#marykaymelaka

84,597 posts

Set yg boleh memudarkan jeragat,  parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah anda dengan sihat
.
Tgl lagi beberapa hari je promo bulan ni.. Jgn nangis tepi bucu katil tau nant.. ๐Ÿ˜‚
.
Hartini Matzin | wasap.my/60137200608
Marykay Beauty Consultant

#Marykayperlis #Marykaykedah #Marykaypenang #Marykayperak #Marykaypahang #Marykaykelantan #Marykayterengganu #Marykaymelaka #Marykaykualalumpur #Marykayklang #Marykayputrajaya #Marykaycyberjaya #Marykayjohorbahru #Marykaysenai #Marykayskudai #Marylaymutiararini #Marykaykulai #Marykaytamanuniversiti #Marykaybatupahat #Marykaysrigading #MarykayUTHM #Marykayparitraja #Marykayscientexsenai #Marykayallovertheworld

Set yg boleh memudarkan jeragat, parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah anda dengan sihat . Tgl lagi beberapa hari je promo bulan ni.. Jgn nangis tepi bucu katil tau nant.. . Hartini Matzin | wasap.my/60137200608 Marykay Beauty Consultant #Marykayperlis #Marykaykedah #Marykaypenang #Marykayperak #Marykaypahang #Marykaykelantan #Marykayterengganu #Marykaymelaka #Marykaykualalumpur #Marykayklang #Marykayputrajaya #Marykaycyberjaya #Marykayjohorbahru #Marykaysenai #Marykayskudai #Marylaymutiararini #Marykaykulai #Marykaytamanuniversiti #Marykaybatupahat #Marykaysrigading #MarykayUTHM #Marykayparitraja #Marykayscientexsenai #Marykayallovertheworld - 1 hour ago

0 Likes
0 Comments
0
SKINVIGORATE BOLEH โ€œSHAREโ€ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜.
.
Isteri guna Timewise 3D 4 in 1 & husband pula menggunakan Cleanser Mk Men ๐Ÿค—๐Ÿ˜˜ baru lah sepadan & sedondon.
.
๐ŸŒธSKINVIGORATE CLEANSING BRUSH ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒทMemberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
๐ŸŒทwaterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh๐Ÿ˜‰ .
.
๐ŸŒทSetiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
๐ŸŒทSetiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!
.
๐ŸŒทCleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.
.
๐ŸŒทBoleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
.
๐ŸŒทDikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas
.
๐ŸŒทBerus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja
.
๐ŸŒทMemudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah
.
๐ŸŒทMembantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
.
๐ŸŒทYang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.

Excited nak cuba satu?  Kalau nak, bagitau ya!.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm najwa cepat
.
Whatsapp 0188701229.
Najwa 
Beauty Consultant
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis#marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime

SKINVIGORATE BOLEH โ€œSHAREโ€ . . Isteri guna Timewise 3D 4 in 1 & husband pula menggunakan Cleanser Mk Men ๐Ÿค— baru lah sepadan & sedondon. . SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH . Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari . waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh . . Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. . Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini . Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas . Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja . Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah . Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja . Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!. . Nak free postage free smple free consultation meh pm najwa cepat . Whatsapp 0188701229. Najwa Beauty Consultant . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 1 hour ago

9 Likes
1 Comments
0
Nah, nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare. Jerawat and parut jerawat jelas berkurang. ๐Ÿ˜
.
Anda ada masalah macam nie? Jom cuba skincare Mary Kay. Best tau pakai skincare Mary Kay. Selain dari terjamin kualiti dan keselamatan nya, customer juga dijanjikan jaminan kepuasan pelanggan. Kalau tak serasi boleh tukar dengan skincare/cosmetics lain for FREE ! Plus ada Beauty Consultant yang akan follow up skin anda sampai benar-benar sihat dan cantik selagi anda menggunakan Mary Kay ! ๐Ÿ˜
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm najwa cepat , budget ? Don't worry
.
Whatsapp 0187l8701229
Najwa 
Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykayipoh 
#marykayjohor #marykaymysg 
#aesthetic #amyrarosli #like4likelike4like #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykaybangi #marykaykedah #marykaypenang #marykaysabah #marykayserawak #beautyconsultant #kulitsihat #marykaykedah

Nah, nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare. Jerawat and parut jerawat jelas berkurang. . Anda ada masalah macam nie? Jom cuba skincare Mary Kay. Best tau pakai skincare Mary Kay. Selain dari terjamin kualiti dan keselamatan nya, customer juga dijanjikan jaminan kepuasan pelanggan. Kalau tak serasi boleh tukar dengan skincare/cosmetics lain for FREE ! Plus ada Beauty Consultant yang akan follow up skin anda sampai benar-benar sihat dan cantik selagi anda menggunakan Mary Kay ! . Nak free postage free smple free consultation meh pm najwa cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0187l8701229 Najwa Beauty Consultant . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykayipoh #marykayjohor #marykaymysg #aesthetic #amyrarosli #like4likelike4like #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykaybangi #marykaykedah #marykaypenang #marykaysabah #marykayserawak #beautyconsultant #kulitsihat #marykaykedah - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Menyesal tanam merkuri banyak sangat.
Dulu..tak ada knowladge mengenainnya, taw nk cantik dan putih cepat walautaw kulit asal x berapa nk putih pon.

2016 jumpaMarykay terus fall in love, bukan sebab jenamanya tetapi kuliti produknya, sesuai dan bagus utk kulit Mar sebab jerawat hilang, pori makin halus dan kulit semakin sihat.Cantik ofcoz .. #acne #marykaybukitbintang #marykaysetiawangsa #marykaymelaka #marykaymuar #bazarpaknil #mua #hijabista #MajalahPengantin #jerawat

Menyesal tanam merkuri banyak sangat. Dulu..tak ada knowladge mengenainnya, taw nk cantik dan putih cepat walautaw kulit asal x berapa nk putih pon. 2016 jumpaMarykay terus fall in love, bukan sebab jenamanya tetapi kuliti produknya, sesuai dan bagus utk kulit Mar sebab jerawat hilang, pori makin halus dan kulit semakin sihat.Cantik ofcoz .. #acne #marykaybukitbintang #marykaysetiawangsa #marykaymelaka #marykaymuar #bazarpaknil #mua #hijabista #MajalahPengantin #jerawat - 2 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Super Duper Simple.
.
Zaman sekarang semuanya nak cepattt kan? Kalau pakai foundation tu mesti nak yang ada SPF & senang nak blend dgn kulit.
.
Tak yah pening2 taw. Dak Iera suggest pada awak CC Cream Mary Kay. Boleh bawa ke mana2 je taw. .
1 tiub tu tahan 6-7 bulan. ๐Ÿ˜ฑ
JIMAT ke SANGAT JIMAt.
.
#marykay 
#marykaymy
#marykaymelaka 
#marykaymuar
#marykaykualalumpur
#marykayseremban
#beautyconsultantmarykay 
#bazaarpaknil 
#bazaarmalaysia 
#instafamous

Super Duper Simple. . Zaman sekarang semuanya nak cepattt kan? Kalau pakai foundation tu mesti nak yang ada SPF & senang nak blend dgn kulit. . Tak yah pening2 taw. Dak Iera suggest pada awak CC Cream Mary Kay. Boleh bawa ke mana2 je taw. . 1 tiub tu tahan 6-7 bulan. JIMAT ke SANGAT JIMAt. . #marykay #marykaymy #marykaymelaka #marykaymuar #marykaykualalumpur #marykayseremban #beautyconsultantmarykay #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #instafamous - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
BEST SELLER MARYKAY ! SET PALING MURAH DI MARYKAY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ
.
SET BOTANICAL EFFECTS
UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG ๐ŸŒˆโ˜€๏ธ
.
Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan!
.
Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing
.
Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda
.
Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak
.
Pada yang;

1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
.
Botanical Effects paling sesuai utk awak!
.
Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat
.
My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau.
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome!
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm najwa cepat ๐Ÿ˜ budget ? Whatsapp najwa laju laju
.
0188701229
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis#marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime

BEST SELLER MARYKAY ! SET PALING MURAH DI MARYKAY . SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG ๏ธ . Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan! . Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing . Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda . Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak . Pada yang; 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk . Botanical Effects paling sesuai utk awak! . Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat . My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau. . Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! . Nak free postage free smple free consultation meh pm najwa cepat budget ? Whatsapp najwa laju laju . 0188701229 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife #sobella #pujaanhatikanda #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor #marykayalorsetar #perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime - 2 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
OIL FREE MAKE UP REMOVER!

Make up sangat mudah ditanggalkan. Skin pun akan lembut dan moist tau. .
Antara sebab mengapa kita dilarang menggunakan baby oil untuk tanggalkan mekap.
.
๐Ÿ“Œ kulit bahagian keliling mata kita 5 kali lebih nipis dan sensitif berbanding kulit wajah kita. Jadi, bila kita menggunakan baby oil kulit nipis itu memerangkap minyak dan lama kelamaan akan timbul bintik bintik putih (oil seed) disekeliling mata kita. Perasan tak, ada orang penuh bintik bintik disekitar mata.
.
๐Ÿ“Œ Baby oil tidak akan dapat menghilangkan sepenuhnya makeup di wajah terutama maskara! Kalau tak percaya, cuba kesat dengan tuala lembut atau tisu basah pasti ada lebihan mekap dan jika ini terjadi bulu mata korang boleh gugur dan semakin menipis. Belum kira lagi alergic yang you all akan terima macam gatal gatal di bahagian mata, muka, mata merah, bulu mata gugur dan mata pedih. Pernah alami tak?
.
Tahu tak kenapa sis Anne syorkan Oil Free Make Up Remover Mary Kay pada uols?
.
1. Mudah menanggalkan mekap terutama celak, eyeshadow dan lipstick. Jadi kelopak mata tak lagi perlu ditonyoh/sental dengan kuat utk hilangkan makeup walaupun anda gunakan waterproof makeup.
.
2. Ianya bukan minyak , FREE FROM OIL.
โ€ข
#skinvigorate #kulitcantiksemulajadi #noplumbumnomercury #nohydroquinone
#plantbasedproducts #discoverwhatulove #marykaymalaysia #marykay #marykayfreepostage #marykaymurahmalaysia #marykayselangor #marykayn9 #marykaymelaka #marykaymedah #marykaypahang #marykaykelantan #marykayteganu #marykaysabah #marykaysarawak #marykayputrajaya #marykaysierra #marykaytamanequine #marykaypuchong #marykaynilai #marykaybalakong #marykaybandarkinrara #marykayfreepos #top5globalskincarebrands

OIL FREE MAKE UP REMOVER! Make up sangat mudah ditanggalkan. Skin pun akan lembut dan moist tau. . Antara sebab mengapa kita dilarang menggunakan baby oil untuk tanggalkan mekap. . kulit bahagian keliling mata kita 5 kali lebih nipis dan sensitif berbanding kulit wajah kita. Jadi, bila kita menggunakan baby oil kulit nipis itu memerangkap minyak dan lama kelamaan akan timbul bintik bintik putih (oil seed) disekeliling mata kita. Perasan tak, ada orang penuh bintik bintik disekitar mata. . Baby oil tidak akan dapat menghilangkan sepenuhnya makeup di wajah terutama maskara! Kalau tak percaya, cuba kesat dengan tuala lembut atau tisu basah pasti ada lebihan mekap dan jika ini terjadi bulu mata korang boleh gugur dan semakin menipis. Belum kira lagi alergic yang you all akan terima macam gatal gatal di bahagian mata, muka, mata merah, bulu mata gugur dan mata pedih. Pernah alami tak? . Tahu tak kenapa sis Anne syorkan Oil Free Make Up Remover Mary Kay pada uols? . 1. Mudah menanggalkan mekap terutama celak, eyeshadow dan lipstick. Jadi kelopak mata tak lagi perlu ditonyoh/sental dengan kuat utk hilangkan makeup walaupun anda gunakan waterproof makeup. . 2. Ianya bukan minyak , FREE FROM OIL. โ€ข #skinvigorate #kulitcantiksemulajadi #noplumbumnomercury #nohydroquinone #plantbasedproducts #discoverwhatulove #marykaymalaysia #marykay #marykayfreepostage #marykaymurahmalaysia #marykayselangor #marykayn9 #marykaymelaka #marykaymedah #marykaypahang #marykaykelantan #marykayteganu #marykaysabah #marykaysarawak #marykayputrajaya #marykaysierra #marykaytamanequine #marykaypuchong #marykaynilai #marykaybalakong #marykaybandarkinrara #marykayfreepos #top5globalskincarebrands - 2 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Bercakap tentang trend K-Beauty โ€“
alamilah keanjalan kulit yang ketara dalam masa dua minggu sahaja!
.
SAINS DI SEBALIK PRODUK INI
Bio-cellulose ialah sejenis bahan tulen berasaskan tumbuhan yang diperoleh daripada air kelapa. Serat saling mengunci yang terkandung di dalamnya membentuk satu โ€œfabrikโ€ tiga dimensi yang sangat kuat menyerap, membolehkan masker terseduh dengan kompleks ramuan berfaedah dengan banyaknya. Kompleks ini termasuklah ekstrak isirung oat, ekstrak orkid dan natrium hialuronat, yang terkenal dengan faedah perapi kulitnya. Bahan yang fleksibel ini juga memberikan TimeWise Repairยฎ Lifting Bio-Cellulose Mask satu bentuk lekapan muka yang unik, memastikan kulit terlekat rapat dengan kompleks sepanjang 20 to 30 minit masa pemanjaan diri.
.
This is the killer product tu...so niceeee...and wayy cheaper bila grab after sign up!
.
How to get this wayy cheaper? Meh risik..not a cheat way...why? Sebab bio cellulose mask ada dalam set skincare..
.
Dm me for details.
Wana,
Perunding.kecantikkan.kekacakkan.anda
.
#ilovemarykay #knowyourskinknowyouskincare #knowyourskinneeds #skinresolution #skinregime #suitsyourskinneeds #melaka #marykaymelaka

Bercakap tentang trend K-Beauty โ€“ alamilah keanjalan kulit yang ketara dalam masa dua minggu sahaja! . SAINS DI SEBALIK PRODUK INI Bio-cellulose ialah sejenis bahan tulen berasaskan tumbuhan yang diperoleh daripada air kelapa. Serat saling mengunci yang terkandung di dalamnya membentuk satu โ€œfabrikโ€ tiga dimensi yang sangat kuat menyerap, membolehkan masker terseduh dengan kompleks ramuan berfaedah dengan banyaknya. Kompleks ini termasuklah ekstrak isirung oat, ekstrak orkid dan natrium hialuronat, yang terkenal dengan faedah perapi kulitnya. Bahan yang fleksibel ini juga memberikan TimeWise Repair Lifting Bio-Cellulose Mask satu bentuk lekapan muka yang unik, memastikan kulit terlekat rapat dengan kompleks sepanjang 20 to 30 minit masa pemanjaan diri. . This is the killer product tu...so niceeee...and wayy cheaper bila grab after sign up! . How to get this wayy cheaper? Meh risik..not a cheat way...why? Sebab bio cellulose mask ada dalam set skincare.. . Dm me for details. Wana, Perunding.kecantikkan.kekacakkan.anda . #ilovemarykay #knowyourskinknowyouskincare #knowyourskinneeds #skinresolution #skinregime #suitsyourskinneeds #melaka #marykaymelaka - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Hi uolls. Harini nak share sikit tengok perbezaan kalau cuci muka guna tangan vs guna Skinvigorate Brush!
.
Tahu tak salah satu punca whitehead/blackhead dan jerawat halus tu adalah disebabkan dari pori tersumbat? Haaa..
.
Pori tersumbat pula ada banyak faktor, salah satunya ialah cucian wajah tidak sempurna. Uolls cuci makeup guna apa? Bebetul bersih tak? Cuba check balik.
.
Gambar nie contoh perbezaan kulit yang dicuci menggunakan tangan dan skinvi. Nampak lebih bersih kan? Pori pun dah tak tersumbat. Barulah kulit sihat. ๐Ÿ‘๐Ÿฟ
.
Nak cuba try test dulu pon boleh, jom set appoinment!
.
KinaMissOne
0192985322
Beauty Consultan Mary Kay
.
#hakakninjasimary #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayampang #marykayselangor #marykayperak #marykaypenang #marykaykedah #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaymakeup #marykaysabah #marykaysarawak

Hi uolls. Harini nak share sikit tengok perbezaan kalau cuci muka guna tangan vs guna Skinvigorate Brush! . Tahu tak salah satu punca whitehead/blackhead dan jerawat halus tu adalah disebabkan dari pori tersumbat? Haaa.. . Pori tersumbat pula ada banyak faktor, salah satunya ialah cucian wajah tidak sempurna. Uolls cuci makeup guna apa? Bebetul bersih tak? Cuba check balik. . Gambar nie contoh perbezaan kulit yang dicuci menggunakan tangan dan skinvi. Nampak lebih bersih kan? Pori pun dah tak tersumbat. Barulah kulit sihat. ๐Ÿฟ . Nak cuba try test dulu pon boleh, jom set appoinment! . KinaMissOne 0192985322 Beauty Consultan Mary Kay . #hakakninjasimary #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayampang #marykayselangor #marykayperak #marykaypenang #marykaykedah #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaymakeup #marykaysabah #marykaysarawak - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
si bella walaupun sudah kehabisan stock bulan nie,tapi awal bulan depan akan kembali lagi
.
.
kalau tak nak terlepas lagi cepat booking dengan aen..limited edition๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.

#aenIBCMarykay#semishinelipstick #lipstickkmarykay#timewise3d#skincare 
#noncomedogenic ,#foundationmarykay 
#aenaziz_beauty #beautyconsultantmarykaymy #marykay #skincare #produkskincare #lipstick #produkkecantikan #beautyconsultant #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayapakaisayajual #onlineshopping #onlinestore #shoppingonline #skinvigoratebrush #timewise3d #marykayalorgajah#marykaytampin #marykaymelaka#marykay#marykayaen#marykaymalaysia

si bella walaupun sudah kehabisan stock bulan nie,tapi awal bulan depan akan kembali lagi . . kalau tak nak terlepas lagi cepat booking dengan aen..limited edition . . #aenIBCMarykay #semishinelipstick #lipstickkmarykay #timewise3d #skincare #noncomedogenic ,#foundationmarykay #aenaziz_beauty #beautyconsultantmarykaymy #marykay #skincare #produkskincare #lipstick #produkkecantikan #beautyconsultant #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayapakaisayajual #onlineshopping #onlinestore #shoppingonline #skinvigoratebrush #timewise3d #marykayalorgajah #marykaytampin #marykaymelaka #marykay #marykayaen #marykaymalaysia - 3 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Carol ingat lagi masa zaman remaja dulu, kalau boleh elak drpd pakai (jauh sekali membeli) gincu merah. Kawan-kawan pun sama. Bagi kami, gincu merah untuk orang tua-tua jer. Gincu merah memang sudah di associate dengan orang tua. Kalau tak, masakan orang selalu guna frasa โ€˜merah mak ngahโ€™ pabila nampak warna merah menyala.ย ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€.
.
Tapi hari ini Carol antara yang cukup sukakan gincu merah. Carol mula sedar gincu merah itu seksi, gincu merah itu bold dan hanya yang betul-betul berani saja yang berani calit gincu merah. Fierce!
.
Dan kita sendiri sudah serasi melihat selebriti bergincu merah. Baik antarabangsa mahupun penyanyi pelakon kita. Kalau tidak bersolek penuh (berpembayang mata, pipi merah mahupun bermasakara) calit gincu merah saja muka sudah nampak bernyawa. Gincu merah bagaikan bantuan oksigen pada muka yang pucat lesi.
.
Kali ini Carol nak ajak korg semua tgk wajah-wajah selebriti yang sering bergincu merah. Cayalah, lepas tgk gmbr dorg korg pasti ada sebatang gincu merah dalam beg.
.
Antara kelebihan Mary Kay Semi-Shine Gel Lipstick warna "Scarlet Red" ni:
๐Ÿ’„ Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
๐Ÿ’„ Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
๐Ÿ’„ Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
๐Ÿ’„ Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
๐Ÿ’„ 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ™‹๐—™๐—ฅ๐—˜๐—˜ ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป
๐Ÿ™‹๐—™๐—ฅ๐—˜๐—˜ ๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ/๐—š๐—ถ๐—ณ๐˜
๐Ÿ™‹๐—™๐—ฅ๐—˜๐—˜ ๐—ฃ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒ
๐Ÿ™‹๐Ÿต๐Ÿฌ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜†๐˜€ ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜†
.
With โค๏ธ
๐’ž๐’ถ๐“‡๐‘œ๐“๐“Ž๐“ƒ ๐’ฅ๐’ถ๐“ƒ๐‘’
Your Trusted Beauty Consultant

Carol ingat lagi masa zaman remaja dulu, kalau boleh elak drpd pakai (jauh sekali membeli) gincu merah. Kawan-kawan pun sama. Bagi kami, gincu merah untuk orang tua-tua jer. Gincu merah memang sudah di associate dengan orang tua. Kalau tak, masakan orang selalu guna frasa โ€˜merah mak ngahโ€™ pabila nampak warna merah menyala.ย ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€. . Tapi hari ini Carol antara yang cukup sukakan gincu merah. Carol mula sedar gincu merah itu seksi, gincu merah itu bold dan hanya yang betul-betul berani saja yang berani calit gincu merah. Fierce! . Dan kita sendiri sudah serasi melihat selebriti bergincu merah. Baik antarabangsa mahupun penyanyi pelakon kita. Kalau tidak bersolek penuh (berpembayang mata, pipi merah mahupun bermasakara) calit gincu merah saja muka sudah nampak bernyawa. Gincu merah bagaikan bantuan oksigen pada muka yang pucat lesi. . Kali ini Carol nak ajak korg semua tgk wajah-wajah selebriti yang sering bergincu merah. Cayalah, lepas tgk gmbr dorg korg pasti ada sebatang gincu merah dalam beg. . Antara kelebihan Mary Kay Semi-Shine Gel Lipstick warna "Scarlet Red" ni: Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah. . Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. . ๐—™๐—ฅ๐—˜๐—˜ ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—™๐—ฅ๐—˜๐—˜ ๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ/๐—š๐—ถ๐—ณ๐˜ ๐—™๐—ฅ๐—˜๐—˜ ๐—ฃ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐Ÿต๐Ÿฌ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜†๐˜€ ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜† . With ๏ธ ๐’ž๐’ถ๐“‡๐‘œ๐“๐“Ž๐“ƒ ๐’ฅ๐’ถ๐“ƒ๐‘’ Your Trusted Beauty Consultant - 3 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
HANYA 2 BULAN UNTUK BULU MATA YANG LEBAT MEMUKAU๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.Trending sangat isu extension yang akhirnya memudaratkan diri sendiri.. mata dah cantik cantik tetiba buat extension sbb nak bulu mata lebat.(maklumlah,baka bulu mata pendek).๐Ÿ™ˆ
.
.No worries dear๐Ÿค—๐Ÿค—. Mary Kay ada serum yg boleh bantu lebatkan bulu mata & kening cara selamat seawal 2 minggu(dengan penggunaan konsisten).
.
๐Ÿต๏ธ Ingredients & fungsi utama serum ni
.
1. Asid Amino
๐Ÿ’Ÿ Menyuburkan kulit
๐Ÿ’Ÿ Membantu memberikan nutrisi penting
๐Ÿ’Ÿ Mencipta keratin yang membantu dalam mewujudkan helaian rambut
.
2. Ekstrak Klover Merah
๐Ÿ’Ÿ High anti-oxidant yang meneutralkan radikal bebas yang memendekkan kitaran hayat rambut
.
3. Tetrapeptida-3
๐Ÿ’Ÿ Membantu memperkuatkan matriks dermal kulit
๐Ÿ’Ÿ Menggalakkan penghasilan kolagen, fibronektin dan laminin (menyokong sel-sel khusus kepada kitaran hayat rambut) .
. 
Nak bulu mata dan kening yang lebat cantik dan natural? Jangan lupa apply setiap malam sebelum tido dekat bulu mata dan kening, selepas cuci muka and make sure contact lens dah remove ye. ๐Ÿ’•
.
.setiap pembelian, anda akan dapat:
.
๐ŸŽLIFETIME CONSULTATION
๐ŸŽSPECIAL DISCOUNT
๐ŸŽFREE COD/POSTAGE
๐ŸŽFREE PRODUCT SAMPLE (2)
๐ŸŽFREE GIFT
๐ŸŽFREE CATALOG
.
.๐Ÿ’‹ 019-2082844
.Love, Mira
.Your trusted beauty consultant
.Mary Kay Malaysia
.
#marykayselangor #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban #marykayperak #marykaypenang #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaykb #marykaykotabharu #marykaypcb #marykaykedah #marykaylangkawi #marykayperlis #marykayshahalam #marykayklang #marykaypuchong #marykaydamansara #marykaysubang #marykaysunway #marykaysubangjaya #marykayputraheights #marykayusjheights #marykayreadystock #marykaypromo #serumpelebatbulumata #serumlebatkening #serumrambut #serumbulumata

HANYA 2 BULAN UNTUK BULU MATA YANG LEBAT MEMUKAU . .Trending sangat isu extension yang akhirnya memudaratkan diri sendiri.. mata dah cantik cantik tetiba buat extension sbb nak bulu mata lebat.(maklumlah,baka bulu mata pendek). . .No worries dear๐Ÿค—๐Ÿค—. Mary Kay ada serum yg boleh bantu lebatkan bulu mata & kening cara selamat seawal 2 minggu(dengan penggunaan konsisten). . ๐Ÿต๏ธ Ingredients & fungsi utama serum ni . 1. Asid Amino Menyuburkan kulit Membantu memberikan nutrisi penting Mencipta keratin yang membantu dalam mewujudkan helaian rambut . 2. Ekstrak Klover Merah High anti-oxidant yang meneutralkan radikal bebas yang memendekkan kitaran hayat rambut . 3. Tetrapeptida-3 Membantu memperkuatkan matriks dermal kulit Menggalakkan penghasilan kolagen, fibronektin dan laminin (menyokong sel-sel khusus kepada kitaran hayat rambut) . . Nak bulu mata dan kening yang lebat cantik dan natural? Jangan lupa apply setiap malam sebelum tido dekat bulu mata dan kening, selepas cuci muka and make sure contact lens dah remove ye. . .setiap pembelian, anda akan dapat: . LIFETIME CONSULTATION SPECIAL DISCOUNT FREE COD/POSTAGE FREE PRODUCT SAMPLE (2) FREE GIFT FREE CATALOG . . 019-2082844 .Love, Mira .Your trusted beauty consultant .Mary Kay Malaysia . #marykayselangor #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban #marykayperak #marykaypenang #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaykb #marykaykotabharu #marykaypcb #marykaykedah #marykaylangkawi #marykayperlis #marykayshahalam #marykayklang #marykaypuchong #marykaydamansara #marykaysubang #marykaysunway #marykaysubangjaya #marykayputraheights #marykayusjheights #marykayreadystock #marykaypromo #serumpelebatbulumata #serumlebatkening #serumrambut #serumbulumata - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Hi all my beautiful women,

Semalam ada kakak2 cantikksss yg tanya Mary Kay ada finishing spray make up x?? Yes, mmg ada ๐Ÿ˜‰

Fungsi dia is make up tahan lama, dan kekalkan kelembapan kulit sepanjang hari, tapi bila nk cuci make up tu senang je, sesuai for ALL SKIN TYPE, tekstur x berminyak and easy absorb.

Cara pakai,
Shake spray bottle well,
Hold the bottle 20-25cm away and spray face 2-4 times
In 'X' and 'T' formation

Keep your eyes close while spray okay ๐Ÿ˜˜

Syira | wasap.my/+60197720035

Mary Kay
Independent Beauty Consultant

#marykayjohorbahru #marykaydamaijaya #marykayselesajaya #marykaytamantun #marykaylimakedai #marykaygelangpatah #marykaymutiararini #marykaytamanuniversiti #marykaymasai #marykaytamanrinting #marykayaterhitam #marykaybatupahat #marykaymuar #marykaymelaka #marykayseremban #marykaynilai #MARYKAYKL #marykayselangor #marykayipoh #marykaybutterworth #marykaykulim #marykaypenang #marykaykedah #marykayperlis #marykay1malaysia #marykayallovertheworld

Hi all my beautiful women, Semalam ada kakak2 cantikksss yg tanya Mary Kay ada finishing spray make up x?? Yes, mmg ada Fungsi dia is make up tahan lama, dan kekalkan kelembapan kulit sepanjang hari, tapi bila nk cuci make up tu senang je, sesuai for ALL SKIN TYPE, tekstur x berminyak and easy absorb. Cara pakai, Shake spray bottle well, Hold the bottle 20-25cm away and spray face 2-4 times In 'X' and 'T' formation Keep your eyes close while spray okay Syira | wasap.my/+60197720035 Mary Kay Independent Beauty Consultant #marykayjohorbahru #marykaydamaijaya #marykayselesajaya #marykaytamantun #marykaylimakedai #marykaygelangpatah #marykaymutiararini #marykaytamanuniversiti #marykaymasai #marykaytamanrinting #marykayaterhitam #marykaybatupahat #marykaymuar #marykaymelaka #marykayseremban #marykaynilai #MARYKAYKL #marykayselangor #marykayipoh #marykaybutterworth #marykaykulim #marykaypenang #marykaykedah #marykayperlis #marykay1malaysia #marykayallovertheworld - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Set pencerahan dalam Mary Kay yang paling selamat untuk uolls ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ
Ruginyaaa tak grab bulan ni. ๐Ÿ˜ฐ
Dapat FREE Mask dari Mary Kay dah jimattt ๐Ÿค—
.
Kelebihan set MelaCEP Plus+ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ’Ž Tona kulit lebih sekata
๐Ÿ’Ž Menyerikan kulit kusam
๐Ÿ’Ž Mengurangkan jeragat di wajah
๐Ÿ’Ž Meningkatkan tahap kecerahan kulit
๐Ÿ’Ž Kulit kelihatan lebih berkilau
๐Ÿ’Ž Membuatkan kulit berasa lembap
.
Love ๐Ÿ’
Nurul Fatma Roslan
Mk Beauty Consultant 
011-15001774
.
www.wasap.my/601115001774
.
#febpromo
#melaceppromo
#marykaylovers
#marykayskincare
#marykaywomen
#marykayman
#marykaycosmetic
#safeproducts
#organicskincare
#organicbeauty
#marykayjohor
#marykaysimpangrenggam
#marykayayerhitam
#marykaykluang
#marykaybatupahat
#marykaypontian
#marykaykulai
#marykaymelaka
#marykaynegerisembilan
#marykayportdickson
#marykaypd
#marykaymalaysia
โœจ๐Ÿ’™โค๏ธ๐Ÿ’š

Set pencerahan dalam Mary Kay yang paling selamat untuk uolls ๐Ÿฅฐ Ruginyaaa tak grab bulan ni. Dapat FREE Mask dari Mary Kay dah jimattt ๐Ÿค— . Kelebihan set MelaCEP Plus+ ๐Ÿป Tona kulit lebih sekata Menyerikan kulit kusam Mengurangkan jeragat di wajah Meningkatkan tahap kecerahan kulit Kulit kelihatan lebih berkilau Membuatkan kulit berasa lembap . Love Nurul Fatma Roslan Mk Beauty Consultant 011-15001774 . www.wasap.my/601115001774 . #febpromo #melaceppromo #marykaylovers #marykayskincare #marykaywomen #marykayman #marykaycosmetic #safeproducts #organicskincare #organicbeauty #marykayjohor #marykaysimpangrenggam #marykayayerhitam #marykaykluang #marykaybatupahat #marykaypontian #marykaykulai #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayportdickson #marykaypd #marykaymalaysia ๏ธ - 3 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Kita terdedah pd sinaran UV setiap hari, walaupun kita berkereta ke ofis,x kira jika korang duduk disebalik cermin tinted sekalipun, sinaran UVA boleh menembusi cermin dan pakaian ๐Ÿ˜ฃ

So, SGT2 PENTING utk kita apply Sunscreen/sunblock! ๐Ÿ˜Ž

Supaya kulit kita x bermasalah disebabkan sinar UVA & UVB.๐ŸŒž Nisak Mohammad๐Ÿ’“
www.wasap.my/60127363315
Mary Kay Independent Beauty Consultant

#sunscreen#sunblock
#marykaymalaysia#marykaymalaysia#marykayjohor#marykayjohorbahru#marykayskudai#marykaysenai#marykaykulai#marykaypontian#marykaybatupahat#marykaymelaka#marykaynegerisembilan#marykaykualalumpur#marykayselangor#marykaypahang#marykayperak#marykaykelantan#marykayterengganu#marykayperlis#marykaypenang#marykaysabah#marykaysarawak

Kita terdedah pd sinaran UV setiap hari, walaupun kita berkereta ke ofis,x kira jika korang duduk disebalik cermin tinted sekalipun, sinaran UVA boleh menembusi cermin dan pakaian So, SGT2 PENTING utk kita apply Sunscreen/sunblock! ๐Ÿ˜Ž Supaya kulit kita x bermasalah disebabkan sinar UVA & UVB.๐ŸŒž Nisak Mohammad www.wasap.my/60127363315 Mary Kay Independent Beauty Consultant #sunscreen #sunblock #marykaymalaysia #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykayskudai #marykaysenai #marykaykulai #marykaypontian #marykaybatupahat #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaypahang #marykayperak #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperlis #marykaypenang #marykaysabah #marykaysarawak - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
LASH & BROW BUILDING SERUM UNTUK MATA YANG MEMUKAU ๐Ÿ˜
.
Korang ada masalah ni๐Ÿ‘‡
โ˜‘๏ธ Bulu mata nipis dan jarang2
โ˜‘๏ธ Bulu kening nipis dan jarang2
.
Worry no more, gunalah Lash & Brow Building Serum Mary Kay ni! Seawal 2 minggu ke sebulan dah boleh nampak hasil bulu mata dan kening yang lebat dan cantik ๐Ÿ˜
. 
Serum ni special untuk mereka yang nak
๐Ÿ’ƒ Memperbaiki penampilan bulu mata dan kening yang nipis dan jarang
๐Ÿ’ƒ Membina bulu mata yang lebih lebat dan penuh
๐Ÿ’ƒ Meningkatkan jumlah bulu mata
๐Ÿ’ƒ Mengurangkan kerapuhan dan keguguran bulu mata terutamanya semasa remove makeup
.
Nak bulu mata dan kening yang lebat cantik dan natural? Jangan lupa apply setiap malam sebelum tido dekat bulu mata dan kening, selepas cuci muka and make sure contact lens dah remove ye. ๐Ÿ’•
.
.setiap pembelian, anda akan dapat:
.
๐ŸŽLIFETIME CONSULTATION
๐ŸŽSPECIAL DISCOUNT
๐ŸŽFREE COD/POSTAGE
๐ŸŽFREE PRODUCT SAMPLE (2)
๐ŸŽFREE GIFT
๐ŸŽFREE CATALOG
.
.๐Ÿ’‹ 019-2082844
.Love, Mira
.Your trusted beauty consultant
.Mary Kay Malaysia
.
#marykayselangor #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban #marykayperak #marykaypenang #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaykb #marykaykotabharu #marykaypcb #marykaykedah #marykaylangkawi #marykayperlis #marykayshahalam #marykayklang #marykaypuchong #marykaydamansara #marykaysubang #marykaysunway #marykaysubangjaya #marykayputraheights #marykayusjheights #marykayreadystock #marykaypromo #serumpelebatbulumata #serumlebatkening #serumrambut #serumbulumata

LASH & BROW BUILDING SERUM UNTUK MATA YANG MEMUKAU . Korang ada masalah ni ๏ธ Bulu mata nipis dan jarang2 ๏ธ Bulu kening nipis dan jarang2 . Worry no more, gunalah Lash & Brow Building Serum Mary Kay ni! Seawal 2 minggu ke sebulan dah boleh nampak hasil bulu mata dan kening yang lebat dan cantik . Serum ni special untuk mereka yang nak Memperbaiki penampilan bulu mata dan kening yang nipis dan jarang Membina bulu mata yang lebih lebat dan penuh Meningkatkan jumlah bulu mata Mengurangkan kerapuhan dan keguguran bulu mata terutamanya semasa remove makeup . Nak bulu mata dan kening yang lebat cantik dan natural? Jangan lupa apply setiap malam sebelum tido dekat bulu mata dan kening, selepas cuci muka and make sure contact lens dah remove ye. . .setiap pembelian, anda akan dapat: . LIFETIME CONSULTATION SPECIAL DISCOUNT FREE COD/POSTAGE FREE PRODUCT SAMPLE (2) FREE GIFT FREE CATALOG . . 019-2082844 .Love, Mira .Your trusted beauty consultant .Mary Kay Malaysia . #marykayselangor #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban #marykayperak #marykaypenang #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaykb #marykaykotabharu #marykaypcb #marykaykedah #marykaylangkawi #marykayperlis #marykayshahalam #marykayklang #marykaypuchong #marykaydamansara #marykaysubang #marykaysunway #marykaysubangjaya #marykayputraheights #marykayusjheights #marykayreadystock #marykaypromo #serumpelebatbulumata #serumlebatkening #serumrambut #serumbulumata - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Akk polis pun guna primer n foundation marykay tau
.
Akk polis ckp ringan n x bercapuk.  Yg penting foundation marykay x menyumbat pori.  Uolls pakai la beberapa jam pun.. Still tahan lama
.
Lepas tu 1 tiub boleh tahan 6 bulan tau.  Jimat sgt!! .
Hartini Matzin | wasap.my/60137200608
Marykay Beauty Consultant

#Marykayperlis #Marykaykedah #Marykaypenang #Marykayperak #Marykaypahang #Marykaykelantan #Marykayterengganu #Marykaymelaka #Marykaykualalumpur #Marykayklang #Marykayputrajaya #Marykaycyberjaya #Marykayjohorbahru #Marykaysenai #Marykayskudai #Marylaymutiararini #Marykaykulai #Marykaytamanuniversiti #Marykaybatupahat #Marykaysrigading #MarykayUTHM #Marykayparitraja #Marykayscientexsenai #Marykayallovertheworld

Akk polis pun guna primer n foundation marykay tau . Akk polis ckp ringan n x bercapuk. Yg penting foundation marykay x menyumbat pori. Uolls pakai la beberapa jam pun.. Still tahan lama . Lepas tu 1 tiub boleh tahan 6 bulan tau. Jimat sgt!! . Hartini Matzin | wasap.my/60137200608 Marykay Beauty Consultant #Marykayperlis #Marykaykedah #Marykaypenang #Marykayperak #Marykaypahang #Marykaykelantan #Marykayterengganu #Marykaymelaka #Marykaykualalumpur #Marykayklang #Marykayputrajaya #Marykaycyberjaya #Marykayjohorbahru #Marykaysenai #Marykayskudai #Marylaymutiararini #Marykaykulai #Marykaytamanuniversiti #Marykaybatupahat #Marykaysrigading #MarykayUTHM #Marykayparitraja #Marykayscientexsenai #Marykayallovertheworld - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Ni syira,  unit tini.. Pengguna bedak magic tu.  Semua beauty consultant pengguna produk Marykay tau. Kami bukan jual tp x guna.๐Ÿ˜ƒ
.
Hasil glowing kulit mcm ni di tengah hari lagi terik bedak magic gituu is TRANSLUCENT POWDER Mary Kay laaaa, siapa yg nak cepat make up tu boleh pakai ni all in one. Xkan nampak beza dari kulit asal dgn leher tu.. Nk sapu kat leher pun boleh nak bkilat satu badan pun boleh.  Sbb dia ade ekstrak pearl hitam taw ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Try this u wont regret, fast response do wassap me
.
Hartini Matzin | wasap.my/60137200608
Marykay Beauty Consultant

#Marykayperlis #Marykaykedah #Marykaypenang #Marykayperak #Marykaypahang #Marykaykelantan #Marykayterengganu #Marykaymelaka #Marykaykualalumpur #Marykayklang #Marykayputrajaya #Marykaycyberjaya #Marykayjohorbahru #Marykaysenai #Marykayskudai #Marylaymutiararini #Marykaykulai #Marykaytamanuniversiti #Marykaybatupahat #Marykaysrigading #MarykayUTHM #Marykayparitraja #Marykayscientexsenai #Marykayallovertheworld

Ni syira, unit tini.. Pengguna bedak magic tu. Semua beauty consultant pengguna produk Marykay tau. Kami bukan jual tp x guna. . Hasil glowing kulit mcm ni di tengah hari lagi terik bedak magic gituu is TRANSLUCENT POWDER Mary Kay laaaa, siapa yg nak cepat make up tu boleh pakai ni all in one. Xkan nampak beza dari kulit asal dgn leher tu.. Nk sapu kat leher pun boleh nak bkilat satu badan pun boleh. Sbb dia ade ekstrak pearl hitam taw Try this u wont regret, fast response do wassap me . Hartini Matzin | wasap.my/60137200608 Marykay Beauty Consultant #Marykayperlis #Marykaykedah #Marykaypenang #Marykayperak #Marykaypahang #Marykaykelantan #Marykayterengganu #Marykaymelaka #Marykaykualalumpur #Marykayklang #Marykayputrajaya #Marykaycyberjaya #Marykayjohorbahru #Marykaysenai #Marykayskudai #Marylaymutiararini #Marykaykulai #Marykaytamanuniversiti #Marykaybatupahat #Marykaysrigading #MarykayUTHM #Marykayparitraja #Marykayscientexsenai #Marykayallovertheworld - 3 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Area Johor Bahru boleh wasap tini segera.
.
Hartini Matzin | wasap.my/60137200608
Marykay Beauty Consultant

#Marykayperlis #Marykaykedah #Marykaypenang #Marykayperak #Marykaypahang #Marykaykelantan #Marykayterengganu #Marykaymelaka #Marykaykualalumpur #Marykayklang #Marykayputrajaya #Marykaycyberjaya #Marykayjohorbahru #Marykaysenai #Marykayskudai #Marylaymutiararini #Marykaykulai #Marykaytamanuniversiti #Marykaybatupahat #Marykaysrigading #MarykayUTHM #Marykayparitraja #Marykayscientexsenai #Marykayallovertheworld

Area Johor Bahru boleh wasap tini segera. . Hartini Matzin | wasap.my/60137200608 Marykay Beauty Consultant #Marykayperlis #Marykaykedah #Marykaypenang #Marykayperak #Marykaypahang #Marykaykelantan #Marykayterengganu #Marykaymelaka #Marykaykualalumpur #Marykayklang #Marykayputrajaya #Marykaycyberjaya #Marykayjohorbahru #Marykaysenai #Marykayskudai #Marylaymutiararini #Marykaykulai #Marykaytamanuniversiti #Marykaybatupahat #Marykaysrigading #MarykayUTHM #Marykayparitraja #Marykayscientexsenai #Marykayallovertheworld - 3 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Botanical Effect Evo Skin Care Set By MARY KAY
โ€ข
๐Ÿ’ฅNEW EVOLUTIONS
๐Ÿ’ฅFOR HEALTHY-LOOKING SKIN
๐Ÿ’ฅREFRESHINGLY SIMPLE SKIN CARE
โ€ข
โœ…Set Penjagaan Kulit Muka yang mudah yang sesuai untuk gaya hidup yang sibuk
โœ…Sesuai untuk peringkat umur 22 tahun ke bawah dan pengguna skin care yang bukan produk kaunter
โœ…2 Bahan Utama dalam Botanical Effect Evo Skin Care iaitu :-
โ€ข
(1) DRAGON FRUIT (Buah Naga) โœ๏ธmengandungi Asid lemak, Vitamin B1 (thiamine-vitamin anti-stress), Vitamin B2 (riborflavin), B3 (nlacin) & mineral seperti besi, kalsium dan fosforus.
โœ๏ธEkstrak Buah Naga kaya dengan ANTIOKSIDA yang boleh membantu kulit menentang radikal bebas yang merosakkan kulit.
โ€ข
(2) ALOE (Lidah Buaya)
โœ๏ธLidah Buaya adalah buah yang paling banyak nutrisinya didunia ; Gelnya mengandungi lebih dari 75 nutrisi, 20 mineral & 12 vitamin.
โœ๏ธLidah Buaya terbukti dapat mengekalkan kelembapan pada kulit dan mengandungi Vitamin E yang tinggi. Vitamin E ini adalah salah satu Antioksidan yang sangat popular dalam skin care.
โœ๏ธEkstrak Lidah buaya yang terdapat dalam skin care ini untuk memberikan kulit anda kebaikan antioksidan tambahan.
โ€ข
โœ…Terdapat 5 item produk dalam MARY KAY BOTANICAL EFFECT EVO SKIN CARE SET iaitu :-
# Cleansing Gel
# Invigorating Scrub
# Refreshing Toner
# Moisturizing Gel
# Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen
โ€ข
Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar๐Ÿ˜ฃ
With Love ๐Ÿ’–
Beth ๐Ÿ˜˜
Your Mary kay Beauty consultant . . 
For free skincare class & free facial ๐Ÿ‘‡ Sila Klik link bawah ni . . ๐Ÿ“ฒhttp://Bethmk.wasap.my  www.wasap.my/601118519126 . . ๐Ÿ’–๐ŸŽ€๐Ÿ’–๐Ÿ’– #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#skincareroutine
#naturalskincare #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaymelaka #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #matakedut #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #krimmata #marykayperak #marykaymysg #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

Botanical Effect Evo Skin Care Set By MARY KAY โ€ข NEW EVOLUTIONS FOR HEALTHY-LOOKING SKIN REFRESHINGLY SIMPLE SKIN CARE โ€ข Set Penjagaan Kulit Muka yang mudah yang sesuai untuk gaya hidup yang sibuk Sesuai untuk peringkat umur 22 tahun ke bawah dan pengguna skin care yang bukan produk kaunter 2 Bahan Utama dalam Botanical Effect Evo Skin Care iaitu :- โ€ข (1) DRAGON FRUIT (Buah Naga) ๏ธmengandungi Asid lemak, Vitamin B1 (thiamine-vitamin anti-stress), Vitamin B2 (riborflavin), B3 (nlacin) & mineral seperti besi, kalsium dan fosforus. ๏ธEkstrak Buah Naga kaya dengan ANTIOKSIDA yang boleh membantu kulit menentang radikal bebas yang merosakkan kulit. โ€ข (2) ALOE (Lidah Buaya) ๏ธLidah Buaya adalah buah yang paling banyak nutrisinya didunia ; Gelnya mengandungi lebih dari 75 nutrisi, 20 mineral & 12 vitamin. ๏ธLidah Buaya terbukti dapat mengekalkan kelembapan pada kulit dan mengandungi Vitamin E yang tinggi. Vitamin E ini adalah salah satu Antioksidan yang sangat popular dalam skin care. ๏ธEkstrak Lidah buaya yang terdapat dalam skin care ini untuk memberikan kulit anda kebaikan antioksidan tambahan. โ€ข Terdapat 5 item produk dalam MARY KAY BOTANICAL EFFECT EVO SKIN CARE SET iaitu :- # Cleansing Gel # Invigorating Scrub # Refreshing Toner # Moisturizing Gel # Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen โ€ข Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar With Love Beth Your Mary kay Beauty consultant . . For free skincare class & free facial Sila Klik link bawah ni . . http://Bethmk.wasap.my www.wasap.my/601118519126 . . #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean #skincareroutine #naturalskincare #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaymelaka #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #matakedut #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #krimmata #marykayperak #marykaymysg #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat - 4 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA TAK KAN BERI KESAN FLAWLESS DALAM MASA YANG SINGKAT๐Ÿ˜Š.
.
Skin sihat dan cantik bukan lah dalam MASA YANG SINGKAT.Dengan adanya pengunaan cara skincare yg betul,dan sikap SABAR serta KOSISTEN maka dapatlah skin seperti yg anda idamkan... Nak tahu hanya produk MAGIC yang ada bahan kimia merbahaya sahaja boleh beri kesan begitu cepatโ˜บ๏ธ.
.
So lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? ๐Ÿ˜ฃ.
.
Dengan itu MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.
TAK TAHU skincare apa yg sesuai untuk skin anda, jangan risau sy akan bantu selesaikan msalah skin..๐Ÿ˜
.
๐Ÿ˜Nak Special Price
๐Ÿ˜FREE Postage ๐Ÿ˜FREE Smple ๐Ÿ˜FREE Consultation ๐Ÿ˜WARANTY 90DAYS...meh wtsap sis cepat,budget? Don't worry..sis ada cara๐Ÿ˜Š
.
016 2108850
Evelyn,
Your Friendly Beauty Consultant
Mary Kay.
.
#marykayย #marykaymalaysiaย #marykaymelaka#marykayshahalamย #marykaycosmeticsย #kulitsihat
#marykayproductย #marykaymysg
#aesthetic#dermatologist #kulitcantik #hilangkanjerawat #beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaytop5globalskincarebrand #marykaypromo #marykaysarawak #muamelaka #muakl #sabahan #muasabah#marykaysabah #marykayserumc

PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA TAK KAN BERI KESAN FLAWLESS DALAM MASA YANG SINGKAT. . Skin sihat dan cantik bukan lah dalam MASA YANG SINGKAT.Dengan adanya pengunaan cara skincare yg betul,dan sikap SABAR serta KOSISTEN maka dapatlah skin seperti yg anda idamkan... Nak tahu hanya produk MAGIC yang ada bahan kimia merbahaya sahaja boleh beri kesan begitu cepat๏ธ. . So lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? . . Dengan itu MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. TAK TAHU skincare apa yg sesuai untuk skin anda, jangan risau sy akan bantu selesaikan msalah skin.. . Nak Special Price FREE Postage FREE Smple FREE Consultation WARANTY 90DAYS...meh wtsap sis cepat,budget? Don't worry..sis ada cara . 016 2108850 Evelyn, Your Friendly Beauty Consultant Mary Kay. . #marykay ย #marykaymalaysia ย #marykaymelaka #marykayshahalam ย #marykaycosmetics ย #kulitsihat #marykayproduct ย #marykaymysg #aesthetic #dermatologist #kulitcantik #hilangkanjerawat #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaytop5globalskincarebrand #marykaypromo #marykaysarawak #muamelaka #muakl #sabahan #muasabah #marykaysabah #marykayserumc - 4 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Hari ni mengajar ESRS Class, class untk consultant baru. Small group ade 10 orang student tapi bonding tuuu mmg best sgt. Student pun dpt fokus. Macam dh kenal lama dh masing2 taww๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Settle 1 modul, lagi 1 modul sambung petang. Seronok sgt mengajar sampai lupa iols tengah sakit gg taww!๐Ÿ˜‚
.
Suraya Azmi
www.wasap.my/60137345908 โ€”(click link di Bio) 
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykayjohor #marykayterengganu #marykaydungun #marykaypaka #marykaykerteh #marykaykuantan #marykaykualaterengganu #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaypahang #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykayperak #marykayperlis #marykaypulaupinang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykedah #terengganu #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare

Hari ni mengajar ESRS Class, class untk consultant baru. Small group ade 10 orang student tapi bonding tuuu mmg best sgt. Student pun dpt fokus. Macam dh kenal lama dh masing2 taww. . Settle 1 modul, lagi 1 modul sambung petang. Seronok sgt mengajar sampai lupa iols tengah sakit gg taww! . Suraya Azmi www.wasap.my/60137345908 โ€”(click link di Bio) Mary Kay Beauty Consultant . #marykayjohor #marykayterengganu #marykaydungun #marykaypaka #marykaykerteh #marykaykuantan #marykaykualaterengganu #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaypahang #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykayperak #marykayperlis #marykaypulaupinang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykedah #terengganu #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare - 4 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Welcome Sya dan Fairuz to my team๐Ÿ’•โ €
.โ €
Sya housewife yang nak berusaha jadi wanita berkerjaya jugak.โ €
.โ €
Fairuz seorang Guru, yang nak bina kerjaya dengan Mary Kay. Utk bina masa depan yang lebih cerah.โ €
.โ €
Bisness Mary Kay bukan hanya untuk orang yang tak de perkerjaan in fact ramai yang berhenti kerja sbb nak buat Mary Kay secara full time, termasuk Zatil la tu hee. โ €
Jom siapa nak join dan dapatkan guide direct dari Zatil meh watsap cepat๐Ÿ˜โ €
.โ €
Zatil | wasap.my/60194518358 โ €
Zatil | wasap.my/60194518358 โ €
Mary Kay Ind. Beauty Consultantโ €
โ €
#marykay #marykaykedah #marykayperak #marykaymanjung #marykaysarawak #marykayipoh #marykayperlis #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #lovemarykay #marykayproduct #timewise3d #pinkvoucher #register #registerBeautyconsultant #trustedbeautyconsultant

Welcome Sya dan Fairuz to my teamโ € .โ € Sya housewife yang nak berusaha jadi wanita berkerjaya jugak.โ € .โ € Fairuz seorang Guru, yang nak bina kerjaya dengan Mary Kay. Utk bina masa depan yang lebih cerah.โ € .โ € Bisness Mary Kay bukan hanya untuk orang yang tak de perkerjaan in fact ramai yang berhenti kerja sbb nak buat Mary Kay secara full time, termasuk Zatil la tu hee. โ € Jom siapa nak join dan dapatkan guide direct dari Zatil meh watsap cepatโ € .โ € Zatil | wasap.my/60194518358 โ € Zatil | wasap.my/60194518358 โ € Mary Kay Ind. Beauty Consultantโ € โ € #marykay #marykaykedah #marykayperak #marykaymanjung #marykaysarawak #marykayipoh #marykayperlis #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #lovemarykay #marykayproduct #timewise3d #pinkvoucher #register #registerBeautyconsultant #trustedbeautyconsultant - 4 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
๐ŸŒท CITY SCAPE Eau De Parfume ๐ŸŒท
.
.
Perfume yang diinspirasi daripada orkid phantomia dan paling best untuk dijadikan sebagai daily use sebab bau mixed of nature yg memang kena dengan nama dia 'cityscape'
.
.
Dengan bau yang sedang2 sangat sesuai untuk penggemar perfume dan mahukan sesuatu yang mild dan tak terlalu strong
.
.
Shida ๐Ÿ’‹ Mary Kay Beauty Consultant
www.wasap.my/60187673253

#perfume #perfumeforher #present #marykay #marykayjohor #marykaykluang #marykaybatupahat #marykaymelaka #marykaypahang #marykayselangor #marykaykedah #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykaynegarisembilan #marykayshahalam #marykayperlis #marykayterengganu
#marykaypulaupinang #marykaymalaysia
#sayagunamarykay #sayajualmarykay #sayajualskincare
#sayajualkosmetik #sayanakkulitcantik

CITY SCAPE Eau De Parfume . . Perfume yang diinspirasi daripada orkid phantomia dan paling best untuk dijadikan sebagai daily use sebab bau mixed of nature yg memang kena dengan nama dia 'cityscape' . . Dengan bau yang sedang2 sangat sesuai untuk penggemar perfume dan mahukan sesuatu yang mild dan tak terlalu strong . . Shida Mary Kay Beauty Consultant www.wasap.my/60187673253 #perfume #perfumeforher #present #marykay #marykayjohor #marykaykluang #marykaybatupahat #marykaymelaka #marykaypahang #marykayselangor #marykaykedah #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykaynegarisembilan #marykayshahalam #marykayperlis #marykayterengganu #marykaypulaupinang #marykaymalaysia #sayagunamarykay #sayajualmarykay #sayajualskincare #sayajualkosmetik #sayanakkulitcantik - 4 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Promo bulan 2 tinggal beberapa hari je lagi. ๐Ÿ˜„

Sesiapa nk order, boleh tekan link atau dm ye. ๐Ÿ’ž
_
๐Ÿ‘ธ
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood 
#lancome
#paris 
#instablogger 
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger ๐Ÿ’…

Promo bulan 2 tinggal beberapa hari je lagi. Sesiapa nk order, boleh tekan link atau dm ye. _ Love, https://goo.gl/bnatZZ Nurul Aini Hazirah Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayNilai #MaryKayMelaka #MaryKaySepang #MaryKayJengka #MaryKayPahang #MatteLiquidLipColor #marykaylover #ByAiniHazirah #marykaylipstick #marykaymakeup #blogger #instagood #lancome #paris #instablogger #likeforlike #lifestyleblogger #makeupblogger #insta #tag #instabloggers #beautyandthebeast #lifestyle #styleblogger - 4 hours ago

12 Likes
2 Comments
0
Ala, lelaki tak perlu jaga kulit muka la. ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ
.
Seriously? Awak pun suka tengok perempuan berdahi licin. Awak rasa, awak tak perlu jaga penampilan? ๐Ÿค”
.
Perempuan pun suka tengok yang indah-indah tau wak.. #eh! Hahaha.
.
Belum terlambat lagi untuk awak mulakan. Dapatkan kulit yang sihat, bebas minyak & hensem. Ewah ๐Ÿ˜.
.
Moh ler kak Zizie guide sampai menjadi, sampai jadi prince ๐Ÿคด๐Ÿป.
.
โค๏ธSenior consultant maryk zizie
๐Ÿ“ฑ019-511 6793
.
#mkmen #mkmenskincare #acneserum #oilfreehydratinggel #ofhg #acneproblem #menskincare #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykaykl #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayn9 #marykaymelaka #marykayjohor #marykaysarawak #marykaysabah #marykaymalaysia #marykayzizie

Ala, lelaki tak perlu jaga kulit muka la. ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ . Seriously? Awak pun suka tengok perempuan berdahi licin. Awak rasa, awak tak perlu jaga penampilan? ๐Ÿค” . Perempuan pun suka tengok yang indah-indah tau wak.. #eh ! Hahaha. . Belum terlambat lagi untuk awak mulakan. Dapatkan kulit yang sihat, bebas minyak & hensem. Ewah . . Moh ler kak Zizie guide sampai menjadi, sampai jadi prince ๐Ÿคด๐Ÿป. . ๏ธSenior consultant maryk zizie 019-511 6793 . #mkmen #mkmenskincare #acneserum #oilfreehydratinggel #ofhg #acneproblem #menskincare #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykaykl #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayn9 #marykaymelaka #marykayjohor #marykaysarawak #marykaysabah #marykaymalaysia #marykayzizie - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Bibir kering tak cantik nak pakai lipstick?  Nampak macam bersisik dan bile kopek berdarah! Ouchh,sakitnyee!๐Ÿ˜ฃ
.
Pakai Lip Spa Mary Kay dapat mmbantu bibir jadi lebih lembap & pinkishยฒ gitu uols.  Bibir yang cantik n lembap pakai lipstik colour hitam pon nampak cantik. .
Lepas pakai Lip Spa ni bole la uols pakai lipstik Semi Matte๐Ÿ’„ dari Mary Kay warne kegemaran uols,sebab semuanya mempunyai khasiat lembapan yang tak akan mengeringkan kulit bibir & kekal lembap sepanjang hari! ๐Ÿ˜
.
Jom Ber Lip Spa! ๐Ÿ’‹
.
Lin | wasap.my/601110981610
Mary Kay Senior Beauty Consultant
.
#marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayperak #marykaypahang #marykaykedah #marykaypenang #marykayperlis #marykaysingapore #marykaymelaka #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykayskudai #marykaytamanuniversiti #marykayskincare #marykaymalaysia
#marykay #marykaykulai #marykaypromo #marykayjohorbahru #marykaykelantan #marykaymalaysia

Bibir kering tak cantik nak pakai lipstick? Nampak macam bersisik dan bile kopek berdarah! Ouchh,sakitnyee! . Pakai Lip Spa Mary Kay dapat mmbantu bibir jadi lebih lembap & pinkishยฒ gitu uols. Bibir yang cantik n lembap pakai lipstik colour hitam pon nampak cantik. . Lepas pakai Lip Spa ni bole la uols pakai lipstik Semi Matte dari Mary Kay warne kegemaran uols,sebab semuanya mempunyai khasiat lembapan yang tak akan mengeringkan kulit bibir & kekal lembap sepanjang hari! . Jom Ber Lip Spa! . Lin | wasap.my/601110981610 Mary Kay Senior Beauty Consultant . #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayperak #marykaypahang #marykaykedah #marykaypenang #marykayperlis #marykaysingapore #marykaymelaka #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykayskudai #marykaytamanuniversiti #marykayskincare #marykaymalaysia #marykay #marykaykulai #marykaypromo #marykayjohorbahru #marykaykelantan #marykaymalaysia - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Yuuuhuuuu...Mary Kay Product tips for your needs...
.
"Special occasions or a night on the town, this us you go-to (and go-out) foundation"
.
So, if you swipe left...last one make up set tu ade promo tau! .
FREE lipstick you all...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
DM me fast to grab yours...
.
Jangan melepas tauuu...rugi nanti
.
#ilovemarykay #marykaymakeuptips #makeuptips #chooseyourneeds #tips #beautyskinhealthyskin #melaka #marykaymelaka

Yuuuhuuuu...Mary Kay Product tips for your needs... . "Special occasions or a night on the town, this us you go-to (and go-out) foundation" . So, if you swipe left...last one make up set tu ade promo tau! . FREE lipstick you all...๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ . DM me fast to grab yours... . Jangan melepas tauuu...rugi nanti . #ilovemarykay #marykaymakeuptips #makeuptips #chooseyourneeds #tips #beautyskinhealthyskin #melaka #marykaymelaka - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Bagaimana tompok hitam terhasil??
.
Bukan sehari 2 hari tau die terbentuk. Terbentuk bertahun lamanya dan berakar pula tu.. .
Nak hilangkan bukan mudah tau sbb die berakar dan perlukan masa. So kalau ada product yg claim dlm seminggu tompok hitam #jeragat dah hilang cek balik product yg korang pakai tu
.
Khidmat nasihat masyarakat untuk kita bersama
#marykaykotatinggi #marykayjohor #marykaybandarpenawar #marykaymelaka #marykaysegamat #marykaygombak

Bagaimana tompok hitam terhasil?? . Bukan sehari 2 hari tau die terbentuk. Terbentuk bertahun lamanya dan berakar pula tu.. . Nak hilangkan bukan mudah tau sbb die berakar dan perlukan masa. So kalau ada product yg claim dlm seminggu tompok hitam #jeragat dah hilang cek balik product yg korang pakai tu . Khidmat nasihat masyarakat untuk kita bersama #marykaykotatinggi #marykayjohor #marykaybandarpenawar #marykaymelaka #marykaysegamat #marykaygombak - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Muka breakout teruk?

Korang guna jer set akne ni.

Korang dapat breakout sebab bawah kulit korang berminyak dan sudah bercampur dengan bakteria, habuk dan sel kulit mati.

So tak payah fikir panjang sebab set akne dah lengkap dengan pencuci, toner, pelembap semua, guna ni jer.

Meh sini hakak consult kulit awak sampai jerawat pun takut nak singgah dah.

Wasap hakak kat 0173016169 ni.

#marykaymalaysia
#marykaymysg
#codkl
#codshahalam
#codkotadamansara
#sayajualmarykay
#jerawat 
#kulitjerawat 
#sayangikulitanda 
#kulitsehat 
#marykaykelantan 
#marykaykedah 
#marykayterengganu 
#marykayperlis 
#marykaypenang 
#marykaymelaka

Muka breakout teruk? Korang guna jer set akne ni. Korang dapat breakout sebab bawah kulit korang berminyak dan sudah bercampur dengan bakteria, habuk dan sel kulit mati. So tak payah fikir panjang sebab set akne dah lengkap dengan pencuci, toner, pelembap semua, guna ni jer. Meh sini hakak consult kulit awak sampai jerawat pun takut nak singgah dah. Wasap hakak kat 0173016169 ni. #marykaymalaysia #marykaymysg #codkl #codshahalam #codkotadamansara #sayajualmarykay #jerawat #kulitjerawat #sayangikulitanda #kulitsehat #marykaykelantan #marykaykedah #marykayterengganu #marykayperlis #marykaypenang #marykaymelaka - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
๐ŸŽŠPromo February๐ŸŽŠ
.
Nak cari hantaran kahwin?
Nak hadiahkan untuk mak?
Nak buat suprise utk wife@gf?
.
Jom grab perfume Marykay๐Ÿค—beli dua perfume Marykay women dapat free pen diamond ๐Ÿ’Ž yang cantik sangat๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ‘‰ *Forever Diamond perfume* bauan yang soft je, yang ramai wanita suka dan sesuai dipakai daily
๐Ÿ‘‰ *City scapes EDP* bauan yg di inspirasi daripada orkid phantomia yang sesuai digunakan setiap hari. Bauan yng sedang2 dan tidak terlalu strong.
.
Shida | www.wasap.my/60187673253 (klik link di bio)
MK Beauty Consultant
.
#perfume #perfumeforher #hadiah #hantaran #presentbirthday #marykay #marykayjohor #marykaykluang #marykaybatupahat #marykaymelaka #marykaypahang #marykayselangor #marykaykedah #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykaynegarisembilan #marykayshahalam #marykayperlis #marykayterengganu
#marykaypulaupinang #marykaymalaysia
#sayagunamarykay #sayajualmarykay #sayajualskincare
#sayajualkosmetik #sayanakkulitcantik

Promo February . Nak cari hantaran kahwin? Nak hadiahkan untuk mak? Nak buat suprise utk wife@gf ? . Jom grab perfume Marykay๐Ÿค—beli dua perfume Marykay women dapat free pen diamond yang cantik sangat . *Forever Diamond perfume* bauan yang soft je, yang ramai wanita suka dan sesuai dipakai daily *City scapes EDP* bauan yg di inspirasi daripada orkid phantomia yang sesuai digunakan setiap hari. Bauan yng sedang2 dan tidak terlalu strong. . Shida | www.wasap.my/60187673253 (klik link di bio) MK Beauty Consultant . #perfume #perfumeforher #hadiah #hantaran #presentbirthday #marykay #marykayjohor #marykaykluang #marykaybatupahat #marykaymelaka #marykaypahang #marykayselangor #marykaykedah #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykaynegarisembilan #marykayshahalam #marykayperlis #marykayterengganu #marykaypulaupinang #marykaymalaysia #sayagunamarykay #sayajualmarykay #sayajualskincare #sayajualkosmetik #sayanakkulitcantik - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Bau aroma terapi yg menusuk jiwa raga... Ceh .kemain... Hye! Xtahu la nk explain camno.. mmg wangi sgt2 la perfume ni.
.
.
.
Jom dapatkan bulan februari niii.. ada promosi tau!
. .
Wasap shida sekarang!!!!
.
.
Shida ๐Ÿ’‹ Mary Kay Beauty Consultant
www.wasap.my/60187673253

#Perfume #foroverdiamond #aromaterapi #wangi #perfumeforher #marykay #marykayjohor #marykaykluang #marykaybatupahat #marykaymelaka #marykaypahang #marykayselangor #marykaykedah #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykaynegarisembilan #marykayshahalam #marykayperlis #marykayterengganu
#marykaypulaupinang #marykaymalaysia
#sayagunamarykay #sayajualmarykay #sayajualskincare
#sayajualkosmetik #sayanakkulitcantik

Bau aroma terapi yg menusuk jiwa raga... Ceh .kemain... Hye! Xtahu la nk explain camno.. mmg wangi sgt2 la perfume ni. . . . Jom dapatkan bulan februari niii.. ada promosi tau! . . Wasap shida sekarang!!!! . . Shida Mary Kay Beauty Consultant www.wasap.my/60187673253 #Perfume #foroverdiamond #aromaterapi #wangi #perfumeforher #marykay #marykayjohor #marykaykluang #marykaybatupahat #marykaymelaka #marykaypahang #marykayselangor #marykaykedah #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykaynegarisembilan #marykayshahalam #marykayperlis #marykayterengganu #marykaypulaupinang #marykaymalaysia #sayagunamarykay #sayajualmarykay #sayajualskincare #sayajualkosmetik #sayanakkulitcantik - 5 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
โ€ผ๏ธTERLALU BANYAK SKINCARE DI PASARANโ€ผ๏ธ
.
.
PENING KAN? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿผ
.
.
๐Ÿ™‹๐ŸปSaya pilih Botanical Effect. And ๐Ÿ™‹๐Ÿปsaya suka skincare ni. Bahan ye diperbuat dari bahan botanical, Luo Huan Go & Silymarin jadi ๐Ÿ™…๐Ÿปtak rasa ragu-ragu. Yang best ๐Ÿ‘๐Ÿปye, ade pilihan untuk kulit normal, kering and berminyak taw. Tapi saya pilih normal.
.
.
Setiap kali lepas ๐Ÿšฐcuci muka, rasa selasa sangat taw. Muka tak berminyak and blackhead semakin berkurangan. Sesuai untuk semua jenis kulit taw kawan-kawan.
.
.
Dalam ni ade 4 adik beradik, if korang nak ambil sorang-sorang pun takpe ๐Ÿ˜
.
.
1) 3-in-1 Cleanse
.
Membersih, mengelupas dan menyegar dalam satu langkah yang berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit rasa licin, terhidrat dan sihat. Kulit jadi segar dan lembut giler.
.
.
2) Freshen
.
Formula tidak-mengering dan singkirkan kekotoran berlebihan dari kulit. Kekalkan keseimbangan semulajadi kulit so kulit nampak berseri dan sihat. Bantu menenangkan dan melegakan kulit. Kulit rasa lembut dan licin, bersedia untuk pelembapan.
.
.
3) Hydrate
.
Cepat menyerap and seimbangkan kulit. Kaya dengan kelembapan. Kulit rasa tenang, bantu mengekalkan tahap lembapan kulit. Kulit berasa lembut dan anjal.
.
.
4) Mask
.
Tanggalkan kotoran dengan lembut dan mudah ditanggalkan dengan air. Mengelupas dengan lembut dan tambahkan penghidratan. Kulit jadi licin dan sel mati tertanggal.
.
.
Lengkap kan semua ade? Lepas ni kulit berseri-seri la. Yang penting, kulit kita bersih, cantik dan sihat. Sis bagi consultation free and hadiah percuma untuk korang ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ’Œ
.
.
Mary Kay Beauty Consultant
๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธDM/PM/WhatsApp
011-23548589 (aenn) ๐Ÿ™‹๐Ÿผ
.
.
#marykay #marykaykl #marykayipoh #marykayklcc #marykayjohor #marykaykedah #marykayskincare #marykayselangorbeautyconsultant #marykayselangor #mukacantikmenawan #parutmukahilang #lebihyakin #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymelaka #marykaynegerisembilan

๏ธTERLALU BANYAK SKINCARE DI PASARAN๏ธ . . PENING KAN? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿผ . . ๐ŸปSaya pilih Botanical Effect. And ๐Ÿปsaya suka skincare ni. Bahan ye diperbuat dari bahan botanical, Luo Huan Go & Silymarin jadi ๐Ÿปtak rasa ragu-ragu. Yang best ๐Ÿปye, ade pilihan untuk kulit normal, kering and berminyak taw. Tapi saya pilih normal. . . Setiap kali lepas ๐Ÿšฐcuci muka, rasa selasa sangat taw. Muka tak berminyak and blackhead semakin berkurangan. Sesuai untuk semua jenis kulit taw kawan-kawan. . . Dalam ni ade 4 adik beradik, if korang nak ambil sorang-sorang pun takpe . . 1) 3-in-1 Cleanse . Membersih, mengelupas dan menyegar dalam satu langkah yang berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit rasa licin, terhidrat dan sihat. Kulit jadi segar dan lembut giler. . . 2) Freshen . Formula tidak-mengering dan singkirkan kekotoran berlebihan dari kulit. Kekalkan keseimbangan semulajadi kulit so kulit nampak berseri dan sihat. Bantu menenangkan dan melegakan kulit. Kulit rasa lembut dan licin, bersedia untuk pelembapan. . . 3) Hydrate . Cepat menyerap and seimbangkan kulit. Kaya dengan kelembapan. Kulit rasa tenang, bantu mengekalkan tahap lembapan kulit. Kulit berasa lembut dan anjal. . . 4) Mask . Tanggalkan kotoran dengan lembut dan mudah ditanggalkan dengan air. Mengelupas dengan lembut dan tambahkan penghidratan. Kulit jadi licin dan sel mati tertanggal. . . Lengkap kan semua ade? Lepas ni kulit berseri-seri la. Yang penting, kulit kita bersih, cantik dan sihat. Sis bagi consultation free and hadiah percuma untuk korang . . Mary Kay Beauty Consultant ๏ธDM/PM/WhatsApp 011-23548589 (aenn) ๐Ÿผ . . #marykay #marykaykl #marykayipoh #marykayklcc #marykayjohor #marykaykedah #marykayskincare #marykayselangorbeautyconsultant #marykayselangor #mukacantikmenawan #parutmukahilang #lebihyakin #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymelaka #marykaynegerisembilan - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Pentingkan penampilan dan kulit wajah yang tampak handsome & macho?
.
Inginkan sesuatu yang cepat dan pantas, dalam masa yang sama berkualiti dan selamat?
.
Saya sarankan untuk anda miliki set MKMEN COMBO HANDSOME ini khas buat kaum adam! ๐Ÿ˜
.
1. Skinvigorate Cleansing Brush 
2. MKMen Cleanser 
3. MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF 30 .
SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH
โœ… Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
โœ… 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
โœ… Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sangat kecil, sangat kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dalam pori-pori.
โœ… Sangat sesuai untuk anda yang tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. โœ… Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
.
MKMEN DAILY FACIAL WASH ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผmembersih dan menggilap kulit untuk memulakan proses pengurangan tanda-tanda penuaan awal yang ketara.
.
MKMEN ADVANCED FACIAL HYDRATOR SUNSCREEN BROAD SPECTRUM SUNSCREEN SPF 30
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผMembantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผMengembalikan wajah yang tampak lebih muda ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผMenjadikan kulit berasa licin dan lembut
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผPerlindungan matahari UVA/UVB ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผMenghidrat sehingga 10 jam
.
Berminat? Tertarik? Wasap Echa sekarang! ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
Nak free postage? ๐Ÿ˜ free sample? ๐Ÿ˜ free consultation? ๐Ÿ˜ wasap Echa segera! ๐Ÿ’จ
.
.
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผ Aisyah Abu Bakar
๐Ÿ“ฒ 011.3223.6142
๐Ÿ‘œ Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Pentingkan penampilan dan kulit wajah yang tampak handsome & macho? . Inginkan sesuatu yang cepat dan pantas, dalam masa yang sama berkualiti dan selamat? . Saya sarankan untuk anda miliki set MKMEN COMBO HANDSOME ini khas buat kaum adam! . 1. Skinvigorate Cleansing Brush 2. MKMen Cleanser 3. MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF 30 . SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sangat kecil, sangat kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dalam pori-pori. Sangat sesuai untuk anda yang tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty. . MKMEN DAILY FACIAL WASH โ€membersih dan menggilap kulit untuk memulakan proses pengurangan tanda-tanda penuaan awal yang ketara. . MKMEN ADVANCED FACIAL HYDRATOR SUNSCREEN BROAD SPECTRUM SUNSCREEN SPF 30 โ€Membantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan โ€Mengembalikan wajah yang tampak lebih muda โ€Menjadikan kulit berasa licin dan lembut โ€Perlindungan matahari UVA/UVB โ€Menghidrat sehingga 10 jam . Berminat? Tertarik? Wasap Echa sekarang! ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . . Nak free postage? free sample? free consultation? wasap Echa segera! . . ๐Ÿปโ€ Aisyah Abu Bakar 011.3223.6142 Your Favorite Beauty Consultant Mary Kay Malaysia - 5 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
Assalamualaikum & selamat pagi๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Testimoni from  Kak Salina !
.
 Cuba uolss lihat perubahan sebelum dan selepas konsisten dengan Botanical Effect Mary Kay ! Banyakkan ! Yang paling penting beliau lebih confident dan happy dengan skin beliau after guna Mary Kay !.
.
.
Set Botanical Effect ada 3 formula ! Mengikut jenis kulit uolss masing masing , f1 ( dry skin ) , f2 ( normal skin ) , f3 ( oily skin )๐Ÿ’š.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! .
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? ๐Ÿ˜Š.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? ๐Ÿ˜ฃ.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
.
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜
.
Jom ws ana laju2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Ws 0175010563 or klik di bio tau!!!
.
Nak risik2 harga dulu pun boleh tau!!
Mary kay sangat jimat dan ada 90 days satisfaction guarantee๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay

Assalamualaikum & selamat pagi. Testimoni from Kak Salina ! . Cuba uolss lihat perubahan sebelum dan selepas konsisten dengan Botanical Effect Mary Kay ! Banyakkan ! Yang paling penting beliau lebih confident dan happy dengan skin beliau after guna Mary Kay !. . . Set Botanical Effect ada 3 formula ! Mengikut jenis kulit uolss masing masing , f1 ( dry skin ) , f2 ( normal skin ) , f3 ( oily skin ). . Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! . Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? . . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? . . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: . 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage free smple free consultation . Jom ws ana laju2 Ws 0175010563 or klik di bio tau!!! . Nak risik2 harga dulu pun boleh tau!! Mary kay sangat jimat dan ada 90 days satisfaction guarantee . #marykaykl #marykaymelaka #marykaydamansara #kulitcantik #marykayshahalam #marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj #marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah #timewise3d #laraalana #uyainaarshad #wadiadra #neelofahijab #kulitsihat #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #kulitbreakout #ilovemarykay #bahanbotani #testimonimarykay - 6 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Her Beauty Award - Replenishing Serum C ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
Bagi anda yang selalu membeli majalah Her World , Jelita & Women Weekly pastinya anda akan melihat salah satu produk Mary Kay di antara majalah majalah tersebut ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
.
Serum Awet Muda & Anti Kusam , Kesan Pantas ( berbanding serum Mary Kay yang lain ) ๐Ÿค—.
.
๐ŸŒ•REPLENISHING SERUM +C๐ŸŒ•.
.
๐Ÿค” Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. .
๐Ÿค” Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.
.
Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? .
.
โœณ Ekstrak BUAH DELIMA.
.
โœณ Ekstrak KEKADU PLUM.
.
โœณ Ekstrak CAMU CAMU.
.
โœณ Ekstrak CERI ACEROLA.
.
โœณ Ekstrak BERI ANGGUR HITAM.
.
โœณ Ekstrak BIJI ARGAN.
. .
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ budget ? meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#marykaybangi#marykaykualalumpur#microdermbrasionmarykay #marykayputrajaya#marykayuitm#marykaymalaysia#marykaykl#marykaysabah#marykaymelaka#marykayserawak#beautyconsultantmarykay#marykaypenang#marykaymuar DILARANGCOPYPASTE

Her Beauty Award - Replenishing Serum C ๐Ÿป๐Ÿป. Bagi anda yang selalu membeli majalah Her World , Jelita & Women Weekly pastinya anda akan melihat salah satu produk Mary Kay di antara majalah majalah tersebut ๐Ÿป. . . Serum Awet Muda & Anti Kusam , Kesan Pantas ( berbanding serum Mary Kay yang lain ) ๐Ÿค—. . REPLENISHING SERUM +C. . ๐Ÿค” Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. . ๐Ÿค” Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita. . Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? . . Ekstrak BUAH DELIMA. . Ekstrak KEKADU PLUM. . Ekstrak CAMU CAMU. . Ekstrak CERI ACEROLA. . Ekstrak BERI ANGGUR HITAM. . Ekstrak BIJI ARGAN. . . Nak free postage free smple free consultation budget ? meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaybangi #marykaykualalumpur #microdermbrasionmarykay #marykayputrajaya #marykayuitm #marykaymalaysia #marykaykl #marykaysabah #marykaymelaka #marykayserawak #beautyconsultantmarykay #marykaypenang #marykaymuar DILARANGCOPYPASTE - 6 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Her Beauty Award - Replenishing Serum C ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
Bagi anda yang selalu membeli majalah Her World , Jelita & Women Weekly pastinya anda akan melihat salah satu produk Mary Kay di antara majalah majalah tersebut ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
.
Serum Awet Muda & Anti Kusam , Kesan Pantas ( berbanding serum Mary Kay yang lain ) ๐Ÿค—.
.
๐ŸŒ•REPLENISHING SERUM +C๐ŸŒ•.
.
๐Ÿค” Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. .
๐Ÿค” Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.
.
Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? .
.
โœณ Ekstrak BUAH DELIMA.
.
โœณ Ekstrak KEKADU PLUM.
.
โœณ Ekstrak CAMU CAMU.
.
โœณ Ekstrak CERI ACEROLA.
.
โœณ Ekstrak BERI ANGGUR HITAM.
.
โœณ Ekstrak BIJI ARGAN.
. .
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ budget ? meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#marykaybangi#marykaykualalumpur#microdermbrasionmarykay #marykayputrajaya#marykayuitm#marykaymalaysia#marykaykl#marykaysabah#marykaymelaka#marykayserawak#beautyconsultantmarykay#marykaypenang#marykaymuar DILARANGCOPYPASTE

Her Beauty Award - Replenishing Serum C ๐Ÿป๐Ÿป. Bagi anda yang selalu membeli majalah Her World , Jelita & Women Weekly pastinya anda akan melihat salah satu produk Mary Kay di antara majalah majalah tersebut ๐Ÿป. . . Serum Awet Muda & Anti Kusam , Kesan Pantas ( berbanding serum Mary Kay yang lain ) ๐Ÿค—. . REPLENISHING SERUM +C. . ๐Ÿค” Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. . ๐Ÿค” Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita. . Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? . . Ekstrak BUAH DELIMA. . Ekstrak KEKADU PLUM. . Ekstrak CAMU CAMU. . Ekstrak CERI ACEROLA. . Ekstrak BERI ANGGUR HITAM. . Ekstrak BIJI ARGAN. . . Nak free postage free smple free consultation budget ? meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaybangi #marykaykualalumpur #microdermbrasionmarykay #marykayputrajaya #marykayuitm #marykaymalaysia #marykaykl #marykaysabah #marykaymelaka #marykayserawak #beautyconsultantmarykay #marykaypenang #marykaymuar DILARANGCOPYPASTE - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Jom dapatkan bulu mata yg menawan dgn maskara dari Mary Kay ๐Ÿ˜

ASILAH || www.wasap.my/60137134707/mk

#marykay #marykaybatupahat #marykayTPG
#marykayterengganu #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaypahang #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykayperak #marykayperlis #marykaypulaupinang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykedah  #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare

Jom dapatkan bulu mata yg menawan dgn maskara dari Mary Kay ASILAH || www.wasap.my/60137134707/mk #marykay #marykaybatupahat #marykayTPG #marykayterengganu #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaypahang #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykayperak #marykayperlis #marykaypulaupinang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykelantan #marykaykedah #sayajualkosmetik #sayajualmarykay #sayajualskincare - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
๐ŸŒธGood news untuk yg register bulan ni๐ŸŒธโ €
. โ €
Extra extra extra bonus utk yg register bulan ni๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ โ €
. โ €
Pink ๐Ÿ’ฐVoucher RM50๐Ÿ’ฐkorang boleh gunakan terus voucher mary kay bagi ni tau. Jimat tak jimat? Total bulan ni Mary Kay bagi RM250. Best gila! Masih tertunggu2? Gunakan peluang dan penjimatan ni sekarang. โ €
. โ €
1. Registerโ €
2. Earnโ €
3. Redeemโ €
โ €
Watsap Zatil kita borak2 jom, best sgt yg nak cantik & nak buat side incomeโคโ €
โ €
Zatil | wasap.my/60194518358 โ €
Mary Kay Ind. Beauty Consultantโ €
โ €
#marykay #marykaykedah #marykayperak #marykaymanjung #marykaysarawak #marykayipoh #marykayperlis #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #lovemarykay #marykayproduct #timewise3d #pinkvoucher #register #registerBeautyconsultant #trustedbeautyconsultant

Good news untuk yg register bulan niโ € . โ € Extra extra extra bonus utk yg register bulan ni โ € . โ € Pink Voucher RM50korang boleh gunakan terus voucher mary kay bagi ni tau. Jimat tak jimat? Total bulan ni Mary Kay bagi RM250. Best gila! Masih tertunggu2? Gunakan peluang dan penjimatan ni sekarang. โ € . โ € 1. Registerโ € 2. Earnโ € 3. Redeemโ € โ € Watsap Zatil kita borak2 jom, best sgt yg nak cantik & nak buat side incomeโ € โ € Zatil | wasap.my/60194518358 โ € Mary Kay Ind. Beauty Consultantโ € โ € #marykay #marykaykedah #marykayperak #marykaymanjung #marykaysarawak #marykayipoh #marykayperlis #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #lovemarykay #marykayproduct #timewise3d #pinkvoucher #register #registerBeautyconsultant #trustedbeautyconsultant - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Salam jumaat semua. Pagi ni Echa nak share testimoni dpda client Echa sendiri yang grab set promosi bulan lepas. Set mkmen tu ๐Ÿ˜
.
Kesan pantas tau! Terus nampak kulit husband dia licin & cerah ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Set mkmen ni memang diformulasi mengikut kesesuaia kulit kaum adam tau especially those yang lasak atau kerja yang terdedah panas. Memang sesuai set ni ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Perfume tu pon wangiiii sampai anaknya pulak yang berebut nak pakai hahaha comel je ๐Ÿ˜‚
.
Alhamdulillah, makin ramai yang dapat kulit sihat dan cantek dengan produk Mary Kay. Korang bila lagiiii? Jom tukar! ๐Ÿ˜
.
.
Nak free postage? ๐Ÿ˜ free sample? ๐Ÿ˜ free consultation? ๐Ÿ˜ wasap Echa segera! ๐Ÿ’จ
.
.
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผ Aisyah Abu Bakar
๐Ÿ“ฒ 011.3223.6142
๐Ÿ‘œ Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayselangor #marykayperak #marykaykedah #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayjohor #marykaymelaka #marykaykl #marykaynegerisembilan #bellaammara #minaz #koreanskin #promosimarykay #skincare #kulitcantik #mkmenskincare #melacepskincare #skinvigoratebrush #lelaki #wanita #gift #jerawat #neelofa #skincareselamat #timewiserepair #flawless #glowing

Salam jumaat semua. Pagi ni Echa nak share testimoni dpda client Echa sendiri yang grab set promosi bulan lepas. Set mkmen tu . Kesan pantas tau! Terus nampak kulit husband dia licin & cerah ๐Ÿป๐Ÿป . Set mkmen ni memang diformulasi mengikut kesesuaia kulit kaum adam tau especially those yang lasak atau kerja yang terdedah panas. Memang sesuai set ni ๐Ÿป . Perfume tu pon wangiiii sampai anaknya pulak yang berebut nak pakai hahaha comel je . Alhamdulillah, makin ramai yang dapat kulit sihat dan cantek dengan produk Mary Kay. Korang bila lagiiii? Jom tukar! . . Nak free postage? free sample? free consultation? wasap Echa segera! . . ๐Ÿปโ€ Aisyah Abu Bakar 011.3223.6142 Your Favorite Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayselangor #marykayperak #marykaykedah #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayjohor #marykaymelaka #marykaykl #marykaynegerisembilan #bellaammara #minaz #koreanskin #promosimarykay #skincare #kulitcantik #mkmenskincare #melacepskincare #skinvigoratebrush #lelaki #wanita #gift #jerawat #neelofa #skincareselamat #timewiserepair #flawless #glowing - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Ramai tak tahu lagi Mary Kay ada menyediakan peluang kerjaya ๐Ÿ˜ kerjaya yang sangat best dan sesuai untuk wanita.
.
.
Since 2016 lagi ciksiti berkerjaya dengan Mary Kay dan ada banyak sebab kenapa ciksiti stay dengan best company nih ! ๐Ÿ˜.
.
.
Modal rendah sahaja tapi produk & barang yang uolss dapat lebih dari rm600 , best ke best sangat Mary Kay ni ? Nak tanya tentang kerjaya Mary Kay ? Tanya je okay ๐Ÿ˜.
.
Love , Ciksiti โค๏ธ.
๏ผ๏ผ‘๏ผ™๏ผ’๏ผ”๏ผ๏ผ๏ผ•๏ผ–๏ผ’ ( Jangan lupa save ๐Ÿ™Š ).
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis

Ramai tak tahu lagi Mary Kay ada menyediakan peluang kerjaya kerjaya yang sangat best dan sesuai untuk wanita. . . Since 2016 lagi ciksiti berkerjaya dengan Mary Kay dan ada banyak sebab kenapa ciksiti stay dengan best company nih ! . . . Modal rendah sahaja tapi produk & barang yang uolss dapat lebih dari rm600 , best ke best sangat Mary Kay ni ? Nak tanya tentang kerjaya Mary Kay ? Tanya je okay . . Love , Ciksiti ๏ธ. ๏ผ๏ผ‘๏ผ™๏ผ’๏ผ”๏ผ๏ผ๏ผ•๏ผ–๏ผ’ ( Jangan lupa save ). . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likelike4like #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykaybest #marykaykedah #marykaypenang #marykaysabah #marykayserawak #beautyconsultant #kulitsihat #marykayperlis - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Ramai tak tahu lagi Mary Kay ada menyediakan peluang kerjaya ๐Ÿ˜ kerjaya yang sangat best dan sesuai untuk wanita.
.
.
Since 2016 lagi ciksiti berkerjaya dengan Mary Kay dan ada banyak sebab kenapa ciksiti stay dengan best company nih ! ๐Ÿ˜.
.
.
Modal rendah sahaja tapi produk & barang yang uolss dapat lebih dari rm600 , best ke best sangat Mary Kay ni ? Nak tanya tentang kerjaya Mary Kay ? Tanya je okay ๐Ÿ˜.
.
Love , Ciksiti โค๏ธ.
๏ผ๏ผ‘๏ผ™๏ผ’๏ผ”๏ผ๏ผ๏ผ•๏ผ–๏ผ’ ( Jangan lupa save ๐Ÿ™Š ).
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis

Ramai tak tahu lagi Mary Kay ada menyediakan peluang kerjaya kerjaya yang sangat best dan sesuai untuk wanita. . . Since 2016 lagi ciksiti berkerjaya dengan Mary Kay dan ada banyak sebab kenapa ciksiti stay dengan best company nih ! . . . Modal rendah sahaja tapi produk & barang yang uolss dapat lebih dari rm600 , best ke best sangat Mary Kay ni ? Nak tanya tentang kerjaya Mary Kay ? Tanya je okay . . Love , Ciksiti ๏ธ. ๏ผ๏ผ‘๏ผ™๏ผ’๏ผ”๏ผ๏ผ๏ผ•๏ผ–๏ผ’ ( Jangan lupa save ). . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likelike4like #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykaybest #marykaykedah #marykaypenang #marykaysabah #marykayserawak #beautyconsultant #kulitsihat #marykayperlis - 6 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Exfoliating your skin with our Botanical Mask!๐Ÿ˜‰ #marykayshahalam #MaryKayย 
#marykayselangor
#botanicaleffectย 
#skincareย 
#maskย 
#exfoliating
#marykaymelaka

Exfoliating your skin with our Botanical Mask! #marykayshahalam #MaryKay ย  #marykayselangor #botanicaleffect ย  #skincare ย  #mask ย  #exfoliating #marykaymelaka - 6 hours ago

12 Likes
3 Comments
0
โ€ผ๏ธJERAWAT NI DATANG LAGIโ€ผ๏ธ
.
Sekarang saya dah tak risau lagi sebab ye ade Acne Spot Treatment ni sebab dia boleh merawat jerawat sampai ke akar taw. Lepas pakai jerawat pada muka pun akan kecut. Saiz ye pun kecil, letak dalam bag makeup pun boleh. Bila jerawat keluar, just tap sikit pada jerawat tu je.
.
After this, say NO tu jerawat.
.
Mary Kay Beauty Consultant
๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธDM/PM/WhatsApp
011-23548589 (aenn) ๐Ÿ™‹๐Ÿผ
.
.
#marykay #marykaykl #marykayipoh #marykayklcc #marykayjohor #marykaykedah #marykayskincare #marykayselangorbeautyconsultant #marykayselangor #mukacantikmenawan #parutmukahilang #lebihyakin #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymelaka #marykaynegerisembilan

๏ธJERAWAT NI DATANG LAGI๏ธ . Sekarang saya dah tak risau lagi sebab ye ade Acne Spot Treatment ni sebab dia boleh merawat jerawat sampai ke akar taw. Lepas pakai jerawat pada muka pun akan kecut. Saiz ye pun kecil, letak dalam bag makeup pun boleh. Bila jerawat keluar, just tap sikit pada jerawat tu je. . After this, say NO tu jerawat. . Mary Kay Beauty Consultant ๏ธDM/PM/WhatsApp 011-23548589 (aenn) ๐Ÿผ . . #marykay #marykaykl #marykayipoh #marykayklcc #marykayjohor #marykaykedah #marykayskincare #marykayselangorbeautyconsultant #marykayselangor #mukacantikmenawan #parutmukahilang #lebihyakin #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymelaka #marykaynegerisembilan - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Korang tercari-cari skincare yang sesuai dengan kulit korang?? Pernah try Mary Kay?? Nak free sample?? Mana tau sesuai dengan skin type korang. Dapat sample cleanser + toner + moisturizer + mask. Takkan tak nak??? ๐Ÿ˜˜ .
.
Untuk setiap pembelian product Mary Kay, company bagi 90 days warranty okeh.. Best kannnn??? Nak jadi beauty consultant?? Boleh contact sis..
๐Ÿ“ฒ 013 665 6658 (atie)
wasap.my/60136656658
.

#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykaykedah #marykayperlis #marykaypenang #marykaymelaka #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak 
#marykayjohor

Korang tercari-cari skincare yang sesuai dengan kulit korang?? Pernah try Mary Kay?? Nak free sample?? Mana tau sesuai dengan skin type korang. Dapat sample cleanser + toner + moisturizer + mask. Takkan tak nak??? . . Untuk setiap pembelian product Mary Kay, company bagi 90 days warranty okeh.. Best kannnn??? Nak jadi beauty consultant?? Boleh contact sis.. 013 665 6658 (atie) wasap.my/60136656658 . #marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykaykedah #marykayperlis #marykaypenang #marykaymelaka #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykayjohor - 6 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
๐Ÿคฉ Mary Kay CC Cream SPF15 ๐Ÿ˜.
. ๐Ÿ‘‡Kelebihan CC Cream ni๐Ÿ‘‡.
.
1. Sesuai utk semua jenis kulit 
2. Sesuai juga utk kulit berjerawat & sensitif 
3. Bebas minyak & pewangi 
4. Tidak menyumbatkan pori - pori .
.
8 kebaikan dlm 1 cream : -
.
1. Melawan garis halus & tanda penuaan 
2. Melembapkan kulit tanpa berminyak / melekit
3. Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB 
4. Menutup cela, pelihara kulit berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah 
5. Mencerah & menyerikan tona kulit dgn segera 
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pd kulit 
7. Mengurangkan kemerahan pd kulit kesan bahan kimia produk terdahulu
8. Mempertahankan & melindungi kulit dr radikal bebas / kesan pencemaran .
.
Ada 4 tona warna utk disesuaikan dgn tona kulit anda โ˜บ .
.
Sape yg malas nak tepek krim banyak2 tu bolehla cuba ni. Natural  gituuu.. .
.
Berminat ? Jom Tekan link di @mardhiyah_marykay untuk hubungi๐Ÿ˜˜

#marykay
#marykaymalaysia
#marykayshahalam
#marykaymakeup
#marykayskincare
#marykaykedah
#marykayperak
#marykaymelaka
#marykayproducts
#marykaykelantan
#penghilangjerawat
#jerawatnanah
#glowing
#glowingskin
#glowingskincare
#masalahkulitkusam
#cccreammarykay
#foundation
#foundationmalaysia
#foundationtidakberminyak
#skincarenatural
#skincarekorea
#career
#organicskincare
#organicbeauty
#weddingday
#weddingmakeup
#skincareclass 
#makeupforever
#makeupideas

๐Ÿคฉ Mary Kay CC Cream SPF15 . . Kelebihan CC Cream ni. . 1. Sesuai utk semua jenis kulit 2. Sesuai juga utk kulit berjerawat & sensitif 3. Bebas minyak & pewangi 4. Tidak menyumbatkan pori - pori . . 8 kebaikan dlm 1 cream : - . 1. Melawan garis halus & tanda penuaan 2. Melembapkan kulit tanpa berminyak / melekit 3. Melindungi kulit dr sinaran UVA & UVB 4. Menutup cela, pelihara kulit berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah 5. Mencerah & menyerikan tona kulit dgn segera 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pd kulit 7. Mengurangkan kemerahan pd kulit kesan bahan kimia produk terdahulu 8. Mempertahankan & melindungi kulit dr radikal bebas / kesan pencemaran . . Ada 4 tona warna utk disesuaikan dgn tona kulit anda . . Sape yg malas nak tepek krim banyak2 tu bolehla cuba ni. Natural gituuu.. . . Berminat ? Jom Tekan link di @mardhiyah_marykay untuk hubungi #marykay #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaymakeup #marykayskincare #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykayproducts #marykaykelantan #penghilangjerawat #jerawatnanah #glowing #glowingskin #glowingskincare #masalahkulitkusam #cccreammarykay #foundation #foundationmalaysia #foundationtidakberminyak #skincarenatural #skincarekorea #career #organicskincare #organicbeauty #weddingday #weddingmakeup #skincareclass #makeupforever #makeupideas - 6 hours ago

12 Likes
1 Comments
0
Ye! Echa takde masa nak membawang. Kalau ada yang start pun benda tu takkan berlarutan sebab 24jam pada Echa pun tak cukup. Semuanya harus dimanfaatkan!
.
Bila masa nak mengumpat? Busy buat iklan cari rezeki. Nak masak lagi, mengemas lagi, mandi makan anak lagi, melayan anak lagi, handle team business lagi, customer lagi, urus diri sendiri lagi. .
Cuba cakap bila masa nak mengumpat? ๐Ÿ˜‚
.
Lagi pun usia makin meningkat ni lebih baik manfaatkan setiap masa. Nanti Allah tanya setiap jam yang dibagi tu apa yang kita buat? Nak jawab apa kalau hbs dengan mengumpat, buat benda tak berfaedah.
.
Jom berniaga. Cari rezeki. Dapat bantu suami. Dapat bagi lebih kat family. Tak membazir quota data internet dengan sia sia.
.
Kan dah membebel. Jangan bagi ai start bercakap. 24jam memang tak cukup ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Nak free postage? ๐Ÿ˜ free sample? ๐Ÿ˜ free consultation? ๐Ÿ˜ wasap Echa segera! ๐Ÿ’จ
.
.
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผ Aisyah Abu Bakar
๐Ÿ“ฒ 011.3223.6142
๐Ÿ‘œ Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayselangor #marykayperak #marykaykedah #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayjohor #marykaymelaka #marykaykl #marykaynegerisembilan #bellaammara #minaz #sideincome #promosimarykay #beautyconsultant #parttimejob #cikgu #governmentmalaysia #surirumah #duitpoket #wanita #gaji #politeknik #neelofa #ipta #janapendapatan #earnmoney #duitraya

Ye! Echa takde masa nak membawang. Kalau ada yang start pun benda tu takkan berlarutan sebab 24jam pada Echa pun tak cukup. Semuanya harus dimanfaatkan! . Bila masa nak mengumpat? Busy buat iklan cari rezeki. Nak masak lagi, mengemas lagi, mandi makan anak lagi, melayan anak lagi, handle team business lagi, customer lagi, urus diri sendiri lagi. . Cuba cakap bila masa nak mengumpat? . Lagi pun usia makin meningkat ni lebih baik manfaatkan setiap masa. Nanti Allah tanya setiap jam yang dibagi tu apa yang kita buat? Nak jawab apa kalau hbs dengan mengumpat, buat benda tak berfaedah. . Jom berniaga. Cari rezeki. Dapat bantu suami. Dapat bagi lebih kat family. Tak membazir quota data internet dengan sia sia. . Kan dah membebel. Jangan bagi ai start bercakap. 24jam memang tak cukup . . Nak free postage? free sample? free consultation? wasap Echa segera! . . ๐Ÿปโ€ Aisyah Abu Bakar 011.3223.6142 Your Favorite Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayselangor #marykayperak #marykaykedah #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayjohor #marykaymelaka #marykaykl #marykaynegerisembilan #bellaammara #minaz #sideincome #promosimarykay #beautyconsultant #parttimejob #cikgu #governmentmalaysia #surirumah #duitpoket #wanita #gaji #politeknik #neelofa #ipta #janapendapatan #earnmoney #duitraya - 6 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
Pernah tak cuba pakai Moisture Renewing Gel Mask dari Mary Kay?

Kalau belum, jomlah cuba.
Dptkan dan apply kt muka sbb gel mask ni mamg akan menyerap ke muka terus. 
Tak payah nak tunggu2 utk basuh. Pakai waktu malam sebelum tidur, dia akan menyerap ke dalam kulit. Bangun esok pagi baru uols basuh and muka akan fresh je. Senang kan?? Nak tahu benefit dia x? โœ…Dapat membantu mengecilkan pori-pori.
โœ…Mengurang dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah.So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan...
โœ…Amat sesuai bagi anda yg kulit sensetif seperti merah2, pedih ,gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan Dan pemutih .
โœ…Kulit wajah semakin lembap dan lembut .
โœ…Amat sesuai digunakan bg anda yang berkulit terlalu kering, normal dan berminyak.
โœ…Yg paling BEST Kan, esok pagi selepas semalaman pakai, kulit muka nmpak cerah & segar tau .

So jom kita apply now.

#GelMaskMaryKay

With Love ๐Ÿ’–
Beth ๐Ÿ˜˜
Your Mary kay Beauty consultant . . 
For free skincare class & free facial ๐Ÿ‘‡ Sila Klik link bawah ni . . ๐Ÿ“ฒhttp://Bethmk.wasap.my  www.wasap.my/601118519126 . . ๐Ÿ’–๐ŸŽ€๐Ÿ’–๐Ÿ’– #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#skincareroutine
#naturalskincare #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaymelaka #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #matakedut #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #krimmata #marykayperak #marykaymysg #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

Pernah tak cuba pakai Moisture Renewing Gel Mask dari Mary Kay? Kalau belum, jomlah cuba. Dptkan dan apply kt muka sbb gel mask ni mamg akan menyerap ke muka terus. Tak payah nak tunggu2 utk basuh. Pakai waktu malam sebelum tidur, dia akan menyerap ke dalam kulit. Bangun esok pagi baru uols basuh and muka akan fresh je. Senang kan?? Nak tahu benefit dia x? Dapat membantu mengecilkan pori-pori. Mengurang dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah.So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan... Amat sesuai bagi anda yg kulit sensetif seperti merah2, pedih ,gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan Dan pemutih . Kulit wajah semakin lembap dan lembut . Amat sesuai digunakan bg anda yang berkulit terlalu kering, normal dan berminyak. Yg paling BEST Kan, esok pagi selepas semalaman pakai, kulit muka nmpak cerah & segar tau . So jom kita apply now. #GelMaskMaryKay With Love Beth Your Mary kay Beauty consultant . . For free skincare class & free facial Sila Klik link bawah ni . . http://Bethmk.wasap.my www.wasap.my/601118519126 . . #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean #skincareroutine #naturalskincare #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaymelaka #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #matakedut #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #krimmata #marykayperak #marykaymysg #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat - 6 hours ago

4 Likes
2 Comments
0
nak jadik ahli bukannya susah...anda just daftar je ..dan grab stater kit nie...sekali beg dan product awak dapat taw...bestt kan...banyakkk tuuu..bahagia hidup๐Ÿ˜
.
.
dah tu siap dapat voucher lagi...alahaiiiii..baeknyaa marykay kan ..kulit cantikkk,dapat pulak pakai murah...dapat pulak side income sambil2 tuu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
hadiah tak perlu cakap la dari sekecil2 hadiah sampai ke besar hadiah boleh dapat๐Ÿ˜
.
.
apa lagi nak,sister dalam marykay pun sangat sporting,saling membantu,boleh dapat tambah kenalan..dari asyik berkawan dengan orang opis je kan..kan best luaskan kenalan๐Ÿ’•
.
.
boleh bantu siapa yang memerlukan..boleh penuhkan ilmu di dada๐Ÿ˜๐Ÿ˜..ilmu tu lah kita share pada semua orang..semoga manfaat untuk semua orang๐Ÿฅฐ
.
.
#aenIBCMarykay#semishinelipstick #lipstickkmarykay#timewise3d#skincare 
#noncomedogenic ,#foundationmarykay 
#aenaziz_beauty #beautyconsultantmarykaymy #marykay #skincare #produkskincare #lipstick #produkkecantikan #beautyconsultant #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayapakaisayajual #onlineshopping #onlinestore #shoppingonline #skinvigoratebrush #timewise3d #marykayalorgajah#marykaytampin #marykaymelaka#marykay#marykayaen#marykaymalaysia

nak jadik ahli bukannya susah...anda just daftar je ..dan grab stater kit nie...sekali beg dan product awak dapat taw...bestt kan...banyakkk tuuu..bahagia hidup . . dah tu siap dapat voucher lagi...alahaiiiii..baeknyaa marykay kan ..kulit cantikkk,dapat pulak pakai murah...dapat pulak side income sambil2 tuu hadiah tak perlu cakap la dari sekecil2 hadiah sampai ke besar hadiah boleh dapat . . apa lagi nak,sister dalam marykay pun sangat sporting,saling membantu,boleh dapat tambah kenalan..dari asyik berkawan dengan orang opis je kan..kan best luaskan kenalan . . boleh bantu siapa yang memerlukan..boleh penuhkan ilmu di dada..ilmu tu lah kita share pada semua orang..semoga manfaat untuk semua orang๐Ÿฅฐ . . #aenIBCMarykay #semishinelipstick #lipstickkmarykay #timewise3d #skincare #noncomedogenic ,#foundationmarykay #aenaziz_beauty #beautyconsultantmarykaymy #marykay #skincare #produkskincare #lipstick #produkkecantikan #beautyconsultant #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayapakaisayajual #onlineshopping #onlinestore #shoppingonline #skinvigoratebrush #timewise3d #marykayalorgajah #marykaytampin #marykaymelaka #marykay #marykayaen #marykaymalaysia - 7 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Get flawless,get high confident! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ With Love ๐Ÿ’–
Beth ๐Ÿ˜˜
Your Mary kay Beauty consultant . . 
For free skincare class & free facial ๐Ÿ‘‡ Sila Klik link bawah ni . . ๐Ÿ“ฒhttp://Bethmk.wasap.my  www.wasap.my/601118519126 . . ๐Ÿ’–๐ŸŽ€๐Ÿ’–๐Ÿ’– #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean
#skincareroutine
#naturalskincare #nochemicalproduct #marykaypahang  #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaymelaka #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #matakedut #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #krimmata #marykayperak #marykaymysg #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat

Get flawless,get high confident! ๏ธ๏ธ๏ธ With Love Beth Your Mary kay Beauty consultant . . For free skincare class & free facial Sila Klik link bawah ni . . http://Bethmk.wasap.my www.wasap.my/601118519126 . . #timewise3D #skinvigoratebrush #getyourtrueclean #skincareroutine #naturalskincare #nochemicalproduct #marykaypahang #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayseremban #marykayperlis #marykaymelaka #marykaysabah #telekungsitikhadijah #marykayterengganu #matakedut #moisturiserskin #marykaykl #marykaysarawak #jeragat #krimmata #marykayperak #marykaymysg #marykaybrunei #skincareterbaik #marykaypenang #marykayselangor #antiagingskincare #kulitcantiksihat - 7 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Berminat dgn bisnes kosmetik dan kecantikan?

Boleh wassap Huda.
Klik link wassap di profile. โœŒ๐Ÿ˜ #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymelaka #marykaypenang #marykaykedah #marykayipoh #marykayalorsetar #marykaytapah #marykaygopeng #marykaygerik #marykaykampar #marykaysungkai #marykaybidor #marykayslimriver #marykaycameronhighland #cameronhighland #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #parttimejob #parttimejobmalaysia

Berminat dgn bisnes kosmetik dan kecantikan? Boleh wassap Huda. Klik link wassap di profile. #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymelaka #marykaypenang #marykaykedah #marykayipoh #marykayalorsetar #marykaytapah #marykaygopeng #marykaygerik #marykaykampar #marykaysungkai #marykaybidor #marykayslimriver #marykaycameronhighland #cameronhighland #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #parttimejob #parttimejobmalaysia - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Santai2 petang. ๐Ÿ˜˜

Jumpa my team, Aini.. Tahniah Aini ontrack star consultant๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿคฉ
Ada hadiah sbg motivasi utk complete ladder of success (LOS). ๐Ÿ˜

Nak tahu ttg bisnes mary kay?
Boleh wassap Huda.
Huda | 0173551542

#marykaymalaysia #marykaypenang #marykayperak #marykaymelaka #marykaykedah #marykayipoh #marykayalorsetar #marykaytapah #marykaygerik #marykaykampar #marykaygopeng #marykaybidor #marykaysungkai #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #parttimejob #parttimejobmalaysia #motifviral #arianishawl #arianiootd #arianilovers

Santai2 petang. Jumpa my team, Aini.. Tahniah Aini ontrack star consultant๐Ÿคฉ Ada hadiah sbg motivasi utk complete ladder of success (LOS). Nak tahu ttg bisnes mary kay? Boleh wassap Huda. Huda | 0173551542 #marykaymalaysia #marykaypenang #marykayperak #marykaymelaka #marykaykedah #marykayipoh #marykayalorsetar #marykaytapah #marykaygerik #marykaykampar #marykaygopeng #marykaybidor #marykaysungkai #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #parttimejob #parttimejobmalaysia #motifviral #arianishawl #arianiootd #arianilovers - 7 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Dulu, permukaan kulit kelihatan tak rata dan parut jerawat berlubang ๐Ÿ˜”!
Sekarang, kulit nampak licin dan parut berlubang makin pudar ๐Ÿ˜ !.
.
Siapa yang ada masalah macam ni ? Permukaan kulit tak rata atau parut berlubang ? Pori besar ? Teha boleh bantu anda โค .
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free sample ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh whatapps teha cepat , budget ? Don't worry.
.
Teha - 0136872219
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykayterengganu #marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis #marykayperak #marykaylife#topproduct

Dulu, permukaan kulit kelihatan tak rata dan parut jerawat berlubang ! Sekarang, kulit nampak licin dan parut berlubang makin pudar !. . Siapa yang ada masalah macam ni ? Permukaan kulit tak rata atau parut berlubang ? Pori besar ? Teha boleh bantu anda . . Nak free postage free sample free consultation meh whatapps teha cepat , budget ? Don't worry. . Teha - 0136872219 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykaybest #marykaykedah #marykaypenang #marykaysabah #marykayserawak #beautyconsultant #kulitsihat #marykayperlis #marykayperak #marykaylife #topproduct - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum & selamat pagi ๐ŸŒธ !.
.
Siapa yang ada masalah pori besar ? Permukaan kulit tak rata atau parut jerawat berlubang ?
.
MICRODERMABRASION SET untuk anda yang ada masalah dia atas. Jom rawat masalah kulit dengan produk Mary Kay โค.
.
.
๐ŸŒธ Microdermabrasion refine ๐Ÿ˜.
Pencuci yg bukan macam pencuci biasa dan bukan macam scrub biasa. Ianya khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut jerawat yg lekuk2 dan lubang dalam2 tu.
Microdermabrasion refine ni Merawat kulit dengan pengelupasan yg lembut. Ia untuk mengurangkan penampilan garis halus, parut2 lekuk dan dalam.
.
๐ŸŒธ Pore minimizer ๐Ÿ˜ .
Bertindak sebagai serum yang dapat mengetatkan penampilan pori2 kulit. Menentang penampilan pori2 yang ketara. Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah.Menambahbaik teksture kulit yang berparut. Seterusnya kulit nampak lebih muda.
.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free sample ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh whatapps teha cepat , budget ? Don't worry.
.
Teha - 0136872219
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykaybest #marykaykedah #marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangorbeautyconsultant

Assalamualaikum & selamat pagi !. . Siapa yang ada masalah pori besar ? Permukaan kulit tak rata atau parut jerawat berlubang ? . MICRODERMABRASION SET untuk anda yang ada masalah dia atas. Jom rawat masalah kulit dengan produk Mary Kay . . . Microdermabrasion refine . Pencuci yg bukan macam pencuci biasa dan bukan macam scrub biasa. Ianya khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut jerawat yg lekuk2 dan lubang dalam2 tu. Microdermabrasion refine ni Merawat kulit dengan pengelupasan yg lembut. Ia untuk mengurangkan penampilan garis halus, parut2 lekuk dan dalam. . Pore minimizer . Bertindak sebagai serum yang dapat mengetatkan penampilan pori2 kulit. Menentang penampilan pori2 yang ketara. Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah.Menambahbaik teksture kulit yang berparut. Seterusnya kulit nampak lebih muda. . . Nak free postage free sample free consultation meh whatapps teha cepat , budget ? Don't worry. . Teha - 0136872219 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykaybest #marykaykedah #marykaypenang #marykaysabah #marykayserawak #beautyconsultant #kulitsihat #marykayperlis #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangorbeautyconsultant - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Assalammualaikum & morning ๐Ÿค—
.
.
Korang tau tak bahawa penggunaan minyak wangi ini adalah satu cara penggayaan diri yang tidak boleh dilihat oleh orang lain tetapi memberi kesan yang besar kepada kita?
.
Apabila minyak wangi disembur pada kornag, ia akan menghilang tetapi tetap wujud dengan memberikan bau-bauan yang wangi dan meningkatkan keyakinan anda untuk berdepan dengan orang ramai.
.
BELLA BELARA adalah wangian yang sesuai digunakan setiap hari; tidak kira siang mahupun malam.
.
๐ŸŒผTop notes :
Mengandungi bauan Mandarin, Strawberry Leaves, Nectarine, Apricot dan Cassis.
.
๐ŸŒผMiddle notes :
Mengandungi bauan Rose Petals, Freesia, Lily of the Valley, Ylang dan Jasmine.
.
๐ŸŒผBottom notes :
Mengandungi bauan Blonde Woods, Sandalwood, Vetiver, Moss dan Tolu Balsam.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile.
.
๐Ÿ™‹FREE Consultation
๐Ÿ™‹FREE Sample/Gift
๐Ÿ™‹FREE Postage
๐Ÿ™‹90 days warranty
.
#freeconsultation #freepostage #freecod #freesamples .
.
๐“๐“ฒ๐“ผ๐”‚๐“ช๐“ฑ
.
๐Ÿ‘‘ Beauty Consultant Marykay .
๐Ÿ“ฒhttp://httpmarykayecah.wasap.my/
.
.
#marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar  #perfumebellabelara #marykaynegerisembilan #marykayjasin #marykayperfume #marykaymerlimau  #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan #merlimau #jasin #marykaymysg #marykaymakeup #marykaylife #marykayfeedback #beautyconsultant  #kulitsihat #sitiaisyahmk

Assalammualaikum & morning ๐Ÿค— . . Korang tau tak bahawa penggunaan minyak wangi ini adalah satu cara penggayaan diri yang tidak boleh dilihat oleh orang lain tetapi memberi kesan yang besar kepada kita? . Apabila minyak wangi disembur pada kornag, ia akan menghilang tetapi tetap wujud dengan memberikan bau-bauan yang wangi dan meningkatkan keyakinan anda untuk berdepan dengan orang ramai. . BELLA BELARA adalah wangian yang sesuai digunakan setiap hari; tidak kira siang mahupun malam. . Top notes : Mengandungi bauan Mandarin, Strawberry Leaves, Nectarine, Apricot dan Cassis. . Middle notes : Mengandungi bauan Rose Petals, Freesia, Lily of the Valley, Ylang dan Jasmine. . Bottom notes : Mengandungi bauan Blonde Woods, Sandalwood, Vetiver, Moss dan Tolu Balsam. . Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. . FREE Consultation FREE Sample/Gift FREE Postage 90 days warranty . #freeconsultation #freepostage #freecod #freesamples . . ๐“๐“ฒ๐“ผ๐”‚๐“ช๐“ฑ . Beauty Consultant Marykay . http://httpmarykayecah.wasap.my/ . . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #perfumebellabelara #marykaynegerisembilan #marykayjasin #marykayperfume #marykaymerlimau #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan #merlimau #jasin #marykaymysg #marykaymakeup #marykaylife #marykayfeedback #beautyconsultant #kulitsihat #sitiaisyahmk - 7 hours ago

14 Likes
1 Comments
0
Jom ketahui puncaJERAGAT?? ๐Ÿค”
_
โ˜˜๏ธ Jeragat ialah cela pd wajah yg bewarna lebih gelap drpd warna asal kulit. Jeragat boleh memcacatkan penampilan wajah seseorang wanita.
โ˜˜๏ธ Pendedahan wajah pd cahaya matahari secara berterusan tanpa krim perlindung atau SPF boleh menyebabkan Jeragat terbentuk.
โ˜˜๏ธ Pembentukan jeragat yg terjadi pada hari ini sebenarnya akibat pendedahan pd cahaya matahari yg bertahun-tahun sebelum ini.
โ˜˜๏ธ So, sekiranya skin kita naik jeragat pada hari ini, sebenarnya jeragat itu telah lama bertapak di bawah kulit.
โ˜˜๏ธ Cuma kalau kita pernah pakai produk yg memutihkan kulit, lapisan epidermis kita telah nipis dan rosak. sebb tu lah jeragat tidak kelihatan..
โ˜˜๏ธ Tetapi bila epidermis hidup semula, tentulah jeragat akan kelihatan..
โ˜˜๏ธ Secara saintifik jeragat tidak boleh dihilangkan dengan penggunaan skincare saja. Namun demikian, penggunaan produk yg bersesuaian boleh memudarkan jeragat..
_
haaa dah tahu kan... so, pakai Melacep Plus ni utk kurangkan penampilan jeragat anda. jeragat memang susah nak hilang ye. kecuali lazer. itu pun seketika shj..
_
boleh whtsapp sy utk suggestkan yg terbaik utk awk. sy akn bantu.
Beauty consultant, Helen.
-014.6933252
#marykay #marykayskincare #marykaytimewise #marykayoficial #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykl #marykayselangor #marykayampang #marykaypahang #marykayshahalam #marykaygentinghigland #marykayperak #marykaypenang #marykaysentul #marykayjohor #marykaymelaka #marykaylife #marykaylovers #beautyconsultantmarykay #marykaymysg #marykay #marykaymelacep #marykaymysg

Jom ketahui puncaJERAGAT?? ๐Ÿค” _ โ˜˜๏ธ Jeragat ialah cela pd wajah yg bewarna lebih gelap drpd warna asal kulit. Jeragat boleh memcacatkan penampilan wajah seseorang wanita. โ˜˜๏ธ Pendedahan wajah pd cahaya matahari secara berterusan tanpa krim perlindung atau SPF boleh menyebabkan Jeragat terbentuk. โ˜˜๏ธ Pembentukan jeragat yg terjadi pada hari ini sebenarnya akibat pendedahan pd cahaya matahari yg bertahun-tahun sebelum ini. โ˜˜๏ธ So, sekiranya skin kita naik jeragat pada hari ini, sebenarnya jeragat itu telah lama bertapak di bawah kulit. โ˜˜๏ธ Cuma kalau kita pernah pakai produk yg memutihkan kulit, lapisan epidermis kita telah nipis dan rosak. sebb tu lah jeragat tidak kelihatan.. โ˜˜๏ธ Tetapi bila epidermis hidup semula, tentulah jeragat akan kelihatan.. โ˜˜๏ธ Secara saintifik jeragat tidak boleh dihilangkan dengan penggunaan skincare saja. Namun demikian, penggunaan produk yg bersesuaian boleh memudarkan jeragat.. _ haaa dah tahu kan... so, pakai Melacep Plus ni utk kurangkan penampilan jeragat anda. jeragat memang susah nak hilang ye. kecuali lazer. itu pun seketika shj.. _ boleh whtsapp sy utk suggestkan yg terbaik utk awk. sy akn bantu. Beauty consultant, Helen. -014.6933252 #marykay #marykayskincare #marykaytimewise #marykayoficial #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykl #marykayselangor #marykayampang #marykaypahang #marykayshahalam #marykaygentinghigland #marykayperak #marykaypenang #marykaysentul #marykayjohor #marykaymelaka #marykaylife #marykaylovers #beautyconsultantmarykay #marykaymysg #marykay #marykaymelacep #marykaymysg - 7 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum.
Good morning uols.

#tipskulitbersih #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipscantik #tipsbersih #tipsmakeup #makeupcantik #makeupflawless #makeupglowing #makeupmurah #makeupbajet #noncomodegenic #antiaging #awetmuda #mudaremaja #melacep #cerah #jeragat #parut #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayklang #marykaysubang #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaymelaka

Assalamualaikum. Good morning uols. #tipskulitbersih #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipscantik #tipsbersih #tipsmakeup #makeupcantik #makeupflawless #makeupglowing #makeupmurah #makeupbajet #noncomodegenic #antiaging #awetmuda #mudaremaja #melacep #cerah #jeragat #parut #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayklang #marykaysubang #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaymelaka - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Good morning !! โ›… ๐Ÿ’• ๐Ÿ˜„
_
๐Ÿ‘ธ
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood 
#lancome
#paris 
#instablogger 
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger ๐Ÿ’…

Good morning !! _ Love, https://goo.gl/bnatZZ Nurul Aini Hazirah Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayNilai #MaryKayMelaka #MaryKaySepang #MaryKayJengka #MaryKayPahang #MatteLiquidLipColor #marykaylover #ByAiniHazirah #marykaylipstick #marykaymakeup #blogger #instagood #lancome #paris #instablogger #likeforlike #lifestyleblogger #makeupblogger #insta #tag #instabloggers #beautyandthebeast #lifestyle #styleblogger - 7 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Untuk kulit berminyakl,
Kita akan suggest formula yang sesuai dengan masalah kulit... Sebab kulit manusia ada 4jenis kulit
Normal
Kering
Berminyak
Kombinasi
Jadi nak pilih skin care pon kena la tgk masalah kulit... And jangan risau sbb marykay skin care product ada 90hari jaminan.
.
#marykaykrubong #marykay #marykaymelaka #marykaycheng  #marykausungaiudang #marykaymakeup #marykay  #bazarpaknil #bisnesanakmelayu #sayajualmarykay #trustedbeautyconsultant #beautyconsultant #melaka #bazarpaknil

Untuk kulit berminyakl, Kita akan suggest formula yang sesuai dengan masalah kulit... Sebab kulit manusia ada 4jenis kulit Normal Kering Berminyak Kombinasi Jadi nak pilih skin care pon kena la tgk masalah kulit... And jangan risau sbb marykay skin care product ada 90hari jaminan. . #marykaykrubong #marykay #marykaymelaka #marykaycheng #marykausungaiudang #marykaymakeup #marykay #bazarpaknil #bisnesanakmelayu #sayajualmarykay #trustedbeautyconsultant #beautyconsultant #melaka #bazarpaknil - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Untuk kulit normal,
Kita akan suggest formula yang sesuai dengan masalah kulit... Sebab kulit manusia ada 4jenis kulit
Normal
Kering
Berminyak
Kombinasi
Jadi nak pilih skin care pon kena la tgk masalah kulit... And jangan risau sbb marykay skin care product ada 90hari jaminan.
.
#marykaykrubong #marykay #marykaymelaka #marykaycheng  #marykausungaiudang #marykaymakeup #marykay  #bazarpaknil #bisnesanakmelayu #sayajualmarykay #trustedbeautyconsultant #beautyconsultant #melaka #bazarpaknil

Untuk kulit normal, Kita akan suggest formula yang sesuai dengan masalah kulit... Sebab kulit manusia ada 4jenis kulit Normal Kering Berminyak Kombinasi Jadi nak pilih skin care pon kena la tgk masalah kulit... And jangan risau sbb marykay skin care product ada 90hari jaminan. . #marykaykrubong #marykay #marykaymelaka #marykaycheng #marykausungaiudang #marykaymakeup #marykay #bazarpaknil #bisnesanakmelayu #sayajualmarykay #trustedbeautyconsultant #beautyconsultant #melaka #bazarpaknil - 7 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
Untuk kulit kering, 
Kita akan suggest formula yang sesuai dengan masalah kulit... Sebab kulit manusia ada 4jenis kulit
Normal
Kering
Berminyak
Kombinasi
Jadi nak pilih skin care pon kena la tgk masalah kulit... And jangan risau sbb marykay skin care product ada 90hari jaminan.
.
#marykaykrubong #marykay #marykaymelaka #marykaycheng  #marykausungaiudang #marykaymakeup #marykay  #bazarpaknil #bisnesanakmelayu #sayajualmarykay #trustedbeautyconsultant #beautyconsultant #melaka #bazarpaknil

Untuk kulit kering, Kita akan suggest formula yang sesuai dengan masalah kulit... Sebab kulit manusia ada 4jenis kulit Normal Kering Berminyak Kombinasi Jadi nak pilih skin care pon kena la tgk masalah kulit... And jangan risau sbb marykay skin care product ada 90hari jaminan. . #marykaykrubong #marykay #marykaymelaka #marykaycheng #marykausungaiudang #marykaymakeup #marykay #bazarpaknil #bisnesanakmelayu #sayajualmarykay #trustedbeautyconsultant #beautyconsultant #melaka #bazarpaknil - 7 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Assalamualaikum selamat pagi๐Ÿ˜˜ 
Best promotion untuk bulan February ๐ŸŽ

Birthday isteri, mak, akak , awek, adik dah dekat? Tapi masih buntu nak hadiahkan apa untuk orang tersayang? 
Mari adlyn bantu untuk dapatkan hadiah paling disukai oleh orAng perempuan ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’‹ Jomm wasap adlyn sekarang.
Adlyn akan bagi FREE Skincare Class menggunakan Mary Kay Skincare ๐Ÿ˜ ~LOVE~
maryk_adlyn
011-23396854
Beauty Consultant Mary Kay 
#marykaymelaka #mkadlyn #mukabersih #mukaselamat #marykaymelakatengah #mkselatan #mukacantik #marykaymuar #mukasihat #sparkledaisy #marykaybukitkatil #marykayduyong #marykayayermolek #marykayayerkeroh #marykay #marykayjb #marykaynegerisembilan #marykayperak #marykayipoh #marykayjohor #marykaybukitbaru #marykaybandarayamelaka #marykaymalim #marykayalorgajah #marykaytangkak #marykaysungaimati #marykaybukitgambir #marykaybachang #marykaybangi

Assalamualaikum selamat pagi Best promotion untuk bulan February Birthday isteri, mak, akak , awek, adik dah dekat? Tapi masih buntu nak hadiahkan apa untuk orang tersayang? Mari adlyn bantu untuk dapatkan hadiah paling disukai oleh orAng perempuan ๐Ÿฅฐ Jomm wasap adlyn sekarang. Adlyn akan bagi FREE Skincare Class menggunakan Mary Kay Skincare ~LOVE~ maryk_adlyn 011-23396854 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymelaka #mkadlyn #mukabersih #mukaselamat #marykaymelakatengah #mkselatan #mukacantik #marykaymuar #mukasihat #sparkledaisy #marykaybukitkatil #marykayduyong #marykayayermolek #marykayayerkeroh #marykay #marykayjb #marykaynegerisembilan #marykayperak #marykayipoh #marykayjohor #marykaybukitbaru #marykaybandarayamelaka #marykaymalim #marykayalorgajah #marykaytangkak #marykaysungaimati #marykaybukitgambir #marykaybachang #marykaybangi - 8 hours ago

21 Likes
3 Comments
0
Satu set lengkap yang tengah usaha nak kembalikan kulit kusam kepada kulit lebih sekata dan cerah.... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Set Melacep ni best sebab... Bahan dia bahan yang selamat... Memutihkan dan mencerahkan secara selamat... No peeling... ๐Ÿ˜.
.
.
Ada apa dalam set ni?? 1)Cleanser
2)Freshener
3)Ultimate Cream
4)Mask
5)Serum
.
.
Yana dah ada... Anda bila lagi?? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#melacepset #promofebruari #marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaytampin #marykaylover

Satu set lengkap yang tengah usaha nak kembalikan kulit kusam kepada kulit lebih sekata dan cerah.... . . Set Melacep ni best sebab... Bahan dia bahan yang selamat... Memutihkan dan mencerahkan secara selamat... No peeling... . . . Ada apa dalam set ni?? 1)Cleanser 2)Freshener 3)Ultimate Cream 4)Mask 5)Serum . . Yana dah ada... Anda bila lagi?? #melacepset #promofebruari #marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaytampin #marykaylover - 8 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
#aenIBCMarykay#semishinelipstick #lipstickkmarykay#timewise3d#skincare 
#noncomedogenic ,#foundationmarykay 
#aenaziz_beauty #beautyconsultantmarykaymy #marykay #skincare #produkskincare #lipstick #produkkecantikan #beautyconsultant #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayapakaisayajual #onlineshopping #onlinestore #shoppingonline #skinvigoratebrush #timewise3d #marykayalorgajah#marykaytampin #marykaymelaka#marykay#marykayaen#marykaymalaysia

#aenIBCMarykay #semishinelipstick #lipstickkmarykay #timewise3d #skincare #noncomedogenic ,#foundationmarykay #aenaziz_beauty #beautyconsultantmarykaymy #marykay #skincare #produkskincare #lipstick #produkkecantikan #beautyconsultant #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayapakaisayajual #onlineshopping #onlinestore #shoppingonline #skinvigoratebrush #timewise3d #marykayalorgajah #marykaytampin #marykaymelaka #marykay #marykayaen #marykaymalaysia - 8 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
{ Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream } .
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
โœ”Texture yg ringan,
โœ”Natural look, lembut,
โœ”Mudah untuk dicuci.
โœ”Tidak melekit.
โœ”Water based foundation.
โœ”Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
โœ”Mengurangkan jeragat.
โœ”Mengurangkan cela atau jerawat.
โœ”Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. โœ”Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
โœ”Tahan sehingga 8 bulan.
.
Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream
.
โœ”Melawan garis halus dan tanda penuaan.
โœ”Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
โœ”Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
โœ”Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
โœ”Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
โœ”Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
โœ”Mengurangkan kemerahan pada kulit.
โœ”Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
๐Ÿ‘Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 yer.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

{ Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream } . Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb: Texture yg ringan, Natural look, lembut, Mudah untuk dicuci. Tidak melekit. Water based foundation. Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination. Mengurangkan jeragat. Mengurangkan cela atau jerawat. Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. Boleh juga di bawa solat. Mesra solat. Tahan sehingga 8 bulan. . Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream . Melawan garis halus dan tanda penuaan. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15). Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. Mengurangkan kemerahan pada kulit. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 yer.. - 8 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
The scent of โค๏ธ.
Dua dua bau mengancam. Sape yg nak harini rasa yakin lebih dan sophiskated, boleh spray Cityscape, sape yg nak harini fefeling cinderella, boleh spray Forever Diamonds.
.
Senang senang dapatkan terus dua dua ni. Hari hari bau lain ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
#perfumesmurah #marykaymelaka #marykaykelantan #marykaymakeup #onlineshopmurah #bazaarkl #perfumestore #minyakwangi

The scent of ๏ธ. Dua dua bau mengancam. Sape yg nak harini rasa yakin lebih dan sophiskated, boleh spray Cityscape, sape yg nak harini fefeling cinderella, boleh spray Forever Diamonds. . Senang senang dapatkan terus dua dua ni. Hari hari bau lain ๐Ÿป . #perfumesmurah #marykaymelaka #marykaykelantan #marykaymakeup #onlineshopmurah #bazaarkl #perfumestore #minyakwangi - 9 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Assalammualaikum & good morning ๐Ÿ”ฅโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Promotion bulan February yg sangat2 menari,, anda suka kan perfume natural2 n wangi ๐Ÿฅฐโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
jom grab promtion bulan ni sangat berbaloi ,, FREE Diamond Pen ๐Ÿ–Šโค๏ธ limited edition โค๏ธโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#freeconsultation #freepostage #freecod #freesamples .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐“๐“ฒ๐“ผ๐”‚๐“ช๐“ฑโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ‘‘ Beauty Consultant Marykay .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒhttp://httpmarykayecah.wasap.my/โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar  #promotionfebruary #marykaynegerisembilan #marykayjasin #perfume #marykaymerlimau  #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan #merlimau #jasin #marykaymysg #marykaymakeup #marykaylife #marykayperfume #beautyconsultant  #kulitsihat #sitiaisyahmk

Assalammualaikum & good morning โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Promotion bulan February yg sangat2 menari,, anda suka kan perfume natural2 n wangi ๐Ÿฅฐโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € jom grab promtion bulan ni sangat berbaloi ,, FREE Diamond Pen ๐Ÿ–Š๏ธ limited edition ๏ธโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #freeconsultation #freepostage #freecod #freesamples .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐“๐“ฒ๐“ผ๐”‚๐“ช๐“ฑโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Beauty Consultant Marykay .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € http://httpmarykayecah.wasap.my/โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #promotionfebruary #marykaynegerisembilan #marykayjasin #perfume #marykaymerlimau #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan #merlimau #jasin #marykaymysg #marykaymakeup #marykaylife #marykayperfume #beautyconsultant #kulitsihat #sitiaisyahmk - 9 hours ago

18 Likes
1 Comments
0
Jom ketahui puncaJERAGAT?? ๐Ÿค”
_
โ˜˜๏ธ Jeragat ialah cela pd wajah yg bewarna lebih gelap drpd warna asal kulit. Jeragat boleh memcacatkan penampilan wajah seseorang wanita.
โ˜˜๏ธ Pendedahan wajah pd cahaya matahari secara berterusan tanpa krim perlindung atau SPF boleh menyebabkan Jeragat terbentuk.
โ˜˜๏ธ Pembentukan jeragat yg terjadi pada hari ini sebenarnya akibat pendedahan pd cahaya matahari yg bertahun-tahun sebelum ini.
โ˜˜๏ธ So, sekiranya skin kita naik jeragat pada hari ini, sebenarnya jeragat itu telah lama bertapak di bawah kulit.
โ˜˜๏ธ Cuma kalau kita pernah pakai produk yg memutihkan kulit, lapisan epidermis kita telah nipis dan rosak. sebb tu lah jeragat tidak kelihatan..
โ˜˜๏ธ Tetapi bila epidermis hidup semula, tentulah jeragat akan kelihatan..
โ˜˜๏ธ Secara saintifik jeragat tidak boleh dihilangkan dengan penggunaan skincare saja. Namun demikian, penggunaan produk yg bersesuaian boleh memudarkan jeragat..
_
haaa dah tahu kan... so, pakai Melacep Plus ni utk kurangkan penampilan jeragat anda. jeragat memang susah nak hilang ye. kecuali lazer. itu pun seketika shj..
_
boleh whtsapp sy utk suggestkan yg terbaik utk awk. sy akn bantu.
Beauty consultant, Helen.
-014.6933252
#marykay #marykayskincare #marykaytimewise #marykayoficial #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykl #marykayselangor #marykayampang #marykaypahang #marykayshahalam #marykaygentinghigland #marykayperak #marykaypenang #marykaysentul #marykayjohor #marykaymelaka #marykaylife #marykaylovers #beautyconsultantmarykay #marykaymysg #marykay #marykaymelacep #marykaymysg

Jom ketahui puncaJERAGAT?? ๐Ÿค” _ โ˜˜๏ธ Jeragat ialah cela pd wajah yg bewarna lebih gelap drpd warna asal kulit. Jeragat boleh memcacatkan penampilan wajah seseorang wanita. โ˜˜๏ธ Pendedahan wajah pd cahaya matahari secara berterusan tanpa krim perlindung atau SPF boleh menyebabkan Jeragat terbentuk. โ˜˜๏ธ Pembentukan jeragat yg terjadi pada hari ini sebenarnya akibat pendedahan pd cahaya matahari yg bertahun-tahun sebelum ini. โ˜˜๏ธ So, sekiranya skin kita naik jeragat pada hari ini, sebenarnya jeragat itu telah lama bertapak di bawah kulit. โ˜˜๏ธ Cuma kalau kita pernah pakai produk yg memutihkan kulit, lapisan epidermis kita telah nipis dan rosak. sebb tu lah jeragat tidak kelihatan.. โ˜˜๏ธ Tetapi bila epidermis hidup semula, tentulah jeragat akan kelihatan.. โ˜˜๏ธ Secara saintifik jeragat tidak boleh dihilangkan dengan penggunaan skincare saja. Namun demikian, penggunaan produk yg bersesuaian boleh memudarkan jeragat.. _ haaa dah tahu kan... so, pakai Melacep Plus ni utk kurangkan penampilan jeragat anda. jeragat memang susah nak hilang ye. kecuali lazer. itu pun seketika shj.. _ boleh whtsapp sy utk suggestkan yg terbaik utk awk. sy akn bantu. Beauty consultant, Helen. -014.6933252 #marykay #marykayskincare #marykaytimewise #marykayoficial #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykl #marykayselangor #marykayampang #marykaypahang #marykayshahalam #marykaygentinghigland #marykayperak #marykaypenang #marykaysentul #marykayjohor #marykaymelaka #marykaylife #marykaylovers #beautyconsultantmarykay #marykaymysg #marykay #marykaymelacep #marykaymysg - 12 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
TIMEWISE MIRACLE 3D EYE CREAMโ €
.โ €
Dari mata turun ke hati. Ramai je yg abaikan penjagaan mata. Padahal kalau mata sembab, ada eyebag, ada dark circle, sbnrnya seluruh muka nampak tak cuantik uols.โ €
. โ €
1โƒฃMengurangkan garis halus dan kedutan di sekeliling mataโ €
2โƒฃMata akan nampak lebih berseri-seri dan bermayaโ €
3โƒฃKurangkan lingkaran gelap dan sembap bawah mata โ €
4โƒฃKulit di sekeliling nampak lebih tegang dan cerah! Tiada lagi masalah mata kendur dan nampak tua!โ €
.โ €
Hihi jom whatsapp, Zatil guide ๐Ÿ˜โ €
.โ €
Zatil | buff.ly/2SaYzhr โ €
Mary Kay Ind. Beauty Consultantโ €
โ €
#marykay #marykaykedah #marykayperak #marykaymanjung #marykaysarawak #marykayipoh #marykayperlis #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #lovemarykay #marykayproduct #timewise3d #eyecream #eyecare #beautyeye

TIMEWISE MIRACLE 3D EYE CREAMโ € .โ € Dari mata turun ke hati. Ramai je yg abaikan penjagaan mata. Padahal kalau mata sembab, ada eyebag, ada dark circle, sbnrnya seluruh muka nampak tak cuantik uols.โ € . โ € Mengurangkan garis halus dan kedutan di sekeliling mataโ € Mata akan nampak lebih berseri-seri dan bermayaโ € Kurangkan lingkaran gelap dan sembap bawah mata โ € Kulit di sekeliling nampak lebih tegang dan cerah! Tiada lagi masalah mata kendur dan nampak tua!โ € .โ € Hihi jom whatsapp, Zatil guide โ € .โ € Zatil | buff.ly/2SaYzhr โ € Mary Kay Ind. Beauty Consultantโ € โ € #marykay #marykaykedah #marykayperak #marykaymanjung #marykaysarawak #marykayipoh #marykayperlis #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #lovemarykay #marykayproduct #timewise3d #eyecream #eyecare #beautyeye - 15 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
๐Ÿ’•๐Ÿ’•
_
๐Ÿ‘ธ
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood 
#lancome
#paris 
#instablogger 
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger ๐Ÿ’…

_ Love, https://goo.gl/bnatZZ Nurul Aini Hazirah Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayNilai #MaryKayMelaka #MaryKaySepang #MaryKayJengka #MaryKayPahang #MatteLiquidLipColor #marykaylover #ByAiniHazirah #marykaylipstick #marykaymakeup #blogger #instagood #lancome #paris #instablogger #likeforlike #lifestyleblogger #makeupblogger #insta #tag #instabloggers #beautyandthebeast #lifestyle #styleblogger - 15 hours ago

21 Likes
1 Comments
0
*TIMEWISE BODY TARGETED TONING LOTION* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Menegang & menganjalkan kawasan badan supaya tidak londeh atau menggeleber contohnya: leher, bawah lengan, betis dan peha ๐ŸŒนMelembapkan kulit selama 24 jam
๐ŸŒนMengatasi tanda penuaan di badan
๐ŸŒนUntuk pembentukan tubuh badan (body contour & shaping) ๐ŸŒนMengurangkan stretch mark
๐ŸŒนMengembalikan tona kulit sekata
๐ŸŒนMembantu pembakaran lemak & selulit

Nurul
โค klik utk pertanyaan http://www.wasap.my/+60103662673

#marykayfeedback #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant
#marykaylashlovewaterproofmascara
#marykaylovers #marykaykulim #marykaybeautyconsultant #lashlovemascaramarykay

*TIMEWISE BODY TARGETED TONING LOTION* Menegang & menganjalkan kawasan badan supaya tidak londeh atau menggeleber contohnya: leher, bawah lengan, betis dan peha Melembapkan kulit selama 24 jam Mengatasi tanda penuaan di badan Untuk pembentukan tubuh badan (body contour & shaping) Mengurangkan stretch mark Mengembalikan tona kulit sekata Membantu pembakaran lemak & selulit Nurul klik utk pertanyaan http://www.wasap.my/+60103662673 #marykayfeedback #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant #marykaylashlovewaterproofmascara #marykaylovers #marykaykulim #marykaybeautyconsultant #lashlovemascaramarykay - 16 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Transformasi Replenishing Serum C ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.seronok tak uols kalau usia makin berumur tapi kulit maintain tegang umpama suntikan BOTOX! ๐Ÿ˜ฑ... bukan main cantik lagi kulit akak kita ni kan..
.
.Fungsi utama Replenishing Serum C:
.
.๐ŸŽˆMencerahkan kulit
.๐ŸŽˆMenegangkan & Menganjalkan kulit
.๐ŸŽˆMerawat tanda awal penuaan
.๐ŸŽˆMerawat parut jerawat
.๐ŸŽˆMerawat kulit kusam
.
.awak yang lain tu bila lagi?
.Jom berikan "makanan tambahan" untuk kulit kekal remaja & awet muda๐Ÿ’•
.
.
.setiap pembelian, anda akan dapat:
.
๐ŸŽLIFETIME CONSULTATION
๐ŸŽSPECIAL DISCOUNT
๐ŸŽFREE COD/POSTAGE
๐ŸŽFREE PRODUCT SAMPLE (2)
๐ŸŽFREE GIFT
๐ŸŽFREE CATALOG
.
.๐Ÿ’‹ 019-2082844
.Love, Mira
.Your trusted beauty consultant
.Mary Kay Malaysia
.
#marykayselangor #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban #marykayperak #marykaypenang #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaykb #marykaykotabharu #marykaypcb #marykaykedah #marykaylangkawi #marykayperlis #marykayshahalam #marykayklang #marykaypuchong #marykaydamansara #marykaysubang #marykaysunway #marykaysubangjaya #marykayputraheights #marykayusjheights #marykayreadystock #marykaypromo #glassskin #vitaminC #serumvitaminC #vitCmurah

Transformasi Replenishing Serum C . .seronok tak uols kalau usia makin berumur tapi kulit maintain tegang umpama suntikan BOTOX! ... bukan main cantik lagi kulit akak kita ni kan.. . .Fungsi utama Replenishing Serum C: . .Mencerahkan kulit .Menegangkan & Menganjalkan kulit .Merawat tanda awal penuaan .Merawat parut jerawat .Merawat kulit kusam . .awak yang lain tu bila lagi? .Jom berikan "makanan tambahan" untuk kulit kekal remaja & awet muda . . .setiap pembelian, anda akan dapat: . LIFETIME CONSULTATION SPECIAL DISCOUNT FREE COD/POSTAGE FREE PRODUCT SAMPLE (2) FREE GIFT FREE CATALOG . . 019-2082844 .Love, Mira .Your trusted beauty consultant .Mary Kay Malaysia . #marykayselangor #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban #marykayperak #marykaypenang #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaykb #marykaykotabharu #marykaypcb #marykaykedah #marykaylangkawi #marykayperlis #marykayshahalam #marykayklang #marykaypuchong #marykaydamansara #marykaysubang #marykaysunway #marykaysubangjaya #marykayputraheights #marykayusjheights #marykayreadystock #marykaypromo #glassskin #vitaminC #serumvitaminC #vitCmurah - 17 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.