#0183297614

1,129 posts

INGAT PUTIH,INGAT MUTEH ❗️
baca feedback 👆🏻sampai habis sebelum nak beli #spraysusumuteh ..untuk order whatsapp #0183297614 
#mutehspraysusu #mutehspray #mutehsususpray

INGAT PUTIH,INGAT MUTEH ️ baca feedback 🏻sampai habis sebelum nak beli #spraysusumuteh ..untuk order whatsapp #0183297614 #mutehspraysusu #mutehspray #mutehsususpray - 4 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
NAK KULIT PUTIH SELURUH TUBUH ⁉️
spray susu muteh penyelesaian nya .
untuk order whatsapp #0183297614 
#mutehspraysusu #mutehspray #mutehsususpray

NAK KULIT PUTIH SELURUH TUBUH ️ spray susu muteh penyelesaian nya . untuk order whatsapp #0183297614 #mutehspraysusu #mutehspray #mutehsususpray - 4 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Banyak kelebihan yang korang akan dapat hanya dengan satu Spray Muteh Susu ni😍 apa tunggu lagi cepat beli guyssss‼️ untuk order whatsapp #0183297614 
#mutehspray #mutehspraysusu #mutehmurah #mutehsususpray

Banyak kelebihan yang korang akan dapat hanya dengan satu Spray Muteh Susu ni apa tunggu lagi cepat beli guyssss️ untuk order whatsapp #0183297614 #mutehspray #mutehspraysusu #mutehmurah #mutehsususpray - 4 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Penangan kdoll, habis licin jerawat dkt dahi😍whatsapp ##0183297614 utk order
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung

Tak percaya?cubalah sendiri, whatsapp #0183297614

Penangan kdoll, habis licin jerawat dkt dahiwhatsapp ##0183297614 utk order . Kdoll mampu merawat:- 1.Kulit Kusam 2.Jerawat 3.Jerawat 4.Pigmentasi kulit 5.Resdung Tak percaya?cubalah sendiri, whatsapp #0183297614 - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Setellll, Tahun ni baru la boleh beraya dgn tenangggg😱Siapalah saya tanpa Kdoll, now nak selfie pun yakin😍whatsapp #0183297614 utk order
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung

Tak percaya?cubalah sendiri, whatsapp #0183297614

Setellll, Tahun ni baru la boleh beraya dgn tenanggggSiapalah saya tanpa Kdoll, now nak selfie pun yakinwhatsapp #0183297614 utk order . Kdoll mampu merawat:- 1.Kulit Kusam 2.Jerawat 3.Jerawat 4.Pigmentasi kulit 5.Resdung Tak percaya?cubalah sendiri, whatsapp #0183297614 - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
DYXY Skincare
.
.
🧖🏼‍♀️ AMINO ACID BUBBLE CLEANSER
.
.
> Sesuai utk semua jenis kulit.
> Formulasi lembut mousse cleanser
> Pembersih Make Up
> Membersih kulit secara mendalam
> Anti Sensitif/ Anti Radang
> Membaik pulih kulit membina tisu baru
> Melembutkan kulit wajah
.
.
🔥BOOKING SET BASIC SKINCARE RM20 je😱
.
.

COD🚗 
Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melewati 🚙🚙 (30 minit dr Ampang) .
😍 FREE DYXY TOWEL
😍 FREE POSTAGE
😍 FREE COD MENGIKUT KAWASAN
😍 FREE GIFT MEWAH
.
.
WATSAPP SIS LAJU2 KALAU NAK CANTIK LAJU2
.
.
📲 #0183297614  #dyxycod #dyxyhq #dyxyteam #dyxyonline #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxymakeupberbaloi #cantik3minitdenganDYXY #dyxyfriendlywudhu #dyxylovers💖

DYXY Skincare . . 🧖🏼‍♀️ AMINO ACID BUBBLE CLEANSER . . > Sesuai utk semua jenis kulit. > Formulasi lembut mousse cleanser > Pembersih Make Up > Membersih kulit secara mendalam > Anti Sensitif/ Anti Radang > Membaik pulih kulit membina tisu baru > Melembutkan kulit wajah . . BOOKING SET BASIC SKINCARE RM20 je . . COD Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melewati (30 minit dr Ampang) . FREE DYXY TOWEL FREE POSTAGE FREE COD MENGIKUT KAWASAN FREE GIFT MEWAH . . WATSAPP SIS LAJU2 KALAU NAK CANTIK LAJU2 . . #0183297614 #dyxycod #dyxyhq #dyxyteam #dyxyonline #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxymakeupberbaloi #cantik3minitdenganDYXY #dyxyfriendlywudhu #dyxylovers - 20 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Dyxy Matte Lipstick 💄.
.
💄Ada tiga kod warna, Cherry Red/ Flirty Me/ Sexy Nude .
💄Melembabkan bibir walaupun matte .
💄Tahan lama lebih dari 8 jam .
💄Selesa dipakai dan kurang melekat pada cawan .
.
p/s: tiga kod lipstick ni adalah hot selling dan paling laku sebab warna lipstick semakin cantik apabila digabungkan warnanya 😍.
.
.
WHATSAPP FOR ORDER👇.
#0183297614 .
#DYXYcosmetics
#DYXYskincare
#NewbabyDYXY
#UsahawanDYXY
#dyxyteamshee
#mysheefamily
#cantik3minitdenganDYXY
#BerkilatmacambabydenganDYXY

Dyxy Matte Lipstick . . Ada tiga kod warna, Cherry Red/ Flirty Me/ Sexy Nude . Melembabkan bibir walaupun matte . Tahan lama lebih dari 8 jam . Selesa dipakai dan kurang melekat pada cawan . . p/s: tiga kod lipstick ni adalah hot selling dan paling laku sebab warna lipstick semakin cantik apabila digabungkan warnanya . . . WHATSAPP FOR ORDER. #0183297614 . #DYXYcosmetics #DYXYskincare #NewbabyDYXY #UsahawanDYXY #dyxyteamshee #mysheefamily #cantik3minitdenganDYXY #BerkilatmacambabydenganDYXY - 20 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Dah ramai pun sokong dyxy!
kenapa? sebab KUALITI PRODUK DYXY
.
.
Yang pernah pakai dyxy ORIGINAL sahaja tahu perasaan bertapa seronoknya pakai dyxy ni .
.
Harga berbaloi dengan tempoh produk kita . .
.
Bayangkan 1 BC CREAM DYXY tahan sampai 4-5 bulan 😱. jimatkan?
.
Dah dapat gaji ? jom grab sekarang sebab tengah PROMO KAW KAW NI UOLLS 😍.
.
Whatsapp
📲 #0183297614
.
#dyxycosmetics#cantik3minitdengandyxy#UsahawanDYXY#newbabydyxy #DYXYTerengganu#dyxykualaterengganu#dyxykualanerus#dyxygongbadak#dyxywakaftengah#dyxybatuenam#dyxyumt#dyxyunisza#dataranaustin#dyxybaturakit#dyxyseberangtakir#dyxymanir#mua#muaterengganu#glowingmakeup#makeupkorea#dropshipdiperlukan#dropshipwanted#dropshipneeded#makeup#cosmetics#foundation#foundationmurah

Dah ramai pun sokong dyxy! kenapa? sebab KUALITI PRODUK DYXY . . Yang pernah pakai dyxy ORIGINAL sahaja tahu perasaan bertapa seronoknya pakai dyxy ni . . Harga berbaloi dengan tempoh produk kita . . . Bayangkan 1 BC CREAM DYXY tahan sampai 4-5 bulan . jimatkan? . Dah dapat gaji ? jom grab sekarang sebab tengah PROMO KAW KAW NI UOLLS . . Whatsapp #0183297614 . #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #newbabydyxy #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dataranaustin #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #mua #muaterengganu #glowingmakeup #makeupkorea #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #makeup #cosmetics #foundation #foundationmurah - 20 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
🔥Hot Selling🔥
.
💖OPEN DROPSHIP & AGENT💖
.
Berminat boleh terus
Whatsapp untuk dpt info😉
.
#0183297614 
#bawalcottonvoile 
#bawalfiksya 
#bawalmurah 
#bawalcottonmurah 
#bawalcotton 
#bawalcottonborong 
#bawalcottonplain

Hot Selling . OPEN DROPSHIP & AGENT . Berminat boleh terus Whatsapp untuk dpt info . #0183297614 #bawalcottonvoile #bawalfiksya #bawalmurah #bawalcottonmurah #bawalcotton #bawalcottonborong #bawalcottonplain - 2 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Antara colour2 yg kami jual😍 ad lagi colour2 yg lawa tau😍
Anything nak tanya just whatsapp #0183297614 atau dm @fiksya.co
Pembelian 10 helai keatas dapat FREE GIFT😱💖
Cepat GRAB sekarang😘

#bawalcottonmurah 
#bawalcottonborong

Antara colour2 yg kami jual ad lagi colour2 yg lawa tau Anything nak tanya just whatsapp #0183297614 atau dm @fiksya.co Pembelian 10 helai keatas dapat FREE GIFT Cepat GRAB sekarang #bawalcottonmurah #bawalcottonborong - 2 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Promosi‼️‼️.
Kopi Hijau + Kopi Putih kini dalam 1 box😱😱.
Lebih jimat dan lebih tahan lama.
.
Lebih berkesan utk.
.PUTIH‼️
.KURUS‼️
.AWET MUDA‼️
.SIHAT‼️.
lekaih whatsapp #0183297614 utk info.
.
Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri.
Syma White Coffee keluaran Syma Beauty ialah kopi pracampuran yang berkualiti Premium khusus melangsingkan badan serta memutihkan kulit wajah dan seluruh anggota tubuh badan. Ia diformulasikan dengan gabungan herba moden dan tradisional. Antara khasiat yang terkandung di dalam Syma White Coffee ialah :

o Menurunkan berat badan yang berlebihan
o Melambatkan penyerapan gula dalam badan
o Melegakan sistem penghadaman
o Menurunkan paras kolesterol dalam darah
o Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
o Kaya dengan vitamin dan mineral
o Menenangkan badan dan fikiran
o Menghilangkan rasa mengantuk
o Melembap dan mencerahkan kulit
o Melembatkan proses penuaan
o Mengurangkan kedutan di wajah
o Mengurangkan tekanan darah tinggi
o Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata
o Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
o Menguatkan sistem ketahanan badan

#symakopihijau #symabeautyoriginal #symabeauty #symabeautyhq #symabeautyskincare #symawhitecoffee

Promosi️. Kopi Hijau + Kopi Putih kini dalam 1 box. Lebih jimat dan lebih tahan lama. . Lebih berkesan utk. .PUTIH️ .KURUS️ .AWET MUDA️ .SIHAT️. lekaih whatsapp #0183297614 utk info. . Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri. Syma White Coffee keluaran Syma Beauty ialah kopi pracampuran yang berkualiti Premium khusus melangsingkan badan serta memutihkan kulit wajah dan seluruh anggota tubuh badan. Ia diformulasikan dengan gabungan herba moden dan tradisional. Antara khasiat yang terkandung di dalam Syma White Coffee ialah : o Menurunkan berat badan yang berlebihan o Melambatkan penyerapan gula dalam badan o Melegakan sistem penghadaman o Menurunkan paras kolesterol dalam darah o Mengurangkan risiko serangan sakit jantung o Kaya dengan vitamin dan mineral o Menenangkan badan dan fikiran o Menghilangkan rasa mengantuk o Melembap dan mencerahkan kulit o Melembatkan proses penuaan o Mengurangkan kedutan di wajah o Mengurangkan tekanan darah tinggi o Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata o Memulihkan kulit berparut dan berjerawat o Menguatkan sistem ketahanan badan #symakopihijau #symabeautyoriginal #symabeauty #symabeautyhq #symabeautyskincare #symawhitecoffee - 3 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Muka hancurrr salah pakai produkk😱 masa utk beralih kpd Syma beauty, 
whatsapp #0183297614 utk order.
Anda ada masalah berikut??.
.
Masalah pori2 terbuka?.
Masalah Jerawat pasir?.
Kulit muka menggerutu?
Kesan Lebam jerawat?? Lihat perbezaan ketara.xkan korg nk tgk jerr??
Nak kulit putih glowing tanpa cela?
#jomjadicantik dengan #symabeauty. jgn buang masa lg, #Rm66 sm #Rm 72 ss mampu mengubah keyakinan diri anda. segala masala 
1. Jerawat
2.Jeragat
3. kulit berminyak
4.kulit sensitif 
semua kami rawat. Jom order sekarang #0183297614 atau melalui mana2 agen terdekat anda. #sayajual#skincare#putih#gebugebas #symabeauty

Muka hancurrr salah pakai produkk masa utk beralih kpd Syma beauty, whatsapp #0183297614 utk order. Anda ada masalah berikut??. . Masalah pori2 terbuka?. Masalah Jerawat pasir?. Kulit muka menggerutu? Kesan Lebam jerawat?? Lihat perbezaan ketara.xkan korg nk tgk jerr?? Nak kulit putih glowing tanpa cela? #jomjadicantik dengan #symabeauty . jgn buang masa lg, #Rm66 sm #Rm 72 ss mampu mengubah keyakinan diri anda. segala masala 1. Jerawat 2.Jeragat 3. kulit berminyak 4.kulit sensitif semua kami rawat. Jom order sekarang #0183297614 atau melalui mana2 agen terdekat anda. #sayajual #skincare #putih #gebugebas #symabeauty - 3 days ago

4 Likes
0 Comments
0
😍😍...Wow...sape kata umur meningkat tak boleh lawa..
Nah...ni bukan auta ye..
Ni betul2 fakta..memang betul2.
Umur dah 64.

Jangan malu jangan segan.
Nak berubah tepuk dada tanya hati.
Meh wsp cepat.. #0183297614 
#collasycrystalwhite #symabeautyoriginal

...Wow...sape kata umur meningkat tak boleh lawa.. Nah...ni bukan auta ye.. Ni betul2 fakta..memang betul2. Umur dah 64. Jangan malu jangan segan. Nak berubah tepuk dada tanya hati. Meh wsp cepat.. #0183297614 #collasycrystalwhite #symabeautyoriginal - 3 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Hai uolls.... Sis tak nak cakap lebih la... Ni  testimoni bukan EDIT  yea...
Ni  testimoni  REAL  punya.

Biarlah gambar yang berbicara.
Uolls di luar sana cepat dapat kan produk paling laris dari "Syma Beauty ". Jom grab cepat ...berminat boleh direct wasap sis ye...komen "nak " di bawah..sis akan dm uolls sorang2 k..
.
Harga mampu milik tau Rm35 😍
.

Whatsapp sis untuk order oke😘
#0183297614 .
#symabeautyoriginal #susukambing #susukambingmutiara #symabeauty

Hai uolls.... Sis tak nak cakap lebih la... Ni testimoni bukan EDIT yea... Ni testimoni REAL punya. Biarlah gambar yang berbicara. Uolls di luar sana cepat dapat kan produk paling laris dari "Syma Beauty ". Jom grab cepat ...berminat boleh direct wasap sis ye...komen "nak " di bawah..sis akan dm uolls sorang2 k.. . Harga mampu milik tau Rm35 . Whatsapp sis untuk order oke #0183297614 . #symabeautyoriginal #susukambing #susukambingmutiara #symabeauty - 3 days ago

3 Likes
0 Comments
0
SEHAT / PUTIH / MONTEL
memperkenalkan *Susu Kambing Mutiara*
susu kambing Asli + Serbuk Mutiara + Collagen+ Vitamin C+ Delima+ Madu+ Kurma+ Zaitun+ Habbatussauda+  Buah Tin

Promosi Rm35 sahaja, whatsapp #0183297614 utk info😍

SEHAT / PUTIH / MONTEL memperkenalkan *Susu Kambing Mutiara* susu kambing Asli + Serbuk Mutiara + Collagen+ Vitamin C+ Delima+ Madu+ Kurma+ Zaitun+ Habbatussauda+ Buah Tin Promosi Rm35 sahaja, whatsapp #0183297614 utk info - 3 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Hot selling..🔥
.
Freshcare :
Sedozen 12 botol.
Flavour boleh campur.
.
Spcial price? 
Whatsapp #0183297614

#Freshcaremalaysia #freshcarearomaterapi #freshcarepj #freshcareori #Minyakangin #minyakanginfreshcarearomaterapi #malaysia #minyakanginmalaysia #freshcareminyakanginaromatherapy #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcaresubangjaya #freshcare #viral #viralfreshcare #tiktokmalaysia

Hot selling.. . Freshcare : Sedozen 12 botol. Flavour boleh campur. . Spcial price? Whatsapp #0183297614 #Freshcaremalaysia #freshcarearomaterapi #freshcarepj #freshcareori #Minyakangin #minyakanginfreshcarearomaterapi #malaysia #minyakanginmalaysia #freshcareminyakanginaromatherapy #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcaresubangjaya #freshcare #viral #viralfreshcare #tiktokmalaysia - 3 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Hot selling..🔥
.
Freshcare :
Sedozen 12 botol.
Flavour boleh campur.
.
Spcial price? 
Whatsapp #0183297614

#Freshcaremalaysia #freshcarearomaterapi #freshcarepj #freshcareori #Minyakangin #minyakanginfreshcarearomaterapi #malaysia #minyakanginmalaysia #freshcareminyakanginaromatherapy #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcaresubangjaya #freshcare #viral #viralfreshcare #tiktokmalaysia

Hot selling.. . Freshcare : Sedozen 12 botol. Flavour boleh campur. . Spcial price? Whatsapp #0183297614 #Freshcaremalaysia #freshcarearomaterapi #freshcarepj #freshcareori #Minyakangin #minyakanginfreshcarearomaterapi #malaysia #minyakanginmalaysia #freshcareminyakanginaromatherapy #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcaresubangjaya #freshcare #viral #viralfreshcare #tiktokmalaysia - 3 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Hot selling..🔥
.
Freshcare :
Sedozen 12 botol.
Flavour boleh campur.
.
Spcial price? 
Whatsapp #0183297614

#Freshcaremalaysia #freshcarearomaterapi #freshcarepj #freshcareori #Minyakangin #minyakanginfreshcarearomaterapi #malaysia #minyakanginmalaysia #freshcareminyakanginaromatherapy #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcaresubangjaya #freshcare #viral #viralfreshcare #tiktokmalaysia

Hot selling.. . Freshcare : Sedozen 12 botol. Flavour boleh campur. . Spcial price? Whatsapp #0183297614 #Freshcaremalaysia #freshcarearomaterapi #freshcarepj #freshcareori #Minyakangin #minyakanginfreshcarearomaterapi #malaysia #minyakanginmalaysia #freshcareminyakanginaromatherapy #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcaresubangjaya #freshcare #viral #viralfreshcare #tiktokmalaysia - 3 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Kelebihan Spray Susu Muteh :
.
💯lulus KKM
💯HALAL (mesra wudhu)
💯mencerahkan kulit
💯melembapkan kulit
💯menjimatkan masa dan mudah
💯cepat meresap ke dalam kulit
💯waterproof kekal putih kecuali basuh dgn air sabun
💯bau wangi
💯170ml tahan sampai 3 bulan
💯selamat digunakan untuk bahagian muka dan seluruh tubuh
💯SPF50 boleh buat sunblock
💯Jika selalu digunakan,hasil putih akan kekal!
.
Whatsapp #0183297614

#mutehspray #mutehspraysusu #muteh #symabeauty #viral #sales

Kelebihan Spray Susu Muteh : . lulus KKM HALAL (mesra wudhu) mencerahkan kulit melembapkan kulit menjimatkan masa dan mudah cepat meresap ke dalam kulit waterproof kekal putih kecuali basuh dgn air sabun bau wangi 170ml tahan sampai 3 bulan selamat digunakan untuk bahagian muka dan seluruh tubuh SPF50 boleh buat sunblock Jika selalu digunakan,hasil putih akan kekal! . Whatsapp #0183297614 #mutehspray #mutehspraysusu #muteh #symabeauty #viral #sales - 3 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Sis akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melewati 🚙🚙 (30 minit dr Ampang)

Servis lebih cepat dari posman? 30mnit order terus sampai 😍😍😍 Jom COD bersama Sis Nisya.. DM or  Whatsapp skg #0183297614 @fiksya.co

#dyxycosmetics
#dyxyyearendsale
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxyflawless 
#dyxyampang 
#dyxykl 
#dyxytamanmelawati 
#dyxysg.besi
#dyxycheras 
#dyxygombak 
#dyxymakeup

Sis akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melewati (30 minit dr Ampang) Servis lebih cepat dari posman? 30mnit order terus sampai Jom COD bersama Sis Nisya.. DM or Whatsapp skg #0183297614 @fiksya.co #dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless #dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati #dyxysg .besi #dyxycheras #dyxygombak #dyxymakeup - 5 days ago

6 Likes
0 Comments
0
FEEDBACK DYXYLOVER😘😘
.
Customer puas hati dan suka pakai DYXY sebab nampak cantik sangat, mudah dan cepat nak bersiap😘😘setiap 5 minit nak tengok muka sendiri, cantik sangat pakai DYXY nie💖💖thorbaik😘😘
..
.
NAK KE??
.
.
nak order, korang boleh klik link dekat bio atau whatsapp ke no nie👇👇
.
Whatsapp #0183297614

#dyxycosmetics#dyxyyearendsale
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#dyxymurah #dyxylover #dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless 
#dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati 
#dyxysg.besi#dyxycheras #dyxygombak 
#dyxymakeup #tiktokmalaysia #viral 
#tiketwayangfree #bumbblebee #cantik 
#promosi #kawkaw #salesgilagila 
#sales #soserious #sayanakpromosi 
#sayanak #whatsappnow #teamdfe

FEEDBACK DYXYLOVER . Customer puas hati dan suka pakai DYXY sebab nampak cantik sangat, mudah dan cepat nak bersiapsetiap 5 minit nak tengok muka sendiri, cantik sangat pakai DYXY niethorbaik .. . NAK KE?? . . nak order, korang boleh klik link dekat bio atau whatsapp ke no nie . Whatsapp #0183297614 #dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxymurah #dyxylover #dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless #dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati #dyxysg .besi#dyxycheras #dyxygombak #dyxymakeup #tiktokmalaysia #viral #tiketwayangfree #bumbblebee #cantik #promosi #kawkaw #salesgilagila #sales #soserious #sayanakpromosi #sayanak #whatsappnow #teamdfe - 5 days ago

4 Likes
0 Comments
0
TAK PANDAI MAKE UP TAPI NAK CANTIK ? MUDAH JE, JOM BERTUKAR KEPADA DYXY COSMETICS 💝😘😘CONFIRM TAK CARI LAIN😘
.
.
NAK KE??
.
.
nak order, korang boleh klik link dekat bio @fiksya.co atau whatsapp ke no nie👇👇
.
💝#0183297614

#dyxycosmetics
#dyxyyearendsale
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxyflawless 
#dyxyampang 
#dyxykl 
#dyxytamanmelawati 
#dyxysg.besi
#dyxycheras 
#dyxygombak 
#dyxymakeup

TAK PANDAI MAKE UP TAPI NAK CANTIK ? MUDAH JE, JOM BERTUKAR KEPADA DYXY COSMETICS CONFIRM TAK CARI LAIN . . NAK KE?? . . nak order, korang boleh klik link dekat bio @fiksya.co atau whatsapp ke no nie . #0183297614 #dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless #dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati #dyxysg .besi #dyxycheras #dyxygombak #dyxymakeup - 5 days ago

8 Likes
0 Comments
0
CUSTOMER GRAB 2 BOTOL #TJK. 😍
COD @tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye
Cepat2..jangan lambat2
laku keras tau... #0183297614 
#agentsahTJK

@fiksya.co
@fiksya.co 
@fiksya.co
.
Lots of LOVE,
#teamTJK
#tempoyakjiwakacau
#gerentijiwakacau #sayajualsambal 
#tempoyakkacau #sambaltempoyakkacau #tempoyakjiwakacaufeedback #readytoeat #kakitravel #cuticutimalaysia #travelfriendly #mahalberbaloi #malayfood #backpackersmalaysia #vscofood #sediadimakan #supportmalaysianproducts #jjcm #sambaltempoyakviral #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sayajual #tempoyak #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakikanbilispetai #laukfrozen #laukkampung #malaysianfood

CUSTOMER GRAB 2 BOTOL #TJK . COD @tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye Cepat2..jangan lambat2 laku keras tau... #0183297614 #agentsahTJK @fiksya.co @fiksya.co @fiksya.co . Lots of LOVE, #teamTJK #tempoyakjiwakacau #gerentijiwakacau #sayajualsambal #tempoyakkacau #sambaltempoyakkacau #tempoyakjiwakacaufeedback #readytoeat #kakitravel #cuticutimalaysia #travelfriendly #mahalberbaloi #malayfood #backpackersmalaysia #vscofood #sediadimakan #supportmalaysianproducts #jjcm #sambaltempoyakviral #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sayajual #tempoyak #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakikanbilispetai #laukfrozen #laukkampung #malaysianfood - 5 days ago

13 Likes
2 Comments
0
Sekali Cus grab 2 botol 😍 
Kami mmng x tipu, kami bagi FREE GIFT sekali tau😘
.
COD@tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye
Cepat2..jangan lambat2
laku keras tau... Kami bagi FREE GIFT sekali tau😱💖
#0183297614 
#agentsahTJK

@fiksya.co
@fiksya.co 
@fiksya.co
.
Lots of LOVE,
#teamTJK
#tempoyakjiwakacau
#gerentijiwakacau #sayajualsambal 
#tempoyakkacau #sambaltempoyakkacau #tempoyakjiwakacaufeedback #readytoeat #kakitravel #cuticutimalaysia #travelfriendly #mahalberbaloi #malayfood #backpackersmalaysia #vscofood #sediadimakan #supportmalaysianproducts #jjcm #sambaltempoyakviral #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sayajual #tempoyak #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakikanbilispetai #laukfrozen #laukkampung #malaysianfood

Sekali Cus grab 2 botol Kami mmng x tipu, kami bagi FREE GIFT sekali tau . COD@tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye Cepat2..jangan lambat2 laku keras tau... Kami bagi FREE GIFT sekali tau #0183297614 #agentsahTJK @fiksya.co @fiksya.co @fiksya.co . Lots of LOVE, #teamTJK #tempoyakjiwakacau #gerentijiwakacau #sayajualsambal #tempoyakkacau #sambaltempoyakkacau #tempoyakjiwakacaufeedback #readytoeat #kakitravel #cuticutimalaysia #travelfriendly #mahalberbaloi #malayfood #backpackersmalaysia #vscofood #sediadimakan #supportmalaysianproducts #jjcm #sambaltempoyakviral #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sayajual #tempoyak #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakikanbilispetai #laukfrozen #laukkampung #malaysianfood - 5 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Terbaikkk laa!!👍
senang kan bila dah ad stock #TJK ngn kita, mudah je @tempoyakjiwakacau dah siap ,ready to eat je tau😘
.
Cepat grab skrng 😍 Sementara stock masih ada😉
.
Whatsapp #0183297614 atau terus tekan link dekat bio je ye😆

#tempoyakjiwakacau

Terbaikkk laa!! senang kan bila dah ad stock #TJK ngn kita, mudah je @tempoyakjiwakacau dah siap ,ready to eat je tau . Cepat grab skrng Sementara stock masih ada . Whatsapp #0183297614 atau terus tekan link dekat bio je ye #tempoyakjiwakacau - 5 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Customer borong tudung cotton viole😍COD@tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye
Cepat2..jangan lambat2
laku keras tau... .
Kami bagi FREE GIFT sekali tau😱💖
#0183297614 .
@fiksya.co
@fiksya.co 
@fiksya.co
.
#bawalcottonvoile

Customer borong tudung cotton violeCOD@tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye Cepat2..jangan lambat2 laku keras tau... . Kami bagi FREE GIFT sekali tau #0183297614 . @fiksya.co @fiksya.co @fiksya.co . #bawalcottonvoile - 5 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Customer grab 2 helai tudung cotton viole😍COD@tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye
Cepat2..jangan lambat2
laku keras tau... .
Kami bagi FREE GIFT sekali tau😱💖
#0183297614 .
@fiksya.co
@fiksya.co 
@fiksya.co
.
#bawalcottonvoile

Customer grab 2 helai tudung cotton violeCOD@tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye Cepat2..jangan lambat2 laku keras tau... . Kami bagi FREE GIFT sekali tau #0183297614 . @fiksya.co @fiksya.co @fiksya.co . #bawalcottonvoile - 6 days ago

1 Likes
0 Comments
0
GRAB SKRNG GUYS!
Stock makin susut😘
~
💖BAWAL COTTON PLAIN (BIDANG 45)💖
~
🌸Material : Cotton Voile🌸
~
❄Senang iron
❄💯Mudah bentuk
❄Harga mampu milik
❄Kain x panas
~
📱Whatsapp Sis Nisya #0183297614
 dm @fiksya.co

#fiksyascarves 
#bawalcottonplain
#bawalcotton
#fiksya.co
#bawalcottonsenangbentuk
#bawalsenangbentuk

GRAB SKRNG GUYS! Stock makin susut ~ BAWAL COTTON PLAIN (BIDANG 45) ~ Material : Cotton Voile ~ Senang iron Mudah bentuk Harga mampu milik Kain x panas ~ Whatsapp Sis Nisya #0183297614 dm @fiksya.co #fiksyascarves #bawalcottonplain #bawalcotton #fiksya .co #bawalcottonsenangbentuk #bawalsenangbentuk - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
GRAB SKRNG GUYS!
Stock makin susut😘
~
💖BAWAL COTTON PLAIN (BIDANG 45)💖
~
🌸Material : Cotton Voile🌸
~
❄Senang iron
❄💯Mudah bentuk
❄Harga mampu milik
❄Kain x panas
~
📱Whatsapp Sis Nisya #0183297614
 dm @fiksya.co

#fiksyascarves 
#bawalcottonplain
#bawalcotton
#fiksya.co
#bawalcottonsenangbentuk
#bawalsenangbentuk

GRAB SKRNG GUYS! Stock makin susut ~ BAWAL COTTON PLAIN (BIDANG 45) ~ Material : Cotton Voile ~ Senang iron Mudah bentuk Harga mampu milik Kain x panas ~ Whatsapp Sis Nisya #0183297614 dm @fiksya.co #fiksyascarves #bawalcottonplain #bawalcotton #fiksya .co #bawalcottonsenangbentuk #bawalsenangbentuk - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Antara colour2 yg kami jual😍 ad lagi colour2 yg lawa tau😍
Anything nak tanya just whatsapp #0183297614 atau dm @fiksya.co
Pembelian 10 helai keatas dapat FREE GIFT😱💖
Cepat GRAB sekarang😘

#bawalcottonvoile

Antara colour2 yg kami jual ad lagi colour2 yg lawa tau Anything nak tanya just whatsapp #0183297614 atau dm @fiksya.co Pembelian 10 helai keatas dapat FREE GIFT Cepat GRAB sekarang #bawalcottonvoile - 6 days ago

3 Likes
0 Comments
0
💕*Khasiat Beauty Candy*💕 .
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
🎀*Ramuan Beauty Candy*🎀
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤ tahan 2 bulan dalam ada 60 biji.

Whatsapp #0183297614

#kdollbeautycandy 
#symabeautyskincare

*Khasiat Beauty Candy* . 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . *Ramuan Beauty Candy* 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih tahan 2 bulan dalam ada 60 biji. Whatsapp #0183297614 #kdollbeautycandy #symabeautyskincare - 6 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Muka Breakout salah pakai produk‼️‼️xpyh pakai krim dah, mkn ni je licin muka😍
Putih sampai ke urat Hijau* whatsapp #0183297614 utk info.
.
Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL 60 biji utk 2 Bulan yea😱
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤

Muka Breakout salah pakai produk️xpyh pakai krim dah, mkn ni je licin muka Putih sampai ke urat Hijau* whatsapp #0183297614 utk info. . Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL 60 biji utk 2 Bulan yea . *Khasiat Kdoll Beauty Candy* 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . *Ramuan Kdoll Beauty Candy* 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Masalah kulit gelap?
Masalah parut?
Masalah pori2 terbuka?
Masalah Jerawat pasir?
Kulit muka menggerutu?
Kesan Lebam jerawat?? Lihat perbezaan ketara.xkan korg nk tgk jerr??
Nak kulit putih glowing tanpa cela?
#jomjadicantik dengan kdoll beauty.
.
 jgn buang masa lg, kdoll beauty  mampu mengubah keyakinan diri anda. segala masala 
1. Jerawat
2.Jeragat
3. kulit berminyak
4.kulit sensitif 
semua kami rawat. Jom order sekarang #0183297614 atau melalui mana2 agen terdekat anda. #sayajual#skincare#putih#gebugebas kdoll beauty
.

boleh terus tekan  kat bio atau terus dm jer untuk order 😉

Masalah kulit gelap? Masalah parut? Masalah pori2 terbuka? Masalah Jerawat pasir? Kulit muka menggerutu? Kesan Lebam jerawat?? Lihat perbezaan ketara.xkan korg nk tgk jerr?? Nak kulit putih glowing tanpa cela? #jomjadicantik dengan kdoll beauty. . jgn buang masa lg, kdoll beauty mampu mengubah keyakinan diri anda. segala masala 1. Jerawat 2.Jeragat 3. kulit berminyak 4.kulit sensitif semua kami rawat. Jom order sekarang #0183297614 atau melalui mana2 agen terdekat anda. #sayajual #skincare #putih #gebugebas kdoll beauty . boleh terus tekan kat bio atau terus dm jer untuk order - 6 days ago

3 Likes
0 Comments
0
Muka hancur salah pakai produk ? haaa ! masa untuk beralih kepada SYMA BEAUTY . anda ada masalah seperti berikut ? 👇🏽 pori-pori terbuka ?
jerawat pasir ? 
kulit muka menggerutu ? 
kesan parut jerawat ? 
korang dah tengok perbezaan di atas kan ? 
takkan nak tengok je ? 
nak kulit putih glowing tanpa cela ? 
meh cantik dengan produk SYMA BEAUTY . jangan buang masa lagi chuols 🙊
segala masalah - jerawat -jeragat
-kulit berminyak
-kulit sensitif
semua dapat dirawat .

jom order sekarang 💕
#0183297614

#symabeauty #symabeautyskincare #trustseller #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sabunjerawat #symagreencoffee #symagreensoap #symawhitecoffee #symaherbalsoap #fibermix #collasycrystalwhite #bigbangpotioncollagen #spraysusumuteh #produkkecantikan #jomcantik #maibeli

Muka hancur salah pakai produk ? haaa ! masa untuk beralih kepada SYMA BEAUTY . anda ada masalah seperti berikut ? 🏽 pori-pori terbuka ? jerawat pasir ? kulit muka menggerutu ? kesan parut jerawat ? korang dah tengok perbezaan di atas kan ? takkan nak tengok je ? nak kulit putih glowing tanpa cela ? meh cantik dengan produk SYMA BEAUTY . jangan buang masa lagi chuols segala masalah - jerawat -jeragat -kulit berminyak -kulit sensitif semua dapat dirawat . jom order sekarang #0183297614 #symabeauty #symabeautyskincare #trustseller #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sabunjerawat #symagreencoffee #symagreensoap #symawhitecoffee #symaherbalsoap #fibermix #collasycrystalwhite #bigbangpotioncollagen #spraysusumuteh #produkkecantikan #jomcantik #maibeli - 6 days ago

5 Likes
1 Comments
0
Recommended minyak angin freshcare aromatheraphy 🐝
.
😩SAKIT KEPALA & STRESS😵
.
💗Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​
💗Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan.
🍇 Splash fruity 🌸 Lavender
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😯MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN😕
.
💗Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh?
💗Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan?
💗FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan.
🍬 Bubble Gum
🍊 Passion Fruit
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😢SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT😣
.
💗Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya!
💗Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa.
🍋 Citrus
🌿 Green Tea
🍒 Cherry
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
🐜GIGITAN SERANGGA🐝
.
💗Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk.
Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang!
🌸Lavender
👞Sandalwood
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😦SENGAL-SENGAL BADAN😰
.
💗Sering sakit² dan sengal² badan , sesuai utk golongan veteran .
💗Merasa segar dan nyaman bila melakukakan aktiviti luar .
⚽ Sports
☀ Hot Strong .

#0183297614
.#freshcaremurah #freshcareborong #aromatic  #freshcaremalaysiamurah  #stokisfreshcare #pembekalfreshcareseluruhmalaysia
#freshcarepj #freshcarebandarsunway #freshcareshahalam #freshcaresubangjaya

Recommended minyak angin freshcare aromatheraphy . SAKIT KEPALA & STRESS . Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​ Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan. Splash fruity Lavender . . 😯MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN😕 . Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh? Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan? FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan. Bubble Gum Passion Fruit . . SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT . Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya! Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa. 🍋 Citrus Green Tea Cherry . . GIGITAN SERANGGA . Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk. Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang! Lavender Sandalwood . . 😦SENGAL-SENGAL BADAN . Sering sakit² dan sengal² badan , sesuai utk golongan veteran . Merasa segar dan nyaman bila melakukakan aktiviti luar . Sports Hot Strong . #0183297614 .#freshcaremurah #freshcareborong #aromatic #freshcaremalaysiamurah #stokisfreshcare #pembekalfreshcareseluruhmalaysia #freshcarepj #freshcarebandarsunway #freshcareshahalam #freshcaresubangjaya - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
GRAB YOUR FRESHCARE NOW!!
.
🌟🌟FRESHCARE MURAH🌟🌟
.
For : .
1) Relieve headache 
2) Cold symptoms morning sickness 
3) Itchiness from insect bites 
4) As aromatheraphy
.
To place order whatsapp #0183297614 or click on the wasap link at the bio
.
#freshcare #murah  #freshcarebandarsunway #aromatherapy #freshcaremalaysia #freshcareshahalam #freshcaresubangjaya #freshcarepj

GRAB YOUR FRESHCARE NOW!! . FRESHCARE MURAH . For : . 1) Relieve headache 2) Cold symptoms morning sickness 3) Itchiness from insect bites 4) As aromatheraphy . To place order whatsapp #0183297614 or click on the wasap link at the bio . #freshcare #murah #freshcarebandarsunway #aromatherapy #freshcaremalaysia #freshcareshahalam #freshcaresubangjaya #freshcarepj - 6 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Rasa sakit kepala ? Selsema ? Stress betul la kan dua tiga hari asyik rasa lenguh² badan je ..😪 Haaa meh sini la try minyak angin freshcare aromaterapi ni ,🙌 baru settle masalah anda tu .. Ada banyak bau pulak tu you olls boleh pilih 😆
Berminat whatsapp je saya #0183297614 / tekan je link kat bio okeyy 👍
.
#minyakangin #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #sayajualminyakangin #sayajualfreshcare #minyakanginborong #aromaterapi #freshcareborong #safecareborong

Rasa sakit kepala ? Selsema ? Stress betul la kan dua tiga hari asyik rasa lenguh² badan je .. Haaa meh sini la try minyak angin freshcare aromaterapi ni , baru settle masalah anda tu .. Ada banyak bau pulak tu you olls boleh pilih Berminat whatsapp je saya #0183297614 / tekan je link kat bio okeyy . #minyakangin #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #sayajualminyakangin #sayajualfreshcare #minyakanginborong #aromaterapi #freshcareborong #safecareborong - 6 days ago

4 Likes
0 Comments
0
🍇Splash Fruity🍇
.
========Antara kelebihannya========
🍇Membantu melegakan sakit kepala dan stress.
🍇Dapat memberikan rasa rileks dan tenang.
🍇Melegakan perut kembung / masuk angin
🍇Mabuk perjalanan
🍇Gejala flu / selsema
🍇Pegal-pegal
🍇Gatal akibat gigitan serangga
.
Dengan hadirnya bau Splash Fruity yang bau seperti buah-buahan campuran sememangnya sangat² membantu menyelesaikan masalah korang semua 😉
.
Berminat terus whatsapp saya #0183297614 /tekan link kat bio saya okey 😘
.
#minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #splashfruity #freshcarekelanajaya #freshcarepj #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcarebandarsunway

Splash Fruity . ========Antara kelebihannya======== Membantu melegakan sakit kepala dan stress. Dapat memberikan rasa rileks dan tenang. Melegakan perut kembung / masuk angin Mabuk perjalanan Gejala flu / selsema Pegal-pegal Gatal akibat gigitan serangga . Dengan hadirnya bau Splash Fruity yang bau seperti buah-buahan campuran sememangnya sangat² membantu menyelesaikan masalah korang semua . Berminat terus whatsapp saya #0183297614 /tekan link kat bio saya okey . #minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #splashfruity #freshcarekelanajaya #freshcarepj #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcarebandarsunway - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
🍇Splash Fruity🍇
.
========Antara kelebihannya========
🍇Membantu melegakan sakit kepala dan stress.
🍇Dapat memberikan rasa rileks dan tenang.
🍇Melegakan perut kembung / masuk angin
🍇Mabuk perjalanan
🍇Gejala flu / selsema
🍇Pegal-pegal
🍇Gatal akibat gigitan serangga
.
Dengan hadirnya bau Splash Fruity yang bau seperti buah-buahan campuran sememangnya sangat² membantu menyelesaikan masalah korang semua 😉
.
Berminat terus whatsapp saya #0183297614 /tekan link kat bio saya okey 😘
.
#minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #splashfruity #freshcarekelanajaya #freshcarepj #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcarebandarsunway

Splash Fruity . ========Antara kelebihannya======== Membantu melegakan sakit kepala dan stress. Dapat memberikan rasa rileks dan tenang. Melegakan perut kembung / masuk angin Mabuk perjalanan Gejala flu / selsema Pegal-pegal Gatal akibat gigitan serangga . Dengan hadirnya bau Splash Fruity yang bau seperti buah-buahan campuran sememangnya sangat² membantu menyelesaikan masalah korang semua . Berminat terus whatsapp saya #0183297614 /tekan link kat bio saya okey . #minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #splashfruity #freshcarekelanajaya #freshcarepj #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcarebandarsunway - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
🍇Splash Fruity🍇
.
========Antara kelebihannya========
🍇Membantu melegakan sakit kepala dan stress.
🍇Dapat memberikan rasa rileks dan tenang.
🍇Melegakan perut kembung / masuk angin
🍇Mabuk perjalanan
🍇Gejala flu / selsema
🍇Pegal-pegal
🍇Gatal akibat gigitan serangga
.
Dengan hadirnya bau Splash Fruity yang bau seperti buah-buahan campuran sememangnya sangat² membantu menyelesaikan masalah korang semua 😉
.
Berminat terus whatsapp saya #0183297614 /tekan link kat bio saya okey 😘
.
#minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #splashfruity #freshcarekelanajaya #freshcarepj #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcarebandarsunway

Splash Fruity . ========Antara kelebihannya======== Membantu melegakan sakit kepala dan stress. Dapat memberikan rasa rileks dan tenang. Melegakan perut kembung / masuk angin Mabuk perjalanan Gejala flu / selsema Pegal-pegal Gatal akibat gigitan serangga . Dengan hadirnya bau Splash Fruity yang bau seperti buah-buahan campuran sememangnya sangat² membantu menyelesaikan masalah korang semua . Berminat terus whatsapp saya #0183297614 /tekan link kat bio saya okey . #minyakangin #minyakanginserbaguna #minyakanginbauwangi #minyakangincampurbau #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakangininhaler #minyakanginpanas #minyakpanas #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #splashfruity #freshcarekelanajaya #freshcarepj #freshcaresubangjaya #freshcareshahalam #freshcarebandarsunway - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Masalah xkan selesai dgn hanya melihat dan memandang saje.

Tak cuba tak tahu.Dah cuba baru tahu.
Confirm tak kan menyesal.

Sebab sudah ada beribu2 testimoni yang dah berjaya.Yang pasti kena rajin,sabar dan konsisten.

Jom bercollasy white bersama sis.
Berminat boleh direct wsp sis yea.#0183297614
Tekan je link di bio😘 .

#symabeautyskincare 
#symadirecthq 
#symabeautyhq 
#symabeauty

Masalah xkan selesai dgn hanya melihat dan memandang saje. Tak cuba tak tahu.Dah cuba baru tahu. Confirm tak kan menyesal. Sebab sudah ada beribu2 testimoni yang dah berjaya.Yang pasti kena rajin,sabar dan konsisten. Jom bercollasy white bersama sis. Berminat boleh direct wsp sis yea.#0183297614 Tekan je link di bio . #symabeautyskincare #symadirecthq #symabeautyhq #symabeauty - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Nak kulit cantik glowing moving mcm owner syima ?

Jom try skincare SYMA BEAUTY dr Syima.

Produk terus dari HQ
Pastikan ORIGINAL dari Syima.

Lulus KKM. Yang penting NO MERCURY..NO KIMIA. ORGANIK PRODUK.
Tekan link ni utk detail n order ye
 #0183297614 .
#symabeauty 
#symabeautyoriginal 
#symadirecthq
#symabeautyhq

Nak kulit cantik glowing moving mcm owner syima ? Jom try skincare SYMA BEAUTY dr Syima. Produk terus dari HQ Pastikan ORIGINAL dari Syima. Lulus KKM. Yang penting NO MERCURY..NO KIMIA. ORGANIK PRODUK. Tekan link ni utk detail n order ye #0183297614 . #symabeauty #symabeautyoriginal #symadirecthq #symabeautyhq - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Sis nak kongsi sikit tentang produk slimming and whitening terbaru syima beauty ni.

SYIMA PREMIUM GREEN COFFEE 👉🏻Sebelum ni sis dah share banyak testimoni kan.
👉🏻Memang terbukti berkesan.
👉🏻So sekarang ni kita ada SYIMA GREEN COFFEE terbaru.
👉🏻Fungsi yang sama.100% khasiatnya.jauh lebih tinggi daripada KOPI YG DIPANGGANG.
👉🏻Kesannya pasti lagi kaww...
👉🏻PUTIH,SLIM,MONTOK,MERECIK ?
👉🏻KURANG GULA ,RENDAH KAFEIN,10 X KUASA PEMUTIH.10 X SLIMMING.

#JOM GRAB CEPAT #0183297614
.
#symacollasy 
#symabeauty
#symabeautyskincare 
#symakopihijau 
#symagreencoffee

Sis nak kongsi sikit tentang produk slimming and whitening terbaru syima beauty ni. SYIMA PREMIUM GREEN COFFEE 🏻Sebelum ni sis dah share banyak testimoni kan. 🏻Memang terbukti berkesan. 🏻So sekarang ni kita ada SYIMA GREEN COFFEE terbaru. 🏻Fungsi yang sama.100% khasiatnya.jauh lebih tinggi daripada KOPI YG DIPANGGANG. 🏻Kesannya pasti lagi kaww... 🏻PUTIH,SLIM,MONTOK,MERECIK ? 🏻KURANG GULA ,RENDAH KAFEIN,10 X KUASA PEMUTIH.10 X SLIMMING. #JOM GRAB CEPAT #0183297614 . #symacollasy #symabeauty #symabeautyskincare #symakopihijau #symagreencoffee - 6 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Wah..😱😱😱 ini biar betul betul... Baru sebotol dah ceng gi ni ha..👍 Macam tak caya lah...anda mesti percaya.sebab?..
Ini bukan testimoni tipu.ini tuan badan nya yang kasi.op cos la betul.tak kan kita nak tipu kan.ramai dh berjaya.yang tak berjaya tu jgn putus asa.konsisten dan sabar.

Meh cepat sapa nak whatsapp sekarang.rugi tak grab.
#0183297614

Wah.. ini biar betul betul... Baru sebotol dah ceng gi ni ha.. Macam tak caya lah...anda mesti percaya.sebab?.. Ini bukan testimoni tipu.ini tuan badan nya yang kasi.op cos la betul.tak kan kita nak tipu kan.ramai dh berjaya.yang tak berjaya tu jgn putus asa.konsisten dan sabar. Meh cepat sapa nak whatsapp sekarang.rugi tak grab. #0183297614 - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Syima terpaksa stop guna produk ni sbb dah terlajak putih,gebu,slim sampai kaki... Harga mampu milik.
Bajet xsampai beratus pun.

Nak tau rahsia turun temurun syima ?
Komen "NAK" / @ whatsapp ke #0183297614
tekan je teru dkt link bio😘. .
#symabeautyskincare 
#kopihijausyma 
#symabeauty
#collasycrystalwhite

Syima terpaksa stop guna produk ni sbb dah terlajak putih,gebu,slim sampai kaki... Harga mampu milik. Bajet xsampai beratus pun. Nak tau rahsia turun temurun syima ? Komen "NAK" / @ whatsapp ke #0183297614 tekan je teru dkt link bio. . #symabeautyskincare #kopihijausyma #symabeauty #collasycrystalwhite - 6 days ago

5 Likes
0 Comments
0
🌸Set Skincare SET 5 In 1🌸
whatsapp #0183297614 utk info
~
1) SYMA DAY CREAM 5gm
2) SYMA NIGHT CREAM 5gm
3) SYMA BEAUTY SOAP
4) SYMA BEAUTY SERUM
5) SYMA BEAUTY TONER ~
🎀KELEBIHAN SYMA BEAUTY🎀 SKINCARE √ Menghilangkan jerawat
√ Menghilangkan jeragat
√ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
√ Mencerahkan kulit wajah
√ Menghilangkan blackhead dan whitehead
√ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
√ Mengurangkan pigmentasi √mengawal masalah jeragat
√ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
√ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
√ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
√ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
√ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
√ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
√ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
√ Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih

Set Skincare SET 5 In 1 whatsapp #0183297614 utk info ~ 1) SYMA DAY CREAM 5gm 2) SYMA NIGHT CREAM 5gm 3) SYMA BEAUTY SOAP 4) SYMA BEAUTY SERUM 5) SYMA BEAUTY TONER ~ KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE √ Menghilangkan jerawat √ Menghilangkan jeragat √ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata √ Mencerahkan kulit wajah √ Menghilangkan blackhead dan whitehead √ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat √ Mengurangkan pigmentasi √mengawal masalah jeragat √ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah √ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks √ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah √ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 √ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit √ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka √ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles √ Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih - 6 days ago

2 Likes
0 Comments
0
COD@tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye
Cepat2..jangan lambat2
laku keras tau... #0183297614 
#agentsahTJK

@fiksya.co
@fiksya.co 
@fiksya.co
.
Lots of LOVE,
#teamTJK
#tempoyakjiwakacau
#gerentijiwakacau #sayajualsambal 
#tempoyakkacau #sambaltempoyakkacau #tempoyakjiwakacaufeedback #readytoeat #kakitravel #cuticutimalaysia #travelfriendly #mahalberbaloi #malayfood #backpackersmalaysia #vscofood #sediadimakan #supportmalaysianproducts #jjcm #sambaltempoyakviral #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sayajual #tempoyak #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakikanbilispetai #laukfrozen #laukkampung #malaysianfood

COD@tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye Cepat2..jangan lambat2 laku keras tau... #0183297614 #agentsahTJK @fiksya.co @fiksya.co @fiksya.co . Lots of LOVE, #teamTJK #tempoyakjiwakacau #gerentijiwakacau #sayajualsambal #tempoyakkacau #sambaltempoyakkacau #tempoyakjiwakacaufeedback #readytoeat #kakitravel #cuticutimalaysia #travelfriendly #mahalberbaloi #malayfood #backpackersmalaysia #vscofood #sediadimakan #supportmalaysianproducts #jjcm #sambaltempoyakviral #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sayajual #tempoyak #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakikanbilispetai #laukfrozen #laukkampung #malaysianfood - 6 days ago

12 Likes
0 Comments
0
Sis akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melewati 🚙🚙 (30 minit dr Ampang)

Servis lebih cepat dari posman? 30mnit order terus sampai 😍😍😍 Jom COD bersama Sis Nisya.. DM or  Whatsapp skg #0183297614 @fiksya.co

#dyxycosmetics
#dyxyyearendsale
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxyflawless 
#dyxyampang 
#dyxykl 
#dyxytamanmelawati 
#dyxysg.besi
#dyxycheras 
#dyxygombak 
#dyxymakeup

Sis akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melewati (30 minit dr Ampang) Servis lebih cepat dari posman? 30mnit order terus sampai Jom COD bersama Sis Nisya.. DM or Whatsapp skg #0183297614 @fiksya.co #dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless #dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati #dyxysg .besi #dyxycheras #dyxygombak #dyxymakeup - 7 days ago

13 Likes
0 Comments
0
‼️ Feedback Pengguna DYXY Skincare ‼️
.
Mereka dah cuba dan ternyata berkesan! 😍 So anda bila lagi? Sangat penting untuk kita jaga kulit muka kita. Sebabnye jika kulit muka kita licin dan lembut, pemakaian kosmetik juga akan tampak lebih cantik dan berseri tau! Hehe 😋
.
.
#NewBabyDYXY
.
⚠️ Ingredient dalam skincare ni memang yang terbaik di pilih dengan teliti tau. R&D berbulan bulan. Formulation buat yang paling sesuai untuk cuaca orang2 Asia 😍
.
KAMI ADA BUAT FACIAL SPA TAU😍
OPEN ORDER NOW❗
Berminat boleh whatsapp kita SEKARANG❗
📲 Whatsapp #0183297614
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
#dyxyskincare #dyxycosmetics #dyxycleanser #dyxybubblecleanser #dyxytoner #dyxyessencetoner #dyxyserum #dyxynourishingessence  #dyxycheras #dyxyampang #berkilatmacambabydengandyxy #cantik3minitdengandyxy #tipspenjagaankulit #tipscantik #tipskulitcantik #usahawandyxy  #teamdyxy #dyxybccream

️ Feedback Pengguna DYXY Skincare ️ . Mereka dah cuba dan ternyata berkesan! So anda bila lagi? Sangat penting untuk kita jaga kulit muka kita. Sebabnye jika kulit muka kita licin dan lembut, pemakaian kosmetik juga akan tampak lebih cantik dan berseri tau! Hehe . . #NewBabyDYXY . ️ Ingredient dalam skincare ni memang yang terbaik di pilih dengan teliti tau. R&D berbulan bulan. Formulation buat yang paling sesuai untuk cuaca orang2 Asia . KAMI ADA BUAT FACIAL SPA TAU OPEN ORDER NOW Berminat boleh whatsapp kita SEKARANG Whatsapp #0183297614 (tekan link whatsapp di profile) . . #dyxyskincare #dyxycosmetics #dyxycleanser #dyxybubblecleanser #dyxytoner #dyxyessencetoner #dyxyserum #dyxynourishingessence #dyxycheras #dyxyampang #berkilatmacambabydengandyxy #cantik3minitdengandyxy #tipspenjagaankulit #tipscantik #tipskulitcantik #usahawandyxy #teamdyxy #dyxybccream - 7 days ago

6 Likes
0 Comments
0
How to use Nourishing Essence/Serum #dyxyskincare
.
Our natural ingredients combine chammomile, oat protein, centella, purslane, cornflowers, greentea, coconut oil, jojoba & japanese knotweed
.
If you love natural skincare products, check out our DYXY SKINCARE
.
And #dyxyskincare READY STOCK NOW
.
@fiksya.co
#0183297614
#dyxyviral
#newbabydyxy
#dyxyskincare
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#dyxybccreambydyana
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxyfacemistmineralgreentea
#dyxycleansingwipes
#makeup
#berkilatmacambabydengandyxy
#cod
#freepostage
#usahawandyxy

How to use Nourishing Essence/Serum #dyxyskincare . Our natural ingredients combine chammomile, oat protein, centella, purslane, cornflowers, greentea, coconut oil, jojoba & japanese knotweed . If you love natural skincare products, check out our DYXY SKINCARE . And #dyxyskincare READY STOCK NOW . @fiksya.co #0183297614 #dyxyviral #newbabydyxy #dyxyskincare #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreambydyana #dyxymascara #dyxylipstick #dyxybrush #dyxyfacemistmineralgreentea #dyxycleansingwipes #makeup #berkilatmacambabydengandyxy #cod #freepostage #usahawandyxy - 7 days ago

4 Likes
0 Comments
0
😱 FREE COD & FREE POSTAGE diseluruh Semenanjung Malaysia 😍 
Nisya bagi 
EXTRA FREE GIFT 😍😍 Nisya  akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melawati 🚙🚙 (30 minit dr Ampang) 
Servis lebih cepat dari posman tau! 30mnit order terus sampai 😍😍😍 Jom COD bersama Nisya... DM or  Whatsapp sekarang #0183297614 n follow @fiksya.co

#dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless 
#dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati 
#dyxysg.besi#dyxycheras #dyxygombak 
#dyxymakeup #tiktokmalaysia #viral 
#tiketwayangfree #bumbblebee #cantik 
#promosi #kawkaw #salesgilagila 
#sales #soserious #sayanakpromosi 
#sayanak #whatsappnow #teamdfe

FREE COD & FREE POSTAGE diseluruh Semenanjung Malaysia Nisya bagi EXTRA FREE GIFT Nisya akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melawati (30 minit dr Ampang) Servis lebih cepat dari posman tau! 30mnit order terus sampai Jom COD bersama Nisya... DM or Whatsapp sekarang #0183297614 n follow @fiksya.co #dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless #dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati #dyxysg .besi#dyxycheras #dyxygombak #dyxymakeup #tiktokmalaysia #viral #tiketwayangfree #bumbblebee #cantik #promosi #kawkaw #salesgilagila #sales #soserious #sayanakpromosi #sayanak #whatsappnow #teamdfe - 7 days ago

5 Likes
0 Comments
0
😱 FREE COD & FREE POSTAGE diseluruh Semenanjung Malaysia 😍 
Nisya bagi 
EXTRA FREE GIFT 😍😍 Nisya  akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melawati 🚙🚙 (30 minit dr Ampang) 
Servis lebih cepat dari posman tau! 30mnit order terus sampai 😍😍😍 Jom COD bersama Nisya... DM or  Whatsapp sekarang #0183297614 n follow @fiksya.co

#dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless 
#dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati 
#dyxysg.besi#dyxycheras #dyxygombak 
#dyxymakeup #tiktokmalaysia #viral 
#tiketwayangfree #bumbblebee #cantik 
#promosi #kawkaw #salesgilagila 
#sales #soserious #sayanakpromosi 
#sayanak #whatsappnow #teamdfe

FREE COD & FREE POSTAGE diseluruh Semenanjung Malaysia Nisya bagi EXTRA FREE GIFT Nisya akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melawati (30 minit dr Ampang) Servis lebih cepat dari posman tau! 30mnit order terus sampai Jom COD bersama Nisya... DM or Whatsapp sekarang #0183297614 n follow @fiksya.co #dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless #dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati #dyxysg .besi#dyxycheras #dyxygombak #dyxymakeup #tiktokmalaysia #viral #tiketwayangfree #bumbblebee #cantik #promosi #kawkaw #salesgilagila #sales #soserious #sayanakpromosi #sayanak #whatsappnow #teamdfe - 7 days ago

4 Likes
0 Comments
0
😱 FREE COD & FREE POSTAGE diseluruh Semenanjung Malaysia 😍 
Nisya bagi 
EXTRA FREE GIFT 😍😍 Nisya  akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melawati 🚙🚙 (30 minit dr Ampang) 
Servis lebih cepat dari posman tau! 30mnit order terus sampai 😍😍😍 Jom COD bersama Nisya... DM or  Whatsapp sekarang #0183297614 n follow @fiksya.co

#dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless 
#dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati 
#dyxysg.besi#dyxycheras #dyxygombak 
#dyxymakeup #tiktokmalaysia #viral 
#tiketwayangfree #bumbblebee #cantik 
#promosi #kawkaw #salesgilagila 
#sales #soserious #sayanakpromosi 
#sayanak #whatsappnow #teamdfe

FREE COD & FREE POSTAGE diseluruh Semenanjung Malaysia Nisya bagi EXTRA FREE GIFT Nisya akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melawati (30 minit dr Ampang) Servis lebih cepat dari posman tau! 30mnit order terus sampai Jom COD bersama Nisya... DM or Whatsapp sekarang #0183297614 n follow @fiksya.co #dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless #dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati #dyxysg .besi#dyxycheras #dyxygombak #dyxymakeup #tiktokmalaysia #viral #tiketwayangfree #bumbblebee #cantik #promosi #kawkaw #salesgilagila #sales #soserious #sayanakpromosi #sayanak #whatsappnow #teamdfe - 7 days ago

3 Likes
0 Comments
0
😱 FREE COD & FREE POSTAGE diseluruh Semenanjung Malaysia 😍 
Nisya bagi 
EXTRA FREE GIFT 😍😍 Nisya  akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melawati 🚙🚙 (30 minit dr Ampang) 
Servis lebih cepat dari posman tau! 30mnit order terus sampai 😍😍😍 Jom COD bersama Nisya... DM or  Whatsapp sekarang #0183297614 n follow @fiksya.co

#dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless 
#dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati 
#dyxysg.besi#dyxycheras #dyxygombak 
#dyxymakeup #tiktokmalaysia #viral 
#tiketwayangfree #bumbblebee #cantik 
#promosi #kawkaw #salesgilagila 
#sales #soserious #sayanakpromosi 
#sayanak #whatsappnow #teamdfe

FREE COD & FREE POSTAGE diseluruh Semenanjung Malaysia Nisya bagi EXTRA FREE GIFT Nisya akan COD area Cheras, Ampang, Sg. Besi, Gombak, Serdang, Taman Melawati (30 minit dr Ampang) Servis lebih cepat dari posman tau! 30mnit order terus sampai Jom COD bersama Nisya... DM or Whatsapp sekarang #0183297614 n follow @fiksya.co #dyxycosmetics #dyxyyearendsale #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxymurah #dyxylover #dyxyflawless #dyxyampang #dyxykl #dyxytamanmelawati #dyxysg .besi#dyxycheras #dyxygombak #dyxymakeup #tiktokmalaysia #viral #tiketwayangfree #bumbblebee #cantik #promosi #kawkaw #salesgilagila #sales #soserious #sayanakpromosi #sayanak #whatsappnow #teamdfe - 7 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Update Stock😱
GRAB SKRNG GUYS!
Stock makin susut😘
~
💖BAWAL COTTON PLAIN (BIDANG 45)💖
~
🌸Material : Cotton Voile🌸
~
❄Senang iron
❄💯Mudah bentuk
❄Harga mampu milik
❄Kain x panas
~
📱Whatsapp Sis Nisya #0183297614
 dm @fiksya.co

#fiksyascarves 
#bawalcottonplain
#bawalcotton
#fiksya.co
#bawalcottonsenangbentuk
#bawalsenangbentuk

Update Stock GRAB SKRNG GUYS! Stock makin susut ~ BAWAL COTTON PLAIN (BIDANG 45) ~ Material : Cotton Voile ~ Senang iron Mudah bentuk Harga mampu milik Kain x panas ~ Whatsapp Sis Nisya #0183297614 dm @fiksya.co #fiksyascarves #bawalcottonplain #bawalcotton #fiksya .co #bawalcottonsenangbentuk #bawalsenangbentuk - 7 days ago

6 Likes
0 Comments
0
🔥Hot selling🔥
😱PROMOSI UTK 20 ORNG TERAWAL sahaja😱
😍Pembelian 10 helai keatas dapat FREE GIFT n DISKAUN sekali tau😍
~
💖BAWAL COTTON PLAIN (BIDANG 45)💖
~
🌸Material : Cotton Voile🌸
~
❄Senang iron
❄💯Mudah bentuk
❄Harga mampu milik
❄Kain x panas
~
📱Whatsapp Sis Nisya #0183297614
 dm @fiksya.co
~
Screenshot and list which one you guys nak😘
🎀Nama:
🎀Alamat:
🎀No Tel:
🎀Item:
🎀Kuantiti:
~
COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING

#fiksyascarves 
#bawalcottonplain
#bawalcotton
#fiksya.co
#bawalcottonsenangbentuk
#bawalsenangbentuk

Hot selling PROMOSI UTK 20 ORNG TERAWAL sahaja Pembelian 10 helai keatas dapat FREE GIFT n DISKAUN sekali tau ~ BAWAL COTTON PLAIN (BIDANG 45) ~ Material : Cotton Voile ~ Senang iron Mudah bentuk Harga mampu milik Kain x panas ~ Whatsapp Sis Nisya #0183297614 dm @fiksya.co ~ Screenshot and list which one you guys nak Nama: Alamat: No Tel: Item: Kuantiti: ~ COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING #fiksyascarves #bawalcottonplain #bawalcotton #fiksya .co #bawalcottonsenangbentuk #bawalsenangbentuk - 8 days ago

6 Likes
2 Comments
0
Muka Breakout salah pakai produk‼️‼️xpyh pakai krim dah, mkn ni je licin muka😍
Putih sampai ke urat Hijau* .
whatsapp #0183297614 utk info.
.
Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL 60 biji utk 2 Bulan yea😱
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤

Muka Breakout salah pakai produk️xpyh pakai krim dah, mkn ni je licin muka Putih sampai ke urat Hijau* . whatsapp #0183297614 utk info. . Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL 60 biji utk 2 Bulan yea . *Khasiat Kdoll Beauty Candy* 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . *Ramuan Kdoll Beauty Candy* 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih - 9 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Hi kdolls!💟💟💟
Haa...korang dah try belum set combo kdoll SKINCARE + POTION ni? .
Memang elok tuk yg nak rawat kulit dari dalam sekali sebab kalau dalaman tak ok, kulit luar memang biasanya akan banyak masalah
.
Siapa yg belum cuba? 
Moh ler cuba😍
Jom dm/pm/wasap Sis Nisya kalau nak #0183297614 (klik je link di bio)📲📲📲😍

Hi kdolls! Haa...korang dah try belum set combo kdoll SKINCARE + POTION ni? . Memang elok tuk yg nak rawat kulit dari dalam sekali sebab kalau dalaman tak ok, kulit luar memang biasanya akan banyak masalah . Siapa yg belum cuba? Moh ler cuba Jom dm/pm/wasap Sis Nisya kalau nak #0183297614 (klik je link di bio) - 9 days ago

1 Likes
0 Comments
0
MAKIN CERAH LICIN FLAWLESS😍 .
.
✨Alhamdulillah feedback pengguna kdoll skincare💋
.
🌸 Kdoll skincare merawat: .
1.Kulit kusam
2.Jerawat 
3.Jeragat 
4.Resdung 
5.Sunburn 
6.Liang pori terbuka 
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
.
📣PROMOSI FREE POSTAGE🙌
.
Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍
.
For details:📲📲📲
Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis Nisya
☎#0183297614
.
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare  #kdolloriginalmurah #kdollmurah #kdollori #kdollpotion #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak  #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion #tiktok #kdollbigbangpotioncollagen

MAKIN CERAH LICIN FLAWLESS . . Alhamdulillah feedback pengguna kdoll skincare . Kdoll skincare merawat: . 1.Kulit kusam 2.Jerawat 3.Jeragat 4.Resdung 5.Sunburn 6.Liang pori terbuka 7.Whitehead & blackhead 8.Parut jerawat 9.Lingkaran gelap bawah mata 10.Kulit kering 11.Kulit sensitif . PROMOSI FREE POSTAGE . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain . For details: Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis Nisya #0183297614 . . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdolloriginalmurah #kdollmurah #kdollori #kdollpotion #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion #tiktok #kdollbigbangpotioncollagen - 9 days ago

5 Likes
0 Comments
0
Cus grab 2 Botol #tjk sekali😍
COD@tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye
Cepat2..jangan lambat2
laku keras tau... .
💖Kami bagi FREE GIFT sekali tau😱💖
.
Whatsapp segera😍
#0183297614 
#agentsahTJK
.
@fiksya.co
@fiksya.co 
@fiksya.co
.
Lots of LOVE,
#teamTJK
#tempoyakjiwakacau
#gerentijiwakacau #sayajualsambal 
#tempoyakkacau #sambaltempoyakkacau #tempoyakjiwakacaufeedback #readytoeat #kakitravel #cuticutimalaysia #travelfriendly #mahalberbaloi #malayfood #backpackersmalaysia #vscofood #sediadimakan #supportmalaysianproducts #jjcm #sambaltempoyakviral #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sayajual #tempoyak #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakikanbilispetai #laukfrozen #laukkampung #malaysianfood

Cus grab 2 Botol #tjk sekali COD@tempoyakjiwakacau area Shah Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bandar Sunway dan sekawasan dengannye boleh whatsapp terus sis Nisya ye Cepat2..jangan lambat2 laku keras tau... . Kami bagi FREE GIFT sekali tau . Whatsapp segera #0183297614 #agentsahTJK . @fiksya.co @fiksya.co @fiksya.co . Lots of LOVE, #teamTJK #tempoyakjiwakacau #gerentijiwakacau #sayajualsambal #tempoyakkacau #sambaltempoyakkacau #tempoyakjiwakacaufeedback #readytoeat #kakitravel #cuticutimalaysia #travelfriendly #mahalberbaloi #malayfood #backpackersmalaysia #vscofood #sediadimakan #supportmalaysianproducts #jjcm #sambaltempoyakviral #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sayajual #tempoyak #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakikanbilispetai #laukfrozen #laukkampung #malaysianfood - 9 days ago

19 Likes
0 Comments
0
@tempoyakjiwakacaufeedback dari customer kami.. positive feedback😍 Tempoyak yang sedap 😘
Anda tunggu apa lagi?!!! Mai cepat terus whatsapp kami #0183297614 atau terus klik di bio kami💗💗💗
#tempoyakjiwakacaufeedback
#tempoyak
#TempoyakJiwaKacau
#sambaltempoyakbilispetai 
#sambaltempoyakpetai 
#sambaltempoyak

@tempoyakjiwakacaufeedback dari customer kami.. positive feedback Tempoyak yang sedap Anda tunggu apa lagi?!!! Mai cepat terus whatsapp kami #0183297614 atau terus klik di bio kami #tempoyakjiwakacaufeedback #tempoyak #TempoyakJiwaKacau #sambaltempoyakbilispetai #sambaltempoyakpetai #sambaltempoyak - 9 days ago

6 Likes
0 Comments
0
Menu pagi makan nasi lemak dengan #tempoyakjiwakacau , air kopi o 😍 mmng terbaaiikk 👍
-
Jom order dengan kami sekarang😉
Beli 1 botol mesty nak repeat lagi😱😘
-
✨Whatsapp segera #0183297614 -
#tempoyakjiwakacau #tempoyakjiwakacaufeedback 
#tempoyak
#sambaltempoyak 
#sambalpetai 
#tempoyakjiwakacaupj
#tempoyakjiwakacausubangjaya
#tempoyakjiwakacaupetalingjaya
#tempoyakjiwakacaubandarsunway

Menu pagi makan nasi lemak dengan #tempoyakjiwakacau , air kopi o mmng terbaaiikk - Jom order dengan kami sekarang Beli 1 botol mesty nak repeat lagi - Whatsapp segera #0183297614 - #tempoyakjiwakacau #tempoyakjiwakacaufeedback #tempoyak #sambaltempoyak #sambalpetai #tempoyakjiwakacaupj #tempoyakjiwakacausubangjaya #tempoyakjiwakacaupetalingjaya #tempoyakjiwakacaubandarsunway - 9 days ago

6 Likes
0 Comments
0
MUKA PUN BOLEH SPRAY 😯
sangat terbaik lah produk spray susu muteh ni .
.
 2in1 serba boleh guna 👍🏻
untuk order whatsapp #0183297614 atau dm @fiksya.co
. #teammuteh#agentmuteh#spraymuteh #mutehspray

MUKA PUN BOLEH SPRAY 😯 sangat terbaik lah produk spray susu muteh ni . . 2in1 serba boleh guna 🏻 untuk order whatsapp #0183297614 atau dm @fiksya.co . #teammuteh #agentmuteh #spraymuteh #mutehspray - 10 days ago

8 Likes
0 Comments
0
PENING NAK CARI PRODUK UNTUK KULIT PUTIH SELURUH BADAN ?
-
Tak perlu risau bila adanya Spray Susu Muteh ❗️hanya 3saat sahaja dah putih gebu .yang penting sesuai semua jenis kulit.
-
untuk order whatsapp #0183297614
.
 #teammuteh#mutehspray #spraymuteh #spraymutehviral

PENING NAK CARI PRODUK UNTUK KULIT PUTIH SELURUH BADAN ? - Tak perlu risau bila adanya Spray Susu Muteh ️hanya 3saat sahaja dah putih gebu .yang penting sesuai semua jenis kulit. - untuk order whatsapp #0183297614 . #teammuteh #mutehspray #spraymuteh #spraymutehviral - 10 days ago

4 Likes
0 Comments
0
💚SYMA PREMIUM GREEN COFFEE💚
_
❣️Putih, Slim, Montok, Merecik❣️ .
🌱Kurang Gula
🌱Rendah kafein
🌱10x kuasa pemutih
🌱10x slimming
_
❣️KELEBIHAN GREEN COFFEE BEAN❣️ .
🔥Meningkatkan kesihatan serta kebugaran tubuh
🔥Membakar lemak tanpa senaman
🔥Meningkatkan metabolisma utk membakar lemak dgn sgt cepat .
🔥Mengurangkan nafsu makan
🔥Menurunkan tekanan darah tinggi .
🔥Meningkatkan konsentrasi otak
🔥Menurunkan kadar gula dalam darah yg tinggi
🔥Detoksifikasi organ hati (detox liver) .
_
💢1 KOTAK : 15 PAKET
_
Utk tahu details produk/order terus whatsapp ke #0183297614 ( KLIK LINK DI BIO )
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#symabeauty#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#petalingjaya#ipoh#bangi#shahalam#cheras#kajang#flawless#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#kualalumpur#like4like#likeforfollow#terapiinstagram#original

SYMA PREMIUM GREEN COFFEE _ ❣️Putih, Slim, Montok, Merecik❣️ . Kurang Gula Rendah kafein 10x kuasa pemutih 10x slimming _ ❣️KELEBIHAN GREEN COFFEE BEAN❣️ . Meningkatkan kesihatan serta kebugaran tubuh Membakar lemak tanpa senaman Meningkatkan metabolisma utk membakar lemak dgn sgt cepat . Mengurangkan nafsu makan Menurunkan tekanan darah tinggi . Meningkatkan konsentrasi otak Menurunkan kadar gula dalam darah yg tinggi Detoksifikasi organ hati (detox liver) . _ 1 KOTAK : 15 PAKET _ Utk tahu details produk/order terus whatsapp ke #0183297614 ( KLIK LINK DI BIO ) . . #sayajual #skincare #putih #gebugebas #symabeauty #jomjadicantik #jomjadibijak #symabeautyskincarebyhq #petalingjaya #ipoh #bangi #shahalam #cheras #kajang #flawless #peloles #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #mengurus #memutih #onlineshop #shopping #bazaar #kualalumpur #like4like #likeforfollow #terapiinstagram #original - 11 days ago

9 Likes
0 Comments
0
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.