#kerjayamarykay

14,764 posts

😢Nak tahu tak knp Syira Join Mary Kay, sbb syira nk bina blk keyakinan diri yg dh hilang,sbb rasa diri ni tak cantik mcm org lain, lagi2 bila bdn naik sbb mkn pil perancang,kerja selalu blk lewat mlm sampai xada masa nk jaga diri...
.
💖 Alhamdulillah hidup Syira berubah byk sgt bila Suami selalu puji kulit Syira makin cantik, Alhamdulillah keyakinan diri makin hari makin Meningkat,rasa jatuh cinta ssgt dgn Mary Kay, dari hanya seorg User Syira Join jd Beauty Consultant Mary Kay.
.
👉Syira join sbb Syira Rasa bersemangat ssgt nk share apa yg Syira rasa dgn wanita2,isteri2 dn siapa sahaja yg nak cantikkn diri meraka utk rasa lebih berkeyakinan dlm apa jua yg kita lakukan,Cintai diri kita dulu insha'Allah semuanya akan terasa indah jer 😉😘🤗...
.
Jgn Segan2, whatsApp jer Syira 🤗👇
📲📲📲 +601113112269 😘😘😘
.
#marykayuluklang 
#marylife 
#marykaytamanmelawati 
#kerjayamarykay 
#lovemarykay 
#moveupcareer 
#changeyourlife 
#betterlife 
#betterliving

Nak tahu tak knp Syira Join Mary Kay, sbb syira nk bina blk keyakinan diri yg dh hilang,sbb rasa diri ni tak cantik mcm org lain, lagi2 bila bdn naik sbb mkn pil perancang,kerja selalu blk lewat mlm sampai xada masa nk jaga diri... . Alhamdulillah hidup Syira berubah byk sgt bila Suami selalu puji kulit Syira makin cantik, Alhamdulillah keyakinan diri makin hari makin Meningkat,rasa jatuh cinta ssgt dgn Mary Kay, dari hanya seorg User Syira Join jd Beauty Consultant Mary Kay. . Syira join sbb Syira Rasa bersemangat ssgt nk share apa yg Syira rasa dgn wanita2,isteri2 dn siapa sahaja yg nak cantikkn diri meraka utk rasa lebih berkeyakinan dlm apa jua yg kita lakukan,Cintai diri kita dulu insha'Allah semuanya akan terasa indah jer 🤗... . Jgn Segan2, whatsApp jer Syira 🤗 +601113112269 . #marykayuluklang #marylife #marykaytamanmelawati #kerjayamarykay #lovemarykay #moveupcareer #changeyourlife #betterlife #betterliving - 7 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
HAPPY SALE 😍 20% OFF FOR SELECTED ITEM !!! WHATSAPP LAJU LAJU SEBELUM PROMO TAMAT !!!.
.
ASID HYALURONIC.
.
Terjumpa kenyataan Dr. Zubaidi mengenai asid hyaluronic. Tahu tak, asid hyaluronic nie antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan yang berpunca dari aktiviti free radical?.
.
Produk kosmetic yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembab terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya ke dalam sel-sel kulit. Dengan Hyaluronic acid nie, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 kali lebih banyak sehingga even skin terdedah dengan cuaca panas dan kering sekalipun, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. Wow sangat kan? 😍.
.
Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener and Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembabkan kulit ! 😍.
.
Mahukan kulit yang halus, licin dan nampak 10 tahun lebih muda? INI JAWAPAN NYA ! 😍.
.
Sharing with love😉.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

HAPPY SALE 20% OFF FOR SELECTED ITEM !!! WHATSAPP LAJU LAJU SEBELUM PROMO TAMAT !!!. . ASID HYALURONIC. . Terjumpa kenyataan Dr. Zubaidi mengenai asid hyaluronic. Tahu tak, asid hyaluronic nie antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan yang berpunca dari aktiviti free radical?. . Produk kosmetic yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembab terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya ke dalam sel-sel kulit. Dengan Hyaluronic acid nie, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 kali lebih banyak sehingga even skin terdedah dengan cuaca panas dan kering sekalipun, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. Wow sangat kan? . . Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener and Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembabkan kulit ! . . Mahukan kulit yang halus, licin dan nampak 10 tahun lebih muda? INI JAWAPAN NYA ! . . Sharing with love. . Nak free postage free smple free consultation meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand - 9 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Nak improvekan lagi texture kulit wajah? Jom WhatsApp sekarang!  Mary Kay Independent Beauty Consultant 
Farah Butter
Www.wasap.my/60175974834
.
 #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody #renewinggelmask  #maskerawetmuda #maskersejuk  #maskerputihtelur #kulitflawless  #putihkorea #kecutjerawat

Nak improvekan lagi texture kulit wajah? Jom WhatsApp sekarang! Mary Kay Independent Beauty Consultant Farah Butter Www.wasap.my/60175974834 . #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody #renewinggelmask #maskerawetmuda #maskersejuk #maskerputihtelur #kulitflawless #putihkorea #kecutjerawat - 9 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Nak improvekan lagi texture kulit wajah? Jom WhatsApp sekarang!  Mary Kay Independent Beauty Consultant 
Farah Butter
Www.wasap.my/60175974834
.
 #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody #renewinggelmask  #maskerawetmuda #maskersejuk  #maskerputihtelur #kulitflawless  #putihkorea #kecutjerawat

Nak improvekan lagi texture kulit wajah? Jom WhatsApp sekarang! Mary Kay Independent Beauty Consultant Farah Butter Www.wasap.my/60175974834 . #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody #renewinggelmask #maskerawetmuda #maskersejuk #maskerputihtelur #kulitflawless #putihkorea #kecutjerawat - 10 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Nak improvekan lagi texture kulit wajah? Jom WhatsApp sekarang!  Mary Kay Independent Beauty Consultant 
Farah Butter
Www.wasap.my/60175974834
.
 #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody #renewinggelmask  #maskerawetmuda #maskersejuk  #maskerputihtelur #kulitflawless  #putihkorea #kecutjerawat

Nak improvekan lagi texture kulit wajah? Jom WhatsApp sekarang! Mary Kay Independent Beauty Consultant Farah Butter Www.wasap.my/60175974834 . #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody #renewinggelmask #maskerawetmuda #maskersejuk #maskerputihtelur #kulitflawless #putihkorea #kecutjerawat - 10 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Siapa ada masalah 😱 KULIT BADAN KERING
😰 ALLERGY SABUN SAMPAI KULIT MENGELUPAS & PEDIH
😨 KULIT BADAN SENSITIF 😥 KULIT BERSISIK
😓 KULIT BADAN KUSAM XDE SERI DAN NAMPAK AGING

Uolls yg ada masalah-masalah ni perlukan penjagaan khusus dengan SATIN BODY SET from Mary Kay!

Memang sangat wow. SATIN BODY CARE ni menggunakan kebaikan SHEA BUTTER dalam ketiga-tiga produk untuk set ini. Memang hasilnya best sangat sangat. Kulit jadi lembut macam kulit baby. Kulit yang kering dapat dilembabkan. Bila dah lembab kulit akan dianjalkan dan awet muda. Memang awesome sgt. Baunya sangat sangat best. Segala kebaikan semulajadi untuk badan anda 😍😍 Dan yg plg best SATIN BODY CARE ini sgt sesuai utk sensitif skin. .

3 item yg ada dalam Mary Kay Satin Body:

Revitalizing Scrub
-----------------------------
✔Buang sel kulit mati
✔Meninggalkan kulit yang segar, cerah dan berseri

Indulgent Shea Wash
----------------------------------
✔Membersihkan dan melembabkan kulit kering ✔Buih yang tebal memberikan kulit rasa dipelihara dan dilembabkan
✔Mandian yg tak mengeringkan kulit

Silkening Shea Lotion
-----------------------------------
✔Mengekalkan kelembapan kulit
✔Kebaikan Vitamin E
✔Kulit halus selembut sutera

Nak improvekan lagi texture kulit badan? Jom WhatsApp sekarang!  Mary Kay Independent Beauty Consultant 
Farah Butter
Www.wasap.my/60175974834
.
 #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #mrsm #ilp #uitm #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody

Siapa ada masalah KULIT BADAN KERING ALLERGY SABUN SAMPAI KULIT MENGELUPAS & PEDIH KULIT BADAN SENSITIF KULIT BERSISIK KULIT BADAN KUSAM XDE SERI DAN NAMPAK AGING Uolls yg ada masalah-masalah ni perlukan penjagaan khusus dengan SATIN BODY SET from Mary Kay! Memang sangat wow. SATIN BODY CARE ni menggunakan kebaikan SHEA BUTTER dalam ketiga-tiga produk untuk set ini. Memang hasilnya best sangat sangat. Kulit jadi lembut macam kulit baby. Kulit yang kering dapat dilembabkan. Bila dah lembab kulit akan dianjalkan dan awet muda. Memang awesome sgt. Baunya sangat sangat best. Segala kebaikan semulajadi untuk badan anda Dan yg plg best SATIN BODY CARE ini sgt sesuai utk sensitif skin. . 3 item yg ada dalam Mary Kay Satin Body: Revitalizing Scrub ----------------------------- Buang sel kulit mati Meninggalkan kulit yang segar, cerah dan berseri Indulgent Shea Wash ---------------------------------- Membersihkan dan melembabkan kulit kering Buih yang tebal memberikan kulit rasa dipelihara dan dilembabkan Mandian yg tak mengeringkan kulit Silkening Shea Lotion ----------------------------------- Mengekalkan kelembapan kulit Kebaikan Vitamin E Kulit halus selembut sutera Nak improvekan lagi texture kulit badan? Jom WhatsApp sekarang! Mary Kay Independent Beauty Consultant Farah Butter Www.wasap.my/60175974834 . #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #mrsm #ilp #uitm #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody - 10 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Bayangkan anda hanya makan nasi sahaja 🤗 , cukup tak ? Mesti lah tak cukupkan ?.
.
.
Begitu juga dengan kulit wajah kita ☺️ sayangilah kulit wajah kerana kulit wajah kita hanya ada satu wajah , maka jagalah bersungguh sungguh 😍 - Erra Fazira.
.
.
 ramai client suka dan happy dengan TIMEWISE 😍 , dapatkan kulit anjal dan cerah dengan Set Timewise 3D !.
.
👉🏻Pencuci 4 dalam 1.
👉🏻Serum.
👉🏻Pelembap.
👉🏻Mask.
👉🏻Toner.
👉🏻Pelindung.
.
.
5 item tapi ada 6 fungsi ! Biar betul ?! 😱. Ya betul sayang sayang semua . Set timewise 3D sangat advance ! Pelembap dan serum dalam satu bekas sahaja which is Day Cream & Night Cream.
. .
Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️.
.
1️⃣ Cleanser.
2️⃣ Day Cream SPF30.
3️⃣ Night Cream.
4️⃣ Eye Cream.
.
D- Defends (mempertahan).
D- Delays (melambatkan).
D- Delivers (menghasilkan).
.
Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas.  Sebab umur 25 kita kulit sudah  memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sis cepat .
Whatsapp 0175010563
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

Bayangkan anda hanya makan nasi sahaja 🤗 , cukup tak ? Mesti lah tak cukupkan ?. . . Begitu juga dengan kulit wajah kita ️ sayangilah kulit wajah kerana kulit wajah kita hanya ada satu wajah , maka jagalah bersungguh sungguh - Erra Fazira. . . ramai client suka dan happy dengan TIMEWISE , dapatkan kulit anjal dan cerah dengan Set Timewise 3D !. . 🏻Pencuci 4 dalam 1. 🏻Serum. 🏻Pelembap. 🏻Mask. 🏻Toner. 🏻Pelindung. . . 5 item tapi ada 6 fungsi ! Biar betul ?! . Ya betul sayang sayang semua . Set timewise 3D sangat advance ! Pelembap dan serum dalam satu bekas sahaja which is Day Cream & Night Cream. . . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ️. . Nak free postage free smple free consultation meh pm sis cepat . Whatsapp 0175010563 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand - 10 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Sedikit Sharing tentang perfume Mary Kay😍😍😍
.
🄵🄾🅁 🄷🄴🅁 👩🏻
💗Cityscape💗
Bau agak strong tp selepas beberapa lama bau jadi soft.. Bau lain dari yg lain.. 1st time bau Dian kurang sikit.. after hours bau dia jd sgt soft and sgt menyenangkan.. xtau nak describe mcm mana.. (bau ala2 sofistikated lady)
.
💗Bella Belara💗
.
Uols mesti jatuh cinta dengan 
semarak wangian buah-buahan yang 
menawan dari semburan pertama. . Then bertukar  aroma bunga ros selepas beberapa jam.. dan bauan melati (jasmine) mula terjadi.. Seriously lepas sembur asyik nak bau je kat tangan😂
.
Siapa2 yg nak try bauan ni boleh dm Dian ok?
.
Dian 💋
Beauty Consultant
013.233.4960
.
💌 FREE Postage
😎 FREE Consultation
🙆 FREE Sample
🎁 FREE Gift
.
#marykaylipstik #marykaynilai #nilai #marykaysendayan #marykaylabu #marykayseremban #skincareformen #skincareroutine #usimnilai #usim #nilaiuniversity #inticollege #makeup #marykayproduk #marykayproduct #marykaypowder #loosepowder #rozitachewan #schawal #vivyyusof #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykaynilai #nilai #sendayan #sendayutinggi #dengkil #seremban#partimejob #giftset #hantarankahwin

Sedikit Sharing tentang perfume Mary Kay . 🄵🄾🅁 🄷🄴🅁 🏻 Cityscape Bau agak strong tp selepas beberapa lama bau jadi soft.. Bau lain dari yg lain.. 1st time bau Dian kurang sikit.. after hours bau dia jd sgt soft and sgt menyenangkan.. xtau nak describe mcm mana.. (bau ala2 sofistikated lady) . Bella Belara . Uols mesti jatuh cinta dengan semarak wangian buah-buahan yang menawan dari semburan pertama. . Then bertukar aroma bunga ros selepas beberapa jam.. dan bauan melati (jasmine) mula terjadi.. Seriously lepas sembur asyik nak bau je kat tangan . Siapa2 yg nak try bauan ni boleh dm Dian ok? . Dian Beauty Consultant 013.233.4960 . FREE Postage 😎 FREE Consultation FREE Sample FREE Gift . #marykaylipstik #marykaynilai #nilai #marykaysendayan #marykaylabu #marykayseremban #skincareformen #skincareroutine #usimnilai #usim #nilaiuniversity #inticollege #makeup #marykayproduk #marykayproduct #marykaypowder #loosepowder #rozitachewan #schawal #vivyyusof #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykaynilai #nilai #sendayan #sendayutinggi #dengkil #seremban #partimejob #giftset #hantarankahwin - 11 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT.
.
.
3 item di atas sesuai untuk siapa cikti ? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita,kitajaga.
.
✅ MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau😱.
.
✅ TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali.
Paling best anti aging tu😱.
.
✅ GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang😱.
.
Slide sebelah untuk more promotion.... 😘

Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0175361658
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #like4like #marykayselangor #marykayjohor#marykaykl #marykayuniversitishahalam  #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand #student

20% DISCOUNT ️ 20% DISCOUNT ️ 20% DISCOUNT. . . 3 item di atas sesuai untuk siapa cikti ? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita ,kitajaga. . MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau. . TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali. Paling best anti aging tu. . GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang. . Slide sebelah untuk more promotion.... Nak free postage free smple free consultation meh pm cepat . Whatsapp 0175361658 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand #student - 12 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
I'm a happy marykay user.. Dari 2016 jd user marykay sampai sekarang.. Tak pernah tak setia😍😍..berkat saya sabar dan penggunaan yg berterusan... Skin saya xde la Flawless mcm kulit telur tapi alhamdulillah semakin sihat..road to bare face..😊😊 Dulu mase start pki marykay.. Saya pon mcm user lain juga.. Pakai cleanser & moisturiser.. Sbb pikir yg ni basic step for good skin..Tpi sebenarnya sy salah😩😩Actually nak cantik kne complete 5 basic skincare routine yg DIPERLUKAN kulit😘 APA ITU 5 BASIC SKINCARE ROUTINE YG DIPERLUKAN OLEH KULIT? .
.
Pencuci 🌸
- untuk mencuci permukaan kulit kita dan buang kotoran serta minyak .

Masker 🌸
- untuk mencuci secara mendalam ke dalam pori dan buang sel kulit mati, dapat elak kulit kusam serta pori tersumbat.
.
Freshen 🌸
- penyegar yang dapat balancekan pH muka, minimize pori dan jika guna secara berterusan, minyak dimuka terkawal serta kulit susah nak naik jerawat
.
Pelembap 🌸
- mengandungi nutrient yang diperlukan kulit dan lembapkan kulit untuk kulit sihat
.
Sun protector 🌸
- melindungi kulit dari sinaran uv yang boleh menyebabkan kanser kulit, jeragat, tona tak sekata, kulit kusam dan penuaan awal 😖😖
.
.
PAKAI BASIC SKINCARE UNTUK CANTIK BERPANJANGAN OKIES 💓💓💓
.
.
🌼Perlukan consultation ? 🤔
Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
Jom tanya saya 😉💓
.
Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm saya 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
.
.
Love , farhana❤️.
0173510359 ( Jangan lupa save 🙊 ).
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5global#marykayserembansenawang

I'm a happy marykay user.. Dari 2016 jd user marykay sampai sekarang.. Tak pernah tak setia..berkat saya sabar dan penggunaan yg berterusan... Skin saya xde la Flawless mcm kulit telur tapi alhamdulillah semakin sihat..road to bare face.. Dulu mase start pki marykay.. Saya pon mcm user lain juga.. Pakai cleanser & moisturiser.. Sbb pikir yg ni basic step for good skin..Tpi sebenarnya sy salahActually nak cantik kne complete 5 basic skincare routine yg DIPERLUKAN kulit APA ITU 5 BASIC SKINCARE ROUTINE YG DIPERLUKAN OLEH KULIT? . . Pencuci - untuk mencuci permukaan kulit kita dan buang kotoran serta minyak . Masker - untuk mencuci secara mendalam ke dalam pori dan buang sel kulit mati, dapat elak kulit kusam serta pori tersumbat. . Freshen - penyegar yang dapat balancekan pH muka, minimize pori dan jika guna secara berterusan, minyak dimuka terkawal serta kulit susah nak naik jerawat . Pelembap - mengandungi nutrient yang diperlukan kulit dan lembapkan kulit untuk kulit sihat . Sun protector - melindungi kulit dari sinaran uv yang boleh menyebabkan kanser kulit, jeragat, tona tak sekata, kulit kusam dan penuaan awal . . PAKAI BASIC SKINCARE UNTUK CANTIK BERPANJANGAN OKIES . . Perlukan consultation ? 🤔 Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗 Nak percubaan produk?🤔 Jom whatsapp saya Part/Full time career ?🤔 Jom tanya saya . Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm saya will reply as soon as posibble . . Love , farhana️. 0173510359 ( Jangan lupa save ). . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5global #marykayserembansenawang - 13 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
Siapa ada masalah 😱 KULIT BADAN KERING
😰 ALLERGY SABUN SAMPAI KULIT MENGELUPAS & PEDIH
😨 KULIT BADAN SENSITIF 😥 KULIT BERSISIK
😓 KULIT BADAN KUSAM XDE SERI DAN NAMPAK AGING

Uolls yg ada masalah-masalah ni perlukan penjagaan khusus dengan SATIN BODY SET from Mary Kay!

Memang sangat wow. SATIN BODY CARE ni menggunakan kebaikan SHEA BUTTER dalam ketiga-tiga produk untuk set ini. Memang hasilnya best sangat sangat. Kulit jadi lembut macam kulit baby. Kulit yang kering dapat dilembabkan. Bila dah lembab kulit akan dianjalkan dan awet muda. Memang awesome sgt. Baunya sangat sangat best. Segala kebaikan semulajadi untuk badan anda 😍😍 Dan yg plg best SATIN BODY CARE ini sgt sesuai utk sensitif skin. .

3 item yg ada dalam Mary Kay Satin Body:

Revitalizing Scrub
-----------------------------
✔Buang sel kulit mati
✔Meninggalkan kulit yang segar, cerah dan berseri

Indulgent Shea Wash
----------------------------------
✔Membersihkan dan melembabkan kulit kering ✔Buih yang tebal memberikan kulit rasa dipelihara dan dilembabkan
✔Mandian yg tak mengeringkan kulit

Silkening Shea Lotion
-----------------------------------
✔Mengekalkan kelembapan kulit
✔Kebaikan Vitamin E
✔Kulit halus selembut sutera

Nak improvekan lagi texture kulit badan? Jom WhatsApp sekarang!  Mary Kay Independent Beauty Consultant 
Farah Butter
Www.wasap.my/60175974834
.
 #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #mrsm #ilp #uitm #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody

Siapa ada masalah KULIT BADAN KERING ALLERGY SABUN SAMPAI KULIT MENGELUPAS & PEDIH KULIT BADAN SENSITIF KULIT BERSISIK KULIT BADAN KUSAM XDE SERI DAN NAMPAK AGING Uolls yg ada masalah-masalah ni perlukan penjagaan khusus dengan SATIN BODY SET from Mary Kay! Memang sangat wow. SATIN BODY CARE ni menggunakan kebaikan SHEA BUTTER dalam ketiga-tiga produk untuk set ini. Memang hasilnya best sangat sangat. Kulit jadi lembut macam kulit baby. Kulit yang kering dapat dilembabkan. Bila dah lembab kulit akan dianjalkan dan awet muda. Memang awesome sgt. Baunya sangat sangat best. Segala kebaikan semulajadi untuk badan anda Dan yg plg best SATIN BODY CARE ini sgt sesuai utk sensitif skin. . 3 item yg ada dalam Mary Kay Satin Body: Revitalizing Scrub ----------------------------- Buang sel kulit mati Meninggalkan kulit yang segar, cerah dan berseri Indulgent Shea Wash ---------------------------------- Membersihkan dan melembabkan kulit kering Buih yang tebal memberikan kulit rasa dipelihara dan dilembabkan Mandian yg tak mengeringkan kulit Silkening Shea Lotion ----------------------------------- Mengekalkan kelembapan kulit Kebaikan Vitamin E Kulit halus selembut sutera Nak improvekan lagi texture kulit badan? Jom WhatsApp sekarang! Mary Kay Independent Beauty Consultant Farah Butter Www.wasap.my/60175974834 . #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #mrsm #ilp #uitm #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody - 14 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
MELACEP KHAS UNTUK CERAHKAN SKIN SECARA SELAMAT😍😍
Inilah hasilnya bila anda konsisten dengan mary kay!😍😍
.
Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay!😊
.
Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau!
.
Actually banyak kan produk yang bagus cuma ramai yang tak tau dan takde knowledge!!hurmm!!!
.
jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok!😘
.
Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔
Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah😘😘
.
'Tiada lagi kulit kusam'
Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau!😍
.
Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!😍no more kulit kusam!
.
 MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk😁
.
😎Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit
• Mencerahkan kulit
• Membuatkan tona kulit menjadi sekata
• Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit
• Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. .
MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan :
.
😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
.
😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot.
.
💘Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit .
.
.
Nak FREE postage
FREE smple
FREE consultation

meh pm dibah cepat .
Whatsapp 013.6827371
Dibah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsult

MELACEP KHAS UNTUK CERAHKAN SKIN SECARA SELAMAT Inilah hasilnya bila anda konsisten dengan mary kay! . Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay! . Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau! . Actually banyak kan produk yang bagus cuma ramai yang tak tau dan takde knowledge!!hurmm!!! . jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok! . Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔 Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah . 'Tiada lagi kulit kusam' Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau! . Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!no more kulit kusam! . MelaCEP Plus+ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk . 😎Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit • Mencerahkan kulit • Membuatkan tona kulit menjadi sekata • Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit • Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. . MelaCEP Plus+ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan : . 😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. . 😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot. . Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit . . . Nak FREE postage FREE smple FREE consultation meh pm dibah cepat . Whatsapp 013.6827371 Dibah Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsult - 15 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
MELACEP KHAS UNTUK CERAHKAN SKIN SECARA SELAMAT😍😍
Inilah hasilnya bila anda konsisten dengan mary kay!😍😍
.
Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay!😊
.
Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau!
.
Actually banyak kan produk yang bagus cuma ramai yang tak tau dan takde knowledge!!hurmm!!!
.
jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok!😘
.
Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔
Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah😘😘
.
'Tiada lagi kulit kusam'
Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau!😍
.
Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!😍no more kulit kusam!
.
 MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk😁
.
😎Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit
• Mencerahkan kulit
• Membuatkan tona kulit menjadi sekata
• Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit
• Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. .
MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan :
.
😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
.
😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot.
.
💘Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit .
.
.
Nak FREE postage
FREE smple
FREE consultation

meh pm dibah cepat .
Whatsapp 013.6827371
Dibah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsult

MELACEP KHAS UNTUK CERAHKAN SKIN SECARA SELAMAT Inilah hasilnya bila anda konsisten dengan mary kay! . Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay! . Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau! . Actually banyak kan produk yang bagus cuma ramai yang tak tau dan takde knowledge!!hurmm!!! . jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok! . Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔 Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah . 'Tiada lagi kulit kusam' Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau! . Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!no more kulit kusam! . MelaCEP Plus+ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk . 😎Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit • Mencerahkan kulit • Membuatkan tona kulit menjadi sekata • Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit • Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. . MelaCEP Plus+ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan : . 😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. . 😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot. . Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit . . . Nak FREE postage FREE smple FREE consultation meh pm dibah cepat . Whatsapp 013.6827371 Dibah Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsult - 15 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
🌹🌹🌹Alhamdulillah malam tadi berjaya sarung Red Jacket @ jadi Team Builder di Mary Kay..💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 .
👉 insha'Allah tiada yg Mustahil yg Penting kita Yakin dn terus Berusaha untuk memcapai kejayaan. 💪💪💪✨✨✨✨✨ .
👉Siapa sahaja diluar sana yg betul2 nk ubah hidup anda jadi lebih baik dan lebih hebat, Jom bersama2 Syira di Mary kay 🤗🤗🤗💖💖💖💋💋💋
. 📲📲📲 +01113112269 🤗😉😘 .
#marykayuluklang 
#marylife 
#marykaytamanmelawati 
#kerjayamarykay 
#lovemarykay 
#moveupcareer 
#changeyourlife 
#betterlife 
#betterliving

Alhamdulillah malam tadi berjaya sarung Red Jacket @ jadi Team Builder di Mary Kay.. . insha'Allah tiada yg Mustahil yg Penting kita Yakin dn terus Berusaha untuk memcapai kejayaan. . Siapa sahaja diluar sana yg betul2 nk ubah hidup anda jadi lebih baik dan lebih hebat, Jom bersama2 Syira di Mary kay 🤗🤗🤗 . +01113112269 🤗 . #marykayuluklang #marylife #marykaytamanmelawati #kerjayamarykay #lovemarykay #moveupcareer #changeyourlife #betterlife #betterliving - 15 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Siapa ada masalah 😱 KULIT BADAN KERING
😰 ALLERGY SABUN SAMPAI KULIT MENGELUPAS & PEDIH
😨 KULIT BADAN SENSITIF 😥 KULIT BERSISIK
😓 KULIT BADAN KUSAM XDE SERI DAN NAMPAK AGING

Uolls yg ada masalah-masalah ni perlukan penjagaan khusus dengan SATIN BODY SET from Mary Kay!

Memang sangat wow. SATIN BODY CARE ni menggunakan kebaikan SHEA BUTTER dalam ketiga-tiga produk untuk set ini. Memang hasilnya best sangat sangat. Kulit jadi lembut macam kulit baby. Kulit yang kering dapat dilembabkan. Bila dah lembab kulit akan dianjalkan dan awet muda. Memang awesome sgt. Baunya sangat sangat best. Segala kebaikan semulajadi untuk badan anda 😍😍 Dan yg plg best SATIN BODY CARE ini sgt sesuai utk sensitif skin. .

3 item yg ada dalam Mary Kay Satin Body:

Revitalizing Scrub
-----------------------------
✔Buang sel kulit mati
✔Meninggalkan kulit yang segar, cerah dan berseri

Indulgent Shea Wash
----------------------------------
✔Membersihkan dan melembabkan kulit kering ✔Buih yang tebal memberikan kulit rasa dipelihara dan dilembabkan
✔Mandian yg tak mengeringkan kulit

Silkening Shea Lotion
-----------------------------------
✔Mengekalkan kelembapan kulit
✔Kebaikan Vitamin E
✔Kulit halus selembut sutera

Nak improvekan lagi texture kulit badan? Jom WhatsApp sekarang!  Mary Kay Independent Beauty Consultant 
Farah Butter
Www.wasap.my/60175974834
.
 #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #mrsm #ilp #uitm #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody

Siapa ada masalah KULIT BADAN KERING ALLERGY SABUN SAMPAI KULIT MENGELUPAS & PEDIH KULIT BADAN SENSITIF KULIT BERSISIK KULIT BADAN KUSAM XDE SERI DAN NAMPAK AGING Uolls yg ada masalah-masalah ni perlukan penjagaan khusus dengan SATIN BODY SET from Mary Kay! Memang sangat wow. SATIN BODY CARE ni menggunakan kebaikan SHEA BUTTER dalam ketiga-tiga produk untuk set ini. Memang hasilnya best sangat sangat. Kulit jadi lembut macam kulit baby. Kulit yang kering dapat dilembabkan. Bila dah lembab kulit akan dianjalkan dan awet muda. Memang awesome sgt. Baunya sangat sangat best. Segala kebaikan semulajadi untuk badan anda Dan yg plg best SATIN BODY CARE ini sgt sesuai utk sensitif skin. . 3 item yg ada dalam Mary Kay Satin Body: Revitalizing Scrub ----------------------------- Buang sel kulit mati Meninggalkan kulit yang segar, cerah dan berseri Indulgent Shea Wash ---------------------------------- Membersihkan dan melembabkan kulit kering Buih yang tebal memberikan kulit rasa dipelihara dan dilembabkan Mandian yg tak mengeringkan kulit Silkening Shea Lotion ----------------------------------- Mengekalkan kelembapan kulit Kebaikan Vitamin E Kulit halus selembut sutera Nak improvekan lagi texture kulit badan? Jom WhatsApp sekarang! Mary Kay Independent Beauty Consultant Farah Butter Www.wasap.my/60175974834 . #activatingsquare #replenishingserumc #promotionmarch #beautyconsultant #starconsultant #marykaymarch #marykaymalaysia #kepalabatas #bertam #permatangpauh #sungaidua #telukairtawar #bagan #butterworth #mrsm #ilp #uitm #politeknik #satinbodymarykay #diskaunmarykay #misteridilaila #ilovemkcareerpenang #careerconferences #kerjayamarykay #setiaalam #satinbody - 17 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
COMING SOON SAYANG SAYANG !!!
.
.
🌼Perlukan consultation ? 🤔
Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
Jom tanya saya 😉💓
.
Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm dibah 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
.
.
🌸 Dibah
💕IBc Mary Kay
📱013.682.7371
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5global

COMING SOON SAYANG SAYANG !!! . . Perlukan consultation ? 🤔 Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗 Nak percubaan produk?🤔 Jom whatsapp saya Part/Full time career ?🤔 Jom tanya saya . Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm dibah will reply as soon as posibble . . Dibah IBc Mary Kay 013.682.7371 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5global - 18 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Ada orang yang nak sangat join family Mary Kay, nak sangat berbusiness dengan Mary Kay, seronok sangat tengok beauty consultant Mary Kay yang lain berbusiness, dapat buat duit poket sendiri, dapat kulit yang makin cantik dan dapat pelbagai hadiah penghargaan dari SD and company. 😍
.
TAPI,
.
Takut sangat sebab ada yang cakap Mary Kay nie susah nak jual. ❌
.
Takut sangat sebab katanya ramai sangat yang dah jadi Beauty Consultant. ❌
.
Takut sangat sebab rasa macam dan lambat sangat nak bermula. ❌
.
Laaa siapa pula yang cakap semua tuu. Jangan dengar cakap orang. Ikutkan sebelum ikin bermula, Mary Kay dah 18 tahun dah dekat Malaysia dengan berpuluh ribu BC. Tapi so far masih ramai customer ikin , masih mampu ikin capai macam-macam di Mary Kay ni.
.
So jangan fikir negative and limitkan diri kita tau ! Yang penting usaha kita sendiri ! Rezeki kita semua Allah tentukan. 😍
.
Kuat kita kerja, banyaklah hasil kita, tapi kalau kuat kita termenung dan mengeluh, sebanyak itu jugaklah hasilnya.
.
So kita nak yang mana? Kita sendiri tentukan ! 
Jom jadi sebahagian dari kami ! 💪🏻🔥
.
✅free guide
✅free coaching
.
Ikin ibrahim
☎wasap.my/60179986894
☎wasap.my/60179986894
.
.
#marykaybeautyconsultant #marykaybc #marykaymalaysia #marykayterengganu #kerjayamarykay #kerjayaberseragam #kerjaya #kerjaya_berseragam #peluangkerjaya #peluangusahaonline #peluangpekerjaan #peluangbisnes #sideincome #sideincomemalaysia #buatduitmudah #buatduitraya #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduit #buatduitdenganhandphone #income #janaincome #janapendapatan #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #ejen #stokisdiperlukan #stokis #stokistwanted

Ada orang yang nak sangat join family Mary Kay, nak sangat berbusiness dengan Mary Kay, seronok sangat tengok beauty consultant Mary Kay yang lain berbusiness, dapat buat duit poket sendiri, dapat kulit yang makin cantik dan dapat pelbagai hadiah penghargaan dari SD and company. . TAPI, . Takut sangat sebab ada yang cakap Mary Kay nie susah nak jual. . Takut sangat sebab katanya ramai sangat yang dah jadi Beauty Consultant. . Takut sangat sebab rasa macam dan lambat sangat nak bermula. . Laaa siapa pula yang cakap semua tuu. Jangan dengar cakap orang. Ikutkan sebelum ikin bermula, Mary Kay dah 18 tahun dah dekat Malaysia dengan berpuluh ribu BC. Tapi so far masih ramai customer ikin , masih mampu ikin capai macam-macam di Mary Kay ni. . So jangan fikir negative and limitkan diri kita tau ! Yang penting usaha kita sendiri ! Rezeki kita semua Allah tentukan. . Kuat kita kerja, banyaklah hasil kita, tapi kalau kuat kita termenung dan mengeluh, sebanyak itu jugaklah hasilnya. . So kita nak yang mana? Kita sendiri tentukan ! Jom jadi sebahagian dari kami ! 🏻 . free guide free coaching . Ikin ibrahim wasap.my/60179986894 wasap.my/60179986894 . . #marykaybeautyconsultant #marykaybc #marykaymalaysia #marykayterengganu #kerjayamarykay #kerjayaberseragam #kerjaya #kerjaya_berseragam #peluangkerjaya #peluangusahaonline #peluangpekerjaan #peluangbisnes #sideincome #sideincomemalaysia #buatduitmudah #buatduitraya #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduit #buatduitdenganhandphone #income #janaincome #janapendapatan #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #ejen #stokisdiperlukan #stokis #stokistwanted - 18 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Di pentas keramat bukan untuk menunjuk!!! .
Di pentas keramat bukan untuk menagih perhatian!!!
.

Tapi di pentas ini banyak memberi saya pelajaran tentang hidup!!! .
Berkongsi pengalaman, berkongsi 1001 kisah, berkongsi kejayaan!!! .
Di Mary Kay tiada ruang untuk memberi alasan tidak mahu maju. Tiada ruang untuk itu!!!
.

Pengalaman yang menjadi Permulaan untuk saya melangkah dan terus melangkah. .
Berkongsi kisah bukan kerana berada di zon selesa tetapi berkongsi kisah kerana suka duka yang memberi "Alasan" untuk bangkit!!! .

Love,
LAILI🤗
http://www.wasap.my/+60177905679

#ilovemarykay #marykaymalaysia
#lailibcmarykaymy #kerjayamarykay
#memperkayakanwanita #marykayproducts
#marykayjohor #marykaypasirgudang
#marykayjohorBahru #onlinebiz

Di pentas keramat bukan untuk menunjuk!!! . Di pentas keramat bukan untuk menagih perhatian!!! . Tapi di pentas ini banyak memberi saya pelajaran tentang hidup!!! . Berkongsi pengalaman, berkongsi 1001 kisah, berkongsi kejayaan!!! . Di Mary Kay tiada ruang untuk memberi alasan tidak mahu maju. Tiada ruang untuk itu!!! . Pengalaman yang menjadi Permulaan untuk saya melangkah dan terus melangkah. . Berkongsi kisah bukan kerana berada di zon selesa tetapi berkongsi kisah kerana suka duka yang memberi "Alasan" untuk bangkit!!! . Love, LAILI🤗 http://www.wasap.my/+60177905679 #ilovemarykay #marykaymalaysia #lailibcmarykaymy #kerjayamarykay #memperkayakanwanita #marykayproducts #marykayjohor #marykaypasirgudang #marykayjohorBahru #onlinebiz - 21 hours ago

20 Likes
5 Comments
0
Syukur Alhamdulillah🤲 .
Merasai konvo kali kedua dalam hidup🤗 .
Tapi konvo kali ni saya diiktiraf sebagai Perunding kecantikkan bebas Mary Kay!!! .
Aik 🤔 kenapa Mary Kay kena konvo bagai ni??
.
 Independent Beauty Consultant MARY KAY adalah satu kerjaya!!
.

Kerjaya yang diiktiraf diseluruh dunia🌏🌎🌍 .
Company yang kukuh, company yang Mempunyai R&D sendiri🔬⚗️ .
MEMPERKAYAKAN WANITA!!! .
Golden rules yang sangat hebat!!💖 .
Mary kay menyediakn peluang yang terhebat untuk saya dan anda semua😍 .

Love
LAILI💖
http://www.wasap.my/+60177905679

#careerconference2019 #ilovemarykay
#lailibcmarykaymy #marykayproducts
#marykayjohor #marykaypasirgudang
#marykayjohorBahru #marykayus
#marykayterbaik #skinvigiorate
#kerjayamarykay

Syukur Alhamdulillah🤲 . Merasai konvo kali kedua dalam hidup🤗 . Tapi konvo kali ni saya diiktiraf sebagai Perunding kecantikkan bebas Mary Kay!!! . Aik 🤔 kenapa Mary Kay kena konvo bagai ni?? . Independent Beauty Consultant MARY KAY adalah satu kerjaya!! . Kerjaya yang diiktiraf diseluruh dunia🌎🌍 . Company yang kukuh, company yang Mempunyai R&D sendiri🔬⚗️ . MEMPERKAYAKAN WANITA!!! . Golden rules yang sangat hebat!! . Mary kay menyediakn peluang yang terhebat untuk saya dan anda semua . Love LAILI http://www.wasap.my/+60177905679 #careerconference2019 #ilovemarykay #lailibcmarykaymy #marykayproducts #marykayjohor #marykaypasirgudang #marykayjohorBahru #marykayus #marykayterbaik #skinvigiorate #kerjayamarykay - 21 hours ago

36 Likes
12 Comments
0
Semuanya special utk bulan ni. 😍😍😍 Set skincare ada cleanser, moisture, gel mask.🌹🌹 Set makeup ada lipgloss💄💄 Set brush pun ada 😊😊😊 Wowwww happy sgt dgn promo bulan ni. 😇😇😘 #beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas  #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay

Semuanya special utk bulan ni. Set skincare ada cleanser, moisture, gel mask. Set makeup ada lipgloss Set brush pun ada Wowwww happy sgt dgn promo bulan ni. 😇😇 #beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay - 1 day ago

2 Likes
0 Comments
0
#beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas  #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay

#beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay - 1 day ago

2 Likes
0 Comments
0
Wowww semuanya extra LESS 😱😱 Untungnyaaa sapa yg grab promo bulan ni. 😍😍 #beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas  #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay

Wowww semuanya extra LESS Untungnyaaa sapa yg grab promo bulan ni. #beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay - 1 day ago

1 Likes
2 Comments
0
Berani sis fida cakap bisnes ni tiada risiko kerugian‼️
.
.
Cuba awak bayangkan join dengan yuran komitment rm189 tapi awak akan dapat satu pek permulaan yang berharga rm500. Bukan itu je sis fida akan bantu awak untuk dapatkan voucher rm315 dari company.
.
Kalau awak seorang student yang nak earn extra money atau awak seorang yang dah bekerja tapi masih rasa tak puas dengan income sekarang, atau pun awak seorang surirumah yang bantu suami jom wasap sis fida sekarang.
.
.
Fida Arifin
Trusted Beauty Consultant
📲 016.4193611

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #aesthetic #rayyanhaya #amazingterengganu #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykayuniversitishahalam #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #jawatankosong #kerjakosong #umt #unisza #kualaterengganu #dungun #student #student

Berani sis fida cakap bisnes ni tiada risiko kerugian️ . . Cuba awak bayangkan join dengan yuran komitment rm189 tapi awak akan dapat satu pek permulaan yang berharga rm500. Bukan itu je sis fida akan bantu awak untuk dapatkan voucher rm315 dari company. . Kalau awak seorang student yang nak earn extra money atau awak seorang yang dah bekerja tapi masih rasa tak puas dengan income sekarang, atau pun awak seorang surirumah yang bantu suami jom wasap sis fida sekarang. . . Fida Arifin Trusted Beauty Consultant 016.4193611 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #aesthetic #rayyanhaya #amazingterengganu #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykayuniversitishahalam #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #jawatankosong #kerjakosong #umt #unisza #kualaterengganu #dungun #student #student - 1 day ago

11 Likes
1 Comments
0
Berani sis fida cakap bisnes ni tiada risiko kerugian‼️
.
.
Cuba awak bayangkan join dengan yuran komitment rm189 tapi awak akan dapat satu pek permulaan yang berharga rm500. Bukan itu je sis fida akan bantu awak untuk dapatkan voucher rm315 dari company.
.
Kalau awak seorang student yang nak earn extra money atau awak seorang yang dah bekerja tapi masih rasa tak puas dengan income sekarang, atau pun awak seorang surirumah yang bantu suami jom wasap sis fida sekarang.
.
.
Fida Arifin
Trusted Beauty Consultant
📲 016.4193611

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #amazingterengganu #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykayuniversitishahalam #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #jawatankosong #kerjakosong #umt #unisza #kualaterengganu

Berani sis fida cakap bisnes ni tiada risiko kerugian️ . . Cuba awak bayangkan join dengan yuran komitment rm189 tapi awak akan dapat satu pek permulaan yang berharga rm500. Bukan itu je sis fida akan bantu awak untuk dapatkan voucher rm315 dari company. . Kalau awak seorang student yang nak earn extra money atau awak seorang yang dah bekerja tapi masih rasa tak puas dengan income sekarang, atau pun awak seorang surirumah yang bantu suami jom wasap sis fida sekarang. . . Fida Arifin Trusted Beauty Consultant 016.4193611 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #amazingterengganu #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykayuniversitishahalam #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #jawatankosong #kerjakosong #umt #unisza #kualaterengganu - 1 day ago

8 Likes
0 Comments
0
♥️TESTIMONY TERBAIK ❤️
.
Nak cantik kena sabar.
Nak rosakkan muka sekejap je tapi nak elokkan balik tu kena sabar dan konsisten!
.
Ada masalah seperti di atas? Whatsapp Dibah for details ❤️
.
.
🌼Perlukan consultation ? 🤔
Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
Jom tanya saya 😉💓
.
Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm dibah 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
.
.
.
🌸 Dibah
💕IBc Mary Kay
📱013.682.7371
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5global

️TESTIMONY TERBAIK ️ . Nak cantik kena sabar. Nak rosakkan muka sekejap je tapi nak elokkan balik tu kena sabar dan konsisten! . Ada masalah seperti di atas? Whatsapp Dibah for details ️ . . Perlukan consultation ? 🤔 Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗 Nak percubaan produk?🤔 Jom whatsapp saya Part/Full time career ?🤔 Jom tanya saya . Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm dibah will reply as soon as posibble . . . Dibah IBc Mary Kay 013.682.7371 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5global - 1 day ago

23 Likes
1 Comments
0
Ramai yang tak tahu yang sebenarnya yuran nak jd beauty consultant di Mary Kay ni sangat2 berpatutan. .
.
Korang bukan je boleh dapat skincare dgn harga super saving, tp boleh juga dapat handbag, sling bag, all the business tools and NOT ONLY THAT, siap boleh dapat voucher lagi tau. .
.
Dann sebagai beauty consultant, kita bukan sahaja dapat menambah income ,  kita juga berpeluang tambah ilmu pengetahuan, tambah skill makeup dan skill menjaga kulit. Semua class disediakan secara percuma shj ☺️
.
.
Banyak lagi lah, kalau nak cerita kt sini banyak sangat nnt. Hihi, yang nak tambah income, nak belajar jd beauty consultant, dan nak mengubah poket, whatsapp kak dina ok 0136439600 
Wassap.my/60136439600 .
.
#marykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #kerjayamarykay #marykaycareer #peluangkerjaya #peluangkerja #kerjakosong #jobvacancymalaysia #jobvacancyselangor #kerjakosongselangor #peluangkerjayaselangor

Ramai yang tak tahu yang sebenarnya yuran nak jd beauty consultant di Mary Kay ni sangat2 berpatutan. . . Korang bukan je boleh dapat skincare dgn harga super saving, tp boleh juga dapat handbag, sling bag, all the business tools and NOT ONLY THAT, siap boleh dapat voucher lagi tau. . . Dann sebagai beauty consultant, kita bukan sahaja dapat menambah income , kita juga berpeluang tambah ilmu pengetahuan, tambah skill makeup dan skill menjaga kulit. Semua class disediakan secara percuma shj ️ . . Banyak lagi lah, kalau nak cerita kt sini banyak sangat nnt. Hihi, yang nak tambah income, nak belajar jd beauty consultant, dan nak mengubah poket, whatsapp kak dina ok 0136439600 Wassap.my/60136439600 . . #marykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #kerjayamarykay #marykaycareer #peluangkerjaya #peluangkerja #kerjakosong #jobvacancymalaysia #jobvacancyselangor #kerjakosongselangor #peluangkerjayaselangor - 1 day ago

2 Likes
0 Comments
0
Ramai yang tak tahu yang sebenarnya yuran nak jd beauty consultant di Mary Kay ni sangat2 berpatutan. .
.
Korang bukan je boleh dapat skincare dgn harga super saving, tp boleh juga dapat handbag, sling bag, all the business tools and NOT ONLY THAT, siap boleh dapat voucher lagi tau. .
.
Dann sebagai beauty consultant, kita bukan sahaja dapat menambah income ,  kita juga berpeluang tambah ilmu pengetahuan, tambah skill makeup dan skill menjaga kulit. Semua class disediakan secara percuma shj ☺️
.
.
Banyak lagi lah, kalau nak cerita kt sini banyak sangat nnt. Hihi, yang nak tambah income, nak belajar jd beauty consultant, dan nak mengubah poket, whatsapp kak dina ok 0136439600 
Wassap.my/60136439600 .
.
#marykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #kerjayamarykay #marykaycareer #peluangkerjaya #peluangkerja #kerjakosong #jobvacancymalaysia #jobvacancyselangor #kerjakosongselangor #peluangkerjayaselangor

Ramai yang tak tahu yang sebenarnya yuran nak jd beauty consultant di Mary Kay ni sangat2 berpatutan. . . Korang bukan je boleh dapat skincare dgn harga super saving, tp boleh juga dapat handbag, sling bag, all the business tools and NOT ONLY THAT, siap boleh dapat voucher lagi tau. . . Dann sebagai beauty consultant, kita bukan sahaja dapat menambah income , kita juga berpeluang tambah ilmu pengetahuan, tambah skill makeup dan skill menjaga kulit. Semua class disediakan secara percuma shj ️ . . Banyak lagi lah, kalau nak cerita kt sini banyak sangat nnt. Hihi, yang nak tambah income, nak belajar jd beauty consultant, dan nak mengubah poket, whatsapp kak dina ok 0136439600 Wassap.my/60136439600 . . #marykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #kerjayamarykay #marykaycareer #peluangkerjaya #peluangkerja #kerjakosong #jobvacancymalaysia #jobvacancyselangor #kerjakosongselangor #peluangkerjayaselangor - 1 day ago

7 Likes
0 Comments
0
MASA UNTUK BAGI REWARDS !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Setiap bulan kami akan dating beramai ramai untuk share ilmu masing2 dan bertukar pendapat. Bagi rewards jugak! Alhamdulillah bestttt sgt!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kali ni kami dating di Studio kami di petaling jaya. Cikmary sgt happy dikurniakan wanita wanita hebat mcm shooterians angel semua. Semua mmg willing nak belajar dan cikmary guide. Di dalam mary kay duit tidak boleh beli pangkat. Anda berusaha anda dapat💪🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Semoga semua shooter angels dikurniakan kesihatan yg baik dan kerjyaaan dunia akhirat. Jadi lebih success dari sd uols ! Aminnnn❤️❤️❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Love,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
SD Afiqah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Shooter Angels ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #lipsmask #marykaypuchong #botanical #marykaypromo #lipmatte #marykay #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #marykaypromo #cccreammarykay #marykaymalaysia

MASA UNTUK BAGI REWARDS !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Setiap bulan kami akan dating beramai ramai untuk share ilmu masing2 dan bertukar pendapat. Bagi rewards jugak! Alhamdulillah bestttt sgt!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kali ni kami dating di Studio kami di petaling jaya. Cikmary sgt happy dikurniakan wanita wanita hebat mcm shooterians angel semua. Semua mmg willing nak belajar dan cikmary guide. Di dalam mary kay duit tidak boleh beli pangkat. Anda berusaha anda dapat🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Semoga semua shooter angels dikurniakan kesihatan yg baik dan kerjyaaan dunia akhirat. Jadi lebih success dari sd uols ! Aminnnn️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Love,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SD Afiqah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Shooter Angels ️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #lipsmask #marykaypuchong #botanical #marykaypromo #lipmatte #marykay #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #marykaypromo #cccreammarykay #marykaymalaysia - 1 day ago

41 Likes
0 Comments
0
Make me feel important.
.
.
Be a dreamer, dreamer it's FREE.
But dream without work hard it's just a DREAM. You want it? Work for It 🌟.
.
.
.
For those yang nak career dengan Marry Kay Jom pm iffah.. Macam2 yang kita boleh achieve with MK bukan sahaja side income, free travel, free car, dapat  gift sana sini dan paling penting ilmu dan Semangat sisterhood yg OHSEMM, siapa yang nak bagi semua tu kan... Hehe pilihan ada pada diri sendiri, jika kita nak sesuatu kita kena TAKE ACTION.
. 
Let's me know, if you WANT TO BE FUTURE BEAUTY COSULTANT ❤️.
.
#KL #marrykaypantaidalam #marrykaybangsar #marykaycosmetics #marrykaymalaysia #marykaykl #marykay#marrykaybyiffah #shareilmu #satinhand #careeroppurtunity #kerjayamarykay #recruitment #maukerja #mkcareerconference #mkmen #mkcareer

Make me feel important. . . Be a dreamer, dreamer it's FREE. But dream without work hard it's just a DREAM. You want it? Work for It . . . . For those yang nak career dengan Marry Kay Jom pm iffah.. Macam2 yang kita boleh achieve with MK bukan sahaja side income, free travel, free car, dapat gift sana sini dan paling penting ilmu dan Semangat sisterhood yg OHSEMM, siapa yang nak bagi semua tu kan... Hehe pilihan ada pada diri sendiri, jika kita nak sesuatu kita kena TAKE ACTION. . Let's me know, if you WANT TO BE FUTURE BEAUTY COSULTANT ️. . #KL #marrykaypantaidalam #marrykaybangsar #marykaycosmetics #marrykaymalaysia #marykaykl #marykay #marrykaybyiffah #shareilmu #satinhand #careeroppurtunity #kerjayamarykay #recruitment #maukerja #mkcareerconference #mkmen #mkcareer - 1 day ago

55 Likes
2 Comments
0
Keje saya mencantik dan memperkayakan wanita😍
.
Awak?
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay

Keje saya mencantik dan memperkayakan wanita . Awak? . #marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts #marykaycheras #freebeautyconsultant #skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz   #marykaykl #marykayselangor #marykayteam #marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay - 1 day ago

11 Likes
1 Comments
0
#beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas  #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay

#beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay - 2 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas  #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay

#beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay - 2 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas  #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay

#beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay - 2 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Loyal customer get free gift sempena International Women's Day 😍😍 #beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas  #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay

Loyal customer get free gift sempena International Women's Day #beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay - 2 days ago

7 Likes
0 Comments
0
#beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas  #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay

#beautyconsultantmarykay #marykayfoundation #marykaypromo #marykaymalaysia #marykay #testimonimarykay #botanical #timewisemiracle #cccreammarykay #makeupmarykay #lipstickmurah #lipstickmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykaypromotion #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayuiamgombak #marykaygombak #marykaytamanmelati #marykaywangsamaju #marykayklsentral #marykaysetiawangsa #askmeanything #kerjayamarykay #marykaymen #testimonimarykay - 2 days ago

3 Likes
0 Comments
0
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT.
.
.
3 item di atas sesuai untuk siapa sis ? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita,kitajaga.
.
✅ MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau😱.
.
✅ TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali.
Paling best anti aging tu😱.
.
✅ GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang😱.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sis cepat .
Whatsapp 0175010563
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand#student

20% DISCOUNT ️ 20% DISCOUNT ️ 20% DISCOUNT. . . 3 item di atas sesuai untuk siapa sis ? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita ,kitajaga. . MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau. . TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali. Paling best anti aging tu. . GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang. . Nak free postage free smple free consultation meh pm sis cepat . Whatsapp 0175010563 Ain Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand #student - 2 days ago

5 Likes
0 Comments
0
#MARYKAYTESTIMONI

Mask botannical efek ni mmg kami bagi pcuma utk cust try masa facial... Sgt best n dpt nampak kesan dia time tu gak hehe.. Ade tk yg nk try for free ? Harga mask ni tk smpai rm100 😍
.
Mister Kay (Independent beauty consultant)
WHATSAPP 0175094265
.
✔Free postage
✔Free consultation
✔Free sample
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay

#MARYKAYTESTIMONI Mask botannical efek ni mmg kami bagi pcuma utk cust try masa facial... Sgt best n dpt nampak kesan dia time tu gak hehe.. Ade tk yg nk try for free ? Harga mask ni tk smpai rm100 . Mister Kay (Independent beauty consultant) WHATSAPP 0175094265 . Free postage Free consultation Free sample . #marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts #marykaycheras #freebeautyconsultant #skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz   #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam #marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay - 2 days ago

8 Likes
0 Comments
0
Koleksi² Lipstick Gel Semi Shine Mary Kay 😍 bila pakainampak glossy tapi tak buatkan bibir rasa rimas pon 😁❤.
.
Pernah dengar Lipstick yang Berteknologi ?👇.
.
GEL SEMI-SHINE & GEL SEMI MATTE LIPSTICK.
Lipstick ni ja ada teknologi tau. Teknologi yang telah dipatentkan , dan tidak akan ada pada brand lipstick yang lain! Hebat kan ?😱.
.
Zaman sekarang ni semua berteknologi. Lipstick pun tau ! Jom tengok apa kelebihan lipstick Gel Semi Shine Mary Kay ni !
.
💄Mengandungi teknologi Gel yang bertujuan untuk melindungi bibir anda dari kering.
💄Didatangkan dengan dua kemasan , semi-matte and semi shine. Semi -matte untum kemasan yang lebih matte, tiada kilauan. Semi-Shine pula untuk kemasan yang separuh kilau
💄Colour yang sangat pigmented dan tahan lama! Ramai repeat order lepas beli 1 😍
💄Didatangkan dengan color yang sangat sesuai untuk kulit orang asia! Tak perlu risau colour tak masuk ke atau tak sesuai.
💄Memberi effect 3D pada si pemakai, membuatkan bibir kelihatan lebih hidup dan bermaya.
💄Tidak mengandungi bahan merbahaya hypoallergenic dan dermatology-tested. Jadi sangat selamat.
.
Pada sesiapa yang tak tau , product Mary Kay sangat terkenal dengan kualiti dan keselamatannya malah Mary Kay juga mempunyai Research and Development Centrenya yang tersendiri. Jadi agak agak berbaloi tak beli Mary kay ? Sangat berbaloi 😭.
.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm fieza cepat .
Whatsapp 0174746160
Fieza 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

Koleksi² Lipstick Gel Semi Shine Mary Kay bila pakainampak glossy tapi tak buatkan bibir rasa rimas pon . . Pernah dengar Lipstick yang Berteknologi ?. . GEL SEMI-SHINE & GEL SEMI MATTE LIPSTICK. Lipstick ni ja ada teknologi tau. Teknologi yang telah dipatentkan , dan tidak akan ada pada brand lipstick yang lain! Hebat kan ?. . Zaman sekarang ni semua berteknologi. Lipstick pun tau ! Jom tengok apa kelebihan lipstick Gel Semi Shine Mary Kay ni ! . Mengandungi teknologi Gel yang bertujuan untuk melindungi bibir anda dari kering. Didatangkan dengan dua kemasan , semi-matte and semi shine. Semi -matte untum kemasan yang lebih matte, tiada kilauan. Semi-Shine pula untuk kemasan yang separuh kilau Colour yang sangat pigmented dan tahan lama! Ramai repeat order lepas beli 1 Didatangkan dengan color yang sangat sesuai untuk kulit orang asia! Tak perlu risau colour tak masuk ke atau tak sesuai. Memberi effect 3D pada si pemakai, membuatkan bibir kelihatan lebih hidup dan bermaya. Tidak mengandungi bahan merbahaya hypoallergenic dan dermatology-tested. Jadi sangat selamat. . Pada sesiapa yang tak tau , product Mary Kay sangat terkenal dengan kualiti dan keselamatannya malah Mary Kay juga mempunyai Research and Development Centrenya yang tersendiri. Jadi agak agak berbaloi tak beli Mary kay ? Sangat berbaloi . . . Nak free postage free smple free consultation meh pm fieza cepat . Whatsapp 0174746160 Fieza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand - 2 days ago

9 Likes
0 Comments
0
DAH CANTIK BERTAMBAH CANTIK 😍 KULIT WAJAH BERSERI DAN ANJAL 😱😍.
.
.
MARY KAY SERUM LUMIVIE 😍🔥 ONE OF MY BEST SELLER SERUM , mostly yang ada masalah ciksiti akan suggest this serum 👆🏻 tapiiiii jeragat takkan selesai jika uolss hanya guna serum , nak tahu apa sebabnyaaa ? Jumss dapatkan free consultation dengan cikti.
.
.
OMG BESTNYAAAA DAPAT PERCUMA VITAMIN ACTIVATING SQUARE 😱.
.
.
NEW IN MARYKAY!.
SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!.
.
🌸Melacep LumiVie Serum🌸.
.
Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan tumbuh dengan sihat. Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. .
Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian.
.
👉🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino.
👉🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif. 👉🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya.
👉🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit.
.
✅ Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif.
✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori). ✅ Dermatologically tested. ✅ Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi. ✅ Diuji ke atas kulit org Asia.
✅ Bebas pewangi.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

DAH CANTIK BERTAMBAH CANTIK KULIT WAJAH BERSERI DAN ANJAL . . . MARY KAY SERUM LUMIVIE ONE OF MY BEST SELLER SERUM , mostly yang ada masalah ciksiti akan suggest this serum 🏻 tapiiiii jeragat takkan selesai jika uolss hanya guna serum , nak tahu apa sebabnyaaa ? Jumss dapatkan free consultation dengan cikti. . . OMG BESTNYAAAA DAPAT PERCUMA VITAMIN ACTIVATING SQUARE . . . NEW IN MARYKAY!. SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!. . Melacep LumiVie Serum. . Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan tumbuh dengan sihat. Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. . Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian. . 🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino. 🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif. 🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya. 🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit. . Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif. Non comedogenic (tidak menyumbat pori). Dermatologically tested. Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi. Diuji ke atas kulit org Asia. Bebas pewangi. . Nak free postage free smple free consultation meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand - 2 days ago

17 Likes
0 Comments
0
BOTANICAL EFFECT MASK NI PUN LAKU KERAS😍
.
Alhamdulillah🌹
.
Thankyou cust beli dengan qis❤️ ha sape nak shopping skincare lagi? Dapat free gift best best dan sample mary kay percuma tau yang penting harga kasih sayang jurrr
.
Whatsapp qis 0183970457😘
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay

BOTANICAL EFFECT MASK NI PUN LAKU KERAS . Alhamdulillah . Thankyou cust beli dengan qis️ ha sape nak shopping skincare lagi? Dapat free gift best best dan sample mary kay percuma tau yang penting harga kasih sayang jurrr . Whatsapp qis 0183970457 . #marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts #marykaycheras #freebeautyconsultant #skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz   #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam #marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay - 2 days ago

14 Likes
0 Comments
0
Mary Kay di MINGGUAN WANITA !!😍 Kerjaya di Mary Kay bukan kerjaya biasa biasa , kerjaya diiktiraf dan bertaraf antarabangsa 😍.
.
.
Siapa yang nak tahu lebih lanjut mengenai peluang kerjaya yang disediakan Mary Kay, Whatsapp fieza ya 😍 I' m happy to share my Mary Kay career with all of you.
.
Love , 
Your Professional Beauty Consultant
Fieza 0174746160 ( Jangan lupa save 🙊)
.
#marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayperlis#marykaykedah#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#dermatologist#like4like#kulitsihat#kulitcantik#marykaysabah#marykaysarawak#marykayjohor#marykaypenang#beautyconsultant#beautyconsultantmarykay#marykaymelaka#marykayperak#kerjayamarykay#sideincome#kerjakosong#marykaybest

Mary Kay di MINGGUAN WANITA !! Kerjaya di Mary Kay bukan kerjaya biasa biasa , kerjaya diiktiraf dan bertaraf antarabangsa . . . Siapa yang nak tahu lebih lanjut mengenai peluang kerjaya yang disediakan Mary Kay, Whatsapp fieza ya I' m happy to share my Mary Kay career with all of you. . Love , Your Professional Beauty Consultant Fieza 0174746160 ( Jangan lupa save ) . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayperlis #marykaykedah #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #dermatologist #like4like #kulitsihat #kulitcantik #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykaypenang #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #marykaymelaka #marykayperak #kerjayamarykay #sideincome #kerjakosong #marykaybest - 2 days ago

16 Likes
0 Comments
0
KAKI MAKEUP WAJIB TERAIII 😍😍😍 MARY KAY MAKEUP FINISHING SPRAY BY SKINDINAVIA
.
.
Finishing spray mary kay ni best giler! Kalau makeup last step kita wajib sembur finishing spray supaya makeup stay the whole day kalau tak spray nanti konpem makeup jadi cair! Pastu mula la kita stress makeup tak cantik macam orang lain la apa la haha .
.
Takpe lepas ni takyah risau dah siap makeup je spray je finishing spray ni settle! Murah dan jimat sangat 😍
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #finishingspray #marykayfinishingspray  #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay

KAKI MAKEUP WAJIB TERAIII MARY KAY MAKEUP FINISHING SPRAY BY SKINDINAVIA . . Finishing spray mary kay ni best giler! Kalau makeup last step kita wajib sembur finishing spray supaya makeup stay the whole day kalau tak spray nanti konpem makeup jadi cair! Pastu mula la kita stress makeup tak cantik macam orang lain la apa la haha . . Takpe lepas ni takyah risau dah siap makeup je spray je finishing spray ni settle! Murah dan jimat sangat . . #marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts #marykaycheras #freebeautyconsultant #skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz   #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #finishingspray #marykayfinishingspray #marykayteam #marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay - 2 days ago

10 Likes
0 Comments
0
SALAH SATU MUST HAVE ITEMS KALAU UOLSS ADA SERUM ❗️❗️.
.
.
Macam mana serum nak meresap dengan maksima sekiranya uolss tak exfoliate skin dengan mask dan sel kulit mati masih berada pada wajah 😭 jangan terpedaya dengan hanya guna serum muka terus cantik , please dont 🙏🏻 5 Basic Skincare ROUTINE adalah rahsia untuk kulit sihat.
.
MASK BOTANICAL EFFECTS MARY KAY🌷.
.
MASK:🌷.
.
Fungsinya untuk membantu.
1) Menanggalkan sel2 kulit mati.
2) Mengecilkan pori2, membersihkan pori2 tersumbat.
3) Menganjalkan kulit jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal .
4) Membersihkan wajah dari white head dan black head.
5) Juga membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
6) jg boleh dijadikan sbgai skrub wajah .. Mask sangat penting bagi wanita yg benar2 ingin menjaga kecantikan dan ia sangat wajib di miliki.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm Ana cepat 
Whatsapp 0175010563
🌸
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

SALAH SATU MUST HAVE ITEMS KALAU UOLSS ADA SERUM ️. . . Macam mana serum nak meresap dengan maksima sekiranya uolss tak exfoliate skin dengan mask dan sel kulit mati masih berada pada wajah jangan terpedaya dengan hanya guna serum muka terus cantik , please dont 🏻 5 Basic Skincare ROUTINE adalah rahsia untuk kulit sihat. . MASK BOTANICAL EFFECTS MARY KAY. . MASK:. . Fungsinya untuk membantu. 1) Menanggalkan sel2 kulit mati. 2) Mengecilkan pori2, membersihkan pori2 tersumbat. 3) Menganjalkan kulit jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal . 4) Membersihkan wajah dari white head dan black head. 5) Juga membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat 6) jg boleh dijadikan sbgai skrub wajah .. Mask sangat penting bagi wanita yg benar2 ingin menjaga kecantikan dan ia sangat wajib di miliki. . Nak free postage free smple free consultation meh pm Ana cepat Whatsapp 0175010563 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand - 2 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah syukur 💞
Selesai cod  #marykay #oilfreehydratinggel #maduasli #madusarangviral #madupuchong ke SIstur yang Cantik Manis ni. 
Semoga kita cantik sama2. 
Terima Kasih Sis Cantik sudi jadikan Nuna sebagai beauty Consultant 
Nak dapatkan skin yang cantik 🤗.
📲📲📲 http://cantikbynuna.wasap.my/

#promomarch2019 #marykaysince1963 #freeskincareclass #freetester 
#kerjayamarykay #marykaythebest #marykay_puchong 
#marykayproduct #saleoffer20
#kulitberminyak #kulitkering
#tropicahoneybee
#madusarangleleh
#madubersarangasli
#madupuchong

Alhamdulillah syukur Selesai cod #marykay #oilfreehydratinggel #maduasli #madusarangviral #madupuchong ke SIstur yang Cantik Manis ni. Semoga kita cantik sama2. Terima Kasih Sis Cantik sudi jadikan Nuna sebagai beauty Consultant Nak dapatkan skin yang cantik 🤗. http://cantikbynuna.wasap.my/ #promomarch2019 #marykaysince1963 #freeskincareclass #freetester #kerjayamarykay #marykaythebest #marykay_puchong #marykayproduct #saleoffer20 #kulitberminyak #kulitkering #tropicahoneybee #madusarangleleh #madubersarangasli #madupuchong - 2 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah syukur 💞
Selesai cod  #marykay #oilfreehydratinggel #maduasli #madusarangviral #madupuchong ke SIstur yang Cantik Manis ni. 
Semoga kita cantik sama2. 
Terima Kasih Sis Cantik sudi jadikan Nuna sebagai beauty Consultant 
Nak dapatkan skin yang cantik 🤗.
📲📲📲 http://cantikbynuna.wasap.my/

#promomarch2019 #marykaysince1963 #freeskincareclass #freetester 
#kerjayamarykay #marykaythebest #marykay_puchong 
#marykayproduct #saleoffer20
#kulitberminyak #kulitkering
#tropicahoneybee
#madusarangleleh
#madubersarangasli
#madupuchong

Alhamdulillah syukur Selesai cod #marykay #oilfreehydratinggel #maduasli #madusarangviral #madupuchong ke SIstur yang Cantik Manis ni. Semoga kita cantik sama2. Terima Kasih Sis Cantik sudi jadikan Nuna sebagai beauty Consultant Nak dapatkan skin yang cantik 🤗. http://cantikbynuna.wasap.my/ #promomarch2019 #marykaysince1963 #freeskincareclass #freetester #kerjayamarykay #marykaythebest #marykay_puchong #marykayproduct #saleoffer20 #kulitberminyak #kulitkering #tropicahoneybee #madusarangleleh #madubersarangasli #madupuchong - 2 days ago

6 Likes
1 Comments
0
Assalamualaikum dan selamat pagi uols! 🙋
.
Sorry sebab cik Nurul dh lama tk update psl MK ni. Mesti korang rindu kan? Haha halalkan je eh perasan sorang² ni? 😂
.
Pagi ni cik Nurul nak cerita pasal serum. Tahu tak serum ni apa? Ada orang tanya cik Nurul,  kenapa kena pakai complete skincare basic baru boleh pakai serum? .

Jawapan : 
Guna serum tanpa memakai complete basic skincare adalah seperti buat satu perkara yang sia-sia. No point!
.
Serum ni bukan lah basic skincare yang wajib anda guna setiap hari. Ia lebih kepada additional. Mempunyai bahan aktif yang padat, tinggi dan sangat bermanfaat utk kulit.
.
.

Ia mudah meresap ke dalam kulit dan boleh digunakan bersama produk yang lain. Dan yang paling penting sekali, serum ni  menangani masalah kulit lebih spesifik. Pelbagai jenis serum ada dijual di luar sana. Setiap serum yg dijual, ada fungsi tersendiri. Sama juga dgn serum Mary Kay 💝
.
Untuk more details yang mana satu sesuai dengan kulit anda, boleh chat cik Nurul ya.
.
.
Skin consultantation? Skincare class? Peluang kerjaya bersama MK? Nak order? Haaa pm cik Nurul sekarang. Cik Nurul nak tolong korang dapatkan kulit yg sihat nii. Korang tknk ditolong ke? 😩 .
.  #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayterengganu #skinvigorate #serumjerawat #serumvitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #trustedseller #foundationmarykay #sayagunasayajual #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #codumkbachok #marykaybeautyconsultant #coduthm #buatduitdarirumah #skincareselamat #skincaremalaysia #pujaanhatikanda #follow4follow #likes4likes #kerjayamarykay #berkualitidanselamat #skincareterjamin #serummarykay #cubadulubarubeli

Assalamualaikum dan selamat pagi uols! . Sorry sebab cik Nurul dh lama tk update psl MK ni. Mesti korang rindu kan? Haha halalkan je eh perasan sorang² ni? . Pagi ni cik Nurul nak cerita pasal serum. Tahu tak serum ni apa? Ada orang tanya cik Nurul, kenapa kena pakai complete skincare basic baru boleh pakai serum? . Jawapan : Guna serum tanpa memakai complete basic skincare adalah seperti buat satu perkara yang sia-sia. No point! . Serum ni bukan lah basic skincare yang wajib anda guna setiap hari. Ia lebih kepada additional. Mempunyai bahan aktif yang padat, tinggi dan sangat bermanfaat utk kulit. . . Ia mudah meresap ke dalam kulit dan boleh digunakan bersama produk yang lain. Dan yang paling penting sekali, serum ni menangani masalah kulit lebih spesifik. Pelbagai jenis serum ada dijual di luar sana. Setiap serum yg dijual, ada fungsi tersendiri. Sama juga dgn serum Mary Kay . Untuk more details yang mana satu sesuai dengan kulit anda, boleh chat cik Nurul ya. . . Skin consultantation? Skincare class? Peluang kerjaya bersama MK? Nak order? Haaa pm cik Nurul sekarang. Cik Nurul nak tolong korang dapatkan kulit yg sihat nii. Korang tknk ditolong ke? . . #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayterengganu #skinvigorate #serumjerawat #serumvitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #trustedseller #foundationmarykay #sayagunasayajual #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #codumkbachok #marykaybeautyconsultant #coduthm #buatduitdarirumah #skincareselamat #skincaremalaysia #pujaanhatikanda #follow4follow #likes4likes #kerjayamarykay #berkualitidanselamat #skincareterjamin #serummarykay #cubadulubarubeli - 2 days ago

14 Likes
3 Comments
0
🌱 Replenishing serum C 🌱
. 
90% kata kulit tampak lebih elok
89% kata kulit terangkat dan cepat pulih
86% kulit lebih sihat
. 
Apa kerja serum c ni?
1. Kaya antioksidan bermakna..kulit lebih sihat dan tak mudah teroksidan.
2. Bantu kekalkan kolagen yang sedia ada..dalam kulit dah ada kolagen ni..kena jaga dan pakai serum c ni supaya kekal anjal dan tidak terurai..
3. Ada bahan semula jadi yang bantu kekalkan elastin(yg beri keanjalan pada kulit-kesan macam spring kat kulit).
. 
Apa kandungannya(ekstrak botanic)
1. Argan
2. Ekstrak delima- kaya vitamin dan antioksidan
3. Kakadu plum - kepekatan vitamin c paling tinggi
4. Camu camu - kedua tertinggi kepekatan vitamin c..ni ada kat hutan hujan amerika
5. Ceri acerola - kaya vit c dan vit A.antioksidan yang kuat
6. Beri anggur hitam - kaya vitamin c . .

Bagaimana nak pakai serum c ni??
1. 3 pam tuk pagi dan 3 pam tuk malam.
2. Urutan keluar dan keatas.
3. Elakkan pada kawasan mata.(tuk mata guna eyecare). .
. .
Best tak best? Berminat untuk order? Atau berminat untuk info lebih lanjut mengenai produk MK? Atau nak konsultasi free ? Pm cik Nurul lekaihh meh. Klik je di bio cik Nurul yee . Jangan malu jangan segan. Cik Nurul tak makan org pun. Hiks 🤗
.
#marykaymalaysia #marykaykelantan #codumkbachok #skinvigorate #serumjerawat #serumvitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #sayagunasayajual #foundationmarykay #marykaybatupahat #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #ingatmarykaycarisaya #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat #beautyconsultantmalaysia #follow4follow #coduthm #kerjayamarykay #pujaanhatikanda #igersmalaysia #serummarykay #likes4likes

Replenishing serum C . 90% kata kulit tampak lebih elok 89% kata kulit terangkat dan cepat pulih 86% kulit lebih sihat . Apa kerja serum c ni? 1. Kaya antioksidan bermakna..kulit lebih sihat dan tak mudah teroksidan. 2. Bantu kekalkan kolagen yang sedia ada..dalam kulit dah ada kolagen ni..kena jaga dan pakai serum c ni supaya kekal anjal dan tidak terurai.. 3. Ada bahan semula jadi yang bantu kekalkan elastin(yg beri keanjalan pada kulit-kesan macam spring kat kulit). . Apa kandungannya(ekstrak botanic) 1. Argan 2. Ekstrak delima- kaya vitamin dan antioksidan 3. Kakadu plum - kepekatan vitamin c paling tinggi 4. Camu camu - kedua tertinggi kepekatan vitamin c..ni ada kat hutan hujan amerika 5. Ceri acerola - kaya vit c dan vit A.antioksidan yang kuat 6. Beri anggur hitam - kaya vitamin c . . Bagaimana nak pakai serum c ni?? 1. 3 pam tuk pagi dan 3 pam tuk malam. 2. Urutan keluar dan keatas. 3. Elakkan pada kawasan mata.(tuk mata guna eyecare). . . . Best tak best? Berminat untuk order? Atau berminat untuk info lebih lanjut mengenai produk MK? Atau nak konsultasi free ? Pm cik Nurul lekaihh meh. Klik je di bio cik Nurul yee . Jangan malu jangan segan. Cik Nurul tak makan org pun. Hiks 🤗 . #marykaymalaysia #marykaykelantan #codumkbachok #skinvigorate #serumjerawat #serumvitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #sayagunasayajual #foundationmarykay #marykaybatupahat #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #ingatmarykaycarisaya #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat #beautyconsultantmalaysia #follow4follow #coduthm #kerjayamarykay #pujaanhatikanda #igersmalaysia #serummarykay #likes4likes - 2 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Jom pairkan skin v anda dengan salah satu cleanser dari MARY KAY
.
Mister Kay (Independent beauty consultant)
WHATSAPP 0175094265
.
✔Free postage
✔Free consultation
✔Free sample
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay

Jom pairkan skin v anda dengan salah satu cleanser dari MARY KAY . Mister Kay (Independent beauty consultant) WHATSAPP 0175094265 . Free postage Free consultation Free sample . #marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts #marykaycheras #freebeautyconsultant #skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz   #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam #marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay - 2 days ago

4 Likes
1 Comments
0
DUA SERUM BEST SELLER DI MARY KAY 😍🍊. NAK SERUM LAGI BERKESAN KENA ADA BOOSTER !! 🔥 ACTVATING SQUARE YANG UOLSS DAPAT FREE TU LA BOOSTER.
.
Jom dapatkan free consultation dengan fieza.
.
.
OMG BESTNYAA DAPAT PERCUMA VITAMIN ACTIVATING SQUARE BERNILAI RM99 😱.
.
.
SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!.
.
🌸Melacep LumiVie Serum🌸.
.
Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan tumbuh dengan sihat. Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. .
Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian.
.
👉🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino.
👉🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif.
👉🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya.
👉🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit.
.
✅ Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif.
✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori)
✅ Dermatologically tested
✅ Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi
✅ Diuji ke atas kulit org Asia.
✅ Bebas pewangi.
.
.
Nak free postage💞 free smple💕 free consultation 💕
Whatsapp 0174746160
Fieza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay 🇲🇾
.
.
#marykay#marykaymalaysia#marykayperlis#marykaykedah#marykaypenang#kulitsihat#kulitcantik#kulitcerah#beautyconsultant#like4like#jeragat#jerawat#aesthetic#marykayjohorbahru#marykaymelaka#marykaykelantan#marykayproduk#marykaycometics#kulitcerahsekata#marykayk#aesthetic#dermatologist#malaysian#marykaysarawak#marykaysabah#marykaymysg#kerjayamarykay #trustedbeautyconsultant#

DUA SERUM BEST SELLER DI MARY KAY . NAK SERUM LAGI BERKESAN KENA ADA BOOSTER !! ACTVATING SQUARE YANG UOLSS DAPAT FREE TU LA BOOSTER. . Jom dapatkan free consultation dengan fieza. . . OMG BESTNYAA DAPAT PERCUMA VITAMIN ACTIVATING SQUARE BERNILAI RM99 . . . SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!. . Melacep LumiVie Serum. . Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan tumbuh dengan sihat. Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. . Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian. . 🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino. 🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif. 🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya. 🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit. . Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif. Non comedogenic (tidak menyumbat pori) Dermatologically tested Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi Diuji ke atas kulit org Asia. Bebas pewangi. . . Nak free postage free smple free consultation Whatsapp 0174746160 Fieza Independent Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 . . #marykay #marykaymalaysia #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #kulitsihat #kulitcantik #kulitcerah #beautyconsultant #like4like #jeragat #jerawat #aesthetic #marykayjohorbahru #marykaymelaka #marykaykelantan #marykayproduk #marykaycometics #kulitcerahsekata #marykayk #aesthetic #dermatologist #malaysian #marykaysarawak #marykaysabah #marykaymysg #kerjayamarykay #trustedbeautyconsultant # - 2 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Ramai tak tahu lagi Mary Kay ada menyediakan peluang kerjaya 😍 kerjaya yang sangat best dan sesuai untuk wanita. Fieza dulu join Mary Kay nak harga murah je nak diskaun as membership , and now fieza dapat lebih daripada itu ! Fieza ada income bulanan dan dah beli macam macam dengan income Mary Kay ❤ dan paling penting my skin getting pretty and healty day by day ☺.
.
Modal rendah sahaja tapi produk & barang yang uolss dapat lebih dari rm600 , best ke best sangat Mary Kay ni ? Nak tanya tentang kerjaya Mary Kay ? Tanya je okay 😍 I' m happy to share my Mary Kay career with all of you.
.
Love , 
Your Professional Beauty Consultant
Fieza ( 0174746160 ).
.
#marykay#marykaymalaysia#marykaykl#marykayperlis#marykaykedah#marykaycosmetics#marykayproduct#marykaymysg#aesthetic#dermatologist#like4like#kulitsihat#kulitcantik#marykaysabah#marykaysarawak#marykayjohor#marykaypenang#beautyconsultant#beautyconsultantmarykay#marykaymelaka#marykayperak#kerjayamarykay#sideincome#kerjakosong#marykaybest

Ramai tak tahu lagi Mary Kay ada menyediakan peluang kerjaya kerjaya yang sangat best dan sesuai untuk wanita. Fieza dulu join Mary Kay nak harga murah je nak diskaun as membership , and now fieza dapat lebih daripada itu ! Fieza ada income bulanan dan dah beli macam macam dengan income Mary Kay dan paling penting my skin getting pretty and healty day by day . . Modal rendah sahaja tapi produk & barang yang uolss dapat lebih dari rm600 , best ke best sangat Mary Kay ni ? Nak tanya tentang kerjaya Mary Kay ? Tanya je okay I' m happy to share my Mary Kay career with all of you. . Love , Your Professional Beauty Consultant Fieza ( 0174746160 ). . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayperlis #marykaykedah #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #dermatologist #like4like #kulitsihat #kulitcantik #marykaysabah #marykaysarawak #marykayjohor #marykaypenang #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #marykaymelaka #marykayperak #kerjayamarykay #sideincome #kerjakosong #marykaybest - 2 days ago

8 Likes
0 Comments
0
MARCH MADNESS! 🌹
. 🔥 Siapa peminat vitamin c?? Bulan ni Mary Kay launch serum c activating square. Ape bende tu? Booster!! Satu penemuan baru dalam teknologi penjagaan kulit wajah hanya diaktifkan melalui jari jemari anda. Mempercepatkan kesan serum c. Kesan seawal 4 MINGGU! The best is not only serum c, serum lumivie pon! So siapa yang ada masalah jeragat, the day is come. Dengan activating square ni, serum lumivie mampu bertindak lebih cepat! Cepat cepat! Dengan RM264 (serum vit c or lumivie) free serum activating square 12 pieces bernilai rm99!!
🔥 Ape lagi promo MK bulan ni? Set penjagaan badan uolsss! Botol besar, tahan lama, lengkap 3 steps (sabun mandi, scrub badan & lotion badan). RM162 je tau 3 botol tu.
.
.
.
💄Skin consultation? 👝Free product trial? Budget tak meriah? 👒Career opportunities? Ask me!
.
Free postage 🚛  Free gift 🎁 Free sample 🍀
.
Sim Sima
0104008593
Ind. Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaybanting #marykaykuantan #marykaytemerloh #skinvigorate #serumjerawat #serumvitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat #beautyconsultanttemerloh #follow4follow #beautyconsultantkuantan #kerjayamarykay #paknil #balingbelakang #serummarykay #beautyconsultantbanting

MARCH MADNESS! . Siapa peminat vitamin c?? Bulan ni Mary Kay launch serum c activating square. Ape bende tu? Booster!! Satu penemuan baru dalam teknologi penjagaan kulit wajah hanya diaktifkan melalui jari jemari anda. Mempercepatkan kesan serum c. Kesan seawal 4 MINGGU! The best is not only serum c, serum lumivie pon! So siapa yang ada masalah jeragat, the day is come. Dengan activating square ni, serum lumivie mampu bertindak lebih cepat! Cepat cepat! Dengan RM264 (serum vit c or lumivie) free serum activating square 12 pieces bernilai rm99!! Ape lagi promo MK bulan ni? Set penjagaan badan uolsss! Botol besar, tahan lama, lengkap 3 steps (sabun mandi, scrub badan & lotion badan). RM162 je tau 3 botol tu. . . . Skin consultation? Free product trial? Budget tak meriah? Career opportunities? Ask me! . Free postage 🚛 Free gift Free sample . Sim Sima 0104008593 Ind. Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaybanting #marykaykuantan #marykaytemerloh #skinvigorate #serumjerawat #serumvitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat #beautyconsultanttemerloh #follow4follow #beautyconsultantkuantan #kerjayamarykay #paknil #balingbelakang #serummarykay #beautyconsultantbanting - 2 days ago

11 Likes
0 Comments
0
Throwback time nie Dian makeup Seharian dari jam pg untill 5pm..bz meeting punya pasalkan.😂 .. .
Best part yg dian nak share nieee..dian touch up makeup dgn Translucent Powder ni je.  Muka xnampak berminyak or berkilat pun kannn..
.
Usually kalau makeup kita makin lama makin pudar and skit pun berkilat kalau makeup terlalu lama.. bila touchup de jadi tompok2 kan?? Tp bila dian guna powder nie.. xda langsung tompok2 and kulit pun xda berkilat2 serta ringan je rasa..
.
Dian ada ready stock and if siapa2 nak try dlu pun boleh.. roger Dian ok??
.
💌 FREE Postage 😎 FREE Consultation
🙆 FREE Sample 🎁 FREE Gift & 90Days Guarantee
.
ᗪiaℕ,
ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴏɴꜱᴜʟᴛᴀɴᴛ
013 233 4960
.
#marykaybrushmakeup  #marykaylipstik #marykaynilai #nilai #marykaysendayan #marykaylabu #marykayseremban #skincareformen #skincareroutine #usimnilai #usim #nilaiuniversity #inticollege #makeup #marykayproduk #marykayproduct #marykaypowder #loosepowder #rozitachewan #schawal #vivyyusof #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykaynilai #nilai #sendayan #sendayutinggi #dengkil #seremban#partimejob #giftset #hantarankahwin

Throwback time nie Dian makeup Seharian dari jam pg untill 5pm..bz meeting punya pasalkan. .. . Best part yg dian nak share nieee..dian touch up makeup dgn Translucent Powder ni je. Muka xnampak berminyak or berkilat pun kannn.. . Usually kalau makeup kita makin lama makin pudar and skit pun berkilat kalau makeup terlalu lama.. bila touchup de jadi tompok2 kan?? Tp bila dian guna powder nie.. xda langsung tompok2 and kulit pun xda berkilat2 serta ringan je rasa.. . Dian ada ready stock and if siapa2 nak try dlu pun boleh.. roger Dian ok?? . FREE Postage 😎 FREE Consultation FREE Sample FREE Gift & 90Days Guarantee . ᗪiaℕ, ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴏɴꜱᴜʟᴛᴀɴᴛ 013 233 4960 . #marykaybrushmakeup #marykaylipstik #marykaynilai #nilai #marykaysendayan #marykaylabu #marykayseremban #skincareformen #skincareroutine #usimnilai #usim #nilaiuniversity #inticollege #makeup #marykayproduk #marykayproduct #marykaypowder #loosepowder #rozitachewan #schawal #vivyyusof #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykaynilai #nilai #sendayan #sendayutinggi #dengkil #seremban #partimejob #giftset #hantarankahwin - 2 days ago

17 Likes
1 Comments
0
TIADA LAGI MASALAH KULIT WAJAH TAK SEKATA😍👍🏻. Ada promo best bulan ni ! Meh whatsapp saya laju laju.
.
My night routine before sleep ! Kalau pagi selepas apply softener cikti akan apply Serum C Tapi .... untuk malam selepas apply softener anda boleh apply SERUM LUMIVIE okies ❤️❤️✨.
.
.
NEW IN MARYKAY!.
SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!.
.
🌸Melacep LumiVie Serum🌸.
.
Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan tumbuh dengan sihat. Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. .
Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian.
.
👉🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino.
👉🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif. 👉🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya.
👉🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit.
.
✅ Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif.
✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori). ✅ Dermatologically tested. ✅ Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi. ✅ Diuji ke atas kulit org Asia.
✅ Bebas pewangi.
.
Nak free postage 😍 free consultation 😍 meh pm saya cepat .
Whatsapp 0167101475
Suganthi
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

TIADA LAGI MASALAH KULIT WAJAH TAK SEKATA🏻. Ada promo best bulan ni ! Meh whatsapp saya laju laju. . My night routine before sleep ! Kalau pagi selepas apply softener cikti akan apply Serum C Tapi .... untuk malam selepas apply softener anda boleh apply SERUM LUMIVIE okies . . . NEW IN MARYKAY!. SERUM ANTIJERAGAT TERBAIK!. . Melacep LumiVie Serum. . Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan tumbuh dengan sihat. Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yg biasa. . Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian. . 🏻 Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino. 🏻 Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif. 🏻 Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya. 🏻 Membantu menguatkan daya ketahanan kulit. . Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit kering, berminyak, kombinasi mahupun kulit sensitif. Non comedogenic (tidak menyumbat pori). Dermatologically tested. Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi. Diuji ke atas kulit org Asia. Bebas pewangi. . Nak free postage free consultation meh pm saya cepat . Whatsapp 0167101475 Suganthi Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand - 2 days ago

7 Likes
0 Comments
0
12 ACTIVATING SQUARE RM99 🙊 TAPI BULAN NI BOLEH DAPAT SECARA PERCUMA JEEE !!.
.
😍 !!! PRODUK BARU MARY KAY KE ?!! Ya sayang sayang ciksiti semua Ini adalah produk terbaru Mary Kay . Berapa harga cikti ?!!! PERCUMA SAHAJA !!! Percaya tak ? WhatsApp for more detail ❤️🤗.
.
.
Introducing a NEW INNOVATION in Science😱.
.
VITAMIN C ACTIVATING SQUARE!.
.
Timewise Serum C adalah yg terbaik
Tp vitamin C in a liquid form agak sukar untuk dapat yang fresh.
.
Hasil daripada penyelidikan saintis bertahun-tahun lamanya , MK berjaya keluarkan Vitamin C yg fresh dalam bentuk ‘helaian’ !
Dia adalah satu inovasi baru yg PERTAMA dalam BEAUTY INDUSTRY yg dpt mengekalkan freshnes vitamin C.
.
Kelebihan & kebaikan Activating square :.
❤️ 100% PURE VITAMIN C.
❤️ Result in 2 weeks.
❤️ Kulit lebih sekata, cerah, tegang,  anjal, hilangkan garis-garis halus.
❤️ Memperbaiki skin texture.
❤️Boleh pakai dgn apa apa jenis serum (serumC, Lumivie , Lifting serum).
❤️ Membantu boost up kan fungsi serum tu.
.
Setiap kali kita guna activating square ,kita apply FRESH vitamin c kt muka kita 😍😍😍.
.
.
Nak free postage 😍 free consultation 😍 meh pm saya cepat .
Whatsapp 0167101475
Suganthi
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

12 ACTIVATING SQUARE RM99 TAPI BULAN NI BOLEH DAPAT SECARA PERCUMA JEEE !!. . !!! PRODUK BARU MARY KAY KE ?!! Ya sayang sayang ciksiti semua Ini adalah produk terbaru Mary Kay . Berapa harga cikti ?!!! PERCUMA SAHAJA !!! Percaya tak ? WhatsApp for more detail ️🤗. . . Introducing a NEW INNOVATION in Science. . VITAMIN C ACTIVATING SQUARE!. . Timewise Serum C adalah yg terbaik Tp vitamin C in a liquid form agak sukar untuk dapat yang fresh. . Hasil daripada penyelidikan saintis bertahun-tahun lamanya , MK berjaya keluarkan Vitamin C yg fresh dalam bentuk ‘helaian’ ! Dia adalah satu inovasi baru yg PERTAMA dalam BEAUTY INDUSTRY yg dpt mengekalkan freshnes vitamin C. . Kelebihan & kebaikan Activating square :. ️ 100% PURE VITAMIN C. ️ Result in 2 weeks. ️ Kulit lebih sekata, cerah, tegang, anjal, hilangkan garis-garis halus. ️ Memperbaiki skin texture. ️Boleh pakai dgn apa apa jenis serum (serumC, Lumivie , Lifting serum). ️ Membantu boost up kan fungsi serum tu. . Setiap kali kita guna activating square ,kita apply FRESH vitamin c kt muka kita . . . Nak free postage free consultation meh pm saya cepat . Whatsapp 0167101475 Suganthi Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand - 2 days ago

8 Likes
0 Comments
0
12 ACTIVATING SQUARE RM99 🙊 TAPI BULAN NI BOLEH DAPAT SECARA PERCUMA JEEE !!.
.
APA NI CIKTI 😍 !!! PRODUK BARU MARY KAY KE ?!! Ya sayang sayang ciksiti semua Ini adalah produk terbaru Mary Kay . Berapa harga cikti ?!!! PERCUMA SAHAJA !!! Percaya tak ? WhatsApp for more detail ❤️🤗.
.
.
Introducing a NEW INNOVATION in Science😱.
.
VITAMIN C ACTIVATING SQUARE!.
.
Timewise Serum C adalah yg terbaik
Tp vitamin C in a liquid form agak sukar untuk dapat yang fresh.
.
Hasil daripada penyelidikan saintis bertahun-tahun lamanya , MK berjaya keluarkan Vitamin C yg fresh dalam bentuk ‘helaian’ !
Dia adalah satu inovasi baru yg PERTAMA dalam BEAUTY INDUSTRY yg dpt mengekalkan freshnes vitamin C.
.
Kelebihan & kebaikan Activating square :.
❤️ 100% PURE VITAMIN C.
❤️ Result in 2 weeks.
❤️ Kulit lebih sekata, cerah, tegang,  anjal, hilangkan garis-garis halus.
❤️ Memperbaiki skin texture.
❤️Boleh pakai dgn apa apa jenis serum (serumC, Lumivie , Lifting serum).
❤️ Membantu boost up kan fungsi serum tu.
.
Setiap kali kita guna activating square ,kita apply FRESH vitamin c kt muka kita 😍😍😍.
.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

12 ACTIVATING SQUARE RM99 TAPI BULAN NI BOLEH DAPAT SECARA PERCUMA JEEE !!. . APA NI CIKTI !!! PRODUK BARU MARY KAY KE ?!! Ya sayang sayang ciksiti semua Ini adalah produk terbaru Mary Kay . Berapa harga cikti ?!!! PERCUMA SAHAJA !!! Percaya tak ? WhatsApp for more detail ️🤗. . . Introducing a NEW INNOVATION in Science. . VITAMIN C ACTIVATING SQUARE!. . Timewise Serum C adalah yg terbaik Tp vitamin C in a liquid form agak sukar untuk dapat yang fresh. . Hasil daripada penyelidikan saintis bertahun-tahun lamanya , MK berjaya keluarkan Vitamin C yg fresh dalam bentuk ‘helaian’ ! Dia adalah satu inovasi baru yg PERTAMA dalam BEAUTY INDUSTRY yg dpt mengekalkan freshnes vitamin C. . Kelebihan & kebaikan Activating square :. ️ 100% PURE VITAMIN C. ️ Result in 2 weeks. ️ Kulit lebih sekata, cerah, tegang, anjal, hilangkan garis-garis halus. ️ Memperbaiki skin texture. ️Boleh pakai dgn apa apa jenis serum (serumC, Lumivie , Lifting serum). ️ Membantu boost up kan fungsi serum tu. . Setiap kali kita guna activating square ,kita apply FRESH vitamin c kt muka kita . . . Nak free postage free smple free consultation meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand - 2 days ago

17 Likes
0 Comments
0
Nah untuk uols. 😊 Video macam mana nak gunakan Vitamin C Activating Square dengan serum uols. .
.
APA NI ? 😍 !!! PRODUK BARU MARY KAY KE ?!! Ya sayang sayang semua Ini adalah produk terbaru Mary Kay . Berapa harga nya?!!! PERCUMA SAHAJA !!! Percaya tak ? WhatsApp for more detail ❤️🤗.
.
.
Introducing a NEW INNOVATION in Science😱.
.
VITAMIN C ACTIVATING SQUARE!.
.
Timewise Serum C adalah yg terbaik
Tp vitamin C in a liquid form agak sukar untuk dapat yang fresh.
.
Hasil daripada penyelidikan saintis bertahun-tahun lamanya , MK berjaya keluarkan Vitamin C yg fresh dalam bentuk ‘helaian’ !
Dia adalah satu inovasi baru yg PERTAMA dalam BEAUTY INDUSTRY yg dpt mengekalkan freshnes vitamin C.
.
Kelebihan & kebaikan Activating square :.
❤️ 100% PURE VITAMIN C.
❤️ Result in 2 weeks.
❤️ Kulit lebih sekata, cerah, tegang,  anjal, hilangkan garis-garis halus.
❤️ Memperbaiki skin texture.
❤️Boleh pakai dgn apa apa jenis serum (serumC, Lumivie , Lifting serum).
❤️ Membantu boost up kan fungsi serum tu.
.
Setiap kali kita guna activating square ,kita apply FRESH vitamin c kt muka kita 😍😍😍.
.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm kak Anne cepat .
Whatsapp 0173023926.
Anne
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

Nah untuk uols. Video macam mana nak gunakan Vitamin C Activating Square dengan serum uols. . . APA NI ? !!! PRODUK BARU MARY KAY KE ?!! Ya sayang sayang semua Ini adalah produk terbaru Mary Kay . Berapa harga nya?!!! PERCUMA SAHAJA !!! Percaya tak ? WhatsApp for more detail ️🤗. . . Introducing a NEW INNOVATION in Science. . VITAMIN C ACTIVATING SQUARE!. . Timewise Serum C adalah yg terbaik Tp vitamin C in a liquid form agak sukar untuk dapat yang fresh. . Hasil daripada penyelidikan saintis bertahun-tahun lamanya , MK berjaya keluarkan Vitamin C yg fresh dalam bentuk ‘helaian’ ! Dia adalah satu inovasi baru yg PERTAMA dalam BEAUTY INDUSTRY yg dpt mengekalkan freshnes vitamin C. . Kelebihan & kebaikan Activating square :. ️ 100% PURE VITAMIN C. ️ Result in 2 weeks. ️ Kulit lebih sekata, cerah, tegang, anjal, hilangkan garis-garis halus. ️ Memperbaiki skin texture. ️Boleh pakai dgn apa apa jenis serum (serumC, Lumivie , Lifting serum). ️ Membantu boost up kan fungsi serum tu. . Setiap kali kita guna activating square ,kita apply FRESH vitamin c kt muka kita . . . Nak free postage free smple free consultation meh pm kak Anne cepat . Whatsapp 0173023926. Anne Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand - 2 days ago

12 Likes
1 Comments
0
MARY KAY MEREALISASIKAN IMPIAN SETIAP WANITA❤️
.
Mary Kay membuka peluang yang sama rata kepada semua wanita yang ingin berjaya seperti kami yang ingin mendapatkan kulit yang sihat seperti kami yang ingin healthy balanced lifestyle seperti kami. Satu satunya kerjaya yang memberi peluang untuk semua peringkat usia tak kira student,suri rumah,penganggur walaupun makcik makcik sahaja pun boleh! Kerjaya yang sangat memahami keperluan wanita ada anak pun boleh berjaya dengan Mary Kay pergi mana mana pun boleh bawa anak tak ada halangan😍
.
Kerja saya mencantikan wanita dan memperkayakan wanita best kan? Siapa lagi nak jadi sebahagian dari kami? Jum sama sama jadi wanita hebat! ❤️
.
0183970457 whatsapp tau😘
.
.

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaycheras #marykayselangor #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #dermatologist #kulitcantik #kulitsihat #malaysiaigers #malaysiaseller #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #personalshopper #marykaysungaipetani #marykaykedah #marykaypenang #personalshopperkl #kulitglowing #kulitflawless #skinvigorate #skinvi #skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush #kerjayamarykay

MARY KAY MEREALISASIKAN IMPIAN SETIAP WANITA️ . Mary Kay membuka peluang yang sama rata kepada semua wanita yang ingin berjaya seperti kami yang ingin mendapatkan kulit yang sihat seperti kami yang ingin healthy balanced lifestyle seperti kami. Satu satunya kerjaya yang memberi peluang untuk semua peringkat usia tak kira student,suri rumah,penganggur walaupun makcik makcik sahaja pun boleh! Kerjaya yang sangat memahami keperluan wanita ada anak pun boleh berjaya dengan Mary Kay pergi mana mana pun boleh bawa anak tak ada halangan . Kerja saya mencantikan wanita dan memperkayakan wanita best kan? Siapa lagi nak jadi sebahagian dari kami? Jum sama sama jadi wanita hebat! ️ . 0183970457 whatsapp tau . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaycheras #marykayselangor #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #dermatologist #kulitcantik #kulitsihat #malaysiaigers #malaysiaseller #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #personalshopper #marykaysungaipetani #marykaykedah #marykaypenang #personalshopperkl #kulitglowing #kulitflawless #skinvigorate #skinvi #skinvigoratemarykay #skinvigoratebrush #kerjayamarykay - 2 days ago

10 Likes
1 Comments
0
Testimoni dari Suraya Mary Kay Beauty Consultant😍. .
.
Before & After ! Sangat berbeza kan !! 3 bulan penggunaan dah nampak kesan ketara 😍. Dapatkan konsultasi & guidance dengan fieza sebelum menggunakan Mary Kay okay 😍 im happy to assist you !.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! .
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
. 
Nak free postage 💞 free smple 💞 free consultation 💞 meh pm fieza. 
Whatsapp 0174746160
Fieza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay 🇲🇾.
.
.
#marykay#botanicaleffects #marykaymalaysia #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #kulitsihat #kulitcantik #kerjayamarykay #beautyconsultant #marykayjohor #marykaymelaka #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaykl #marykayselangor #marykaysabah #marykaysarawak #dermatologist #marykaybest #student #like4likes #beautyconsultantmalaysia #maskmarykay#aesthetic #serummarykay#testimonimarykay

Testimoni dari Suraya Mary Kay Beauty Consultant. . . Before & After ! Sangat berbeza kan !! 3 bulan penggunaan dah nampak kesan ketara . Dapatkan konsultasi & guidance dengan fieza sebelum menggunakan Mary Kay okay im happy to assist you !. . Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! . Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? . . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? . . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . . Nak free postage free smple free consultation meh pm fieza. Whatsapp 0174746160 Fieza Independent Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾. . . #marykay #botanicaleffects #marykaymalaysia #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #kulitsihat #kulitcantik #kerjayamarykay #beautyconsultant #marykayjohor #marykaymelaka #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaykl #marykayselangor #marykaysabah #marykaysarawak #dermatologist #marykaybest #student #like4likes #beautyconsultantmalaysia #maskmarykay #aesthetic #serummarykay #testimonimarykay - 2 days ago

17 Likes
0 Comments
0
Apa yang best dgn brush baru Mary Kay ni? 
Selain design yang sangat up to date, brush ni guna 100% bahan sintetik so takde isu guna bahan dari haiwan dan bulu tak mudah tanggal2.
.
And if uol perasan, utk cheek brush tu design dia mcm ada lekuk, and you know what lekuk tu mmg didesign khas utk mudahkan uol apply blusher or cheek color! Ekslusif kan 😍
.
Harga pulak sangat berbaloi jika dibanding dengan banyak brand lain kat luar yg mempunyai kualiti yang setanding. Dalam erti kata lain, tak perlu la sampai jual organ bagai. 😂
.
Mary Kay Essential Brush Collection
1 Set ada 5 batang berus
• All-over powder brush
• Cheek brush
• All-over eye shadow brush
• Eye crease brush
• Eye smudger brush
.
Juga terdapat berus lain yang dijual berasingan
• Liquid foundation brush
• Powder foundation brush
• Eyebrow/eyeliner brush
.
Beauty Consultant
💃Wina💃
http://WinaMk.wasap.my

#Marykaymalaysia
#Marykaysungaipetani
#Marykaylover
#KerjayaMarykay
#Incomemarykay
#Kulitsihatcantik
#Merawatdaridalam

Apa yang best dgn brush baru Mary Kay ni? Selain design yang sangat up to date, brush ni guna 100% bahan sintetik so takde isu guna bahan dari haiwan dan bulu tak mudah tanggal2. . And if uol perasan, utk cheek brush tu design dia mcm ada lekuk, and you know what lekuk tu mmg didesign khas utk mudahkan uol apply blusher or cheek color! Ekslusif kan . Harga pulak sangat berbaloi jika dibanding dengan banyak brand lain kat luar yg mempunyai kualiti yang setanding. Dalam erti kata lain, tak perlu la sampai jual organ bagai. . Mary Kay Essential Brush Collection 1 Set ada 5 batang berus • All-over powder brush • Cheek brush • All-over eye shadow brush • Eye crease brush • Eye smudger brush . Juga terdapat berus lain yang dijual berasingan • Liquid foundation brush • Powder foundation brush • Eyebrow/eyeliner brush . Beauty Consultant Wina http://WinaMk.wasap.my #Marykaymalaysia #Marykaysungaipetani #Marykaylover #KerjayaMarykay #Incomemarykay #Kulitsihatcantik #Merawatdaridalam - 2 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Ada ke bisnes yg modal rendah mcm ni tapi korang dpt item penjagaan wajah yg cukup utk masa 6 bln? Sambil sihatkan kulit sendiri sambil sharing dengan kawan2 yang lain 😍😍
.
Set asas MARY KAY 🍒 Botanikal Effect 🍒
.
set ni merupakan produk yang berasaskan bahan botanical.... 😊
.
Botanical effect set terbahagi kpd 3 jenis kulit mengikut kesesuaian kulit :-
🙋‍♀️ kulit kering
🙋‍♀️ kulit normal/ kombinasi
🙋‍♀️ kulit berminyak
.
set ini terdiri drpd : 
1.#Cleanser- mencuci wajah dari segala kekotoran
.
2. #mask- bertindak untuk membuang sel2 kulit mati, kulit kusam, blackheads dan whiteheads .
3. #freshen bertindak untuk menutupi pori2 terbuka dan membuang sisa² lebih kekotoran pada wajah selepas proces mencuci .
4. #hydrate memberi kelembapan yg berpanjangan pada wajah ..agar wajah sentiasa sihat, lembap, lembut dan tidak kusam 😘
.
Walau apa pun masalah kulit anda, rawat dari awai supaya x banyak kos yang keluar, sebabnya bila dah rosak makin banyak kos yang akan di keluarkan..
.
✅free coaching
✅free guide
🎁free gift
.
Ikin ibrahim
☎wasap.my/60179996894
.
#marykaybeautyconsultant #marykaybc #marykaymalaysia #marykayterengganu #kerjayamarykay #kerjayaberseragam #kerjaya #kerjaya_berseragam #peluangkerjaya #peluangusahaonline #peluangpekerjaan #peluangbisnes #sideincome #sideincomemalaysia #buatduitmudah #buatduitraya #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduit #buatduitdenganhandphone #income #janaincome #janapendapatan #dropshipwanted

Ada ke bisnes yg modal rendah mcm ni tapi korang dpt item penjagaan wajah yg cukup utk masa 6 bln? Sambil sihatkan kulit sendiri sambil sharing dengan kawan2 yang lain . Set asas MARY KAY Botanikal Effect . set ni merupakan produk yang berasaskan bahan botanical.... . Botanical effect set terbahagi kpd 3 jenis kulit mengikut kesesuaian kulit :- ‍♀️ kulit kering ‍♀️ kulit normal/ kombinasi ‍♀️ kulit berminyak . set ini terdiri drpd : 1.#Cleanser - mencuci wajah dari segala kekotoran . 2. #mask - bertindak untuk membuang sel2 kulit mati, kulit kusam, blackheads dan whiteheads . 3. #freshen bertindak untuk menutupi pori2 terbuka dan membuang sisa² lebih kekotoran pada wajah selepas proces mencuci . 4. #hydrate memberi kelembapan yg berpanjangan pada wajah ..agar wajah sentiasa sihat, lembap, lembut dan tidak kusam . Walau apa pun masalah kulit anda, rawat dari awai supaya x banyak kos yang keluar, sebabnya bila dah rosak makin banyak kos yang akan di keluarkan.. . free coaching free guide free gift . Ikin ibrahim wasap.my/60179996894 . #marykaybeautyconsultant #marykaybc #marykaymalaysia #marykayterengganu #kerjayamarykay #kerjayaberseragam #kerjaya #kerjaya_berseragam #peluangkerjaya #peluangusahaonline #peluangpekerjaan #peluangbisnes #sideincome #sideincomemalaysia #buatduitmudah #buatduitraya #buatduitonline #buatduitdarirumah #buatduit #buatduitdenganhandphone #income #janaincome #janapendapatan #dropshipwanted - 2 days ago

7 Likes
0 Comments
0
MARY KAY NOURISHINE PLUS LIPGLOSS.

Formula ringan memberikan keselesaan dengan sinar yang maksimum.Ia merata,melembut dan tidak berasa melekit.

Nourishine lipgloss sarat dengan pelembap dan perapi sepenuhnya,lebih 80% dengan itu bibir berasa luar biasa lembut dan halus.

Ia juga diperkuat dengan vitamin A dan E yang membantu membentuk perlindungan yang melawan radikal bebas penyebab kedutan.

Normal price:- Rm150
Promo price:- Rm128 free watermelon pouch

Balkis  0146207384
Perunding kecantikan anda

#marykayperlis  #marykaykedah
#marykayalorsetar #marykaysungaipetani 
#marykaytaiping #marykaybutterworth 
#marykaypenang #marykayperak 
#marykayipoh #marykaycheras 
#instafamous #meletop 
#tiktokmalaysia #timewise3d 
#antipenuaan #nakcantik 
#kulitcantik #mekapcantik 
#whiteheads #sungaipetani 
#alorsetar #taiping 
#ipoh #perak 
#perlis #kedah 
#kerjayamarykay

MARY KAY NOURISHINE PLUS LIPGLOSS. Formula ringan memberikan keselesaan dengan sinar yang maksimum.Ia merata,melembut dan tidak berasa melekit. Nourishine lipgloss sarat dengan pelembap dan perapi sepenuhnya,lebih 80% dengan itu bibir berasa luar biasa lembut dan halus. Ia juga diperkuat dengan vitamin A dan E yang membantu membentuk perlindungan yang melawan radikal bebas penyebab kedutan. Normal price:- Rm150 Promo price:- Rm128 free watermelon pouch Balkis 0146207384 Perunding kecantikan anda #marykayperlis #marykaykedah #marykayalorsetar #marykaysungaipetani #marykaytaiping #marykaybutterworth #marykaypenang #marykayperak #marykayipoh #marykaycheras #instafamous #meletop #tiktokmalaysia #timewise3d #antipenuaan #nakcantik #kulitcantik #mekapcantik #whiteheads #sungaipetani #alorsetar #taiping #ipoh #perak #perlis #kedah #kerjayamarykay - 2 days ago

11 Likes
0 Comments
0
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT.
.
.
3 item di atas sesuai untuk siapa? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita,kitajaga.
.
✅ MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau😱.
.
✅ TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali.
Paling best anti aging tu😱.
.
✅ GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang😱.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍  pm cepat 
Whatsapp 
01136317115

Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand#student

20% DISCOUNT ️ 20% DISCOUNT ️ 20% DISCOUNT. . . 3 item di atas sesuai untuk siapa? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita ,kitajaga. . MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau. . TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali. Paling best anti aging tu. . GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang. . Nak free postage free smple free consultation pm cepat Whatsapp 01136317115 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand #student - 2 days ago

7 Likes
1 Comments
0
20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT ‼️ 20% DISCOUNT.
.
.
3 item di atas sesuai untuk siapa sis ? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita,kitajaga.
.
✅ MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau😱.
.
✅ TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali.
Paling best anti aging tu😱.
.
✅ GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang😱.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sis cepat .
Whatsapp 0175010563
Ain
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand#student

20% DISCOUNT ️ 20% DISCOUNT ️ 20% DISCOUNT. . . 3 item di atas sesuai untuk siapa sis ? Promo di atas sesuai untuk uolss yang ada masalah bekas jerawat hitam , kulit yang sensitif dan mudah burn atau kulit yang kering 😬. Jumss try Mary Kay products belum cuba belum tahu ! #kulitkita ,kitajaga. . MELACEP CLEANSER untuk cerahkan skin. Produk ni dari Korea tau. . TIMEWISE 3D DAY CREAM untuk lembapkan kulit dan cerahkan kulit skali. Paling best anti aging tu. . GEL MASK yg mmg sesuai dgn musim panas ni! Pakai tebal2 tak kisah pagi ke malam ke dan kulit jadi lembap dan tegang. . Nak free postage free smple free consultation meh pm sis cepat . Whatsapp 0175010563 Ain Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand #student - 2 days ago

5 Likes
0 Comments
0
My daily routine with Timewise 3D set ! 🌞 Set Timewise 3D sangat advance tau sebab ada dua fungsi iaitu MENCERAH & MENGANJAL 😄. Ehhh bestnyaaa apa yang kita nak semua ada dalam satu set 🙊 nak kenal kenal lagi dengan Timewise 3D set ni meh WhatsApp fieza ( link ada pada bio ).
.
Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️.
.
1️⃣ Cleanser.
2️⃣ Day Cream SPF30.
3️⃣ Night Cream.
4️⃣ Eye Cream.
.
D- Defends (mempertahan).
D- Delays (melambatkan).
D- Delivers (menghasilkan).
.
Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas.  Sebab umur 25 kita kulit sudah  memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm fieza cepat .
Whatsapp 0174746160.
Fieza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay 🇲🇾
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

My daily routine with Timewise 3D set ! 🌞 Set Timewise 3D sangat advance tau sebab ada dua fungsi iaitu MENCERAH & MENGANJAL . Ehhh bestnyaaa apa yang kita nak semua ada dalam satu set nak kenal kenal lagi dengan Timewise 3D set ni meh WhatsApp fieza ( link ada pada bio ). . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ️. . Nak free postage free smple free consultation meh pm fieza cepat . Whatsapp 0174746160. Fieza Independent Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand - 2 days ago

12 Likes
0 Comments
0
TAHU TAK korang tak perlu CUCUK atau MAKAN vitamin c? Cuma perlu sapu je! Nak kulit cantik, anjal? Mary Kay offer free BOOSTER bulan ni sempena FIRST LAUNCH pure vitamin C kat Malaysia & Singapore.
.
First in the Beauty Industry
100% PURE VITAMIN C
.
Vitamin C ni vitamin kulit, tapi badan tak boleh hasilkan Vitamin C dengan sendirinya.
.
VITAMIN C ACTIVATING SQUARE
.
• Extra boost untuk serum
• Meningkatkan kecerahan tona kulit
• Menggalakkan dan meningkatkan kolagen
• Menguatkan struktur kulit
• Meningkatkan keanjalan kulit
• Melambatkan proses penuaan
• Meningkatkan ketahanan kulit dari sinaran UV
• Melindungi kulit dari radikal bebas . .
💄Skin consultation? 👝Free product trial? Budget tak meriah? 👒Career opportunities? Ask me!
.
Free postage 🚛  Free gift 🎁 Free sample 🍀
.
Sim Sima
0104008593
Ind. Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaybanting #marykaykuantan #marykaytemerloh #skinvigorate #serumjerawat #serumvitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat #beautyconsultanttemerloh #follow4follow #beautyconsultantkuantan #kerjayamarykay #paknil #balingbelakang #serummarykay #beautyconsultantbanting

TAHU TAK korang tak perlu CUCUK atau MAKAN vitamin c? Cuma perlu sapu je! Nak kulit cantik, anjal? Mary Kay offer free BOOSTER bulan ni sempena FIRST LAUNCH pure vitamin C kat Malaysia & Singapore. . First in the Beauty Industry 100% PURE VITAMIN C . Vitamin C ni vitamin kulit, tapi badan tak boleh hasilkan Vitamin C dengan sendirinya. . VITAMIN C ACTIVATING SQUARE . • Extra boost untuk serum • Meningkatkan kecerahan tona kulit • Menggalakkan dan meningkatkan kolagen • Menguatkan struktur kulit • Meningkatkan keanjalan kulit • Melambatkan proses penuaan • Meningkatkan ketahanan kulit dari sinaran UV • Melindungi kulit dari radikal bebas . . Skin consultation? Free product trial? Budget tak meriah? Career opportunities? Ask me! . Free postage 🚛 Free gift Free sample . Sim Sima 0104008593 Ind. Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaybanting #marykaykuantan #marykaytemerloh #skinvigorate #serumjerawat #serumvitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat #beautyconsultanttemerloh #follow4follow #beautyconsultantkuantan #kerjayamarykay #paknil #balingbelakang #serummarykay #beautyconsultantbanting - 2 days ago

18 Likes
1 Comments
0
Wowwww!! Skin makin sihat dan cantik dengan Mary Kay! .
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Dulu2 kalau beli produk untuk wajah..pakai sekejap, tak dan habis sebotol dah cari produk lain..senang betul hati ini tergugat bila ada produk lain yg macam lebih #HEBAT !!! tapi sama jugak!! Beli lagi yang lain..🤭 Sampai dah malas nk pakai apa2 produk lagi🥺
.
.
Pengalaman selepas jumpa dengan #MARYKAY  saya belajar untuk konsisten ☝🏼☝🏼☝🏼walaupon anda pakai produk mahal sekalipun tapi tak tahu cara dan bagaimana dia berfungsi..jadila produk ini sama mcm produk2 yg sebelum ini..😑 .
.
Setahun saya bersama #MARYKAY memang tidak mengecewakan..🥰 .
.
Dah ramai yang bersama-sama dengan saya..❤️
.
.
🌼Perlukan consultation ? 🤔
Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔
Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔
Jom tanya saya 😉💓
.
Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm dibah 😚💋 will reply as soon as posibble 😉
.
.
Love , dibah ❤️.
01.682.7371 ( Jangan lupa save 🙊 ).
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5global

Wowwww!! Skin makin sihat dan cantik dengan Mary Kay! . . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . . Dulu2 kalau beli produk untuk wajah..pakai sekejap, tak dan habis sebotol dah cari produk lain..senang betul hati ini tergugat bila ada produk lain yg macam lebih #HEBAT !!! tapi sama jugak!! Beli lagi yang lain..🤭 Sampai dah malas nk pakai apa2 produk lagi🥺 . . Pengalaman selepas jumpa dengan #MARYKAY saya belajar untuk konsisten 🏼🏼🏼walaupon anda pakai produk mahal sekalipun tapi tak tahu cara dan bagaimana dia berfungsi..jadila produk ini sama mcm produk2 yg sebelum ini..😑 . . Setahun saya bersama #MARYKAY memang tidak mengecewakan..🥰 . . Dah ramai yang bersama-sama dengan saya..️ . . Perlukan consultation ? 🤔 Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗 Nak percubaan produk?🤔 Jom whatsapp saya Part/Full time career ?🤔 Jom tanya saya . Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm dibah will reply as soon as posibble . . Love , dibah ️. 01.682.7371 ( Jangan lupa save ). . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5global - 2 days ago

20 Likes
0 Comments
0
Keluaran terbaru dari Mary Kay untuk body..
Nak body putih gebu wangi.... ?😊
.
🌸Mary Kay Satin body .
💚 Satin Body Revitalizing Shea Scrub:
.
➡️Ia membantu menyental kulit mati yang akan menghasilkan kulit yang lebih segar dan berseri².. 💚 Satin Body Indulgent Shea Wash:
.
➡️Ia membersih dan melembapkan kulit yg kering dengan salutan buih yg tebal, menjadikan kulit berasa lebih lembap.. 💚 Satin Body Silkening Shea Lotion:
.
➡️Ia dirumuskan dengan kebaikan lembapan dari mentega shea san kaya dengan Vitamin E utk kulit lebih lembut bak sutera... .
Nak free Postage free gift free consultation WhatsApp 0139688152

#marykay #marykaymalaysia
#marykaykedah #marykayutara
#marykaycosmetics #marykayproduct
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli
#stailista #minaz
#laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykaykulim #marykaysungaipetani
#marykaykepalabatas #marykaylunas
#marykaykelantan
#beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitbreakout
#marykaytop5globalskincarebrandd

Keluaran terbaru dari Mary Kay untuk body.. Nak body putih gebu wangi.... ? . Mary Kay Satin body . Satin Body Revitalizing Shea Scrub: . ️Ia membantu menyental kulit mati yang akan menghasilkan kulit yang lebih segar dan berseri².. Satin Body Indulgent Shea Wash: . ️Ia membersih dan melembapkan kulit yg kering dengan salutan buih yg tebal, menjadikan kulit berasa lebih lembap.. Satin Body Silkening Shea Lotion: . ️Ia dirumuskan dengan kebaikan lembapan dari mentega shea san kaya dengan Vitamin E utk kulit lebih lembut bak sutera... . Nak free Postage free gift free consultation WhatsApp 0139688152 #marykay #marykaymalaysia #marykaykedah #marykayutara #marykaycosmetics #marykayproduct #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykaykulim #marykaysungaipetani #marykaykepalabatas #marykaylunas #marykaykelantan #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitbreakout #marykaytop5globalskincarebrandd - 2 days ago

8 Likes
0 Comments
0
MELACEP PLUS .
---kulit berkilau sejernih kristal---
.
* Mencerahkan kulit dari dlm wajah nampak glowing, cerah & bersih
* Memudarkan jeragat
* Menghilangkan bekas jerawat
.
🎁FOAMING CLEANSER
✅Clearkan semua debu dan kekotoran
✅serikan kulit yang kusam ✅menjadikan kulit lembut dan licin.
✅Sesuai utk semua jenis kulit.
.
🎁MASK
✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit,
✅menyekatakan tona wajah.
✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit.
.
🎁FRESHNER
✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit
✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar.
.
🎁ULTIMATE SERUM
✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang.
✅memudarkan parut serta jeragat
✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
.
🎁ULTIMATE CREAM
✅Memberikan kelembapan pada wajah.
✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah.
✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit
✅mencantikkan tekstur kulit.
✅mudah diserap ke dalam kulit.
.
💕Turutan penggunaan💕
🎁Pencuci
🎁Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x
🎁Freshner
🎁Serum
🎁Ultimate Cream
.
Beauty Consultant
💃Wina💃
http://WinaMk.wasap.my

#Marykaymalaysia
#Marykaysungaipetani
#Marykaylover
#KerjayaMarykay
#Incomemarykay
#Kulitsihatcantik
#Merawatdaridalam

MELACEP PLUS . ---kulit berkilau sejernih kristal--- . * Mencerahkan kulit dari dlm wajah nampak glowing, cerah & bersih * Memudarkan jeragat * Menghilangkan bekas jerawat . FOAMING CLEANSER Clearkan semua debu dan kekotoran serikan kulit yang kusam menjadikan kulit lembut dan licin. Sesuai utk semua jenis kulit. . MASK Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah. Mengangkat sel kulit mati pada kulit. . FRESHNER Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar. . ULTIMATE SERUM Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang. memudarkan parut serta jeragat menghilangkan semua bintik-bintik hitam. . ULTIMATE CREAM Memberikan kelembapan pada wajah. Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah. penambahbaikan dalam pencerahan kulit mencantikkan tekstur kulit. mudah diserap ke dalam kulit. . Turutan penggunaan Pencuci Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x Freshner Serum Ultimate Cream . Beauty Consultant Wina http://WinaMk.wasap.my #Marykaymalaysia #Marykaysungaipetani #Marykaylover #KerjayaMarykay #Incomemarykay #Kulitsihatcantik #Merawatdaridalam - 2 days ago

0 Likes
0 Comments
0
PROMO MENGEJUT 20% !!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Omggg 😱😱😱 betul ke ni cikzam ?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yesssss betul !! Limited offers awakk. Cepat cepat grab promo item kita !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Selalu ramai yg ckp dgn cikzam mahal tunggu gaji. 
Ni harini cikzam nak bagitahu promo bestttt gilossss awak !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Taktahu mana yg sesuai ? Jom pm ok dear.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🛍Free Postage Seluruh Malaysia⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🛍Free gift⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🛍Free MK Samples⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🛍Free MK Products
.
CIKZAM 
012-3012602
Independent Beauty Consultant🎈
Mary Kay Malaysia💞
.
.
.
#lipstickmarykay #marykayjb
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay

PROMO MENGEJUT 20% !!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Omggg betul ke ni cikzam ?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yesssss betul !! Limited offers awakk. Cepat cepat grab promo item kita !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Selalu ramai yg ckp dgn cikzam mahal tunggu gaji. Ni harini cikzam nak bagitahu promo bestttt gilossss awak !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Taktahu mana yg sesuai ? Jom pm ok dear.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍Free Postage Seluruh Malaysia⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍Free gift⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍Free MK Samples⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛍Free MK Products . CIKZAM 012-3012602 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . . #lipstickmarykay #marykayjb #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay - 3 days ago

7 Likes
0 Comments
0
POWDER AJAIB 😲..Translucent powder.
.
✒Jangan terkejut tengok bedak ni warna putih hehehe. Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paaaling senang di alam semesta! .
.
✒Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit!
.
✒Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau.
.
💌 FREE Postage
😎 FREE Consultation
🙆 FREE Sample
🎁 FREE Gift
.
Budget? Dont Worry, just DM me👇
ᗪiaℕ,
ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴏɴꜱᴜʟᴛᴀɴᴛ
013 233 4960
.
#marykaylipmatte #marykaylipstik #marykaynilai #nilai #marykaysendayan #marykaylabu #marykayseremban #skincareformen #skincareroutine #usimnilai #usim #nilaiuniversity #inticollege #makeup #marykayproduk #marykayproduct #marykaypowder #loosepowder #rozitachewan #schawal #vivyyusof #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykaynilai #nilai #sendayan #sendayutinggi #dengkil #seremban#partimejob #giftsforher #hantarankahwin

POWDER AJAIB ..Translucent powder. . Jangan terkejut tengok bedak ni warna putih hehehe. Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paaaling senang di alam semesta! . . Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! . Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau. . FREE Postage 😎 FREE Consultation FREE Sample FREE Gift . Budget? Dont Worry, just DM me ᗪiaℕ, ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴏɴꜱᴜʟᴛᴀɴᴛ 013 233 4960 . #marykaylipmatte #marykaylipstik #marykaynilai #nilai #marykaysendayan #marykaylabu #marykayseremban #skincareformen #skincareroutine #usimnilai #usim #nilaiuniversity #inticollege #makeup #marykayproduk #marykayproduct #marykaypowder #loosepowder #rozitachewan #schawal #vivyyusof #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykaynilai #nilai #sendayan #sendayutinggi #dengkil #seremban #partimejob #giftsforher #hantarankahwin - 3 days ago

14 Likes
4 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.