 korang terus boleh dapat results 😍🔥
.
Tapi make sure sebelum bersenam tu..ambik pre n post-workout ye. Bukan apa..untuk tingkatkan tenaga n recover balik muscle yang dah bekerja keras tu 💪💪
.
Macam biasa, topik senaman antara yang paling penting dalam program coaching kami 😍💖
.
.
NAK KURUS SEBELUM RAYA ??
PENDAFTARAN INTAKE MARCH DAH DIBUKA 💥💥
DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃
.
.
Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪
.
Apa yg anda akan dapat;
❤️ Personal Coaching
❤️ Meal Plan Selama 30hari
❤️ Tip kurus mudah
❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita
❤️ Whatsapp Group yg Awesome
:
Apa yang anda perlu hanya;
🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY )
🎀 Hantarkan gambar Before & After
🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan )
.
.
EAT RIGHT, STAY FIT
.
Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵
🎀 Coach
🎀 Ilmu
🎀 Group support
.
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏
.
Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Ni yang ramai orang kita buat silap. Senaman beriya tapi lepas tu habis laaa, makan sambil menyelam . Betulkan balik pemahaman kita. 80% adalah pemakanan yang sihat n lagi 20% barulah senaman. . Percayalah..buat ni korang terus boleh dapat results . Tapi make sure sebelum bersenam tu..ambik pre n post-workout ye. Bukan apa..untuk tingkatkan tenaga n recover balik muscle yang dah bekerja keras tu . Macam biasa, topik senaman antara yang paling penting dalam program coaching kami . . NAK KURUS SEBELUM RAYA ?? PENDAFTARAN INTAKE MARCH DAH DIBUKA DON'T MISS OUT GUYSSSS . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA . Apa yg anda akan dapat; ️ Personal Coaching ️ Meal Plan Selama 30hari ️ Tip kurus mudah ️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) Hantarkan gambar Before & After Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada Coach Ilmu Group support . . PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA . Jom chat sini untuk maklumat lanjut Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp - 4 hours ago

8 Likes
2 Comments
0
100pcs mini buttercake for doorgift

Thanks for your support 😘😘 Doorgift comel ni sesuai untuk segala majlis- majlis anda 🎀 aqiqah dan cukur jambul
🎀 majlis formal
🎀 birthday party 🎀 perkahwinan 
Untuk pertanyaan dan tempahan boleh klik whatsapp link 📲

Tunggu pe lagi? Call now!! #doorgiftmurah #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #dessert #doorgiftfnz #buttercake #hitea #selangor #rawang #kl #kepong #keksedap #selayang

100pcs mini buttercake for doorgift Thanks for your support Doorgift comel ni sesuai untuk segala majlis- majlis anda aqiqah dan cukur jambul majlis formal birthday party perkahwinan Untuk pertanyaan dan tempahan boleh klik whatsapp link Tunggu pe lagi? Call now!! #doorgiftmurah #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #dessert #doorgiftfnz #buttercake #hitea #selangor #rawang #kl #kepong #keksedap #selayang - 4 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Handsocks Adra🌸
.
Si Adra ni material nya mosscrepe. Free size and stretchable. Sistur bila pakai akan terasa dingin dan yang paling penting... sgt laa selesa masya Allah...☺️ Tak percaya? Jom cuba...
.
Harga rm15 exclude postage
.
Pos rm7 sm, rm12 ss
.
#adracatalog #sayajual #handsocks #ukhty #auratwanita #muslimah #2019 #istiqomah #bazarpaknil #jomhijrah #malaysia #selangor #cantik #kakakadik #indah #cintasuci #akhlakmulia #syurga #ustazah #alquran 
#putrajaya #cyberjaya #shahalam #puchong #dengkil #selayang #kl #ootd #muslimahfashion #pujaanhatikanda

Handsocks Adra . Si Adra ni material nya mosscrepe. Free size and stretchable. Sistur bila pakai akan terasa dingin dan yang paling penting... sgt laa selesa masya Allah...️ Tak percaya? Jom cuba... . Harga rm15 exclude postage . Pos rm7 sm, rm12 ss . #adracatalog #sayajual #handsocks #ukhty #auratwanita #muslimah #2019 #istiqomah #bazarpaknil #jomhijrah #malaysia #selangor #cantik #kakakadik #indah #cintasuci #akhlakmulia #syurga #ustazah #alquran #putrajaya #cyberjaya #shahalam #puchong #dengkil #selayang #kl #ootd #muslimahfashion #pujaanhatikanda - 4 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Ni breastfeeding mum tau. Kalau dia boleh..takkan kita tak boleh ??
.
.
Pahamkan dulu konsep 80% pemakanan n lagi 20% adalah senaman. Dah terang lagi nyata yang 80% adalah dengan memilih GAYA PEMAKANAN yang SIHAT 🔥🔥
.
So ?? Takkan nak biarkan azam 2018 berlalu macam tu je ?? Kalau dia boleh, ANDA PASTI BOLEH 💪👏
.
Cepat !! Siapa nak coach bantu turun 5-10kg sebelum Raya 🏃 cepat booking your slot now ❗❗
.
.
Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪
.
Apa yg anda akan dapat;
❤️ Personal Coaching
❤️ Meal Plan Selama 30hari
❤️ Tip kurus mudah
❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita
❤️ Whatsapp Group yg Awesome
:
Apa yang anda perlu hanya;
🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY )
🎀 Hantarkan gambar Before & After
🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan )
.
.
EAT RIGHT, STAY FIT
.
Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵
🎀 Coach
🎀 Ilmu
🎀 Group support
.
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏
.
Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Ni breastfeeding mum tau. Kalau dia boleh..takkan kita tak boleh ?? . . Pahamkan dulu konsep 80% pemakanan n lagi 20% adalah senaman. Dah terang lagi nyata yang 80% adalah dengan memilih GAYA PEMAKANAN yang SIHAT . So ?? Takkan nak biarkan azam 2018 berlalu macam tu je ?? Kalau dia boleh, ANDA PASTI BOLEH . Cepat !! Siapa nak coach bantu turun 5-10kg sebelum Raya cepat booking your slot now . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA . Apa yg anda akan dapat; ️ Personal Coaching ️ Meal Plan Selama 30hari ️ Tip kurus mudah ️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) Hantarkan gambar Before & After Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada Coach Ilmu Group support . . PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA . Jom chat sini untuk maklumat lanjut Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp - 4 hours ago

7 Likes
2 Comments
0
Guyssss jangan lupa ambik sarapan tau. PENTING ❗❗
.
.
NAK KURUS SEBELUM RAYA ??
PENDAFTARAN INTAKE MARCH DAH DIBUKA 💥💥
DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃
.
.
Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪
.
Apa yg anda akan dapat;
❤️ Personal Coaching
❤️ Meal Plan Selama 30hari
❤️ Tip kurus mudah
❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita
❤️ Whatsapp Group yg Awesome
:
Apa yang anda perlu hanya;
🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY )
🎀 Hantarkan gambar Before & After
🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan )
.
.
EAT RIGHT, STAY FIT
.
Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵
🎀 Coach
🎀 Ilmu
🎀 Group support
.
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏
.
Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Guyssss jangan lupa ambik sarapan tau. PENTING . . NAK KURUS SEBELUM RAYA ?? PENDAFTARAN INTAKE MARCH DAH DIBUKA DON'T MISS OUT GUYSSSS . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA . Apa yg anda akan dapat; ️ Personal Coaching ️ Meal Plan Selama 30hari ️ Tip kurus mudah ️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) Hantarkan gambar Before & After Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada Coach Ilmu Group support . . PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA . Jom chat sini untuk maklumat lanjut Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp - 4 hours ago

6 Likes
2 Comments
0
Layan kek old school lagi.... memang ramai peminat kek2 ni. 
Kalau buat combo kek2 old school ni ada ke yg berminat? 👀
Cer komen "saya"

Syukran Kak Ina, cousin Ijan order dgn Luvlytaste 😘

________________________________

Teringin nak makan? Roger je kami :
☎  0133911733 @ 0137727222

Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp 😉

#marblecake #luvlytaste #kepong #tamanehsan #frim #damansara #selayang #sgbuloh #gombak #segambut #jinjang #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodstagram #foodinstagram #foodography #foodporn

Layan kek old school lagi.... memang ramai peminat kek2 ni. Kalau buat combo kek2 old school ni ada ke yg berminat? Cer komen "saya" Syukran Kak Ina, cousin Ijan order dgn Luvlytaste ________________________________ Teringin nak makan? Roger je kami : 0133911733 @ 0137727222 Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp #marblecake #luvlytaste #kepong #tamanehsan #frim #damansara #selayang #sgbuloh #gombak #segambut #jinjang #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodstagram #foodinstagram #foodography #foodporn - 4 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
.
.
Rahsia kurma dan minyak2 herba arab ...terbaik 👍👍..!! tersurat sudah tersirat..kenapa..?🤔
.
Kurma byk jenis kurma..tidak semua sama jenis....Begitu juga majon banyak jenis ma'jun ..
.
Tapi Kurma Dhuha hya 1 ..tiada yg sama dgnnya..!! 😅😅..Resepi kuih kurma dgn madu + minyak2 pati herba lagenda perubatan herba tertua diadun utk dapatkan " The healing power of herbs "..
.
Kurma dhuha yg tersgt hebat kesannya!byk khasiat !boleh diamalkan seawal umur 4thun shingga warga emas dgn dos yg tetrntu....
.
Nak taw apa khasiat?bhan2 herba yg terkndung?cara mkn?boleh wasap aimie..nanti kita sembang2😁
.
.
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,selayang,
batucaves!
.
📲Klik link dibawah😉
http://wasap.my/60102257377/orderJRM

dan jgn lupa follow aimie doj0180 di:

@stjrm.kundang_aimie
.
🛵jom bercod trus kerumah :

#tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong  #merbausempak #kubugajah
#bandarrahmanputra #kgmelayusungaibuloh
#bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #bandarrawang #damansaradamai
#kotadamansara
#damansaraperdana #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari. #bandartasikputeri #desaputeri #countryhomes  #selayang #gombak
.
📦Postage -poslaju +citylink=setiap hari bekerja
.
🎁FREEGIFT dgn setiap pembelian
. 👸FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal)
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#bazarpaknil
#paidreviewmalaysia
#jamuratumalaya

. . Rahsia kurma dan minyak2 herba arab ...terbaik ..!! tersurat sudah tersirat..kenapa..?🤔 . Kurma byk jenis kurma..tidak semua sama jenis....Begitu juga majon banyak jenis ma'jun .. . Tapi Kurma Dhuha hya 1 ..tiada yg sama dgnnya..!! ..Resepi kuih kurma dgn madu + minyak2 pati herba lagenda perubatan herba tertua diadun utk dapatkan " The healing power of herbs ".. . Kurma dhuha yg tersgt hebat kesannya!byk khasiat !boleh diamalkan seawal umur 4thun shingga warga emas dgn dos yg tetrntu.... . Nak taw apa khasiat?bhan2 herba yg terkndung?cara mkn?boleh wasap aimie..nanti kita sembang2 . . . 🏷Jom dapatkan produk JRM bersama aimie di sekitar Kundang,Kuang, Rawang,Sg Buloh,Damansara,selayang, batucaves! . Klik link dibawah http://wasap.my/60102257377/orderJRM dan jgn lupa follow aimie doj0180 di: @stjrm.kundang_aimie . 🛵jom bercod trus kerumah : #tasikbiru #kundang #kuang #sgpelong #merbausempak #kubugajah #bandarrahmanputra #kgmelayusungaibuloh #bandarbarusgbuloh #payajaras #desacolfield #bandarrawang #damansaradamai #kotadamansara #damansaraperdana #matangpagar #kgbarusgbuloh #subangsuria #subangbestari . #bandartasikputeri #desaputeri #countryhomes #selayang #gombak . Postage -poslaju +citylink=setiap hari bekerja . FREEGIFT dgn setiap pembelian . FREEAHLI dgn pembelian rm80 keats(harga normal) . #teamaimieimanSempire #teamayaananayla #bazarpaknil #paidreviewmalaysia #jamuratumalaya - 4 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Harga untuk BABY PAVLOVA 
#babypavlova #pavlova #pavlovasedap #gombak #batucaves #sentul #selayang

Harga untuk BABY PAVLOVA #babypavlova #pavlova #pavlovasedap #gombak #batucaves #sentul #selayang - 5 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Morning motivation!!!! 🤩💪🏻💪🏻💪🏻 Assalamualaikum & Selamat Pagi sahabat2 positif ku !!! 😍😍😍 #minilipcream
#sugarbelle
#cod 👇🏻
#selayang
#batucaves
#gombak
#ampang
#damansaraheights 
@sugarbelle_selayang 
@sugarbelle_themelvins 
@sugarbellecosmetic

Morning motivation!!!! 🤩🏻🏻🏻 Assalamualaikum & Selamat Pagi sahabat2 positif ku !!! #minilipcream #sugarbelle #cod 🏻 #selayang #batucaves #gombak #ampang #damansaraheights @sugarbelle_selayang @sugarbelle_themelvins @sugarbellecosmetic - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Morning motivation!!!! 🤩💪🏻💪🏻💪🏻 Assalamualaikum & Selamat Pagi sahabat2 positif ku !!! 😍😍😍 #minilipcream
#sugarbelle
#cod 👇🏻
#selayang
#batucaves
#gombak
#ampang
#damansaraheights 
@sugarbelle_selayang 
@sugarbelle_themelvins 
@sugarbellecosmetic

Morning motivation!!!! 🤩🏻🏻🏻 Assalamualaikum & Selamat Pagi sahabat2 positif ku !!! #minilipcream #sugarbelle #cod 🏻 #selayang #batucaves #gombak #ampang #damansaraheights @sugarbelle_selayang @sugarbelle_themelvins @sugarbellecosmetic - 5 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
#tartnenaspremium 
Moh lew masuk oven

Sape nak boleh roger2 ya WA 0182654820
( www.wasap.my/60182654820 )

#purebutter 
#sayajualtartnenas #tartnenasgombak #tartnenasdaun #tamansrigombak #tamanserigombak #tamanbatumuda #batucaves #selayang #sentul #setapakindah #setapak #wangsamelawati #tamanmelawati #tamanbukitpermata #tamansamuderagombak #giantbatucaves #tartnenassedap #zaracakes

#tartnenaspremium Moh lew masuk oven Sape nak boleh roger2 ya WA 0182654820 ( www.wasap.my/60182654820 ) #purebutter #sayajualtartnenas #tartnenasgombak #tartnenasdaun #tamansrigombak #tamanserigombak #tamanbatumuda #batucaves #selayang #sentul #setapakindah #setapak #wangsamelawati #tamanmelawati #tamanbukitpermata #tamansamuderagombak #giantbatucaves #tartnenassedap #zaracakes - 5 hours ago

11 Likes
4 Comments
0
DONE...💕💕
.

Selamat menjamu selera untuk customer pagi ni..
.

Tak cukup pedas? Ha gigit cili tu bagi pedasss menyengat...pasti terangkatttt...!!
.

#tauhuberlauk #sambalkicap #tauhuberlaukjohor #tauhuberlaukselayang #tauhuberlaukputrajaya #tauhuberlaukkualalumpur #tauhuberlaukgombak #tauhuberlaukrawang #tauhuberlaukbatucaves #tauhuberlaukkepong #tauhuberlauksgbuloh #tauhuberlauksrigombak #tauhuberlauk #selayang #gombak #rawang #batucaves #kepong #sgbuloh #srigombak

DONE... . Selamat menjamu selera untuk customer pagi ni.. . Tak cukup pedas? Ha gigit cili tu bagi pedasss menyengat...pasti terangkatttt...!! . #tauhuberlauk #sambalkicap #tauhuberlaukjohor #tauhuberlaukselayang #tauhuberlaukputrajaya #tauhuberlaukkualalumpur #tauhuberlaukgombak #tauhuberlaukrawang #tauhuberlaukbatucaves #tauhuberlaukkepong #tauhuberlauksgbuloh #tauhuberlauksrigombak #tauhuberlauk #selayang #gombak #rawang #batucaves #kepong #sgbuloh #srigombak - 5 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
Assalamualaikum, selamat pagi semua. ❤️😍
.
.
#sayajual
#sayajualkerepek
#kerepek
#kerepekpedas
#kerepekmurah
#kerepekbersira
#kerepeksambal
#kpekpedas
#kerepekpedas
#kepong
#kepongsentral
#tamanehsan
#desajaya
#frim
#selayang #batucaves #gombak #bandarsridamansara #damansaradamai #jinjang #hospitalselayang

Assalamualaikum, selamat pagi semua. . . #sayajual #sayajualkerepek #kerepek #kerepekpedas #kerepekmurah #kerepekbersira #kerepeksambal #kpekpedas #kerepekpedas #kepong #kepongsentral #tamanehsan #desajaya #frim #selayang #batucaves #gombak #bandarsridamansara #damansaradamai #jinjang #hospitalselayang - 5 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Siap untuk sarapan customer pagi ni...Alhamdulillah..
.

Nak order? P klik link kt bio tu korangggg...!!!
. .
#tauhuberlauk #sambalkicap #tauhuberlaukjohor #tauhuberlaukselayang #tauhuberlaukputrajaya #tauhuberlaukkualalumpur #tauhuberlaukgombak #tauhuberlaukrawang #tauhuberlaukbatucaves #tauhuberlaukkepong #tauhuberlauksgbuloh #tauhuberlauksrigombak #tauhuberlauk #selayang #gombak #rawang #batucaves #kepong #sgbuloh #srigombak

Siap untuk sarapan customer pagi ni...Alhamdulillah.. . Nak order? P klik link kt bio tu korangggg...!!! . . #tauhuberlauk #sambalkicap #tauhuberlaukjohor #tauhuberlaukselayang #tauhuberlaukputrajaya #tauhuberlaukkualalumpur #tauhuberlaukgombak #tauhuberlaukrawang #tauhuberlaukbatucaves #tauhuberlaukkepong #tauhuberlauksgbuloh #tauhuberlauksrigombak #tauhuberlauk #selayang #gombak #rawang #batucaves #kepong #sgbuloh #srigombak - 6 hours ago

12 Likes
1 Comments
0
Assalamualaikum, selamat pagi...
.

Alhamdulillah rezeki pagi ni...jom potong lepas tu gorenggg...😋😋
.

Die punye bau toksah cerita banyak lah🤤🤤🤤
. .
#tauhuberlauk #sambalkicap #tauhuberlaukjohor #tauhuberlaukselayang #tauhuberlaukputrajaya #tauhuberlaukkualalumpur #tauhuberlaukgombak #tauhuberlaukrawang #tauhuberlaukbatucaves #tauhuberlaukkepong #tauhuberlauksgbuloh #tauhuberlauksrigombak #tauhuberlauk #selayang #gombak #rawang #batucaves #kepong #sgbuloh #srigombak

Assalamualaikum, selamat pagi... . Alhamdulillah rezeki pagi ni...jom potong lepas tu gorenggg... . Die punye bau toksah cerita banyak lah🤤🤤🤤 . . #tauhuberlauk #sambalkicap #tauhuberlaukjohor #tauhuberlaukselayang #tauhuberlaukputrajaya #tauhuberlaukkualalumpur #tauhuberlaukgombak #tauhuberlaukrawang #tauhuberlaukbatucaves #tauhuberlaukkepong #tauhuberlauksgbuloh #tauhuberlauksrigombak #tauhuberlauk #selayang #gombak #rawang #batucaves #kepong #sgbuloh #srigombak - 6 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
A cup of coffee for supper with wheatmeal cracker.
.
So cool.
.
Have a sweet dreams.
.
Assalammualaikum.
.
.
#mesinkopiArisstorm1nicomy
#nicomyarissto
#nicomykopiarissto
#nicomymylife
#CArawang
#mesinkopimurah
#ajimaura
#terapiinstagram
#coffeelovers
#italianpremiumcoffee
#klangvalley
#rawang
#sungaibuloh
#selayang
#Kopipremiumtapihargawarung 
#Mesinkopipremiumsewarm1 
#bazaarpaknil
#letsleadthemarket
#batch22saka 
#nakpesan 
#naksetap 
#atokpesan 
#hatikecai
#peminatkopi
#peminatkopitegar
#followsewamesinkopirm1
#visitmyig

A cup of coffee for supper with wheatmeal cracker. . So cool. . Have a sweet dreams. . Assalammualaikum. . . #mesinkopiArisstorm1nicomy #nicomyarissto #nicomykopiarissto #nicomymylife #CArawang #mesinkopimurah #ajimaura #terapiinstagram #coffeelovers #italianpremiumcoffee #klangvalley #rawang #sungaibuloh #selayang #Kopipremiumtapihargawarung #Mesinkopipremiumsewarm1 #bazaarpaknil #letsleadthemarket #batch22saka #nakpesan #naksetap #atokpesan #hatikecai #peminatkopi #peminatkopitegar #followsewamesinkopirm1 #visitmyig - 8 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
*PRE-ORDER UNTUK STARTER KIT, NHOLDER & NCASE KINI DIBUKA*

1. Preorder hanya melalui link yg diberi. 
2. Preorder dengan bayaran penuh. 
3. Setiap item yang anda pre-order akan sampai pada 1 Mac 2019. Dan akan mula dipos mulai 4 Mac 2019.

4. Sekiranya ada sebarang perubahan tarikh, kami akan maklumkan secepat mungkin. 
5. *First come first serve basis*

Sila buat pre-order di link:
http://www.ncigcentre.com/preorder
.
*****
AMARAN : PRODUK INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA PEROKOKBUKAN PEROKOK TIDAK DISARANKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI. . 🔞HANYA UNTUK PEROKOK DEWASA YANG BERUMUR 18 TAHUN KEATAS SAHAJA🔞
.
#Ncig #AlatBerhentiMerokok #IloveNcig #Nasty #NastyJuice #shahalam #selangor #kl #gombak #sentul #selayang
#NcigSeller #ncig #ilovencig #3meter

*PRE-ORDER UNTUK STARTER KIT, NHOLDER & NCASE KINI DIBUKA* 1. Preorder hanya melalui link yg diberi. 2. Preorder dengan bayaran penuh. 3. Setiap item yang anda pre-order akan sampai pada 1 Mac 2019. Dan akan mula dipos mulai 4 Mac 2019. 4. Sekiranya ada sebarang perubahan tarikh, kami akan maklumkan secepat mungkin. 5. *First come first serve basis* Sila buat pre-order di link: http://www.ncigcentre.com/preorder . ***** AMARAN : PRODUK INI ADALAH ALTERNATIF KEPADA PEROKOKBUKAN PEROKOK TIDAK DISARANKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI. . HANYA UNTUK PEROKOK DEWASA YANG BERUMUR 18 TAHUN KEATAS SAHAJA . #Ncig #AlatBerhentiMerokok #IloveNcig #Nasty #NastyJuice #shahalam #selangor #kl #gombak #sentul #selayang #NcigSeller #ncig #ilovencig #3meter - 10 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Semalam coach ada nak share #transformation kami 3 beranak kan ??? Haa takyah citer lebih..korang tengok je video ni. .
.
Ni selepas sebulan join program ye. Nanti coach akan update gambar kami lagi lepas 2-3 bulan join program...sampai la ideal weight. MasyaAllah alhamdulillah tabarakallah 😍💖
.
.
NAK KURUS SEBELUM RAYA ??
PENDAFTARAN INTAKE MARCH DAH DIBUKA 💥💥
DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃
.
.
Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪
.
Apa yg anda akan dapat;
❤️ Personal Coaching
❤️ Meal Plan Selama 30hari
❤️ Tip kurus mudah
❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita
❤️ Whatsapp Group yg Awesome
:
Apa yang anda perlu hanya;
🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY )
🎀 Hantarkan gambar Before & After
🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan )
.
.
EAT RIGHT, STAY FIT
.
Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵
🎀 Coach
🎀 Ilmu
🎀 Group support
.
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏
.
Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Semalam coach ada nak share #transformation kami 3 beranak kan ??? Haa takyah citer lebih..korang tengok je video ni. . . Ni selepas sebulan join program ye. Nanti coach akan update gambar kami lagi lepas 2-3 bulan join program...sampai la ideal weight. MasyaAllah alhamdulillah tabarakallah . . NAK KURUS SEBELUM RAYA ?? PENDAFTARAN INTAKE MARCH DAH DIBUKA DON'T MISS OUT GUYSSSS . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA . Apa yg anda akan dapat; ️ Personal Coaching ️ Meal Plan Selama 30hari ️ Tip kurus mudah ️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) Hantarkan gambar Before & After Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada Coach Ilmu Group support . . PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA . Jom chat sini untuk maklumat lanjut Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp - 10 hours ago

12 Likes
4 Comments
0
Separuh kek coklat utk kanda. Separuh kek madu untuk dinda. 🤭🤭🤭
.
.
#sabrinabakery #sabrinabakerykuantan #sabrinabakerywarrior #sabrinabakerydungun #agentmamasab #kekviral #foodporn #ampang #kajang #klcc #shahalam #pujaanhatikanda #selayang #cyberjaya #putrajaya

Separuh kek coklat utk kanda. Separuh kek madu untuk dinda. 🤭🤭🤭 . . #sabrinabakery #sabrinabakerykuantan #sabrinabakerywarrior #sabrinabakerydungun #agentmamasab #kekviral #foodporn #ampang #kajang #klcc #shahalam #pujaanhatikanda #selayang #cyberjaya #putrajaya - 10 hours ago

11 Likes
4 Comments
0
Meh sini nak citer sikit pasal lemak visceral ni. Lemak ni terletak kat organ dalam badan kita. N nak hilangkan lemak visceral ni bukan melalui exercise tau !!
.
Macam mana boleh terjadinya lemak visceral ?? Haaa sebab ambik banyak sangat OMEGA 6. N memang SANGAT MERBAHAYA kerana ia boleh mengakibatkan risiko ancaman diabetes, stroke, darah tinggi n lain lain.
.
Agak agak korang la kan..apa cara nak kurangkan lemak visceral ni ?? Haa semestinya laa kena jaga pemakanan kita. Make sure seimbang dengan nutrisi yang lengkap n pengambilan lemak baik seperti avocado, ikan omega 3, lemak sayuran n lain lain lagi la.
.
Lemak macam ni bukan orang berbadan besar je ada...orang kurus pun boleh ada 😱😱 so berhati hati la ek 😘😘
.
.
NAK KURUS SEBELUM RAYA ??
PENDAFTARAN INTAKE MARCH DAH DIBUKA 💥💥
DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃
.
.
Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪
.
Apa yg anda akan dapat;
❤️ Personal Coaching
❤️ Meal Plan Selama 30hari
❤️ Tip kurus mudah
❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita
❤️ Whatsapp Group yg Awesome
:
Apa yang anda perlu hanya;
🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY )
🎀 Hantarkan gambar Before & After
🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan )
.
.
EAT RIGHT, STAY FIT
.
Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵
🎀 Coach
🎀 Ilmu
🎀 Group support
.
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏
.
Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

Meh sini nak citer sikit pasal lemak visceral ni. Lemak ni terletak kat organ dalam badan kita. N nak hilangkan lemak visceral ni bukan melalui exercise tau !! . Macam mana boleh terjadinya lemak visceral ?? Haaa sebab ambik banyak sangat OMEGA 6. N memang SANGAT MERBAHAYA kerana ia boleh mengakibatkan risiko ancaman diabetes, stroke, darah tinggi n lain lain. . Agak agak korang la kan..apa cara nak kurangkan lemak visceral ni ?? Haa semestinya laa kena jaga pemakanan kita. Make sure seimbang dengan nutrisi yang lengkap n pengambilan lemak baik seperti avocado, ikan omega 3, lemak sayuran n lain lain lagi la. . Lemak macam ni bukan orang berbadan besar je ada...orang kurus pun boleh ada so berhati hati la ek . . NAK KURUS SEBELUM RAYA ?? PENDAFTARAN INTAKE MARCH DAH DIBUKA DON'T MISS OUT GUYSSSS . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA . Apa yg anda akan dapat; ️ Personal Coaching ️ Meal Plan Selama 30hari ️ Tip kurus mudah ️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) Hantarkan gambar Before & After Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada Coach Ilmu Group support . . PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA . Jom chat sini untuk maklumat lanjut Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp - 11 hours ago

17 Likes
3 Comments
0
throwbackla makeup nikah untuk adik manis @eika aqila. nak amik sekali makeup n henna pon bole tau. wassap je kaktien. kita deal sampai jadi.💕 makeup : @atienraglan_lovemakeup
henna :@yusniezahenna 
wassap👇👇
http://wasap.my/60133448689
instagram👇👇
http://www.instagram.com/atienraglan_lovemakeup
FB👇👇
https://www.facebook.com/fatin.hamimah.3

#makeupsanding #sanding #nikah #tunang #briedsmaid #simple #makeupbyme #makeupartist #makeuplover #makeuplov😄er #makeuppengantin #Selayang #gombak #batucave #selangor  #damansara #damansaradamai #sungaibuloh #payajaras

throwbackla makeup nikah untuk adik manis @eika aqila. nak amik sekali makeup n henna pon bole tau. wassap je kaktien. kita deal sampai jadi. makeup : @atienraglan_lovemakeup henna :@yusniezahenna wassap http://wasap.my/60133448689 instagram http://www.instagram.com/atienraglan_lovemakeup FB https://www.facebook.com/fatin.hamimah.3 #makeupsanding #sanding #nikah #tunang #briedsmaid #simple #makeupbyme #makeupartist #makeuplover #makeuplov er #makeuppengantin #Selayang #gombak #batucave #selangor #damansara #damansaradamai #sungaibuloh #payajaras - 11 hours ago

21 Likes
2 Comments
0
📛 SABOTAJ DIET TANPA SEDAR 📛
.
Masa tengah on program turun berat badan ni..kita bukan fokus pada macros n exercise je tau. Ada jugak perkara lain yang perlu diambil kira. Kalau tak sia sia berDIET tu kan 😅😅
.
Antara perkara yang harus diambil kira 👇👇
.
💌 Skip breakfast
💌 Stress
💌 Berlapar
💌 Makan laju
💌 Tak cukup tidur
💌 Kurang minum air putih/masak
.
Perkara semua ni kena jaga tau. Kalau tak macam coach cakap tadi la..sia sia je. Tapi jangan risau, Advance Coaching Transformasi Kurus Online ni sangat menitikberatkan perkara macam ni. In shaa Allah hasil yang peserta dapat sentiasa positif 💖💖
.
.
NAK KURUS SEBELUM RAYA ??
PENDAFTARAN INTAKE MARCH DAH DIBUKA 💥💥
DON'T MISS OUT GUYSSSS 🏃🏃
.
.
Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪
.
Apa yg anda akan dapat;
❤️ Personal Coaching
❤️ Meal Plan Selama 30hari
❤️ Tip kurus mudah
❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita
❤️ Whatsapp Group yg Awesome
:
Apa yang anda perlu hanya;
🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY )
🎀 Hantarkan gambar Before & After
🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan )
.
.
EAT RIGHT, STAY FIT
.
Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵
🎀 Coach
🎀 Ilmu
🎀 Group support
.
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏
.
Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp

SABOTAJ DIET TANPA SEDAR . Masa tengah on program turun berat badan ni..kita bukan fokus pada macros n exercise je tau. Ada jugak perkara lain yang perlu diambil kira. Kalau tak sia sia berDIET tu kan . Antara perkara yang harus diambil kira . Skip breakfast Stress Berlapar Makan laju Tak cukup tidur Kurang minum air putih/masak . Perkara semua ni kena jaga tau. Kalau tak macam coach cakap tadi la..sia sia je. Tapi jangan risau, Advance Coaching Transformasi Kurus Online ni sangat menitikberatkan perkara macam ni. In shaa Allah hasil yang peserta dapat sentiasa positif . . NAK KURUS SEBELUM RAYA ?? PENDAFTARAN INTAKE MARCH DAH DIBUKA DON'T MISS OUT GUYSSSS . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA . Apa yg anda akan dapat; ️ Personal Coaching ️ Meal Plan Selama 30hari ️ Tip kurus mudah ️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) Hantarkan gambar Before & After Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada Coach Ilmu Group support . . PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN MARCH KINI DIBUKA . Jom chat sini untuk maklumat lanjut Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp - 11 hours ago

16 Likes
4 Comments
0
WEDNESDAY 9.00PM - 10.00PM
Zumba Fitness 
Zin Umu
Walk in RM10
Ladies Only
Theme Red ♥️
please take note and sharing with your friends and family members... #strongisbeautiful #nopainnogain #sihatitumahal #kurusitubonus #cantiksamasamakurussamasama #sharingiscaring #ladiesstudio #selayang #batucaves #rawang #selayangpandang #tamanwilayahselayang #tamandesabakti #tamansrimurniselayang #selayangmall #selayangbaru #zumbaladies #ladiesworkout #aerodanceladies #fitnjoyladies #allladies

WEDNESDAY 9.00PM - 10.00PM Zumba Fitness Zin Umu Walk in RM10 Ladies Only Theme Red ️ please take note and sharing with your friends and family members... #strongisbeautiful #nopainnogain #sihatitumahal #kurusitubonus #cantiksamasamakurussamasama #sharingiscaring #ladiesstudio #selayang #batucaves #rawang #selayangpandang #tamanwilayahselayang #tamandesabakti #tamansrimurniselayang #selayangmall #selayangbaru #zumbaladies #ladiesworkout #aerodanceladies #fitnjoyladies #allladies - 11 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
.
GE Performance Oil
.
Untuk abang2 yang ada masalah :
.
- Kecik nak BESAR kan
- Pendek nak PANJANG kan
- Lembik nak KERAS kan
- Layu nak SIHAT kan
.
Jom cuba! Pasti bertambah YAKIN!
.
GE Performance Oil Ada campuran :
1. Lintah
2. Belacak
3. Dhob .
- Sebotol 30ml
- Sehari pakai 2kali
- Sekali pakai 3 titik
- Pakai Pagi & Malam
.
Ada nak order? boleh direct whatsapp
(FAIZ - #STOKISKL)
.
Whatsapp 📲  011-56536072
Whatsapp 📲  011-56536072
Whatsapp 📲  011-56536072
Whatsapp 📲  011-56536072
.
.
.
.
#kamamax #kamamaxspray #ubatkuat #tahanlama #cepatpancut #gadismelayu #malampertama #pengantinbaru #suamiisteri #yamaha #hondaRS #y15 #kamitakramai #dramatv3 #maluapebossku #kualalumpur #setapak #ampang #selayang #gombak #vimax #rambospray #tornado

. GE Performance Oil . Untuk abang2 yang ada masalah : . - Kecik nak BESAR kan - Pendek nak PANJANG kan - Lembik nak KERAS kan - Layu nak SIHAT kan . Jom cuba! Pasti bertambah YAKIN! . GE Performance Oil Ada campuran : 1. Lintah 2. Belacak 3. Dhob . - Sebotol 30ml - Sehari pakai 2kali - Sekali pakai 3 titik - Pakai Pagi & Malam . Ada nak order? boleh direct whatsapp (FAIZ - #STOKISKL ) . Whatsapp 011-56536072 Whatsapp 011-56536072 Whatsapp 011-56536072 Whatsapp 011-56536072 . . . . #kamamax #kamamaxspray #ubatkuat #tahanlama #cepatpancut #gadismelayu #malampertama #pengantinbaru #suamiisteri #yamaha #hondaRS #y15 #kamitakramai #dramatv3 #maluapebossku #kualalumpur #setapak #ampang #selayang #gombak #vimax #rambospray #tornado - 11 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
Sekarang ada PROMO tau...!!! So jangan lepaskan peluang yang ada ni...haaa cepat cepat wasap or dm mira,kalau hampa tak mau ketinggalan PROMO untuk kali ni..
.
.
.
Wasap me to order
0168168719
.
.#ainasuncreeN#ainaserum #ainacomestic #ainacleanser #ainafoundation #ainalipmate #selayang #gombak #batucaves #tamanbatumuda #serumviral #stocktakbanyakdah #syafiqahaina #hafizmahamad #nsabeauty_miraa #nakkulitcantik #nakkulitsihat #freegift#freecod#nsabeau

Sekarang ada PROMO tau...!!! So jangan lepaskan peluang yang ada ni...haaa cepat cepat wasap or dm mira,kalau hampa tak mau ketinggalan PROMO untuk kali ni.. . . . Wasap me to order 0168168719 . .#ainasuncreeN #ainaserum #ainacomestic #ainacleanser #ainafoundation #ainalipmate #selayang #gombak #batucaves #tamanbatumuda #serumviral #stocktakbanyakdah #syafiqahaina #hafizmahamad #nsabeauty_miraa #nakkulitcantik #nakkulitsihat #freegift #freecod #nsabeau - 12 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌹17/2/19
🎈Surprise Fun
🎁From Fiance
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak buat kejutan seperti pelanggan kami yang lain? 🤷🏻‍♂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ketahui maklumat lanjut serta rancang kejutan untuk insan tersayang dengan kami hari ini!🎉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hubungi:
DM INBOX 📬
atau
Whatsapp: 012-7489660 (Rai)👩🏻‍💻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#surprisekl #surprisedeliverykl #damansara #sentul #jalanipoh #jalanduta #selayang #partykl #damansara #surprisedamansara #surpriseselayang #surprisedeliverysentul #surprisegombak #surpriseklang #surprisekualaselangor #surprisewangsamaju #hantarbunga #hantarkek #hantarbelon #kejutan #harijadi #ulangtahun #bungatangan#kekharijadi #hadiah  #bouquetrosemurah

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 17/2/19 Surprise Fun From Fiance ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak buat kejutan seperti pelanggan kami yang lain? 🤷🏻‍♂ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ketahui maklumat lanjut serta rancang kejutan untuk insan tersayang dengan kami hari ini! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hubungi: DM INBOX 📬 atau Whatsapp: 012-7489660 (Rai)🏻‍ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #surprisekl #surprisedeliverykl #damansara #sentul #jalanipoh #jalanduta #selayang #partykl #damansara #surprisedamansara #surpriseselayang #surprisedeliverysentul #surprisegombak #surpriseklang #surprisekualaselangor #surprisewangsamaju #hantarbunga #hantarkek #hantarbelon #kejutan #harijadi #ulangtahun #bungatangan #kekharijadi #hadiah #bouquetrosemurah - 1 day ago

0 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.