#hotitem

521,681 posts

Loading...
KELEBIHAN JAMMU QHITA . ❤ menambah keaslian aset wanita
❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
❤ menegang dan menganjalkan
❤ melentikkan bentuk badan
❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total ✔
.

Rahsia dan keistimewaan JAMMU QHITA
. 👙ASET WANITA - bentuk badan ideal, mengempeskn perut, membesarkan payudara dan punggung , menganjal serta memontokkan supaya kelihatan sexy dan montok✔
.

MISS V - merawat serta membersihkn dari keputihan dan bau hanyir, mengetatkan faraj, menghasilkn cecair semulajadi untuk masalah miss v terlalu kering pra menopose,  melancarkan haid dan menghilangkan sengugut✔
.

KULIT - menjadikan kulit lebih glowing dan menaikkan seri wajah✔.
.

Ws segera +60163900425

#jammu_qhita_ori #jammuqhita #jammuqhitaipoh #jammumurah #jamsmuqhitalovers #hotitem #hotsale #hotproduct #hotbody #zulfarious #zulfarichous #jammumujararb #keputihan #jammumurah #keputihangatal #missvketat #missvharum #payudaramontok #payudarakencang #missv #montok #gebu #putihkulit #putih #missvbau #payudarabesar#ipohperak#perak#darulriduan#codipoh#cod

KELEBIHAN JAMMU QHITA . menambah keaslian aset wanita payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk menegang dan menganjalkan melentikkan bentuk badan mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total . Rahsia dan keistimewaan JAMMU QHITA . ASET WANITA - bentuk badan ideal, mengempeskn perut, membesarkan payudara dan punggung , menganjal serta memontokkan supaya kelihatan sexy dan montok . MISS V - merawat serta membersihkn dari keputihan dan bau hanyir, mengetatkan faraj, menghasilkn cecair semulajadi untuk masalah miss v terlalu kering pra menopose, melancarkan haid dan menghilangkan sengugut . KULIT - menjadikan kulit lebih glowing dan menaikkan seri wajah. . Ws segera +60163900425 #jammu_qhita_ori #jammuqhita #jammuqhitaipoh #jammumurah #jamsmuqhitalovers #hotitem #hotsale #hotproduct #hotbody #zulfarious #zulfarichous #jammumujararb #keputihan #jammumurah #keputihangatal #missvketat #missvharum #payudaramontok #payudarakencang #missv #montok #gebu #putihkulit #putih #missvbau #payudarabesar #ipohperak #perak #darulriduan #codipoh #cod - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Loading...
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Jammu Qhita ni bukan shj dapat merawat masalah dalaman wanita, yg nak turunkan berat badan pn boleh😀 dan bonusnye firm up ur body utk suami tersayang😍
.

Khasiat :
1) membantu mengurangkan keputihan
.

2) membantu mengurangkan senggugut
.

3) membantu mengecutkan rahim
.

4) membantu mengeluarkan angin dalam badan
.

5) membantu payudara & pinggul anda kembali tegang dan pejal.
.

Ws segera +60163900425

#jammu_qhita_ #jammuqhita #jammuqhitaipoh #jammumurah #jammuqhitalovers #zulfarichous #zulfarious #hotitem #hotsale #hotproduct #hotbody
#produkmontokgebu #jamu #jamumontok #payudarabesar #payudarakendur #payudaraindah #payudarakencang #missv #missvketat #keputihan #keputihangatal#ipohperak#perak#darulriduan#codipoh#cod

Jammu Qhita ni bukan shj dapat merawat masalah dalaman wanita, yg nak turunkan berat badan pn boleh😀 dan bonusnye firm up ur body utk suami tersayang . Khasiat : 1) membantu mengurangkan keputihan . 2) membantu mengurangkan senggugut . 3) membantu mengecutkan rahim . 4) membantu mengeluarkan angin dalam badan . 5) membantu payudara & pinggul anda kembali tegang dan pejal. . Ws segera +60163900425 #jammu_qhita_ #jammuqhita #jammuqhitaipoh #jammumurah #jammuqhitalovers #zulfarichous #zulfarious #hotitem #hotsale #hotproduct #hotbody #produkmontokgebu #jamu #jamumontok #payudarabesar #payudarakendur #payudaraindah #payudarakencang #missv #missvketat #keputihan #keputihangatal #ipohperak #perak #darulriduan #codipoh #cod - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
"TETEK TAKDE !!! PUNGGUNG TAKDE!! " "EE DAH MACAM PAPAN AKU TENGOK KAU NI !!!" "MACAM BUDAK²!!!"
.
Ni la selalu orang panggil saya , sampai down macam dah taknak keluar rumah dah , duit habis pegi suntik silikon itu , silikon ini , beli produk itu , produk ini , banyak sangat bazir selama ni untuk nak settle kan masalah payudara dan punggung yang leper
.
Tapi tetap takada hasil , sampai dah giveup malas nak pikir , dulu pakai produk macam² nak naikkan berat badan lah , besarkn payudara lah , besarkan punggunglah 🍑
.
But finally, jumpa JAMMU QHITA ni , dah la jimat , berbaloi pula tu . Berkesan sangat 👍 sampai saya jual sendiri JAMMU QHITA ni sebab ramai sangat tanya pakai apa ? 😎
.
Bila dah mantap , mantop , tiptop , bodyshape , orang cakap saya suntik macam² pulak mulut orang kan 💁 then ramai yang cuba haa baru diorang tau kesannya macam mana baru hegeh2 nak repeat order 😂
.
Siapa yg ade masalah payudara kecil,kendur , punggung leper . 
Ws segera +60163900425

#jammu_qhita_ori #jammuqhita #jammuqhitaipoh #jammumurah #jamsmuqhitalovers #hotitem #hotsale #hotproduct #hotbody #zulfarious #zulfarichous #jammumujararb #keputihan #jammumurah #keputihangatal #missvketat #missvharum #payudaramontok #payudarakencang #missv #montok #gebu #putihkulit #putih #missvbau #payudarabesar#ipohperak#perak#darulriduan#codipoh#cod

"TETEK TAKDE !!! PUNGGUNG TAKDE!! " "EE DAH MACAM PAPAN AKU TENGOK KAU NI !!!" "MACAM BUDAK²!!!" . Ni la selalu orang panggil saya , sampai down macam dah taknak keluar rumah dah , duit habis pegi suntik silikon itu , silikon ini , beli produk itu , produk ini , banyak sangat bazir selama ni untuk nak settle kan masalah payudara dan punggung yang leper . Tapi tetap takada hasil , sampai dah giveup malas nak pikir , dulu pakai produk macam² nak naikkan berat badan lah , besarkn payudara lah , besarkan punggunglah . But finally, jumpa JAMMU QHITA ni , dah la jimat , berbaloi pula tu . Berkesan sangat sampai saya jual sendiri JAMMU QHITA ni sebab ramai sangat tanya pakai apa ? 😎 . Bila dah mantap , mantop , tiptop , bodyshape , orang cakap saya suntik macam² pulak mulut orang kan then ramai yang cuba haa baru diorang tau kesannya macam mana baru hegeh2 nak repeat order . Siapa yg ade masalah payudara kecil,kendur , punggung leper . Ws segera +60163900425 #jammu_qhita_ori #jammuqhita #jammuqhitaipoh #jammumurah #jamsmuqhitalovers #hotitem #hotsale #hotproduct #hotbody #zulfarious #zulfarichous #jammumujararb #keputihan #jammumurah #keputihangatal #missvketat #missvharum #payudaramontok #payudarakencang #missv #montok #gebu #putihkulit #putih #missvbau #payudarabesar #ipohperak #perak #darulriduan #codipoh #cod - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
🌸THANK YOU FOR DEALING WITH US 🌸

RECEIVER 💐 🍫: MALATHI
 LOC 💐🍫 : PENGKALAN

RYNNLOVE BOUQUET .
🚣‍♀️SURPRISE DELIVERY IPOH 🚣‍♀️💐💐💐💐
FOR ORDER . CLICK THIS ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
.
http://www.wasap.my/601112438663/rynnlovebouquet
.
Fresh Flower 💐⚘
.
#suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecoration  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru  #surprisedelivery 😊

THANK YOU FOR DEALING WITH US RECEIVER : MALATHI LOC : PENGKALAN RYNNLOVE BOUQUET . 🚣‍♀️SURPRISE DELIVERY IPOH 🚣‍♀️ FOR ORDER . CLICK THIS ️ . http://www.wasap.my/601112438663/rynnlovebouquet . Fresh Flower ⚘ . #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet #supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecoration #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

0 Likes
1 Comments
0
🌸THANK YOU FOR DEALING WITH US 🌸

RECEIVER 💐 🍫: LOC 💐🍫 : MANJOI

RYNNLOVE BOUQUET .
🚣‍♀️SURPRISE DELIVERY IPOH 🚣‍♀️💐💐💐💐
FOR ORDER . CLICK THIS ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
.
http://www.wasap.my/601112438663/rynnlovebouquet
.
Fresh Flower 💐⚘
.
#suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet
#supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecoration  #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru  #surprisedelivery 😊

THANK YOU FOR DEALING WITH US RECEIVER : LOC : MANJOI RYNNLOVE BOUQUET . 🚣‍♀️SURPRISE DELIVERY IPOH 🚣‍♀️ FOR ORDER . CLICK THIS ️ . http://www.wasap.my/601112438663/rynnlovebouquet . Fresh Flower ⚘ . #suprisedeliveryipoh #suprisebajetmurah #flowersbouquet #flowers #flowersbouquet50ringgit #suprisemurahipoh #delivery #suprisechocolate #ipoh #instafamous #hotitem #dinnerplanner #perak #suprisegift #supriseparty #bouquetofflowers #bouquet #saupriseplanner #freshflowersbouquet #supriseplanneripoh #lovebouquetflowers #trending #weddingcardecoration #surprisedeliverymanjoi #manjoi #meru #surprisedelivery - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
MUDAH SANGAT NAK MILIKI PAYUDARA MANTOP , GEBU & ANJAL 👙💦
.
📌 CUMA 1 KAPSUL SEHARI SAJA
.
🍑 PAYUDARA montok seksi,bukan en suami je pandang tak berkedip.Sendiri tengok pun tergoda , auuwww ! Package ponggong tonggek melentiks dan missV sentiasa muda remaja ,menggeget 😍
.
🍑 Ada yang tak habis sebotol dah stop ,takut PAYUDARA BESAR sangat .Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN
.
🌸 MANFAAT JAMMU QHITA 🌸
👍 Fountain makanan tambahan belia.
👍 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍 Kesihatan faraj dan libido
👍 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan
👍 Meningkatkan aliran darah
👍 Mencegah risiko osteoporosis
👍 Menentang gejala menopause
.
Ws segera +60163900425

#jammu_qhita_ #jammuqhita #jammuqhitaipoh #jammumurah #jammuqhitalovers #zulfarichous #zulfarious #hotitem #hotsale #hotproduct #hotbody
#produkmontokgebu #jamu #jamumontok #payudarabesar #payudarakendur #payudaraindah #payudarakencang #missv #missvketat #keputihan #keputihangatal#ipohperak#perak#darulriduan#codipoh#cod

MUDAH SANGAT NAK MILIKI PAYUDARA MANTOP , GEBU & ANJAL . CUMA 1 KAPSUL SEHARI SAJA . PAYUDARA montok seksi,bukan en suami je pandang tak berkedip.Sendiri tengok pun tergoda , auuwww ! Package ponggong tonggek melentiks dan missV sentiasa muda remaja ,menggeget . Ada yang tak habis sebotol dah stop ,takut PAYUDARA BESAR sangat .Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN . MANFAAT JAMMU QHITA Fountain makanan tambahan belia. Peningkatan Payudara dan ketegasan. Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. Mengetatkan faraj dan peremajaan. Kesihatan faraj dan libido Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. Berkesan untuk penurunan berat badan. High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan Meningkatkan aliran darah Mencegah risiko osteoporosis Menentang gejala menopause . Ws segera +60163900425 #jammu_qhita_ #jammuqhita #jammuqhitaipoh #jammumurah #jammuqhitalovers #zulfarichous #zulfarious #hotitem #hotsale #hotproduct #hotbody #produkmontokgebu #jamu #jamumontok #payudarabesar #payudarakendur #payudaraindah #payudarakencang #missv #missvketat #keputihan #keputihangatal #ipohperak #perak #darulriduan #codipoh #cod - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Ih Nom Ug Nit -
Now available in our store .
-
-
Intruders Hong Kong
Address: Flat 1A, Vienna Mansion, No. 55 Paterson St, Causeway Bay, Hong Kong. 
#2018#offwhite#fashion#sick#uss18#life#lifestyle#onlinestore#online#shopper#shopping#hongkong#hkig#hkiger#cop#dope#sneakers#sneakershead#intruders#supreme#vetements#offwhite #kicks#kickz#sick#lifestyle#life#monalisa#tee#restock#galaxy#hotitem

Ih Nom Ug Nit - Now available in our store . - - Intruders Hong Kong Address: Flat 1A, Vienna Mansion, No. 55 Paterson St, Causeway Bay, Hong Kong. #2018 #offwhite #fashion #sick #uss18 #life #lifestyle #onlinestore #online #shopper #shopping #hongkong #hkig #hkiger #cop #dope #sneakers #sneakershead #intruders #supreme #vetements #offwhite #kicks #kickz #sick #lifestyle #life #monalisa #tee #restock #galaxy #hotitem - 5 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Ih Nom Ug Nit -
Now available in our store .
-
-
Intruders Hong Kong
Address: Flat 1A, Vienna Mansion, No. 55 Paterson St, Causeway Bay, Hong Kong. 
#2018#offwhite#fashion#sick#uss18#life#lifestyle#onlinestore#online#shopper#shopping#hongkong#hkig#hkiger#cop#dope#sneakers#sneakershead#intruders#supreme#vetements#offwhite #kicks#kickz#sick#lifestyle#life#monalisa#tee#restock#galaxy#hotitem

Ih Nom Ug Nit - Now available in our store . - - Intruders Hong Kong Address: Flat 1A, Vienna Mansion, No. 55 Paterson St, Causeway Bay, Hong Kong. #2018 #offwhite #fashion #sick #uss18 #life #lifestyle #onlinestore #online #shopper #shopping #hongkong #hkig #hkiger #cop #dope #sneakers #sneakershead #intruders #supreme #vetements #offwhite #kicks #kickz #sick #lifestyle #life #monalisa #tee #restock #galaxy #hotitem - 5 hours ago

16 Likes
1 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Ih Nom Ug Nit -
Now available in our store .
-
-
Intruders Hong Kong
Address: Flat 1A, Vienna Mansion, No. 55 Paterson St, Causeway Bay, Hong Kong. 
#2018#offwhite#fashion#sick#uss18#life#lifestyle#onlinestore#online#shopper#shopping#hongkong#hkig#hkiger#cop#dope#sneakers#sneakershead#intruders#supreme#vetements#offwhite #kicks#kickz#sick#lifestyle#life#monalisa#tee#restock#galaxy#hotitem

Ih Nom Ug Nit - Now available in our store . - - Intruders Hong Kong Address: Flat 1A, Vienna Mansion, No. 55 Paterson St, Causeway Bay, Hong Kong. #2018 #offwhite #fashion #sick #uss18 #life #lifestyle #onlinestore #online #shopper #shopping #hongkong #hkig #hkiger #cop #dope #sneakers #sneakershead #intruders #supreme #vetements #offwhite #kicks #kickz #sick #lifestyle #life #monalisa #tee #restock #galaxy #hotitem - 5 hours ago

20 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI
.
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤
.
📌 SET 6in1
4 Sarung Bantal
1 Sarung Bantal Peluk
1 Cadar Quilt
.
Size : Super Queen
Material : 💯 Cotton (Washed Cotton) . 
Harga RM137 (exclude postage)
📦 Postage SM RM12
📦 Postage SS RM22
.
DM @ klik link WA di bio untuk order

#SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem

CADAR HOT SELLING KEMBALI LAGI . PATCHWORK EMBROIDERY . SET 6in1 4 Sarung Bantal 1 Sarung Bantal Peluk 1 Cadar Quilt . Size : Super Queen Material : Cotton (Washed Cotton) . Harga RM137 (exclude postage) Postage SM RM12 Postage SS RM22 . DM @ klik link WA di bio untuk order #SyaQist #teamsyaqist #miraclesyaqist #patchwork #patchworklovers #sayajual #cadar #cadarpatchwork #cadarpengantin #selamatpengantinbaru #cadarembroidery #embroidery #gift #weddinggift #hadiah #anniversary #hadiahanniversary #roomdecor #homedecor #bazaarpaknil #fastselling #hotitem - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Rak serbaguna❤
RM 24.40

Berminat nak order WS
📲 0127220687
👧Nadia

Harga tidak termasuk Kos Upah & Postage😊

#ikea #ikealovers #loveikealways #kaison #kaisonlovers #lovekaisonalways #homedeco #furniture #jualansaleikea #ikeasale #hotitem #newitem #shoppingbarangikeakaison #ikearaya #sst  #sayajualbarangikeakaison #personalshopper #kuantan #codkuantan 🚘📦

Rak serbaguna RM 24.40 Berminat nak order WS 0127220687 Nadia Harga tidak termasuk Kos Upah & Postage #ikea #ikealovers #loveikealways #kaison #kaisonlovers #lovekaisonalways #homedeco #furniture #jualansaleikea #ikeasale #hotitem #newitem #shoppingbarangikeakaison #ikearaya #sst #sayajualbarangikeakaison #personalshopper #kuantan #codkuantan 🚘 - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
testimoni jammu qhita 
Ws segera +60163900425

#jammu_qhita_ori #jammuqhita #jammuqhitaipoh #jammumurah #jamsmuqhitalovers #hotitem #hotsale #hotproduct #hotbody #zulfarious #zulfarichous #jammumujararb #keputihan #jammumurah #keputihangatal #missvketat #missvharum #payudaramontok #payudarakencang #missv #montok #gebu #putihkulit #putih #missvbau #payudarabesar#ipohperak#perak#darulriduan#codipoh#cod

testimoni jammu qhita Ws segera +60163900425 #jammu_qhita_ori #jammuqhita #jammuqhitaipoh #jammumurah #jamsmuqhitalovers #hotitem #hotsale #hotproduct #hotbody #zulfarious #zulfarichous #jammumujararb #keputihan #jammumurah #keputihangatal #missvketat #missvharum #payudaramontok #payudarakencang #missv #montok #gebu #putihkulit #putih #missvbau #payudarabesar #ipohperak #perak #darulriduan #codipoh #cod - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Jam dinding 🕛
RM 12.10

Berminat nak order WS
📲 0127220687
👧Nadia

Harga tidak termasuk Kos Upah & Postage😊 
#ikea #ikealovers #loveikealways #kaison #kaisonlovers #lovekaisonalways #homedeco #furniture #jualansaleikea #ikeasale #hotitem #newitem #shoppingbarangikeakaison #ikearaya #sst  #sayajualbarangikeakaison #personalshopper #kuantan #codkuantan 🚘📦

Jam dinding RM 12.10 Berminat nak order WS 0127220687 Nadia Harga tidak termasuk Kos Upah & Postage #ikea #ikealovers #loveikealways #kaison #kaisonlovers #lovekaisonalways #homedeco #furniture #jualansaleikea #ikeasale #hotitem #newitem #shoppingbarangikeakaison #ikearaya #sst #sayajualbarangikeakaison #personalshopper #kuantan #codkuantan 🚘 - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
ราคา​ 300​ บาท
💌รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100

#งานตามหา#งานพร้อมส่ง#งานคุณภาพ
#siambrandname​#newarrival​#hotitem
#klosetthailand​ #งานแฟชั่น​ #เสื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ
#casualstyle​ #zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname​ #clothing #pudeepudee #areeya #รับหิ้วค่ะ #ขายส่ง #กางเกงผู้หญิง #รับหิ้วแพลตตินั่ม #รับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม

ราคา​ 300​ บาท รับหิ้ว​ 40​ บาท/3ตัว100 #งานตามหา #งานพร ้อมส่ง#งานค ุณภาพ #siambrandname#newarrival#hotitem #klosetthailand#งานแฟช ั่น​ #เส ื้อผ้า​ #ตามหาจนเจอ #casualstyle#zarathailand #topshopthailand #lynaroundthailand #siambrandname#clothing #pudeepudee #areeya #ร ับหิ้วค่ะ #ขายส ่ง #กางเกงผ ู้หญิง #ร ับหิ้วแพลตตินั่ม #ร ับหิ้วเสื้อผ้าแพตตินั่ม - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Jycke
Jam dinding 🕛
RM 29.90

Berminat nak order WS
📲 0127220687
👧Nadia

Harga tidak termasuk Kos Upah & Postage😊 
#ikea #ikealovers #loveikealways #kaison #kaisonlovers #lovekaisonalways #homedeco #furniture #jualansaleikea #ikeasale #hotitem #newitem #shoppingbarangikeakaison #ikearaya #sst  #sayajualbarangikeakaison #personalshopper #kuantan #codkuantan 🚘📦

Jycke Jam dinding RM 29.90 Berminat nak order WS 0127220687 Nadia Harga tidak termasuk Kos Upah & Postage #ikea #ikealovers #loveikealways #kaison #kaisonlovers #lovekaisonalways #homedeco #furniture #jualansaleikea #ikeasale #hotitem #newitem #shoppingbarangikeakaison #ikearaya #sst #sayajualbarangikeakaison #personalshopper #kuantan #codkuantan 🚘 - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
"TESTIMONI BOUGAS SERUM"

Ewahhh 😱 abg handsome ni pun pakai produk bougas serum 😍😍 jangan ingat perempuan jer boleh pakai lelaki pun boleh lah come on lh
-
Walaupun bougas serum masih baru di pasaran,  tetapi alhamdulillah dah beratus testimoni & feedback tau!

Mereka dah cuba.
Korang bila lagi?? Jom dapatkan dengan segera bougas serum daripada @bougasbeautyzaty_ 🙌
-
📲Whatsapp +60175388674sekarangggg! Atau tekan link di bio❕❕❕
.
.
#bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #wajahcantik #jerawathilang #wajahmulus #wajahberseri #sisjual #postage #serum #skincare #malaysia #skincareterbaik #sckincareno1 #hotitem #serummalaysia

"TESTIMONI BOUGAS SERUM" Ewahhh abg handsome ni pun pakai produk bougas serum jangan ingat perempuan jer boleh pakai lelaki pun boleh lah come on lh - Walaupun bougas serum masih baru di pasaran, tetapi alhamdulillah dah beratus testimoni & feedback tau! Mereka dah cuba. Korang bila lagi?? Jom dapatkan dengan segera bougas serum daripada @bougasbeautyzaty_ - Whatsapp +60175388674sekarangggg! Atau tekan link di bio . . #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #wajahcantik #jerawathilang #wajahmulus #wajahberseri #sisjual #postage #serum #skincare #malaysia #skincareterbaik #sckincareno1 #hotitem #serummalaysia - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Men's Jogger Pants RM40

Size: M - 2XL
Colours as shown

Free postage 
To purchase, chat us personally or Whatsapp us at bit.ly/HelloatLustNight

#malaysiashop #freeshipping #freepostage #cheap #affordable #pants #joggerpants #unisex #mensfashion #womensfashion #menspants #mensjoggerpants #hotitem #streetstyle #musthave #popular #bestseller #hot #cool #asianfashion #kfashion

Men's Jogger Pants RM40 Size: M - 2XL Colours as shown Free postage To purchase, chat us personally or Whatsapp us at bit.ly/HelloatLustNight #malaysiashop #freeshipping #freepostage #cheap #affordable #pants #joggerpants #unisex #mensfashion #womensfashion #menspants #mensjoggerpants #hotitem #streetstyle #musthave #popular #bestseller #hot #cool #asianfashion #kfashion - 5 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Jangan lupa share, like & tag ur friends sporting sikit guysss
.
Anda bila lagi?? Kini masanya cantikan kulit wajah anda lepasni muka yang berjerawat teruk tak akan segan2 malu2 jumpa kawan bf so marilah grab advanced serum bougas beauty dengan sis ingat "beautiful ur skin with bougas" 😘
.
Tekan link di bio untuk wssp sis okay 👌👍
.
#bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #wajahcantik #jerawathilang #wajahmulus #wajahberseri #sisjual #postage #serum #skincare #malaysia #skincareterbaik #sckincareno1 #hotitem #serummalaysia

Jangan lupa share, like & tag ur friends sporting sikit guysss . Anda bila lagi?? Kini masanya cantikan kulit wajah anda lepasni muka yang berjerawat teruk tak akan segan2 malu2 jumpa kawan bf so marilah grab advanced serum bougas beauty dengan sis ingat "beautiful ur skin with bougas" . Tekan link di bio untuk wssp sis okay . #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #wajahcantik #jerawathilang #wajahmulus #wajahberseri #sisjual #postage #serum #skincare #malaysia #skincareterbaik #sckincareno1 #hotitem #serummalaysia - 6 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
ÁO LEN HÀN XẺNG
___________________________________
🌲Price : 160k
🌲 Color: Xám nhạt, Xám đậm, Be, Đỏ đô, Rêu,  Xanh tím than
🌲Freesize ------------------------------------------------------------
🌱Direct/ Zalo/ Call: 0988039498 - 0985966192
🌱 Instagram: vivucorner
🌱 18 Tam Trinh - Hai Bà Trưng - Hà Nội
🌱 Hàng order 7 - 10 ngày
#vivucorner #vayxinh #quanao #shop #vay #dam #hanoi #thoitrangnu # clothes #hn #sales #quanaodep #order #style #shopping #fashion #beautiful #hotitem #cadigan #hanoi #len #hanquoc #vietnam #xinhxinh #aokhoac #dep

ÁO LEN HÀN XẺNG ___________________________________ 🌲Price : 160k 🌲 Color: Xám nhạt, Xám đậm, Be, Đỏ đô, Rêu, Xanh tím than 🌲Freesize ------------------------------------------------------------ Direct/ Zalo/ Call: 0988039498 - 0985966192 Instagram: vivucorner 18 Tam Trinh - Hai Bà Trưng - Hà Nội Hàng order 7 - 10 ngày #vivucorner #vayxinh #quanao #shop #vay #dam #hanoi #thoitrangnu # clothes #hn #sales #quanaodep #order #style #shopping #fashion #beautiful #hotitem #cadigan #hanoi #len #hanquoc #vietnam #xinhxinh #aokhoac #dep - 6 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
👉ราคาปลีก/ส่งตัวแทน *ซื้อ 1 ชุด 280 บาท📮รวมส่ง (ส่งแบบลทบ.ฟรี)
👉ซื้อ 3 ชุด คละแบบได้ 230 บาท
👉VIP ราคา 220 บาท/ชุด
👉Super VIP ราคา 210 บาท
***นางแบบใส่งานจริงถ่ายทุกตัวจ้า*** (n)(e)(w) By Fon. 💮💮💮เสื้อไหมพรมแขนยาวงานพิมพ์หน้าอก แมว งานสวยจ้าใส่แมทกับกระโปรงรึกางเกงก็สวย

อก 40+
ยาว 25

มี 6 สี น้ำตาล แดง เหลือง ขาว ดำ ชมพู

#รับสมัครตัวแทนจำหน่ายเสื้อผ้าราคาส่งจากประตูน้ำจ้า
#จัดส่งในนามตัวแทน
🌺ช่องทางติดต่อ/สั่งซื้อ🌺
🌻ID LINE : skbyfonshop
ลิ้ง http://line.me/ti/p/~skbyfonshop
🌻FB : Nongfon SK Kaidee
🌻IG : Nongfon_SK_shop
👉จัดส่งไปรษณีย์ทั่วประเทศ ต่างประเทศก็รับส่งจร้า
👉สั่งจำนวนเยอะ ทางร้านมีจัดส่งแบบขนส่งนะค่ะ รวดเร็วทันใจ
เรท 30,50,100 ชุดทักแชทมานะค่ะ มีเรทให้ถูกสุด ๆ คร๊

#Shimmer #Hi_so #MissAom #Szashop #Moolaup #labolita #Sogoodshop #Cutieshop #LoveGiftShop #Koyashop #Cutiechicshop #happyminute #LOVER #NetIdol #PickMeUp #Hotitem #HiSofashion #Yunaka #NichaKorea #HSPshop #Hanacloset #Virin #BShop #VShanel #AFHouse #Giftzyshop #ESCAPE #P2Pfashion

ราคาปลีก/ส่งตัวแทน *ซื้อ 1 ชุด 280 บาทรวมส่ง (ส่งแบบลทบ.ฟรี) ซื้อ 3 ชุด คละแบบได้ 230 บาท VIP ราคา 220 บาท/ชุด Super VIP ราคา 210 บาท ***นางแบบใส่งานจริงถ่ายทุกตัวจ้า*** (n)(e)(w) By Fon. เสื้อไหมพรมแขนยาวงานพิมพ์หน้าอก แมว งานสวยจ้าใส่แมทกับกระโปรงรึกางเกงก็สวย อก 40+ ยาว 25 มี 6 สี น้ำตาล แดง เหลือง ขาว ดำ ชมพู #ร ับสมัครตัวแทนจำหน่ายเสื้อผ้าราคาส่งจากประตูน้ำจ้า #จ ัดส่งในนามตัวแทน ช่องทางติดต่อ/สั่งซื้อ ID LINE : skbyfonshop ลิ้ง http://line.me/ti/p/~skbyfonshop FB : Nongfon SK Kaidee IG : Nongfon_SK_shop จัดส่งไปรษณีย์ทั่วประเทศ ต่างประเทศก็รับส่งจร้า สั่งจำนวนเยอะ ทางร้านมีจัดส่งแบบขนส่งนะค่ะ รวดเร็วทันใจ เรท 30,50,100 ชุดทักแชทมานะค่ะ มีเรทให้ถูกสุด ๆ คร๊ #Shimmer #Hi_so #MissAom #Szashop #Moolaup #labolita #Sogoodshop #Cutieshop #LoveGiftShop #Koyashop #Cutiechicshop #happyminute #LOVER #NetIdol #PickMeUp #Hotitem #HiSofashion #Yunaka #NichaKorea #HSPshop #Hanacloset #Virin #BShop #VShanel #AFHouse #Giftzyshop #ESCAPE #P2Pfashion - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Women's Knitted Bralette RM25

Available in Black, White & khaki 
Free size

Free Postage

To purchase, chat us personally or Whatsapp us at bit.ly/HelloatLustNight

#malaysiashop #preoder #readystock #bralette #knitted #freeshipping #freepostage #top #croptop #kfashion #womensfashion #asianfashion #cute #pretty #summer #vacation #bestseller #hot #hotitem #musthave #staplefashion

Women's Knitted Bralette RM25 Available in Black, White & khaki Free size Free Postage To purchase, chat us personally or Whatsapp us at bit.ly/HelloatLustNight #malaysiashop #preoder #readystock #bralette #knitted #freeshipping #freepostage #top #croptop #kfashion #womensfashion #asianfashion #cute #pretty #summer #vacation #bestseller #hot #hotitem #musthave #staplefashion - 6 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Adidas Ultra Boost X BAPE
Preorder item
Stock and size available
Postage included
RM185
Watsapp 0129298293
#preorderapparelsstation
#ultraboostxbape #hotitem
#likedanshareutkdptdiskaun

Adidas Ultra Boost X BAPE Preorder item Stock and size available Postage included RM185 Watsapp 0129298293 #preorderapparelsstation #ultraboostxbape #hotitem #likedanshareutkdptdiskaun - 6 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
👉ราคาปลีก/ส่งตัวแทน *ซื้อ 1 ชุด 380 บาท📮รวมส่ง (ส่งแบบลทบ.ฟรี)
👉ซื้อ 3 ชุด คละแบบได้ 230 บาท
👉VIP ราคา 220 บาท/ชุด
👉Super VIP ราคา 210 บาท
***นางแบบใส่งานจริงถ่ายทุกตัวจ้า*** (n)(e)(w) By Fon. 🌹🌹🌹จั๊มสูทคอกลม แขนสั้น เนื้อผ้าดี ด้านหลังมีซิป ส่วนเสื้อแต่งโบว์ด้านหน้า เนื้อผ้าวูลเวฟสบายผ้าเย็น งานดี งานสวยจ้า

อก:38”-42”
เอว:28”-32”
สะโพก:38”-42”
ยาว:59”

มี 3 สี:แดงอมชมพู,โอรส,กรม

#รับสมัครตัวแทนจำหน่ายเสื้อผ้าราคาส่งจากประตูน้ำจ้า
#จัดส่งในนามตัวแทน
🌺ช่องทางติดต่อ/สั่งซื้อ🌺
🌻ID LINE : skbyfonshop
ลิ้ง http://line.me/ti/p/~skbyfonshop
🌻FB : Nongfon SK Kaidee
🌻IG : Nongfon_SK_shop
👉จัดส่งไปรษณีย์ทั่วประเทศ ต่างประเทศก็รับส่งจร้า
👉สั่งจำนวนเยอะ ทางร้านมีจัดส่งแบบขนส่งนะค่ะ รวดเร็วทันใจ
เรท 30,50,100 ชุดทักแชทมานะค่ะ มีเรทให้ถูกสุด ๆ คร๊

#Shimmer #Hi_so #MissAom #Szashop #Moolaup #labolita #Sogoodshop #Cutieshop #LoveGiftShop #Koyashop #Cutiechicshop #happyminute #LOVER #NetIdol #PickMeUp #Hotitem #HiSofashion #Yunaka #NichaKorea #HSPshop #Hanacloset #Virin #BShop #VShanel #AFHouse #Giftzyshop #ESCAPE #P2Pfashion

ราคาปลีก/ส่งตัวแทน *ซื้อ 1 ชุด 380 บาทรวมส่ง (ส่งแบบลทบ.ฟรี) ซื้อ 3 ชุด คละแบบได้ 230 บาท VIP ราคา 220 บาท/ชุด Super VIP ราคา 210 บาท ***นางแบบใส่งานจริงถ่ายทุกตัวจ้า*** (n)(e)(w) By Fon. จั๊มสูทคอกลม แขนสั้น เนื้อผ้าดี ด้านหลังมีซิป ส่วนเสื้อแต่งโบว์ด้านหน้า เนื้อผ้าวูลเวฟสบายผ้าเย็น งานดี งานสวยจ้า อก:38”-42” เอว:28”-32” สะโพก:38”-42” ยาว:59” มี 3 สี:แดงอมชมพู,โอรส,กรม #ร ับสมัครตัวแทนจำหน่ายเสื้อผ้าราคาส่งจากประตูน้ำจ้า #จ ัดส่งในนามตัวแทน ช่องทางติดต่อ/สั่งซื้อ ID LINE : skbyfonshop ลิ้ง http://line.me/ti/p/~skbyfonshop FB : Nongfon SK Kaidee IG : Nongfon_SK_shop จัดส่งไปรษณีย์ทั่วประเทศ ต่างประเทศก็รับส่งจร้า สั่งจำนวนเยอะ ทางร้านมีจัดส่งแบบขนส่งนะค่ะ รวดเร็วทันใจ เรท 30,50,100 ชุดทักแชทมานะค่ะ มีเรทให้ถูกสุด ๆ คร๊ #Shimmer #Hi_so #MissAom #Szashop #Moolaup #labolita #Sogoodshop #Cutieshop #LoveGiftShop #Koyashop #Cutiechicshop #happyminute #LOVER #NetIdol #PickMeUp #Hotitem #HiSofashion #Yunaka #NichaKorea #HSPshop #Hanacloset #Virin #BShop #VShanel #AFHouse #Giftzyshop #ESCAPE #P2Pfashion - 6 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
👉ราคาปลีก/ส่งตัวแทน *ซื้อ 1 ชุด 300 บาท📮รวมส่ง (ส่งแบบลทบ.ฟรี)
👉ซื้อ 3 ชุด คละแบบได้ 250 บาท
👉VIP ราคา 240 บาท/ชุด
👉Super VIP ราคา 230 บาท
***นางแบบใส่งานจริงถ่ายทุกตัวจ้า*** (n)(e)(w) By Fon. 💐💐💐เดรสโบฮีเมียนงานปักจัดเต็มจ้าแต่งพู่ปลายแขนน่ารักมากๆเนื้อผ้าสปันนิ่มใส่สบายจ้ามาพร้อมสายผูกเอวเก็บทรง

อก 44
เอว สะโพกฟรีไซส์ถึง 52
ความยาว 31
วงแขน 21

มี 4 สี ดำ ขาว แดง กรม

#รับสมัครตัวแทนจำหน่ายเสื้อผ้าราคาส่งจากประตูน้ำจ้า
#จัดส่งในนามตัวแทน
🌺ช่องทางติดต่อ/สั่งซื้อ🌺
🌻ID LINE : skbyfonshop
🌻FB : Nongfon SK Kaidee
🌻IG : Nongfon_SK_shop
👉จัดส่งไปรษณีย์ทั่วประเทศ ต่างประเทศก็รับส่งจร้า
👉สั่งจำนวนเยอะ ทางร้านมีจัดส่งแบบขนส่งนะค่ะ รวดเร็วทันใจ
เรท 30,50,100 ชุดทักแชทมานะค่ะ มีเรทให้ถูกสุด ๆ คร๊

#Shimmer #Hi_so #MissAom #Szashop #Moolaup #labolita #Sogoodshop #Cutieshop #LoveGiftShop #Koyashop #Cutiechicshop #happyminute #LOVER #NetIdol #PickMeUp #Hotitem #HiSofashion #Yunaka #NichaKorea #HSPshop #Hanacloset #Virin #BShop #VShanel #AFHouse #Giftzyshop #ESCAPE #P2Pfashion

ราคาปลีก/ส่งตัวแทน *ซื้อ 1 ชุด 300 บาทรวมส่ง (ส่งแบบลทบ.ฟรี) ซื้อ 3 ชุด คละแบบได้ 250 บาท VIP ราคา 240 บาท/ชุด Super VIP ราคา 230 บาท ***นางแบบใส่งานจริงถ่ายทุกตัวจ้า*** (n)(e)(w) By Fon. เดรสโบฮีเมียนงานปักจัดเต็มจ้าแต่งพู่ปลายแขนน่ารักมากๆเนื้อผ้าสปันนิ่มใส่สบายจ้ามาพร้อมสายผูกเอวเก็บทรง อก 44 เอว สะโพกฟรีไซส์ถึง 52 ความยาว 31 วงแขน 21 มี 4 สี ดำ ขาว แดง กรม #ร ับสมัครตัวแทนจำหน่ายเสื้อผ้าราคาส่งจากประตูน้ำจ้า #จ ัดส่งในนามตัวแทน ช่องทางติดต่อ/สั่งซื้อ ID LINE : skbyfonshop FB : Nongfon SK Kaidee IG : Nongfon_SK_shop จัดส่งไปรษณีย์ทั่วประเทศ ต่างประเทศก็รับส่งจร้า สั่งจำนวนเยอะ ทางร้านมีจัดส่งแบบขนส่งนะค่ะ รวดเร็วทันใจ เรท 30,50,100 ชุดทักแชทมานะค่ะ มีเรทให้ถูกสุด ๆ คร๊ #Shimmer #Hi_so #MissAom #Szashop #Moolaup #labolita #Sogoodshop #Cutieshop #LoveGiftShop #Koyashop #Cutiechicshop #happyminute #LOVER #NetIdol #PickMeUp #Hotitem #HiSofashion #Yunaka #NichaKorea #HSPshop #Hanacloset #Virin #BShop #VShanel #AFHouse #Giftzyshop #ESCAPE #P2Pfashion - 6 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
#salavishop #autumn #beautifulgirl #outfitoftheday #ottd #instagood #instadaily #instagram #trending #hotitem #forwomen #danang #fashion #stylekorea

#salavishop #autumn #beautifulgirl #outfitoftheday #ottd #instagood #instadaily #instagram #trending #hotitem #forwomen #danang #fashion #stylekorea - 6 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Metal Tag utk tudung, shawl, dll.
Buat tag label dgn jenama sendiri.
Min order 200pcs jer.
.
Info di labelmini.com
https://m.me/labelmini
.
#labelmini #labelbesi #taglabel #buattagbesi #hargamurah #hargakilang #labeltudung #tagtudung #jenamasendiri #kualiti #buatlabelbesi #taglabel #tudung #labelbaju #tagtudung #tagbesimurah #metaltag #ownbrand #hotitem #viral #trending #fashion #shawl #tailoring

Metal Tag utk tudung, shawl, dll. Buat tag label dgn jenama sendiri. Min order 200pcs jer. . Info di labelmini.com https://m.me/labelmini . #labelmini #labelbesi #taglabel #buattagbesi #hargamurah #hargakilang #labeltudung #tagtudung #jenamasendiri #kualiti #buatlabelbesi #taglabel #tudung #labelbaju #tagtudung #tagbesimurah #metaltag #ownbrand #hotitem #viral #trending #fashion #shawl #tailoring - 6 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
#salavishop #autumn #beautifulgirl #outfitoftheday #ottd #instagood #instadaily #instagram #trending #hotitem #forwomen #danang #fashion #stylekorea #sweater

#salavishop #autumn #beautifulgirl #outfitoftheday #ottd #instagood #instadaily #instagram #trending #hotitem #forwomen #danang #fashion #stylekorea #sweater - 6 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
⭐️Pelekat Sticker Label Dodo⭐️
.
❤️Dodo Label V-Shape Sticker untuk mengurang kecacatan kulit bahagian tulang pipi, kelopak mata, dagu, leher tanpa perlu menyakitkan kulit dan tidak perlu takut untuk alahan atau kesan sampingan.
❤️Bagaimana golonggan muda , wanita-wanita untuk membuat wajah cantik langsing v-shape tanpa pembedahan ??
❤️Jangan membayar terlalu mahal dan menyakiti kulit badan anda dari pembedahan yang bahaya.
❤️Sticker Label Dodo V-Shape Korean Plaster adalah lembaran nipis biasa tetapi mempunyai simbol khas dalam dirinya.
❤️Hanya lekat bahagian yang anda ingin sembunyikan kulit yang lebihan kemudian tampal solek seperti biasa untuk menyesuaikan wajah kita kelihatan lebih langsing v-shape.
.
🇰🇷Sticker Paling Popular Sekarang di Korea.🇰🇷
.
Ciri-ciri Khas ::
• Boleh membantu mengangkat bahagian kulit muka.
• Dapat membantu menjaga wiket.
• Boleh mengurangkan tulang pipi.
• Boleh mengangkat kelopak mata.
• Menyembunyi kulit lebihan bahagian dagu dan leher.
• Tidak perlu risau @ takut untuk melekat sticker tidak akan timbul atau lucut.
• Kajian telah diuji bahawa sticker sangat lembut kepada kulit juga tidak alergikan kulit.
.
>> 1 kotak mengandungi 10 helai sticker / lembar 4 keping
.
.
>> Harga :: #RM18.00
.
.
.
#sayajual #sayajualcream #malaysiaonline #borongmalaysiamurah #kedaionlinemalaysia #malaysiaskincare #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_

️Pelekat Sticker Label Dodo️ . ️Dodo Label V-Shape Sticker untuk mengurang kecacatan kulit bahagian tulang pipi, kelopak mata, dagu, leher tanpa perlu menyakitkan kulit dan tidak perlu takut untuk alahan atau kesan sampingan. ️Bagaimana golonggan muda , wanita-wanita untuk membuat wajah cantik langsing v-shape tanpa pembedahan ?? ️Jangan membayar terlalu mahal dan menyakiti kulit badan anda dari pembedahan yang bahaya. ️Sticker Label Dodo V-Shape Korean Plaster adalah lembaran nipis biasa tetapi mempunyai simbol khas dalam dirinya. ️Hanya lekat bahagian yang anda ingin sembunyikan kulit yang lebihan kemudian tampal solek seperti biasa untuk menyesuaikan wajah kita kelihatan lebih langsing v-shape. . Sticker Paling Popular Sekarang di Korea. . Ciri-ciri Khas :: • Boleh membantu mengangkat bahagian kulit muka. • Dapat membantu menjaga wiket. • Boleh mengurangkan tulang pipi. • Boleh mengangkat kelopak mata. • Menyembunyi kulit lebihan bahagian dagu dan leher. • Tidak perlu risau @ takut untuk melekat sticker tidak akan timbul atau lucut. • Kajian telah diuji bahawa sticker sangat lembut kepada kulit juga tidak alergikan kulit. . >> 1 kotak mengandungi 10 helai sticker / lembar 4 keping . . >> Harga :: #RM18 .00 . . . #sayajual #sayajualcream #malaysiaonline #borongmalaysiamurah #kedaionlinemalaysia #malaysiaskincare #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_ - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
⭐️Pelekat Sticker Label Dodo⭐️
.
❤️Dodo Label V-Shape Sticker untuk mengurang kecacatan kulit bahagian tulang pipi, kelopak mata, dagu, leher tanpa perlu menyakitkan kulit dan tidak perlu takut untuk alahan atau kesan sampingan.
❤️Bagaimana golonggan muda , wanita-wanita untuk membuat wajah cantik langsing v-shape tanpa pembedahan ??
❤️Jangan membayar terlalu mahal dan menyakiti kulit badan anda dari pembedahan yang bahaya.
❤️Sticker Label Dodo V-Shape Korean Plaster adalah lembaran nipis biasa tetapi mempunyai simbol khas dalam dirinya.
❤️Hanya lekat bahagian yang anda ingin sembunyikan kulit yang lebihan kemudian tampal solek seperti biasa untuk menyesuaikan wajah kita kelihatan lebih langsing v-shape.
.
🇰🇷Sticker Paling Popular Sekarang di Korea.🇰🇷
.
Ciri-ciri Khas ::
• Boleh membantu mengangkat bahagian kulit muka.
• Dapat membantu menjaga wiket.
• Boleh mengurangkan tulang pipi.
• Boleh mengangkat kelopak mata.
• Menyembunyi kulit lebihan bahagian dagu dan leher.
• Tidak perlu risau @ takut untuk melekat sticker tidak akan timbul atau lucut.
• Kajian telah diuji bahawa sticker sangat lembut kepada kulit juga tidak alergikan kulit.
.
>> 1 kotak mengandungi 10 helai sticker / lembar 4 keping
.
.
>> Harga :: #RM18.00
.
.
.
#sayajual #sayajualcream #malaysiaonline #borongmalaysiamurah #kedaionlinemalaysia #malaysiaskincare #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_

️Pelekat Sticker Label Dodo️ . ️Dodo Label V-Shape Sticker untuk mengurang kecacatan kulit bahagian tulang pipi, kelopak mata, dagu, leher tanpa perlu menyakitkan kulit dan tidak perlu takut untuk alahan atau kesan sampingan. ️Bagaimana golonggan muda , wanita-wanita untuk membuat wajah cantik langsing v-shape tanpa pembedahan ?? ️Jangan membayar terlalu mahal dan menyakiti kulit badan anda dari pembedahan yang bahaya. ️Sticker Label Dodo V-Shape Korean Plaster adalah lembaran nipis biasa tetapi mempunyai simbol khas dalam dirinya. ️Hanya lekat bahagian yang anda ingin sembunyikan kulit yang lebihan kemudian tampal solek seperti biasa untuk menyesuaikan wajah kita kelihatan lebih langsing v-shape. . Sticker Paling Popular Sekarang di Korea. . Ciri-ciri Khas :: • Boleh membantu mengangkat bahagian kulit muka. • Dapat membantu menjaga wiket. • Boleh mengurangkan tulang pipi. • Boleh mengangkat kelopak mata. • Menyembunyi kulit lebihan bahagian dagu dan leher. • Tidak perlu risau @ takut untuk melekat sticker tidak akan timbul atau lucut. • Kajian telah diuji bahawa sticker sangat lembut kepada kulit juga tidak alergikan kulit. . >> 1 kotak mengandungi 10 helai sticker / lembar 4 keping . . >> Harga :: #RM18 .00 . . . #sayajual #sayajualcream #malaysiaonline #borongmalaysiamurah #kedaionlinemalaysia #malaysiaskincare #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_ - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
⭐️Pelekat Sticker Label Dodo⭐️
.
❤️Dodo Label V-Shape Sticker untuk mengurang kecacatan kulit bahagian tulang pipi, kelopak mata, dagu, leher tanpa perlu menyakitkan kulit dan tidak perlu takut untuk alahan atau kesan sampingan.
❤️Bagaimana golonggan muda , wanita-wanita untuk membuat wajah cantik langsing v-shape tanpa pembedahan ??
❤️Jangan membayar terlalu mahal dan menyakiti kulit badan anda dari pembedahan yang bahaya.
❤️Sticker Label Dodo V-Shape Korean Plaster adalah lembaran nipis biasa tetapi mempunyai simbol khas dalam dirinya.
❤️Hanya lekat bahagian yang anda ingin sembunyikan kulit yang lebihan kemudian tampal solek seperti biasa untuk menyesuaikan wajah kita kelihatan lebih langsing v-shape.
.
🇰🇷Sticker Paling Popular Sekarang di Korea.🇰🇷
.
Ciri-ciri Khas ::
• Boleh membantu mengangkat bahagian kulit muka.
• Dapat membantu menjaga wiket.
• Boleh mengurangkan tulang pipi.
• Boleh mengangkat kelopak mata.
• Menyembunyi kulit lebihan bahagian dagu dan leher.
• Tidak perlu risau @ takut untuk melekat sticker tidak akan timbul atau lucut.
• Kajian telah diuji bahawa sticker sangat lembut kepada kulit juga tidak alergikan kulit.
.
>> 1 kotak mengandungi 10 helai sticker / lembar 4 keping
.
.
>> Harga :: #RM18.00
.
.
.
#sayajual #sayajualcream #malaysiaonline #borongmalaysiamurah #kedaionlinemalaysia #malaysiaskincare #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_

️Pelekat Sticker Label Dodo️ . ️Dodo Label V-Shape Sticker untuk mengurang kecacatan kulit bahagian tulang pipi, kelopak mata, dagu, leher tanpa perlu menyakitkan kulit dan tidak perlu takut untuk alahan atau kesan sampingan. ️Bagaimana golonggan muda , wanita-wanita untuk membuat wajah cantik langsing v-shape tanpa pembedahan ?? ️Jangan membayar terlalu mahal dan menyakiti kulit badan anda dari pembedahan yang bahaya. ️Sticker Label Dodo V-Shape Korean Plaster adalah lembaran nipis biasa tetapi mempunyai simbol khas dalam dirinya. ️Hanya lekat bahagian yang anda ingin sembunyikan kulit yang lebihan kemudian tampal solek seperti biasa untuk menyesuaikan wajah kita kelihatan lebih langsing v-shape. . Sticker Paling Popular Sekarang di Korea. . Ciri-ciri Khas :: • Boleh membantu mengangkat bahagian kulit muka. • Dapat membantu menjaga wiket. • Boleh mengurangkan tulang pipi. • Boleh mengangkat kelopak mata. • Menyembunyi kulit lebihan bahagian dagu dan leher. • Tidak perlu risau @ takut untuk melekat sticker tidak akan timbul atau lucut. • Kajian telah diuji bahawa sticker sangat lembut kepada kulit juga tidak alergikan kulit. . >> 1 kotak mengandungi 10 helai sticker / lembar 4 keping . . >> Harga :: #RM18 .00 . . . #sayajual #sayajualcream #malaysiaonline #borongmalaysiamurah #kedaionlinemalaysia #malaysiaskincare #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_ - 7 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Women's Top RM30

Available in blue & red
Size: M - XL

Free Postage

To purchase, chat us personally or Whatsapp us at bit.ly/HelloatLustNight

#malaysiashop #top #shirt #blouse #croptop #freeshipping #freepostage #croptop #stripedtop #cute #pretty #elegant #streetstyle #teensfashion #womensfashion #kfashion #asianfashion #bestseller #musthave #hotitem #hot #popular

Women's Top RM30 Available in blue & red Size: M - XL Free Postage To purchase, chat us personally or Whatsapp us at bit.ly/HelloatLustNight #malaysiashop #top #shirt #blouse #croptop #freeshipping #freepostage #croptop #stripedtop #cute #pretty #elegant #streetstyle #teensfashion #womensfashion #kfashion #asianfashion #bestseller #musthave #hotitem #hot #popular - 7 hours ago

14 Likes
1 Comments
0
"DARIPADA DAPAT 2A 3B 1C, KINI ANAK SAYA DAH DAPAT 4A 2B!!"
.
.
Nilah perubahan yang ketara, bayangkanlah sebelum nie dapat C, tp lepas saya berikan int3tree setiap hari kepada akmal, C tu terus hilang. Lega rasanya bila result dia dah xde C.
.
.
Bukan apa, kalau nak sambung beljar peringkat lebih tinggi, semua akan tengok result peperiksaan sebelum tukan. Kalu result cantik jer xde C barulah anak kita boleh pergi belajar dengan lebih tinggi, jadi insan berguna nanti.
.
.
Time tu, kita sebagai parentlah insan paling gembira, malam-malam berdoa dan bersujud supaya anak kita jadi insan bermanfaat suatu hari nanti. Dan akhirnya doa kita di kabulkan....
.

Untuk pertanyaan Atau pembelian
📞whatsapp 018 949 0344 Atau klik link pada Bio.
.
.
#int3tree #mindabijak #anakbijak #ajimauran #terapiinstagram #lebihfokus #rajinbelajar #cergas #cerdas #coklatminda #pepermint #darkcoklat #omega3 #Bcomplex #lebihtenaga #codavailable #serialam #masai #plentong #makinbijak #hotitem #takperlubancuh #sachetb #30sachet #30hari #IQ#EQ
#ResultAnakBagusDenganInt3tree

"DARIPADA DAPAT 2A 3B 1C, KINI ANAK SAYA DAH DAPAT 4A 2B!!" . . Nilah perubahan yang ketara, bayangkanlah sebelum nie dapat C, tp lepas saya berikan int3tree setiap hari kepada akmal, C tu terus hilang. Lega rasanya bila result dia dah xde C. . . Bukan apa, kalau nak sambung beljar peringkat lebih tinggi, semua akan tengok result peperiksaan sebelum tukan. Kalu result cantik jer xde C barulah anak kita boleh pergi belajar dengan lebih tinggi, jadi insan berguna nanti. . . Time tu, kita sebagai parentlah insan paling gembira, malam-malam berdoa dan bersujud supaya anak kita jadi insan bermanfaat suatu hari nanti. Dan akhirnya doa kita di kabulkan.... . Untuk pertanyaan Atau pembelian whatsapp 018 949 0344 Atau klik link pada Bio. . . #int3tree #mindabijak #anakbijak #ajimauran #terapiinstagram #lebihfokus #rajinbelajar #cergas #cerdas #coklatminda #pepermint #darkcoklat #omega3 #Bcomplex #lebihtenaga #codavailable #serialam #masai #plentong #makinbijak #hotitem #takperlubancuh #sachetb #30sachet #30hari #IQ #EQ #ResultAnakBagusDenganInt3tree - 7 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
신세계강남 나이키 스포츠
'
'

930450-010
'
'
•사이즈 : 95~110 (M~XXL)
'
'
•가격 : 169,000
'
'
•사이즈 재고 및 기타 문의 사항은 매장으로 연락 부탁드립니다.
'
'
•02) 3479-6233
‘
‘
#nike #나이키 #耐克 #耐克max #ssg #신세계강남나이키 #신세계백화점 #man #남자 #man #jordan #조던 #르브론 #lebron #써마 #티셔츠 #shirt #basketball #농구 #bb #nikebb #nikebasketball #jnsw #nikesportwear #lifestyle #hotitem #hot #셰르파#강남#고속버스터미널#후드티

신세계강남 나이키 스포츠 ' ' 930450-010 ' ' •사이즈 : 95~110 (M~XXL) ' ' •가격 : 169,000 ' ' •사이즈 재고 및 기타 문의 사항은 매장으로 연락 부탁드립니다. ' ' •02) 3479-6233 ‘ ‘ #nike #나이키 #耐克 #耐克max #ssg #신세계강남나이키 #신세계백화점 #man #남자 #man #jordan #조던 #르브론 #lebron #써마 #티셔츠 #shirt #basketball #농구 #bb #nikebb #nikebasketball #jnsw #nikesportwear #lifestyle #hotitem #hot #셰르파 #강남 #고속버스터미널 #후드티 - 7 hours ago

20 Likes
1 Comments
0
#HOTITEM 
Sepatu Wedges Pollanda style Korea Bordir Bunga MMG # A6789
Idr 235.000
Tinggi 12cm
Berat 850gram
3 Warna
Hitam, putih, merah
Bahan nylon
Size insole
36 : 23cm
37 : 23.5cm
38 : 24cm
39 : 24.5cm
Buruan ya...
Model ini laris manis
Subsidi Ongkir 30rb

#HOTITEM Sepatu Wedges Pollanda style Korea Bordir Bunga MMG # A6789 Idr 235.000 Tinggi 12cm Berat 850gram 3 Warna Hitam, putih, merah Bahan nylon Size insole 36 : 23cm 37 : 23.5cm 38 : 24cm 39 : 24.5cm Buruan ya... Model ini laris manis Subsidi Ongkir 30rb - 7 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
#hotcocoa #hotmama #hotelview #hotspring #HotDrink #hotbodies #hotvideo #hotTea #hotwheelscollector #hotvoices #hotwheelspics #hotwheelscollectors #hotshot #HOTT #hotitem #hotmom #HotWife #hotwheelsindonesia #hotep #hotdays #hotelreview #hotrodmagazine #hotcoffee #hotcars #hotpics #hotmale #hotmodels #hotshotz #hothunk #HOTMUSIC

#hotcocoa #hotmama #hotelview #hotspring #HotDrink #hotbodies #hotvideo #hotTea #hotwheelscollector #hotvoices #hotwheelspics #hotwheelscollectors #hotshot #HOTT #hotitem #hotmom #HotWife #hotwheelsindonesia #hotep #hotdays #hotelreview #hotrodmagazine #hotcoffee #hotcars #hotpics #hotmale #hotmodels #hotshotz #hothunk #HOTMUSIC - 7 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
#hotcocoa #hotmama #hotelview #hotspring #HotDrink #hotbodies #hotvideo #hotTea #hotwheelscollector #hotvoices #hotwheelspics #hotwheelscollectors #hotshot #HOTT #hotitem #hotmom #HotWife #hotwheelsindonesia #hotep #hotdays #hotelreview #hotrodmagazine #hotcoffee #hotcars #hotpics #hotmale #hotmodels #hotshotz #hothunk #HOTMUSIC

#hotcocoa #hotmama #hotelview #hotspring #HotDrink #hotbodies #hotvideo #hotTea #hotwheelscollector #hotvoices #hotwheelspics #hotwheelscollectors #hotshot #HOTT #hotitem #hotmom #HotWife #hotwheelsindonesia #hotep #hotdays #hotelreview #hotrodmagazine #hotcoffee #hotcars #hotpics #hotmale #hotmodels #hotshotz #hothunk #HOTMUSIC - 7 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.