#0192375742

2,294 posts

extra 3 box harini.collect lps 1ptg
#creampuffgebuss 
#0192375742

extra 3 box harini.collect lps 1ptg #creampuffgebuss #0192375742 - 15 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
ada yg nak #pavlovaPack mcm ni
ada extra buah & cream
collect lps kul 2pm harini
rm12 each
#0192375742

ada yg nak #pavlovaPack mcm ni ada extra buah & cream collect lps kul 2pm harini rm12 each #0192375742 - 15 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
extra 1 box
#bananamoistcake🍌🍌🍌 rm20
#0192375742

extra 1 box #bananamoistcake rm20 #0192375742 - 15 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
esok rabu 20/2 ada #creampuffgebuss
ada yg nak bole book dulu
#0192375742 
collect lps 7am

esok rabu 20/2 ada #creampuffgebuss ada yg nak bole book dulu #0192375742 collect lps 7am - 2 days ago

3 Likes
0 Comments
0
extra 2 box 
#bananamoistcake🍌🍌🍌 cpt book #0192375742 
rm20

extra 2 box #bananamoistcake cpt book #0192375742 rm20 - 5 days ago

5 Likes
1 Comments
0
#bananamoistcake🍌🍌🍌 ada extra 2 box
#0192375742 
rm20

#bananamoistcake ada extra 2 box #0192375742 rm20 - 6 days ago

3 Likes
1 Comments
0
#creampuffgebuss  extra 3 box
#0192375742 
cpt book..sblm habis

#creampuffgebuss extra 3 box #0192375742 cpt book..sblm habis - 6 days ago

1 Likes
1 Comments
0
#creampuffgebuss 
ada extra 3 box
cpt book #0192375742

#creampuffgebuss ada extra 3 box cpt book #0192375742 - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#bananamoistcake🍌🍌🍌 extra 1 box
collect lps 2ptg
#0192375742 
#rm20

#bananamoistcake extra 1 box collect lps 2ptg #0192375742 #rm20 - 9 days ago

3 Likes
0 Comments
0
extra 1 box
collect lps kul 1 tghri
#0192375742 
#creampuffgebuss

extra 1 box collect lps kul 1 tghri #0192375742 #creampuffgebuss - 9 days ago

3 Likes
0 Comments
0
extra 2 box
#creampuffgebuss 
#0192375742 
cpt book

extra 2 box #creampuffgebuss #0192375742 cpt book - 9 days ago

6 Likes
0 Comments
0
last box..1 biji extra
#kekchoclatelava
book cpt #0192375742 
lps ni lmbt lagi buat
#rm23

last box..1 biji extra #kekchoclatelava book cpt #0192375742 lps ni lmbt lagi buat #rm23 - 10 days ago

5 Likes
0 Comments
0
#creampuffgebuss ada extra 2 box
#0192375742

#creampuffgebuss ada extra 2 box #0192375742 - 10 days ago

6 Likes
0 Comments
0
1 box each extra..ahad 10/2
#kekchoclatelava 
#marbleButterCake nutella
#bbryCistat 
#0192375742

1 box each extra..ahad 10/2 #kekchoclatelava #marbleButterCake nutella #bbryCistat #0192375742 - 10 days ago

3 Likes
0 Comments
0
20box #creampuffgebuss 
ada extra 2 box
#0192375742

20box #creampuffgebuss ada extra 2 box #0192375742 - 11 days ago

2 Likes
0 Comments
0
1 box #marbleButterCake dah berpunya 
1box#nutellaMarbleCake...extra..rm37..9x9
ada yg nak bole book..baru masak
#0192375742

1 box #marbleButterCake dah berpunya 1box#nutellaMarbleCake ...extra..rm37..9x9 ada yg nak bole book..baru masak #0192375742 - 11 days ago

6 Likes
0 Comments
0
esok ada 1 extra
#marbleButterCake ..lum buat lagi
ada yg nak bole book dulu
collect lps 8pagi
fresh2 panas2 pagi esok..
ni pic last week..
#0192375742

esok ada 1 extra #marbleButterCake ..lum buat lagi ada yg nak bole book dulu collect lps 8pagi fresh2 panas2 pagi esok.. ni pic last week.. #0192375742 - 11 days ago

3 Likes
0 Comments
0
#bananamoistcake🍌🍌🍌 extra 1 box
#0192375742 
rm20

#bananamoistcake extra 1 box #0192375742 rm20 - 11 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#kekchoclatelava dah ready
ada extra 
#0192375742 
#rm23

#kekchoclatelava dah ready ada extra #0192375742 #rm23 - 11 days ago

14 Likes
0 Comments
0
#creampuffgebuss 
ada extra 3 box
#0192375742

#creampuffgebuss ada extra 3 box #0192375742 - 12 days ago

4 Likes
0 Comments
0
extra 3 box hari ni
#creampuffgebuss 
#0192375742

extra 3 box hari ni #creampuffgebuss #0192375742 - 12 days ago

9 Likes
1 Comments
0
#bananamoistcake🍌🍌🍌 extra 1 box
#0192375742

#bananamoistcake extra 1 box #0192375742 - 16 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#creampuffgebuss 
extra 2 box
#0192375742 
cpt book..

#creampuffgebuss extra 2 box #0192375742 cpt book.. - 16 days ago

1 Likes
0 Comments
0
350pcs harini
ada extra
#creampuffgebuss 
#0192375742

350pcs harini ada extra #creampuffgebuss #0192375742 - 18 days ago

3 Likes
0 Comments
0
open order utk esok 
Ahad 3/2
#creampuffGebus 
collect lps 9am
ada yg nak WA #0192375742 
dah lama ni creampuff bercuti..

open order utk esok Ahad 3/2 #creampuffGebus collect lps 9am ada yg nak WA #0192375742 dah lama ni creampuff bercuti.. - 18 days ago

6 Likes
1 Comments
0
extra 1 box
collect lps 3ptg
ada yg nak bole book
#bananamoistcake🍌🍌🍌 rm20
#0192375742

extra 1 box collect lps 3ptg ada yg nak bole book #bananamoistcake rm20 #0192375742 - 21 days ago

2 Likes
0 Comments
0
extra 1 box..#FruitTart 
collect lps kul 2ptg
#0192375742

extra 1 box..#FruitTart collect lps kul 2ptg #0192375742 - 22 days ago

3 Likes
1 Comments
0
extra2..2 pack...collect lps kul 2 ptg
#pavlovaPack 
rm12 each
#0192375742

extra2..2 pack...collect lps kul 2 ptg #pavlovaPack rm12 each #0192375742 - 22 days ago

5 Likes
1 Comments
0
#browniesKedut 
extra 2 box saix 8x8
ada yg nak bgtau ye
#0192375742

#browniesKedut extra 2 box saix 8x8 ada yg nak bgtau ye #0192375742 - 23 days ago

4 Likes
0 Comments
0
extra harini... #bananamoistcake🍌🍌🍌 #broniesKedut 
#cistat
#fruittart 
#nutellaCistat 
#pavlovaPack 
ada yg nak bole book dulu
#0192375742

extra harini... #bananamoistcake #broniesKedut #cistat #fruittart #nutellaCistat #pavlovaPack ada yg nak bole book dulu #0192375742 - 24 days ago

6 Likes
2 Comments
0
#browniesKedut 
ada extra 
#0192375742

#browniesKedut ada extra #0192375742 - 24 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#pavlovaPack 
ada extra 2pck
ada yg nak bgtu ye
#0192375742 
rm12

#pavlovaPack ada extra 2pck ada yg nak bgtu ye #0192375742 rm12 - 25 days ago

12 Likes
2 Comments
0
extra 
1 box #marbleButterCake 
1 box #bananamoistcake🍌🍌🍌 book dulu
#0192375742

extra 1 box #marbleButterCake 1 box #bananamoistcake book dulu #0192375742 - 26 days ago

4 Likes
0 Comments
0
700pcs hari ni
#creampuffgebuss 
ada extra 3 box
#0192375742

700pcs hari ni #creampuffgebuss ada extra 3 box #0192375742 - 26 days ago

4 Likes
0 Comments
0
extra 2 box
#creampuffgebuss 
#0192375742

extra 2 box #creampuffgebuss #0192375742 - 26 days ago

3 Likes
0 Comments
0
#buttermarblecake utk esok
ada extra 1 box 
#0192375742 
#rm35

#buttermarblecake utk esok ada extra 1 box #0192375742 #rm35 - 27 days ago

7 Likes
0 Comments
0
extra pagi ni
1 box #butermarblecake ..rm35
1 box #bananamoistcake🍌🍌🍌 ..rm20
cpt book ..1st come 1st serve
#0192375742

extra pagi ni 1 box #butermarblecake ..rm35 1 box #bananamoistcake ..rm20 cpt book ..1st come 1st serve #0192375742 - 29 days ago

10 Likes
5 Comments
0
creampuff ada extra 1 box
#0192375742

creampuff ada extra 1 box #0192375742 - 1 month ago

5 Likes
0 Comments
0
#creampuffgebuss 
ada extra
#0192375742

#creampuffgebuss ada extra #0192375742 - 1 month ago

6 Likes
0 Comments
0
#duriancrepe 
ada extra 5 pack
#0192375742 
#6pcsRm12

#duriancrepe ada extra 5 pack #0192375742 #6pcsRm12 - 1 month ago

5 Likes
3 Comments
0
ada extra.
#creampuffgebuss 
#0192375742

ada extra. #creampuffgebuss #0192375742 - 1 month ago

5 Likes
2 Comments
0
pepagi dah melipat
#duriancrepe 
#durianD24 
ada extra 4 pack
bole book
#0192375742 
#6pcsRm12

pepagi dah melipat #duriancrepe #durianD24 ada extra 4 pack bole book #0192375742 #6pcsRm12 - 1 month ago

11 Likes
2 Comments
0
#creampuffgebuss pagi ni
ada extra 3 box..cpt book
#0192375742

#creampuffgebuss pagi ni ada extra 3 box..cpt book #0192375742 - 1 month ago

7 Likes
2 Comments
0
20 pack #duriancrepe siap
ada extra sikit lgi
cpt book..lps ni lmbt lgi buat..
masa x mengizin kan
#6pcsRm12 
#0192375742

20 pack #duriancrepe siap ada extra sikit lgi cpt book..lps ni lmbt lgi buat.. masa x mengizin kan #6pcsRm12 #0192375742 - 1 month ago

4 Likes
0 Comments
0
karipap dah restok
#karipapFrozen 
#karipapPusingKentang 
ada yg nak bole pick up
#0192375742 
#10pcsRM5

karipap dah restok #karipapFrozen #karipapPusingKentang ada yg nak bole pick up #0192375742 #10pcsRM5 - 1 month ago

3 Likes
2 Comments
0
#creampuffgebuss 
ada extra 3 box
#0192375742

#creampuffgebuss ada extra 3 box #0192375742 - 1 month ago

10 Likes
0 Comments
0
#duriancrepe 
#durianD24 
esok Rabu ada production
x byk extra
#6pcsRm12 
#0192375742

#duriancrepe #durianD24 esok Rabu ada production x byk extra #6pcsRm12 #0192375742 - 1 month ago

8 Likes
3 Comments
0
open order utk Jumaat 18/1
limit utk 10 pack jer..sbb dah ada 20pax.
#pulutKuningSambalPetai
rm6..
#0192375742 
#selfCollect lps 8.30 pagi

open order utk Jumaat 18/1 limit utk 10 pack jer..sbb dah ada 20pax. #pulutKuningSambalPetai rm6.. #0192375742 #selfCollect lps 8.30 pagi - 1 month ago

7 Likes
2 Comments
0
gebu gebas..panas2 lgi
extra 1 
ada yg nk mkn panas2 bole dtg pick up
#nutellaMarbleButterCake 
#0192375742

gebu gebas..panas2 lgi extra 1 ada yg nk mkn panas2 bole dtg pick up #nutellaMarbleButterCake #0192375742 - 1 month ago

11 Likes
1 Comments
0
order mengejut dari Dr Ismie
nak marble cake..akk tukar sikit ltk nutella
#nutellaMarbleButterCake
ada extra 1 box..bole mkn panas2
lps 6.30 bole collect
hrga sama jer rm35
#0192375742

order mengejut dari Dr Ismie nak marble cake..akk tukar sikit ltk nutella #nutellaMarbleButterCake ada extra 1 box..bole mkn panas2 lps 6.30 bole collect hrga sama jer rm35 #0192375742 - 1 month ago

19 Likes
6 Comments
0
2nd trip
2 box #creampuffgebuss 
ada extra 21pcs je lagi creampuff
ada yg nak bole WA ye
#0192375742 
collect sblm kul 12 tghri ni..

2nd trip 2 box #creampuffgebuss ada extra 21pcs je lagi creampuff ada yg nak bole WA ye #0192375742 collect sblm kul 12 tghri ni.. - 1 month ago

6 Likes
1 Comments
0
ada 1 extra
rm20..last box
cpt book siapa nak
#0192375742 
#kekchoclatelava

ada 1 extra rm20..last box cpt book siapa nak #0192375742 #kekchoclatelava - 1 month ago

4 Likes
2 Comments
0
extra hari ni
#pavlovaPack 
#fruittart 
#cistat 
#creampuffgebuss 
#kekChocLava
WA for booking
#0192375742

extra hari ni #pavlovaPack #fruittart #cistat #creampuffgebuss #kekChocLava WA for booking #0192375742 - 1 month ago

3 Likes
0 Comments
0
1 box 10x10..
1 box 8×8
 extra 1 box each
ada yg nak 
#0192375742 
#browniesKedut

1 box 10x10.. 1 box 8×8 extra 1 box each ada yg nak #0192375742 #browniesKedut - 1 month ago

11 Likes
1 Comments
0
21box pagi ni
#creampuffgebuss 
ada extra 3box
#0192375742

21box pagi ni #creampuffgebuss ada extra 3box #0192375742 - 1 month ago

21 Likes
2 Comments
0
#pudingBatik
sesedap rasa secantik rupanya
ada yg nak order 
meh Wa #0192375742

#pudingBatik sesedap rasa secantik rupanya ada yg nak order meh Wa #0192375742 - 1 month ago

7 Likes
2 Comments
0
done melipat
19pack
#durianCrepe 
#durianD24 
extra 3 pack
#0192375742

done melipat 19pack #durianCrepe #durianD24 extra 3 pack #0192375742 - 1 month ago

4 Likes
0 Comments
0
4 biji #buttermarblecake pagi ni
ada extra 1 box
cpt book siapa yg nak
#0192375742 
rm35

4 biji #buttermarblecake pagi ni ada extra 1 box cpt book siapa yg nak #0192375742 rm35 - 1 month ago

2 Likes
0 Comments
0
tghri ni jgn lupa ye pada yg dah book
#duriancrepe ..collect lps 1pm
stok limited ..extra dlm 3..4 pack je
#0192375742 
#6pcsRm12

tghri ni jgn lupa ye pada yg dah book #duriancrepe ..collect lps 1pm stok limited ..extra dlm 3..4 pack je #0192375742 #6pcsRm12 - 1 month ago

2 Likes
0 Comments
0
#marbleButterCake 
#classicMarbleCake 
baru masak..panas2 lagi
ada extra 1 box
#0192375742 
rm35

#marbleButterCake #classicMarbleCake baru masak..panas2 lagi ada extra 1 box #0192375742 rm35 - 1 month ago

4 Likes
1 Comments
0
#ChoclateLavaCake
collect Sabtu lps 11pagi
ada yg nak bole WA #0192375742 
rm25 each
limit utk 20 bekas sahaja

#ChoclateLavaCake collect Sabtu lps 11pagi ada yg nak bole WA #0192375742 rm25 each limit utk 20 bekas sahaja - 1 month ago

6 Likes
0 Comments
0
open order..open order 😀😘😍
utk Rabu 9/1..collect lps kul 1pm
#durianCrepe 
#durianD24 
#6pcsRm12 
#0192375742

open order..open order 😀 utk Rabu 9/1..collect lps kul 1pm #durianCrepe #durianD24 #6pcsRm12 #0192375742 - 1 month ago

5 Likes
0 Comments
0
extra harini
1 box #broniesKedut saiz kecik
1 box #bananamoistcake🍌🍌🍌 #0192375742

extra harini 1 box #broniesKedut saiz kecik 1 box #bananamoistcake #0192375742 - 1 month ago

3 Likes
0 Comments
0
#pavlovaMini ada extra
rm12
#0192375742

#pavlovaMini ada extra rm12 #0192375742 - 2 months ago

3 Likes
1 Comments
0
extra hari ni
1 box #broniesKedut .10x10in
1 box #bananamoistcake🍌🍌🍌 #0192375742

extra hari ni 1 box #broniesKedut .10x10in 1 box #bananamoistcake #0192375742 - 2 months ago

0 Likes
1 Comments
0
x byk pagi ni..
320pcs #creampuffgebuss 
selalu mmg buat extra
3 box extra..1 dah di booking
cpt2 WA #0192375742

x byk pagi ni.. 320pcs #creampuffgebuss selalu mmg buat extra 3 box extra..1 dah di booking cpt2 WA #0192375742 - 2 months ago

9 Likes
0 Comments
0
baru bakar ni..panas2 lagi
ada yg nak wasap ye
#0192375742 
extra 4 box
#0192375742 
#creampuffgebuss 
#sek7shahalam

baru bakar ni..panas2 lagi ada yg nak wasap ye #0192375742 extra 4 box #0192375742 #creampuffgebuss #sek7shahalam - 2 months ago

11 Likes
2 Comments
0
dah siap drizzle
#broniesKedut 
ada yg nak
#0192375742 
rm35..
#pureButter

dah siap drizzle #broniesKedut ada yg nak #0192375742 rm35.. #pureButter - 2 months ago

5 Likes
0 Comments
0
extra 2 box
bole collect lps 9.30 pagi
#browniesKedut 
rm35..8x8in
#0192375742

extra 2 box bole collect lps 9.30 pagi #browniesKedut rm35..8x8in #0192375742 - 2 months ago

3 Likes
1 Comments
0
#creampuffgebuss pagi ni
350pcs
ada extra 2 box 
#0192375742

#creampuffgebuss pagi ni 350pcs ada extra 2 box #0192375742 - 2 months ago

11 Likes
1 Comments
0
#broniesKedut extra 1 box
#0192375742 
rm35

#broniesKedut extra 1 box #0192375742 rm35 - 2 months ago

4 Likes
0 Comments
0
325pcs pagi ni
#creampuffgebuss 
ada extra 2 box
#0192375742

325pcs pagi ni #creampuffgebuss ada extra 2 box #0192375742 - 2 months ago

6 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.