chazynash

Chazynash

@sos_ntv7
️ @limawaktuhq
️ @FatinMorat
️ @TiaraRoseFernarsh
️ @adresia.and.adreena
+60124796645
chazynash@yahoo.com
️ NEW PARODY ️

Kalau diberi pilihan, nak yang belakang ka depan? Maksud saya pilih baju. Kalau cakap pasai orang, tau dah mesti ampa akan pilih yang belakang kan?? 🤪
.
Kepada orang Kedah, Perlis, Penang.. nanti mai serbu booth @limawaktuhq di Bazar Aidilfitri depan Yawata Jitra ya. Kurta dan Baju Melayu tahun ni lagi awesome!

Yang berminat nak jadi agent tu, standby!

Kalau diberi pilihan, nak yang belakang ka depan? Maksud saya pilih baju. Kalau cakap pasai orang, tau dah mesti ampa akan pilih yang belakang kan?? 🤪 . Kepada orang Kedah, Perlis, Penang.. nanti mai serbu booth @limawaktuhq di Bazar Aidilfitri depan Yawata Jitra ya. Kurta dan Baju Melayu tahun ni lagi awesome! Yang berminat nak jadi agent tu, standby! - 11 hours ago

5,231 Likes
30 Comments
2
Tips mudah untuk kita semua. Semoga kita semua berjaya di dunia dan akhirat. Amin.

Tips mudah untuk kita semua. Semoga kita semua berjaya di dunia dan akhirat. Amin. - 1 day ago

16,057 Likes
82 Comments
0
Wah dengar2 @triple_f_birdnesthq nk bg gelang emas 916 untuk pembeli bertuah.. hangpa semua follow la ig ni @triple_f_birdnesthq tak payah keluar duit pun tekan butang follow ! 🤣 now follow !

Wah dengar2 @triple_f_birdnesthq nk bg gelang emas 916 untuk pembeli bertuah.. hangpa semua follow la ig ni @triple_f_birdnesthq tak payah keluar duit pun tekan butang follow ! 🤣 now follow ! - 2 days ago

3,765 Likes
39 Comments
0
Kebetulan saya tengah duk cari rumah sewa untuk staff saya.. SPEEDHOME ni sangat membantu lah! Mudah, cepat, trusted dan harga boleh bawa bincang.

@Speedhomeapp ni memang tempat untuk cari rumah sewa. Yang bestnya, tak payah nak bayaq deposit 2+1, utility bill, security bagai.

Bayaran pun direct dengan tuan rumah, takda agent2. Jom pergi ke speedhome.com sekarang, boleh chat teruih dengan tuan rumah. Kot tuan rumah tu jodoh kita, boleh pindah masuk teruih. HAHA

Ingat rumah, ingat @Speedhomeapp.
**Nak download app search Speedrent ataupun click bio @SpeedhomeApp untuk ke website Speedhome**

Kebetulan saya tengah duk cari rumah sewa untuk staff saya.. SPEEDHOME ni sangat membantu lah! Mudah, cepat, trusted dan harga boleh bawa bincang. @Speedhomeapp ni memang tempat untuk cari rumah sewa. Yang bestnya, tak payah nak bayaq deposit 2+1, utility bill, security bagai. Bayaran pun direct dengan tuan rumah, takda agent2. Jom pergi ke speedhome.com sekarang, boleh chat teruih dengan tuan rumah. Kot tuan rumah tu jodoh kita, boleh pindah masuk teruih. HAHA Ingat rumah, ingat @Speedhomeapp. **Nak download app search Speedrent ataupun click bio @SpeedhomeApp untuk ke website Speedhome** - 2 days ago

4,089 Likes
21 Comments
1
Isteri salah guna barang. Barang untuk ikat anak, dia pi ikat suami. Hmm 😭 #relationshipgoals

Isteri salah guna barang. Barang untuk ikat anak, dia pi ikat suami. Hmm #relationshipgoals - 3 days ago

53,169 Likes
1,198 Comments
1
Mertua vs Menantu 🙊 Dua2 sama penting dalam hidup saya. 😁😘❤️
.
Sayangilah Ibu & Isteri anda.

Mertua vs Menantu Dua2 sama penting dalam hidup saya. ️ . Sayangilah Ibu & Isteri anda. - 4 days ago

28,352 Likes
81 Comments
2
Lagi 20 hari ja kita nak puasa dah. Kepada yang selalu ponteng puasa tahun lepas tu, tahun ni kita perbaiki diri noh! Takmau dah ponteng2 puasa dan asyik bagi alasan ja. Selamat menyabut bulan Ramadhan.

Jangan lupa saksikan Tanya Cik Man @pu_azman di Astro Oasis setiap Selasa, 7:30pm bermula 30hb April ini.

Lagi 20 hari ja kita nak puasa dah. Kepada yang selalu ponteng puasa tahun lepas tu, tahun ni kita perbaiki diri noh! Takmau dah ponteng2 puasa dan asyik bagi alasan ja. Selamat menyabut bulan Ramadhan. Jangan lupa saksikan Tanya Cik Man @pu_azman di Astro Oasis setiap Selasa, 7:30pm bermula 30hb April ini. - 6 days ago

6,079 Likes
54 Comments
0
Manja ngat aih gf daddy ni! Nak bodek apa2 la tu.. habuan kena tinggai 2 hari. 😂

Manja ngat aih gf daddy ni! Nak bodek apa2 la tu.. habuan kena tinggai 2 hari. - 6 days ago

13,005 Likes
32 Comments
1
Akak kat depan tu bukan beshe2 noh.. kalau ampa nak tau, dia ni certified professional stuntwoman ok! The one and only @kimfukazawa!! 👍🏻 Apa2 pun, nantikan telemovie kami #didiebikinfilem

Akak kat depan tu bukan beshe2 noh.. kalau ampa nak tau, dia ni certified professional stuntwoman ok! The one and only @kimfukazawa !! 🏻 Apa2 pun, nantikan telemovie kami #didiebikinfilem - 8 days ago

7,224 Likes
26 Comments
2
Next project with Dj Fuzz yow!! Genre apa ampa nak? Kpop? Rap? Pop? Reggae? Dangdut? Bagi pendapat sikit 🤔

Next project with Dj Fuzz yow!! Genre apa ampa nak? Kpop? Rap? Pop? Reggae? Dangdut? Bagi pendapat sikit 🤔 - 9 days ago

6,599 Likes
43 Comments
1
5 hari tak jumpa.. rindu angat kat my precious twins daughter ni! 😘❤️
.
Kadangkala di dalam kerjaya memerlukan pengorbanan dan pengorbanan itu penting di dalam kerjaya. Sebab tu kepala dan lehaq daddy terbakaq, demi sesuap nasi. 😂

5 hari tak jumpa.. rindu angat kat my precious twins daughter ni! ️ . Kadangkala di dalam kerjaya memerlukan pengorbanan dan pengorbanan itu penting di dalam kerjaya. Sebab tu kepala dan lehaq daddy terbakaq, demi sesuap nasi. - 10 days ago

28,350 Likes
72 Comments
1
Sambil tunggu ma’am masak, sempat baca eBook Darah Senja luu. Layan weh cerita dia.. first time beli dari @esentral_my. Murah, senang dan cepat. Macam2 eBook depa ada juai. Jom download app E-Sentral sekarang!

Sambil tunggu ma’am masak, sempat baca eBook Darah Senja luu. Layan weh cerita dia.. first time beli dari @esentral_my. Murah, senang dan cepat. Macam2 eBook depa ada juai. Jom download app E-Sentral sekarang! - 10 days ago

8,542 Likes
18 Comments
1
Load more posts
2018 - © Deskgram. All rights reserved.