#mkcareer

8,185 posts

Vorbereitungen für heute Abend.
Be a leader, others want to follow 🤩
Habe das Herz am richtigen Ort, gib von Herzen ohne etwas zu erwarten und habe dein Ziel stets vor Augen - dann kannst du alles schaffen! .
.
.
#gästeevent #Powermeeting #starconsultants #diebestenbelohnen #anerkennung #prämien #geschenke #mkcareer #mkdirector #lovemyunit #proud

Vorbereitungen für heute Abend. Be a leader, others want to follow 🤩 Habe das Herz am richtigen Ort, gib von Herzen ohne etwas zu erwarten und habe dein Ziel stets vor Augen - dann kannst du alles schaffen! . . . #gästeevent #Powermeeting #starconsultants #diebestenbelohnen #anerkennung #prämien #geschenke #mkcareer #mkdirector #lovemyunit #proud - 5 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
#mkcareer #freetips #freeformula #makemefeelimportant

#mkcareer #freetips #freeformula #makemefeelimportant - 10 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Daily quite time fills my energy to give to others. Import to take time to fill & recharge your mind.

#meditation #fillyourmind #selfcare #lovemymklife #mkcareer #mkspringproduct #mkcanada #balancedliving #flexiblity #enterpuner #giving #jmteam #Highrisingstars #rajayoga #bkshivani #sprituality

Daily quite time fills my energy to give to others. Import to take time to fill & recharge your mind. #meditation #fillyourmind #selfcare #lovemymklife #mkcareer #mkspringproduct #mkcanada #balancedliving #flexiblity #enterpuner #giving #jmteam #Highrisingstars #rajayoga #bkshivani #sprituality - 22 hours ago

20 Likes
2 Comments
0
Po šešių mėnesių tu gali būti visiškai kitoje vietoje protiškai, dvasiškai ir finansiškai. Stenkis ir tikėk savimi.
Ech...jau tuoj 3 metai nepriklausomybes,lyderiavimo ir kvepavimo pilna krutine. Ieskau bendraminciu,parasyk man #mkcareer #giffromgod #love #dreambig #mklife #marykayuk

Po šešių mėnesių tu gali būti visiškai kitoje vietoje protiškai, dvasiškai ir finansiškai. Stenkis ir tikėk savimi. Ech...jau tuoj 3 metai nepriklausomybes,lyderiavimo ir kvepavimo pilna krutine. Ieskau bendraminciu,parasyk man #mkcareer #giffromgod #love #dreambig #mklife #marykayuk - 3 days ago

26 Likes
0 Comments
0
My Dream Team grow in Wigan😍😍🤗
Thanks ladies for your time and hard work😘 #mkcareer #dreambig #marykayskincare #teamwork #mklifestyle #marykayuk #teamwigan #happynewyear #happywomensday #jointheteam

My Dream Team grow in Wigan🤗 Thanks ladies for your time and hard work #mkcareer #dreambig #marykayskincare #teamwork #mklifestyle #marykayuk #teamwigan #happynewyear #happywomensday #jointheteam - 8 days ago

30 Likes
2 Comments
0
Sensitif, berminyak, kering, normal yess..It's all about skin! 🤗 Paling takut is bila muka muka start proses aging and pigmentation. Malah hakikatnya semua orang akan lalui. Wajib. .
Keadaan menjadi lebih worst bila faktor pemakanan, persekitaran dan aktiviti harian turut berjaya mempengaruhi dan memberi kesan pada kulit kita
.
Aduhh..aduh..kau temberang
.
Tidak syg. Seawal umur 25 tahun proses aging dah bermuka. Mahu tak anda pada umur 40an kelihatan 20an?
.
Salah satu nya jgn stress2 terlampau. Lakukan aktiviti sihat and banykan minum air putih ok? Pigmentasi terjadi ada bermacam faktor dari keturunan, sinaran uv, kulit terlampau kering dll
.
Kenapa awal 25thn dah start aging? Kenapa wajib kene pakai spf? Tanpa knowledge apa pun x menjadi. Sebb tu Cikniza ada ni. Kehadiran Cikza sangat penting utk beri panduan. InshAllah akan share ilmu yg ada bersama
.
At anytime free to PM/DM/WHATSAPP
0195419976
Cikniza
Future Independent Sales Director
.
#botanicaleffects #antiaging #miracleshappen #defendsdelaysdelivers #vitaminb3 #mkcareer #mkbeautyartist2018 #mkskincare #produkpilihan #botanical

Sensitif, berminyak, kering, normal yess..It's all about skin! 🤗 Paling takut is bila muka muka start proses aging and pigmentation. Malah hakikatnya semua orang akan lalui. Wajib. . Keadaan menjadi lebih worst bila faktor pemakanan, persekitaran dan aktiviti harian turut berjaya mempengaruhi dan memberi kesan pada kulit kita . Aduhh..aduh..kau temberang . Tidak syg. Seawal umur 25 tahun proses aging dah bermuka. Mahu tak anda pada umur 40an kelihatan 20an? . Salah satu nya jgn stress2 terlampau. Lakukan aktiviti sihat and banykan minum air putih ok? Pigmentasi terjadi ada bermacam faktor dari keturunan, sinaran uv, kulit terlampau kering dll . Kenapa awal 25thn dah start aging? Kenapa wajib kene pakai spf? Tanpa knowledge apa pun x menjadi. Sebb tu Cikniza ada ni. Kehadiran Cikza sangat penting utk beri panduan. InshAllah akan share ilmu yg ada bersama . At anytime free to PM/DM/WHATSAPP 0195419976 Cikniza Future Independent Sales Director . #botanicaleffects #antiaging #miracleshappen #defendsdelaysdelivers #vitaminb3 #mkcareer #mkbeautyartist2018 #mkskincare #produkpilihan #botanical - 9 days ago

9 Likes
0 Comments
0
❤️NAK BUSINESS TAPI TAK TAU BUSINESS APA❤️
.
Buat business yang kita suka dan minat. Nanti ia kurangkan tekanan dan idea akan mencurah2 dtg..
.
Buat benda yg kita minat kita sll rasa ingin tahu dan nak lg lbh. Momentum akan lbh konsisten berbanding buat apa yg kita tak suka.
.
Itu pengalaman sis lah... Pengalaman uoll mcmmana❓❓
.
Love❤️
Ieja MK
Mary kay beauty consultant
Www.wasap.my/60182294573

#mkcareer #marykayselangor #marykaylovers #marykayskincare

️NAK BUSINESS TAPI TAK TAU BUSINESS APA️ . Buat business yang kita suka dan minat. Nanti ia kurangkan tekanan dan idea akan mencurah2 dtg.. . Buat benda yg kita minat kita sll rasa ingin tahu dan nak lg lbh. Momentum akan lbh konsisten berbanding buat apa yg kita tak suka. . Itu pengalaman sis lah... Pengalaman uoll mcmmana . Love️ Ieja MK Mary kay beauty consultant Www.wasap.my/60182294573 #mkcareer #marykayselangor #marykaylovers #marykayskincare - 9 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah 🙏 welcome my new team member. 🥰 
#mkbylyna #mkcareer
#mkpuchong 
#mkselangor 
#mkperak 
#mktaiping

Alhamdulillah welcome my new team member. 🥰 #mkbylyna #mkcareer #mkpuchong #mkselangor #mkperak #mktaiping - 13 days ago

4 Likes
5 Comments
0
Free try produk 
Belum ada consultant, jom akak consult. 
#diniaspasegamat 
#empressbee 
#mkbeautyconsultant#mkcareer

Free try produk Belum ada consultant, jom akak consult. #diniaspasegamat #empressbee #mkbeautyconsultant #mkcareer - 13 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Happy Wednesday, when we change our habits everything changes in our life. Take one habit at a time yakes min.21 days.u can change 21 habit in a year. Wow that's great TRANSFORMATION. 
#dailyhabits #lovemymklife #peaceofmind #performance #personaldevelopment #dailycare #selfcare #mkcareer #mkcanada #mkus
#yoga4growth #rajayoga #meditationteacher #enterpuner #flexiblity #pinkcaddillac

Happy Wednesday, when we change our habits everything changes in our life. Take one habit at a time yakes min.21 days.u can change 21 habit in a year. Wow that's great TRANSFORMATION. #dailyhabits #lovemymklife #peaceofmind #performance #personaldevelopment #dailycare #selfcare #mkcareer #mkcanada #mkus #yoga4growth #rajayoga #meditationteacher #enterpuner #flexiblity #pinkcaddillac - 14 days ago

26 Likes
1 Comments
0
Enjoy each and every moment count your blessings always. Be greatful where u are and what u have. 
#livewell #lovemymklife #blessed #gratitude #sharing #selfcare #mkcareer #mkcanada #mkus #mindfulness #innerpeace #inlightment #independent #balancedlife #rajayoga #meditationteacher

Enjoy each and every moment count your blessings always. Be greatful where u are and what u have. #livewell #lovemymklife #blessed #gratitude #sharing #selfcare #mkcareer #mkcanada #mkus #mindfulness #innerpeace #inlightment #independent #balancedlife #rajayoga #meditationteacher - 16 days ago

38 Likes
1 Comments
0
Congratulations feb Queen 
Empressbee unit. 
Greatjob uolls, semoga terus sukses. 
Ilovemymarykay 
Congrats sakilah, Wan Munirah n Najihah. 
Proud of u my dear.... #empressbee 
#mkcareer 
#mkbeautyconsultant

Congratulations feb Queen Empressbee unit. Greatjob uolls, semoga terus sukses. Ilovemymarykay Congrats sakilah, Wan Munirah n Najihah. Proud of u my dear.... #empressbee #mkcareer #mkbeautyconsultant - 17 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Happy Birthday empressbee feb... Moga sentiasa dimurahkan rezeki dan diberkati berjaya dunia akhirat. 😍 😍😍 #empressbee 
#mkcareer 
#mkbeautyconsultant

Happy Birthday empressbee feb... Moga sentiasa dimurahkan rezeki dan diberkati berjaya dunia akhirat. #empressbee #mkcareer #mkbeautyconsultant - 17 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Hai semua! ❤️ It's February! Yeah!

Bulan ni ada promosi best! Memang best kaw kaw especially for makeup and perfume lovers ❤️❤️❤️
.
Whatsapp Qila untuk keterangan lanjut ye 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Hai semua! ️ It's February! Yeah! Bulan ni ada promosi best! Memang best kaw kaw especially for makeup and perfume lovers ️ . Whatsapp Qila untuk keterangan lanjut ye Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 18 days ago

26 Likes
0 Comments
0
February is the month to earn free products!!!!! Ask me how!! #mklife #letsbeamazing #pinksells #mkcareer

February is the month to earn free products!!!!! Ask me how!! #mklife #letsbeamazing #pinksells #mkcareer - 19 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Klausimas:Kas butu jei visi zemeje dirbtu savo mylimus darbus?
Atsakymas: Zemeje butu Rojus😍😍😍 #happywomen #mkcareer #bepositive #newmonth #flawlessface #marykayuk #skincareroutine #writeyourstory

Klausimas:Kas butu jei visi zemeje dirbtu savo mylimus darbus? Atsakymas: Zemeje butu Rojus #happywomen #mkcareer #bepositive #newmonth #flawlessface #marykayuk #skincareroutine #writeyourstory - 19 days ago

36 Likes
0 Comments
0
Hello feb.. Wow sangat ni...
💞💞💞 #empressbeeunit 
#diniaspasegamat 
#mkcareer 
#mkbeautyconsultant

Hello feb.. Wow sangat ni... #empressbeeunit #diniaspasegamat #mkcareer #mkbeautyconsultant - 19 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Jumpa nurul, my new team member digombak.. Yg nak cuba mary kay boleh hello2 Nurul k. 🥰
#mkbylyna #mkcareer

Jumpa nurul, my new team member digombak.. Yg nak cuba mary kay boleh hello2 Nurul k. 🥰 #mkbylyna #mkcareer - 20 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Makeup yang cantik bermula dgn skin yang sihat.. 💋
.
.
Lots of love 
Lyna Saidi
Independent beat consultant 
#mkbylyna #makeup #mkskincare #mkcareer #ilovemk

Makeup yang cantik bermula dgn skin yang sihat.. . . Lots of love Lyna Saidi Independent beat consultant #mkbylyna #makeup #mkskincare #mkcareer #ilovemk - 23 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Business opportunity bermula dgn RM189 😍
#mkbylyna #mkcareer

Business opportunity bermula dgn RM189 #mkbylyna #mkcareer - 24 days ago

0 Likes
0 Comments
0
Nice to meet Aisyah last week ❤️
After more than half year we meet again! Thanks for remember me when u need consultation on ur skin problem ☺️
Mary Kay is a beautiful career, not only selling products, we help people to find their beauty confidence inside and outside ☺️ Bila boleh jumpa @sya_fiqaaaa together ?

#AcMKLife #ilovemycareer #MKcareer #爱晶气质美女

Nice to meet Aisyah last week ️ After more than half year we meet again! Thanks for remember me when u need consultation on ur skin problem ️ Mary Kay is a beautiful career, not only selling products, we help people to find their beauty confidence inside and outside ️ Bila boleh jumpa @sya_fiqaaaa together ? #AcMKLife #ilovemycareer #MKcareer #爱晶气质美女 - 27 days ago

15 Likes
0 Comments
0
🌸Translucent Powder🌸
.
✒Jangan terkejut tengok bedak ni warna putih hehehe. Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paaaling senang di alam semesta! Sebab apa tau, sebab korang tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
✒Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit!So kalau korang ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm colour ngam. Tak kira lah korang gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam.
.
✒Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau.
.
🎁Special price
🎁Free posgate
🎁Free sample
🎁Free gift
🎁Free consultation
Berminat ? Boleh wtsap terus Evelyn yea😊.
.
016 2108850
Your Friendly Beauty Consultant.
.
#marykay #MaryKayMalaysia #MaryKayMelaka #MaryKaySarawak #MaryKaySarawak #MaryKaySelangor #MaryKayJohor #marykaysungaibuloh #marykaybestproduct #marykaybestseller #marykaytranslucentpowder #marykayfoundation #marykaybrushmakeup #dermatologist #cccreammarykay #bestsellers #makeupglowing #makeup #Beautiful #MKCareer #marykaysimplemakeup #MaryKayCosmetics #makeupmurah

Translucent Powder . Jangan terkejut tengok bedak ni warna putih hehehe. Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paaaling senang di alam semesta! Sebab apa tau, sebab korang tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. . Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit!So kalau korang ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm colour ngam. Tak kira lah korang gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam. . Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau. . Special price Free posgate Free sample Free gift Free consultation Berminat ? Boleh wtsap terus Evelyn yea. . 016 2108850 Your Friendly Beauty Consultant. . #marykay #MaryKayMalaysia #MaryKayMelaka #MaryKaySarawak #MaryKaySarawak #MaryKaySelangor #MaryKayJohor #marykaysungaibuloh #marykaybestproduct #marykaybestseller #marykaytranslucentpowder #marykayfoundation #marykaybrushmakeup #dermatologist #cccreammarykay #bestsellers #makeupglowing #makeup #Beautiful #MKCareer #marykaysimplemakeup #MaryKayCosmetics #makeupmurah - 28 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Masih tercari-cari nak hadiahkan aniversary or birthday apa untuk ayah, tunang,suami atau pon bf? Apa kata, hadiahkan perfume,dan #mkmen pasti mereka tersenyum dan gembira😊 para lelaki yg suka wangian dan penjagaan kulit yg baik untuk kegunaan sendiri pon boleh😉
.
For him / Untuk lelaki
.
1. Cityscape™ Cologne Spray.
👦Bau yang lembut, maskulin & exclusive sangat. Tahan lebih lama sehingga 8 jam. Kepada lelaki yg suka wangi2 tu, perfume ni amat sesuai untuk anda. Boleh kekal wangi untuk isteri tercinta.
.
2. MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreeen SPF 30.
👦Memberi perlindungan dari cahaya matahari kerana mempunyai spektrum UVA/UVB yg luas & sekaligus melembapkan kulit selama 10jam. Ia juga mengandungi bahan yg dpt mengurangkan kedutan pada muka.
.
Ianya sesuai jugak untuk dijadikan #hantaran .😍😍 .
Berminat ?? Blh terus wasap Evelyn yea😊
🎁Special price
🎁Free posgate
🎁Free sample
🎁Free gift
🎁Free consultation
.
Evelyn Erna💕 016 2108850
Your Friendly Beauty Consultant .
Mary Kay.
.
#mkmen #MKCareer #marykayperfume #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #imbeautyconsultantmarykay #MaryKayMelaka #marykaySabah #marykaySarawak #marykaymelakatown #marykaymelakaraya #kerjakosong #KerjayaMaryKay #sideincome #marykay #skinvigorate #marykaybestseller #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #dermatologist #marykaytop5globalskincarebrand #marykaybestproduk #marykaypromotion

Masih tercari-cari nak hadiahkan aniversary or birthday apa untuk ayah, tunang,suami atau pon bf? Apa kata, hadiahkan perfume,dan #mkmen pasti mereka tersenyum dan gembira para lelaki yg suka wangian dan penjagaan kulit yg baik untuk kegunaan sendiri pon boleh . For him / Untuk lelaki . 1. Cityscape Cologne Spray. Bau yang lembut, maskulin & exclusive sangat. Tahan lebih lama sehingga 8 jam. Kepada lelaki yg suka wangi2 tu, perfume ni amat sesuai untuk anda. Boleh kekal wangi untuk isteri tercinta. . 2. MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreeen SPF 30. Memberi perlindungan dari cahaya matahari kerana mempunyai spektrum UVA/UVB yg luas & sekaligus melembapkan kulit selama 10jam. Ia juga mengandungi bahan yg dpt mengurangkan kedutan pada muka. . Ianya sesuai jugak untuk dijadikan #hantaran . . Berminat ?? Blh terus wasap Evelyn yea Special price Free posgate Free sample Free gift Free consultation . Evelyn Erna 016 2108850 Your Friendly Beauty Consultant . Mary Kay. . #mkmen #MKCareer #marykayperfume #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #imbeautyconsultantmarykay #MaryKayMelaka #marykaySabah #marykaySarawak #marykaymelakatown #marykaymelakaraya #kerjakosong #KerjayaMaryKay #sideincome #marykay #skinvigorate #marykaybestseller #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #dermatologist #marykaytop5globalskincarebrand #marykaybestproduk #marykaypromotion - 29 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Jom upgred skin care ....
Uolls pilih penjagaan kulit yg mcmana?? Nak try Timewise 3D.. Free try
 Jom akak consult 
#empressbee
#diniasbeautycentre 
#mkcareer 
#mkbeautyconsultant

Jom upgred skin care .... Uolls pilih penjagaan kulit yg mcmana?? Nak try Timewise 3D.. Free try Jom akak consult #empressbee #diniasbeautycentre #mkcareer #mkbeautyconsultant - 29 days ago

14 Likes
0 Comments
0
Masih tercari-cari nak hadiahkan aniversary or birthday apa untuk ayah, tunang, suami atau pon bf korang ?Apa kata, hadiahkan perfume,dan #mkmen pasti mereka tersenyum dan gembira😊 pada para lelaki yg suka wangian dan penjagaan kulit yg baik untuk kegunaan sendiri pon boleh😉
.
For him / Untuk lelaki
.
1. Mary Kay High Intensity™ Ocean Cologne Spray.
👱Bau yang maskulin , tersangatlah wangi . Sembur sikit je dah semerbak , tahan 24 jam . 6 bulan pun tak habis pakai lagi , super jimat ! .
.
2. MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreeen SPF 30.
👦Memberi perlindungan dari cahaya matahari kerana mempunyai spektrum UVA/UVB yg luas & sekaligus melembapkan kulit selama 10jam. Ia juga mengandungi bahan yg dpt mengurangkan kedutan pada muka.
.
Ianya sesuai jugak untuk dijadikan #hantaran 😍😍 Berminat ?? Blh wasap Evelyn yea😊
🎁Special price
🎁Free posgate
🎁Free sample
🎁Free gift
🎁Free consultation
.
Evelyn Erna💕 016 2108850
Your Friendly Beauty Consultant .
Mary Kay.
.
#mkmen #MKCareer #marykayperfume #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #imbeautyconsultantmarykay #MaryKayMelaka #marykaySabah #marykaySarawak #marykaymelakatown #marykaymelakaraya #kerjakosong #KerjayaMaryKay #sideincome #marykaybestseller #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #marykaybestproduk #dermatologist #marykay #marykaypromotion #marykaytop5globalskincarebrand #bestsellers #marykaybestseller #marykaybestproduct

Masih tercari-cari nak hadiahkan aniversary or birthday apa untuk ayah, tunang, suami atau pon bf korang ?Apa kata, hadiahkan perfume,dan #mkmen pasti mereka tersenyum dan gembira pada para lelaki yg suka wangian dan penjagaan kulit yg baik untuk kegunaan sendiri pon boleh . For him / Untuk lelaki . 1. Mary Kay High Intensity Ocean Cologne Spray. Bau yang maskulin , tersangatlah wangi . Sembur sikit je dah semerbak , tahan 24 jam . 6 bulan pun tak habis pakai lagi , super jimat ! . . 2. MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreeen SPF 30. Memberi perlindungan dari cahaya matahari kerana mempunyai spektrum UVA/UVB yg luas & sekaligus melembapkan kulit selama 10jam. Ia juga mengandungi bahan yg dpt mengurangkan kedutan pada muka. . Ianya sesuai jugak untuk dijadikan #hantaran Berminat ?? Blh wasap Evelyn yea Special price Free posgate Free sample Free gift Free consultation . Evelyn Erna 016 2108850 Your Friendly Beauty Consultant . Mary Kay. . #mkmen #MKCareer #marykayperfume #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #imbeautyconsultantmarykay #MaryKayMelaka #marykaySabah #marykaySarawak #marykaymelakatown #marykaymelakaraya #kerjakosong #KerjayaMaryKay #sideincome #marykaybestseller #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #marykaybestproduk #dermatologist #marykay #marykaypromotion #marykaytop5globalskincarebrand #bestsellers #marykaybestseller #marykaybestproduct - 29 days ago

5 Likes
1 Comments
0
Tavo mintys yra galingas ginklas. Kai jas užpildai pozityvu tavo gyvenimas pradeda keistis.  #mkcareer  #mklife #marykayuk  #happynewyear #goodnews #skincare

Tavo mintys yra galingas ginklas. Kai jas užpildai pozityvu tavo gyvenimas pradeda keistis. #mkcareer #mklife #marykayuk #happynewyear #goodnews #skincare - 1 month ago

35 Likes
1 Comments
0
Jom uolls dtg Diniabeautycentre 
Free je

#empressbee 
#diniasbeautycentre 
#mkbeautyconsultant 
#freetryproduk 
#mkcareer 
#diniaspasegamat

Jom uolls dtg Diniabeautycentre Free je #empressbee #diniasbeautycentre #mkbeautyconsultant #freetryproduk #mkcareer #diniaspasegamat - 1 month ago

5 Likes
1 Comments
0
Free Consultation & Fast Respons plz DM or Whatsapp ☎  lala +6017 7700 262

#MaryKayBeautyConsultant #MaryKayMalaysia #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPetalingJaya #MaryKaySabakBernam  #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #MKCareer #KerjayaMaryKay  #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #BeautyCare #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia

Free Consultation & Fast Respons plz DM or Whatsapp lala +6017 7700 262 #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayMalaysia #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPetalingJaya #MaryKaySabakBernam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #MKCareer #KerjayaMaryKay #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #BeautyCare #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia - 1 month ago

20 Likes
0 Comments
0
Meh lah jalan2 kat blog sis

Www.iejafaiezah.blogspot.com

#marykayselangor #marykaylovers #skincarebest #skincare #skincaremarykay #botanicaleffects #cccreammarykay #antiaging #timewise3dsv #tipspenjagaanmuka #mkmen #mkcareer

Meh lah jalan2 kat blog sis Www.iejafaiezah.blogspot.com #marykayselangor #marykaylovers #skincarebest #skincare #skincaremarykay #botanicaleffects #cccreammarykay #antiaging #timewise3dsv #tipspenjagaanmuka #mkmen #mkcareer - 1 month ago

3 Likes
0 Comments
0
Saya sedang mencari wanita yang berkriteria di bawah untuk dijadikan business partner saya:

1. Berhati kental
2. Mahukan perubahan dalam hidup
3. Target untuk dapatkan financial freedom
4. Suka berniaga
5. Sukakan kecantikan
6. Suka membantu wanita lain
7. Sukakan hadiah dan penghargaan
8. Rajin dan tak mudah mengalah

Sekiranya anda ada kriteria di atas,saya akan guide anda untuk menjadi perunding kecantikan yang berjaya. Jom sama'' berjaya dan cantik😘

Evelyn Erna💕
016 2108850
Your Happy Beauty Consultant
Mary.K

#MaryKay #MaryKayMalaysia#MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur#MaryKaySelangor #MaryKaymelaka #marykaysabah #marykaysarawak #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts#MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics#igshopmalaysia #instashopmalaysia#onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop#sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil#trustedsellermalaysia #MKCareer#KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat#EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty#BeautyCare

Saya sedang mencari wanita yang berkriteria di bawah untuk dijadikan business partner saya: 1. Berhati kental 2. Mahukan perubahan dalam hidup 3. Target untuk dapatkan financial freedom 4. Suka berniaga 5. Sukakan kecantikan 6. Suka membantu wanita lain 7. Sukakan hadiah dan penghargaan 8. Rajin dan tak mudah mengalah Sekiranya anda ada kriteria di atas,saya akan guide anda untuk menjadi perunding kecantikan yang berjaya. Jom sama'' berjaya dan cantik Evelyn Erna 016 2108850 Your Happy Beauty Consultant Mary.K #MaryKay  #MaryKayMalaysia #MaryKayKL  #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor  #MaryKaymelaka #marykaysabah #marykaysarawak #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayProducts #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia  #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop #sayajual  #sayajualmurah  #jualan  #bazarpaknil #trustedsellermalaysia  #MKCareer #KerjayaMaryKay  #KerjayaMK  #WanitaHebat #EnrichingWomensLives  #Love  #Beautiful  #Beauty #BeautyCare - 1 month ago

13 Likes
0 Comments
0
🎁Special price
🎁Free posgate
🎁Free sample
🎁Free gift
🎁Free consultation
Berminat? Boleh terus wtsap Evelyn yea😊
016 2108850
Your Happy Beauty Consultant Mary.K
.
#marykay #marykaymalaysia #skinvigorateterbaik #skinvigoratecleansingbrush #testimonimarykay #marykaybotanicaleffect #timewiseskincare #SkinProblem #skincaremurah #SkincareClass #freeskincareclass #timewise3d #timewiserepair #bestsellers #hilangkanjerawat #kerjakosong #KerjayaMaryKay #dermatologist #trustseller #hilangkanwhitehead #hilangkanblackhead #mkmen #kulitsihat#kulitcantik#MKCareer #kulitkering #kulitkusam #sideincome #buatduitdarirumah

Special price Free posgate Free sample Free gift Free consultation Berminat? Boleh terus wtsap Evelyn yea 016 2108850 Your Happy Beauty Consultant Mary.K . #marykay #marykaymalaysia #skinvigorateterbaik #skinvigoratecleansingbrush #testimonimarykay #marykaybotanicaleffect #timewiseskincare #SkinProblem #skincaremurah #SkincareClass #freeskincareclass #timewise3d #timewiserepair #bestsellers #hilangkanjerawat #kerjakosong #KerjayaMaryKay #dermatologist #trustseller #hilangkanwhitehead #hilangkanblackhead #mkmen #kulitsihat #kulitcantik #MKCareer #kulitkering #kulitkusam #sideincome #buatduitdarirumah - 1 month ago

11 Likes
1 Comments
0
Masih tercari-cari nak hadiahkan apa untuk ayah, tunang atau pon suami ? Apa kata, hadiahkan perfume,#mkmen pasti mereka tersenyum 😊. Jom dapatkn 10% diskaun tuk set Promo for Him🎁😍😍
.
For him / Untuk lelaki
2. Cityscape™ Cologne Spray.
👦Bau yang lembut, maskulin & exclusive sangat. Tahan lebih lama sehingga 8 jam. Kepada lelaki yg suka wangi2 tu, perfume ni amat sesuai untuk anda. Boleh kekal wangi untuk isteri😍 tercinta dan org trcyg😊
.
Ianya sesuai jugak untuk dijadikan hantaran..😍😍 Berminat ?? Blh wasap Evelyn yea😊
Special price😍
Free posgate😍
Free sample😍
Free consultation😍
.
Evelyn Erna💕 016 2108850
Your Trusted Beauty Consultant Mary Kay.
#mkmen #MKCareer #marykayperfume #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #imbeautyconsultantmarykay #MaryKayMelaka #marykaySabah #marykaySarawak #marykaymelakatown #marykaymelakaraya #kerjakosong #KerjayaMaryKay #sideincome #marykaybestseller #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #marykaybestproduk

Masih tercari-cari nak hadiahkan apa untuk ayah, tunang atau pon suami ? Apa kata, hadiahkan perfume,#mkmen pasti mereka tersenyum . Jom dapatkn 10% diskaun tuk set Promo for Him . For him / Untuk lelaki 2. Cityscape Cologne Spray. Bau yang lembut, maskulin & exclusive sangat. Tahan lebih lama sehingga 8 jam. Kepada lelaki yg suka wangi2 tu, perfume ni amat sesuai untuk anda. Boleh kekal wangi untuk isteri tercinta dan org trcyg . Ianya sesuai jugak untuk dijadikan hantaran.. Berminat ?? Blh wasap Evelyn yea Special price Free posgate Free sample Free consultation . Evelyn Erna 016 2108850 Your Trusted Beauty Consultant Mary Kay. #mkmen #MKCareer #marykayperfume #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #imbeautyconsultantmarykay #MaryKayMelaka #marykaySabah #marykaySarawak #marykaymelakatown #marykaymelakaraya #kerjakosong #KerjayaMaryKay #sideincome #marykaybestseller #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #marykaybestproduk - 1 month ago

9 Likes
0 Comments
0
Masih tercari-cari nak hadiahkan apa untuk ayah, tunang atau pon suami ? Apa kata, hadiahkan perfume,dan #mkmen pasti mereka tersenyum 😊
.
For him / Untuk lelaki
.
1. Mary Kay High Intensity™ Ocean Cologne Spray.
👱Bau yang maskulin , tersangatlah wangi . Sembur sikit je dah semerbak , tahan 24 jam . 6 bulan pun tak habis pakai lagi , super jimat ! .
.
2. Cityscape™ Cologne Spray.
👦Bau yang lembut, maskulin & exclusive sangat. Tahan lebih lama sehingga 8 jam. Kepada lelaki yg suka wangi2 tu, perfume ni amat sesuai untuk anda. Boleh kekal wangi untuk isteri tercinta.
.
3. MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreeen SPF 30.
👦Memberi perlindungan dari cahaya matahari kerana mempunyai spektrum UVA/UVB yg luas & sekaligus melembapkan kulit selama 10jam. Ia juga mengandungi bahan yg dpt mengurangkan kedutan pada muka.
.
Ianya sesuai jugak untuk dijadikan hantaran..😍😍 Berminat ?? Blh wasap Evelyn yea😊
Special price😍
Free posgate😍
Free sample😍
Free consultation😍
.
Evelyn Erna💕 016 2108850
Your Trusted Beauty Consultant Mary Kay.
#mkmen #MKCareer #marykayperfume #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #imbeautyconsultantmarykay #MaryKayMelaka #marykaySabah #marykaySarawak #marykaymelakatown #marykaymelakaraya #kerjakosong #KerjayaMaryKay #sideincome #marykaybestseller #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #marykaybestproduk

Masih tercari-cari nak hadiahkan apa untuk ayah, tunang atau pon suami ? Apa kata, hadiahkan perfume,dan #mkmen pasti mereka tersenyum . For him / Untuk lelaki . 1. Mary Kay High Intensity Ocean Cologne Spray. Bau yang maskulin , tersangatlah wangi . Sembur sikit je dah semerbak , tahan 24 jam . 6 bulan pun tak habis pakai lagi , super jimat ! . . 2. Cityscape Cologne Spray. Bau yang lembut, maskulin & exclusive sangat. Tahan lebih lama sehingga 8 jam. Kepada lelaki yg suka wangi2 tu, perfume ni amat sesuai untuk anda. Boleh kekal wangi untuk isteri tercinta. . 3. MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreeen SPF 30. Memberi perlindungan dari cahaya matahari kerana mempunyai spektrum UVA/UVB yg luas & sekaligus melembapkan kulit selama 10jam. Ia juga mengandungi bahan yg dpt mengurangkan kedutan pada muka. . Ianya sesuai jugak untuk dijadikan hantaran.. Berminat ?? Blh wasap Evelyn yea Special price Free posgate Free sample Free consultation . Evelyn Erna 016 2108850 Your Trusted Beauty Consultant Mary Kay. #mkmen #MKCareer #marykayperfume #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #imbeautyconsultantmarykay #MaryKayMelaka #marykaySabah #marykaySarawak #marykaymelakatown #marykaymelakaraya #kerjakosong #KerjayaMaryKay #sideincome #marykaybestseller #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #marykaybestproduk - 2 months ago

8 Likes
0 Comments
0
Liquid Foundation Mary Kay

Mencantik, merawat, dan meremajakan 😍

Suka sangat tau dengan Liquid Foundation Mary Kay ni. Sebab ringan sangat, macam tak pakai apa-apa, tapi boleh jadikan muka kita FLAWLESS 👍

APA KELEBIHAN LIQUID FOUNDATION MARY KAY?

Liquid Foundation Mary Kay diperkaya dengan vitamin E dan campuran peptides, menjadikan kulit kelihatan lebih anjal, muda, dan sihat dengan SERTA-MERTA!

Ia adalah liquid foundation anti-penuaan yang terbaik, sesuai untuk kulit kombinasi hingga berminyak, ia dengan ketara mengurangkan penampakan pori wajah, garis halus, kedut, dan cela wajah.

Dan yang penting, ianya sangat selesa di kulit, tahan lama, dan tidak berminyak.

Kalau guna dengan Foundation Primer Mary Kay, lagi best hasilnya!

Bulan ni ada promo. Wajib cuba liquid foundation best seller ni tau. Meh roger Qila, kita main mekap2. Qila bagi try semua produk Mary Kay secara PERCUMA 😉

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Liquid Foundation Mary Kay Mencantik, merawat, dan meremajakan Suka sangat tau dengan Liquid Foundation Mary Kay ni. Sebab ringan sangat, macam tak pakai apa-apa, tapi boleh jadikan muka kita FLAWLESS APA KELEBIHAN LIQUID FOUNDATION MARY KAY? Liquid Foundation Mary Kay diperkaya dengan vitamin E dan campuran peptides, menjadikan kulit kelihatan lebih anjal, muda, dan sihat dengan SERTA-MERTA! Ia adalah liquid foundation anti-penuaan yang terbaik, sesuai untuk kulit kombinasi hingga berminyak, ia dengan ketara mengurangkan penampakan pori wajah, garis halus, kedut, dan cela wajah. Dan yang penting, ianya sangat selesa di kulit, tahan lama, dan tidak berminyak. Kalau guna dengan Foundation Primer Mary Kay, lagi best hasilnya! Bulan ni ada promo. Wajib cuba liquid foundation best seller ni tau. Meh roger Qila, kita main mekap2. Qila bagi try semua produk Mary Kay secara PERCUMA Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

22 Likes
1 Comments
0
Promo Januari 2019!

Bestnya bulan ni ada promo Liquid Foundation dan Foundation Primer Sunscreen SPF15 idaman ramai tu. Diskaun 25% 😱

Ada sekali dengan Liquid Foundation Brush pulak tu. RM161 sahaja untuk 3 items 😍

Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut 😃

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Promo Januari 2019! Bestnya bulan ni ada promo Liquid Foundation dan Foundation Primer Sunscreen SPF15 idaman ramai tu. Diskaun 25% Ada sekali dengan Liquid Foundation Brush pulak tu. RM161 sahaja untuk 3 items Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

19 Likes
0 Comments
0
Promo Januari 2019!

BULAN INI SAHAJA!

SELAGI STOK MASIH ADA!

Beli salah satu Cologne Spray + MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30 dengan harga diskaun 10%! Harga asal RM237, NOW RM212 ONLY! Fuhhh!

Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut 😃

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Promo Januari 2019! BULAN INI SAHAJA! SELAGI STOK MASIH ADA! Beli salah satu Cologne Spray + MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30 dengan harga diskaun 10%! Harga asal RM237, NOW RM212 ONLY! Fuhhh! Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

9 Likes
1 Comments
0
Promo Januari 2019!

BULAN INI SAHAJA!

SELAGI STOK MASIH ADA!

Beli set seperti yang ditunjukkan, PERCUMA tools dari Mary Kay, Golden Beauty Bar yang bernilai RM200++. Fuhhh !

Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut 😃

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Promo Januari 2019! BULAN INI SAHAJA! SELAGI STOK MASIH ADA! Beli set seperti yang ditunjukkan, PERCUMA tools dari Mary Kay, Golden Beauty Bar yang bernilai RM200++. Fuhhh ! Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

12 Likes
1 Comments
0
Bulan ni boleh dapat FREE je tools GOLDEN BEAUTY BAR ni tau! Hurry before OOS!

Apa kegunaannya?
1. Tingkatkan penyerapan produk pada kulit.
2. Ransang sel untuk dapatkan kulit yang cerah berseri melalui vibration. 
3. Anjalkan dan tegangkan kulit untuk nampak jauh lebih muda dari usia sebenar.
4. Tegangkan kulit dan buat kulit nampak lebih smooth hasil dari penyerapan maksimum produk pada kulit.
5. Bentuk kontur wajah kepada V-shape hasil tolakan ke atas.
6. Kurangkan kedutan sekitar dahi dan titik tertentu pada wajah.
7. Struktur kulit terasa terangkat dan tak kendur.

Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut 😃

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Bulan ni boleh dapat FREE je tools GOLDEN BEAUTY BAR ni tau! Hurry before OOS! Apa kegunaannya? 1. Tingkatkan penyerapan produk pada kulit. 2. Ransang sel untuk dapatkan kulit yang cerah berseri melalui vibration. 3. Anjalkan dan tegangkan kulit untuk nampak jauh lebih muda dari usia sebenar. 4. Tegangkan kulit dan buat kulit nampak lebih smooth hasil dari penyerapan maksimum produk pada kulit. 5. Bentuk kontur wajah kepada V-shape hasil tolakan ke atas. 6. Kurangkan kedutan sekitar dahi dan titik tertentu pada wajah. 7. Struktur kulit terasa terangkat dan tak kendur. Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

4 Likes
2 Comments
0
Promo Januari 2019!

BULAN INI SAHAJA!

SELAGI STOK MASIH ADA!

Beli set seperti yang ditunjukkan, PERCUMA tools dari Mary Kay, Golden Beauty Bar yang bernilai RM200++. Fuhhh !

Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut 😃

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Promo Januari 2019! BULAN INI SAHAJA! SELAGI STOK MASIH ADA! Beli set seperti yang ditunjukkan, PERCUMA tools dari Mary Kay, Golden Beauty Bar yang bernilai RM200++. Fuhhh ! Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

10 Likes
1 Comments
0
My resolution for year 2019 🙆

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

My resolution for year 2019 Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

9 Likes
0 Comments
0
My resolution for year 2019 🙆

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

My resolution for year 2019 Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

9 Likes
0 Comments
0
My resolution for year 2019 🙆

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

My resolution for year 2019 Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

8 Likes
0 Comments
0
My resolution for year 2019 🙆

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

My resolution for year 2019 Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

10 Likes
2 Comments
0
My resolution for year 2019 🙆

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

My resolution for year 2019 Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

13 Likes
2 Comments
0
My resolution for year 2019 🙆

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

My resolution for year 2019 Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

10 Likes
1 Comments
0
Promo Januari 2019!

Bestnya bulan ni ada promo Liquid Foundation dan Foundation Primer Sunscreen SPF15 idaman ramai tu. Diskaun 25% 😱

Ada sekali dengan Liquid Foundation Brush pulak tu. RM161 sahaja untuk 3 items 😍

Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut 😃

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Promo Januari 2019! Bestnya bulan ni ada promo Liquid Foundation dan Foundation Primer Sunscreen SPF15 idaman ramai tu. Diskaun 25% Ada sekali dengan Liquid Foundation Brush pulak tu. RM161 sahaja untuk 3 items Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

15 Likes
1 Comments
0
Liquid Foundation Mary Kay

Mencantik, merawat, dan meremajakan 😍

Suka sangat tau dengan Liquid Foundation Mary Kay ni. Sebab ringan sangat, macam tak pakai apa-apa, tapi boleh jadikan muka kita FLAWLESS 👍

APA KELEBIHAN LIQUID FOUNDATION MARY KAY?

Liquid Foundation Mary Kay diperkaya dengan vitamin E dan campuran peptides, menjadikan kulit kelihatan lebih anjal, muda, dan sihat dengan SERTA-MERTA!

Ia adalah liquid foundation anti-penuaan yang terbaik, sesuai untuk kulit kombinasi hingga berminyak, ia dengan ketara mengurangkan penampakan pori wajah, garis halus, kedut, dan cela wajah.

Dan yang penting, ianya sangat selesa di kulit, tahan lama, dan tidak berminyak.

Kalau guna dengan Foundation Primer Mary Kay, lagi best hasilnya!

Bulan ni ada promo. Wajib cuba liquid foundation best seller ni tau. Meh roger Qila, kita main mekap2. Qila bagi try semua produk Mary Kay secara PERCUMA 😉

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Liquid Foundation Mary Kay Mencantik, merawat, dan meremajakan Suka sangat tau dengan Liquid Foundation Mary Kay ni. Sebab ringan sangat, macam tak pakai apa-apa, tapi boleh jadikan muka kita FLAWLESS APA KELEBIHAN LIQUID FOUNDATION MARY KAY? Liquid Foundation Mary Kay diperkaya dengan vitamin E dan campuran peptides, menjadikan kulit kelihatan lebih anjal, muda, dan sihat dengan SERTA-MERTA! Ia adalah liquid foundation anti-penuaan yang terbaik, sesuai untuk kulit kombinasi hingga berminyak, ia dengan ketara mengurangkan penampakan pori wajah, garis halus, kedut, dan cela wajah. Dan yang penting, ianya sangat selesa di kulit, tahan lama, dan tidak berminyak. Kalau guna dengan Foundation Primer Mary Kay, lagi best hasilnya! Bulan ni ada promo. Wajib cuba liquid foundation best seller ni tau. Meh roger Qila, kita main mekap2. Qila bagi try semua produk Mary Kay secara PERCUMA Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

13 Likes
0 Comments
0
Promo Januari 2019!

Bestnya bulan ni ada promo Liquid Foundation dan Foundation Primer Sunscreen SPF15 idaman ramai tu. Diskaun 25% 😱

Ada sekali dengan Liquid Foundation Brush pulak tu. RM161 sahaja untuk 3 items 😍

Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut 😃

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Promo Januari 2019! Bestnya bulan ni ada promo Liquid Foundation dan Foundation Primer Sunscreen SPF15 idaman ramai tu. Diskaun 25% Ada sekali dengan Liquid Foundation Brush pulak tu. RM161 sahaja untuk 3 items Terbaik laaa. Jom cepat grab! While stock last! Whatsapp Qila untuk pertanyaan lanjut Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

14 Likes
1 Comments
0
Promo Januari 2019! 😍

Beli 👇

1) MKMen Advanced Facial Hydrator Suncsreen SPF30

2) High Intensity Ocean Cologne Spray
.
💖 Dengan harga diskaun lebih dari 10% 💖

Sebarang pertanyaan lanjut 👇

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Promo Januari 2019! Beli 1) MKMen Advanced Facial Hydrator Suncsreen SPF30 2) High Intensity Ocean Cologne Spray . Dengan harga diskaun lebih dari 10% Sebarang pertanyaan lanjut Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

9 Likes
0 Comments
0
Promo Januari 2019!

Buy Cityscape Cologne Spray atau High Intensity Ocean Cologne Spray with 10% OFF! 😱

Dengan syarat, beli dengan MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30 😉

Sape yang dah beli promo bulan lepas, bolehla beli lagi promo bulan ni. Lengkapkan set skincare MKMen. Hehe.

Cologne ni best sangat bau dia ni. Semua wangi! While stock last!
.
Nak cuba bau dulu? Bolehhh. Cepat2 roger Qila 🙋

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMK #WanitaHebat #MaryKayFragrances #MKMen #Beautiful #Beauty #BeautyCare #FragrancesForHer #FragrancesForHim

Promo Januari 2019! Buy Cityscape Cologne Spray atau High Intensity Ocean Cologne Spray with 10% OFF! Dengan syarat, beli dengan MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30 Sape yang dah beli promo bulan lepas, bolehla beli lagi promo bulan ni. Lengkapkan set skincare MKMen. Hehe. Cologne ni best sangat bau dia ni. Semua wangi! While stock last! . Nak cuba bau dulu? Bolehhh. Cepat2 roger Qila Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMK #WanitaHebat #MaryKayFragrances #MKMen #Beautiful #Beauty #BeautyCare #FragrancesForHer #FragrancesForHim - 2 months ago

13 Likes
0 Comments
0
Promo Januari 2019! 😍

Beli 👇

1) MKMen Advanced Facial Hydrator Suncsreen SPF30

2) Cityscape Cologne Spray
.
💖 Dengan harga diskaun lebih dari 10% 💖

Sebarang pertanyaan lanjut 👇

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Promo Januari 2019! Beli 1) MKMen Advanced Facial Hydrator Suncsreen SPF30 2) Cityscape Cologne Spray . Dengan harga diskaun lebih dari 10% Sebarang pertanyaan lanjut Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

10 Likes
0 Comments
0
Is it TOO EARLY to be excited for SPRING? #spring #springbreak #pink #livingcoral #2019 #mkcareer #opportunity #mymklife #insta #business #anchoredunit #newyorkcity #mkmalesalesdirector

Is it TOO EARLY to be excited for SPRING? #spring #springbreak #pink #livingcoral #2019 #mkcareer #opportunity #mymklife #insta #business #anchoredunit #newyorkcity #mkmalesalesdirector - 2 months ago

31 Likes
0 Comments
0
Saya sedang mencari wanita yang berkriteria di bawah untuk dijadikan business partner saya:

1. Berhati kental
2. Mahukan perubahan dalam hidup
3. Target untuk dapatkan financial freedom
4. Suka berniaga
5. Sukakan kecantikan
6. Suka membantu wanita lain
7. Sukakan hadiah dan penghargaan
8. Rajin dan tak mudah mengalah

Sekiranya anda ada kriteria di atas,saya akan guide anda untuk menjadi perunding kecantikan yang berjaya. Jom sama'' berjaya dan cantik😘

Evelyn Erna💕
016 2108850
Your Trusted Beauty Consultant
Mary.K

#MaryKay #MaryKayMalaysia#MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur#MaryKaySelangor #MaryKaymelaka #marykaysabah #marykaysarawak #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts#MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics#igshopmalaysia #instashopmalaysia#onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop#sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil#trustedsellermalaysia #MKCareer#KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat#EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty#BeautyCare

Saya sedang mencari wanita yang berkriteria di bawah untuk dijadikan business partner saya: 1. Berhati kental 2. Mahukan perubahan dalam hidup 3. Target untuk dapatkan financial freedom 4. Suka berniaga 5. Sukakan kecantikan 6. Suka membantu wanita lain 7. Sukakan hadiah dan penghargaan 8. Rajin dan tak mudah mengalah Sekiranya anda ada kriteria di atas,saya akan guide anda untuk menjadi perunding kecantikan yang berjaya. Jom sama'' berjaya dan cantik Evelyn Erna 016 2108850 Your Trusted Beauty Consultant Mary.K #MaryKay  #MaryKayMalaysia #MaryKayKL  #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor  #MaryKaymelaka #marykaysabah #marykaysarawak #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayProducts #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia  #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop #sayajual  #sayajualmurah  #jualan  #bazarpaknil #trustedsellermalaysia  #MKCareer #KerjayaMaryKay  #KerjayaMK  #WanitaHebat #EnrichingWomensLives  #Love  #Beautiful  #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

10 Likes
2 Comments
0
Cerita Ahad lepas...
.
Qila join #RedJacketRetreat 💪

Red Jacket Retreat ni untuk semua Red Jacket berhenti sejenak dan renung ke belakang, apa yang telah dilakukan sepanjang  kerjaya di Mary Kay.

Best sangat Red Jacket Retreat ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay 😍

Banyak menangis pun ye jugak 😅😂
.
Qila nak jadi Sales Director 2019! 🙋💪
.
Doakan perjalanan Qila dalam Mary Kay dipermudahkan ye 😊

Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Cerita Ahad lepas... . Qila join #RedJacketRetreat Red Jacket Retreat ni untuk semua Red Jacket berhenti sejenak dan renung ke belakang, apa yang telah dilakukan sepanjang kerjaya di Mary Kay. Best sangat Red Jacket Retreat ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay Banyak menangis pun ye jugak . Qila nak jadi Sales Director 2019! . Doakan perjalanan Qila dalam Mary Kay dipermudahkan ye Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

24 Likes
3 Comments
0
Cerita Ahad lepas...
.
Qila join #RedJacketRetreat 💪

Red Jacket Retreat ni untuk semua Red Jacket berhenti sejenak dan renung ke belakang, apa yang telah dilakukan sepanjang  kerjaya di Mary Kay.

Best sangat Red Jacket Retreat ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay 😍

Banyak menangis pun ye jugak 😅😂
.
Qila nak jadi Sales Director 2019! 🙋💪
.
Doakan perjalanan Qila dalam Mary Kay dipermudahkan ye 😊

Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Cerita Ahad lepas... . Qila join #RedJacketRetreat Red Jacket Retreat ni untuk semua Red Jacket berhenti sejenak dan renung ke belakang, apa yang telah dilakukan sepanjang kerjaya di Mary Kay. Best sangat Red Jacket Retreat ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay Banyak menangis pun ye jugak . Qila nak jadi Sales Director 2019! . Doakan perjalanan Qila dalam Mary Kay dipermudahkan ye Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

30 Likes
0 Comments
0
Cerita Ahad lepas...
.
Qila join #RedJacketRetreat 💪

Red Jacket Retreat ni untuk semua Red Jacket berhenti sejenak dan renung ke belakang, apa yang telah dilakukan sepanjang  kerjaya di Mary Kay.

Best sangat Red Jacket Retreat ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay 😍

Banyak menangis pun ye jugak 😅😂
.
Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Cerita Ahad lepas... . Qila join #RedJacketRetreat Red Jacket Retreat ni untuk semua Red Jacket berhenti sejenak dan renung ke belakang, apa yang telah dilakukan sepanjang kerjaya di Mary Kay. Best sangat Red Jacket Retreat ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay Banyak menangis pun ye jugak . Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

35 Likes
0 Comments
0
Hi everyone! 🙋🏻 My name is Baizura and I'm a Independent Mary Kay Beauty Consultant 😊

Why Mary Kay? This is because Mary Kay offers best-selling products at reasonably priced and even offers a 90 days guarantee! 😍 and of course I am one of the happy Mary Kay product users.

Together we'll discover what product works best for you with an effective skin care regimen to help your skin looks healthy and vibrant! 🌹

Your #journeyforahealthyskin starts here 😘

With ❤,
Baizura
Independent Mary Kay Beauty Consultant
www.wasap.my/60174502057

#marykay #marykaybeautyconsultant #mkcareer #marykaycareer #mkcyberjaya #mkputrajaya #mkpuchong #mkkembangan #marykayash #skincare #beautifulskin

Hi everyone! 🏻 My name is Baizura and I'm a Independent Mary Kay Beauty Consultant Why Mary Kay? This is because Mary Kay offers best-selling products at reasonably priced and even offers a 90 days guarantee! and of course I am one of the happy Mary Kay product users. Together we'll discover what product works best for you with an effective skin care regimen to help your skin looks healthy and vibrant! Your #journeyforahealthyskin starts here With , Baizura Independent Mary Kay Beauty Consultant www.wasap.my/60174502057 #marykay #marykaybeautyconsultant #mkcareer #marykaycareer #mkcyberjaya #mkputrajaya #mkpuchong #mkkembangan #marykayash #skincare #beautifulskin - 2 months ago

27 Likes
1 Comments
0
Gel Semi-Shine Lipstick 💄

Mempunyai 9 warna menarik untuk disesuaikan dengan mood atau gaya anda 😍

Warna pigmented yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan kilauan 💋

Untuk bulan Disember ni, ada promosi tau. Beli 2 batang Gel Semi-Shine Lipstick, dapat percuma Red Lipstick Case! 😻

Cepat roger Qila sementara stok masih ada. Kalau dah sold out, jangan menyesal 😌

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Gel Semi-Shine Lipstick Mempunyai 9 warna menarik untuk disesuaikan dengan mood atau gaya anda Warna pigmented yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan kilauan Untuk bulan Disember ni, ada promosi tau. Beli 2 batang Gel Semi-Shine Lipstick, dapat percuma Red Lipstick Case! Cepat roger Qila sementara stok masih ada. Kalau dah sold out, jangan menyesal Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

14 Likes
0 Comments
0
Contoh pemakaian Gel Semi-Shine Lipstick. Cantikkan? 💄

Mempunyai 9 warna menarik untuk disesuaikan dengan mood atau gaya anda 😍

Warna pigmented yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan kilauan 💋

Untuk bulan Disember ni, ada promosi tau. Beli 2 batang Gel Semi-Shine Lipstick, dapat percuma Red Lipstick Case! 😻

Cepat roger Qila sementara stok masih ada. Kalau dah sold out, jangan menyesal 😌

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Contoh pemakaian Gel Semi-Shine Lipstick. Cantikkan? Mempunyai 9 warna menarik untuk disesuaikan dengan mood atau gaya anda Warna pigmented yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan kilauan Untuk bulan Disember ni, ada promosi tau. Beli 2 batang Gel Semi-Shine Lipstick, dapat percuma Red Lipstick Case! Cepat roger Qila sementara stok masih ada. Kalau dah sold out, jangan menyesal Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

8 Likes
0 Comments
0
Gel Semi-Shine Lipstick 💄

Mempunyai 9 warna menarik untuk disesuaikan dengan mood atau gaya anda 😍

Warna pigmented yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan kilauan 💋

Untuk bulan Disember ni, ada promosi tau. Beli 2 batang Gel Semi-Shine Lipstick, dapat percuma Red Lipstick Case! 😻

Cepat roger Qila sementara stok masih ada. Kalau dah sold out, jangan menyesal 😌

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Gel Semi-Shine Lipstick Mempunyai 9 warna menarik untuk disesuaikan dengan mood atau gaya anda Warna pigmented yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan kilauan Untuk bulan Disember ni, ada promosi tau. Beli 2 batang Gel Semi-Shine Lipstick, dapat percuma Red Lipstick Case! Cepat roger Qila sementara stok masih ada. Kalau dah sold out, jangan menyesal Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

6 Likes
1 Comments
0
Mesti ramai yang dah familiar dengan trend inject muka or jab badan dengan Vitamin C kan? Tapi masalahnya ramai yang ambil mudah, buat sendiri atau buat dengan beautician yang tak diiktiraf. Bahaya sangat tau. Berani ke main inject je muka tu? Tak takut ke? Tak seram ke? Kalau Qila, serammm 😰

Sebenarnya, ada cara yang lebih mudah tau. Pakailah TimeWise® Replinishing Serum+C® dari Mary Kay ni. Mudah dan of course lebih selamat. Sapu je serum ni kat muka, bagi dia meresap, dah siap! 😍

Inilah kunci utama kulit wajah yang licin dan cantik. So, sesiapa yang nak try or nak consultation, whatsapp or DM ke Qila ye. Ada free gift tau bulan ni! 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Mesti ramai yang dah familiar dengan trend inject muka or jab badan dengan Vitamin C kan? Tapi masalahnya ramai yang ambil mudah, buat sendiri atau buat dengan beautician yang tak diiktiraf. Bahaya sangat tau. Berani ke main inject je muka tu? Tak takut ke? Tak seram ke? Kalau Qila, serammm Sebenarnya, ada cara yang lebih mudah tau. Pakailah TimeWise Replinishing Serum+C dari Mary Kay ni. Mudah dan of course lebih selamat. Sapu je serum ni kat muka, bagi dia meresap, dah siap! Inilah kunci utama kulit wajah yang licin dan cantik. So, sesiapa yang nak try or nak consultation, whatsapp or DM ke Qila ye. Ada free gift tau bulan ni! Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

6 Likes
1 Comments
0
Set skincare terbaru dari Mary Kay!

TimeWise® Age Minimize 3D™

Dalam set ni ada dua jenis Day Cream. Satu ada SPF 30. Satu lagi tak de SPF. Dua2 mempunyai manfaat yang sama, cuma yang tak de SPF tak dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB.

Anda allergy dengan produk yang ada SPF? Day Cream Non-SPF ni sangat sesuai untuk anda yang ada allergy terhadap SPF. Tengok tekstur dia, nampak lembut je. Best sangat pakai Day Ceam ni. Melembapkan kulit dan menjadikan kulit wajah nampak lebih bermaya dan cerah berseri 😍

Cepat dapatkan Day Cream ni! Bukan senang nak jumpa Day Cream yang tak de SPF. Dah jumpa ni, jangan lepaskan peluang! Siap ada free gift tau! 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Set skincare terbaru dari Mary Kay! TimeWise Age Minimize 3D Dalam set ni ada dua jenis Day Cream. Satu ada SPF 30. Satu lagi tak de SPF. Dua2 mempunyai manfaat yang sama, cuma yang tak de SPF tak dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB. Anda allergy dengan produk yang ada SPF? Day Cream Non-SPF ni sangat sesuai untuk anda yang ada allergy terhadap SPF. Tengok tekstur dia, nampak lembut je. Best sangat pakai Day Ceam ni. Melembapkan kulit dan menjadikan kulit wajah nampak lebih bermaya dan cerah berseri Cepat dapatkan Day Cream ni! Bukan senang nak jumpa Day Cream yang tak de SPF. Dah jumpa ni, jangan lepaskan peluang! Siap ada free gift tau! Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

3 Likes
0 Comments
0
Promo Disember 2018! 😍

Beli 👇

1) TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream (Non-SPF)
Sangat sesuai untuk sesiapa yang ada allergy terhadap SPF. Yes! Memang ada orang allergy terhadap SPF tau. 😁

2) TimeWise® Replenishing Serum+C®
Serum+C yang sangat lembut, menjadikan kulit wajah lebih bersih berseri 😍

Percuma 💖 Christmas Sequin Clutch/Bag 💖

Sebarang pertanyaan lanjut 👇

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Promo Disember 2018! Beli 1) TimeWise Age Minimize 3D Day Cream (Non-SPF) Sangat sesuai untuk sesiapa yang ada allergy terhadap SPF. Yes! Memang ada orang allergy terhadap SPF tau. 2) TimeWise Replenishing Serum+C Serum+C yang sangat lembut, menjadikan kulit wajah lebih bersih berseri Percuma Christmas Sequin Clutch/Bag Sebarang pertanyaan lanjut Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayKualaSelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #MaryKayCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

10 Likes
1 Comments
0
Limited-Edition Blissful Pomegranate Satin Hands® Pampering Set!

Satu set ada 3 items:
👉 SATIN HANDS® PROTECTING SOFTENER
👉 LIMITED-EDITION BLISSFUL POMEGRANATE SATIN HANDS© SATIN SMOOTHIE® REFINING SHEA SCRUB
👉 LIMITED-EDITION BLISSFUL POMEGRANATE SATIN HANDS® NOURISHING SHEA CREAM

Apa yang best dengan Satin Hands® Pampering Set ni? Softener melembutkan tangan anda dan membuatkan sel kulit mati lebih mudah untuk ditanggalkan. Scrub mampu menanggalkan sel mati kulit tangan anda yang telah dilembutkan oleh Softener. Tangan yang gelap berdaki akan terus nampak cerah selepas pemakaian. Hand cream terus meresap ke dalam kulit dan tidak terasa melekit. Tangan terus terasa lembut dan berbau wangi 😍

Nak tau lebih lanjut? Boleh whatsapp atau DM Qila cepat 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Limited-Edition Blissful Pomegranate Satin Hands Pampering Set! Satu set ada 3 items: SATIN HANDS PROTECTING SOFTENER LIMITED-EDITION BLISSFUL POMEGRANATE SATIN HANDS SATIN SMOOTHIE REFINING SHEA SCRUB LIMITED-EDITION BLISSFUL POMEGRANATE SATIN HANDS NOURISHING SHEA CREAM Apa yang best dengan Satin Hands Pampering Set ni? Softener melembutkan tangan anda dan membuatkan sel kulit mati lebih mudah untuk ditanggalkan. Scrub mampu menanggalkan sel mati kulit tangan anda yang telah dilembutkan oleh Softener. Tangan yang gelap berdaki akan terus nampak cerah selepas pemakaian. Hand cream terus meresap ke dalam kulit dan tidak terasa melekit. Tangan terus terasa lembut dan berbau wangi Nak tau lebih lanjut? Boleh whatsapp atau DM Qila cepat Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

14 Likes
1 Comments
0
Jom manjakan tangan dan kaki kita yang dah penat buat pelbagai kerja ni. At least seminggu sekali reward diri kita, tak salah kan? Boleh jadi ala-ala spa kat rumah sendiri tau. 3 langkah je 😍

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Jom manjakan tangan dan kaki kita yang dah penat buat pelbagai kerja ni. At least seminggu sekali reward diri kita, tak salah kan? Boleh jadi ala-ala spa kat rumah sendiri tau. 3 langkah je Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

10 Likes
0 Comments
0
Limited-Edition Blissful Pomegranate Satin Hands® Pampering Set!

Tiga langkah mudah untuk membelai tangan anda agar ia sentiasa lembap, lembut, dan licin.

1 - SATIN HANDS® PROTECTING SOFTENER
Pelembut tangan yang bebas wangian. Ia melembutkan tangan anda agar sel kulit mati mudah ditanggalkan menggunakan scrub.

2 - LIMITED-EDITION BLISSFUL POMEGRANATE SATIN HANDS® SATIN SMOOTHIE® REFINING SHEA SCRUB 
Scrub tangan yang halus untuk menanggalkan sel kulit mati di tangan secara lembut. Mempunyai bau yang harum.

3 - LIMITED-EDITION BLISSFUL POMEGRANATE SATIN HANDS® NOURISHING SHEA CREAM
Krim tangan yang wangi, terus meresap ke kulit dan tidak melekit walaupun terkena air. Melembutkan dan melembapkan tangan anda.

Nak cuba pakai Satin Hands® Pampering Set ni? Boleh! Boleh buat sendiri kat rumah tau. Ala2 spa. Hehe. Free je. Tak yah bayar pun. Cepat2 roger Qila 🙋

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Limited-Edition Blissful Pomegranate Satin Hands Pampering Set! Tiga langkah mudah untuk membelai tangan anda agar ia sentiasa lembap, lembut, dan licin. 1 - SATIN HANDS PROTECTING SOFTENER Pelembut tangan yang bebas wangian. Ia melembutkan tangan anda agar sel kulit mati mudah ditanggalkan menggunakan scrub. 2 - LIMITED-EDITION BLISSFUL POMEGRANATE SATIN HANDS SATIN SMOOTHIE REFINING SHEA SCRUB Scrub tangan yang halus untuk menanggalkan sel kulit mati di tangan secara lembut. Mempunyai bau yang harum. 3 - LIMITED-EDITION BLISSFUL POMEGRANATE SATIN HANDS NOURISHING SHEA CREAM Krim tangan yang wangi, terus meresap ke kulit dan tidak melekit walaupun terkena air. Melembutkan dan melembapkan tangan anda. Nak cuba pakai Satin Hands Pampering Set ni? Boleh! Boleh buat sendiri kat rumah tau. Ala2 spa. Hehe. Free je. Tak yah bayar pun. Cepat2 roger Qila Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

13 Likes
4 Comments
0
Cerita semalam...
.
Qila join #StartRightWorkshop 💪

Best sangat workshop ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay. Dan Qila dapat ramai kawan baru! 😍

Oh! Nampak tak siapa kat atas sekali tu? Lelaki tau. Haaa. Siapa kata lelaki tak boleh jadi Beauty Consultant? Boleh je kalau anda nak. 😃

Banyak idea dan semangat yang Qila dapat dari mentor-mentor yang membuat perkongsian semalam.
.
🌹 🌹 🌹 🌹 🌹🌹🌹🌹
.
*MENTORS*
❤ ESSD Norizan ❤ SSD Nur Nabiha
❤ SSD Noraishah
❤ SSD Raihani
❤ SD Haniza

Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Cerita semalam... . Qila join #StartRightWorkshop Best sangat workshop ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay. Dan Qila dapat ramai kawan baru! Oh! Nampak tak siapa kat atas sekali tu? Lelaki tau. Haaa. Siapa kata lelaki tak boleh jadi Beauty Consultant? Boleh je kalau anda nak. Banyak idea dan semangat yang Qila dapat dari mentor-mentor yang membuat perkongsian semalam. . . *MENTORS* ESSD Norizan SSD Nur Nabiha SSD Noraishah SSD Raihani SD Haniza Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

13 Likes
1 Comments
0
Cerita semalam...
.
Qila join #StartRightWorkshop 💪

Dalam workshop ni ada modul Skincare Class. Haaa... Beauty Consultants pun kena pakai mask sebelah muka. Kenapa sebelah muka je? Ada sebab tau. Nak tau sebab apa? Jom booking Skincare Class dengan Qila dulu, baru Qila bagitau apa sebabnya 😉

Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Cerita semalam... . Qila join #StartRightWorkshop Dalam workshop ni ada modul Skincare Class. Haaa... Beauty Consultants pun kena pakai mask sebelah muka. Kenapa sebelah muka je? Ada sebab tau. Nak tau sebab apa? Jom booking Skincare Class dengan Qila dulu, baru Qila bagitau apa sebabnya Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

39 Likes
2 Comments
0
Cerita semalam...
.
Qila join #StartRightWorkshop 💪

Workshop ni merupakan satu sesi istimewa buat Beauty Consultants Mary Kay untuk memahami dengan lebih jelas langkah seterusnya yang perlu di ambil untuk membina kerjaya hebat di Mary Kay. 
Best sangat workshop ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay 😍

Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare

Cerita semalam... . Qila join #StartRightWorkshop Workshop ni merupakan satu sesi istimewa buat Beauty Consultants Mary Kay untuk memahami dengan lebih jelas langkah seterusnya yang perlu di ambil untuk membina kerjaya hebat di Mary Kay. Best sangat workshop ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare - 2 months ago

25 Likes
3 Comments
0
Emerald Noir . . . I 💚 You . . . .
.
.
.
.
#bosslady #skinroutine #marykaygifts #marykaycosmetics #skinvigoratecleansingbrush #sales #timewiseskincare #timewisemarykay #mkcareer #skincareclass #loveyourself #bestpractices #success #eyepallete #marykayloveyou #allaboutbeautician #personalshopper #ordinaryperson #mymklife #extraemollientnightcream #makeupjunkie #makeupartist #eyeshadow #ilovemakeup #socialmedia #skincare #beautyconsultantmarykay #eyecolors #christmasgifts

Emerald Noir . . . I You . . . . . . . . #bosslady #skinroutine #marykaygifts #marykaycosmetics #skinvigoratecleansingbrush #sales #timewiseskincare #timewisemarykay #mkcareer #skincareclass #loveyourself #bestpractices #success #eyepallete #marykayloveyou #allaboutbeautician #personalshopper #ordinaryperson #mymklife #extraemollientnightcream #makeupjunkie #makeupartist #eyeshadow #ilovemakeup #socialmedia #skincare #beautyconsultantmarykay #eyecolors #christmasgifts - 2 months ago

38 Likes
1 Comments
0
This woman has changed my life forever and I hope I get to change other women's lives just like she has done with mine #onewomancan #unamujerpuede #mkcareer

This woman has changed my life forever and I hope I get to change other women's lives just like she has done with mine #onewomancan #unamujerpuede #mkcareer - 2 months ago

6 Likes
0 Comments
0
Lets go out today 🤗🤗 where can I spend some quality time with ma child 🤔

Free Consultation & Fast Respons plz DM or Whatsapp ☎  lala +6017 7700 262

#MaryKayBeautyConsultant #MaryKayMalaysia #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPetalingJaya #MaryKaySabakBernam  #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #MKCareer #KerjayaMaryKay  #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #BeautyCare #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia

Lets go out today 🤗🤗 where can I spend some quality time with ma child 🤔 Free Consultation & Fast Respons plz DM or Whatsapp lala +6017 7700 262 #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayMalaysia #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPetalingJaya #MaryKaySabakBernam #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #MKCareer #KerjayaMaryKay #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #BeautyCare #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia - 2 months ago

14 Likes
1 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.