#24hari

1,192 posts

Loading...
Dah selesai anak dara ini mandi ngan myusu... skrg mama nak mandikan abg along dy pulak...
#24hari
#nakhabispantanglagi20harilagi

Dah selesai anak dara ini mandi ngan myusu... skrg mama nak mandikan abg along dy pulak... #24hari #nakhabispantanglagi20harilagi - 5 days ago

11 Likes
1 Comments
0
Selamat pagi om tante πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— .
.
.
.
#babygirl #24hari #anaksolehah #kesayanganku #likesforlike

Selamat pagi om tante πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— . . . . #babygirl #24hari #anaksolehah #kesayanganku #likesforlike - 7 days ago

36 Likes
7 Comments
0
Loading...
Photo bareng abi sama mimi

#24hari

Photo bareng abi sama mimi #24hari - 8 days ago

35 Likes
1 Comments
0

8 days ago

11 Likes
2 Comments
0
Bebeb aku klo melek pasti nyangap"nyari neneh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜˜
#24hari #babyboycibuy #syafik

Bebeb aku klo melek pasti nyangap"nyari neneh #24hari #babyboycibuy #syafik - 13 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Budak Bnyak Ragam tdO Pn Nak Atas Tangan..
#Sitinuraisyah
#24hari

Budak Bnyak Ragam tdO Pn Nak Atas Tangan.. #Sitinuraisyah #24hari - 15 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Perjalanan jaoh tak ku rasa... #24hari

Perjalanan jaoh tak ku rasa... #24hari - 18 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Onde-onde ibu ootd πŸ‘ΆπŸ» hidung tu ditenggelami oleh pipi pau daging πŸ˜‚πŸ˜‚ #24hari #copypasteMukaAyah

Onde-onde ibu ootd 🏻 hidung tu ditenggelami oleh pipi pau daging #24hari #copypasteMukaAyah - 20 days ago

689 Likes
21 Comments
0
Gudnyte Cayg 😘😘😘
#24hari #bungathalia 🌸🌸🌸

Gudnyte Cayg #24hari #bungathalia - 21 days ago

73 Likes
5 Comments
0
Pipi apa bakpao nich πŸ˜ƒ abis suntik bcg...bb nisa uda 35 kg lg yey πŸ˜πŸ€”
#babycute #babygirl #24hari

Pipi apa bakpao nich abis suntik bcg...bb nisa uda 35 kg lg yey πŸ€” #babycute #babygirl #24hari - 24 days ago

38 Likes
0 Comments
0
Amboi my baby dut dut..baru 24 ari dh pandai mengiring sendiri..cukup sebulan pandai meniarap ni πŸ˜†

#mybabydutdut #24hari

Amboi my baby dut dut..baru 24 ari dh pandai mengiring sendiri..cukup sebulan pandai meniarap ni #mybabydutdut #24hari - 25 days ago

13 Likes
3 Comments
0
Selamat pagi selamat beraktivitas 
#24hari

Selamat pagi selamat beraktivitas #24hari - 29 days ago

7 Likes
0 Comments
0
Cenna ❀
.
.
#babygirl #babylucu #babycantik #31718#24hari#

Cenna . . #babygirl #babylucu #babycantik #31718 #24hari # - 1 month ago

111 Likes
26 Comments
0
πŸ’—
Pahlawan bertopeng

#24hari #ZulkifliAbdulHusni #agusDirga #CalonHafidz #anaksholeh #kesayanganummiabah

Pahlawan bertopeng #24hari #ZulkifliAbdulHusni #agusDirga #CalonHafidz #anaksholeh #kesayanganummiabah - 1 month ago

10 Likes
1 Comments
0
#24Hari
#AhmadZahiruddin 
#Boy

#24Hari #AhmadZahiruddin #Boy - 1 month ago

21 Likes
0 Comments
0
Biarlah wajahmu mirip abah nak..tapi hidung mh aya meureun ti ambu na... πŸ˜†πŸ˜‚
#Rizhan #24hari #bobonyenyak #boboenak #hidungbangir #dagubelah #sholeh #kasep #bageur

Biarlah wajahmu mirip abah nak..tapi hidung mh aya meureun ti ambu na... #Rizhan #24hari #bobonyenyak #boboenak #hidungbangir #dagubelah #sholeh #kasep #bageur - 1 month ago

19 Likes
0 Comments
0
Rumah yang terasa bukan RUMAH lagi tanpa kehadiranmu Mom, tanpa sapaanmu, tanpa senyummu, tanpa masakanmu..
#terlalurindu#24hari#

Rumah yang terasa bukan RUMAH lagi tanpa kehadiranmu Mom, tanpa sapaanmu, tanpa senyummu, tanpa masakanmu.. #terlalurindu #24hari # - 1 month ago

75 Likes
18 Comments
0
Titip fotoe ank"ku yess. πŸ˜πŸ˜˜πŸ€— #kakaknay
#2thun11bulan
#adekdirga
#24hari

Titip fotoe ank"ku yess. πŸ€— #kakaknay #2thun11bulan #adekdirga #24hari - 1 month ago

30 Likes
1 Comments
0
Yang hitam emang lebih manissss
#latepost
.
.
.
#24hari

Yang hitam emang lebih manissss #latepost . . . #24hari - 1 month ago

9 Likes
0 Comments
0
si anak cantik 
Arsyi syakila Al Fachry
.
.
.
#24hari @arsyi_mamaogell

si anak cantik Arsyi syakila Al Fachry . . . #24hari @arsyi_mamaogell - 1 month ago

16 Likes
0 Comments
0
Hero ibu dah botak πŸ’•β˜ΊπŸ˜
#24hari

Hero ibu dah botak #24hari - 2 months ago

81 Likes
0 Comments
0
#24Hari

#24Hari - 2 months ago

0 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah🀲🏻🀲🏻🀲🏻.. Masyukk lg gaji hari ni terus ke dalam akaun bank saya #Rm400* untuk 3hari shja timeΒ² busy raya pn duit msuk jg... πŸ€‘
Dlm #seminggu ni dah dpt #Rm2200* harini 24 hb ogos.. #24hari ja dah saving #Rm8000* 24 hari shja blm sebulan πŸ§πŸ˜… Tiap kali Masuk lagi duit mingguan.. ⏳ boleh lah kurangkn beban ibu bapa... byr bilΒ² kereta belanja dapur shopping dll... πŸ‘πŸ»siapa nak bg kan guna hp shja tp boleh buat income 2x seminggu, 8x sebulan, 96x setahun. 🐻🐼
#jappsterbaik
#thankallah
#thankjapps

Wasap 0133560471
Wasap 0133560471

Alhamdulillah🀲🏻🀲🏻🀲🏻.. Masyukk lg gaji hari ni terus ke dalam akaun bank saya #Rm400 * untuk 3hari shja timeΒ² busy raya pn duit msuk jg... πŸ€‘ Dlm #seminggu ni dah dpt #Rm2200 * harini 24 hb ogos.. #24hari ja dah saving #Rm8000 * 24 hari shja blm sebulan 🧐 Tiap kali Masuk lagi duit mingguan.. boleh lah kurangkn beban ibu bapa... byr bilΒ² kereta belanja dapur shopping dll... 🏻siapa nak bg kan guna hp shja tp boleh buat income 2x seminggu, 8x sebulan, 96x setahun. #jappsterbaik #thankallah #thankjapps Wasap 0133560471 Wasap 0133560471 - 2 months ago

1 Likes
0 Comments
0
Alhamdulillah🀲🏻🀲🏻🀲🏻.. Masyukk lg gaji hari ni terus ke dalam akaun bank saya #Rm400* untuk 3hari shja timeΒ² busy raya pn duit msuk jg... πŸ€‘
Dlm #seminggu ni dah dpt #Rm2200* harini 24 hb ogos.. #24hari jak dah saving #Rm8000* 24 hari shja blm sebulan πŸ§πŸ˜… Tiap kali Masuk lagi duit mingguan.. ⏳ boleh lah kurangkn beban ibu bapa... byr bilΒ² kereta belanja dapur shopping dll... πŸ‘πŸ»siapa nak bg kan guna hp shja tp boleh buat income 2x seminggu, 8x sebulan, 96x setahun. 🐻🐼
*#jappsterbaik #studentbergaji #thankallah #thankjapps*
Ws 010-3905271

Alhamdulillah🀲🏻🀲🏻🀲🏻.. Masyukk lg gaji hari ni terus ke dalam akaun bank saya #Rm400 * untuk 3hari shja timeΒ² busy raya pn duit msuk jg... πŸ€‘ Dlm #seminggu ni dah dpt #Rm2200 * harini 24 hb ogos.. #24hari jak dah saving #Rm8000 * 24 hari shja blm sebulan 🧐 Tiap kali Masuk lagi duit mingguan.. boleh lah kurangkn beban ibu bapa... byr bilΒ² kereta belanja dapur shopping dll... 🏻siapa nak bg kan guna hp shja tp boleh buat income 2x seminggu, 8x sebulan, 96x setahun. *#jappsterbaik #studentbergaji #thankallah #thankjapps * Ws 010-3905271 - 2 months ago

12 Likes
0 Comments
0
La ni dia tidoq, tengah malam satgi dia jaga.
#puteriku
#24hari
#gengpipipau

La ni dia tidoq, tengah malam satgi dia jaga. #puteriku #24hari #gengpipipau - 2 months ago

57 Likes
6 Comments
0
#24hari πŸ’€πŸ’•

#24hari - 2 months ago

1 Likes
0 Comments
0
😍jom teman Mama Armand #luncheOn😍br siap berurut,tungku,tangas,mandi herba...CL dah siapkan menu #BERPANTANG hari ke-28 #bubur #bawanggorenglebey #siakapbakO #haliatumbukgareng #orangesunkist
πŸ’ƒada lagi #24hari lagi nk capai target ideal weight #doakan yer yahooo insyaallah😍 Best Client Service by #levieraconfinementcare #confinementlady CL #KakAgusπŸ‘πŸ’πŸŒ·

jom teman Mama Armand #luncheOn br siap berurut,tungku,tangas,mandi herba...CL dah siapkan menu #BERPANTANG hari ke-28 #bubur #bawanggorenglebey #siakapbakO #haliatumbukgareng #orangesunkist ada lagi #24hari lagi nk capai target ideal weight #doakan yer yahooo insyaallah Best Client Service by #levieraconfinementcare #confinementlady CL #KakAgus - 2 months ago

32 Likes
1 Comments
0
Nemenin ibuk kontrol yg kedua πŸ’žπŸ’ž
20 Mei  2018
#rafanisalsabila #24hari #masyaAllah #tabarakallah

Nemenin ibuk kontrol yg kedua 20 Mei 2018 #rafanisalsabila #24hari #masyaAllah #tabarakallah - 2 months ago

8 Likes
0 Comments
0
Mksh yai & koko buat gelang sama antingnya... Gelangnya bru bisa caca pke alhamdulillah bisa nyangkut d tangan... Inget pas prtama d pke lngsung nyampe ketek πŸ˜‚πŸ˜†... Caca tambah gede sekarang #24hari

Mksh yai & koko buat gelang sama antingnya... Gelangnya bru bisa caca pke alhamdulillah bisa nyangkut d tangan... Inget pas prtama d pke lngsung nyampe ketek ... Caca tambah gede sekarang #24hari - 2 months ago

20 Likes
0 Comments
0
M. Abyan Dzakir
#jagoanku#oryjr#24hari

M. Abyan Dzakir #jagoanku #oryjr #24hari - 2 months ago

19 Likes
8 Comments
0
ciiiieeeeee Shei celana panjangnya udah muatπŸ˜‰
agak gelap, Shei gak gitu suka lampu terang, silau😎jadi pakai lampu kecil
#ShekinahApfiaKristian 
#24hari 
#Sheistory

ciiiieeeeee Shei celana panjangnya udah muat agak gelap, Shei gak gitu suka lampu terang, silau😎jadi pakai lampu kecil #ShekinahApfiaKristian #24hari #Sheistory - 3 months ago

31 Likes
0 Comments
0
Delisha lagi, delisha lg...
#24hari

Delisha lagi, delisha lg... #24hari - 3 months ago

14 Likes
0 Comments
0
Cekukan πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜
#24hari

Cekukan #24hari - 3 months ago

25 Likes
1 Comments
0
Ekspresi syamil ketika bebas dri bedong.. Dak galak dibedong lagi..
Rambut la gondrong..
#syamil
#24hari

Ekspresi syamil ketika bebas dri bedong.. Dak galak dibedong lagi.. Rambut la gondrong.. #syamil #24hari - 3 months ago

14 Likes
3 Comments
0
Smile action hilya😍😍
#24hari #sholihah

Smile action hilya #24hari #sholihah - 3 months ago

20 Likes
0 Comments
0
Speechless Siapapun awak,dari mana asal usul awak,Bonda doakan Cinta Ariana menjadi anak solehah,berjaya dan kaya didunia wal akhirah. Amin~
.
.
#24hari
#anaksolehah🌸 
#nurhati

Speechless Siapapun awak,dari mana asal usul awak,Bonda doakan Cinta Ariana menjadi anak solehah,berjaya dan kaya didunia wal akhirah. Amin~ . . #24hari #anaksolehah #nurhati - 3 months ago

71 Likes
2 Comments
0
Pose lagi kekaring
#documentary #atharlangitsagarmatha #athar_story #24hari #sasa_smi

Pose lagi kekaring #documentary #atharlangitsagarmatha #athar_story #24hari #sasa_smi - 3 months ago

24 Likes
1 Comments
0
Good morning!!!β˜€
.

Ali ilman & adik dia .

Celik je mata ali ni memang dia tuju kat adik dia dulu...sayang la peluk la...daripada taknk adik dulu,sekarang syg sgt pulak...
Kawan baik sampai tua okeh..❀
.

#aliilman #aliaaira #24hari

Good morning!!! . Ali ilman & adik dia . Celik je mata ali ni memang dia tuju kat adik dia dulu...sayang la peluk la...daripada taknk adik dulu,sekarang syg sgt pulak... Kawan baik sampai tua okeh.. . #aliilman #aliaaira #24hari - 3 months ago

42 Likes
4 Comments
0
#throwback #130618 alhamdulillah, tunggu punya tunggu sempat jugak abah balik sambut adik #aaminahsufiya esok abah @muhd_ashar nk g pulak semoga selamat pergi dan balik, dipermudah segala urusan dan diberkati Allah s.w.t mama kakak n adik tunggu abah kt sini..
#abahgjepun
#24hari
#lg20hari

#throwback #130618 alhamdulillah, tunggu punya tunggu sempat jugak abah balik sambut adik #aaminahsufiya esok abah @muhd_ashar nk g pulak semoga selamat pergi dan balik, dipermudah segala urusan dan diberkati Allah s.w.t mama kakak n adik tunggu abah kt sini.. #abahgjepun #24hari #lg20hari - 3 months ago

31 Likes
5 Comments
0
Zamzam udah kecehhhhh
#babyboy
#24hari

Zamzam udah kecehhhhh #babyboy #24hari - 3 months ago

21 Likes
5 Comments
0
hari ni pergi putrajaya hntr barang..pergi jpn register adik..pergi hospital fisio kaki adik.. masih pantang #24hari 
#RajaAiydanYaacob

hari ni pergi putrajaya hntr barang..pergi jpn register adik..pergi hospital fisio kaki adik.. masih pantang #24hari #RajaAiydanYaacob - 3 months ago

34 Likes
3 Comments
0
Aqiqah M.Amsyar Ramadhanna lebaran ke 3 idulfitri 2018
#24hari

Aqiqah M.Amsyar Ramadhanna lebaran ke 3 idulfitri 2018 #24hari - 4 months ago

31 Likes
0 Comments
0
Dupdapdupdap... Macam2 rasa.. Takut,risau.. Rasa tak sabar tu tetap ada😜 
#13&14julai2018
#sitifatimah
#24hari

Dupdapdupdap... Macam2 rasa.. Takut,risau.. Rasa tak sabar tu tetap ada #13 &14julai2018 #sitifatimah #24hari - 4 months ago

13 Likes
10 Comments
0
Alahai si manje ibu.. sakit2 pon senyum.. #muhammadirfan
#24hari
#anaksulongibu

Alahai si manje ibu.. sakit2 pon senyum.. #muhammadirfan #24hari #anaksulongibu - 4 months ago

35 Likes
2 Comments
0
Di foto srg ayah na.. 😊 anyun kitu dede bobo na.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜™ #MuhammadAzkaZaidan 
#24hari

Di foto srg ayah na.. anyun kitu dede bobo na.. πŸ˜™ #MuhammadAzkaZaidan #24hari - 4 months ago

15 Likes
0 Comments
0
Done my 24th Day Fasting~~~🍴🍴🍴
Japanese VS Malaysian???πŸ˜•πŸ˜•πŸ˜•
Forget diet for today~~~πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
#goodnight #goodevening #done #fasting #bulanramadhan #puasa #24hari #japanesefood #malaysianfood #sushi #sateperut #sate #salmonsushi #09062018 #saturdaybreak #saturdayworking #happy #tired #full #diet

Done my 24th Day Fasting~~~ Japanese VS Malaysian???πŸ˜•πŸ˜•πŸ˜• Forget diet for today~~~ #goodnight #goodevening #done #fasting #bulanramadhan #puasa #24hari #japanesefood #malaysianfood #sushi #sateperut #sate #salmonsushi #09062018 #saturdaybreak #saturdayworking #happy #tired #full #diet - 4 months ago

37 Likes
4 Comments
0
24 RAMADHAN 1439 H

#24Ramadhan #Ramadhan1439H #24hari #Ramadhan #RamadhanMubarak #Bulan #Suci #Berkah #Rahmat #Ampunan #Islam #Muslim #Muslimah #IngatIniRamadhan #Ayo #Ke #Masjid

Cr. @nurulhayatku

24 RAMADHAN 1439 H #24Ramadhan #Ramadhan1439H #24hari #Ramadhan #RamadhanMubarak #Bulan #Suci #Berkah #Rahmat #Ampunan #Islam #Muslim #Muslimah #IngatIniRamadhan #Ayo #Ke #Masjid Cr. @nurulhayatku - 4 months ago

11 Likes
0 Comments
0
#24hari

#24hari - 4 months ago

9 Likes
0 Comments
0
Nur Ariana binti Mohd Arifin
Permata hati ibu dan abah
#24hari

Nur Ariana binti Mohd Arifin Permata hati ibu dan abah #24hari - 4 months ago

7 Likes
0 Comments
0
#eksis
#newlaziale
#24hari

#eksis #newlaziale #24hari - 4 months ago

17 Likes
4 Comments
0
Kau begitu SEMPURNA
dimataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan selalu memujamu 😚
Disetiap langkahku ku kan selalu memikirkan dirimu.. 😊
Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu.. 😞
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku lengkapi diriku
Kau begitu SEMPURNA πŸ˜‡πŸ˜‡
#babyboy #24hari #sayanganak

Kau begitu SEMPURNA dimataku kau begitu indah Kau membuat diriku akan selalu memujamu Disetiap langkahku ku kan selalu memikirkan dirimu.. Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu.. Kau adalah darahku Kau adalah jantungku Kau adalah hidupku lengkapi diriku Kau begitu SEMPURNA πŸ˜‡πŸ˜‡ #babyboy #24hari #sayanganak - 4 months ago

42 Likes
9 Comments
0
Senyum dikit cekrek πŸ˜‰πŸ˜Š
Ngintip tipis tipis πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
Alias bobo blom nyenyak ya nak... #BabyMungil
#24hari
#SetiapMomenSangatBerharga
#SelaluDiSaveDisini

Senyum dikit cekrek Ngintip tipis tipis Alias bobo blom nyenyak ya nak... #BabyMungil #24hari #SetiapMomenSangatBerharga #SelaluDiSaveDisini - 5 months ago

11 Likes
0 Comments
0
Waktu.
Terlalu cepat berlalu.
.
.
.
.
#24hari
#diujungwaktu
#centraljava

Waktu. Terlalu cepat berlalu. . . . . #24hari #diujungwaktu #centraljava - 5 months ago

21 Likes
0 Comments
0
Bismillah #24hari lagi menuju #tgl.24 πŸ™

Bismillah #24hari lagi menuju #tgl .24 - 5 months ago

5 Likes
0 Comments
0
Terimakasih sudah jujur menemuiku lewat mimpimu....πŸ’Ÿ
Bagimu mungkin biasa dan tidak berarti...
Tapi...bagiku...mimpi itu caranya yang terindah untuk mempertemukan kita...😘
Semoga dengan adanya mimpi itu...
Bukti kamu sedang merindukan aku...
Dan kamu tau...aku ingin mimpi itu pun datang setiap hari di malamku...😘
#edisirindusekali
#24hari
#bapaktersayang

Terimakasih sudah jujur menemuiku lewat mimpimu.... Bagimu mungkin biasa dan tidak berarti... Tapi...bagiku...mimpi itu caranya yang terindah untuk mempertemukan kita... Semoga dengan adanya mimpi itu... Bukti kamu sedang merindukan aku... Dan kamu tau...aku ingin mimpi itu pun datang setiap hari di malamku... #edisirindusekali #24hari #bapaktersayang - 5 months ago

4 Likes
2 Comments
0
ikutan di foto jaman now aaah#mustofan#24hari#babyboy#babyjamanow#

ikutan di foto jaman now aaah#mustofan #24hari #babyboy #babyjamanow # - 5 months ago

11 Likes
2 Comments
0
Banyak yg bilang mereka mirip 😁 
cici & koko πŸ˜…πŸ˜…
.
.
.
#khanzakanayaassyabiya #kafeelmauzamustafeed #24hari #babysipit #kesayangan #emeesshhh😍😍

Banyak yg bilang mereka mirip cici & koko . . . #khanzakanayaassyabiya #kafeelmauzamustafeed #24hari #babysipit #kesayangan #emeesshhh - 5 months ago

26 Likes
1 Comments
0
Si adik yang debot

#muhammadadamhaikal
#24hari

Si adik yang debot #muhammadadamhaikal #24hari - 5 months ago

31 Likes
11 Comments
0
Bye ayah..nti blek kg lg tgk aqeef k 😘😘😘 #24hari  @aqeefakmal @joefirdaus2675

Bye ayah..nti blek kg lg tgk aqeef k #24hari @aqeefakmal @joefirdaus2675 - 5 months ago

73 Likes
4 Comments
0
Achmad abqary tsabit
#24hari

Achmad abqary tsabit #24hari - 5 months ago

10 Likes
0 Comments
0
Menghitung hariπŸ˜„πŸ˜„ #24hari

Menghitung hari #24hari - 6 months ago

34 Likes
6 Comments
0
Apa yg kita bayangkan tentang buah kurma??
Pasti ramadhan sudah didepan mana...
Ya enggak??
Ayoo sambut ramadhan dengan puasa sunnah dan makanan yg sunnah...
#24hari lagi ramadhan
#ramadhan

Apa yg kita bayangkan tentang buah kurma?? Pasti ramadhan sudah didepan mana... Ya enggak?? Ayoo sambut ramadhan dengan puasa sunnah dan makanan yg sunnah... #24hari lagi ramadhan #ramadhan - 6 months ago

14 Likes
1 Comments
0
Ramadhan #24hari

Ramadhan #24hari - 6 months ago

8 Likes
0 Comments
0
"Pribadi yang baik di dapatkan tidak dengan jalan yang mudah, karena kerikil yang kecil saja dapat menjatuhkan anda kapan saja."
24 hari menuju bulan penuh kebaikan πŸ™.
#GZduri #grandzuri #HotelGrandZuriDuri #hotelgrandzuriduri #grandzurihotel #grandzurihotelduri #ZHMHotels #zurihospitalitymanagement #infoduri #infohotel #companyDuri #24hari #WeKnowHowToPleaseYou

"Pribadi yang baik di dapatkan tidak dengan jalan yang mudah, karena kerikil yang kecil saja dapat menjatuhkan anda kapan saja." 24 hari menuju bulan penuh kebaikan . #GZduri #grandzuri #HotelGrandZuriDuri #hotelgrandzuriduri #grandzurihotel #grandzurihotelduri #ZHMHotels #zurihospitalitymanagement #infoduri #infohotel #companyDuri #24hari #WeKnowHowToPleaseYou - 6 months ago

21 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum wr wb 
Selamat sore 
#24hari #menuju #ramadhan

Dengan hormat kami 
Mengundang bapak/ibu,saudara/saudari yang bertepatan esok hari ingin berpuasa kami RM Ikan Bakar Ibu Sum mengadakan program sahur dan buka puasa Gratis.... Ketentuan sebagai berikutπŸ‘‡
πŸ‘‰konfirmasi terlebih dahulu ke nomor Hp 082138618848 bisa Sms,telpon Atau Wa dan konfirmasi ke casir kami
πŸ‘‰untuk sahur pendaftaran di tutup pada hari ini jam 21.00wib
πŸ‘‰untuk berbuka pendaftaran sampai jam 17.30wib
πŸ‘‰menu sudah di siapkan managemen
πŸ‘‰khusus makan di tempat πŸ‘‰terbuka untuk umum baik komunitas ataupun pribadi 
RM Ikan Bakar Ibu Sum,sajian khas, Halal,Higienis dan semua masakannya Non MSG, Alamatnya jl Kapten Abdul Latif Toriyo lor rsud sukoharjo kurang lebih 500m mudah di jangkaukan

#sebagian rezeki yang kami terima kami keluarkan 10%  untuk di berikan kepada yang berhak menerimanya terimakasih atas partisipasinya 
#Jadilahkonsumencerdas
#ikanbakaribusum #promo 
#halal #nonMSG #noMECIN #kulinerindonesia  #kulinersukoharjo #kulinersolo #kulinersolosukoharjo #kulinerjakarta #kulinermedan #senin #kamis #senin_kamis #puasa #ramadhan #sudahdekat #

Assalamualaikum wr wb Selamat sore #24hari #menuju #ramadhan Dengan hormat kami Mengundang bapak/ibu,saudara/saudari yang bertepatan esok hari ingin berpuasa kami RM Ikan Bakar Ibu Sum mengadakan program sahur dan buka puasa Gratis.... Ketentuan sebagai berikut konfirmasi terlebih dahulu ke nomor Hp 082138618848 bisa Sms,telpon Atau Wa dan konfirmasi ke casir kami untuk sahur pendaftaran di tutup pada hari ini jam 21.00wib untuk berbuka pendaftaran sampai jam 17.30wib menu sudah di siapkan managemen khusus makan di tempat terbuka untuk umum baik komunitas ataupun pribadi RM Ikan Bakar Ibu Sum,sajian khas, Halal,Higienis dan semua masakannya Non MSG, Alamatnya jl Kapten Abdul Latif Toriyo lor rsud sukoharjo kurang lebih 500m mudah di jangkaukan #sebagian rezeki yang kami terima kami keluarkan 10% untuk di berikan kepada yang berhak menerimanya terimakasih atas partisipasinya #Jadilahkonsumencerdas #ikanbakaribusum #promo #halal #nonMSG #noMECIN #kulinerindonesia #kulinersukoharjo #kulinersolo #kulinersolosukoharjo #kulinerjakarta #kulinermedan #senin #kamis #senin_kamis #puasa #ramadhan #sudahdekat # - 6 months ago

22 Likes
0 Comments
0
Ke sini lagi.. Ride petang minggu.. #24hari
#kuningdiraja 
#kennyroberts 
#y15zrmalaysia #y150officia #y15zr #y15zr_malaysia #y15zrmalaya0fficial #teamyamahamalaysia #team_y15zr_malaya #y15

Ke sini lagi.. Ride petang minggu.. #24hari #kuningdiraja #kennyroberts #y15zrmalaysia #y150officia #y15zr #y15zr_malaysia #y15zrmalaya0fficial #teamyamahamalaysia #team_y15zr_malaya #y15 - 6 months ago

47 Likes
15 Comments
0
#RepostSave @dtpeduli with @repostsaveapp ・・・ "Dan dirikanlah shalat, tunaikanlah zakat dan ruku'lah beserta orang-orang yang ruku". (QS: Al-Baqarah 2: 43). .
Syarat-Syarat Wajib Membayar Zakat Fitrah .
1. Orang Islam, sedangkan bagi orang yang bukan islam tidak diwajibkan.
2. Membayar zakat fitrah dilaksanakan setelah terbenamnya matahari dari bulan ramadhan sampai akhir bulan ramadan.
3. Memiliki harta yang berlebih dengan ketentuan kelebihan harta untuk dirinya sendiri dan untuk keluarganya. Sedangkan bagi yang kekurangan tidak diwajibkan untuk membayar zakat fitrah.
.

Rukun-Rukun Zakat Fitrah
.
1. Niat untuk menunaikan zakat fitrah dengan ikhlas semata-mata karena Allah SWT.
2. Terdapat pemberi zakat fitrah atau musakki
3. Terdapat penerima zakat fitrah atau mustahik.
4. Terdapat makanan pokok yang dizakatkan.
5. Besar zakat fitrah yang dikeluarkan sesuai agama islam.
.
#24hari #ramadhan #ramadhanpedulinegeri #zakatfitrah #dtpeduli
.
www.dtpeduli.org

#RepostSave @dtpeduli with @repostsaveapp ・・・ "Dan dirikanlah shalat, tunaikanlah zakat dan ruku'lah beserta orang-orang yang ruku". (QS: Al-Baqarah 2: 43). . Syarat-Syarat Wajib Membayar Zakat Fitrah . 1. Orang Islam, sedangkan bagi orang yang bukan islam tidak diwajibkan. 2. Membayar zakat fitrah dilaksanakan setelah terbenamnya matahari dari bulan ramadhan sampai akhir bulan ramadan. 3. Memiliki harta yang berlebih dengan ketentuan kelebihan harta untuk dirinya sendiri dan untuk keluarganya. Sedangkan bagi yang kekurangan tidak diwajibkan untuk membayar zakat fitrah. . Rukun-Rukun Zakat Fitrah . 1. Niat untuk menunaikan zakat fitrah dengan ikhlas semata-mata karena Allah SWT. 2. Terdapat pemberi zakat fitrah atau musakki 3. Terdapat penerima zakat fitrah atau mustahik. 4. Terdapat makanan pokok yang dizakatkan. 5. Besar zakat fitrah yang dikeluarkan sesuai agama islam. . #24hari #ramadhan #ramadhanpedulinegeri #zakatfitrah #dtpeduli . www.dtpeduli.org - 6 months ago

10 Likes
0 Comments
0
"Dan dirikanlah shalat, tunaikanlah zakat dan ruku'lah beserta orang-orang yang ruku". (QS: Al-Baqarah 2: 43). .
Syarat-Syarat Wajib Membayar Zakat Fitrah .
1. Orang Islam, sedangkan bagi orang yang bukan islam tidak diwajibkan.
2. Membayar zakat fitrah dilaksanakan setelah terbenamnya matahari dari bulan ramadhan sampai akhir bulan ramadan.
3. Memiliki harta yang berlebih dengan ketentuan kelebihan harta untuk dirinya sendiri dan untuk keluarganya. Sedangkan bagi yang kekurangan tidak diwajibkan untuk membayar zakat fitrah.
.

Rukun-Rukun Zakat Fitrah
.
1. Niat untuk menunaikan zakat fitrah dengan ikhlas semata-mata karena Allah SWT.
2. Terdapat pemberi zakat fitrah atau musakki
3. Terdapat penerima zakat fitrah atau mustahik.
4. Terdapat makanan pokok yang dizakatkan.
5. Besar zakat fitrah yang dikeluarkan sesuai agama islam.
.
#24hari #ramadhan #ramadhanpedulinegeri #zakatfitrah #dtpeduli
.
www.dtpeduli.org

"Dan dirikanlah shalat, tunaikanlah zakat dan ruku'lah beserta orang-orang yang ruku". (QS: Al-Baqarah 2: 43). . Syarat-Syarat Wajib Membayar Zakat Fitrah . 1. Orang Islam, sedangkan bagi orang yang bukan islam tidak diwajibkan. 2. Membayar zakat fitrah dilaksanakan setelah terbenamnya matahari dari bulan ramadhan sampai akhir bulan ramadan. 3. Memiliki harta yang berlebih dengan ketentuan kelebihan harta untuk dirinya sendiri dan untuk keluarganya. Sedangkan bagi yang kekurangan tidak diwajibkan untuk membayar zakat fitrah. . Rukun-Rukun Zakat Fitrah . 1. Niat untuk menunaikan zakat fitrah dengan ikhlas semata-mata karena Allah SWT. 2. Terdapat pemberi zakat fitrah atau musakki 3. Terdapat penerima zakat fitrah atau mustahik. 4. Terdapat makanan pokok yang dizakatkan. 5. Besar zakat fitrah yang dikeluarkan sesuai agama islam. . #24hari #ramadhan #ramadhanpedulinegeri #zakatfitrah #dtpeduli . www.dtpeduli.org - 6 months ago

55 Likes
0 Comments
0
Jagoankuuh 
#24hari

Jagoankuuh #24hari - 6 months ago

8 Likes
1 Comments
0
Macam ye aje..πŸ˜† #AbgIfat
#DekByan
#24hari

Macam ye aje.. #AbgIfat #DekByan #24hari - 6 months ago

15 Likes
3 Comments
0
Nasi putih+lada hitam+sup ayam+oren sunquick+air kosong
#24hari
#sorang2

Nasi putih+lada hitam+sup ayam+oren sunquick+air kosong #24hari #sorang2 - 6 months ago

33 Likes
2 Comments
0
With the praise of God we wish 
all us today momπŸ’œ
there is always on the side of you 
#weAlwaysloveloveYou
#dad&momπŸ‘ͺ #24hari

With the praise of God we wish all us today mom there is always on the side of you #weAlwaysloveloveYou #dad &mom #24hari - 1 year ago

15 Likes
2 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.