#6pcsrm12

49 posts

#duriancrepe 
ada extra 5 pack
#0192375742 
#6pcsRm12

#duriancrepe ada extra 5 pack #0192375742 #6pcsRm12 - 2 months ago

5 Likes
3 Comments
0
pepagi dah melipat
#duriancrepe 
#durianD24 
ada extra 4 pack
bole book
#0192375742 
#6pcsRm12

pepagi dah melipat #duriancrepe #durianD24 ada extra 4 pack bole book #0192375742 #6pcsRm12 - 2 months ago

11 Likes
2 Comments
0
20 pack #duriancrepe siap
ada extra sikit lgi
cpt book..lps ni lmbt lgi buat..
masa x mengizin kan
#6pcsRm12 
#0192375742

20 pack #duriancrepe siap ada extra sikit lgi cpt book..lps ni lmbt lgi buat.. masa x mengizin kan #6pcsRm12 #0192375742 - 2 months ago

4 Likes
0 Comments
0
#duriancrepe 
#durianD24 
esok Rabu ada production
x byk extra
#6pcsRm12 
#0192375742

#duriancrepe #durianD24 esok Rabu ada production x byk extra #6pcsRm12 #0192375742 - 2 months ago

8 Likes
3 Comments
0
tghri ni jgn lupa ye pada yg dah book
#duriancrepe ..collect lps 1pm
stok limited ..extra dlm 3..4 pack je
#0192375742 
#6pcsRm12

tghri ni jgn lupa ye pada yg dah book #duriancrepe ..collect lps 1pm stok limited ..extra dlm 3..4 pack je #0192375742 #6pcsRm12 - 3 months ago

2 Likes
0 Comments
0
open order..open order 😀😘😍
utk Rabu 9/1..collect lps kul 1pm
#durianCrepe 
#durianD24 
#6pcsRm12 
#0192375742

open order..open order 😀 utk Rabu 9/1..collect lps kul 1pm #durianCrepe #durianD24 #6pcsRm12 #0192375742 - 3 months ago

5 Likes
0 Comments
0
tingal 4 pack lagi
#duriancrepe 
#6pcsRm12 
#durianD24 
#0192375742

tingal 4 pack lagi #duriancrepe #6pcsRm12 #durianD24 #0192375742 - 5 months ago

10 Likes
0 Comments
0
#duriancrepe 
extra 3 pack lagi
cpt book siapa nak
#0192375742 
#6pcsRm12

#duriancrepe extra 3 pack lagi cpt book siapa nak #0192375742 #6pcsRm12 - 5 months ago

4 Likes
0 Comments
0
open order utk hari khamis..
bole collect seawal 7 pagi
#duriancrepe 
book dulu sblm terlambat
stok durian terhad
#6pcsRm12
#durianD24 
#insyallahSedap

open order utk hari khamis.. bole collect seawal 7 pagi #duriancrepe book dulu sblm terlambat stok durian terhad #6pcsRm12 #durianD24 #insyallahSedap - 5 months ago

4 Likes
0 Comments
0
ptg ni ada production
#duriancrepe
ada 6pack lagi
ada yg nak WA ye
#0192375742 
#6pcsRm12

ptg ni ada production #duriancrepe ada 6pack lagi ada yg nak WA ye #0192375742 #6pcsRm12 - 6 months ago

2 Likes
0 Comments
0
38pack siap
25pck dah berpunya
ada yg nk book cpt
#0192375742 
#6pcsRm12 
#durianD24

38pack siap 25pck dah berpunya ada yg nk book cpt #0192375742 #6pcsRm12 #durianD24 - 6 months ago

6 Likes
0 Comments
0
lempeng utk #duriancrepe 
tghri lps kul 1 baru bole collect
20pack dah di booking
extra dlm 10 pack lagi
ada yg lain nak bole WA..
#0192375742 
#6pcsRm12

lempeng utk #duriancrepe tghri lps kul 1 baru bole collect 20pack dah di booking extra dlm 10 pack lagi ada yg lain nak bole WA.. #0192375742 #6pcsRm12 - 6 months ago

6 Likes
0 Comments
0
open order utk hari Selasa 2/10
#duriancrepe 
ada yg nak bole book 
#0192375742 
#6pcsRm12
#durianD24

open order utk hari Selasa 2/10 #duriancrepe ada yg nak bole book #0192375742 #6pcsRm12 #durianD24 - 6 months ago

5 Likes
0 Comments
0
da lama sgt kan senduu.. ok kite daa open order utk crepee maii laju2 pm 😊😊 #Crepe6jenisperisa 
#6pcsrm12 
#hotitemduriancrepe 
#Homemadebyiedakalida

da lama sgt kan senduu.. ok kite daa open order utk crepee maii laju2 pm #Crepe6jenisperisa #6pcsrm12 #hotitemduriancrepe #Homemadebyiedakalida - 6 months ago

7 Likes
0 Comments
0
#durianCrepe
Extra 4box
#6pcsRm12 
#0192375742

#durianCrepe Extra 4box #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

2 Likes
0 Comments
0
#durainCrepe 
Extra 5 box lgi
#0192375742 
#6pcsRm12

#durainCrepe Extra 5 box lgi #0192375742 #6pcsRm12 - 2 years ago

25 Likes
2 Comments
0
#durianCrepe 
Lps kul 1pm bole collect
Bole book dulu
#0192375742 
#6pcsRm12

#durianCrepe Lps kul 1pm bole collect Bole book dulu #0192375742 #6pcsRm12 - 2 years ago

7 Likes
0 Comments
0
Siap utk arini
#durianCrepe
#6pcsRm12 
#0192375742 
Extra sikit lgi utk arini..

Siap utk arini #durianCrepe #6pcsRm12 #0192375742 Extra sikit lgi utk arini.. - 2 years ago

11 Likes
0 Comments
0
Projek arini
#durianCrepe 
Ada yg nk leh bgtau 
Book dulu sbb buat x byk..
Kalau x cukup esok pula.
#6pcsRm12

Projek arini #durianCrepe Ada yg nk leh bgtau Book dulu sbb buat x byk.. Kalau x cukup esok pula. #6pcsRm12 - 2 years ago

22 Likes
0 Comments
0
Esok selasa..
Dia muncul ..dah lama tak buat..
#durainCrepe 
#6pcsRm12 
#0192375742 
Collect lps 1pm

Esok selasa.. Dia muncul ..dah lama tak buat.. #durainCrepe #6pcsRm12 #0192375742 Collect lps 1pm - 2 years ago

20 Likes
3 Comments
0
Last sebelum puasa
Jumaat pagi..
Ada permintaan..
Ada extra sikit
Stok terhad..
Jgn tnya arini or esok ye ...jumaat pagi baru ada..
#durianCrepe 
##durianUdangMerah 
#6pcsRm12 
#0192375742

Last sebelum puasa Jumaat pagi.. Ada permintaan.. Ada extra sikit Stok terhad.. Jgn tnya arini or esok ye ...jumaat pagi baru ada.. #durianCrepe ##durianUdangMerah #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

4 Likes
0 Comments
0
2 je extra
#duriaCrepe 
#durianUdangMerah 
#6pcsRm12

2 je extra #duriaCrepe #durianUdangMerah #6pcsRm12 - 2 years ago

18 Likes
1 Comments
0
Ada 4 extra
#duriaCrepe 
#6pcsRm12 
#0192375742

Ada 4 extra #duriaCrepe #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

6 Likes
0 Comments
0
Siap packing..
#durianCrepe 
#udangMerah 
#6pcsRm12 
#0192375742

Siap packing.. #durianCrepe #udangMerah #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

6 Likes
0 Comments
0
Shoping sat
#durianUdangMerah 
#durianCrepe 
Esok
#6pcsRm12 
#0192375742

Shoping sat #durianUdangMerah #durianCrepe Esok #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

27 Likes
0 Comments
0
Ada 3 extra
#durianCrepe 
#6pcsRm12 
#0192375742

Ada 3 extra #durianCrepe #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

30 Likes
3 Comments
0
Ada extra 5 pack
#durianCrepe 
#durianUdangMerah 
#6pcsRm12 
#0192375742

Ada extra 5 pack #durianCrepe #durianUdangMerah #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

10 Likes
0 Comments
0
Durian Crepe tghri ni
Ada extra 5 box
Collect lps kul 12..
Ada yg nk book dulu
#0192375742 
#6pcsRm12

Durian Crepe tghri ni Ada extra 5 box Collect lps kul 12.. Ada yg nk book dulu #0192375742 #6pcsRm12 - 2 years ago

8 Likes
1 Comments
0
Siap ..
#durianCrepe 
#6pcsRm12 
#0192375742

Siap .. #durianCrepe #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

13 Likes
0 Comments
0
Durian Crepe esok
Collect lps kul 11pagi
Ada yg nak
#0192375742 
Ada sikit lgi lebih..
#6pcsRm12

Durian Crepe esok Collect lps kul 11pagi Ada yg nak #0192375742 Ada sikit lgi lebih.. #6pcsRm12 - 2 years ago

19 Likes
0 Comments
0
Tengahari ada production
#durianCrepe 
#0192375742 
#6pcsRm12

Tengahari ada production #durianCrepe #0192375742 #6pcsRm12 - 2 years ago

25 Likes
0 Comments
0
Siap melipat
#durianCrepe 
#durianUdangMerah
#6pcsRm12 
#0192375742

Siap melipat #durianCrepe #durianUdangMerah #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

22 Likes
2 Comments
0
Dah siap lipat
Ada extra 6,7 pack je
#durianCrepe 
#D24 
#6pcsRm12 
#0192375742

Dah siap lipat Ada extra 6,7 pack je #durianCrepe #D24 #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

16 Likes
0 Comments
0
Durian crepe ada production
Tghri bole collect
Ada 10 pack je 
#6pcsRm12 
#D24

Durian crepe ada production Tghri bole collect Ada 10 pack je #6pcsRm12 #D24 - 2 years ago

13 Likes
0 Comments
0
Siap lipat
#durianCrepe 
#D24 
#6pcsRm12 
#insyallahSedap 
#0192375742

Siap lipat #durianCrepe #D24 #6pcsRm12 #insyallahSedap #0192375742 - 2 years ago

11 Likes
0 Comments
0
#durianCrepe 
Collect lps kul 1
#0192375742 
#D24 
#6pcsRm12

#durianCrepe Collect lps kul 1 #0192375742 #D24 #6pcsRm12 - 2 years ago

9 Likes
0 Comments
0
Esok ada production
#durianCrepe 
Ada yg nak bgtau ye
#0192375742 
Collect lps 1pm
#6pcsRm12

Esok ada production #durianCrepe Ada yg nak bgtau ye #0192375742 Collect lps 1pm #6pcsRm12 - 2 years ago

20 Likes
1 Comments
0
Durian crepe arini
Collect lps kul 11am
Ada extra 10 pack saja
Yg lain dah bertuan
#D24 
#6pcsRm12

Durian crepe arini Collect lps kul 11am Ada extra 10 pack saja Yg lain dah bertuan #D24 #6pcsRm12 - 2 years ago

10 Likes
0 Comments
0
Dah siap lipat
Yg order dah bole pickup
Ada extra sikit lgi
Esok ada buat lagi..
Bole order wasap ye
#0192375742 
#durianCrepe
#D24 
#6pcsRm12

Dah siap lipat Yg order dah bole pickup Ada extra sikit lgi Esok ada buat lagi.. Bole order wasap ye #0192375742 #durianCrepe #D24 #6pcsRm12 - 2 years ago

13 Likes
0 Comments
0
Durian Crepe
Kul 10 dah bole collect
#0192375742 
#6pcsRm12 
#D24

Durian Crepe Kul 10 dah bole collect #0192375742 #6pcsRm12 #D24 - 2 years ago

6 Likes
0 Comments
0
Esok ada  si kuning
#durainCrepe 
Ada yg nak book ye 
#0192375742 
#6pcsRm12

Esok ada si kuning #durainCrepe Ada yg nak book ye #0192375742 #6pcsRm12 - 2 years ago

14 Likes
0 Comments
0
Tengahari ada production
#durainCrepe 
#D24 
#6pcsRm12 
#0192375742

Tengahari ada production #durainCrepe #D24 #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

10 Likes
0 Comments
0
Durian Crepe ready 4 pickup
Ada extra lagi
#0192375742 
#durianD24 
#6pcsRm12

Durian Crepe ready 4 pickup Ada extra lagi #0192375742 #durianD24 #6pcsRm12 - 2 years ago

32 Likes
2 Comments
0
Siap lipat
#durainCrepe 
#D24 
Ada extra 6 box
#0192375742 
#6pcsRm12

Siap lipat #durainCrepe #D24 Ada extra 6 box #0192375742 #6pcsRm12 - 2 years ago

11 Likes
0 Comments
0
Ptg ni ada lagi production
Smlm punya sold out
#durianCrepe 
#durianD24 
#6pcsRm12
#0192375742

Ptg ni ada lagi production Smlm punya sold out #durianCrepe #durianD24 #6pcsRm12 #0192375742 - 2 years ago

10 Likes
0 Comments
0
Durian Crepe in the hse..
Ada yg nak bgtau cpt sbb stok sikit jer..durian mahal skrg..
Collect lps 1 tghri...
#sayaJual #duriancrepe #durianD24 
#sedap #hotitem #homemade #6pcsRm12
#sek7shahAlam 
#0192375742

Durian Crepe in the hse.. Ada yg nak bgtau cpt sbb stok sikit jer..durian mahal skrg.. Collect lps 1 tghri... #sayaJual #duriancrepe #durianD24 #sedap #hotitem #homemade #6pcsRm12 #sek7shahAlam #0192375742 - 2 years ago

13 Likes
0 Comments
0
Durian Crepe
Ada extra 4 pack
#sayaJual #duriancrepe #sedap 
#durianD24 #specialfilling #hotitem
#instafood  #6pcsRm12 #sek7shahAlam 
#0192375742

Durian Crepe Ada extra 4 pack #sayaJual #duriancrepe #sedap #durianD24 #specialfilling #hotitem #instafood #6pcsRm12 #sek7shahAlam #0192375742 - 2 years ago

9 Likes
1 Comments
0
Rabu 12/10
Ada production
Kek cheese lava
Durian crepe
Book cpt..
#sayaJual 
#kekCheeseLava #rm10
 #duriancrepe #6pcsRm12
 #sedap #murah #hotitem
#sek7shahAlam 
#0192375742

Rabu 12/10 Ada production Kek cheese lava Durian crepe Book cpt.. #sayaJual #kekCheeseLava #rm10 #duriancrepe #6pcsRm12 #sedap #murah #hotitem #sek7shahAlam #0192375742 - 2 years ago

15 Likes
1 Comments
0
Fully booked...maaf takde extra..yg dh order pickup mlm ni shj ye..hrp mklum :)
#duriancrepes #agrinurulcakes #tamansrigombak #6pcsrm12

Pn Prihatin-10/alifah-3/biniantik-6/ina-6/sheda-7/abgpoly-2/ilya-1/diana-2/kfira-2/linda-1/wani-2

Fully booked...maaf takde extra..yg dh order pickup mlm ni shj ye..hrp mklum :) #duriancrepes #agrinurulcakes #tamansrigombak #6pcsrm12 Pn Prihatin-10/alifah-3/biniantik-6/ina-6/sheda-7/abgpoly-2/ilya-1/diana-2/kfira-2/linda-1/wani-2 - 4 years ago

23 Likes
1 Comments
0
2018 - © Deskgram. All rights reserved.